V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-8 Frisli Loke Frisli Loke   [v 5] 2660/14 8 33.1 131
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-5 Faks Odin Faks Odin   [h 5] 1640/2 0 32.9g 43
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-6 W.A.Mozart W.A.Mozart   [v 5] 1660/10 1 26.7 18
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 6] 2660/8 1 31.4 39
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-4 Odin Lynet* Odin Lynet*   [h 3] 2140/1 0 39.0g 59
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-2 Fonso Boko Fonso Boko   [h 3] 2160/12 str
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-10 W.A.Mozart W.A.Mozart   [v 5] 2680/11 2 29.6 18
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-7 Lärkan Lärkan   [h 9] 2660/5 6 27.7 189
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-4 Skummis Skummis   [h 4] 2160/11 1 32.7 31
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-7 Frisli Loke Frisli Loke   [v 5] 1660/10 3 31.0 158
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-4 Faks Odin Faks Odin   [h 5] 2140/9 2 29.7g 191
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-4 Guli Rubin Guli Rubin   [h 3] 1640/1 2 28.1 145
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-9 Gloss Photo Gloss Photo   [v 6] 2160/6 8 19.3g 170
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-7 Run for Liberty Run for Liberty   [s 4] 1640/5 2 16.4 186
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-6 Pilsner Best Pilsner Best   [v 7] 2140/7 0 g 162
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 Troll Viktor Troll Viktor   [v 10] 1660/15 str
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-2 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 5] 1640/8 6 15.2 445
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-1 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 4] 2160/9 0 g 79
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 Odin Lynet* Odin Lynet*   [h 3] 2160/11 4 34.5 307
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-4 Fonso Boko Fonso Boko   [h 3] 1640/9 5 16.0 172
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-1 Jo Pelle Jo Pelle   [v 6] 1640/2 0 33.0 189
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 W.A.Mozart W.A.Mozart   [v 5] 2140/5 7 29.8g 22
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-9 Filofax N.O. Filofax N.O.   [v 8] 2140/2 0 g 273
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-5 Juni Goggen Juni Goggen   [v 4] 1640/5 5 28.8 235
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-6 Skummis Skummis   [h 4] 2140/2 1 33.0 14
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-5 Fonso Boko Fonso Boko   [h 3] 1640/1 1 15.7 91
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 Faks Odin Faks Odin   [h 5] 2140/2 0 87
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Järvsö Blomster Järvsö Blomster   [s 6] 1640/2 1 26.4 30
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-3 W.A.Mozart W.A.Mozart   [v 5] 2160/10 1 27.4 12
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Faks Odin Faks Odin   [h 5] 2680/12 0 32.8 200
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-7 Kvickers Kaxe Kvickers Kaxe   [h 6] 2140/10 0 26.7 55
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-9 Frisli Loke Frisli Loke   [v 5] 2160/9 2 34.4 64
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Jo Pelle Jo Pelle   [v 6] 2180/15 str
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-1 Järvsö Blomster Järvsö Blomster   [s 6] 2140/3 1 30.0 34
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 4] 2160/11 3 28.8 69
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-3 W.A.Mozart W.A.Mozart   [v 5] 1640/8 1 25.5 26
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Filofax N.O. Filofax N.O.   [v 8] 1640/6 0 28.4g 507
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-5 Björlifant Björlifant   [h 3] 2180/5 3 29.4 218
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-2 Guli Rask Guli Rask   [v 7] 2160/6 6 26.0 72
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-10 Tåga Teddy Tåga Teddy   [h 3] 2180/7 5 32.2g 289
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-5 Kvickers Kaxe Kvickers Kaxe   [h 6] 2660/11 0 28.9g 63
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-3 Fonso Boko Fonso Boko   [h 3] 2140/14 str
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-2 Skummis Skummis   [h 4] 2140/4 1 32.5 27
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Faks Odin Faks Odin   [h 5] 2180/15 0 g 202
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Jo Pelle Jo Pelle   [v 6] 2140/12 0 32.9g 213
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-7 Kvickers Kaxe Kvickers Kaxe   [h 6] 2160/15 0 27.0 166
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-5 Edel Isa Edel Isa   [s 4] 2160/6 0 36.3 124
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Moelven Moelven   [v 6] 2140/10 4 29.6 34
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-5 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 4] 2140/2 5 28.7 132
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-2 Halvard K. Halvard K.   [h 4] 2160/9 0 26.9 613
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Tåga Teddy Tåga Teddy   [h 3] 2160/12 8 32.4g 125
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Guli Thea Guli Thea   [s 3] 1660/10 0 36.3g 51
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 Guli Järven Guli Järven   [h 8] 2140/2 0 25.5 469
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-6 Filofax N.O. Filofax N.O.   [v 8] 2140/4 7 26.7 566
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-7 Odin Lynet* Odin Lynet*   [h 3] 2140/1 4 34.0g 21
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-1 Juni Goggen Juni Goggen   [v 4] 1640/12 3 28.4 161
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-8 Cali Maks Cali Maks   [h 8] 1660/10 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-4 Björlifant Björlifant   [h 3] 2160/3 0
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-2 Kvickers Kaxe Kvickers Kaxe   [h 6] 2140/9 4 24.7 78
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-5 Frisli Loke Frisli Loke   [v 5] 2140/10 6 30.2 206
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-9 Halvard K. Halvard K.   [h 4] 2140/2 2 29.1 54
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Odin Lynet* Odin Lynet*   [h 3] 2160/10 2 33.4g 48
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-6 Stål Faksen Stål Faksen   [h 3] 2160/10 6 33.3g 95
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-1 Järvsö Blomster Järvsö Blomster   [s 6] 2140/1 6 28.9 252
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Halvard K. Halvard K.   [h 4] 1640/3 0 g 21
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-3 Järvsö John Järvsö John   [h 3] 2140/10 str
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-8 Quattro Pazzione Quattro Pazzione   [v 9] 2640/7 0 16.6 469
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-5 Gloss Photo Gloss Photo   [v 6] 1640/4 0 16.4 1097
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-3 Lome Linda Lome Linda   [s 7] 2140/10 0 29.2 687
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-2 Tåga Teddy Tåga Teddy   [h 3] 2180/14 3 30.7 645
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-1 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 4] 1640/8 0 29.6g 22
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 Björlifant Björlifant   [h 3] 2180/8 5 28.2g 607
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-4 Lärkan Lärkan   [h 9] 1640/8 2 23.9 442
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-3 Järvsö Blomster Järvsö Blomster   [s 6] 1140/5 3 33
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-2 Halvard K. Halvard K.   [h 4] 2140/5 5 27.9 100
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-10 Haga Troll Haga Troll   [v 7] 2180/9 0 g 81
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-9 Kvickers Kaxe Kvickers Kaxe   [h 6] 2640/11 6 29.4 72
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-8 Järvsö Tore Järvsö Tore   [h 4] 2720/9 0 g 102
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-6 Faks Odin Faks Odin   [h 5] 2160/3 0 399
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-6 Guli Thea Guli Thea   [s 3] 1660/8 6 35.1g 41
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-7 Isilon Durin Isilon Durin   [v 5] 2140/7 D 0 38.7g 102
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-2 Klack Kalle Klack Kalle   [v 4] 1660/9 A 0 33.9g 27
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2640/5 B 1 28.8 20
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-5 Högheimsfax Högheimsfax   [v 6] 2140/5 B 4 31.3 48
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-8 Guli Järven Guli Järven   [h 9] 2680/8 C 6 26.8 186
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-6 Edel Isa Edel Isa   [s 5] 1640/5 A 0 35.8 40
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-4 Mollan Mollan   [s 4] 2140/2 C 6 37.1 432
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-2 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 5] 1640/2 C str
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-4 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2660/7 C 6 31.3g 63
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Fonso Boko Fonso Boko   [h 4] 2140/15 B 0 17.1 430
2016-11-24 2016-11-24 Romme-8 Klack Kalle Klack Kalle   [v 4] 2140/1 C 1 29.5 25
2016-11-24 2016-11-24 Romme-7 Varg Faks* Varg Faks*   [h 5] 1660/15 A str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-6 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 1680/14 A 4 27.7g 95
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-1 Järvsöodin Järvsöodin   [h 3] 2180/12 B 1 32.2g 31
2016-11-18 2016-11-18 Romme-4 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2140/2 C 0 26.7 87
2016-11-18 2016-11-18 Romme-3 Nygårds Henrik Nygårds Henrik   [v 3] 2140/7 B 1 32.6 17
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-9 P.J.Winner P.J.Winner   [v 7] 2640/12 B str
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-8 Guli Järven Guli Järven   [h 9] 2160/7 C 4 25.0 91
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 Harry Växus Harry Växus   [h 3] 2180/14 A 1 29.7 36
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-3 Klack Kalle Klack Kalle   [v 4] 2180/4 C 3 27.9 34
2016-11-12 2016-11-12 Romme-8 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 5] 1640/4 A 5 26.8 43
2016-11-12 2016-11-12 Romme-2 Nygårds Henrik Nygårds Henrik   [v 3] 2140/1 A 1 34.5 13
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Olsims Arne Olsims Arne   [v 3] 2160/7 B 1 32.9 51
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 5] 2660/8 A str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-8 Nygårds Henrik Nygårds Henrik   [v 3] 2140/2 D 1 33.0 98
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-5 Varg Faks* Varg Faks*   [h 5] 2160/14 A 2 30.7 30
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-1 Fonso Boko Fonso Boko   [h 4] 2140/10 C 6 17.0 301
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Fäbodjäntan Fäbodjäntan   [s 3] 2140/3 C 3 36.0 83
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 2140/3 B 0 27.9 46
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-8 Guli Järven Guli Järven   [h 9] 1640/4 D 0 22.7 487
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-6 Lomex Lomex   [h 3] 1640/3 C 0 32.2g 46
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-3 Björlifant Björlifant   [h 4] 1640/3 C 4 26.4g 146
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2140/4 A 3 30.4g 127
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-9 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2140/8 B 1 27.8 50
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Nygårds Henrik Nygårds Henrik   [v 3] 2140/6 D 8 38.1g 22
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-6 Varg Faks* Varg Faks*   [h 5] 2140/8 A 0 g 16
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-4 Racing Hill Racing Hill   [v 8] 1640/8 D str
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-4 Lome Lykt Lome Lykt   [h 8] 1660/9 A 0 27.3 88
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-1 Demex Demex   [h 3] 2160/7 B 4 32.9g 22
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Mollan Mollan   [s 4] 2140/5 D 0 37.5 356
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-7 Cali Maks Cali Maks   [h 9] 2140/4 C 6 24.9 283
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-4 Tyri Balder Tyri Balder   [v 6] 2160/7 C 0 g 46
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2160/9 D 0 33.7g 166
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-9 Hot Point Hot Point   [v 5] 2160/12 A 5 15.6 150
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Järvsöodin Järvsöodin   [h 3] 1640/6 A 1 30.3 14
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-9 Björlifant Björlifant   [h 4] 2700/5 B 2 27.4 32
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2660/6 D 0 28.0g 131
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Nygårds Henrik Nygårds Henrik   [v 3] 1640/1 D 0 g 12
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-8 Varg Faks* Varg Faks*   [h 5] 2660/9 A 2 30.9 18
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-4 Juni Goggen Juni Goggen   [v 5] 1660/15 B 6 26.3 426
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-1 Miss Crazy Fresh Miss Crazy Fresh   [s 5] 2140/3 C 3 15.2 216
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-8 Cali Maks Cali Maks   [h 9] 2700/11 A 6 26.9 44
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2160/14 A 5 28.1 108
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-3 Björlifant Björlifant   [h 4] 2200/7 B 4 29.1g 14
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 3] 2160/5 B 3 33.2g 20
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-9 Järvsöodin Järvsöodin   [h 3] 2160/15 A 3 32.8g 19
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 V.Dox V.Dox   [v 3] 2140/4 D 1 33.2 52
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-3 Hot Point Hot Point   [v 5] 2140/11 A 7 15.0 289
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-1 Varg Faks* Varg Faks*   [h 5] 2180/13 A 0 33.5g 34
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-7 Harry Växus Harry Växus   [h 3] 2180/9 A 2 29.4 22
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-9 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 5] 2140/1 D 3 25.3 221
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 4] 2680/9 C 0 28.1g 187
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 B.W.Modde B.W.Modde   [h 7] 1660/7 C 0 28.4 113
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-5 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 3] 2160/4 D 4 28.1 234
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-4 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 2660/10 B 5 26.9 203
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-2 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 5] 2160/14 A 1 26.5 89
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-9 V.Dox V.Dox   [v 3] 2140/2 D 0 g 73
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-7 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 5] 1640/7 A 2 25.4g 16
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-3 Harry Växus Harry Växus   [h 3] 2160/6 A 1 30.5 15
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-6 Tand Kraft Tand Kraft   [h 3] 2100/3 A 1 25.6 13
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 4] 2160/14 B 5 26.5 138
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-2 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 3] 2160/8 B 4 29.4 84
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-6 Tyri Balder Tyri Balder   [v 6] 2180/9 C 0 31.7g 401
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-1 Demex Demex   [h 3] 2180/5 B 3 32.3g 36
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 5] 2140/4 D 0 g 174
2016-09-09 2016-09-09 Romme-8 Lärkan Lärkan   [h 10] 2140/3 D 0 25.5 526
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Järvsöodin Järvsöodin   [h 3] 2160/7 D 1 32.5g 75
2016-09-09 2016-09-09 Romme-10 Faxmar Faxmar   [v 4] 2160/2 D 3 33.2g 321
2016-09-06 2016-09-06 Bjerke-5 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 4] 2600/4 D 0 391
2016-09-05 2016-09-05 Bjerke-5 Tand Kraft Tand Kraft   [h 3] 2100/4 A 1 11
2016-09-05 2016-09-05 Bjerke-4 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2100/3 D 0 377
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-8 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 1640/10 A 0 g 42
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Varg Faks* Varg Faks*   [h 5] 2160/4 B 2 31.2 15
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-8 Olsims Arne Olsims Arne   [v 3] 2160/13 B 3 33.7g 39
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-6 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 1680/7 C 4 30.2g 100
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2160/8 C 0 29.0g 146
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-3 Guli Järven Guli Järven   [h 9] 2180/8 C 6 25.3 78
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [h 3] 1640/1 D 6 34.0g 53
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Skummis Skummis   [v 5] 2160/7 B 0 29.2 53
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-9 Varg Faks* Varg Faks*   [h 5] 1640/4 B 1 30.4 17
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-8 Thula Scott Thula Scott   [s 3] 2140/4 D 4 34.4 191
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-6 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 3] 2160/7 C 6 30.9 188
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-6 W.A.Mozart W.A.Mozart   [v 6] 2168/8 A 0 g 64
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-4 Cali Maks Cali Maks   [h 9] 2690/4 B 0 27.2 59
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-3 Guli Komet Guli Komet   [h 3] 2168/5 D 4 34.9g 96
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-8 Björlifant Björlifant   [h 4] 1640/2 D 6 24.0 474
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-2 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2180/10 B 5 31.3 53
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-6 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 1640/3 C 0 g 57
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-2 Elsas Faks Elsas Faks   [h 3] 2160/14 A 4 32.4g 22
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Skummis Skummis   [v 5] 2180/10 B 0 28.7g 74
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-8 Tand Kraft Tand Kraft   [h 3] 2140/2 A 2 28.6g 12
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-8 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 2680/7 D 0 26.9g 150
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-4 Demex Demex   [h 3] 1640/7 A 0 g 15
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-8 Olsims Arne Olsims Arne   [v 3] 2140/2 A 3 33.8g 39
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-7 Noel Palema Noel Palema   [v 7] 1640/10 B 5 17.0 123
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-6 Järvsöbork Järvsöbork   [h 3] 2160/15 B 0 g 46
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-2 W.A.Mozart W.A.Mozart   [v 6] 2160/11 A 2 27.3 19
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-6 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2690/6 B str
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-9 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 4] 2140/11 D 0 25.7 862
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-2 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 1640/9 A 3 24.7 31
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Harry Växus Harry Växus   [h 3] 2140/5 C 5 29.1 189
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-1 Tand Kraft Tand Kraft   [h 3] 2140/1 A 1 27.9 14
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-7 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2140/5 D 0 g 218
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-3 Zelda Gowan Zelda Gowan   [s 4] 2160/7 C str
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-2 Only Mad Money Only Mad Money   [v 4] 2140/7 C 8 22.1 144
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-1 Lomex Lomex   [h 3] 1640/6 D 2 32.1 26
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-10 Edel Isa Edel Isa   [s 5] 1640/1 A str
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-6 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 1640/11 B 6 25.5g 71
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 5] 1640/4 D 0 27.9g 101
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-3 Guli Järven Guli Järven   [h 9] 2140/1 D 4 22.7 219
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-5 Juni Goggen Juni Goggen   [v 5] 2180/12 A 0 30.6 85
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-1 Guli Komet Guli Komet   [h 3] 2160/12 C 1 33.4 90
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-4 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 4] 2140/5 D 5 27.9g 185
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Björlikos* Björlikos*   [s 4] 2140/7 C 0 32.9g 297
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-1 Elsas Faks Elsas Faks   [h 3] 2160/7 C 2 31.9g 49
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-6 Klack Kalle Klack Kalle   [v 4] 2140/5 D 0 31.7g 877
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-9 Gin T.Elegance Gin T.Elegance   [v 7] 1640/2 C 4 16.0 564
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-8 Olymp Amok Olymp Amok   [v 5] 2640/5 D str
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-7 Tåga Teddy Tåga Teddy   [v 4] 2180/14 C 0 30.4g 340
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-5 W.A.Mozart W.A.Mozart   [v 6] 2140/7 C 1 27.4 26
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-7 Demex Demex   [h 3] 2140/3 C 4 30.2 67
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 1680/12 A 0 g 178
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-2 Tand Kraft Tand Kraft   [h 3] 2140/1 B 1 27.8 13
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-9 Thula Scott Thula Scott   [s 3] 2140/5 D 7 37.9g 156
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-8 Edel Isa Edel Isa   [s 5] 1640/13 A 1 27.5 99
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-6 Fonso Boko Fonso Boko   [h 4] 2140/6 B 6 15.9 129
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-5 Cali Maks Cali Maks   [h 9] 2140/3 B 5 23.6g 116
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-2 Only Mad Money Only Mad Money   [v 4] 2140/5 D 0 21.0 179
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-1 Harry Växus Harry Växus   [h 3] 2160/9 B 1 31.2g 101
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 2660/8 A 3 25.7 45
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-6 Cali Maks Cali Maks   [h 9] 1640/1 C 4 21.3 247
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 4] 2140/8 D 7 27.3 334
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-3 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 1140/3 C 5 109
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Uggla i Mossen Uggla i Mossen   [s 3] 2140/3 D 0 28.9g 115
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2160/8 D 0 30.4g 473
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-4 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 3] 1640/2 C 4 29.8 216
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Julian Sand Julian Sand   [v 6] 2140/3 D 6 16.5 274
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-9 Action Stations Action Stations   [v 8] 2640/7 C 0 g 431
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-6 Persos Tindra Persos Tindra   [s 6] 2140/5 D 0 g 651
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Quiet Please Quiet Please   [v 4] 2160/12 A 0 21.6g 225
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-1 Demex Demex   [h 3] 2180/9 C 4 32.3g 23
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-6 Olsims Arne Olsims Arne   [h 3] 2140/6 D 3 34.0 111
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-4 Guli Thea Guli Thea   [s 4] 2140/8 D 0 38.4g 149
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-1 Cali Maks Cali Maks   [h 9] 2660/8 D 4 23.6 154
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-1 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 2148/5 C 3 28.8 27
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-8 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2690/13 A 5 33.5g 73
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-6 Kalle Växus Kalle Växus   [h 5] 2120/9 B 0 g 34
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-1 Harry Växus Harry Växus   [h 3] 2100/8 C 1 35.2 22
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-3 Skummis Skummis   [v 5] 1640/10 A 1 26.6 23
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-2 Björlikos* Björlikos*   [s 4] 1640/11 D 0 29.4g 126
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-3 Cali Maks Cali Maks   [h 9] 2140/1 D 3 23.0 199
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-1 Tand Kraft Tand Kraft   [h 3] 2140/4 B 1 27.1 14
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-11 Guli Komet Guli Komet   [h 3] 2140/2 D 5 34.2g 114
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 2640/1 B 1 26.9 34
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-6 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 2650/3 C 1 28.0 35
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-4 Björlikos* Björlikos*   [s 4] 1686/9 C 2 29.1 262
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-1 Demex Demex   [h 3] 2168/5 C 1 32.9g 26
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-6 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2140/4 D 0 25.2 538
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-1 Tand Kraft Tand Kraft   [h 3] 2160/5 B 1 28.2 17
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-10 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 4] 2140/3 B 0 g 66
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-7 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 2140/6 B 7 26.6 35
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-2 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2180/7 B 1 29.9g 22
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Claude Guegan Claude Guegan   [v 7] 2160/11 B 4 13.9g 360
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-6 Lärkan Lärkan   [h 10] 2140/5 D 5 24.5 383
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-2 Edel Isa Edel Isa   [s 5] 2140/5 D 0 32.1 240
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-1 Elsas Faks Elsas Faks   [h 3] 2160/5 D 2 33.7 21
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-5 Varg Faks* Varg Faks*   [h 5] 2160/4 B 1 32.1 14
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-1 Guldjärven Guldjärven   [v 5] 2180/15 A 8 31.1g 85
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Skummis Skummis   [v 5] 2160/9 A 1 28.3 46
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-5 Uggla i Mossen Uggla i Mossen   [s 3] 2180/7 B 2 29.4 90
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 4] 2160/11 C 0 33.6g 256
2016-06-03 2016-06-03 Romme-6 Kalle Växus Kalle Växus   [h 5] 1660/12 D 0 25.6 267
2016-06-03 2016-06-03 Romme-5 Björlikos* Björlikos*   [s 4] 2160/7 D 0 31.8 628
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-11 Fonso Boko Fonso Boko   [h 4] 2660/13 D 2 16.2 433
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-5 Lome Lykt Lome Lykt   [h 8] 1660/12 A 0 25.2 77
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-2 Ersa Victor Ersa Victor   [v 6] 2160/9 C 0 31.9 477
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-3 Guli Rask Guli Rask   [v 8] 2640/3 B str
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-1 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 4] 2180/13 A 1 26.2 40
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-6 Varg Faks* Varg Faks*   [h 5] 2160/9 D 1 31.6 17
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-7 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2160/15 D 0 g 206
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-2 B.W.Sture B.W.Sture   [h 3] 2160/8 A 2 29.8 13
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Hibokongen Hibokongen   [v 8] 2140/12 A 0 27.8 51
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-1 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 3] 2160/5 B 4 30.6 104
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 1660/11 A 3 25.7 18
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-4 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 4] 2180/13 A 5 29.6 45
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-1 Guli Komet Guli Komet   [h 3] 2140/9 D 0 40.3g 42
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Skummis Skummis   [v 5] 2140/7 A 0 27.0 73
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-2 Stål Faksen Stål Faksen   [h 4] 1609/5 D 0 g 204
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-10 Cali Fakir Cali Fakir   [v 5] 2680/13 D 0 g 384
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2660/9 B 0 27.4 36
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-6 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2160/10 C 0 28.9g 38
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-4 Björlifant Björlifant   [h 4] 2160/7 C 3 27.9 193
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-5 Guli Thea Guli Thea   [s 4] 1640/1 D 0 37.9g 38
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Lärkan Lärkan   [h 10] 2160/12 D 0 25.6 211
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-1 Kalle Växus Kalle Växus   [h 5] 2640/12 B 5 29.5g 78
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-8 Varg Faks* Varg Faks*   [h 5] 2160/12 D 0 g 104
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-5 Halvard K. Halvard K.   [h 5] 1660/10 B 8 27.8 76
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-1 Elsas Faks Elsas Faks   [h 3] 2160/3 C 0 g 25
2016-05-13 2016-05-13 Romme-7 Kalle Växus Kalle Växus   [h 5] 2160/10 B 3 28.3 313
2016-05-13 2016-05-13 Romme-1 Tand Kraft Tand Kraft   [h 3] 2160/6 B 1 30.2 1000
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Björlikos* Björlikos*   [s 4] 2140/1 D 0 34.5g 32
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-5 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2650/4 C 3 27.3 20
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-9 Pumpkin Pumpkin   [s 5] 2160/12 B 0 19.3g 384
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-7 Faks Odin Faks Odin   [h 6] 2160/10 A str
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-5 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 6] 1640/3 B 6 13.0 55
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-4 G.G.Lovisa G.G.Lovisa   [s 5] 2160/8 A 2 30.3 236
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-1 Uggla i Mossen Uggla i Mossen   [s 3] 2160/8 A 1 31.5 16
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-7 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 4] 2140/8 A 0 g 49
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-4 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 4] 2640/5 A 1 27.6 28
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2160/9 C 0 g 50
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Lome Lykt Lome Lykt   [h 8] 2160/9 A 1 27.5 135
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-1 Uggla i Mossen Uggla i Mossen   [s 3] 2140/3 B 2 31.4 14
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-2 B.W.Sture B.W.Sture   [h 3] 1680/5 C 1 28.6 14
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-5 Skummis Skummis   [v 5] 2140/11 A 1 27.1 13
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-2 Björlifant Björlifant   [h 4] 2180/7 C 3 27.2 291
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-7 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 5] 2180/9 C 6 28.2g 32
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-5 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2660/9 C 3 26.9 233
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-2 Tand Kraft Tand Kraft   [h 3] 2160/12 B 1 29.4 18
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-8 Uggla i Mossen Uggla i Mossen   [s 3] 2140/4 B 2 31.0 13
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Stål Faksen Stål Faksen   [h 4] 2640/9 D 5 30.1 112
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-9 Kalle Växus Kalle Växus   [h 5] 1640/14 A 7 27.6 155
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-6 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2140/12 C 5 29.1g 68
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-3 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2680/11 A 2 31.9 43
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-1 Järvsö Pegasus Järvsö Pegasus   [h 3] 1660/6 B 2 33.2 19
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-4 Klack Kalle Klack Kalle   [v 4] 2180/11 D 3 29.6 116
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Miss Crazy Fresh Miss Crazy Fresh   [s 5] 2160/7 C 2 16.8 209
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-5 Björlikos* Björlikos*   [s 4] 1640/2 D 6 30.9g 70
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Uggla i Mossen Uggla i Mossen   [s 3] 2160/3 C 0 g 18
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-3 Faks Odin Faks Odin   [h 6] 2640/11 B 2 29.6 62
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-1 Tåga Teddy Tåga Teddy   [h 4] 1640/12 B 0 33.0g 86
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-9 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 2160/13 B 0 g 180
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-8 Fonso Boko Fonso Boko   [h 4] 2140/3 D str
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-6 H.R.On Line H.R.On Line   [v 8] 2140/5 D 0 14.7 979
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Skummis Skummis   [v 5] 2140/5 B 2 25.4 61
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-1 Guli Thea Guli Thea   [s 4] 2140/2 B 0 g 16
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-9 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [h 3] 1640/4 D 0 38.8g 17
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2680/12 B 4 28.2 38
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-5 Stål Faksen Stål Faksen   [h 4] 2140/5 D 0 g 94
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-10 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2160/11 B 1 29.8 61
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-6 Björlifant Björlifant   [h 4] 1660/5 C 3 29.5g 146
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-1 Guli Thea Guli Thea   [s 4] 2140/1 C 1 33.5 43
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-8 Sirifaxa Sirifaxa   [s 3] 1640/3 D 1 33.7 14
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-6 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 5] 2140/12 C 2 28.5 37
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Cali Maks Cali Maks   [h 9] 2160/10 B 6 24.7 98
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 1640/1 C 2 26.1 39
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-1 Tand Kraft Tand Kraft   [h 3] 2160/6 C 1 31.1 14
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-6 V.Dox V.Dox   [h 3] 2140/6 D 3 36.9g 15
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-5 Imperial Corner Imperial Corner   [v 5] 2140/11 B 7 18.1 92
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2180/13 B 0 g 91
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-1 Järvsö Tore Järvsö Tore   [h 5] 2660/8 A 0 g 13
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-8 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2160/7 A 5 31.0g 45
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-6 Järvsö Pegasus Järvsö Pegasus   [h 3] 2140/1 D 1 35.9 17
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-5 Fonso Boko Fonso Boko   [h 4] 2140/1 C 0 g 39
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-4 Tåga Teddy Tåga Teddy   [h 4] 2180/15 B 5 29.2 84
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-2 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 1640/8 D 2 27.3 67
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-9 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 1660/13 C 0 28.3g 191
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-2 Björlikos* Björlikos*   [s 4] 2180/6 C 5 34.4g 54
2016-03-27 2016-03-27 Romme-5 Guli Järven Guli Järven   [h 9] 2180/13 D 0 25.1 894
2016-03-27 2016-03-27 Romme-2 Faks Odin Faks Odin   [h 6] 2160/12 A 1 27.5 19
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-8 Guli Thea Guli Thea   [s 4] 1660/5 C 5 35.4g 17
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-6 B.W.Sture B.W.Sture   [h 3] 2160/4 C 1 33.0 14
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-1 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 5] 2640/1 C 1 30.8 26
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-4 Magic By Mail Magic By Mail   [v 6] 2160/11 B 8 17.9 465
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-1 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2660/11 D 3 31.2g 139
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-2 Magic Simba Magic Simba   [v 5] 2160/10 B 6 17.1 243
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-1 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 4] 2180/12 A 0 30.4g 20
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-4 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2180/15 D 2 33.2 210
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Skummis Skummis   [v 5] 2660/7 A 2 31.8 14
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-6 Nordby Ask* Nordby Ask*   [h 7] 2140/9 C 1 26.5 70
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Elsas Faks Elsas Faks   [h 3] 2140/1 D 0 g 40
2016-03-18 2016-03-18 Romme-10 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 2180/8 D 5 30.6 270
2016-03-18 2016-03-18 Romme-7 Lärkan Lärkan   [h 10] 2160/8 C 4 25.8 225
2016-03-18 2016-03-18 Romme-3 Uggla i Mossen Uggla i Mossen   [s 3] 2140/1 B 2 31.6 14
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-9 Crimson Pirate* Crimson Pirate*   [v 8] 1640/11 D str
2016-03-16 2016-03-16 Bergsåker-5 Faks Odin Faks Odin   [h 6] 1640/6 D 1 26.7 47
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-4 Guli Järven Guli Järven   [h 9] 2140/2 D 3 24.8 523
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-3 Tåga Teddy Tåga Teddy   [h 4] 2160/5 B 3 31.4g 65
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-1 Tiram Tiram   [v 5] 2140/1 C 4 35.3 44
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-9 Moelven Moelven   [v 7] 1640/7 D 0 29.1 299
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-7 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 4] 2160/5 A 1 31.5 12
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-5 Frisli Loke Frisli Loke   [v 6] 2160/9 D 2 31.7 329
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-1 Sirifaxa Sirifaxa   [s 3] 1640/3 B 1 36.4 13
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-8 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 5] 2140/1 D 1 30.7 98
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-7 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 2640/3 D 0 860
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-2 Magica de Hex Magica de Hex   [s 4] 2140/1 D 0 g 279
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Faks Odin Faks Odin   [h 6] 2640/10 A 2 30.0 172
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-8 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2140/6 D 5 27.1 105
2016-03-04 2016-03-04 Romme-10 Guli Thea Guli Thea   [s 4] 2140/4 D str
2016-03-04 2016-03-04 Romme-7 Skummis Skummis   [v 5] 1660/3 A 2 27.2 13
2016-03-04 2016-03-04 Romme-2 Faxmar Faxmar   [v 4] 2660/15 B 1 34.5 97
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-4 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 4] 2160/8 C 1 28.4 32
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-3 Bone Machine Bone Machine   [v 5] 2160/9 B 7 17.2 176
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-2 Hibokongen Hibokongen   [v 8] 2140/5 D 2 29.2 95
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-6 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2680/12 B 0 g 82
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-2 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 1640/5 A 3 27.3 33
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-4 Hibokongen Hibokongen   [v 8] 2140/12 C 4 28.2 90
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-4 Faks Odin Faks Odin   [h 6] 1660/9 D 2 27.3 105
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-2 Baron Hornline Baron Hornline   [v 6] 2140/6 C 0 g 53
2016-02-15 2016-02-15 Östersund-1 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 4] 2160/7 B 0 g 66
2016-02-14 2016-02-14 Romme-8 Filofax N.O. Filofax N.O.   [v 9] 2160/8 D 0 27.7 334
2016-02-14 2016-02-14 Romme-1 Guli Thea Guli Thea   [s 4] 2160/5 C 2 34.4 67
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-3 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 5] 2660/10 A 4 32.3 32
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-1 Kvickers Komet Kvickers Komet   [v 4] 1640/5 D 0 g 184
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2680/13 A 1 29.1 25
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-3 Galizia Galizia   [s 10] 2140/10 D 0 18.8 1524
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-4 Skummis Skummis   [v 5] 1680/9 A 1 28.7 14
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-5 Myrs Maja Myrs Maja   [s 4] 2160/15 B 0 g 105
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-4 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 2140/1 D 5 16.1 368
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Fjäll Humlan Fjäll Humlan   [s 7] 2140/3 D 0 g 331
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Guli Järven Guli Järven   [h 9] 1680/14 B 0 g 1325
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-8 Ivarsvalde Ivarsvalde   [v 6] 1640/2 C 0 g 66
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-6 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 1640/12 B 1 31.7 75
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-2 Fonso Boko Fonso Boko   [h 4] 2140/12 D str
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-1 Järvsö Magda Järvsö Magda   [s 5] 2660/8 A 2 32.4 38
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-1 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 4] 1660/12 A 4 31.6 18
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-6 Lex Peidei Lex Peidei   [v 5] 2140/5 B 2 29.8g 64
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-4 W.A.Mozart W.A.Mozart   [v 6] 2160/4 A 1 27.0 13
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-2 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 2140/6 D 0 15.9 245
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-1 Juni Goggen Juni Goggen   [v 5] 1640/4 B 1 27.4 31
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-12 Edel Isa Edel Isa   [s 5] 1640/2 C 4 32.0 51
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-6 Tand Tuff Tand Tuff   [h 7] 2160/11 B 0 g 51
2016-01-11 2016-01-11 Bergsåker-4 Skummis Skummis   [v 5] 2160/3 D 1 28.7 20
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-10 Ivarsvalde Ivarsvalde   [v 6] 2160/11 D 5 33.5 145
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-7 Lome Lykt Lome Lykt   [h 8] 1660/5 C 5 26.9 166
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-5 Skummis Skummis   [v 5] 2160/10 B 1 33.1 15
2016-01-02 2016-01-02 Romme-6 Lärkan Lärkan   [h 10] 2160/9 C 0 27.4g 242
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-3 Björlifix Björlifix   [h 3] 2180/6 B 1 29.5 15
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-1 Ivarslegend Ivarslegend   [h 3] 2140/6 D 0 36.1g 36
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-8 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 2140/2 D 7 25.6g 527
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-2 Björlifanner Björlifanner   [v 4] 2140/9 C 1 29.2 39
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-8 Joli Strimma Joli Strimma   [s 5] 2140/7 D 1 32.6 102
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-2 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 6] 2140/10 B 0 29.9g 32
2017-12-01 2017-12-01 Romme-10 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 5] 1660/6 A 3 28.7 23
2017-12-01 2017-12-01 Romme-6 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 2140/9 C 5 25.4 54
2017-12-01 2017-12-01 Romme-3 Wilda Fille Wilda Fille   [v 6] 2640/5 A 5 28.8g 58
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-10 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 1640/4 B 1 24.8 14
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-4 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 3] 1640/3 D 2 30.5 27
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-7 Timotejs Fröken Timotejs Fröken   [s 4] 2140/7 A 0 g 27
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-2 Demex Demex   [h 4] 2660/9 A 2 29.5 47
2017-11-24 2017-11-24 Romme-2 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 6] 2140/9 C 0 37.3 29
2017-11-24 2017-11-24 Romme-8 Joli Strimma Joli Strimma   [s 5] 2140/12 D 8 33.6 239
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-9 Smefaksen Smefaksen   [v 7] 2160/12 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-2 Timotejs Fröken Timotejs Fröken   [s 4] 2140/2 B str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-9 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 1640/10 C 0 24.3 371
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-6 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 3] 1640/1 C 1 30.3 78
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-9 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 3] 2160/9 A 3 32.2 13
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-7 Minessa Minessa   [s 4] 2160/10 D 0 g 169
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-5 Smefaksen Smefaksen   [v 7] 2140/6 D 5 28.0g 104
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-11 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 6] 2140/6 C 2 29.0g 35
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 2140/8 C 6 25.5 621
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-6 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2180/12 A 1 25.8 16
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Wilda Fille Wilda Fille   [v 6] 2660/12 B 0 29.1g 115
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 3] 2160/4 D 6 32.2g 91
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-5 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 4] 1640/2 C 1 33.2 36
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Björlifant Björlifant   [h 5] 2140/6 C str
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-8 Minessa Minessa   [s 4] 2160/2 D 2 31.2 91
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-7 Björlifix Björlifix   [h 3] 2180/12 A 3 29.8 62
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-8 Joli Strimma Joli Strimma   [s 5] 2160/9 D 8 33.4 283
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-6 Timotejs Fröken Timotejs Fröken   [s 4] 1640/7 B 0 g 35
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-10 Faks Odin Faks Odin   [v 7] 1660/13 B 0 27.4 125
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-4 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 2140/1 C 3 25.4 142
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-6 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 3] 2160/11 C 0 g 115
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-2 Juni Goggen Juni Goggen   [v 6] 1640/7 C 4 24.9 140
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-8 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 3] 2160/7 A 1 29.4 14
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-6 Björlifix Björlifix   [h 3] 2160/2 C 1 29.3g 73
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-1 Timotejs Fröken Timotejs Fröken   [s 4] 2140/4 D 6 34.5g 187
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-7 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 6] 2140/5 D 4 26.8 280
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-5 Minessa Minessa   [s 4] 2160/14 D 0 31.3g 214
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Smefaksen Smefaksen   [v 7] 2160/9 D 4 28.9 123
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-4 Joli Strimma Joli Strimma   [s 5] 2160/8 C 3 34.2 249
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 3140/2 C 6 30.7 146
2017-10-13 2017-10-13 Romme-6 Lex Peidei Lex Peidei   [v 6] 1640/8 B 3 24.8 169
2017-10-13 2017-10-13 Romme-3 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 4] 2140/2 C 6 33.5g 39
2017-10-13 2017-10-13 Romme-2 Norrlands Odin Norrlands Odin   [h 6] 2140/4 C str
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-8 Faks Odin Faks Odin   [v 7] 1640/2 C 0 26.5 57
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-7 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 6] 2140/2 C 5 27.1 116
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-2 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 3] 2140/7 C 7 32.6 21
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-7 B.W.Sture B.W.Sture   [h 4] 2160/4 B 2 25.9 22
2017-10-01 2017-10-01 Momarken-8 Stjärnblomster Stjärnblomster   [s 3] 2140/8 A str
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-6 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2680/7 B 1 26.6 12
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-5 Björlifix Björlifix   [h 3] 2180/10 B 4 28.5 177
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-4 Smefaksen Smefaksen   [v 7] 1640/6 D 0 28.0g 82
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-8 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 5] 2160/9 A 0 31.6 18
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-6 Edbjörn Edbjörn   [v 5] 1640/7 D 1 33.2 131
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-2 Demex Demex   [h 4] 2640/7 A 0 g 33
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-6 Wilda Fille Wilda Fille   [v 6] 2700/7 B 6 27.7g 40
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-2 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 2160/9 B 1 29.0 35
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-9 Norrlands Odin Norrlands Odin   [h 6] 2160/11 A 0 33.7 49
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-10 MölleslettensLinna MölleslettensLinna   [s 5] 2140/3 D str
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-7 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 6] 2140/8 A 0 g 35
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-4 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 4] 2140/9 B 1 27.4 32
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-1 Slåttfaksa Slåttfaksa   [s 6] 1640/5 D 0 43.7g 57
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-1 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 2160/12 A 3 26.1 29
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-2 Minessa Minessa   [s 4] 2140/2 D str
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-8 B.W.Sture B.W.Sture   [h 4] 2140/5 B 1 26.0 17
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-2 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 2140/5 A 2 28.9 26
2017-09-10 2017-09-10 Bjerke-9 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2600/5 A 2 25.8 27
2017-09-10 2017-09-10 Bjerke-6 Järvsö Birger Järvsö Birger   [h 3] 2100/5 C 0 28.0 121
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Björlifix Björlifix   [h 3] 2160/5 C 1 30.2 26
2017-09-08 2017-09-08 Romme-3 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 6] 1640/2 B 6 25.1 89
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-3 Björlifix Björlifix   [h 3] 2160/6 B 1 31.2 14
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-6 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 2660/6 B 1 27.5 19
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 2140/9 A 1 29.1 74
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-8 Järvsö Fux Järvsö Fux   [h 3] 1640/8 C 0 g 26
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-9 Elsas Faks Elsas Faks   [h 4] 1660/7 A 2 29.9 17
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-7 Faks Odin Faks Odin   [h 7] 2140/4 D 0 44
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-2 Demex Demex   [h 4] 2180/14 B 7 27.5 78
2017-08-29 2017-08-29 Bjerke-10 Järvsö Birger Järvsö Birger   [h 3] 2100/6 C 3 116
2017-08-28 2017-08-28 Bjerke-14 Sirifaxa Sirifaxa   [s 4] 2100/4 C 0 140
2017-08-28 2017-08-28 Bjerke-8 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2600/3 A 2 16
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-1 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 5] 2140/10 A str
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-7 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 4] 2140/6 B 5 27.2g 103
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-3 Stjärnblomster Stjärnblomster   [s 3] 2180/7 A 1 29.0 29
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-1 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 4] 1660/10 A 1 32.7g 28
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-10 Björlifix Björlifix   [h 3] 1660/6 B 5 31.6g 22
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-7 Juni Goggen Juni Goggen   [v 6] 1660/6 B 0 g 220
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-2 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 2160/12 A 0 g 128
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-10 Järvsö Birger Järvsö Birger   [h 3] 2140/1 B 5 28.6 109
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-11 Minessa Minessa   [s 4] 1640/9 C 7 30.1g 59
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-10 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2200/6 A 2 24.9 17
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-2 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 4] 1640/6 D 1 32.4 23
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-9 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 1640/5 C 3 29.4 89
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-7 Lomex Lomex   [h 4] 1640/3 A 0 g 15
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-5 B.W.Sture B.W.Sture   [h 4] 2640/7 B 1 26.9 15
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-5 Järvsö Birger Järvsö Birger   [h 3] 2140/7 A 2 29.3 40
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-2 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 2160/13 A 8 32.3g 23
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-6 Minessa Minessa   [s 4] 1640/6 D 3 28.1 45
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-1 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 4] 2140/8 C 0 g 23
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 3] 2180/10 A 3 34.7 24
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-10 Minessa Minessa   [s 4] 2140/10 D 0 31.7g 421
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-9 Demex Demex   [h 4] 2140/6 B 3 30.5g 134
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-2 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2140/4 A 1 27.8 12
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-6 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 2160/6 D 7 29.2g 127
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-2 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 3] 2160/6 A 1 30.3 13
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [h 4] 2160/9 C 5 31.8g 28
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-4 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 2660/15 A 8 30.8g 15
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-1 Palten Palten   [h 3] 2180/13 A 6 35.4g 39
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-9 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 1640/2 A 2 22.3 17
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-2 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 3160/3 D 0 26.0 112
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-10 Elsas Faks Elsas Faks   [h 4] 2660/12 A 5 31.2g 24
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-7 Sirifaxa Sirifaxa   [s 4] 2180/7 C 4 27.7 627
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-5 Järvsö Birger Järvsö Birger   [h 3] 2160/10 B 2 28.2 50
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-4 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 6] 2100/2 C 3 29.3 21
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-9 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2640/9 D 0 33.9g 454
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-5 Palten Palten   [h 3] 1640/6 A 3 34.9g 15
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-2 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 2140/5 C 0 g 90
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-2 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2180/6 B 1 24.5 19
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-7 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 5] 2160/3 C 5 25.6 137
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-4 Lomex Lomex   [h 4] 1640/4 A 2 25.9 15
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-9 Guli Järven Guli Järven   [h 10] 2660/11 C 0 g 192
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-2 Järvsö Birger Järvsö Birger   [h 3] 2140/6 C 2 28.0 48
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-13 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 2680/8 A 0 29.4g 25
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-8 Demex Demex   [h 4] 2180/14 A 0 31.9g 102
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-5 Flicka O.Z. Flicka O.Z.   [s 4] 2160/10 D 0 17.7g 928
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-2 Björlifix Björlifix   [h 3] 2180/15 A 3 33.2g 13
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-1 Just a Girl Just a Girl   [s 4] 2160/13 B 0 g 291
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-8 Palten Palten   [h 3] 2140/1 D 2 32.3 37
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-6 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 1640/8 C 6 17.9 451
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-4 Guli Järven Guli Järven   [h 10] 2180/8 C 6 25.2 206
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 7] 1640/1 C 0 176
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-2 Varg Faks* Varg Faks*   [h 6] 2180/13 A 4 32.9g 40
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-7 Minessa Minessa   [s 4] 2160/4 D 6 32.5g 45
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-5 Wilda Fille Wilda Fille   [v 6] 2660/13 C 0 28.3g 74
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Stjärnblomster Stjärnblomster   [s 3] 1660/7 A 2 26.5 23
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-6 Harry Växus Harry Växus   [h 4] 1660/12 B 5 28.3 34
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [h 4] 1660/10 A 1 31.0 33
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-7 Wilda Fille Wilda Fille   [v 6] 2660/4 D 0 g 32
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-5 New Moon New Moon   [s 4] 2140/2 C str
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-4 Haga Viking Haga Viking   [v 7] 2660/9 A 1 30.9 23
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-1 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 3] 2180/15 A 1 31.0 19
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Sirifaxa Sirifaxa   [s 4] 2180/8 D 6 28.8 259
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2180/11 A 1 25.1 24
2017-06-02 2017-06-02 Romme-5 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 5] 2160/3 D 1 25.4 533
2017-06-02 2017-06-02 Romme-4 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 3180/14 A 1 29.2 15
2017-06-02 2017-06-02 Romme-2 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 3] 2140/1 C 0 g 37
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-3 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 5] 1640/2 A str
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-9 Lex Peidei Lex Peidei   [v 6] 1660/14 A 7 25.1 291
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-6 Elsas Faks Elsas Faks   [h 4] 2180/10 B 2 29.2 119
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-5 Lomex Lomex   [h 4] 2140/5 B 1 27.3 18
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-4 Lalle Young Lalle Young   [v 7] 2640/8 C 0 16.4 457
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-3 Stjärnblomster Stjärnblomster   [s 3] 2140/3 C 2 29.0 20
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Demex Demex   [h 4] 2160/8 D 2 28.5 128
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-5 Björlifix Björlifix   [h 3] 2160/5 D 1 33.9 16
2017-05-19 2017-05-19 Romme-9 Lomex Lomex   [h 4] 1640/4 B 1 27.6 28
2017-05-19 2017-05-19 Romme-7 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2140/3 B 1 25.2
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-8 Elsas Faks Elsas Faks   [h 4] 1640/3 A 1 32.6 38
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-10 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 2640/4 A 1 29.1 14
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-3 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 2180/8 B 2 29.0 50
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-9 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 5] 2640/4 C 1 30.6 33
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-7 Elsas Faks Elsas Faks   [h 4] 2160/12 B 0 36.8g 74
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-2 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2160/11 B 0 18.1 375
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-7 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 5] 2140/10 D 5 27.9 240
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 5] 2180/14 A 2 28.6 40
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-5 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 3] 2180/5 C 1 32.5 12
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-5 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 2140/4 A 2 26.4 11
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-1 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 3] 1640/1 B 1 34.1g 13
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-7 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 4] 2140/11 C 4 28.2 467
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-2 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2180/4 B 1 25.6 15
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-8 Mollan Mollan   [s 5] 1640/5 D 4 29.6g 373
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-3 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2160/7 C 7 30.6 156
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-1 Fräcke Julle Fräcke Julle   [h 4] 2140/5 D 0 39.0g 110
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-5 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 5] 2140/2 C 5 27.6 65
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-1 Bäcklös Wiken Bäcklös Wiken   [v 5] 2140/3 D 0 31.4g 71
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-8 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 5] 2160/12 A 2 32.1 26
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-1 Stjärnblomster Stjärnblomster   [s 3] 2160/8 C 1 31.8 15
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-8 Järvsö Birger Järvsö Birger   [h 3] 1640/4 D 1 31.4 18
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-7 Edel Isa Edel Isa   [s 6] 1660/10 A str
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-5 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 5] 2640/4 A 1 32.0 18
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-1 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 3140/3 A 1 29.3 12
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-9 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 5] 2140/4 A 1 32.5 21
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 6] 2140/11 A 1 28.3 70
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-1 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 3] 2160/4 C 2 34.8 22
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-5 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2180/7 B 2 25.8 15
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-1 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2160/8 C 5 31.3 39
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-6 Norrlands Odin Norrlands Odin   [h 6] 2140/5 D 3 36.6 94
2017-04-01 2017-04-01 Bjerke-6 B.W.Sture B.W.Sture   [h 4] 2100/4 D 0 66
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-6 Klack Kalle Klack Kalle   [v 5] 2160/12 D 0 g 182
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-6 Lex Peidei Lex Peidei   [v 6] 1660/8 C 6 25.5 275
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-5 Tand Kraft Tand Kraft   [h 4] 2180/7 B 0 28.0g 12
2017-03-24 2017-03-24 Romme-10 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 1640/2 D 0 g 69
2017-03-24 2017-03-24 Romme-1 Stjärnblomster Stjärnblomster   [s 3] 2140/6 A 1 32.6 13
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-2 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 2680/11 A 1 28.8 22
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-3 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 8] 1660/15 B str
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-2 Olsims Arne Olsims Arne   [v 4] 2160/12 D 3 32.5 138
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-10 Edel Isa Edel Isa   [s 6] 2160/13 A 0 36.1 103
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-5 Lome Lykt Lome Lykt   [h 9] 1640/5 D 4 25.2 656
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [h 4] 2160/11 A 2 33.0 28
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-8 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 2680/12 B str
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-4 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 2640/2 C 1 30.2 13
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-3 Hibo Bork Hibo Bork   [h 3] 2140/1 C 5 38.2g 49
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-5 Lex Peidei Lex Peidei   [v 6] 2140/4 B 4 29.3 171
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-4 B.W.Sture B.W.Sture   [h 4] 2180/6 B 1 28.6 18
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-2 Klack Kalle Klack Kalle   [v 5] 2140/7 C 0 g 182
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [h 4] 2140/11 B 3 33.4 22
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 2660/9 B 1 27.4 31
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-5 Järvsöodin Järvsöodin   [h 4] 2640/8 C 1 30.8 18
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 2160/5 C 0 g 31
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-1 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 5] 1660/8 A 3 27.3 26
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-7 Fonso Boko Fonso Boko   [h 5] 2140/15 B 3 15.7 181
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-5 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 5] 2160/9 A 3 28.1 22
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-1 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [h 4] 2140/1 B 0 g 19
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-1 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 2160/14 A 6 17.7 244
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-9 Tand Tuff Tand Tuff   [h 8] 2140/1 D 4 25.1 181
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-6 Romeo Frontline Romeo Frontline   [v 7] 2160/4 D 6 16.3 495
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-5 Balotelli Crown Balotelli Crown   [h 4] 2140/5 C 4 16.5 223
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-4 Högheimsfax Högheimsfax   [v 7] 1640/12 B str
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 2160/7 B 6 34.1g 29
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-7 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 4] 2140/13 A 0 30.1 61
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-2 Guli Komet Guli Komet   [h 4] 1660/8 B 0 g 83
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-3 Tyri Balder Tyri Balder   [v 7] 2140/3 D 0 g 141
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-1 Wilda Fille Wilda Fille   [v 6] 2680/7 C 1 29.1 35
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-2 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 4] 2160/5 B 1 30.9 31
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-4 Vesle Gutten Stöen Vesle Gutten Stöen   [h 3] 2160/3 D 6 31.5g 47
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-5 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 2160/7 A 1 29.6 45
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-2 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 5] 2140/9 A 0 31.9g 48
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-7 Diesel Adrian Diesel Adrian   [v 3] 1660/9 B 4 36.7g 45
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-6 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 5] 1660/8 A 1 28.3 19
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-4 Tand Kraft Tand Kraft   [h 5] 2680/3 C 3 27.2 52
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Diesel Adrian Diesel Adrian   [v 3] 2180/10 B 0 36.7g 24
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-10 Fakstrolla Fakstrolla   [s 3] 2160/14 B 0 33.1g 166
2018-11-23 2018-11-23 Romme-8 Diesel Adrian Diesel Adrian   [v 3] 2160/6 B 4 34.8g 62
2018-11-23 2018-11-23 Romme-1 Fakstrolla Fakstrolla   [s 3] 2180/12 A 5 30.8 170
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-5 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 4] 2180/9 A 6 28.3 86
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-1 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 1640/9 A 0 g 45
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-3 Bellfaks Bellfaks   [h 8] 2140/5 B 1 25.2 17
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-8 Tand Kraft Tand Kraft   [h 5] 2140/5 D 0 25.6g 167
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Fonso Boko Fonso Boko   [h 6] 2140/15 A 5 16.3 190
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-5 Ankungen Ankungen   [s 3] 1640/1 D 0 g 51
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-3 Harry Växus Harry Växus   [v 5] 1640/11 D 2 26.0 21
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-7 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 2200/8 A 0 g 15
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-5 Gott Klirr Gott Klirr   [h 3] 2200/12 A 0 g 43
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-6 Fakstrolla Fakstrolla   [s 3] 2140/4 C 6 32.1g 106
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-8 Lome Brage* Lome Brage*   [h 11] 1640/12 A 1 21.1 26
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-6 Gott Klirr Gott Klirr   [h 3] 1660/8 B 2 26.6 174
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-4 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 1640/2 C 2 23.8 68
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-2 Bellfaks Bellfaks   [h 8] 2640/3 C 1 25.6 28
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-4 Wild Blomma Wild Blomma   [s 4] 1640/9 A 0 33.1g 24
2018-10-19 2018-10-19 Romme-8 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 5] 2160/8 B 1 29.7g 22
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Harry Växus Harry Växus   [v 5] 1660/10 A 7 27.1g 16
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-4 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [h 3] 2160/8 B 6 30.9g 52
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-2 Demex Demex   [h 5] 2160/2 D 1 27.9 22
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-8 Bellfaks Bellfaks   [h 8] 2160/11 C 3 25.5g 64
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-6 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 2640/3 C 1 26.0 27
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-5 Tand Kraft Tand Kraft   [h 5] 2160/6 C 2 24.5 23
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-4 Harry Växus Harry Växus   [v 5] 1640/4 A 1 25.5 16
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-1 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [h 3] 1640/2 C 2 26.3 22
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-7 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 5] 1640/5 C 0 g 121
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-4 Eigelands Fredrik Eigelands Fredrik   [h 4] 2180/8 B 3 30.3 43
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-2 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 4] 2160/4 C 2 30.6 41
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-8 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [h 3] 2180/9 B 2 31.8 30
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-5 Demex Demex   [h 5] 2140/2 C 3 27.9g 17
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-8 Tand Tuff Tand Tuff   [h 9] 2140/8 C 0
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-2 Gott Klirr Gott Klirr   [h 3] 2180/7 B 3 27.7g 111
2018-09-14 2018-09-14 Romme-1 Björlifix Björlifix   [h 4] 2180/7 C 3 26.8 49
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-7 Fakslilja Fakslilja   [s 5] 1660/8 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-5 Vilgot Frej Vilgot Frej   [v 3] 1660/10 A 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-3 Elsas Faks Elsas Faks   [h 5] 2140/1 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Bjerke-9 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 2600/2 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Bjerke-6 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [h 3] 2100/7 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-6 Tand Tuff Tand Tuff   [h 9] 3160/3 C 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-8 Järvsö Birger Järvsö Birger   [h 4] 2180/14 C str
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-4 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 5] 2140/6 C 5 30.1g 62
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-5 Demex Demex   [h 5] 1640/11 D 2 25.5 200
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-3 Gott Klirr Gott Klirr   [h 3] 2160/3 C 2 28.5 72
2018-08-28 2018-08-28 Bjerke-9 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [h 3] 2100/1 B 3 14
2018-08-28 2018-08-28 Bjerke-8 B.W.Rune B.W.Rune   [h 3] 2100/9 B 0 68
2018-08-27 2018-08-27 Bjerke-4 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 2600/2 A 1 19
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-12 Harry Växus Harry Växus   [v 5] 1660/10 A 2 24.6 62
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-6 Tand Kraft Tand Kraft   [h 5] 2640/3 D 0 g 403
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-8 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 5] 2160/6 C 0 33.0g 54
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-6 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 4] 1640/11 C 1 28.8 26
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-3 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 5] 2660/12 A 2 27.7 112
2018-08-20 2018-08-20 Romme-9 Björlifix Björlifix   [h 4] 2180/7 B 2 27.1 34
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-11 Guli Roy Guli Roy   [h 3] 2160/9 A 3 31.3g 23
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-3 Tand Kraft Tand Kraft   [h 5] 2140/5 D 3 23.9 60
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-2 Fakstrolla Fakstrolla   [s 3] 1660/15 D 5 30.8 875
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 4] 2160/10 C 4 30.7g 46
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 9] 2660/7 D 4 23.7 393
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-5 Faks Odin Faks Odin   [v 8] 2140/3 D 0 30.0g 620
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Diesel Adrian Diesel Adrian   [h 3] 2140/6 D 7 35.7g 47
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Harry Växus Harry Växus   [v 5] 1660/15 A 1 26.0 30
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-1 Fakslilja Fakslilja   [s 5] 2660/4 A 3 31.7 24
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-9 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2200/12 A 4 25.3 22
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-8 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [h 3] 2140/8 C 2 25.7 402
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-6 Järvsö Saga Järvsö Saga   [s 3] 2140/1 C 0 g 182
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 4] 2140/2 D 3 30.3 45
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-6 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 1640/3 C 4 23.0 115
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-2 Higårns Ivan V.A. Higårns Ivan V.A.   [v 3] 2180/12 A 5 32.9 36
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-10 Guli Roy Guli Roy   [h 3] 2140/1 B 0 g 41
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-10 Tornadogutten Tornadogutten   [h 3] 1640/6 D str
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-5 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 2660/10 A str
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-7 Lyckans Johan Lyckans Johan   [v 4] 2160/5 D 0 35.7g 58
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-3 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2160/11 A 1 25.2 14
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-1 Wild Blomma Wild Blomma   [s 4] 2140/2 C 5 31.4 17
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-7 Fakstrolla Fakstrolla   [s 3] 2140/2 C 5 33.6 213
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-6 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [h 3] 2140/4 B 4 29.0 59
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-5 Järvsö Saga Järvsö Saga   [s 3] 2140/3 C 1 32.3 132
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-4 Gott Klirr Gott Klirr   [h 3] 2140/7 C 4 29.2 313
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-8 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 4] 2140/1 C 4 35.4g 45
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 9] 2140/8 C 0 25.6 173
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-1 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [h 3] 2140/1 C 0 g 87
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-7 Wild Blomma Wild Blomma   [s 4] 2140/3 D 3 30.9 16
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-5 Järvsö Saga Järvsö Saga   [s 3] 1640/7 C 2 33.1 41
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-8 Higårns Ivan V.A. Higårns Ivan V.A.   [v 3] 1640/5 D 1 33.7 65
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-2 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 6] 1660/12 B 6 26.3 161
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-9 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 4] 2160/10 C 4 28.7 32
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-5 Faks Odin Faks Odin   [v 8] 1640/11 C 6 28.5g 61
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-7 Fakslilja Fakslilja   [s 5] 2160/9 C 2 30.5 123
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-4 Tand Tuff Tand Tuff   [h 9] 1640/4 B 0 22.7 82
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-8 Bellfaks Bellfaks   [h 8] 2160/13 C 1 24.8 69
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Järvsö Saga Järvsö Saga   [s 3] 1660/14 B 0 35.7g 80
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-6 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 6] 2140/10 D 6 28.6 176
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-9 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 7] 2140/1 B 0 g 588
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-5 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2660/6 A 2 26.2 21
2018-06-23 2018-06-23 Finland-11 Junifaks* Junifaks*   [h 8] 1609/7 D 0 1173
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-9 Järvsö Blomster Järvsö Blomster   [s 9] 2180/12 A 0 25.8 42
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-2 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [h 3] 2140/5 C 3 27.6 23
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-8 Fakstrolla Fakstrolla   [s 3] 2140/6 C 8 34.2g 225
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-7 Wild Blomma Wild Blomma   [s 4] 2140/8 A 1 31.0 22
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-3 Bellfaks Bellfaks   [h 8] 1640/9 C 0 27.9g 27
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 6] 1660/4 C 1 28.0 58
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-1 Järvsö Saga Järvsö Saga   [s 3] 2140/2 D 3 34.6 86
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-8 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 4] 2140/4 D 8 30.4g 153
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-4 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 7] 1640/9 C 6 26.5g 412
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-2 Björlifix Björlifix   [h 4] 2180/5 C 2 26.6 226
2018-06-14 2018-06-14 Romme-7 Fakslilja Fakslilja   [s 5] 2140/3 D 2 34.6g 53
2018-06-14 2018-06-14 Romme-1 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 1640/3 A 0 g 34
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-7 Gott Klirr Gott Klirr   [h 3] 2140/5 A 1 30.7 18
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-5 Lome Lykt Lome Lykt   [h 10] 2160/14 D 0 26.3 310
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-3 Mysloven Mysloven   [v 8] 2160/7 C 4 30.1 120
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-7 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 5] 2140/4 A 0 g 28
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-6 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2160/3 B 1 26.3 12
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-1 B.W.Rune B.W.Rune   [h 3] 2160/4 C 1 29.2g 70
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-8 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 2140/9 A 0 29.2g 37
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Harry Växus Harry Växus   [v 5] 2140/6 D 6 28.9 58
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-2 Wild Blomma Wild Blomma   [s 4] 1660/13 A 1 31.3 33
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-7 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 5] 1640/3 D 1 28.4 22
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 5] 2160/10 A 6 28.8 21
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-3 Järvsömao Järvsömao   [h 3] 2140/12 A 1 31.0 20
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-1 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [h 3] 2160/12 A 2 32.6 48
2018-06-01 2018-06-01 Romme-10 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 2160/5 B str
2018-06-01 2018-06-01 Romme-6 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 3160/9 B 5 27.4g 16
2018-06-01 2018-06-01 Romme-4 Tand Kraft Tand Kraft   [h 5] 2200/8 B 5 24.5 23
2018-06-01 2018-06-01 Romme-1 B.W.Rune B.W.Rune   [h 3] 2160/6 B 6 31.7g 87
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Mysloven Mysloven   [v 8] 2140/14 B 6 28.7 202
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-1 Gott Klirr Gott Klirr   [h 3] 2140/10 D 1 31.2 111
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 9] 1640/2 C 5 22.1 117
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-5 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 2640/4 A 2 27.8 29
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-8 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 5] 2140/4 D 2 31.1 59
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-6 Guli Roy Guli Roy   [h 3] 2160/9 A 3 31.6g 35
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2140/4 B 1 24.6 16
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-5 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 5] 2140/2 D 0 g 60
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-1 Wild Blomma Wild Blomma   [s 4] 1640/1 D 1 32.7 42
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 2140/6 D 3 25.6 136
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Junifaks* Junifaks*   [h 8] 2180/8 D 3 25.0 214
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 2160/13 A 1 29.8g 11
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-1 Wilda Elise Wilda Elise   [s 3] 2140/2 D 4 35.5g 74
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-7 Dragsveds Dynamit Dragsveds Dynamit   [h 3] 1660/6 C str
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-4 Mysloven Mysloven   [v 8] 2660/9 C str
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-9 Lome Brage* Lome Brage*   [h 11] 2140/8 B 2 21.6 71
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-7 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 7] 2640/12 C 0 28.1 253
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-2 Björlifix Björlifix   [h 4] 2160/4 C 3 27.4 264
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-8 Faks Odin Faks Odin   [v 8] 1640/8 C 0 30.2g 240
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 6] 2160/13 B 0 30.9g 461
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-2 Gott Klirr Gott Klirr   [h 3] 2140/8 D 0 g 24
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-3 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 2140/6 B 0 g 29
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-1 Ivarslegend Ivarslegend   [h 4] 2160/5 B 7 32.4g 61
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-8 Tand Kraft Tand Kraft   [h 5] 2160/10 D 0 27.2g 35
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-5 Mysloven Mysloven   [v 8] 3140/6 C 4 31.3 48
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-7 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2640/2 A 0 g 25
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-4 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 6] 1640/11 B 6 29.5 260
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-8 Järvsö Fux Järvsö Fux   [h 4] 2140/5 C 1 32.9 20
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-5 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 7] 2160/8 D 5 26.5 362
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-10 Björlifix Björlifix   [h 4] 2160/4 C 3 27.1 85
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-7 Faks Odin Faks Odin   [v 8] 2140/11 D 5 27.1 395
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-2 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [h 3] 2160/3 B 1 29.9g 19
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-1 Dragsveds Dynamit Dragsveds Dynamit   [h 3] 1640/2 C 2 31.3 14
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-9 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 7] 1640/9 C 6 21.6 175
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-1 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 2180/7 A 1 26.2 10
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-1 Guli Roy Guli Roy   [h 3] 2180/8 B 1 32.5g 13
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-9 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 2160/9 B 1 28.1g 21
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-5 Björlifant Björlifant   [h 6] 2160/10 B 0 g 20
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-1 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [h 3] 1640/6 B 1 28.5 11
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-6 Faks Odin Faks Odin   [v 8] 1660/13 C 0 g 87
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-4 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 2160/5 B 1 27.7 12
2018-04-08 2018-04-08 Romme-8 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 7] 2140/1 D 0 28.9 72
2018-04-08 2018-04-08 Romme-3 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [h 3] 2140/8 D 2 34.3g 40
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-8 Faks Odin Faks Odin   [v 8] 2140/4 D 4 28.0 127
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-3 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 4] 2140/5 C 5 31.3 273
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-1 Tekno Lynet Tekno Lynet   [h 3] 2140/6 B 1 32.5 17
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-3 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2660/5 B 1 29.9 13
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-5 Guli Roy Guli Roy   [h 3] 2180/4 C 2 31.8g 32
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-6 Smedsbo Faksen Smedsbo Faksen   [h 7] 2160/10 A 7 26.9 69
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-1 Dragsveds Dynamit Dragsveds Dynamit   [h 3] 1640/5 D 1 32.7g 21
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-8 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 2140/2 A 1 28.0 12
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-6 B.W.Sture B.W.Sture   [h 5] 2640/9 D 0 53
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 Faks Odin Faks Odin   [v 8] 1660/10 C 6 31.9g 74
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Lyckans Johan Lyckans Johan   [v 4] 2140/1 D 0 g 51
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-5 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 5] 2140/4 D 0 g 26
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-1 Järvsömao Järvsömao   [h 3] 1640/3 B 1 31.2 14
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-7 Guli Mobil Guli Mobil   [v 7] 1640/2 D 6 28.5 190
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-7 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 2140/5 C 2 27.1 26
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-6 Tand Tuff Tand Tuff   [h 9] 2160/14 B 3 25.4g 46
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-8 Smedsbo Faksen Smedsbo Faksen   [h 7] 2140/5 C 0 25.7 401
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-6 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 4] 2140/4 C 0 32.9g 38
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Lyckans Johan Lyckans Johan   [v 4] 1640/2 D 0 g 18
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-10 B.W.Sture B.W.Sture   [h 5] 2140/3 C 0 27.5g 20
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-4 Atom Vito Atom Vito   [v 6] 2660/9 C 0 31.8 178
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-1 Guli Roy Guli Roy   [h 3] 2160/5 C 2 31.9 49
2018-03-09 2018-03-09 Romme-4 Uggla i Mossen Uggla i Mossen   [s 5] 2140/8 D 0 26.0g 438
2018-03-09 2018-03-09 Romme-3 Järvsö Fux Järvsö Fux   [h 4] 2640/1 C 0 g 16
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-7 Elsas Faks Elsas Faks   [h 5] 2140/8 B 5 29.0 50
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-4 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 4] 2180/9 C 6 30.1g 58
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-6 Demex Demex   [h 5] 2140/6 C str
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-3 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 4] 2160/7 A 1 30.2 25
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-1 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [h 3] 2160/5 B 1 31.2 14
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-7 Smedsbo Faksen Smedsbo Faksen   [h 7] 2160/5 B 7 26.1 54
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-3 Faks Odin Faks Odin   [v 8] 2160/4 C 5 28.1 126
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-8 Wild Blomma Wild Blomma   [s 4] 1640/4 D str
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-3 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 2140/7 A 1 28.4 23
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-1 Wilda Fille Wilda Fille   [v 7] 2660/4 D 0 g 65
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-3 Ivarslegend Ivarslegend   [h 4] 2660/13 C 5 33.4 51
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-2 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2160/7 A 2 27.2g 11
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-11 Creator Scoop Creator Scoop   [v 6] 2140/1 D 6 17.1 210
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-10 Smedsbo Faksen Smedsbo Faksen   [h 7] 1660/12 B 4 23.7 500
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-4 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 5] 2140/15 A str
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-2 Lyckans Johan Lyckans Johan   [v 4] 2140/2 D 1 35.8 15
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-8 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 1640/4 D 0 29.2g 38
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-5 Joli Strimma Joli Strimma   [s 6] 2140/2 C 2 31.4 83
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Ivarslegend Ivarslegend   [h 4] 2160/10 C 5 33.3g 45
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-5 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 5] 2160/10 A 0 29.7 59
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-6 Tand Tuff Tand Tuff   [h 9] 2140/5 B 1 24.9 30
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-4 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 6] 2140/8 B 5 30.2g 210
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-2 Joli Strimma Joli Strimma   [s 6] 2140/3 C 5 31.1g 121
2018-01-26 2018-01-26 Romme-8 Olsimsglimteniögat Olsimsglimteniögat   [s 4] 2160/7 B 0 38.2g 22
2018-01-26 2018-01-26 Romme-4 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2140/9 B 1 26.6 17
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-1 Ivarslegend Ivarslegend   [h 4] 2140/3 C 1 33.4 55
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-5 Atom Vito Atom Vito   [v 6] 2160/14 D 2 28.8 61
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-2 Smefaksen Smefaksen   [v 8] 2180/9 B 0 28.6g 24
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-1 Sky Gold Sky Gold   [s 7] 2140/2 D 0 21.3 388
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-3 French Me French Me   [v 7] 2160/9 D 7 16.2 426
2018-01-20 2018-01-20 Romme-12 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 7] 2160/13 A 1 29.0 23
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Tand Tuff Tand Tuff   [h 9] 2160/5 D 4 26.1 66
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-7 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2140/8 A 1 26.7 27
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-10 Björlifant Björlifant   [h 6] 1640/4 B 0 26.0g 162
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-6 Björlifanner Björlifanner   [v 5] 2180/11 B 0 g 26
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Digital Trim Digital Trim   [v 7] 2160/14 D 6 19.8 505
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-3 Tombo Järva Tombo Järva   [s 7] 2140/3 D 5 36.0 380
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-1 Ivarslegend Ivarslegend   [h 4] 1640/5 C 0 g 42
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-5 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 6] 1660/10 B 4 30.1 76
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-8 Tand Tuff Tand Tuff   [h 9] 2640/1 D 1 26.2 130
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-2 Järvsöodin Järvsöodin   [h 5] 2660/6 B 0 29.7g 38
2018-01-05 2018-01-05 Romme-9 Fonso Boko Fonso Boko   [h 6] 2140/1 A 0 18.4g 171
2018-01-05 2018-01-05 Romme-6 Smefaksen Smefaksen   [v 8] 2140/3 D 1 28.7g 125
2018-01-05 2018-01-05 Romme-3 Joli Strimma Joli Strimma   [s 6] 2160/9 C str
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-4 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 5] 1640/3 D 5 29.0 144
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-5 Järvsö Tord Järvsö Tord   [h 3] 2160/3 C 4 28.6 56
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-3 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 4] 2200/4 B 0 g 94
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-6 Järvsö Mari Järvsö Mari   [s 3] 2140/3 D str
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-4 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 6] 1640/6 A 4 26.6 99
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-2 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 6] 1660/10 B 0 29.6g 156
2019-11-02 2019-11-02 Romme-9 Demex Demex   [h 6] 1660/10 A 3 24.8 40
2019-11-02 2019-11-02 Romme-8 Järvsö Micke Järvsö Micke   [v 3] 2140/10 B 1 29.7 43
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-9 Tand Kraft Tand Kraft   [h 6] 2140/5 D 0 25.0 134
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-6 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 4] 1640/7 C 3 23.5 163
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-3 Järvsö Elling Järvsö Elling   [h 3] 1660/5 C 1 25.7 183
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-7 Tand Kraft Tand Kraft   [h 6] 1640/1 D 0 24.7 86
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-1 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 3] 2160/7 B 0 40.9g 22
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-6 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 5] 1660/14 D 4 25.1 111
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-3 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/3 D str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-1 Järvsö Micke Järvsö Micke   [v 3] 2160/3 C 4 34.2g 85
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-4 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 6] 1640/4 C 3 24.5 71
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-3 Åsafaksen Åsafaksen   [v 6] 1640/1 A 5 27.9 121
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-8 Guli Turbo Guli Turbo   [h 3] 2160/8 B 0 g 26
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-7 Juni Jo Juni Jo   [v 3] 2160/13 C 3 31.1 138
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-1 Justus N.A. Justus N.A.   [v 4] 2140/7 A 3 29.3 30
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-7 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 5] 2140/11 B 0 g 24
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-5 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 5] 2160/12 A 0 g 38
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-2 Tekno Viking Tekno Viking   [h 3] 2140/2 B 1 31.4 18
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-8 Tåga Ted Tåga Ted   [v 4] 1640/1 D 0 32.3 113
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-6 Järvsö Majlis Järvsö Majlis   [s 3] 2140/5 B 1 35.1 12
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-2 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 3] 2160/5 B 1 32.8 17
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-6 Demex Demex   [h 6] 2660/8 B 1 28.7 45
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-4 Rappjerv Rappjerv   [h 3] 1660/6 B 8 32.3g 33
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-8 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 7] 2160/12 C 6 24.7 615
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-3 Juni Jo Juni Jo   [h 3] 2140/1 D 4 30.9 184
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-1 Järvsö Majlis Järvsö Majlis   [s 3] 1640/11 B 1 30.2 19
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-9 Ankungen Ankungen   [s 4] 2140/2 D 5 32.7g 287
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-5 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [h 4] 2640/13 B 7 29.1 403
2019-08-27 2019-08-27 Bjerke-5 Järvsö Tord Järvsö Tord   [h 3] 2100/11 A 0 89
2019-08-26 2019-08-26 Bjerke-7 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 4] 2600/5 B 0 71
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-3 Varg Faks* Varg Faks*   [h 8] 1660/6 A 0 31.6g 35
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-1 Tekno Viking Tekno Viking   [h 3] 1640/6 B 1 29.6 28
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-1 Tekno Lynet Tekno Lynet   [h 4] 2140/4 C str
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-10 Ankungen Ankungen   [s 4] 1640/1 D 0 32.9g 308
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-5 Tekno Lynet Tekno Lynet   [h 4] 2160/7 A 0 30.5g 204
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-2 Önnes Skogman Önnes Skogman   [h 3] 2640/1 B 6 32.6g 41
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-8 Järvsö Elling Järvsö Elling   [h 3] 2140/11 B 5 30.7 20
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 6] 2160/14 A 0 g 33
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-2 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 6] 1640/3 A 4 25.4 17
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-9 Rappjerv Rappjerv   [h 3] 2140/6 C 0 34.2 710
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-7 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 3] 2140/8 D str
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-5 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 4] 1640/5 D 1 22.3 250
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 6] 2160/9 C 1 29.0 166
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-6 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 5] 1660/9 D 3 29.9 151
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-3 Varg Faks* Varg Faks*   [h 8] 2140/4 C 2 28.1 24
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-8 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 5] 1640/2 D 4 25.2 151
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-5 Å.Widdock Å.Widdock   [v 14] 2160/9 C 0 29.5 417
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-2 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 5] 1640/4 D 0 g 23
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-1 Enge Eros Enge Eros   [v 3] 2140/3 B 0 g 100
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-6 Fräcke Prins Fräcke Prins   [h 3] 2140/6 B 3 29.2g 114
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-4 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 3] 2140/10 D 6 31.4 874
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-3 Rappjerv Rappjerv   [h 3] 2140/3 B 3 28.2 290
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-2 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 3] 2140/5 C 0 g 299
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-12 Järvsö Aron Järvsö Aron   [v 5] 2640/10 D 5 28.8 208
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-9 Eldson Eldson   [h 3] 2140/9 D 2 32.3 63
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-8 Vesle Gutten Stöen Vesle Gutten Stöen   [h 4] 2180/8 B 7 30.6g 140
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-4 Järvsö Mari Järvsö Mari   [s 3] 1640/2 D str
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-11 Järvsö Aron Järvsö Aron   [v 5] 2140/7 D 4 27.5 159
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-2 Järvsö Micke Järvsö Micke   [h 3] 2140/10 C 4 29.0g 102
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-7 Vesle Gutten Stöen Vesle Gutten Stöen   [h 4] 2160/5 C 3 34.4 79
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-3 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 6] 1660/13 B 1 26.1 85
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-3 Varg Faks* Varg Faks*   [h 8] 2140/12 B 3 27.9 25
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-1 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 3] 1660/2 D 4 33.4g 16
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 5] 1640/1 A 2 27.1 20
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-4 B.W.Sture B.W.Sture   [h 6] 2140/8 A 2 25.1 18
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-4 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 4] 2140/8 D 0 27.7 296
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-10 Varg Faks* Varg Faks*   [h 8] 2160/10 B 1 29.4 39
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-7 Järvsöodin Järvsöodin   [h 6] 2160/7 C 3 25.1 35
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-2 Tekno Viking Tekno Viking   [h 3] 1640/1 C 1 32.0 23
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-1 Järvsö Tord Järvsö Tord   [h 3] 2180/5 B 1 30.5 19
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-10 Bellfaks Bellfaks   [h 9] 1640/1 B str
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-9 Rubus Rubus   [v 10] 2140/6 D 4 26.2 513
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-8 Rappjerv Rappjerv   [h 3] 2140/2 C 5 28.9 85
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-6 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 1640/10 C 0 g 299
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-4 Månlykke A.M. Månlykke A.M.   [h 5] 2160/8 C 0 g 170
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-3 Garli Kongen* Garli Kongen*   [h 3] 1640/3 C 0 41.6g 222
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-8 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 3] 1640/1 C 2 35.1g 26
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-2 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 6] 1660/11 D 0 30.8g 435
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-2 Järvsö Micke Järvsö Micke   [h 3] 2180/11 B 1 30.6 121
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-8 Järvsöodin Järvsöodin   [h 6] 3180/11 A 5 27.4g 43
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 Guli Roy Guli Roy   [v 4] 2200/10 A 1 27.2 18
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-4 Sorm Järven Sorm Järven   [v 10] 1640/5 A 5 29.3g 50
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-7 Björlifix Björlifix   [v 5] 2640/2 C 7 27.4g 205
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-5 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 5] 1640/1 A 1 26.2 23
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-1 Rappjerv Rappjerv   [h 3] 2140/6 C 3 30.1 138
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-2 Andelskungen To Andelskungen To   [h 3] 2140/7 D 2 31.4 27
2019-06-14 2019-06-14 Romme-8 Björlifix Björlifix   [v 5] 2180/8 C 0 g 286
2019-06-14 2019-06-14 Romme-4 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 4] 2180/12 D 0 g 887
2019-06-14 2019-06-14 Romme-1 Järvsö Mari Järvsö Mari   [s 3] 2140/3 D 0 36.1g 107
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-6 Ivarslegend Ivarslegend   [v 5] 2160/10 D 7 35.9 255
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-3 Lome Brage* Lome Brage*   [h 12] 1640/6 B 2 25.7 12
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-1 Järvsö Tord Järvsö Tord   [h 3] 2160/9 A 1 32.5 16
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-8 Bellfaks Bellfaks   [h 9] 2160/11 A 2 24.2g 30
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-2 Sorm Järven Sorm Järven   [v 10] 2640/1 D 5 31.0g 79
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-11 Juni Jo Juni Jo   [h 3] 2140/2 C 2 32.8 70
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-5 Diesel Adrian Diesel Adrian   [v 4] 2180/14 D 0 g 323
2019-06-05 2019-06-05 Romme-5 Garli Kongen* Garli Kongen*   [h 3] 1640/1 D str
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-8 Sorm Järven Sorm Järven   [v 10] 2660/9 C 4 29.4g 143
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-5 Järvsö Micke Järvsö Micke   [h 3] 2160/9 A 6 32.7g 16
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-9 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 5] 1660/11 A 1 26.1 23
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-7 Tand Kraft Tand Kraft   [h 6] 2180/11 C 0 24.2 233
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-2 Järvsö Mari Järvsö Mari   [s 3] 2140/7 B 2 34.2 40
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-9 Björlifix Björlifix   [v 5] 2180/7 C 2 26.7 227
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-5 Rappjerv Rappjerv   [h 3] 2140/1 C 3 32.6 33
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-1 B.W.Rune B.W.Rune   [h 4] 2160/5 B 1 28.8
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-1 Forsberg Forsberg   [v 4] 1660/9 A 0 g 67
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-8 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 5] 2160/8 C 3 29.8 110
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-8 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 4] 2180/4 C 4 32.6g 84
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Bellfaks Bellfaks   [h 9] 2140/8 A 1 24.8g 12
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-4 Sorm Järven Sorm Järven   [v 10] 2140/5 B 3 29.2g 29
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-1 Järvsö Tord Järvsö Tord   [h 3] 2160/7 B 1 30.6 12
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-4 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 7] 1640/6 C 0 26.4g 157
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-8 Ivarslegend Ivarslegend   [v 5] 2180/8 C 6 31.3 192
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-5 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 6] 1640/1 C 4 26.4 82
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-8 Varg Faks* Varg Faks*   [h 8] 1660/14 B 0 31.7g 143
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-3 Björlifix Björlifix   [v 5] 2680/10 A 4 26.9 97
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-1 Forsberg Forsberg   [v 4] 2160/10 C 3 31.8 90
2019-05-10 2019-05-10 Romme-1 Järvsö Mari Järvsö Mari   [s 3] 2140/2 D 4 36.6 29
2019-05-10 2019-05-10 Romme-6 Tand Kraft Tand Kraft   [h 6] 2180/13 A 6 25.5 71
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-1 Rappjerv Rappjerv   [h 3] 2140/8 C 2 30.3 41
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-8 Joker C.K. Joker C.K.   [h 8] 2160/8 A 2 26.1 37
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-6 Bellfaks Bellfaks   [h 9] 1640/4 C 3 20.7 161
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-4 B.W.Rune B.W.Rune   [h 4] 2180/9 B 3 25.5 34
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-1 Fräcke Prins Fräcke Prins   [h 3] 2160/7 B 4 33.2g 25
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-9 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 6] 1640/5 B 1 30.6 69
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-3 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 6] 2160/8 D 8 29.5 274
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-3 Sorm Järven Sorm Järven   [v 10] 2160/9 C 0 g 28
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-1 Järvsö Tord Järvsö Tord   [h 3] 1640/4 D 1 30.7 14
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-3 Tand Kraft Tand Kraft   [h 6] 2160/10 C 2 26.5 103
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-1 Järvsö Micke Järvsö Micke   [h 3] 2160/7 B 1 32.5 49
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-7 Zulu Lynet Zulu Lynet   [v 7] 2140/6 D 0 28.8 169
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-1 Järvsö Elling Järvsö Elling   [h 3] 2140/4 B 2 30.5 18
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-5 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 5] 1660/8 B 4 34.5g 98
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-3 Björlifix Björlifix   [v 5] 2160/13 A 2 27.0 46
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-1 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 6] 1660/11 A 6 29.2g 93
2019-04-21 2019-04-21 Romme-8 Bellfaks Bellfaks   [h 9] 2160/6 A 0 23.6g 56
2019-04-21 2019-04-21 Romme-3 Sorm Järven Sorm Järven   [v 10] 2160/11 C 0 30.7g 33
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-5 Fräcke Prins Fräcke Prins   [h 3] 2180/5 B 2 28.9g 15
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-3 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 7] 2660/9 C 1 26.5 101
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-12 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 5] 1640/10 A 0 g 20
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-8 Tand Kraft Tand Kraft   [h 6] 1640/8 B 0 26.8g 329
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-4 Sorm Järven Sorm Järven   [v 10] 2140/8 C 7 33.4g 30
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-2 Tomte Gnista Tomte Gnista   [s 7] 2140/4 B 0 39.7 294
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Björlifix Björlifix   [v 5] 2160/2 A 6 28.5g 110
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-3 B.W.Rune B.W.Rune   [h 4] 2200/7 C 3 28.5g 61
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-6 Joker C.K. Joker C.K.   [h 8] 1640/6 B 2 24.4 26
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-7 Tand Tuff Tand Tuff   [h 10] 2140/1 B 0 30.8 98
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-5 Ivarslegend Ivarslegend   [v 5] 1660/13 B 0 36.1g 220
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-2 Rappjerv Rappjerv   [h 3] 1660/7 B 1 34.8 18
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-4 Tekno Lynet Tekno Lynet   [h 4] 2180/10 C 0 34.2g 228
2019-03-29 2019-03-29 Romme-6 Bellfaks Bellfaks   [h 9] 2160/11 A 5 25.0g 24
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-7 Björlifix Björlifix   [v 5] 1660/8 C 2 25.1 206
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-1 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 4] 2140/6 C 0 31.3g
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-5 Fräcke Prins Fräcke Prins   [h 3] 2160/6 B 1 30.6 29
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-2 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 6] 2160/9 D 0 33.8g 140
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-5 Sorm Järven Sorm Järven   [v 10] 2640/10 B 1 31.1 20
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-7 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 7] 2140/2 C 4 25.8 108
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-4 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [h 4] 2160/13 C 3 30.3 218
2019-03-17 2019-03-17 Romme-6 Järvsö Elling Järvsö Elling   [h 3] 1680/7 B 1 31.0 13
2019-03-17 2019-03-17 Romme-4 Tekno Lynet Tekno Lynet   [h 4] 2140/11 C 0 34.5 65
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-8 Bellfaks Bellfaks   [h 9] 2140/1 B 1 25.2 21
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-5 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 5] 1640/9 C 1 28.3 48
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-3 Diesel Adrian Diesel Adrian   [v 4] 2160/8 B 1 33.9 26
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-3 Eigelands Fredrik Eigelands Fredrik   [h 5] 1640/4 B 2 25.8 15
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-1 Fakslilja Fakslilja   [s 6] 1660/13 A 0 33.9g 227
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-5 Järvsö Aron Järvsö Aron   [h 5] 2160/13 B 5 28.8 59
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-3 Diesel Adrian Diesel Adrian   [v 4] 2140/2 D 2 32.9g 148
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-1 Järvsö Elling Järvsö Elling   [h 3] 1660/6 B 1 31.3 17
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-8 Bellfaks Bellfaks   [h 9] 1660/12 A 0 26.3g 19
2019-02-23 2019-02-23 Bjerke-6 Tand Kraft Tand Kraft   [h 6] 2680/8 B 0 128
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Tand Kraft Tand Kraft   [h 6] 2180/14 A 0 24.9 63
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-2 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 8] 2640/6 D 3 30.7 92
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-7 Järvsö Tor Järvsö Tor   [h 7] 1660/6 B 6 25.1 73
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-5 Ivarslegend Ivarslegend   [v 5] 2140/4 C 0 32.7g 32
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-1 Järvsömalla Järvsömalla   [v 5] 1640/3 D 0 35.1g 22
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-3 Eigelands Fredrik Eigelands Fredrik   [h 5] 2140/5 C 1 27.8 27
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-3 Nordby Hugin* Nordby Hugin*   [h 8] 2140/4 D 0 g 57
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-7 Guli Tor Guli Tor   [h 7] 2640/2 A 2 28.1 23
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-4 French Me French Me   [v 8] 2160/11 C 0 17.2 1068
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-3 Ivarslegend Ivarslegend   [v 5] 2160/9 B 1 31.9 60
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-1 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 6] 2160/12 A 0 g 27
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-8 Bellfaks Bellfaks   [h 9] 1660/15 A 1 22.9 40
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-3 Elsas Faks Elsas Faks   [h 6] 1660/6 D 5 29.9 154
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-1 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 7] 2640/9 B 1 29.9 30
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-3 Vesle Gutten Stöen Vesle Gutten Stöen   [h 4] 1640/1 A 6 33.8g 59
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-1 Ankungen Ankungen   [s 4] 2140/8 D 0 g 131
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-5 Zulu Lynet Zulu Lynet   [v 7] 1640/3 C 0 33.9 24
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-6 B.W.Sture B.W.Sture   [h 7] 2180/11 C 0 26.9 1085
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-5 Hellin Faxen* Hellin Faxen*   [h 11] 1680/12 B 5 25.1 42
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-6 Bellfaks Bellfaks   [h 10] 3180/8 A 3 25.3 55
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-5 B.W.Bille B.W.Bille   [h 3] 1660/6 D 0 g 683
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-4 Prins C.K. Prins C.K.   [h 6] 3160/7 A 2 28.0 18
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-3 Järvsö Tord Järvsö Tord   [v 4] 1640/1 C 2 23.3 102
2020-10-20 2020-10-20 Romme-1 Järvsö Jens Järvsö Jens   [h 3] 2160/7 B 0 g 24
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-6 Ivarsfenomen Ivarsfenomen   [h 3] 2160/6 B 1 35.4g 21
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-4 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 7] 1660/10 B 3 26.6 101
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-5 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 6] 2140/3 D str
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-2 Järvsö Tord Järvsö Tord   [v 4] 2200/5 C 0 g 131
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-8 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 7] 2640/9 D 0 1046
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-3 Järvsö Nilsingemar Järvsö Nilsingemar   [h 3] 2160/6 C 6 32.8 75
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-11 Justus N.A. Justus N.A.   [v 5] 1660/10 A 8 28.9 206
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-9 B.W.Rune B.W.Rune   [h 5] 2140/4 A 3 24.3 35
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-5 Guli Em Guli Em   [h 3] 2140/5 C 0 g 246
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-6 Prins C.K. Prins C.K.   [h 6] 2660/7 A 1 28.5 42
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-3 Waxen* Waxen*   [h 7] 2180/15 A 0 g 107
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-1 Wolt* Wolt*   [h 3] 2160/8 C 3 30.0 66
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-8 Vrål Åke Vrål Åke   [h 3] 1640/3 A 0 g 173
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-4 Järvsö Aron Järvsö Aron   [v 6] 2160/6 D 0 32.5g 121
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-9 Prins C.K. Prins C.K.   [h 6] 2640/4 B 0 g 98
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-5 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 4] 2180/12 A 7 31.0g 279
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-3 Lejonet Elsa Lejonet Elsa   [s 4] 2140/4 C 0 g 166
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-6 Wolt* Wolt*   [h 3] 1680/10 B 3 28.3 43
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-1 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 8] 2660/9 D 0 g 165
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-6 Lejonet Elsa Lejonet Elsa   [s 4] 2140/1 D 5 32.9 209
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-2 Järvsö Jens Järvsö Jens   [h 3] 2160/7 B 2 33.1g 38
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-8 Järvsö Tord Järvsö Tord   [v 4] 2180/13 A 1 27.4g 55
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-5 Guli Em Guli Em   [h 3] 1660/6 C 4 26.9 39
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-4 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 6] 2140/9 A str
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-6 Prins C.K. Prins C.K.   [h 6] 2160/14 A 1 26.4 36
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-5 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 7] 1660/14 B 0 g 67
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-3 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 4] 2140/12 B 0 31.8 186
2020-08-27 2020-08-27 Bjerke-7 B.W.Bille B.W.Bille   [h 3] 2100/3 C str
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-6 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 4] 1640/2 A 0 36.4g 30
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-1 Järvsö Jens Järvsö Jens   [h 3] 1660/5 D 0 35.5g 60
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-6 Guli Em Guli Em   [h 3] 1680/7 B 1 28.6 25
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-1 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 8] 2160/3 D 6 32.1g 253
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-7 Juni Jo Juni Jo   [v 4] 1640/9 D 5 25.3 460
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-2 B.W.Bille B.W.Bille   [h 3] 2140/1 C str
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-1 Tell Grimm Tell Grimm   [h 3] 1660/9 A 0 34.1g 45
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-6 Järvsö Jens Järvsö Jens   [h 3] 2160/5 D 0 g 43
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Justus N.A. Justus N.A.   [v 5] 2140/8 A 7 28.1 104
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-1 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 8] 2160/9 D 6 33.3g 495
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-8 Wilda Simon Wilda Simon   [h 3] 2140/8 A 0 34.7g 139
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-4 Järvsö Tord Järvsö Tord   [v 4] 2640/13 A 0 g 82
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-6 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 6] 1660/15 A 0 g 249
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-3 Järvsö Nilsingemar Järvsö Nilsingemar   [h 3] 2140/4 B 8 32.3g 205
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-6 Prins C.K. Prins C.K.   [h 6] 3140/2 A 1 28.5 20
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-2 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 4] 1640/4 D 0 36.9g 58
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-6 Wolt* Wolt*   [h 3] 2160/15 A 2 31.2g 53
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-3 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 6] 1660/10 A 4 25.9 61
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-1 Juni Jo Juni Jo   [v 4] 2180/10 C 5 28.4 249
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-9 Guli Em Guli Em   [h 3] 2140/5 D 5 28.2 959
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-4 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 6] 2160/5 D 0 472
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-5 Harnsta Nenne Harnsta Nenne   [v 8] 3140/3 D 0 33.7g 401
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-2 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 5] 1140/7 C 0 g 49
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-8 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 4] 1660/14 C 5 27.9 266
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-5 Prins C.K. Prins C.K.   [h 6] 2680/11 A 1 26.9 74
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-3 Juni Jo Juni Jo   [v 4] 2180/7 B 4 31.1g 140
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-1 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 4] 1660/12 B 6 30.8 145
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-7 Guli Em Guli Em   [h 3] 2140/7 D 3 28.3 1304
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-6 B.W.Bille B.W.Bille   [h 3] 2140/9 A 0 29.3 135
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-3 Wilda Simon Wilda Simon   [h 3] 2140/8 C 0 32.4g 1620
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-5 Järvsö Aron Järvsö Aron   [v 6] 2660/7 A 0 29.4g 157
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-3 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 4] 2140/11 B 3 32.7 44
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-1 B.W.Bille B.W.Bille   [h 3] 2140/4 B 3 29.8 125
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-2 Vrål Åke Vrål Åke   [h 3] 2180/9 A 0 g 19
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-5 Wilda Simon Wilda Simon   [h 3] 2160/4 C 4 33.1g 23
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-10 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 7] 2140/4 D 0 26.9 288
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-9 Byske Philip Byske Philip   [h 4] 2140/9 C 0 29.0 378
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-8 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2140/1 B 5 28.1g 157
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-5 Wilda Simon Wilda Simon   [h 3] 2140/2 D 2 30.2 140
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-4 Prins C.K. Prins C.K.   [h 6] 1640/10 A 0 g 65
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-1 Ivarsfenomen Ivarsfenomen   [h 3] 2140/2 D 2 32.8 200
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-7 Rappjerv Rappjerv   [v 4] 2180/8 A 4 31.3 26
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-5 Elsås Storm Elsås Storm   [v 5] 2140/9 B 1 33.0 30
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-1 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 6] 1660/13 A 0 29.8g 181
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-6 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 7] 1640/5 C 4 26.7 30
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-11 Tekno Viking Tekno Viking   [h 4] 2160/5 C 2 26.4 59
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-8 Bellfaks Bellfaks   [h 10] 3180/10 B 1 26.4 40
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-1 B.W.Bille B.W.Bille   [h 3] 2140/4 C 3 29.2 170
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-9 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2140/10 A 1 28.6 27
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-7 Vessle Tor Vessle Tor   [h 3] 1660/14 A 6 29.6g 55
2020-06-12 2020-06-12 Romme-6 Månodin A.M. Månodin A.M.   [h 4] 2160/10 D 0 g 2415
2020-06-12 2020-06-12 Romme-4 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 8] 3160/9 D 0 31.1g 1041
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-7 Guli Major Guli Major   [h 5] 2660/13 A 4 27.1 157
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-4 Tand Kraft Tand Kraft   [h 7] 2180/13 A 0 25.3g 99
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-4 Elsås Storm Elsås Storm   [v 5] 2140/3 C 0 g 39
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-6 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 5] 1640/6 C 0 25.6 111
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-4 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2160/3 D 0 29.0g 245
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-1 B.W.Bille B.W.Bille   [h 3] 2140/6 B 4 28.4 123
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-8 Guli Tor Guli Tor   [h 8] 2640/2 D 0 g 481
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-2 Rappjerv Rappjerv   [v 4] 2160/6 B 3 31.2g 35
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-3 Byske Philip Byske Philip   [h 4] 2180/9 B 0 28.3 257
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-7 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 6] 2140/2 D 0 30.9g 206
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-4 Harry Växus Harry Växus   [v 7] 1660/9 A str
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-5 Rappjerv Rappjerv   [v 4] 1640/2 C 3 27.4 37
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-3 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2140/5 C 0 g 90
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-2 Cleo Cobra Cleo Cobra   [s 3] 2140/12 D 0 24.9g 379
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-7 Prins C.K. Prins C.K.   [h 6] 3160/8 B 0 g 30
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-1 Vessle Tor Vessle Tor   [h 3] 2180/9 B 2 31.4 45
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-7 Tand Kraft Tand Kraft   [h 7] 2160/9 D 1 23.6 398
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-8 Höstbo Wille Höstbo Wille   [h 3] 2140/6 C 3 34.1 109
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-7 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2160/8 A 2 30.1g 52
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-3 Byske Philip Byske Philip   [h 4] 2160/5 C 3 26.3 347
2020-04-22 2020-04-22 Bergsåker-1 Järvsö Olov Järvsö Olov   [h 3] 2160/5 B 2 33.3g 50
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-8 B.W.Bille B.W.Bille   [h 3] 1640/1 A 1 29.8 13
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-6 Tell Grimm Tell Grimm   [h 3] 2140/5 D 2 33.6g 52
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-1 Rappjerv Rappjerv   [v 4] 1660/5 B 3 27.7 50
2020-04-14 2020-04-14 Rättvik-9 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2160/5 B 0 g 51
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-7 Wolt* Wolt*   [h 3] 2160/7 C 2 32.5 23
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-5 Häsen Räsern Häsen Räsern   [h 5] 1640/2 C 0 g 40
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-1 Eld Tekno Eld Tekno   [h 3] 2160/2 A 1 30.8 11
2020-04-12 2020-04-12 Romme-7 Bellfaks Bellfaks   [h 10] 2160/9 D 0 24.7g 242
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-4 Nygårds Josefin Nygårds Josefin   [s 7] 2640/4 D 0 g 444
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-2 Joli Strimma Joli Strimma   [s 8] 2140/10 D 6 31.2 663
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-6 Fräcke Prins Fräcke Prins   [h 4] 2140/1 C 1 27.8 41
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-2 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 6] 2140/1 C 2 30.4 72
2020-04-04 2020-04-04 Romme-7 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 1640/1 D 1 28.5 62
2020-04-04 2020-04-04 Romme-1 B.W.Bille B.W.Bille   [h 3] 1680/8 B 2 28.3 31
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-9 Bellfaks Bellfaks   [h 10] 2140/10 D 0 25.8g 163
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-7 Prins C.K. Prins C.K.   [h 6] 1640/10 B 1 26.3 31
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-5 Bol Brage Bol Brage   [h 7] 1660/10 A 8 26.9 28
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-9 Bellfaks Bellfaks   [h 10] 2140/2 B 0 g 100
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-5 Tekno Viking Tekno Viking   [h 4] 2140/1 D 0 29.8g 175
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-7 Järvsö Aron Järvsö Aron   [v 6] 2640/7 C 2 28.5 228
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-5 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 6] 2160/10 B 3 31.1 112
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-2 B.W.Bille B.W.Bille   [h 3] 1660/9 B 2 33.3 40
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-6 Bellfaks Bellfaks   [h 10] 2140/12 A 0 g 404
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-10 Järvsö Aron Järvsö Aron   [v 6] 2160/10 A 7 28.6 151
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-6 Järvsö Micke Järvsö Micke   [v 4] 2160/10 B 3 29.9 84
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-1 Fräcke Prins Fräcke Prins   [h 4] 1660/12 A 4 29.6g 24
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-3 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 6] 2140/1 A 6 31.8g 143
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-1 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 7] 1640/7 A 1 26.8 25
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-7 Järvsöodin Järvsöodin   [h 7] 2140/2 B 0 25.0 76
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-5 Månodin A.M. Månodin A.M.   [h 4] 2140/4 A 2 30.3 40
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-3 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 6] 1660/4 C 3 28.2 91
2021-12-18 2021-12-18 Romme-6 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2180/9 C 1 23.4 28
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-8 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2180/13 B 2 23.2 93
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-5 B.W.Ojj B.W.Ojj   [s 3] 2140/3 D 2 34.5 75
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-5 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 2140/3 B 7 32.9g 168
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-8 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 1640/2 A 1 25.2 35
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-10 Dotra Dotra   [s 3] 1640/4 C 0 37.9g 152
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-2 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 2220/12 A 4 28.1 72
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-10 B.W.Ojj B.W.Ojj   [s 3] 1640/8 D 6 36.8g 117
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-7 Prins C.K. Prins C.K.   [h 7] 2640/2 D 0 27.5 290
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-6 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2160/7 B 1 24.5 40
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-6 Järvsö Tord Järvsö Tord   [v 5] 1640/1 A 1 26.6 25
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-8 Theo A.Y. Theo A.Y.   [h 3] 1640/4 C 2 34.7g 20
2021-10-09 2021-10-09 Finland-12 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2100/10 D 0 245
2021-09-27 2021-09-27 Romme-7 Järvsö Hasse Järvsö Hasse   [h 3] 2140/5 D 0 37.7g 48
2021-09-27 2021-09-27 Romme-5 Järvsö Neo Järvsö Neo   [v 3] 2140/8 A 0 g 31
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-8 Karlängs Nils Karlängs Nils   [h 3] 2140/5 C 0 g 102
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-3 Järvsö Eme Järvsö Eme   [s 3] 2160/7 B 3 30.2 70
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-9 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2660/11 C 1 24.5 153
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-8 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 1640/3 C 0 g 25
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-7 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 7] 2140/14 C 0 30.7 1009
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-5 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 2180/9 A 0 28.5 41
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-4 Sopranfaks Sopranfaks   [v 7] 1640/9 A 1 27.1 93
2021-09-23 2021-09-23 Bollnäs-7 Guli Em Guli Em   [h 4] 1640/7 C 0 g 140
2021-09-23 2021-09-23 Bollnäs-5 Salte Fanden Salte Fanden   [v 3] 2140/9 A 2 30.5 39
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-6 Pyrotek Pyrotek   [h 3] 2180/11 A 5 35.6g 24
2021-09-12 2021-09-12 Bjerke-8 Wolt* Wolt*   [h 4] 2600/3 C str
2021-09-12 2021-09-12 Bjerke-4 Salte Fanden Salte Fanden   [v 3] 2100/7 D 12 30.9 330
2021-09-12 2021-09-12 Bjerke-2 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 8] 1609/2 D 0 25.4 275
2021-09-09 2021-09-09 Gävle-8 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2640/2 C 1 24.6 36
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-4 Leofaks Leofaks   [v 13] 2140/9 D 0 g 371
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-8 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 2140/2 C 1 26.9 32
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-6 Sopranfaks Sopranfaks   [v 7] 1680/13 A 2 27.0 81
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-3 Järvsö Jens Järvsö Jens   [v 4] 2160/11 C 0 g 167
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-6 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 8] 2160/4 C str
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-8 Guli Bamse Guli Bamse   [h 3] 1640/5 B 6 37.3g 34
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-7 Tand Kraft Tand Kraft   [h 8] 2640/6 D 0 26.4g 951
2021-08-26 2021-08-26 Bjerke-7 Wolt* Wolt*   [h 4] 2600/7 B 1 137
2021-08-26 2021-08-26 Bjerke-3 Salte Fanden Salte Fanden   [v 3] 2100/5 C 3 228
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-7 Järvsö Henrik Järvsö Henrik   [h 3] 1640/2 C 7 41.1g 17
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-4 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 8] 1660/4 B 2 26.9 48
2021-08-24 2021-08-24 Solänget-1 Guli Em Guli Em   [h 4] 1660/9 A 3 28.8 16
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-8 Järvsö Sally Järvsö Sally   [s 3] 1660/10 B 0 34.0g 20
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-4 Sopranfaks Sopranfaks   [v 7] 2160/2 D 2 28.6 27
2021-08-20 2021-08-20 Gävle-4 Tand Kraft Tand Kraft   [h 8] 1640/6 D 0 22.6 777
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-8 Järvsö Sally Järvsö Sally   [s 3] 1660/12 C 0 g 133
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-7 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 1640/5 C 0 g 20
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-5 Sopranfaks Sopranfaks   [v 7] 2160/11 C 5 30.7 125
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-4 Tand Kraft Tand Kraft   [h 8] 2160/5 C 3 25.0 111
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-9 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 2140/9 C 3 26.1 229
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-5 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 7] 2160/4 D 3 26.2 452
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-8 Leofaks Leofaks   [v 13] 2140/7 D 0 g 216
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-5 Leo Faksen Leo Faksen   [v 7] 2180/10 B 3 31.7 65
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-7 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 2140/6 D 0 25.9 1133
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-7 Prins C.K. Prins C.K.   [h 7] 3160/2 B 2 28.7 16
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-2 Sopranfaks Sopranfaks   [v 7] 2160/11 C 6 g 144
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-12 Leo Faksen Leo Faksen   [v 7] 2140/8 C 0 33.1 347
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-8 Järvsö Jens Järvsö Jens   [v 4] 2160/9 C 0 g 51
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-8 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 2140/6 B 2 27.9 43
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-4 Järvsö Neo Järvsö Neo   [v 3] 2140/6 B 5 30.8g 248
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-3 Järvsö Sally Järvsö Sally   [s 3] 2140/4 C 0 g 132
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-2 Dunungen Dunungen   [s 3] 2140/5 A 1 28.0 23
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-4 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 5] 2140/10 C 6 28.4 48
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-8 Tand Kraft Tand Kraft   [h 8] 2160/7 D 0 24.8g 175
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-9 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 2140/4 D 4 25.8 756
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-3 Järvsö Jens Järvsö Jens   [v 4] 2160/7 B 0 g 24
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-4 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 1640/5 D 0 22.7g 555
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-6 Leo Faksen Leo Faksen   [v 7] 1660/9 B 0 33.6 322
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-4 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 7] 2160/10 C 0 28.4g 124
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-5 Wilda Leffe Wilda Leffe   [h 3] 2160/8 C 0 g 132
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-2 Karlängs Nils Karlängs Nils   [h 3] 2140/3 B 0 g 41
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-7 Hellin Faxen* Hellin Faxen*   [h 12] 2140/7 B 2 25.5 70
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-1 Karlängs Nils Karlängs Nils   [h 3] 2100/1 D 6 42.0g 22
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-8 Valle Storm Valle Storm   [h 8] 1660/9 D 6 24.1 684
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-5 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 5] 1640/1 C 2 26.3 167
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-4 Sopranfaks Sopranfaks   [v 7] 1640/9 C 0 28.8 54
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-2 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 2140/5 C 0 g 389
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-7 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 7] 2160/9 B 4 27.0 255
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-4 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2640/2 C 2 24.6 104
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-1 Dunungen Dunungen   [s 3] 2140/2 B 2 28.7 36
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-6 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 5] 2140/1 C 0 g 117
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-1 Järvsö Hasse Järvsö Hasse   [h 3] 2140/5 D str
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-7 Tand Kraft Tand Kraft   [h 8] 2160/10 D 0 23.9 899
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-5 Guli Em Guli Em   [h 4] 3160/5 A 7 30.9 35
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-3 Prins C.K. Prins C.K.   [h 7] 2660/9 A 0 g 31
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-12 Månodin A.M. Månodin A.M.   [h 5] 2160/10 D 7 28.0g 411
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-6 Demex Demex   [h 8] 2160/5 D 0 g 649
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-7 Lejonet Elsa Lejonet Elsa   [s 5] 2160/7 D str
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-5 Theo A.Y. Theo A.Y.   [h 3] 1660/9 D 3 32.7 154
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-3 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 7] 2180/14 A 3 26.7 40
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-8 Leo Faksen Leo Faksen   [v 7] 2180/5 B 3 31.4 27
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-7 Theo A.Y. Theo A.Y.   [h 3] 1640/9 C 0 g 40
2021-06-04 2021-06-04 Romme-1 Järvsö Neo Järvsö Neo   [v 3] 2160/5 B 1 28.8 21
2021-06-04 2021-06-04 Romme-8 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 2160/8 C 0 35.2g 383
2021-06-04 2021-06-04 Romme-7 Wilda Fille Wilda Fille   [v 10] 3180/12 D 0 28.4g 517
2021-06-04 2021-06-04 Romme-2 Lejonet Elsa Lejonet Elsa   [s 5] 2160/9 D 5 32.8 455
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-8 Demex Demex   [h 8] 2140/2 C 0 25.5 106
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-1 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 2160/7 B 1 29.4g 31
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-7 Prins C.K. Prins C.K.   [h 7] 2160/4 C 1 25.3 26
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-6 Leo Faksen Leo Faksen   [v 7] 1640/9 C 2 28.5 60
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-2 Järvsö Neo Järvsö Neo   [v 3] 2180/8 B 1 30.4 15
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-5 Lejonet Elsa Lejonet Elsa   [s 5] 1640/2 D 0 g 412
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-4 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 2160/15 A 1 31.9 13
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-7 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 5] 1640/5 A 2 27.8 59
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-3 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 3] 2140/3 C 0 39.5g 20
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-2 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 2140/6 C 1 29.8 18
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-9 Prins C.K. Prins C.K.   [h 7] 2640/4 C 2 27.4 16
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-7 Järvsö Neo Järvsö Neo   [v 3] 2160/14 A 1 32.4g 31
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-9 Stjärnblomster Stjärnblomster   [s 7] 2140/1 C 1 24.8 52
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-7 Leo Faksen Leo Faksen   [v 7] 2160/10 B 6 33.6g 21
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-2 Eld Tekno Eld Tekno   [h 4] 2160/8 B 2 26.9 32
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-5 Theo A.Y. Theo A.Y.   [h 3] 1640/2 D 0 g 65
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-1 Vrål Åke Vrål Åke   [v 4] 2140/1 C 0 32.5 45
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-6 Månodin A.M. Månodin A.M.   [h 5] 2140/4 C 0 31.6g 136
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-4 Dunungen Dunungen   [s 3] 2140/1 B 1 30.9 14
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-1 Salte Fanden Salte Fanden   [v 3] 2180/5 C 1 32.2 17
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-8 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 1640/10 A 1 26.7 23
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-2 Järvsö Sol Järvsö Sol   [s 3] 2140/5 C 5 35.7 34
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-7 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 7] 2140/8 B 5 26.9g 35
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-3 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 5] 1640/7 A 0 g 22
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-1 Salte Tore Salte Tore   [h 3] 2140/3 C 0 35.7g 15
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-2 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 2160/4 B 0 g 20
2021-04-25 2021-04-25 Solvalla-7 Demex Demex   [h 8] 2660/13 A 3 25.0 132
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-5 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 1640/12 A 2 27.1 35
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-4 Kaitlin Way Scott Kaitlin Way Scott   [s 4] 2140/4 B 4 16.7 33
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-3 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 3] 2140/8 A 1 31.4 14
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-6 Järvsö Neo Järvsö Neo   [v 3] 2140/5 B 2 31.6 30
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-3 Valle Storm Valle Storm   [h 8] 1640/2 C 1 25.5 271
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-2 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 5] 2160/8 C 8 31.8 133
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-5 Järvsö Eme Järvsö Eme   [s 3] 1640/3 C 3 34.3g 20
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-3 Månodin A.M. Månodin A.M.   [h 5] 2680/12 C 4 28.3 90
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-7 Leo Faksen Leo Faksen   [v 7] 2160/13 D 7 32.0 160
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-6 Vrål Åke Vrål Åke   [v 4] 1680/12 B 4 30.5 113
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-3 Järvsö Nilsingemar Järvsö Nilsingemar   [v 4] 2160/12 B 0 31.4 97
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-2 Dunungen Dunungen   [s 3] 2140/2 C 1 30.5 36
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-7 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2140/5 C 6 22.1g 730
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-4 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 8] 2680/14 D 0 26.2 2095
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-2 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 5] 2160/6 A 8 28.9g 42
2021-04-16 2021-04-16 Romme-7 Sölvsveds Atlas Sölvsveds Atlas   [v 9] 2140/1 B 0 30.7g 47
2021-04-16 2021-04-16 Romme-1 Järvsö Eme Järvsö Eme   [s 3] 1660/7 C 4 31.4g 98
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-7 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 7] 2660/9 C 4 26.8 422
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-4 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 2160/2 D 3 26.8 236
2021-04-12 2021-04-12 Bollnäs-7 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 5] 1640/6 B 4 34.0g 24
2021-04-12 2021-04-12 Bollnäs-5 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 3] 2160/10 B 1 33.4 15
2021-04-12 2021-04-12 Bollnäs-3 Demex Demex   [h 8] 2160/2 B 2 27.7 39
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-7 Teknograbben Teknograbben   [h 3] 2140/2 C 1 33.1 12
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-4 Lejonet Elsa Lejonet Elsa   [s 5] 1640/4 D 8 33.7g 30
2021-04-09 2021-04-09 Romme-7 Salte Fanden Salte Fanden   [v 3] 1640/2 B 1 31.3 23
2021-04-09 2021-04-09 Romme-6 Valle Storm Valle Storm   [h 8] 2140/4 D 0 27.0 139
2021-04-09 2021-04-09 Romme-4 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 5] 2160/12 A 3 29.5 22
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-6 Demex Demex   [h 8] 2660/6 A 1 26.0 66
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-8 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 1660/15 B 0 g 79
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-6 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 5] 1660/13 D 4 28.7 397
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-1 Järvsö Eme Järvsö Eme   [s 3] 1640/5 C 2 32.4 22
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-7 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2160/6 B 2 24.5 56
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-5 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 8] 2140/8 C 3 26.4 748
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-1 Tell Grimm Tell Grimm   [v 4] 1660/9 B 1 30.2 22
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-7 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 7] 1640/1 A 1 28.8 15
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-1 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 3] 2160/8 B 1 36.6 14
2021-03-19 2021-03-19 Romme-9 Demex Demex   [h 8] 2160/9 C 2 24.1 336
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-7 Leo Faksen Leo Faksen   [v 7] 2140/3 C 3 32.6 17
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-5 Leofaks Leofaks   [v 13] 2160/9 D 0 33.8 223
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-8 Månodin A.M. Månodin A.M.   [h 5] 2640/6 D 2 28.6g 146
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-2 Dunungen Dunungen   [s 3] 2140/1 C 1 32.6 30
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-9 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2140/10 B 0 24.3g 201
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-6 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 2160/3 D 3 28.4 202
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-7 Järvsö Tord Järvsö Tord   [v 5] 2140/13 A 0 29.8g 26
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-3 Järvsö Nilsingemar Järvsö Nilsingemar   [v 4] 2160/3 C 4 30.5 88
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-1 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 3] 2140/3 C 2 31.1 14
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-8 Häsen Räsern Häsen Räsern   [h 6] 1660/11 A 4 24.7 207
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-3 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 1660/6 C 0 g 85
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-1 Tell Grimm Tell Grimm   [v 4] 2160/8 A 1 33.1 18
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-7 Kalltekla Kalltekla   [s 6] 2140/3 D 0 g 751
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-9 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 8] 2140/11 C 5 26.1 353
2021-02-27 2021-02-27 Romme-12 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 5] 2160/5 B 1 28.5 20
2021-02-27 2021-02-27 Romme-6 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 2180/11 B 7 23.6 86
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-5 Månodin A.M. Månodin A.M.   [h 5] 2140/2 D str
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-7 Åsasindy* Åsasindy*   [s 5] 1640/2 D str
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-9 Järvsö Nilsingemar Järvsö Nilsingemar   [v 4] 1660/6 B 2 32.5 45
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-6 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 7] 2160/12 D 1 29.5 89
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-10 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 2160/6 B 1 28.9 14
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-7 Prins C.K. Prins C.K.   [h 7] 2140/10 B 4 25.6 27
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-6 Bellfaks Bellfaks   [h 11] 1640/4 B 3 21.6 214
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-1 Järvsö Jens Järvsö Jens   [h 4] 2140/6 B 0 g 19
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-9 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 8] 2140/2 D 6 26.4 120
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-7 Månodin A.M. Månodin A.M.   [h 5] 2640/2 B 7 30.8g 66
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-5 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 5] 1640/7 B 1 29.2 96
2021-02-07 2021-02-07 Romme-8 Järvsö Tord Järvsö Tord   [v 5] 2140/12 A 1 26.5 61
2021-02-07 2021-02-07 Romme-6 Järvsöodin Järvsöodin   [h 8] 2160/9 B 5 26.4 98
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-8 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 8] 2140/5 D 2 25.0 485
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-7 Waxen* Waxen*   [h 8] 1660/14 C str
2021-01-31 2021-01-31 Umeå-5 Demex Demex   [h 8] 2660/3 B 4 26.4 158
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-7 Stjärnblomster Stjärnblomster   [s 7] 1660/6 C 0 29.3g 109
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-5 Waxen* Waxen*   [h 8] 2140/9 C 0 30.6g 36
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-1 Järvsö Nord Järvsö Nord   [v 4] 2640/3 A 6 33.9g 20
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-3 Månodin A.M. Månodin A.M.   [h 5] 2180/15 B 0 30.6g 115
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-7 Hellin Faxen* Hellin Faxen*   [h 12] 1640/9 D 3 22.1 292
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-12 Järvsö Johanna Järvsö Johanna   [s 5] 2140/12 A 3 31.5 170
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-7 Demex Demex   [h 8] 2660/13 A 6 26.7 1264
2021-01-22 2021-01-22 Romme-6 B.W.Prinsen B.W.Prinsen   [v 6] 2160/8 D 0 33.0g 294
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-7 Waxen* Waxen*   [h 8] 1660/9 C 4 29.0g 179
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-2 B.W.Bille B.W.Bille   [h 4] 2160/9 B 1 29.7 17
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-11 Månodin A.M. Månodin A.M.   [h 5] 2140/5 A 2 28.2 29
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-6 Juni Blixt Juni Blixt   [h 3] 2140/5 D 4 26.9 223
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-2 Järvsö Karin Järvsö Karin   [s 3] 2160/3 D 1 31.4 99
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-4 Dunungen Dunungen   [s 4] 2140/2 D 5 27.6 113
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-11 Sture Sture   [v 5] 2140/7 B 2 28.4 117
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-7 Bäcklös Uriel Bäcklös Uriel   [h 6] 2160/12 B 0 28.8g 308
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-3 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 4] 1640/10 B 5 28.5 33
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-1 Önnes Tekno Önnes Tekno   [h 3] 2160/9 B 7 33.8g 28
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-6 Eld Prinsen Eld Prinsen   [h 3] 2140/10 B 1 31.6g 11
2022-10-13 2022-10-13 Gävle-7 Eld Prinsen Eld Prinsen   [h 3] 2140/5 D 1 28.9 25
2022-10-13 2022-10-13 Gävle-1 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 4] 1660/7 A 2 26.6 32
2022-10-11 2022-10-11 Bollnäs-5 Valle Storm Valle Storm   [h 9] 1640/5 D 6 24.8 66
2022-10-02 2022-10-02 Hagmyren-3 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 4] 2180/12 A 0 28.8 39
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-7 Valle Storm Valle Storm   [h 9] 1640/12 C 3 24.7 201
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-3 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 3] 2140/9 B 0 30.9g 253
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-2 Pyrotek Pyrotek   [h 4] 2660/6 B 1 30.2 20
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-10 Teknopys Teknopys   [v 4] 2160/12 A 1 31.9 34
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-7 Bäcklös Uriel Bäcklös Uriel   [h 6] 1640/5 C 6 23.5 215
2022-09-13 2022-09-13 Östersund-6 Wilda Eric Wilda Eric   [v 3] 1660/12 A 4 30.2 245
2022-09-13 2022-09-13 Östersund-4 Pyrotek Pyrotek   [h 4] 2140/12 C 3 29.5g 86
2022-09-13 2022-09-13 Östersund-2 Juni Blixt Juni Blixt   [h 3] 2180/10 A 1 31.7 28
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-2 Teknopys Teknopys   [v 4] 2160/11 B 3 31.9 51
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-4 Bäcklös Uriel Bäcklös Uriel   [h 6] 1640/8 C 0 23.0 294
2022-09-06 2022-09-06 Bergsåker-8 Viola Viking Viola Viking   [s 5] 2140/6 B 0 g 128
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-2 Önnes Tekno Önnes Tekno   [h 3] 2160/13 D 0 35.2g 25
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-6 Dunungen Dunungen   [s 4] 2180/3 D 7 27.7 118
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-3 Järvsö Karin Järvsö Karin   [s 3] 1660/6 C 3 32.2 114
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-3 Pyrotek Pyrotek   [h 4] 2160/7 C 2 28.9 222
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-6 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 3] 2160/8 B 2 29.9 67
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-9 Bäcklös Uriel Bäcklös Uriel   [h 6] 2680/12 D 3 26.0 82
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-8 Järvsö Karin Järvsö Karin   [s 3] 2140/4 C 0 37.9g 176
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-6 Juni Blixt Juni Blixt   [h 3] 2140/4 C 2 28.0 149
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-4 Svarte Petter Svarte Petter   [v 3] 2140/5 B 4 31.1g 114
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-3 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 3] 2140/8 C 0 31.8g 314
2022-07-23 2022-07-23 Solänget-8 Lille Fröken Stöen* Lille Fröken Stöen*   [s 6] 1660/14 A 0 g 61
2022-07-23 2022-07-23 Solänget-3 Viola Viking Viola Viking   [s 5] 2140/12 A 1 32.8 203
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-1 Norrlands Peggy Norrlands Peggy   [s 3] 2140/4 D 0 g 138
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-5 Bäcklös Uriel Bäcklös Uriel   [h 6] 2140/2 D 2 25.3 31
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-10 Järvsö Kurt Järvsö Kurt   [h 4] 2140/4 D 5 27.3 524
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-8 Fyr Elise Fyr Elise   [s 4] 2140/9 D 0 1257
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-5 Teknograbben Teknograbben   [v 4] 2140/9 D 0 448
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-4 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 4] 2140/7 C 6 27.8 830
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-3 B.W.Ojj B.W.Ojj   [s 4] 2140/5 D 5 28.4 520
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-7 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 3] 2160/9 A 0 g 27
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-3 Ackssonfaksen Ackssonfaksen   [v 5] 2640/4 D 4 30.8 80
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-7 Bellfaks Bellfaks   [h 12] 1640/2 B 0 g 48
2022-07-15 2022-07-15 Hoting-8 Sture Sture   [v 5] 2060/6 A 1 32.6 24
2022-07-15 2022-07-15 Hoting-6 Järvsö Tord Järvsö Tord   [v 6] 1660/6 A 2 27.7 22
2022-07-15 2022-07-15 Hoting-1 Järvsörapp Järvsörapp   [v 3] 2040/1 D 4 34.2g 14
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-7 Dotra Dotra   [s 4] 1660/10 D 0 32.5g 443
2022-07-11 2022-07-11 Skellefteå-8 Järvsö Kurt Järvsö Kurt   [h 4] 2160/4 C 1 28.2 42
2022-07-11 2022-07-11 Skellefteå-4 Brolin Brolin   [h 3] 2140/8 B 1 28.2 22
2022-07-08 2022-07-08 Bergsåker-4 Järvsö Karin Järvsö Karin   [s 3] 2140/6 D 2 32.6 240
2022-07-08 2022-07-08 Bergsåker-1 Önnes Tekno Önnes Tekno   [h 3] 2140/10 C 1 33.1 46
2022-07-04 2022-07-04 Rättvik-10 Sture Sture   [v 5] 1640/2 D 2 31.1g 33
2022-07-04 2022-07-04 Rättvik-8 Juni Blixt Juni Blixt   [h 3] 2180/9 A 2 31.5 34
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-9 Bellfaks Bellfaks   [h 12] 1640/11 A 2 20.4 45
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-8 Bäcklös Uriel Bäcklös Uriel   [h 6] 2140/2 D 4 23.7 410
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-7 Wilda Leffe Wilda Leffe   [v 4] 2140/8 D 0 28.4 792
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-5 B.W.Ojj B.W.Ojj   [s 4] 2140/3 C 0 30.2g 430
2022-06-27 2022-06-27 Gävle-8 Wilda Eric Wilda Eric   [v 3] 2160/12 C 2 33.4 277
2022-06-27 2022-06-27 Gävle-5 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 3] 2160/12 D 2 29.7 96
2022-06-25 2022-06-25 Oviken-9 Sture Sture   [v 5] 2140/11 B 1 32.8 21
2022-06-25 2022-06-25 Oviken-6 Bäcklös Uriel Bäcklös Uriel   [h 6] 2140/7 C 2 27.8 70
2022-06-25 2022-06-25 Oviken-4 Järvsö Kurt Järvsö Kurt   [h 4] 2120/6 A 0 33.0g 29
2022-06-25 2022-06-25 Oviken-2 Järvsörapp Järvsörapp   [v 3] 2100/3 C 2 37.2 42
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-5 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 4] 1640/12 A 5 28.8 157
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-4 B.W.Ojj B.W.Ojj   [s 4] 1640/4 A 3 27.5 41
2022-06-04 2022-06-04 Hagmyren-3 Sture Sture   [v 5] 2140/1 C 2 32.2 45
2022-06-04 2022-06-04 Hagmyren-1 Juni Blixt Juni Blixt   [h 3] 2140/1 B 2 34.0g 72
2022-05-30 2022-05-30 Bollnäs-2 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 3] 2180/11 B 0 g 33
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-6 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 11] 2140/9 B 4 23.5 75
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-5 Wolt* Wolt*   [h 5] 2180/7 B 4 23.7 45
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-3 Lill Modde Lill Modde   [h 3] 2160/4 C 6 31.5g 155
2022-05-25 2022-05-25 Romme-11 Pyrotek Pyrotek   [h 4] 2140/5 C 2 29.5 96
2022-05-25 2022-05-25 Romme-8 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 4] 2140/4 D 5 26.7g 135
2022-05-25 2022-05-25 Romme-5 Järvsö Eme Järvsö Eme   [s 4] 2160/6 D 0 30.6 560
2022-05-23 2022-05-23 Solänget-7 Kruson Kruson   [v 5] 2180/11 B 0 g 32
2022-05-23 2022-05-23 Solänget-5 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 6] 1660/8 B 0 g 101
2022-05-23 2022-05-23 Solänget-1 Björs Balder Björs Balder   [h 3] 1640/4 D 6 36.6g 37
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-5 Wilda Eric Wilda Eric   [v 3] 1660/10 D 4 35.1 178
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-1 Valle Storm Valle Storm   [h 9] 2140/6 D 0 26.5 122
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-4 Bellfaks Bellfaks   [h 12] 1640/9 A 3 21.2 193
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-8 Wolt* Wolt*   [h 5] 2660/9 A 1 26.0g 19
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-5 Pyrotek Pyrotek   [h 4] 2140/3 D 5 29.5 382
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-1 B.W.Raz B.W.Raz   [h 3] 2160/7 D str
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-1 B.W.Ojj B.W.Ojj   [s 4] 1640/1 D 4 29.3 23
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-7 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 3] 2140/4 B 1 34.2 34
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-5 Lill Modde Lill Modde   [h 3] 2140/2 C 3 31.9g 60
2022-05-04 2022-05-04 Bollnäs-8 Järvsö Eme Järvsö Eme   [s 4] 1640/1 D 5 30.2g 49
2022-05-04 2022-05-04 Bollnäs-2 Viola Viking Viola Viking   [s 5] 1640/10 C 5 32.7 118
2022-04-29 2022-04-29 Bergsåker-6 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 11] 1640/8 C 2 22.7 292
2022-04-29 2022-04-29 Bergsåker-2 Dunungen Dunungen   [s 4] 2180/7 B 6 29.3g 14
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-7 Hage Jerven Hage Jerven   [v 11] 2140/8 D 5 26.6g 409
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-5 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 3] 2140/4 D 5 34.1g 56
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-1 Järvsö Kurt Järvsö Kurt   [h 4] 1640/4 B 3 28.3 28
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-9 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 6] 2140/3 D 7 28.7 237
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-5 Teknograbben Teknograbben   [h 4] 2180/8 C 8 30.5g 115
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-2 Dotra Dotra   [s 4] 2160/6 D 0 35.9g 380
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-6 Bellfaks Bellfaks   [h 12] 2660/10 B 2 23.5 92
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-4 Wolt* Wolt*   [h 5] 1640/1 A 2 26.0 16
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-12 Järvsö Kurt Järvsö Kurt   [h 4] 2140/9 A 2 29.3 25
2022-04-07 2022-04-07 Gävle-5 Järvsö Eme Järvsö Eme   [s 4] 1660/11 C 4 30.7 224
2022-04-07 2022-04-07 Gävle-2 Dotra Dotra   [s 4] 2180/8 D 6 35.7g 108
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-9 Wolt* Wolt*   [h 5] 2140/11 B 1 26.1 29
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-6 Bellfaks Bellfaks   [h 12] 2140/9 B 3 24.9g 83
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-5 Järvsö Kurt Järvsö Kurt   [h 4] 2160/5 C 3 29.0 156
2022-03-22 2022-03-22 Bergsåker-7 Järvsö Eme Järvsö Eme   [s 4] 2160/14 C 4 31.4 276
2022-03-22 2022-03-22 Bergsåker-2 Järvsö Karin Järvsö Karin   [s 3] 2140/1 B 2 33.5 18
2022-03-15 2022-03-15 Bergsåker-2 B.W.Raz B.W.Raz   [h 3] 2140/6 D str
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-8 Wolt* Wolt*   [h 5] 2160/5 A 0
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-5 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 6] 2160/8 A 0
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-10 Kruson Kruson   [v 5] 2640/1 C 2 31.3 160
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-9 B.W.Bille B.W.Bille   [h 5] 1640/8 C 0 g 303
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-5 B.W.Ojj B.W.Ojj   [s 4] 2140/2 D 3 30.7 57
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-1 Lannem Stella Lannem Stella   [s 3] 2140/2 B 1 31.8 11
2022-03-08 2022-03-08 Bergsåker-3 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 4] 2160/5 C 2 29.3 23
2022-03-02 2022-03-02 Bergsåker-7 Bellfaks Bellfaks   [h 12] 1640/9 A 2 22.5 21
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-9 Gott Klirr Gott Klirr   [h 7] 2160/8 B 0 26.3 66
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-5 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 4] 2140/6 A 1 29.4 13
2022-02-22 2022-02-22 Gävle-2 Teknograbben Teknograbben   [h 4] 2160/5 B 3 29.6g 24
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-9 Bellfaks Bellfaks   [h 12] 2140/3 B 1 23.4 18
2022-02-18 2022-02-18 Romme-8 Gott Klirr Gott Klirr   [h 7] 2140/7 B 0 25.9g 105
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-3 Sturfajt'n Sturfajt'n   [h 4] 2160/3 B 1 30.1 34
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-4 Bellfaks Bellfaks   [h 12] 2160/11 A 1 24.4 19
2022-01-31 2022-01-31 Bergsåker-6 B.W.Bille B.W.Bille   [h 5] 1660/13 A 0 g 35
2022-01-31 2022-01-31 Bergsåker-2 B.W.Ojj B.W.Ojj   [s 4] 2140/5 D 2 33.0 65
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-8 Bellfaks Bellfaks   [h 12] 1660/11 A 1 23.7 43
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-8 Bellfaks Bellfaks   [h 12] 2140/1 B 0 g 30
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-3 B.W.Ojj B.W.Ojj   [s 4] 2140/1 D 1 33.9 38
2023-12-05 2023-12-05 Romme-6 Solans Wille Solans Wille   [v 4] 2140/5 C 2 38.2 26
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-8 Norrlands Peggy Norrlands Peggy   [s 4] 2140/3 D 0 g 484
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-5 Eld Loke C.G. Eld Loke C.G.   [h 3] 2140/3 B 0 g 33
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-1 Frans R.F. Frans R.F.   [v 4] 2140/3 D 4 32.7g 33
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-4 Kall Kall   [v 4] 2140/6 A 0 g 42
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-1 Idris Idris   [s 3] 2140/3 D 7 36.1 168
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-6 Norrlands Peggy Norrlands Peggy   [s 4] 2640/1 D str
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-4 Norrlands Stjärna Norrlands Stjärna   [s 3] 2160/5 D str
2023-11-07 2023-11-07 Gävle-7 Deviljas Kloker Deviljas Kloker   [v 4] 1640/8 C 4 27.9 296
2023-11-07 2023-11-07 Gävle-2 Eld Loke C.G. Eld Loke C.G.   [h 3] 2160/9 B 2 30.5 18
2023-11-01 2023-11-01 Bergsåker-6 Bellfaks Bellfaks   [h 13] 1640/7 C 1 23.8 45
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-2 Järvsö Sissel Järvsö Sissel   [s 3] 2160/14 A 4 37.2 24
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-6 Eld Loke C.G. Eld Loke C.G.   [h 3] 2160/12 A 1 33.2 52
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-2 Deviljas Kloker Deviljas Kloker   [v 4] 2140/9 C 6 29.3 380
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-4 Bellfaks Bellfaks   [h 13] 2640/8 C 6 28.0g 166
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-10 Eld Vide C.G. Eld Vide C.G.   [h 3] 2140/4 C 1 31.0 81
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-9 B.W.Bille B.W.Bille   [h 6] 2140/4 C 5 26.5 98
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-4 Norrlands Peggy Norrlands Peggy   [s 4] 2160/3 D 5 34.4g 139
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-2 Norrlands Lykta Norrlands Lykta   [s 3] 2160/5 D 1 31.5 210
2023-09-17 2023-09-17 Dannero-2 Eld Loke C.G. Eld Loke C.G.   [h 3] 2160/13 B 1 34.9g 94
2023-09-03 2023-09-03 Hagmyren-5 Norrlands Peggy Norrlands Peggy   [s 4] 2140/12 D 0 31.7g 360
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-7 Järvsö Karin Järvsö Karin   [s 4] 2640/6 D 0 g 101
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-5 Modd Fendt Modd Fendt   [h 3] 2160/7 A 6 33.6 36
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-3 Salte Fanden Salte Fanden   [v 5] 2140/10 A 1 27.7 33
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-1 Norrlands Lykta Norrlands Lykta   [s 3] 2140/3 B 4 33.6 121
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-4 G.K.Xit G.K.Xit   [s 4] 2140/2 C 7 17.2g 37
2023-08-10 2023-08-10 Bollnäs-8 Teknopys Teknopys   [v 5] 2140/7 B 2 29.1 51
2023-08-10 2023-08-10 Bollnäs-7 Monster Romeo Monster Romeo   [v 4] 2140/12 B 4 37.0g 29
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-8 Guli Rufus Guli Rufus   [v 3] 2160/9 C 7 71
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-7 Tim B. Tim B.   [v 5] 1660/13 C str
2023-07-18 2023-07-18 Hagmyren-6 Modd Fendt Modd Fendt   [h 3] 2160/10 C 3 32.4 406
2023-07-18 2023-07-18 Hagmyren-8 Önnes Tekno Önnes Tekno   [h 4] 2160/8 D 0 g 53
2023-07-18 2023-07-18 Hagmyren-7 Norrlands Peggy Norrlands Peggy   [s 4] 2640/1 D 7 34.7g 331
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-1 Lannem Selma* Lannem Selma*   [s 3] 2140/2 B 0 g 25
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-6 B.W.Bille B.W.Bille   [h 6] 2140/8 D 1 26.9 159
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-4 Önnes Tekno Önnes Tekno   [h 4] 2160/15 B 7 32.3g 211
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-2 Faderullan Faderullan   [s 3] 2140/1 D 8 37.7 151
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-7 Norrlands Peggy Norrlands Peggy   [s 4] 2160/5 D 7 33.1 143
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-3 Fia Med Knuff Fia Med Knuff   [s 3] 2140/4 D 6 36.4g 65
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-2 Bellfaks Bellfaks   [h 13] 1640/4 D 5 21.7 294
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-4 Eld Vide C.G. Eld Vide C.G.   [h 3] 2160/6 B 3 32.3 94
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-6 Ackssonfaksen Ackssonfaksen   [v 6] 2640/8 C 0 944
2023-06-26 2023-06-26 Solänget-1 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 4] 2660/10 A 2 29.9g 17
2023-06-26 2023-06-26 Solänget-5 Langlands Brage Langlands Brage   [h 3] 2160/6 D 3 33.0 118
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-4 Breakingthelaw Ås Breakingthelaw Ås   [v 5] 2140/2 C 0 17.6 34
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-6 Backhammer Backhammer   [v 9] 1640/9 A 0 g 16
2023-05-01 2023-05-01 Hagmyren-10 Önnes Tekno Önnes Tekno   [h 4] 2140/1 C str
2023-05-01 2023-05-01 Hagmyren-1 B.W.Zorro B.W.Zorro   [h 3] 2140/6 D 0 g 116
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-7 Tim B. Tim B.   [v 5] 2660/9 C 7 32.9 29
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-3 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 12] 2180/9 B 2 27.5 17
2023-04-18 2023-04-18 Gävle-6 B.W.Bille B.W.Bille   [h 6] 1640/4 D 0 28.6 157
2023-04-18 2023-04-18 Gävle-3 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 4] 2140/6 B 6 30.0g 92
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-1 Juni Blixt Juni Blixt   [h 4] 2140/6 D 2 26.7
2023-04-08 2023-04-08 Dannero-7 Deviljas Kloker Deviljas Kloker   [v 4] 2160/9 D 6 32.6 243
2023-04-08 2023-04-08 Dannero-3 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 10] 2160/14 B 0 500
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-9 Norrlands Peggy Norrlands Peggy   [s 4] 2140/5 D 2 34.4 43
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-5 B.W.Bille B.W.Bille   [h 6] 2140/2 C 0 g 65
2023-03-31 2023-03-31 Gävle-5 Önnes Tekno Önnes Tekno   [h 4] 1660/12 A 0 32.8g 44
2023-03-31 2023-03-31 Gävle-3 Eld Prinsen Eld Prinsen   [h 4] 2160/14 A 1 32.2 18
2023-03-29 2023-03-29 Bergsåker-1 Lannem Selma* Lannem Selma*   [s 3] 2160/9 B 2 35.9g 14
2023-03-24 2023-03-24 Romme-4 Önnes Tekno Önnes Tekno   [h 4] 2160/4 D 2 28.7 140
2023-03-24 2023-03-24 Romme-1 Gyll Balder Gyll Balder   [v 4] 1660/11 C 0 36.7 217
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-6 Prinsen af Sola* Prinsen af Sola*   [h 4] 2140/5 B 2 31.3 18
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-4 Norrlands Peggy Norrlands Peggy   [s 4] 2160/11 A 8 35.9g 52
2023-03-14 2023-03-14 Bollnäs-7 Önnes Tekno Önnes Tekno   [h 4] 2180/12 A 1 31.5g 32
2023-03-14 2023-03-14 Bollnäs-5 Lannem Selma* Lannem Selma*   [s 3] 2140/7 C 2 35.0g 17
2023-03-09 2023-03-09 Bergsåker-7 Önnes Tekno Önnes Tekno   [h 4] 2160/9 A 5 31.5g 162
2023-03-03 2023-03-03 Bollnäs-4 Wolt* Wolt*   [h 6] 2140/6 B 0 g 43
2023-03-03 2023-03-03 Bollnäs-1 B.W.Zorro B.W.Zorro   [h 3] 2140/4 C 1 36.2 27
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-3 Järvsö Karin Järvsö Karin   [s 4] 2160/7 B 3 33.6 66
2023-02-17 2023-02-17 Romme-2 Valle Storm Valle Storm   [h 10] 2140/2 C 0 26.7 705
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-7 Järvsö Jop Järvsö Jop   [h 4] 2160/5 C 0 g 64
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-9 Järvsö Neo Järvsö Neo   [v 5] 2180/8 B 1 27.2 20
2023-01-11 2023-01-11 Bergsåker-7 Bellfaks Bellfaks   [h 13] 2140/6 B 0 28.7 68
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-5 Sture Sture   [v 6] 1660/13 B 7 29.4 30
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-7 Flitiga Lisa Flitiga Lisa   [s 4] 2160/11 C 0 34.1 172
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-5 Norrlands Lykta Norrlands Lykta   [s 4] 2640/6 D 4 31.4 232
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-8 Eld Vide C.G. Eld Vide C.G.   [h 4] 2140/7 C 3 27.5 413
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-3 Norrlands Lykta Norrlands Lykta   [s 4] 2140/2 C 8 31.0g 780
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-1 Oppgårdens Brunte Oppgårdens Brunte   [h 3] 2140/1 D 8 35.3 491
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-8 Norrlands Peggy Norrlands Peggy   [s 5] 2160/6 C 1 31.3 34
2024-04-03 2024-04-03 Bergsåker-7 Norrlands Lykta Norrlands Lykta   [s 4] 2140/11 D 0 32.3g 866



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se