Top 7 tips och Top 7 resultat

Här hittar du ATG Top 7 tips idag för kommande lopp och Top 7 resultat för de senaste loppen. Vårt Top 7 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel Top 7 startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad Top 7 startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG Top 7 resultat. Top 7 trav går ut på att hitta de sju hästar som slutar på plats 1 till 7 i ett och samma travlopp, dessutom i rätt ordningsföljd! Det kanske låter omöjligt, men man vinner redan vid två rätt så det kommer att finnas stora chanser att plocka hem fina pengar. Top 7 är inspirerat av och tänkt som en förlängning av det mycket populära spelet Trio, och kommer att gå av stapeln en gång under varje V75-omgång i den femte V75-avdelningen.

Här hittar du ATG Top 7 tips idag för kommande lopp och Top 7 resultat för de senaste loppen. Läs mer..Vårt Top 7 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel Top 7 startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad Top 7 startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG Top 7 resultat. Top 7 går ut på att hitta de sju hästar som slutar på plats 1 till 7 i ett och samma travlopp, dessutom i rätt ordningsföljd! Det kanske låter omöjligt, men man vinner redan vid två rätt så det kommer att finnas stora chanser att plocka hem fina pengar. Top 7 är inspirerat av och tänkt som en förlängning av det mycket populära spelet Trio, och kommer att gå av stapeln en gång under varje V75-omgång i den femte V75-avdelningen.

Aktuella Top 7 resultat och Top 7 startlista

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 23 oktober 2021 Örebro travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat söndag 24 oktober 2021 Solvalla travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 16 oktober 2021 Solänget travbana.

Nyheter för spelformen Top 7


 Att fyraåringar får tävla i äldre eliten är ovanligt.Ännu mer sällsynt är förstås att de vinner.Men d..

 Att fyraåringar får tävla i äldre eliten är ovanligt.
Ännu mer sällsynt är förstås att de vinner.
Men det struntade Kali Smart och Adrian Kolgjini i.
Fältets minst meriterade häst satte ”gummorna” på plats i stoeliten och därmed punkt för en skrällfylld omgång på Jägersro.
- Egentligen var det lite av en tomtestyrning. Det står i pappret att man borde försöka ha henne i rygg ledaren, men jag tyckte det stod lite grann på förhand att det kunde bli tempo i loppet. Så jag valde att inte köra på chans och sedan fick jag runda dem i fjärdespår. Men hon klarade det. Hon är fantastiskt, det är helt otroligt, sade Kolgjini som utnyttjade att tre år äldre favoritduon Miracle Tile och Hevin Boko stångades i täten och visade upp en häst som torde ha flera säsonger kvar i liknande omgivning.
- Det är en häst som gör exakt allting rätt. Till och med mamma hade kunnat köra och vinna med henne.

Galopperande favoriter
Det var inte Kolgjinis enda bidrag till miljonutdelningen.
Med favoriten Hannibal Face blev det galopp i klar ledning i slutsvängen.
- Han galopperade bort segern och det är klart att det gör ont när det händer. Hästen kändes stabil hela vägen, men så fort han blev ensam och kom in i svängen så började han tveka, förklarade Kolgjini som därmed öppnade för dagens andra stora knall, Versace Boko och Joakim Lövgren.
Omgångens mest spelade häst Kapten Brodde galopperade redan i starten.
- Det var accelerationen, precis när bilen sticker, då vill han lite för mycket. Han knackar på sig en gång på knät. Hästen kändes ruskigt fin, så det är lite frustrerande, förklarade körande Erik Adielsson.
Därmed var manegen krattad för Jörgen Westholm och Parker som bjöd på en styrkedemonstration utanpå ledaren.

Rackham imponerade
En liknande och minst lika imponerade insats svarade Rackham för. Även här kom favoritfallet omgående då Beartime galopperade bakom bilen och Christoffer Eriksson fick istället rikta sin uppmärksamhet mot andrahandaren Rotate och Björn Goop.
- Jag såg att Beartime galopperade och när Björn fick ledningen var jag tvungen att göra något. Min häst var riktigt bra. Det gick väldigt sakta när jag klev fram så jag tyckte vi kunde köra i lite jämnare fart sista 700, förklarade Eriksson som tryckte sönder ledaren inför slutsvängen och enkelt höll igång sin läckre fux till seger i silverdebuten.
- Jag är mållös, jag blir det gång efter gång. Han är så värd detta. Hästen är så snäll, det är bara ren glädje hela tiden. Han gör det här för att han tycker att det är kul. Jag har aldrig träffat en så fantastisk häst, jublade skötaren och tränarsambon Isabella Bergh efter uppvisningen.

Många miljonvinster
Team Untersteiner har blivit ett faktum sedan pappa Peter valt att ställa sig vid sidan. Förmågan att pricka från springspår verkar gå i arv och Grandfather Bill hade lekstuga sedan Johan skött sina kort på bästa sätt i loppets alla faser.
- I ledningen går han bra. Han blir kaxig när han får springa där framme. Han mår så gott hästen, det är därför han levererar också, mös Peter sedan han sett sin åttaåring sprinta ifrån konkurrenterna över upploppet.
Insatsen såg ännu bättre ut i efterhand då det stod klart att ingen annan häst höll undan från ledningen på en bana som flera aktiva beskrev som lös.
Om det var anledningen till att André Eklundh inte valde att svara fronten med Minucci Zon må vara osagt. Det blev i alla fall ett genidrag då Rarity A.F. istället fick stå emot alla attacker bara för att bli nerspeedad sista biten.
V75 betalade 1 666 051 kronor till drygt 36 vinnande system och miljonutdelning blev det även på Top 7.
Detta sedan ledande favoriten Bravo Sabotage fått tuff press och tvingats släppa förbi sig Pre Calculated och framförallt Björn Goop-tränade Iwan Boko som spurtade vassast i händerna på Carl Johan Jepson.
Att föga betrodda hästar knep platserna bakom var precis enligt kalkylerna för en spelare från Dalarna som satsat 48 kronor och belönades med 1 234 979 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Trots att de båda storfavoriterna Zorro Wind och Önas Prince vann hur enkelt som helst blev det hög utdelning på V75. Sju rätt gav 81..


Trots att de båda storfavoriterna Zorro Wind och Önas Prince vann hur enkelt som helst blev det hög utdelning på V75. Sju rätt gav 810.878 kronor, sex rätt 3.415 kronor och fem rätt 184 kronor.
Fyra lag som spelar V75 Tillsammans toppar vinstlistan. Mest vann laget som drog in drygt 1,8 miljoner kronor som 30 andelar delar på. Näst mest vann laget som spelade in 1,4 miljoner till 24 andelsägare och på tredjeplats laget som vann 1,2 miljoner till 69 medlemmar.
Därutöver delar även tio andelar på nästan en miljon kronor. Detta på ett system som skickliga Marie Vannebrant i Linköping satt ihop. Marie har tidigare varit väldigt framgångsrik med flera storvinster på Tillsammans, och var nu på plats på Mantorptravet. Hon berättade för ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog att hon jobbade hon skrällen Pinto Bob i den sista avdelningen, som fanns med på två hästar på systemet.

Harry Boy fixade storvinst - för 48 kronor
Harry Boy hade som vanligt fina framgångar och Harry fixade sju system med alla rätt på V75. Den högsta insatsen var på över 2000 kronor och den lägsta kostade blott 48 kronor. Hans G Lindskog har varit i kontakt med en dam som spelar Harry Boy varje vecka för en femtiolapp tillsammans med sin sambo. Hon fick en chock när hon rättat sin kupong och insåg att det var Harry som gjort henne till miljonär…detta alltså för en insats av 48 kronor.

En halv miljon på Top7 – för 96 kronor
Trots att storfavoriten Zorro Wind vann så var det bara ett system som klarade av den rätta kombinationen på Top7. Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som var på plats och följde dramatiken på Mantorptravet. Vinnaren besökte Mantorp för första gången och slängde in en Top7 för 96 kronor när han hade spruckit på V75. Belöningen blev drygt en halv miljon kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Lördagens Top 7 (alltid i avdelning fem på V75) erbjöd en rollerpot på en miljon kronor.Uppgiften var som alltid att ha de sju först ..

Lördagens Top 7 (alltid i avdelning fem på V75) erbjöd en rollerpot på en miljon kronor.
Uppgiften var som alltid att ha de sju först placerade hästarna i rätt ordningsföljd och när Upstate Face vann var skrällen en faktum och en spelare hittade alla rätt och belönades med 1 127 892 kronor.
Systemet var inlämnat i spelbutiken Guldgruvan i Västra Frölunda och kostade 48 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Lördagens Top 7 (alltid i avdelning fem på V75) erbjöd en jättelik rollerpot och chans till vinstrekord.Uppgiften var som alltid att ha de ..


Lördagens Top 7 (alltid i avdelning fem på V75) erbjöd en jättelik rollerpot och chans till vinstrekord.
Uppgiften var som alltid att ha de sju först placerade hästarna i rätt ordningsföljd och trots att Disco Volante vann, Granfield Aiden slutade tvåa och Antonio Trot trea blev det stora pengar.
- Tre betrodda hästar tog dom tre första platserna i Top 7-loppet. Ändå var det bara två system som fixade sju rätt, säger Hans G Lindskog.
Potten hade byggts på. Ingen spelare hade nämligen lyckats få sju rätt sedan i oktober.
Med Top 7-raden 11-10-5-2-7-4-6 delades 2,8 miljoner ut till två vinnare.
- Jag har haft rörande samtal med båda vinnarna, två damer från Falköping respektive Malmö. Båda vinner nästan tre miljoner kronor med hjälp av Harrys Superpåse som dom köpt för 229 kronor i ATG-butiker hos Ica. De vinnande systemen var på 24 respektive 48 kronor,  säger vinnarambassadör Hans G Lindskog.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens STL-tävlingar med V75 i Sundsvall avgjordes under vintriga förhållanden och det krävdes hakar i hästarnas skor för..


Lördagens STL-tävlingar med V75 i Sundsvall avgjordes under vintriga förhållanden och det krävdes hakar i hästarnas skor för det rätta fästet.
Daniel Wäjerstens reklamhäst Algot Zonett spelades till klar favorit i den inledande avdelningen trots att det handlade om debut i silverdivisionen för valacken efter toppstoet Hilda Zonett och Prix d’Amerique-vinnaren Maharajah.
Det blev ”…hårt i mål” enligt referenten. Men segern satt ändå inte långt inne.
1400 meter från mål körde Daniel Wäjersten upp utvändigt ledaren och trots en segermarginal på någon decimeter såg det kassaskåpssäkert ut.
Kusken satt nästan helt stilla upploppet ner och lät fuxen avgöra på styrka mot ledande Remarkable Feet och Jörgen Westholm.
- Både Jörgens och min häst svarade för riktigt bra prestationer. Det gick ju väldigt snabbt sista varvet. Han är verkligen ärlig och rejäl och satte dit nosen, sa den unge Bergsåkerstränaren.
I bronsfinalen annandag jul vann Algot Zonett lätt från ledningen. Att åttaåringen var ny i silverdivisionen spelade ingen som helst roll denna lördag.
Åttaåringen lovade mycket som unghäst och har varit skadad i omgångar. Hela fem- och sexåringssäsongen spoliera på grund av skador.
- Det är en fantastiskt utveckling på slutet och han har tjänat väldigt bra med pengar senaste månaden. Det är kul att hästen som var så bra som unghäst får visa hur bra han är. Han har ju haft ögonen på sig med tanke på sin härstamning. Ja, det är roligt att hästen hamnar i centrum, sa Daniel Wäjersten.

Kuskdelikatess i guldloppet
I Zoogins lopp, gulddivisionen, lyckades kusken Ulf Ohlsson med en snygg ”variant” varvet från mål när han körde till med Stefan Melanders Disco Volante.
Hannu Korpi hade just övertagit med Grainfield Aden och var nog inte riktigt beredd på Ohlssons kupp och blev av med ledningen.
Disco Volante kunde sedan ta en säker seger före just Grainfield Aden som höll farten bra utvändigt till andraplatsen. Antonio Trot trea efter en spurt från köposition och nyblivne 13-åringen On Track Piraten fullföljde till en fjärdeplats efter en invändig löpning.

Trippelseger på V75
Championkusken Ulf Ohlsson plockade sex segrar i Östersund på fredagen. I Sundvall vann han förutom kallblodsloppet även bronsdivisionen och klass I. 
Voltstart gällde i bronsloppet. Ohlsson fick galopp på Marschall Match från springspåret i starten som dock avblåstes. I den giltiga starten skärpte sig både häst och kusk och klev till ledningen.
Finskan Tuija Irri tränar hästen som även vann V75 kvällen före julafton med svart kusk.
I det avslutande klass I-loppet såg Ohlsson till att ro åt sig ledningen med hemmatränaren Pär Ländins Axel Ruda och ledde runt om. Det här var Axel Rudas andra seger i STL sedan i början av december.

Skor på - gick bra
Åtta segrar och sex andraplatser på 18 lopp under fjolåret utan skor.
I Kvisslebruns lopp visade Våler Nikolai att han kan vinna m-e-d skor på hovarna också. Erik Adielsson fick draghjälp i tredjespår under slutrundan i kallblodens uppgörelse och kunde vinna med krafter kvar i sexåringen, efter att ha kämpat ner ledande Vestpol Gladiator och hållit undan för starkt avslutande B.W.Rune.
Ett helfinskt ekipage vann försöket till Diamantstoet som gick som V75-2. Essie Gonzales kom från Finland med fina meriter i december och vann debuten i Sverige 28 december.
Katja Melkko tränar det sexåriga stoet som nu tog andra raka segern för Jorma Kontio efter tidig ledning och fick hållas i ett relativt lågt tempo.
Omgångens största favorit på V75, spelad på 56 procent.
Hela 26 007 system prickade alla vinnarna den här lördagen. Sju rätt på V75 delade ut 927 kronor, sex rätt 24 kronor och när utdelningen för fem understeg 15 kronor är det klart att det blir jackpot på Jägersro V75 lördagen 16 januari.
Däremot delades jättepotten på spelet Top 7 ut på Bergsåker. Två spelare lyckades hitta de sju första hästarna och belönades med 2,8 miljoner vardera.

Mikael Wikner, Kanal 75


Top 7 hade premiär i oktober 2016 och är ATG:s senaste nya spelform bland hästspelen. Spelet går ut på att hitta de sju först pl..

Top 7 hade premiär i oktober 2016 och är ATG:s senaste nya spelform bland hästspelen. Spelet går ut på att hitta de sju först placerade hästarna i ett lopp i rätt ordningsföljd, men redan från två rätt utbetalas vinster.
Att Top 7 är svårt råder ingen tvekan om. Senast någon hade sju rätt en lördag var 31 oktober. Om ingen får sju rätt går hela sjurättspotten vidare till Top 7 kommande lördag i en så kallad Rollerpot. Lördagens Rollerpot beräknas innehålla minst 5,2 miljoner kronor.
- Många av våra kunder söker efter spelvärde när de väljer sina spel. Och på lördag har de ett riktigt högt spelvärde i Top 7, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG.
Förra året delade Top 7 ut fem miljonvinster. Högsta vinsten inföll 6 juni när V75 och Top 7 avgjordes i Östersund. Ett system på 480 kronor lyckades pricka in alla sju hästar och belönades med 3 035 911 kronor, vilket är vinstrekord för Top 7.

Rekordvinnaren Johan Andersson tror på Disco med Ohlsson
Johan Andersson kommer från Sundsvall, där lördagens V75 med Top 7 arrangeras på Bergsåker.
- Tråkigt att inte kunna vara på plats, men jag kommer att sitta bänkad framför direktsändningen och det blir nog en Top 7.
- Ska jag spika så blir det nog 11 Disco Volante, säger mannen, som tycks lita på Sundsvalls-bördige kusken Ulf Ohlsson, eftersom Ohlsson även vann Top 7-loppet i Östersund med överraskningen Vien Ici.
De näst högsta vinsterna 2020 kom tack vare ett system för 96 kronor som belönades med hela 2 178 002 kronor och ett system som kostade blott 16 kronor och gav 1 563 270 kronor i vinst.
Utfallet visar att Top 7 är ett spel för alla. I grunden är det ett skicklighetsspel, men med ett inslag av tur. Och om turen är på din sida går det att vinna miljoner, säger Nicklas Jonsson.
Top 7 kan spelas varje dag som det är V75, oftast på lördagar. Top 7 avgörs alltid som V75:s femte avdelning och kan ses i direktsändning kl. 17.50 i TV12, eller i ATG Live på atg.se och i egen kanal hos Com Hem.

Joakim Brundin, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Det har tävlats flitigt på V75® i vinter och en av ingredienserna i den späckade spelmenyn är Top 7, alltid den femte avdelningen. Att ..

Det har tävlats flitigt på V75® i vinter och en av ingredienserna i den späckade spelmenyn är Top 7, alltid den femte avdelningen. Att hitta de sju först placerade hästarna i rätt ordningsföljd är sannerligen inte lätt och ingen har lyckats på flera veckor och jackpoten är uppe i 5,2 miljoner kronor.
Lördagens lopp på Bergsåker är Gulddivisionen och här har Atg-lives tipsexpert Stefan Hultman en spik.
- Jag tror att 11 Disco Volante vinner, även om han inte är känd för att vinna bakifrån. Han är 20 meter bättre än dom han möter den här gången. Det är en vinterhäst och han var ruskigt bra efter startgalopp senast. Han bara vinner det här och är inte så hårt betrodd, det är som fyndhörnan på Ikea.
Vilka kan tänkas bakom Disco Volante?
- 3 On Track Piraten är en fantastisk häst och det är hans årstid nu och han har sett fin ut på slutet. 5 Antonio Trot går bra hela tiden, men han vinner ju aldrig, det snackas ju alltid om honom och han är säkert med där framme. 8 Zenit Brick är en härlig häst som såg fin ut i ny regi senast. 10 Grainfield Aiden är uppåt i form och är säkert långt framme även han och alla ryms bland dom sju.

Joakim Brundin, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Timo Nurmos har stått i särklass i landet när det gäller att vinna på V75® de två senaste åren.Men 2020 kommer han me..

Timo Nurmos har stått i särklass i landet när det gäller att vinna på V75® de två senaste åren.
Men 2020 kommer han med all sannolikhet att få lämna ifrån sig kronan till Daniel Redén eller Björn Goop.
Men denna lördag, när Nurmos skickade Jorma Kontio över Östersjön för att vinna det finska travskriteriet med Sahara Jaeburn och istället anlitade nämnde Goop som förstekusk, blev det snudd på maximal utdelning på Skellefteåtravet.
Det började med Västerbo Pokerface som visade sig tuffast i den inledande avdelningen.
- Han var bäst. Jag körde inte bäst, men hästen var bäst, konstaterade Goop sedan han tidigt styrt fram utvändigt och reglerat ledande favoriten Mellby Granat.
Uppföljningen blev ännu bättre då One Kind of Art och Oskar J Andersson speedade förbi stallkamraten Prime Lini via open stretch och fixade två dubbelsegrar i ett svep.
Hattricket fullbordades genom omgångens megafavorit Seismic Wave som bara behövde imponera i 100 meter, då han brisade till ledningen. Resten blev en behaglig lördagspromenad.
- Det blev jättelätt. Nu mötte han lite enklare motstånd, men framförallt var hästen jättefin. Han håller alldeles för hög kvalitet för den klass han är i, han kan nog gå ut mot de absolut bästa hästarna nästa år, berömde Goop om hästen som sprang världsrekord USA som treåring och två år senare knackar på dörren till sitt stora genombrott.
- Hästarna är fantastiskt fint i ordning just nu. Kuskarna körde mycket bra idag och personalen har gjort ett strålande jobb. Det var en otroligt stor dag, först kriteriet och sedan att vinna tre lopp på V75. Jag är mycket glad, konstaterade Nurmos som i dagarna sökt nya unghästar i Italien och njöt av tillställningen på distans från utkanten av Venedig.

Veteran stoppade kvadruppeln
Det krävdes en sällsynt rutinerad och framgångsrik amatör från norr för att få stopp på segertåget.
79-årige Thule Jonsson tränade fram sin första vinnare på 1950-talet och visade nu upp nyförvärvet Rossi Palema i bästa författning.
Björn Goop gjorde sitt bästa för att fixa en fyrling till Nurmos, men Cab Lane fick aldrig slag på ledaren som avslutade en favoritspäckad omgång i händerna på Mats E Djuse och fastställde utdelningen för sju rätt på V75 till 459 kronor.

Dubbeljackpot och storvinst på Top 7
Detta sedan övriga lopp körts enligt ritningarna.
Erik Adielsson valde ett tidigt avancemang bakom Svante Båths högkapable Very Kronos, som trots dubbla tillägg satt i ledningen två varv från mål i Stig Lindmarks Styrkeprov och sedan aldrig blev utmanad.
Steggbest Minne blev den utlovade duellen mellan ledande Mel Odin och utvändige Tangen Haap.
Och precis som Björn Karlsson segersäkert hade förutspått var den senare tuffast.
- In på upploppet, man rycker tussarna och så känns det att man har ett ton att köra med. Han är så läcker hästen, man skulle ha haft tio till…, jublade segerkusken.
Elsa Mearas och Per Linderoth spelades till totofavorit, men var ändå det närmaste man kom en skräll på V75 då hon med 16 procent av spelet i ryggen fångade in ledande Mellby Hope kort före mål.
Bottenutdelningen innebär att över 42 miljoner kronor flyttas vidare till lördagens SM-tävlingar på Åby i form av dubbeljackpot.
Favoritparaden till trots gick det ändå att vinna stora pengar.
En pelare från Stockholm blev nämligen ensam med sju rätt på Top 7 och kunde hämta ut 819 786 kronor, med en insats på blott 24 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare Top 7 resultat

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 9 oktober 2021 Åby travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 2 oktober 2021 Skellefteå travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat söndag 26 september 2021 Solvalla travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 25 september 2021 Solvalla travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 18 september 2021 Färjestad travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat söndag 12 september 2021 Bjerke travbana.
ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se