Top 7 tips och Top 7 resultat

Här hittar du ATG Top 7 tips idag för kommande lopp och Top 7 resultat för de senaste loppen. Vårt Top 7 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel Top 7 startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad Top 7 startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG Top 7 resultat. Top 7 trav går ut på att hitta de sju hästar som slutar på plats 1 till 7 i ett och samma travlopp, dessutom i rätt ordningsföljd! Det kanske låter omöjligt, men man vinner redan vid två rätt så det kommer att finnas stora chanser att plocka hem fina pengar. Top 7 är inspirerat av och tänkt som en förlängning av det mycket populära spelet Trio, och kommer att gå av stapeln en gång under varje V75-omgång i den femte V75-avdelningen.

Här hittar du ATG Top 7 tips idag för kommande lopp och Top 7 resultat för de senaste loppen. Läs mer..Vårt Top 7 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel Top 7 startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad Top 7 startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG Top 7 resultat. Top 7 går ut på att hitta de sju hästar som slutar på plats 1 till 7 i ett och samma travlopp, dessutom i rätt ordningsföljd! Det kanske låter omöjligt, men man vinner redan vid två rätt så det kommer att finnas stora chanser att plocka hem fina pengar. Top 7 är inspirerat av och tänkt som en förlängning av det mycket populära spelet Trio, och kommer att gå av stapeln en gång under varje V75-omgång i den femte V75-avdelningen.

Aktuella Top 7 resultat och Top 7 startlista

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 24 september 2022 Solvalla travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 17 september 2022 Färjestad travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat söndag 11 september 2022 Bjerke travbana.

Nyheter för spelformen Top 7


Superlördagen på Solvalla är en av årets absolut bästa tävlingsdagar sportsligt med finalerna i Svenskt Travkriterium och Svensk..

Superlördagen på Solvalla är en av årets absolut bästa tävlingsdagar sportsligt med finalerna i Svenskt Travkriterium och Svenskt Travoaks, STL Open samt STL-finaler.
Förutom den högklassiga sportsliga kryddan på Solvalla är det drömjackpot på V75® med 100 miljoner kronor, jackpot på V65® med 2 miljoner kronor och jackpot på Top 7® med 3,5 miljoner kronor. Det är förstås risk på hårt tryck och kanske smart att lämna in sina spel i tid?

Viktiga hålltider för travet är:
V65 första start 14.00
V75 första start 16.20
Top 7 första start 17.53

Även övriga sportens värld bjuder på spänning under superlördagen. Big 9 – som även den är kryddad med en jackpot – spelstopp 20.45, så det är god tid att återhämta sig efter en fantastisk dag på Solvalla. Kupongen är fylld av nio matcher från Nations League – och prickar man nio rätt borde det betala bra. För detta är tredje gången Nations League tar plats på kupongen, de två tidigare gångerna har ingen lyckats hitta alla nio rätt, det går med andra ord att bli historisk under helgen.
Notera att spelstopp är 20.45 på lördagen och att fyra matcher avgörs under söndagen.
Den sportsliga höjdpunkten under lördagen och på Big 9 är så klart det svenska landslagets match mot Serbien i Nations League. För Sveriges del handlar det om att undvika nedflyttning till division C – för Serbiens del handlar det om en kamp mot Norge i jakten på uppflyttning till toppdivisionen. Förutsättningarna ser inte speciellt ljusa ut för Janne Andersson inför matchen, förbundskaptenen har fått mängder av återbud, främst i de defensiva leden, dålig tajming då att ställas mot Serbien vars anfallare Aleksandar Mitrovic har varit helt fenomenal i Premier League för sitt Fulham denna säsong.

Viktiga hålltider för sporten är:
Big 9 spelstopp 20.45

TV-tider för Superlördag 24 september
TV12
13:30-16:00: V75 Direkt med V4 från Solvalla.
16:00-18:00: V75 Direkt från Solvalla.
TV4
18:00-19:00: V75 Direkt från Solvalla.
ATG Live
10:55 från Vaggeryd.
13:15 från Solvalla med Mattias Anderberg, Stefan Hultman och Leon Hallén.
18:15 från Århus och Orkla.
I egen sändning på ATG.se
12:30 från Klampenborg.
14:35 från Storbritannien.
Tele2
ATG Live hittar du även hos Tele2, kanalplats 18.
Allente
ATG Live hittar du även hos Allente, kanalplats 23.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Efter en inledande favoritseger så blev det desto svårare för spelarna i V75-omgången i Rättvik. Fyra överraskningar blev f&oum..

Efter en inledande favoritseger så blev det desto svårare för spelarna i V75-omgången i Rättvik. Fyra överraskningar blev för mycket och ingen hittade alla rätt. Redan inför den sjunde och sista avdelningen var det "tomt" i kuponghögen och alltså jackpot på alla hästarna. Värdet på V75 inför den sjätte avdelningen var över 4,2 miljoner kronor.
Det betyder att det blir jackpot nästa lördag då Åby kör V75-finaler och Åby Stora Pris. ATG beräknar att det då kommer att ligga minst 50 miljoner kronor enbart i potten för sju rätt. Nu betalar rätt 158.837 kronor och fem rätt 1.885 kronor.
Även på Top 7 blev det svårt. Ingen hittade varken sju, sex eller fem rätt. Det blir rollerpott nästa lördag på Åby med en pott på närmare en miljon.

Joakim Brundin, Kanal 75


Mannen i femtioårsåldern brukar alltid lämna in en stående rad på Top 7 med en viss sifferkombination. När det i lördags ..

Mannen i femtioårsåldern brukar alltid lämna in en stående rad på Top 7 med en viss sifferkombination. När det i lördags fanns en stor rollerpot på spelformen passade mannen på att lämna in ytterligare en rad för 96 kronor. Där spikade han vinnaren Mister Hercules och lät Harry Boy göra resten, något som blev en lyckad taktik då systemet blev ett av endast två som fixade full pott.
– Min vanliga sifferkombination har varit nära tidigare och fått in några vinster, men inget i närheten av det här, berättar vinnaren.
Travet har han varit intresserad av sedan han var arton, då han tidigare bodde i närheten av Sundbyholm och ofta var in till banan. Hästarna är vackra, men det är spelet som han fastnade för mest.
– Det handlar inte om pengarna i sig utan att försöka överlista ett system. Jag gillar att man får tänka och jag har hållit på med poker och annat inom spel tidigare.
Under lördagskvällen följde han tävlingarna och passade på att även sätta sju rätt på V75®.
– Vi följde loppen i lördags men jag hade inte koll på hela raden på Top 7. Min dotter var sjuk och vi satt och åt middag när vi konstaterade att det rullade in pengar. Det blev inte så mycket fest just den kvällen, men det kommer sen, förklarar han.

”Tror på karma”
Mannen har sedan många år tillbaka vanan att ge bort fem procent av de vinster han får in. Nu har han redan skickat i väg 40 000 kronor fördelat på åtta hushåll som han tror att de kan underlätta för i vardagen.
– Jag vill att det ska göra nytta och jag ger till personer som jag känner till på ett eller annat sätt. Som är exceptionellt bra människor eller som inte haft så mycket tur den senaste tiden. Det känns alltid bra och det brukar pricka rätt. Jag känner folk som arbetar inom socialt arbete och kan gå genom de för att förbli anonym. Om någon annan blir glad så blir jag glad, avslutar han.

Julia Björklund


Spel på hästar i Sverige är nästan helt inriktat på att hitta vinnarna i loppen.Plats®, Tvilling®, Komb® och Trio® &a..

Spel på hästar i Sverige är nästan helt inriktat på att hitta vinnarna i loppen.
Plats®, Tvilling®, Komb® och Trio® är undantag och i flerloppsspel som V75® handlar allt om hästarna som är först i mål.
Motsatsen är Top 7®, spelet som lanserades som en möjlighet att bli miljonär på ett lopp.
Så högt når inte omsättningen under normala veckor, men på lördag är det dags då det byggts upp en saftig Rollerpot på drygt 700 000 kronor.
ATG marknadsför att sjurättspotten kommer att bli en miljon kronor – stämmer det så innebär det att det blir övervärde för spelarna.
Övervärde innebär att vinstandelen är större än insatserna, något som givetvis är extremt ovanligt.
Men just på Top 7 inträffar det emellanåt och ett exempel var på Östersundstravet 6 juni 2020 då den hittills högsta vinsten kom.
Ett system med sju rätt belönades med 3 035 911 kronor.
Den totala omsättningen var 2 897 820 kronor och vinstandelen i alla pooler låg på 4 392 090 kronor, vilket ger en svindlande återbetalningsprocent till spelarna på över 150 procent.
På lördag ser det ut att bli övervärde igen.
Om ATG:s prognos slår in landar omsättningen på 1,7 miljoner kronor och vinstandelen skulle i så fall ligga på 1,8 miljoner, vilket i teorin betyder att varje spelad krona på Top 7 är en positiv investering.

Vinnarna från spår 4 och 5
Men riktigt så enkelt är det förstås inte.
Även om Top 7 ger utdelning från två rätt så kommer pengarna att fördelas skevt och den stora delen går till de som prickar sju rätt.
Hur ska man då bära sig åt för att hitta de sju först placerade hästarna i loppet som alltid utgörs av V75-5?
Nästan all statistik som brukar presenteras i denna spalt och annorstädes bygger på vinnarna.
Trogna läsare vet att de bästa startspåren bakom bilen för att vara först i mål travlopp i Sverige är 4 och 5.
Eller på de flesta banor 5 före 4.
För att friska upp minnet börjar vi med en tabell över den totala segerprocenten (avrundat i halva procent) från alla startspår bakom bilen, vilket när man räknar bort spårtrappor och montélopp innefattar knappt 49 000 lopp sedan 2010 i databasen travfakta.se.

Segerprocent autostart hela landet alla distanser (exkluderat spårtrappor och montélopp)
Spår 1: 9,5
Spår 2: 11,0
Spår 3: 11,0
Spår 4: 13,0
Spår 5: 14,0
Spår 6: 10,0
Spår 7: 9,0
Spår 8: 7,5
Spår 9: 6,5
Spår 10: 7,0
Spår 11: 7,0
Spår 12: 5,5

En bekant syn för den som kan sin spårstatistik.
Anledningen att den totala procenten överstiger 100 är att travfakta.se räknar segerprocenten individuellt för varje startspår och att ungefär hälften av alla travlopp bakom bilen i Sverige körs med färre än tolv hästar.

Innerspåret bäst på plats
Men hur ser där bakom?
Vilka startspår är bäst när det gäller att ”knipa en plats”, det vill säga sluta tvåa eller trea?
Dessa siffror är omständligare att få fram och måste sökas manuellt varför vi inte kunnat använda hela databasen på travfakta.se, men ett underlag på drygt 28 000 starter borde ändå ge en god bild.

Andra- och tredjeplatser autostartlopp alla distanser hela landet
Spår 1: 23,5
Spår 2: 21,5
Spår 3: 22,5
Spår 4: 22,5
Spår 5: 22,0
Spår 6: 20,5
Spår 7: 17,5
Spår 8: 17,5
Spår 9: 18,5
Spår 10: 18,0
Spår 11: 18,5
Spår 12: 17,0

Det första man kan konstatera är att skillnaderna mellan startspåren är mindre jämfört med segerstatistiken.
Spår 12 är fortfarande sämst men möjligheten att ta en silver eller brons därifrån är trots allt mer än tre gånger så stor som den är att vinna.
Men det bästa läget att söka tvåan eller trean i ett travlopp är innerspåret.

Perfekt läge för mindre slant
Då går vi över till placeringarna som var ointressanta för spelarna fram till att ATG lanserade Top 7.
I Frankrike är kulturen annorlunda och Quinté den stora spelformen för högvinster med uppgiften att hitta de fem främsta i mål.
I Sverige har det saknats statistiskt underlag för vilka startspår som oftast kniper dessa placeringar, tills nu.

Fjärde- och femteplatser autostartlopp alla distanser hela landet
Spår 1: 20,0
Spår 2: 21,0
Spår 3: 20,0
Spår 4: 19,5
Spår 5: 19,0
Spår 6: 18,5
Spår 7: 20,0
Spår 8: 18,0
Spår 9: 22,5
Spår 10: 20,0
Spår 11: 19,5
Spår 12: 16,5

Ännu jämnare. Att spekulera kring fjärde- och femteplatsen är svårt och det är inte överraskande att resultaten ”flyter ihop”. Men ett par saker sticker ändå ut.
Dels att det alltjämt är tuffast från spår 12, men framförallt att spår 9 ligger klart i topp.
Spåret som ibland beskrivs som ”ett perfekt smygläge” och ofta väljs tidigt i stora finaler trots att det ständigt ligger i botten gällande segerprocent.
Tränarnas resonemang blir lite mer rimligt när man ser att det faktiskt är det idealiska läget om man har som målsättning att nå ”en mindre slant”.
Detta är onekligen värt att ha i bakhuvudet då man spelar Top 7.

Dåliga spår dominerar
Då avrundar vi med att titta på de två sista pusselbitarna som krävs för att sätta Top 7, sjätte- och sjundeplatsen.

Sjätte- och sjundeplaceringar autostartlopp alla distanser hela landet
Spår 1: 8,5
Spår 2: 9,5
Spår 3: 8,5
Spår 4: 8,5
Spår 5: 8,0
Spår 6: 8,5
Spår 7: 9,0
Spår 8: 11,5
Spår 9: 11,5
Spår 10: 12,0
Spår 11: 12,5
Spår 12: 11,5

Anledningen till att procenten totalt är betydligt lägre här är att en stor del av loppen haft sex eller färre prisplaceringar. Men det spelar mindre roll eftersom det intressanta är hur startspåren förhåller sig till varandra.
Först kan man se att det segerrikaste startspåret 5 är minst troligt att sluta sexa eller sjua.
Totalt blir det nästan som en inverterad segerstatistik där "höga nummer” dominerar stort.
Utgår man från detta och försöker skapa ett ”optimalt” system för Top 7 för 32 kronor så skulle det se ut enligt följande:

Etta: 5
Tvåa och trea: 1, 4 (eller 1, 3)
Fyra och femma: 2,9
Sexa och sjua: 10,11

Robin Johansson, Kanal 75


Top 7® har levererat storvinst efter storvinst de senaste veckorna. Senast i lördags fick två spelare full pott på spelformen och över..

Top 7® har levererat storvinst efter storvinst de senaste veckorna. Senast i lördags fick två spelare full pott på spelformen och över 150 000 kronor i vinst vardera. Veckorna innan dess bjöd på ännu större vinster. Till exempel 228 000 kronor på satsade 24 kronor samt över 440 000 kronor i vinst till två spelare med sju rätt.
Men på Top 7 behöver man inte alltid pricka alla rätt för succé. I början av mars blev spelformen otroligt svårlöst då två storskrällar skar mållinjen som etta och tvåa. Ingen spelare hittade full pott, men en ensam vinnare hittade dock fem rätt. En man från Gräsmark i Värmland som har spelat Top 7 under de senaste åren.
– Jag har nog varit med ganska så från början. Jag brukar lämna in det i samband med V75® och tycker att det är kul att ha en reserv lite senare under kvällen om V75 inte går som man vill. Det var lustigt för normalt så tittar jag på tävlingarna men nu skulle jag till en bekant och hade redan åkt ut på V75. Jag hann se avdelning fem, Top 7-loppet, precis innan jag åkte och noterade att jag hade tre rätt, men tänkte inte att det skulle vara mer än så. Så jag stängde ner datorn och åkte iväg, berättar mannen.

Råkade komma åt saldoknappen
Senare på kvällen skulle han se hur det hade gått i de två sista loppen. När han loggade in råkade han komma åt saldoknappen och såg att det var något som inte stämde.
– Det var många siffror och jag undrade om de hade råkat sätta kommatecknet fel. Det tog flera sekunder innan jag kom på att jag ju inte hade rättat Top 7! Förklarar vinnaren den glada upptäckten.
– Det här är med råge största vinsten hittills för mig. Vinstpengarna är ett tacksamt tillskott till en veranda som jag tänkte bygga här. Och så blir det nog en resa!

Julia Björklund


Åbys V75-omgång bjöd på en del skrällar och 21 system lyckades hitta alla rätt. Mest vann andelslaget som spelade sitt system n..

Åbys V75-omgång bjöd på en del skrällar och 21 system lyckades hitta alla rätt. Mest vann andelslaget som spelade sitt system nästan fyra gånger och drog in 8,5 miljoner kronor som 59 andelsspelar får dela på. Näst mest ett annat team där elva spelare får dela på 2,4 miljoner kronor.
Omgångens stora vinnare blev Harry Boy som satte åtta system med sju rätt. Det största kostade 539 kronor, de två minsta 140 respektive 196 kronor.
På Top 7 var det bara två lirare som fixade sju rätt trots att omgångens i särklass största favorit Amalencius B.B. vann loppet före andrahandsfavoriten Best Ofdream Trio.
Dom två vann vardera nästan 450.000 kronor. Det största systemet kostade 480 kronor det minsta 96 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Att fyraåringar får tävla i äldre eliten är ovanligt.Ännu mer sällsynt är förstås att de vinner.Men d..

 Att fyraåringar får tävla i äldre eliten är ovanligt.
Ännu mer sällsynt är förstås att de vinner.
Men det struntade Kali Smart och Adrian Kolgjini i.
Fältets minst meriterade häst satte ”gummorna” på plats i stoeliten och därmed punkt för en skrällfylld omgång på Jägersro.
- Egentligen var det lite av en tomtestyrning. Det står i pappret att man borde försöka ha henne i rygg ledaren, men jag tyckte det stod lite grann på förhand att det kunde bli tempo i loppet. Så jag valde att inte köra på chans och sedan fick jag runda dem i fjärdespår. Men hon klarade det. Hon är fantastiskt, det är helt otroligt, sade Kolgjini som utnyttjade att tre år äldre favoritduon Miracle Tile och Hevin Boko stångades i täten och visade upp en häst som torde ha flera säsonger kvar i liknande omgivning.
- Det är en häst som gör exakt allting rätt. Till och med mamma hade kunnat köra och vinna med henne.

Galopperande favoriter
Det var inte Kolgjinis enda bidrag till miljonutdelningen.
Med favoriten Hannibal Face blev det galopp i klar ledning i slutsvängen.
- Han galopperade bort segern och det är klart att det gör ont när det händer. Hästen kändes stabil hela vägen, men så fort han blev ensam och kom in i svängen så började han tveka, förklarade Kolgjini som därmed öppnade för dagens andra stora knall, Versace Boko och Joakim Lövgren.
Omgångens mest spelade häst Kapten Brodde galopperade redan i starten.
- Det var accelerationen, precis när bilen sticker, då vill han lite för mycket. Han knackar på sig en gång på knät. Hästen kändes ruskigt fin, så det är lite frustrerande, förklarade körande Erik Adielsson.
Därmed var manegen krattad för Jörgen Westholm och Parker som bjöd på en styrkedemonstration utanpå ledaren.

Rackham imponerade
En liknande och minst lika imponerade insats svarade Rackham för. Även här kom favoritfallet omgående då Beartime galopperade bakom bilen och Christoffer Eriksson fick istället rikta sin uppmärksamhet mot andrahandaren Rotate och Björn Goop.
- Jag såg att Beartime galopperade och när Björn fick ledningen var jag tvungen att göra något. Min häst var riktigt bra. Det gick väldigt sakta när jag klev fram så jag tyckte vi kunde köra i lite jämnare fart sista 700, förklarade Eriksson som tryckte sönder ledaren inför slutsvängen och enkelt höll igång sin läckre fux till seger i silverdebuten.
- Jag är mållös, jag blir det gång efter gång. Han är så värd detta. Hästen är så snäll, det är bara ren glädje hela tiden. Han gör det här för att han tycker att det är kul. Jag har aldrig träffat en så fantastisk häst, jublade skötaren och tränarsambon Isabella Bergh efter uppvisningen.

Många miljonvinster
Team Untersteiner har blivit ett faktum sedan pappa Peter valt att ställa sig vid sidan. Förmågan att pricka från springspår verkar gå i arv och Grandfather Bill hade lekstuga sedan Johan skött sina kort på bästa sätt i loppets alla faser.
- I ledningen går han bra. Han blir kaxig när han får springa där framme. Han mår så gott hästen, det är därför han levererar också, mös Peter sedan han sett sin åttaåring sprinta ifrån konkurrenterna över upploppet.
Insatsen såg ännu bättre ut i efterhand då det stod klart att ingen annan häst höll undan från ledningen på en bana som flera aktiva beskrev som lös.
Om det var anledningen till att André Eklundh inte valde att svara fronten med Minucci Zon må vara osagt. Det blev i alla fall ett genidrag då Rarity A.F. istället fick stå emot alla attacker bara för att bli nerspeedad sista biten.
V75 betalade 1 666 051 kronor till drygt 36 vinnande system och miljonutdelning blev det även på Top 7.
Detta sedan ledande favoriten Bravo Sabotage fått tuff press och tvingats släppa förbi sig Pre Calculated och framförallt Björn Goop-tränade Iwan Boko som spurtade vassast i händerna på Carl Johan Jepson.
Att föga betrodda hästar knep platserna bakom var precis enligt kalkylerna för en spelare från Dalarna som satsat 48 kronor och belönades med 1 234 979 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Trots att de båda storfavoriterna Zorro Wind och Önas Prince vann hur enkelt som helst blev det hög utdelning på V75. Sju rätt gav 81..


Trots att de båda storfavoriterna Zorro Wind och Önas Prince vann hur enkelt som helst blev det hög utdelning på V75. Sju rätt gav 810.878 kronor, sex rätt 3.415 kronor och fem rätt 184 kronor.
Fyra lag som spelar V75 Tillsammans toppar vinstlistan. Mest vann laget som drog in drygt 1,8 miljoner kronor som 30 andelar delar på. Näst mest vann laget som spelade in 1,4 miljoner till 24 andelsägare och på tredjeplats laget som vann 1,2 miljoner till 69 medlemmar.
Därutöver delar även tio andelar på nästan en miljon kronor. Detta på ett system som skickliga Marie Vannebrant i Linköping satt ihop. Marie har tidigare varit väldigt framgångsrik med flera storvinster på Tillsammans, och var nu på plats på Mantorptravet. Hon berättade för ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog att hon jobbade hon skrällen Pinto Bob i den sista avdelningen, som fanns med på två hästar på systemet.

Harry Boy fixade storvinst - för 48 kronor
Harry Boy hade som vanligt fina framgångar och Harry fixade sju system med alla rätt på V75. Den högsta insatsen var på över 2000 kronor och den lägsta kostade blott 48 kronor. Hans G Lindskog har varit i kontakt med en dam som spelar Harry Boy varje vecka för en femtiolapp tillsammans med sin sambo. Hon fick en chock när hon rättat sin kupong och insåg att det var Harry som gjort henne till miljonär…detta alltså för en insats av 48 kronor.

En halv miljon på Top7 – för 96 kronor
Trots att storfavoriten Zorro Wind vann så var det bara ett system som klarade av den rätta kombinationen på Top7. Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som var på plats och följde dramatiken på Mantorptravet. Vinnaren besökte Mantorp för första gången och slängde in en Top7 för 96 kronor när han hade spruckit på V75. Belöningen blev drygt en halv miljon kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare Top 7 resultat

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 10 september 2022 Hagmyren travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat söndag 4 september 2022 Jägersro Trav travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 3 september 2022 Jägersro Trav travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat söndag 28 augusti 2022 Charlottenlund travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat lördag 27 augusti 2022 Bergsåker travbana.

Här får du Top 7 tips i form av ABCD-ranking samt ATG Top 7 resultat tisdag 23 augusti 2022 Jägersro Trav travbana.
ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se