V75 tips och V75 resultat

Här hittar du ATG V75 tips idag för kommande lopp och V75 resultat för de senaste loppen. Vårt V75 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel V75 startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad V75 startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG V75 resultat. Du kan läsa mer om hur man spelar V75, hur utdelning och jackpot fungerar och hur man rättar V75 längre ned på sidan, du kommer enklast dit genom att klicka på länkarna till höger omnedanför denna text.

Här hittar du dagens ATG V75 tips idag för kommande lopp och V75 resultat för de senaste loppen. Läs mer..Vårt V75 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel V75 startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad V75 startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG V75 resultat. Du kan läsa mer om hur man spelar V75, hur utdelning och jackpot fungerar och hur man rättar V75 längre ned på sidan, du kommer enklast dit genom att klicka på länkarna till höger omnedanför denna text.

Aktuella V75 resultat och V75 startlista

Här får du V75 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V75 resultat söndag 26 februari 2017 Gävle travbana.

Här får du V75 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V75 resultat lördag 25 februari 2017 Eskilstuna travbana.

Här får du V75 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V75 resultat lördag 18 februari 2017 Axevalla travbana.

V75 tips idag och V75 nyheter

Björnkollen V75-tips till Gävle söndag 26 februari 2017

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Gävle söndag 26 februari 2017.


Eskilstuna var skådeplatsen när On Track Piraten som treåring gav en hint om vad som komma skulle genom att vinna E3 Revanschen. Sex år s..

Eskilstuna var skådeplatsen när On Track Piraten som treåring gav en hint om vad som komma skulle genom att vinna E3 Revanschen. Sex år senare var han på lördagen tillbaka på den sörmländska banan. Nu som etablerad elithäst. Precis som vid senaste besöket blev det seger. Utan att behöva förta sig utklassade On Track Piraten konkurrenterna från ledningen.
- Han är en världsartist, en av de bästa hästar jag har kört, sa Johnny Takter.
Segern var On Track Piratens åttonde raka och för 23:gången fick han segerdefilera efter ett V75-lopp. Det för upp honom på tredje plats i varmblodens V75-maratontabell. Att han har tagit samtliga segrar i högsta klassen gör det än mer imponerande.
- Jag vet inte vad jag ska säga, det är fantastiskt! Han verkar trivas med livet…springer och klipper med öronen i guld…, sa tränaren Hans R Strömberg.
Rättvikstränaren berättade efter loppet att nästa uppgift för On Track Piraten kan bli gulddivisionen i Bollnäs om två veckor. Där kan han i så fall stöta på en annan fixstjärna i superhästen Nuncio.
- Vi har inte lyckats rå på honom än men de behöver ju mötas. Blir det inte i Bollnäs blir det i finalen 1 april. Det ska bli jättekul! sa Strömberg.

Bra besked av USA-resenären
Kulltoppen Pasithea Face gjorde en mycket bra årsdebut när hon för första gången ställdes mot äldre kamrater i stoeliten. Det krävdes förvisso målfoto för att kora henne till vinnare före smygkörde jätteskrällen Jumble Ås men på klasshästens vis kämpade hon sig först över linjen.
- Hon var slagen hela upploppet men segade sig tillbaka och vann på styrka. Det är inte ofta en märr kontrar på det sättet så det var för jäkla roligt, sa tränaren Lutfi Kolgjini om femåringen som i sommar ska emigrera till USA.
- Hon kommer att utvecklas enormt i år. Kapacitetsmässigt är hon det bästa sto jag har tränat.
Lutfi Kolgjini har låtit sonen Adrian ta över allt mer av kuskandet och själv hade han inte styrt in en V75-vinnare sedan augusti. När han nu var tillbaka i segertagen nöjda han sig inte med en fullträff. I klass II körde han talangfulle fyraåringen Rigel Face till säker triumf från spets.
- Hans kapacitet stiger för varje gång jag sitter bakom honom. I dag får han fem stjärnor av fem möjliga.

Kihlström hyllade tränaren
Rättvikamatören Gunnar Lassis har fått fantastiskt fin snurr på egna uppfödningen Qatrine Gel. Med Örjan Kihlström i vagnen avancerade hon tidigt fram utvändigt om ledaren i ett försök i diamantstoet och därifrån blev segern komfortabel.
- Hon kändes fin hela vägen och avgjord på ett riktigt fint sätt. Det är en fröjd att köra åt den här tränaren. Hästarna är inte bara väldigt fina fysiskt utan också i väldigt fin balans psykiskt, berömde Kihlström.
Fyraårige Man At Work lär låta höra om sig framöver. Med Magnus Jakobsson bakom sig vann han klass I från ledningen utan att behöva förta sig.
- Den här har jag gillat från början och han levererar. Han gick 1.11,2 sista 1 000 i dag och var inte helt tom på det, sa den mycket nöjde tränaren Ulf Stenströmer.

Skräll i Top 7-loppet
Det var en favoritbetonad V75-omgång men ett par skrällar blev det. Den första kom i bronsdivisionen, tillika Top 7-loppet, när Blue Star Champion tackade för en vilsam resa på innerspår genom att spurta ikapp och förbi ledande favoriten Cash A Cheque Em.
- Jag är nästan lite chockad över att han var så här bra. Jag trodde att han skulle behöver lite mer tid för att växa in i brons men han är nog bättre än vad jag tror, sa körande tränaren Svante Ericsson.
Den överraskande vinnaren gjorde att utdelningen för alla rätt på Top 7 rasslade upp i 436 407 kronor.
Dagens andra kalldusch för V75-spelarna kom i den avslutande silverdivisionen när Timo Nurmos-tränade Make It Quick levererade en sisuladdad finish.
- Det var en mycket trevlig bekantskap. Han stred tappert hela vägen, sa kusken Kenneth Haugstad.
På V75 delade sju rätt ut 15 458 kronor och för sex rätt fick man 129 kronor. Femrättspotten frös inne och därmed väntar jackpot när V75 kommande lördag avgörs i Kalmar. För den spelsugne kan man emellertid spela V75 redan på söndagen då en extra omgång körs i Gävle.

Ola Johansson, Kanal 75

Björnkollen V75-tips till Eskilstuna lördag 25 februari 2017

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Eskilstuna lördag 25 februari 2017.


På fredagen var Lutfi Kolgjini med i V65 Direkt i TV12 där han berättade om sina V75-chanser. Med tre fina hästar till start är &rdquo..

På fredagen var Lutfi Kolgjini med i V65 Direkt i TV12 där han berättade om sina V75-chanser. Med tre fina hästar till start är ”Ludde” en av V75-omgångens nyckelkuskar.
Och bästa chansen kommer sist, Rigel Face (V75-6).
- På pappret är det, det. Han har dokumenterad form, säger Lutfi Kolgjini.
Fyraårige Rigel Face har inlett 2017 strålande med tre segrar på fyra starter.
- Han har gjort allting rätt tycker jag. Han skulle egentligen haft fyra raka nu, hästen. Den dagen han inte vann satt han faktiskt fast med rubbet kvar i mål trots en galopp i första sväng. Det är en riktigt bra häst, tycker jag. Jag körde jobb med honom i tisdags. Han kändes jättefin, spänstig och fin. Han kommer göra en bra insats, det är jag säker på. Dessutom tycker jag inte alls att han känns speciellt osäker, säger Lutfi Kolgjini.

Härdad i tufft träningssällskap
Först ut av Lutfi Kolgjinis hästar är Pasithea Face (V75-1) som gör årsdebut. I fjol var stoet i final i både Stochampionatet (trea) och i Svenskt Travderby mot hingstarna (sexa).
- Hon har tränat tillsammans med El Mago Pellini, Mosaique Face och Target Kronos hela vintern, samma träningsdoser och hon har absolut inte känts svagare än de hästarna.
Är hon en het vinstchans, trots att det är årsdebut nu?
- Ja, det är klart att hon är.
- Taktiskt? Hon är väldigt långstegad hästen och gynnas inte av att någon annan håller tempo åt henne. Hon är stark, väldigt ärlig i loppen, tålig och går till mål. Kommer jag till ledningen är det inget 1.17 första 1000 precis utan hon kommer få gå på i hyggligt tempo. Lite beroende på banan förstås, säger Lutfi Kolgjini.

Till USA för gott
Senare i år kommer Pasithea Face matchas i USA och planen är att hon flyger tillsammans med de amerikanske hästarna efter Elitloppet.
- Tanken är att hon ska göra några starter här hemma, inte jätteofta, men vi ska hålla igång henna och bygga upp tävlingskonditionen här hemma och sedan ska hon över till USA, sen kommer hon nog inte tillbaka igen utan får hålla sig i USA resten av sin karriär, säger Lutfi Kolgjini.

Långt tävlingsuppehåll
El Mago Pellini
(V75-3) gör comeback efter nästan sju månaders tävlingsuppehåll. Han har haft otur i spårlottningen.
- Alla vet vad han kan och han har vunnit stora lopp. Men spår 8 mot On Track Piraten som startar var och varannan vecka och har en helt annan form, nej, det kan jag inte begära… men han är säkerligen bland de tre, det tror jag.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Chrille Erikssons V75-tips till Eskilstuna lördag 25 februari 2017

Här kan du ta del av mästertipparen Chrille Erikssons intressanta syn och V75 tips på nästa V75 omgång på Eskilstuna lördag 25 februari 2017.

Bo Eklöfs travsurr och V75-tips till Eskilstuna lördag 25 februari 2017

Här kan du lyssna till alltid lika påläste Bo Eklöfs travsurr med V75 tips och tankar inför V75 Eskilstuna lördag 25 februari 2017.


Solvalla-tränaren har bra snurr på sitt material och hästarna som startat har visat fin form på slutet. Björn Röcklinger hå..


Solvalla-tränaren har bra snurr på sitt material och hästarna som startat har visat fin form på slutet. Björn Röcklinger håller till på Julmyra gård i Heby och har 32 hästar i träning. I lördags vann Västerbo Highscore överlägset på V75. Den kommande helgen körs dubbla V75-omgångar och på söndag i Gävle selar Röcklinger ut Devon Am som är favorit i den femte avdelningen. Det fyraåriga stoet har övertygat i två raka segrar och speciellt senast såg hon kanonfin ut då hon vann hur lätt som helst från ledningen.
- Hästen är jättefin och har utvecklats mycket med loppen. Som treåring tävlade hon i stentuff konkurrens och då körde jag henne själv och körde snällt med henne. Jag ville ha en häst kvar till i år också. Nu har hon utvecklats och blivit väldigt fin. Hon har en enorm fysik och har blivit mer komplett som häst, framförallt snabbare, säger Björn Röcklinger.
- Senast var hon mycket bra vid segern. Hon spetsade och fick tryck i två omgångar. Först från start och sedan en tryckare till efter trehundra meter. Men trots den tuffa öppningen såg hon ganska oberörd ut efteråt. Hon vann med mycket krafter kvar.

”Det ser bra ut”
Devon Am startar i V75-5 från spår fem bakom bilen och körs återigen av Ulf Eriksson som vann med henne senast.
Vad säger du om söndagens uppgift?
- Det ser bra ut. Spåret är bra och hon är snabb ut. Nu såg jag att det finns någon startsnabb invändigt så vi får se hur loppet blir kört. Men jag är säker på att min häst gör en bra insats. Hon har känts fin i jobben och jag hoppas att hon får ett vettigt lopp.
- Jag tror absolut att hon kan vinna om det stämmer till. Eller om hon inte har otur kan man väl säga istället. För det finns inget lättare än att förlora ett travlopp, ha, ha. Jag tror att hästen kommer att utvecklas ännu mer och vi ändrar ingenting nu. Det får bli längre fram i år, säger Björn Röcklinger som även deläger hästen.

Michael Carlsson, Kanal 75

V75-system och V75-tips till Eskilstuna lördag 25 februari 2017

Jonas Noreen och Eskil Hellberg diskuterar helgens V75 på Eskilstuna lördag 25 februari 2017.


2016 vann Maja Bäckman V75-skötarligan. Totalt tolv segrar där nio kom med fixstjärnan On Track Piraten gjorde henne särklassig bland l..

2016 vann Maja Bäckman V75-skötarligan.
Totalt tolv segrar där nio kom med fixstjärnan On Track Piraten gjorde henne särklassig bland landets hästskötare.
Det blev också ett vackert avslut på tiden hos Hans R Strömberg då Bäckman vid månadsskiftet valde att lämna Rättvik och flytta ihop med sin pojkvän Svante Ericsson.
Ett nytt radarpar inom svensk travsport är därmed bildat, kunde man tro.
- Alla tror att vi ska jobba ihop, men det är inte planen. Maja har många intressen utanför travet och tanken är att hon ska utbilda sig. Till en början kommer hon att hjälpa mig, men på sikt tycker jag inte att det är optimalt att jobba ihop med sin flickvän, förklarar Svante Ericsson som ändå ser stora fördelar med det nya samboskapet.
- Det har blivit mycket skönare. Förut satt vi och pendlade nästan alla dagar ingen av oss åkte på trav. Det är tungt när man har ett sådant här jobb. Sedan Maja kom hit har det blivit mycket lugnare i vardagen. Jag känner att jag har blivit piggare och har mer energi.
För tillfället driver Ericsson ett litet stall med tolv hästar på Julmyra Horse Center i Heby, men paret står i begrepp att flytta bopålarna.
- Vi ska hyra in oss på Håkan ”Hockey” Erikssons tidigare gård i Eskilstuna. Det är en härlig anläggning och vi får ett stall med möjlighet att bygga ut. Men eftersom Joni (Pettersson) som jobbar hos mig nu inte ska följa med så får jag klara mig själv i början, och då är klart att Maja kommer att hjälpa till.

Hemligheten: glädje
På sikt är ambitionen att utöka stallet och bli mer framgångsrik på framförallt V75 där man tog två triumfer i fjol.
- Jag hade 22 hästar ett tag, men det blev lite av ett mellanläge som inte fungerade så bra. Dessutom var det flera som inte riktigt höll måttet. Mitt mål när vi kommer till Eskilstuna är att komma upp i 30 stycken och kunna anställa lite folk, det skulle kännas perfekt.
Vad gäller konsten att vinna V75-lopp finns numera spetskompetens inom hemmets väggar.
- När jag frågar vad som gjorde att det gick så bra hos Strömberg så svarar Maja bara att ”vi var glada i stallet och då smittar det av sig på hästarna”.
- Jag tvivlar väl på att det är hela sanningen, men jag har i alla fall blivit mycket gladare sedan Maja flyttade hit som vi får se på lördag om det fungerar, säger Ericsson som låter positiv kring sina två V75-hästar.
- Båda ska vara förbättrade gentemot senaste starten. På förhand tycker jag att Obelix Skift är den hetare chansen, men Blue Star Champion kan också bli farlig om han får luckan.

Det här berättar Svante Ericsson om sina V75-hästar:
- 1 Blue Star Champion (V75-5) har haft skadeproblem och tränas därför inte speciellt hårt mellan starterna. Det gör att han blir mer beroende av att starta tätt för att hålla formen. Eftersom han galopperade näst senast blev det ingen riktig genomkörare och jag tror att det var förklaringen till varför han var sämre senast, han behövde loppet i kroppen. Dessutom blev han lite väl het efter att ha kört om ledningen. Han verkar ha tagit det loppet på bästa sätt och har varit jättefin efteråt. Min bedömning är att formen på lördag ska vara likvärdig med senaste segern. Läget passar för en smygare och jag tror att han är snabb nog att få rygg på ledaren. Eventuellt kommer jag att köra honom med jänkarvagn, enda gången han tävlat med det var när Johnny Takter körde för fyra starter sedan. Den gången blev han störd till galopp så det gav inget kvitto på effekten. I övrigt ändrar jag inget och skulle det lösa sig med lucka kan han bli giftig.
- 4 Obelix Skift (V75-6) har alltid varit stark, men dragits med aktionsproblem. Nu har han fått vara fräsch en tid och fått kontinuerlig träning, det gör att han orkar bära upp sin aktion på ett annat sätt och är förklaringen till utvecklingen. Senast gick jag mest ut för att ge honom ett sprinterlopp i benen inför den här uppgiften och var överraskad att han var så bra. Normalt ska han vara ännu ett snäpp vassare den här gången och distansen passar också bättre. Jag laddar det som går från start och det roligaste vore om vi kom till ledningen. I sådana fall kör jag gärna där, ska jag släppa till någon är det Rigel Face eftersom man brukar få chansen från Kolgjinis rygg. Annars är min häst helt allround för positioner och klarar även att göra en hel del själv på vägen.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare V75 resultat

Här får du V75 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V75 resultat lördag 11 februari 2017 Solvalla travbana.

Här får du V75 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V75 resultat lördag 4 februari 2017 Åby travbana.

Här får du V75 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V75 resultat söndag 29 januari 2017 Solvalla travbana.

Här får du V75 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V75 resultat lördag 28 januari 2017 Bergsåker travbana.

Här får du V75 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V75 resultat lördag 21 januari 2017 Färjestad travbana.

Här får du V75 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V75 resultat lördag 14 januari 2017 Jägersro Trav travbana.

Spela V75

V75 som spelform introducerades redan i oktober 1993, och har sedan dess vuxit till att bli en av de allra folkkäraste spelformerna. Det första V75-loppet gick av stapeln på Jägersro, och vanns av ingen mindre än Copiad, en av de bästa svenska travhästarna genom tiderna. Vanligtvis går V75 av stapeln på lördagar, men det arrangeras även extra V75-tillfällen på olika dagar i samband med bland annat högtider eller större travevenemang. Exempelvis körs nu för tiden även V75 på självaste juldagen!

Tanken med V75 är att försöka hitta den vinnande hästen i sju olika travlopp, men man kan även vinna genom att hitta bara fem eller sex av dem också - därav 7:an och 5:an i namnet V75. Men så klart vinner man mer om man lyckas hitta alla sju vinnare.

När man skall spela på V75 så lämnar man in ett så kallat V75-system. Med det innebär att man väljer ut ett visst antal hästar i varje avdelning, och om sedan någon av de hästarna man valt vinner så har man hittat vinnaren i just den avdelningen. Man kan välja hur många hästar man vill i varje avdelning, väljer man bara en kallas det för en spik.

Kostnaden för att spela på V75 bestäms sedan av hur många hästar man har valt i varje avdelning. Genom att multiplicera antalet valda hästar i varje avdelning med varandra, så får man fram hur många rader sitt system består av. Varje rad kostar sedan 50 öre (0,50 kr) att lämna in. Se exemplet nedan där vi har skapat ett fiktivt system med ett visst antal hästar i varje lopp:

Avdelning: V75-1 V75-2 V75-3 V75-4 V75-5 V75-6 V75-7
Antal hästar: 3 2 1 6 4 2 1
Antal rader: 3 · 2 · 1 · 6 · 4 · 2 · 1 = 288 rader
Systemkostnad: 288 rader · 0,50 kronor = 144 kronor
Avdelning
Hästar
V75-1:
3
V75-2:
2
V75-3:
1
V75-4:
6
V75-5:
4
V75-6:
2
V75-7:
1
Rader:
3 · 2 · 1 · 6 · 4 · 2 · 1 = 288 rader
Kostnad:
288 rader · 0,50 kronor = 144 kronor

Som synes ovan skulle alltså vårt system kosta 144 kronor att lämna in. Beroende på var systemet lämnas in kan det även tillkomma en liten inlämnings-/kupongavgift om några kronor. Utöver de valda hästarna i varje avdelning kan man även välja reservhästar, det kostar ingenting extra. Väljer man inte reservhästar får man reservhästar "automatiskt" genom turordningen. Reservhästar behövs ifall någon av de hästar man valt blir struken, då får man istället den första reservhästen på tur som "sin" häst.

V75 utdelning och jackpot

Som sagt ovan så kan man vinna på 7, 6 och 5 rätt, men så klart vinner man mer ju fler rätt man har. De pengar som ligger i prispoolen fördelas mellan 7, 6 och 5 rätt; 40 % av totala potten går till 7 rätt, 20 % går till 6 rätt och de sista 40 %-en går till 5 rätt. Om inte någon lyckas pricka sju rätt så kommer prispotten för sju rätt att gå till en jackpot för nästkommande V75-omgång. Likaså om utdelningen blir lägre än 15 kronor på fem och/eller sex flyttas prispotten för fem och/eller sex rätt över som jackpot till nästakommande V75-omgång.

Eftersom prispotten för V75 varierar beroende på antal inlämnade system samt att det beroende på vilka hästar som vinner loppen är olika många som får 7, 6 eller 5 rätt, så varierar de vinster som delas ut på V75. Om enbart "favoriter" vinner så kan utdelningen bli väldigt låg, men om många "skrällar" vinner så kan utdelningen bli jättehög (eller 0 kr, om ingen lyckas hitta vinnarna).

Den högsta vinsten som någonsin har delats ut på V75 inträffade i februari 2010 efter V75 på Jägersro, vinstbeloppet var på hela 67 312 633 kronor. Den näst högsta vinsten någonsin på V75 är 47 360 999 kronor, och delades ut i juli 2007 efter V75 på Halmstad.

Rätta V75

Man skulle kunna tro att om man får t.ex. 6 rätt på V75, då vinner det som står som utdelning vid 6 rätt. Men, riktigt så enkelt är det inte! När vinstsumman för en vinst på V75 skall beräknas måste man ta hänsyn till hur många kombinationer av 5 och 6 rätt man kan ha, eller uttryckt på ett annat sätt: på hur många olika sätt man kan skriva sitt system i form av enkelrader, för fem eller sex rätt.

Låt säga att vi har lämnat in ett V75-system och fått fem rätt, för de fem lopp som vi hade rätt i kan vi bara skriva vinnaren på ett sätt, alltså finns det bara en kombination. Men för de två lopp vi missade i är det lite mer komplicerat än så. Säg att vi i de två lopp som vi missade hade streckat 2 respektive 3 hästar. Om vi skriver upp vårt vinnande system i form av enkelrader, då kan vi skriva upp 2 · 3 = 6 olika enkelrader. Vi hade alltså fått 6 femmor. Detta på grund av att det inte spelar någon roll vilken av de hästar i loppen vi missade som används för vår enkelrad.

Lyckligtvis behöver man inte sitta och räkna kombinationer på det här sättet, åtminstone inte om det finns smarta mallar som kan göra det åt en. Vi har skapat en sådan rättningsmall för att rätta V75, du hittar den här nedan. Det enda du behöver göra är att fylla i hur många hästar du hade i respektive lopp och se till att bocka av de lopp som du inte lyckades pricka vinnaren. Resten sköts automatiskt!

Rättningsmall V75

Här nedan hittar du vårt verktyg för att beräkna antal sjuor, sexor och femmor när du har vunnit på V75. Här kommer en kort guide till hur du använder verktyget:

  • Antal hästar (streck):
    • Här fyller du i hur många hästar du hade streckat i det aktuella loppet
  • Hittade vinnaren:
    • Här skall du ha bockat för rutan om du hade lyckats hitta vinnaren i det aktuella loppet
  • Utdelning X rätt:
    • Här fyller du i vad det var för utdelning för 7, 6 respektive 5 rätt för den V75-omgång du vill beräkna vinst för. Vi fyller automatiskt i resultatet från den senaste V75-omgången (Eskilstuna lördag 25 februari 2017), men det är bara att ändra om du vill kolla för någon äldre omgång.

Klart! Alla uträkningar sker samtidigt som du klickar och skriver, nu är det bara att kolla nedan och se hur mycket du har vunnit! :-)

Antal hästar
Hittade vinnaren
kr
kr
kr
Förifyllda värden för utdelningen på 7, 6 och 5 rätt gäller för V75 på Eskilstuna lördag 25 februari 2017.
Vinstsumman beräknas automatiskt medan du skriver, du hittar resultatet här nedanför.

V75-systemets utdelning

Antal
Vinstsumma
Sjuor:
0 st
0 kr
Sexor:
0 st
0 kr
Femmor:
0 st
0 kr
Total vinstsumma:
0 kr

V75 resultat lördag 25 februari 2017 Eskilstuna

Lopp Vinnare Vinnarodds Värde Strukna
Lopp 1 1 2.  Pasithea Face (Lutfi Kolgjini) 2.  Pasithea Face 4.1 62 kr 8
Lopp 2 2 14.  Qatrine Gel (Örjan Kihlström) 14.  Qatrine Gel 4.6 112 kr 8, 11
Lopp 3 3 5.  On Track Piraten (Johnny Takter) 5.  On Track Piraten 1.1 116 kr
Lopp 4 4 6.  Man at Work (Magnus Jakobsson) 6.  Man at Work 2.4 160 kr
Lopp 5 5 1.  Blue Star Champion (Svante Ericsson) 1.  Blue Star Champion 17.3 1391 kr 2
Lopp 6 6 6.  Rigel Face (Lutfi Kolgjini) 6.  Rigel Face 1.9 1497 kr
Lopp 7 7 4.  Make it Quick (Kenneth Haugstad) 4.  Make it Quick 20.1 15458 kr 1

Utdelning för V75 på Eskilstuna lördag 25 februari 2017

Antal rätt Antal system System Utdelning
7 rätt 1490 15458 kr
6 rätt 89122 129 kr
5 rätt 1808914 0 krATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se