V75-tips och V75-nyheter

Här på Gratistravtips.se hittar du några av Sveriges populäraste och bästa V75 tips inför helgens V75. Läs mer..Dels kan du ta del av Björn Goops väldigt omtyckta "Björnkollen" och den mycket påläste Bo Eklöfs "Travsurr", där den kommande V75-omgången analyseras in i minsta detalj och många smarta drag och eventuella skrällar tipsas om. Du kan även ta del av mästertipparen Chrille Erikssons intressanta syn på V75 och hans tips inför kommande V75-omgång, som bonus kan du även lyssna på Jonas Noreen och Eskil Hellbergs väldigt nyttiga podcast där de diskuterar kommande V75 - ibland hetsigt, men de levererar alltid riktigt bra systemförslag!

Här på Gratistravtips.se hittar du några av Sveriges populäraste och bästa V75 tips inför helgens V75. Läs mer..Dels kan du ta del av Björn Goops väldigt omtyckta "Björnkollen" och den mycket påläste Bo Eklöfs "Travsurr", där den kommande V75-omgången analyseras in i minsta detalj och många smarta drag och eventuella skrällar tipsas om. Du kan även ta del av mästertipparen Chrille Erikssons intressanta syn på V75 och hans tips inför kommande V75-omgång, som bonus kan du även lyssna på Jonas Noreen och Eskil Hellbergs väldigt nyttiga podcast där de diskuterar kommande V75 - ibland hetsigt, men de levererar alltid riktigt bra systemförslag!

Björnkollen V75-tips till Örebro lördag 23 oktober 2021

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Örebro lördag 23 oktober 2021.

V75-system och V75-tips till Örebro lördag 23 oktober 2021

Jonas Noreen och Eskil Hellberg diskuterar helgens V75 på Örebro lördag 23 oktober 2021.

Björnkollen V75-tips till Solänget lördag 16 oktober 2021

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Solänget lördag 16 oktober 2021.

V75-system och V75-tips till Solänget lördag 16 oktober 2021

Jonas Noreen och Eskil Hellberg diskuterar helgens V75 på Solänget lördag 16 oktober 2021.

Björnkollen V75-tips till Åby lördag 9 oktober 2021

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Åby lördag 9 oktober 2021.

V75-system och V75-tips till Åby lördag 9 oktober 2021

Jonas Noreen och Eskil Hellberg diskuterar helgens V75 på Åby lördag 9 oktober 2021.


Mycket pengar stod på spel för spelarna inför den sjunde och sista avdelningen denna lördag i Skellefteå där V75 var kryddat med..

Mycket pengar stod på spel för spelarna inför den sjunde och sista avdelningen denna lördag i Skellefteå där V75 var kryddat med en dubbeljackpot.
Och det blev en mycket spännande upplösning.
Silverdivisionen blev lördagens mest jämna upploppstrid där ledaren Van Gogh Z.S. höll undan med minsta marginal före Even’s Cool Boy som fick chansen via open stretch sista biten.
Målfotot gav segern Van Gogh Z.S. och Robert Bergh.
- Han har vunnit många gånger då det varit hårt, en riktig vinnarhäst, sa Robert Bergh.
125 000 kronor blev belöningen i silverdivisionen.
Segern för favoriten innebar samtidigt att tio system klarade sju rätt som betalade 5 580 542 kronor. Sex rätt gav 6 072 kronor och fem rätt 197 kronor.
Fyra av de tio miljonvinnarna hade spelat Harry Boy, det minsta systemet, inlämnat på ATG.se, kostade 48 kronor och gav en vinst på 5 647 566 kronor.

Stjärnblomster spurtade ner storfavoriten
I V75-1 var betrodde Leave Your Sox On tapper och avgjorde bronsdivisionen på styrka när han kopplade segergreppet mitt på upploppet tillsammans med Ulf Ohlsson. Petri Salmela tränar femåringen som belönades med 110 000 kronor.
Stjärnblomster var sylvass från start i V75-2 och när sedan storfavoriten Tangen Haap ställde en fråga efter halva loppet blev det rygg ledaren för det sjuåriga stoet. In på upploppet kom sedan luckan perfekt och överraskningen Stjärnblomster kunde spurta förbi Tangen Haap.
150 000 kronor var segern värd i Steggbest Minne. I segersulkyn satt Mats E Ljuse och tränar gör Jan-Olov Persson.

Dubbla skrällar från Finland
En ännu större skräll kom i V75-3 då 66-oddsaren Kitzune G.G. vann tillsamman med Micael Melander. Segern i Diamanstoet var värd 110 000 kronor.
Micael Melander var stekhet och skrällde sedan även i V75-4 med 22-oddsaren Torpa Pål, som tjänade 100 000 kronor. Båda skrällhästarna tränas i Finland av Kyösti Lindgren respektive Janita Luttonen.

Sandra siktar på proffslicens
Markus Pihlström var optimistisk inför V75-5 och Bergsåker-tränaren hade fog för sin optimism då Foppa bara var bäst i händerna på Daniel Wäjersten. Triumfen i klass II var värd 110 000 kronor.
Storfavoriten Devils Tongue imponerade stort i V75-6 då han dominerade loppet från start till mål tillsammans med Sandra Eriksson. Treåringen missade att kvala in till kriteriet med minsta marginal i senaste starten men fick nu revansch. 110 000 kronor var segern i klass I värd.
- Jag stortrivs. Jag har jättefina hästar i stallet. Det här är en tacksam häst att hålla på med. Han tar livet med en klackspark och han älskar att tävla. Han ger energi, han är så positiv, kommenterade Sandra Eriksson som planerar att plocka ut proffslicens nästa år.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Björnkollen V75-tips till Skellefteå lördag 2 oktober 2021

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Skellefteå lördag 2 oktober 2021.

V75-system och V75-tips till Skellefteå lördag 2 oktober 2021

Jonas Noreen och Eskil Hellberg diskuterar helgens V75 på Skellefteå lördag 2 oktober 2021.


 Han skulle kunna gå ut i vilket lopp som helst i landet och tillhöra favoriterna.Men missar vid karriärens viktigaste uppgifter har gjort ..

 Han skulle kunna gå ut i vilket lopp som helst i landet och tillhöra favoriterna.
Men missar vid karriärens viktigaste uppgifter har gjort att Admiral As fortfarande har tillräckligt låg startprissumma för att starta i silverdivisionen.
Faktum är att lördagens 250 000 kronor i förstapris är den största prischeck femåringen sprungit in så här långt.
Och han tog den i joggande stil.
- Hästen har varit fantastisk fin en längre tid och han kändes lika bra idag. Det blev tacksamt för oss när de inte riktigt kom överens över vem som skulle leda. I och med att de kört så pass tufft där så kunde de inte gärna svara när jag kom, förklarade Kihlström sitt drag då han efter en mycket lugn start helt sonika svepte hela fältet på publiksidan varvet från mål.
En speed som enligt kusken inte var något att yvas över.
- Det var inte så att jag satte allt på ett kort, jag gled ju bara iväg. Men det går fort för honom när man sätter iväg, fortsatte Kihlström om tempoväxlingen där positioneringssystemet visade 1.05-fart i samma veva som Admiral As tog över ledningen från till synes vettskrämde frontrunnern Sweetman, som envetet försvarat ledningen fram till dess.
Resten blev uppvisning av hästen som Reijo Liljendahl beskrivit som ”den snabbaste jag häst jag tränat” och då räknat in alla stjärnorna som försteman hos Stig H Johansson, inkluderat Sveriges vinstrikaste travare genom tiderna Victory Tilly.

Dubbel för Westholm
Att Admiral As ska nå dennes höjder med över 37 miljoner insprunget är förstås orimligt, men några säsonger i världseliten torde finnas på kartan om inget oförutsett inträffar.
Närmast väntar förmodligen två nya starter som omgångens mest spelade häst på V75.
- Han är kvick i benen, väldigt kvick i benen, mös Liljendahl efter triumfen och gav en vink om framtiden.
- Nu tar vi hem hästen och går igenom honom. Ser han okej ut så kan han möjligen gå ett silverförsök och förhoppningsvis en final till, sedan är det game over för i år.
Lika nöjd var Jörgen Westholm sedan han fixat en stalldubbel i lägsta klassen.
Santo de Castella fick överta favoritskapet sedan Parker strukits ner till innerspår och det visade sig rätt. Den förre drog till spets och fick den senare utvändigt, men det var inget snack om vem som var bäst i stallet den här dagen.
- Han är bra Parker också, men som Santos kändes idag förstod jag att han skulle bli svårslagen i ledningen, förklarade Westholm sedan han tagit upp tillräckligt sista biten för att förvisa bakomvarande Global Virgin till tredjepriset.

Erikssons första miljonär
Dagens mest iögonfallande prestation svarade ändå Tattoo Avenger för. Magnus A Djuse kunde kosta på sig en galopp i slutsvängen och ändå hinna fram i ett överpacat lopp. Mika och Veikko Haapakangas har gjort ett förnämligt jobb med den kapable finländaren som gått från kulltopp ner i källaren och upp igen.
Ännu längre norrifrån gästade Swagger med landets hetaste ickeproffs Sandra Eriksson. Spets och slut var receptet för Bodentränaren som ståtar med smått otroliga 43 i segerprocent för stallet och torde ha alla förutsättningar att bli en ny nordlig maktfaktor inom svenskt travsport de kommande åren.
- Jag är jättestolt, det är så stort på så många olika plan. Jag har aldrig vunnit en V75-final, aldrig haft en miljonär. Det har varit ett helt fantastiskt år. Men man hinner inte njuta så mycket, det är mycket känslor och lite tid med två små barn och många hästar, förklarade Eriksson som ämnar ta ut licens för att bli professionell under 2022.
Chrisoffer Eriksson-trändade Rarity A.F. spårade runt om för Örjan Kihlström och bildade tillsammans med dagens två storloppsvinnare Lara Boko och Francesco Zet en rad som betalade 6 502 kronor för sju rätt.
Jackpot på fem rätt innebär att nästan 25 miljoner kronor vandrar vidare till kommande lördag i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75
ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se