V75-tips och V75-nyheter

Här på Gratistravtips.se hittar du några av Sveriges populäraste och bästa V75 tips inför helgens V75. Läs mer..Dels kan du ta del av Björn Goops väldigt omtyckta "Björnkollen" och den mycket påläste Bo Eklöfs "Travsurr", där den kommande V75-omgången analyseras in i minsta detalj och många smarta drag och eventuella skrällar tipsas om. Du kan även ta del av mästertipparen Chrille Erikssons intressanta syn på V75 och hans tips inför kommande V75-omgång, som bonus kan du även lyssna på Jonas Noreen och Eskil Hellbergs väldigt nyttiga podcast där de diskuterar kommande V75 - ibland hetsigt, men de levererar alltid riktigt bra systemförslag!

Här på Gratistravtips.se hittar du några av Sveriges populäraste och bästa V75 tips inför helgens V75. Läs mer..Dels kan du ta del av Björn Goops väldigt omtyckta "Björnkollen" och den mycket påläste Bo Eklöfs "Travsurr", där den kommande V75-omgången analyseras in i minsta detalj och många smarta drag och eventuella skrällar tipsas om. Du kan även ta del av mästertipparen Chrille Erikssons intressanta syn på V75 och hans tips inför kommande V75-omgång, som bonus kan du även lyssna på Jonas Noreen och Eskil Hellbergs väldigt nyttiga podcast där de diskuterar kommande V75 - ibland hetsigt, men de levererar alltid riktigt bra systemförslag!

Björnkollen V75-tips till Solvalla lördag 24 september 2022

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Solvalla lördag 24 september 2022.

V75-system och V75-tips till Solvalla lördag 24 september 2022

Jonas Noreen och Eskil Hellberg diskuterar helgens V75 på Solvalla lördag 24 september 2022.

Björnkollen V75-tips till Färjestad lördag 17 september 2022

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Färjestad lördag 17 september 2022.

V75-system och V75-tips till Färjestad lördag 17 september 2022

Jonas Noreen och Eskil Hellberg diskuterar helgens V75 på Färjestad lördag 17 september 2022.

Björnkollen V75-tips till Bjerke söndag 11 september 2022

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Bjerke söndag 11 september 2022.

Björnkollen V75-tips till Hagmyren lördag 10 september 2022

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Hagmyren lördag 10 september 2022.


För mindre än ett år sedan fick trav- och montéstjärnan Amanda Robertsen blixtopereras hemma i Oslo dagen efter att hon fått a..

För mindre än ett år sedan fick trav- och montéstjärnan Amanda Robertsen blixtopereras hemma i Oslo dagen efter att hon fått akuta magsmärtor i samband med norska V75-tävlingarna på Forus.
Läget var livshotande.
Operationen gick bra och i dag är 28-åringen tillbaka och på söndagen ska hon köra familjehästen M.H. Hot Cash i Norskt Travkriterium.
M.H. Hot Cash betyder mycket Amanda.
Efter sjukdomen i fjol blev hästen en viktig motivationsfaktor för att komma tillbaka i god form.
– Han fick upp mig ur soffan och ned till stallet. I början var han mitt stora mål för dagen, säger hon.

Stort för hela familjen
Amanda Robertsen är både uppfödare, tränare och kusk på M.H. Hot Cash. Ända sedan hästen var ett år har hon drömt om att få vara med i en klassisk final med sin ögonsten. På söndag går den drömmen i uppfyllelse när de står på startlinjen i Norges största lopp för treåringar där 750 000 kronor väntar vinnaren.
– Det är väldigt stort för hela familjen, och det är något vi aldrig har varit med om förut. Vi har drömt om detta i många år, säger hon i en intervju på Norsk Rikstotos hemsida.
M.H. Hot Cash startar från spår 11 över distansen 2 100 meter autostart.
- Han gynnas av högt tempo. Då plockar han många till slut. Drömmen är att vinna, men jag är nöjd med en premie. De andra är mer härdade än min häst men loppet är öppet. Jag kommer byta vagn, från speedster till en modifierad. Det blir skor runt om, säger Amanda Robertsen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

V75-system och V75-tips till Hagmyren lördag 10 september 2022

Jonas Noreen och Eskil Hellberg diskuterar helgens V75 på Hagmyren lördag 10 september 2022.

Björnkollen V75-tips till Jägersro söndag 4 september 2022

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Jägersro söndag 4 september 2022.

Björnkollen V75-tips till Jägersro lördag 3 september 2022

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Jägersro lördag 3 september 2022.

V75-system och V75-tips till Jägersro Trav lördag 3 september 2022

Jonas Noreen och Eskil Hellberg diskuterar helgens V75 på Jägersro Trav lördag 3 september 2022.


Det tävlas i dagarna två på Jägersro i helgen med dubbla omgångar V75®. Proffsige Axevalla-amatören David Persson är p..

Det tävlas i dagarna två på Jägersro i helgen med dubbla omgångar V75®. Proffsige Axevalla-amatören David Persson är på plats båda dagarna. Lördagen är kryddad med en jackpot som kan ge en ensam vinnare 54 miljoner kronor.
David Persson har två hästar till start på lördagen, men hade hoppats att Hobart hade startat på i derbyt på söndagen.
- Han spurtade väldigt bra och det var det fler som gjorde och han hade nog blivit trea som bäst. Visst var det lite blandade känslor när jag åkte hem, visst var det nära, men det hade behövts ännu lite mer tur. Sammantaget var jag väldigt nöjd med hästen, säger David Persson.
Hobart har tävlat en hel del på V75 och testat i årgångsloppen utan att riktigt lyckats fullt ut.
- Jag har haft lite problem att få till balansen på honom. Jag har gjort tvärtom i tron att det ska passa, men så har inte varit fallet. Nu är han där jag vill ha honom och hästen har utvecklats mycket på slutet och jag tror att han kommer att fortsätta sin resa ett tag till, det finns mycket inombords i honom och han är både stark och löpärlig.

Inte överraskad om han vinner
På lördag startar Hobart i bronsdivisionen och går upp en klass.
- Det ska spelarna ha i åtanke. Det är ett bra lopp och Hobart har bakspår och han måste ha tur och komma rätt på loppet och positionerna. Ett högt tempo måste till också och det ser det ut att bli med många bra hästar i loppet. Klaffar det så blir jag inte ett dugg överraskad om Hobart vinner. Jag kommer inte att göra några ändringar.
David Persson har även med Dynamic Twister (V75-5) i jackpotomgången.
- Han var bra vid segern senast och det var skönt att han studsade tillbaka efter två mindre bra insatser då han inte riktigt fick det att fungera. Han känns fin och jag tror på en bra insats av honom. Skulle han hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han dyka upp där framme även om det kanske är lite väl tufft att tro på seger. Jag gör inga ändringar på honom heller.

Helgens bästa chans
Det blir alltså dubbla resor till Jägersro för stall Persson i helgen. På söndagen har han en häst till start på V75.
- Donna Summer (V75-2) var senast ute i ett försök till derbystoet och jag var nöjd med henne. Nu var hon inte helt på topp och nu har hon det loppet i kroppen och ska vara ännu lite bättre nu. Det är kort distans och det kommer nog att gå fort hela vägen. Det gynnar Donna Summer som kan hålla ett högt tempo länge. Hon är bra för klassen tycker jag och jag håller henne som helgens bästa chans.

Joakim Brundin, Kanal 75
ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se