Gott Klirr travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Gott Klirr travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Gott Klirr har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Gott Klirr har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Gott Klirr


Det var idel kallblodslopp som stod på programmet denna varma och soliga dag på Hagmyren. Favoriterna radade upp sig på Grand Slam 75 som beta..


Det var idel kallblodslopp som stod på programmet denna varma och soliga dag på Hagmyren. Favoriterna radade upp sig på Grand Slam 75 som betalade blott 270 kronor för sju rätt. Det blev ingen utdelning på varken sex eller fem rätt och det innebär dubbeljackpot på Grand Slam 75 nästa gång. Det bir söndagen den 12 juli då det är galopp på Grand Slam 75 med Svenskt Derby från Jägersro. Kommande söndag är det nämligen V75 från Jarlsberg.
Om vi tar damerna först så måste man beundra det norska stoet Åsrud Vilja. Den tioåriga tjejen skulle ha varit med i Elitkampen men blev där struken för en infektion. Nu var hon tillbaka med besked och tog tredje segern på de fyra senaste starterna. Hon hade innerspår på tillägg över kort distans och Örjan Kihlström lämnade ingenting åt slumpen med storfavoriten. Han tog upp direkt och backade ner till sista häst och gjorde slag i saken efter den första kurvan. Åsrud Vilja kom trummande i tredjespår och bara klev runt sina konkurrenter på slutvarvet. Över upploppet finåkte hon till en lätt seger på tiden 1.22,5/1660, vilket är nytt svenskt rekord. En uppvisning som hette duga och tränaren, ägaren och uppfödaren Tor Örjan Johansen var förstås väldigt nöjd över sin ögonsten efter loppet.
– Hon fick en tung resa efter en dålig start men hon är helt fantastisk. Det är vanskligt att beskriva en sådan här häst. Du får förmodligen bara en sådan en gång i livet. Hon har varit speciell för mig sedan jag själv drog ut henne från hennes mamma för tio år sedan, sa Tor Örjan Johansen.

Nionde segern för Moddson
Joakim Elfving har en reklamhäst i Moddson och det fyraårige kallblodet tog nu sin nionde seger i tionde starten. Han öppnade snabbt bakom startbilen och tog ledningen. Sedan fick körande Rikard N Skoglund bestämma i täten och över upploppet handlade det mycket om att inte ge Järvsö Elling fritt i tid som satt i rygg på ledaren. Den sistnämnde fick aldrig se dagens ljus och gick i mål med krafter kvar som tvåa. Men Moddson var helt ohotad när han skar mållinjen på tiden 1.28,5/2140a. Efter loppet var det en rörd Joakim Elfving som hade svårt att få fram orden över sin segerstaplare.
– En fantastisk häst som levererar hela tiden. Han betyder såklart mycket för mig. Han har tekniken och de fysiska förutsättningarna. En elitseriespelare, sa Joakim Elfving.

”L.Q.Widde är inte farträdd”
L.Q.Widde är en femårig valack som nyligen gjorde debut genom att vinna med halva upploppet på tiden 1.29,9/2140. Han har haft en gaffelbandsskada tidigare och det är anledningen till varför hästen har kommit igång så sent. Nu var Jörgen Westholms adept storfavorit och drog undan i en stor ledning till att börja med. Men avståndet krympte och över upploppet vred Jan-Olov Persson ut Wilda Simon som skuggat i rygg på ledaren och utmanade. De två stred sida vid sida men när mållinjen nåddes hade L.Q.Widde nosen först.
– Han är inte farträdd och ligger på för mycket i loppen och tappade lite luften nu. Men det beror mer på han själv. Om jag får träna den här killen kan det bli riktigt bra. Vi ska jobba på med honom för fart finns i massor men han är inte riktigt bekväm med tävlandet. Får vi till det så kan det bli riktigt bra, sa Jörgen Westholm.

Fyra segrar till kallblodskungen
Jan-Olov Persson hade totalt 25 hästar till start den här tävlingsdagen, varav 15 av dem på Grand Slam 75. Kallblodskungen höll sig naturligtvis framme i många lopp och det blev totalt fyra segrar till stallet. Utanför GS75 vann Oppgårdsdrängen före stallkamraten Eld Tekno och båda dessa jättetalanger är två stora kriteriehopp senare i år. Mats E Djuse, som satt i sulkyn bakom Oppgårdsdrängen, styrde även in Gott Klirr till seger i sitt lopp vilken var värd 150 000 kronor. Gott Klirr delägs bland annat av Åke Svanstedt. På Grand Slam 75 inledde Häsen Räsern med att vinna knappt från dödens för Ulf Ohlsson, och sedan infriade megafavoriten Smedheim Solan de stora förväntningarna i montéloppet som han vann överlägset för Emilia Leo efter en väl avvägd ritt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.- Det är jätteskoj, vi har fina kall..


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.
- Det är jätteskoj, vi har fina kallblod och kallblodslopp. Jag fattar inte banor som inte tar chansen och profilerar kallbloden på streckspelen, säger Jan-Olov Persson.
Hagmyrentränaren sitter säkert på tronen som landets kallblodskung med 96 hästar på träningslistan – samtliga kallblod.
Stallet har också inlett året på ett starkt sätt och i listan över landets segerrikaste tränare 2020 ligger Jan-Olov Persson trea med 58 segrar bakom Robert Bergh (79) och Peter Untersteiner (69).
- Ändå har det varit en besvärlig vinter att träna. Här uppe brukar vara snösäkert. Men poolen vi byggt, Järvsöfaks-spa, har betytt mycket. Vi använder den ganska flitigt och hästarna får simträna. Det är rumstemperatur och 16-18 grader i poolen.
Simmar du själv?
- Ja, på tisdagar i Iggesund, där är det varmare, 27 grader, annars kryper man inte ner. Tyvärr är det stängt nu på grund av Coronan. Det är bra träning.

Kommer från seger på V75
Jan-Olov Persson har åtta hästar till start inom V86.
V86-2 är ett stolopp för kallblod för tre-, fyra- och femåringar. Fyraåringarna startar med 20 meters tillägg och femåringarna med 40 meters tillägg.
- 1 Järvsö Majlis (V86-2) är ganska bra men är bäst med rygglopp, men hon möter hårda hästar som startar där bak så det blir tufft.
- 3 Backestjärna (V86-2) kommer få ryckhuva och helstängt huvudlag. Hon har bra kapacitet om hon skulle sköta sig. Vi får se om hon går i väg från start.
Är hon stallets bästa chans i loppet?
- Hon är ett år äldre i alla fall.
Även i V86-4 har Jan-Olov Persson två hästar till start.
- 5 Gott Klirr (V86-4) vann V75 i Gävle förra lördagen och var jättebra då. Det är det annorlunda förutsättningar nu med 1 640 meter och bilstart och han möter en bra häst i Månlykke A.M..
- 6 B.W.Prinsen (V86-4) är länge sedan han startade. Han är startsnabb, vi får ta ett lopp för att se vad han står.
V86-6 är dagens clou och fyraåringsloppet ”H.K.H. Prinsessan Madeleines Pokal – för bevarandet av den svenska kallblodsrasen” lockar med 150 000 kronor till vinnaren. Här har Hagmyrentränaren en kvartett till start och här kommer också stallets bästa chans den här onsdagen.
- 3 Byske Philip (V86-6) är jättebra. Han var kriterietvåa i fjol och börjar komma igång. 1640 meter och bilstart ska passa bra åt honom.
- 5 Juni Jo (V86-6) var ett tag sedan han startade, men han var bra som treåring och det blir en spännande årsdebut att se. Jag har svårt att se honom räcka till seger.
- 6 Tekno Viking (V86-6) har kommit sig väldigt bra, han var bra i fjol också och förlorade bara ett lopp då. Han blir spännande att se.
- 8 Järvsö Elling (V86-6) är bästa chansen. Han har varit väldigt fin. Han avslutade även treåringssäsongen på ett bra sätt. Ja, det är bästa segerchansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Friskt vågat, loppet vunnet.Joakim Lövgren satsade allt på ett kort och eldade till ledningen med Racing Mange i det sista kvalet till Elitlopp..


Friskt vågat, loppet vunnet.
Joakim Lövgren satsade allt på ett kort och eldade till ledningen med Racing Mange i det sista kvalet till Elitloppet. 
- Man vet aldrig riktigt med dagsformen, ibland kan hästarna få till katapultstarter. När det var 50 meter kvar till start drog jag norsken, sedan fällde ner hjälmen och smackade. Jag fick lite feeling. Jag tänkte att jag förlorar hellre från ledningen än att sitta i tredjespår i sista sväng, förklarade Lövgren det taktiska drag som fixade elitloppsbiljetten sedan sjuåringen försvarat sig heroiskt mot stona Conrads Rödluva och Billie de Montfort i en rafflande slutstrid.
- Mange har visat så många gånger att han tömmer sig i loppen, att även om han inte vinner så har han inga krafter kvar. Det är en stenhård häst och han hjälpte mig sista biten, fortsatte Lövgren som när han vann Elitloppet med Brioni också tog vägen via en start i Gävle.

Nöjd förlorare
Den gången räckte det inte till seger i generalrepetitionen, men en vecka senare stod Lövgren framför publiken på E-läktaren på Solvalla och upplevde sin största stund som idrottsman.
Om Racing Mange kan göra om det återstår att se, men lördagens prestation innebar att den forne unghäststjärnan nu tog det definitiva steget in i yppersta eliten och kommer att vara en av de 16 på startlinjen i det första Elitloppet som körs utan publik.
Segertiden 1.09,7/1 609 meter autostart är det snabbaste som travats på svensk mark under 2020 och samma tid noterade tvåan Conrads Rödluva, vars tränare Daniel Redén redan har tre hästar med i Elitloppet och kunde glädja sig trots den knappa förlusten.
- Det blev perfekt för henne, hon fick öppna upp sig från start och sprang så fort hon kunde. Man får tänka på att det var första gången hon mötte så här bra hästar. Hur bra kommer inte det här bli i framtiden, frågade sig Redén som bara minuter senare officiellt tackade ja till Elitloppet med landets största travstjärna Propulsion.

Dubbel för Djuse
Det innebär att stallets förstekusk Örjan Kihlström har ett mindre smörgåsbord att välja på till söndagen, men denna lördag började i moll då landets stadigt vinstrikaste körsven oväntat bommade starten i V75-prologen bakom Falcon Am. Det öppnade banan för Vikens High Yield att överta kommandot. Därmed var spänningen över både för tittare och utövare när omgångens mest spelade häst dundrade undan till fjärde raka segern.
- Under loppets gång kändes han i princip helt oslagbar, konstaterade gästkörande Per Lennartsson.
Unge Mats E Djuse har betydligt mindre rutin från springspår, men prickade desto bättre när han förvandlade 20 meters tillägg till tidig ledning bakom Rickard Svanstedt-tränade Argbiggan. Därmed var dramatiken över också i omgångens på förhand mest öppna lopp.
Fjolårets komet följde sedan upp med att bjuda Gott Klirr en perfekt resa i Gunnar Wallbergs Minne och kunde bokföra en snygg V75-dubbel.

…och för Wäjersten
Men tredje brodern Djuse var inte ensam om att lyckas med den bedriften.
Daniel Wäjersten är en annan kandidat att dominera svensk travsport under 30-talet och fick nu visa upp sina kvalitéer både som tränare och lånekusk.
Merritt backades ner i kön och tackade för stenhårt tempo med att spurta till seger i smått okörd stil.
Wäjersten satte sig sedan upp bakom Håkan Skoglunds Heading Reference och fixade omgångens megaknall då man nosade ut betrodde Viking Brodde.
Förutom att V75-värdet drog i höjden innebar det ännu en rollerpott på Top7 där 1,8 miljoner kronor rullar vidare till elitloppslördagen.
Men Kihlström hade en sista chans och revanscherade både sig själv och tränaren Fredrik Linder då Expensive målmedvetet styrdes fram utanpå ledaren och fixade en favoritseger som såg till att V75-utdelningen stannade vid 332 378 kronor.

Robin Johanson, Kanal 75


V86 kryddades av fyra lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 000 kronor till vinnaren i respektive klass på Solvalla.Robert Bergh vann tv&arin..


V86 kryddades av fyra lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 000 kronor till vinnaren i respektive klass på Solvalla.
Robert Bergh vann två av loppen och segermaskinen Hail Mary övertygade stort när han vann klassen för fyraåriga hingstar/valacker på 1.11,4 över distansen 2 140 meter, autostart.
Robert Bergh körde till ledningen dryga varvet från mål och sedan ryckte han undan 400 meter från mål till en överlägsen seger.
Det var alltså nionde segern på tio starter för den fyraårige hingsten som fortsätter att imponera.
I klassen för fyraåriga ston (V86-2) var Robert Bergh resolut och forcerade Mellby Harissa till spets och väl i spets hade han sedan full kontroll.
Stoet missade finalen av Drottning Silvias Pokal med liten marginal och 300 000 kronor var förstås ett bra plåster på det såret.
- Man är glad att hon är bra. Det var lite mitt fel och jag fick förklara det för ägarna att jag lagt på lite tung träning inför kvalet och tänkte att hon skulle vara bra till den här veckan, men då fick jag inte vara med istället. Men det var kul att det här loppet fanns så vi kunde vara med och vinna ett fint lopp, kommenterade Robert Bergh.

Klassiga Sverigedebuter
I klassen för treåriga ston (V86-4) var Björn Goop bestämd och körde till ledningen efter 500 meter med favoriten Hill's Angel som vann mycket övertygande i sin Sverigedebut och bara stack undan när kusken ryckte tussarna på upploppet.
Hill's Angel tävlade i regi Erik Bondo men följde efter loppet med Björn Goop hem till Värmland, Goop som blir ny tränare för det talangfulla stoet som tog fjärde segern på fem starter i karriären.
Hell Bent For Am imponerade stort i sin Sverigedebut och i klassen för treåriga hingstar/valacker (V86-6) dominerade hingsten från start till mål i händerna på Örjan Kihlström.
Även om Örjan Kihlström fick bestämma tempot till enkla 1.14,1 första 500 och 1.18 första 1000 så var det i läcker stil Hell Bent For Am både visade startsnabbhet och sedan även stegade undan över upploppet. Stefan Melander tränar hästen som inledde sin karriär i USA hos Marcus Melander.
Örjan Kihlström valde efter segern i V86-6 att kasta in handduken för dagen med ryggproblem.

Spetsstriden avgjorde
Kainai Goj
och Nicklas Westerholm vann spetsstriden i V86-1 mot Bastian Boom och Per Linderoth och det blev avgörande samtidigt som favoriten Gogobet Sisu galopperade.
Bastian Boom fick lucka på upploppet och utmanade sista biten men Kainai Goj sträckte på sig och vann knappt men säkert. Gogobet Sisu chansade invändigt efter galoppen och avslutade rappt som trea.
V86-3 fick en dramatisk avslutning där måldomarna länge tittade på en incident i slutsvängen när Backegubben tog sig ut i andraspår från rygg ledaren. Domarna valde att fria och segern därmed till Backegubben och Björn Karlsson som spurtade vasst och vann knappt före Rubus och Hans Bergh efter att favoriten Gott Klirr tappat travet och galopperat på upploppet.
V86-5 var ett ungdomslopp och det blev en spurtseger för överraskningen Feerie de Fael tillsammans med Ann Kristin Rasmussen. Jörgen Westholm tränar vinnaren.
Malkin spurtade sylvasst från andra utvändigt i V86-7 och ledaren Highspirit kunde inte stå emot över upploppet. I segersulkyn satt Mats E Djuse och tränar gör Hanna Forslin.
Åtta rätt på V86 gav 190 524 kronor, sju rätt 910 kronor och sex rätt 77 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bollnästravet är värd för söndagens miljonspel och banan får celebert besök av Åke Svanstedt som är hemma i Sveri..


Bollnästravet är värd för söndagens miljonspel och banan får celebert besök av Åke Svanstedt som är hemma i Sverige för att fira jul och nyår. Svanstedt kör bland annat sin delägda häst Gott Klirr utanför Grand Slam 75 och ett par andra hästar på streckspelet.
En hemmahäst som annars har levererat två riktiga skrällar i rad är Jeppas Qurt. Han har verkligen hittat toppformen i säsongens elfte timme och tagit två raka segrar. Vinnaroddsen har varit 38 respektive 35 gånger pengarna. När han senast skrällvann på V86 förra veckan var hästen streckad på blott en procent. Det är också årets två enda segrar och i sulkyn har kusktalangen Mats E Djuse suttit. Den som sköter träningen är Krister Jakobsson i Bollnäs.
– Jeppas Qurt (GS75-6) har varit jättebra måste jag säga. Hästen har varit rejält förbättrad i de två senaste starterna. Eller egentligen i de tre senaste då han för tre starter sedan spurtade bra då också. Han har gått framåt minst en klass, säger Krister Jakobsson.
Vad är förklaringen till de här plötsliga framgångarna?
– Vi har hållit på och åtgärdad och fått ordning på hästen lite bättre. Framförallt är han mer körbar i svängarna och det gör att han sparar mer krafter också. Sedan är hästen ganska så harmonisk för dagen och har mognat helt enkelt.
Vad säger du om senaste insatsen? Är du lika överraskad som spelarna?
– Ja, det får jag säga. Visserligen visste jag att han var i ordning och hade ett bra läge men han mötte bra hästar. Han tog fram lite mer än vad han har gjort tidigare och det var väldigt kul. Det funkade bra att han gick med skor också, vilket var glädjande eftersom det är skor som gäller nu under barfotaförbudet i vinter.

Har vunnit med skor och brodd funkar bra
Jeppas Qurt lär bli betydligt mer betrodd den här gången när han startar i den sjätte GS75-avdelningen. Han har spår fyra bakom startbilen och körs återigen av Mats E Djuse.
– Jag tror absolut att han kan vinna igen. Le Crack Sox ser ut att vara värst emot från innerspåret och det är snabba hästar både invändigt och utvändigt. Min är hygglig från start och har öppnat ganska så rejält när vi har tryckt av honom från början. Men jag tror att Mats mer kommer att söka en bra position och spara krafterna till slut.
– Skor går som sagt bra och vi får se hur banan blir om det det behövs broddar. I så fall är det inga problem, han tränar med brodd och vann på en krävande bana näst senast. Inga ändringar i övrigt och mina hästar går bra för dagen efter att det har varit lite segt i sommar, säger Krister Jakobsson som har 20 hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


”Kung Åke” landade på svensk mark tisdag morgon efter nattens flight från Fort Lauderdale i Florida. Det är sex år seda..


”Kung Åke” landade på svensk mark tisdag morgon efter nattens flight från Fort Lauderdale i Florida. Det är sex år sedan han flyttade sin verksamhet till andra sidan Atlanten och i år gjorde han sin bästa säsong i Nordamerika med nästan fem miljoner dollar inkört till stallet. Åke reste hem själv och på fredag ansluter resterande familjen med frun Sarah, och barnen Erik och Jonas.
– Barnen får inte ledigt från skolan om de ska vara borta så länge. Därför åker jag själv först för att hinna med att hälsa på alla. Det blir så stressigt annars och kort om tid, säger Åke Svanstedt som är på väg till flygplatsen när intervjuen görs måndag kväll.
– Jag landar i Stockholm och åker direkt till Bjertorp för att hälsa på mamma och pappa och Anders och Rikard. Det ska bli kul. Sedan ska det bli roligt att åka ner till Robert Bergh och hälsa på honom och jag ska även till min kompis Peter Arnqvist i Halmstad. Sedan åker vi upp till Sundsvall på fredag.
– Det är väl just det här som man saknar, att inte kunna träffa släkt och vänner så ofta. Mest saknar jag mamma och pappa och Anders och Rikard. Annars saknar jag ingenting från Sverige. Jag lever ett bättre liv nu i USA än jag gjorde tidigare.
På vilket sätt menar du då?
– Tävlingssäsongen är sju månader och vi börjar lite lätt i maj och sedan pågår den till november. Jag kör max 300 lopp om året, gentemot i Sverige där jag körde över 1000 lopp varje år. I år har jag kört någonstans mellan 200 till 250 lopp, berättar han.
– Så man lever ett annorlunda liv på det sättet. Vi kör in lika mycket pengar under sju månader här som jag gjorde under ett helt år i Sverige. Det är skönt väder här och sommaren är lång och varm, fem månader, i New Jersey. I Florida är det nu 28 till 30 grader och 22 på natten, så det är härligt. Just nu joggar vi bara ettåringarna och är färdigjobbade redan innan lunch. Det innebär att vi är lediga på eftermiddagarna och kan vara på stranden om man vill. Så vii sliter inte ont utan har ett bättre liv här i USA än vi i Sverige.

Turas om mellan Florida och New Jersey
Åke Svanstedt befinner sig under vinterhalvåret på gården Palema Trotting i Vero Beach i Florida. Där tränas de nyinköpta ettåringarna upp inför den stundande tävlingssäsongen, vilka är 33 till antalet. Resterande av stallets 32 hästar finns på gården Legend Farm i New Jersey.
– Vi turas om jag och Sarah att vara i Florida och New Jersey. Vi vill inte att barnen ska byta skola och de får därför gå kvar i New Jersey och så byter jag och Sarah av med varandra. Jonas blir sju år i januari och Erik nio i mars så tiden går fort. Barnen är riktiga amerikanare och pratar flytande engelska, men när de är med oss så pratar de svenska, säger Åke.

All time high – ”många har tävlat väldigt bra”
Det här året har varit den bästa säsongen för stall Svanstedt sedan flytten till USA. Även om han tidigare har vunnit de största loppen som finns, såsom Hambletonian och Peter Haughton Memorial, så blev det all time high när det gäller inkörda pengar.
– Det fattades 25 000 dollar för att vi skulle nå fem miljoner dollar inkört. Det är svårt att räkna om när kronan är så svag om man nu skulle jämföra med när vi körde in 48 miljoner i Sverige.
– Det har inte blivit så många stora segrar i år men däremot har många hästar tävlat väldigt bra och det är många som har dragit in fina pengar.
Vilka är höjdpunkterna under året och de största segrarna?
– Vi har den vinstrikaste tvååringen, El Ieal, som har tjänat 500 000 dollar. Han har vunnit flera stora lopp. Sedan var det väldigt roligt när Six Pack fick avsluta tävlingskarriären med att vinna finalen i TVG-serien. Förstapriset var 170 000 dollar och det var kul för han har haft lite stolpe ut i år annars. Han har haft dåliga startspår ofta och det går inte att vinna när man har spåren nio och tio längst ut bakom bilen.

”Six Pack är den bästa häst jag har tränat”
Svanstedt har tidigare haft svårt att sära på sina världsstjärnor Zoogin, Gidde Palema, Torvald Palema, Sebastian K. och Resolve om vem som är den bästa häst han har tränat.
Hur står sig Six Pack i jämförelse med dina tidigare stjärnor?
– Jag måste säga nu att Six Pack är den bästa häst jag har tränat. Han är bara fyra år och har sprungit de tider som han har gjort och gjort de prestationerna. Han har sprungit 1.50 eller snabbare varje gång och gått 1.49 tre gånger och är bara fyra år. Han är så hållbar i benen och skulle kunna fortsätta tävla tills han är sju år. Men det är så stora pengar i aveln att det inte är försvarbart. Det går inte att tjäna in de pengarna på tävlingsbanan som han kommer dra in som avelshingst.
– Six Pack är både snabb och stark och så klok och fin att köra. Hade han fortsatt tävla så hade han blivit den bästa. Men det var kul att han slutade på topp och var så fräsch och fin som han var i sista starten, säger Svanstedt.
Hur ser det ut i stallet inför nästa år?
– Det ser bra ut och jag tycker nog att vi aldrig har haft det så här förspänt inför en ny säsong. Vi har 33 ettåringar, vilket är ett antal vi brukar ha, men även en bra kull med många fina tvååringar som blir tre år vid årsskiftet. Totalt har vi 65 hästar och det ser intressant och spännande ut.

Kör lopp på söndag och Nyårsafton
Under sin vistelse i Sverige så kommer Svanstedt att köra en del lopp. Senast det begav sig i Sverige var i Elitloppet med Looking Superb. På söndag är han på plats i Bollnäs för att köra sitt kallblod Gott Klirr, som han deläger tillsammans med Kurt Eriksson. ”Svanen” kommer även att köra några hästar på Grand Slam 75. Sedan ska han kvala sin delägda tvååring Järvsöfuxen på fredag på Bergsåker, även den i träning hos Jan-Olov Persson. Han avslutar sedan med att köra i V75 på Axevalla under Nyårsafton. I fjol vann han fyra lopp den tävlingsdagen, varav två inom V75.
– Jag ska köra några hästar åt Anders och Rikard, och några åt Pär Hedberg. Det ska bli kul, säger Svanstedt som reser tillbaka till USA igen den 2 januari.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-5 Jan-Olov Persson 2200/12 A 0 g 43
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-6 Jan-Olov Persson 1660/8 B 2 26.6 174
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-1 Ulf Ohlsson 2180/9 A 1 29.9 14
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-2 Jan-Olov Persson 2180/7 B 3 27.7g 111
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-3 Jan-Olov Persson 2160/3 C 2 28.5 72
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-8 Krister Söderholm 2140/11 D 0 g 980
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-4 Jan-Olov Persson 2140/7 C 4 29.2 313
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-4 Stefan Söderkvist 2140/2 D 4 28.5 90
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-7 Jan-Olov Persson 2140/5 A 1 30.7 18
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-1 Jan-Olov Persson 2140/10 D 1 31.2 111
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-2 Jan-Olov Persson 2140/8 D 0 g 24
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Wiktor Kylin-Blom 2160/12 A 5 28.8g 24
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-1 Åke Svanstedt 2160/2 C 0 g
2019-11-29 2019-11-29 Romme-4 Ulf Ohlsson 1640/6 A 2 24.9 22
2019-11-22 2019-11-22 Romme-8 Ulf Ohlsson 2160/8 B 6 28.1g 36
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-3 Kenth Åkerlund 2200/7 C 3 26.8 151
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-6 Kenth Åkerlund 1640/4 D 5 23.6 530
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-6 Kenth Åkerlund 2640/1 D 2 26.8 535
2019-09-08 2019-09-08 Bjerke-10 Ole Johan Østre 2600/7 D 11 28.0g 1325
2019-08-26 2019-08-26 Bjerke-5 Örjan Kihlström 2600/1 C 3 392
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-9 Kenth Åkerlund 2140/4 C 0 g 647
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-2 Kenth Åkerlund 2140/6 C 3 26.5 482
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 Kenth Åkerlund 2200/12 A 2 27.3 47
2019-06-14 2019-06-14 Romme-4 Kenth Åkerlund 2160/9 A 3 25.3 530
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-1 Kenth Åkerlund 2160/3 C 3 28.9
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-8 Krister Söderholm 2180/3 B 0 g 27
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-4 Per Linderoth 2180/10 A 4 25.6 96
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-3 Per Linderoth 2200/9 B 2 28.1 203
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-1 Per Linderoth 2140/2 C 4 27.1
2019-03-08 2019-03-08 Romme-10 Ulf Ohlsson 2180/7 A 3 28.7g 25
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-9 Mats E Djuse 2160/15 A 4 25.9 98
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-8 Mats E Djuse 2660/10 A 0 g 36
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-8 Mats E Djuse 2160/4 B 5 25.4 62
2020-08-15 2020-08-15 Romme-4 Mats E Djuse 2660/5 B 0 g 109
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-8 Mats E Djuse 2660/15 A 0 25.0 97
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-3 Mats E Djuse 2140/2 C 1 24.0 65
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-7 Mats E Djuse 2160/13 A 4 24.6g 55
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-6 Mats E Djuse 1640/5 A 0 g 30
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-8 Mats E Djuse 2160/10 A 1 23.7 75
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-6 Mats E Djuse 2640/10 A 4 25.6 30
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-8 Mats E Djuse 2160/7 C 1 25.1 18
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-9 Mats E Djuse 2140/5 D 1 25.7 62ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se