Stjärnblomster travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Stjärnblomster travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Stjärnblomster har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Stjärnblomster har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Stjärnblomster


Sedan 1958 har Årets Häst utsetts i svensk travsport och på fredag kväll avgörs vem som tar hem priset. Det är Svenska Häst..


Sedan 1958 har Årets Häst utsetts i svensk travsport och på fredag kväll avgörs vem som tar hem priset. Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) som utsett kandidaterna till Årets Häst och svenska folket och SHK:s medlemmar står för 50 procent vardera av rösterna.
Förra året tog Readly Express hem titeln Årets Häst och fjolårets Prix d’Amerique-vinnare är en av de nominerade även i år. De övriga nominerade är Propulsion, Ringostarr Treb och Mellby Free.
Omröstningen sker på aretshast.se

När det gäller titeln Årets Tränare är konkurrensen lika stenhård som Årets Häst. Både Daniel Redén och Timo Nurmos har haft helt fenomenala år med flertalet storloppssegrar. Det har även Björn Goop och Jerry Riordan haft som också är nominerade.
När det gäller kategorin Årets Kusk så har Örjan Kihlström tagit hem den titeln åtta gånger tidigare. Han är nominerad i år igen tillsammans med Björn Goop (fem titlar tidigare), samt Ulf Ohlsson (Allsvensk kuskchampion) och Carl Johan Jepson.

Nominerade i samtliga kategorier:

Årets Häst:
Mellby Free
Propulsion
Readly Express
Ringostarr Treb

Årets Kusk:
Björn Goop
Carl Johan Jepson
Örjan Kihlström
Ulf Ohlsson

Årets Tränare:
Björn Goop
Timo Nurmos
Daniel Redén
Jerry Riordan

Årets Komet:
Rebecca Dahlén
Magnus A Djuse
Marc Elias
Emilia Leo

Årets Äldre:
Heavy Sound
Makethemark
Pastore Bob
Readly Express

Årets Sto:
Conrads Rödluva
Darling Mearas
Mellby Free
Run Chica Run

Årets Kallblod:
Eld Rask
Månprinsen A.M.
Stjärnblomster
Tekno Eld

Årets Fyraåring:
Mellby Free
Selmer I.H.
Villiam
Who’s Who

Årets Treåring:
Betting Gangster
Conrads Rödluva
Global Welcome
Inti Boko

Årets Tvååring:
Belker
Bythebook
Global Adventure
Trix on Line

Kanal 75


Amatörtränaren John Ragnvald Ness i Sand norr om Stavanger, har haft sjuka hästar hemma på gården.Fyraåriga stoet Ness Tjo Edel..


Amatörtränaren John Ragnvald Ness i Sand norr om Stavanger, har haft sjuka hästar hemma på gården.
Fyraåriga stoet Ness Tjo Edel och en tvååring fick kolikliknande symptom och plågades så till den grad att det inte fanns någon annan råd än att avliva hästarna.
En bäck på gården misstänktes vara förorenad och på fredagen berättade norska facktidningen Trav og Galopp-Nytt att John Ragnvald Ness fått svar på prover som analysterats.
Hästarna har förgiftats av tungmetaller.
- Det var extrema mängder tungmetaller i de prov vi tog, både blod-, lever- och njurprover. Hästarna har förmodligen fått i sig det när de druckit ur en bäck som rinner längst kanten på gården, säger John Ragnvald Ness till Trav og Galopp-Nytt.
Bäcken har stängts av och nu ska det utredas hur vattnet kunde bli förorenat.
- Det måste ha kommit plötsligt, eftersom hästar har varit på gården i många år, säger Ness vars tre hästar som insjuknat uppges vara på bättringsvägen.
Ness Tjo Edel som fick sätta livet till, slutade tvåa i Derbystoet i Östersund där norskan gav svenska favoriten Stjärnblomster med Örjan Kihlström i sulkyn en kamp till mållinjen från positionen utvändigt ledaren.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tre kategorier återstår och under lördagen kommer nomineringarna till Årets Häst att offentliggöras och på söndag pr..


Tre kategorier återstår och under lördagen kommer nomineringarna till Årets Häst att offentliggöras och på söndag presenteras Årets Tränare och Årets Kusk.
Vinnarna avslöjas på Hästgalan den 8 februari.

De nominerade är:
Årets tvååring

Belker (Sten O Jansson, Visby)
Bythebook (Svante Båth, Solvalla)
Global Adventure (Svante Båth, Solvalla)
Trix On Line (Sören Norberg, Jägersro)

Årets treåring
Betting Gangster (Jerry Riordan, Halmstad)
Conrads Rödluva (Daniel Redén, Solvalla)
Global Welcome (Svante Båth, Solvalla)
Inti Boko (Timo Nurmos, Solvalla)

Årets fyraåring
Mellby Free (Björn Goop, Färjestad)
Selmer I.H. (Ingemar Hultqvist, a, Umåker)
Villiam (Timo Nurmos, Solvalla)
Who´s Who (Pasi Aikio, Solvalla)

Årets äldre
Heavy Sound (Daniel Redén, Solvalla)
Makethemark (Petri Salmela, Boden)
Pastore Bob (Johan Untersteiner, Halmstad)
Readly Express (Timo Nurmos, Solvalla)

Årets sto
Conrads Rödluva (Daniel Redén, Solvalla)
Darling Mearas (Stefan Persson, Halmstad)
Mellby Free (Björn Goop, Färjestad)
Run Chica Run (Peter Untersteiner, Halmstad)

Årets kallblod
Eld Rask (Jan-Olov Persson, Hagmyren)
Månprinsen A.M. (Gunnar Melander, Dannero)
Stjärnblomster (Jan-Olov Persson, Hagmyren & Bollnäs)
Tekno Eld (Jan-Olov Persson, Hagmyren)

Årets komet
Rebecca Dahlén, Solvalla
Magnus A Djuse, Östersund
Marc Elias, Jägersro
Emilia Leo, Gävle

Kanal 75


Det var travfest på Bjerke travbana utanför Oslo där det kördes klassiska lopp för tre- och fyraåriga varmblod och kallblod. Kri..


Det var travfest på Bjerke travbana utanför Oslo där det kördes klassiska lopp för tre- och fyraåriga varmblod och kallblod. Kriterieum och Derbyn stod på programmet och det blev storslam för Jan-Olov Persson och Ulf Ohlsson vars topphästar Eld Rask och Tekno Eld tog hem Kriteriet och Derbyt för kallblod. Båda hästarna ägs av Lennart Bäwerholm och skötare till guldklimparna är Hanna Edvinsson.
- Fantastiskt roligt och det är två jättefina hästar. Personalen jobbar jättebra och det är bra ägare. Då funkar det riktigt bra, sa Jan-Olov Persson efter den historiska dubbelsegern med syskonen i de två klassiska loppen.
Persson tog därmed sin tredje derbyseger i Norge med tio års mellanrum. Den första kom 1998, därefter 2008 och nu 2018 med Tekno Eld.

Eld Rask inte som bäst – vann ändå
När det gäller Eld Rask så hade det treåriga stjärnskottet långt ifrån sin bästa dag. Men trots det kunde han ändå vinna Norskt Travkriterium. Hästen såg långt ifrån som bäst ut i värmningen och provstarten inför loppet. Men han tog sig samman och efter en mycket försiktig start kom han ångande ute i tredjespår dryga varvet kvar och tog sig fram utvändigt om den ledande Rappstjernen in i slutkurvan. Över upploppet tuggade han ner ledaren och svarade för en suverän insats och visade ett löphuvud av allra högsta klass. Ledande Rappstjernen höll strålande som tvåa efter att ha fått press av B.W.Prinsen inledningsvis och tvingats öppna första femhundra metrarna efter 1.19,9 och varvet på 1.23,7. Segerkusken Ulf Ohlsson var full av beundran över Eld Rask som tog hem förstapriset på 500 000 norska kronor.
- Det var så jävla skönt det här för det var problem i dag. Jag vet inte, i dag var det faktiskt sämre trots att han värmde lite bättre. Jag vet inte vad det var, sa Ulf Ohlsson.
- Han kunde inte öppna någonting och var chanslös att vara med från början. Sedan gällde det att köra så fort som möjligt men ändå hålla honom i trav. Det är en fantastisk häst som kan vinna trots att han inte har sin bästa dag. Nu har han vunnit både det svenska och norska Kriteriet. En unghäststjärna har han visat att han är.

Tekno Eld överlägsen i Derbyt
En dryg timme senare stod samma kusk, ägare, tränare och skötare i vinnarcirkeln igen efter en ny klassisk seger. Tekno Eld infriade favoritskapet i Norskt Travderby och var helt överlägsen. Ulf Ohlsson var vaken och högg direkt när värsta konkurrenten Philip Ess blev överflyglad från innerspåret och var snabbt framme och täppte till i den första kurvan och kunde sedan glida till ledningen. Därmed var loppet i praktiken över redan efter trehundra meter. Tekno Eld fick bestämma i ledningen och Philip Ess fick göra jobbet utvändigt. Ulf Ohlsson ökade farten under slutrundan och Tekno Eld ryckte undan till en mycket lätt seger. Förstapriset var 750 000 norska kronor och den fyraåriga hingsten såg ut att ha gott om krafter kvar i mål.
- Han var jättefin och det var inga problem alls. Det är helt otroligt att två helbröder och hela teamet runt omkring lyckas så pass bra i stora lopp. Det är en skön känsla, sa Ulf Ohlsson.

Lindgren stal showen
Marcus Lindgren och Erlend Rennesvik upplevde sin största dag på en travbana när Stoletheshow vann det Norska Kriteriet med 750 00 norska kronor i förstapris. I en tät upploppsduell med storfavoriten Catherine’s Chevy kämpade han till sig greppet precis på mållinjen.
- Det är helt fantastiskt och jag tackar gud. Kriteriet är mitt lopp. Vi har varit tvåa, trea, femma och sexa på fyra försök i svenska Kriteriet. Nu har vi vunnit i Norge. Jag hade på känn att han skulle vinna för han kändes så fantastiskt bra i torsdags, sa Marcus Lindgren.
- Vilken fantastiskt liten häst alltså, helt makalöst. Han gjorde sig illa inför ett viktigt lopp på Biri och hade bara tränat tre pass inför försöken. Nu hade han lopp i kroppen och vi hade fixat och trixat lite med honom.

Storfavoriten föll med flaggan i topp
Storfavoriten Catherine’s Chevy föll verkligen med flaggan i topp och gjorde ett fantastiskt lopp som tvåa i Kriteriet. Det blev en dramatisk inledning av loppet där han galopperade kort efter start i rusningen då han behöll ledningen från innerspåret. Men hästen ställde sig otroligt nog i den höga farten och hittade benen tämligen omgående. Sedan hittade Eirik Höitomt rätt snabbt ut i andraspår och fick trava utvändigt om ledande Noble Superb. Cahterine’s Chevy knäckte ledaren tidigt och tog över in på upploppet. Han kämpade sedan sida vid sida men fick ge sig precis på mållinjen mot Stoletheshow.

Stor triumf i Derbyt för Gundersen
I det norska Travderbyt, med en miljon kronor i förstapris, blev det seger för Gretzky B.R. och Magnus Teien Gundersen. Hästen tränas av pappa Geir Vegard och för duon var det en enormt stor dag då de även vann Norskt Travkriterium för ston med obesegrade Hillary B.R. Gretzky B.R. tog ledningen och fick bestämma i ett långsamt tempo. Han höll undan säkert till slut i en speeduppgörelse och Magnus Teien Gundersen, 21 år, bjöd på en härlig segergest när mållinjen passerades.
- Det är enormt stort. Jag fick loppet dit jag ville och det blev enkelt till slut. En helt fantastisk dag med fantastiska hästar med mamma och pappa, sa en överlycklig Magnus Teien Gundersen.

Giveitgasandgo föll tungt från spets
Jättefavoriten Giveitgasandgo föll tungt för Ulf Ohlsson i den sjätte avdelningen, trots att han enkelt fick ledningen och fick bestämma farten. Han var slagen in på upploppet när Deep Sea Dream kom farande men försöket kontra den sista biten. Mellan hästar slank dock Photo Lavec loss från rygg på ledaren och det var tre hästar som passerade mållinjen nästan samtidigt. Den längsta nosen hade dock Photo Lavec som vann för sin tränare Tom Erik Solberg. Tvåa blev Deep Sea Dream och trea Giveitgasandgo.

I V75-inledningen, som var ett stayerlopp över 3100 meter, blev det en skrällseger av Kasper T.T., körd av Erlend Rennesvik, som var starkast till slut.
I V75-3 var Myhreng Jerker bäst när han kämpade ner Roli Eld över upploppet för sin tränare Olav Mikkelborg.
Efter att omgångens två tyngsta favoriter fallit på V75 blev utdelningen för sju rätt 384 758 kronor.

Sjunde segern för Hillary B.R. - obesegrad
Innan V75 började kördes flera norska klassiska lopp på V4. I Norskt Travkriterium för varmblodiga ston blev det en stor uppvisning av Hillary B.R. som tog sjunde segern i stjärnskottet starten och därmed är fortsatt obesegrad. Det treåriga stoet kördes av Magnus Teien Gundersen och tränar gör pappa Geir Vegard Gundersen som själv blev tvåa med Blueridge Sun och precis som sonen gjorde han segergest när mållinjen passerades.

Stjärnblomster tapper tvåa i Derbystoet
I Norskt Travkriterium för ston blev det en överlägsen seger för Brenne Blesa som vann med 50 meter för Öystein Tjomsland.
I Norskt Travderby var varmblodiga ston blev det en dubbelseger för Frode Hamre. Han satt själv i sulkyn bakom Calina som ledde runt om före stallkamraten Normandie Royal som travade utvändigt.
En stenhård upploppsfight blev det i det norska Derbyt för kallblodiga ston. Stjärnblomster var oerhört tapper efter en tuff resa utvändigt om ledaren. Hon kopplade greppet in på upploppet men fick ge sig motvilligt precis på mållinjen mot Karmland Anna som tassat med i andra par utvändigt för Frode Hamre.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var travfest på Bjerke travbana utanför Oslo där det kördes klassiska lopp för tre- och fyraåriga varmblod och kallblod. Kri..


Det var travfest på Bjerke travbana utanför Oslo där det kördes klassiska lopp för tre- och fyraåriga varmblod och kallblod. Kriterieum och derbyn stod på programmet och det blev storslam för Jan-Olov Persson och Ulf Ohlsson vars topphästar Eld Rask och Tekno Eld tog hem kriteriet och derbyt för kallblod. Båda hästarna ägs av Lennart Bäwerholm och skötare till guldklimparna är Hanna Edvinsson.
- Fantastiskt roligt och det är två jättefina hästar. Personalen jobbar jättebra och det är bra ägare. Då funkar det riktigt bra, sa Jan-Olov Persson efter den historiska dubbelsegern med syskonen i de två klassiska loppen.
Persson tog därmed sin tredje derbyseger i Norge med tio års mellanrum. Den första kom 1998, därefter 2008 och nu 2018 med Tekno Eld.

Eld Rask inte som bäst – vann ändå
När det gäller Eld Rask så hade det treåriga stjärnskottet långt ifrån sin bästa dag. Men trots det kunde han ändå vinna Norskt Travkriterium. Hästen såg långt ifrån som bäst ut i värmningen och provstarten inför loppet. Men han tog sig samman och efter en mycket försiktig start kom han ångande ute i tredjespår dryga varvet kvar och tog sig fram utvändigt om den ledande Rappstjernen in i slutkurvan. Över upploppet tuggade han ner ledaren och svarade för en suverän insats och visade ett löphuvud av allra högsta klass. Ledande Rappstjernen höll strålande som tvåa efter att ha fått press av B.W.Prinsen inledningsvis och tvingats öppna första femhundra metrarna efter 1.19,9 och varvet på 1.23,7. Segerkusken Ulf Ohlsson var full av beundran över Eld Rask som tog hem förstapriset på 500 000 norska kronor.
- Det var så jävla skönt det här för det var problem i dag. Jag vet inte, i dag var det faktiskt sämre trots att han värmde lite bättre. Jag vet inte vad det var, sa Ulf Ohlsson.
- Han kunde inte öppna någonting och var chanslös att vara med från början. Sedan gällde det att köra så fort som möjligt men ändå hålla honom i trav. Det är en fantastisk häst som kan vinna trots att han inte har sin bästa dag. Nu har han vunnit både det svenska och norska Kriteriet. En unghäststjärna har han visat att han är.

Tekno Eld överlägsen i Derbyt
En dryg timme senare stod samma kusk, ägare, tränare och skötare i vinnarcirkeln igen efter en ny klassisk seger. Tekno Eld infriade favoritskapet i Norskt Travderby och var helt överlägsen. Ulf Ohlsson var vaken och högg direkt när värsta konkurrenten Philip Ess blev överflyglad från innerspåret och var snabbt framme och täppte till i den första kurvan och kunde sedan glida till ledningen. Därmed var loppet i praktiken över redan efter trehundra meter. Tekno Eld fick bestämma i ledningen och Philip Ess fick göra jobbet utvändigt. Ulf Ohlsson ökade farten under slutrundan och Tekno Eld ryckte undan till en mycket lätt seger. Förstapriset var 750 000 norska kronor och den fyraåriga hingsten såg ut att ha gott om krafter kvar i mål.
- Han var jättefin och det var inga problem alls. Det är helt otroligt att två helbröder och hela teamet runt omkring lyckas så pass bra i stora lopp. Det är en skön känsla, sa Ulf Ohlsson.

Lindgren stal showen
Marcus Lindgren och Erlend Rennesvik upplevde sin största dag på en travbana när Stoletheshow vann det Norska Kriteriet med 750 00 norska kronor i förstapris. I en tät upploppsduell med storfavoriten Catherine’s Chevy kämpade han till sig greppet precis på mållinjen.
- Det är helt fantastiskt och jag tackar gud. Kriteriet är mitt lopp. Vi har varit tvåa, trea, femma och sexa på fyra försök i svenska Kriteriet. Nu har vi vunnit i Norge. Jag hade på känn att han skulle vinna för han kändes så fantastiskt bra i torsdags, sa Marcus Lindgren.
- Vilken fantastiskt liten häst alltså, helt makalöst. Han gjorde sig illa inför ett viktigt lopp på Biri och hade bara tränat tre pass inför försöken. Nu hade han lopp i kroppen och vi hade fixat och trixat lite med honom.

Storfavoriten föll med flaggan i topp
Storfavoriten Catherine’s Chevy föll verkligen med flaggan i topp och gjorde ett fantastiskt lopp som tvåa i Kriteriet. Det blev en dramatisk inledning av loppet där han galopperade kort efter start i rusningen då han behöll ledningen från innerspåret. Men hästen ställde sig otroligt nog i den höga farten och hittade benen tämligen omgående. Sedan hittade Eirik Höitomt rätt snabbt ut i andraspår och fick trava utvändigt om ledande Noble Superb. Cahterine’s Chevy knäckte ledaren tidigt och tog över in på upploppet. Han kämpade sedan sida vid sida men fick ge sig precis på mållinjen mot Stoletheshow.

Stor triumf i Derbyt för Gundersen
I det norska Travderbyt, med en miljon kronor i förstapris, blev det seger för Gretzky B.R. och Magnus Teien Gundersen. Hästen tränas av pappa Geir Vegard och för duon var det en enormt stor dag då de även vann Norskt Travkriterium för ston med obesegrade Hillary B.R. Gretzky B.R. tog ledningen och fick bestämma i ett långsamt tempo. Han höll undan säkert till slut i en speeduppgörelse och Magnus Teien Gundersen, 21 år, bjöd på en härlig segergest när mållinjen passerades.
- Det är enormt stort. Jag fick loppet dit jag ville och det blev enkelt till slut. En helt fantastisk dag med fantastiska hästar med mamma och pappa, sa en överlycklig Magnus Teien Gundersen.

Giveitgasandgo föll tungt från spets
Jättefavoriten Giveitgasandgo föll tungt för Ulf Ohlsson i den sjätte avdelningen, trots att han enkelt fick ledningen och fick bestämma farten. Han var slagen in på upploppet när Deep Sea Dream kom farande men försöket kontra den sista biten. Mellan hästar slank dock Photo Lavec loss från rygg på ledaren och det var tre hästar som passerade mållinjen nästan samtidigt. Den längsta nosen hade dock Photo Lavec som vann för sin tränare Tom Erik Solberg. Tvåa blev Deep Sea Dream och trea Giveitgasandgo.

I V75-inledningen, som var ett stayerlopp över 3100 meter, blev det en skrällseger av Kasper T.T., körd av Erlend Rennesvik, som var starkast till slut.
I V75-3 var Myhreng Jerker bäst när han kämpade ner Roli Eld över upploppet för sin tränare Olav Mikkelborg.
Efter att omgångens två tyngsta favoriter fallit på V75 blev utdelningen för sju rätt 384 758 kronor.

Sjunde segern för Hillary B.R. - obesegrad
Innan V75 började kördes flera norska klassiska lopp på V4. I Norskt Travkriterium för varmblodiga ston blev det en stor uppvisning av Hillary B.R. som tog sjunde segern i stjärnskottet starten och därmed är fortsatt obesegrad. Det treåriga stoet kördes av Magnus Teien Gundersen och tränar gör pappa Geir Vegard Gundersen som själv blev tvåa med Blueridge Sun och precis som sonen gjorde han segergest när mållinjen passerades.

Stjärnblomster tapper tvåa i Derbystoet
I Norskt Travkriterium för ston blev det en överlägsen seger för Brenne Blesa som vann med 50 meter för Öystein Tjomsland.
I Norskt Travderby var varmblodiga ston blev det en dubbelseger för Frode Hamre. Han satt själv i sulkyn bakom Calina som ledde runt om före stallkamraten Normandie Royal som travade utvändigt.
En stenhård upploppsfight blev det i det norska Derbyt för kallblodiga ston. Stjärnblomster var oerhört tapper efter en tuff resa utvändigt om ledaren. Hon kopplade greppet in på upploppet men fick ge sig motvilligt precis på mållinjen mot Karmland Anna som tassat med i andra par utvändigt för Frode Hamre.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det kördes uttagningslopp under måndagskvällen till de klassiska loppen för fyraåriga kallblod.Jan-Olov Persson fick tre tränars..


Det kördes uttagningslopp under måndagskvällen till de klassiska loppen för fyraåriga kallblod.
Jan-Olov Persson fick tre tränarsegrar med sig och det var Stjärnblomster som inledde genom att vinna sitt försök till Derbystoet. Hon övertog tidigt ledningen och vann enkelt på tiden 1.28,5/2100a. Stjärnblomster vann för en månad sedan det svenska Derbystoet och har nu chans till en ny storloppstitel i Norge.
I uttagningsloppen till Norskt Kallblodsderby blev det två Jan-Olov Persson-tränade segrar. Först styrde han själv in Månlykke A.M. till en knapp seger på tiden 1.28,0/2600a. Sedan vann Ulf Ohlsson med den svenske derbytvåan Tekno Eld. Han höll enkelt ledningen från innerspåret och vann hur lätt som helst med krafter kvar på tiden 1.27,7/2600a.
I det tredje uttagningsloppet till Norska Derbyt blev det också en favoritseger genom svenske derbyvinnaren Philip Ess som vann enkelt på tiden 1.27,2/2600 meter för sin tränare Öystein Tjomsland.
Förstapriset i uttagningsloppen var 30 000 norska kronor. Finalerna körs på Bjerke den 9 september med 750 000 kronor till vinnaren i Kallblodsderbyt och 375 000 kronor i Derbystoet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-10-01 2017-10-01 Momarken-8 Jan-Olov Persson 2140/8 A str
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-3 Jan-Olov Persson 2180/7 A 1 29.0 29
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-6 Örjan Kihlström 2140/3 A 0 31.1 39
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-6 Örjan Kihlström 2140/2 A 1 30.9 15
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-1 Jan-Olov Persson 1660/7 A 2 26.5 23
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-3 Jan-Olov Persson 2140/3 C 2 29.0 20
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-1 Jan-Olov Persson 2160/8 C 1 31.8 15
2017-03-24 2017-03-24 Romme-1 Jan-Olov Persson 2140/6 A 1 32.6 13
2018-09-09 2018-09-09 Bjerke-4 Örjan Kihlström 2100/2 A 0
2018-08-27 2018-08-27 Bjerke-1 Örjan Kihlström 2100/7 A 1 13
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-5 Örjan Kihlström 2140/2 C 1 26.5 36
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-1 Örjan Kihlström 2140/1 B 1 27.0 23
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-9 Tomas Pettersson 2160/14 D 0 g 229
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-7 Mats E Djuse 2200/12 D 0 25.7 212
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-9 Mats E Djuse 2140/5 D 5 24.9 224
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-4 Mats E Djuse 2140/1 D 4 24.9 184
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-6 Mats E Djuse 2140/2 D 0 g 368
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-2 Mats E Djuse 1140/4 D 3 40ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se