Liverättning

Här på Gratistravtips.se ger vi dig möjlighet att rätta dina spel live, med vår liverättning håller du dig helt enkelt alltid uppdaterad om de senaste resultaten. I våra resultatlistor får du alltid resultatet så snart loppet är färdigkört, och vi uppdaterar alltid med det senaste oddset och den senaste procenten (t.ex. V75-%, V86-% o.s.v.). Vi hämtar resultat kontinuerligt för att se till att du alltid skall få färska resultat levererat direkt till din skärm.

När det gäller liverättning för trav är det inte lika tidskritiskt som liverättning för till exempel fotboll eller hockey, där ett mål kan ske precis när som helst. Nu för tiden spelar man dessutom ofta på många fler saker än bara vilket lag som skall vinna en viss match, det kan exempelvis handla om vilket lag som gör det första målet, eller efter hur många minuter det första målet blev. I sådana sammanhang kan det också vara väldigt bra att hålla sig uppdaterad. Om du är intresserad av liverättning för andra sporter så hittar du det på liverattning.nu.

Liverättning för olika spelformer
ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se