Uggla i Mossen travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Uggla i Mossen travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Uggla i Mossen har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Uggla i Mossen har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Uggla i Mossen


Fakta:Dunungen, sto 4 år, kallblodStarter: 11Segrar: 8Rekord: 1.28,0Intjänat: 1 234 228 krHemmabana: HagmyrenPresentation: Klarast lysande stj&a..


Fakta:
Dunungen, sto 4 år, kallblod
Starter: 11
Segrar: 8
Rekord: 1.28,0
Intjänat: 1 234 228 kr
Hemmabana: Hagmyren

Presentation: Klarast lysande stjärnan bland de treåriga kallblodiga stona under 2022. Dunungen vann både svenska Kriteriestoet och norska Stokriteriet säkert efter tunga löpningar utvändigt ledaren. Ett av de mest lovande ston som kommit fram i Sverige med åtta segrar på elva starter under debutsäsongen. I Oaks i Norge blev det en tredjeplats för Dunungen efter ännu ett lopp i dödspositionen.

Tränaren Jan-Olov Persson svarar:
Hur känns hästen för dagen?
– Bara bra. I lördags gick hon sitt fjärde banjobb i år efter att ha gått en gång i veckan under februari. Jag har alltid tyckt att hon har en sådan flott och ädel exteriör. Nu har hon vuxit till sig ytterligare över vintern.
När startar Dunungen nästa gång?
– Hon ska årsdebutera någon gång i april är det tänkt. Vi vill vara med i något försökslopp till Sleipner Cup så att hon ska kunna vara med i finalen i maj.
Vilka förhoppningar och mål har du inför säsongen?
– Det är klart att det är de två derbyna som är mest spännande i år med henne - det svenska och det norska stoderbyt. Dunungen är något väldigt speciellt och jag jämför henne med Uggla i Mossen och Stjärnblomster, säger Jan-Olov Persson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sommaren har tagit ett stadigt grepp om Sverige och storloppen avlöser varandra framöver. Även kallbloden har många penningstinna lopp att ..


Sommaren har tagit ett stadigt grepp om Sverige och storloppen avlöser varandra framöver. Även kallbloden har många penningstinna lopp att se fram emot framöver. På söndag när Grand Slam 75® avgörs på Bollnäs körs bland annat Hälsingehambon för 3-5-åriga ston med 100 000 kronor i förstapris. För hingstarna/valackerna körs H.K.H Prinsessan Madeleines Pokal med 150 000 kronor i förstapris.
Jan-Olov Persson är Sveriges kallblodstränare nummer ett och har ett CV som få andra och är alltid med i resonemanget när det handlar om de lite större loppen. I stallet finns 90 hästar och blandningen är bra mellan åldrarna och det finns hästar i alla klasser.
Naturligtvis är det de yngre gardet som tilldrar det största intresset. Stall Persson tränar 23 treåringar och flera av dom har redan visat framfötterna.
- Vi har haft en fin vinter och har kunnat träna på bra och det är fina hästar över lag. Kallblodstravaren har utvecklats väldigt mycket de senaste åren och det är mycket tack vare att aveln har gått framåt mycket de senaste tio åren. Det blir spännande att se vad som sker i sommar och framöver, hästarna känns fina, säger Hagmyrentränaren.

Fördel kallbloden
Kallblodssporten har fått en rejäl uppryckning de senaste åren och för dagen finns det lite för lite lopp i vissa klasser.
- Det är media som fått upp ögonen för kallbloden och hjälpt till att få upp intresset. Sedan har flera av landets största hästägare har klivit in och köpt välstammade unghästar och det är förstås bra. Antalet kallblod i träning ökar sakta men säkert samtidigt som antalet varmblod i träning har minskat en hel del. Just för tillfället finns det faktiskt lite för lite starttillfällen för kallbloden, säger Persson.
På söndag har stallet sex hästar till start i Grand Slam 75-omgången, men ingen av dom körs av tränaren själv.
- Jag är tyvärr avstängd och får följa loppen vid sidan, det ska nog gå bra, det är säkra grabbar som kör, säger Jan-Olov och lämnar följande omdöme om chanserna.
- 1 Dunungen (GS75-2) är en jättefin häst. Hon fick ge sig med minsta möjliga marginal senast efter tre raka segrar. Det gick 1.22,5 sista 400 meterna och det är väldigt starkt för en treåring. Dunungen utvecklas hela tiden och känns fin i träningen. Nu möter hon tuffa hästar med tillägg och det ska bli väldigt spännande att se om hon kan hålla undan. Banan på Dannero är inte alls lika snabb som Bollnäs och jag tror att hon springer under 1.28 och det tror jag räcker långt. Det är Margareta Wallenius-Kleberg som äger Dunungen och jag hoppas att vi ska kunna vinna Stokriteriet en gång till. Vi vann med Uggla I Mossen 2016 med samma konstellation och siktar på att göra det igen.
- 7 Åsa Klipp (GS75-2) var senast ute i ett försök och finallopp och hon var riktigt bra. Hon hade nog kunnat vunnit finalen om hon inte snubblat till mitt på upploppet. Nu är det täta starter och vi får se hur hon hanterar det. Hon känns fortsatt fin i träningen.
- 2 Wolt (GS75-4) har utvecklats mycket på slutet. Senast hängde han med klart positivt bakom vinnande Tangen Bork. Han är med igen och blir mycket svårslagen och kan Wolt vara bland dom tre är det bra gjort.
- 6 Oppgårdsdrängen (GS75-4) är bra och han tillhör de bättre fyraåringarna i landet. Senast åkte han på stryk av Tangen Bork och det är väl stor risk att det blir så igen. Tangen Bork har ett dåligt läge, men det hade han sist också och vann ändå. Om man garderar är både Wolt och Oppgårdsdrängen streckvärda.
- 9 B.W.Bille (GS75-4) är en bra sprinter, men han är alldeles för osäker. I första hand måste han gå felfritt och skulle han göra det så är det pengar som gäller för honom.
- 6 Sölvestads Atlas (GS75-7) är bra i ordning och har vunnit fyra lopp i år. Allt känns bra i träningen och jag tror att han är med där framme om det stämmer med positionerna.

 

Joakim Brundin, Kanal 75


Torsdagens tre finaler av Norrlands Elitserie för kallblod ståtade alla med förstapris på 100 000 kronor. För tolvåriga Mofaksa..


Torsdagens tre finaler av Norrlands Elitserie för kallblod ståtade alla med förstapris på 100 000 kronor.
För tolvåriga Mofaksan innebar det fjärde sexsiffriga prischecken under hennes hittills bästa säsong i en lång karriär.
Från 40 meters tillägg var det snarast det dubbla avståndet fram till täten två varv från mål, men körande Ove A Lindqvist gjorde slag i saken kilometern senare. Ledande Forspärla kämpades ner kort före mål medan vasst spurtande Uggla I Mossen fick för långt fram efter en galopp på vägen.
- Hon kan vara lite laddad ibland och visade väl det i starten. Men snacka om hedersdam, fantastiskt. Det är skallen som gör att hon vinner, berättade Mikael Olsson vars häst därmed upprepade triumfen från 2016.

Jackpot på lördag
I treåringarnas final spelades Jan-Olov Persson-tränade Guli Roy till klar favorit, trots att han bara ståtade med två segrar i karriären. Dessa är nu tre sedan Ulf Ohlsson hittat fram i andra par utvändigt från 40 meters tillägg.
Persson såg ut att gå mot en tränardubbel då han styrde Månlykke A.M. till grepp vid ingången till upploppet. Men kort senare kom galoppen som istället öppnade för Öystein Tjomslands Philip Ess med Ulf Eriksson i sulkyn.
V64-utdelningen stannade på 495 kronor vilket innebar att en fyrarättsjackot värd 869 068 kronor vandrar vidare till lördagens V64-omgång på norska Jarlsberg.

Kanal 75


Tio lopp för enbart kallblod och stora prispengar.Det var förutsättningarna på Biri Travbane på lördagen.Sveriges kallblodskung ..


Tio lopp för enbart kallblod och stora prispengar.
Det var förutsättningarna på Biri Travbane på lördagen.
Sveriges kallblodskung Jan-Olov Persson var på plats med sju hästar och kunde åka hem efter väl förrättat värv.
Tand Kraft spurtade till vinst från 60 meters tillägg och fick 200 000 norska kronor för besväret.
Lika stor blev prischecken för dubble derbyvinnaren Eld Rask, trots att han aldrig lyckades fånga in ledande Rappstjernen i dagens huvudlopp för treåringar.
Andrapris blev det även för Uggla i Mossen och Månlykke A.M. vilket innebar att Persson kunde räkna in dryga halvmiljonen inkört översatt till svenska kronor.
 

Kanal 75


 Storfavoriten Ferrari B.R. var chanslös att ta sig förbi Cokstile i startrusningen och galopperade i första sväng. Därmed var myc..


 Storfavoriten Ferrari B.R. var chanslös att ta sig förbi Cokstile i startrusningen och galopperade i första sväng. Därmed var mycket vunnet för Cokstile och Lars Anvar Kolle som tilläts dra ner rejält på tempot under den andra femhundringen. Men i andra par utvändigt satt Björn Goop och gottade sig med egentränade Shocking Superman och när han kom stormande i tredjespår in mot slutkurvan såg han ut som en vinnare. Cokstile hissade nödflagg när hästarna dundrade in på upploppet men på något sätt lyckades han hitta nya krafter och kontra till seger den sista biten.
- När jag såg helstängt huvudlag på Ferrari B.R. i defileringen tänkte jag att nu kommer det gå fort de första 300-400 meterna, och kanske längre än så, men när Per Olegs galopperade fick vi lugna ner tempot. En sådan öppning sätter ändå sina spår och jag kände mig slagen sista 500, så det var en härlig känslan när han kontrade sista biten, sa Lars Anvar Kolle.
Cokstile tränas av Jan Kristian Waaler som haft derbyt i sikte hela säsongen och lyckats pricka in hästens form perfekt.
- Det gäller att ha is i magen när man ska ställa dem i ordning och vi har kört honom sparsamt när det har varit läge för det. Han är en otroligt trevlig häst att ha med att göra och man kan öka och minska träningen och släppa formen upp och ner på honom som man vill. Han svarar otroligt bra på den träning han får, berättade Waaler.
Segerchecken uppgick till drygt en miljon kronor och Cokstile landade på kilometertiden 1.13,4 över 2 600 meter med autostart.

”Låter ur halsen”
Segermaskinen och världsrekordhållaren Ferrari B.R. ställde sig snabbt i trav men stod inte alls att känna igen. När Per Oleg Midtfjeld efter att ha backat ner i kön manade på sin häst under slutvarvet hände ingenting.
- Spetsstriden var över när han galopperade men han var svag efter galoppen och det låter i halsen på honom, sa Midtfjeld.

Persson snuvad på jubileumssegern
Totalt kördes åtta kriterie- och derbyfinaler, fyra för varmblod och fyra för kallblod, under supersöndagen på Bjerke. För svenskt vidkommande var kallblodsderbyt russinet i kakan på förhand. Inte nog med att Jan-Olov Persson kvalat in sin toppduo Järvsö Pegasus och Tand Kraft, Hagmyrentränaren kunde också ta sin 2 000:e kuskseger tillsammans med den sistnämnde. Sedan ekipaget fått överta ledningen av Örjan Kihlström och Järvsö Pegasus 1 300 meter från mål var det upplagt för jubileumsseger, men över upploppet kom Will Prinsen som skjuten ur en kanon och med minste möjliga marginal lyckades han snuva Tand Kraft på segern.
- Fan! Han kom långt ute i bana så det var svårt för Tand Kraft, och det kan inte ha varit mycket som skiljde i mål. Det är en sur förlust, det är det! sa Jan-Olov Persson.
Desto gladare miner var det i Will Prinsens läger. Hästen hade bara en seger på 19 starter inför söndagens lopp.
- Det är helt fantastiskt, enormt stort. I sista sväng såg jag att de framför oss jobbade på sina hästar och min kändes stark, så jag trodde att det skulle kunna gå, och det gjorde det också. Jag hoppas att jag aldrig glömmer det här upploppet, sa den överlycklige segerkusken Åsbjörn Tengsareid.
Will Prinsen tränas av Anders Lundström Wolden och delägs av hans bror Vegard.
- Jag är uppvuxen med kallbodshästar så även om jag mest har haft varmblod på senare år är det här otroligt stort. Derbyseger och min bror äger hästen...det är fantastiskt! sa Anders Lundström Wolden.

Uggla I Mossen tillbaka på tronen
Trots andraplatsen med Tand Kraft och att han tvingades stryka favoriten Tekno Eld strax innan start i kallblodskriteriet kunde Jan-Olov Persson räkna in en storloppstitel. Uggla I Mossen, som vann både svenska och norska kriteriet förra året, har haft en halvknackig säsong, men när hon nu vann kallblodsderbyt för ston (utanför V75) från ledningen återtog hon platsen som kullens drottning.
- Det har gått lite trögare för henne i år men hon var bra i försöket och ännu starkare i dag så trenden är uppåtgående, sa kusken Örjan Kihlström.

Sex miljoner kronor för sju rätt
Med Tekno Eld ute ur bilden i kallblodskriteriet var manegen krattad för andrahandsfavoriten Valle Ask. Han tog chansen och höll undan till säker seger från ledningen med sin tränare Tom Erik Solberg i sulkyn. Från ledningen skrev även Bergsåkeramatören Ola Åsebös Hard Times in sig i historieböckerna genom seger i Norskt Travkriterium tillsammans med Ulf Ohlsson. Övriga V75-lopp vanns av John Einar Theodorsen-tränade Valley Ivan (Vidar Hop), Anders Lundström Woldens Tekno Jerken (Erlend Rennesvik) och Ove Georg Hvidstens Deep Sea Dream (Tom Erik Solberg). Endast en V75-kupong, inlämnad i Norge, hade markering för samtliga vinnare och för sju rätt uppgick belöningen till 6 049 803 kronor. Sex rätt gav 8 284 kronor och fem rätt 471 kronor.

Madelen i stoderbyt
Ytterligare tre finaler avgjordes utanför V75-spelet och i stoderbyt gick segern till Marius Höitomt-tränade Madelen L.T.C. (Eirik Höitomt). Stokriteriet vanns av Gunnar Eggens Gluhwein (Hans Jörgen Eggen) och i kriteriet för kallblodsston drog Karmland Anna det längsta strået med sin tränare Frode Hamre i sulkyn.

Ola Johansson, Kanal 75


Storfavoriten Ferrari B.R. var chanslös att ta sig förbi Cokstile i startrusningen och galopperade i första sväng. Därmed var mycket vu..


Storfavoriten Ferrari B.R. var chanslös att ta sig förbi Cokstile i startrusningen och galopperade i första sväng. Därmed var mycket vunnet för Cokstile och Lars Anvar Kolle som tilläts dra ner rejält på tempot under den andra femhundringen. Men i andra par utvändigt satt Björn Goop och gottade sig med egentränade Shocking Superman och när han kom stormande i tredjespår in mot slutkurvan såg han ut som en vinnare. Cokstile hissade nödflagg när hästarna dundrade in på upploppet men lyckades hitta nya krafter och kontra till seger.
- När jag såg helstängt huvudlag på Ferrari B.R. i defileringen tänkte jag att nu kommer det gå fort de första 300-400 meterna, och kanske längre än så, men när Per Olegs häst galopperade fick vi lugna ner tempot. En sådan öppning sätter ändå sina spår och jag kände mig slagen sista 500, så det var en härlig känsla när han kontrade sista biten, sa Lars Anvar Kolle.
Cokstile tränas av Jan Kristian Waaler som haft derbyt i sikte hela säsongen och lyckats pricka in hästens form perfekt.
- Det gäller att ha is i magen när man ska ställa dem i ordning och vi har kört honom sparsamt när det har varit läge för det. Han är en otroligt trevlig häst att ha med att göra och man kan öka och minska träningen och släppa formen upp och ner på honom som man vill. Han svarar otroligt bra på den träning han får, berättade Waaler.
Segerchecken uppgick till drygt en miljon kronor och Cokstile landade på kilometertiden 1.13,4 över 2 600 meter med autostart.

”Låter ur halsen”

Segermaskinen och världsrekordhållaren Ferrari B.R. ställde sig snabbt i trav men stod inte alls att känna igen. När Per Oleg Midtfjeld efter att ha backat ner i kön manade på sin häst under slutvarvet hände ingenting.
- Spetsstriden var över när han galopperade men han var svag efter galoppen och det låter i halsen på honom, sa Midtfjeld.

Persson snuvad på jubileumssegern
Totalt kördes åtta kriterie- och derbyfinaler, fyra för varmblod och fyra för kallblod, under supersöndagen på Bjerke. För svenskt vidkommande var kallblodsderbyt russinet i kakan på förhand. Inte nog med att Jan-Olov Persson kvalat in sin toppduo Järvsö Pegasus och Tand Kraft, Hagmyrentränaren kunde också ta sin 2 000:e kuskseger tillsammans med den sistnämnde. Sedan ekipaget fått överta ledningen av Örjan Kihlström och Järvsö Pegasus 1 300 meter från mål var det upplagt för jubileumsseger, men över upploppet kom Will Prinsen som skjuten ur en kanon och med minste möjliga marginal lyckades han snuva Tand Kraft och Jan-Olov Persson på segern.
- Fan! Han kom långt ute i bana så det var svårt för Tand Kraft, och det kan inte ha varit mycket som skiljde i mål. Det är en sur förlust, det är det! sa Jan-Olov Persson.
Desto gladare miner var det i Will Prinsens läger. Hästen hade bara en seger på 19 starter inför söndagens lopp.
- Det är helt fantastiskt, enormt stort. I sista sväng såg jag att de framför oss jobbade på sina hästar och min kändes stark, så jag trodde att det skulle kunna gå, och det gjorde det också. Jag hoppas att jag aldrig glömmer det här upploppet, sa den överlycklige segerkusken Åsbjörn Tengsareid.
Will Prinsen tränas av Anders Lundström Wolden och delägs av hans bror Vegard.
- Jag är uppvuxen med kallbodshästar så även om jag mest har haft varmblod på senare år är det här otroligt stort. Derbyseger och min bror äger hästen...det är fantastiskt! sa Anders Lundström Wolden.

Uggla I Mossen tillbaka på tronen
Trots andraplatsen med Tand Kraft och att han tvingades stryka favoriten Tekno Eld strax innan start i kallblodskriteriet kunde Jan-Olov Persson räkna in en storloppstitel. Uggla I Mossen, som vann både svenska och norska kriteriet förra året, har haft en halvknackig säsong, men när hon nu vann kallblodsderbyt för ston (utanför V75) från ledningen återtog hon platsen som kullens drottning.
- Det har gått lite trögare för henne i år men hon var bra i försöket och ännu starkare i dag så trenden är uppåtgående, sa kusken Örjan Kihlström.

Sex miljoner kronor för sju rätt
Med Tekno Eld ute ur bilden i kallblodskriteriet var manegen krattad för andrahandsfavoriten Valle Ask. Han tog chansen och höll undan till säker seger från ledningen med sin tränare Tom Erik Solberg i sulkyn. Från ledningen skrev även Bergsåkeramatören Ola Åsebös Hard Times in sig i historieböckerna genom seger i Norskt Travkriterium tillsammans med Ulf Ohlsson. Övriga V75-lopp vanns av John Einar Theodorsen-tränade Valley Ivan (Vidar Hop), Anders Lundström Woldens Tekno Jerken (Erlend Rennesvik) och Ove Georg Hvidstens Deep Sea Dream (Tom Erik Solberg). Endast en V75-kupong, ett andelsspel inlämnat i Norge, hade markering för samtliga vinnare. Sjurättpotten uppgick till 6 049 803 kronor, men i och med den norska bonus som tilldelas den som är ensam vinnare på V75, håvade andelsägarna in över 16 miljoner kronor. Sex rätt gav 8 284 kronor och fem rätt 471 kronor.

Madelen i stoderbyt
Ytterligare tre finaler avgjordes utanför V75-spelet och i stoderbyt gick segern till Marius Höitomt-tränade Madelen L.T.C. (Eirik Höitomt). Stokriteriet vanns av Gunnar Eggens Gluhwein (Hans Jörgen Eggen) och i kriteriet för kallblodsston drog Karmland Anna det längsta strået med sin tränare Frode Hamre i sulkyn.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-1 Örjan Kihlström 2100/3 A 1 26.9 14
2016-09-05 2016-09-05 Bjerke-2 Örjan Kihlström 2100/9 A 1 18
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-4 Örjan Kihlström 2140/2 A 1 29.9g 17
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-8 Örjan Kihlström 2140/5 A 1 30.5 14
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Jan-Olov Persson 2140/3 D 0 28.9g 115
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-5 Jan-Olov Persson 2180/7 B 2 29.4 90
2016-05-13 2016-05-13 Romme-1 Ulf Eriksson 2160/4 C 3 30.3 1000
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-1 Jan-Olov Persson 2160/8 A 1 31.5 16
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-1 Jan-Olov Persson 2140/3 B 2 31.4 14
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-8 Jan-Olov Persson 2140/4 B 2 31.0 13
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Jan-Olov Persson 2160/3 C 0 g 18
2016-03-18 2016-03-18 Romme-3 Jan-Olov Persson 2140/1 B 2 31.6 14
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-4 Ulf Eriksson 2700/6 B 2 29.4g 19
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-10 Ulf Eriksson 1640/2 D 2 24.9 166
2017-10-14 2017-10-14 Momarken-5 Gunnar Austevoll 1640/11 C 3 50
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Örjan Kihlström 2200/14 A 0 g 47
2017-09-10 2017-09-10 Bjerke-3 Örjan Kihlström 2100/3 A 1 27.0 37
2017-08-28 2017-08-28 Bjerke-14 Örjan Kihlström 2100/6 B 1 19
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-4 Örjan Kihlström 2140/5 A 3 27.1 28
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-8 Örjan Kihlström 2140/7 A 3 31.6g 17
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-7 Örjan Kihlström 2180/8 B 2 26.2 24
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Ulf Eriksson 2180/10 B 4 28.3g 24
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-4 Ulf Eriksson 2200/8 B 5 27.1 14
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Ulf Eriksson 2180/11 A 0 27.5g 58
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-6 Ulf Eriksson 2140/8 C 1 25.8 72
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-6 Ulf Eriksson 2180/10 B 3 25.6g 67
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-3 Ulf Eriksson 2160/8 B 0 26.9g 52
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-2 Ulf Eriksson 2160/7 B 2 24.2 58
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-2 Örjan Kihlström 2200/10 B 0 g 18
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-1 Ulf Eriksson 2200/7 C 3 24.5 103
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Örjan Kihlström 2180/12 C 3 25.6 61
2018-05-18 2018-05-18 Romme-7 Örjan Kihlström 2140/12 D 0 24.5 109
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-6 Ulf Eriksson 2660/13 D str
2018-03-09 2018-03-09 Romme-4 Jan-Olov Persson 2140/8 D 0 26.0g 438
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Örjan Kihlström 2140/2 D 0 g 113
2019-03-31 2019-03-31 Boden-5 Rikard N Skoglund 2660/11 B 4 27.0g 209
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-8 Ulf Eriksson 2160/3 D 5 25.9 389
2019-02-23 2019-02-23 Bjerke-9 Gunnar Austevoll 2180/15 A 0 33
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Ulf Eriksson 2160/7 C 5 24.8 142
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-8 Ulf Eriksson 2660/7 C 6 26.5 106



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se