Uggla i Mossen travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Uggla i Mossen travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Uggla i Mossen har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Uggla i Mossen har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Uggla i Mossen


Torsdagens tre finaler av Norrlands Elitserie för kallblod ståtade alla med förstapris på 100 000 kronor. För tolvåriga Mofaksa..


Torsdagens tre finaler av Norrlands Elitserie för kallblod ståtade alla med förstapris på 100 000 kronor.
För tolvåriga Mofaksan innebar det fjärde sexsiffriga prischecken under hennes hittills bästa säsong i en lång karriär.
Från 40 meters tillägg var det snarast det dubbla avståndet fram till täten två varv från mål, men körande Ove A Lindqvist gjorde slag i saken kilometern senare. Ledande Forspärla kämpades ner kort före mål medan vasst spurtande Uggla I Mossen fick för långt fram efter en galopp på vägen.
- Hon kan vara lite laddad ibland och visade väl det i starten. Men snacka om hedersdam, fantastiskt. Det är skallen som gör att hon vinner, berättade Mikael Olsson vars häst därmed upprepade triumfen från 2016.

Jackpot på lördag
I treåringarnas final spelades Jan-Olov Persson-tränade Guli Roy till klar favorit, trots att han bara ståtade med två segrar i karriären. Dessa är nu tre sedan Ulf Ohlsson hittat fram i andra par utvändigt från 40 meters tillägg.
Persson såg ut att gå mot en tränardubbel då han styrde Månlykke A.M. till grepp vid ingången till upploppet. Men kort senare kom galoppen som istället öppnade för Öystein Tjomslands Philip Ess med Ulf Eriksson i sulkyn.
V64-utdelningen stannade på 495 kronor vilket innebar att en fyrarättsjackot värd 869 068 kronor vandrar vidare till lördagens V64-omgång på norska Jarlsberg.

Kanal 75


Tio lopp för enbart kallblod och stora prispengar.Det var förutsättningarna på Biri Travbane på lördagen.Sveriges kallblodskung ..


Tio lopp för enbart kallblod och stora prispengar.
Det var förutsättningarna på Biri Travbane på lördagen.
Sveriges kallblodskung Jan-Olov Persson var på plats med sju hästar och kunde åka hem efter väl förrättat värv.
Tand Kraft spurtade till vinst från 60 meters tillägg och fick 200 000 norska kronor för besväret.
Lika stor blev prischecken för dubble derbyvinnaren Eld Rask, trots att han aldrig lyckades fånga in ledande Rappstjernen i dagens huvudlopp för treåringar.
Andrapris blev det även för Uggla i Mossen och Månlykke A.M. vilket innebar att Persson kunde räkna in dryga halvmiljonen inkört översatt till svenska kronor.
 

Kanal 75


 Storfavoriten Ferrari B.R. var chanslös att ta sig förbi Cokstile i startrusningen och galopperade i första sväng. Därmed var myc..


 Storfavoriten Ferrari B.R. var chanslös att ta sig förbi Cokstile i startrusningen och galopperade i första sväng. Därmed var mycket vunnet för Cokstile och Lars Anvar Kolle som tilläts dra ner rejält på tempot under den andra femhundringen. Men i andra par utvändigt satt Björn Goop och gottade sig med egentränade Shocking Superman och när han kom stormande i tredjespår in mot slutkurvan såg han ut som en vinnare. Cokstile hissade nödflagg när hästarna dundrade in på upploppet men på något sätt lyckades han hitta nya krafter och kontra till seger den sista biten.
- När jag såg helstängt huvudlag på Ferrari B.R. i defileringen tänkte jag att nu kommer det gå fort de första 300-400 meterna, och kanske längre än så, men när Per Olegs galopperade fick vi lugna ner tempot. En sådan öppning sätter ändå sina spår och jag kände mig slagen sista 500, så det var en härlig känslan när han kontrade sista biten, sa Lars Anvar Kolle.
Cokstile tränas av Jan Kristian Waaler som haft derbyt i sikte hela säsongen och lyckats pricka in hästens form perfekt.
- Det gäller att ha is i magen när man ska ställa dem i ordning och vi har kört honom sparsamt när det har varit läge för det. Han är en otroligt trevlig häst att ha med att göra och man kan öka och minska träningen och släppa formen upp och ner på honom som man vill. Han svarar otroligt bra på den träning han får, berättade Waaler.
Segerchecken uppgick till drygt en miljon kronor och Cokstile landade på kilometertiden 1.13,4 över 2 600 meter med autostart.

”Låter ur halsen”
Segermaskinen och världsrekordhållaren Ferrari B.R. ställde sig snabbt i trav men stod inte alls att känna igen. När Per Oleg Midtfjeld efter att ha backat ner i kön manade på sin häst under slutvarvet hände ingenting.
- Spetsstriden var över när han galopperade men han var svag efter galoppen och det låter i halsen på honom, sa Midtfjeld.

Persson snuvad på jubileumssegern
Totalt kördes åtta kriterie- och derbyfinaler, fyra för varmblod och fyra för kallblod, under supersöndagen på Bjerke. För svenskt vidkommande var kallblodsderbyt russinet i kakan på förhand. Inte nog med att Jan-Olov Persson kvalat in sin toppduo Järvsö Pegasus och Tand Kraft, Hagmyrentränaren kunde också ta sin 2 000:e kuskseger tillsammans med den sistnämnde. Sedan ekipaget fått överta ledningen av Örjan Kihlström och Järvsö Pegasus 1 300 meter från mål var det upplagt för jubileumsseger, men över upploppet kom Will Prinsen som skjuten ur en kanon och med minste möjliga marginal lyckades han snuva Tand Kraft på segern.
- Fan! Han kom långt ute i bana så det var svårt för Tand Kraft, och det kan inte ha varit mycket som skiljde i mål. Det är en sur förlust, det är det! sa Jan-Olov Persson.
Desto gladare miner var det i Will Prinsens läger. Hästen hade bara en seger på 19 starter inför söndagens lopp.
- Det är helt fantastiskt, enormt stort. I sista sväng såg jag att de framför oss jobbade på sina hästar och min kändes stark, så jag trodde att det skulle kunna gå, och det gjorde det också. Jag hoppas att jag aldrig glömmer det här upploppet, sa den överlycklige segerkusken Åsbjörn Tengsareid.
Will Prinsen tränas av Anders Lundström Wolden och delägs av hans bror Vegard.
- Jag är uppvuxen med kallbodshästar så även om jag mest har haft varmblod på senare år är det här otroligt stort. Derbyseger och min bror äger hästen...det är fantastiskt! sa Anders Lundström Wolden.

Uggla I Mossen tillbaka på tronen
Trots andraplatsen med Tand Kraft och att han tvingades stryka favoriten Tekno Eld strax innan start i kallblodskriteriet kunde Jan-Olov Persson räkna in en storloppstitel. Uggla I Mossen, som vann både svenska och norska kriteriet förra året, har haft en halvknackig säsong, men när hon nu vann kallblodsderbyt för ston (utanför V75) från ledningen återtog hon platsen som kullens drottning.
- Det har gått lite trögare för henne i år men hon var bra i försöket och ännu starkare i dag så trenden är uppåtgående, sa kusken Örjan Kihlström.

Sex miljoner kronor för sju rätt
Med Tekno Eld ute ur bilden i kallblodskriteriet var manegen krattad för andrahandsfavoriten Valle Ask. Han tog chansen och höll undan till säker seger från ledningen med sin tränare Tom Erik Solberg i sulkyn. Från ledningen skrev även Bergsåkeramatören Ola Åsebös Hard Times in sig i historieböckerna genom seger i Norskt Travkriterium tillsammans med Ulf Ohlsson. Övriga V75-lopp vanns av John Einar Theodorsen-tränade Valley Ivan (Vidar Hop), Anders Lundström Woldens Tekno Jerken (Erlend Rennesvik) och Ove Georg Hvidstens Deep Sea Dream (Tom Erik Solberg). Endast en V75-kupong, inlämnad i Norge, hade markering för samtliga vinnare och för sju rätt uppgick belöningen till 6 049 803 kronor. Sex rätt gav 8 284 kronor och fem rätt 471 kronor.

Madelen i stoderbyt
Ytterligare tre finaler avgjordes utanför V75-spelet och i stoderbyt gick segern till Marius Höitomt-tränade Madelen L.T.C. (Eirik Höitomt). Stokriteriet vanns av Gunnar Eggens Gluhwein (Hans Jörgen Eggen) och i kriteriet för kallblodsston drog Karmland Anna det längsta strået med sin tränare Frode Hamre i sulkyn.

Ola Johansson, Kanal 75


Storfavoriten Ferrari B.R. var chanslös att ta sig förbi Cokstile i startrusningen och galopperade i första sväng. Därmed var mycket vu..


Storfavoriten Ferrari B.R. var chanslös att ta sig förbi Cokstile i startrusningen och galopperade i första sväng. Därmed var mycket vunnet för Cokstile och Lars Anvar Kolle som tilläts dra ner rejält på tempot under den andra femhundringen. Men i andra par utvändigt satt Björn Goop och gottade sig med egentränade Shocking Superman och när han kom stormande i tredjespår in mot slutkurvan såg han ut som en vinnare. Cokstile hissade nödflagg när hästarna dundrade in på upploppet men lyckades hitta nya krafter och kontra till seger.
- När jag såg helstängt huvudlag på Ferrari B.R. i defileringen tänkte jag att nu kommer det gå fort de första 300-400 meterna, och kanske längre än så, men när Per Olegs häst galopperade fick vi lugna ner tempot. En sådan öppning sätter ändå sina spår och jag kände mig slagen sista 500, så det var en härlig känsla när han kontrade sista biten, sa Lars Anvar Kolle.
Cokstile tränas av Jan Kristian Waaler som haft derbyt i sikte hela säsongen och lyckats pricka in hästens form perfekt.
- Det gäller att ha is i magen när man ska ställa dem i ordning och vi har kört honom sparsamt när det har varit läge för det. Han är en otroligt trevlig häst att ha med att göra och man kan öka och minska träningen och släppa formen upp och ner på honom som man vill. Han svarar otroligt bra på den träning han får, berättade Waaler.
Segerchecken uppgick till drygt en miljon kronor och Cokstile landade på kilometertiden 1.13,4 över 2 600 meter med autostart.

”Låter ur halsen”

Segermaskinen och världsrekordhållaren Ferrari B.R. ställde sig snabbt i trav men stod inte alls att känna igen. När Per Oleg Midtfjeld efter att ha backat ner i kön manade på sin häst under slutvarvet hände ingenting.
- Spetsstriden var över när han galopperade men han var svag efter galoppen och det låter i halsen på honom, sa Midtfjeld.

Persson snuvad på jubileumssegern
Totalt kördes åtta kriterie- och derbyfinaler, fyra för varmblod och fyra för kallblod, under supersöndagen på Bjerke. För svenskt vidkommande var kallblodsderbyt russinet i kakan på förhand. Inte nog med att Jan-Olov Persson kvalat in sin toppduo Järvsö Pegasus och Tand Kraft, Hagmyrentränaren kunde också ta sin 2 000:e kuskseger tillsammans med den sistnämnde. Sedan ekipaget fått överta ledningen av Örjan Kihlström och Järvsö Pegasus 1 300 meter från mål var det upplagt för jubileumsseger, men över upploppet kom Will Prinsen som skjuten ur en kanon och med minste möjliga marginal lyckades han snuva Tand Kraft och Jan-Olov Persson på segern.
- Fan! Han kom långt ute i bana så det var svårt för Tand Kraft, och det kan inte ha varit mycket som skiljde i mål. Det är en sur förlust, det är det! sa Jan-Olov Persson.
Desto gladare miner var det i Will Prinsens läger. Hästen hade bara en seger på 19 starter inför söndagens lopp.
- Det är helt fantastiskt, enormt stort. I sista sväng såg jag att de framför oss jobbade på sina hästar och min kändes stark, så jag trodde att det skulle kunna gå, och det gjorde det också. Jag hoppas att jag aldrig glömmer det här upploppet, sa den överlycklige segerkusken Åsbjörn Tengsareid.
Will Prinsen tränas av Anders Lundström Wolden och delägs av hans bror Vegard.
- Jag är uppvuxen med kallbodshästar så även om jag mest har haft varmblod på senare år är det här otroligt stort. Derbyseger och min bror äger hästen...det är fantastiskt! sa Anders Lundström Wolden.

Uggla I Mossen tillbaka på tronen
Trots andraplatsen med Tand Kraft och att han tvingades stryka favoriten Tekno Eld strax innan start i kallblodskriteriet kunde Jan-Olov Persson räkna in en storloppstitel. Uggla I Mossen, som vann både svenska och norska kriteriet förra året, har haft en halvknackig säsong, men när hon nu vann kallblodsderbyt för ston (utanför V75) från ledningen återtog hon platsen som kullens drottning.
- Det har gått lite trögare för henne i år men hon var bra i försöket och ännu starkare i dag så trenden är uppåtgående, sa kusken Örjan Kihlström.

Sex miljoner kronor för sju rätt
Med Tekno Eld ute ur bilden i kallblodskriteriet var manegen krattad för andrahandsfavoriten Valle Ask. Han tog chansen och höll undan till säker seger från ledningen med sin tränare Tom Erik Solberg i sulkyn. Från ledningen skrev även Bergsåkeramatören Ola Åsebös Hard Times in sig i historieböckerna genom seger i Norskt Travkriterium tillsammans med Ulf Ohlsson. Övriga V75-lopp vanns av John Einar Theodorsen-tränade Valley Ivan (Vidar Hop), Anders Lundström Woldens Tekno Jerken (Erlend Rennesvik) och Ove Georg Hvidstens Deep Sea Dream (Tom Erik Solberg). Endast en V75-kupong, ett andelsspel inlämnat i Norge, hade markering för samtliga vinnare. Sjurättpotten uppgick till 6 049 803 kronor, men i och med den norska bonus som tilldelas den som är ensam vinnare på V75, håvade andelsägarna in över 16 miljoner kronor. Sex rätt gav 8 284 kronor och fem rätt 471 kronor.

Madelen i stoderbyt
Ytterligare tre finaler avgjordes utanför V75-spelet och i stoderbyt gick segern till Marius Höitomt-tränade Madelen L.T.C. (Eirik Höitomt). Stokriteriet vanns av Gunnar Eggens Gluhwein (Hans Jörgen Eggen) och i kriteriet för kallblodsston drog Karmland Anna det längsta strået med sin tränare Frode Hamre i sulkyn.

Ola Johansson, Kanal 75


Jan-Olov Persson hade kvalat in hela fem hästar i årets upplaga av Svenskt Kallblodsderby men födelsedagsbarnet fick se loppet från sidan ..


Jan-Olov Persson hade kvalat in hela fem hästar i årets upplaga av Svenskt Kallblodsderby men födelsedagsbarnet fick se loppet från sidan då han var avstängd.
Och det blev en nagelbitare för kallblodsspecialisten.
På första bortre långsidan galopperade favoriten Tand Kraft, sedan galopperade även stallkamraten B.W.Sture när han kom till ledningen 500 meter från mål.
Men då tog nästa stallkamrat över showen och Järvsö Pegasus försvann ifrån sina jämnåriga konkurrenter tillsammans med Örjan Kihlström.
Segertiden 1.24,2 var tangerat svenskt rekord över distansen 2 140 meter autostart.
För Jan-Olov Persson var det alltså fjärde segern Svenskt Kallblodsderby: Hallsta Lotus 2004, Stjerne Faks 2007, Järvsöviking 2008 och Järvsö Pegasus 2017.
- Inte alla födelsedagar man får en derbyseger, skrockade Jan-Olov Persson.
För kusken Örjan Kihlström var det första segern i Svenskt Kallblodsderby.
- Järvsö Pegasus var grymt fin i dag. Hästen är det viktigaste. Jag har aldrig vunnit derbyt tidigare så det är stort.
I TV12 bjöd travexperten Mohammed Malla på återhållsam segerglädje. Han är en av tio delägare i Järvsö Pegasus som fick 700 000 kronor för segern.
- Mamma Mia! Fantastisk kul! Jag har älskat kallblod hur länge som helst och får vara med och uppleva detta… Det gäller att vara bäst när det gäller och Pegasus var bäst i dag. Nu blir det fest. Jag kommer inte hem i natt.

Norsk glädje i Derbystoet
Travkvällen i Östersund bjöd även på Derbystoet där de bästa fyraåriga stona gjorde upp om ära och 450 000 kronor. Det blev norska segertårar där skötaren Andrea Aarekol visade härliga känslor i TV12 sedan hennes ögonsten Brenne Blissi haft uppvisning tillsammans med kusken Åsbjörn Tengsareid.
Åsbjörn Tengsareid svarade för en mycket vaken styrning och bytte ut tredje invändigt till utvändigt ledaren efter 500 meter, körde sedan till ledningen 1400 kvar och fångade samtidigt upp betrodda Uggla I Mossen. I sista svängen stack sedan Brenne Blissi undan på pigga ben och utökade avståndet hela vägen in mot mål.
- Otroligt stort att få uppleva. Hon hade toppform för dagen, sa Åsbjörn Tengsareid.
Brenne Blissi vann kilometertiden 1.26,4 över distansen 2 140 meter autostart och stoet tränas av Jens Kristian Brenne. Norskt även på andra plats genom Viggjerva.
Jan-Olov Persson jagade sin första tränarseger i det klassiska loppet men Uggla I Mossen fick nöja sig med tredjepriset efter en tuff resa i tredjespår och utvändigt ledaren tillsammans med Örjan Kihlström.
Favoriten Granetta hade inte sin bästa dag och slutade fyra.

I övrigt noterade vi…
…att Robert Bergh tog ett tidigt initiativ med Malkin och storfavoriten satt tidigt i spets trots 40 meters tillägg i långloppet som inledde V86-spelet. Den femårige hingsten gjorde inte favoritspelarna besvikna och tog sjätte årssegern på tolv starter.
…att Art Vandelay avgjorde lärlingsloppet (V86-3) busenkelt trots att han fick gå utvändigt ledaren hela vägen tillsammans med Sandra Eriksson. Det var tredje segern på fyra starter i år för femåringen som tränas av sambon Petter Lundberg.
Petter Lundberg fixade sedan en stalldubbel när han ledde varje meter av V86-6 med favoriten Global Science.
...att Järvsörappen bjöd på en uppvisning när han rusade hem Sven O Perssons Minne (V86-4) från ledningen och utklassade kallblodseliten tillsammans med kusken Jomar Blekkan. Frode Hamre tränar vinnaren som vann på utmärkta 1.20,3 över distansen 2 140 meter autostart. Förstapriset var 150 000 kronor.
Svenske storstjärnan Månprinsen A.M. kom aldrig in i matchen och var 50 meter efter vinnaren i mål som femma.
…att kusktalangen Oskar Kylin-Blom bjöd på kvällens coolaste segergest då han körde sista biten av V86-5 med högerbenet i luften. Linda’s Girl tog över 500 kvar och försvann ifrån konkurrenterna på lätta hovar. 100 000 kronor var segern värd för delägaren och amatörtränaren Lena Norin som även hon bjöd på smittande glädjetårar i TV12.
…att Orlando Triss avgjorde V86-8 på upploppet när han slog klorna i ledaren Gianluca Boko. Ulf Ohlsson satt i sulkyn och tränar gör Oscar Berglund.
…att utdelningen på åtta rätt på V86 blev 23 545 kronor, sju rätt 175 kronor och sex rätt 25 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På onsdagen bjuder Östersundstravet på sport av högsta klass och det är de charmiga kallbloden som är i fokus med bland annat fi..


På onsdagen bjuder Östersundstravet på sport av högsta klass och det är de charmiga kallbloden som är i fokus med bland annat finalerna av Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet. Jan-Olov Persson är favorit i båda.
I Svenskt Kallblodsderby (V86-7) har Jan-Olov Persson kvalat in fem hästar: B.W.Sture, Hägern T.H., Järvsöodin, Järvsö Pegasus och Tand Kraft.
- Jag körde dem i dag allihopa, sista finslipningen. Kul ha fem i final, säger Jan-Olov Persson.
Tand Kraft är årets derbyfavorit, men Jan-Olov Persson är avstängd och lånar ut tömmarna till kusken Jan Norberg.
Är det rätt att Tand Kraft är favorit?
- Jo, det må han vara. Han känns bra, men de är fina de andra också, säger Jan-Olov Persson som inte vill rangordna sina fem derbyhästar.
Om du skulle beskriva Tand Krafts styrkor?
- Han är stark med bra flyt i travet. Han har utomordentlig fysik och bra inställning till jobbet, han tycker det är kul.
Hur stort skulle det vara med ännu en derbyseger?
- Det skulle vara jätteskoj.

Tre svenska derbyvinnare
Jan-Olov Persson har tränat tre vinnare av derbyt: Hallsta Lotus 2004, Stjerne Faks 2007 0ch Järvsöviking 2008.
- Jag har två derbyvinnare i Norge också, Järvsöfaks vann 1998 och Järvsöviking 2008, inflikar han snabbt.
Samtliga Perssons svenska derbyvinnare har gemensamt att de har Järvsöfaks som pappa. Jan-Olov Perssons fenomen som hunnit bli 23 år.
- Han har det bra tycker jag och lever väl i sin hage. Men hans höft blir aldrig återställd så han körs inte längre.
Årets derbykull är den sista större kullen för Järvsöfaks.
- Han var 19 när han levererade den kullen, sedan finns det 15 treåringar där Delsbofaks verkar riktigt lovande och till sist fem tvååringar, fyra ston och en hingst, säger Jan-Olov Persson.

Persson tror på Uggla I Mossen
Derbyfavoriten Tand Troll är en son till Järvsöfaks och det kan bli en derbydubbel på onsdagen för både Järvsöfaks och tränaren Jan-Olov Persson då Järvsöfaks-dottern Uggla I Mossen är favorit i Derbystoet (V86-2).
- Jag tror hon har en bra chans, för hon kändes väldigt fin i dag. Det är en enastående individ, stark och rejäl, säger Jan-Olov Persson som saknar en seger i Derbystoet.
16 september i fjol vann Uggla i Mossen och Tandkraft kriterieloppen på Bjerke i Norge. På onsdagen kan duon fixa en ny klassisk stalldubbel i derbyloppen på Östersundstravet. Tävlingarna kryddas dessutom av en jackpot på V86 med chans på tolv miljoner kronor till en ensam vinnare med åtta rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-1 Örjan Kihlström 2100/3 A 1 26.9 14
2016-09-05 2016-09-05 Bjerke-2 Örjan Kihlström 2100/9 A 1 18
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-4 Örjan Kihlström 2140/2 A 1 29.9g 17
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-8 Örjan Kihlström 2140/5 A 1 30.5 14
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Jan-Olov Persson 2140/3 D 0 28.9g 115
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-5 Jan-Olov Persson 2180/7 B 2 29.4 90
2016-05-13 2016-05-13 Romme-1 Ulf Eriksson 2160/4 C 3 30.3 1000
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-1 Jan-Olov Persson 2160/8 A 1 31.5 16
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-1 Jan-Olov Persson 2140/3 B 2 31.4 14
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-8 Jan-Olov Persson 2140/4 B 2 31.0 13
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Jan-Olov Persson 2160/3 C 0 g 18
2016-03-18 2016-03-18 Romme-3 Jan-Olov Persson 2140/1 B 2 31.6 14
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-4 Ulf Eriksson 2700/6 B 2 29.4g 19
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-10 Ulf Eriksson 1640/2 D 2 24.9 166
2017-10-14 2017-10-14 Momarken-5 Gunnar Austevoll 1640/11 C 3 50
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Örjan Kihlström 2200/14 A 0 g 47
2017-09-10 2017-09-10 Bjerke-3 Örjan Kihlström 2100/3 A 1 27.0 37
2017-08-28 2017-08-28 Bjerke-14 Örjan Kihlström 2100/6 B 1 19
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-4 Örjan Kihlström 2140/5 A 3 27.1 28
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-8 Örjan Kihlström 2140/7 A 3 31.6g 17
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-7 Örjan Kihlström 2180/8 B 2 26.2 24
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Ulf Eriksson 2180/10 B 4 28.3g 24
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-4 Ulf Eriksson 2200/8 B 5 27.1 14
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Ulf Eriksson 2180/11 A 0 27.5g 58
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-6 Ulf Eriksson 2140/8 C 1 25.8 72
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-6 Ulf Eriksson 2180/10 B 3 25.6g 67
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-3 Ulf Eriksson 2160/8 B 0 26.9g 52
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-2 Ulf Eriksson 2160/7 B 2 24.2 58
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-2 Örjan Kihlström 2200/10 B 0 g 18
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-1 Ulf Eriksson 2200/7 C 3 24.5 103
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Örjan Kihlström 2180/12 C 3 25.6 61
2018-05-18 2018-05-18 Romme-7 Örjan Kihlström 2140/12 D 0 24.5 109
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-6 Ulf Eriksson 2660/13 D str
2018-03-09 2018-03-09 Romme-4 Jan-Olov Persson 2140/8 D 0 26.0g 438
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Örjan Kihlström 2140/2 D 0 g 113
2019-03-31 2019-03-31 Boden-5 Rikard N Skoglund 2660/11 B 4 27.0g 209
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-8 Ulf Eriksson 2160/3 D 5 25.9 389
2019-02-23 2019-02-23 Bjerke-9 Gunnar Austevoll 2180/15 A 0 33
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Ulf Eriksson 2160/7 C 5 24.8 142
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-8 Ulf Eriksson 2660/7 C 6 26.5 106ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se