Björlifant travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Björlifant travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Björlifant har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Björlifant har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Björlifant


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker und..


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker under lördagen.
Vissa hästar hanterar det bättre än andra och här finns statistik över starter/segrar som publiceras på olika håll.
Men den är i regel intetsägande då många hästar aldrig sprungit på tungt underlag och de flesta har gjort så få starter att det inte går att dra några slutsatser.
Exempelvis är det bara en häst i hela omgången som har fler än två segrar på något tung bana, nämligen Tangen Haap som ståtar med sex på nio starter. Av dessa har fem varit med skor runt om varav fyra slutat med seger.

Tränarna i fokus
Då får man betydligt bättre översyn om man istället koncentrerar sig på tränarna.
Svåra yttre förutsättningar ställer givetvis högre krav när det kommer till balansering, i synnerhet under barfotaförbudet, och det är heller inte ovanligt att tränare själv generaliserar och säger att ”alla” deras hästar missgynnas av ett specifikt banunderlag.
Databasen travfakta.se för statistik över tränarresultat på något tungt och tungt underlag.
Vi har jämfört det med resultaten i övrigt och fått fram ett index.
Ett positivt tal innebär att stallets hästar lyckats bättre när underlaget varit tungsprunget och tvärtom.

Minst 20 starter
Statistiken gäller alla starter i Sverige sedan 1 januari 2016 och tränare som gjort färre än 20 starter på något tung plus tung bana innefattas inte.
Fyra av dessa förtjänar emellertid ändå omnämnande då det lilla underlag som finns indikerar att deras hästar trivs extra bra tungsprungna banor, dessa är Petter Lundberg (5 Mellby Ess V75-1), Jan-Ove Olsen (4 Faks Nils V75-4 & 4 Livi Mistress V75-6), Troels Andersen (6 Fudge Ås V75-6) samt Lars Wikström (2 Desert Runner V75-7)

Index över tränares resultat på tungsprungna underlag samt deras V75-hästar:

Jenni H Åsberg +30
1 Avantis Red Witch (V75-2)

Micael Broberg +25
9 West Wing (V75-3)

Mats Bucht +20
8 So Gå Imponera (V75-6)

Per Linderoth +16
2 Donners Am (V75-1)
2 Walkie Talkie (V75-6)

Peter G Norman +16
9 Sheilah Laday (V75-6)

Ulrika Wällstedt +14
3 Dennis de Castella (V75-1)

Fredrik Wallin +13
8 Trust de Luxe (V75-5)

Peter Grundmann +13
8 Fender (V75-4)

Mika Haapakangas +9
6 Special Major (V75-5)
7 Miss Golden Quick (V75-6)
1 Vic de Luxe (V75-7)

Henrik Svensson +7
3 Mr Charming (V75-2)

Thomas Lönn +7
9 Azrael (V75-2)

Timo Nurmos +6
10 Volocity de Vie (V75-1)
3 Zenit Brick (V75-3)
9 Global Undecided (V75-5)
11 Erik Sting (V75-7)

Mathias Andersson +6
8 Doctor Doxey Zenz (V75-1)

Stefan Melander +5
12 Output Pressure (V75-1)
11 Digital Class (V75-2)
9 Disco Volante (V75-7)

Reijo Liljendahl +4
12 Mellby Goofy (V75-2)
6 Danne Edel (V75-3)
13 Mrs Lindy (V75-6)

Robert Bergh +1
2 Time Machine (V75-3)
8 Digital Ink (V75-3)
2 Yrr (V75-5)
3 Ramon Dekkers (V75-5)
15 Ginny Weasley (V75-6)
10 Nobel Amok (V75-7)

Jan-Olov Persson 0
2 Järvsöodin (V75-4)
3 Björlifant (V75-4)
7 Smedsbo Faksen (V75-4)
9 Lex Peidei (V75-4)
11 Smedheim Solan (V75-4)

Roger Walmann -1
7 Forecast (V75-7)

Håkan Wallberg -3
1 Selma Töll (V75-6)

Björn Röcklinger -4
4 Tsar Brodde (V75-2)

Jim Oscarsson -5
3 Livinginmydream (V75-6)
5 Mr Perfect (V75-7)

Mattias Djuse -5
3 Dartagnan Sisu (V75-7)

Hans R Strömberg -7
10 On Track Piraten (V75-3)
10 Rita C.D. (V75-6)

Markus Pihlström -11
11 Importedfrmdetroit (V75-1)
12 Vanessa F.B. (V75-6)
12 O.P’s Flirt (V75-7)

Jörgen Westholm -12
4 Sir Henry P.Hill (V75-1)
7 Rocky Winner (V75-3)
5 Viscount (V75-5)
7 Luxury Brodde (V75-5)

Robert Dunder -17
7 Our Soleado (V75-2)

Mats Andersson -19
1 Bilbo B.S. (V75-4)

Daniel Wikberg -19
6 Weekend Fun (V75-7)

Robin Johansson, Kanal 75


Månlykke A.M. fortsätter, precis som sin pappa Månprinsen A.M., att imponera.De 20 metrarna i tillägg bekom inte den fyraåriga hings..


Månlykke A.M. fortsätter, precis som sin pappa Månprinsen A.M., att imponera.
De 20 metrarna i tillägg bekom inte den fyraåriga hingsten som kunde defilera hem en överlägsen seger tillsammans med tränaren Jan-Olov Persson i V64-1. Segertiden blev ett nytt personbästa över medeldistans, 1.27,7.
Björlifant och Ulf Ohlsson såg till att ge Hagmyrentränaren ytterligare en seger i V64-5.

Debutsegrar
Tränardubbel blev det även för Oscar Berglund genom två nyförvärv. Ulf Ohlsson lotsade både Etosha Boko och Mariluck till seger i tävlingsdebuten för Östersundsamatören.
Ulf Ohlsson kunde också räkna hem en fjärde kuskseger genom Lars Wikström-tränade Ellis Pride.

Gina Söderlund, Kanal 75


Det var en något överpeppad Dibaba som inledde säsongen när den första av påskens fyra V75:or avgjordes på Gävletrave..


Det var en något överpeppad Dibaba som inledde säsongen när den första av påskens fyra V75:or avgjordes på Gävletravet. Från start hamnade den fyraåriga kulltoppen som tredje häst på innerspår men i andra sväng var körande Örjan Kihlström tvungen att ge sig iväg då Dibaba inte var nöjd med det låga tempot och i ren iver var nära att galoppera. När hästarna kom upp för varvning tog Dibaba över ledningen och då visade klockorna 1.15,2. Sedan blev det åka av. Dibaba var totalt överlägsen motståndet och efter ett respektingivande slutvarv skrevs segertiden till 1.13,1 över 2 140 meter med bilstart.
- Det var en bra årsdebut. Hon kändes ungefär likadan som i fjol, lite stökig både innan och efter loppen men i själva loppen är det ingen fara. Visst blev hon lite laddad när det gick sakta första varvet, då ville hon iväg. Sedan blev det bra fart. Det såg hon själv till. Hon tycker om att springa och det gjorde hon bra, sa Kihlström, som även lotsade Roger Walmanns Urban Kronos till seger inom V75-spelet.
- Det här blev en väldigt bra dag så det är bara att vara glad att det är skärtorsdag, sa Roger Walmann och fyrade av ett brett segersmil.

Sjätte segern i sjunde starten
Med Järvsöfaks i spetsen har kallblodsspecialisten Jan-Olov Persson tagit fram otaliga toppindivider genom åren. I Månlykke A.M. har han ett nytt stjärnämne. När fyraåringen nu gjorde sin första start bakom bilen stack han direkt till ledningen och en snabb inledning till trots klev han undan till ohotad triumf.
- Det är en jättefin häst som har gjort det rätt hela tiden. Jag tror att han är en stjärna i vardande, sa Persson efter hästens femte seger i sjätte starten.

Art Nökkve miljonär lagom till påsk
Håkan Skoglund fick även han en glad inledning på påsken. Med ett och ett halvt varv till mål lät han Art Nökkve avancera i tredjespår och 300 meter senare landade ekipaget utvändigt om ledande favoriten Björlifant. I slutkurvan var favoriten slagen och då enda hotet bakifrån, Torwall, galopperat på upploppet kunde Art Nökkve defilera i mål.
- Det gick så sakta så jag tänkte att jag måste göra något och sedan var det bara att hålla i sig, sa Skoglund, vars sjuårige hingst i och med segern passerade miljonen insprunget.

Ytterligare tio miljoner till multijackpoten
Timo Nurmos och Jorma Kontio tog precis som Solvallakollegorna Walmann och Kihlström en V75-dubbel. Först körde Kontio till ledningen från 20 meters tillägg med Volocity de Vie och därifrån hade sexåringen inga som helst problem med att infria favoritspelarnas förväntningar. Sedan använde sig Kontio av en annan taktik när han lät S.G.Charpentiers vassa spurt tala segerspråk.
Queer Fish serverades en drömresa i andra par utvändigt av Kaj Widell i V75-avslutningen och när han fick full anfallsorder vid upploppets början avgjorde han i ett nafs.
Den favoritbetonade V75-raden betalade endast 598 kronor och då både utdelningen för sex och fem rätt understeg 15 kronor går de potterna, totalt 10,5 miljoner kronor, vidare till söndagen multijackpot på Romme. Då kan en ensam vinnare med sju rätt håva in över 70 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det krävdes 28 starter innan Reijo Liljendahl fick spräcka segernollan för 2018.Sedan kan man verkligen tala om ketchupeffekt.På onsdagskv&..


Det krävdes 28 starter innan Reijo Liljendahl fick spräcka segernollan för 2018.
Sedan kan man verkligen tala om ketchupeffekt.
På onsdagskvällen kunde han räkna in stallets sjätte respektive sjunde seger inom loppet av två veckor.
- Det är som jag har sagt, vi startar lite andra hästar nu. De har vilat under vintern och börjar komma. Jag hoppas att vi kommer med solen, sade Liljendahl som först fick se Kim Eriksson dominera från spets med Exclamation Mark.
- Det var årsdebut, man vet inte hur mycket han behöver ha i sig. Förra året blev spolierat av lite småproblem. Han har inte toppform, men det är en bra häst.
Torbjörn Jansson valde samma taktik bakom Zangone som aldrig släppte starkt avslutande Ineedyourmoneymum i farlig närhet.
- Vi ska försöka i alla fall, svarade Liljendahl på frågan om han kan hålla sin segerprocent (54) för mars månad under resten av året.

”Linda in honom i bubbelplast”
Ännu mer överlägsen var Björlifant i det inledande kallblodsloppet.
Något som fick delägaren Mohammed Malla att jubla högt i ATG Live-studion.
- Fantastiskt bra, det här trodde jag inte. Jag tänkte att det gick lite väl fort, men kolla hur han ser ut hästen, utbrast en lycklig expertkommentator.
Körande Per Linderoth var mer kortfattad i vinnarcirkeln:
- Det blev lätt, jag hade tussarna kvar i mål. Han var riktigt fin.
Jan-Olov Persson var på vippen att kopiera Liljendahl och bokföra en tränardubbel, men blev snuvad bakom ledande favoriten Nordby Hugin när S.T.C.C.Faksen slog sig förbi kort före mål.
Till stor lycka för tränaren och ägarinnan Karen Kvåle Eriksen som hade svårt att hålla tillbaka tårarna efter målgång.
- Det är som min unge, kunde man linda in honom i bubbelplast och ställa in honom i kökshyllan så skulle man ha gjort det. Jag var klar i stallet tio i ett i natt så det var skönt att man får lite utdelning.

Första miljonären
Istället blev det Linderoth som tog en dubbel då han följde upp med att skicka egentränade årsdebutanten Papiljotte till spets i Diamantstoet och roffa åt sig kvällens tyngsta segercheck på 125 000 kronor.
- Jättebra pengar, men det viktigaste är att hästen fungerar, pengarna kommer i andra hand, i alla fall för mig, sade kvällens kusk.
Någon som hade pengar i tankarna var däremot Ingemar Söderberg sedan han fått se sin lärling Sofia Frilén blåsa förbi proffsgubbarna efter en snygg styrning bakom Ellieann.
- Det är min första häst jag kört in en miljon med som jag tränat upp själv. Det är skoj, berättade Söderberg vars sexåring behövde 54 starter för att passera milstolpen.
Ett annat sto som mycket väl lär kunna kalla sig miljonärska innan året är slut är Jörgen Westholms Bula Bula Am. Oskar J Andersson förvaltade favoritskapet på bästa sätt bakom styrkefenomenet.
Litade på styrkan gjorde även Dennis Spangenberg när han skickade fram Jamie Oliver utanpå ledande Eldorado B. och betvingade denne i en tuff duell.

Robin Johansson, Kanal 75


ATG:s nya söndagsspel Grand Slam 75 kickade igång på Östersundstravet där snudd på trefaldige miljonären Cool Keeper h&oum..


ATG:s nya söndagsspel Grand Slam 75 kickade igång på Östersundstravet där snudd på trefaldige miljonären Cool Keeper hörde till de mera betrodda hästarna i den inledande avdelningen.
Ägarna Anette Karlström och Östersundsfödde Mats Eriksson hade tagit sjuåringen från Rättvik. Hästen som tränas av Leif Witasp skulle helst inte köras i ledningen – men det blev inte så.
Inhyrde Kenth Åkerlund från Sundsvall körde sig till ledningen efter några hundra meter.
Leo On Line fick lucka från rygg ledaren på upploppet men Cool Keeper sträckte på sig.
- Han har ju inte gått i ledningen på länge och ägarna ville gärna att vi skulle köra bakifrån. Men jag tyckte att jag fick en sådan bra start och tänkte att ”vi provar”. Det kändes bra under vägen. Jag har kört honom en gång förut och vet ju att det är en jättetrevlig häst, sa Kenth Åkerlund.
Som alltså blev premiärvinnare i Grand Slam 75.
- Det känns kul så klart. Såna här segrar är alltid lite speciella, sa Sundsvallskusken,

Inga 15 miljoner i premiären
Östersundstravet var alltså värd för den första omgången av Grand Slam 75. Det handlar om sju lopp, alltid söndagar och ett spel med dubbelt så högt radpris (en krona) som V75.
ATG garanterar 15 miljoner kronor när ett system lyckas bli ensamt med alla rätt.
Vid premiären i Jämtland var vinnarna lättfunna och sju rätt betalade ut 1 356 kronor och sex rätt 27 kronor. Ordet jackpot kom upp i kolumnen för fem rätt och miljoner rullar nu vidare till Grand Slam 75 nästa söndag i Halmstad.

Dubbel till Ohlsson
Landets regerande championkusk Ulf Ohlsson vann två av loppen. Ohlsson spårade runt om med omgångens största favorit Björlifant (71 procent) som tränas av Jan-Olov Persson.
Öystein Tjomsland-tränade Grude Svarten var en annan stor favorit som rattades till seger av Ohlsson.
I GS75-3 segrade norske gästen Baritron som kördes till ledningen efter 500 meter. En gedigen häst som nu tog 19:e segern i start 41.
- Han vann norska V75 mycket enkelt i den senaste starten. Det är en väldigt komplett häst, sa norske amatören Thomas Mjöen.
Övriga vinnare i premiären av Grand Slam 75 var Mofaksan (Mikael Olsson), Lugnets Sardonyx (Magnus Nilsson) och Indiana Sund (Daniel Wäjersten).

Mikael Wikner, Kanal 75


Ett nytt spel och ett nytt tv-program.ATG:s försök att göra söndagen till en ännu mer populär speldag går vidare med Grand S..


Ett nytt spel och ett nytt tv-program.
ATG:s försök att göra söndagen till en ännu mer populär speldag går vidare med Grand Slam 75, vilket är namnet på såväl den nya spelformen som det tillhörande tv-programmet.
Konceptet Grand Slam innebär att man garanterar en summa när ett system lyckas bli ensamt med alla rätt. För Grand Slam 75 är summan 15 miljoner kronor.
Spelet är snarlikt V75 med den stora skillnaden att radpriset på Grand Slam 75 är en krona, alltså dubbelt så högt.
Något som påverkar strategin enligt spelexperten Anders Malmrot.
- Ja, det blir en ganska påtaglig skillnad när man bara får hälften så många rader som man är van vid på V75. Jag har tittat på några olika upplägg till första omgången och som jag ser det måste man ha minst två och gärna tre spikar för att få ihop ett slagkraftigt system.

Spela bort 10 000 kronor i direktsändning
Just spelstrategi kommer att vara ett genomgående tema i tv-programmet.
- Det kommer att diskuteras samtidigt som vi trycker på att man ska tänka självständigt. Tänka på ett sätt som inte alla andra gör, utanför boxen om man så vill. Det är ju vad som krävs för att kunna bli ensam med sju rätt och få 15 miljoner kronor, säger Henrik Johnson, redaktionschef på Kanal 75.
Det låter snarlikt det tidigare söndagsprogrammet ”V64 med Grand Slam”…?
- Ja, absolut. Det här programmet kommer att ta vid där det förra slutade, men tittarna kommer att märka att det är ett nytt program. Bland annat ser dekoren annorlunda ut. Dessutom inför vi ett nytt moment, en tävling där en gäst får 10 000 kronor i spelkassa som ska omsättas under programmets gång.
Vad går det ut på?
- Alla gäster som är med under säsongen tävlar mot varandra. De fyra som lyckas spela in mest pengar går till en final där 75 000 kronor väntar vinnaren.
Får de behålla pengarna de spelat ihop också?
- Ja, självklart, det är riktiga pengar och riktiga spel.
Hur blir man gäst?
- Man anmäler sig på www.atg.se/gschampion. Kvalificeringen går till så att man lämnar in ett GS-system för 192 kronor, de som lyckas bäst har chansen att få komma till studion veckan efter.
Då har ni ingen gäst första veckan alltså…?
- Jo, då har vi Conny Bodin som slutade tvåa i VM i V75 i fjol.
Vilka kommer att medverka i programmet i övrigt?
- I premiären är Per Skoglund programledare med Micke Nybrink och Anders Malmrot som spelexperter, plus gästen Conny Bodin. Dessutom är Robin Hedström och Sara Svedin på plats på Östersundstravet. Framöver kommer Oskar Westberg att ta över som programledare medan vi varierar bland våra experter på vanligt sätt, säger Henrik Johnson.

”Mer information och mindre åsikter”
Vad gäller Anders Malmrot och övriga experter kommer dessa att få en lite mer nedtonad roll än tidigare.
- Ja, det blir lite annorlunda. Dels kommer vi inte att ha samma genomgång av varje avdelning som vi har på V86 och V75. Istället nöjer vi oss med att titta på favoriterna och sätta betyg på dessa. Överlag kommer vi mer att rikta in oss på att ge faktaunderlag. Utifrån det och vad som händer på banan får gästspelaren ta sina spelbeslut och förvalta sina pengar, säger Malmrot och fyller i:
- Man kan säga att det blir mer information och mindre åsikter. Just för att hjälpa alla som tittar att tänka själva.
Och när temat är att tänka självständigt känns det ju fånigt att fråga efter konkreta tips.
Men inte fånigare än att vi gör det ändå.
För oavsett vad man själv har för funderingar kan det ju vara värdefullt att få reda på vad experten tror på, om inte annat för att spela emot…
- Mofaksan (GS-4) tror jag mycket på, det är en tänkbar spik. Sedan har jag ett bra lås i Björlifant och Hallsta Vinnex (GS-6). Ett roligt drag är Lugnets Sardonyx (GS-5) som jag hoppas blir lite bortglömd, säger Anders Malmrot.
Premiären för Grand Slam 75 hålls alltså på Östersundstravet där den första avdelningen ser ett litet fält med flera kända namn som forne derbyvinnaren Beau Mec samt unghäststjärnorna Boys Going In och Cool Keeper.
Startskottet går 15.50 och är således inlämningstid för det nya spelet.
Tv-sändningen pågår i TV4 mellan 15.30-18.00.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-4 1660/5 5 29.3g 124
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-5 2180/5 3 29.4 218
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-4 2160/3 0
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 2180/8 5 28.2g 607
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-3 Ulf Eriksson 2200/6 B 1 26.7 17
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Ulf Ohlsson 2200/6 B 3 27.3 54
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-3 Jan-Olov Persson 1640/3 C 4 26.4g 146
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-9 Jan-Olov Persson 2700/5 B 2 27.4 32
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-3 Jan-Olov Persson 2200/7 B 4 29.1g 14
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 Ulf Eriksson 2680/8 B 2 26.9g 132
2016-09-06 2016-09-06 Bjerke-6 Ulf Ohlsson 2600/6 D 0 145
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-3 Ulf Ohlsson 2140/5 C 1 27.1 20
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-8 Jan-Olov Persson 1640/2 D 6 24.0 474
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-9 Ulf Ohlsson 2140/6 C 6 25.7 565
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-4 Torbjörn Jansson 2140/4 C 4 27.8g 174
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Per Lennartsson 2140/7 C 3 26.6 379
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-3 Per Lennartsson 2180/8 B 5 25.8 209
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Per Lennartsson 2160/12 B 6 28.0g 503
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-4 Jan-Olov Persson 2160/7 C 3 27.9 193
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-2 Jan-Olov Persson 2180/7 C 3 27.2 291
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-6 Jan-Olov Persson 1660/5 C 3 29.5g 146
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Jan-Olov Persson 2140/6 C str
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-2 Kaj Widell 1640/5 C 0 28.0g 95
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-8 Ulf Eriksson 2180/5 C str
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-2 Ulf Eriksson 2100/4 C str
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-7 Ulf Eriksson 2160/2 D 4 25.5 243
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-6 Ulf Eriksson 1660/14 B 0 27.8g 84
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-10 Ulf Ohlsson 2640/2 B 1 30.1 13
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-8 Kevin Oscarsson 2140/3 D 4 29.5g 338
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-2 Ulf Ohlsson 2140/11 B 2 26.0 50
2018-11-16 2018-11-16 Romme-7 Ulf Ohlsson 2140/8 C 2 24.3 46
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-9 Ulf Eriksson 2160/13 C 3 25.1 139
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-8 Ulf Ohlsson 2160/8 D 5 25.6g 59
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-6 Ulf Eriksson 2140/9 B 5 27.6g 15
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2140/2 C 1 25.6 29
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-7 Ulf Eriksson 2140/4 D str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Ulf Ohlsson 2160/8 B 4 26.1 45
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-5 Jan-Olov Persson 2160/10 B 0 g 20
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-8 Ulf Ohlsson 2140/3 B 1 26.4 20
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-6 Per Linderoth 2640/7 B 2 26.4 35
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-6 Per Linderoth 2140/4 C 1 25.7 108
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-10 Christoffer Eriksson 2640/6 C 0 26.8 443
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-10 Jan-Olov Persson 1640/4 B 0 26.0g 162ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se