Svarte Petter travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Svarte Petter travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Svarte Petter har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Svarte Petter har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Svarte Petter


Under torsdagskvällen kördes kvalen till Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet i Östersund.Som så många gånger förr handla..


Under torsdagskvällen kördes kvalen till Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet i Östersund.
Som så många gånger förr handlade det mycket om kallblods sportens dominanter Jan-Olov Persson och Öystein Tjomsland. Jan-Olov Persson hade hela 13 hästar med i kvalen, samtidigt som stall Tjomsland hade fem och fick med alla till final.
I den öppna klassen kördes två kvallopp och Jan-Olov Persson hade tio hästar med och fick med sju till final. Öystein Tjomsland hade en häst och Bore Mikkel imponerade stort och är hästen att slå i finalen.
Bore Mikkel var helt överlägsen sedan han fått ledningen in i första sväng då favoriten Juni Blixt galopperade. Väl i spets valde Tjomsland att dra på i ett högt tempo. På sista långsidan ökade försprånget och Bore Mikkel var ensam på upploppet och vann på vassa 1.23,1/2140 meter autostart. Bra som tvåa Envis och trea slutade överraskningen Lakafanten. Med till finalen även Blomsterprinsen, Järvsö Jop och Tekno Filur.
- Det här är en häst som verkligen har utvecklats, sa Öystein Tjomsland.
I det andra kvalet var Brolin favorit med Mats E Djuse. Allt gick planenligt från start och Brolin gled till ledningen. Efter 600 meter valde Per Linderoth att kliva fram utvändigt med stallkamraten Björs Balder. In på upploppet kopplade han greppet och vann lätt och blir att räkna med i finalen. Tvåa slutade Voje Dino före Brolin och med till finalen även Holms Pegasus, Svarte Petter och Tern Odin.
- Han är riktigt fin nu. Han har kommit väldigt bra och han har också blivit snabbare, sa tränare Persson.

Tjomslands duo imponerade
Lite fler hästar försökte ta sig till final i Derbystoet och det avgjordes i tre kvallopp. Öystein Tjomsland sitter i pole position med duon Siri Donna och Vega N.O.
Siri Donna fick trava utan skor för första gången och sprang lika lätt som en ballerina. Hon tog ledningen hur lätt som helst, släppte efter 400 meter till Åse Mona för att överta täten igen kort senare. Siri Donna fick bestämma i ett behagligt tempo och vann med krafter kvar. Tapper tvåa var stallkamraten Teknopuma som fick trava utvändigt. Åse Mona satt fast i rygg på Siri Donna som trea. Fyra och med till final Kattelbo Kajsa.
- Hon har alla kvalitéer. Hon har blivit väldigt kvick i benen sedan vi lättat henne och utvecklas mycket hela tiden, sa Öystein Tjomsland.
Lika lätt vann Vega N.O. Sedan Öystein Tjomsland körde till ledningen varvet före mål sedan andrahands favoriten Suså Ö.K. inte alls var med på noterna och fick släppa. Över upploppet var Vega N.O. helt överlägsen och fick med sig ytterligare tre norsk tränade hästar till finalen. Pave Faksa T.M., Christina K. och Suså Ö.K.
- Hon var väldigt bra. Starten gick väldigt sakta, men efteråt var hon fantastiskt fin. Hon har haft en våldsam utveckling på slutet, sa Öystein Tjomsland.
I det tredje kvalet skrällde det till. Jan Roar Mjölneröd kom igenom bra från start med Bol Lena och kom ner i rygg på ledaren. Knappa varvet före mål kunde Bol Lena överta taktpinnen och höll sedan undan för Öystein Tjomslands Nelson Helen som jagade utvändigt sista 800 meterna.
- Det var lite överraskande och det blev perfekt. Det klaffade maximalt, sa Jan Roar Mjölneröd.


Svenskt Kallblodsderby final
2140 meter autostart:

Häst – Tränare
1) Voje Dino (Jan Kristian Överdal)
2) Björs Balder (Jan-Olov Persson)
3) Bore Mikkel (Öystein Tjomsland)
4) Envis (Jan-Olov Persson)
5) Brolin (Jan-Olov Persson)
6) Blomsterprinsen (Jan-Olov Persson)
7) Järvsö Jop (Jan-Olov Persson)
8) Tekno Filur (Jan-Olov Persson)
9) Lakafanten (Line Bjölgerud)
10) Holms Pegasus (Alf Nordh)
11) Svarte Petter (Jan-Olov Persson)
12) Tern Odin (Bo Landgren)

Derbystoets final
2140 meter auto:

Häst – Tränare
1) Siri Donna (Öystein Tjomsland)
2) Vega N.O. (Öystein Tjomsland)
3) Bol Lena (Jan Roar Mjölneröd)
4) Pave Faksa T.M. (John Mogset)
5) Christina K. (Thor Borg)
6) Åse Mona (Merete Viksås)
7) Dhyana S. (Robert Skoglund)
8) Suså Ö.K. (Jens Kristian Brenne)
9) Teknopuma (Öystein Tjomsland)
10) Nelson Helen (Öystein Tjomsland)
11) Kattelbo Kajsa (Oskar Kylin Blom)
12) Rina C.K. (Sverre Hjörneröd)

Joakim Brundin, Kanal 75


 Lannem Silje avslutade sin karriär definitivt 2018. Då som det kanske bästa kallblodssto som sporten skådat. Nu skördar hon i s..


 Lannem Silje avslutade sin karriär definitivt 2018. Då som det kanske bästa kallblodssto som sporten skådat. Nu skördar hon i stället framgångar som mamma. Hennes treåriga dotter Lannem Stella, som har Tekno Odin som far, verkar ännu så länge följa tätt i sin mors hovspår.
Lannem Stella, som tränas av Jan-Olov Persson, var blytung favorit när uttagningarna till Kriteriestoet kördes på Dannero under måndagskvällen. Spelarna kunde sitta lugna i båten. Med Mats E Djuse i sulkyn imponerade hon stort vid en överlägsen seger från ledningen. Till finalen kommer hon som obesegrad i fem starter.
– Man vill ju inte det ska hända något konstigt i loppet, så det känns skönt att det är avklarat och att hon var så fin igen. Det är en riktigt fin häst, det är kul och vi hoppas att det håller i sig. Det känns oftast när det är lite bättre hästar och det är roligt när man få köra dem, sa Mats E Djuse.
I finalen väntar bland andra Lia Lykke från Mats Gällerstedts stall, som i sitt försök valde ett lämpligt tillfälle att ta karriärens första seger, det lätt efter en angenäm resa.
Den återstående uttagningen till Öystein Tjomsland med Spik Borka, som här gjorde tävlingsdebut, men som visade riktigt fina takter på direkten och vann enkelt.

Bore Mikkel imponerar – sex till final för Persson
En annan häst som också kan gå hur långt som helst är Bore Mikkel.
Kallblodsgiganten Öystein Tjomsland tränar Moe Odin-sonen som hade lekstuga från ledningen i sin uttagning till Svenskt Kallblodskriterium. Bore Mikkel har ännu inte förlorat på sex starter.
I finalen stöter han på ett helt gäng från Jan-Olov Persson stall som kvalade in hela sex hästar. Det kanske främsta kriteriebidraget är Brolin som har stora resurser, i uttagningen blev det övertygande seger från täten före stallkamraten Juni Blixt.
Det tredje försöket såg Gävletränaren Anders Högberg till att ta hem med sin rejäle Lome Lux som också han anförde loppet från start till mål.
Finalerna i Kriteriet och Kriteriestoet körs på Dannero den 7 augusti.

Svenskt Kallblodskriterium
2140 auto
(Häst – tränare)
1. Lome Lux – Anders Högberg
2. Brolin – Jan-Olov Persson
3. Bore Mikkel – Öystein Tjomsland
4. Re Finans – Jan-Olov Persson
5. Juni Blixt – Jan-Olov Persson
6. Nelson Rappen – Öystein Tjomsland
7. Valle Prinsen – Torfinn Rummelhof
8. Svarte Petter – Jan-Olov Persson
9. Blomsterprinsen – Jan-Olov Persson
10. Bäcklös Mar – Oskar Kylin-Blom
11.Björs Balder – Jan-Olov Persson
12. Guli Hektor – Öystein Tjomsland

Kriteriestoet
2140 auto
(Häst – tränare)
1. Spik Borka – Öystein Tjomsland
2. Lia Lykke – Mats Gällerstedt
3. Sjö Jenta – Öystein Tjomsland
4. Vega N.O – Öystein Tjomsland
5. Lannem Stella – Jan-Olov Persson
6. Pavefaksa T.M – John Mogset
7. Sundbo Korona – Robert Skoglund
8. Lome Hilda – Stefan Edin
9. Sonja Kiro – Jerker Bjurman
10. Teknopuma – Oskar J Andersson
11. Bork Tekla – Jörgen Westholm
12. Ängsfanny – Jan Ove Olsen

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Bordeaux S. kunde inte vara med från start och Johan Untersteiner såg till att ta sig ut i andraspår så fort som möjligt. 1200 mete..


Bordeaux S. kunde inte vara med från start och Johan Untersteiner såg till att ta sig ut i andraspår så fort som möjligt. 1200 meter före mål fick Bordeaux S. avancera framåt, men fick svar och blev hängande i tredjespår. I sista sväng gick han i ordentlig klinch med tätduon som var utan chans sista biten mot mål.
- Jag tänkte när det blir lite stiltje när dom hade kört klart där framme så lunkar jag fram för jag tyckte att jag hade bästa hästen, men motståndarna ville annorlunda och då satt man där som Svarte Petter i spåren och tänkte att nu är det bara att åka hem. 300 kvar kände jag att dom där framme slår jag men var rädd att få stryk av någon i rygg. På upploppet kände jag att vi grejar det ändå, sade Untersteiner.

Mera Untersteiner
125 000 kronor stod på spel i ett bonuslopp till Breeders Course för treåringar. Stefan Persson skickade Johan Untersteiners Garden Leave till ledningen och sedan var det treåriga stoet ensam på banan och vann på ett sätt som lovar mera.
- Detta var lite imponerande. Hon var väldigt rejäl måste jag säga. Hon blev lite skarp under vägen och hade ändå kraft och mod att avgöra en enkelt. Man blir lite orolig då hon aldrig släppte bettet och låg på lite hela tiden. Jag kände 500 meter före mål att det fanns mycket kvar, sade Stefan Persson.

Äntligen Selected News
Hans-Ove Sundbergs Selected News har inte haft marginalerna med sig under året och missat flera årgångsfinaler. När fyraåringen ställdes mot äldre och mer rutinerade kamrater visade han att han blir att räkna med på allvar framöver oavsett motstånd. Tillsammans med Magnus A Djuse gav Selected News inte ledande Summit In Sight en chans via en stark långspurt i tredjespår sista 700 meterna.
- Han har varit mycket piggare och gladare på slutet, sade hästens skötare Angelica Örtlund.

Ingen hittade åtta rätt
Skrällarna duggade tätt och det ingen som hittade alla åtta vinnare.
Största överraskningen bjöd Hanna Lähdekorpi på tillsammans med sin Quantum Roc. Favoriten Billi Time såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men Quantum Roc hade mer att ge över upploppet och Billi Time gav sig kort före mål.
Markus B Svedberg bjöd också på en ordentlig överraskning. Teton Miss Annie såg inte ut som en vinnare varvet före mål då hon satt sist i fältet. Ett högt tempo banade vägen för Teton Miss Annie som avslutade galant i vida spår.
Långt fram hade också Swept Wing i V86-avslutningen, men även hon spurtade heroiskt över upploppet och hann fram kort före mål för Ulf Ohlsson.
Björn Goop fick Cruise att ge allt sista 700 meterna och det höll hela vägen i V86-6.
Peter Ingves gav Ola Samuelssons Emma Häggenäs ett drömlopp i rygg på ledande favoriten Wolf Of Wallstreet i V86-inledningen och avgjorde lätt när luckan kom in på upploppet.
Ingen utdelning på åtta rätt och det betyder jackpot nästa onsdag. Sju rätt betalar 228 369 kronor och sex rätt 5 521.

Joakim Brundin, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Vad tycker du om Unionskampen generellt?– Jag tycker det är roligt med ”landskamper” mot Norge då det kommer lite andra kuskar och ..


Vad tycker du om Unionskampen generellt?
– Jag tycker det är roligt med ”landskamper” mot Norge då det kommer lite andra kuskar och rör om i grytan så att loppen inte blir så förutsägbara som de kanske annars blir emellanåt. Det blir en extra aspekt för spelarna att ta hänsyn till.
Hittills under året har Johan Untersteiners stall, som innehåller 107 hästar, startat 401 gånger och tagit 52 segrar, vilket ger en segerprocent och drygt 8,5 miljoner kronor inkört. En bit efter rekordåret 2017 då team Untersteiner körde in respektingivande 20,4 miljoner kronor och tog 142 segrar.
– Vi hade lite problem i våras då det gick lite trögt och sedan har treåringarna inte varit lika bra. Men nu känns det uppåt igen och stallet brukar leverera bra resultat under hösten, så vi hoppas på en bra avslutning på året.
Johan kan således bättra på årets siffror då han deltar i fem av de sju V75-avdelningarna med egentränade hästar och lämnar följande stallrapport.
10 Stand By Me (V75-1) gick bra senast, men ställs mot tuffa hästar den här gången. Den långa distansen ska inte vara några problem, men vi smyger med och får vara nöjda med en slant.
11 Kick The Dust Ås (V75-2) fick ett invändigt lopp på Jägersro och såg fin ut. Vi ställde in siktet på Färjestad efter det, men tyvärr fick han bakspår vilket dämpar förhoppningarna. Formen är i alla fall fin. Platschans.
8 Cyber Lane (V75-5) gick ett kanonlopp som trea i Åby Stora Pris bakom Moni Viking och Who´s Who. Drog ”Svarte Petter” i spårlottningen och plan A är att köra med honom till slut. Efter det här loppet siktar vi på SM.
8 Niky Flax (V75-6) var riktigt bra vid segern senast efter lite välförtjänt vila. Normalt har han gått framåt med lopp i kroppen, men även han fick ett uselt läge. Med honom måste jag ändå ladda med från start.
10 Sandsjöns Enzo (V75-7) har formen helt på topp och är snart förtjänt av att sticka nosen först. Han fick det bästa läget (!) av mina starthästar och är väl en av de som ska räknas i ett öppet lopp. Lång distans går bra.
Hur vill du summera V75-omgången för din del?
– Hästarna känns fina överlag, men de dåliga startspåren gör att jag måste ligga lågt på förhand, avrundar Johan Untersteiner.

Magnus Blom, Kanal 75


Vad tycker du om Unionskampen generellt?– Jag tycker det är roligt med ”landskamper” mot Norge då det kommer lite andra kuskar och ..


Vad tycker du om Unionskampen generellt?
– Jag tycker det är roligt med ”landskamper” mot Norge då det kommer lite andra kuskar och rör om i grytan så att loppen inte blir så förutsägbara som de kanske annars blir emellanåt. Det blir en extra aspekt för spelarna att ta hänsyn till.
Hittills under året har Johan Untersteiners stall, som innehåller 107 hästar, startat 401 gånger och tagit 52 segrar, vilket ger en segerprocent och drygt 8,5 miljoner kronor inkört. En bit efter rekordåret 2017 då team Untersteiner körde in respektingivande 20,4 miljoner kronor och tog 142 segrar.
– Vi hade lite problem i våras då det gick lite trögt och sedan har treåringarna inte varit lika bra. Men nu känns det uppåt igen och stallet brukar leverera bra resultat under hösten, så vi hoppas på en bra avslutning på året.
Johan kan således bättra på årets siffror då han deltar i fem av de sju V75-avdelningarna med egentränade hästar och lämnar följande stallrapport.
10 Stand By Me (V75-1) gick bra senast, men ställs mot tuffa hästar den här gången. Den långa distansen ska inte vara några problem, men vi smyger med och får vara nöjda med en slant.
11 Kick The Dust Ås (V75-2) fick ett invändigt lopp på Jägersro och såg fin ut. Vi ställde in siktet på Färjestad efter det, men tyvärr fick han bakspår vilket dämpar förhoppningarna. Formen är i alla fall fin. Platschans.
8 Cyber Lane (V75-5) gick ett kanonlopp som trea i Åby Stora Pris bakom Moni Viking och Who´s Who. Drog ”Svarte Petter” i spårlottningen och plan A är att köra med honom till slut. Efter det här loppet siktar vi på SM.
8 Niky Flax (V75-6) var riktigt bra vid segern senast efter lite välförtjänt vila. Normalt har han gått framåt med lopp i kroppen, men även han fick ett uselt läge. Med honom måste jag ändå ladda med från start.
10 Sandsjöns Enzo (V75-7) har formen helt på topp och är snart förtjänt av att sticka nosen först. Han fick det bästa läget (!) av mina starthästar och är väl en av de som ska räknas i ett öppet lopp. Lång distans går bra.
Hur vill du summera V75-omgången för din del?
– Hästarna känns fina överlag, men de dåliga startspåren gör att jag måste ligga lågt på förhand, avrundar Johan Untersteiner.

Magnus Blom, Kanal 75


Förra året vann Felicity Shagwell (GS75-7) tre av fem starter och i stora tvååringsloppet Svampen Örebro föll hon med flaggan i..


Förra året vann Felicity Shagwell (GS75-7) tre av fem starter och i stora tvååringsloppet Svampen Örebro föll hon med flaggan i topp som tvåa. Att döma av årets säsongsupptakt kommer hon bli en hård nöt att knäcka i storloppen även som treåring.
- Hon har tagit ytterligare steg från förra säsongen och utvecklat det mesta. Framför allt har hon lagt på sig en jäkla massa muskler. Förra säsongen var hon nästan ett benrangel om man jämför. Nu är hon mycket mera häst med en helt annan kropp, säger André Eklund.
Den 31-årige Åbytränaren har haft proffslicens sedan hösten 2011 och i Felicity Shagwell kan han ha sin första riktigt stora stjärna.
- Hon har alla kvalitéer som krävs för en riktig topphäst, säger Eklundh och utvecklar.
- Hon har ett jäkla gott psyke, tycker det är kul att träna och tävla och så har hon en ruskig teknik. Jag undrar om jag har kört någon snabbare häst, hon är ruskigt snabb, och så har hon hjärta och lungor och är väldigt lågpulsad.
Bra ston är ofta lite egensinniga och även den egenskapen har Felicity Shagwell.
- Till exempel kan man få stanna fem-sex gånger när man tar in henne från hagen. Då är det bara att stå stilla någon minut för det går inte att få henne att röra sig. Och börjar man bråka är man ovän med henne ett tag sedan. Så visst är hon egensinnig och hon har ett jäkla självförtroende.

Stor fördel av spårlottningen
Guldstoet med 300 000 kronor till vinnaren är huvudnumret när GS75 på söndag avgörs på Axevalla. Loppet kördes första gången 1972 och i årets upplaga har Felicity Shagwell chans att sälla sig till en celeber skara ston. Bland loppets tidigare vinnare finns storheter som Ina Scot, Lovely Godiva, Fridhems Ambra och Viola Silas.
- Jag har varit tvåa i Breeders’ Crown och kört in mer pengar, men en seger i Guldstoet skulle vara min största hittills, säger Eklundh, som inte är enbart glad över att hans häst lottades till ett fint tredjespår bakom startbilen samtidigt som tuffaste motståndaren A Sweet Dance drog Svarte Petter.
- Startspåren blev perfekt lottade för vår del och det ska bli kul att möta A Sweet Dance som har imponerat mycket på mig. Men det är lite tråkigt att hon fick spår tolv för det hade varit roligt att få se vem som har den bästa hästen. Nu ser det helt klart väldigt bra ut för vår del.
Det känns inte som någon vild gissning att du siktar på ledningen...
- Från spår tre har jag inget val och vi kommer kunna glida till ledningen.
Några utrustningsändringar?
- Jag ska lägga på ett par falsade järnskor fram istället för vanliga släta. Jag tycker att hon har varit lite för hög i gången fram så jag ska försöka flacka ut den lite, men viktmässigt är det ingen skillnad.
Hur segerviss är du?
- Vi har inte sett botten i varken henne eller A Sweet Dance men A Sweet Dance får vara jäkligt bra om hon ska ta oss från ledningen. Det klart att jag tror på väldigt bra chans.

”En bit under Felicity”
André Eklundh har även med Doyouknow i Guldstoet men att hon ska utmana om segern tror inte hennes tränare.
- Hon är en jättego liten häst. Hon har alltid varit en bit under Felicity men gör det bra hela tiden. Hon är kvick i benen en bit och det är inte omöjligt att hon kan vara trea-fyra.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-6 Henrik Svensson 2140/2 C 5 27.0 438
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-6 Per Linderoth 2160/5 C 3 30.0 126
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-3 Torbjörn Jansson 1660/3 C 2 26.0 137
2022-10-07 2022-10-07 Umeå-4 Per Linderoth 2160/8 B 1 29.7 40
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-6 Per Linderoth 2160/6 C 5 28.8g 205
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-2 Mats E Djuse 2160/10 A 1 31.7g 37
2022-08-07 2022-08-07 Dannero-11 Torbjörn Jansson 2140/8 D 0 30.6g 334
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-4 Jan-Olov Persson 2140/5 B 4 31.1g 114
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-1 Örjan Kihlström 1640/6 D 0 28.6g 282
2022-06-08 2022-06-08 Romme-1 Torbjörn Jansson 2140/1 C 3 28.7
2022-05-05 2022-05-05 Östersund-1 Mats E Djuse 2180/6 B 1 32.8 16
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-5 Mats E Djuse 2140/5 D 1 33.4 59
2023-11-11 2023-11-11 Bergsåker-6 Per Linderoth 2140/4 C 0 g 82
2023-10-26 2023-10-26 Gävle-4 Mats E Djuse 1680/10 B 0 27.9g 158
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-3 Ulf Ohlsson 2140/5 C 3 26.6 121
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-7 Per Linderoth 2160/4 C 1 26.0 190
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-3 Mats E Djuse 1660/14 A 0 g 51
2023-09-04 2023-09-04 Solänget-8 Mats E Djuse 2140/1 D 1 27.2 26
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-7 Torbjörn Jansson 2140/11 D 0 25.0 1111
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-5 Ulf Ohlsson 2140/7 C 5 26.8 272
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-5 Per Linderoth 2140/9 A 4 26.5 122
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-1 Torbjörn Jansson 2140/1 D 6 27.1g
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-1 Per Linderoth 2160/3 B 2 27.7 60
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-4 Per Linderoth 2640/5 B 1 29.5 20
2023-05-19 2023-05-19 Romme-8 Per Linderoth 2160/13 B 5 26.8g 727
2023-05-01 2023-05-01 Hagmyren-10 Per Linderoth 2180/8 C 3 27.0 272
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-1 Per Linderoth 2140/5 C 6 28.9g
2024-04-16 2024-04-16 Bollnäs-7 Mats E Djuse 2640/7 B 1 27.3 16
2024-03-31 2024-03-31 Romme-6 Mats E Djuse 2660/9 A 1 26.5 32
2024-03-13 2024-03-13 Bergsåker-8 Mats E Djuse 2140/3 B 1 26.2 32
2024-02-25 2024-02-25 Romme-9 Mats E Djuse 2140/11 A 0 30.5g 71



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se