Guli Rubin travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Guli Rubin travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Guli Rubin har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Guli Rubin har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Guli Rubin


Han kom från seger i Åby Stora Pris efter en makalös avslutning.Och just förmågan att kunna spurta i långa lopp har varit Moni..


Han kom från seger i Åby Stora Pris efter en makalös avslutning.
Och just förmågan att kunna spurta i långa lopp har varit Moni Vikings signum.
Men den här lördagen visade han upp en ny egenskap.
Hur många gånger Moni Viking fått springa först i en karriär som inför lördagen hade inbringat över tio miljoner kronor är oklart, men det kan säkerligen räknas på ena handens fingrar.
På svensk mark hade han i alla fall aldrig gjort det på 16 starter, men när Björn Goop satte fyr från det gynnsamma innerspåret på Bergsåker var det inget snack om saken.
Moni Viking ”höll upp” ledningen och såg inte någon gång ut att ge utvändige storfavoriten Don Fanucci Zet en chans att gå förbi.
- Han är ganska startsnabb, men han har nästan aldrig startat i autostart. Idag fanns det en chans att hålla upp ledningen och då var det värt att prova för det, förklarade Björn Goop som ganska problemlöst höll ifrån sig attackerna på första rakan.
Att forne elitloppsvinnaren Don Fanucci Zet skulle ansluta på utsidan var förstås enligt beräkningarna, men inte att Moni Viking så enkelt skulle stå emot uppvaktningen.
- Vi blev betydligt mer morska när vi fick ledningen och första varvet blev lagom för vår del. Han är stark och rejäl och duktig och höll undan säkert, förklarade Goop som fått hästen i träning i omgångar från ägaren Jan Lyng och trots skadeproblem lyckats få nioåringen tillbaka i samma skick som i fornstora dagar då hästen slaktade motstånd och världsrekord över tre kilometer.
- Den skadan han kommit tillbaka från nu är inte första skadan. Men det är en väldigt positiv häst, som alltid vill göra sitt jobb och tycker att livet är jättekul. Trots att han är en långdistansare så är nog speeden hans främsta vapen, den där höga hastigheten som han kan få upp på ett par hundra meter, sade Björn Goop.
Det var den speeden som Hail Mary fick smaka på i Åby Stora Pris och Don Fanucci Zet inte kunde svara på den här gången.
- Han var väl lite segare idag, samtidigt som loppet han fick blev besvärligt, förklarade Örjan Kihlström som nu fått se sig besegrad som storfavorit av Moni Viking i två raka miljonlopp.

Melander slog dubbla rekord
SM för kallblod utvecklades till ett taktiskt rävspel sedan Mats E Djuse rivstartat till spets med Stjärnblomster, men sedan valt att frivilligt släppa över ledningen till storfavorten Månlykke A.M.
Därmed hade Gunnar Melander bara en uppgift, att hålla fast sin värste konkurrent.
Det lyckades nästan lite för bra…
- Det blev ju inget lopp när Mats släppte. Jag försökte köra undan sista biten så att han skulle få bli tvåa, men då fick jag ingen fart på hästen. Det hade gått så långsamt att hästen blev flegmatisk sista biten, förklarade 75-årige Melander som därmed blev historisk på flera sätt.
Först och främst slog han naturligtvis sitt eget rekord som äldste kusk att vinna på V75, men framförallt gick han förbi Jan-Olov Persson gällande SM-tecken.
13-12 är numera ställningen mellan Sveriges två främsta kallblodstränare i modern tid där Melanders prestation ska ses i ljuset av att han tog sin första titel med Lapp Nils redan 1985 och efter en lång segertorka nu vunnit åtta upplagor på ett decennium.
- Det var med Lapp Nils som jag började att träna på ett visst sätt. Sedan har jag förfinat det. Men grundprincipen är detsamma, att hästen är ett flyktdjur och ett bytesdjur och att man får ta hänsyn till det. Vi har en sandbana på 800 meter där vi tränar, förklarade Melander sina smått ofattbara framgångar med ett litet material.
Mats E Djuse såg ut att sitta bakom en tickande bomb och tycktes i loppet märkbart irriterad att han inte fick chansen att utmana positivt spurtande Guli Rubin om silvermedaljen.
Men efteråt verkade han mest nöjd med vad som ser ut att bli Sverige främsta kallblodssto på väldigt många år.
- Det kändes väldigt bra under vägen och jag trodde att det skulle lösa sig. Men Gunnar kunde hålla fast oss. Min häst tog i mer och mer och jag var trött i armarna efter loppet. Det hade suttit fint med en lucka 100 kvar, då hade det smällt till, men vi får ta revansch nästa gång.

Flera segervägar från spår 8
Månlykke startade från avskydda spår 8 som visade sig vara ett sällsynt lyckat utgångsläge bakom bilen.
Magnus A Djuse valde att lösa sitt ytterspår på två olika sätt och lyckades perfekt. Timo Nurmos’ storfavorit Ivanka Amok skickades till ledningen och dundrade ifrån i överlägsen, men inte helt perfekt stil.
Med Niclas Westberg-tränade skrällen Babsans Bankir blev det en lugn avgång och knapp spurtvinst sedan konkurrenterna kört rommen av sig.
Den senare taktiken kopierade Daniel Wäjersten bakom Gooner som kunde gotta sig åt 1.09-fart första varvet och blåste förbi i bländande stil på snygga 1.10,6/1 640 meter autostart.
Två ledare som höll var däremot Stefan Arvidsson-tränade Behind Lord som räddade sig undan på målfoto för Kihlström medan Jörgen Westholms hårding Santos de Castella var imponerande överlägsen i en på pappret knallhård bronsdivision via 1.12,5/2 640 meter autostart.
V75 betalade 16 941 kronor för sju rätt.
Jackpot på fem rätt innebär att över 29 miljoner kronor vandrar vidare till lördagens V75 på Jägersro där en ensam vinnare spås få 54 miljoner.

Robin Johansson, Kanal 75


Det bjöds på flera häftiga insatser och strålande prestationer under midnattstravet i Boden. Travsport av yppersta klass kulminerade i Nor..


Det bjöds på flera häftiga insatser och strålande prestationer under midnattstravet i Boden. Travsport av yppersta klass kulminerade i Norrbottens Stora Pris som avslutade V75®. Derbyvinnaren Who’s Who var senast tvåa i Harper Hanovers lopp under elitloppshelgen. Nu kom den första stora fullträffen i ett miljonlopp som äldre när han kom som skjuten ur en kanon över det 200 meter långa upploppet. Örjan Kihlström hittade ner i tredje par utvändigt med Who’s Who kort efter start. Samtidigt tog favoriten Very Kronos planenligt hand om ledningen och fick dirigera i ett för klassen moderat tempo. Erik Adielsson kunde efter 1.11,1 första 500 metrarna dämpa till 1.13,3 första varvet. Då trodde många att Very Kronos skulle bli svårslagen, samtidigt som Moni Viking parkerat på utsidan tillsammans med Björn Goop. Men Who’s Who ville annat. Det blev dock llångt fram till täthästarna i sista sväng när framförvarande Wild Love inte gick framåt. Örjan Kihlström fick lyfta ut Who’s Who i fjärdespår cirka 300 meter kvar och då gick det undan värre. Det small bara till över upploppet när Who’s Who kom farande och fångade in en snopen Very Kronos och Erik Adielsson precis före mål.
– Han kan verkligen spurta när det stämmer och nu stämde det ändå bara litegrann när det blev långt fram när Wild Love inte tog sig framåt. Det kändes som att det skulle bli svårt att få tag i Very Kronos och speciellt i sista sväng när det inte löste sig. På den här nivån är det inte så lätt att hämta in de här längderna, sa Örjan Kihlström.
– Han har ju varit väldigt fin sedan han var fyra år och det är en jättemysig häst med ett fantastiskt psyke. Kul att han fick vinna ett stort lopp som äldre.

”Trodde det var kört när det gick så sakta”
Who’s Who ägs av Travkompaniet och tränas av Pasi Aikio som var rörd till glädjetårar över segern.
– Det är fantastiskt att han hann dit. När det gick så sakta första varvet trodde jag att det var kört. Det är var riktigt kul. Det bara bubblar för det här var hans första vinst som äldre. Han har gått riktigt bra tidigare och det har krävts världsrekord för att slå honom i flera av loppen. Det var skönt att få sätta dit honom. Han betyder väldigt mycket och är vårt ansikte utåt. Det är klart att man är stolt över en sån här häst, sa Pasi Aikio.
Segertiden blev 1.11,3/2140a. Very Kronos blev alltså tvåa och det var en besviken Erik Adielsson precis efter loppet. Moni Viking höll till tredjeplatsen.
– Han gör det jättebra och jag hade under 1.10 sista tusen. Han fick stryk av en häst som var fantastiskt bra. Jag är besviken på placeringen men inte på hästen, sa Erik Adielsson.

Swagger imponerade i en gruvlig revansch
Som nämndes i början av den här texten så bjöds det på flera otroligt fina prestationer i V75 den här tävlingskvällen i Boden. Vi kan börja med den populära hemmasegern för Swagger som imponerade stort för sin tränare och kusk Sandra Eriksson. Duon tog en gruvlig revansch efter den snöpliga galoppen på upploppet i V75 i Umeå. Swagger stod helt i en klass för sig när han bjöd på en suverän uppvisning och bombade hem V75-5 på hemmaplan. Hästen öppnade blixtsnabbt och snuvade invändige Syoss på ledningen kort efter start. Efter en inledning på 1.09,3 första 500 metrarna fortsatte Swagger dundra på i ett högt tempo och varvade på 1.10,3. Han drog undan i flera längder ledning och bara utökade försprånget på slutvarvet. Swagger vann helt överlägset med tussarna kvar i öronen på tiden 1.11,1/1640a till stor glädje för sin tränare, ägare och kusk Sandra Eriksson.
– Han tycker det är så kul och det är verkligen en dröm att köra honom. Han gör allting rätt, är spikrak i vagnen och travar som en konung. Det var jättekul för hästen är så väl värd det här, sa Sandra Eriksson.

Ny ruggig kross av Upstate Face – ”Sjuk förvandling”
Upstate Face hade en våldsam uppvisning när han vann på 1.09,5 i Östersund förra veckan. Nu svarade den Adrian Kolgini-tränade hästen för en ny grym insats när han krossade konkurrenterna. Trots en resa utvändigt om ledande Cab Lane såg tog han över befälet redan i sista sväng, och bara försvann ifrån de övriga. Oerhört imponerande över den långa distansen där segertiden blev 1.12,9/2640a.
– Jag är mållös för det här är en sjuk förvandling som han har gått igenom. Han blev lite för vass på kuppen och det var grymt. Så okörd som han var på 1.09,5 är det inte många som har fått uppleva. Jag trodde att han var stenklar oavsett löpning och det var han, sa Adrian Kolgjini om sin nya stjärna.

Dubbelseger för Jörgen Westholm
Jörgen Westholm var själv inte på plats i Boden, men fick se två av sina egentränade hästar vinna dom båda inledande avdelningarna på V75. Först styrde lärlingen William Ekberg in Silver Bullit som avgjorde knappt i en tät slutstrid i V75-1 där flera hästar var på linjen över mål. Detta efter en resa i fjärde par invändigt och sedan lucka mellan hästar den sista biten. Silver Bullit sköt till sylvasst och avgjorde knappt precis på linjen före en mycket tapper Leave Your Sox On som gjort grovjobbet utvändigt om ledaren på slutvarvet. Det här var 23-årige William Ekbergs första seger i V75.
– Jag har inte hunnit ta i det, det är helt sjukt. Det är verkligen kul att sätta pricken över i:et med den här hästen, sa William Ekberg.

Därefter var det Erik Adielsson som satt bakom vinnande Guli Rubin i kallblodsloppet. Den sistnämnda gick på i tredjespår 1200 meter kvar och fick ryggar att gå i.Efter egen attack in på upploppet så avväpnade Guli Rubin enkelt den ledande Sundbo Nova. Däremot satt favoriten Bol Brage fast med alla krafter kvar och fick aldrig chansen.
– Han gjorde ett riktigt bra lopp som kunde vinna trots tredjespår hela sista varvet, berömde Erik Adielsson om den Jörgen Westholm-tränade hästen.
Pewdiepie var bara bäst när han enkelt vann V75-3 för Björn Goop. Efter tredjespår i första sväng kom han fram utvändigt om ledande Nicois du Gull, och plockade enkelt ner denne över upploppet. Favoriten Pewdiepie tävlade i en jänkarvagn för första gången vilket gav bra effekt och segern blev väldigt enkel.
– Jag tycker han var jätteduktig. Han fick ett tufft lopp med tredjespår första 500 och sedan dödens. Han var bäst idag, sa Björn Goop.
Däremot körde Björn Goop galopp i V75-4 med favoriten Balsamine Font som galopperade 900 meter kvar när hon var på väg fram utvändigt om ledaren. Istället blev det en rejäl överraskning för Todays Estelle som ledde från start till mål för Per Linderoth. Tränar gör Anders Wallin på Bergsåker som blev hundraprocentig med resan till Boden då hans kallbod Ulvsåsen vann ett lopp utanför V75.
– Det är en jättefin häst med en bra exteriör och en fantastiskt fin inställning. Det blev väldigt bra i ledningen och det var jättekul, sa Anders Wallin.
Sju rätt på V75 gav 235 238 kronor den här jackpotomgången.

Michael Carlsson, Kanal 75


Björn Goop satte tonen direkt i GS75-1, där hans talangfulla sto The Primerose gjorde sin första start som fyraåring. Hon inledde tävl..


Björn Goop satte tonen direkt i GS75-1, där hans talangfulla sto The Primerose gjorde sin första start som fyraåring. Hon inledde tävlingskarriären i höstas och efter en andraplats i debuten tog hon tre raka segrar. När hon nu var tillbaka efter vinterträning stack hon till ledningen och en söndagspromenad senast hade hon ytterligare en etta i resultatraden.
- Det sa kanske inte så mycket. Hon öppnade snabbt och fick ledningen och sedan gick det sakta. Men stilen var jag nöjd med. Hon gick undan med gott om krafter kvar och var lite flegmatiskt, precis som man vill ha ett sto i början, sa Goop.
Med Galant Sisu laddade Björn Goop hårt från start och från ledningen avfärdade hästen favoritspelade Arquana As försök att gå i klinch.
För Short In Cash var vägen till vinnarcirkeln en annan. Han serverades ett lopp som tvåa i andraspår bakom favoriten Global Undecided. Ledande Island Life dundrade på i högt tempo i ledningen men i slutkurvan tröt hans krafter. Global Undecided hade inte heller något svar när Goop satte in stöten och sedan favoriten försvarat sig med galopp stack Short In Cash undan till säker triumf.
- En mycket bra dag. Alla hästarna var bra överlag men den som utmärkte sig mest var Short In Cash. han var jättefin, sa Björn Goop.

Premiärseger för Gocciadoro
Goops fjärde seger inom GS75 kom som lånekusk bakom Alessandro Gocciadoros Alpago W.F. Den italienske topptränaren, som skördat stora framgångar i Sverige tidigare, har 15 hästar på sin filial på Söderby Gård utanför Stockholm och han kvitterade nyligen ut Solvallalicens. Med Alpago W.F. gjorde han debut som hemmatränare på huvudstadsbanan och femåringen hade inga bekymmer med att bärga segern sedan Björn Goop kört till ledningen.

Skräll i kallblodsloppet
Dagens fetaste segercheck uppgick till 100 000 kronor och delades ut i Centaurs lopp för kallblod. Där gjorde favoriten Gorm en slät figur och kastade in handduken tidigt trots en fin resa. Istället var det Nathalie Bloms barfotatravande Björlifanner och Jörgen Westholm-tränade Guli Rubin (Erik Adielsson) som gjorde upp över upploppet och när mållinjen skars var de båda skrällarna jämsides. Inte ens målfotot kunde skilja hästarna åt och därmed fick de dela på segern.
- Han gör det ruggigt bra i dag och en riktigt bra slutkurva. Sedan in på upploppet kände jag att Erik kom närmare och närmare men jag vågade inte riktigt släppa av. Så det var precis sista metern som jag vågade släppa till honom lite och det var väl därför vi landade med dött lopp, sa Nathalie Blom.
Linda Sedströms Firebird Scoop skrällde också när han tog en imponerande seger från ledningen tillsammans med Tobias J Gustafsson och Reijo Liljendahls USA-import Perpetuate imponerade även han då han med Örjan Kihlström i sulkyn rundade motståndet från spår tolv och vann i överlägsen stil.
- Jag tycker att han är överlägsen i klassen. Vi vill skynda långsamt och bygga hästen men han har lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och får han vara frisk tror jag att han kan vara med i lite större sammanhang, sa Liljendahl.
De som prickade in samtliga vinnare på GS75 fick för det 4 149 kronor. Sex rätt delade ut 105 kronor och fem rätt 20 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Jörgen Westholm har haft härligt stäm i sulkyn på V75 under februari. Det började med att han tog hem V75 Champions genom att sät..


Jörgen Westholm har haft härligt stäm i sulkyn på V75 under februari. Det började med att han tog hem V75 Champions genom att sätta dit såväl Strong Heartbeat som Remarkable Feet på Åby. Veckan efter hade han bara en styrning i V75-finalerna och slog då åter till bakom Remarkable Feet, denna gång till skrällodds.
Det har tydligen gett råg i ryggen för på lördag sätter Westholm upp sig själv upp bakom samtliga sina fem V75-hästar och berättar följande inför omgången:
- 7 Guli Rubin (V75-2) galopp ett var mitt fel, jag trodde att jag kunde forcera mig till ledningen och hästen kändes så fin i det läget. Galopp två var en lite trång incident, det var lite rörigt, så halva galoppen var väl mitt fel. Han är rätt startsnabb och trivs med att vara med i främre träffen. Skulle jag få spets och vara med i pole position så skulle han kunna dyka upp i striden, men jag har jättestor respekt för Ängsborken som jag tror är vår nya kanon i kallblods-Sverige. Det var inte jänkarvagnens fel att han hoppade senast, det var kusken, så vi tar den igen. Hästen har sett jättefin ut i jobben och har toppform, men står lite fel inne i klassen.
- 4 Infinite Knight (V75-4) fick helstängt på sig senast, jag trodde att hon skulle gå felfritt från bakspår, men hon ville inte det. Nu öppnar vi upp henne med skygglappar som man kan dra ner. Vi siktar på en felfri avgång, hon är i form och ska streckas i ett öppet lopp. Hon har lite dåligt med segrar i raden, men jag tycker inte att det beror på henne. Hon har sett fin ut efter Mantorp och kan vinna med rätt lopp.
- 3 Radjah d’Inverne (V75-5) var vi inne på senast, men så fort han får göra något själv i loppen så fungerar han inte. När han inte har någon häst framför sig så blir han ivrig och spänner sig och tappar stinget till slut. Han ska ha en smygresa. Distansen passar och han känns fin i träningen, men det är en sådan man måste sitta kvar med till 150 kvar. Lyckas vi servera honom det loppet så kan han vinna. Tittar man i lopparkivet så har han verkligen smygform. Han har inte haft någon tur med positionerna sista fem starterna.
- 1 Remarkable Feet (V75-6) känns fortsatt fin. Han kan öppna, kollar man på hans spårstatistik i karriären så har vi inte haft så många lägen att prova från start. Skulle han få spets så skulle jag väldigt gärna vilja köra honom där. Jag tror att han växer lite i ledningen. Inga ändringar.
- 1 Strong Heartbeat (V75-7) har jag aldrig kört något riktigt bakom bilen med, så han ska få vara med innan tävlingarna imorgon. Jag tänkte lägga ut på Twitter efteråt hur han känns i bilprovstarten och hur jag upplever att han ska kunna öppna. Skulle han få spets är det nog inte så jättemånga som kan ta sig förbi honom under loppet. Det är en häst med hög kapacitet. Vi har haft fantastiskt bra träningsförhållanden på vår inomhusbana så jag väljer att starta på lite. Han är lite orutinerad och behöver lopp inför säsongen, så han kommer att få starta på under våren. Vi fortsätter med järnskor, bomull och vanlig vagn. Jag hoppas att det kan gå ändå, säger Jörgen Westholm.

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


De två som kvalificerade sig från uttagningsloppet som kördes i söndags den 26 januari på Bollnäs var Ängsb..


De två som kvalificerade sig från uttagningsloppet som kördes i söndags den 26 januari på Bollnäs var Ängsborken som vann före Guldtopp (bilden). Dock valde Alf Jonsson tacka nej till Frankrikeresan för Ängsborken då han var tveksam till den långa resan och korta perioden mellan loppen.
Därav fick hästen som var trea i mål frågan om att starta på Vincennes, Guli Rubin, som tackade ja.
Övriga två platser går till wildcards som anmält sitt intresse till Svensk Travsport. Det var tre hästar, Forspärla, Guli Roy och Guli Tor som visat intresse och på tisdagen seedades de enligt Svensk Travsports seedningsregler med utfallet att det är Guli Roy och Guli Tor som blir svenska wildcards och som kommer att få åka ner till Vincennes.

Det svenska laget består av:
Guldtopp, valack född 2012, 806 809 kr, rekord 24,8m, efter Alm Viktor och Nellie Rej. Tränare: Daniel Wikberg, Östersund
Guli Rubin valack född 2012, 962 150 kr, rekord 24,0m, efter Järvsöfaks och Guli Stjärna. Tränare Jörgen Westholm, Romme
Guli Roy valack född 2015, 927 228 kr, rekord 22,4ak, efter Briskeby Philip och Åsa Stina. Tränare Jan-Olov Persson, Hagmyren
Guli Tor hingst född 2012, 1 017 900 kr, rekord 24,1m, efter Dotterud Teddy och Guli Saga. Tränare Jan-Olov Persson, Hagmyren.

Svensk Travsport


Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.- För det första är det en tuff resa til..


Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.
- För det första är det en tuff resa till Paris. Sedan blir det bara tre dagar mellan loppen, vilket känns väl tätt med tanke på att Ängsborken haft en gaffelbandsskada. Nej, jag är rädd om den här hästen, han är bara fem år gammal och har tio år kvar att tävla! säger Alf Jonsson till Travronden.
Ängsborken har vunnit tre av fyra starter efter sitt långa skadeuppehåll. Totalt ståtar han med 11 segrar på 20 starter och 938 000 kronor insprunget. Tvåan i söndagens uttagningslopp, Guldtopp, är också kvalificerad till loppen i Frankrike och Ängsborkens biljett går vidare till trean Guli Rubin.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-4 1640/1 2 28.1 145
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-3 2180/5 6 36.4g 121
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-9 Tomas Pettersson 2680/3 C 5 29.1 68
2016-09-06 2016-09-06 Bjerke-5 Ulf Ohlsson 2600/6 B 0 176
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-3 Krister Söderholm 2140/3 B 2 27.3 27
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-9 Torbjörn Jansson 2140/10 C 0 g 411
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-6 Torbjörn Jansson 2140/2 C 4 25.1 132
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Örjan Kihlström 2140/1 B 6 26.7 65
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-3 Torbjörn Jansson 2180/7 B 3 25.1 60
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-4 Ulf Eriksson 2160/6 C 0 g 127
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-2 Torbjörn Jansson 2180/6 C 1 26.9 301
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-6 Torbjörn Jansson 1660/7 D 0 29.8 108
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-5 Jörgen Westholm 2160/11 A 0 g 42
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-4 Jörgen Westholm 1660/12 B 0 29.6g 51
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-7 Oskar J Andersson 2140/2 C 0 g 79
2017-02-24 2017-02-24 Romme-7 Jörgen Westholm 2160/14 A 3 28.1 43
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-7 Jörgen Westholm 2160/4 B 1 27.5 57
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-8 Oskar J Andersson 2160/6 C 3 26.9 37
2018-12-14 2018-12-14 Romme-6 Oskar J Andersson 1640/4 C 4 25.7 47
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Linda Forsberg 2140/5 C 4 29.0 46
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Linda Forsberg 2180/4 B 1 27.9 62
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-7 Oskar J Andersson 2160/9 B 0 g 237
2018-09-22 2018-09-22 Romme-8 Jörgen Westholm 1640/4 C 3 24.9 72
2018-09-07 2018-09-07 Romme-5 Linda Forsberg 2140/10 C 0
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-5 Linda Forsberg 2160/4 C 0 g 136
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-7 Jörgen Westholm 2160/6 C 0 27.3g 56
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Jörgen Westholm 2160/10 C 0 g 417
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-8 Jörgen Westholm 2140/4 D 0 g 46
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-5 Linda Forsberg 2640/5 C 2 27.6 193
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-2 Linda Forsberg 2140/9 C 3 25.7 159
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-7 Jörgen Westholm 2640/1 C 0 29.2 134
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Jörgen Westholm 2140/3 C 5 26.9 51
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-8 Jörgen Westholm 1640/4 D 6 26.1g 60
2018-02-23 2018-02-23 Romme-5 Jörgen Westholm 2160/14 A 1 27.7 18
2018-02-13 2018-02-13 Romme-3 Jörgen Westholm 2660/14 A 1 29.7 22
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-10 Linda Forsberg 2660/7 B 2 28.8 47
2019-12-28 2019-12-28 Romme-8 Örjan Kihlström 2140/3 B 0 g 44
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-4 Jörgen Westholm 2140/7 A 3 25.0 48
2019-10-29 2019-10-29 Romme-3 Oskar J Andersson 2140/8 B 5 26.1 65
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Jörgen Westholm 2660/12 B 3 25.5 474
2019-10-11 2019-10-11 Romme-6 Örjan Kihlström 1640/2 B 4 24.0 126
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-11 Jörgen Westholm 2220/13 A str
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-8 Jörgen Westholm 2160/9 A 7 24.7 75
2019-06-15 2019-06-15 Boden-10 Jörgen Westholm 2140/5 A 0 g 51
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-7 Jörgen Westholm 2160/11 A 1 24.0 93
2019-05-10 2019-05-10 Romme-6 Jörgen Westholm 2140/3 C 1 26.4 29
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Jörgen Westholm 2640/2 C 1 26.0 115
2019-03-29 2019-03-29 Romme-6 Jörgen Westholm 2140/5 C 0 g 156
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-8 Jörgen Westholm 2160/9 C 0 27.9g 104
2019-02-22 2019-02-22 Romme-6 Jörgen Westholm 2140/10 C 1 25.6 134
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-8 Peter Ingves 2640/6 D 0 g 428
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-4 Oskar J Andersson 2160/6 B 2 26.9 35
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-6 Jörgen Westholm 2140/10 B 0 27.8 75
2020-12-06 2020-12-06 Romme-4 Jörgen Westholm 2140/1 D 3 25.3 191
2020-11-11 2020-11-11 Åby-2 Peter Untersteiner 2180/8 C 3 24.1 71
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-9 Oskar Kylin Blom 2140/10 C 4 24.8 328
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-5 Mika Forss 2140/7 B 3 26.7 32
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-4 Rikard N Skoglund 1640/12 C 3 23.4 669
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-8 Jörgen Westholm 2160/4 D 0 g 2065
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-6 Jörgen Westholm 2160/11 B 0 25.6 71
2020-05-11 2020-05-11 Romme-6 Jörgen Westholm 2140/6 C 4 24.0 226
2020-04-25 2020-04-25 Åby-4 Jorma Kontio 2160/10 D 0 g 410
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-8 Jörgen Westholm 2660/10 A 2 25.2 152
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-9 Jörgen Westholm 2140/4 C 7 24.2 257
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-8 Jorma Kontio 2180/12 A 3 24.3 269
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-6 Jörgen Westholm 2140/7 D 0 25.0 490
2020-02-14 2020-02-14 Romme-8 Jörgen Westholm 1640/10 D 0 g 278
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 2140/4 B 3 25.9 100
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-6 Jörgen Westholm 1660/12 A 3 25.2 188
2021-11-03 2021-11-03 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/3 C 0 23.5 847
2021-10-21 2021-10-21 Gävle-9 Örjan Kihlström 2140/10 B 6 26.4 74
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-1 Mats E Djuse 1640/6 B 2 22.6 44
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-7 Erik Adielsson 2640/1 C 6 24.8 373
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-3 Erik Adielsson 2160/5 B 6 24.0 41
2021-06-19 2021-06-19 Boden-7 Erik Adielsson 2160/13 A 1 25.1 71
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-8 Örjan Kihlström 2140/4 B 2 24.3 37
2021-05-08 2021-05-08 Åby-2 Erik Adielsson 2160/8 B 5 23.6 361
2021-04-25 2021-04-25 Solvalla-7 Erik Adielsson 2660/9 B 1 24.7 88
2021-04-12 2021-04-12 Bollnäs-3 Erik Adielsson 2160/6 C str
2021-04-04 2021-04-04 Romme-8 Erik Adielsson 2160/9 C 6 25.3 395
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-9 Erik Adielsson 2140/2 C 2 23.8 108
2021-02-27 2021-02-27 Romme-6 Erik Adielsson 2160/4 D 3 24.1 145
2021-02-07 2021-02-07 Romme-6 Jörgen Westholm 2140/3 B 0 g 22
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-7 Jörgen Westholm 2660/8 C 5 26.7g 177
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-8 Jörgen Westholm 2140/6 C 4 25.0g 207
2022-12-17 2022-12-17 Romme-6 Erik Adielsson 2180/10 D 0 25.9g 525
2022-12-10 2022-12-10 Romme-4 Jörgen Westholm 1640/6 B 0 g 41
2022-11-09 2022-11-09 Solvalla-5 Erik Adielsson 2140/1 D 0 23.0 468
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-7 Oskar J Andersson 1640/12 D 8 22.1 1559
2022-09-17 2022-09-17 Färjestad-7 Erik Adielsson 2140/6 D 8 22.5 831
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-7 Erik Adielsson 2640/2 C 2 24.5 667
2022-08-06 2022-08-06 Rättvik-8 Mats E Djuse 1660/10 A 0 22.9 517
2022-06-11 2022-06-11 Östersund-6 Per Lennartsson 2180/13 A 3 25.1 524
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-6 Per Lennartsson 2140/8 A 5 23.7 64
2022-05-07 2022-05-07 Åby-1 Erik Adielsson 2160/4 B 3 23.0 74
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-6 Jörgen Westholm 2660/8 B 3 24.0g 284
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-6 Jörgen Westholm 2140/7 B 5 25.0 196
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-4 Jorma Kontio 2140/2 C 1 23.9 40
2022-03-15 2022-03-15 Bergsåker-6 Mats E Djuse 2640/1 C 2 24.9 89
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-5 Jörgen Westholm 2160/6 D 0 23.9 860
2023-08-26 2023-08-26 Bergsåker-7 Erik Adielsson 2640/2 D 0 26.1 647
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-8 Per Lennartsson 2640/6 D 0 25.3 1073
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-4 Ailin Berg-Almaas 2180/15 B 0 27.5g 375
2023-04-20 2023-04-20 Bollnäs-7 Per Lennartsson 2140/11 D str
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-2 Ailin Berg-Almaas 2180/11 B 5 25.6 244
2023-03-12 2023-03-12 Gävle-1 Ailin Berg-Almaas 2180/8 C 3 27.0 231ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se