Björlifanner travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Björlifanner travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Björlifanner har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Björlifanner har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Björlifanner


Nytt år, nya resultat. Joakim Elfving upplevde en genombrottssäsong som tränare 2018 då han passerade två miljoner intränat och..


Nytt år, nya resultat.
Joakim Elfving upplevde en genombrottssäsong som tränare 2018 då han passerade två miljoner intränat och segrade i var femte start.
Dessa siffror klarade han inte riktigt att matcha i fjol, men nu har den unge Rommetränaren bestämt sig för att sätta ett rejält avtryck på 2020.
- Vi hade problem med virus och infektioner hela hösten. Hästarna fick gå i hage i två månader och sedan har det tagit tid att träna igång. Jag kände att jag ville ha väl förberett när de kom tillbaka och nu är vi där. Överlag är jag väldigt nöjd med hästarna för dagen, förklarar Elfving som visade att han har täckning på Bergsåker på nyårsdagen då han inledde tävlingskvällen, året och decenniet med att sätta dit två raka vinnare.
- Det var jätteskönt. Även den tredje vi hade ut gick bra så det var det kvitto jag ville ha. Nu hoppas jag att det fortsätter, vi har i alla fall förberett det vi kan inför söndagen, hälsar Elfving på väg mot Bollnästravet där framgångståget fortsatte på fredagskvällen med två segrar och ett andrapris.

"Ett halvår flög iväg"
När hemmabanan bjuder in till GS75-tävlingar plockar årets formtränare nummer ett ut hela åtta hästar.
Sex av dessa startar inom spelformen som garanterar 15 miljoner kronor till en ensam vinnare med sju rätt.
Och Elfving råder spelarna att ta hans hästar på allvar.
- Jag tycker att alla mina ska med på lappen. Det är i alla fall ingen som känns slagen på förhand.
Då har ändå tre av deltagarna varit borta från tävlingsbanan i ett halvår, nämligen duon Mr Dream Coktail och Nouvelle Avenue i GS75-1, samt Double Night i GS75-4.
- De är tränade för att gå ut och prestera direkt. Alla har gått flera banjobb där Coktail och Nouvelle sprungit 1.17,5 full distans som snabbast och Double Night 1.18 full distans. Framförallt känns alla tre bättre än i somras så jag hoppas på positiva insatser från samtliga.
Vilka tror du allra mest på?
- Det är Nouvelle Avenue och Lyx Håleryd (GS75-6). Sedan tror jag även väldigt mycket på Seven Seas som startar utanför GS-spelet.
Vad är stallets totala mål för 2020?
- Vi har flera fina unghästar som jag vill vara med i storloppen med, precis som Lyx Håleryd var i fjol. Sedan hoppas jag att fler hästar kan hävda sig på V75. Vi hade satt målet att köra in fyra miljoner i fjol, nu kändes det som att ett halvår flög iväg på grund av alla sjukdomar. Men i år ska vi dubbla alla siffror från 2019 och jag tar gärna några segrar redan på söndag, säger Joakim Elfving.


Det här berättar Joakim Elfving om sina hästar på GS75:

- 5 Mr Dream Coktail (GS75-1) fick sjukdomsproblem redan i våras och hann bara göra några starter under sommaren innan han fick pausa tillsammans med mina övriga hästar. Han har inte haft någon skada utan bara vilat. Nu har vi tränat igång honom och han har liksom mina andra hästar fått flera banjobb med 1.17,5 full väg som snabbast inne på Romme. Jag körde honom senast idag (fredag) och var mycket nöjd med hur han kändes även om det inte är någon häst som glänser i träning och därmed är en aning svårbedömd. Jag ser helst att han får en snäll resa och tror mer på min andra häst i loppet. Han går med samma utrustning som tidigare.
- 7 Nouvelle Avenue (GS75-1) känns nämligen formstarkare. Hon gick 1.17,5-jobbet ihop med Coktail och var den som gjorde det på bäst sätt. Hästen har haft problem med framknäna genom hela sin karriär, men vilan verkar ha gjort gott då hon känns fräschare nu än hon någonsin gjort hos mig. I comebacken i fjol galopperade hon på väg mot segern och hon är minst lika väl förberedd nu. Det är en häst med bra kapacitet för klassen som ska stå sig väl i det här gänget. Jag lägger mig inte i taktiken utan hoppas bara att det löser sig från läget. Hon tävlar med öppet huvudlag som vanligt samt jänkarvagn, den hade hon i sina två senaste starter bakom bilen.
- 5 Double Night (GS75-4) drogs med aktionsproblem och fick inte alls till det i somras. Jag ville ge upp och sälja honom, men ägaren stod på sig och efter vilan i höstas har han känts klart bättre. Han är jämförbart förberedd med mina hästar i GS75-1, förutom att det snabbaste han gått på banan är 1.18. Hästen bromsade till slut då jag körde honom i spets i somras, men har även vunnit därifrån så skulle han front här tror jag att kusken vill prova där. Han brukar tävla med helstängt huvudlag, men nu byter vi till halvstängt norskt och hoppas att han gillar det. Jag räknar med att han ska vara bättre än i somras, så får vi se hur långt det räcker.
- 3 Ängspilen (GS75-5) är en osäker häst som galopperade i debuten för oss, därefter har vi kört kört honom på säkerhet och han har gjort det bra. Vi fortsätter att köra snällt för att ge honom fler felfria lopp och bygga upp hästen, han har väldigt dåligt självförtroende. Han har fått stryk av 8 Björlifanner två gånger i rad och får säkert svårt att rå på den, liksom 9 Gullkongen, övriga tror jag att han matchar så vi får hoppas att det häxar för favoriterna. Han har tävlat mycket med jänkarvagn tidigare, men vi fortsätter med vanlig vagn och öppet huvudlag.
- 5 Lyx Håleryd (GS75-6) hamnade väldigt långt bak senast och kom aldrig in i matchen, vilken gällde alla tilläggshästar i det loppet. Rikard (Skoglund) var nöjd med hur hon kändes så jag är inte alls orolig för att formen skulle vara på väg ner, hon har jättefin i träningen efteråt. Det är en bra häst som var ute i tuffa gäng i fjol och borde ha tjänat mer pengar sett till vilka hästar hon suttit fast bakom. Det här ser ut som lämplig omgivning och får hon bara sin ryggresa till 300-400 kvar så borde hon ha fin chans att spurta ner det här gänget. Hon hör hemma på V75 och vi siktar dit efter det här loppet. Inga ändringar.
- 7 Lamona Håleryd (GS75-7) började bra hos oss med flera rejäla insatser från dödens, men har galopperat på sistone. Det är egentligen ingen osäker häst så jag har blivit lite brydd. Vi gick igenom henne med veterinären efter senaste starten och åtgärdade några saker. Hon känns lugnare och tryggare i träningen efter det, det talar för att det var något som störde. Vi går tillbaka till halvstängt huvudlag som hon hade vid tredjeplatserna, jämfört med helstängt vid galopperna. Däremot fortsätter vi med jänkarvagnen som hon haft i de två senaste loppen, jag tror inte att galopperna hade med den att göra. Det viktigaste den här gången är att hon går felfritt, får ett bra lopp och visar uppryckning. Jag ser gärna att hon är trea-fyra på bra sätt, samtidigt har hon kunnande att räcka ännu längre om det skulle klaffa maximalt.

Robin Johansson, Kanal 75


Han är ofta ganska lågmäld och försiktig inför de stora loppen, men inför årets derby kan inte ens Jan-Olov Persson mö..


Han är ofta ganska lågmäld och försiktig inför de stora loppen, men inför årets derby kan inte ens Jan-Olov Persson mörka. Det hörs på honom att han tror på toppchans för troliga storfavoriten Tekno Eld (V86-7). Den fyraåriga hingsten har vunnit sju av åtta lopp i år och såg även mycket bra ut i kvalet till derbyt som han vann efter tidigt ledning tillsammans med kusken Ulf Ohlsson.
- Han har sett väldigt fin ut och vunnit med krafter i behåll. Jag både tror och hoppas att det ska gå bra, säger Jan-Olov Persson.
Är det svårt att vässa hästarna i sommarhettan som råder?
- Jag har kört honom nu på förmiddagen och i dag var det bara 27-28 grader. Det ska bli varmare i morgon. Hästarna blir lite flåsig i värmen men det fungerar. Har man inte skugga i hagarna är det svalare för dem inne i stallen.
Förutom favoriten Tekno Eld har Jan-Olov Persson ytterligare två hästar med i finalen av Svenskt Kallblodsderby med 700 000 kronor till vinnaren.
- Delsbofaks (V86-7) har säkert gått framåt och kan ta en slant.
- Björlifix (V86-7) har hoppat på slutet, men annars är formen bra. Om han sköter sig kan han också ta en fin slant.

Imponerande comeback i kvalet
I Derbystoet väntar 450 000 kronor på vinnaren och Jan-Olov Persson selar ut Stjärnblomster (V86-3) som vann sitt försök i läcker stil tillsammans med Örjan Kihlström. Stjärnblomster gjorde allt jobb själv utvändigt ledaren sista varvet och det var en minst sagt en imponerande comeback efter åtta månaders tävlingsfrånvaro.
- Hon gick jättebra i försöket. Jag hoppas att hon gått framåt ytterligare med det loppet.
Vill du se henne i spets från det här läget?
- Hon är snabb, men det där får kusken bestämma.
Motståndet?
- Den Frode tränar är bra, säger Jan-Olov Persson och syftar på den andra försöksvinnaren Ness Tjo Edel.

Jämna stallkamrater
V86-2 är ett långlopp och Jan-Olov Persson har två till start.
- Björlifanner (V86-2) har vunnit bra mycket lopp i år och även gjort det bra i femåringslopp í tuffa sällskap. Han gör det ganska bra och kan säkert segerstrida om det stämmer.
- Järvsöodin (V86-2) gör det också bra, men han hoppar en del. Men gör han inte det gör han det bra och han gillar den långa distansen. Jag tycker det är jämnt mellan mina.

”Månprinsen bör väl vinna”
I det fjärde kallblodsloppet på Östersundtravet, Sven O Perssons Minne för den äldre eliten (V86-5), hittar vi ingen Jan-Olov Persson-häst.
- Nej, men Smedheim Solan startade Norgemästerskapet förra helgen, Lome Brage ställer vi i ordning inför Åby och Tekno Odin fattas det lite i. Men det blev ett jättefint lopp ändå. Månprinsen A.M. bör väl vinna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På söndag är det dags för en fullmatad V75-omgång med tävlingar i ångermanländska Dannero utanför Kramfors.Tre a..


På söndag är det dags för en fullmatad V75-omgång med tävlingar i ångermanländska Dannero utanför Kramfors.
Tre av landets största kallblodslopp avgörs under dagen ( varav två på V75) där den tredje avdelningen är Svenskt Kallblodskriterium med 600 000 kronor till vinnaren.
Efter Hallsta Lotus pensionering och de riktiga glansdagarna för några år sedan är Hagmyrentränaren på topp igen med sina treåringar.
Åtminstone är fallet så i veckan, inför söndagens finaler.
Stallet har storfavoriterna i Kriteriestoet (utanför V75) och alltså sex av tolv finalister i stora kriteriet.
Kullens kung är så här långt Järvsöfaks-avkomman Tand Kraft som på sju starter i livet fortfarande inte varit i närheten av förlust.

Överlägsen i kvalet
Den käcke hingsten vann sitt uttagningslopp för en och en halv vecka sedan med nio längder. Då med spänstiga kliv upploppet ner.
Jan-Olov Persson kör den store talangen själv på söndag och låter inte alls förvånad över att det kunde gå så lätt.
- Han har visat tidigare att han har den här kapaciteten. Det bästa lopp han gjort var andra starten i livet då han mötte några äldre som stod 20 meter före. Det kanske inte var en lite osnäll inskolning i travlivet men han klarar det mesta.
Att börja prata om en ny Järvsöfaks går förstås inte. Men vad säger du om grundmaterialet du har att jobba med?
- Det är utväxling på honom! säger Persson med ett skratt. Han har varit väldigt fokuserad i loppen och det är nästan det mest positiva. Även om han bara gjort sju framträdanden har han visat sig nästan som en äldre häst.
Tand Kraft är startsnabb och du siktar väl på att komma före på pappret värsta hotet 3 Sjö Vinn i starten?
- Kanske. Men det är alltid en risk att trycka iväg hästarna för snabbt också. Det är inte lätt att veta hur det blir i starten men chansen till seger måste vara god i alla fall. Sedan vet man inte hur bilen accelererar heller. Nu senast tyckte jag att bilen gick så jävla sakta hundra meter före start och då är det alltid oroligt. Vi måste få bilen att gå lite fortare på söndag.
Värst emot i kampen om de 600 000 kronorna?
- Tjomslands 3 Sjö Vinn är bra, men den har vi mött två gånger nu och slagit. Det är ett bra fält i övrigt också.
Av dina övriga fem kanske 5 B.W.Sture är närmast att kunna sticka upp. Hästen höll bra från positionen utvändigt Sjö Vinn i kvalet.
- B.W.Sture är klart på gång och är även snabb ut från start. Han gick ett starkt lopp i kvalet. En annan som "inte är så dålig" är 9 Björlifanner.
På lördag avgörs också Svensk Travsports Guldtäcke (V75-5) där 15 ekipage från lika många banor handikappats in i loppet. Alltså satts på olika tillägg efter hur snabbt de förväntas kunna trava. Vad säger du om10 Skummis chanser att vinna?
- Han står 20 meter för tufft till ser det ut som, så det är pengar som gäller i första hand. Kanske en outsider i loppet. Det där vinner väl Karlsson (Björn) 14 Tangen Haap var ju våldsamt bra vid segern i Bollnäs i juli.
Slutligen lite om Kriteriestoets final som avgörs utanför V75 (Danneros V4-4). Du tränar favoritduon som tog hem kvalen – 1 Sirifaxa och 2 Uggla i Mossen. Ulf Ohlsson och Örjan Kihlström kör igen.
- Jätteroligt att de vann sina respektive försök, och på så bra sätt. Så där är jag väl lite mera säker på seger. Sirifaxa är väldigt bra men jag tror att ”Ugglan” visar sig starkast. Hon känns fantastisk, slutar Jan-Olov Persson.

Fotnot: Söndagens V75-omgång på Dannero startar klockan 14.30

Mikael Wikner, Kanal 75


Under måndagslunchen var det dags för uttagningsloppen till de treåriga kallblodens största lopp för året - Svenskt Kallblodskr..


Under måndagslunchen var det dags för uttagningsloppen till de treåriga kallblodens största lopp för året - Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet.
Kullens förstaseedade häst på hingstsidan kom ut i det första av två kvallopp under Danneros lunchtävlingar.
Tand Kraft ser ut att kunna bli en ny stjärna från Jan-Olov Perssons stall och visade sig nu även bäst även när det gällde som mest.
- Jätteskönt att det här är avklarat. Kvalen är det tuffaste. När vi väl är i final är det bara att köra, kommenterade Hagmyrentränaren.
I loppet öppnade andrahandsfavoriten Eikfaksen pilsnabbt mitt i banan för Öystein Tjomsland. Favoriten Tand Kraft hamnade på efterkälken från sitt innerspår och lyftes bara ut ett spår av Jan-Olov Perssons för att inte bli fast.
Efter 600 meter kunde Tand Kraft glida till täten och resten var alltså spel mot ett mål. Eikfaksen hängde på till andraplatsen en bra bit bakom Tand Kraft.
Segertiden skrevs till 1.27,9 över 2140 meter, bilstart.

Obesegrad till final
Christer Lindström från Lingbo i Ockelbo kommun äger löftet som går till finalen som obesegrad efter sju starter från debuten.
- Han var bra igen. Jag förstod att jag kanske skulle få överta efter den första kurvan. Sedan valde jag att hålla ett bra tempo hela vägen, sa Jan-Olov Persson, som också fick med Björlifanner och Hägern T.H. till finalen.

Tjomsland känner sig slagen
Det blev favoritseger även i det andra uttagningsloppet. Norske tränaren Öystein Tjomsland - med filial i Sundsvall - behövde inte vara orolig bakom Sjö Vinn.
Efter en långsam inledning kunde ekipaget ta över ledningen efter 700 meter.
Sjö Vinn var halvsekunden snabbare än vinnaren av det första uttagningsloppet. Öystein Tjomsland lät dock skeptisk till utsikterna att kunna sticka upp i finalen.
- Alla lopp ska köras men Perssons häst fortsätter att imponera väldigt mycket. Jag tror inte att vi klarar av att slå den utan vi andra får köra om platserna bakom. Det är annars en fin utveckling i Sjö Vinn som vann väldigt enkelt när vi fick överta ledningen.
Jan-Olov Persson blev dagens man på Dannero med sex hästar till final i den öppna klassen. Stallet låg även bakom vinnarna av kvalen till Kriteriestoet. Sirifaxa (Ulf Ohlsson) och Uggla i Mossen (Örjan Kihlström) var två favoriter som övertygade efter tidig tätkänning.
Finalerna av unghästloppen avgörs under Danneros V75-dag, söndagen 7 augusti. Svenskt Kallblodskriterium lockar med 600 000 kronor i förstapris och Kriteriestoet med 350 000.

Startlistorna till finalerna kommer senare!

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-09-05 2016-09-05 Bjerke-4 Ulf Ohlsson 2100/1 C str
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-8 Ulf Ohlsson 2140/9 C 0 30.0g 408
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-1 Ulf Ohlsson 2140/3 A 3 29.1 88
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2160/7 B 2 29.3 35
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Ulf Ohlsson 2180/6 B 1 32.0 17
2016-03-18 2016-03-18 Romme-3 Ulf Ohlsson 2160/8 C 1 30.7 65
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-2 Jan-Olov Persson 2140/9 C 1 29.2 39
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-4 Wiktor Kylin-Blom 2680/4 C 0 g 167
2017-11-24 2017-11-24 Romme-2 Ulf Eriksson 2140/10 A 4 30.5 245
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-6 Ulf Eriksson 2140/7 C 6 29.4 888
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-2 Ulf Eriksson 2640/12 A 4 31.1 33
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-7 Ulf Eriksson 2640/10 A 0 g 25
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-2 Ulf Eriksson 2180/15 B 6 27.5 143
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-4 Ulf Ohlsson 2140/7 C 6 30.0 182
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-7 Ulf Ohlsson 2180/9 A 1 29.4 21
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-3 Ulf Ohlsson 2180/5 B 3 29.0 25
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Per Lisell 2160/10 A 4 29.3g 30
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-1 Emil Eriksson 2640/5 A 1 29.8g 13
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-4 Ulf Eriksson 2640/2 B 6 27.3 55
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-7 Ulf Eriksson 2160/6 C 0 25.2 298
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-7 Jorma Kontio 2180/8 B 5 25.3 371
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-7 Ulf Eriksson 2640/4 B 0 28.7g 64
2018-06-01 2018-06-01 Romme-4 Jorma Kontio 2160/5 C 0 g 62
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-3 Ulf Eriksson 2140/4 A 1 26.5 39
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-8 Ulf Eriksson 2660/6 A 1 27.3 43
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-12 Ulf Eriksson 2660/14 A 4 28.8g 21
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-4 Ulf Eriksson 2140/2 A 4 28.2 19
2018-04-01 2018-04-01 Romme-2 Ulf Eriksson 2160/11 A 3 27.8g 16
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-4 Ulf Eriksson 2660/7 B 1 29.2 20
2018-02-09 2018-02-09 Romme-2 Ulf Eriksson 1660/14 B 1 26.7 34
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-5 Ulf Eriksson 2140/10 B 1 28.2 16
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-6 Jan-Olov Persson 2180/11 B 0 g 26
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-4 Per Lisell 1640/4 B 2 24.9 30
2019-11-29 2019-11-29 Romme-4 Per Lisell 1640/4 B 1 24.8 87
2019-11-22 2019-11-22 Romme-8 Per Lisell 2160/11 A 3 27.4 181
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-3 Per Lisell 2160/7 A str
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-6 Per Lisell 2640/4 B 2 27.5 32
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Per Lisell 2160/8 A 2 26.9 31
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-5 Per Lisell 2160/12 A 0 g 34
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-8 Per Lisell 2140/11 A 0 27.1g 27
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Per Lisell 2160/12 A 1 25.1 61
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-4 Per Lisell 2100/9 B 0 g 51
2019-06-14 2019-06-14 Romme-6 Per Lisell 3160/5 D 0 28.9 254
2019-06-05 2019-06-05 Romme-1 Per Lisell 2160/5 D 0 g 116
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-8 Per Lisell 1640/4 C 0 26.8g 71
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-7 Per Lisell 1660/15 A 0 g 227
2019-02-22 2019-02-22 Romme-6 Per Lisell 2140/8 B 5 26.8g 359
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-4 Per Lisell 2160/11 A str
2020-10-20 2020-10-20 Romme-8 Per Lisell 1640/11 D 0 26.2g 508
2020-10-09 2020-10-09 Romme-6 Per Lisell 2200/11 C 6 25.4 1640
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-9 Per Lisell 2660/12 A 6 26.0 379
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-7 Per Lisell 1640/7 B 3 23.7 164
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-9 Per Lisell 2160/14 C 0 26.6g 1447
2020-08-15 2020-08-15 Romme-4 Per Lisell 2640/1 D 6 26.2g 1202
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-4 Per Lisell 2180/11 B 3 26.4 82
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-6 Per Lisell 2160/8 C 4 24.4 417
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-5 Per Lisell 1660/8 A 7 25.1 279
2020-06-12 2020-06-12 Romme-4 Per Lisell 3160/7 D 4 27.5 471
2020-05-19 2020-05-19 Romme-2 Per Lisell 2140/9 C 4 26.2 492
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-6 Per Lisell 2640/12 D 0 26.9 1360
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-6 Per Lisell 2160/10 B 5 26.8g 43
2020-03-06 2020-03-06 Romme-6 Per Lisell 2160/15 C 5 26.4 94
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-9 Per Lisell 1640/4 C 0 27.3g 66
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-6 Per Lisell 2640/7 C 2 27.9 41
2020-01-05 2020-01-05 Romme-8 Per Lisell 1640/8 B 5 27.1g 20ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se