Wilda Fille travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Wilda Fille travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Wilda Fille har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Wilda Fille har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Wilda Fille


I Sverige har monté utvecklats till en sport med nästan enbart kvinnliga deltagare.I Frankrike är kulturen en annan och därmed fick Jonath..


I Sverige har monté utvecklats till en sport med nästan enbart kvinnliga deltagare.
I Frankrike är kulturen en annan och därmed fick Jonathan Carré finna sig i att vara ensam kille när Bergsåker bjöd in till en tävlingsdag med enbart travridning.
Och fransmannen började med att sätta tjejerna på plats två gånger om då han lotsade in Pols Crazy Diamond och Livi Majesty.
Trippeln var på gaffeln då Carré lyfte ut Turno di Azzurra i dagens huvudlopp Långa Montén, men då satte Sveriges montédrottning Emilia Leo ner foten och stack undan med sin egentränade favorit Sign Me Up Too.

Galopp för Wilda Fille
Någon total succé blev det emellertid inte heller för Leo som jagade sjunde raka segern ihop med Wilda Fille.
Men den här dagen ville inte kallblodens montéspecialist nummer ett vara med och slängde sig i galopp redan från start. Förstapriset på 75 000 kronor gick istället till Tand Kraft som spurtade bäst under Linda S Hedström.
Hedström bokfördes för ännu en seger, men sista ordet gick till Jonathan Carré som satte dit Canela Brava och kunde vända hem som dagens segerherre.

Robin Johansson, Kanal 75


Att V75 flyttade från Momarken till Bergsåker när Norge stängde travsporten på grund av corona-pandemin påverkade inte spelarn..


Att V75 flyttade från Momarken till Bergsåker när Norge stängde travsporten på grund av corona-pandemin påverkade inte spelarna negativt.
V75 omsatte på lördagen drygt 124,8 miljoner kronor då Bergsåker bjöd på en jackpot med drygt 51,6 miljoner kronor i potten för sju rätt.
Och många fick dela på miljonerna. 2 368 system med sju rätt belönades med 21 798 kronor. Sex rätt 164 kronor och fem rätt 21 kronor.
Sportsligt var det inte V75 med sedvanliga STL-klasser men lördagen bjöd ändå på flera starka prestationer.
Dagens kanske mest imponerande vinnare fick vi se i V75-7 där Lyx Håleryd bara stack ifrån konkurrenterna 400 meter från mål efter ett lopp utvändigt ledaren.
Men det var ingen position kusken ville ha på förhand.
- Hon är snabb ut och jag lyckades pricka. Men sedan försökte jag lura henna att hålla henne lugn genom att släpa lite i dödens. Jag tror vi lyckades lura henne att det var ett varv till, sa Rikard N Skoglund.
- Det var jätteskönt. Hon har utvecklats i vinter och skorycket i dag gjorde sitt. Hon var bättre än jag trodde, sa tränaren Joakim Elfving.

Backmans glädjetårar
V75-4 var ett kallblodslopp där flera av de betrodda gjorde bort sig med galopp. Oskar Kylin Blom hittade andra utvändigt med Fylking. 700 meter från mål klev Fylking fram och sedan masserade han ledaren Norrlands Scott genom slutsvängen och över upploppet handlade det bara om en häst.
- Jag drog huvan 100 kvar men vi hade nog vunnit i alla fall, sa segerkusken.
Kin Backman tränar vinnaren och hon var gladast av alla på Bergsåker denna lördag.
- Jag tror inte det är sant…den här hästen betyder allt för mig. Jag har fött upp han och allting…och kämpat. Så det är stort, sa Östersundamatören med glädjetårar i ögonen.

Skentur på stallbacken
V75-6 blev rena krypkasinot där Örjan Kihlström fick bestämma tempot i ledningen med favoriten Coogan. Första 500 gick på 1.19,9 och första varvet på 1.18,3.
600 kvar attackerade Queer Fish och han avslutade sylvasst men var precis som övriga chanslös när Coogan accelererade undan med massor kraft sparat över upploppet.
Daniel Redén tränar vinnaren som gav ett klassigt intryck i andra raka årssegern och därmed är obesegrad 2020.
Loppet fick ett dramatiskt efterspel då hästen Duffman kom lös och skenade ett par varv på stallbacken sedan kusken Mats E Djuse lämnat över hästen till tränaren Henry Svensson. Hästen fångades till slut in och kollades direkt upp av veterinär på banan. Henry Svensson lite omtöcknad efter incidenten och fick uppsöka vård med ont i en axel.
Örjan Kihlström kunde räkna in två segrar och i V75-2 slank han ut från rygg på ledaren i sista kurvan med Youhadmeathello och sedan kunde fyraåringen glida undan till en bekväm seger före favoriten Unleash The Steel. Tränar vinnaren gör Stefan Arvidsson.

Dubbel för Bergh
Även Robert Bergh kunde räkna in två segrar – en som kusk och en som tränare.
Trots att det såg ut som att Payet blev lite vass efter två omstarter lyckades Robert Bergh hitta till ledningen när väl V75-1 kom i väg i tredje försöket. Väl i spets var Payet aldrig hotad och vann mycket säkert.
Robert Bergh kunde även räkna in en dubbelseger i V75-3 där Betting Ace spurtade ner ledande stallkamraten Digital Dominance sista biten. Erik Adielsson satt i segersulkyn och Betting Ace fick fritt från rygg ledaren över upploppet.

Svenskt rekord
Merritt
var klar favorit i V75-5 och väl understöd av sin tränare Daniel Wäjersten blev det favoritseger trots att det inte flöt helt perfekt för sexåringen.
Från tredje utvändigt attackerade Merritt som första häst i tredjespår 600 kvar och över upploppet hade han klart bäst fart även om han bröt nedåt i banan.
Utanför V75 bjöds vi på ett svenskt rekord i monté för kallblod då Wilda Fille kom i mål på 1.23,9 över distansen 1 640 meter autostart. I sadeln satt Emilia Leo och tränar nyblivna rekordhållaren gör Jan-Olov Persson.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav o..


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav och V75 både fredag och lördag.
I Sundsvall Open Trot möts stjärnor som Ringostarr Treb, Milligan’s School, Makethemark, Nadal Broline, Uza Josselyn, Milliondollarrhyme och Cyber Lane bland andra.
Det är även dags för Multijackpoten i lördagens V75-omgång. ATG beräknar att en ensam vinnare kan ta hem minst 90 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Den siffran kan ökas på ytterligare under veckan ifall det blir fler jackpotar. Det körs nämligen V75 både onsdag (med derbykvalen på Jägersro), torsdag på Bjerke i Oslo, samt fredag på Bergsåker.
På lördag avgörs även Svenskt Mästerskap för kallblod och dessa gör upp om förstapriset på 250 000 kronor över lång distans.

Startlista Sundsvall Open Trot
2140 meter autostart
1) Ringostarr Treb – Wim Paal
2) Sorbet – Örjan Kihlström
3) Queer Fish – Oskar J Andersson
4) Milligan’s School – Ulf Eriksson
5) Chief Orlando – Carl Johan Jepson
6) Makethemark – Ulf Ohlsson
7) Nadal Broline – Björn Goop
8) Uza Josselyn – Erik Adielsson
9) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
10) Cyber Lane – Johan Untersteiner

Svenskt Mästerskap för kallblod
2140 meter autostart
1) Wilda Fille – Erik Adielsson
2) Alfie – Lars-Erik Karlsson
3) Järvsö Odin – Rikard N Skoglund
4) Vesle Sjur – Carl Johan Jepson
5) Bro Viking – Claes Sjöström
6) Tand Krafft – Ulf Ohlsson
7) Pydin – Ove A Lindqvist
8) Björs Frej – Jorma Kontio
9) Smedsbo Faksen – Björn Goop
10) B.W.Sture – Örjan Kihlström
11) Eldvin – Jörgen Westholm
12) Granetta – Jimmy Jonsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Kristi himmelsfärdsdag var det ridande trav för hela slanten på travbanan i Sundsvall. Nio montélopp stod på programmet med Mont&ea..


Kristi himmelsfärdsdag var det ridande trav för hela slanten på travbanan i Sundsvall. Nio montélopp stod på programmet med Monté-SM för kallblod som största begivenhet.
SM-loppet reds så sent som i september förra året. Emilia Leo fick då prova åttaårige valacken Wilda Fille för första gången och efter succén den gången har Leo fått fortsätta kampera ihop med hästen som tränas av Jan-Olov Persson.
Åtta segrar, en andraplats och en diskvalifikation är facit för Wilda Fille på tio starter med en av landets montédrottningar på ryggen.
På den röda torsdagen var dags för en repris på fjolåret i Monté-SM för kallblod - med den skillnaden att det blev ett prydligt svenskt rekord den här gången.
Emilia Leo hjälptes av ett högt utgångstempo och kunde sätta sig i dödspositionen och ta över kommandot på den sista bortre långsidan.
- Det var ingen fara någon gång under loppet. Jag kände redan i provstarten att han var fin. Han var lite knackig senast men Linnea och Persson har ju satt honom i toppskick till i dag. Så i dag kändes han helt perfekt och då spelar det inte riktigt någon roll hur man rider, sade Emilia Leo i segerinterervjun syftande på hästens skötare Linnea Holappa och tränaren Jan-Olov Persson.
Hästen som ägs av Wilda HB, Sundsvall (Leif Lindholm) fick 100 000 kronor för segern och har nu sprungit in 1,1 miljoner kronor.
Wilda Fille vann på tiden 1.24,6 över 2.140 meter autostart, ett svenskt rekord på distansen. Tvåa Don Viking och trea Karlängs Lill, tiondelen efter vinnaren.

Leo med egentränat
Med Wilda Fille knep Emilia Leo fjärde segern på de fem senaste åren i loppet. Blås Undan och Trippa Undan är Leos andra vinnare i detta SM.
Leo, korad till kometen i landet under förra året, vann också det största montéloppet för varmbloden. I loppet ”100% monté” segrade hon med egna hästen Sign Me Up Too som inkasserade 100 000 kronor.
Jonathan Carre', skrälljockeyn från söndagens Montéeliten på Solvalla med hästen Aigle Jenilou, vann ett av loppen i Sundsvall tillsammans med Destin du Bosque, tränad av
sambon Constanza Flores med licens på Umåker.
Nio montélopp reds under dagen och övriga vinnare var Natosi Goj (riden av Jenny Brunzell), Höiby Anders (Stephanie J Werder), Västerbo Tristan (Isabelle Orsimo), Green Bax (Amanda Hedlund), Igor Sånna (Lena Fritz) samt Chambaldi du Mirel (Caroline Forsner).

Mikael Wikner, Kanal 75


Nionde årssegern i monté för Blue Snapper. Det blev favoritseger i torsdagens montélopp inom V64-spelet på Åby sedan Blue S..


Nionde årssegern i monté för Blue Snapper. Det blev favoritseger i torsdagens montélopp inom V64-spelet på Åby sedan Blue Snapper spurtat sylvasst till målfotoseger.
Blue Snapper såg stenslagen ut 700 meter från mål men på något vis fick mästerjockeyn Sofia Adolfsson fart på den sexårige valacken genom slutsvängen och över upploppet.
- Han ger sig inte och det är en otroligt bra egenskap. Han vinner på sin skalle, sa Sofia Adolfsson.
Det var nionde årssegern i monté för Blue Snapper som tränas av Åbyamatören Lars Järpedal. Segern placerar Blue Snapper på andraplats i ligan över de segerrikaste hästarna i monté 2018 och han har samma antal segrar som Wilda Fille, som dock har fler tredjepris.

Segerrikaste häst monté 2018
1) Wilda Fille 17 9-2-3
2) Blue Snapper 12 9-2-1
3) Angry Bird Am 17 6-2-1
4) Assault 6 6-0-0
5) Bonnies Celebrity 7 6-0-0
6) Laza Magic 7 5-2-0
7) Igor Sånna 13 5-1-0
8) Tip Toe 13 5-0-3
9) Even’s First Boy 7 5-0-1
10) Robin Hood 8 5-0-0

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hakon von Haithabu vann V64-1 på Åbytravet på torsdagskvällen och det var årets tionde seger för den femårige valacken s..


Hakon von Haithabu vann V64-1 på Åbytravet på torsdagskvällen och det var årets tionde seger för den femårige valacken som tränas av Robert Bergh. De åtta senaste årssegrarna är tagna på svensk mark och två första på travbanan BerlinMariendorf i Tyskland.
Per Lennartsson satt i segersulkyn den här gången och trots att Hakon von Haithabu fick gå först i andraspår hade han inga problem att avgöra sista 100 meterna över upploppet.
Segern innebär att den tyskfödde hästen nu är tvåa i ligan över segerrikaste travhästar 2018, endast en seger bakom kallblodet Tekno Eld.

Segerrikaste travhästar 2018
1) Tekno Eld – 11-2-1
2) Hakon von Haithabu – 10-2-2
3) Mr Golden Quick – 9-4-1
4) A Sweet Dance – 9-1-1
5) Global Withdrawl – 9-0-1
6) Järvsöodin – 8-4-1
7) Wilda Fille – 8-3-3
8) Perfect Spirit – 8-3-0
9) Eld Rask – 8-3-0
10) Propulsion – 8-2-2
11) Månprinsen A.M. – 8-2-1
12) Antinio Tabac – 8-2-0

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-9 2180/8 0 33.5g 228
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-10 2660/5 6 32.9g 710
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Wiktor Kylin-Blom 2140/12 B 1 28.0 97
2016-12-10 2016-12-10 Romme-5 Wiktor Kylin-Blom 2140/4 D 1 28.8g 47
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-4 Jan-Olov Persson 2660/7 C 6 31.3g 63
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-6 Jan-Olov Persson 1680/14 A 4 27.7g 95
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 Jan-Olov Persson 2140/4 A 3 30.4g 127
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Per Gustafsson 2140/5 D 0 g 298
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Jan-Olov Persson 2160/14 A 5 28.1 108
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-2 Wiktor Kylin-Blom 2160/9 B 0 28.9g 236
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Wiktor Kylin-Blom 2160/11 D 6 26.7g 376
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Wiktor Kylin-Blom 2160/10 C 3 28.7g 769
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Wiktor Kylin-Blom 2140/2 D 7 29.5g 583
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-7 Jan-Olov Persson 2140/5 D 0 g 218
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Per Gustafsson 2640/8 C 6 30.4g 94
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Jan-Olov Persson 2160/8 D 0 30.4g 473
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-7 Jan-Olov Persson 2160/15 D 0 g 206
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-6 Jan-Olov Persson 2160/10 C 0 28.9g 38
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Jan-Olov Persson 2160/9 C 0 g 50
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-6 Jan-Olov Persson 2140/12 C 5 29.1g 68
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-10 Jan-Olov Persson 2160/11 B 1 29.8 61
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-1 Jan-Olov Persson 2660/11 D 3 31.2g 139
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-4 Robert Skoglund 1680/13 C 0 g 643
2016-01-20 2016-01-20 Romme-1 Robert Skoglund 2160/10 D 0 32.0g 390
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-5 Kim Boström 2140/1 B 1 29.3 124
2017-12-01 2017-12-01 Romme-3 Jan-Olov Persson 2640/5 A 5 28.8g 58
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Jan-Olov Persson 2660/12 B 0 29.1g 115
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-7 Wiktor Kylin-Blom 2180/13 A 0 g 48
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-7 Wiktor Kylin-Blom 2140/8 B 0 27.6g 159
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-6 Jan-Olov Persson 2700/7 B 6 27.7g 40
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-9 Wiktor Kylin-Blom 2140/9 B 0 27.5g 57
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-7 Wiktor Kylin-Blom 2160/11 B 0 g 126
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-8 Wiktor Kylin-Blom 2160/10 A 0 26.9g 83
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-5 Jan-Olov Persson 2660/13 C 0 28.3g 74
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-7 Jan-Olov Persson 2660/4 D 0 g 32
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-7 Wiktor Kylin-Blom 2140/2 C 0 g 53
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-5 Wiktor Kylin-Blom 2140/12 D 1 27.0 65
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-7 Wiktor Kylin-Blom 2140/3 C 2 27.1 36
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-3 Wiktor Kylin-Blom 2160/12 A 4 30.0g 26
2017-02-24 2017-02-24 Romme-7 Wiktor Kylin-Blom 2160/7 A 2 27.6 47
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-7 Wiktor Kylin-Blom 2160/7 B 0 g 33
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-5 Wiktor Kylin-Blom 2160/5 B 1 27.9 30
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-1 Jan-Olov Persson 2680/7 C 1 29.1 35
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-8 Emilia Leo 2160/5 C 1 25.5 24
2018-11-16 2018-11-16 Romme-7 Wiktor Kylin-Blom 2140/6 D 0 25.6g 152
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-4 Wiktor Kylin-Blom 3180/10 D 2 28.9 41
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-6 Emilia Leo 2180/4 D 1 25.7 22
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Emilia Leo 2140/1 D 1 26.1 70
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Kim Boström 2180/9 D 0
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-6 Kim Boström 1660/6 D 4 26.4g 40
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-8 Kim Boström 2140/2 D 1 26.0 62
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Kim Boström 2160/4 D 4 29.2g 26
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-1 Kim Boström 2140/9 D 3 29.5g 42
2018-06-08 2018-06-08 Romme-8 Kim Boström 2140/2 C 5 28.0 37
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-6 Kim Boström 2160/5 D 1 26.3 23
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Kim Boström 2160/12 D 3 26.8 19
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-3 Kim Boström 2160/4 D 1 28.4 13
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-1 Kim Boström 2160/2 D 2 25.6 43
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-4 Kim Boström 2180/8 D 1 27.7 58
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-1 Kim Boström 2160/4 C 1 18
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-1 Jan-Olov Persson 2660/4 D 0 g 65
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Kim Boström 2160/3 C 2 28.8 26
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-8 Emilia Leo 2160/5 B 1 28.4 16
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-2 Wiktor Kylin-Blom 2660/5 D 0 30.7g 208
2019-12-12 2019-12-12 Romme-9 Emilia Leo 2200/9 A 1 25.6 15
2019-11-29 2019-11-29 Romme-3 Emilia Leo 2200/9 B 1 25.4 34
2019-11-15 2019-11-15 Romme-7 Emilia Leo 2160/11 D 6 25.9g 112
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-8 Emilia Leo 1680/5 C 0 g 15
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-8 Emilia Leo 2180/3 C 1 26.5 14
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-1 Emilia Leo 1640/4 C 2 22.5 31
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-6 Erik Adielsson 2640/1 D 0 g 267
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-8 Emilia Leo 2180/6 C 1 26.3 12
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Emilia Leo 2540/8 C 1 26.6 24
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Emilia Leo 2140/9 D 1 24.6 23
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-5 Emilia Leo 2160/4 B 1 25.3g 14
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Emilia Leo 2660/9 A 0 g 66
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Emilia Leo 2180/9 A 2 26.5g 15
2019-03-17 2019-03-17 Romme-5 Emilia Leo 2180/6 B 1 27.2 14
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Emilia Leo 1680/14 A 1 24.6 27
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-8 Erik Adielsson 2660/8 C 2 26.6 184
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Emilia Leo 2180/12 B 1 26.2 16
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Jennifer L Oscarsson 2140/1 D 0 29.2 73
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Jenni H Åsberg 2180/11 C 0 27.7g 36
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-3 Emilia Leo 2540/11 C 0 19
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-5 Emilia Leo 1640/2 C 0 g 16
2020-05-04 2020-05-04 Romme-7 Emilia Leo 2180/9 C 1 25.2 15
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-2 Emilia Leo 2180/9 B 1 24.3 15
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-1 Emilia Leo 1640/4 B 1 23.9 14
2020-02-21 2020-02-21 Romme-3 Emilia Leo 2180/14 A 1 26.7 15
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-2 Emilia Leo 2180/5 C 3 27.8 90
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-6 Susanne H Osterling 2140/4 D 6 27.2 259
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-4 Susanne H Osterling 2180/9 D 0 g 389
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-6 Jonathan Carre 2180/6 B 1 27.2 14
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-3 Jenny Strage 1680/5 C 6 30.0g 338
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-6 Jenny Strage 2200/10 B 3 29.4g 60
2021-06-19 2021-06-19 Romme-4 Jenny Strage 2200/10 B 2 25.7 200
2021-06-04 2021-06-04 Romme-7 Jan-Olov Persson 3180/12 D 0 28.4g 517
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-4 Susanne H Osterling 2160/4 D 5 25.9 414
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-6 Johanna Stark 2140/6 D 5 25.5 222
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-4 Emilia Leo 2200/6 D 3 26.3 58
2021-02-19 2021-02-19 Romme-4 Emilia Leo 2200/13 D 2 26.6 80ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se