Wilda Fille travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Wilda Fille travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Wilda Fille har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Wilda Fille har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Wilda Fille


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav o..


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav och V75 både fredag och lördag.
I Sundsvall Open Trot möts stjärnor som Ringostarr Treb, Milligan’s School, Makethemark, Nadal Broline, Uza Josselyn, Milliondollarrhyme och Cyber Lane bland andra.
Det är även dags för Multijackpoten i lördagens V75-omgång. ATG beräknar att en ensam vinnare kan ta hem minst 90 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Den siffran kan ökas på ytterligare under veckan ifall det blir fler jackpotar. Det körs nämligen V75 både onsdag (med derbykvalen på Jägersro), torsdag på Bjerke i Oslo, samt fredag på Bergsåker.
På lördag avgörs även Svenskt Mästerskap för kallblod och dessa gör upp om förstapriset på 250 000 kronor över lång distans.

Startlista Sundsvall Open Trot
2140 meter autostart
1) Ringostarr Treb – Wim Paal
2) Sorbet – Örjan Kihlström
3) Queer Fish – Oskar J Andersson
4) Milligan’s School – Ulf Eriksson
5) Chief Orlando – Carl Johan Jepson
6) Makethemark – Ulf Ohlsson
7) Nadal Broline – Björn Goop
8) Uza Josselyn – Erik Adielsson
9) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
10) Cyber Lane – Johan Untersteiner

Svenskt Mästerskap för kallblod
2140 meter autostart
1) Wilda Fille – Erik Adielsson
2) Alfie – Lars-Erik Karlsson
3) Järvsö Odin – Rikard N Skoglund
4) Vesle Sjur – Carl Johan Jepson
5) Bro Viking – Claes Sjöström
6) Tand Krafft – Ulf Ohlsson
7) Pydin – Ove A Lindqvist
8) Björs Frej – Jorma Kontio
9) Smedsbo Faksen – Björn Goop
10) B.W.Sture – Örjan Kihlström
11) Eldvin – Jörgen Westholm
12) Granetta – Jimmy Jonsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Kristi himmelsfärdsdag var det ridande trav för hela slanten på travbanan i Sundsvall. Nio montélopp stod på programmet med Mont&ea..


Kristi himmelsfärdsdag var det ridande trav för hela slanten på travbanan i Sundsvall. Nio montélopp stod på programmet med Monté-SM för kallblod som största begivenhet.
SM-loppet reds så sent som i september förra året. Emilia Leo fick då prova åttaårige valacken Wilda Fille för första gången och efter succén den gången har Leo fått fortsätta kampera ihop med hästen som tränas av Jan-Olov Persson.
Åtta segrar, en andraplats och en diskvalifikation är facit för Wilda Fille på tio starter med en av landets montédrottningar på ryggen.
På den röda torsdagen var dags för en repris på fjolåret i Monté-SM för kallblod - med den skillnaden att det blev ett prydligt svenskt rekord den här gången.
Emilia Leo hjälptes av ett högt utgångstempo och kunde sätta sig i dödspositionen och ta över kommandot på den sista bortre långsidan.
- Det var ingen fara någon gång under loppet. Jag kände redan i provstarten att han var fin. Han var lite knackig senast men Linnea och Persson har ju satt honom i toppskick till i dag. Så i dag kändes han helt perfekt och då spelar det inte riktigt någon roll hur man rider, sade Emilia Leo i segerinterervjun syftande på hästens skötare Linnea Holappa och tränaren Jan-Olov Persson.
Hästen som ägs av Wilda HB, Sundsvall (Leif Lindholm) fick 100 000 kronor för segern och har nu sprungit in 1,1 miljoner kronor.
Wilda Fille vann på tiden 1.24,6 över 2.140 meter autostart, ett svenskt rekord på distansen. Tvåa Don Viking och trea Karlängs Lill, tiondelen efter vinnaren.

Leo med egentränat
Med Wilda Fille knep Emilia Leo fjärde segern på de fem senaste åren i loppet. Blås Undan och Trippa Undan är Leos andra vinnare i detta SM.
Leo, korad till kometen i landet under förra året, vann också det största montéloppet för varmbloden. I loppet ”100% monté” segrade hon med egna hästen Sign Me Up Too som inkasserade 100 000 kronor.
Jonathan Carre', skrälljockeyn från söndagens Montéeliten på Solvalla med hästen Aigle Jenilou, vann ett av loppen i Sundsvall tillsammans med Destin du Bosque, tränad av
sambon Constanza Flores med licens på Umåker.
Nio montélopp reds under dagen och övriga vinnare var Natosi Goj (riden av Jenny Brunzell), Höiby Anders (Stephanie J Werder), Västerbo Tristan (Isabelle Orsimo), Green Bax (Amanda Hedlund), Igor Sånna (Lena Fritz) samt Chambaldi du Mirel (Caroline Forsner).

Mikael Wikner, Kanal 75


Nionde årssegern i monté för Blue Snapper. Det blev favoritseger i torsdagens montélopp inom V64-spelet på Åby sedan Blue S..


Nionde årssegern i monté för Blue Snapper. Det blev favoritseger i torsdagens montélopp inom V64-spelet på Åby sedan Blue Snapper spurtat sylvasst till målfotoseger.
Blue Snapper såg stenslagen ut 700 meter från mål men på något vis fick mästerjockeyn Sofia Adolfsson fart på den sexårige valacken genom slutsvängen och över upploppet.
- Han ger sig inte och det är en otroligt bra egenskap. Han vinner på sin skalle, sa Sofia Adolfsson.
Det var nionde årssegern i monté för Blue Snapper som tränas av Åbyamatören Lars Järpedal. Segern placerar Blue Snapper på andraplats i ligan över de segerrikaste hästarna i monté 2018 och han har samma antal segrar som Wilda Fille, som dock har fler tredjepris.

Segerrikaste häst monté 2018
1) Wilda Fille 17 9-2-3
2) Blue Snapper 12 9-2-1
3) Angry Bird Am 17 6-2-1
4) Assault 6 6-0-0
5) Bonnies Celebrity 7 6-0-0
6) Laza Magic 7 5-2-0
7) Igor Sånna 13 5-1-0
8) Tip Toe 13 5-0-3
9) Even’s First Boy 7 5-0-1
10) Robin Hood 8 5-0-0

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hakon von Haithabu vann V64-1 på Åbytravet på torsdagskvällen och det var årets tionde seger för den femårige valacken s..


Hakon von Haithabu vann V64-1 på Åbytravet på torsdagskvällen och det var årets tionde seger för den femårige valacken som tränas av Robert Bergh. De åtta senaste årssegrarna är tagna på svensk mark och två första på travbanan BerlinMariendorf i Tyskland.
Per Lennartsson satt i segersulkyn den här gången och trots att Hakon von Haithabu fick gå först i andraspår hade han inga problem att avgöra sista 100 meterna över upploppet.
Segern innebär att den tyskfödde hästen nu är tvåa i ligan över segerrikaste travhästar 2018, endast en seger bakom kallblodet Tekno Eld.

Segerrikaste travhästar 2018
1) Tekno Eld – 11-2-1
2) Hakon von Haithabu – 10-2-2
3) Mr Golden Quick – 9-4-1
4) A Sweet Dance – 9-1-1
5) Global Withdrawl – 9-0-1
6) Järvsöodin – 8-4-1
7) Wilda Fille – 8-3-3
8) Perfect Spirit – 8-3-0
9) Eld Rask – 8-3-0
10) Propulsion – 8-2-2
11) Månprinsen A.M. – 8-2-1
12) Antinio Tabac – 8-2-0

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bergsåker i Sundsvall vek hela tävlingskvällen på fredagen åt den kalla rasen. Elva lopp kördes – samtliga kallblodslopp ..


Bergsåker i Sundsvall vek hela tävlingskvällen på fredagen åt den kalla rasen. Elva lopp kördes – samtliga kallblodslopp – under den speciella Sleipnerdagen som arrangerades för fjärde året i rad.
Monté-SM för kallblod reds för åttonde gången. Storfavoriten Flex satte inte en hov rätt i starten för Nathalie Blom och var direkt borta ur leken.
Tempot blev högt uppskruvat med offensiva satsningar på flera händer och redan på den sista bortre långsidan började det luta åt seger för Jan-Olov Persson-tränade sjuåringen Wilda Fille.
Emilia Leo hade loppet under kontroll i den sista kurvan och valde att rida undan för att inte bjuda in till speedkörning.
- Jag hade en bra känsla på förhand. Det såg omöjligt ut om Flex skulle trava men risken att den hästen galopperar är ju ganska stor. Och där bakom tyckte jag att det var öppet, kommenterade Emilia Leo, som vann loppet med åtta längder före Prins Elden (Anna-Lena Forsberg) och Rote Jon (Caroline Forsner).

Tredje för Leo
Det var Emilia Leos tredje seger i Monté-SM för kallblod. 2015 vann hon med Trippa Undan och 2017 med Blås Undan.
Framgångarna fortsätter alltså för lärlingen från Gävle som knackar på dörren till en proffstränarkarriär.
Wilda HB i Sundsvall äger Wilda Fille som nu tjänade 100 000 kronor i ett och samma lopp.

Persson gillade upplägget
Det var en helkväll för kallbloden där Bergsåker samarbetade med kallblodsföreningen Sleipner och Medelpads Hästavelsförening.
Jan-Olov Persson vann tre av loppen.
- Vi skulle köra en sådan här dag per månad, menade Persson.
Jan-Olov Persson-tränade Månlykke A.M. blev svaret i Stora Fyraåringsloppet. En överraskande vinnare som enkelt kunde slå av jättefavoriten Tekno Eld efter en drömlöpning i dennes rygg.
Det var elfte segern i fjortonde starten för Månlykke A.M. som noterade ett nytt banrekord för fyraåringar över 2640 meter, 1.26,0. Endast sex hästar kom till start i loppet med 100 000 kronor till vinnaren.
- Det är en underbar individ som har kapacitet för att gå en bit upp i klasserna, sa tränaren Jan-Olov Persson som även satt i sulkyn denna dag.
Prestationen i loppet svarade Grislefaksen G.L. för med en stark spurt till andraplatsen. Favoriten Tekno Eld inte som bäst efter tidig ledning.
Även i Bergsåkers Stora Femåringslopp väntade 100 000 kronor på vinnaren.
Jorma Kontio vann loppet med norsktränade Vill Solen efter att ha tagit över ledningen 1200 meter från mål. Storfavoriten Tand Kraft slutade tvåa efter att ha fått trava i dödspositionen under slutrundan.
Det kördes även ett försök- och finallopp under kvällen. Efter tre heat samlades 15 hästar till finalen där Bollnästränaren Torsten Blomqvist gick segrande ur striden med stallets Calle Cornelius. 75 000 kronor var finalsegern värd.
På V64 blev det 10 304 kronor i utdelning för sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


I slutet av november i fjol kom Maharajah-sonen National Prince i Svante Båths träning som segerlös efter nio starter. Efter det har det skett e..


I slutet av november i fjol kom Maharajah-sonen National Prince i Svante Båths träning som segerlös efter nio starter. Efter det har det skett en förvandling.
Tre raka segrar i fin stil har det blivit under året. Något som fått tränaren att börja fundera på större uppgifter.
Tränaren Svante Båth berättade i början av kvällen att han skulle chansa lite.
- Jag vill prova honom barfota runt om i det här loppet i kväll för att se vad vi kan göra i lite större lopp. Det här är inte det viktigaste loppet ändå och då kan man deala lite, menade Båth.
Det visade sig att hästen hade ännu mera inombords. Barfotabalansen blev det där lilla extra.
I debuten över kort distans körde sig Erik Adielsson till ledningen efter 600 meter i en 1.09-öppning och satt sedan mer eller mindre och höll inne sin häst.
National Prince bara längde på stegen och såg starkare och starkare ut ju närmare mållinjen han kom. Segermarginalen blev fyra säkra längder. Tiden fantastiska 1.11,5.

”Om jag begärt lite mer”
Segerkusken Erik Adielsson lät smått förvånad.
- Han har varit ruggigt fin innan och jag räknade med en bra chans. Men jag trodde inte att han skulle vara så här fantastiskt bra. En mycket fin tid och det var inte länge sedan han hade väldigt lite pengar på sig. Det hade gått fortare om jag inte hållit igen honom, begärt lite mer, sa Adielsson.
Stall Carpe Diem äger löftet som mest troligt provas i kvalen till Kungapokalen på Åby i sin nästa start.

Tufft uppvaktad
Solvalla delade V86-omgången med Bergsåker. Bästa prestationen i Sundsvall stod utan tvekan femårige Mellby Dealer för.
Roger Nilsson åker ofta söderöver från Piteå till Sundsvall med sina hästar med gott resultat. Nu hette segerhästen Mellby Dealer som inte fick allt för mycket gratis i ett lopp över medeldistans.
Femåringen lyckades hålla täten från innerspåret och svarade för ett strongt lopp.
- Ja, vi fick oss massage i omgångar men han är jäkligt fin alltså. Mitt på upploppet blev stegen kortare och kortare men han bet i när de kom på honom, sa Nilsson.
Segertiden ett nytt rekord för hästen. 1.13,6 över medeldistans med bilstart.

Kvällens smällkaramell
På Bergsåker kom också kvällens enda skräll på V86-spelet. Nicklas Pettersson, amatör från Solvalla, åkte upp med Highspeed Call och testade i snabbloppet mot hästar som Poochai och Nahar.
Anders Eriksson, lärling hos Svante Båth, fick förtroendet att köra och serverade Highspeed Call en smygare i rygg ledaren, letad sig ut 300 meter från mål och slog av Nahar på speed den sista biten. En enprocentare på V86.
Knappe favoriten Fender vann kallblodsloppet på målfoto före outsidern Wilda Fille. Ulf Ohlsson körde Peter Grundmanns häst som spurtade som en rem över upploppet och hann fram i fjorthästarsloppet. En stark insats i årsdebuten.

Från Jägersro med en häst
Per Nordström åkte med en häst till Stockholm och vann ett händelsefattigt treåringslopp med norskfödde Exquisite Sisu. Efter att ha fått lugna ner tempot till lunkande 1.17,0 första 1000 drog Nordström 1.11,0 sista rundan. Lugna gatan i karriärens första seger i åttonde starten.
- Det är en välstammad och snabb herre som börjar växa i sin stora kropp. Vi vill matcha mot årgångsloppen i Norge och det ser bra ut nu med två täta starter, sa Jägersrotränaren.
På Solvalla vanns övriga V86-lopp av Stig H Johansson -tränade Paparazzi M (Erik Adielsson) och kvällens största favorit Starzinner med tränaren Peter Untersteiner i sulkyn.
I Sundsvall vanns det inledande trekilometersloppet av Markus Pihlström-tränade Casanova Sisu med Ulf Ohlsson i sulkyn.
På V86-spelet betalade åtta rätt 30 005 kronor. Sju rätt gav 88 kronor, medan utdelningen uteblev och därmed jackpot på sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-9 2180/8 0 33.5g 228
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-10 2660/5 6 32.9g 710
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-5 Wiktor Kylin-Blom 2140/12 B 1 28.0 97
2016-12-10 2016-12-10 Romme-5 Wiktor Kylin-Blom 2140/4 D 1 28.8g 47
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-4 Jan-Olov Persson 2660/7 C 6 31.3g 63
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-6 Jan-Olov Persson 1680/14 A 4 27.7g 95
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 Jan-Olov Persson 2140/4 A 3 30.4g 127
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Per Gustafsson 2140/5 D 0 g 298
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Jan-Olov Persson 2160/14 A 5 28.1 108
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-2 Wiktor Kylin-Blom 2160/9 B 0 28.9g 236
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Wiktor Kylin-Blom 2160/11 D 6 26.7g 376
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Wiktor Kylin-Blom 2160/10 C 3 28.7g 769
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Wiktor Kylin-Blom 2140/2 D 7 29.5g 583
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-7 Jan-Olov Persson 2140/5 D 0 g 218
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Per Gustafsson 2640/8 C 6 30.4g 94
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Jan-Olov Persson 2160/8 D 0 30.4g 473
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-7 Jan-Olov Persson 2160/15 D 0 g 206
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-6 Jan-Olov Persson 2160/10 C 0 28.9g 38
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Jan-Olov Persson 2160/9 C 0 g 50
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-6 Jan-Olov Persson 2140/12 C 5 29.1g 68
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-10 Jan-Olov Persson 2160/11 B 1 29.8 61
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-1 Jan-Olov Persson 2660/11 D 3 31.2g 139
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-4 Robert Skoglund 1680/13 C 0 g 643
2016-01-20 2016-01-20 Romme-1 Robert Skoglund 2160/10 D 0 32.0g 390
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-5 Kim Boström 2140/1 B 1 29.3 124
2017-12-01 2017-12-01 Romme-3 Jan-Olov Persson 2640/5 A 5 28.8g 58
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Jan-Olov Persson 2660/12 B 0 29.1g 115
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-7 Wiktor Kylin-Blom 2180/13 A 0 g 48
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-7 Wiktor Kylin-Blom 2140/8 B 0 27.6g 159
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-6 Jan-Olov Persson 2700/7 B 6 27.7g 40
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-9 Wiktor Kylin-Blom 2140/9 B 0 27.5g 57
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-7 Wiktor Kylin-Blom 2160/11 B 0 g 126
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-8 Wiktor Kylin-Blom 2160/10 A 0 26.9g 83
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-5 Jan-Olov Persson 2660/13 C 0 28.3g 74
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-7 Jan-Olov Persson 2660/4 D 0 g 32
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-7 Wiktor Kylin-Blom 2140/2 C 0 g 53
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-5 Wiktor Kylin-Blom 2140/12 D 1 27.0 65
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-7 Wiktor Kylin-Blom 2140/3 C 2 27.1 36
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-3 Wiktor Kylin-Blom 2160/12 A 4 30.0g 26
2017-02-24 2017-02-24 Romme-7 Wiktor Kylin-Blom 2160/7 A 2 27.6 47
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-7 Wiktor Kylin-Blom 2160/7 B 0 g 33
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-5 Wiktor Kylin-Blom 2160/5 B 1 27.9 30
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-1 Jan-Olov Persson 2680/7 C 1 29.1 35
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-8 Emilia Leo 2160/5 C 1 25.5 24
2018-11-16 2018-11-16 Romme-7 Wiktor Kylin-Blom 2140/6 D 0 25.6g 152
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-4 Wiktor Kylin-Blom 3180/10 D 2 28.9 41
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-6 Emilia Leo 2180/4 D 1 25.7 22
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Emilia Leo 2140/1 D 1 26.1 70
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Kim Boström 2180/9 D 0
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-6 Kim Boström 1660/6 D 4 26.4g 40
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-8 Kim Boström 2140/2 D 1 26.0 62
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Kim Boström 2160/4 D 4 29.2g 26
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-1 Kim Boström 2140/9 D 3 29.5g 42
2018-06-08 2018-06-08 Romme-8 Kim Boström 2140/2 C 5 28.0 37
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-6 Kim Boström 2160/5 D 1 26.3 23
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Kim Boström 2160/12 D 3 26.8 19
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-3 Kim Boström 2160/4 D 1 28.4 13
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-1 Kim Boström 2160/2 D 2 25.6 43
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-4 Kim Boström 2180/8 D 1 27.7 58
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-1 Kim Boström 2160/4 C 1 18
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-1 Jan-Olov Persson 2660/4 D 0 g 65
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Kim Boström 2160/3 C 2 28.8 26
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-8 Emilia Leo 2160/5 B 1 28.4 16
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-2 Wiktor Kylin-Blom 2660/5 D 0 30.7g 208
2019-12-12 2019-12-12 Romme-9 Emilia Leo 2200/9 A 1 25.6 15
2019-11-29 2019-11-29 Romme-3 Emilia Leo 2200/9 B 1 25.4 34
2019-11-15 2019-11-15 Romme-7 Emilia Leo 2160/11 D 6 25.9g 112
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-8 Emilia Leo 1680/5 C 0 g 15
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-8 Emilia Leo 2180/3 C 1 26.5 14
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-1 Emilia Leo 1640/4 C 2 22.5 31
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-6 Erik Adielsson 2640/1 D 0 g 267
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-8 Emilia Leo 2180/6 C 1 26.3 12
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-3 Emilia Leo 2540/8 C 1 26.6 24
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Emilia Leo 2140/9 D 1 24.6 23
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-5 Emilia Leo 2160/4 B 1 25.3g 14
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Emilia Leo 2660/9 A 0 g 66
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Emilia Leo 2180/9 A 2 26.5g 15
2019-03-17 2019-03-17 Romme-5 Emilia Leo 2180/6 B 1 27.2 14
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Emilia Leo 1680/14 A 1 24.6 27
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-8 Erik Adielsson 2660/8 C 2 26.6 184
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Emilia Leo 2180/12 B 1 26.2 16ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se