Fem tippar V75 tips 2024

Här hittar du V75-tips från det populära Fem tippar V75. I 5 tippar V75 så delar fyra aktiva (travkuskar, travtränare eller travexperter) och en gäst med sig av sina V75-tips genom varsitt V75-system på 240 rader inför kommande V75 omgång. Om en häst är markerad med fet stil, så innebär det att kusken/stallet tippar sin egen häst.

Hur fungerar Fem tippar V75 tips?

Fem tippar V75 tips är ett V75-tips som återkommer inför varje V75-omgång, och består av fem stycken V75-system á 240 rader komponerade enligt modellen: 1 x 1 x 2 x 2 x 3 x 4 x 5 = 240 rader, detta innebär att varje V75-system inom Fem tippar V75 innehåller två spikar. Om man skulle vilja kopiera och lämna in en rad från ett V75 tips 5 tippar kostar det 120 kr (+ ev. avgift), eftersom varje V75-rad kostar 0,50 kr (som billigast).

Personerna som tippar

Fem tippar V75 består som bekant av 5 stycken V75-system á 240 rader. Dessa V75-system är ihopsatta av 5 olika personer. Fyra av dessa personer är generellt sett aktiva inom trav-världen i form av att de antingen är travkuskar eller travtränare. Den femte personen som publicerar sin rad är en gästtippare som inte nödvändigtvis behöver ha någon koppling till travet, men som ofta har det på ett eller annat sätt ändå.

Gästtipparna i Fem tippar V75 är för det mesta kända personer, och har ofta någon slags koppling till den övriga idrotten (och ibland även till travet), men det händer även att andra kändisar inom trav-världen dyker upp. Exempelvis har vi den senaste tiden kunnat få ta del av V75-system komponerade av det forna hockeyproffset Challe Berglund och den gamle fotbollslegenden Tomas Brolin, samt även från världsmästaren i V75 Staffan Edholm och Solvallas sportchef Markus Myron.

Bland de fyra som är aktiva inom trav-världen som deltar i Fem tippar V75 är det alltid olika personer varje vecka, och ibland dyker det upp riktigt tunga namn såsom t.ex. Björn Goop, Erik Adielsson och Örjan Kihlström, men oavsett vilka som komponerar ett system går det alltid att snappa upp nyttiga tips.

Ta tillvara på tipsen från 5 tippar V75 tips

När man läser igenom systemen i Fem tippar V75 kan det vara bra att tänka på några saker. Till exempel är det så att om den person som ligger bakom ett system tippar på en häst som denne själv tränar eller kör, så är den markerad i fetstil. Oftast är det ett väldigt bra tecken att kuskar eller tränare tror på sina egna hästar, och skulle det vara så att någon kusk eller tränare spikar sin egen häst kan ju den hästen verkligen vara någonting att fundera en extra vända på.

Det kan även vara klokt att leta efter mönster i hur de olika experterna tippar, ibland har alla experter samma spik, men ibland kan det skilja jättemycket från lopp till lopp. Detta kan vara en indikator på om loppen är enkla eller helt vidöppna. Med lite eftertanke är detta ett väldigt bra sätt att luska ut skrällar på, genom att leta efter mönster i de vidöppna loppen och jämföra dem med vår ABCD-ranking kan man knäcka de mest svårlösta loppen.

Fem tippar V75 har många år på nacken

Att Fem tippar V75 är ett mycket populärt V75-tips är ingenting nytt, det har faktiskt varit ett återkommande V75-tips sedan i princip begynnelsen av V75. Under början av 90-talet när V75 såg dagens ljus, kunde man alltid hitta en utskrift av Fem tippar V75 uppsatt på väggen i den lokala kiosken eller spelbutiken. Visserligen är Fem tippar V75 fortfarande ett garanterat inslag på väggarna i spelbutikerna, men i början av 90-talet var det bara hos spelbutikerna man kunde hitta detta detta populära V75-tips. Nu för tiden går det dock som bekant alltid att hitta på internet, och här på vår sida får du garanterat alltid rykande färska tips från Fem tippar V75, redo att läsas direkt på sidan eller laddas ner som PDF!
ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se