V64 resultat tisdag 23 april 2024 Bergsåker

Lopp Vinnare Vinnarodds Värde Strukna
1 6.  Night Art (Daniel Wäjersten) 3.5 49 kr
2 3.  Bellfort (Oskar Kylin Blom) 8.5 389 kr
3 4.  Jazzå (Emelinda Persson) 2.7 586 kr
4 6.  Global Easy Rider (Olle Wäjersten) 1.7 698 kr 7
5 6.  Dutchess Sun (Daniel Wäjersten) 5.4 1583 kr
6 10.  Ulvsåsen (Anders Wallin) 10.8 26644 kr 6, 11

Utdelning för V64 på Bergsåker tisdag 23 april 2024

Antal rätt Antal system System Utdelning
6 rätt 173 26644 kr
5 rätt 4855 142 kr
4 rätt 85927 16 kr

V64 tips och V64 resultat

Här hittar du ATG V64 tips idag för kommande lopp och V64 resultat för de senaste loppen. Vårt V64 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel V64 startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad V64 startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG V64 resultat. Du kan läsa mer om hur man spelar V64, hur utdelning och jackpot fungerar och hur man rättar V64 längre ned på sidan, du kommer enklast dit genom att klicka på länkarna till höger omnedanför denna text.

Här hittar du dagens ATG V64 tips idag för kommande lopp och V64 resultat för de senaste loppen. Läs mer..Vårt V64 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel V64 startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad V64 startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG V64 resultat. Du kan läsa mer om hur man spelar V64, hur utdelning och jackpot fungerar och hur man rättar V64 längre ned på sidan, du kommer enklast dit genom att klicka på länkarna till höger omnedanför denna text.

Aktuella V64 resultat och V64 startlista

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat torsdag 25 april 2024 Gävle travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat fredag 26 april 2024 Bollnäs/Umeå travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat måndag 29 april 2024 Färjestad travbana.

V64 tips idag och V64 nyheter


Svante Båth har i många år haft epitetet unghästexpert och när Coin Perdu förra fredagen prisades som Årets två&ari..


Svante Båth har i många år haft epitetet unghästexpert och när Coin Perdu förra fredagen prisades som Årets tvååring och Deimos Racing samma kväll utsågs till Årets treåring i Sverige så befäste Svante sin position ytterligare.
Det går helt enkelt väldigt bra nu och även om öppnandet av filialen utanför Stockholm förra året medför en del resande och logistisk planering så har det också varit utvecklande för verksamheten och nu står kunderna på kö.
- Ja, jag hade ett väldigt bra år förra året och utan tvekan är det också så att jag fått fler förfrågningar om att ta in häst i träning. Det är så klart riktigt kul och det har också varit väldigt lärorikt att det inte alltid varit på det sättet. Det fanns en tid när jag var ganska utelämnad till att själv se ut hästar på aktionerna och sedan sälja in dem till olika kunder och det har jag lärt mig mycket av, säger Båth.

Väljer sina strider
När det gäller utmärkelserna på galan menar Svante Båth att han glad och stolt. Han hade på känn att Coin Perdu hade vettig chans att bli Årets tvååring men det var mer öppet bland treåringarna och det var en skön bonus att även Deimos Racing blev framröstad.
- Båda dessa är för övrigt igång med träningen på allvar nu efter vintervilan. Man får dock välja sina strider och jag tror inte att Coin Perdu årsdebuterar förrän i maj faktiskt, medan jag är lite sugen på Kungapokalen redan nu i vår med Deimos Racing, säger han.
Personligt rekord i onsdags
I onsdags på Solvalla så tog stallet inte bara tre segrar, det var tre klockrena stalldubblar där även måltvåorna tränades av Stall Båth.
Har du någonsin varit med om det tidigare?
- Nej, jag tror faktiskt inte det… Det borde jag ha kommit ihåg i så fall. Det var så klart en rolig grej. Hästarna var i ordning och kuskarna gjorde också allting rätt. Jag hade sju hästar till start och det blev alltså maximalt utfall för sex av dem, och att få till det på Solvalla dessutom är inte så lätt, säger Svante Båth som alltid ger sina lärlingar chansen. Något som de förvaltade väl på Solvalla på onsdagen.
- De här killarna och tjejerna behöver få chansen och då ger jag dem den. Jag lägger mig sällan i, och tro mig – de vet när de gjort fel. Det enda jag präntat i dem från dag ett är att i alla lägen tänka på hästen.
På söndag har du en häst på V64 Grand Slam i Örebro där det vankas jackpot, och det är toppstammade 1 Mellby Empire (V64-4) som alltid haft ögonen på sig.
- Hästen har stort kunnande men han är väldigt speciell rent mentalt. Vi provade att spänna bågen i lite tuffare gäng förra året och han var med och kvalade både till E3 och kriteriet utan att riktigt räcka och utan att vara mogen för det. Efter vintervila och uppträning har han gjort två starter. I den första vann han men sprang ändå bara mest och sov hela vägen. Han är väldigt skum och har en tendens att göra just så emellanåt så därför provade vi att utrusta honom med rycktussar senast. Hästen såg fin ut fram till sista kurvan då han åter bara somnade in och började bromsa och fara i travet och det slutade med galopp. Det hela gick så fort att Per Lennartsson inte hann dra några tussar.
Hur högt håller du Mellby Empire?
- Det är en jättefin travare och han jobbar väldigt fint. Kan han bara vakna till och börja bruka sig lite så är det helt klart en häst av V75-kaliber. Nu blev det väldigt spännande förutsättningar då kusken kan ladda för fullt och bara köra rakt fram från början utan att tänka på sidledsförflyttningar. Jag kan inte bedöma spetschansen, men det vore nog jätteintressant att se honom i ledningen där han får sköta sig själv och kusken kanske kan hålla honom på alerten. Med ett sådant scenario kan vi nog få bra effekt av rycktussarna också. Han kan mer än visat och borde ha chans, avslutar Svante.

Mattias Anderberg, Kanal 75


25-årige Robert Skoglund flyttade från Sundsvall till Bollnäs för snart två år sedan och har för dagen 32 hästar att..


25-årige Robert Skoglund flyttade från Sundsvall till Bollnäs för snart två år sedan och har för dagen 32 hästar att hålla reda på tillsammans med sambon Lina.
Han har alltid profilerat sig som kallblodstränare och hoppas ta upp kampen med sportens stora. Varmblod saknas dock inte på gården i Alfta.
Balotelli Crown är en av dem. En fyraåring som egentligen skulle tränas i vinter men fick börja starta igen eftersom han inte trivdes med snön (!)
På onsdagen slog Robert Skoglund till med Balotelli Crown i ett fyraåringslopp på V86-spelet. Efter ett lopp i andraparet utvändigt blev det väldigt enkelt före favoriten Whitsun Eve.
- Han vintertränade hårt som våra hästar gör och var väldigt spänd hästen. Det blev aldrig bättre heller och vi tog därför beslutet att han skulle få starta på. Han gillar helt enkelt inte när snön sprätter in under magen på honom och springer och spänner sig. En del hästar är så. Ja, det sägs att Nuncio (elitloppsvinnaren) är lika dan, säger Robert Skoglund.
Du kör en hel del lopp själv men är inte rädd för att leja bort vissa styrningar. Magnus Jakobsson får till exempel förtroendet igen bakom kallblodet Högheimsfax (V64-4) på Rommetravet på söndagen.
- Jag åker dit jag också men jag tycker att hästen fungerat så väldigt bra för Magnus att jag hellre står vid sidan. Hästen har alltid hållit sig i trav när Magnus kört och funkade bra sist också. Eftersom han tror på hästen så får han köra också. Jag gillar Jakobsson som kusk och brukar sätta upp honom när det är läge.
Högheimsfax avslutade bra efter galopp på Bergsåker i den näst senaste starten. På Rommetravet för en vecka sedan blev det en tredjeplats med trafikproblem för Jakobsson. Nöjd?
- Han känns väldigt fin i träningen och jag tycker att jag har så pass bra häst att jag inte är rädd för motståndet heller den här gången. Senast blev han dragen sist från start dragen sist från start och fick backas runt. Han gjorde ett starkt slutvarv sedan. Magnus trodde att han varit med och gjort upp om segern utan det där.
Taktiken den här gången?
- Jag tror på en bra start och kommer han till ledningen tror jag det blir svårt att rå på honom.
Bjud på en kommande vinnare från stallet.
- Jag har några väldigt bra treåringar som kommer ut framöver här. Det är svårt att säga vad som ska hända, men ett treårigt varmblod som ska debutera om några veckor och är väldigt fin är Suited Broline. Hon kvalade på 1.20 som tvååring i september men vi valde att vinterträna i stället för att starta där och jag tror det var rätt.

Fotnot: V64 på söndagarna innebär som vanligt Grand slam. ATG garanterar tio miljoner kronor till en ensam vinnare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Sedan början av 2000-talet körs en landskamp för kallblodshästar på Vincennes i Paris. Kallblod från Sverige, Norge och Finland ..


Sedan början av 2000-talet körs en landskamp för kallblodshästar på Vincennes i Paris.
Kallblod från Sverige, Norge och Finland gör upp i två lopp som i år avgörs 19 och 23 februari på den franska nationalarenan.
Historisk vinnare av det första loppet 2002 blev Per-Gunnar Persson bakom hästen Lykketinder. Bollnäsamatören höll ångan uppe och vann även det andra loppet det året. En stor triumf som kusk, ägare, tränare och uppfödare.
Per-Gunnar Persson, storebror till tränaren Jan-Olov, har alltid sysslat med kallblod och släkten har också plockat fram rasens bäste i Järvsöfaks.
På senare år har dottern Annelie Lagergren tagit över mycket av verksamheten med hästarna av pappan. Sjuårige Björs Frej vann V75 i fjol och är alltså en produkt av ännu en generation tränare och uppfödare i Järvsö.
- Det är full fart på pappa som hjälper mig om dagarna med hästarna. Det han gjorde 2002 var fantastiskt och det är klart att även jag hemskt gärna vill till Paris med någon av mina hästar. Men det är så mycket som ska stämma och Björs Frej är den förste vi haft sedan Lykketinder som har den höga klassen som krävs, säger Annelie Lagergren.

Simtränade Victory Tilly
Annelie Lagergren har tagit över släktgården i byn Grönås i Hälsingland. Förutom träningsverksamhet har även en del jobb med konvalescenter utförts på gården.
Victory Tilly simtränades en sommar i familjen Perssons regi. V64-aktuelle Björs Frej är den senaste som byggts upp med simturer i Milsjön utanför Järvsö.
Björs Frej skadade sig som fyraåring och hade inte tävlat på ett och ett halvt år när gick sitt kvallopp på Bollnästravet i mars förra året.
Fem segrar på nio starter och drygt 300 000 kronor insprunget blev facit i fjol.
- Han hade problem med böjsenorna på båda frambenen och det tog tid. Det handlar om en helt fantastiskt individ som verkligen visat att han är tillbaka. Han är mycket medgörlig och nyfiken och lätt att köra. Det är styrkan som är hans vapen i loppen. Björs Frej är dock inte så kvick ut från start men snabbheten kanske kommer med åren, säger Annelie Lagergren.

Tufft att ta sig runt?
På söndagen startar Björs Frej i V64-5. Elva hästar är med bakom bilen över medeldistans och Annelie Lagergrens häst drog det sämsta spåret tillsammans med Ulf Ohlsson. Loppet är ett uttagningslopp till landskampen i Paris där de två främst placerade hästarna i mål har möjlighet att starta i Frankrike.
- Bakspåret är ju ingen fördel precis. Han är stark och ska räknas med chans men kanske blir det tufft att ta sig runt alla ändå. Vi får se. Hästen känns bra i alla fall och var fin i ett provlopp i lördags, säger hon.

Dryga spår i V75
Efter fyra raka segrar under sensommaren och hösten slutade Björs Frej fyra i Romme V75 i slutet av oktober från 40 meters tillägg.
- Han är ju inte så kvick ut och kom bland de sista och gjorde det bra efter en dryg sista sväng. Senast var han knappt slagen tvåa från utvändigt ledaren bakom Höstbo Stig. Jag tycker att han bara känns bättre och bättre.
Om Björs Frej inte kvalar in till Paris på söndag finns chansen att ta en av de två återstående platserna i loppen via seedning.
- Vi ska starta på söndag och i första hand göra ett försök att ta oss vidare kvalvägen. Det skulle vara svårslaget om jag och pappa får åka igen.

Fotnot: Det är jackpot på V64 och i sexrättspotten lockar fem miljoner kronor. Om någon blir ensam om alla rätt blir det ”Grand Slam” och vinnaren inkasserar tio miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare V64 resultat

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat tisdag 23 april 2024 Bergsåker travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat måndag 22 april 2024 Halmstad travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat fredag 19 april 2024 Östersund/Romme travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat torsdag 18 april 2024 Åby travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat tisdag 16 april 2024 Axevalla travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat måndag 15 april 2024 Mantorp travbana.

Spela V64

V64 är likt V75 en spelform där tanken är att man skall hitta flera på varandra följande vinnande hästar. Som namnet antyder kan man gå ut som vinnare från ett V64-spel genom att hitta 4, 5 eller 6 vinnare.

När man skall spela på V64 så lämnar man i likhet med V75 in ett V64-system. Man väljer ut ett visst antal hästar i varje avdelning som ingår i V64. Om någon av hästarna man valt i en viss avdelning sedan skulle vinna så har man då hittat vinnaren i just den avdelningen. Man kan välja hur många hästar man vill i varje avdelning, men väljer man bara en kallas det för att man har spikat.

Vad det kostar att spela på V64 bestäms av hur många hästar man har bestämt sig för att ta med i varje avdelning. Genom att multiplicera antalet valda hästar i varje avdelning med varandra, så bestämmer man hur många rader sitt system består av. Varje rad kostar sedan 1 kr att lämna in. Se exemplet här nedanför där vi har gjort ett fiktivt V64-system med ett visst antal hästar i varje lopp:

Avdelning: V64-1 V64-2 V64-3 V64-4 V64-5 V64-6
Antal hästar: 3 2 1 6 4 2
Antal rader: 3 · 2 · 1 · 6 · 4 · 2 = 288 rader
Systemkostnad: 288 rader · 1 kronor = 288 kronor
Avdelning
Hästar
V64-1:
3
V64-2:
2
V64-3:
1
V64-4:
6
V64-5:
4
V64-6:
2
Rader:
3 · 2 · 1 · 6 · 4 · 2 = 288 rader
Kostnad:
288 rader · 1 kronor = 288 kronor

Som synes ovan skulle alltså detta system kosta 288 kronor att lämna in. Beroende på var systemet lämnas in kan det även tillkomma en liten inlämnings-/kupongavgift på några kronor. Utöver de valda hästarna i varje avdelning kan man även välja reserver, det kostar ingenting extra. Väljer man inte reserver får man reservhästar "automatiskt" valda åt sig genom turordningen i varje lopp. Reserver behövs ifall någon av de hästar man valt blir struken, då får man istället den första reserven på tur som sin "nya" häst.

V64 utdelning och jackpot

Som vi nämnde ovan så kan man vinna på 6, 5 och 4 rätt, men så klart vinner man mer ju fler rätt man har. De pengar som ligger i prispotten fördelas mellan 6, 5 och 4 rätt; 40 % av totala potten går till 6 rätt, 20 % går till 5 rätt och de sista 40 %-en går till 4 rätt. Om inte någon lyckas pricka sex rätt så kommer prispotten för sex rätt att gå till en jackpot för nästkommande V64-omgång. Likaså om utdelningen blir lägre än 7 kronor på fyra och/eller fem rätt flyttas prispotten för fyra och/eller fem rätt över som jackpot till nästakommande V64-omgång.

Eftersom prissummorna för V64 varierar beroende på hur många system som har blivit inlämnade samt på vilka hästar som vinner loppen, är det alltid olika många som får 6, 5 eller 4 rätt. Även de vinster som delas ut på V64 varierar därför. Om enbart "favoriter" vinner så kan utdelningen bli väldigt låg, men om istället många "skrällar" skulle vinna så kan utdelningen bli jättehög!

Det finns även ett till sätt att spela V64, fast man inte riktigt spelar V64, och det är att bara spela V6! Läs mer nedan.

Spela enbart V6

När man lämnar in sitt V64-system så kan man även välja att bara spela V6, det innebär att man enbart spelar för 6 rätt. Om man spelar V6 så vinner man ingenting på 4 eller 5 rätt, men skulle man lyckas pricka 6 rätt så vinner man istället 2.5 gånger utdelningen på 6 rätt!

Rätta V64

Man skulle kunna tro att om man får t.ex. 5 rätt på V64, då vinner det som står som utdelning vid 5 rätt. Men, riktigt så enkelt är det inte! När vinstsumman för en vinst på V64 skall beräknas måste man ta hänsyn till hur många kombinationer av 4 och 5 rätt man kan ha, eller uttryckt på ett annat sätt: på hur många olika sätt man kan skriva sitt system i form av enkelrader, för fyra eller fem rätt.

Låt säga att vi har lämnat in ett V64-system och fått fyra rätt, för de fyra lopp som vi hade rätt i kan vi bara skriva vinnaren på ett sätt, alltså finns det bara en kombination. Men för de två lopp vi missade i är det lite mer komplicerat än så. Säg att vi i de två lopp som vi hade missat hade streckat 3 respektive 5 hästar. Om vi då skriver upp vårt vinnande system i form av enkelrader, kan vi skriva upp 3 · 5 = 15 olika enkelrader. Vi hade alltså fått 15 fyror. Detta på grund av att det inte spelar någon roll vilken av hästarna i de lopp som vi missade som används för vår enkelrad.

Lyckligtvis behöver inte du sitta och räkna kombinationer på det här sättet, åtminstone inte när det finns smarta mallar som kan göra det åt dig. Vi har skapat en sådan rättningsmall för att rätta V64, du hittar den här nedan. Det enda du behöver göra är att fylla i hur många hästar du hade i respektive lopp och se till att bocka av de lopp som du inte lyckades pricka vinnaren. Resten sköts automatiskt!

Rättningsmall V64

Här nedan hittar du vårt verktyg för att beräkna antal sexor, femmor och fyror när du har vunnit på V64. Här kommer en kort guide till hur du använder verktyget:

 • Antal hästar (streck):
  • Här fyller du i hur många hästar du hade streckat i det aktuella loppet
 • Hittade vinnaren:
  • Här skall du ha bockat för rutan om du hade lyckats hitta vinnaren i det aktuella loppet
 • Utdelning X rätt:
  • Här fyller du i vad det var för utdelning för 6, 5 respektive 4 rätt för den V64-omgång du vill beräkna vinst för. Vi fyller automatiskt i resultatet från den senaste V64-omgången (Bergsåker tisdag 23 april 2024), men det är bara att ändra om du vill kolla för någon äldre omgång.
 • Spelade V6:
  • Om du valde att spela enbart V6 kan du kryssa i rutan för det, så räknas din totalvinst för V6 ut.

Klart! Alla uträkningar sker samtidigt som du klickar och skriver, nu är det bara att kolla nedan och se hur mycket du har vunnit! :-)

Antal hästar
Hittade vinnaren
kr
kr
kr
Förifyllda värden för utdelningen på 6, 5 och 4 rätt gäller för V64 på Bergsåker tisdag 23 april 2024.
Vinstsumman beräknas automatiskt medan du skriver, du hittar resultatet här nedanför.

V64-systemets utdelning

Antal
Vinstsumma
Sexor:
0 st
0 kr
Femmor:
0 st
0 kr
Fyror:
0 st
0 kr
Total vinstsumma:
0 kr

V64 resultat tisdag 23 april 2024 Bergsåker

Lopp Vinnare Vinnarodds Värde Strukna
1 6.  Night Art (Daniel Wäjersten) 3.5 49 kr
2 3.  Bellfort (Oskar Kylin Blom) 8.5 389 kr
3 4.  Jazzå (Emelinda Persson) 2.7 586 kr
4 6.  Global Easy Rider (Olle Wäjersten) 1.7 698 kr 7
5 6.  Dutchess Sun (Daniel Wäjersten) 5.4 1583 kr
6 10.  Ulvsåsen (Anders Wallin) 10.8 26644 kr 6, 11

Utdelning för V64 på Bergsåker tisdag 23 april 2024

Antal rätt Antal system System Utdelning
6 rätt 173 26644 kr
5 rätt 4855 142 kr
4 rätt 85927 16 krATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se