V64 tips och V64 resultat

Här hittar du ATG V64 tips idag för kommande lopp och V64 resultat för de senaste loppen. Vårt V64 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel V64 startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad V64 startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG V64 resultat. Du kan läsa mer om hur man spelar V64, hur utdelning och jackpot fungerar och hur man rättar V64 längre ned på sidan, du kommer enklast dit genom att klicka på länkarna till höger omnedanför denna text.

Här hittar du dagens ATG V64 tips idag för kommande lopp och V64 resultat för de senaste loppen. Läs mer..Vårt V64 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel V64 startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad V64 startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG V64 resultat. Du kan läsa mer om hur man spelar V64, hur utdelning och jackpot fungerar och hur man rättar V64 längre ned på sidan, du kommer enklast dit genom att klicka på länkarna till höger omnedanför denna text.

Aktuella V64 resultat och V64 startlista

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat tisdag 25 oktober 2016 Eskilstuna travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat torsdag 27 oktober 2016 Gävle travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat fredag 28 oktober 2016 Örebro travbana.

V64 tips idag och V64 nyheter


Det har gått drygt fyra månader sedan Sveriges modernaste hästsportanläggning slog upp portarna under pompa och ståt.På sö..

Det har gått drygt fyra månader sedan Sveriges modernaste hästsportanläggning slog upp portarna under pompa och ståt.
På söndagen rids säsongens sista storloppsdag med Svenskt St Leger och Vinterfavoriternas Pris som huvudlöpningar.
Men hur har den första tiden varit på landets nya galoppmetropol?
Har alla högt ställda förväntningar infriats?
Vem är bättre på att svara på det än Per-Anders Gråberg som har nio segrar till godo på Elione Chavez i allsvenska ryttarligan och slåss sida-vid-sida med densamma om championatet på Bro Park?
Vad tycker om Bro Park?
- I det stora hela är det jättebra. Det finns alltid lite smågrejer som kan göras bättre, men hästarna trivs jättebra och det mesta är positivt.
Vad då för smågrejer?
- Banan är inte ritad av hästmänniskor och det största problemet är att man borde byggt en tunnel för att kunna komma över till sandbanan utan att förstöra gräsbanan. Vi aktiva påtalade det, men det blev aldrig av. Det är jättefint att ha gräsbanan utvändigt och närmast publiken i de stora loppen på sommaren, men hur ska vi komma in till dirttracken där vi rider på hösten och vintern? Det återstår att lösa.
Har det blivit som du förväntade dig annars?
- Ja, gräsbanan är i fantastiskt skick och håller väldigt hög internationell klass. Dessutom har det blivit mer taktiskt att rida på den i och med att banan är så mycket bredare och har så mycket längre upplopp. Man måste rida mer med huvudet jämfört med Täby som var med speedway. Det är mer utmanande både för jockeys och spelare.
Och det gillar du?
- Ja, det är mycket roligare.
Hur prestigefyllt är det att bli förste jockeychampion på Bro Park?
- Just nu kanske man inte tänker på det så mycket, men när det börjar dra ihop sig i november-december så kommer det finnas i huvudet. Jag lyckades vinna sista året på Täby så det vore roligt om man kunde vara först här, det är ju lite historia, säger Per-Anders Gråberg som sin vana trogen är väl påläst när det kommer till tävlingarna.

”Såg bättre ut än det var”
Söndagens program ser spännande ut och med fem miljoner kronor i garanterad Grand Slam för en ensam V64-vinnare finns all anledning att höra vad sadelkungen själv tror om loppen.
I SM – Classic (V64-1) får du chansen på 8 Brazil Jack som du bara ridit en gång…
- Ja, och det var ganska länge sedan. Det är en häst som var fantastiskt fin som två- och treåring, men inte riktigt tagit steget in i eliten. Känslan är att han blivit lite ”smart”, eller oärlig om man så vill, och inte kämpar lika mycket som förr. Som unghäst löpte han bäst i front, men eftersom stallkamraten 1 El Abandonado också gillar att gå där får jag höra med Maria Sandh som tränar hur hon ser på taktiken. Skulle hästen vaknat på rätt sida har han kapacitet som duger.
Vem tror du vinner loppet?
- Om El Abandonado går som han gjorde i Stockholm Cup senast finns det ingen som slår honom här.
I Svenskt St Leger (V64-2) sitter Gråberg upp bakom 8 Dallas.
- Han gick ett jättebra lopp som fyra bakom tuffa hästar i Norge senast. Motståndet är nästan lika tufft den här gången så jag tror att det blir svårt att vara bland de tre främsta.
Vem vinner?
- 4 Lord Divine blir jättefavorit, men det kanske inte är så klart som det ser ut på pappret. Han slog en fantastisk häst i Norge senast och fick kraftigt höjt formtal av det, men jag vet att den favoriten börjat sätta vinterpäls och hade lite nedåtform i den starten så insatsen kanske såg bättre ut än den var. Jag tror snarare den var värd 85 än 92 så det kan vara en favorit att gardera, även om hästen givetvis är väldigt bra.
I V64-3 rider du 9 Enge Euphoria som du vann med senast.
- Ja, och det var på ett väldigt fint sätt också. Hon har mött de bästa stona över lite väl lång distans och fick då komma ner på sprint vilket passade bättre. Det är precis samma förutsättningar den här gången och går hästen lika bra tror jag att det kan gå vägen igen.
Vem vinner?
- Jag hoppas att det blir jag.

"Alltid gått bäst på hösten"
V64-4 är SM för amatörryttare där Gråberg givetvis är överkvalificerad, men det hindrar honom inte från att bjuda på ett stalltips.
- Jag tror att 5 Poison Ivy som jag själv vunnit med kan duga långt här. Hon har gjort två fina lopp efter vila och det kan vara dags för en seger nu.
I Vinterfavoriternas Pris (V64-5) sitter Gråberg upp på förmodade favoriten 6 Trouble of Course som åkte på första förlusten senast, mot 9 Victor Kalejs.
- Det var faktiskt inte helt förvånande för mig. Jag rider Victor i träningen och visste att han var riktigt bra. Min häst kom inte riktigt till sin rätt på Övrevolls speciella bana. Det är på Bro som Trouble tagit sina segrar och det gynnar oss att tävla där nu. Men Victor har varit smällfin i träningen efter loppet så det är en tuff utmanare igen.
Vem vinner?
- I första hand tror jag att loppet står mellan oss, 8 Dardenne är också en fin häst om man vill ha ett streck till.
V64-6 är en silverhandicap med 15 hästar vilket brukar vara svårtippat. Gråbergs ritt 4 Afaal är segerlös i år.
- Tyvärr börjar han bli lite gammal och smart. Annars är det en häst som alltid gått bäst på hösten och det kanske kan vara positivit att det blivit lite kallare i luften sista tiden. Min fru rider honom i träning och är nöjd så skulle hästen fått tillbaka löpsuget är han bra nog att slåss om segern.
Vem vinner?
- Det kan jag inte svara på. Det ser oerhört öppet ut och mitt enda tips är att gardera ordentligt, säger Per-Anders Gråberg.

Robin Johansson, Kanal 75


2013 blev Berling för svår annars har Bank Of Burden besegrat allt och alla i sina fem starter i Stockholm Cup. Fuxen, som i dag är nio år..


2013 blev Berling för svår annars har Bank Of Burden besegrat allt och alla i sina fem starter i Stockholm Cup. Fuxen, som i dag är nio år, har varit en gigant på gräset på Täby Galopp.
- Jag hoppas vi inte ska bryta trenden utan att han gör en bra insats igen. Jag var jättenöjd med honom senast. Han fick ett längre uppehåll och satte lite mage i vintras och sedan var han lite trögstartad så här på ålderns höst. Men som sagt, han har varit bra i två senaste starterna och formen är på uppåtgående, säger jockeyn Per-Anders Gråberg som suttit i sadeln vid samtliga segrar i Stockholm Cup.
Det spekuleras att det är sista Stockholm Cup för Bank Of Burden?
- Det är klart…han är nio år så det är inte omöjligt att det är sista gången, men det är inget som är bestämt. Så länge han är frisk och hel finns alltid chansen, det finns ingen åldersregel vad jag vet.
Vad har Bank Of Burden betytt för dig?
- Jättejättemycket, han har varit med halva min karriär. Allt jag fått uppleva och vinna med honom...jag får aldrig chansen att sitta på en sådan häst igen, som håller sådan klass i så många år.
Är ni kompisar?
- Vi träffas inte varje dag, men jag är ju i Norge en gång i veckan och då är jag alltid och pratar med honom.
Bank Of Burden, som tränas av Niels Pedersen i Norge, har 19 segrar på 60 starter och har tjänat 9 923477 kronor.
Vad är hästens storhet?
- Bank i bordet, att han aldrig varit skadad, säger Per-Anders Gråberg och använder ett klassiskt norskt uttryck.
- Och hans jämnhet, att han alltid leverarar, år ut och år in. Jag tror bara han varit utanför pengar en gång i Skandinavien, vi räknar bort Dubai där det varit för tufft motstånd.
Per-Anders Gråberg har nästan rätt: Bank Of Burden har missar pengar två gånger om man räknar bort starterna i Dubai, dels i debuten 2009 och så i årsdebuten i år.

”Bro Park är en rättvis galoppbana”
I år rid Stockholm Cup för första gången på Bro Park - Sveriges nya fräscha galoppcentrum. Distansen är 2400 meter på gräs och förstapriset 800 000 kronor.
Hur tror du gräset på Bro Park ska passa Bank Of Burden? Är det någon skillnad mot Täby?
- Nej, det tror jag inte, även om han haft Täby som favoritbana. Bro Park är en rättvis galoppbana med långt upplopp. Normalt är det den bästa hästen som vinner där.
Vad säger du om klassen på årets upplaga av Stockholm Cup?
- Det är ett jättefint startfält. Det enda man saknar är väl någon internationell krydda, annars är det de bästa hästarna vi har i Skandinavien, säger Per-Anders Gråberg.
Hur ser du på chansen att Bank Of Burden ska vinna en femte gång?
- Jag räknar mig själv som en av favoriterna, om han löper upp till prestationen senast är han med och slåss på linjen. Jag har mest respekt för Hurricane Red, även om det finns några fina ston med i Icecapada och Amie Noire så tror jag att Bank Of Burden och Hurricane Red är bättre.

Fyra segrar på fem starter i år
Per-Anders Gråberg rider ytterligare fyra hästar inom V64-spelet som håller mycket hög sportslig klass.
Saving Kenny (V64-1) ställs mot sprintereliten och 360 000 kronor väntar vinnaren i Taittinger Bro Park Sprint Championship (L). Full fart över 1200 meter på gräs är det som gäller.
- Förhoppningsvis är vi med och slåss om fina pengar, men jag tror inte vi vinner. Brownie är min favorit, säger Per-Anders Gråberg.
Arabda (V64-2) fick fjolårets ödelagt med bland annat halsbekymmer, men det femåriga stoet har kommit tillbaka starkt i år med fyra segrar på fem starter. Nu ställs hon mot sitt tuffaste motstånd hittills när hon möter stoeliten över 1600 meter på gräs i Lanwades Stud Stakes (L) med 300 000 kronor till vinnaren.
- Är hon tillbaka i samma form som i våras ska hon kunna vara med och utmana. Är hon hundra procent är det en bra triochans.

Svårbedömd argentinare
Nickes Minneslöpning (L) lockar också med 300 000 kronor till vinnaren och här rider Per-Anders Gråberg Stormy Petrel (V64-3), en fyraårig hingst som kommer från Argentina och nu gör första starten i Sverige. Löpningen rids på dirttrack och distansen är 1600 meter.
- En ny häst som landade i Amsterdam i onsdags och som kommer till Stockholm i dag. Jag har sett några lopp från Argentina och det ser ut som en häst som gillar att gå i ledningen. Men det går inte att bedöma honom, antingen är överlägsen eller så duger han inte. På V64 är han ett måstestreck, säger Per-Anders Gråberg.
V64-avslutningen är en guldhandicap över 1800 meter på gräs och Per-Anders Gråberg rider treårige Ruler Of Course som kommer från ett fjärdepris i Norskt Derby.
- Det här är en jättefin treårigen. Nu går han ner i distans och det tror jag är en fördel. Det kan vara svårt att bära toppvikt för en treåring. Att ge bort vikt till äldre hästar kan vara tufft, säger Per-Anders Gråberg.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


På midsommarafton väntar i vanlig ordning ett grandiost firande i Dalarna. Till tonerna av spelemanslagens fioler och dragspel majas stänger inn..

På midsommarafton väntar i vanlig ordning ett grandiost firande i Dalarna. Till tonerna av spelemanslagens fioler och dragspel majas stänger innan det är dags att hylla årets ljusaste dag i folkdräktsskrudad dans.
- Ja, det är största helgen på året för oss häromkring och vi går ”all in” utan begränsningar. Det är folkdräkt, Små grodorna och hela köret! säger Rättvikstränaren Hans R Strömberg.
- Vi brukar åka till en festplats i Nusnäs, vid Siljan två mil utanför Rättvik, där det är majstångsresning och festligheteter.
Hänger du själv på dig dragspelet?
- Haha, nej, det är andra som är duktiga på det så det behöver jag inte.

”Ett bra spikförslag”
För Hans R Strömberg och alla andra travbitna dalmasar är det emellertid midsommardagen som är helgens höjdpunkt. Då arrangerar Rättvikstravet tävlingar och precis som i fjol förgylls dessa av banans största stjärna sedan Ego Boy. On Track Piraten (V64-5) startar i Midsommarloppet.
- Det är en otrolig häst, säger Strömberg, som så sent som i lördags fick se sin ståtlige springare sluta trea i Norrbottens Stora Pris efter ett mäktigt slutvarv från tredje par utvändigt.
- Det var en toppinsats! Jag förstod att vinstchansen var nästan borta när det blev struligt i första sväng samtidigt som Örjan (Kihlström) slank igenom med Propulsion och fick ledningen rätt så enkelt. Men det var häftigt när On Track Piraten gick på i tredjespår och han såg jättegiftig ut ett tag, även om jag förstod att Propulsion hade sparade krafter.
Att On Track Piraten startar igen bara en vecka efter urladdningen i Boden är inget som oroar Hans R Strömberg.
- Han får bara gå lugnt i skogen den här veckan och han känns otroligt fräsch och fin. Upplägget är exakt detsamma som i fjol. Då var han också trea i Boden innan han vann här hemma veckan efter.
Spårlottningen, som tilldelade On Track Piraten spår fem bakom startbilen samtidigt som ett par av de värsta konkurrenterna - Rättvikskompisen Cool Keeper och Opitergium - fick sämre utgångslägen, talar också för den tiofaldige miljonären.
- Hästen har hovar för att gå barfota runt om igen och jag tror säkert att Johnny (Takter) söker sig framåt direkt och siktar på ledningen. Under normala förhållanden ska On Track Piraten vara ett bra spikförslag.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare V64 resultat

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat måndag 24 oktober 2016 Boden travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat fredag 21 oktober 2016 Umeå travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat torsdag 20 oktober 2016 Åby travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat tisdag 18 oktober 2016 Jägersro Trav travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat måndag 17 oktober 2016 Halmstad travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat fredag 14 oktober 2016 Romme travbana.

Spela V64

V64 är likt V75 en spelform där tanken är att man skall hitta flera på varandra följande vinnande hästar. Som namnet antyder kan man gå ut som vinnare från ett V64-spel genom att hitta 4, 5 eller 6 vinnare.

När man skall spela på V64 så lämnar man i likhet med V75 in ett V64-system. Man väljer ut ett visst antal hästar i varje avdelning som ingår i V64. Om någon av hästarna man valt i en viss avdelning sedan skulle vinna så har man då hittat vinnaren i just den avdelningen. Man kan välja hur många hästar man vill i varje avdelning, men väljer man bara en kallas det för att man har spikat.

Vad det kostar att spela på V64 bestäms av hur många hästar man har bestämt sig för att ta med i varje avdelning. Genom att multiplicera antalet valda hästar i varje avdelning med varandra, så bestämmer man hur många rader sitt system består av. Varje rad kostar sedan 1 kr att lämna in. Se exemplet här nedanför där vi har gjort ett fiktivt V64-system med ett visst antal hästar i varje lopp:

Avdelning: V64-1 V64-2 V64-3 V64-4 V64-5 V64-6
Antal hästar: 3 2 1 6 4 2
Antal rader: 3 · 2 · 1 · 6 · 4 · 2 = 288 rader
Systemkostnad: 288 rader · 1 kronor = 288 kronor
Avdelning
Hästar
V64-1:
3
V64-2:
2
V64-3:
1
V64-4:
6
V64-5:
4
V64-6:
2
Rader:
3 · 2 · 1 · 6 · 4 · 2 = 288 rader
Kostnad:
288 rader · 1 kronor = 288 kronor

Som synes ovan skulle alltså detta system kosta 288 kronor att lämna in. Beroende på var systemet lämnas in kan det även tillkomma en liten inlämnings-/kupongavgift på några kronor. Utöver de valda hästarna i varje avdelning kan man även välja reserver, det kostar ingenting extra. Väljer man inte reserver får man reservhästar "automatiskt" valda åt sig genom turordningen i varje lopp. Reserver behövs ifall någon av de hästar man valt blir struken, då får man istället den första reserven på tur som sin "nya" häst.

V64 utdelning och jackpot

Som vi nämnde ovan så kan man vinna på 6, 5 och 4 rätt, men så klart vinner man mer ju fler rätt man har. De pengar som ligger i prispotten fördelas mellan 6, 5 och 4 rätt; 40 % av totala potten går till 6 rätt, 20 % går till 5 rätt och de sista 40 %-en går till 4 rätt. Om inte någon lyckas pricka sex rätt så kommer prispotten för sex rätt att gå till en jackpot för nästkommande V64-omgång. Likaså om utdelningen blir lägre än 7 kronor på fyra och/eller fem rätt flyttas prispotten för fyra och/eller fem rätt över som jackpot till nästakommande V64-omgång.

Eftersom prissummorna för V64 varierar beroende på hur många system som har blivit inlämnade samt på vilka hästar som vinner loppen, är det alltid olika många som får 6, 5 eller 4 rätt. Även de vinster som delas ut på V64 varierar därför. Om enbart "favoriter" vinner så kan utdelningen bli väldigt låg, men om istället många "skrällar" skulle vinna så kan utdelningen bli jättehög!

Det finns även ett till sätt att spela V64, fast man inte riktigt spelar V64, och det är att bara spela V6! Läs mer nedan.

Spela enbart V6

När man lämnar in sitt V64-system så kan man även välja att bara spela V6, det innebär att man enbart spelar för 6 rätt. Om man spelar V6 så vinner man ingenting på 4 eller 5 rätt, men skulle man lyckas pricka 6 rätt så vinner man istället 2.5 gånger utdelningen på 6 rätt!

Rätta V64

Man skulle kunna tro att om man får t.ex. 5 rätt på V64, då vinner det som står som utdelning vid 5 rätt. Men, riktigt så enkelt är det inte! När vinstsumman för en vinst på V64 skall beräknas måste man ta hänsyn till hur många kombinationer av 4 och 5 rätt man kan ha, eller uttryckt på ett annat sätt: på hur många olika sätt man kan skriva sitt system i form av enkelrader, för fyra eller fem rätt.

Låt säga att vi har lämnat in ett V64-system och fått fyra rätt, för de fyra lopp som vi hade rätt i kan vi bara skriva vinnaren på ett sätt, alltså finns det bara en kombination. Men för de två lopp vi missade i är det lite mer komplicerat än så. Säg att vi i de två lopp som vi hade missat hade streckat 3 respektive 5 hästar. Om vi då skriver upp vårt vinnande system i form av enkelrader, kan vi skriva upp 3 · 5 = 15 olika enkelrader. Vi hade alltså fått 15 fyror. Detta på grund av att det inte spelar någon roll vilken av hästarna i de lopp som vi missade som används för vår enkelrad.

Lyckligtvis behöver inte du sitta och räkna kombinationer på det här sättet, åtminstone inte när det finns smarta mallar som kan göra det åt dig. Vi har skapat en sådan rättningsmall för att rätta V64, du hittar den här nedan. Det enda du behöver göra är att fylla i hur många hästar du hade i respektive lopp och se till att bocka av de lopp som du inte lyckades pricka vinnaren. Resten sköts automatiskt!

Rättningsmall V64

Här nedan hittar du vårt verktyg för att beräkna antal sexor, femmor och fyror när du har vunnit på V64. Här kommer en kort guide till hur du använder verktyget:

 • Antal hästar (streck):
  • Här fyller du i hur många hästar du hade streckat i det aktuella loppet
 • Hittade vinnaren:
  • Här skall du ha bockat för rutan om du hade lyckats hitta vinnaren i det aktuella loppet
 • Utdelning X rätt:
  • Här fyller du i vad det var för utdelning för 6, 5 respektive 4 rätt för den V64-omgång du vill beräkna vinst för. Vi fyller automatiskt i resultatet från den senaste V64-omgången (Boden måndag 24 oktober 2016), men det är bara att ändra om du vill kolla för någon äldre omgång.
 • Spelade V6:
  • Om du valde att spela enbart V6 kan du kryssa i rutan för det, så räknas din totalvinst för V6 ut.

Klart! Alla uträkningar sker samtidigt som du klickar och skriver, nu är det bara att kolla nedan och se hur mycket du har vunnit! :-)

Antal hästar
Hittade vinnaren
kr
kr
kr
Förifyllda värden för utdelningen på 6, 5 och 4 rätt gäller för V64 på Boden måndag 24 oktober 2016.
Vinstsumman beräknas automatiskt medan du skriver, du hittar resultatet här nedanför.

V64-systemets utdelning

Antal
Vinstsumma
Sexor:
0 st
0 kr
Femmor:
0 st
0 kr
Fyror:
0 st
0 kr
Total vinstsumma:
0 kr

V64 resultat måndag 24 oktober 2016 Boden

Lopp Vinnare Vinnarodds Värde Strukna
Lopp 1 1 6.  Overlord Broline (Roger Nilsson) 6.  Overlord Broline 9.4 148 kr 5, 11
Lopp 2 2 1.  Tangen Didrik (Jan Norberg) 1.  Tangen Didrik 21.6 3865 kr 8
Lopp 3 3 4.  Tea Party (Ove A Lindqvist) 4.  Tea Party 13.2 28517 kr 3
Lopp 4 4 13.  Rim Bay Goliath* (Hannu Torvinen) 13.  Rim Bay Goliath* 4.4 94718 kr 11
Lopp 5 5 8.  Nochebuena Face (Sandra Eriksson) 8.  Nochebuena Face 3.8 474313 kr 12
Lopp 6 6 2.  Priamo Caf (Jan Norberg) 2.  Priamo Caf 3.6 1512056 kr

Utdelning för V64 på Boden måndag 24 oktober 2016

Antal rätt Antal system System Utdelning
6 rätt 2 1512056 kr
5 rätt 240 2460 kr
4 rätt 9383 126 krATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data
om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG.
Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se