V64 tips och V64 resultat

Här hittar du dagens ATG V64 tips för kommande lopp och V64 resultat för de senaste loppen. Vårt V64 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG V64 resultat. Du kan läsa mer om hur man spelar V64, hur utdelning och jackpot fungerar och hur man rättar V64 längre ned på sidan, du kommer enklast dit genom att klicka på länkarna till höger omnedanför denna text.

Här hittar du dagens ATG V64 tips för kommande lopp och V64 resultat för de senaste loppen. Läs mer..Vårt V64 tips levereras i form av en ABCD-ranking av loppens hästar, rankingen baseras på en algoritm som tar bland annat hänsyn till hur hästarna har presterat den senaste tiden, vilken kusk de har och vilket startspår de har. Du kan välja att se alla hästar med startnummer i en enkel startlista, eller även hästarnas namn samt hästarnas kusk i en utökad startlista. Så fort ett lopp är klart, så rapporterar vi om vilken häst som vann, vilket då ger dig dagens ATG V64 resultat. Du kan läsa mer om hur man spelar V64, hur utdelning och jackpot fungerar och hur man rättar V64 längre ned på sidan, du kommer enklast dit genom att klicka på länkarna till höger omnedanför denna text.

Aktuella V64 resultat

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat fredag 26 augusti 2016 Bergsåker travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat måndag 29 augusti 2016 Mantorp travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat tisdag 30 augusti 2016 Gävle travbana.

V64 tips och V64 nyheter


På midsommarafton väntar i vanlig ordning ett grandiost firande i Dalarna. Till tonerna av spelemanslagens fioler och dragspel majas stänger inn..

På midsommarafton väntar i vanlig ordning ett grandiost firande i Dalarna. Till tonerna av spelemanslagens fioler och dragspel majas stänger innan det är dags att hylla årets ljusaste dag i folkdräktsskrudad dans.
- Ja, det är största helgen på året för oss häromkring och vi går ”all in” utan begränsningar. Det är folkdräkt, Små grodorna och hela köret! säger Rättvikstränaren Hans R Strömberg.
- Vi brukar åka till en festplats i Nusnäs, vid Siljan två mil utanför Rättvik, där det är majstångsresning och festligheteter.
Hänger du själv på dig dragspelet?
- Haha, nej, det är andra som är duktiga på det så det behöver jag inte.

”Ett bra spikförslag”
För Hans R Strömberg och alla andra travbitna dalmasar är det emellertid midsommardagen som är helgens höjdpunkt. Då arrangerar Rättvikstravet tävlingar och precis som i fjol förgylls dessa av banans största stjärna sedan Ego Boy. On Track Piraten (V64-5) startar i Midsommarloppet.
- Det är en otrolig häst, säger Strömberg, som så sent som i lördags fick se sin ståtlige springare sluta trea i Norrbottens Stora Pris efter ett mäktigt slutvarv från tredje par utvändigt.
- Det var en toppinsats! Jag förstod att vinstchansen var nästan borta när det blev struligt i första sväng samtidigt som Örjan (Kihlström) slank igenom med Propulsion och fick ledningen rätt så enkelt. Men det var häftigt när On Track Piraten gick på i tredjespår och han såg jättegiftig ut ett tag, även om jag förstod att Propulsion hade sparade krafter.
Att On Track Piraten startar igen bara en vecka efter urladdningen i Boden är inget som oroar Hans R Strömberg.
- Han får bara gå lugnt i skogen den här veckan och han känns otroligt fräsch och fin. Upplägget är exakt detsamma som i fjol. Då var han också trea i Boden innan han vann här hemma veckan efter.
Spårlottningen, som tilldelade On Track Piraten spår fem bakom startbilen samtidigt som ett par av de värsta konkurrenterna - Rättvikskompisen Cool Keeper och Opitergium - fick sämre utgångslägen, talar också för den tiofaldige miljonären.
- Hästen har hovar för att gå barfota runt om igen och jag tror säkert att Johnny (Takter) söker sig framåt direkt och siktar på ledningen. Under normala förhållanden ska On Track Piraten vara ett bra spikförslag.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var i ett kvallopp för drygt ett år sedan som Tomeld Ö.K. skapade rubriker långt utanför Norge. Den då fyraårige kall..


Det var i ett kvallopp för drygt ett år sedan som Tomeld Ö.K. skapade rubriker långt utanför Norge. Den då fyraårige kallblodshingsten travade en fantastisk tid i ett kvallopp på travbanan Forus - klockorna visade 1.22/2060 meter!
- Det var sex tiondelar under det norska rekordet som Tekno Odin har, men tyvärr räknas inte ett rekord i ett kvallopp, säger Harald Kvåle.
Tomeld Ö.K. blev en snackhäst och spekulanter stod plötsligt i kö. Bland andra försökte svenska hockeytvillingarna Sedin köpa hästen.
Stämmer det att ägarna tackade nej till miljonbud?
- Ja, det stämmer. Hästen var till salu som tvååring men då ville ingen ha honom. När nu ägaren fått en så fin häst vill han inte sälja, berättar Harald Kvåle.

Kommer från V75-seger
Harald Kvåle driver en avelsstation i Norge där han har sin egen Spikeld och även Muscles Viking. Sedan denna vecka har även Tomeld Ö.K. börjat med avelsarbete.
Tomeld Ö.K. har vunnit fem av sex starter hittills i år och kommer närmast från en V75-triumf på Bjerke 6 april.
Vad kan du berätta om formen inför söndagens start på Bergsåker?
- Formen ska vara bra, men han har börjat med betäckningar, om det nu spelar in, den här veckan.
Det är alltså första gången som Tomeld Ö.K. gästar Sverige. Hästen har startat 30 gånger men alltså aldrig utanför Norge.
- Vi har ungefär 50 mil till Sundsvall. Han uppträdde klokt när vi reste till Bjerke senast och drack även bra före loppet. Nu åker vi dagens före så det ska gå bra, säger Harald Kvåle.

Galopperat bort en miljon
Om du skulle beskriva Tomeld Ö.K.?
- Det är en kapacitetshäst. Hans styrka är att han har bra psyke och rejäl motor. Det är en häst som skulle haft en miljon mer i pengar på sig, han har galopperat bort mycket pengar. Som treåring hade han problem med en hovspricka, han uppträdde även orutinerat beror och ville mer än han kunde, han var lite ivrig. Nu har han mognat.
Vad tror du om chansen i V64-1?
- Kapacitetsmässigt ska han vara med där, men travlopp är travlopp.
Men tror du han vinner?
- Jag hoppas. Jag har stor tro att det är bästa hästen. Han har kapacitet komma upp i eliten.
Gör ni några ändringar som är värda att nämna mer än att Ulf Ohlsson kör för första gången?
- Nej, hästen går med skor runt om som vanligt. Det som är nytt är det jag sa att han börjat betäcka denna vecka.
Hur ser planerna ut för Tomeld Ö.K. efter det här loppet? Kommer vi får se honom fler gånger i Sverige?
- Om det går bra nu så är planen finalen i Dubbelcupen i Gävle 21 maj. Före det så har han även ett lopp på Biri 14 maj. Vi kommer primärt starta honom i femåringslopp och helst över längre distanser. Sprinterlopp får det bli när han blir åtta-nio-tio år.
Tomeld Ö.K. har 16 segrar på 30 starter och har tjänat 557 474 kronor. Han har rekordet 1.24,3 över medeldistans i tävlingslopp. I kvallopp har hästen alltså travat fantastiska 1.22.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Fjolåret blev hennes bästa hittills som kusk med 850 000 kronor inkört - och med segern i kronprinsessan Victorias lopp på Axevalla som so..


Fjolåret blev hennes bästa hittills som kusk med 850 000 kronor inkört - och med segern i kronprinsessan Victorias lopp på Axevalla som solklar topp under året.
27-åriga Linda Sedström jobbar som lärling i pappa Johans stall i Örebro. En verksamhet hon hoppas ta över en dag.
- Det är tanken liksom. Men jag behöver helt klar mer kött på benen och vi kör på ett bra tag till, säger Örebrolärlingen som i fjol somras vann Hertiginnan av Västergötland kronprinsessan Victorias lopp på Axevalla.
Segervapnet då var Rapide du Pommeau som Flemming Jensen lånade ut.
- Det var kul att få vinna det loppet, den segern är solklar etta på min meritlista. Jag körde 224 lopp i fjol men så många blir det nog inte i år, nu när jag inte längre får köra vanliga lärlingslopp och inte heller breddlopp.

"Hårdare i huvudet"
Sedan en tid garanterar ATG tio miljoner kronor till en ensam vinnare på V64 på söndagarna och i den fjärde avdelningen kan det vara värt att ta sig en extratitt på 9 Drive Launcher. En av 17 hästar i Stall Sedström för dagen.
Drive Launcher var en tidig häst och gjorde några starter som tvååring. Trots att det sedan ramlade in drygt 135 000 kronor under säsongen som treåring behövde hästen det året på sig för att mogna riktigt enligt Linda.
- Det är som fyra- och femåring han har kommit ordentligt. Han har blivit hårdare i huvudet om man säger, ja, faktiskt visat att han har en riktig skalle för det här. Drive har vunnit tre av sina sex segrar från dödens och blivit hårdare hela han.
Ni fick ett niondespår över kort distans i V64-4. Hur resonerar du?
- I vanliga fall är han startsnabb och lättplacerad. Nu när vi inte fick ett framspår var nio det bästa jag kunde få. Han är inte rädd av sig och följer med bra i ryggar bakifrån och eftersom han är snabb från start finns det en liten fundering just nu i alla fall om att vi ska följa ettan (No Gelt Face), om nu den nu är ett spetsbud.
Hästen hade två raka segrar i februari och slutade fyra i ett lopp på Axevalla för tre veckor sedan där ni stod med 40 meters tillägg
- Det kändes som att vi fick jaga hela vägen då och aldrig fick riktigt grepp om loppet. Då stod vi stod med dubbla tillägg och vinnaren fanns längts fram och ledde hela vägen. I två starter innan det loppet var han ju riktigt rejäl. Han vann från utvändigt ledaren när jag körde och var mycket rejäl trots att han låg på en del. När Anna (systern) vann med honom på Solvalla fick hon visserligen köra sakta första varvet men han stack bara undan och var helt okörd.
Bjuder ni på några träningsrapporter i dur eller spännande utrustningsändringar?
- Vi funderar på att köra honom barfota runt om vilket är hans bästa (skor bak senast), men ingenting är bestämt ännu. Annars är det som vanligt. Han gick sista jobbet inför söndagen i dag (torsdag) och var jättefin i ett test på lite tyngre sandbana. Det är absolut inget spikförslag men tar man med några hästar ska han ska med tycker jag.
Kommande vinnare från stallet?
- Om det inte blir Drive Launcher är jag rätt så säker på att Cool Style vinner lopp när som helst. Han har varit riktigt bra och står på tur känns det som, slutar Linda Sedström.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare V64 resultat

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat torsdag 25 augusti 2016 Skellefteå travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat tisdag 23 augusti 2016 Eskilstuna travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat måndag 22 augusti 2016 Romme travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat söndag 21 augusti 2016 Årjäng travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat fredag 19 augusti 2016 Örebro travbana.

Här får du V64 tips i form av ABCD-ranking samt ATG V64 resultat torsdag 18 augusti 2016 Bergsåker travbana.

Spela V64

V64 är likt V75 en spelform där tanken är att man skall hitta flera på varandra följande vinnande hästar. Som namnet antyder kan man gå ut som vinnare från ett V64-spel genom att hitta 4, 5 eller 6 vinnare.

När man skall spela på V64 så lämnar man i likhet med V75 in ett V64-system. Man väljer ut ett visst antal hästar i varje avdelning som ingår i V64. Om någon av hästarna man valt i en viss avdelning sedan skulle vinna så har man då hittat vinnaren i just den avdelningen. Man kan välja hur många hästar man vill i varje avdelning, men väljer man bara en kallas det för att man har spikat.

Vad det kostar att spela på V64 bestäms av hur många hästar man har bestämt sig för att ta med i varje avdelning. Genom att multiplicera antalet valda hästar i varje avdelning med varandra, så bestämmer man hur många rader sitt system består av. Varje rad kostar sedan 1 kr att lämna in. Se exemplet här nedanför där vi har gjort ett fiktivt V64-system med ett visst antal hästar i varje lopp:

Avdelning: V64-1 V64-2 V64-3 V64-4 V64-5 V64-6
Antal hästar: 3 2 1 6 4 2
Antal rader: 3 · 2 · 1 · 6 · 4 · 2 = 288 rader
Systemkostnad: 288 rader · 1 kronor = 288 kronor
Avdelning
Hästar
V64-1:
3
V64-2:
2
V64-3:
1
V64-4:
6
V64-5:
4
V64-6:
2
Rader:
3 · 2 · 1 · 6 · 4 · 2 = 288 rader
Kostnad:
288 rader · 1 kronor = 288 kronor

Som synes ovan skulle alltså detta system kosta 288 kronor att lämna in. Beroende på var systemet lämnas in kan det även tillkomma en liten inlämnings-/kupongavgift på några kronor. Utöver de valda hästarna i varje avdelning kan man även välja reserver, det kostar ingenting extra. Väljer man inte reserver får man reservhästar "automatiskt" valda åt sig genom turordningen i varje lopp. Reserver behövs ifall någon av de hästar man valt blir struken, då får man istället den första reserven på tur som sin "nya" häst.

V64 utdelning och jackpot

Som vi nämnde ovan så kan man vinna på 6, 5 och 4 rätt, men så klart vinner man mer ju fler rätt man har. De pengar som ligger i prispotten fördelas mellan 6, 5 och 4 rätt; 40 % av totala potten går till 6 rätt, 20 % går till 5 rätt och de sista 40 %-en går till 4 rätt. Om inte någon lyckas pricka sex rätt så kommer prispotten för sex rätt att gå till en jackpot för nästkommande V64-omgång. Likaså om utdelningen blir lägre än 7 kronor på fyra och/eller fem rätt flyttas prispotten för fyra och/eller fem rätt över som jackpot till nästakommande V64-omgång.

Eftersom prissummorna för V64 varierar beroende på hur många system som har blivit inlämnade samt på vilka hästar som vinner loppen, är det alltid olika många som får 6, 5 eller 4 rätt. Även de vinster som delas ut på V64 varierar därför. Om enbart "favoriter" vinner så kan utdelningen bli väldigt låg, men om istället många "skrällar" skulle vinna så kan utdelningen bli jättehög!

Det finns även ett till sätt att spela V64, fast man inte riktigt spelar V64, och det är att bara spela V6! Läs mer nedan.

Spela enbart V6

När man lämnar in sitt V64-system så kan man även välja att bara spela V6, det innebär att man enbart spelar för 6 rätt. Om man spelar V6 så vinner man ingenting på 4 eller 5 rätt, men skulle man lyckas pricka 6 rätt så vinner man istället 2.5 gånger utdelningen på 6 rätt!

Rätta V64

Man skulle kunna tro att om man får t.ex. 5 rätt på V64, då vinner det som står som utdelning vid 5 rätt. Men, riktigt så enkelt är det inte! När vinstsumman för en vinst på V64 skall beräknas måste man ta hänsyn till hur många kombinationer av 4 och 5 rätt man kan ha, eller uttryckt på ett annat sätt: på hur många olika sätt man kan skriva sitt system i form av enkelrader, för fyra eller fem rätt.

Låt säga att vi har lämnat in ett V64-system och fått fyra rätt, för de fyra lopp som vi hade rätt i kan vi bara skriva vinnaren på ett sätt, alltså finns det bara en kombination. Men för de två lopp vi missade i är det lite mer komplicerat än så. Säg att vi i de två lopp som vi hade missat hade streckat 3 respektive 5 hästar. Om vi då skriver upp vårt vinnande system i form av enkelrader, kan vi skriva upp 3 · 5 = 15 olika enkelrader. Vi hade alltså fått 15 fyror. Detta på grund av att det inte spelar någon roll vilken av hästarna i de lopp som vi missade som används för vår enkelrad.

Lyckligtvis behöver inte du sitta och räkna kombinationer på det här sättet, åtminstone inte när det finns smarta mallar som kan göra det åt dig. Vi har skapat en sådan rättningsmall för att rätta V64, du hittar den här nedan. Det enda du behöver göra är att fylla i hur många hästar du hade i respektive lopp och se till att bocka av de lopp som du inte lyckades pricka vinnaren. Resten sköts automatiskt!

Rättningsmall V64

Här nedan hittar du vårt verktyg för att beräkna antal sexor, femmor och fyror när du har vunnit på V64. Här kommer en kort guide till hur du använder verktyget:

 • Antal hästar (streck):
  • Här fyller du i hur många hästar du hade streckat i det aktuella loppet
 • Hittade vinnaren:
  • Här skall du ha bockat för rutan om du hade lyckats hitta vinnaren i det aktuella loppet
 • Utdelning X rätt:
  • Här fyller du i vad det var för utdelning för 6, 5 respektive 4 rätt för den V64-omgång du vill beräkna vinst för. Vi fyller automatiskt i resultatet från den senaste V64-omgången (Skellefteå torsdag 25 augusti 2016), men det är bara att ändra om du vill kolla för någon äldre omgång.
 • Spelade V6:
  • Om du valde att spela enbart V6 kan du kryssa i rutan för det, så räknas din totalvinst för V6 ut.

Klart! Alla uträkningar sker samtidigt som du klickar och skriver, nu är det bara att kolla nedan och se hur mycket du har vunnit! :-)

Antal hästar
Hittade vinnaren
kr
kr
kr
Förifyllda värden för utdelningen på 6, 5 och 4 rätt gäller för V64 på Skellefteå torsdag 25 augusti 2016.
Vinstsumman beräknas automatiskt medan du skriver, du hittar resultatet här nedanför.

V64-systemets utdelning

Antal
Vinstsumma
Sexor:
0 st
0 kr
Femmor:
0 st
0 kr
Fyror:
0 st
0 kr
Total vinstsumma:
0 krATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data
om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG.
Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se