Järvsöodin travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Järvsöodin travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Järvsöodin har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Järvsöodin har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Järvsöodin


Midnattspokalen för kallblod blev en enkel match för titelförsvararen Järvsöodin tillsammans med Ulf Ohlsson efter ledningen störr..


Midnattspokalen för kallblod blev en enkel match för titelförsvararen Järvsöodin tillsammans med Ulf Ohlsson efter ledningen större delen av loppet. Järvsöodin tränas av Jan-Olov Persson som själv var tvåa med Bellfaks och trea slutade B.W.Sture, också tränad av Persson.
- Det var väl lite läge att han skulle vinna i dag, han var väldigt bra senast, sade Ulf Ohlsson.
Midnattspokalen för varmblod slutade med en säker seger för favoriten Esprit Sisu, tränad och körd av Daniel Wäjersten. Esprit Sisu fick trava utvändigt ledaren sista 1500 meterna utan att det bekom honom nämnvärt och sista 100 meterna var han starkast.
- Han gjorde ett gott dagsverke, han satte näsan först relativt lätt, sade Daniel Wäjersten.
Daniel Wäjersten vann också med Dollar Hornline som gjorde debut i ny regi. Joakim Claesson tränar numera och Dollar Hornline vann lätt sedan Wäjersten kört till ledningen varvet kvar.
Oskar Kylin Blom bjöd på en ordentlig överraskning. Joakim Reisers Nygårds Hillevi var streckad på bara 0,47 procent och rensade rejält i kuponghögen. Kylin Blom körde på chans och det löste sig helt vägen och Nygårds Hillevi hade bäst fart under hovarna över upploppet.
Stefan Arvidssons G.K.Justus fick äntligen en V75-seger efter flera starka insatser. Rikard N Skoglund hamnade bra till från start och över G.K.Justus klev ifrån sina konkurrenter utan några större problem.
Sex rätt betalar 212 997 kronor, fem rätt 230 kronor och fyra rätt 22 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Månprinsen A.M. har varit Sveriges kallblodskung under en längre period och mellan åren 2013-2018 tog han fem av sex SM-titlar. I fjol satte do..


Månprinsen A.M. har varit Sveriges kallblodskung under en längre period och mellan åren 2013-2018 tog han fem av sex SM-titlar. I fjol satte dock en skada stopp för deltagande och inte heller i år finns Månprinsen med i startlistan. I år blir hans sexårige son Månlykke A.M. klar favorit, men bakom honom finns en revanschsugen Pydin som alltså brände som spelad till 1,43 i fjol.
- Det kändes bra inför loppet i fjol, men då gick det inte sedan hästen inte kunde göra sig själv rättvisa. Han har haft problem under sensommaren tidigare och det lyste igenom även i fjol, berättar Torstemo.

"Optimalt utgångsläge"
Niclas har tidigare betonat att hästen har haft en tendens att tappa formen mot sensommaren, men tittar man statistiskt på just augusti är siffrorna bara marginellt sämre. Två segrar på tio augustistarter har det blivit i karriären för Pydin vilket ger en segerprocent på 20 – att jämföra med 25 i segerprocent som han har totalt. Lite oroande är dock att hästen kommer närmast från en galopp, men Torstemo ger lugnande besked.
- Galoppen senast berodde på att han hade för lång käk och det var en fin placering som rök till följd av detta. Hästen kändes väldigt bra i övrigt enligt Ove A Lindqvist, berättar tränaren.
I fjol kom man alltså ut till SM som storfavoriter, men i år får Pydin och Torstemo slå ur underläge.
- Vi har ju fått rygg på Månlykke A.M. och det känns mer eller mindre optimalt. Pydin kan ändå inte öppna något extra varför bakspåret inte är något problem.
- Gällande Månlykke A.M. är detta lite elddopet för hans del. Han har ju inte mött så här tuffa hästar tidigare, men att det finns mycket talang i honom är det inget snack om, spekulerar Niclas.

"Positioner avgör"
Övriga konkurrenter har Niclas dock betydligt bättre koll på.
- Pydin, Björs Frej och Järvsöodin möts ju mer eller mindre varje gång och det är dessa tre som jag tror är värst emot favoriten. Månlykke A.M. är svår att sätta in i sällskapet, men för övriga tre är det positioner som avgör vem som är först i mål. De slår varandra huller om buller tycker jag.
- Det har stökat en del för Pydin i just SM tidigare, men vi hoppas på att den trenden bryts under lördagen, avslutar Torstemo.
I så fall kan vi nog räkna med att få höra ramsan ”SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD” eka hela vägen hem till Hudiksvall under lördagskvällen.

Robin Malmgren, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Stall Persson har mellan 90 och 100 hästar i träning, uteslutande kallblod. Och givetvis är stallet alltid representerad på de stora kallbl..


Stall Persson har mellan 90 och 100 hästar i träning, uteslutande kallblod. Och givetvis är stallet alltid representerad på de stora kallblodsdagarna.
Den här gången så har Jan-Olov två hästar med i kallblodsderbyt i Östersund på onsdag, V86-7. 2 Järvsö Elling körs av Dagfinn Aarum och 10 Fräcke Prins av Mats E Djuse.
- Men de norska hästarna i derbyt ser starka ut i år, säger Jan-Olov Persson.
Däremot så har han själv segerförhoppningar redan i V86-1, där 5 Guli Tor och 8 Bellfaks startar. Den senare har hög kapacitet...
- Bellfaks har till och från problem med fräschören. Och han är verkligen yr i mössan! Men kapacitet har han. Och han har gått felfritt två lopp i rad nu. För första gången sedan 1977, tänkte jag säga… men det är i alla fall för första gången på ett par år.
Näst senast segrade Bellfaks på en 1.26-tid över tre kilometer i Skellefteå. Senast, över medeldistans, sprang han 1.22,3 (som fyra i ett stentufft gäng) med voltstart i Årjäng. Starka papper i dessa sammanhang.
Det är spår åtta bakom bilen, och kort distans nu dessutom?
- Det behöver inte spela så stor roll. Han är allround och går bra på alla distanser, när han fungerar. Hamnar han vettigt till och går felfritt hela loppet, så är det en rätt så bra vinstchans nu, tycker jag.
Så han är alltså före 5 Guli Tor i mål?
- Normalt så är han det, absolut.
Jan-Olov Persson tog sin första seger i Svenskt Kallblodsderby 2004 genom Hallsta Lotus. Han vann igen 2008, med Järvsöviking.
Och senast som Jan-Olov Persson vann Svenskt Kallblodsderby som tränare, var 2017 med Järvsö Pegasus, som kördes av Örjan Kihlström.
I år har Persson Järvsö Elling och Fräcke Prins med i loppet, men att ta den fjärde segern nu kan bli tufft.
Öystein Tjomsland, ”Norges motsvarighet” till Jan-Olov Persson, har vunnit de två senaste upplagorna av Svenskt Kallblodsderby, med Nordsjö Odin förra året och med Philip Ess 2018. Och risken är överhängande att det blir så igen 2020.

”En berättigad favorit”
Tjomslands stjärna Grisle Odin G.L. galopperade förvisso bort sig i kvalet till derbyt och missade finalen, men han visade upp ett par andra kulltoppar.
- Ja, 3 Havglimt verkar riktigt bra. Jag tycker att det är en berättigad favorit i loppet i år, säger Persson.
Även Tjomslands andrahäst 9 Grisleprinsen G.L. (Örjan Kihlström kör) har vinstchans i derbyt, tror Persson. Och Frode Hamres 1 Kinge Svarten var också bra i kvalet. Persson tycker att det ”norska laget” (han syftar på dessa tre hästar) ser så pass bra ut, att han helst vill ligga lågt den här gången. Trots att startsnabbe 2 Järvsö Elling har spetsläge.
- Järvsö Elling kan nog komma trea, fyra på onsdag normalt sett. Även Fräcke Prins har bra fart. Men normalt sett, är mina två hästar inte mer än outsiders eller skrällbud i år.
10 Fräcke Prins?
- Järvsö Elling är lite säkrare, men Fräcke Prins har riktigt bra fart. Visst kan dom springa runt 1.24 båda två. I Sleipner Cup-finalen på Romme för några starter sedan galopperade Fräcke Prins från start, men de som vill gardera favoriterna i derbyt, kan kolla i lopparkivet och klocka Fräcke Prins i 1800 meter efter den galoppen. Då gick det undan! Jag klockade inte, men känslan var att han sprang runt 1.22 den biten
Dagfinn Aarum är en ”annorlunda” catchdriver!?
- Magnus A Djuse som brukar köra Järvsö Elling, är avstängd. Och Dagfinn har kört hästen förut, han vann med honom i Gävle i mars, det fungerade bra då.
Även i Derbystoet för kallbloden, V86-3, har Öystein Tjomsland ett par starka kort i form av 2 Norheim Borka och 10 Brenne Berna. Men där har Jan-Olov Persson en annan vinnare – och det är inte 7 Järvsö Majlis som han tränar själv.
- Jag hoppas och tror att 1 Alfa Lina kan vinna det här. Jag tycker att hon har visat, att hon är bra nog att klara av det. Och det vore ju väldigt kul för Lars-Erik Karlsson, som är från mina trakter runt Järvsö.
Din häst i V86-3, 7 Järvsö Majlis?
- Hon möter för bra motstånd nu. Men vi tänkte prova att tävla henne barfota runt om, om banan är bra, det är första gången i så fall. Men som det här ser ut på pappret, så är vi faktiskt nöjda med sjättepriset…

Kallblodens V86-omgång
Förstapriset i Svenskt Kallblodsderby är 700 000 kronor, i Derbystoet för kallblod 450 000 kronor.
Fyra av onsdagens åtta lopp på V86 är kallblodslopp. Och Persson har givetvis även en starthäst i den högsta klassen, V86-5. Där 12 Järvsöodin verkligen inte har haft någon tur i spårlottningen.
- Nej, där kan man tala om omvänd spårtrappa! Hästarna som har tjänat mer pengar har bättre lägen. Men Järvsöodin duger annars i det här gänget. Fast från det här läget har man inga stora förhoppningar, tur behövs.
1 Lome Brage har spetsläge och blir nog klar favorit?
- Får Lome Brage ta det lugnt i ledningen så blir han svårslagen. Men jag tycker inte att det är givet att han vinner. 2 Tangen Haap kan säkert blanda sig i det här. Och det finns ett par andra luringar.
Persson tycker att det är bra ”energi” i kallblodssporten för dagen.
- Ja, se bara på onsdagens tävlingar. Trots att det är ett fullt startfält i högsta klassen, så blev det fullt anmält även i Bellfaks och Guli Tors lopp, som är stängt vid 1,6 miljoner kronor. Och för dagen krävs det över 1000 poäng att komma med i de här loppen. Till Bollnäs på lördag var det 25 hästar anmälda till kallblodsloppen, det hade gått att ”dela” på ett av dom. Det visar att det är bra drag i kallblodssporten!
Lördag på Bollnäs, förresten. Du har med 12 Demex och 15 Got Klirr från 20 meters tillägg i V75-4?
- Jag tror att de kan vara med och utmana om segern med lite flyt. De är rätt så jämna sinsemellan. Men Demex fick ett springspår på volten nu, det är bra. Och han kommer att tävla barfota fram, han blir lite rappare då. Mina hästar är nog med i matchen!

Robert Okpu, Kanal 75


Spang Viktor (V75-4) har varvat galopper med segrar under våren och försommaren. I de sex senaste starterna har det blivit seger varannan gång ..


Spang Viktor (V75-4) har varvat galopper med segrar under våren och försommaren. I de sex senaste starterna har det blivit seger varannan gång och galopp varannan gång. Håller trenden i sig är det dags för en ny triumf på lördag. Men det tror inte hans tränare.
- Han har bra form men eftersom det är så lite hästar på volterna är de fem där framme helt rökta. Det går bara inte. Odd Herakles sitter i ledningen efter 400 meter och både Tangen Haap och Månprinsen A.M. kommer vara ikapp tidigt. Chansen för Spang Viktor skulle vara om det är mycket hästar i vägen och strular för 40-hästarna. Men det kommer det inte göra nu och han får kriga om en matlapp. Även om det är spännande med Örjan (Kihlström) i sulkyn. Det är både viktskillnad och kuskskillnad, säger Björn Karlsson som har dragit på sig en avstängning och därför får följa sina hästar från bankanten den här gången.
- Det kan vara roligt det också och man får hoppas att de som kör kan hitta runt banan, säger han med ett skratt.

Imponerad av konkurrenterna
Stallets stora stjärna Tangen Haap (V75-4) körs av Erik Adielsson och han startar med 40 meters tillägg precis som värsta konkurrenterna Odd Herakles och Månprinsen A.M.
- Tangen Haap var duktig senast på Dannero men jag körde kanske bort honom lite. Om jag hade kastat loss ordentligt och fortsatt att köra hela sjuhundringen in tror jag att vi hade vunnit. Men jag skulle köra snyggt och backa ner i rygg och då hade Ohlsson lite för mycket kvar i sin häst (Järvsöodin) när det skulle avgöras. Nu tar vi av framskorna också men det normala är väl att han blir trea bakom Odd Herakles och Månprinsen A.M., säger Björn Karlsson som har imponerats av konkurrenterna.
- Alltså, vad är det för hästar? Jag tror jag körde neråt 1.16 sista 500 i Elitkampen utan att ta något på dem. Nu hoppas jag att Gunnar (Melander) kör ordentligt med Månprinsen och vill syna ”Odd” från dödens, så att det öppnar upp sig lite. Gör han inte det kommer det gå snabbt till slut och då går det inte att ta längder. Tar man med tre hästar på kupongen är Tangen Haap det solklara tredjestrecket men mina förhoppningar sträcker sig inte längre än till tredjeplatsen.
V75 avgörs på Bergsåker och det ligger jackpotmiljoner i sjurättspotten, som beräknas uppgå till 58 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Om en och en halv vecka ska Tangen Haap försvara titeln i kallblodens stora slag Elitkampen på Solvalla.Generalrepetitionen i Nordgubbens Minne hemma..


Om en och en halv vecka ska Tangen Haap försvara titeln i kallblodens stora slag Elitkampen på Solvalla.
Generalrepetitionen i Nordgubbens Minne hemma i Örnsköldsvik kunde dock ha slutat bättre. Björn Karlsson varnade innan loppet att den långa distansen inte var den rätta för Tangen Haap och att hästen bara hade fått tung träning.
Storfavoriten såg slagen ut redan i den sista kurvan och dalade till en sjätteplats (oplacerad) på upploppet.
- Jag kände mig slagen redan varvet från mål när jag fick press där av Järvsöodin. Banan ställde till det lite i kväll och de innersta spåren var mera krävande än vad jag kunde tro före loppet. Men hästen blåste inte eller nåt sånt efter loppet och var nog mest seg i benen i dag. Tangen Haap har tränat väldigt tungt en period och nu lättar jag på träningen direkt och inte i nästa vecka så att han hinner få lite spring i benen till Elitkampen, sa Björn Karlsson.
Nu klev nioårige Smedheim Solan fram som en mycket stark vinnare. Jan-Olov Persson tränar hästen som nu tog sin andra seger inom loppet av tre (!) dagar tillsammans med Mats E Djuse.
I lördags vann duon i Östersund tillsammans. På Solänget på tisdagskvällen gjorde Smedheim Solan grovjobbet i loppet och vann trots en resa i femteparet utvändigt. 700 meter från mål lyfte Mats E Djuse ut hästen som avgjorde säkert via tredjespår i den sista kurvan. Segertiden skrevs till 1.26,1 över 2640 meter autostart. Hagmyrentränaren Niclas Torstemos Pydin är klar för Elitkampen och avslutade bra till fjärdepatsen för Ove A Lindvist efter en sent insatt spurt. Björs Frej tvåa och trea Järvsöodin.

Träff igen
Magnus Träffs Queer Fish har inte fått till en seger sedan skrällen i Sweden Cup på Solvalla i maj förra året. På tisdagen segrade den nu elvaårige valacken på nytt tillsammans med Ulf Eriksson. Queer Fish var omutlig den här kvällen och in som tvåa spurtade skadedrabbade grållen Antonio Tabac plusbetonat.

Mikael Wikner, Kanal 75


Björn Karlsson fick vara med om en dröm förra året då han vann Elitkampen med Tangen Haap. Solänget-tränaren drömmer g..


Björn Karlsson fick vara med om en dröm förra året då han vann Elitkampen med Tangen Haap. Solänget-tränaren drömmer gärna igen på Solvalla den sista helgen i maj.
Titelförsvararen i kallblodens elitlopp har tränats tungt på slutet för att byggas upp inför det stora slaget. Så tisdagens uppgift på hemmabanan är bara en anhalt på vägen.
Det finns flera saker att sätta på minuskontot. Tangen Haap ska gå med skor i stället för racerbalansen barfota och distansen 2640 meter är inte hästens bästa. Dessutom har Karlsson inte lättat på de tunga träningspassen inför tisdagen och befarar 11-åringen bara är nära toppform och inte i den.
Flera minus - men…
- Han brukar vara huvudet högre än de han möter nu. Åtminstone när han är vid sunda vätskor. Hästen känns jättefin och borde ha bra chans trots att det inte är full fjäder på honom, säger Björn Karlsson.

”Går inte att stoppa honom”
Nordgubbens Minne över 2640 meter ser topphästen Pydin på ett bakspår tillsammans med Ove A Lindqvist. Niclas Torstemos häst har fått en inbjudan till Elitkampen.
SM-vinnaren Björs Frej är en annan av motståndarna.
- Tangen Haap känns jättefin och är där han ska vara för dagen. Men han tränas väldigt tungt och jag har inte lättat på träningen inför loppet på Solänget. Det gör jag sista veckan in mot Elitkampen med honom. Jag hade helst kört honom i ryggar den här gången också men från ett sjunde går det inte att stoppa honom utan han vill till ledningen och lär sitta där också ganska omedelbart, säger Björn Karlsson.
Lome Brage, Odd Herakles, Pydin, Vixus, Välähdys och Tangen Haap är klara för sprinterfesten Elitkampen på Solvalla.
- Odd Herakles tror jag blir favoriten i år.

Startlista
Nordgubbens Minne (V64-5)
2640 meter, auto

1. Faks Nils – Hanna Forslin
2. Guli Tor – Jan-Olov Persson
3. Järvsöodin – Ulf Ohlsson
4. Art Nökkve – Håkan Skoglund
5. Titan Tabac – Wiktor Kylin-Blom
6. Björs Frej – Magnus A Djuse
7. Tangen Haap – Björn Karlsson
8. Smedheim Solan – Mats E Djuse
9. Pydin – Ove A Lindqvist
Förstapris: 50 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-1 Jan-Olov Persson 2180/12 B 1 32.2g 31
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Jan-Olov Persson 1640/6 A 1 30.3 14
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-9 Jan-Olov Persson 2160/15 A 3 32.8g 19
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Jan-Olov Persson 2160/7 D 1 32.5g 75
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-9 Wiktor Kylin-Blom 3160/11 A 0 g 23
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-1 Jan-Olov Persson 2160/12 A 3 26.1 29
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-6 Jan-Olov Persson 2660/6 B 1 27.5 19
2017-08-28 2017-08-28 Bjerke-8 Örjan Kihlström 2600/5 C 0 157
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-8 Ulf Ohlsson 2180/6 B 0 g 59
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-9 Ulf Ohlsson 2140/8 C 0 25.2 293
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-6 Ulf Ohlsson 2140/8 C 4 28.9 52
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-4 Jan-Olov Persson 2660/15 A 8 30.8g 15
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-13 Jan-Olov Persson 2680/8 A 0 29.4g 25
2017-06-02 2017-06-02 Romme-4 Jan-Olov Persson 3180/14 A 1 29.2 15
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-10 Jan-Olov Persson 2640/4 A 1 29.1 14
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-5 Jan-Olov Persson 2140/4 A 2 26.4 11
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-1 Jan-Olov Persson 3140/3 A 1 29.3 12
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-2 Jan-Olov Persson 2680/11 A 1 28.8 22
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-4 Jan-Olov Persson 2640/2 C 1 30.2 13
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-5 Jan-Olov Persson 2640/8 C 1 30.8 18
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-8 Ulf Ohlsson 2140/2 C 2 28.3 71
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 2160/6 B 2 25.0 34
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-10 Ulf Ohlsson 2640/7 B 1 26.7 15
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-12 Ulf Ohlsson 2180/3 C 1 25.3 42
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-9 Jan-Olov Persson 2200/12 A 4 25.3 22
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-3 Jan-Olov Persson 2160/11 A 1 25.2 14
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-4 Ulf Ohlsson 2660/6 A 2 26.1 22
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-5 Jan-Olov Persson 2660/6 A 2 26.2 21
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-6 Jan-Olov Persson 2160/3 B 1 26.3 12
2018-06-01 2018-06-01 Romme-6 Jan-Olov Persson 3160/9 B 5 27.4g 16
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Jan-Olov Persson 2140/4 B 1 24.6 16
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-7 Jan-Olov Persson 2640/2 A 0 g 25
2018-04-14 2018-04-14 Bjerke-9 Ulf Ohlsson 2660/5 C 3 25
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-3 Jan-Olov Persson 2660/5 B 1 29.9 13
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-10 Johnny Takter 2640/1 C 0 g 75
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-2 Jan-Olov Persson 2160/7 A 2 27.2g 11
2018-01-26 2018-01-26 Romme-4 Jan-Olov Persson 2140/9 B 1 26.6 17
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-7 Jan-Olov Persson 2140/8 A 1 26.7 27
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-2 Jan-Olov Persson 2660/6 B 0 29.7g 38
2019-10-29 2019-10-29 Romme-3 Ulf Ohlsson 2140/5 A 1 25.0 13
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Ulf Ohlsson 2660/9 A 1 25.0 42
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Ulf Ohlsson 2160/15 A 6 24.6 40
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-8 Ulf Ohlsson 2140/10 D 6 22.0 343
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-6 Rikard N Skoglund 2640/3 B 2 24.6 130
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-8 Ulf Ohlsson 2660/7 C 1 24.4 76
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-7 Jan-Olov Persson 2160/7 C 3 25.1 35
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-8 Jan-Olov Persson 3180/11 A 5 27.4g 43
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-9 Ulf Ohlsson 2160/8 B 6 24.5 82
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Ulf Ohlsson 2660/11 A 6 26.0 55
2019-03-31 2019-03-31 Boden-5 Ulf Ohlsson 2640/7 C 5 27.7g 33
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 2660/10 A 6 27.4 24
2020-12-28 2020-12-28 Romme-8 Jorma Kontio 2180/13 B 0 28.6g 399
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-4 Ulf Ohlsson 2160/10 A 3 26.0 60
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2640/12 B 4 24.3 153
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-3 Ulf Ohlsson 2660/6 A 3 25.1 13
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-7 Ulf Ohlsson 2140/12 C str
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-1 Ulf Ohlsson 2140/5 A 1 24.2 19
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Ulf Ohlsson 2640/6 C 1 24.2 26
2020-06-13 2020-06-13 Boden-9 Ulf Ohlsson 2160/15 A 0 23.3g 62
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-5 Ulf Ohlsson 2140/1 A 3 24.5 22
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-8 Ulf Ohlsson 2640/3 C 3 26.2 50
2020-04-25 2020-04-25 Åby-4 Rikard N Skoglund 2160/12 B 5 23.4 224
2020-04-12 2020-04-12 Romme-7 Mats E Djuse 2160/11 C 6 23.8g 131
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-8 Ulf Ohlsson 2660/6 A 3 28.5 14
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-7 Jan-Olov Persson 2140/2 B 0 25.0 76
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2640/10 B 7 24.9 415
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-9 Ulf Ohlsson 2140/2 C 0 22.9 519
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-8 Ulf Ohlsson 2160/10 A 5 24.4 27
2021-07-12 2021-07-12 Rättvik-9 Mats E Djuse 2140/11 A 1 23.7 17
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-4 Ulf Ohlsson 2640/5 B 1 24.4 30
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-6 Ulf Ohlsson 2180/12 C 5 22.7 535
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-3 Ulf Ohlsson 1640/2 C 3 21.5 162
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-4 Ulf Ohlsson 2140/9 B 2 22.8 46
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2140/10 D 4 22.0 1203
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-7 Ingvar Nyberg 2160/8 B 3 24.5 297
2021-02-07 2021-02-07 Romme-6 Jan-Olov Persson 2160/9 B 5 26.4 98ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se