Smedsbo Faksen travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Smedsbo Faksen travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Smedsbo Faksen har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-6 Jennifer Persson 2140/5 D

Nyheter för travhäst Smedsbo Faksen


Några galoppsteg från start och att favoritspelade Smedsbo Faksen kom till ledningen spelade ingen roll. När Jorma Kontio styrde på fr&ar..


Några galoppsteg från start och att favoritspelade Smedsbo Faksen kom till ledningen spelade ingen roll. När Jorma Kontio styrde på från andra par utvändigt med 300 meter till mål bet det bra för Björs Frej och till slut blev segern överlägsen.
- Han håller jättehög form och det är roligt att det fortsätter, kommenterade hästens tränaren Annelie Lagergren.

Ola Johansson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav o..


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav och V75 både fredag och lördag.
I Sundsvall Open Trot möts stjärnor som Ringostarr Treb, Milligan’s School, Makethemark, Nadal Broline, Uza Josselyn, Milliondollarrhyme och Cyber Lane bland andra.
Det är även dags för Multijackpoten i lördagens V75-omgång. ATG beräknar att en ensam vinnare kan ta hem minst 90 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Den siffran kan ökas på ytterligare under veckan ifall det blir fler jackpotar. Det körs nämligen V75 både onsdag (med derbykvalen på Jägersro), torsdag på Bjerke i Oslo, samt fredag på Bergsåker.
På lördag avgörs även Svenskt Mästerskap för kallblod och dessa gör upp om förstapriset på 250 000 kronor över lång distans.

Startlista Sundsvall Open Trot
2140 meter autostart
1) Ringostarr Treb – Wim Paal
2) Sorbet – Örjan Kihlström
3) Queer Fish – Oskar J Andersson
4) Milligan’s School – Ulf Eriksson
5) Chief Orlando – Carl Johan Jepson
6) Makethemark – Ulf Ohlsson
7) Nadal Broline – Björn Goop
8) Uza Josselyn – Erik Adielsson
9) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
10) Cyber Lane – Johan Untersteiner

Svenskt Mästerskap för kallblod
2140 meter autostart
1) Wilda Fille – Erik Adielsson
2) Alfie – Lars-Erik Karlsson
3) Järvsö Odin – Rikard N Skoglund
4) Vesle Sjur – Carl Johan Jepson
5) Bro Viking – Claes Sjöström
6) Tand Krafft – Ulf Ohlsson
7) Pydin – Ove A Lindqvist
8) Björs Frej – Jorma Kontio
9) Smedsbo Faksen – Björn Goop
10) B.W.Sture – Örjan Kihlström
11) Eldvin – Jörgen Westholm
12) Granetta – Jimmy Jonsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Att storfavoriten Zenit Brick galopperade bort sig kort efter start underlättade förvisso vägen till vinnarcirkeln väsentligt men att dö..


Att storfavoriten Zenit Brick galopperade bort sig kort efter start underlättade förvisso vägen till vinnarcirkeln väsentligt men att döma av Elian Webs prestation hade han hittat dit ändå. Den flyfotade finnen blixtrade till ledningen från innerspår bakom startbilen och stegade sedan undan till överlägsen seger i fin stil.
- Han var jättefin i dag, travade bra och var nästan okörd i mål. Det kändes som att han hade allt kvar och formen är verkligen uppåt på hästen nu, sa kusken Jorma Kontio om den Katja Melkko-tränade sjuåringen.

Obesegrad med Djuse
Jan-Olov Persson-tränade kallblodet Smedsbo Faksen hade inte vunnit lopp sedan april 2017 när unge kusktalangen Magnus A Djuse fick chansen i sulkyn för en dryg månad sedan. Nu ståtar ekipaget med tre raka segrar och precis som vid de två tidigare fullträffarna togs lördagens seger från ledningen.
- Han har verkligen tänt till och vann med krafter kvar. Han är en väldigt okomplicerad och helt fantastisk häst. Jag tycker om honom jättemycket, sa Magnus A Djuse.

Tur och styrka receptet för seger
Något så ovanligt som ett stolopp över tre varv rymdes inom ramen för V75 och sedan loppet gått iväg efter två omstarter visade sig Jörgen Westholms Amalia Cash starkast över den mastiga distansen.
- Hon hoppade (galopperade) faktiskt i andra startförsöket så det var lite tur med i bilden, men det måste man ha, sa Rommetränaren sedan han snyggt lotsat sin häst till seger från dubbla tillägg.

Dubbel till Nurmos-Kihlström
Trots att Timo Nurmos-tränade favoritduon Zenit Brick och Global Trust brände räknade Solvallatränaren in dubbla V75-segrar. Detta efter att Örjan Kihlström förvaltat pundet på bästa sätt bakom både Hawk Cliff i silverdivisionen och Global Undecided i bronsdivisionen. Den senare tog enkelt ner omgångens största favorit Perfect Dynamite från positionen utvändigt.
- Han var bara bäst, konstaterade Kihlström.

Trivs på Bergsåker
När Budets Lasse gästade Bergsåker i december blev det V75-seger. Nu var det dags igen. Med sin tränare Ville Karhulahti i sulkyn vann hästen klass I från ledningen. I lägsta klassen serverade Rikard N Skoglund Okashi Cheri, som nyligen gick i träning hos Fredrik Palm, ett fint lopp och när hästen fick anfallsorder flög han ifrån motståndet.
Den rätta V75-raden delade ut 496 536kronor, för sex rätt fick man 3 437 kronor och fem rätt betalade 246 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Att en 18-åring får köra fem hästar inom V75-spelet är unikt.Ska man jämföra med de av dagens toppkuskar som är unga n..


Att en 18-åring får köra fem hästar inom V75-spelet är unikt.
Ska man jämföra med de av dagens toppkuskar som är unga nog att ha tillgänglig statistik hos Svensk Travsport kan man se att Björn Goop totalt körde 89 lopp det året han fyllde 19.
Erik Adielsson körde 51 lopp vid motsvarande ålder.
Magnus A Djuse körde 150 lopp redan 2017, alltså året han fyllde 17.
I fjol körde han 400 lopp.
Dessutom kunde det ha blivit betydligt fler.
Att det stannade vid exakt dessa siffror beror på att det är maxantalet för att få köra på en specifik licens.
Gränsen på 400 ligger för att få ha C-licens, alltså normallicensen för lärlingar som Djuse kör på i år.
Men förmodligen blir det bara ett år.
- Jag tänker köra på så mycket jag får i år. Blir det i samma takt som nu borde det landa på runt 600 lopp, säger Djuse som i sådana fall kommer att köra 2020 som så kallad elitlärling, vilket går att jämställa med en catchdriver.
Och just att köra lopp på heltid är något som Djuse vill göra.
- Ja, det är mitt mål. Kan man livnära sig på att köra lopp, gör jag gärna det. Det beror på helt hur bra det går.
Vilka målsättningar har du för 2019?
- Att köra in fem miljoner kronor och vinna minst tre V75-lopp.

Hellre hästskötare än tränare
Att Magnus A Djuse tillhör en brödraskara på fyra torde vara allmän kännedom hos travpubliken vid det här laget. Äldsta bröderna Mattias och Martin är proffstränare sedan många år, tredje broder Mats arbetar hos amatören Oscar Berglund och kör framgångsrikt på lärlingslicens.
Magnus A Djuse går sista året av gymnasieutbildningen på Wången.
Nästa steg i en travkarriär borde vara att prova lyckan hos någon större tränare.
Eller…?
- Nej, det är inget som jag har planerat. Jag har jobbat lite hos Mattias, annars har jag inte varit hos någon tränare. Men jag har aldrig varit intresserad av att ha någon tränarrörelse. Nu när det gått så bra när man har kört, så vill man hålla på med det.
Vad är det som lockar med att bli catchdriver?
- Jag tycker om att köra hästar och att köra dem i lopp ännu roligare. Sedan är det allt runtomkring på en tävlingsdag som är väldigt roligt.
Hur travintresserad är du i allmänhet?
- Väldigt. Jag ser väl i princip alla lopp som körs på datorn. Allt jag hinner se i alla fall.
Har du någon förebild?
- Ulf Ohlsson kanske. Han jobbar ju hårt, kör mycket, eller kör alltid.
Så det är så du ser din framtid, att köra över 2 000 lopp varje år?
- Ja, absolut. Sådan skulle jag vilja bli.
Om du skulle misslyckas med att bli catchdriver, vad ska du göra då?
- Då får jag väl bli hästskötare. Jag gillar att hålla på med hästar, men ansvaret att ha en hel rörelse är inget som lockar.
Vad säger dina klasskamrater om dina framgångar?
- Inte så mycket. Jag vet inte hur insatta de är.
Ingen har noterat att du ska köra fem V75-hästar på lördag?
- Nej.
Hur känner du själv inför att köra i fem V75-avdelningar?
- Det har jag aldrig varit i närheten av tidigare så det är klart att det är stort. Det blir den viktigaste dagen hittills i min karriär.
Hur laddar du upp?
- Inte på något speciellt vis. Jag gissar att det blir mycket tipstidningar som hör av sig i veckan.
Du streckar alla hästarna i ”Fem tippar V75”, är du optimistiskt lagd?
- Det är jag nog, jag tror alltid på hästarna jag ska köra.
Hur många avdelningar vinner du på lördag?
- Jag hoppas att det blir någon. Smedsbo Faksen är den som ska ha riktigt bra chans att vinna. De andra är lite mer långsökta, men ingen känns borta på förhand. Det ska bli roligt.
Blir du inte nervös?
- Inte nu i alla fall. Det är möjligt att jag blir det framåt tävlingsdagen. Men jag brukar inte bli nervös så jag tror inte det.
Du har beskrivit dig själv som ”den lugnaste” av er fyra bröder, håller du fast vid det?
- Ja, jag tycker det. De andra är lite mer tävlingsmänniskor. De kan ta det hårt om det går dåligt.
Måste man inte vara tävlingsmänniska för att lyckas?
- Nej, det tror jag inte alls. Det är klart att man måste vilja vinna loppen, och det gör jag verkligen. Men jag är inte den som gräver ner mig när jag misslyckas.
Var ska du hålla till när du slutar på Wången?
- Jag vet inte, det är inget planerat. Jag tar det som det kommer, säger Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75


I V86-1 kom Tale Of Jacks först till mål tillsammans med Kaj Widell, men resultatet dröjde då domarna tittade på hur det gick till n..


I V86-1 kom Tale Of Jacks först till mål tillsammans med Kaj Widell, men resultatet dröjde då domarna tittade på hur det gick till när Tale Of Jacks fick luckan in mot upploppet.
Till slut kom resultatet och domarna valde att diskvalificera Tale Of Jacks för träning och istället gick segern till 28-oddsaren Let It Happen W.W. med Leif Eriksson i sulkyn. Tränar vinnaren gör Kjell-Ove Eriksson.
Leif Eriksson var dagens kusk på Bergsåker och han hade marginalerna på sin sida även i V86-3 då målfotot visade att Zorro Swing hann fram i sista steget.
Leif Eriksson fick fritt från rygg ledaren 400 kvar och kunde sedan vänta med att sätta in spurten tills 250 kvar och Zorro Swing fångade in ledaren Mellby Don Juan på mållinjen. Tränar vinnaren gör Jens Eriksson.
- Det var verkligen full pott i dag. Jag tyckte jag hann dit men det var tajt, absolut, sa Leif Eriksson efter favoritsegern med Zorro Swing.

Häftig upploppsduell
Kvällens häftigaste upplopp bjöd publiken i V86-2 där Cash T.J. och Grainfield Aiden kämpade sida vid sida sista 500 och det var två hästar som vägrade ge sig. Målfotot gav segern till Cash T.J. som försvarade sig tappert i spets.
- Han är så jävla bra den här hästen. Han sträckte på sig, han trivdes att gå i ledningen. Mamma har gjort ett bra jobb, jublade Ida Riesterer.
Cash T.J. tränas av Solvallas Ulrika Riesterer.

Erica imponerade
Dagens prestation på Solvalla levererade Li Hanné-tränade Erica som gjorde allt grovjobb själv utvändigt ledaren. Nioåringen tog över ledningen 500 kvar och tillsammans med Oskar J Andersson var hon mycket tapper när hon höll undan för favoriten Fame Boko.
- Hon har varit så bra i träningen länge men inte fått ut det i loppen. Nu äntligen…det är jätteroligt. Hon är ojämn men fruktansvärt bra när hon är bra, sa Li Hanné.
Broximus Zet imponerade rejält i V86-5 där han gjorde grovjobbet då han drog tåget i tredjespår dryga varvet från mål. Genom slutsvängen kopplade femåringen greppet och höll undan i imponerande stil i händerna på Rikard N Skoglund.
- Jag tycker fortfarande han är orutinerad och går framåt för varje start. Sista 1100 i tredjespår och bara knäcker dem, otroligt, sa Östersundamatören Åke Eriksson.

Favoriter från spets
I V86-6 körde Jorma Kontio till ledningen med betrodde Tiger Journey och från spets blev det en bekväm vinst för andrahandsfavoriten. Marko Korpi tränar vinnaren.
V86-omgången bjöd på ett kallblodslopp och favoriten Smedsbo Faksen dominerade loppet från ledningen. I segersulkyn satt Magnus A Djuse och tränar gör Jan-Olov Persson.
I V86-8 var Rickard Svanstedt offensiv med åttaoddsaren Vien Ici som klev fram utvändigt ledaren och bara var bäst.
ATG bjöd på ett specialspel och på ATG Sport gick det att spela på hur hög utdelningen skulle bli på V86. ATG kommer att ge möjlighet till detta specialspel även de kommande två veckorna.
Åtta rätt på V86 gav 669 997 kronor, sju rätt gav 2 951 kronor och sex rätt 127 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker und..


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker under lördagen.
Vissa hästar hanterar det bättre än andra och här finns statistik över starter/segrar som publiceras på olika håll.
Men den är i regel intetsägande då många hästar aldrig sprungit på tungt underlag och de flesta har gjort så få starter att det inte går att dra några slutsatser.
Exempelvis är det bara en häst i hela omgången som har fler än två segrar på något tung bana, nämligen Tangen Haap som ståtar med sex på nio starter. Av dessa har fem varit med skor runt om varav fyra slutat med seger.

Tränarna i fokus
Då får man betydligt bättre översyn om man istället koncentrerar sig på tränarna.
Svåra yttre förutsättningar ställer givetvis högre krav när det kommer till balansering, i synnerhet under barfotaförbudet, och det är heller inte ovanligt att tränare själv generaliserar och säger att ”alla” deras hästar missgynnas av ett specifikt banunderlag.
Databasen travfakta.se för statistik över tränarresultat på något tungt och tungt underlag.
Vi har jämfört det med resultaten i övrigt och fått fram ett index.
Ett positivt tal innebär att stallets hästar lyckats bättre när underlaget varit tungsprunget och tvärtom.

Minst 20 starter
Statistiken gäller alla starter i Sverige sedan 1 januari 2016 och tränare som gjort färre än 20 starter på något tung plus tung bana innefattas inte.
Fyra av dessa förtjänar emellertid ändå omnämnande då det lilla underlag som finns indikerar att deras hästar trivs extra bra tungsprungna banor, dessa är Petter Lundberg (5 Mellby Ess V75-1), Jan-Ove Olsen (4 Faks Nils V75-4 & 4 Livi Mistress V75-6), Troels Andersen (6 Fudge Ås V75-6) samt Lars Wikström (2 Desert Runner V75-7)

Index över tränares resultat på tungsprungna underlag samt deras V75-hästar:

Jenni H Åsberg +30
1 Avantis Red Witch (V75-2)

Micael Broberg +25
9 West Wing (V75-3)

Mats Bucht +20
8 So Gå Imponera (V75-6)

Per Linderoth +16
2 Donners Am (V75-1)
2 Walkie Talkie (V75-6)

Peter G Norman +16
9 Sheilah Laday (V75-6)

Ulrika Wällstedt +14
3 Dennis de Castella (V75-1)

Fredrik Wallin +13
8 Trust de Luxe (V75-5)

Peter Grundmann +13
8 Fender (V75-4)

Mika Haapakangas +9
6 Special Major (V75-5)
7 Miss Golden Quick (V75-6)
1 Vic de Luxe (V75-7)

Henrik Svensson +7
3 Mr Charming (V75-2)

Thomas Lönn +7
9 Azrael (V75-2)

Timo Nurmos +6
10 Volocity de Vie (V75-1)
3 Zenit Brick (V75-3)
9 Global Undecided (V75-5)
11 Erik Sting (V75-7)

Mathias Andersson +6
8 Doctor Doxey Zenz (V75-1)

Stefan Melander +5
12 Output Pressure (V75-1)
11 Digital Class (V75-2)
9 Disco Volante (V75-7)

Reijo Liljendahl +4
12 Mellby Goofy (V75-2)
6 Danne Edel (V75-3)
13 Mrs Lindy (V75-6)

Robert Bergh +1
2 Time Machine (V75-3)
8 Digital Ink (V75-3)
2 Yrr (V75-5)
3 Ramon Dekkers (V75-5)
15 Ginny Weasley (V75-6)
10 Nobel Amok (V75-7)

Jan-Olov Persson 0
2 Järvsöodin (V75-4)
3 Björlifant (V75-4)
7 Smedsbo Faksen (V75-4)
9 Lex Peidei (V75-4)
11 Smedheim Solan (V75-4)

Roger Walmann -1
7 Forecast (V75-7)

Håkan Wallberg -3
1 Selma Töll (V75-6)

Björn Röcklinger -4
4 Tsar Brodde (V75-2)

Jim Oscarsson -5
3 Livinginmydream (V75-6)
5 Mr Perfect (V75-7)

Mattias Djuse -5
3 Dartagnan Sisu (V75-7)

Hans R Strömberg -7
10 On Track Piraten (V75-3)
10 Rita C.D. (V75-6)

Markus Pihlström -11
11 Importedfrmdetroit (V75-1)
12 Vanessa F.B. (V75-6)
12 O.P’s Flirt (V75-7)

Jörgen Westholm -12
4 Sir Henry P.Hill (V75-1)
7 Rocky Winner (V75-3)
5 Viscount (V75-5)
7 Luxury Brodde (V75-5)

Robert Dunder -17
7 Our Soleado (V75-2)

Mats Andersson -19
1 Bilbo B.S. (V75-4)

Daniel Wikberg -19
6 Weekend Fun (V75-7)

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-8 2720/8 4 26.0 44
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 3180/10 B 0 322
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-7 Ulf Ohlsson 2140/3 D 4 23.8 168
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-7 Ulf Ohlsson 2200/6 C 2 24.3 19
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-6 Ulf Ohlsson 2160/9 B 0 24.9 101
2016-06-03 2016-06-03 Romme-10 Ulf Ohlsson 2140/1 D 3 24.1 124
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Ulf Ohlsson 2160/9 B 7 24.3 97
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Per Linderoth 2160/12 A 5 24.5 64
2016-02-28 2016-02-28 Vincennes-1 J Guelpa 2100/7 A 1 55
2016-02-25 2016-02-25 Vincennes-3 U Ohlsson 2100/9 A 0 32
2016-02-05 2016-02-05 Romme-8 Ulf Ohlsson 2140/5 A 2 25.1 13
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-7 Rikard N Skoglund 2140/13 C 5 24.6 280
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Rikard N Skoglund 1660/8 B 2 25.2 33
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2640/3 C 6 24.5 277
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-6 Ulf Eriksson 2140/6 C 0 23.8 31
2017-06-17 2017-06-17 Boden-10 Ulf Ohlsson 2160/15 A 0 25.0 147
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Ulf Ohlsson 2140/7 B 2 24.9 20
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-5 Ulf Ohlsson 2160/9 B 2 24.3 25
2017-04-16 2017-04-16 Romme-8 Björn Goop 2160/6 B 3 24.7 61
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-6 Björn Goop 2160/4 C 1 24.2 18
2017-02-23 2017-02-23 Vincennes-1 B Goop 2100/1 A 1 32
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-9 Per Linderoth 2140/6 B 2 25.1 65
2018-12-27 2018-12-27 Momarken-9 Per Oleg Midtfjeld 1640/10 D 0 344
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-8 Mika Forss 2160/7 D 6 28.8 738
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-3 Ulf Ohlsson 2160/9 B 3 24.7 44
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-8 Ulf Ohlsson 2140/1 D 0 26.1 148
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-6 Kim Boström 2200/8 B 5 28.5 95
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-7 Björn Goop 2140/7 D 0 24.9 189
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-7 Rikard N Skoglund 2640/2 D 0 25.7 835
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 2140/4 D 0 24.8 606
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-6 Jan-Olov Persson 2160/10 A 7 26.9 69
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-8 Jan-Olov Persson 2140/5 C 0 25.7 401
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-7 Jan-Olov Persson 2160/5 B 7 26.1 54
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-10 Jan-Olov Persson 1660/12 B 4 23.7 500
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Rikard N Skoglund 2160/11 B 0 26.4 140
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-4 Örjan Kihlström 2140/4 D 0 25.0 233
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-6 Björn Goop 2640/9 D 0 25.8 405
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-6 Magnus A Djuse 2680/15 C 0 27.6 58
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-6 Magnus A Djuse 1640/1 C 0 22.7 191
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-3 Magnus A Djuse 2140/1 B 1 27.2 15
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-8 Magnus A Djuse 1640/9 A 3 22.8 39
2019-04-06 2019-04-06 Bjerke-8 Magnus A Djuse 2140/5 C 0 71
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-8 Magnus A Djuse 2140/6 B 1 24.8 20
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Magnus A Djuse 2160/5 B 1 24.0 18
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-8 Magnus A Djuse 2140/7 C 1 25.1 104
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-9 Carl Johan Jepson 2140/3 D 0 26.4 532
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 1640/1 D 5 22.9 335
2020-03-11 2020-03-11 Bjerke-1 Gunnar Austevoll 1609/4 C 0 153
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-6 Nicklas Westerholm 2160/14 B 0 25.1g 741
2020-02-12 2020-02-12 Bjerke-4 Gunnar Austevoll 2160/5 D 0 42
2020-01-26 2020-01-26 Momarken-1 Gunnar Austevoll 1640/3 B 2 16
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-7 Robert Bergh 2140/7 C 3 24.7g 27
2021-09-09 2021-09-09 Gävle-8 Emilia Leo 2640/3 D 3 25.2 487
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-7 Björn Goop 2640/9 D 8 25.2 756
2021-08-20 2021-08-20 Gävle-4 Emilia Leo 1640/8 D str
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-4 Caroline Forsner 1140/7 C 2 275
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-8 Emilia Leo 2160/8 D 0 25.0 737
2021-07-12 2021-07-12 Rättvik-9 Magnus A Djuse 2140/8 C 6 24.1 760
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-7 Ulf Ohlsson 2140/3 C 0 24.1 254
2021-05-21 2021-05-21 Romme-6 Emilia Leo 1660/8 B 4 22.8 389
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-9 Linus Lönn 2160/8 B 4 25.1 172
2021-02-07 2021-02-07 Romme-6 Magnus A Djuse 2160/6 C str
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-7 Mika Forss 1640/2 C 0 25.1g 192ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se