Smedsbo Faksen travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Smedsbo Faksen travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Smedsbo Faksen har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Smedsbo Faksen har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Smedsbo Faksen


Tre gånger tidigare hade Gävle hästen M.T.Insider vunnit extremsprinern på Solvalla.På söndagen blev det en fjärde seger i..


Tre gånger tidigare hade Gävle hästen M.T.Insider vunnit extremsprinern på Solvalla.
På söndagen blev det en fjärde seger i Speedracet över 640 meter.
- Det var bestämt sedan tidigare att vi skulle gå för det här loppet en sista gång och sedan pensionera honom. Vilken dröm det här blev! sa tränaren Olle Alsén.
640 meter – en extremt udda och kort sträcka – har på senare år blivit en publikfavorit som ett av de tidiga loppen under Solvallas elitloppssöndag.
Som vanligt avgjordes loppet med tre heat där vinnaren från varje heat kvalificerade sig för finalen. Och nästan som vanligt blev tolvårige M.T.Insider en av finalisterna.
Hästen med den effektiva kurvtekniken och explosiviteten tog hand om ledningen i finalen med sin tränare Olle Alsén i sulkyn. Svante Ericsson-tränade Eldorado B. och Kaj Widell var dock inte mer än en längd efter i mål.
- Jag ville sticka undan med honom och göra nån fin segergest. Allt var klart in på upploppet och jag har ju en extraväxel att rycka med ””propparna” i hans öron. Men ryckte av snöret! Det var liksom fel dag att få materialfel på men det var lugnt ändå, sa Olle Alsén.

”Maj är hans månad”
M.T.Insider pensioneras nu som tävlingshäst och får vara gårdshäst på heltid.
- Jag och ägarna bestämde redan i vintras att bara gå för Speedrace den här säsongen då hästen börjar lite till åren. Maj är hans månad också. Att vinna fyra gånger den här elitloppsveckan – det är det såna som Järvsöfaks har gjort. Och så min lilla häst då, sa Olle Alsén.
Publikfavoriten M.T.Insider fick 100 000 kronor för segern och nådde nästan upp i två miljoner kronor intjänat i karriären. Tolvåringen pensioneras med 1 995 595 kronor på kontot. 115 starter hann det bli fördelat på 22 segrar, 16 andra- och 15 tredjeplatser.
Segerdefileringen på Solvalla rev ner stora applåder. Skötare Erika Åsblom som tagit hand hästen i tio år fanns med liksom delägare.
Solvallas sportchef Anders Malmrot vill att Solvallas jippobetonade lopp ska köras till Gävlehästens ära i framtiden
- Han vann sin fjärde gång och gjorde sin sista start i dag. Framöver kommer loppet alltid att heta M.T.Insiders speedrace, sa Malmrot.
Kallblodens Speedrace avgjordes under fredagen. Där segrade Smedsbo Faksen och Åke Svanstedt. Hanna Edvinsson med amatörlicens i Sundsvall tränar.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lome Brage har inte startat sedan förra sommaren. Hästen är nu klar för Speedrace på Solvalla och får Erik Adielsson i sulkyn.So..


Lome Brage har inte startat sedan förra sommaren. Hästen är nu klar för Speedrace på Solvalla och får Erik Adielsson i sulkyn.
Solvalla har nu klart med samtliga deltagare i fartfesten under elitloppssöndagen.
Precis som de senaste två åren blir det Speedrace för både varmblod och kallblod - kallbloden tävlar under fredagen och varmbloden tävlar under söndagen.
De nio hästarna i respektive klass är inbjudna och klara och det är laddat för fartfest över 640 meter, skriver Solvalla i ett pressmeddelande.
Bland de inbjudna varmbloden sticker tolvårige M.T.Insider ut som tjusat Elitloppspubliken på Solvalla med sitt deltagande de senaste fyra åren. Han vann 2018, 2019, 2021 och var tvåa 2020. Nu kommer han för att försvara sin titel i Speedrace och gör samtidigt karriärens allra sista start. 
Zack Bris tog en direktplats till årets Speedrace då han vann i överlägsen stil på Umåker och av de inbjudna i övrigt hittar vi exempelvis femåriga Chablis Ribb som loppets enda sto. Hon kommer närmast från start i Stoeliten där hon visade sin startsnabbhet och var finalist i Stochampionatet under fjolåret.

Kalle mästaren
Regerande mästare bland kallbloden är norske Ådne Odin och han kommer till Solvalla även i år. Det gör Lysjö Mocca också som var trea i finalen förra året – som sto får hon i år sällskap av Kleppe Spödå som genom sin vinst på Umåker tog direktplatsen till Speedracet för kallbloden. Dessutom får vi se femtonårige Lome Brage i årets upplaga. Han har vunnit framför Elitloppspubliken förut då han vann Elitkampen 2018 – nu ska han använda sin startsnabbhet till att springa riktigt fort över 640 meter.
Vinnarna i respektive klass erhåller 100.000 kronor.
Speedrace avgörs som tre försöksheat med tre hästar i varje heat över distansen 640 meter autostart. I finalen möts sedan de tre segrarna från respektive försöksheat.

Inbjudna varmblod: M.T.Insider, Zack Bris, Ready For More, Eldorado B, Lass Revenue, Precious Lord, Betting Rebel, S.M.K.Spirit och Chablis Ribb
Inbjudna kallblod: Lome Brage, Lysjö Mocca, Kleppe Spödå, Smedsbo Faksen, Myr Faksen, Alsaker Pumbaa, Snyggs Rubin, Art Kjarvald och Smedheim Solan

Kanal 75


Några galoppsteg från start och att favoritspelade Smedsbo Faksen kom till ledningen spelade ingen roll. När Jorma Kontio styrde på fr&ar..


Några galoppsteg från start och att favoritspelade Smedsbo Faksen kom till ledningen spelade ingen roll. När Jorma Kontio styrde på från andra par utvändigt med 300 meter till mål bet det bra för Björs Frej och till slut blev segern överlägsen.
- Han håller jättehög form och det är roligt att det fortsätter, kommenterade hästens tränaren Annelie Lagergren.

Ola Johansson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav o..


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav och V75 både fredag och lördag.
I Sundsvall Open Trot möts stjärnor som Ringostarr Treb, Milligan’s School, Makethemark, Nadal Broline, Uza Josselyn, Milliondollarrhyme och Cyber Lane bland andra.
Det är även dags för Multijackpoten i lördagens V75-omgång. ATG beräknar att en ensam vinnare kan ta hem minst 90 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Den siffran kan ökas på ytterligare under veckan ifall det blir fler jackpotar. Det körs nämligen V75 både onsdag (med derbykvalen på Jägersro), torsdag på Bjerke i Oslo, samt fredag på Bergsåker.
På lördag avgörs även Svenskt Mästerskap för kallblod och dessa gör upp om förstapriset på 250 000 kronor över lång distans.

Startlista Sundsvall Open Trot
2140 meter autostart
1) Ringostarr Treb – Wim Paal
2) Sorbet – Örjan Kihlström
3) Queer Fish – Oskar J Andersson
4) Milligan’s School – Ulf Eriksson
5) Chief Orlando – Carl Johan Jepson
6) Makethemark – Ulf Ohlsson
7) Nadal Broline – Björn Goop
8) Uza Josselyn – Erik Adielsson
9) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
10) Cyber Lane – Johan Untersteiner

Svenskt Mästerskap för kallblod
2140 meter autostart
1) Wilda Fille – Erik Adielsson
2) Alfie – Lars-Erik Karlsson
3) Järvsö Odin – Rikard N Skoglund
4) Vesle Sjur – Carl Johan Jepson
5) Bro Viking – Claes Sjöström
6) Tand Krafft – Ulf Ohlsson
7) Pydin – Ove A Lindqvist
8) Björs Frej – Jorma Kontio
9) Smedsbo Faksen – Björn Goop
10) B.W.Sture – Örjan Kihlström
11) Eldvin – Jörgen Westholm
12) Granetta – Jimmy Jonsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Att storfavoriten Zenit Brick galopperade bort sig kort efter start underlättade förvisso vägen till vinnarcirkeln väsentligt men att dö..


Att storfavoriten Zenit Brick galopperade bort sig kort efter start underlättade förvisso vägen till vinnarcirkeln väsentligt men att döma av Elian Webs prestation hade han hittat dit ändå. Den flyfotade finnen blixtrade till ledningen från innerspår bakom startbilen och stegade sedan undan till överlägsen seger i fin stil.
- Han var jättefin i dag, travade bra och var nästan okörd i mål. Det kändes som att han hade allt kvar och formen är verkligen uppåt på hästen nu, sa kusken Jorma Kontio om den Katja Melkko-tränade sjuåringen.

Obesegrad med Djuse
Jan-Olov Persson-tränade kallblodet Smedsbo Faksen hade inte vunnit lopp sedan april 2017 när unge kusktalangen Magnus A Djuse fick chansen i sulkyn för en dryg månad sedan. Nu ståtar ekipaget med tre raka segrar och precis som vid de två tidigare fullträffarna togs lördagens seger från ledningen.
- Han har verkligen tänt till och vann med krafter kvar. Han är en väldigt okomplicerad och helt fantastisk häst. Jag tycker om honom jättemycket, sa Magnus A Djuse.

Tur och styrka receptet för seger
Något så ovanligt som ett stolopp över tre varv rymdes inom ramen för V75 och sedan loppet gått iväg efter två omstarter visade sig Jörgen Westholms Amalia Cash starkast över den mastiga distansen.
- Hon hoppade (galopperade) faktiskt i andra startförsöket så det var lite tur med i bilden, men det måste man ha, sa Rommetränaren sedan han snyggt lotsat sin häst till seger från dubbla tillägg.

Dubbel till Nurmos-Kihlström
Trots att Timo Nurmos-tränade favoritduon Zenit Brick och Global Trust brände räknade Solvallatränaren in dubbla V75-segrar. Detta efter att Örjan Kihlström förvaltat pundet på bästa sätt bakom både Hawk Cliff i silverdivisionen och Global Undecided i bronsdivisionen. Den senare tog enkelt ner omgångens största favorit Perfect Dynamite från positionen utvändigt.
- Han var bara bäst, konstaterade Kihlström.

Trivs på Bergsåker
När Budets Lasse gästade Bergsåker i december blev det V75-seger. Nu var det dags igen. Med sin tränare Ville Karhulahti i sulkyn vann hästen klass I från ledningen. I lägsta klassen serverade Rikard N Skoglund Okashi Cheri, som nyligen gick i träning hos Fredrik Palm, ett fint lopp och när hästen fick anfallsorder flög han ifrån motståndet.
Den rätta V75-raden delade ut 496 536kronor, för sex rätt fick man 3 437 kronor och fem rätt betalade 246 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Att en 18-åring får köra fem hästar inom V75-spelet är unikt.Ska man jämföra med de av dagens toppkuskar som är unga n..


Att en 18-åring får köra fem hästar inom V75-spelet är unikt.
Ska man jämföra med de av dagens toppkuskar som är unga nog att ha tillgänglig statistik hos Svensk Travsport kan man se att Björn Goop totalt körde 89 lopp det året han fyllde 19.
Erik Adielsson körde 51 lopp vid motsvarande ålder.
Magnus A Djuse körde 150 lopp redan 2017, alltså året han fyllde 17.
I fjol körde han 400 lopp.
Dessutom kunde det ha blivit betydligt fler.
Att det stannade vid exakt dessa siffror beror på att det är maxantalet för att få köra på en specifik licens.
Gränsen på 400 ligger för att få ha C-licens, alltså normallicensen för lärlingar som Djuse kör på i år.
Men förmodligen blir det bara ett år.
- Jag tänker köra på så mycket jag får i år. Blir det i samma takt som nu borde det landa på runt 600 lopp, säger Djuse som i sådana fall kommer att köra 2020 som så kallad elitlärling, vilket går att jämställa med en catchdriver.
Och just att köra lopp på heltid är något som Djuse vill göra.
- Ja, det är mitt mål. Kan man livnära sig på att köra lopp, gör jag gärna det. Det beror på helt hur bra det går.
Vilka målsättningar har du för 2019?
- Att köra in fem miljoner kronor och vinna minst tre V75-lopp.

Hellre hästskötare än tränare
Att Magnus A Djuse tillhör en brödraskara på fyra torde vara allmän kännedom hos travpubliken vid det här laget. Äldsta bröderna Mattias och Martin är proffstränare sedan många år, tredje broder Mats arbetar hos amatören Oscar Berglund och kör framgångsrikt på lärlingslicens.
Magnus A Djuse går sista året av gymnasieutbildningen på Wången.
Nästa steg i en travkarriär borde vara att prova lyckan hos någon större tränare.
Eller…?
- Nej, det är inget som jag har planerat. Jag har jobbat lite hos Mattias, annars har jag inte varit hos någon tränare. Men jag har aldrig varit intresserad av att ha någon tränarrörelse. Nu när det gått så bra när man har kört, så vill man hålla på med det.
Vad är det som lockar med att bli catchdriver?
- Jag tycker om att köra hästar och att köra dem i lopp ännu roligare. Sedan är det allt runtomkring på en tävlingsdag som är väldigt roligt.
Hur travintresserad är du i allmänhet?
- Väldigt. Jag ser väl i princip alla lopp som körs på datorn. Allt jag hinner se i alla fall.
Har du någon förebild?
- Ulf Ohlsson kanske. Han jobbar ju hårt, kör mycket, eller kör alltid.
Så det är så du ser din framtid, att köra över 2 000 lopp varje år?
- Ja, absolut. Sådan skulle jag vilja bli.
Om du skulle misslyckas med att bli catchdriver, vad ska du göra då?
- Då får jag väl bli hästskötare. Jag gillar att hålla på med hästar, men ansvaret att ha en hel rörelse är inget som lockar.
Vad säger dina klasskamrater om dina framgångar?
- Inte så mycket. Jag vet inte hur insatta de är.
Ingen har noterat att du ska köra fem V75-hästar på lördag?
- Nej.
Hur känner du själv inför att köra i fem V75-avdelningar?
- Det har jag aldrig varit i närheten av tidigare så det är klart att det är stort. Det blir den viktigaste dagen hittills i min karriär.
Hur laddar du upp?
- Inte på något speciellt vis. Jag gissar att det blir mycket tipstidningar som hör av sig i veckan.
Du streckar alla hästarna i ”Fem tippar V75”, är du optimistiskt lagd?
- Det är jag nog, jag tror alltid på hästarna jag ska köra.
Hur många avdelningar vinner du på lördag?
- Jag hoppas att det blir någon. Smedsbo Faksen är den som ska ha riktigt bra chans att vinna. De andra är lite mer långsökta, men ingen känns borta på förhand. Det ska bli roligt.
Blir du inte nervös?
- Inte nu i alla fall. Det är möjligt att jag blir det framåt tävlingsdagen. Men jag brukar inte bli nervös så jag tror inte det.
Du har beskrivit dig själv som ”den lugnaste” av er fyra bröder, håller du fast vid det?
- Ja, jag tycker det. De andra är lite mer tävlingsmänniskor. De kan ta det hårt om det går dåligt.
Måste man inte vara tävlingsmänniska för att lyckas?
- Nej, det tror jag inte alls. Det är klart att man måste vilja vinna loppen, och det gör jag verkligen. Men jag är inte den som gräver ner mig när jag misslyckas.
Var ska du hålla till när du slutar på Wången?
- Jag vet inte, det är inget planerat. Jag tar det som det kommer, säger Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-8 2720/8 4 26.0 44
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 3180/10 B 0 322
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-7 Ulf Ohlsson 2140/3 D 4 23.8 168
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-7 Ulf Ohlsson 2200/6 C 2 24.3 19
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-6 Ulf Ohlsson 2160/9 B 0 24.9 101
2016-06-03 2016-06-03 Romme-10 Ulf Ohlsson 2140/1 D 3 24.1 124
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Ulf Ohlsson 2160/9 B 7 24.3 97
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Per Linderoth 2160/12 A 5 24.5 64
2016-02-28 2016-02-28 Vincennes-1 J Guelpa 2100/7 A 1 55
2016-02-25 2016-02-25 Vincennes-3 U Ohlsson 2100/9 A 0 32
2016-02-05 2016-02-05 Romme-8 Ulf Ohlsson 2140/5 A 2 25.1 13
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-7 Rikard N Skoglund 2140/13 C 5 24.6 280
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Rikard N Skoglund 1660/8 B 2 25.2 33
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2640/3 C 6 24.5 277
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-6 Ulf Eriksson 2140/6 C 0 23.8 31
2017-06-17 2017-06-17 Boden-10 Ulf Ohlsson 2160/15 A 0 25.0 147
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Ulf Ohlsson 2140/7 B 2 24.9 20
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-5 Ulf Ohlsson 2160/9 B 2 24.3 25
2017-04-16 2017-04-16 Romme-8 Björn Goop 2160/6 B 3 24.7 61
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-6 Björn Goop 2160/4 C 1 24.2 18
2017-02-23 2017-02-23 Vincennes-1 B Goop 2100/1 A 1 32
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-9 Per Linderoth 2140/6 B 2 25.1 65
2018-12-27 2018-12-27 Momarken-9 Per Oleg Midtfjeld 1640/10 D 0 344
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-8 Mika Forss 2160/7 D 6 28.8 738
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-3 Ulf Ohlsson 2160/9 B 3 24.7 44
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-8 Ulf Ohlsson 2140/1 D 0 26.1 148
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-6 Kim Boström 2200/8 B 5 28.5 95
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-7 Björn Goop 2140/7 D 0 24.9 189
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-7 Rikard N Skoglund 2640/2 D 0 25.7 835
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 2140/4 D 0 24.8 606
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-6 Jan-Olov Persson 2160/10 A 7 26.9 69
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-8 Jan-Olov Persson 2140/5 C 0 25.7 401
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-7 Jan-Olov Persson 2160/5 B 7 26.1 54
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-10 Jan-Olov Persson 1660/12 B 4 23.7 500
2018-01-20 2018-01-20 Romme-8 Rikard N Skoglund 2160/11 B 0 26.4 140
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-4 Örjan Kihlström 2140/4 D 0 25.0 233
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-6 Björn Goop 2640/9 D 0 25.8 405
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-6 Magnus A Djuse 2680/15 C 0 27.6 58
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-6 Magnus A Djuse 1640/1 C 0 22.7 191
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-3 Magnus A Djuse 2140/1 B 1 27.2 15
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-8 Magnus A Djuse 1640/9 A 3 22.8 39
2019-04-06 2019-04-06 Bjerke-8 Magnus A Djuse 2140/5 C 0 71
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-8 Magnus A Djuse 2140/6 B 1 24.8 20
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Magnus A Djuse 2160/5 B 1 24.0 18
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-8 Magnus A Djuse 2140/7 C 1 25.1 104
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-9 Carl Johan Jepson 2140/3 D 0 26.4 532
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 1640/1 D 5 22.9 335
2020-03-11 2020-03-11 Bjerke-1 Gunnar Austevoll 1609/4 C 0 153
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-6 Nicklas Westerholm 2160/14 B 0 25.1g 741
2020-02-12 2020-02-12 Bjerke-4 Gunnar Austevoll 2160/5 D 0 42
2020-01-26 2020-01-26 Momarken-1 Gunnar Austevoll 1640/3 B 2 16
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-7 Robert Bergh 2140/7 C 3 24.7g 27
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-2 Hanna Forslin 2140/4 C 0 25.6 377
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-6 Jennifer Persson 2140/5 D 0 27.6g 87
2021-09-09 2021-09-09 Gävle-8 Emilia Leo 2640/3 D 3 25.2 487
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-7 Björn Goop 2640/9 D 8 25.2 756
2021-08-20 2021-08-20 Gävle-4 Emilia Leo 1640/8 D str
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-4 Caroline Forsner 1140/7 C 2 275
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-8 Emilia Leo 2160/8 D 0 25.0 737
2021-07-12 2021-07-12 Rättvik-9 Magnus A Djuse 2140/8 C 6 24.1 760
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-7 Ulf Ohlsson 2140/3 C 0 24.1 254
2021-05-21 2021-05-21 Romme-6 Emilia Leo 1660/8 B 4 22.8 389
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-9 Linus Lönn 2160/8 B 4 25.1 172
2021-02-07 2021-02-07 Romme-6 Magnus A Djuse 2160/6 C str
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-7 Mika Forss 1640/2 C 0 25.1g 192
2022-07-23 2022-07-23 Solänget-10 Caroline Forsner 1140/1 C 2 44
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-9 Magnus A Djuse 1640/3 D 0 21.2 339
2022-06-14 2022-06-14 Gävle-10 Emilia Leo 2140/4 D 0 24.0g 123
2022-05-27 2022-05-27 Solvalla-8 Åke Svanstedt 640/1 C 1 178
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-7 Sofia Frilén 2180/8 B 1 26.7 41
2022-04-08 2022-04-08 Östersund-4 Henrik Svensson 2140/10 D 0 27.8 641
2022-03-24 2022-03-24 Gävle-4 Magnus A Djuse 2140/1 C 4 24.4 249
2022-03-02 2022-03-02 Bergsåker-7 Emilia Leo 1640/4 D 0 24.5 553
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-8 Emilia Leo 2140/7 D 4 28.5 932
2023-11-01 2023-11-01 Bergsåker-6 Emilia Leo 1640/6 C 3 24.1 71
2023-09-01 2023-09-01 Skellefteå-2 Sandra Eriksson 1640/6 C 2 22.5 81
2023-08-14 2023-08-14 Bergsåker-4 Hanna Forslin 1640/1 D 0 22.4 689
2023-07-26 2023-07-26 Skellefteå-6 Sandra Eriksson 1640/3 D 8 22.6g 520
2023-07-10 2023-07-10 Skellefteå-4 Sandra Eriksson 640/5 C 1 19
2023-06-22 2023-06-22 Dannero-3 Oskar Kylin Blom 2140/2 C 5 24.4 341
2023-05-26 2023-05-26 Solvalla-8 Björn Goop 640/4 B 0 69
2023-05-06 2023-05-06 Gävle-4 Claes Sjöström 1140/3 B 3 44
2023-04-20 2023-04-20 Bollnäs-7 Daniel Wäjersten 2140/3 C 0 25.2 702



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se