Vestpol Gladiator travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Vestpol Gladiator travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Vestpol Gladiator har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-7 Örjan Kihlström 2660/6 B

Nyheter för travhäst Vestpol Gladiator


Lördagens STL-tävlingar med V75 i Sundsvall avgjordes under vintriga förhållanden och det krävdes hakar i hästarnas skor för..


Lördagens STL-tävlingar med V75 i Sundsvall avgjordes under vintriga förhållanden och det krävdes hakar i hästarnas skor för det rätta fästet.
Daniel Wäjerstens reklamhäst Algot Zonett spelades till klar favorit i den inledande avdelningen trots att det handlade om debut i silverdivisionen för valacken efter toppstoet Hilda Zonett och Prix d’Amerique-vinnaren Maharajah.
Det blev ”…hårt i mål” enligt referenten. Men segern satt ändå inte långt inne.
1400 meter från mål körde Daniel Wäjersten upp utvändigt ledaren och trots en segermarginal på någon decimeter såg det kassaskåpssäkert ut.
Kusken satt nästan helt stilla upploppet ner och lät fuxen avgöra på styrka mot ledande Remarkable Feet och Jörgen Westholm.
- Både Jörgens och min häst svarade för riktigt bra prestationer. Det gick ju väldigt snabbt sista varvet. Han är verkligen ärlig och rejäl och satte dit nosen, sa den unge Bergsåkerstränaren.
I bronsfinalen annandag jul vann Algot Zonett lätt från ledningen. Att åttaåringen var ny i silverdivisionen spelade ingen som helst roll denna lördag.
Åttaåringen lovade mycket som unghäst och har varit skadad i omgångar. Hela fem- och sexåringssäsongen spoliera på grund av skador.
- Det är en fantastiskt utveckling på slutet och han har tjänat väldigt bra med pengar senaste månaden. Det är kul att hästen som var så bra som unghäst får visa hur bra han är. Han har ju haft ögonen på sig med tanke på sin härstamning. Ja, det är roligt att hästen hamnar i centrum, sa Daniel Wäjersten.

Kuskdelikatess i guldloppet
I Zoogins lopp, gulddivisionen, lyckades kusken Ulf Ohlsson med en snygg ”variant” varvet från mål när han körde till med Stefan Melanders Disco Volante.
Hannu Korpi hade just övertagit med Grainfield Aden och var nog inte riktigt beredd på Ohlssons kupp och blev av med ledningen.
Disco Volante kunde sedan ta en säker seger före just Grainfield Aden som höll farten bra utvändigt till andraplatsen. Antonio Trot trea efter en spurt från köposition och nyblivne 13-åringen On Track Piraten fullföljde till en fjärdeplats efter en invändig löpning.

Trippelseger på V75
Championkusken Ulf Ohlsson plockade sex segrar i Östersund på fredagen. I Sundvall vann han förutom kallblodsloppet även bronsdivisionen och klass I. 
Voltstart gällde i bronsloppet. Ohlsson fick galopp på Marschall Match från springspåret i starten som dock avblåstes. I den giltiga starten skärpte sig både häst och kusk och klev till ledningen.
Finskan Tuija Irri tränar hästen som även vann V75 kvällen före julafton med svart kusk.
I det avslutande klass I-loppet såg Ohlsson till att ro åt sig ledningen med hemmatränaren Pär Ländins Axel Ruda och ledde runt om. Det här var Axel Rudas andra seger i STL sedan i början av december.

Skor på - gick bra
Åtta segrar och sex andraplatser på 18 lopp under fjolåret utan skor.
I Kvisslebruns lopp visade Våler Nikolai att han kan vinna m-e-d skor på hovarna också. Erik Adielsson fick draghjälp i tredjespår under slutrundan i kallblodens uppgörelse och kunde vinna med krafter kvar i sexåringen, efter att ha kämpat ner ledande Vestpol Gladiator och hållit undan för starkt avslutande B.W.Rune.
Ett helfinskt ekipage vann försöket till Diamantstoet som gick som V75-2. Essie Gonzales kom från Finland med fina meriter i december och vann debuten i Sverige 28 december.
Katja Melkko tränar det sexåriga stoet som nu tog andra raka segern för Jorma Kontio efter tidig ledning och fick hållas i ett relativt lågt tempo.
Omgångens största favorit på V75, spelad på 56 procent.
Hela 26 007 system prickade alla vinnarna den här lördagen. Sju rätt på V75 delade ut 927 kronor, sex rätt 24 kronor och när utdelningen för fem understeg 15 kronor är det klart att det blir jackpot på Jägersro V75 lördagen 16 januari.
Däremot delades jättepotten på spelet Top 7 ut på Bergsåker. Två spelare lyckades hitta de sju första hästarna och belönades med 2,8 miljoner vardera.

Mikael Wikner, Kanal 75


V75 avgjordes traditionsenligt i Umeå under juldagen. ”Hemvändaren” Robert Dunder var i fokus redan på förhand då han v&..


V75 avgjordes traditionsenligt i Umeå under juldagen. ”Hemvändaren” Robert Dunder var i fokus redan på förhand då han vände tillbaka till Umeå med fyra hästar till start inom V75. Det blev en snygg utdelning med två segrar, en andra- och en tredjeplats för Bergsåkers-tränaren som han numera titulerar sig. Detta efter flytten i somras till Matfors utanför Sundsvall där han tränar sina hästar i de backar som Åke Svanstedt tidigare huserat så framgångsrikt i.
– Vi har ju ett helt nytt sätt att träna och jag har aldrig tränat i backe tidigare. Jag tycker att vi har kommit rätt på det och vi får vara nöjda. Hästarna har blivit starkare och kunnat träna ordentligt och blivit fräschare i kroppen. Det känns som att 2021 kommer att bli ett intressant år, sa Robert Dunder efter framgångarna på juldagen.

Lupin Håleryd inledde
Han började i V75-2 med att avlägga sin maiden i rikstoton när Lupin Håleryd gav Robert Dunder hans första seger i V75. Han körde lugnt och sansat från början och gav sig inte in i någon vild spetskörning. Istället kom han glidande ut på den första långsidan och fick välvilligt ta över ledningen av den initialt spetsande Brida efter ett halvvarv. Inför slutrundan fick han stallkamraten Shut Up And Dance på utsidan och därmed låstes loppet litegrann. Över upploppet stegade Lupin Håleryd undan till en lätt seger med flera längder och var aldrig hotad på allvar. Tvåa och bra spurtande blev Just Celebration medan stallkamraten Shut Up And Dance tog hand om tredjeplatsen.Tränare Dunder knöt näven i en segergest när mållinjen passerades bakom Lupin Håleryd.
– Jag har ju sagt hela tiden att jag har ingenting att klaga på. Senast gjorde hon en fantastiskt fin spurt och nu var det andra gången med rycktussar. Jag hade förhoppningar, sa Robert Dunder som innan tävlingarna tyckte att Lupin Håleryd hade bättre chans än favoriten Shut Up And Dance. Och det fick han rätt i.

Albert Zonett obesegrad felfri hos Dunder
Dunder fortsatte av bara farten att även vinna V75-4 med Albert Zonett. Hästen gjorde sin femte start för Bergsåkerstränaren och tog fjärde segern i sin nya regi. Han är obesegrad felfri och nu kom tredje raka triumfen över lång distans för den här starka fyraåringen. Albert Zonett satt en bit ner i kön i fjärde par utvändigt och Dunder vred ut till anfall i tredjespår ut på den sista bortre långsidan. Albert Zonett tog sig snabbt framåt i spåren och gick i närkamp med ledande Ants In The Pants över upploppet. Han kopplade ett säkert grepp och visade prov på både styrka och moral.
– Han är stor men har också blivit snabb i benen. Han är rejäl och har gjort allting rätt sedan han kom till mig utom i en start. Idag gjorde han det väldigt bra. Jag trodde det skulle bli tufft för han hamnade långt bak och det var en del galopper, sa Robert Dunder.

Stalldubbel för Roger Nilsson inledde
Inledningen av V75 blev en uppgörelse mellan två stallkamrater som tränas av Roger Nilsson. Det var Nikita Sunrise och Mellby Guava som stod i en klass för sig gentemot övriga konkurrenter. Det taktiska spelet vann Magnus A Djuse som fick en bra start med Mellby Guava från springspåret på tillägg och tidigt körde till ledningen. Det var lugnt tempo med 1.19 första varvet och inför slutrundan kom stallkamraten Nikita Sunrise upp på utsidan. Det var sedan de två som duellerade sida vid sida men mitt på upploppet gick Mellby Guava ifrån till en lätt seger.
– Det känns fantastiskt roligt och de här märrarna kommer att låta höra talas om sig framöver. De har visat att de duger på V75, sa en glad tränare Roger Nilsson

Imponerande uppvisning av Pyckolina
Pyckolina bjöd på en imponerande uppvisning när hon vann kallblodsloppet i V75-3. Magnus O Jonsson körde offensivt fram utvändigt om ledaren och fick svar om täten av Wild Donnan. Hanna Olofsson hade täckning för det eftersom Wild Donnan gjorde ett bra lopp som tvåa. Men hon var chanslös att svara Pyckolina som bara försvann ifrån till en smått överlägsen seger. Ett otroligt bra intryck gjorde hästen som gjorde andra starten efter ett långt uppehåll. Hon hade inte startat sedan i april när hon gjorde comeback senast och tog även då en imponerande seger. Nu var det alltså dags igen för den här tuffa damen som bara dundrade på trots en blytung resa.

Två hemmasegrar från spets
Det blev hemmaseger i V75-5 när Walther På G. gjorde andra starten för sin nya tränare Aleksi Kytölä. Den startsnabba frontrunnern öppnade snabbt och Magnus A Djuse placerade hästen i ledningen in i första sväng. Sedan drog han i ett hårt tempo loppet igenom och höll precis undan före en bra spurtande Zooropa.
Även i V75-6 blev det hemmaseger när Wilmer Gel tog sin första seger för sin nya tränare Micael Ågren. Ulf Ohlsson skickade iväg hästen till ledningen kort efter start och gav sedan inte tilläggshästarna en chans att komma ifatt. Wilmer Gel så sådär lite lagom flegmatisk och oinspirerad ut under vägen men när det väl började dra ihop sig visade han vart skåpet skulle stå och bara gled ifrån till en lätt seger. Digital Ink jagade förgäves från dubbla tillägg och kom aldrig hotande nära.
I det avslutande kallblodsloppet så löste det sig perfekt under vägen för Vestpol Gladiator som Per Linderoth lotsade fram fint från 40 meters tillägg. Vestpol Gladiator, som har fått en nytändning hos Anders Wallin, avväpnade enkelt favoriten Stjerne Tore.
Sju rätt på V75 gav 7 305 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Förra året vann kallblodige Vestpol Gladiator (V75-4) ett av nio lopp. I år har han vunnit två av två. Efter sjukdom och två ..


Förra året vann kallblodige Vestpol Gladiator (V75-4) ett av nio lopp. I år har han vunnit två av två. Efter sjukdom och två månaders tävlingsuppehåll har han kommit tillbaka som en bättre häst.
- Han blev jättedålig i höstas men det fick vi ordning på och det har sett bra ut i årets starter. Jag tycker att han har höjt sig ett snäpp, säger Jan-Olov Persson.
Hagmyrentränaren befinner sig i Paris när vi når honom för en kort telefonintervju. Där ska han på torsdagen starta två kallblod på Vincennes. Men det återkommer vi till. Först vill vi veta vad han tror om Vestpol Gladiators möjligheter att förlänga segerraden. Sexåringen tog hem årsdebuten från ledningen och senast vann han efter en bra avslutning från tredje par utvändigt. När han nu är en av fyra som startar med 20 meters försprång till loppets resterande elva hästar är han närmast garanterad ett bra lopp i främre träffen.
- Taktiken lägger jag mig inte i utan det där får Erik bedöma. Allt verkar i alla fall bra med hästen efter senast och jag tror att han gör ett bra lopp igen. Det är 500 meter längre än vid årets segrar men det ska säkert gå bra.
Vilket råd ger du V75-spelarna?
- Jag har bara hunnit ögna igenom startlistan lite snabbt men han bör nog streckas. I alla fall om man ska ha sju rätt, säger Persson och skrattar.

”Hoppas på svensk seger”
Så var det det där med kallbodslopp i Paris. I Frankrike tävlar man inte med kallblod till vardags men varje år bjuds svenska, finska och norska nordsvenskar, som de också kallas, in till huvudstadsbanan Vincennes för att tävla i två lopp. Det första kördes i söndags och precis som i fjol vanns det av norske Finnskog Fokus. Jan-Olov Perssons Smedsbo Faksen spurtade bra till tredjeplatsen och stallkamraten B.W.Modde blev sjua.
- Det första loppet blev jäkligt bra för Smedsbo Faksen med ryggresa och bra spurt. Nu ser det spännande ut med spår ett för honom och andraspår för B.W.Modde, som ska gå barfota bak den här gången, så jag hoppas på svensk seger, säger Person och fortsätter.
- Mest tror jag på Smedsbo Faksen. Jag tycker att han ska ha bra möjlighet att göra om fjolårsbedriften.
Förra året vann Smedsbo Faksen kallblodens andra möte på Vincennes.

Ola Johansson, Kanal 75


– Jag trivs och sköter mig själv. Vi håller på och ska fixa till ytterligare två boxplatser i ett stall så snart kan jag..


– Jag trivs och sköter mig själv. Vi håller på och ska fixa till ytterligare två boxplatser i ett stall så snart kan jag fylla på med någon kuse till. Det är några hästägare som hört av sig och det ju kul.

Började hos J-O P
En anledning till uppmärksamheten kan vara Vestpol Gladiator visat upp på sistone. Han inledde karriären hos Jan-Olov Persson på Hagmyren där han tidigt skördade framgångar och stannade tills hösten 2018. Efter tre starter i Micael Ågrens regi hamnade han hos John Östman på Umåker, där han segrade i debuten på Boden. Det var enda loppet han vann på 21 framträdanden.
– I april hamnade hos mig via Thomas Kårvall som kände ägarna. Resultatraden var inte rolig och Östman sade till mig att han inte fick någon ord i honom. Jag sade till ägarna att vi testar honom i tre månader och så får vi se om vi fått någon fart på honom.

”Iskall i jobb”
Men det hände inte speciellt mycket i början.
– Han var iskall i jobb efter 1,30/1600 meter, minns Anders och fortsätter:
– Hästen mådde inte bra och åt dåligt.
Wallin bestämde sig för att ge sin adept vitamintillskott och samtidigt låta honom gå i en större hage som de hade fått tillgång till. Resultaten kom förvånansvärt snabbt.
– Efter tio dagar var det som en ny häst. Han åt betydligt bättre och fick tillbaka livsglädjen. Det var en enorm förvandling.
Någon teori vad det berodde på?
– Jag tror han led av magsår. Men det är bara en gissning.
Och backjobben samt distansjobben tog han till sig på ett bra sätt.
– Jag hade kört 1.30/2600 meter inför debuten, men hade inga större förhoppningar då vi anmälde till Hagmyren utan var glad om han skötte sig och tog en slant.
Det blev bättre än så - det blev nämligen seger direkt i sin nya regi.
– Han låg tvåa och det var jag nöjd med, men när Per (Linderoth) lyfte ut honom över upploppet gick han bara undan och vann på 1.25,1/2640 meter och jag var chockad, precis som ägaren.

Rullat på
Sedan dess har det rullat på.
Det blev seger även i andra starten på Östersund och därefter följde det tre raka fjärdeplatser innan det var dags för en ny seger - nu på Östersund.
– Han gjorde ett kanonlopp och var riktigt bra, berömmer Anders, som sedan anmälde till V75 på hemmabanan Bergsåker i mitten av december.
Där blev han fyra på 1.25,5/2160 meter i ett lopp som vanns av B.W.Rune.
– Men min gjorde ett kanonlopp. Han övertog ledningen varvet från mål och släppte sedan till Våler Nikolai 900 kvar och hakade på skapligt på en kladdig bana.
Nästa start skedde på Umåker i Kalla Hästägarkannan på juldagen. Trots 40 meters tillägg satt Vestpol Gladiator snabbt i slagläge och från andra ytter stack han bara ifrn konkurrenterna då Per Linderoth gav honom fria tömmar genom slutsvängen. Han vann på strålande 1.23,9/2180 meter och då visade klockan skarpa 1.21,7/s.1000, trots att han tävlade med brodd runt om.
– Men det kunde gått betydligt fortare än så. Per sade efteråt att kunde kört en sekund fortare, avslöjar Anders, vars förvandlingsnummer sprungit in 244 000 kronor på åtta starter.

”Ska räknas”
På lördag dyker 9 Vetspol Gladiator (V75-4) åter upp på hemmaplan och även om han fick bakspår vore det farligt att plocka bort honom från lappen.
– Jag och Per brukar gå igenom loppen tillsammans, men vi får se hur vi lägger upp taktiken den här gången. Det är möjligt att vi kör till på första långsidan och försöker skaffa oss lite försprång till de som står 20 meter bakom, där jag främst har respekt för Våler Nikolai. De som står på start ser inte så blodiga ut som förra gången.
Hur har han varit i veckans jobb?
– Han känns bara fin och allt är positivt. Att det är kallt och kommer att krävas brodd på hovarna är bara ett plus för min häst.
Vad tror du om segerchansen?
– Jag har respekt för Våler Nikolai, förstås. Men skulle det strula för den tycker jag min ska räknas tidigt, avrundar Anders Wallin.Med andra ord - strecka Vestpol Gladiator.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Jan-Olov Persson 2660/8 A str
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Ulf Eriksson 2160/7 B 5 26.3 71
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-9 Jan-Olov Persson 2140/1 D 3 25.3 221
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-7 Jan-Olov Persson 1640/7 A 2 25.4g 16
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Wiktor Kylin-Blom 2140/2 A 2 28.9 18
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Ulf Ohlsson 2160/8 C 3 26.9 146
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-13 Ulf Ohlsson 1660/11 B 1 26.3 104
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Ulf Ohlsson 1660/7 B 6 29.3 46
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-6 Jan-Olov Persson 1640/4 D 0 27.9g 101
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Ulf Eriksson 2140/9 B 2 25.9 65
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-2 Ulf Eriksson 1640/7 B 2 24.1 37
2017-10-13 2017-10-13 Romme-6 Ulf Eriksson 1640/3 C 0 25.2 48
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-7 Jan-Olov Persson 2140/8 A 0 g 35
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-8 Ulf Eriksson 2160/12 A 0 26.0 188
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-7 Ulf Eriksson 1680/14 A 2 24.2 18
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-8 Ulf Eriksson 2140/10 B 0 25.4 207
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-5 Ulf Eriksson 1640/3 B 2 23.7 24
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-7 Ulf Eriksson 2180/14 B 0 24.0 400
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-3 Ulf Eriksson 1140/2 C 1 30
2017-06-16 2017-06-16 Romme-6 Jorma Kontio 1660/11 B 6 24.0 35
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-3 Ulf Eriksson 1640/3 B 1 25.0 26
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-8 Erik Adielsson 2160/10 A 7 25.3 84
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-7 Ulf Ohlsson 2140/4 A 1 27.8 29
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 2140/11 B 2 27.0 33
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Ulf Ohlsson 2640/9 B 2 26.3 77
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-6 Örjan Kihlström 1660/10 A 3 25.4 39
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-8 Erik Adielsson 2640/4 B 6 27.7 80
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-8 Erik Adielsson 2140/3 A 2 26.0 47
2017-02-12 2017-02-12 Romme-6 Ulf Eriksson 1660/8 A 1 25.7 40
2017-01-11 2017-01-11 Romme-2 Ulf Ohlsson 1640/3 A 1 27.6 21
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Heidi Hiltunen 1660/9 A 2 28.3 32
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 John Östman 1660/8 B 1 27.0 53
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 John Östman 1660/12 B 0 25.6 191
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 John Östman 2160/15 A 7 27.4 184
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 John Östman 1640/2 C 7 23.5 646
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-7 Ulf Eriksson 1660/11 A 0 24.9 153
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-8 Ulf Eriksson 2160/8 A 0 28.9 151
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-3 Ulf Eriksson 1640/4 A 2 24.5 49
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-6 Krister Söderholm 1660/5 B 2 23.7 109
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-5 Ulf Eriksson 2160/5 B 5 26.6 100
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-8 Ulf Eriksson 1660/7 B 0 27.6 97
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-8 Ulf Eriksson 1660/5 A 4 25.2 58
2018-02-09 2018-02-09 Romme-7 Ulf Eriksson 2140/11 C 2 26.1 98
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-8 Ulf Eriksson 1660/15 B 6 25.1 48
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-10 Ulf Eriksson 1640/5 B 1 25.4 31
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-8 John Östman 2160/6 D 0 30.0 1500
2019-11-28 2019-11-28 Boden-5 John Östman 2640/6 D 0 30.3 433
2019-10-24 2019-10-24 Boden-5 John Östman 2160/7 D 5 27.1 526
2019-10-10 2019-10-10 Boden-6 Heidi Hiltunen 2140/6 C 4 28.6 188
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-5 John Östman 2140/1 D 0 27.1 613
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-5 John Östman 2180/9 D 0 909
2019-06-15 2019-06-15 Boden-10 John Östman 2140/8 D 0 29.2g 956
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 John Östman 2140/6 B 8 26.1g 240
2019-04-26 2019-04-26 Boden-3 John Östman 1680/12 A 0 25.7 68
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-6 John Östman 1640/7 B 5 25.4 105
2019-02-01 2019-02-01 Boden-3 John Östman 2140/2 C 3 29.1 56
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-5 John Östman 2160/7 C 3 28.9 180
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-8 John Östman 1660/14 B 6 24.8 227
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-11 Per Linderoth 2180/15 B 1 23.9 88
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-6 Per Linderoth 2160/8 C 4 25.5 355
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-9 Per Linderoth 2160/6 A 1 25.6 62
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-8 Ulf Ohlsson 2160/9 C 4 25.2 59
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-9 Per Linderoth 2640/6 D 4 24.8 228
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-8 Per Linderoth 2160/13 B 4 23.8 92
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Sofia Frilén 2160/11 B 1 24.0 44
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-3 Per Linderoth 2640/2 D 1 25.1 632
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-9 Heidi Hiltunen 2140/2 D 0 27.9 727
2020-02-27 2020-02-27 Boden-6 Heidi Hiltunen 2180/10 C 5 29.1 459
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-7 Heidi Hiltunen 2160/9 D 0 28.8 1136
2020-01-19 2020-01-19 Boden-5 Heidi Hiltunen 1660/11 C 4 27.3 724
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-5 Heidi Hiltunen 2160/7 C 4 29.0 450
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-8 Per Linderoth 2140/9 A 3 24.8 41ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se