Guli Tor travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Guli Tor travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Guli Tor har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Guli Tor har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Guli Tor


Stall Persson har mellan 90 och 100 hästar i träning, uteslutande kallblod. Och givetvis är stallet alltid representerad på de stora kallbl..


Stall Persson har mellan 90 och 100 hästar i träning, uteslutande kallblod. Och givetvis är stallet alltid representerad på de stora kallblodsdagarna.
Den här gången så har Jan-Olov två hästar med i kallblodsderbyt i Östersund på onsdag, V86-7. 2 Järvsö Elling körs av Dagfinn Aarum och 10 Fräcke Prins av Mats E Djuse.
- Men de norska hästarna i derbyt ser starka ut i år, säger Jan-Olov Persson.
Däremot så har han själv segerförhoppningar redan i V86-1, där 5 Guli Tor och 8 Bellfaks startar. Den senare har hög kapacitet...
- Bellfaks har till och från problem med fräschören. Och han är verkligen yr i mössan! Men kapacitet har han. Och han har gått felfritt två lopp i rad nu. För första gången sedan 1977, tänkte jag säga… men det är i alla fall för första gången på ett par år.
Näst senast segrade Bellfaks på en 1.26-tid över tre kilometer i Skellefteå. Senast, över medeldistans, sprang han 1.22,3 (som fyra i ett stentufft gäng) med voltstart i Årjäng. Starka papper i dessa sammanhang.
Det är spår åtta bakom bilen, och kort distans nu dessutom?
- Det behöver inte spela så stor roll. Han är allround och går bra på alla distanser, när han fungerar. Hamnar han vettigt till och går felfritt hela loppet, så är det en rätt så bra vinstchans nu, tycker jag.
Så han är alltså före 5 Guli Tor i mål?
- Normalt så är han det, absolut.
Jan-Olov Persson tog sin första seger i Svenskt Kallblodsderby 2004 genom Hallsta Lotus. Han vann igen 2008, med Järvsöviking.
Och senast som Jan-Olov Persson vann Svenskt Kallblodsderby som tränare, var 2017 med Järvsö Pegasus, som kördes av Örjan Kihlström.
I år har Persson Järvsö Elling och Fräcke Prins med i loppet, men att ta den fjärde segern nu kan bli tufft.
Öystein Tjomsland, ”Norges motsvarighet” till Jan-Olov Persson, har vunnit de två senaste upplagorna av Svenskt Kallblodsderby, med Nordsjö Odin förra året och med Philip Ess 2018. Och risken är överhängande att det blir så igen 2020.

”En berättigad favorit”
Tjomslands stjärna Grisle Odin G.L. galopperade förvisso bort sig i kvalet till derbyt och missade finalen, men han visade upp ett par andra kulltoppar.
- Ja, 3 Havglimt verkar riktigt bra. Jag tycker att det är en berättigad favorit i loppet i år, säger Persson.
Även Tjomslands andrahäst 9 Grisleprinsen G.L. (Örjan Kihlström kör) har vinstchans i derbyt, tror Persson. Och Frode Hamres 1 Kinge Svarten var också bra i kvalet. Persson tycker att det ”norska laget” (han syftar på dessa tre hästar) ser så pass bra ut, att han helst vill ligga lågt den här gången. Trots att startsnabbe 2 Järvsö Elling har spetsläge.
- Järvsö Elling kan nog komma trea, fyra på onsdag normalt sett. Även Fräcke Prins har bra fart. Men normalt sett, är mina två hästar inte mer än outsiders eller skrällbud i år.
10 Fräcke Prins?
- Järvsö Elling är lite säkrare, men Fräcke Prins har riktigt bra fart. Visst kan dom springa runt 1.24 båda två. I Sleipner Cup-finalen på Romme för några starter sedan galopperade Fräcke Prins från start, men de som vill gardera favoriterna i derbyt, kan kolla i lopparkivet och klocka Fräcke Prins i 1800 meter efter den galoppen. Då gick det undan! Jag klockade inte, men känslan var att han sprang runt 1.22 den biten
Dagfinn Aarum är en ”annorlunda” catchdriver!?
- Magnus A Djuse som brukar köra Järvsö Elling, är avstängd. Och Dagfinn har kört hästen förut, han vann med honom i Gävle i mars, det fungerade bra då.
Även i Derbystoet för kallbloden, V86-3, har Öystein Tjomsland ett par starka kort i form av 2 Norheim Borka och 10 Brenne Berna. Men där har Jan-Olov Persson en annan vinnare – och det är inte 7 Järvsö Majlis som han tränar själv.
- Jag hoppas och tror att 1 Alfa Lina kan vinna det här. Jag tycker att hon har visat, att hon är bra nog att klara av det. Och det vore ju väldigt kul för Lars-Erik Karlsson, som är från mina trakter runt Järvsö.
Din häst i V86-3, 7 Järvsö Majlis?
- Hon möter för bra motstånd nu. Men vi tänkte prova att tävla henne barfota runt om, om banan är bra, det är första gången i så fall. Men som det här ser ut på pappret, så är vi faktiskt nöjda med sjättepriset…

Kallblodens V86-omgång
Förstapriset i Svenskt Kallblodsderby är 700 000 kronor, i Derbystoet för kallblod 450 000 kronor.
Fyra av onsdagens åtta lopp på V86 är kallblodslopp. Och Persson har givetvis även en starthäst i den högsta klassen, V86-5. Där 12 Järvsöodin verkligen inte har haft någon tur i spårlottningen.
- Nej, där kan man tala om omvänd spårtrappa! Hästarna som har tjänat mer pengar har bättre lägen. Men Järvsöodin duger annars i det här gänget. Fast från det här läget har man inga stora förhoppningar, tur behövs.
1 Lome Brage har spetsläge och blir nog klar favorit?
- Får Lome Brage ta det lugnt i ledningen så blir han svårslagen. Men jag tycker inte att det är givet att han vinner. 2 Tangen Haap kan säkert blanda sig i det här. Och det finns ett par andra luringar.
Persson tycker att det är bra ”energi” i kallblodssporten för dagen.
- Ja, se bara på onsdagens tävlingar. Trots att det är ett fullt startfält i högsta klassen, så blev det fullt anmält även i Bellfaks och Guli Tors lopp, som är stängt vid 1,6 miljoner kronor. Och för dagen krävs det över 1000 poäng att komma med i de här loppen. Till Bollnäs på lördag var det 25 hästar anmälda till kallblodsloppen, det hade gått att ”dela” på ett av dom. Det visar att det är bra drag i kallblodssporten!
Lördag på Bollnäs, förresten. Du har med 12 Demex och 15 Got Klirr från 20 meters tillägg i V75-4?
- Jag tror att de kan vara med och utmana om segern med lite flyt. De är rätt så jämna sinsemellan. Men Demex fick ett springspår på volten nu, det är bra. Och han kommer att tävla barfota fram, han blir lite rappare då. Mina hästar är nog med i matchen!

Robert Okpu, Kanal 75


I varmblodens fartuppgörelse är det Lexington Hall, Star Costashorta och Precious Lord som nu blivit klara för start och därmed kompletterar..


I varmblodens fartuppgörelse är det Lexington Hall, Star Costashorta och Precious Lord som nu blivit klara för start och därmed kompletterar det nio hästar stora startfältet.
- Lexington Hall och Star Costashorta är erkänt startsnabba och sedan ska det bli roligt se om Precious Lord lever upp till träningsrapporterna, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot till elitloppet.se.
Sedan tidigare är Highspeed Call, In Line Tooma, Jefferson Dotcom, M.T.Insider, Target Kronos och Xlnt Chili Tripel. inbjudna till loppet.

Fartfylld 15-åring
I det kallblodiga loppet är det Brenne Järven, Hönn Blesa, Torpa Olea och 15-årige Finnskog Sjefen som gör startfältet komplett.
- Finnskog Sjefens deltagande har det varit stort intresse kring och ihop med de övriga inbjudna kallbloden så har vi en spännande mix, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.
Övriga hästar i kallblodsloppet är Guli Tor, Lysjö Mocca, Mino, Särpefanten och Torpa Pål.
Speedracen avgörs som tre försöksheat med tre hästar i varje heat över distansen 640 meter autostart. I finalen möts sedan de tre segrarna från respektive försöksheat.

Klara till Speedrace:
Varmblod:
 Highspeed Call, In Line Tooma, Jefferson Dotcom, Lexington Hall, M.T.Insider, Precious Lord, Star Costashorta, Target Kronos, Xlnt Chili Tripel.
Kallblod: Brenne Järven, Finnskog Sjefen, Guli Tor, Hönn Blesa, Lysjö Mocca, Mino, Särpefanten, Torpa Olea, Torpa Pål.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Björn Karlsson fick vara med om en dröm förra året då han vann Elitkampen med Tangen Haap. Solänget-tränaren drömmer g..


Björn Karlsson fick vara med om en dröm förra året då han vann Elitkampen med Tangen Haap. Solänget-tränaren drömmer gärna igen på Solvalla den sista helgen i maj.
Titelförsvararen i kallblodens elitlopp har tränats tungt på slutet för att byggas upp inför det stora slaget. Så tisdagens uppgift på hemmabanan är bara en anhalt på vägen.
Det finns flera saker att sätta på minuskontot. Tangen Haap ska gå med skor i stället för racerbalansen barfota och distansen 2640 meter är inte hästens bästa. Dessutom har Karlsson inte lättat på de tunga träningspassen inför tisdagen och befarar 11-åringen bara är nära toppform och inte i den.
Flera minus - men…
- Han brukar vara huvudet högre än de han möter nu. Åtminstone när han är vid sunda vätskor. Hästen känns jättefin och borde ha bra chans trots att det inte är full fjäder på honom, säger Björn Karlsson.

”Går inte att stoppa honom”
Nordgubbens Minne över 2640 meter ser topphästen Pydin på ett bakspår tillsammans med Ove A Lindqvist. Niclas Torstemos häst har fått en inbjudan till Elitkampen.
SM-vinnaren Björs Frej är en annan av motståndarna.
- Tangen Haap känns jättefin och är där han ska vara för dagen. Men han tränas väldigt tungt och jag har inte lättat på träningen inför loppet på Solänget. Det gör jag sista veckan in mot Elitkampen med honom. Jag hade helst kört honom i ryggar den här gången också men från ett sjunde går det inte att stoppa honom utan han vill till ledningen och lär sitta där också ganska omedelbart, säger Björn Karlsson.
Lome Brage, Odd Herakles, Pydin, Vixus, Välähdys och Tangen Haap är klara för sprinterfesten Elitkampen på Solvalla.
- Odd Herakles tror jag blir favoriten i år.

Startlista
Nordgubbens Minne (V64-5)
2640 meter, auto

1. Faks Nils – Hanna Forslin
2. Guli Tor – Jan-Olov Persson
3. Järvsöodin – Ulf Ohlsson
4. Art Nökkve – Håkan Skoglund
5. Titan Tabac – Wiktor Kylin-Blom
6. Björs Frej – Magnus A Djuse
7. Tangen Haap – Björn Karlsson
8. Smedheim Solan – Mats E Djuse
9. Pydin – Ove A Lindqvist
Förstapris: 50 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Highspeed Call, Jefferson Dotcom och Target Kronos är en trio som vunnit sprintlopp över dryga ett varv - men som nu för första gången..


Highspeed Call, Jefferson Dotcom och Target Kronos är en trio som vunnit sprintlopp över dryga ett varv - men som nu för första gången tävlar i Speedrace över 640 meter.
- Target Kronos har alltid haft ryktet om sig hur snabb han är och Highspeed Call samt Jefferson Dotcom har båda två nyligen visat upp våldsam startsnabbhet, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.
På kallblodssidan är norske kriterie- och derbyvinnaren Ingbest, med närmare 3,5 miljoner kronor insprunget, den mest meriterande av onsdagens inbjudna. Han får sällskap av Guli Tor och Torpa Pål.
Speedrace har nio startande hästar. Loppen avgörs som tre försöksheat med tre hästar i varje heat över distansen 640 meter autostart. I finalen möts sedan de tre segrarna från respektive försöksheat.

Inbjudna hittills till Speedrace:
Varmblod:
Highspeed Call, In Line Tooma, Jefferson Dotcom, M.T.Insider, Target Kronos, Xlnt Chili Tripel.
Kallblod: Guli Tor, Ingbest, Lysjö Mocca, Mino, Särpefanten, Torpa Pål
 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


De två som kvalificerade sig från uttagningsloppet som kördes i söndags den 26 januari på Bollnäs var Ängsb..


De två som kvalificerade sig från uttagningsloppet som kördes i söndags den 26 januari på Bollnäs var Ängsborken som vann före Guldtopp (bilden). Dock valde Alf Jonsson tacka nej till Frankrikeresan för Ängsborken då han var tveksam till den långa resan och korta perioden mellan loppen.
Därav fick hästen som var trea i mål frågan om att starta på Vincennes, Guli Rubin, som tackade ja.
Övriga två platser går till wildcards som anmält sitt intresse till Svensk Travsport. Det var tre hästar, Forspärla, Guli Roy och Guli Tor som visat intresse och på tisdagen seedades de enligt Svensk Travsports seedningsregler med utfallet att det är Guli Roy och Guli Tor som blir svenska wildcards och som kommer att få åka ner till Vincennes.

Det svenska laget består av:
Guldtopp, valack född 2012, 806 809 kr, rekord 24,8m, efter Alm Viktor och Nellie Rej. Tränare: Daniel Wikberg, Östersund
Guli Rubin valack född 2012, 962 150 kr, rekord 24,0m, efter Järvsöfaks och Guli Stjärna. Tränare Jörgen Westholm, Romme
Guli Roy valack född 2015, 927 228 kr, rekord 22,4ak, efter Briskeby Philip och Åsa Stina. Tränare Jan-Olov Persson, Hagmyren
Guli Tor hingst född 2012, 1 017 900 kr, rekord 24,1m, efter Dotterud Teddy och Guli Saga. Tränare Jan-Olov Persson, Hagmyren.

Svensk Travsport


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar ..


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar om två svenska platser i till kallblodsloppen på Vincennes som avgörs 16 och 20 februari.
Dennes baneman från V75 på Bergsåker, Guldtopp, finns bland utmanarna liksom regerande svenska mästarinnan Minelli.
En annan intressant deltagare är segervane Backegubben som återkommer efter fyra månaders vila.
De två främsta hästarna i söndagens lopp, som ingår i GS75-spelet, får chansen att åka till Paris medan de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut 28 januari.

Startlista Uttagningslopp Vincennes
2 140 meter autostart

1 Guli Tor – Rikard N Skoglund (Jan-Olov Persson)
2 Backegubben – Björn Karlsson
3 Sippson – Ulf Eriksson (Lars Rosén)
4 Guli Rubin – Ulf Ohlsson (Jörgen Westholm)
5 Ängsborken – Jimmy Jonsson (Alf Jonsson)
6 Minelli – Jorma Kontio (Anders Hafstad)
7 Guldtopp – Magnus A Djuse (Daniel Wikberg)
8 Tåga Kongen – Tomas Pettersson (Jan-Olov Åberg)
9 Joel Klipp – Per Linderoth (Johan Gunnarsson)
10 Fanny Tabac – Robert Skoglund
Förstapris: 50 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-3 2180/8 4 35.0g 399
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-1 2140/1 3 32.3 129
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Gustav Andersson 2180/5 C 2 28.0g 70
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-3 Gustav Andersson 2180/3 C 2 29.7 49
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-1 Gustav Andersson 2140/10 B 2 27.5g 20
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-6 Leif T Dahlberg 1680/5 A 1 27.9 18
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-9 Gustav Andersson 2200/6 B 1 28.4 13
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Gustav Andersson 2160/7 A 2 30.0 39
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Gustav Andersson 2180/12 B 5 28.8 59
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-3 Gustav Andersson 2200/8 B 1 30.5 17
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-6 Gustav Andersson 2140/6 C 2 30.0g 23
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-6 Gustav Andersson 1640/2 D 4 30.7g 100
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-4 Gustav Andersson 2140/4 A 8 28.1g 36
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Gustav Andersson 2660/8 A 2 28.2 27
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-2 Gustav Andersson 2180/6 B 3 25.4 172
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-4 Gustav Andersson 1660/8 A 1 25.4 42
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-3 Gustav Andersson 2180/13 A 3 26.8 31
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-1 Gustav Andersson 2140/5 B 3 25.0 33
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-4 Gustav Andersson 2660/9 B 2 27.9g 22
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-2 Gustav Andersson 2160/10 A 1 27.0 21
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Gustav Andersson 2160/13 A 0 27.9g 22
2017-07-06 2017-07-06 Boden-6 Gustav Andersson 2160/5 B 1 27.7 17
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Leif T Dahlberg 1640/4 B 1 25.4 25
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-6 Gustav Andersson 2160/6 B 1 26.8 49
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-4 Gustav Andersson 1640/9 B 1 26.0g 23
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-7 Gustav Andersson 2140/2 B 2 28.3g 75
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-2 Rikard N Skoglund 2140/10 A 5 26.6 38
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-7 Gustav Andersson 2180/12 A 4 28.4 17
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Robert Dunder 2160/10 A 2 27.0 15
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-8 Örjan Kihlström 2160/7 A 0
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-9 Gustav Andersson 2200/11 B 3 24.8 181
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-9 Gustav Andersson 2680/13 A 3 27.2 108
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-4 Gustav Andersson 2180/11 C 0 26.5g 57
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-6 Gustav Andersson 2180/12 B 0 g 41
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-10 Gustav Andersson 3160/6 C 2 30.2 149
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-8 Gustav Andersson 2160/5 B 1 28.1 20
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-6 Gustav Andersson 1660/9 B 0 g 35
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-7 Gustav Andersson 2640/10 A 3 28.4g 138
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Gustav Andersson 2160/9 A 6 26.1 185
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-8 Gustav Andersson 2660/4 B 2 28.5 15
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-4 Rikard N Skoglund 2140/4 A 2 24.9 44
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-9 Rikard N Skoglund 2140/10 A 6 25.6g 60
2019-10-19 2019-10-19 Romme-8 Björn Goop 2660/14 B 0 26.8 164
2019-10-11 2019-10-11 Romme-6 Ulf Eriksson 1640/10 C 3 23.8g 301
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Rikard N Skoglund 2160/14 C 2 24.1 220
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-4 Rikard N Skoglund 1640/8 B 0 24.9g 136
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-8 Rikard N Skoglund 1660/10 C str
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-6 Rikard N Skoglund 2660/5 C 0 27.4 66
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-9 Rikard N Skoglund 2160/15 B 0 25.0 84
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Rikard N Skoglund 2660/12 A 0 26.1 24
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-6 Rikard N Skoglund 1640/5 A 1 24.3 33
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-6 Rikard N Skoglund 2160/13 A 1 27.8 25
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-8 Örjan Kihlström 2660/13 D 3 26.6 71
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-3 Rikard N Skoglund 2160/9 A 1 26.9 38
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-7 Jan-Olov Persson 2640/2 A 2 28.1 23
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Alice Molin 2160/7 C 0 29.2 138
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Marcus Lilius 2160/10 C 4 25.5 63
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-3 Ulf Ohlsson 1640/5 C 0 g 373
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-5 Jens Eriksson 1640/3 C 0 g 454
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-4 Rikard N Skoglund 2140/4 C 5 24.7 91
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 640/6 B 0 g 222
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-8 Jan-Olov Persson 2640/2 D 0 g 481
2020-05-11 2020-05-11 Romme-6 Rikard N Skoglund 2140/5 D 6 24.3g 611
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-7 Mats E Djuse 2140/2 C 6 25.0 52
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-8 Tomas Pettersson 2660/11 B 5 25.3 200
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-9 Ulf Eriksson 2140/6 D 4 24.0 365
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-8 Rikard N Skoglund 2180/11 C 6 24.6 106
2020-02-14 2020-02-14 Romme-8 Rikard N Skoglund 1640/8 D 6 24.6 253
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-9 Rikard N Skoglund 2140/1 C 0 g 87
2020-01-19 2020-01-19 Boden-5 Rikard N Skoglund 1660/13 A 0 g 20



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se