Rubus travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Rubus travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Rubus har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Rubus har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Rubus


Antonio Tabac kom från en prestation som hade räckt lång i Elitloppet. På Bodentravet visade han att det inte var någon engån..


Antonio Tabac kom från en prestation som hade räckt lång i Elitloppet. På Bodentravet visade han att det inte var någon engångsföreteelse. Stoletheshow levde förvisso upp till sitt namn inledningsvis genom att snuva honom på ledningen men när klockan visat 1.10,1 de första 500 meterna satt Mika Forss åter i spets med den Jörgen Westholm-tränade skimmeln. Varvet nåddes på 1.11,9 och via en ännu snabbare slutrunda gav han inte sina förföljare en chans att gå i närkamp.
- Han är jättefin och det är det bästa möjliga för en körsven att ha en häst som honom, med jättefin form och ett professionellt team bakom sig. Med tanke på hur fin han känns nu ska det blir spännande att se fortsättningen, sa segerkusken.
- För mig är det här en jättestor seger. Jag har varit här och tävlat många gånger och det här är det största i Norrbotten.
Antonio Tabac fick en halv miljon kronor för besväret och segertiden 1.11,1 över 2 140 meter med autostart är den näst snabbaste i loppets historia. Endast Propulsion har varit snabbare med 1.10,8.

Tredje raka andraplatsen
Makethemark fick harva som första häst i andraspår och därifrån blev han tvåa. Samma placering som han bokförts för i Norrbottens Stora pris de senaste två åren.
- Alla förstår att vi var här för att försöka vinna men hästen visade bra moral och kämpade. Det går inte att vara besviken på den här hästen och vi hoppas att han är på väg mot den riktiga toppformen, sa tränaren Petri Salmela.
Tredjeplatsen gick till Stoletheshow och fyra blev Milliondollarrhyme.

Uppvisning i klass I
Timo Nurmos-tränade italienaren Vaduz Wise As bar ett tungt favoritskap i klass I och det visade sig vara en helt korrekt bedömning av spelarkollektivet. Efter ett varv styrde Jorma Kontio på från kön och sedan sexåringen dundrat till ledningen lämnade han motståndet under slutrundan.
I diamantstoet blev allt fel för favoriten Indra’s Secret som blev hängande i tredjespår och galopperade bort sig i andra sväng. Det bäddade för andrahandsfavoriten Karamel Hill som Björn Goop påpassligt sände fram utvändigt om ledaren varvet från mål och från den positionen avgjorde Karamel Hill enkelt till slut.
Efter silverdivisionen fick Björn Goop vända upp för defileringen på nytt sedan hans Giant Shadow tagit karriärens 24:e seger i 30:e starten.

”Går inte att beskriva”
Thule Jonsson-tränade Jagger Boko såg ut att göra favoritspelarna besvikna när han under avancemang i tredjespår tappade travet i slutkurvan i klass II. Men väl understödd av Örjan Kihlströms enastående körhänder höll han sig i trav och när mållinjen skars var han först.
Solvallakusken tog även hem bronsdivisionen och där var segervapen Svante Båths Deep Pockets.
Kallblodsdivisionen gick till Rubus sedan Hans Bergh prickat starten perfekt och tagit hand om ledningen med den snabbfotade hästen.
- Det går inte att beskriva hur det känns att ha en häst som vinner på V75. Det är otroligt, sa hästens överlycklige ägare och tränare Malin Bylund som fostrat och tränat elvaåringen sedan han var tre år.
På V75 delade sju rätt ut blygsamma 571 kronor och sex rätt gav 15 kronor. Femrättspotten går vidare till midsommarhelgens omgång i Kalmar där en ensam jackpotvinnare kan bli 58 miljoner kronor rikare.

Ola Johansson, Kanal 75


På förhand handlade snacket i Jämtlands Stora Pris om Cyber Lane från innerspår samt stjärnorna Campo Bahia och Double Exposure..


På förhand handlade snacket i Jämtlands Stora Pris om Cyber Lane från innerspår samt stjärnorna Campo Bahia och Double Exposure.
Då stal Handsome Brad showen.
Tillsammans med kusken Carl Johan Jepson var den sjuårige Axevallahingsten bara bäst och avgjorde med en mäktig avslutning från tredje par utvändigt 700 kvar. Jepson kunde sedan glida ner i andra utvändigt för att sedan attackera igen 350 meter kvar.
Handsome Brad var mäktig över upploppet och vann till slut med en säker längd före Velvet Gio och Very Kronos.
- Helt fantastiskt. Jag var jättenöjd med honom senast, men han borde kanske inte riktigt ha superform än. Han gjorde ett makalöst lopp med tuff öppning och jag har inte ord för vad den här hästen håller på att göra, sa Ulf Stenströmer.
Segern var värd 500 000 kronor och Handsome Brad klockades till segertiden 1.12,3 över distansen 2 140 meter autostart i regnvädret.
Ulf Stenströmer gjorde den långa resan till Östersund med två hästar och det blev alltså dubbelseger på V75.
26-oddsaren Vien Ici svarade för omgångens skräll i V75-5. Tillsammans med Ulf Ohlsson fick valacken lucka från rygg på ledaren 100 meter från mål när favoriten Pleasure For Cash galopperade utvändigt. Vien Ici sköt till vasst och tredje årssegern var ett faktum.
Segern var samtidigt Ulf Ohlssons 6000:e kuskseger i karriären!
- Skulle han vinna på V75 så skulle det vara nu för han har sådan form. Extra kul med Uffes jubileum. Vi är bästa kompisar och pratar varje dag, sa Ulf Stenströmer.

Tränardubbel även för Goop
I V75-1 var den knappa favoriten Armagnac snabb från start och kom ganska enkelt till ledningen från sitt springspår. Björn Goop hade sedan bra kontroll från spets och vann till slut bekvämt.
- Vi ändrade för en dryg månad sedan och började träna honom i vår backe/sandbana och då har han lugnat ner sig. Han har blivit modigare, starkare och mycket bättre, kommenterade Björn Goop.
Björn Goop ledde även V75-6 från start till mål med Only One Winner som tog andra raka segern.
Även i V75-3 blev det ledning från start till mål då Jörgen Westholm hittade först med Hossiana Boko från spår fyra bakom startbilen.
I V75-2 svarade Björn Karlsson för en vägvinnande styrning med Spang Viktor och 650 kvar gled han ut från tredje par invändigt till andra ytter i rygg på favoriten Alma Prins. Över upploppet stod det länge och vägde men Spang Viktor hade bäst fart och 50 meter kvar kopplade han segergreppet och vann före favoriten.
Hans Berg ledde till drygt 50 meter före mål med skrällen Rubus men blev snuvad på en V75-vinst i födelsedagspresent. Bergh fick nöja sig med fjärdepriset på sin 50-årsdag.

Miljonutdelning på V75
I V75-4 var Dixie Brick starkast i händerna på Andreas Lövdal. Från utvändigt ledaren kopplades segergreppet redan 400 meter från mål och det Timo Nurmos-tränade stoet höll sedan undan knappt men säkert före jätteskrällen Belle Godiva.
V75 om satte drygt 159 miljoner kronor denna superjackpot-omgång och 83 med sju rätt belönades med 1 209 658 kronor. Sex rätt gav 2 860 kronor och fem rätt 221 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


V86 kryddades av fyra lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 000 kronor till vinnaren i respektive klass på Solvalla.Robert Bergh vann tv&arin..


V86 kryddades av fyra lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 000 kronor till vinnaren i respektive klass på Solvalla.
Robert Bergh vann två av loppen och segermaskinen Hail Mary övertygade stort när han vann klassen för fyraåriga hingstar/valacker på 1.11,4 över distansen 2 140 meter, autostart.
Robert Bergh körde till ledningen dryga varvet från mål och sedan ryckte han undan 400 meter från mål till en överlägsen seger.
Det var alltså nionde segern på tio starter för den fyraårige hingsten som fortsätter att imponera.
I klassen för fyraåriga ston (V86-2) var Robert Bergh resolut och forcerade Mellby Harissa till spets och väl i spets hade han sedan full kontroll.
Stoet missade finalen av Drottning Silvias Pokal med liten marginal och 300 000 kronor var förstås ett bra plåster på det såret.
- Man är glad att hon är bra. Det var lite mitt fel och jag fick förklara det för ägarna att jag lagt på lite tung träning inför kvalet och tänkte att hon skulle vara bra till den här veckan, men då fick jag inte vara med istället. Men det var kul att det här loppet fanns så vi kunde vara med och vinna ett fint lopp, kommenterade Robert Bergh.

Klassiga Sverigedebuter
I klassen för treåriga ston (V86-4) var Björn Goop bestämd och körde till ledningen efter 500 meter med favoriten Hill's Angel som vann mycket övertygande i sin Sverigedebut och bara stack undan när kusken ryckte tussarna på upploppet.
Hill's Angel tävlade i regi Erik Bondo men följde efter loppet med Björn Goop hem till Värmland, Goop som blir ny tränare för det talangfulla stoet som tog fjärde segern på fem starter i karriären.
Hell Bent For Am imponerade stort i sin Sverigedebut och i klassen för treåriga hingstar/valacker (V86-6) dominerade hingsten från start till mål i händerna på Örjan Kihlström.
Även om Örjan Kihlström fick bestämma tempot till enkla 1.14,1 första 500 och 1.18 första 1000 så var det i läcker stil Hell Bent For Am både visade startsnabbhet och sedan även stegade undan över upploppet. Stefan Melander tränar hästen som inledde sin karriär i USA hos Marcus Melander.
Örjan Kihlström valde efter segern i V86-6 att kasta in handduken för dagen med ryggproblem.

Spetsstriden avgjorde
Kainai Goj
och Nicklas Westerholm vann spetsstriden i V86-1 mot Bastian Boom och Per Linderoth och det blev avgörande samtidigt som favoriten Gogobet Sisu galopperade.
Bastian Boom fick lucka på upploppet och utmanade sista biten men Kainai Goj sträckte på sig och vann knappt men säkert. Gogobet Sisu chansade invändigt efter galoppen och avslutade rappt som trea.
V86-3 fick en dramatisk avslutning där måldomarna länge tittade på en incident i slutsvängen när Backegubben tog sig ut i andraspår från rygg ledaren. Domarna valde att fria och segern därmed till Backegubben och Björn Karlsson som spurtade vasst och vann knappt före Rubus och Hans Bergh efter att favoriten Gott Klirr tappat travet och galopperat på upploppet.
V86-5 var ett ungdomslopp och det blev en spurtseger för överraskningen Feerie de Fael tillsammans med Ann Kristin Rasmussen. Jörgen Westholm tränar vinnaren.
Malkin spurtade sylvasst från andra utvändigt i V86-7 och ledaren Highspirit kunde inte stå emot över upploppet. I segersulkyn satt Mats E Djuse och tränar gör Hanna Forslin.
Åtta rätt på V86 gav 190 524 kronor, sju rätt 910 kronor och sex rätt 77 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-3 2140/6 0 g 383
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-1 1660/11 3 28.8 76
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-7 1640/3 5 28.9 140
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-1 2140/6 3 29.4 79
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-5 2140/3 2 28.5 479
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 1660/13 str
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 2640/10 0 31.0 210
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 1640/2 0 27.7 798
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Malin Bylund 2140/4 D 0 29.2 772
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-4 Malin Bylund 2140/3 D 4 29.2 106
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-8 Malin Bylund 2148/3 D 3 29.3 240
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-7 Malin Bylund 2140/2 D 6 28.0 389
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-8 Malin Bylund 1640/5 D 6 27.2 343
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-6 Malin Bylund 2160/10 D str
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Malin Bylund 2168/10 C 8 30.1g 158
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-6 Malin Bylund 2650/2 D 0 29.5 294
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-2 Malin Bylund 2100/1 D 5 29.7 326
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-5 Malin Bylund 2140/6 D 8 27.9 650
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-6 Malin Bylund 2040/6 D 7 30.4g 105
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-6 Malin Bylund 2100/4 D 2 29.5 201
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-8 Malin Bylund 2140/5 C 7 30.0g 206
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-7 Malin Bylund 2140/2 D 5 26.4 1232
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Malin Bylund 1640/3 C 0 g 276
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-1 Malin Bylund 2640/4 D 7 30.1g 304
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-7 Malin Bylund 2680/9 C 5 30.3 207
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-9 Malin Bylund 1646/2 D 5 29.9 368
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Malin Bylund 2640/1 D 0 30.0 523
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-2 Malin Bylund 1640/7 D 4 27.4 505
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-9 Malin Bylund 1640/12 D 0 28.2 984
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-2 Malin Bylund 1640/3 D 0 28.7g 522
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-6 Malin Bylund 1640/1 D 7 32.2 290
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-3 Malin Bylund 2140/8 D 0 30.7 89
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-7 1640/3 C 4 27.9 167
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-9 Henrik Svensson 2660/7 C 0 33.5 512
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-3 Rikard N Skoglund 1640/2 D 0 28.2 275
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-2 Malin Bylund 1640/10 D 0 28.4 573
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-2 Malin Bylund 2160/5 C 0 29.0 260
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-2 Per Linderoth 1640/11 D 2 25.4 338
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-5 Per Linderoth 1640/12 C 6 26.3 110
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-2 Örjan Kihlström 1640/5 D 3 24.5 226
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Malin Bylund 2160/10 C 6 28.5 574
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-5 Malin Bylund 2640/3 D 0 29.2 1575
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-1 Malin Bylund 2140/4 D 5 28.1 239
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-4 Malin Bylund 1640/7 D 4 26.5 687
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-5 Malin Bylund 2680/9 C 7 31.5 352
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-5 Malin Bylund 2140/8 D 0 31.6 471
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-2 Malin Bylund 2140/2 C 0 30.9 786
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-3 Malin Bylund 1640/5 B 5 26.3 155
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-3 Hans Bergh 2140/10 B 0 27.5 234
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-8 Hans Bergh 2640/8 D 5 26.3 180
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-9 Hans Bergh 2640/1 D 4 26.6 163
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-5 Hans Bergh 2160/12 A 1 26.4 49
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-8 Hans Bergh 2160/10 D 0
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-4 Hans Bergh 1660/8 B 2 25.7 99
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-4 Hans Bergh 2120/9 B 3 28.1 66
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-3 Hans Bergh 2500/5 C 3 26.7 31
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-3 Hans Bergh 2100/2 C 1 28.6 47
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-6 Hans Bergh 2100/3 D 5 28.2 109
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-3 Hans Bergh 2140/6 D 0 g 483
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Hans Bergh 2160/11 C str
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-5 Hans Bergh 2160/15 C 0 26.9 789
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-4 Hans Bergh 2160/15 C 7 27.9 1540
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-7 Jorma Kontio 2140/11 C 0 31.9g 149
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-6 Henrik Svensson 2160/14 C 6 27.6 194
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-4 Rikard N Skoglund 2140/11 B 2 27.9 65
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-5 Henrik Svensson 2160/15 C 3 28.8 390
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-2 Henrik Svensson 2180/11 C 2 27.8 840
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-2 Leif Eriksson 2180/7 A 0 32.6 500
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-4 Jan-Olov Åberg 2140/9 D 4 25.6 632
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-4 Jan-Olov Åberg 2160/11 C 7 28.7 405
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-1 Per Linderoth 1660/7 C 5 26.7 264
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-6 Malin Bylund 1660/10 C 3 28.2 129
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Malin Bylund 2160/9 B 7 28.9g 62
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-8 Hans Bergh 2180/13 D 5 26.7 539
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-4 Hans Bergh 2180/11 C 3 26.4 658
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-6 Hans Bergh 1660/8 D 0 g 618
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-9 Hans Bergh 2640/8 C 0 27.0 1000
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-7 Hans Bergh 2160/14 A 0 26.6 397
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-4 Hans Bergh 1640/9 B 3 23.7 1000
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-2 Malin Bylund 2140/2 B 3 28.5 177
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-11 Hans Bergh 2640/12 B 0 29.4 1134
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-8 Hans Bergh 1680/6 C 4 23.2 226
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-3 Hans Bergh 2060/12 D 3 26.6 216
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-9 Jan-Olov Persson 2140/6 D 4 26.2 513
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-7 Per Linderoth 2640/12 B 0 27.6 1250
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-4 Leif Eriksson 2140/1 C 0 30.7 135
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-4 Leif Eriksson 1640/3 C 0 23.8 406
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Malin Bylund 2160/15 B 0 25.3 67
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-8 Hans Bergh 2660/9 A 0 25.2 122
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-5 Leif Eriksson 1640/2 C 1 22.2 33
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-6 Hans Bergh 2160/8 A 2 24.6 22
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-8 Hans Bergh 2160/3 D 5 23.0 605
2020-06-13 2020-06-13 Boden-9 Hans Bergh 2140/6 B 1 23.2 68
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-6 Hans Bergh 2140/4 B 4 24.2 81
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-8 Hans Bergh 2160/11 B 3 24.0 186
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-6 Hans Bergh 2640/7 B 2 25.5 722
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-6 Hans Bergh 1660/13 B 1 24.3 245
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-9 Hans Bergh 2680/15 B 0 g 587
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-8 Jan-Olov Åberg 2160/11 C 6 25.6 1086
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-3 Kaj Widell 1660/12 C 0 27.3 535
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-9 Kaj Widell 1640/8 D 2 24.0 623
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-6 Jan-Olov Åberg 1640/7 D 0 28.0g 772
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-6 Malin Bylund 2140/2 D 0 1662
2021-10-07 2021-10-07 Östersund-8 Malin Bylund 2140/10 D 0 26.8 1105
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-6 Malin Bylund 1640/9 D 0 25.9 755
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-6 Malin Bylund 2180/9 C str
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-4 Malin Bylund 1660/6 C str
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-2 Malin Bylund 1640/1 D 0 24.8 572
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-4 Malin Bylund 1640/6 D 0 24.5 698
2021-07-16 2021-07-16 Hoting-7 Malin Bylund 1680/9 C 5 24.3 199
2021-06-19 2021-06-19 Boden-7 Leif Eriksson 2140/6 D 0 26.5 304
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-2 Malin Bylund 2160/12 C 5 26.2 92
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-7 Malin Bylund 2140/7 D 0 26.0 358
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-9 Malin Bylund 2140/3 D 5 26.2 94
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-4 Malin Bylund 2140/2 D 0 24.8 638
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-7 Malin Bylund 2160/7 D 5 26.4 474
2021-04-12 2021-04-12 Bollnäs-3 Malin Bylund 2160/5 D 0 31.9g 538
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-5 Malin Bylund 1640/4 C 0 25.1 836
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-1 Malin Bylund 2160/4 B 5 30.6 506
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-3 Malin Bylund 2160/6 D str
2021-02-12 2021-02-12 Östersund-9 Malin Bylund 2160/8 C 0 29.7g 667
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-3 Linnea Persson 2180/10 C 0 866
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-7 Malin Bylund 2160/3 D str
2022-06-25 2022-06-25 Oviken-6 Malin Bylund 2140/8 D 0 g 77ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se