V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Don Viking var favorit i loppet trots spår tolv och fick en avvaktande ritt i fjärde par utvändigt. Samtidigt var det friskt tempo i täten ..


Don Viking var favorit i loppet trots spår tolv och fick en avvaktande ritt i fjärde par utvändigt. Samtidigt var det friskt tempo i täten där ledande Eldvin inledde med 1.20 första 500 metrarna och det var fortsatt bra fart på loppet. Det tackade Don Viking för som hade torrast spurtkrut när han började röra på sig under slutvarvet. Eldvin gav upp från ledningen och Don Viking kopplade greppet in på upploppet. Runt slutsvängen hade Alfie smugit fram i rygg på Don Viking och vreds ut in på upploppet men kunde aldrig utmana på allvar. Don Viking var bara bäst och vann smått överlägset.
Elvaårige Don Viking tränas av Stefan Dellbro i Umeå och har nu sprungit in drygt 1,5 miljoner kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Racing Brodda är unghäststjärnan som har varit med i årgångsloppen och gjort det med den äran. Det femåriga stoet har spru..


Racing Brodda är unghäststjärnan som har varit med i årgångsloppen och gjort det med den äran. Det femåriga stoet har sprungit in närmare sex miljoner kronor och har i år tagit steget från årgångsloppen till att möta den äldre eliten. Efter två raka segrar i somras (där hon öppnade snabbt till ledningen i Halmstad) blev Racing Brodda tvåa i Sommartravets final bakom Vae Victis Club. Därefter blev det galopp i Sto-EM innan hon senast var tvåa i ett långlopp på Bergsåker bakom Global Welcome.
– 4 Racing Brodda (V75-1) gjorde ett bra lopp senast och det har hon gjort hela året. Det enda var galoppen näst senast då hon laddades för hårt och kom i obalans utanför doseringen från spår åtta bakom bilen. Hon slog ihop då helt enkelt annars har hon varit jättebra i de andra loppen, säger Mattias Djuse.

”Fin i ett tuffare jobb – optimal balans barfota bak nu
Racing Brodda är tredjehandsfavorit i V75-inledningen på söndag och körs som vanligt av Rikard N Skoglund. Hon har spår innanför favoriten Mellby Free och gick ett lite tuffare träningspass förra veckan eftersom hon inte har startat på en månad.
– Vi körde ett tuffare rundbanejobb och hon kändes fin. Hon har inte stått över något under uppehållet utan tränat hela tiden och vi har siktat på det här loppet och sedan blir det Sto-SM i nästa start.
– Hon har ett bra läge och visade i Halmstad att hon numera kan öppna snabbt. Jag måste tro att hon kan få en vettig resa härifrån och spets vore det bästa. Hon har inte gått i ledningen så många gånger utan ofta fått göra grovjobbet själv ute i spåren.
– Det vore spännande om hon fick ledningen och då tror jag på bra chans. Det gör jag i och för sig alltid när den här hästen startar. Nu blir det även optimal balans, barfota bak. Senast gick hon med skor runt om för att det var lång distans och fötterna var lite slitna. I övrigt inga ändringar, öppet huvudlag och hybridvagn, säger Djuse.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma ..


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma till lördagens tyngsta favorit.
Men räcker prestationerna som visats även i Diamantstoets final?
Det kanske vi inte behöver ta reda på eftersom tränaren själv tror att hästen kommer att vara ännu bättre den här gången.
- Hon känns jättefin. Nu har hon fått tagit igen sig lite och jag har kunnat öka träningen precis som jag hade planerat i mitt huvud. Hon har tagit åt sig det och normalt sett är att hon borde vara mycket bättre, säger Daniel Redén.
Hon gick 1.10 sista varvet utvändigt om ledaren och hon skulle kunna vara ännu vassare nu?
- Det kanske inte går att vara vassare, men hon kanske kan springa 1.10 full väg snart… Nej, men jag gillar hästen skarpt och hon har så härlig inställning till att tävla. Man ska tänka på att inför senaste loppet hade hon varit runt, jag vet inte hur många mil hon hade stått på bussen. Hon har fått återhämta sig och tränas lugnt, sedan har jag skickat på ett så kallat ”Propulsion-jobb” med fem intervaller och det är inte många som gör det här ute. Hon fick göra det för en och en halv vecka sedan, förklarar Redén som öppnar omgången med två hästar i silverfinalen (V75-1).
- 4 Coogan har verkligen hittat tillbaka till sig själv. Man ser och känner på hela hästen att det funkar sedan vi började köra med ett par specialskor fram. Senast tycker jag att han var ruggigt bra. På det korta upploppet att komma ut sent och hinna växla om. Han kommer nog att göra ett riktigt bra lopp.
- 8 High Glider är bortlottad och kommer från en dålig prestation. Vi tror senast att han inte fick något fäste, han kräver mycket fäste, men honom har jag mindre tro på den här gången.

”Svarade väldigt bra på det norska huvudlaget”
Nästa häst ut är 7 Bridge Jumper (V75-2) i lägsta klassen som brukar tävla med öppet huvudlag, men där det nu vankas en utrustningsändring.
- Han har verkligen överraskat mig hela tiden, en otrolig löphäst. Han kanske inte ser mycket ut för världen där hemma och inte i värmningar heller, men han har ett enormt löphuvud som har tagit honom till den här finalen. Han är kusligt startsnabb så jag tror att Daniel laddar för att hitta en bra position. Hästen svarade väldigt bra på det norska huvudlaget som vi provade i måndags så det blir lika nu. Vad gäller chansen är jag inte påläst på loppet, men hästen blir bättre och bättre.

”Vet att hon kommer att vara mycket vassare nu”
Omgångens höjdpunkter är givetvis treåringsfinalerna som i år flyttats från söndag till lördag. Redén har tagit hem Svenskt Travoaks två år i rad med Conrads Rödluva och Diana Zet. I år har han kvalat in 2 Beauty Kronos (V75-4) och verkar inte främmande för att det kan bli ett hattrick.
- Beauty Kronos har flyttat positionerna rejält, det känns som att hon bara blir bättre och bättre. Man ska tänka på att hon hade gjort någonting i hagen inför försöken. Jag vet inte vad, hon hade sträckt sig. Jag sa att vi tar in henne och värmer och ser hur det verkar. Det kändes bra i värmningen, men man såg i loppet att det var något som inte riktigt stämde, hon bröt väldigt mycket.
- Jag vet att hon kommer att vara mycket vassare nu eftersom hon känns mycket bättre i jobben. Massören tog henne direkt och sa att det var någon typ av spänning. Jag har bra feeling för den här, jag har haft det en längre tid. Resultaten har inte alls speglat det jag trott, men nu börjar de komma.
Barfotakörning är aviserat, vad har du för känsla kring det?
- Jag tror att det blir jättebra. Hon är lite fransk i gången och väldigt långklivad så jag tror att det kommer att gynna henne enormt. Sedan har jag anmält henne med jänkarvagn, men den tror jag inte är lika viktig, jag tror att hon är minst lika bra i en vanlig så jag satte bara in utifall. Men barfota tror jag kommer att göra en hel del.
Är du optimist?
- Ja, rätt stor optimist faktiskt med henne. Jag har bra feeling.

”Ingen botten i honom”
Uppåt är tongångarna även kring 2 Moses (V75-5) som kommer från två övertygande segrar och nu får Per Linderoth i sulkyn istället för avstängde Örjan Kihlström.
- Moses är enorm de dagar han har en bra dag och det har haft på slutet. Han hade varit ifrån väldigt mycket, det har varit skador och han hade blivit kastrerad. Det hade spökat mycket. Den där prestationen på Solänget senast var sådan att till och med jag fick haja till. Banan var riktigt dålig där uppe den dagen och att kuta en 1.11-tid utvändigt var riktigt, riktigt bra. Jag tror att han kommer att trivas på Solvallas bana. Det är alltid Moses som sköter grejerna när man kör, det kommer Linderoth att få känna. Vill hästen springa så kommer får han nog springa. När han har sådana där bra dagar finns det liksom ingen botten i honom.

”Tror att det blir optimalt”
Men är det något lopp som Daniel Redén verkligen vill vinna denna lördag så är det Svenskt Travkriterium, en av få klassiska titlar i landet som han fortfarande saknar.
Fyra miljoner kronor skulle vara belöningen vara om 3 Brambling eller 7 Beacon Kronos skär mållinjen först.
- Brambling är otroligt speciell den här lilla kämpen. Han har en jobbig stil ännu så länge, jag tror att det kommer att bli bättre när han blir äldre. Men hans inställning, det är den han lever på. Han vill vara först, han vill kriga, han vill ta sig runt en travbana och han älskar att åka på trav och visa upp sig. Får han aktionen att flyta någotsånär så är det ingen som springer ifrån honom, fastslår Redén om hästen som vann sitt försök i övertygande stil.
- Han får gå utan bakskor som han gjorde senast, han är väldigt rullig så det flyter bättre då. Sedan är det rycktussar för första gången. Jag är realist, han möter väldigt bra hästar. Men jag tror inte att de springer ifrån honom, upprepar tränaren som sparat skorycket på sin andra finalist.
- Beacon Kronos är väldigt, väldigt bra. Han skulle bara behöva sansa sig själv. Han har väldigt mycket hyss för sig och lägger bort mycket energi innan loppen med att bråka och strula. Men i loppen har han gjort nästan allt rätt. Det har gått fort för honom i utvecklingen och nu kan vi prova barfota. Han har slagit sig väldigt mycket så jag tror att det blir optimalt och att han kan gå sig ren. Jag tror att han kommer att vara riktigt, riktigt bra. Bara han sköter sig och får ett vettigt lopp, avrundar Daniel Redén.

Kanal 75


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma ..


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma till lördagens tyngsta favorit.
Men räcker prestationerna som visats även i Diamantstoets final?
Det kanske vi inte behöver ta reda på eftersom tränaren själv tror att hästen kommer att vara ännu bättre den här gången.
- Hon känns jättefin. Nu har hon fått tagit igen sig lite och jag har kunnat öka träningen precis som jag hade planerat i mitt huvud. Hon har tagit åt sig det och normalt sett är att hon borde vara mycket bättre, säger Daniel Redén.
Hon gick 1.10 sista varvet utvändigt om ledaren och hon skulle kunna vara ännu vassare nu?
- Det kanske inte går att vara vassare, men hon kanske kan springa 1.10 full väg snart… Nej, men jag gillar hästen skarpt och hon har så härlig inställning till att tävla. Man ska tänka på att inför senaste loppet hade hon varit runt, jag vet inte hur många mil hon hade stått på bussen. Hon har fått återhämta sig och tränas lugnt, sedan har jag skickat på ett så kallat ”Propulsion-jobb” med fem intervaller och det är inte många som gör det här ute. Hon fick göra det för en och en halv vecka sedan, förklarar Redén som öppnar omgången med två hästar i silverfinalen (V75-1).
- 4 Coogan har verkligen hittat tillbaka till sig själv. Man ser och känner på hela hästen att det funkar sedan vi började köra med ett par specialskor fram. Senast tycker jag att han var ruggigt bra. På det korta upploppet att komma ut sent och hinna växla om. Han kommer nog att göra ett riktigt bra lopp.
- 8 High Glider är bortlottad och kommer från en dålig prestation. Vi tror senast att han inte fick något fäste, han kräver mycket fäste, men honom har jag mindre tro på den här gången.

”Svarade väldigt bra på det norska huvudlaget”
Nästa häst ut är 7 Bridge Jumper (V75-2) i lägsta klassen som brukar tävla med öppet huvudlag, men där det nu vankas en utrustningsändring.
- Han har verkligen överraskat mig hela tiden, en otrolig löphäst. Han kanske inte ser mycket ut för världen där hemma och inte i värmningar heller, men han har ett enormt löphuvud som har tagit honom till den här finalen. Han är kusligt startsnabb så jag tror att Daniel laddar för att hitta en bra position. Hästen svarade väldigt bra på det norska huvudlaget som vi provade i måndags så det blir lika nu. Vad gäller chansen är jag inte påläst på loppet, men hästen blir bättre och bättre.

”Vet att hon kommer att vara mycket vassare nu”
Omgångens höjdpunkter är givetvis treåringsfinalerna som i år flyttats från söndag till lördag. Redén har tagit hem Svenskt Travoaks två år i rad med Conrads Rödluva och Diana Zet. I år har han kvalat in 2 Beauty Kronos (V75-4) och verkar inte främmande för att det kan bli ett hattrick.
- Beauty Kronos har flyttat positionerna rejält, det känns som att hon bara blir bättre och bättre. Man ska tänka på att hon hade gjort någonting i hagen inför försöken. Jag vet inte vad, hon hade sträckt sig. Jag sa att vi tar in henne och värmer och ser hur det verkar. Det kändes bra i värmningen, men man såg i loppet att det var något som inte riktigt stämde, hon bröt väldigt mycket.
- Jag vet att hon kommer att vara mycket vassare nu eftersom hon känns mycket bättre i jobben. Massören tog henne direkt och sa att det var någon typ av spänning. Jag har bra feeling för den här, jag har haft det en längre tid. Resultaten har inte alls speglat det jag trott, men nu börjar de komma.
Barfotakörning är aviserat, vad har du för känsla kring det?
- Jag tror att det blir jättebra. Hon är lite fransk i gången och väldigt långklivad så jag tror att det kommer att gynna henne enormt. Sedan har jag anmält henne med jänkarvagn, men den tror jag inte är lika viktig, jag tror att hon är minst lika bra i en vanlig så jag satte bara in utifall. Men barfota tror jag kommer att göra en hel del.
Är du optimist?
- Ja, rätt stor optimist faktiskt med henne. Jag har bra feeling.

”Ingen botten i honom”
Uppåt är tongångarna även kring 2 Moses (V75-5) som kommer från två övertygande segrar och nu får Per Linderoth i sulkyn istället för avstängde Örjan Kihlström.
- Moses är enorm de dagar han har en bra dag och det har haft på slutet. Han hade varit ifrån väldigt mycket, det har varit skador och han hade blivit kastrerad. Det hade spökat mycket. Den där prestationen på Solänget senast var sådan att till och med jag fick haja till. Banan var riktigt dålig där uppe den dagen och att kuta en 1.11-tid utvändigt var riktigt, riktigt bra. Jag tror att han kommer att trivas på Solvallas bana. Det är alltid Moses som sköter grejerna när man kör, det kommer Linderoth att få känna. Vill hästen springa så kommer får han nog springa. När han har sådana där bra dagar finns det liksom ingen botten i honom.

”Tror att det blir optimalt”
Men är det något lopp som Daniel Redén verkligen vill vinna denna lördag så är det Svenskt Travkriterium, en av få klassiska titlar i landet som han fortfarande saknar.
Fyra miljoner kronor skulle vara belöningen vara om 3 Brambling eller 7 Beacon Kronos skär mållinjen först.
- Brambling är otroligt speciell den här lilla kämpen. Han har en jobbig stil ännu så länge, jag tror att det kommer att bli bättre när han blir äldre. Men hans inställning, det är den han lever på. Han vill vara först, han vill kriga, han vill ta sig runt en travbana och han älskar att åka på trav och visa upp sig. Får han aktionen att flyta någotsånär så är det ingen som springer ifrån honom, fastslår Redén om hästen som vann sitt försök i övertygande stil.
- Han får gå utan bakskor som han gjorde senast, han är väldigt rullig så det flyter bättre då. Sedan är det rycktussar för första gången. Jag är realist, han möter väldigt bra hästar. Men jag tror inte att de springer ifrån honom, upprepar tränaren som sparat skorycket på sin andra finalist.
- Beacon Kronos är väldigt, väldigt bra. Han skulle bara behöva sansa sig själv. Han har väldigt mycket hyss för sig och lägger bort mycket energi innan loppen med att bråka och strula. Men i loppen har han gjort nästan allt rätt. Det har gått fort för honom i utvecklingen och nu kan vi prova barfota. Han har slagit sig väldigt mycket så jag tror att det blir optimalt och att han kan gå sig ren. Jag tror att han kommer att vara riktigt, riktigt bra. Bara han sköter sig och får ett vettigt lopp, avrundar Daniel Redén.

Kanal 75


 Aldrig har en travhäst sprungit lika fort på en så liten bankropp som Plunge Blue Chip gjorde i den amerikanska ”stoeliten” M..


 Aldrig har en travhäst sprungit lika fort på en så liten bankropp som Plunge Blue Chip gjorde i den amerikanska ”stoeliten” Miss Versatility.
Detta trots att utmanaren, dubbla världsrekordhållerskan på större banor Manchego, inte kunde bjuda upp till kamp efter att ha galopperat bort sina chanser.
Men Plunge Blue Chip ville inte låta det hindra henne på det vindsnabba underlaget under den klassiska Little Brown Jug-kvällen i Ohio, som denna gång avgjordes inför tomma läktare.
- Hon gjorde det av sig själv. Jag kände inte hur hon drog upp farten efter första quartern, men det är ett gott tecken när man inte känner att det går fort. Hon tävlade utan skor, det gjorde henne ännu snabbare, kommenterade Svanstedt sedan han kört ifrån konkurrenterna med fem längder och putsat världsrekordet med två tiondelar.
Förstapriset i loppet motsvarade cirka 400 000 kronor.

Kanal 75


Det har blivit dags för landets största lopp för de treåriga hästarna, Svenskt Travkriterium. Förstapriset är fyra miljoner ..


Det har blivit dags för landets största lopp för de treåriga hästarna, Svenskt Travkriterium. Förstapriset är fyra miljoner kronor för de hästar som är premiechansade och loppet ingår i år, precis som Oaks, i lördagens V75.
En tränare som väldigt gärna vill vinna det prestigefyllda och klassiska loppet är Reijo Liljendahl. Han var ytterst nära att göra det för fyra år sedan, då som tränare till Policy of Truth. Hästen hade greppet i det längsta men åkte snöpligt dit precis på mållinjen då Demos Racing spurtade vasst efter en sen lucka och slog av honom precis.
– Det var jävligt surt att han inte fick vinna. Han såg klar ut 100 kvar innan Erik fick luckan med sin häst och allt förändrades den sista biten. Jag tyckte att jag hade bästa hästen i kullen men det är små marginaler i den är sporten. Med lite distans till det hela så gjorde min häst ett fantastiskt lopp efter att ha krånglat från början och såg ut att vara överlägsen mitt på upploppet. Det var snöpligt, säger Reijo Liljendahl.
Och tillägger snabbt.
– Men det är historia och nu är det nya race.

”Har visat talang hela tiden”
Solvalla-tränaren har Manny Muscle inkvalad till Kriteriet. En treårig hingst som har vunnit tre lopp på sju starter och aldrig varit sämre än trea. I ett genrep inför kriteriekvalen besegrade han bland annat Henry Flyer Sisu och Head Run som båda är finalister.
– Jag tycker att det här är en bra häst som vi har haft förhoppningar på hela tiden. Han har inte gjort mig besviken någon gång utan gjort bra lopp hela tiden. Även när han inte har vunnit så har hästen varit bra och det har funnits orsaker till när han har förlorat.
– Vi fick in honom som ettåring och det var Ville Karhulahti som körde in hästen, precis som han gör med alla våra ettåringar. Han kom sedan till oss i februari som tvååring och har visat bra talang hela tiden. Siktet har hela tiden varit inställd på de penningstinna loppen under höstkanten. Det är tacksamt att man har ägare som har kunskap och förståelse så att man kan matcha hästarna i samråd och bestämma vilken som kan vara den lättaste och bästa vägen. Det är skönt att slippa ha pressen på att man ska vara med överallt när det är trav, menar Reijo.

”Erik var väldigt imponerad av hästen”
I uttagningsloppet blev Manny Muscle tvåa via en mycket vass avslutning bakom vinnande Enas Prince. Detta efter en del trafikproblem under vägen.
– Han gjorde ett bra försök och hade krafter kvar i mål. Han var ju egentligen inte med i matchen förrän på sista långsidan och gjorde ett rejält sista varv och framförallt sista 500 metrarna.
– Efter ett varv tänkte jag att det här går aldrig och Erik var väldigt imponerad av hästen och tyckte att han gjorde ett väldigt bra lopp. Han avslutade trots allt 1.10,5 sista varvet och 1.08 sista 500. Det är starka papper.

”Har stor potential – kan vinna Kriteriet”
Manny Muscle har spår tio i Kriteriet (V75-6) och körs av Ulf Ohlsson. I en öppen final tillhör han outsiderskaran och tränare Liljedahl är inte främmande för att hästen kan skrälla.
– Vi hade tur och fick välja som nummer två av tvåorna och utgångsläget blev inte så tokigt. Jag tycker att hästen har kapacitet och möjligheter att vinna Kriteriet. Men man vinner inte ett sådant här lopp om man har otur, så det gäller att ha stolpe in under vägen.
– Hästen känns fin i alla fall och har tagit försöket på bästa sätt. Han har tränat i dag (torsdag) och jag var fullt nöjd med honom. Han är så redo han kan vara och kommer att göra ett bra lopp. Har han flyt under vägen så kan han vinna. Det här är en häst som har en stor potential att utvecklas ytterligare och gå långt, säger Reijo Liljedahl.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, vi kör som tidigare, skor runt om och jänkarvagn. Jag har haft en liten fundering om att spaca upp honom men han sprang så fort han kunde senast så det finns ingen anledning att ändra på något.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Aunt Sally Aunt Sally   [s 9] 1640/7 0 19.9 456
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Tagena Run Tagena Run   [s 10] 1640/6 str
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 6] 1640/5 3 15.3 71
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Rezor Rezor   [v 6] 1640/4 5 15.4 41
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Van Morrison Van Morrison   [v 7] 1640/3 6 15.5 41
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 7] 1640/2 0 15.7 320
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Carmen Miranda Carmen Miranda   [s 7] 1640/1 str
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Sam Forget Sam Forget   [s 5] 1640/12 2 15.1 134
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Hubby Star Hubby Star   [v 7] 1640/11 0 17.0 75
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 1640/10 4 15.4 164
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Million Million   [v 10] 1640/9 0 18.7 497
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 6] 1640/8 1 14.7 34
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Sir Filip Sir Filip   [v 6] 2640/3 0 18.2 123
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Krut Rut Krut Rut   [s 5] 2640/2 0 18.6 554
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Red Carpet Red Carpet   [v 5] 2640/1 3 17.6 178
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Robis Roulette Robis Roulette   [s 7] 2640/12 0 18.7 375
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Oskard Oskard   [v 4] 2640/11 0 18.2 1024
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Kramer Ås* Kramer Ås*   [h 4] 2640/10 4 17.8 105
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2640/9 5 17.8 54
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Bambino Boy Bambino Boy   [v 9] 2640/8 0 18.6 544
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Cobs Igorette Cobs Igorette   [s 7] 2640/7 6 18.0 513
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Wild Thing Wild Thing   [v 5] 2640/6 1 17.0 22
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Quomodo Quomodo   [v 6] 2640/5 2 17.2 36
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Källe Truck Källe Truck   [v 6] 2640/4 0 18.1 367
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Armani Trot Armani Trot   [v 8] 2140/12 0 16.1 986
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Umbriel* Umbriel*   [v 7] 2140/11 5 15.6 92
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Berkut Boko Berkut Boko   [v 7] 2140/10 2 15.5 70
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Laurentius Romeo Laurentius Romeo   [v 7] 2140/9 0 16.1 81
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 5] 2140/8 0 16.0 379
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Micciano Lung Micciano Lung   [v 9] 2140/7 0 16.1 633
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Ground Proximity Ground Proximity   [v 6] 2140/6 0 g 89
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Leia Way Leia Way   [s 9] 2140/5 4 15.6 657
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Bolt Boko Bolt Boko   [v 7] 2140/4 1 15.1 26
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Finish Future Finish Future   [h 6] 2140/3 0 g 41
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Chip Storm Chip Storm   [v 10] 2140/2 3 15.5 223
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Quite a Fall Quite a Fall   [v 6] 2140/1 6 15.7 336
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Anastacia Trot* Anastacia Trot*   [s 8] 2140/8 C 0 14.9 134
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Dionne Sisu Dionne Sisu   [s 6] 2140/7 D 0 14.8 586
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2140/6 C 0 14.9 356
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Petter Rags* Petter Rags*   [v 9] 2140/5 B 2 14.0 48
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 6] 2140/4 B 0 g 179
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Codebreaker Codebreaker   [v 7] 2140/3 D 6 14.3 101
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Fuzz Fuzz   [v 7] 2140/2 D 3 14.2 364
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Indoor Voices* Indoor Voices*   [s 5] 2140/1 C 1 13.5 37
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/12 C 0 14.9 186
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Paparazzi M. Paparazzi M.   [v 8] 2140/11 C 4 14.3 42
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/10 C 0 14.5 713
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Jeepster Jeepster   [s 7] 2140/9 C 5 14.3 59
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Kulani Kulani   [s 6] 2140/4 B 1 16.4 31
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Sundsholms Fatima Sundsholms Fatima   [s 5] 2140/3 C 0 17.5 72
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2140/2 C str
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Noble Allure Noble Allure   [v 9] 2140/1 D 5 17.2 666
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Fabulous Ås Fabulous Ås   [v 10] 2140/12 D 4 17.2 504
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Magical Face Magical Face   [v 7] 2140/11 D 0 18.4 240
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Big Finish Big Finish   [v 6] 2140/10 B 0 17.7 116
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/9 D 3 16.8 49
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2140/8 A 6 17.3 65
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2140/7 C 0 17.3 44
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 B.G.My B.G.My   [s 7] 2140/6 A str
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/5 B 2 16.6 206
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 K.A.Online K.A.Online   [v 8] 2140/11 C 4 14.5 45
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 T.X.All In T.X.All In   [v 7] 2140/10 B 0 15.2 206
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Sid the Kid Sid the Kid   [v 9] 2140/9 D 3 14.4 211
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Rouquine Rouquine   [s 6] 2140/8 C 0 15.2 120
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Action Launcher Action Launcher   [h 7] 2140/7 B 0 14.9 81
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Navaj Brodda Navaj Brodda   [s 5] 2140/6 C 2 14.2 85
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Young Mystic Young Mystic   [h 8] 2140/5 C 0 15.2 248
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Kiss Pride Kiss Pride   [v 6] 2140/4 D 6 14.8 33
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Sam Forget Sam Forget   [s 6] 2140/3 D 5 14.8g 141
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Long Playing Long Playing   [v 12] 2140/2 D 0 g 456
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Monas Ragazza Monas Ragazza   [s 8] 2140/1 B 1 13.9 55
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 8] 2140/12 C 3 15.0 47
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Louie Brodde Louie Brodde   [h 4] 2140/11 B 1 14.3 26
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2140/10 C 4 15.1 138
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Wollafur Wollafur   [v 6] 2140/9 C 5 15.1 158
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Nelle Pride Nelle Pride   [v 9] 2140/8 D str
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/7 C 6 15.3 93
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 K.A.Online K.A.Online   [v 9] 2140/6 C 0 16.6 226
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 She's from Above She's from Above   [s 5] 2140/5 C 2 15.0 260
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Martiniwithmuscle Martiniwithmuscle   [v 6] 2140/4 D 0 15.5 101
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Fred Cobra Fred Cobra   [v 10] 2140/3 B 0 15.6 284
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Sapajou Sapajou   [v 6] 2140/2 C 0 15.8 64
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Fuzz Fuzz   [v 8] 2140/1 D 0 16.0 209
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2640/8 B str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Sundsholms Fatima Sundsholms Fatima   [s 6] 2640/7 B 4 15.9 90
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2640/6 C 3 15.9 327
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Cosmo Light Cosmo Light   [v 7] 2640/5 D 5 15.9 116
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Qatrine Gel Qatrine Gel   [s 7] 2640/4 C 6 16.0 140
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Indian Four Indian Four   [v 8] 2640/3 D 0 17.2 419
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Fighting Bax Fighting Bax   [h 5] 2640/2 A 1 15.6 39
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Hagentoy Hagentoy   [v 6] 2640/1 B 0 16.1 21
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Action Launcher Action Launcher   [h 8] 2640/10 D 0 16.0 176
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Taffy Taffy   [h 5] 2640/9 C 2 15.8 68
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Kiss Pride Kiss Pride   [v 7] 2140/7 D 5 15.4 27
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/6 D 3 15.0 175
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Focus Håleryd Focus Håleryd   [v 8] 2140/5 C 6 16.4 84
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 2140/4 B 1 14.8 28
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Olympic Torch Olympic Torch   [v 5] 2140/3 B 2 14.9 45
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Prince Cobol Prince Cobol   [v 8] 2140/2 C 0 g 81
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 L.K. L.K.   [v 8] 2140/1 C 4 15.4 451
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 K.A.Online K.A.Online   [v 10] 2140/1 C 0 15.5 1202
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Ebony Boko Ebony Boko   [v 7] 2140/2 D 4 14.2 328
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/3 A 1 13.3 24
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 7] 2140/4 D 0 14.3 402
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Uppohoppa Uppohoppa   [h 5] 2140/5 A 2 13.3 20
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Midnight Dreamer Midnight Dreamer   [v 5] 2140/6 D 0 16.6 499
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Rayon Lascaux Rayon Lascaux   [v 12] 2140/7 D 0 17.0 1244
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 5] 2140/8 C 6 14.3 222
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 9] 2140/9 C 3 14.1 132
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Pointillist Pointillist   [h 6] 2140/10 D 0 15.4 509
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 8] 2140/11 C 0 16.4 625
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Amalia Cash Amalia Cash   [s 5] 2140/12 D 5 14.3 85
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 6] 2140/1 C 3 15.0 130
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 6] 2140/2 D 5 15.3 460
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 8] 2140/3 D 4 15.3 1800
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Zig Zag Zig Zag   [v 10] 2140/4 D 0 17.1 719
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 OnTrack He's Black OnTrack He's Black   [h 4] 2140/5 A 1 14.7 29
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Diggerman Diggerman   [v 6] 2140/6 A 2 14.7 29
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 7] 2140/7 D 6 15.5 682
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Bear by the Day Bear by the Day   [v 6] 2140/8 D 0 15.6 590
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 5] 2140/9 B 0 15.6 117
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Tournament Tournament   [v 6] 2140/10 C 0 15.6 152
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Xanthis Business Xanthis Business   [v 5] 2140/11 A 0 15.7 39
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Lukas Bris Lukas Bris   [v 8] 2140/12 B 0 15.5 446
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 All Star All Star   [v 7] 2140/1 A 1 14.5 24
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 8] 2140/2 D 4 14.7 827
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Corroded Corroded   [v 7] 2140/3 D 5 14.8 90
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Star Costashorta Star Costashorta   [v 5] 2140/4 B 2 14.5 91
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Chapter N.Deo Chapter N.Deo   [s 5] 2140/5 B 0 15.2 54
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Leader Brodde Leader Brodde   [v 5] 2140/6 B 0 15.0 40
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2140/7 D 0 15.1 272
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Brothers In Am Brothers In Am   [v 8] 2140/8 D 0 g 706
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/9 D 3 14.6 200
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 6] 2640/1 B 1 15.2 43
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Noble Boy Noble Boy   [v 4] 2640/2 B 2 15.4 34
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Knifetown Lover Knifetown Lover   [v 5] 2640/3 A str
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 I'll Fixit I'll Fixit   [v 6] 2640/4 C 3 15.8 74
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2640/5 D 5 16.0 535
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2640/6 D 0 16.4 354
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Journey Journey   [v 9] 2640/7 D 0 16.0 429
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Andreas Boy Andreas Boy   [v 9] 2640/8 D 4 15.8 151
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Super Benny Super Benny   [v 8] 2640/9 C 0 16.0 245
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Vine Vision Vine Vision   [v 5] 2640/10 A 0 g 28
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Tayson Bi Tayson Bi   [v 7] 2140/1 C 3 15.0 111
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 7] 2140/2 C 0 16.2 417
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Sapajou Sapajou   [v 8] 2140/3 C 6 15.6g 202
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 9] 2140/4 D 0 19.1 505
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/5 D 0 16.4 311
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/6 D 5 15.6 638
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Alvena Uni Alvena Uni   [s 8] 2140/7 C 4 15.5 471
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Corroded Corroded   [v 7] 2140/8 A 1 14.9 46
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Green Keeper U.S. Green Keeper U.S.   [v 5] 2140/9 C 8 15.8 209
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 8] 2140/10 D 0 16.2 52
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Wizard Simoni Wizard Simoni   [h 8] 2140/11 B 7 15.7 82
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Survival Kit Survival Kit   [v 8] 2140/12 A 2 14.9 28
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 Ricke Ricke   [v 7] 2140/1 D 0 15.4 117
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 Jackpot Band Jackpot Band   [v 5] 2140/2 B 0 15.6 57
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 Mellby Granat Mellby Granat   [v 5] 2140/3 A 4 14.9 21
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 5] 2140/4 D 5 15.1 418
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 13] 2140/5 D 0 16.1 1457
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 Luna Nera Doc Luna Nera Doc   [s 8] 2140/6 C 2 14.8 87
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2140/7 D 0 15.6 1043
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 I'm a Keeper I'm a Keeper   [v 4] 2140/8 C 7 15.1 174
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 Clerys Spring D.T. Clerys Spring D.T.   [s 7] 2140/9 B 8 15.3 79
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 Avantis Red Witch Avantis Red Witch   [s 7] 2140/10 C 1 14.7 217
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 5] 2140/11 D 3 14.9 232
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-9 Down and Dirty* Down and Dirty*   [h 6] 2140/12 B 6 15.1 536ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se