V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på t&..


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på tävlingsbanorna och så här långt har det blivit 16 segrar på 46 starter och närmare 1,6 miljoner kronor insprunget. Största triumfen hittills är en V75-final på Solvalla 2018.
- Jag gillar verkligen hästen. Han har en fantastisk skalle, säger Daniel Wikberg.
Han har startat sin häst flitigt i V75 och i våras blev det seger i silverdivisionen. Av fjolårets 16 starter gjorde han 13 i Svenska Travligans näst högsta klass och vid åtta av gångerna slutade han bland de fyra främsta. Men Daniel Wikberg var inte helt nöjd med årets sista start i mitten av december.
- Han blev lite less på silver och var kanske ute en gång för mycket. Därför har vi backat bandet lite nu. Han hade ont i en bakkota senast och har blivit uppfräschad. Han känns fin men på grund av den dåliga vintern har jag inte kunnat träna alls som jag vill. Han är bara grundtränad och väldigt ringrostig.

”Startsnabb som fasen”
Det är Weekend Funs form som är det stora frågetecknet inför onsdagens V86-start. Loppet i sig är i det närmaste en perfekt uppgift för den startsnabbe hästen, som lottades till spår fyra bakom bilen.
- Det känns som lagom motstånd så jag tänkte att han ska få vara med och lattja lite. Han fick ett bra startspår och han är startsnabb som fasen. Senast var det inget tryck i honom men då hade han ont i en bakkota och han är så intelligent att han inte tar i om det gör ont någonstans. Nu är han fräsch och fin och känns som vanligt. Han drog inte en suck när han gick några intervaller i backen i veckan. Men han har som sagt inte gått några riktiga jobb och på en tiogradig skala skulle jag bedöma att formen är en femma.
Det ligger nära till hands att tänka ”spets och slut” när man läser startlistan. Hur tänker du?
- Det hade jag gärna velat, säger Östersundstränaren och skrattar innan han fortsätter:
- Vi får se hur hästen är i värmningen. Är han väldigt på tårna får Magnus (Djuse) självklart köra till ledningen. Men om hästen är lugn blir det nog en lugn start för att sedan se om han har en pollett kvar till avslutningen. Det har ingen betydelse om han går bakifrån eller i ledningen.

Sommar i Frankrike
Hur ser planen ut för Weekend Fun 2020?
- Jag vill prova att starta i gulddivisionen. Det är svårt att gå ner på låga 1.11-tider men han gick 1.10,9 i somras så han kan springa alltså. Det viktiga är att få honom på rätt humör och på topp när han ska ut mot de där riktiga gängen. Sedan kanske vi provar en sväng i Frankrike i sommar. Allt beror på honom. Det är han som väljer.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-102. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-93. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12 4. Magnus A ..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-10
2. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-9
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12
4. Magnus A Djuse, Östersund, 12-13-5
5. Johan Untersteiner, Halmstad, 12-8-8
6. Ulf Ohlsson, Solvalla, 11-16-15
7. Örjan Kihlström, Solvalla, 10-8-9
8. Kim Eriksson, Mantorp, 10-5-4
9. Mats E Djuse, Hagmyren, 8-11-10
10. Erik Adielsson, Solvalla, 7-5-5
11. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-4
12. Kaj Widell, Solvalla, 6-5-3
13. Jimmy Jonsson, Bergsåker, 6-2-0
14. Marc Elias, Jägersro, 5-4-4
15. Christoffer Eriksson, Jägersro, 5-4-1
Siffror till och med 26 januari

Ola Johansson, Kanal 75


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i v..


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i världens tuffaste travlopp.
Björn Goop gjorde precis alltid rätt och svarade för en millimeterstyrning bakom startfältets yngsta häst, femårige Face Time Bourbon.
Björn Goop var bra med i starten för att sedan se till att få rygg på favoriten Davidson du Pont i andraspår. När sedan fjolårsvinnaren och Davidson du Ponts stallkamrat Bélina Josselyn kördes fram och Jean-Michel Bazire valde att punktmarkera Björn Goops häst utvändigt såg det länge ut som Bazire-stallet hade värsta motståndaren i säcken. Men in mot upploppet kom luckan istället invändigt och i händerna på Björn Goop accelererade Face Time Bourbon och avgjorde i bländande stil.
- Det är alltid svårt för en häst att gå inåt och accelerera, så jag fick ta det lite försiktigt och inte bara klämma på direkt utan han fick trava in sig på innerspåret och sedan när vi accelererade så var det en enorm känsla, jag bara kände, kommer vi hinna fram? Kommer jag hinna fram? Och sedan när jag kände att vi kommer hinna fram då bara… bang, bang säger jag bara, det smäller allt som är och man vet knappt var man är, det är eufori. Just nu är jag fantastiskt lycklig, sa Björn Goop i en känsloladdad intervju direkt efter loppet.
Klockorna visade kilometertiden 1.03 sista 200 meterna på Face Time Bourbon och segertiden blev fina 1.11,5 över distansen 2700 meter.
- Det är en fantastisk häst, en exceptionell undantagshäst som har enorm fart i benen, konstaterade Björn Goop.

Blågula hästarna oplacerade
Triumfen var värd 4,2 miljoner kronor och kretsen kring Face Time Bourbon firade vilt efter loppet tillsammans med Björn Goop, som mer eller mindre fick ”bada” i champagne.
- Björn hittar alltid rätt väg och gör alltid allting rätt, berömde franske tränaren Sébastien Guarato som kunde räkna in sin tredje Prix d’Amerique-seger på fem år. 2016-2017 vann hans Bold Eagle.
De tre svenska bidragen i Prix d’Amérique hade en tuff dag och samtliga slutade utanför de sju prisplaceringarna. Milligan’s School förde en anonym tillvara långt bak hela vägen, Propulsion fick en dålig start och tröttande helt efter att Örjan Kihlström avancerat framåt för att till slut hitta en position invändigt på innerspåret. Ringostarr Treb galopperade tidigt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Björn Goop tog hem huvudnumret på Vincennes med hemmahästen Face Time Bourbon och Johan Untersteiner såg tillsammans med Dear Friend till ..


Björn Goop tog hem huvudnumret på Vincennes med hemmahästen Face Time Bourbon och Johan Untersteiner såg tillsammans med Dear Friend till att det blev en blågul framgång även i loppet uppkallat efter svenska Helen Johansson. Det instiftades 1997 sedan hon vunnit Prix d’Amerique med Ina Scot två år tidigare. Dear Friend provade i Prix Helen Johansson även förra året men fick inte med sig något av priskakan den gången. Nu gick det desto bättre. Johan Untersteiner tog hand om ledningen men valde efter en bit att släppa ifrån sig initiativet. I slutkurvan backade han sedan loss sitt sjuåriga sto som när hon fick fritt i tredjespår klev fram till säker seger, värd cirka 375 000 kronor. Kilometertiden över 2 100 meter med bilstart blev 1.11,4.

Ola Johansson, Kanal 75


Björn Goop serverade Face Time Bourbon en drömresa i ryggar och när fältets yngste häst fick fritt spelrum på upploppet avgjorde ..


Björn Goop serverade Face Time Bourbon en drömresa i ryggar och när fältets yngste häst fick fritt spelrum på upploppet avgjorde han via en brutal speed före favoritspelade Davidson du Pont. Det var Björn Goops andra seger i Prix d’Amerique och för fenomenale femåringen Face Time Bourbon var det 19:e seger i 22:a starten. Segerchecken uppgick till 4,2 miljoner kronor och kilometertiden över de 2 700 meterna skrevs till 1.11,5. Vinnaren tränas av Sebastien Guarato.

(Längre Prix d'Amerique-text kommer under kvällen)

Ola Johansson, Kanal 75


Galoppgalan höll i fredags i Malmö och som väntat blev Skandinaviens sprinterkung I Kirk den stora vinnaren. Fuxen inledde året med en impo..


Galoppgalan höll i fredags i Malmö och som väntat blev Skandinaviens sprinterkung I Kirk den stora vinnaren. Fuxen inledde året med en imponerande seger på Meydan i Dubai i januari och efter ett sjättepris på Meydan i mars följde han sedan upp med tre segrar på hemmaplan, bland annat två Listed-löpningar: Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.
Tränaren Susanne Berneklint var inte på plats under Galan eftersom hon är i Dubai i vinter med fyra hästar. I Kirk är en av dem och meningen är att han ska årsdebutera på torsdag.

Årets häst: I Kirk
Fux valack e. Eishin Dunkirk u. I Could
Tränare: Susanne Berneklint
Ägare: Hästgruppen i Lund AB
Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB
I Kirk hemförde en värdefull handicap på Meydan i Dubai i årsdebuten och imponerade våldsamt. Här hemma vann I Kirk två Listed-löpningar – Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.

Årets tvååring: Nocentsinkentucky
Fux hingst e. Goldencents u. Greely´s Geisha
Tränare: Francisco Castro
Ägare: Mec-Com Klippan AB
Uppfödare: Mec-Com och Hedberg Hall Inc
Nocentsinkentucky vann Lambada Cup med fem längder. Segermarginalen vid sina tre andra årssegrar skrevs till respektingivande tretton längder – i snitt! En otrolig prestation.

Årets treåring: Espen Hill
Brun valack e. Helsinki u. Explosive Hill
Tränare: Madeleine Smith
Ägare: BeWe Horseshoes AB
Uppfödare: Katarina Jacobsson
Espen Hill vann klassiska St Leger i överlägsen stil och var även god tvåa i Bro Park Classic. Nästan 1.1 miljoner kronor inklusive bonus bokfördes på intäktssidan under året.

Årets äldre häst: I Kirk
Fux valack e. Eishin Dunkirk u. I Could
Tränare: Susanne Berneklint
Ägare: Hästgruppen i Lund AB
Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB
I Kirk hemförde en värdefull handicap på Meydan i Dubai i årsdebuten och imponerade våldsamt. Här hemma vann I Kirk två Listed-löpningar – Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.

Årets sto: Silent Night
Brunt sto e. Night Of Thunder u. Raihaana
Tränare: Patrick Wahl
Ägare: Stall Dömle – Easy
Uppfödare: Rävdansens Stuteri AB
Silent Night vann Future Stars och SM för tvååringar. Var även tvåa i Svealandlöpning och trea i Jockeyklubbens Magic Million.

Årets hinderhäst: Accelerate
Brun valack e. Saddex u. Assraar
Tränare: Charlotte Dillner
Ägare: VAD Jumpracing
Uppfödare: Ida Rehnström
Accelerate vann HM Konungens Pris och två andra lopp på Blommeröd under säsongen. Var även god tvåa i Gyllene Hästen och Jockeyklubbens Stora Pris på samma bana

Årets arabiska fullblod: Macallan
Skimmel valack e. Dahess u. Queen Anne
Tränare: Henrik Engblom
Ägare: Stall Apperetiffe
Uppfödare: Kerstin Kimfors och Ove Håkansson
Macallan vann Wathba Stallion Cup på Jägersro i maj. Var sedan kanonbra som kort slagen tvåa i Gr-1 på Newbury och lika bra som trea i lopp av samma status på Windsor i starten efter.

Årets övriga pristagare:
Tränare:
Tränarchampion: Lennart Jr Reuterskiöld
Amatörtränarchampion: Annette Stjernstrand
HIndertränarchampion: Charlotte Dillner

Ryttare:
Jockeychampion: Elione Chaves
Lärlingschampion: Kaia Sofie Ingolfsland
Hinderchampion: Niklas Lovén
Amatörryttarchampion: Tina Henriksson
Ponnyjockeychampion: Eddwin Schmidt Christiansen

Årets hästägare: Lone Kaj-Nielsen
Årets uppfödare: Rävdansens Stuteri
Årets avelshingst: Eishin Dunkirk
Årets SFAF-pris: Helena och Tor Harry Sigfridsson
Segerrikaste häst: Zäta
Årets svenskuppfödda häst: Freestyler
ARK:s vandringspriser: Tina Henriksson och Elliot Öhgren
Skandinavisk hindersports championtäcke: Accelerate
Årets skötare: Christoffer Wallin från Peter Jardbys stall
Lifetime Achievement Award: Bruno Nilsson
Svensk Galopp tackade även av Bo Gillborg för lång och trogen tjänst.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Van Morrison Van Morrison   [v 7] 1640/3 6 15.5 41
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 7] 1640/2 0 15.7 320
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Carmen Miranda Carmen Miranda   [s 7] 1640/1 str
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Sam Forget Sam Forget   [s 5] 1640/12 2 15.1 134
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Hubby Star Hubby Star   [v 7] 1640/11 0 17.0 75
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 1640/10 4 15.4 164
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Million Million   [v 10] 1640/9 0 18.7 497
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 6] 1640/8 1 14.7 34
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Aunt Sally Aunt Sally   [s 9] 1640/7 0 19.9 456
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Tagena Run Tagena Run   [s 10] 1640/6 str
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Wasita Cat I Saw Wasita Cat I Saw   [s 6] 1640/5 3 15.3 71
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-9 Rezor Rezor   [v 6] 1640/4 5 15.4 41
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Robis Roulette Robis Roulette   [s 7] 2640/12 0 18.7 375
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Oskard Oskard   [v 4] 2640/11 0 18.2 1024
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Kramer Ås* Kramer Ås*   [h 4] 2640/10 4 17.8 105
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Fitzcarraldo Fitzcarraldo   [v 5] 2640/9 5 17.8 54
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Bambino Boy Bambino Boy   [v 9] 2640/8 0 18.6 544
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Cobs Igorette Cobs Igorette   [s 7] 2640/7 6 18.0 513
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Wild Thing Wild Thing   [v 5] 2640/6 1 17.0 22
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Quomodo Quomodo   [v 6] 2640/5 2 17.2 36
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Källe Truck Källe Truck   [v 6] 2640/4 0 18.1 367
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Sir Filip Sir Filip   [v 6] 2640/3 0 18.2 123
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Krut Rut Krut Rut   [s 5] 2640/2 0 18.6 554
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-9 Red Carpet Red Carpet   [v 5] 2640/1 3 17.6 178
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Umbriel* Umbriel*   [v 7] 2140/11 5 15.6 92
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Berkut Boko Berkut Boko   [v 7] 2140/10 2 15.5 70
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Laurentius Romeo Laurentius Romeo   [v 7] 2140/9 0 16.1 81
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Dewey Luvs Britt Dewey Luvs Britt   [v 5] 2140/8 0 16.0 379
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Micciano Lung Micciano Lung   [v 9] 2140/7 0 16.1 633
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Ground Proximity Ground Proximity   [v 6] 2140/6 0 g 89
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Leia Way Leia Way   [s 9] 2140/5 4 15.6 657
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Bolt Boko Bolt Boko   [v 7] 2140/4 1 15.1 26
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Finish Future Finish Future   [h 6] 2140/3 0 g 41
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Chip Storm Chip Storm   [v 10] 2140/2 3 15.5 223
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Quite a Fall Quite a Fall   [v 6] 2140/1 6 15.7 336
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-6 Armani Trot Armani Trot   [v 8] 2140/12 0 16.1 986
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 6] 2140/4 B 0 g 179
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Codebreaker Codebreaker   [v 7] 2140/3 D 6 14.3 101
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Fuzz Fuzz   [v 7] 2140/2 D 3 14.2 364
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Indoor Voices* Indoor Voices*   [s 5] 2140/1 C 1 13.5 37
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Carpenter on Tor Carpenter on Tor   [v 9] 2140/12 C 0 14.9 186
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Paparazzi M. Paparazzi M.   [v 8] 2140/11 C 4 14.3 42
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/10 C 0 14.5 713
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Jeepster Jeepster   [s 7] 2140/9 C 5 14.3 59
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Anastacia Trot* Anastacia Trot*   [s 8] 2140/8 C 0 14.9 134
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Dionne Sisu Dionne Sisu   [s 6] 2140/7 D 0 14.8 586
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2140/6 C 0 14.9 356
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-6 Petter Rags* Petter Rags*   [v 9] 2140/5 B 2 14.0 48
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Fabulous Ås Fabulous Ås   [v 10] 2140/12 D 4 17.2 504
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Magical Face Magical Face   [v 7] 2140/11 D 0 18.4 240
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Big Finish Big Finish   [v 6] 2140/10 B 0 17.7 116
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/9 D 3 16.8 49
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 6] 2140/8 A 6 17.3 65
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2140/7 C 0 17.3 44
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 B.G.My B.G.My   [s 7] 2140/6 A str
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/5 B 2 16.6 206
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Kulani Kulani   [s 6] 2140/4 B 1 16.4 31
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Sundsholms Fatima Sundsholms Fatima   [s 5] 2140/3 C 0 17.5 72
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2140/2 C str
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-10 Noble Allure Noble Allure   [v 9] 2140/1 D 5 17.2 666
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 K.A.Online K.A.Online   [v 8] 2140/11 C 4 14.5 45
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 T.X.All In T.X.All In   [v 7] 2140/10 B 0 15.2 206
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Sid the Kid Sid the Kid   [v 9] 2140/9 D 3 14.4 211
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Rouquine Rouquine   [s 6] 2140/8 C 0 15.2 120
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Action Launcher Action Launcher   [h 7] 2140/7 B 0 14.9 81
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Navaj Brodda Navaj Brodda   [s 5] 2140/6 C 2 14.2 85
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Young Mystic Young Mystic   [h 8] 2140/5 C 0 15.2 248
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Kiss Pride Kiss Pride   [v 6] 2140/4 D 6 14.8 33
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Sam Forget Sam Forget   [s 6] 2140/3 D 5 14.8g 141
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Long Playing Long Playing   [v 12] 2140/2 D 0 g 456
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-9 Monas Ragazza Monas Ragazza   [s 8] 2140/1 B 1 13.9 55
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Blue Star Champion Blue Star Champion   [v 7] 2140/10 C 4 15.1 138
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Wollafur Wollafur   [v 6] 2140/9 C 5 15.1 158
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Nelle Pride Nelle Pride   [v 9] 2140/8 D str
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 7] 2140/7 C 6 15.3 93
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 K.A.Online K.A.Online   [v 9] 2140/6 C 0 16.6 226
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 She's from Above She's from Above   [s 5] 2140/5 C 2 15.0 260
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Martiniwithmuscle Martiniwithmuscle   [v 6] 2140/4 D 0 15.5 101
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Fred Cobra Fred Cobra   [v 10] 2140/3 B 0 15.6 284
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Sapajou Sapajou   [v 6] 2140/2 C 0 15.8 64
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Fuzz Fuzz   [v 8] 2140/1 D 0 16.0 209
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 8] 2140/12 C 3 15.0 47
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 Louie Brodde Louie Brodde   [h 4] 2140/11 B 1 14.3 26
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Qatrine Gel Qatrine Gel   [s 7] 2640/4 C 6 16.0 140
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Indian Four Indian Four   [v 8] 2640/3 D 0 17.2 419
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Fighting Bax Fighting Bax   [h 5] 2640/2 A 1 15.6 39
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Hagentoy Hagentoy   [v 6] 2640/1 B 0 16.1 21
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Action Launcher Action Launcher   [h 8] 2640/10 D 0 16.0 176
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Taffy Taffy   [h 5] 2640/9 C 2 15.8 68
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2640/8 B str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Sundsholms Fatima Sundsholms Fatima   [s 6] 2640/7 B 4 15.9 90
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2640/6 C 3 15.9 327
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 Cosmo Light Cosmo Light   [v 7] 2640/5 D 5 15.9 116
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Kiss Pride Kiss Pride   [v 7] 2140/7 D 5 15.4 27
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Love Palema Love Palema   [v 7] 2140/6 D 3 15.0 175
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Focus Håleryd Focus Håleryd   [v 8] 2140/5 C 6 16.4 84
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 2140/4 B 1 14.8 28
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Olympic Torch Olympic Torch   [v 5] 2140/3 B 2 14.9 45
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 Prince Cobol Prince Cobol   [v 8] 2140/2 C 0 g 81
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-9 L.K. L.K.   [v 8] 2140/1 C 4 15.4 451
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 K.A.Online K.A.Online   [v 10] 2140/1 C 0 15.5 1202
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Ebony Boko Ebony Boko   [v 7] 2140/2 D 4 14.2 328
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2140/3 A 1 13.3 24
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 7] 2140/4 D 0 14.3 402
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Uppohoppa Uppohoppa   [h 5] 2140/5 A 2 13.3 20
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Midnight Dreamer Midnight Dreamer   [v 5] 2140/6 D 0 16.6 499
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Rayon Lascaux Rayon Lascaux   [v 12] 2140/7 D 0 17.0 1244
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Quebec C.D. Quebec C.D.   [s 5] 2140/8 C 6 14.3 222
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Comte du Pommeau Comte du Pommeau   [v 9] 2140/9 C 3 14.1 132
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Pointillist Pointillist   [h 6] 2140/10 D 0 15.4 509
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 8] 2140/11 C 0 16.4 625
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-6 Amalia Cash Amalia Cash   [s 5] 2140/12 D 5 14.3 85
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 6] 2140/1 C 3 15.0 130
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 6] 2140/2 D 5 15.3 460
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 8] 2140/3 D 4 15.3 1800
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Zig Zag Zig Zag   [v 10] 2140/4 D 0 17.1 719
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 OnTrack He's Black OnTrack He's Black   [h 4] 2140/5 A 1 14.7 29
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Diggerman Diggerman   [v 6] 2140/6 A 2 14.7 29
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Coyote Roadrunner Coyote Roadrunner   [h 7] 2140/7 D 6 15.5 682
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Bear by the Day Bear by the Day   [v 6] 2140/8 D 0 15.6 590
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 5] 2140/9 B 0 15.6 117
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Tournament Tournament   [v 6] 2140/10 C 0 15.6 152
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Xanthis Business Xanthis Business   [v 5] 2140/11 A 0 15.7 39
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 Lukas Bris Lukas Bris   [v 8] 2140/12 B 0 15.5 446
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 All Star All Star   [v 7] 2140/1 A 1 14.5 24
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 8] 2140/2 D 4 14.7 827
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Corroded Corroded   [v 7] 2140/3 D 5 14.8 90
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Star Costashorta Star Costashorta   [v 5] 2140/4 B 2 14.5 91
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Chapter N.Deo Chapter N.Deo   [s 5] 2140/5 B 0 15.2 54
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Leader Brodde Leader Brodde   [v 5] 2140/6 B 0 15.0 40
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Vera Spiro Vera Spiro   [s 5] 2140/7 D 0 15.1 272
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Brothers In Am Brothers In Am   [v 8] 2140/8 D 0 g 706
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/9 D 3 14.6 200
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 6] 2640/1 B 1 15.2 43
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Noble Boy Noble Boy   [v 4] 2640/2 B 2 15.4 34
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Knifetown Lover Knifetown Lover   [v 5] 2640/3 A str
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 I'll Fixit I'll Fixit   [v 6] 2640/4 C 3 15.8 74
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 2640/5 D 5 16.0 535
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2640/6 D 0 16.4 354
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Journey Journey   [v 9] 2640/7 D 0 16.0 429
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Andreas Boy Andreas Boy   [v 9] 2640/8 D 4 15.8 151
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Super Benny Super Benny   [v 8] 2640/9 C 0 16.0 245
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 Vine Vision Vine Vision   [v 5] 2640/10 A 0 g 28
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Tayson Bi Tayson Bi   [v 7] 2140/1 C 3 15.0 111
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 7] 2140/2 C 0 16.2 417
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Sapajou Sapajou   [v 8] 2140/3 C 6 15.6g 202
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 9] 2140/4 D 0 19.1 505
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/5 D 0 16.4 311
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Love Palema Love Palema   [v 9] 2140/6 D 5 15.6 638
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Alvena Uni Alvena Uni   [s 8] 2140/7 C 4 15.5 471
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Corroded Corroded   [v 7] 2140/8 A 1 14.9 46
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Green Keeper U.S. Green Keeper U.S.   [v 5] 2140/9 C 8 15.8 209
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Mr Dream Coktail Mr Dream Coktail   [v 8] 2140/10 D 0 16.2 52
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Wizard Simoni Wizard Simoni   [h 8] 2140/11 B 7 15.7 82
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-8 Survival Kit Survival Kit   [v 8] 2140/12 A 2 14.9 28ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se