Wollafur travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Wollafur travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Wollafur har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Wollafur har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Wollafur


Göran och Vanja Sandvall äger och har fött upp sjuåriga stoet Pastorns Lady. En häst med Pastor Stephen som pappa. Pastorns dotter. He..


Göran och Vanja Sandvall äger och har fött upp sjuåriga stoet Pastorns Lady.
En häst med Pastor Stephen som pappa.
Pastorns dotter.
Hedershästen från Örebro har tjänat en bit över 450 000 kronor på 21 starter i karriären och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp.
Åtta segrar har det blivit. Ofta har det handlat om snabbstarter till ledningen.
Läget i V86-8 på Solvalla på onsdagen är passande med ett femtespår bakom bilen över kort distans.
- Det gäller att komma till från start. Jag vet inte hur snabba de andra är men hon brukar i alla fall vara snabb bakom bilen. Så jag måste ju köra till. Hon är lite uppanmäld men inte så farligt och jag måste ju tro på henne. Det är en duglig häst tycker jag, säger Örebrotränaren Juhani Partanen.
Partanen kör själv den här gången. I V75 från Axevalla på nyårsafton satt stoet fast med krafter sparade som fyra. Mikael J Andersson nyttjade stoets startsnabbhet och körde till från 20 meters tillägg, testade ett tag för ledningen men fick svar.
Ledande Valkyria K. vann loppet.
- Hon såg fin ut över mål och det var nog krafter kvar också. Micke tog upp i början av upploppet för att försöka komma ut i fall den i ledningen skulle stanna - men sedan blev det att köra rakt fram i stället.

Vann med tätat starter
Att starta med en knapp veckas mellanrum tror inte tränaren gör så mycket i Pastorns Ladys fall. Hon har klarat det förr och går på alla underlag och distanser.
I november 2019 blev det två starter på Solvalla med bara sju dagars mellanrum. Örjan Kihlström körde båda och vann det andra loppet, ett stolopp ingående i V86, med Partanens häst.
- Det är täta starter nu men det har hänt förut att hon startat två veckor i rad och vunnit. Som det verkar har hon tagit loppet på nyårsafton på rätt sätt också.
Men det ser lite tuffare ut nu tycker du?
- Några av de andra har tjänat mer pengar men inte så mycket. Egentligen vet jag väldigt lite om motståndet.
Satsar du mot ledningen?
- Ja, hon är naturligt startsnabb så det måste jag göra. Men hon har ju vunnit bakifrån också. Hon är komplett.
I V86-2 har du nioårige valacken Wollafur till start. Förra året blev det ingen seger för honom på 20 starter. Chans?
- Nej, han har inte varit i form på länge så vi får sikta på lite pengar där. Han har ju tjänat dryga miljonen och det är svårt att matcha. Antingen måste man stå med stå 40 meters tillägg på mindre banor, eller gå ut i V75 eller på Solvalla. De stänger många lopp runt en miljon på landsorten numera. Så lite tråkigt har det blivit, det går knappt att ha såna här hästar längre som är miljonärer men ingen elit.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


V86-spelets sommarturné fortsätter och den här veckan är det småländska Vaggeryd som står värd för tävling..


V86-spelets sommarturné fortsätter och den här veckan är det småländska Vaggeryd som står värd för tävlingarna. V86-1 startar 19.20 och cirka en och en halv timme senare, i den femte avdelningen, kommer Wollafur ut på banan. När han startade på V86 för tre veckor sedan spurtade han, som minst spelad i loppet, till seger och bidrog i hög grad till att ett V86-system tog hem hela potten.
- Jag hade faktiskt förväntat mig en bra prestation. Han hade varit skadad rätt så länge och fått tre lopp i kroppen, och gått framåt för varje lopp. Jag tyckte också att det var ett jämnt lopp och det var tveksamheter runt flera av hästarna. Sedan fick han det lopp han ska ha, smygresa och gå till slut, säger Juhani Partanen.
Hur har han tränat efter senast?
- Han har tränat på som vanligt. Han är inte toppad eller så men allt verkar bra.
Inget som tyder på att formkurvan har vänt nedåt alltså?
- Snarare tvärtom. Nu har han gått fyra lopp efter skadan och de brukar gå framåt hela tiden.
Vad var det för skada han hade?
- Han fick en spark i hagen och fick en blodsutgjutelse stor som en fotboll på baken. Det var bara att ge honom tid och vänta ut det. Han fick träna på lite lätt hela vintern och det gjorde nog nytta det med, att träna på länge utan att tävla.

Löpningsförloppet avgörande
Till skillnad mot senast kommer Wollafur bli mycket spelad den här gången. Men eftersom han är den typen av häst som måste köras lite på chans är det svårt att på förhand värdera segermöjligheterna.
- Jag kan inte de andra hästarna i loppet så bra men min häst har bra form, så allt är helt okej så sett. Men han är bara medium från start och det måste stämma i loppet för honom.
Är kort distans ett minus med tanke på att han inte är så snabb bakom startbilen?
- Det tycker jag väl inte. Han är allround och går över alla distanser. När han får sina lopp är han med långt framme oavsett distans.

Spets och slut?
I det efterföljande loppet är det Valnes Isidors (V86-6) tur att försvara Juhani Partanens färger. Femåringen vann tre av fem starter i fjol och återkommer nu på banan efter vinteruppehåll.
- Han skadade sig efter senaste starten på Solvalla. Han slängde sig rätt ut efter mål och vrickade sig i ett bakben. Det har tagit lite tid att få honom tillbaka men nu verkat allting bra och han känns fin i träningen.
Hur vässad är han?
- Han har gått tre-fyra banjobb och som snabbast har jag kört 1.17 över 2 100 meter med honom. Han kändes jättebra på det.
Han har gjort det mesta rätt så här långt. Hur hög potential har han?
- Han har gjort allt rätt egentligen och hade lika gärna kunnat ha fem raka segrar. Han är startsnabb, travsäker och går till slut också om man kör bakifrån. Han kan säkert klättra genom klasserna eftersom han befinner sig i så låg klass. Men sedan vet man hur det är med hästar. Jag har haft många med talang som sedan inte har blivit så bra, så man vill inte säga för mycket. Men det känns som en bra häst.
Eftersom han brukar ta ledningen är väl taktiken given?
- Jag vet inte hur snabba de andra är men han är naturligt startsnabb och får jag ledningen kör jag där.
Han galopperade från start i debuten i fjol. Finn det risk för att han blir övertänd och hetsar upp sig så här efter uppehåll?
- Det tror jag inte. Då var det voltstart och den galoppen kan vi glömma. Han är normalt sett helt travsäker.
Hur segerviss är du?
- Det ser bra ut på pappret...

Uteslutet att släppa ledningen
Häst nummer tre från Örebrotränarens stall som startar inom V86-spelet är Albert G. (V86-7). Han fick senast nöja sig med andrapriset i ett lopp som ingick i kusk-VM, efter att ha travat utvändigt om ledaren.
- Han var inte ett dugg trött i mål. Det var en bra häst som vann men det gick lite för sakta och hade jag kört själv hade jag tryckt på lite mer under slutvarvet. Då hade den som vann inte kommit ut. Min häst är i alla fall pigg i sina vanliga jobb efter det.
Nu är det lång distans. Hur ser du på det?
- Det spelar inte så stor roll för honom, men han gillar mest ledningen eller dödens. När han får hästar framför sig tar han inte i. Ibland kan det se illa ut när han står i 40 gånger pengarna och man kör offensivt, men han springer bara om han är först eller utvändigt ledaren.
Med andra ord kommer du göra allt i din makt för att försvara innerspåret från start?
- Jag hoppas att han ska svara upp ledningen och sedan kan jag inte släppa eftersom han är som han är. Det är säkert någon som provar och det var någon bra med i loppet, men får jag ledningen kör jag där och tar det som blir.
Hur rankar du dina tre hästar utifrån segerchans?
- Jag har svårt att bedöma det. Valnes Isidor är väl bäst i grund och botten men han har varit borta länge och då kan det fattas lite. Med Albert G. beror det helt på vad jag får för lopp och det göra det för Wollafur också. Det är svårt att värdera chanserna men som det känns har alla tre segerchans om det stämmer.

Ola Johansson, Kanal 75


V86 fortsätter att dela ut storvinster. Bara två veckor efter att ett V86-system håvade in 13,7 miljoner kronor var det dags för ny jä..


V86 fortsätter att dela ut storvinster. Bara två veckor efter att ett V86-system håvade in 13,7 miljoner kronor var det dags för ny jätteutdelning på spelformen, trots att tre favoriter vann. Omgången delades mellan Åby och Örebro och på Örebrotravet skrällde det rejält. Wollafur och O.M.Dont Cry, både enprocentare på spelfördelningen, lade grunden för drömvinsten och när fyraprocentaren Lennart Sjöhammar rundade av omgången återfanns endast en kupong med alla rätt. Den var inlämnat på ATG.se av en spelare i Värmland för 378 kronor och innehöll fyra spikar. Det låg jackpotmiljoner i potten och för åtta rätt fick det vinnande systemet 16,1 miljoner kronor. Utdelningen för sjuor och sexor gav en halv miljon till.

Ola Johansson, Kanal 75


Att en häst går ut på V86 bara fyra dagar efter en V75-triumf tillhör inte vanligheterna. Men med rätt häst går det bevisl..


Att en häst går ut på V86 bara fyra dagar efter en V75-triumf tillhör inte vanligheterna. Men med rätt häst går det bevisligen alldeles utmärkt. När Sanda Love på onsdagskvällen gästade Åbytravet gjorde han som på V75 i Gävle och utklassade motståndet.  
- Innan loppet kanske man tänker på att han startade nyligen men i loppet kör man efter hur hästen känns, och han var väldigt fin så det var aldrig något bekymmer, sa Christoffer Eriksson i vinnarcirkeln sedan han kört till ledningen från andra par utvändigt efter ett halvvarv och sedan lämnat konkurrenterna på snabba 1.11,1 över 1 640 meter med bilstart, en rekordsänkning av Sanda Love med 1,6 sekunder.
- Han är speciell den här och när de tog upp lite kändes det inte så jättekul att börja bråka och dra i honom utan då var det bättre att låta honom lufsa på själv. Han har en väldigt vägvinnande gång och tål att hålla ett bra tempo, sa Eriksson.
Jägersrokusken fick även förtroendet bakom Robert Berghs Viveur Bi och sedan han fått dämpa tempot i ledningen stack hästen undan till mycket enkel seger.

Förvandlingsnummer imponerade
Eppur Si Muove har höjt sig flera snäpp sedan han vid årets början kom i träning hos Halmstadamatören Anna-Lena Waldén. När han nu startade i ett amatörlopp svepte han fältet i tredjespår och gick undan till imponerande seger.
- Det var nästan så att man blev lite tårögd efter mål för det var en ruskigt bra prestation. Jag har trott på honom hela tiden och Anna-Lena har gjort ett fantastiskt jobb med honom, så det är roligt att vi får utdelning, sa kusken Peter H Sjöberg.
På Åbytravet vann även Jerry Riordans Zio Tom Jet tillsammans med Henriette Larsen.

Oväder och jätteknallar i Örebro
Omgången delades mellan Åby och Örebrotravet och i Örebro blev tävlingarna försenade sedan himlen öppnat sig och ett hejdundrande åskväder dragit in. Och sedan molnen skingrats och V86-loppen dragit igång kom det nya jätteknallar. Först gav Juhani Partanens 35-oddsare Wollafur V86-värdet en rejäl skjuts när han vrålspurtade till seger med en nos, vilket fick segerkusken Magnus S Karlsson att bjuda på en maffig segergest.
- Fy fan, det var skönt! Visst, det var väl inget jättestort lopp men V86 för mig, det är stort alltså! sa hemmakusken.
I loppet därpå satte Nicklas Westerholm dit egentränade O.M.Dont Cry, som spelad på mindre än en procent på V86 klippte till med 1.11,1 sista halvvarvet.
- Det var väldigt bra tryck i henne i hela loppet. Hon är en lite humörbetonad häst men kan hon hålla den här formen kommer hon att hävda sig väldigt bra, sa Westerholm.
Mikael Cedergrens Tale Of Jacks (Kaj Widell) vann också i Örebro innan Stig H Johansson-tränade skrällen Lennart Sjöhammar avslutade V86-omgången med Erik Adielsson i sulkyn.

16,6 miljoner till ensam vinnare
Endast en inlämnad V86-kupong innehöll markering för samtliga vinnare och därmed tog den hela åttarättspotten, som var kryddad med jackpotmiljoner. Totalt håvade systemet in 16,6 miljoner kronor. Sju rätt betalade 16 700 kronor och sex rätt 503 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Att ta vägen till Elitloppet via seger i Prins Daniels lopp på Gävletravet har visat sig vara en framgångsväg. 2012 vann Brioni i G&a..


Att ta vägen till Elitloppet via seger i Prins Daniels lopp på Gävletravet har visat sig vara en framgångsväg. 2012 vann Brioni i Gävle för att veckans senare även vinna Elitloppet. 2013 gjorde Nahar om bedriften och i fjol kvalade Mosaique Face in via Gävle för att sedan bli tvåa på Solvalla.
På lördagen var det upplagt för en fartfest då den sista rosa kvalbiljetten skulle delas ut. loppet fick också en mycket rivig inledning då Nimbus C.D. försvarade ledningen med en het Volstead utvändigt. Klockorna visade 1.06,7 första 500 metrarna.
Trots den snabb inledningen så var det Volstead utvändigt som satte dit huvudet på linjen före Nimbus C.D. Segertiden blev 1.09,8.
- Han var lite för het och det blev lite för hårt tempo i första sväng, sen lugnade han sig och segade sig till seger, sa tränaren, kusken och ägaren Stefan Melander i vinnarcirkeln.

Flera hästar gav positiva besked
Därmed har Stefan Melander två hästar inbjudna till Elitloppet. Han tränar, kör och äger även favoriten Nuncio.
- Man är lite för bortskämd med så otroliga hästar, de är grymma de här hästarna. Det är som en dröm att kunna finna sådana här hästar, sa Stefan Melander.
Volstead var mycket tapper som kunde vinna trots ett lopp utvändigt ledaren i högt tempo hela vägen.
- Jag trodde det skulle fattas några meter i honom i dag. Han kommer att bli vassare till nästa start. Var den starten blir det vet jag inte. Vi får sova på saken, sa Stefan Melander.
Nimbus C.D. noterades också för 1.09,8 och gav sig motvilligt men såg lite märkt ut till slut efter den tuffa inledningen.
Ed You slutade trea på 1.09,9 och samma tid fick fjolårets elitloppstvåa Mosaique Face. Båda hästarna gjorde bra dagsverk i andraspår och attack i spåren sista 600. Titelförsvararen i Elitloppet, Magic Tonight var sexa i mål och såg ut att ha en hel del sparat på 1.10,0 från rygg på ledaren. Även Blocket-fyndet Food Money klockades till 1.10,0 som femma med en del sparat från tredje invändigt.

V75-dubbel för Adielsson
Erik Adielsson blev utnosad bakom Nimbus C.D. i Prins Daniels lopp men Solvallakusken hade en bra lördag ändå med två V75-segrar.
Segerreceptet bakom både Seedorf O.M.F. i V75-1 och Cash A Cheque Em i V75-5 var det samma. Tidig ledningen och sedan bra kontroll i spets. Båda vinnarna tränas av Stig H Johansson.
Erik Adielsson såg länge ut som en vinnare även bakom Ony One Winner i V75-3. Men med klart grepp 50 meter före mål så stumnade ledaren och istället levererade Usain Swing en sylvass avslutning efter sen lucka från tredje par invändigt.
- Är det sant? Jag är chockad. Vilken häst vi har mamma, sa tränaren Kjell-Ove Eriksson och bjöd frun Anita på en segerkyss.
I sulkyn bakom 13-oddsaren satt sonen Leif Eriksson.

Vann efter tio års V75-torka
Håkan Skoglund var en av de gladaste segrarna på Gävletravet sedan han vunnit kallblodsloppet (V75-4) med egentränade Art Nökkve.
Därmed var en tio år lång väntan över.
Senast Bergsåkerkusken vann på V75 var nämligen 21 januari 2006 då han vann med Showmethemoney hemma på Bergsåker.
Omgångens skräll kom i V75-6 sedan Torbjörn Jansson hittat ”vinnarhålet”, rygg på ledaren, med Mimi Af Djupmyra. När luckan sedan kom in på upploppet stegade 68-oddsaren bara undan till en säker seger. Thomas Lönn tränar vinnaren.
En överraskning blev det även i V75-2 där Wollafur fångade in Tellmeastory i sista stegen in mot mål efter en stark avslutning i tredjespår sista 600 metrarna tillsammans med Örjan Kihlström. Vinnaren tränas av Örebros Juhani Partanen.
Utdelningen på sju rätt på V75 blev 1 495 819 kronor. Sex rätt gav 5 035 kronor och fem rätt 264 kronor. Rätt boostnummer: 925.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Samma dag som premiäromgången i allsvenskan i fotboll spelades var det dags för travsporten att slå upp portarna för sin storloppss&a..


Samma dag som premiäromgången i allsvenskan i fotboll spelades var det dags för travsporten att slå upp portarna för sin storloppssäsong.
Lördagen på Solvalla var vikt för klassikern Olympiatravet som körts sedan 1979 och loppet på huvudstadsbanan var den första uttagningen av fyra inför finalen på Åby i slutet av april.
Olympier och paralympier på plats på Solvalla var höjdhopparen Kajsa Bergqvist, spjutkastaren Kim Amb, cyklisten Anders Bäckman och kulstötaren Jeffrey Ige.
Idrottare som delade ut pris och blommor till kretsen kring On Track Piraten, den slitstarke åttaåringen som bara tycks bli bättre och bättre.
De flesta av ägarna ur det tio personer starka Stall Mörkermasse fanns på plats med familj och vänner.
- Tur att hästen inte ägs av ett konsortium med tusen ägare, skämtade Johnny Takter som fick skaka hand med många glada ute på banan efter loppet.

Skallen avgjorde igen
On Track Piraten brottades med ett bakspår i loppet som även var en V75-final i gulddivisionen.
Spring Erom tog täten i loppet tillsammans med Björn Goop, med ”Piraten” släntrandes i kön. Johnny Takter fick dock göra slag i saken nästan direkt och avancera då Joakim Lövgren stötte med Alfas da Vinci.
1300 meter från mål satt On Track Piraten i andraparet utvändigt. En position Takter lämnade halvvarvet från mål då framförvarande Alfas da Vinci började tröttna.
Spring Erom kämpade på bra till tredjeplatsen men blev ett lätt byte för Rättvikshästen som sin vana trogen hade avgjort på sitt fina löphuvud i god tid före linjen.
- När vi fick gå i tredjespår i sista sväng och med Spring Erom framme i ledningen visste jag inte alls hur det skulle gå. Men han ger sig aldrig den här. Sista hundra bet han i och visste precis var mållinjen låg, sa Johnny Takter.

Mållös efter mål
Tränaren Hans R Strömberg börjar få svårt att variera sig i segersnacket med en häst som bara vinner och vinner.
- Jag är mållös…som jag ju brukar vara nästan varje gång. Han levererar varenda gång han är ute på banan och i dag var han så cool och avslappnad. Skönt att vara i final, sa Hans R Strömberg.
Nu fortsätter Olympiatravet med deltävlingar på Axevalla, 9 april, Jägersro, 16 april, och Umåker 23 april. Finalen på Åby lördagen 30 april lockar med 1,5 miljoner kronor till vinnaren.

Ett känslosamt farväl
Dagens prestation svarade annars en häst från Gävle för. Erik Lindegrens Ochongo Face bombade hem bronsdivisionens final från positionen utvändigt ledaren.
En helgjuten insats av femåringen som efter det här loppet flyttas till Frankrike och Fabrice Souloys träning.
- Det är en otroligt känslosam seger. Jag är med och äger hästen och vill ju att han ska vara i bästa författning när han flyttar från mig och så mycket bättre än så här vet jag inte om han kan prestera, sa Erik Lindegren gråtande i sulkyn efter målgången.

Den donnan har form
I den senaste starten tvålade hon till VM-vinnaren Papagayo E. i Norge. På lördagen följde Donna di Quattro upp med seger i Stoeliten tillsammans med Björn Goop.
Storfavoriten - spelad på 55 procent på V75 – gled enkelt till ledningen och höll toppspurtande Windy Ways bakom sig med en knapp längd upploppet ner i sprinterloppet.
Jägersrotränaren Tomas Malmqvist har en häst i brakform. Segertiden 1.10,9.
Fredericus var storfavorit i silverdivisionens final och svarade för en fin insats. Veijo Heiskanen kunde köra sig till ledningen efter 600 meter och fick en rejäl tryckare varvet från mål då Erik Adielsson försökte kuppa sig till ledningen med Scellino Luis.
Heiskanen lyckades emellertid försvara sin position och en tapper Fredericus höll undan med en halv längd före överraskningarna Navigator Sib och Västerbo Paymyday.
- Jag satt och sov lite och såg inte när Erik kom. Det hade varit klantigt att förlora loppet på det! sa Veijo Heiskanen

Skräll i Diamantstoet
Solvallanestorn Hans-Owe Sundberg bjöds på ett perfekt lopp i rygg ledaren med Noomi Skift i Diamantstoets final. 500 meter från mål kunde Sundberg glida ut i slagläge och Noomi Skift tackade med att enkelt kliva förbi över upploppet.
I klass II-finalen var det jämnt spelad mellan tre hästar. Segern gick till påpassade Bravo Navarone och Erik Adielsson som ledde loppet från start till mål. Men det blev mycket hårt i slutfasen mot Wollafur som spurtade tungt på upploppet från de bakre regionerna för Örjan Kihlström. Halmstadtränaren Marcus Lindgren tränar vinnaren.
Ett behagligt lopp fick Protector i klass I-finalen. Efter ett lopp i andraparet utvändigt fick Peter Untersteiner luckan på upploppet och Protector kunde spurta till seger och slå av tappre Juvels Boy.
Sju rätt på V75 delade ut 6 415 kronor, sex  rätt 115 kronor och fem rätt 15 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-7 2660/12 1 17.0 76
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-7 2100/12 3 16.2 46
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-2 2100/4 0 15.9g 98
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-8 2160/12 3 17.0g 151
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-4 2140/8 2 15.8 19
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 2160/12 1 16.2 46
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-2 Sofia Adolfsson 2100/5 A 3 15.4 16
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-8 Jorma Kontio 2640/2 D 0 14.5 79
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Jorma Kontio 2160/11 A 1 14.6 14
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-11 Mikael J Andersson 1640/8 D 5 13.7 200
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-11 Jorma Kontio 2140/5 D 0 g 87
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-11 Jorma Kontio 2140/2 D 2 14.2 72
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-7 Jeppe Juel 2100/3 B 0 33
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Örjan Kihlström 2140/11 B 1 12.8 88
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-8 Örjan Kihlström 2609/8 A 5 15.0 93
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-6 Jorma Kontio 2140/4 A 0 14.5 51
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/10 D 2 13.0 55
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-9 Örjan Kihlström 1640/5 D 1 13.4 71
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-5 Juhani Partanen 2640/6 B 0 17.2g 194
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-4 Johan A Nilsson 2140/2 A 1 16.1 50
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Juhani Partanen 2140/9 C 4 16.9 145
2016-01-02 2016-01-02 Romme-9 1640/4 D 6 14.3 563
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-6 EJ KLAR KÖRSVEN 2140/9 C 5 15.1 158
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-5 Juhani Partanen 2160/7 C 6 16.1g 58
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-9 Juhani Partanen 2140/9 D 0 14.2 121
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-1 Micael Lindblom 2140/8 C 3 14.3 72
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-5 Micael Lindblom 2160/7 B 1 15
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-8 Micael Lindblom 2140/6 C 5 13.6 29
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-9 Micael Lindblom 2100/7 B 2 14.0 87
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-5 Leif Berggren 2140/9 C 7 13.6 328
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-2 Juhani Partanen 1640/7 B 0 12.4 45
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-5 Jorma Kontio 2180/15 B 1 13.6 52
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-8 Juhani Partanen 2100/4 C 0 14.5 55
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 Sofia Adolfsson 2140/2 A 5 16.9 20
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-10 Carl Johan Jepson 2640/5 C 0 13.7 204
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-8 Björn Goop 2140/10 C 6 12.7 256
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Juhani Partanen 2180/15 B 3 13.0 144
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-10 Jorma Kontio 2140/3 D 0 13.2 538
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-7 Micael Lindblom 1640/10 B 1 121
2018-06-03 2018-06-03 Mariehamn-3 Micael Lindblom 2160/4 B 2 15
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-4 Micael Lindblom 2140/4 B 0 g 34
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-9 Micael Lindblom 2100/3 D 0 13.0 517
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-4 Micael Lindblom 1640/5 C 1 25
2018-04-20 2018-04-20 Romme-6 Micael Lindblom 2140/9 D 4 13.9 111
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-2 Micael Lindblom 2140/4 C 5 14.2 323
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-9 Micael Lindblom 2140/4 D 7 14.9 1304
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-7 Peter Untersteiner 2140/10 D 0 14.9 823
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-8 Juhani Partanen 2100/8 D 4 14.5 271
2018-02-09 2018-02-09 Romme-9 Jorma Kontio 2140/3 D 2 15.0 38
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-4 Juhani Partanen 1640/7 B 4 13.0 109
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-6 Micael Lindblom 2640/4 D 5 17.0 76
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-1 Juhani Partanen 2660/4 D 4 16.3 230
2018-01-12 2018-01-12 Romme-6 Micael Lindblom 2140/4 C 0 15.1 34
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-8 Juhani Partanen 2140/8 B str
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-11 Magnus S Karlsson 1609/6 C 0 13.0 161
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-4 Magnus S Karlsson 3180/7 C 1 16.2 40
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-4 Magnus S Karlsson 2100/7 B 2 12.9 217
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-4 Jorma Kontio 2100/9 C 3 14.2 545
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-5 Magnus S Karlsson 1640/5 C 2 37
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-6 Magnus S Karlsson 2100/2 D 0 13.4 577
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-3 Magnus S Karlsson 2100/6 C 3 13.9 295
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-4 Björn Goop 2180/10 B 4 13.7 85
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-7 Juhani Partanen 2140/3 C 0 19
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-7 Magnus S Karlsson 1640/4 C 0 12.6 100
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-7 Magnus S Karlsson 2100/7 C 1 13.3 357
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-6 Magnus S Karlsson 1640/1 C 2 65
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-3 Magnus S Karlsson 2140/6 B 3 14.9 64
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-8 Magnus S Karlsson 2140/5 B 4 12.8 555
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-4 Jorma Kontio 1640/2 A 0 13.8 134
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-7 Magnus S Karlsson 2160/4 B 0 g 1058
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-6 Sofia Adolfsson 2160/13 A 4 14.4 98
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-8 Jorma Kontio 2100/8 C 0 14.2 991
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-5 Magnus S Karlsson 2140/2 C 0 13.8 771
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-3 Magnus S Karlsson 3180/6 C 4 16.0g 167
2020-08-05 2020-08-05 Romme-6 Micael Lindblom 2140/8 C 3 14.2 99
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-8 Magnus S Karlsson 2080/5 C 6 14.0 633
2020-07-04 2020-07-04 Mariehamn-3 Magnus S Karlsson 2160/4 C 0 111
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 Juhani Partanen 2140/15 A 4 15.2 134
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-4 Juhani Partanen 2140/8 A 3 15.3 26
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-10 Magnus S Karlsson 2100/3 D 6 14.3 808
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-4 Jorma Kontio 2180/11 A 4 14.7 45
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-8 Magnus S Karlsson 2100/2 C 0 14.5 289
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-4 Juhani Partanen 1640/5 A 0 12.4 85
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-4 Juhani Partanen 1640/9 B 3 11.6 105
2020-02-26 2020-02-26 Åby-6 Magnus S Karlsson 3140/4 C 5 16.5 127
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-8 Magnus S Karlsson 2100/11 B 2 14.0 172
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-7 Magnus S Karlsson 1640/10 C 0 12.5 351
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-9 Magnus S Karlsson 2140/3 B 3 16.8 77
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-10 Juhani Partanen 2140/12 B str
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-6 Juhani Partanen 2100/1 D 0 14.2 1322
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-6 Carl Philip Lindblom 2140/8 C str
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-6 Mikael J Andersson 2100/4 D 8 14.2 984
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-6 Mikael J Andersson 2180/10 C 0 15.6 93
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-5 Juhani Partanen 2140/8 C 2 14.4 27
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-1 Mikael J Andersson 2160/7 C 3 14.9 250
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-9 Juhani Partanen 2140/6 D 0 15.2 1173
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-4 Björn Goop 2680/9 C 3 15.8 194
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-4 Juhani Partanen 2140/4 D 0 14.8 892
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-7 Juhani Partanen 2140/7 B 4 15.6 99
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-6 Juhani Partanen 2140/4 D 7 15.2 782
2021-01-06 2021-01-06 Solvalla-7 Juhani Partanen 2140/9 D 6 13.9g 1715
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-4 Juhani Partanen 2680/14 D 6 16.2 1965
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-7 Marcus Hultman 2100/1 D 0 18.0 372
2022-11-21 2022-11-21 Mantorp-4 Juhani Partanen 2140/7 D 0 16.2 749
2022-11-11 2022-11-11 Örebro-5 Belinda Lindberg 2680/11 B 0 17.4 797
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-6 Kent P Gustavsson 2100/11 B 3 14.6 323
2022-09-01 2022-09-01 Örebro-6 Jorma Kontio 2180/14 B 0 16.0g 759
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-4 Juhani Partanen 3200/9 C 0 16.3 756
2022-08-11 2022-08-11 Örebro-4 Juhani Partanen 2100/7 C 6 14.5 917
2022-08-02 2022-08-02 Mantorp-7 Juhani Partanen 2160/10 A 8 18.3 114
2022-06-07 2022-06-07 Eskilstuna-4 Juhani Partanen 1640/8 C str
2022-05-19 2022-05-19 Örebro-5 Jakob Smith 2680/13 D 7 15.1 1718
2022-04-29 2022-04-29 Romme-5 Torbjörn Jansson 1640/2 D 0 13.7 346
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-2 Juhani Partanen 2160/9 B 0 15.2 467
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-8 Juhani Partanen 2180/13 D 5 16.2 610
2023-11-27 2023-11-27 Färjestad-7 Juhani Partanen 2140/1 D 7 15.5 904
2023-11-20 2023-11-20 Mantorp-1 Kent P Gustavsson 1640/9 D 0 14.3 978
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-4 Juhani Partanen 2160/10 D 8 16.1 417
2023-11-03 2023-11-03 Örebro-6 Juhani Partanen 2100/4 D 6 15.8 949
2023-10-20 2023-10-20 Åmål-6 Kent P Gustavsson 2100/10 D 8 16.5 778
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-7 Harri Salo 2100/9 D 0 14.5 1004
2023-09-18 2023-09-18 Mantorp-4 Kent P Gustavsson 2140/10 D 6 15.7 1733
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-7 Sofia Adolfsson 2100/11 D 0 16.1 689
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-3 Kent P Gustavsson 2140/7 D 0 15.7g 758
2023-08-17 2023-08-17 Örebro-7 Harri Salo 2100/8 C 0 16.1 502
2023-08-05 2023-08-05 Mariehamn-7 Juhani Partanen 1640/6 D 0 326
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-7 Kent P Gustavsson 2140/4 D 0 15.1 1616
2023-07-08 2023-07-08 Mariehamn-6 Olli Koivunen 1640/3 C 0 391
2023-06-29 2023-06-29 Örebro-3 Juhani Partanen 2160/7 D 6 16.2 174
2023-06-16 2023-06-16 Örebro-2 Kent P Gustavsson 1609/2 D 5 13.6 665
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-6 Juhani Partanen 2140/12 C 7 14.7 168
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-8 Juhani Partanen 1660/12 C 8 14.4 100
2023-05-11 2023-05-11 Örebro-9 Kent P Gustavsson 2100/8 D 0 14.8 1264
2023-04-23 2023-04-23 Årjäng-10 Juhani Partanen 2160/8 D 6 15.5 1134
2023-03-20 2023-03-20 Mantorp-3 Juhani Partanen 2140/3 D 0 15.1 844
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-5 Juhani Partanen 2100/3 D 7 15.0 2104
2023-01-19 2023-01-19 Örebro-9 Kent P Gustavsson 2100/10 D 0 14.8g 963
2024-05-21 2024-05-21 Axevalla-4 Juhani Partanen 2140/2 D 7 16.0 475
2024-05-13 2024-05-13 Färjestad-5 Juhani Partanen 2140/5 D 3 14.6 112
2024-04-04 2024-04-04 Örebro-4 Juhani Partanen 1609/6 D 0 14.6 1231
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-7 Juhani Partanen 2100/9 D 6 15.9g 776
2024-02-21 2024-02-21 Solvalla-2 Juhani Partanen 2640/6 D 0 16.9 800
2024-02-12 2024-02-12 Färjestad-4 Juhani Partanen 2140/5 D 0 15.3 653
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-7 Juhani Partanen 1660/13 D 0 18.6 467
2024-01-20 2024-01-20 Bollnäs-7 Juhani Partanen 2140/4 D 0 15.9 1843
2024-01-05 2024-01-05 Örebro-2 Juhani Partanen 1609/12 D 0 16.4 1783ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se