Highland Park travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Highland Park travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Highland Park har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Highland Park har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Highland Park


 Östersundstränaren Daniel Wikberg tvingades till jobb hemma på gården och skickade stallets lärling Jimmy Dillner till Bergs&ar..


 
Östersundstränaren Daniel Wikberg tvingades till jobb hemma på gården och skickade stallets lärling Jimmy Dillner till Bergsåker med stallets stjärna Weekend Fun.
Efter att ha bollat med motståndet i klass II senast på V75 spelades fyraåringen till favorit i V86-loppet. Och som hästen löste det. Än en gång.
Weekend Fun inledde i andra ledet bakom bilen över kort distans och fick än en gång ett lopp i den absoluta kön. När körande Rikard N Skoglund gav hästen marschorder på den sista bortre långsidan borrade hästen ner sig i sedvanlig stil och klev runt fältet i fjärdespår.
Lekande lätt igen och nytt rekord i kalla januari, 1.12,4 över 1640 meter med bilstart.
Stall Släggan äger hästen som vuxit fram till något av vinterns häst i norr.
- Jag har sagt allt man kan säga om den här hästen. Man blir helt knottrig över hela kroppen när man talar om honom. Men det ska ju inte gå egentligen att vinna så här, sa Rikard N Skoglund som menade att han tagit det säkra före det osäkra och satsat på att styra på i fjärdespår för att stänga in Robert Bergh som satt snäppet framför med Highland Park.
- Jag bedömde att Berghs häst var den tuffaste konkurrenten och gamblade lite eftersom jag vet att min häst tål det.
Sista varvet gick efter 1.11,5 och då var Weekend Fun hur pigg som helst i mål.
- Jag tror inte att jag överdriver när jag säger att här har Östersund en ny Sanity. Jag hoppas och tror att han kommer att tillhöra eliten om något år, sa Rikard N Skoglund som suttit bakom i fyra raka segrar på slutet.

Ett snöigt Sundsvall
Det var alltså Bergsåker och Solvalla som delade på veckans V86-omgång. Sundsvall var hårt drabbat av snön och banan blev rejält stum av allt arbete med röjningen.
Ett sprinterlopp inledde V86-spelet. Fältet var litet och blev ännu mindre när storfavoriten Magnifik Brodde med sällskap blev stående i milslånga köer norr om Sundsvall efter en olycka och hästen ströks.
Loppet vanns nu av hemmahästen Above All Ås. Ulf Eriksson fick lucka från ledarryggen med åttaåringen. Lars Wikström tränar. Segertiden den för årstiden mycket snabba 1.12,1.

Persson i kalla...
Som så många gånger förr blev det Jan-Olov Persson i topp i kallblodsloppet. Hagmyrentränaren satt bakom storfavoriten Järvsöodin (39 procent) och reglerade fältet från utvändigt ledaren.
600 meter från mål kom en konkurrent farande. Persson lät då Järvsöodin gå till ledningen för att svara attacken och loppets gigant kunde kliva undan på ett mycket fint sätt.
- Det kändes ganska lugnt hela vägen, summerade Jan-Olov Persson.
Gävlekollegerna Rikard Lindh och Oskar Kylin-Blom skrällde med Benji Dana i ett lopp där kvällens stora favorit Coffie U.N.G. fick ett tungt lopp i spåren sista 800 och kroknade.

Klassigt från Nurmos
På Solvalla bokförde sig Timo Nurmos och Jorma Kontio för en dubbelseger på V86.
Elva fyraåriga hingstar och valacker gjorde upp i V86-6. När knappe favoriten Who's Who gjorde bort sig med galopp kort efter start blev det i stället lika mycket betrodde Global Undecided som klev fram tillsammans med Jorma Kontio. Klassig sort.
En annan mycket fin insats svarade sexårige valacken Volocity de Vie för i den första starten för Timo Nurmos. Hästen hade inte startat sedan i oktober och köpts från Stefan Melander och visade nu att fler segrar väntar.
Ett fyraåringslopp för ston på Solvalla vanns av Chapter N.Deo och Daniel Olsson. Daniel Redén tränar.
Largo och Torbjörn Jansson blev överraskningen på Solvalla. En åttaprocentare på streckspelet som kunde vinna trots ett byngligt tolftespår bakom bilen.
Torbjörn Jansson satt djupt nere i kön och lyfte ut dryga varvet från mål i tredjespår och fick draghjälpt till sista kurvan.
- Han var bra den här och avgjorde ju ganska enkelt, sa Torbjörn Jansson, om Hans-Owe Sundbergs häst, som själv semestrar på Kanarieöarna.
Favoriten Perfect King orsakade en omstart, hetsade upp sig och sågs ute i spåren i loppet.
På V86-spelet betalade åtta rätt 62 113kronor. Sju rätt gav 360 kronor, och utdelningen på sex blev 46 kronor.
Omsättningen denna superjackpot rakade upp i 34,2 miljoner, snuddade nära omsättningsrekordet för V86-spelet som ligger på dryga 36 miljoner.

Mikael Wikner, Kanal 75


Den här blåsiga derbylördagen på Jägersro fick även en uppfriskande inledning på V75-omgången genom storfavoriten Ge..


Den här blåsiga derbylördagen på Jägersro fick även en uppfriskande inledning på V75-omgången genom storfavoriten General Bianco. Den fyraårige valacken tog sin fjärde seger i femte starten på svensk mark och i regi Peter Untersteiner. Tränaren hade innan loppet sina farhågor över att General Bianco aldrig hade startat i voltstart tidigare. Untersteiner var lite orolig och menade att det kunde vara galopprisk från spår två i voltstart. Men efter en lugn inledning var det aldrig någon fara. General Bianco klev iväg hur stabilt som helst från sina 20 meters tillägg.
- Han löd mig förvånansvärt bra när vi voltade i värmningen och det fungerade även fint i loppet, sa Peter Untersteiner.
General Bianco satt långt ner i kön men när kusken bad om marschorder över sista bortre långsidan gick det undan värre. Hästen, som är född i Holland, flög förbi hela fältet i ett huj och slog tidigt klorna i ledande Romeo Face. Över upploppet brisade General Bianco ifrån till en överlägsen seger och imponerade på tiden 1.13,0 över distansen 2160 meter.
- Han var nästan lite lat och sprang med lösa tömmar första varvet. Det var en härlig känsla när jag lyfte ut honom på långsidan. Han blåste förbi hela fältet på ett språng och då är det gott att vara kusk, sa Peter Untersteiner som gjorde segergest 50 meter före mål.
- Jag brukar inte syssla med såna dumheter, men jag kunde inte låta bli när jag hörde publiken jubla, sa han och log med hela ansiktet.

Enkelt för Volstead i guld
En annan storfavorit som höll på V75 var Volstead som vann gulddivisionen i tämligen odramatisk stil för Johnny Takter. Vinnaren av Sweden Cup tidigare i år öppnade snabbt till ledningen och kunde efter en snabb inledning dämpa tempot. Den Stefan Melander-tränade hästen stack sedan enkelt undan över upploppet och Tango Negro som fick chansen ifrån rygg på ledaren kunde aldrig hota på allvar. Segertiden för Volstead blev 1.10,9 över distansen 1640 meter med bistart. Trea blev D.D.’s Hitman som hamnade omöjligt till långt bak men som gick ett starkt slutvarv i tredjespår utan rygg.
- Han kändes jättefin i dag och är beroende av en väldigt fast bana, sa Johnny Takter.

Global Trust bara bäst från dödens
Det var totalt fyra storfavoriter som vann den här V75-dagen och i V75-5 var Global Trust bara bäst. Trots ett lopp utvändigt om ledande Highland Park hade han mod och styrka att avgöra över upploppet för Jorma Kontio. Det var en imponerande seger av den Timo Nurmos-tränade fyraåringen som förra veckan var med och kvalade till Svenskt Travderby då han blev fyra.
- Det är en jättefin häst som var mycket bra i dag. Han är så stark och jag vet att han går bra i dödens också. Med ett bättre spår förra veckan hade han kunnat vara med i Derbyt. Han har mycket utveckling kvar i sig, sa Timo Nurmos.

”Angle of Attack – fantastisk efter den öppningen”
Den fjärde favoritsegern kom i V75-avslutningen där Angle of Attack vann efter en rasande inledning. Flera startraketer körde om ledningen och Angle of Attack accelererade bäst in i mot första kurvan och tog täten. Men det kostade 1.07,5 första halvvarvet, vilket var dagens snabbaste öppning på Jägersro. Men den Robert Bergh-tränade hästen stod pall för den tuffa öppningen och höll undan till en säker seger. En otroligt imponerande insats på tiden 1.11,1/1640a.
- Det var fantastiskt bra gjort att vinna med den spänsten över mål efter den öppningen. Det är en otrolig frontrunner och det känns otroligt mäktigt och läckert för han har en spänst och teknik som är fantastisk, berömde Robert Bergh.

Rejäla skrällar på V75
Trots att fyra storfavoriter vann på V75 gav sju rätt 474 625 kronor. Anledningen till den höga utdelningen var att det i de tre andra loppen blev tre rejäla smällkarameller. Åtminstone i två av dem där en vinnare var streckad på en procent (Danne Edel) och Twist And Shout på mindre än en procent.
Det började i V75-2 där Lutfi Kolgjini körde till ledningen efter ett halvvarv från bakspår med Marciano. Han blev uppvaktad i omgångar men höll undan till en säker seger i ett galoppfyllt lopp.
I V75-4 sänkte Twist And Shout de flesta V75-spelare när hon spurtade till seger för Jeppe Juel efter en rejäl avslutning. Det Jerry Riordan-tränade stoet delade ut 50 gånger pengarna i vinnarodds.

”Danne Edel piggare i ledningen”
Och det skulle komma en knall till på V75 och den levererade Björn Goop i den sjätte avdelningen bakom Reijo Liljendahl-tränade Danne Edel. Hästen hade bara startat från tillägg i långa lopp i flera starter i rad men hade nu framspår bakom bilen och det utnyttjade Goop. Han skickade iväg Danne Edel till ledningen och svarade resolut ut favoriten Electric Light. Björn höll sedan igång Danne Edel hela vägen och även om Speedy Foxy Vicane försökte från rygg på ledaren över upploppet kunde hon aldrig ta sig förbi. Därmed var Danne Edels första seger i årets 13:e start ett faktum.
- Han kändes bra och var så väldigt pigg i provstarten att jag ville prova i ledningen. Han var så fokuserad och han var bra när jag körde honom i ett lopp över fyra kilometer tidigare. Han öppnade jättebra bakom bilen och är van att få jaga och när vi nu fick ledningen så tänkte jag att då får han gå där. Han blev piggare i ledningen, sa Björn Goop.

Michael Carlsson, Kanal 75


Åby-tränaren och hans hästar ångar på för fullt och tvåan i den allsvenska tränarligan efter Daniel Redén &ar..


Åby-tränaren och hans hästar ångar på för fullt och tvåan i den allsvenska tränarligan efter Daniel Redén åker till lördagens V75-omgång med flera intressanta hästar i transporten. Han har fyra hästar till start och av dessa är en klar favorit och två andrahandare på strecken inom V75. Så här säger Bergh om sina chanser, vem som är bäst och vem det blir barfota runt om på för första gången.
- Angle of Attack (V75-1) har fått bra utdelning och ser jättefin ut. Innan han vann två gånger satt han fast tre gånger. Jag tror att det ska gå bra att komma iväg från fjärdespåret och han är lite bättre i ledningen. Om Trot Kronos kommer? Ja, det beror på hur tidigt han kommer hur jag gör i så fall. Han har faktiskt pullat i tredje invändigt och jag har fått en lite annan syn på än att han bara går i ledningen. Vi tar vanlig vagn nu, han hade biken senast och spelarna får värdera hur dramatiskt det är, säger Robert Bergh.

”Highland Park har toppchans”
- Montdore (V75-3)
var lite seg senast men det var en ganska förväntad insats på den banan. Han ser bra ut och känns bra och det är bra förutsättningar här. Hästen är lite känslig under loppen och måste få vara med och agera själv. Jag hoppas kunna komma iväg bra från start och just på distansen känns det lite intressant, även om det är några som väl är för bra emot. Samma balans och utrustning som i lördags.
- Highland Park (V75-4) fick ta det lite lugnt efter senaste loppet och vi har trimmat på inför det här. Jag är jättenöjd med förutsättningarna. När han tidigare har varit ifrån längre perioder så har han varit bra direkt. Jag kommer att prova vara med från start och vill helst köra honom i ledningen. Jag var otroligt nöjd med honom på Axevalla. Kommer han till ledningen och är lika bra som när han vann är det en toppchans. Han kommer att gå med lite tyngre balans fram.

”Första barfota runt om”
- Mellby Drake (V75-7)
ser jättefin ut. Han var för ivrig från spår ett senast och nu ska vi testa barfota runt om. Känslan är att det passar. Han har sett så fin ut hela tiden och är inne i zonen. Han ser väldigt pigg och fin ut och har vunnit över tretusen meter tidigare så distansen är inga problem.
Vem är bästa chansen på V75?
- Det är Highland Park men jag tycker att det är tre vettiga chanser att vinna loppen. Angle of Attack, Highland Park och Mellby Drake, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75 och Sommartravet gästade på lördagen Hagmyren utanför Hudiksvall och precis som vanligt lockades storpublik till den historiska travban..


V75 och Sommartravet gästade på lördagen Hagmyren utanför Hudiksvall och precis som vanligt lockades storpublik till den historiska travbanan som fostrat så många profiler.
En av dem är Stig H Johansson och han var en av 8 126 på plats denna soliga lördag och det var faktiskt på dagen 54 år sedan Stig H Johansson körde sitt allra första travlopp just på Hagmyren.
Gulddivisonen var dagens sportsliga höjdpunkt och publiken bjöds på ett rafflade upplopp och en mycket spännande duell där Volstead plockade ner ledaren Magic Tonight i sista stegen. Segertiden mycket fina 1.10,0 över 1640 meter autostart och det innebär banrekord på Hagmyren.
Magic Tonight bombande till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström och den åttaårige hingsten gjorde sitt bästa lopp sedan segern i Elitloppet 2015. Magic Tonight gav sig motvilligt och noterades för samma sluttid som Volstead.
- Det var två tuffa hästar som kämpade bra. Det är kvalité på hästen, en rejäl häst, sa segerkusken Johnny Takter.
Johnny Takter körde tidigt fram utvändigt ledaren och Volstead fick göra allt grovjobb själv.
- Det är ett kort upplopp och det gäller vara med där framme. Hästen har visat tidigare att han klarar gå i dödens.
Segern i E.J:s Guldsko var värd 150 000 kronor för ägaren och tränaren Stefan Melander.

Härlig duell i kallblodsloppet
Kallsblodsloppet (V75-4) bjöd också på en duell i publikens smak där hemmahästen Pydin var starkast utvändigt om Storsjarmören.
Ove A Lindqvist bakom Pydin satte press på ledaren redan på sista bortre långsidan och såg sedan ut att ha kontroll över upploppet, även om segermarginalen inte blev så stor.
- Storsjarmören är inte så dålig så jag ville ändå lägga lite hård press på baksidan, men upploppet ner var det lugnt, sa Ove A Lindqvist.
Tränar vinnaren gör Hagmyren-tränaren Niclas Torstemo.

Flera dubbelsegrare
Eva I.H. missade finalen av Stochampionatet med liten marginal och visade med eftertryck att hon gick ner i klass när hon glänste i V75-2 tillsammans med finska toppkusken Mika Forss. Knappa två varv från mål styrde Mika Forss fram Eva I.H., som inledde med 20 meters tillägg över grunddistansen 2 640 meter, utvändigt om ledaren Kinnonna Goj. Mika Forss skruvade upp tempot efterhand och 500 meter från mål fick Eva I.H. full marschorder och hon försvann till en överlägsen seger. Tidigare obesegrade Kinnonna Goj var chanslös att svara tillsammans med kusken Claes Sjöström.
- Claes sa grattis 1000 kvar, avslöjade Mika Forss efter loppet.
Segertiden 1.14,6 är nytt svenskt rekord med en tiondel för fyraåriga ston över 2 640 meter voltstart. Umåker-amatören Ingemar Hultqvist tränar vinnaren.
Mika Forss tog en V75-dubbel och skrällde även i silverdivisionen (V75-5) tillsammans med Timo Nurmos Zenit Brick, som svarade för ett mycket starkt slutvarv i tredjespår.
- Hästarna har fin form och jag bara kör dom, sa segerkusken ödmjukt.
Timo Numos har stallet i bra form och Solvallatränaren kunde även räkna in en V75-seger i bronsdivisionen (V75-6) där Linus Boy spurtade till seger före stallkamraten Mellby Demon. Hård körning i täten bäddade för Timo Nurmos duo som inledde från sämsta lägena, spår 8 och spår 12.
I segersulkyn satt Johnny Takter som även han kunde lämna Hagmyren med två V75-segrar.

Ingen vinnare från ledningen
I V75-1 såg det ut som att Olle Alsén var på väg mot en jätteskräll med Maison Plage. Men ”enprocentaren” fick mjölksyra sista biten och blev upphunnen av Qamaro C.D. I segersulkyn satt Kaj Widell och tränar gör Hans R Strömberg.
- Jag kände redan 150 meter kvar att jag kan hinna dit, sa Kaj Widell.
Storfavoriten Highland Park inledde med startgalopp.
Positionen i rygg på ledaren kallas ”vinnarhålet” och i V75-7 bjöd visade skrällen Joe Hoo Lee varför. När luckan kom mitt på upploppet så speedade norske gästen sylvasst i händerna på kusken Per Linderoth.
Därmed noterade vi att ingen häst lyckades vinna från ledningen på Hagmyren som annars är känd som en bana som gynnar de främre hästarna med sitt korta upplopp.
Utdelningen på V75 blev 174 175 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 1 435 kronor och fem rätt 122 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V75 och Sommartravet gästade på lördagen Hagmyren utanför Hudiksvall och precis som vanligt lockades storpublik till den historiska travban..


V75 och Sommartravet gästade på lördagen Hagmyren utanför Hudiksvall och precis som vanligt lockades storpublik till den historiska travbanan som fostrat så många profiler.
En av dem är Stig H Johansson och han var en av 8 126 på plats denna soliga lördag och det var faktiskt på dagen 54 år sedan Stig H Johansson körde sitt allra första travlopp just på Hagmyren.
Gulddivisonen var dagens sportsliga höjdpunkt och publiken bjöds på ett rafflade upplopp och en mycket spännande duell där Volstead plockade ner ledaren Magic Tonight i sista stegen. Segertiden mycket fina 1.10,0 över 1640 meter autostart och det innebär banrekord på Hagmyren.
Magic Tonight bombande till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström och den åttaårige hingsten gjorde sitt bästa lopp sedan segern i Elitloppet 2015. Magic Tonight gav sig motvilligt och noterades för samma sluttid som Volstead.
- Det var två tuffa hästar som kämpade bra. Det är kvalité på hästen, en rejäl häst, sa segerkusken Johnny Takter.
Johnny Takter körde tidigt fram utvändigt ledaren och Volstead fick göra allt grovjobb själv.
- Det är ett kort upplopp och det gäller vara med där framme. Hästen har visat tidigare att han klarar gå i dödens.
Segern i E.J:s Guldsko var värd 150 000 kronor för ägaren och tränaren Stefan Melander.

Härlig duell i kallblodsloppet
Kallsblodsloppet (V75-4) bjöd också på en duell i publikens smak där hemmahästen Pydin var starkast utvändigt om Storsjarmören.
Ove A Lindqvist bakom Pydin satte press på ledaren redan på sista bortre långsidan och såg sedan ut att ha kontroll över upploppet, även om segermarginalen inte blev så stor.
- Storsjarmören är inte så dålig så jag ville ändå lägga lite hård press på baksidan, men upploppet ner var det lugnt, sa Ove A Lindqvist.
Tränar vinnaren gör Hagmyren-tränaren Niclas Torstemo.

Flera dubbelsegrare
Eva I.H. missade finalen av Stochampionatet med liten marginal och visade med eftertryck att hon gick ner i klass när hon glänste i V75-2 tillsammans med finska toppkusken Mika Forss. Knappa två varv från mål styrde Mika Forss fram Eva I.H., som inledde med 20 meters tillägg över grunddistansen 2 640 meter, utvändigt om ledaren Kinnonna Goj. Mika Forss skruvade upp tempot efterhand och 500 meter från mål fick Eva I.H. full marschorder och hon försvann till en överlägsen seger. Tidigare obesegrade Kinnonna Goj var chanslös att svara tillsammans med kusken Claes Sjöström.
- Claes sa grattis 1000 kvar, avslöjade Mika Forss efter loppet.
Segertiden 1.14,6 är nytt svenskt rekord med en tiondel för fyraåriga ston över 2 640 meter voltstart. Umåker-amatören Ingemar Hultqvist tränar vinnaren.
Mika Forss tog en V75-dubbel och skrällde även i silverdivisionen (V75-5) tillsammans med Timo Nurmos Zenit Brick, som svarade för ett mycket starkt slutvarv i tredjespår.
- Hästarna har fin form och jag bara kör dom, sa segerkusken ödmjukt.
Timo Numos har stallet i bra form och Solvallatränaren kunde även räkna in en V75-seger i bronsdivisionen (V75-6) där Linus Boy spurtade till seger före stallkamraten Mellby Demon. Hård körning i täten bäddade för Timo Nurmos duo som inledde från sämsta lägena, spår 8 och spår 12.
I segersulkyn satt Johnny Takter som även han kunde lämna Hagmyren med två V75-segrar.

Ingen vinnare från ledningen
I V75-1 såg det ut som att Olle Alsén var på väg mot en jätteskräll med Maison Plage. Men ”enprocentaren” fick mjölksyra sista biten och blev upphunnen av Qamaro C.D. I segersulkyn satt Kaj Widell och tränar gör Hans R Strömberg.
- Jag kände redan 150 meter kvar att jag kan hinna dit, sa Kaj Widell.
Storfavoriten Highland Park inledde med startgalopp.
Positionen i rygg på ledaren kallas ”vinnarhålet” och i V75-7 bjöd visade skrällen Joe Hoo Lee varför. När luckan kom mitt på upploppet så speedade norske gästen sylvasst i händerna på kusken Per Linderoth.
Därmed noterade vi att ingen häst lyckades vinna från ledningen på Hagmyren som annars är känd som en bana som gynnar de främre hästarna med sitt korta upplopp.
Utdelningen på V75 blev 174 175 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 1 435 kronor och fem rätt 122 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-2 Robert Bergh 2140/7 C 0 33
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-7 Robert Bergh 2140/12 B str
2016-03-23 2016-03-23 Åby-3 Robert Bergh 2140/8 B str
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-1 Stefan Söderkvist 2140/8 B 1 17.3 118
2016-03-03 2016-03-03 Åby-1 Robert Bergh 2140/9 C 7 18.9 88
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-11 Robert Bergh 2160/6 A 5 16.9 35
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Åke Svanstedt 1640/1 A 4 15.5 14
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-6 Caroline Åkerlund 2160/8 A 1 15.8g 42
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Isabella Bergh 2140/8 B str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Martin P Djuse 2140/11 C 0 15.2 84
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-9 Kim Eriksson 2140/2 D 0 14.6g 55
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-9 Robert Bergh 1640/6 C 2 12.2 118
2017-08-19 2017-08-19 Romme-8 Robert Bergh 2140/2 C 0 15.6 25
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-5 Kim Eriksson 2140/1 A 0 16.2g 17
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-2 Robert Bergh 2140/5 C 1 13.3 45
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-10 Robert Bergh 2640/1 D 1 16.2 22
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-12 Robert Bergh 2140/1 B 7 17.5 25
2017-03-16 2017-03-16 Åby-7 Robert Bergh 2140/11 D 4 15.9g 249
2017-03-08 2017-03-08 Åby-7 Robert Bergh 1640/9 D 0 g 260
2017-02-16 2017-02-16 Åby-10 Isabella Bergh 2140/7 B 7 20.2g 23
2017-01-25 2017-01-25 Åby-5 Robert Bergh 2140/2 C 2 15.0 86
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-5 Per Lennartsson 2140/7 B 1 18.0 160
2017-01-04 2017-01-04 Åby-3 Robert Bergh 2640/4 C 5 17.9g 46
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-3 Caroline Åkerlund 1640/10 A str
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-8 Caroline Åkerlund 1660/15 B 0 g 38
2018-11-03 2018-11-03 Romme-9 Robert Bergh 2140/3 D 0 14.6 86
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-1 Jan Norberg 2140/4 A 4 15.3g 27
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-6 Robert Bergh 1640/11 C 5 12.2 59
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-5 Robert Bergh 1640/4 C 1 13.3 31
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-4 Jan Norberg 2140/4 C 1 14.4 17
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Preben Sövik 2140/10 B 0 14.5 74
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-6 Ulf Eriksson 2140/5 C 2 15.5g 35
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-6 Robert Bergh 1640/11 B 4 13.6 53
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-6 Robert Bergh 1640/8 B 0 14.9 28
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-4 Kenth Åkerlund 2140/12 A 2 15.6 23
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-9 Robert Bergh 1640/9 C 2 12.5 83
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-4 Jan Norberg 2640/4 B 2 18.3 21
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-5 Hanna Forslin 2160/7 D 5 15.7 81
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Hanna Forslin 2160/11 D 0 16.7g 115
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-7 Hanna Forslin 2140/7 D 0 14.7g 384
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-8 Emelie Mårtensson 2160/10 C 0 20.0 427
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-8 Emelie Mårtensson 2160/6 B 0 17.7 177
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-1 Hanna Forslin 2160/4 C 0 g 55
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-3 Hanna Forslin 1660/12 C str
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-4 Kajsa Frick 2140/8 D 0 16.7 770
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-9 Kajsa Frick 2140/12 C 6 17.8 253
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-8 Peter Eriksson 2160/12 D 0 15.9 1723
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-9 Emelie Mårtensson Tränk 2140/13 C 0 15.4 617
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-10 EJ KLAR KÖRSVEN 2640/4 D 0 15.2 454
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-1 Kajsa Frick 1640/8 D 6 12.9 597
2022-10-09 2022-10-09 Hagmyren-7 Emelie Mårtensson Tränk 1660/11 C 7 14.2 427
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-5 Susanne H Osterling 1640/12 D 0 12.6 1062
2022-09-20 2022-09-20 Bollnäs-9 Emelie Mårtensson Tränk 2160/6 C 1 15.4 88
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-10 Magnus A Djuse 1640/7 C 4 13.3 60
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-6 Peter Eriksson 2140/2 D 0 15.5 638
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-9 Kajsa Frick 1640/6 D 3 12.9 492
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-6 Lucas H Vikström 1640/4 D 5 14.6 763
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-4 Peter Eriksson 1640/10 D 0 16.2 1751
2022-07-20 2022-07-20 Hagmyren-4 Åsa Engblom 2160/7 C 0 18.8 598
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-3 Kenth Åkerlund 1660/5 D 5 15.5 183
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-6 Åsa Engblom 2160/10 D 8 18.0 3844
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-5 Emil Eriksson 2140/2 D 8 17.7 761
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-8 Peter Eriksson 2140/5 D 0 16.8 1621
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-3 Emelie Mårtensson 2140/9 C 0 18.6 699
2023-05-24 2023-05-24 Bollnäs-9 Kajsa Frick 1640/7 C 4 127
2023-05-11 2023-05-11 Hagmyren-4 Hanna Forslin 1660/9 C 6 13.9 733
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-8 Emelie Mårtensson Tränk 2160/4 C 8 18.0 529
2023-04-10 2023-04-10 Hagmyren-5 Peter Eriksson 2180/14 C 0 16.4 1028
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-6 Kenth Åkerlund 2180/10 B 5 17.6 214
2023-03-15 2023-03-15 Bergsåker-8 Hanna Forslin 2140/9 C 0 16.1 887
2023-02-26 2023-02-26 Bergsåker-7 Per Linderoth 2160/3 D 5 15.1 1032
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-6 Åsa Engblom 1660/8 C 7 16.5 651
2023-01-15 2023-01-15 Romme-9 Peter Eriksson 2160/8 D 0 16.8 992
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-9 Hanna Forslin 2160/12 C 5 16.0 749ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se