Hagentoy travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Hagentoy travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Hagentoy har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Hagentoy har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Hagentoy


Snön låg utbredd längs arenan och isbanan var spolad när Umåker bjöd in till juldagstrav och samtidigt smällde av startskot..


Snön låg utbredd längs arenan och isbanan var spolad när Umåker bjöd in till juldagstrav och samtidigt smällde av startskottet för ATG:s Winter Burst med V75-tävlingar varje dag fram till årsskiftet.
Först att sätta tonen var ”Isdrottningen från norr”, Hanna Olofsson.
Och det började redan långt innan V75 drog igång.
När Olofsson blåste runt fältet med Madelene Wikstén-tränade Shiver W.F. i V75-1 fullbordade hon en fyrling som kusk och tränare.
- Normalt sett är det inte så här lätt, men nu verkar det vara det, konstaterade Bodentränaren som dessförinnan satt dit Satellit L.A, Atlas Eagra och Mediaislittletoxic på V4-spelet.

Brände med två – en vinnare ändå
Björn Karlsson selade ut favoriterna i dagens båda kallblodslopp och började med att köra galopp bakom Backegubben.
Men fiaskot uteblev när Solänget-kollegan Susanne H Osterling skötte sina kort bakom stallkamraten Åstas Marcus som efter en behaglig ryggresa enkelt spurtade till seger.
- Jag får be om ursäkt, men det är svårt att inte röra på smilbanden. Det är helt fantastiskt roligt. Ägarna är tolv stycken som varit med mig från dag ett, att få belöna dem med en seger i högsta ligan…. Då mår man gott, sade Karlsson som skyllde sin galopp på att Backegubben dragit ner huvudet under startbilsvingen.
- Det var synd, men han kändes jättefin i övrigt, sade Karlsson som lyckades betydligt bättre med sin andra styrning Tangen Haap.
Men det räckte ändå inte hela vägen då Hallsta Vinnex vägrade släppa favoriten förbi sig för en jublande glad Magnus O Jonsson.
- Hästen var på jättebra humör, han bara stred hela vägen. När jag bad honom ta i så åkte han undan, en underbar känsla, sade segerkusken.

Fler skrällar från svåra spår
Att starta med högsta numret på brickan i ett autostartslopp brukar inte vara någon genväg till vinnarcirkeln, men när Åstas Marcus drog upp V75-värdet i sexsiffrigt belopp var han den tredje vinnaren på rad att inleda med till synes sämsta tänkbara förutsättningar.
Magnus A Djuse hade nämligen satt dit Mika Haapakangas Special Force från bricka tolv varpå Ove A Lindqvist gjorde detsamma med Thomas Claessons Sweet Eddie.
- Jag försökte ge honom så snällt lopp som möjligt. Men när luckan kom trodde jag att vi skulle vinna enklare, förklarade Lindqvist, i travkretsar ofta kallad ”Långben” och en gång i tiden med en hjälm målad med den julaktuelle Disneyfiguren som motiv.
Åsa Näsman-tränade New Joker fick inget gratis i ledningen, men kunde ändå hålla undan i kvällens mest rafflande slutstrid, utmanad av favoriten Hagentoy och vasst spurtande Höwings Star.
Även här var det en något förvånad Lindqvist som fick åka till vinnarcirkeln.
- Jag kände mig slagen redan 300 kvar och trodde att vi hade förlorat, men hästen kämpade på, konstaterade ”Långben”.

I brorsans fotspår
Omgångens enda favoritvinnare dröjde till avslutningen och då var det redan för sent för spelarna.
Samtliga V75-system var bortblåsta då Jens Eriksson tog ledningen med Zorro Swing, som stod emot tuff utvändig uppvaktning från mer storväxte Salong.
- Han är otroligt fin och har börjat växa in i sin brors klass, så vi får sikta högt, sade Eriksson om familjehästen vars storebror Usain Swing blev miljonär och knep tre V75-segrar under 2015-2016.
Det innebär att hela sjurättspotten på 9,2 miljoner kronor vandrar vidare till multijackpoten på nyårsafton. Denna innehåller därmed drygt 28 extramiljoner och kan växa ytterligare om det skulle utfalla fler jackpots under Winter Burst som närmast fortsätter med traditionsenliga V75-finaler på Solvalla under annandagen.
Sex rätt betalade 240 861 kronor och två system lyckades roffa åt sig miljonvinster.
Ett andelssystem spelat på Ica Kvantum i Lillänge betalade 2,8 miljoner medan ett system inlämnat via atg.se av en spelare hemmahörande i Värmland belönades med 1,3 miljoner.

Robin Johansson, Kanal 75


Inledningsvis såg det mörkt ut för Whelk, som satt långt ner i kön när V75-omgångens största favorit Milliondollarrhy..


Inledningsvis såg det mörkt ut för Whelk, som satt långt ner i kön när V75-omgångens största favorit Milliondollarrhyme gled till ledningen efter 600 meter. Men när Joakim Elfving kastade loss sitt fyraåriga sto i tredjespår ut på den sista bortre långsidan bet det bra.
- Jag trodde att det skulle bli svårt att hinna fram, men...vilken tjej! sa Joakim Elfving sedan Whelk rundat konkurrenterna genom slutkurvan och brisat undan till överlägsen seger.
29-årige Elfving ropade in Whelk som ettåring på Kriterieauktionen för 50 000 kronor och han har förvaltat pundet väl. Söndagens seger var hästens fjärde i nionde starten och ribban är högt lagd inför framtiden.
- Stochampionatet är helt klart målet. Hon visar bra takter hela tiden och utvecklas.

Thelin räknade in V75-dubbel
Många V75-spelare fick sina drömmar om sju rätt krossade redan i det inledande långloppet när storfavoriten Knifetown Winner galopperade i starten. Att han därefter gjorde en mycket stark insats och via femtespår i slutkurvan kom in som trea var en klen tröst.
- Det var jäkligt tråkigt! Jag hatar att bränna med straffar, sa Knifetown Winners tränare och kusk Nicklas Westerholm, som fick se pappa Robert Bergh vinna loppet med Hagentoy.
Den Kenneth Thelin-tränade skrällen kom loss från tredje par invändigt när en häst galopperade i andraspår på den sista bortre långsidan och sedan ställde han konkurrenterna schackmatt med en kraftfull slutrökare.
Kenneth Thelin, amatörtränare från Örnsköldsvik med fyra hästar i stallet, nöjde sig inte heller där. Redan i det efterföljande klass I-loppet var det dags för ett nytt segervrål när Ulf Ohlsson satte dit Global Teardrop i en tät slutstrid.
- Thelins hästar brukar gå bra och han har verkligen form på stallet för dagen, konstaterade kusken Ulf Ohlsson.

Två segrar även till Nurmos

Även Timo Nurmos bokförde sig för dubbla V75-triumfer, trots att storfavoriten S.G.Charpentier åkte på karriärens första förslust efter fyra raka segrar. Den här gången fick han nöja sig med andraplatsen bakom stallkamraten Aventador S.F. som med Örjan Kihlström i sulkyn levererade en ursinnig spurt. Eftermiddagens andra fullträff för Solvallatränaren grejade Extra Fudge som väl understödd av Jorma Kontio höll undan från ledningen.
- Han är en jättefin travare som bara blir bättre och bättre för varje gång, berömde Kontio.

Stora pengar på sjuorna
I kallblodsloppet tog Stig Jarle Röstes Art Kjarvald (Ulf Eriksson) in 40 meters tillägg och kämpade ner favoritspelade Alfie över upploppet. Thorsten Tietz rundade av V75-omgången tillsammans med Mon Etolie.
Sju rätt på V75 delade ut 658 136 kronor, sex rätt gav 5 247 kronor och för fem rätt fick man 363 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Susanne H Osterling, 42, är en av fem proffstränare på Solänget. Hon har en liten tränarrörelse och i år med en hög se..


Susanne H Osterling, 42, är en av fem proffstränare på Solänget. Hon har en liten tränarrörelse och i år med en hög segerprocent. Stallets hästar har vunnit fyra av 22 lopp 2017. Som kusk är Susanne H Osterling riktigt etablerad och det har blivit 37 segrar hittills i år och nästan 1,5 miljoner kronor inkört.
På söndagen avgörs GS75 på Hagmyren och Susanne H Osterling kör tre hästar. Bästa chansen har hon i GS75-6 som även är Dam-SM.
Dam-SM, som är ett lopp dit hela ekipage kvalat in via uttagningslopp runt om i landet. Susanne H Osterling vann uttagningsloppet på Bergsåker med Jeppas Picasso.
- Vi var med hyfsat från start och jag kände väl att jag inte behövde ge mig in i spetsstriden direkt, så var det också och de släppte mig till ledningen efter ett par hundra meter. Sedan fick jag köra sakta en bit och bestämma ända tills sista 700 då jag drog upp tempot själv. Hästen vann på bra sätt.
Jeppas Picasso kommer troligen att tillhöra favoriterna på söndagen.
- Jag måste erkänna att jag är dåligt påläst, särskilt när det gäller hästarna som kommer söderifrån. Den jag har bäst koll på är Hagentoy och det känns det är min värsta konkurrent.
Vi mötte i Skellefteå i maj och Ulf Ohlsson körde Hagentoy då och han tog sig precis förbi oss i starten, vi hade spår 2 och han spår 3. Nu tror jag att vi är gynnade att vi är längre ut, vi har spår 4 och Hagentoy spår 5. Det är klart att vi ska ta oss förbi de invändiga också…men jag tror vi gör upp om spetsstriden.
Är din häst bäst i ledningen?
- Ja, det är han.
- Det är klart att vi inte ger upp om vi måste köra bakifrån. Men jag kommer absolut inte att släppa någon ledning om vi når dit. Så är det!
Formen på Jeppas Picasso?
- Jag tycker att han gjort bra lopp mest hela tiden, både i fjol och i år. Det är en gedigen häst. Formen är riktigt, riktigt bra.
Du vann Dam-SM 2014 med Saxo Holmsminde, hur stort skulle det vara att ta SM-guld igen?
- Det skulle självklart vara väldigt roligt, det som är annorlunda mot andra damlopp är att man kvalar in tillsammans med hästen. När jag vann 2014 vann jag även Monté-SM för kallblod med Nordvanja, det skiljde bara nio dagar mellan segrarna.

”Torskade på linjen”
Förutom Jeppas Picasso i Dam-SM kör Susanne H Osterling ytterligare två hästar inom GS75-spelet.
- Sara Slogum (GS75-3) torskade jag med på linjen senast, hon gjorde ett bra lopp från ledningen. Det kan bli en bra placering igen och med lite flyt på resan kan vi vara trea-fyra.
- Grappen (GS75-7) har blandat och vi har inte kommit rätt på honom än. I Lycksele för tre starter sedan var han ute i ett förhållandevis hårt lopp och var bra som trea. Nu sist tyckte jag han var lite småtrög. Han får starta på. Han går med skor runt om nu. Bra läge men han kan inte öppna från start.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V86-spelet flyttade tillfälligt norrut veckan efter elitloppshelgen då Solvalla tog igen sig lite och hela omgången –åtta lopp - av..


V86-spelet flyttade tillfälligt norrut veckan efter elitloppshelgen då Solvalla tog igen sig lite och hela omgången –åtta lopp - avgjordes i Boden.
Travtränaren Petri Salmela har tre baser i livet som boende i finska Torneå, med tränarlicensen knuten till Boden och med en stor filial i Märsta.
Stallets bäste är också en av landets bästa fyraåringar.
Makethemark var favoritspelad i Kungapokalen i den senaste starten där han gjorde bort sig med galopp.
Många undrade om formen var i vikande. Den här kvällen hotade också ett innerspår bakom bilen och Ulf Ohlsson var fullt sysselsatt med att försöka ta sig ut i andraspår första halvvarvet. Svart kusk lyckades till slut och kunde köra sig till ledningen efter 600 meter.
Jan Norberg masserade favoriten med Robert Berghs Algot Zonett som spratt i galopp i den sista kurvan och Makethemark kunde kliva undan och vinna med många längder.

”Inga oschysstheter”
Luckan uppenbarade sig efter 500 meter – turligt?
- Lite strid var det men det var inga oschysstheter i alla fall. Det gäller att ha lite flyt i sådana lägen och det hade jag, sa Ulf Ohlsson.
Segern i försöket till Norrlands Grand Prix var värd 100 000 kronor för ägarna AB Nian från Älvsbyn. Petri Salmela kunde andas ut efter pärsen.
- Vi var i alla fall hundra säkra på att det inte var något fel på honom på Åby - men med tanke på läget i dag var det i alla fall en liten lättnad att det gick vägen. Det var extra roligt att komma hem och vinna!
Petri Salmela meddelade att Makethemark ska starta i Norge nästa gång. Hästen är preliminäranmäld till Fyraåringseliten söndagen 11 juni (V75) under Oslo Grand Prix-dagen.

Selmer – vilket löfte
Treårige Selmer I.H. ser ut som en kommande stjärna. Valacken kom från seger och ett banrekord i Skellefteå och kunde nu bärga andra raka trots att körande Mika Forss väntade lite väl länge med att sätta in slutstöten från femteparet utvändigt.
Selmer I.H. avslutade tungt i spåren och fångade in Canwin B.F. precis på linjen. Imponerande.
- Vi hade bestämt att vi skulle köra honom bakifrån i dag och säker var jag inte förrän på mållinjen. Han är mycket kapabel den här, sa finske kuskettan Mika Forss,
Umeåamatören Ingemar Hultqvist äger, tränar och har fött upp Selmer I.H. som var en av sju (!) hästar från stallet som startade i Boden den här kvällen. En proffsig amatör med ett stall där lärlingarna Samu Sundqvist och Malin Viklund bildar team.
Team Ingemar Hultqvist tog ytterligar en seger på V86. Segerrike Magnifik Brodde tuffade runt fältet i tredjespår sista 800 meterna i sprinterloppet i V86-6 från djupaste kön och även denne var kusligt bra. Mika Forss i vagnen igen.

Beau Mec i Scandalens
Ulf Ohlsson knep tre segrar på V86. I storloppet Scandal Plays Minne för högsta klassen behövde han dock inte tänka på finliret bakom tioårige Beau Mec.
Den forne derbyvinnaren fick dra tåget först i tredjespår sista 700 meterna. Tredje raka. Lars Wikström tränar.
Bakom Örnsköldsvikshästen Hagentoy hade Ohlsson lekstuga i ett försökslopp till klass-I (V75). Detta sedan Ulf Ohlsson än en gång bemästrat ett innerspår och kunde glida till ledningen i den första kurvan. Amatören Kenneth Thelin står bakom.

Idun överraskade
Omgångens jätteöverraskning kom i kallblodsloppet Greivins Minne. Danneros Micael Melander hjälpte amatören Peter Forsgren från samma bana med åttaåriga stoet Idun som påpassligt plockade första segern sedan april 2015 i detta finallopp med 100 000 kronor till vinnaren. En vinnare endast spelad på en procent på V86.
Triospelarma som prickade 13 Idun-2 Hallsta Majestix-7 Våler Troll fick 73 148 gånger pengarna i odds!

Favoriten i Lappland Cup
V86-2 var finalen av Lappland Cup med 60 000 kronor till vinnaren. Finalen hade föregåtts av ett försökslopp i Torneå där Don Juan Sisu vann i pigg stil från ledningen.
Att fyraåringen nu ställdes med 20 meters tillägg gjorde mindre. Don Juan Sisu – favoriten i loppet spelad på 34 procent - ser ut att vara ett löfte och spurtade till överlägsen seger efter att ha liftat med i ryggar till den sista kurvan. Uleåborg-tränaren Mauri Jaara managerar.
Petri Samelas Tortuga visade än en gång att hon tål tuffa upplägg. Kaj Widell körde offensivt i dödens och bemästrade ledande favoriten Castanya Am knappt men säkert.
Åtta rätt på V86-spelet gav 13 715 kronor. Sju rätt delade ut 35 kronor medan det blev jackpot på sex rätt och extra miljoner att spela om nästa onsdag.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-10 2140/4 str
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-8 1640/1 3 14.3 27
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-8 2140/2 2 15.7 75
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-10 Johnny Takter 2140/3 D 2 14.4 50
2016-01-20 2016-01-20 Romme-2 Ulf Ohlsson 2140/2 B 1 16.1 30
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-6 Per Linderoth 2140/6 B 1 15.5 32
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-5 Per Linderoth 2140/1 C 0 g 26
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-10 EJ KLAR KÖRSVEN 2640/1 B 0 16.1 21
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Micael Melander 1640/3 B 1 13.5 21
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-11 Ulf Ohlsson 1640/7 D 4 12.9 213
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-3 Per Linderoth 1640/5 A 5 12.7 17
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-10 Torbjörn Jansson 2640/11 D 6 15.1 220
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Ingvar Nyberg 2140/2 B 2 13.0 48
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-10 Hanna Olofsson 2140/5 A 6 13.3 51
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Hanna Olofsson 2140/5 A 1 15.3 15
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-6 Ulf Ohlsson 2140/10 C 7 14.2 118
2017-05-31 2017-05-31 Boden-9 Ulf Ohlsson 2140/1 A 1 14.3 26
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Ulf Ohlsson 2640/3 B 1 14.0 17
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-4 Oskar Kylin-Blom 2140/10 B 1 14.4 36
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-4 Erik Adielsson 2660/15 C 0 g 196
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-3 Daniel Wäjersten 2140/3 C 4 17.4 22
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-9 Daniel Wäjersten 2660/11 B 2 16.7 25
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Daniel Wäjersten 2140/8 B 1 14.9 56
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-5 Per Linderoth 2160/12 B 6 15.5 53
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-10 Per Linderoth 3160/13 C 0 17.1 661
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-6 Rikard N Skoglund 1640/5 B 3 13.8 25
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-4 Ulf Ohlsson 2140/4 B 2 14.8 15
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 1640/4 C 0 13.2g 36
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-2 Ulf Ohlsson 2140/6 B 1 15.7 13
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-4 Daniel Wäjersten 2140/8 A 1 14.6 19
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-9 Robert Bergh 2140/11 C 4 13.6 141
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-5 Robert Bergh 3140/9 B 1 16.6 269
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-9 Robert Bergh 2640/4 B str
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-6 Robert Bergh 1640/4 C 2 12.3 59
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-10 Per Linderoth 2140/9 C 0 14.8 131
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 2160/13 A 3 14.5 222
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-6 Daniel Wäjersten 1640/5 A 5 14.8 64
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Ricky Eklund 2140/12 A 7 15.2 32
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-3 Erik Adielsson 3180/8 C 0 15.2 44
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Sofia Frilén 1640/6 C 4 12.7 27
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 Ingvar Nyberg 1660/6 B 0 g 23
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-6 Daniel Wäjersten 2140/9 B 4 16.5 69
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-6 Ulf Eriksson 2140/6 B 6 14.4 146
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-1 Rikard N Skoglund 2140/8 B 4 14.2 193
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-1 Daniel Wäjersten 2640/5 A 3 15.8 20
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-10 Daniel Wäjersten 2140/8 C 0 13.8 209
2019-02-15 2019-02-15 Boden-1 Rikard N Skoglund 2640/6 A 1 16.6 14
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-7 Daniel Wäjersten 1640/6 B 1 15.8 14
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-10 Daniel Wäjersten 1640/4 D 3 12.1 194
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-4 Rikard N Skoglund 2140/1 C 4 14.9 157
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-4 Ulf Ohlsson 2140/3 C 0 13.9 466
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-3 Daniel Wäjersten 4180/5 B 5 19.0 64
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-4 Jimmy H Andersson 1640/9 C 0 180
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-8 Stefan Edin 2640/9 D 0 14.9 757
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-10 Rikard N Skoglund 1640/11 D 0 12.5 735
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-4 Rikard N Skoglund 2140/3 C 1 13.9 67
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-9 Rikard N Skoglund 2140/5 B 5 14.3 75
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-3 Magnus A Djuse 2160/4 B 5 14.7 71
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-7 Rikard N Skoglund 1640/5 D 0 g 339
2020-03-19 2020-03-19 Boden-9 Rikard N Skoglund 1640/4 B 1 14.9 37
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 3180/7 C 5 16.8 221
2020-02-27 2020-02-27 Boden-3 Rikard N Skoglund 2140/3 B 1 16.5 14
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-8 Ulf Ohlsson 2140/1 B 2 15.6 22
2020-01-30 2020-01-30 Boden-9 Mats E Djuse 2140/10 B 3 15.1 36
2020-01-19 2020-01-19 Boden-9 Mats E Djuse 2660/5 A 2 16.5 44
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-8 Mats E Djuse 1640/8 A 3 15.0 51
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-6 Micael Melander 2680/12 C 0 18.1 347
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-4 Stefan Edin 1640/4 C 4 15.0 23
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-6 Stefan Edin 2160/10 C 3 15.2 64
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-5 Susanne H Osterling 2140/8 D 0 14.2 1289
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-4 Stefan Edin 1640/4 C 4 15.2 23
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-5 Oskar Florhed 2160/8 C 8 15.6 87
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-8 Daniel Wäjersten 2160/8 B 0 16.8 41
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-8 Jimmy H Andersson 1640/9 C str
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-4 Susanne H Osterling 1640/5 D 0 15.4 805ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se