Kaiser Southwind travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Kaiser Southwind travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Kaiser Southwind har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Kaiser Southwind har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Kaiser Southwind


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex fö..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.
65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex försök som samtliga ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Svante Båth, som kvalar en kvartett, är troligen mycket nöjd sedan hans hästar samtliga dragit bra framspår i sina uttagningslopp: Deep Pockets (spår 3), Global Welcome (spår 5), Attraversiamo (spår 5) och Global Withdrawl (spår 2).

Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2019 (V75-1)
2 640 meter autostart
1) Flight Dynamics – Carl Johan Jepson
2) Danilo Brick – Björn Goop
3) Deep Pockets – Erik Adielsson
4) In Love Boko – Emilia Leo
5) Victory Lee – Adiran Kolgjini
6) Run Brodde Run – Peter Untersteiner
7) Carhu – Jorma Kontio
8) Campo Bahia – Conrad Lugauer
9) Bordeaux Doc – Åke Lindblom’
10) Sandsjöns Enzo – Johan Untersteiner
11) Viking Brodde – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2019 (V75-2)
2 640 meter autostart
1) Kennedy – Adrian Kolgjini
2) Ad Hoc – Carl Johan Jepson
3) Mellby Glader – Robert Bergh
4) Global Wise Guy – Jorma Kontio
5) Night Brodde – Conrad Lugauer
6) Cesar F.C. – Kaj Widell
7) That's Art – Peter Untersteiner
8) Messiah – Örjan Kihlström
9) Hurricane River – Christoffer Eriksson
10) Betting Gangster – Rikard N Skoglund

Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2019 (V75-3)
2 640 meter autostart
1) Moneykeeper – André Eklundh
2) Gambit Brodde – Conrad Lugauer
3) Magic Cash – Jorma Kontio
4) Tengil Face – Adrian Kolgjini
5) Global Welcome – Erik Adielsson
6) Staro Moschino – Johan Untersteiner
7) Betting King – Victor Rosleff
8) Alone – Örjan Kihlström
9) M.T.Nordic Spirit – Peter Untersteiner
10) My Tambourine Man – Nicklas Westerholm
11) Concrete Dee – Kenneth Haugstad

Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2019 (V75-5)
2 640 meter autostart
1) Love Håleryd – Peter Untersteiner
2) Cab Lane – Jorma Kontio
3) Dali Pagadi – Sofia Adolfsson
4) Filur Sisu – Per Nordström
5) Attraversiamo – Erik Adielsson
6) Borups Senator – Kim Eriksson’
7) Tony Afrika – Adrian Kolgjini
8) Ferrari Sisu – Marc Elias
9) Rudisha – Robert Bergh
10) Kaiser Southwind – Åke Lindblom
11) Eicas – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2019 (V75-6)
2 640 meter autostart
1) Marcello Wibb – Johan Untersteiner
2) Global Withdrawl – Erik Adielsson
3) Smokin Joe – Adrian Kolgjini
4) Admirer – Conrad Lugauer
5) Testa di Cavolo – Emilia Leo
6) Avant Garde – Robert Bergh
7) Inti Boko – Björn Goop
8) Zephyr Kronos – Örjan Kihlström
9) Upload – Carl Johan Jepson
10) Global Winner – Jorma Kontio
11) Royal T.N. – Oskar J Andersson

Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2019 (V75-7)
2 640 meter autostart
1) Great Winner – Magnus Jakobsson
2) Adde S.H. – Peter Untersteiner
3) Typhoon Face – Lutfi Kolgjini
4) Roofie – Johan Untersteiner
5) Carozzo – Stefan Söderkvist
6) Istanbul Boko – Jorma Kontio
7) Ike Schermer – Rick Ebbinge
8) Pinto Bob – Robert Bergh
9) Give You All Of Me – Björn Goop
10) Forfantone Am – Örjan Kihlström
11) Staro McMillan – Steen Juul

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Skrällarna stod minst sagt som spön i backen när V86 avgjordes i Lindesberg under onsdagen. Trots att ett par favoriter vann så blev det in..


Skrällarna stod minst sagt som spön i backen när V86 avgjordes i Lindesberg under onsdagen. Trots att ett par favoriter vann så blev det ingen som hittade åtta rätt och därmed blir det jackpot nästa onsdag då V86 avgörs i Visby.
Omgångens största favorit Vincero Gar föll nämligen tungt
för Alessandro Gocciadoro. Trots att han smärtfritt fick överta ledningen från Final Dream efter ett halvvarv, kunde han inte stå emot en mycket bra Hierro Boko till slut. Vincero Gar såg tidigt seg ut och hade inte sin bästa dag, men det hade onekligen Hierro Boko, som tränas av Marcus Lindgren. Hästen gjorde en ruggig insats som plockade ner jättefavoriten den sista biten. Segertiden blev 1.12,3/1640a och i sulkyn satt Ulf Ohlsson.
– Han hamnade utvändigt direkt och jag förstod väl att Gocciadoro skulle få överta ledningen. Han fick göra grovjobbet hela vägen och han var fantastiskt duktig måste jag säga. Hästen visade fantastisk form i Norge senast när han var otroligt bra. Det är klart att jag trodde inte att vi skulle vinna loppet när jag låg utvändigt varvet kvar, men han kändes väldigt stark femhundra kvar och Gocciadoros häst hade problem med travet i sista kurvan. Han avgjorde enkelt till slut, sa Ulf Ohlsson:
Ulf Ohlsson fortsatte med seger även i loppet efter där han styrde in favoriten Mago i V86-4. Efter en startgalopp fick hästen en fin löpning och angrep i tredjespår genom sista kurvan. Över upploppet kopplade Mago enkelt greppet och vann i övertygande stil. Tränar gör amatören Ingbritt Persson.

Favoriten Ad Hoc inledde
V86-omgången inleddes även med en favoritseger genom Ad Hoc, tränad av Raoul Engblom och körd av Carl Johan Jepson. Ad Hoc serverades en fin resa i andra par utvändigt och tackade för det genom att speeda till en mycket lätt seger. Jepson kunde vänta med attacken till i utgången av sista kurvan och Ad Hoc avgjorde i ett nafs in på upploppet före en tapper Kaiser Southwind som gjort grovjobbet utvändigt om ledaren. Ad Hoc är en jättefin fyraåring som därmed tog sin sjunde seger i karriären.
- Han gick felfritt, det var nära galopp, men han höll sig på benen som tur var. Han slog av på takten när han kom först. När hästen är hundraprocentigt fräsch kan han bli riktigt bra och då är han snäppet under de bästa. Han är lite valpig ännu men i dag skötte han sig och det driver bra för honom. Jag gillar verkligen hästen, sa Carl Johan Jepson.

Artursson fick hålla andan med Miss Lovelace
Men sedan blev det värre på V86 och skrällarna duggade tätt. Linda Artursson levererade en riktig smällkaramell när hon styrde in 26-oddsaren Miss Lovelace till seger i den tredje avdelningen. Trots att hästen fortfarande låg bland de sista vid ingången till slutkurvan, svepte hon hela fältet ute i spåren och fångade in storfavoriten Valter Vald precis före mållinjen. Den sistnämnde föll med flaggan i topp efter en tuff resa utvändigt om ledaren. Miss Lovelace tränas av Rättviks-amatören Christian Hansen och kusken Linda Artursson var inte förvånad över skrällen.
– Det är jag faktiskt inte för hon är en riktigt bra häst men brottas med sig själv och galopperar mycket. Man får sitta och hålla andan när man kör henne för det är hon som bestämmer, sa Linda Artursson med ett skratt.
– Det blev strul hela vägen med hästar som var i vägen framför mig men jag kände på sista långsidan att det bet riktigt bra när jag petade till henne.
En överraskning blev det även i V86-2 där Bottnas Future, tränad av Roger Walmann, vann från ledningen för Örjan Kihlström i ett galoppfyllt lopp. Storfavoriten Dixie Brick galopperade i den första kurvan.

Henna och Bag’s Simoni gladde Veijo
Henna Halme slog till i den sjätte avdelningen och gladde säkert sin sambo Veijo som är höftopererad, när hon styrde in Bag’s Simoni till en knapp seger. Hästen attackerade via tredjespår runt sista kurvan från tredje par utvändigt. Men 250 meter kvar tog Bag’s Simoni något galoppsteg när han var gott gåendes och där såg segern ut att flyga sin kos. Men hästen kom tillbaka över upploppet och kopplade greppet på Cool On Photos. Han lyckades sedan hålla undan med minsta möjliga marginal före en vasst spurtande Dexter Brick.
– Det är en fantastisk häst som är min favorit. Han gör alltid sitt bästa och jag gillar verkligen den här hästen, sa Henna Halme.

Spets och slut för Ajlexes Cubano
I V86-7, Bergslagsloppet, blev det ett nytt favoritfall när Canari Match blev överflygad i starten av en katapultstartande Ajlexes Cubano och sedan inte hade en chans att komma loss. Ajlexes Cubano blixtrade direkt till ledningen och spårade runt om för Tomas Pettersson. Hästen inledde med 1.10,2 första femhundra metrarna och över upploppet attackerade Elian Webb men Ajlexes Cubano, tränad av Anders Jonsson, svarade knappt men säkert.
– Det är otroligt att han utvecklas som han gör och han är faktiskt bättre än någonsin när han är nio år, sa tränaren, uppfödare och delägaren Anders Jonsson.
– Jag spetsade ganska enkelt och sedan gällde det att hålla kvar den i rygg. Han blir lite bekväm den sista biten och det hjälper inte att tjoa på honom för det sköter han själv. Han vann säkert med huvud, hals. Varje gång tänker man att han sjunger på refrängen men så sprattlar han till igen och har nu hållit den här nivån så länge så det är vi glada för, sa Tomas Pettersson.

Största knallen kom i sista
I V86-avslutningen kom den största knallen av dem alla i omgången. Saga Doc, streckad på blott en procent(!) av insatsfördelningen, krossade favoriten Fossens Wally från dödens. Trots att hon gick utvändigt om denne så kopplade hon enkelt greppet över upploppet. I sulkyn satt Thorsten Tietz.
– Hon var väldigt stark och vann lätt. Jag var säker redan i sista sväng, sa Thorsten Tietz.
Den som har gjort tränarjobbet till Saga Doc är amatören Stellan Tidelius och han var inte förvånad över skrällsegern.
– Jag trodde på henne, men inte att hon skulle vinna från dödens, sa Stellan Tidelius.
Ingen med åtta rätt alltså och sju rätt betalade 237 364 kronor och sex rätt gav 3960 kronor. Därmed blir det jackpot till den kommande V86-omgången nästan onsdag och den avgörs på Visbytravet.

Michael Carlsson, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné på de mindre travbanorna runtom i landet. På onsdag har turen kommit till den pittoreska banan i Lindesbe..


V86 fortsätter sin sommarturné på de mindre travbanorna runtom i landet. På onsdag har turen kommit till den pittoreska banan i Lindesberg, där picknickkorgarna brukar trängas i gröngräset runt ovalen.
– Det är alltid väldigt trevligt och mycket folk när det är stortrav på de här mindre banorna. Lindesberg har verkligen sin charm och det är kul att köra sådana här omgångar. Det ska dessutom bli bra travväder, säger Åke Lindblom.

”Är en väldigt fin och lovande hingst”
Han är tränare i Örebro vilket får räknas som nästgårds med Fornaboda-travet i Lindesberg. Åke Lindblom tävlar ofta där och med fina framgångar. På onsdag reser han dit med en häst i bagaget, Kaiser Southwind, och det är i angeläget ärende. Hästen kommer från en lätt seger just på Lindesberg och för tre starter sedan var han ute mot kulltopparna på Solvalla och följde med bra in i mål som fyra bakom Jaguar Dream och Forfantone Am.
– Kaiser Southwind (V86-1) är en väldigt fin och lovande fyraårig hingst som har varit otroligt bra. Han är under stark utveckling och blir bara bättre och bättre. Jag hoppas mycket på honom i framtiden, säger Åke Lindblom.
– Jag körde jobb med honom i dag (måndag) och han kändes jättefin. Senast vann han ett halvbilligt lopp efter att jag kört till ledningen. På Solvalla för tre starter sedan gick han med full fart genom mål mot topphästar. Då hade han innerspår bakom bilen och öppnade väldigt bra, utan att jag körde för fullt med honom.

”Tanken är spets och slut”
På tal om innerspår så är det precis det utgångsläget som gäller för Kaiser Southwind i den inledande V86-avdelningen. Hästen är inte så hårt betrodd i skrivande stund och bara femtehandsfavorit på streckfördelningen. Men om man får tro tränare Lindblom låter det nästan som ett klartecken.
– Innerspåret bakom bilen i Lindesberg är bra och läget är perfekt. Jag ser positivt på uppgiften och tror på bra chans att han håller upp ledningen. Gör han det så ökar chanserna ytterligare.
Kan det vara spets och slut?
– Haha, jag är ju alltid optimistisk men tanken är så i alla fall. Jag tycker att han ska ha stora möjligheter att vinna loppet.
Några ändringar i balans och utrustning?
- Nu blir det barfota runt om. Han gick barfota fram senast och med skor bak för att spara en växel till det här loppet. Jag hade faktiskt anmält honom till Margareta-loppet på Solvalla men poängen räckte inte för att komma med där. Vi får ta dom här i stället, säger Åke Lindblom.

”Potential att bli en topphäst”
På tal om Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla så selar Lindblom ut stallets bästa häst (enligt han själv) Karat Band i V64 under tisdagen. Den treårige hingsten efter Love You vann ett Margareta-lopp i maj i imponerande stil och tjänade då 300 000 kronor. Nu har han chansen att göra det igen.
– Karat Band är en fantastisk häst som har potential för att bli en topphäst. Han har gjort allting rätt förutom senast då han galopperade men det var ett litet olycksfall i arbetet. Han blev rädd när jag drog urryckarna och sprattlade till när det gick så fort.
– Han är fortfarande en bebis och är ganska lugnt tagen, även om han har tjänat väldigt mycket pengar. Jag har haft många hästar efter Love You men han har öppnat bäst av dem alla i sina fem första starter. Han är stor och långt ifrån färdig så jag hoppas att det finns mycket utveckling kvar i honom.

Michael Carlsson, Kanal 75


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna k&..


Sex uttagningslopp körs till vardera lopp och för att bärga en finalplats gäller det att sluta bland de två främsta. Finalerna körs på Solvalla söndag 30 september och där väntar två miljoner kronor på vinnaren i kriteriet och 1,4 miljoner kronor på vinnaren av oaks. För de hästar som är med i Premiechansen gäller dubbla prissummor. I kriteriet är distansen 2 640 meter, ett halvvarv länge än i oaks, och båda loppen startas med bil.

Kriterieförsök 1
1 Tartaurus Face - Kolgjini L
2 Elcamino Dimanche - Bergh R
3 Önas Nougat - Nordström P
4 Attraversiamo - Adielsson E
5 Dexter Brick - Djuse M
6 Borups Senator - Eriksson C
7 Carhu - Widell K
8 Look Håleryd - Untersteiner P
9 Sandsjöns Enzo - Lövgren J
10 S.G.Flying Diaval - Kihlström Ö
11 Kaiser Southwind - Lindblom Å
12 My Tambourine Man - Westerholm N

Kriterieförsök 2
1 Holy Water - Eriksson C
2 Global Wise Guy - Kontio J
3 Wisdom Teacher - Lennartsson P
4 Golden News - Linderoth P
5 Rudisha - Bergh R
6 Flight Dynamics - Kihlström Ö
7 Marcello Wibb - Untersteiner J
8 Qvidja's First - Korpi J
9 Edfromed - Lindblom Å
10 Ad Hoc - Jepson C J
11 Great Winner - Goop B
12 Announcement - Adielsson E

Kriterieförsök 3
1 Mellby Goofy - Ohlsson U
2 Ferrari Sisu - Lugauer C
3 Forfantone Am - Kihlström Ö
4 Noble Boy - Linderoth P
5 That's Art - Untersteiner P
6 Typhoeus Face - Kolgjini A
7 Onkel K.J. - Kontio J
8 Global Welcome - Adielsson E
9 In Love Boko - Widell K
10 Staro McMillan* - Juul S
11 Global Wildlife - Goop B
12 Mellby Glader - Bergh R

Kriterieförsök 4
1 Mellby Guvernören - Linderoth P
2 Jaguar Dream - Sjöström C
3 Scorzone - Forss M
4 African Coast - Westholm J
5 Address Book - Untersteiner J
6 Crash Axe - Kihlström Ö
7 Intense Boko - Witasp L
8 Aiming to Win - Bergh R
9 Cab Lane - Kontio J
10 Devil Sound - Zackrisson A
11 Smokin Joe - Kolgjini A
12 Garrett Mix - Adielsson E

Kriterieförsök 5
1 Funky - Ohlsson U
2 Alone - Kihlström Ö
3 Baritone Artist - Svedberg M B
4 Gumball In - Untersteiner J
5 Fusion Scoop* - Juul S
6 Peak Fear - Lövgren J
7 Global Withdrawl - Adielsson E
8 Alfred Zonett - Bergh R
9 Danilo Brick - Goop B
10 Campo Bahia - Lugauer C
11 Dats So Cool - Lennartsson P
12 Mellby Guard - Untersteiner P

Kriterieförsök 6
1 Roofie - Untersteiner J
2 Betting Gangster - Jepson C J
3 Inti Boko - Kontio J
4 Riptide R.D. - Nyström P
5 Echelon - Lövgren J
6 Filur Sisu - Nordström P
7 Buzzer Beater - Linderoth P
8 Pinto Bob - Bergh R
9 Fortune Mearas - Ohlsson U
10 Il Boscaiolo - Kolgjini A
11 Fernando Vixi - Korvenoja T
12 Mr Clayton J.F. - Kihlström Ö

Oaksförsök 1
1 Whataboutyou Zaz - Westerholm N
2 Global Vintage - Kontio J
3 DancingQueenDiablo - Untersteiner P
4 Convivial Church - Untersteiner J
5 Evelyn - Kihlström Ö
6 Tzarina Face - Kolgjini L
7 WingsofcrazinessÅs - Oscarsson K
8 A Perfect Victory - Oscarsson J
9 A Sweet Dance - Ohlsson U
10 Ajabaja - Goop B
11 Flaming Ace Sisu - Sjöström C
12 Global Wilderness - Adielsson E

Oaksförsök 2
1 Twinkle Face* - Spangenberg D
2 Conrads Rödluva - Kihlström Ö
3 Mellby Gin - Ohlsson U
4 Activated - Jepson C J
5 Maggie Cash - Eriksson C
6 Fortune Pace - Kylin Blom O
7 Mellby Glorious - Goop B
8 Alfredo Sauce - Andersson M J
9 Aleppo Pine - Haugstad K
10 Maharanee Star - Kolgjini A
11 Haze - Djuse M P
12 Global Wild Card - Adielsson E

Oaksförsök 3
1 Ti Punch Broline - Haugstad K
2 True Devotion - Kontio J
3 Bechamel - Kihlström Ö
4 Borups Syren - Untersteiner P
5 Dancin in the Rain - Linderoth P
6 Miss Sober - Bergh R
7 No Matter - Adielsson E
8 Call Me Brodda - Eriksson K
9 Feather Sisu - Forss M
10 Twyla Face - Ohlsson U
11 Fanny Chenal* - Goop B
12 Up to Me - Sjöström C

Oaksförsök 4
1 Fruska Am - Lindberg K
2 Lamona Håleryd - Jepson C J
3 Racing Brodda - Djuse M
4 Zeta Kronos - Ohlsson U
5 Lipstick Tooma - Ivanov J
6 Absurd - Kihlström Ö
7 Zenita Kronos - Oscarsson K
8 Zara Kronos - Lövgren J
9 Fairytail Mearas - Untersteiner P
10 Au Pair Girl - Bergh R
11 Adorable Lady - Aikio P
12 Loser on Loser - Goop B

Oaksförsök 5
1 La Camilla Pellini - Ohlsson U
2 Valetta - Goop B
3 Global Wishmeluck - Jepson C J
4 Arctic Michelle - Korpi J
5 Staro Miami - Forss M
6 Quarcia - Untersteiner J
7 Aria - Kihlström Ö
8 Musique d'Inverne - Adielsson E
9 Reality Cash - Linderoth P
10 Flair Delice - Lennartsson P
11 Ilydia Boko - Lugauer C
12 Mariah's Baby K.V. - Kontio J

Oaksförsök 6
1 Fragolini Am - Söderberg L-G
2 Argbiggan - Svanstedt R
3 Formosa Am - Westholm J
4 Laurenti - Bergh R
5 Follow Me Sisu - Djuse M
6 Flash Am - Kihlström Ö
7 Amiral Weah - Adielsson E
8 Felicity Shagwell - Eklundh A
9 Indiana Boko - Kontio J
10 In Royalty Boko - Korvenoja T
11 Souzy - Goop B
12 Zingy Kronos - Ohlsson U

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-1 Åke Lindblom 2140/1 C 3 18.5 16
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-1 Åke Lindblom 1640/1 D 1 16.7 88
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-7 Åke Lindblom 2140/12 D 0 16.3 430
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-3 Åke Lindblom 2640/11 C 4 14.1 221
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-9 Åke Lindblom 2640/1 C 3 14.6 200
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-6 Åke Lindblom 2609/2 C 4 15.8 78
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-6 Åke Lindblom 2140/1 C 3 13.8 220
2018-05-18 2018-05-18 Romme-5 Åke Lindblom 2140/3 A 1 14.7 65
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-5 Åke Lindblom 2140/1 A 3 16.7 38
2018-03-23 2018-03-23 Romme-3 Åke Lindblom 2160/7 B 1 16.2 27
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-3 Åke Lindblom 2140/4 C 3 20.2 25
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-4 Mats Holmstedt 2140/12 A 0 16.5 22
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-9 Åke Lindblom 2640/10 D 0 15.3 1120
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-10 Åke Lindblom 2140/11 C 5 13.1 817
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-3 Åke Lindblom 2140/1 C 2 13.6 77
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-3 Åke Lindblom 2680/6 B 1 15.3 21
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-13 Åke Lindblom 2140/8 D 5 12.6 667
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-9 Åke Lindblom 2140/1 D 4 13.3 854
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-9 Åke Lindblom 1640/8 B 5 12.3 180
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-7 Sofia Adolfsson 2140/12 C 1 15.3 41
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-7 Sofia Adolfsson 2660/15 D 8 16.5 870
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-9 Sofia Adolfsson 2160/9 B 3 15.8 101
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-9 Åke Lindblom 2140/2 C 0 16.2g 296
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-6 Åke Lindblom 2160/7 C 0 14.7 520
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-6 Sofia Adolfsson 2140/10 A 0 18.4 32
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 Carl Philip Lindblom 2140/5 A 8 15.7g 27
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-4 Åke Lindblom 2140/5 C 0 13.9g 134
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-6 Åke Lindblom 2140/3 C str
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-8 Åke Lindblom 3160/15 B 4 15.9 122
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-8 Åke Lindblom 2660/13 A 7 16.4 38
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-5 Sofia Adolfsson 2140/3 B 0 15.4 218
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-4 Sofia Adolfsson 2100/5 C str
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-1 Sofia Adolfsson 2100/1 C 5 14.8 191
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-1 Sofia Adolfsson 2160/10 B 0 16.9g 42
2021-08-16 2021-08-16 Romme-4 Sofia Adolfsson 2180/11 B str
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-10 Sofia Adolfsson 2140/9 D 0 14.1 1159
2021-07-12 2021-07-12 Vaggeryd-3 Sofia Adolfsson 2140/11 B 3 14.1 57
2021-05-21 2021-05-21 Romme-1 Sofia Adolfsson 2160/9 B 2 14.0 32
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-5 Sofia Adolfsson 2140/7 D 4 14.4 701
2021-04-09 2021-04-09 Romme-5 Sofia Adolfsson 2160/8 B 1 14.7 42
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-6 Sofia Adolfsson 2140/7 C str
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-9 Sofia Adolfsson 2140/10 D 4 13.9 357
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-9 Sofia Adolfsson 2140/10 D 2 15.2 72
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-4 Sofia Adolfsson 2140/8 C 2 15.3 72
2022-12-24 2022-12-24 Eskilstuna-4 Sofia Adolfsson 2140/9 B 3 14.6 38
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-9 Sofia Adolfsson 2680/12 A 4 16.5 107
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-8 Anna Sedström 2640/10 C 6 13.7 278
2022-11-01 2022-11-01 Axevalla-7 Sofia Adolfsson 2140/9 C 4 14.1 610
2022-10-20 2022-10-20 Årjäng-3 Sofia Adolfsson 2640/8 C 5 15.0 465
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-7 Sofia Adolfsson 2140/4 A 1 15.2 78
2022-09-08 2022-09-08 Örebro-6 Sofia Adolfsson 2100/11 B 4 15.1 32
2022-08-26 2022-08-26 Årjäng-2 Sofia Adolfsson 3160/6 B 3 16.3 224
2022-08-19 2022-08-19 Örebro-6 Sofia Adolfsson 2100/5 B 0 15.0 172
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-6 Sofia Adolfsson 2160/11 B 6 16.9 67
2022-07-13 2022-07-13 Åmål-4 Sofia Adolfsson 2080/8 B 0 16.1 175
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-4 Sofia Adolfsson 2140/10 B 0 14.3 319
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-5 Sofia Adolfsson 2160/12 C 2 13.8 90
2022-05-14 2022-05-14 Årjäng-9 Sofia Adolfsson 2160/6 B 3 15.2 189
2022-04-25 2022-04-25 Mantorp-9 Sofia Adolfsson 2660/12 D 0 15.4 696
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-4 Sofia Adolfsson 2140/6 D 0 106
2022-01-21 2022-01-21 Axevalla-3 Sofia Adolfsson 2140/2 C 5 16.0 73
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-6 Sofia Adolfsson 2100/11 D 1 15.0 92
2023-12-20 2023-12-20 Solvalla-6 EJ KLAR KÖRSVEN 2140/9 D 8 17.3 903
2023-12-07 2023-12-07 Örebro-3 Sofia Adolfsson 2100/7 B 6 16.1 292
2023-11-23 2023-11-23 Örebro-1 Sofia Adolfsson 2180/14 A 5 17.7 294
2023-10-02 2023-10-02 Färjestad-3 Sofia Adolfsson 2140/9 D 0 14.0 919
2023-09-11 2023-09-11 Färjestad-6 Juhani Partanen 2140/9 A 3 14.9 41
2023-08-18 2023-08-18 Årjäng-6 Sofia Adolfsson 2640/7 C 6 15.3 715
2023-07-06 2023-07-06 Årjäng-1 Sofia Adolfsson 2160/11 B 0 15.0 641
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-2 Sofia Adolfsson 2680/11 B 0 16.1 224
2023-05-30 2023-05-30 Eskilstuna-4 Sofia Adolfsson 3160/8 B 4 15.9 515
2023-05-22 2023-05-22 Lindesberg-1 Sofia Adolfsson 2160/8 B 4 14.8 205
2023-04-15 2023-04-15 Rättvik-9 Sofia Adolfsson 2160/11 A 3 15.1 48
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-4 Sofia Adolfsson 2680/9 A 5 14.9 133
2023-02-23 2023-02-23 Färjestad-6 Sofia Adolfsson 2140/3 B 3 15.7 55
2023-02-03 2023-02-03 Örebro-7 Sofia Adolfsson 2180/10 B 2 14.6 71
2023-01-22 2023-01-22 Färjestad-10 Sofia Adolfsson 2160/9 B 4 14.4g 220
2023-01-09 2023-01-09 Örebro-3 Sofia Adolfsson 2160/8 B 5 16.4 63ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se