Vine Vision travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Vine Vision travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Vine Vision har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2024-04-29 2024-04-29 Visby-1 Roger Hassborg 2120/1 D

Nyheter för travhäst Vine Vision


Det var jackpot på V86-spelet och rejälare betalt än vanligt för alla som lyckades pricka alla vinnarna. Åtta system belönades m..


Det var jackpot på V86-spelet och rejälare betalt än vanligt för alla som lyckades pricka alla vinnarna.
Åtta system belönades med dryga miljonen på V86, spelet som faktiskt lett till miljonutdelning sex av de senaste åtta omgångarna.
Att Kaj Widell var en kusk i flytet efter tisdagens dubbelseger på Solvalla kanske var draget för många. Solvallakusken satt bakom sexåriga stoet C.R.Nobless i ett sprinterlopp för ston som tjänat mellan 160 000 och 340 000 kronor.
Från femtespåret bakom bilen sände Widell till ledningen med dalastoet som ledde loppet runt om. Segertiden 1.12,0 över 1640 meter auto var ett nytt rekord för hästen.
- Hon har aldrig varit bättre. Jag vet ju hur startsnabb hon är och tänkte att jag skickar väl iväg henne trots att jag inte kunde de andra hästarna. I och med att det var 1600 meter ville jag prova i ledningen och det visade sig vara rätt  i dag i alla fall. Hon kan vara lite vek sista 50 men nu hade jag ett sådant grepp att jag aldrig var orolig, sa segerkusken.
C.R.Nobless – spelad endast på fem procent – ägs och har fötts upp av familjen Ruusunen. Hannele Ruusunen är amatören med licens på Rommetravet som tycks ha hittat den rätta melodin med hästen på slutet.
Onsdagens seger var stoets tredje på 68 starter i livet, varav två har kommit inom en månad.
- Vi har tränat lite annorlunda. Jag var egentligen aldrig orolig! sa en mycket glad Hannele Ruusunen.

Goop tog starten
Det kom en hel del nederbörd i Stockholm och banan var något vansklig.
Ribaude kunde v i s s t ta ledningen från innerspåret. Ganska enkelt till och med vilket få trodde på förhand inför V86-2. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 första 500 mattades heller inte den sexårige valacken utan tvärtom stack undan på pigga ben över upploppet för Björn Goop.
Favoriten Vine Vision fick trava utvändigt och galopperade som slagen på upploppet. Segertiden 1.13,3 över 2140 meter, auto.
- Visst kan han öppna! Han har varit med i V75 flera gånger och varit bra och mött tufft motstånd i år. Han har tränat bra också och kanske gick ner i klass till det här loppet också, summerade Björn Goop den snygga segern med hästen som ägs av Three Kings HB i Vimmerby.
Ett väl samlat fält gick in i den sista kurvan i trekilometersloppet på kupongen. Tyson Dimanche hade bidat sin tid i fjärdeparet utvändigt och avgjorde med att spurta tyngst och snabbast för Carl Johan Jepson. Halmstads Magnus Dahlén tränar valacken som brukar visa sig riktigt bra då han travar hela vägen.
Dom Perignon hade inför onsdagen vunnit fyra av de fem lopp han gått i ledningen. Nu körde Torbjörn Jansson för första gången och använde sig av den taktiken igen vilket resulterade i en lätt seger. Per-Erik "Bullen" Pettersson, tidigare proffs på Solvalla, tränar och äger.

Franklin har börjat leverera
På Jägersro var kvällens största favorit Franklin Face överlägsen efter tidig ledning för Adrian Kolgjini. I den senaste starten fick duon svar i spetsstriden, togs upp och hamnade bakom hästar.
På onsdagen gick det lugnare till. Adrian Kolgjini kunde lugnt ta över efter 600 meter och ryckte undan med några säkerhetslängder till slut.
Franklin Face har alltid lovat mycket men det är först som valack hästen har börjat leverera på en högre nivå.
Tränaren Lars I Nilsson pustade ut.
- Han var ojämn tidigare utan den där extra ”kicken”. Nu får vi hoppas att det här bär riktigt högt upp för vi har mycket att ta av ännu och kapaciteten finns, sa Jägersrotränaren
Fältets enda sto vann V86-5 där endast åtta hästar kom till start.
Stonewashd Diamant har prickat toppformen på slutet och årets två segrar har ramlat in i starterna tio och elva för året.
Johan Untersteiner körde pappa Peters häst och väntade med speeden till det återstod 600 meter av loppet. Framme i täten hade Peter Ingves fått hålla ett ganska högt tempo med Cobbys Olifant och Stonewashd Diamant kunde vinna enkelt efter att ha rundat fram utvändigt i den sista kurvan. En rejäl insats av det tyskfödda stoet.
- Det passade oss bra att det kördes där framme i början och det bet bra för henne när jag styrde på, sa Johan.
Peter Untersteiner vann det inledande V86-loppet med treåriga stoet Strangerinthenight och tog en dubbelseger under kvällen.
Ken Ecce vikarierade i sulkyn för Steen Juul och skickade upp Enjoy The Game utvändigt ledaren. Lekande lätt för den treårige hingsten i ett lopp för hästar med högst 130 000 kronor intjänat.
På V86 återfanns endast åtta system med alla rätt. Åtta rätt betalade 1 000 558 kronor, för sju rätt fick man 3 955  kronor och för sex rätt 262 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Ingen spelare hittade alla vinnarna på V86 förra veckan och på onsdag vankas det därför jackpot med någonstans runt 13 miljoner..


Ingen spelare hittade alla vinnarna på V86 förra veckan och på onsdag vankas det därför jackpot med någonstans runt 13 miljoner kronor till en ensam vinnare med åtta rätt.
Vine Vision har haft form i över ett år och startar med klar chans i V86-2 på Solvalla. Fyraåringen har tagit fem segrar på tolv starter hittills i år och gör det bra mest varje gång. Claes Sjöström har fått omvärdera hästen lite. Kapacitet har alltid funnits i den mörkbrune valacken och särskilt svårkörd är han inte numera.
- Jag brukade säga att han var lite knepig tidigare men det där börjar försvinna faktiskt. Han har utvecklats jättemycket under sommaren och hösten och det är ju inga dåliga kuskar som kört honom heller, säger Solvallatränaren.
Sedan slutet av fjolåret har Mika Forss, Yannick Gingras och Emilia Leo vunnit lopp med Vine Vision. I kusk-VM i våras fick amerikanen Yannick Gingras sätta sig bakom och körinstruktionerna var enklast tänkbara.
- Det enda jag sa till honom före loppet var att hästen inte är jättesnabb från start men kommer du bara fram till dödens så är det lugnt. Gingras menade att det inte var några problem alls med så lätta instruktioner. Emilia har vunnit ett par lopp och det var främst i Gotlandssmycket i Visby som han ville bestämma lite och vann efter att ha visat 11,5 första varvet, säger Sjöström.  
När Kevin Svedlund fick låna hästen i ett lärlingslopp i Gävle i den näst senaste starten slutade det med diskvalifikation. Vine Vision kördes fram i dödens 1500 meter från mål och tanken var att det skulle avgöras på styrka.
- Han var helt klar som vinnare när det blev galopp 600 kvar då Kevin körde för att få ledningen. Så även om det mesta försvunnit kan han vara lite svår ibland om man inte känner honom, säger Claes Sjöström.

”Otroligt läcker senast”
På onsdag är det husse i vagnen igen. Vine Vision blir påpassad efter segern senast på Solvalla där han svarade för en riktig svepning i den sista kurvan till seger.
Säsongen har varit lång och lyckosam men formen verkar snarare vara på väg upp än ner.
- Han var helt otroligt läcker senast - det bästa jag känt honom i år. Men det är ingen garanti för att han sköter sig igen, för han kan fortfarande vara lite ojämn så där.
Hur då ojämn?
- Ja, blir det fel i loppen kan han bli sur. Senast blev det rätt allting med högt tempo och sådana gånger är han väldigt bra. Han är mer gynnad av lång distans än kort, för han är inte så snabb. Men han har blivit bättre där också. Någon hade klockat honom till 1.10,8 sista 700 meterna senast. I tredjespår. Då är man inte särskilt osnabb, säger Sjöström.
Vad säger du till spelarna?
- Jag tycker att det blev ett helt okej läge. Det är klart att det måste lösa sig och stämma lite med loppet. Men han tål ju att göra lite själv också.  
V86-4 är ett stolopp där din Angel From Above är enda treåringen i fältet. Duktig som tvåa i klass II på Romme i oktober.
- Ja, hon gick jättebra då. Hon var bra i sitt kval till Oaks också men hade ett för dåligt läge då helt enkelt. Senast blev hon påkörd 250 från mål och hade nog varit jättelångt framme annars. Hon kändes kanonfin och det är samma där. Insatsen senast är det bästa jag känt av henne under hela säsongen.
Att hon är enda treåringen i loppet måste väl vara ett minus?
- Ah, hon fyller fyra om några veckor så det tar jag inte så hårt på. Jag har bra känsla för henne och tror att hon kommer att göra ett jättebra lopp. Jag såg att hon fick spår ett och det är bra. Vet inte hur snabba de andra är men min kan öppna bra.
Ändrar du något utrustningsmässigt på Angel From Above och Vine Vision?
- Båda kan komma att gå med bakskor om det inte blir perfekt bana.
I V86-6 har du Happy Romeo, en långskubbare som nu får prova på tre kilometer igen. Chansen?
- Senast gick han väldigt bra på 2140 meter också och är ganska allround. Jag vill ligga lite lägre med honom. Han har fått stå över efter segern senast och blivit behandlad och formen är oklar där. Inte alls chanslös på något sätt men det kan vara så att han behöver ett lopp i kroppen.

Mikael Wikner, Kanal 75


385 segrar på nästan 4800 körda lopp är facit för Susanne H Osterling med licens på Solänget. Segrar i damlopp har blivit n..


385 segrar på nästan 4800 körda lopp är facit för Susanne H Osterling med licens på Solänget.
Segrar i damlopp har blivit något av Osterlings signum. I Hertiginnan av Västergötland Kronprinsessan Victorias lopp på Axevalla har det exempelvis blivit fem inteckningar under åren, varav tre med hästar tränade av Robert Bergh.
På fredagskvällen fick Susanne återigen chansen med en häst från Åbytränarens stall. Det slutade med en andra inteckning i Dam-SM, nu med sjuårige valacken Caligula.
Osterling styrde resolut till ledningen efter 600 meter i en öppning i trakterna av 1.10,0. Emilia Leo kom därefter upp på utsidan med spelfavoriten Vine Vision.
Favoriten låg på en del under loppet och Caligula svarade för en mycket stark insats. Tvåa slutade B.W.L. Ruthless med Bodentravets Hanna Olofsson i sulkyn som fick lucka från tredjeparet invändigt.
- Det blev en väl tuff körning tyckte jag. Det är en fantastiskt fin häst men det är ju alltid så att man börjar tveka om man kört undan lite för tidigt. Men han höll fantastiskt bra och vann trots allt enkelt, sa Susanne Osterling, som tog sin första seger i loppet 2014 med Marcus Savin-tränade Saxo Holmsminde.
Caligula ägs av Ecurie Etoile Sweden HB i Sundsvall. Segern i Dam-SM var hästens nionde i karriärens 13:e start. Segertiden skrevs till 1.12,8 över 2140 meter med bilstart.
- Jag har fått chansen att köra många fina hästar åt Bergh i många damlopp och det är jag otroligt tacksam för. Det har lyckts bra, sade Susanne Osterling som körde i Ecurie Etoiles ägardress.

Upplagt för Insider’n
V64:ans fjärde avdelning avgjordes över 1 140 meter. Alltså halvvarvet kortare än vanliga sprinterlopp. Hemmatränaren Olle Alséns smått kultförklarade häst M.T.Insider gjorde som han brukar och tog ledningen på några steg. Gävletravets ”Supersprinten” blev sedan en munsbit för nioåringen, känd för sina två segrar i 640-metersloppet under elitloppssöndagen på Solvalla.
- Han är ju så enormt explosiv från start. De gånger han stått på benen tror jag inte att han förlorat ledningen från framspår, sa Olle Alsén om V64-omgångens största favorit, spelad på 70 procent av kupongerna.

Guldet till Djuse
Även ett försök och final-lopp stod på programmet på fredagskvällen. Damklubbens Guldlopp med 100 000 kronor till vinnaren vanns av Moschino Degato med sin tränare Mattias Djuse i sulkyn.
Försöksloppen var två till antalet med annorlunda ”tänk” i förutsättningarna. Det handlade om lopp med hästar körda av kvinnliga kuskar, och vice versa, hingstar körda av manliga diton.
Kajsa Frick och Markus B Svedberg-tränade Frequency Am vann ett av försöken. Moschino Degato vann det andra loppet och gick i mål med mycket krafter sparade och spelades till storfavorit i finalen.

Mikael Wikner, Kanal 75


Visbytravet arrangerade den årliga ”Damdagen” på tisdagskvällen med kvinnliga kuskar och ryttare i fokus.Damklubben på banan ..


Visbytravet arrangerade den årliga ”Damdagen” på tisdagskvällen med kvinnliga kuskar och ryttare i fokus.
Damklubben på banan hade bjudit in tolv kvinnliga kuskar från hela landet till Gotlandssmycket och segrande ur striden gick passande nog kvinnan som vinner mest för dagen.
Emilia Leo leder montéligan i landet men är framgångsrik även i sulkyn. På tisdagen hade Claes Sjöström lånade ut formtoppade Vine Vision som serverades ett offensivt lopp och avgjorde på styrka.
Emilia Leo kuppade sig till ledningen efter 800 körda och femårige valacken Vine Vision fortsatte i samma fart och rundade på snabba 1.11,7.
Vespertilio Jet svarade för en stark insats för Solvallas Rebecca Dahlén men hann inte fram utan fick stryk på målfoto.
Emilia Leo fick sitta och hjälpa sin häst en stor del av loppet. Kort efter mål kom galoppen då Leo släppte av.
- Det är klart att jag var lite orolig när man kör så där, det gör man normalt sett inte. Jag ska säga att jag kände inte att det gick så där fort på varvet! Jag var så otroligt fokuserad på att hålla honom på bettet och var livrädd att köra galopp. Det gick lite för fort helt enkelt, men han är stark och klarade det ändå, sade en glad Emilia Leo.
Vine Vision noterade tiden 1.13,3 över 2120 meter.

Leo i montéloppet
Claes Sjöström och Emilia Leo vann ytterligare ett lopp tillsammans under kvällen.
1.14,2 lyder det nya banrekordet i Visby för disciplinen monté. Claes Sjöströms sexårige valack Sebastian Hall fungerar jättebra under sadel och var helt överlägsen efter tidig ledning i loppet över 2120 meter.
Emilia Leo tog sin sjätte seger i elfte försöket med hästen som var kvällens största favorit på V64, spelad på 75 procent.
- Jag hade mycket kvar i mål och red inte för fullt - han har mycket inom sig den här hästen. Han har lite för lite pengar på sig och jag tror att han kommer att duga högt upp i klasserna. Som Claes och jag sagt så är det lite han emot sig själv hela tiden. Han kan hitta på hyss under vägen men blir bara mera stabil hela tiden och känns jättefin för dagen, sade Leo.

Banrekord av Dragster
Ên gotlänning stod för kvällens verkliga fartfest i Digger Crowns lopp för den högsta klassen. Hemvändande Jägersrotränaren Roger Malmqvist tog över ledningen efter 400 körda med Dragster som var småhetsig för kvällen och trött den sista biten men ändå kunde hålla undan med en halv längd.
Segertiden 1.10,1 över 1620 meter är ett nytt banrekord alla kategorier på Visbytravet.
- Jag lovade Simon Röcklinger (sportchef) att kommer jag mig till ledningen så ryker banrekordet. Dragster ville för mycket och var hetsig i dag och trampade dessutom av sig en sko i den första kurvan. Så här brukar han inte vara, men fart har han, sade Roger Malmqvist.
En seger hade femåriga stoet Ävja Palema fått ihop på 37 starter innan tisdagens besök på Gotland. Robert Skoglund, tränare på Bergsåker, hade med sig en häst till ön och svarade bestämt ledningen över de 1620 meterna.
1.09,1 klockades första 500 meterna till, men Ävja Palema höll undan.
- Jag ville inte sitta fast eller vara med där bak när vi åkt så långt. Hon är stark och rejäl så i dag tänkte jag att ”nu kör vi”, sade semestrande Robert Skoglund, som tog hem 30 000 kronor i Magic Tonights lopp och noterade nya rekordet 1.13,0 med Ävja Palema.
Hemmahästen Ottilia Fri vann ett fyraåringslopp för ston med 50 000 kronor i förstapris. I segersulkyn satt Örebrotravets Petter Karlsson.
Amatören Ann-Britt Hansson tränar Ottilia Fri som är obesegrad efter fyra starter.
Sex rätt på V64 delade ut 1 606 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var snöblandat regn som föll över Solvalla vilket medförde besvärliga förhållanden och en krävande bana. En som one..


Det var snöblandat regn som föll över Solvalla vilket medförde besvärliga förhållanden och en krävande bana. En som onekligen trivdes under de här förutsättningarna var Einstein Sisu. Det var han som imponerande mest på V64 och Örjan Kihlström lämnade ingenting åt slumpen från bakspåret. Så fort tempot bedarrade styrde han fram utvändigt om den ledande favoriten Lightningsky. Einstein Sisu satte rejäl press på ledaren och tog över redan i sista sväng. Han stack ifrån till en övertygande seger och var förkrossande överlägsen.
- Vi fick en bra position på en gång men det gick så otroligt sakta. Han var pigg själv och låg på så det gick lite fortare än jag hade tänkt mig. Men han kändes så fin så han fick sköta farthållningen själv. Han var väldigt på hugget och vann med tussarna kvar, sa Örjan Kihlström.

Sorbet vann – men missgynnad av skor
Om Einstein Sisu imponerade så var intrycket inte detsamma på megafavoriten Sorbet som vann i V64-1. Örjan Kihlström styrde till ledningen knappa 1500 meter kvar efter att Rokkakudo släppt täten via 1.11,5 första halvvarvet. Då trodde nog många att det skulle bli en promenad i parken för storfavoriten. Men utvändige West Wing ville annat och gick i närkamp över upploppet. Sorbet tappade stilen (banan?) och när Örjan Kihlström ryckte huvan på hästen fick han inget direkt svar. Det såg ut som att det var nära galopp men Sorbet redde ut det och vann knappt men säkert. West Wing höll tappert till andraplatsen.
- Det är konstiga förhållanden. Det ser jobbigt ut för många hästar. Sorbet är jättemissgynnad av att gå med skor men om vi ska åka till Frankrike så måste han ha matchtempo i sig och det kan han få här med skor, sa tränaren Daniel Redén.

Rykande spurt av Pablo Andover
I övrigt på V64 så levererade Pablo Andover en rykande avslutning när han via en sylvass spurt ställde konkurrenterna schack matt. Hästen har haft mycket otur på slutet men fick nu en välförtjänt fullträff för sin tränare Bengt L Axelsson.
- I dag lurade vi dom. Jag var nöjd hela vägen och tänkte att även om vi inte får luckan så sparar jag hästen. Jag kände att jag hade väldigt mycket att åka med och när vi kom ur kröken kände jag att det var grönt, sa Bengt L Axelsson.
Leader Brodde höll tappert till andraplatsen efter en resa utvändigt om ledaren.
Övertygade gjorde även Vine Vision som vann V64-avslutningen för sin tränare Claes Sjöström. Han hittade en perfekt position i andra par utvändigt från spår elva och efter attack över sista bortre långsidan blev segern enkel.
I övrigt så gick Joyeuxanniversaire felfritt för andra gången i karriären och tog en lätt seger i V64-2. Detta efter att Jorma Kontio tagit en lugn start och sedan kört till ledningen tidigt.
Mattias Djuse-tränade Dior Ima vann treåringsloppet, Zoogins lopp, för Ulf Ohlsson efter ledning från start till mål och tjänade 100 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Att spelarna var sugna på torsdagens dubbeljackpot på Gävle visade omsättningen som översteg tio miljoner kronor.Men raden blev f&oum..


Att spelarna var sugna på torsdagens dubbeljackpot på Gävle visade omsättningen som översteg tio miljoner kronor.
Men raden blev för svår.
Efter fem avdelningar var värdet över miljonen och sex system hade fortfarande chansen att hitta rätt.
Dessa hade emellertid satt sin tro till favoriten Celisius Evo och två skrällar.
Att vi fick se omgångens på förhand mest betrodda vinnare i 15-procentaren Vine Vision krossa motståndet innebar att ingen prickade sex rätt och att 6,17 miljoner kronor går vidare till fredagens V64-tävlingar på Rommetravet.
ATG beräknar att 11 miljoner kronor väntar en ensam vinnare, men bli inte överraskade om sexrättspotten växer sig större än så.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-5 Claes Sjöström 2140/5 D 0 g 178
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Claes Sjöström 2140/3 D 3 18.1 119
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-9 Mika Forss 3140/1 C 1 16.3 67
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-1 Claes Sjöström 2140/5 B 0 g 18
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-9 Claes Sjöström 2140/5 D 0 14.7g 99
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-6 Claes Sjöström 2140/2 C 1 14.6 26
2018-08-05 2018-08-05 Romme-6 Claes Sjöström 2140/3 A 0 15.8 84
2018-07-27 2018-07-27 Romme-5 Claes Sjöström 2640/3 C 0 g 90
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Claes Sjöström 2620/11 B 1 15.7 31
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-1 Claes Sjöström 2640/2 C 0 23
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-5 Claes Sjöström 2140/3 D 0 g 135
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Claes Sjöström 2120/9 C 0 g 37
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-1 Claes Sjöström 2140/5 D 2 15.7 196
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-2 Claes Sjöström 2140/6 C 0 g 36
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-6 Claes Sjöström 2640/3 D str
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-1 Claes Sjöström 2140/8 C 1 17.7 31
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-5 Claes Sjöström 2140/3 D 0 g 179
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-9 Mika Forss 3140/6 B 4 18.3 117
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/6 B 0 g 17
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-8 Claes Sjöström 2140/2 C 1 13.2 36
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-10 EJ KLAR KÖRSVEN 2640/10 A 0 g 28
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-8 Claes Sjöström 3140/4 B 0 g 29
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-4 Emilia Leo 2140/9 A 2 14.3 49
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-9 Claes Sjöström 3100/4 C 6 15.6 436
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Emilia Leo 2140/2 A 0 13.6 48
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-8 Emilia Leo 2140/9 A 1 13.0 15
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Emilia Leo 2120/7 B 1 13.3 20
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-6 Yannick Gingras 2640/7 B 1 14.7 19
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-4 Oskar Kylin Blom 2640/8 B 2 14.8 55
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-4 Claes Sjöström 3140/11 B str
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-9 Mika Forss 2140/6 C 3 14.4 95
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-9 Claes Sjöström 2640/11 B 1 17.5 48
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-6 Claes Sjöström 2640/9 C 0 g 73
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-9 Claes Sjöström 2660/15 C 0 g 67
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-6 Claes Sjöström 2140/6 A 2 13.0 50
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-9 Claes Sjöström 2140/8 B 0 g 56
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-9 Claes Sjöström 2140/12 B 3 13.6 196
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-10 Claes Sjöström 2140/7 B 2 13.7 73
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-8 Jari Åkerfeldt 2640/1 C 0 g 46
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-8 Claes Sjöström 2140/5 C 2 12.5 62
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-10 Claes Sjöström 2640/5 D 0 14.9 88
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-10 Claes Sjöström 2140/5 A 0 g 21
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-10 Claes Sjöström 2140/10 D 3 12.8 101
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-9 Claes Sjöström 2640/8 A 1 14.9 45
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-7 Claes Sjöström 2640/11 A 2 15.6 34
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-5 Claes Sjöström 2140/9 A 0 g 27
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-6 Zeb Jonasson 2140/1 A str
2021-10-29 2021-10-29 Solvalla-2 Claes Sjöström 2140/8 B 0 g 79
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-7 Claes Sjöström 2140/12 C 3 12.3 156
2021-10-01 2021-10-01 Solvalla-7 Claes Sjöström 2140/12 C 0 14.3 308
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-9 Carl Johan Jepson 2100/11 D 4 15.2 177
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-9 Per Linderoth 2640/8 C 0 g 121
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-8 Claes Sjöström 1640/2 C 6 12.3 66
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-12 Claes Sjöström 2140/6 D 5 12.7 259
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-3 Claes Sjöström 2140/5 C 2 13.4 47
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-9 Claes Sjöström 2140/10 D 4 13.3 216
2021-06-18 2021-06-18 Solvalla-5 Alf Nordemo 2640/8 C 3 15.3 99
2021-05-07 2021-05-07 Solvalla-4 Claes Sjöström 2140/1 D 0 g 78
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-6 Claes Sjöström 2140/4 D 6 13.6 85
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-8 Claes Sjöström 2140/2 C 0 15.6g 73
2021-03-12 2021-03-12 Solvalla-2 Claes Sjöström 2640/6 C 2 15.4 37
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-10 Claes Sjöström 3140/10 C 3 15.4 250
2022-11-20 2022-11-20 Solvalla-4 Felicia Molin 2140/6 D 6 15.7 388
2022-10-25 2022-10-25 Visby-3 Roger Hassborg 2160/15 B 0 15.6 1081
2022-09-29 2022-09-29 Visby-3 Moa Jakobsson 2640/7 D 0 18.6g 630
2022-09-22 2022-09-22 Visby-4 Moa Jakobsson 2120/8 D 6 14.6 293
2022-08-01 2022-08-01 Rättvik-6 Claes Sjöström 2140/10 C 0 g 188
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-6 Zeb Jonasson 2140/4 D 4 14.0 1124
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-9 Claes Sjöström 1640/1 D 0 12.3 174
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-6 Zeb Jonasson 1640/6 B 0 g 70
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-4 Claes Sjöström 2140/12 B 3 13.6 190
2022-06-08 2022-06-08 Romme-6 Zeb Jonasson 2140/6 B 0 g 69
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-7 Zeb Jonasson 1640/10 B 2 13.0 70
2023-10-11 2023-10-11 Solvalla-2 Claes Sjöström 2640/4 D 0 907
2023-08-31 2023-08-31 Visby-1 Roger Hassborg 2620/7 D 7 14.3 1051
2023-08-24 2023-08-24 Visby-7 Roger Hassborg 1620/5 C 7 13.8 374
2023-07-13 2023-07-13 Visby-7 Roger Hassborg 1620/9 D 8 12.8 513
2023-06-29 2023-06-29 Visby-3 Roger Hassborg 2620/1 D 0 15.3 453
2023-06-08 2023-06-08 Visby-7 Roger Hassborg 2120/10 D 5 14.6 778
2023-06-01 2023-06-01 Visby-3 Sofia Blixt 2140/7 C 0 g 661
2023-05-08 2023-05-08 Visby-3 Roger Hassborg 2140/10 D 0 g 1173
2023-04-29 2023-04-29 Visby-7 Sofia Blixt 2160/8 C 6 20.6g 410
2024-04-20 2024-04-20 Visby-5 Roger Hassborg 2120/7 C 0 20.1g 414



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se