Lukas Bris travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Lukas Bris travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Lukas Bris har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-7 Oskar Kylin Blom 1640/1 A

Nyheter för travhäst Lukas Bris


Spring Race med V75 fyra dagar i rad inleddes på skärtorsdagen på Gävletravet och kvällen bjöd på mycket fin travsport och..


Spring Race med V75 fyra dagar i rad inleddes på skärtorsdagen på Gävletravet och kvällen bjöd på mycket fin travsport och starka prestationer.
I V75-6 var det lite av stafettkörning till spets av i tur och ordning Catwalk Ima, Linda´s Girl och Melizza och det gynnade favoriten Unique Juni som startade med 40 meters tillägg över grunddistansen 2 640 meter.
Unique Juni hade lekstuga från sista bortre långsidan och hem och vann överlägset sedan Jörgen Westholm svept till ledningen på ett par hundra meter mellan 650 och 450 meter från mål. Det såg nästan ut som att konkurrenterna stod still när Rommetränaren drog i högertömmen och gav sin häst anfallsorder.
- Hon var fin, det var hon sist också. Hon har utvecklats fantastiskt. I dag kunde jag inte hålla mig, vi sköljde rejält, det var bra, sa Jörgen Westholm.
V75-7 blev som väntat en fartfest och Minnestads El Paso avgjorde från andra ytter och attack 600 meter från mål. Sjuåringen slog tidigt på upploppet klorna i ledaren Ajlexes Cubano och vann mycket enkelt i morsk stil tillsammans med Rebecca Dahlén. Dennis Palmqvist tränar vinnaren som segrade på fina 1.10,8 över 1640 meter autostart.

Pigg tioåring skrällde
Malkin
avgjorde V75-1 enkelt från andra utvändigt och utan skor på hovarna såg den åttaårige valacken läcker ut när han fångade in ledaren And Stitch över upploppet. Anders Eriksson satt i segersulkyn och hästen tränas av Hanna Forslin.
Oskar Kylin Blom har fått riktigt bra snurr på Lukas Bris som spurtade klart piggast i långloppet V75-2 efter en resa som femma på innerspåret. Det var tredje segern på de fyra senaste starterna för tioåringen som vann till skrälloddset 18,07.
V75-3 blev ett lopp utan spänning då Erik Adielsson dominerade från start till mål med favoriten Stonecapes Superb. Reijo Liljendahl tränar fyraåringen som lekande lätt tog andra raka spetssegern på barfotabalans.

Satt sist utvändigt
V75-4 var ett kallblodslopp och publikens bjöds på ett samlat fält in mot upploppet och bäst fart av alla hade B.W.Rune som spurtade sylvasst ute i femtespår tillsammans med Mats E Djuse.
Jan-Olov Persson tränar femåringen som satt sist utvändigt men alltså vände ut och in på fältet sista 200 meterna.
- Det är en Jättefin häst och han har känts fantastiskt fin i träningen. Måste berömma kusken också, han är verkligen duktig att köra, vid den unga ålder, sa Jan-Olov Persson.
V75-5 blev ett rivigt lopp där Oskar J Andersson verkligen satte färg på tillställningen då han varvet från mål överrumplade favoriten Royal T.N. i spets tillsammans med 14-oddsaren Whelk. Rikard N Skoglund bakom favoriten klev sedan ut utvändigt 700 meter kvar och de båda hästarna bjöd på en härlig duell. Men bakom tassade Indy D. med på lätta fötter och han avgjorde säkert sista biten över upploppet i händerna på Örjan Kihlström.
Roger Walmann tränar sexåringen som såg ut att trivas förträffligt utan skor på hovarna.
Utdelningen på V75 blev 39 863 kronor på sju rätt. Sex rätt gav 360 kronor och fem rätt 37 kronor.
Spring Race fortsätter på långfredagen på Färjestad följt av Dannero på påskafton och sedan väntar Romme och en multijackpot på 70 miljoner kronor på påskdagen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


30-åriga Caroline Holm är inne på sitt femte år som proffstränare och har specialiserat sig på rehabilitering för hä..


30-åriga Caroline Holm är inne på sitt femte år som proffstränare och har specialiserat sig på rehabilitering för hästar med hjälp av simträning i Hudiksvall
Parallellt med "sjukhusrörelsen" för hästarna driver hon ett träningsstall. Medräknat konvalescenterna finns för dagen 26 hästar på träningslistan med trefaldige miljonären Nimbus C.D. som den mest kände för dagen.
I början av året fick hon in ett spännande nyförvärv i jänkaren Coogan som gjorde sin senaste start i september i fjol för Åke Svanstedt. En häst som tjänade en halv miljon kronor på den andra sidan Atlanten.
Coogan är en import som den svenska travpubliken inte känner till så mycket om – knappt ens Caroline Holm själv.
- Jag har så klart skaffat mig information om honom och även kollat några lopp han gjorde i USA på video men jag kan inte säga att jag vet så mycket om hästen innan vi börjat starta honom. Han är lite speciell men ändå väldigt snäll, lite busig och barnslig. Det har inte varit några större fel på Coogan och jag är tacksam för att ägaren ville ge mig chansen och testa honom, säger Caroline Holm.

”Tar det som det kommer”
Fyraårige hingsten Coogan tog fem segrar på 18 starter för Åke Svanstedt och travade 1.10,9 som snabbast under tiden i USA.
Äger gör Håkan Andersson från Sundsvall – samme Andersson som en gång ägde världstravaren Zoogin med flera fina hästar hos Åke Svanstedt.
- Vi får ta det som det kommer med den här hästen och givetvis hoppas att det är en häst som kan duga lite i de större fyraåringsloppen, säger Caroline Andersson.
Efter vinterträning i Hudiksvall är det dags att testa Coogan i tävlingstempo. V86-5 på Bergsåker är ett fyraåringslopp där hästen står med 20 meters tillägg över grunddistansen 2640 meter. Ulf Eriksson kör jänkaren i dennes tävlingsdebut i Sverige.

”Ett test för mig också”
Håkan Andersson och Caroline Holm sneglar åt både Kungapokalen och Sprintermästaren med Coogan. En varning skickas ut så här i mars att hästen ska behandlas med försiktighet av spelarna.
- Det är lite med tanke på Kungapokalen och sådana lopp som jag vill komma igång med honom nu. Jag känner att det är ett litet test för mig också i första starten. Hästar kan alltid uppträda annorlunda i banjobb än tävling då de kommer ut bland andra hästar. Så det är den här starten jag får ta lärdom av och se hur jag ska gå vidare, hur jag ska utrusta honom och så, säger tränare Holm.

Snabb omställning
Hästen importerades från USA till Sverige i december och sattes i Carolines träning i januari.
Coogan kom till ett snörikt Hudiksvall och fick på sig ett par skor med broddar direkt.
- Det har blivit en väldigt snabb omställning för honom med snö. Han har tränat med brodd och så och gör det bra, men det är ändå inte optimalt. Jag tror att han kommer att bli mycket bättre till sommaren när han får gå utan skor. Han blir lite ”tung” och grov i aktionen nu med brodd men vi vill ändå börja starta och komma igång med hästen lite grand. För det börjar komma ganska fina lopp snart framöver, säger Caroline Holm.
En svårbedömd start. Men hästen ska med på en garderad V86-kupong tipsar hon.
- Jag tycker han ska tas med. Coogan har ju grundkapaciteten. Men han har bara startat på kort distans och ska nu ut på 2640 meter, plus underlaget då. Det är mycket nytt ändå åt honom så man ska i alla fall inte spika honom, det är mitt råd. Vi har även Lukas Bris (V86-1) till start men han behöver flera lopp på sig för att komma igång och fick också ett dåligt läge, så där ligger vi lågt, säger hon.

Zoogin-Andersson hoppas
Vi ringer Coogans ägare Håkan Andersson i Njurunda i Sundsvall. En man som alltid kommer att förknippas med Zoogin som sprang in 25,3 miljoner (!) under karriären på 1990-talet.
Nu hoppas han på Coogan – inga jämförelser i övrigt.
- Vad sa Caroline då? Jo, precis. Vi måste börja någonstans. Kungapokalen och Sprintermästaren är tänkbara men man måste se vad han går för också och göra ett par starter. Kanske visar det sig att det inte är någon mening att försöka i de större loppen där det som bekant är många om budet? säger Håkan Andersson.
Onsdagsstarten blir spännande för kretsen runt hästen – i dubbel bemärkelse.
- Jag ser att folk har börjat spela på honom. Folk tittar i raden och ser att han gått tiotider, men det är helt andra premisser nu. Han har haft lite trubbel i USA. Resultaten är bra men kunde ha varit bättre faktiskt, det krånglade varje gång vi skulle ut i stakesloppen då vi fick åtgärda honom i ett framknä men han är åtgärdad nu och förhoppningsvis är de problemen borta. Med rätta förutsättningar har han visat att han har en jäkla rökare till slut, han går alltid till mål, säger Håkan Andersson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Under sina fyra år som professionell har Caroline Holm tränat fler topphästar än majoriteten av hennes kollegor kommer i kontakt med under ..


Under sina fyra år som professionell har Caroline Holm tränat fler topphästar än majoriteten av hennes kollegor kommer i kontakt med under ett helt yrkesliv.
Balfour, Beau Mec, Coldtown, Ed You, Jeppas Maxi, Perfectly Enough, Putte Topline och Sauron Pil är ett axplock av alla kända namn som färdats till det lilla stallet i Hudiksvall.
Och sedan ner i den närliggande simbassängen.
Det är nämligen med hjälp av denna som Caroline Holm gjort sig till ett aktat namn bland landets travutövare.
Som granne till sin tidigare arbetsgivare Jan-Olov Persson finns tillgång till dennes anläggning för simträning.
Något som hon gjort till sin expertis.
- Det hela började med att Robert Bergh ville flytta två hästar till Jan-Olov för simträning när jag var ny som tränare. Då frågade Jan-Olov om inte jag kunde ta dem istället. Sedan har jag fått fortsätta hyra bassängen och tack vare det kunnat bygga upp min verksamhet. Det är inte så lätt att få in hästar som ny tränare, då måste man få fram en reklamhäst eller göra sig ett namn på annat sätt. För mig har poolen blivit min nisch och det är jag väldigt glad över, berättar Caroline Holm.

Nimbus C.D. – en duktig simmare
För tillfället finns 29 hästar på träningslistan. Bland dessa forne kriterievinnaren Chelsea Boko och trefaldige miljonären Nimbus C.D.
Likt hästarna ovan har de kommit till Hudiksvall för rehabilitering och uppträning, det vill säga simma sig tillbaka till tävlingsform efter någon form av skada.
- Det handlar om ren simning och är väl det som gör det lite unikt. För hästar med hovbensfrakturer som inte får belasta benen är det i princip enda sättet att behålla konditionen. Sedan ger det en väldig uppbyggnad av andra muskelgrupper än de man tränar med traditionell träning. Vi får ofta in hästar med skador på gaffelband och böjsenor, men även helt friska hästar som behöver omväxling, förklarar Holm och berättar:
- En del orkar bara simma någon minut första gången de kommer i bassängen. Det beror på vilken simteknik de har och hur länge de vilat. Normalt tar det två till tre månader innan en häst klarar att gå fulla intervaller.
Vad betyder fulla intervaller?
- Att man simmar fem intervaller på vardera fem minuter, totalt ett pass på en halvtimme. Det är väldigt krävande och när en häst klarar det så vet jag att jag har byggt upp en bra grund för vidare träning, då är jag nöjd.
Vad är dagsstatus på Chelsea Boko och Nimbus C.D.?
- Chelsea har varit här i två månader och simmar på fint. Han är snart redo att gå vidare. Nimbus C.D. kom för tre veckor sedan och har börjat komma in i rutinerna. Han är duktig på att simma, men i och med att han har en gaffelbandsskada så måste man även belasta benet för att det ska läka så han varvar med mycket skritt. Han behöver mer tid, men allt går enligt plan.

Inte redo ännu
Men inte alla hästar lämnar Caroline Holm när de gått igenom simprogrammet.
Lördagens starthästar på Bergsåker är två exempel där fyrfaldige V75-vinnaren Ready for More (V75-5) gör andra starten sedan sommaren 2016.
Comebacken i nya regin slutade med en andraplats från ledningen, spelad till storfavorit.
- Han hade också haft en gaffelbandsskada och som tack för att jag jobbat honom frisk så fick jag chansen att träna honom till kval och sedan har han varit kvar. Jag vet inte hur framtiden ser ut, men är väldigt glad och tacksam för varje start jag får göra med honom. Även om jag tycker det är jättekul att träna unghästar och konvalescenter så är det häftigt att ha starthästar, det är ju då man får åka runt och visa upp jobbet man lagt ner.
- Tyvärr hade jag inte kunnat förbereda hästen som önskat eftersom det regnat så mycket här senaste månaden. Med en häst som haft en sådan skada vill jag absolut inte chansa och köra på dåligt underlag så vi tog loppet som en nyttig genomkörare istället och jag var fullt nöjd med insatsen, det var inte konstigt att han blev lite trött sista biten.
Känns det i träningen att han är en topphäst?
- Nej, det kan jag inte säga. När vi kör intervaller i skogen så är han ingen som utmärker sig, han springer mest och tittar och är lite rultig. Så har det varit även efter loppet, men det känns att han har gått framåt konditionsmässigt.
Så mycket att han är segeraktuell på lördag?
- Nej, det har jag svårt att tänka mig. Speciellt med tanke på distans och startspår. Det finns väldigt få lopp i hans klass och då fick det bli V75. Alla har höga krav på honom eftersom han varit så bra, men med tanke på skadan tycker jag inte att man kan begära att han ska räcka till seger i V75 redan nu. Han kommer att behöva fler lopp i kroppen, samtidigt ska det bli väldigt spännande att se hur han står sig.
Betyder det att du säger åt Ulf Eriksson att köra defensivt?
- Jag brukar aldrig prata taktik med kuskarna, Ulf vet vad som gäller. Om hästen känns jättefin kanske han kör offensivare. Men jag blir inte besviken om hästen inte skulle klara av att ta en tätplacering.

”Väldigt snabb bakom bilen”
Stallets andra starthäst är Lukas Bris (V75-7) som hade varit ifrån tävlingsbanan i tre år då han kom till Caroline Holm i fjol och i senaste starten var på vippen att knipa sin och sin tränares första V75-seger.
- Det var häftigt, när han fick luckan trodde jag nästan att han skulle hinna fram. Men vi var jätteglada för andraplatsen.
Har du sett honom som en V75-häst hela tiden?
- Absolut inte. Han var väldigt otursförföljd i fjol och drabbades alla möjliga konstiga bekymmer, bland annat en ansiktsförlamning. I år har han kunnat tävla på och jag var nöjd när han började springa 1.15-tider i våras. Men under sommaren lossnade allt och nu springer han 1.11, det har varit en fantastisk utveckling.
Han har varit struken efter den starten, är det något som påverkat formen?
- Inte som det känns. Det var bara en febersläng. Vi har kunnat träna som vanligt och blandat simning med vanliga intervaller.
Hur ser du på hans uppgift?
- Jag har en bra känsla eftersom hästen bara gjort fina lopp på slutet. Han vill verkligen tävla och det verkar inte längre spela någon roll vad han får för löpningsförlopp.
Vad tror du att det blir för löpningsförlopp den här gången?
- Han är väldigt snabb bakom bilen så det kan nog bli en fin position trots läget. Men ledningen är inget vi strävar efter, jag ser helst att han får gå i ryggar som förra gången.
Det är första gången du startar två hästar i samma V75-omgång, hur känns det?
- Det här är jättestort för mig, jag kommer att vara nervös hela veckan. Jag var nervös redan när jag anmälde.
Hur skulle du värdera en seger?
- Det skulle vara det största i min karriär. Vi har kvalat in Järvsö Irene till tre stora årgångsfinaler, men en V75-seger skulle slå det, helt klart.
Planeras några utrustningsändringar som kan öka chanserna?
- Ready For More gick med vanlig vagn i comebacken eftersom det var voltstart, men nu ska han få min Custom-jänkarvagn vilket jag tror att han gillar. Lukas Bris tävlade med den vagnen för första gången senast och får ha den igen. I övrigt ändrar jag inget i huvudlag eller balans.
Vilken häst har störst chans att fixa det?
- Lukas Bris.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-5 Emilia Leo 1640/6 B 4 15.1 64
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-2 Jan Ove Olsen 2140/7 D 0 15.6 383
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-6 Jan Ove Olsen 1660/14 B 6 15.6 192
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 Jan Ove Olsen 1640/2 C 4 13.7 419
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-3 Jan Ove Olsen 2140/13 B 3 17.1 285
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-11 Ulf Eriksson 2140/11 C 0 241
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-11 Ulf Eriksson 2140/7 C 0 16.4 232
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-5 Ulf Eriksson 2640/5 C str
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-10 Ulf Eriksson 2140/5 B 2 15.7 166
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-9 Ulf Eriksson 1640/5 D 5 11.2 463
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-4 Ulf Eriksson 2660/12 C 2 15.4 429
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-2 Oskar Kylin-Blom 1640/2 D 2 12.8 80
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-6 Emilia Leo 1640/2 B 1 15.1 22
2017-07-28 2017-07-28 Visby-3 Hanna Forslin 1620/9 D 0 13.5 179
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Hanna Forslin 1640/6 B 1 13.4 113
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-3 Jorma Kontio 1660/11 C 2 14.3 693
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-6 Kim Boström 2140/15 B 0 18.2 327
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 Helena Johansson 2660/10 C 4 16.8 429
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-10 Daniel Wäjersten 2160/5 A 5 15.8 310
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-8 Oskar Kylin-Blom 2160/12 B str
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-9 Per Linderoth 2640/6 C 7 17.7 258
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Daniel Selin 1640/2 B 0 g 149
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-5 Oskar Kylin-Blom 1640/8 C 0 19.3g 252
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-2 Daniel Wäjersten 1640/9 D 5 14.0 259
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-5 Oskar Kylin-Blom 2140/2 C 3 16.4 123
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-5 Oskar Kylin-Blom 2140/8 B 3 17.9 154
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-7 Lukas Svedin 2640/2 D 0 17.5 321
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-3 Susanne H Osterling 1640/1 C 2 14.0 177
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-5 Kim Boström 2160/10 C 6 17.7 175
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-5 Jimmy H Andersson 2140/1 D 5 16.2 127
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-7 Oskar J Andersson 2660/11 D 6 16.2 393
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-5 Kim Boström 2140/4 C 4 17.5 58
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-4 Kim Boström 2180/11 B 2 16.5 114
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-6 Rebecca Dahlén 2140/8 D 0 14.3 614
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-8 Kevin Oscarsson 2140/3 D 6 14.1 684
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-6 Ulf Ohlsson 1640/9 C 5 13.0 241
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-4 Rikard N Skoglund 1660/10 A 3 13.9 357
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-9 EJ KLAR KÖRSVEN 2140/12 B 0 15.5 446
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-4 Oskar J Andersson 1640/6 C 3 13.3 217
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-3 Ulf Ohlsson 1640/12 B str
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-7 Björn Goop 2160/10 C 5 14.1 159
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-1 Emilia Leo 2160/8 B 4 15.4 119
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-10 Ulf Eriksson 1660/11 D 0 14.2 164
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-2 Jorma Kontio 2160/13 A 7 16.0 405
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-6 Daniel Wäjersten 1640/7 A 0 14.1 258
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Oskar Kylin Blom 2180/12 A 7 15.9 73
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-4 Oskar Kylin Blom 1640/12 A 2 13.8 47
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-12 Oskar Kylin Blom 3160/3 D 0 15.6 495
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-3 Oskar Kylin Blom 2140/6 D 4 14.6 112
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-6 Oskar Kylin Blom 2160/11 A 2 14.3 37
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-8 Oskar Kylin Blom 2640/3 C 3 15.0 196
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Wiktor Kylin-Blom 2140/13 D 7 13.5 325
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-6 Oskar Kylin Blom 2140/2 C 1 14.3 72
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-5 Oskar Kylin Blom 2660/11 B 4 15.3 261
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-7 Oskar Kylin Blom 2160/8 C 2 13.7 361
2019-07-26 2019-07-26 Romme-6 Oskar Kylin Blom 3160/3 D 5 16.1 536
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-9 Oskar Kylin Blom 2180/12 B 4 15.9 193
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-10 Jenni H Åsberg 2140/1 C 7 15.0 293
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-6 Jenny A Björk 2140/11 C 6 14.3 605
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Michaela B Fransson 1660/8 B 0 16.1 821
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-4 Magnus A Djuse 3160/14 C 0 17.6 220
2019-03-29 2019-03-29 Romme-3 Nathalie Bergström 2160/5 C 0 18.6 235
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-9 Rikard N Skoglund 1660/8 C 6 16.0 304
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-9 Rikard N Skoglund 2660/9 D 6 16.5 319
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-8 Rikard N Skoglund 1660/7 D 0 14.8 244
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-3 Rikard N Skoglund 1640/11 C 1 16.3 79
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-7 Mattias Hansson 2140/3 A str
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-4 Oskar Kylin Blom 2660/12 A 0 16.5 127
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-7 Oskar Kylin Blom 2140/9 A 4 15.1 82
2020-08-31 2020-08-31 Romme-7 Oskar Kylin Blom 1640/4 B 4 12.3 632
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 Oskar Kylin Blom 2160/9 A 7 14.3 122
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-11 Oskar Kylin Blom 2660/5 D 0 13.5 1602
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-11 Oskar Kylin Blom 1640/4 D 0 g 708
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-7 Oskar Kylin Blom 2140/12 C 0 g 592
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-5 Oskar Kylin Blom 2140/9 C 6 13.6 543
2020-05-01 2020-05-01 Dannero-2 Oskar Kylin Blom 1640/4 B 2 13.4 29
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-6 Oskar Kylin Blom 3180/14 C 1 15.9 180
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-6 Oskar Kylin Blom 2140/1 D 1 13.4 329
2020-03-06 2020-03-06 Romme-8 Oskar Kylin Blom 2660/4 D 7 16.3 109
2020-02-12 2020-02-12 Gävle-4 Oskar Kylin Blom 2160/9 C 1 15.7 93
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-8 Oskar Kylin Blom 2140/7 A 6 14.3 408
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-8 Oskar Kylin Blom 2140/11 B 6 16.7 421
2020-01-05 2020-01-05 Romme-4 Oskar Kylin Blom 2140/9 A 4 14.6 111ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se