Jaques Noir travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Jaques Noir travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Jaques Noir har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-5 Ulf Ohlsson 2140/6 D

Nyheter för travhäst Jaques Noir


Jennifer Persson har grym form på stallets hästar och förutom fyra segrar på de sex senaste starterna har det även blivit två t..


Jennifer Persson har grym form på stallets hästar och förutom fyra segrar på de sex senaste starterna har det även blivit två tredjeplatser.
Jaques Noir gjorde sin tredje start i sin nya regi och nu kom också första fullträffen. Och det var en imponerande seger som barfotatravande Jaques Noir svarade för efter en perfekt resa serverad Ulf Ohlsson i andra par utvändigt.
– Det är en härlig häst när han är i ordning och Jennifer hade verkligen satt honom i ordning. De går fantastiskt hennes hästar, sa Ulf Ohlsson.
Det högst doterade loppet på V64 var NWT-trofén med 100 000 kronor i förstapris. Dessa lade Mr Brilliant beslag på efter en perfekt styrning av Rikard N Skoglund. Segertiden blev 1.13,0/2140 och det här var tredje segern i år på sex starter för Mr Brilliant som tränas av Robert Bergh. Hästen var spelad till blott tre procent av insatsfördelningen på V64 och såg därmed till att värdet sköt i höjden rejält. Till slut fanns det 7,5 vinnande system med sex rätt den här jackpotomgången som blev riktigt belönade.

Michael Carlsson, Kanal 75


Inget kallblod har sprungit in mer pengar på svensk mark under 2020 än Tangen Haap.Med Månprinsen A.M. på sidlinjen har Björn Karlss..


Inget kallblod har sprungit in mer pengar på svensk mark under 2020 än Tangen Haap.
Med Månprinsen A.M. på sidlinjen har Björn Karlssons elvaåring tagit över rollen som landets kallblodskung.
Onsdagens uppgift bekräftade det då ekipaget enkelt reglerade sina konkurrenter utvändigt om ledaren och tog sig 60 000 kronor närmare sin andra miljonsäsong.
För trots att hästen vann kallblodens finaste lopp Elitkampen och sprang in 1,2 miljoner kronor i fjol så tycker Björn Karlsson att hans gunstling hittat ännu en nivå som elvaåring.
- Det är en annan häst att köra i år. Nu springer han och lyssnar på mig, det är knappt man behöver säga något så bara exploderar han. Han har blivit riktigt häftig, förklarade Karlsson inför loppet.
Men lika nöjd var inte Karlssons efteråt, trots segern.
- Jag fick en dålig magkänsla i andra provstarten, det var som att det inte var bra med barfota idag. Han var tassig så jag fick taktikändra och inte köra på max någon gång. Men jag kände aldrig någon fara ändå, sade Karlsson och berättade om framtidsplanerna:
- Nu ska vi ta och sko honom ordentligt och köra med skor resten av året. Nästa lopp blir Gävle om 14 dagar eller så väntar vi till Solvalla om en månad.

Dubbel för Nurmos
Därefter blev det tuffare för favoriterna.
Omgångens näst mest spelade häst Elche (Robert Bergh) släppte ledningen till stallkamraten Digital Science (Nicklas Westerholm) varpå den senare visade bästa styrkan över tre varv.
Twinkle Face fick bestämma i ledningen, men kunde ändå inte stå emot Dixie Brick som gick ett blytungt slutvarv för Jorma Kontio.
Jaques Noir och Rikard N Skoglund säkrade en tränardubbel åt Timo Nurmos sedan man spurtat förbi en tapper Jula Downtown som pressat sönder ledande Urban Kronos i en härlig fartfest.
Björn Goop revanscherade dessa två upploppsförluster genom att spetsa från ytterspår med egentränade Shapes och därefter dirigera efter behag.

”Jag är så stolt”
På Bergsåker såg Gazoline Mearas ut att ha allt under kontroll i front, när bakomvarande Balotelli Crown fick luckan och brisade förbi för Susanne H Osterling.
- Tårarna kommer, gud vad jag jobbade in honom. Det är grymt hur Susanne kunde köra med tanke på hur laddad han var idag och galopperade upp bakom bilen. Hästen är helt underbar, jag är så stolt över honom, jublade tränaren Lina Tallberger.
Största knallen signerades Petri Salmelas Lady Zappa som var minst spelad i sitt lopp, men inte verkade bry sig om det då hon blåste förbi konkurrenterna sista biten.
- Hon var väldigt snabb i benen, en fin häst, konstaterade gästkörande Magnus A Djuse.
Därmed fanns det fem hästar som skulle ge miljonutdelning inför sista avdelningen.
Men av det blev intet.
Fredrik Linders USA-födda jättelöfte Hemisphere visade sig bäst i ett högklassigt treåringslopp som krävde en segertid på 1.12,7 över full distans.
- Vi är tacksamma för alla hästar vi har, men man känner att det här är något alldeles extra. Han duger långt upp, konstaterade tränarsambon Magdalena Eriksson.
Därmed stannade utdelning på V86® vid 41 848 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


Solvalla-tränarens hästar har sprungit in drygt 18,3 miljoner kronor i år och vunnit 100 lopp. Timo Nurmos toppar tränarligan klart och han..


Solvalla-tränarens hästar har sprungit in drygt 18,3 miljoner kronor i år och vunnit 100 lopp. Timo Nurmos toppar tränarligan klart och han leder även V75-ligan med 22 segrar i år. Inför lördagens V75-omgång i Årjäng har Nurmos fem hästar till start. Två av dem är favoriter och så här kommenterar Timo sina chanser i tur och ordning.
– Antonio Trot (V75-1) var röd i halsen efter senaste starten och inte som bäst. Han fick en paus och har tränat för fullt igen en tid. Hästen har gjort flera jättebra lopp i år utan att få vinna. Han är väldigt stark och gynnad av den långa distansen. Dåligt läge med spår åtta även om han är nedstruken ett hack. Han tål att göra jobbet själv men det är alltid tufft att göra det i V75. Jag tycker att man ska ta med honom på V75, säger Timo Nurmos.

”Dags att rycka alla skor – kommer att passa”
– Deede Star (V75-2)
är en fin häst med bra inställning som har vunnit fem av sju lopp. Han är lite fransk i gången men under utveckling. Nu har det blivit dags att rycka alla skor och jag tror att barfota runt om kommer att passa honom. Det kommer att bli bra för hästens aktion. Han kan öppna och hoppas att Jorma kommer iväg bra från innerspåret. Om hästen får ledningen eller ett fint lopp är det bra chans. Jag tycker att han och Lady Nadine är mina bästa chanser på V75, säger Nurmos.
– Lady Nadine (V75-4) var överraskande bra i comebacken och vann med krafter kvar på en 1.13-tid. Hon är inget träningslejon men blir helt annorlunda när det blir lopp. Hästen har känts fräsch och fin i jobben efteråt och tagit loppet på rätt sätt. Det blir barfota runt om igen och kommer hon till ledningen är det bra chans.

”Är mycket fint i ordning – vinner när som helst”
– Jaques Noir (V75-6)
är mycket fint i ordning och jag tror att han vinner när som helst. Han spurtade mycket bra senast och var inte trött efteråt. Hästen hade för långt fram från ett dåligt läge och hade krafter kvar. Han har ofta otur med spåren men nu har han äntligen fått ett bra läge. Barfota runt om igen.
– Lexington Hall (V75-6) går jämnt och bra varje gång och har fin form. Han är mycket snabb ut men har dåligt spår och det kostar om man ska ladda från sådana lägen. Distansen är ett plus och det blir barfota runt om igen, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


6.619 personer gästade Östersundstravets tävlingar på lördagen under banans största dag på året med storloppet Jä..


6.619 personer gästade Östersundstravets tävlingar på lördagen under banans största dag på året med storloppet Jämtlands Stora Pris.
Den 25:e upplagan av loppet med 700 000 kronor i förstapris blev en mycket rivig historia med vinnaren inbäddad i ledarhästens rygg och en ”Sesam öppna dig-lucka” i den sista kurvan.
Solvallatränaren Catarina ”Cattis” Lundström föddes i Jämtland och inledde travkarriären på Östersundstravet. Som ung flyttade hon till Stockholm där hon sedan många år driver ett travstall i Enköping tillsammans med sambon Stefan "Tarzan" Melander.
USA-födde Milligan’s School ordnade nu ännu en storseger efter fjolårets stora framgång i Sundsvall Open Trot och en andraplats i i masterfinalen bakom Propulsion i just Östersund.
- Det är fantastiskt hur han har utvecklats. Han har haft lite oflyt de senaste starterna, men i dag hade han ju tur! Han är kanske bäst när han får sådana här resor ”på rulle” och speeda till slut, sa Catarina Lundström efter segerdans på stallbacken.

Supermärren tog emot
I årets upplaga av Jämtlands Stora Pris var det mycket prat om spetsstriden på förhand. Örjan Kihlström avgjorde den direkt med Double Exposure som accelererade ruskigt snabbt när bilen lämnade.
Daniel Redéns supermärr visade att hon kan vara världens bästa sto då hon fick utstå flera tryckare och aldrig fick vara ifred i ledningen.
Robert Bergh försvarade positionen utvändigt ledaren med Mindyourvalue W.F. och svarade ut Jorma Kontio när han ville fram med italienaren Volnik du Kras.
Tempot blev därefter. Första rundan klockades till 1.10,9 och när ledarinnan fick en tryckare på nytt i den sista kurvan av Voltaire Gifont hade Carl-Johan Jepson flera hundra meter på sig för att lyfta ut Milligan’s School från ledarens rygg.
Ulf Eriksson var avstängd och i stället fick Carl-Johan Jepson köra jänkaren som för två veckor sedan inte tog sig vidare till finalen i Elitloppet men fann flytet i Östersund i stället. 
- Jag hade tänkt att vi skulle försvara ledningen men det gick inte. Det var chanslöst direkt när bilen släppte. Jag sa till Örjan efteråt att det nog var tur att jag inte kunde hålla emot för det blev ryckigt kört och det gynnade ju mig som fick smyga i draget, sa Carl-Johan Jepson som rankade segern topp fem i karriären.
Double Exposure jättetapper tvåa, tiondelen efter vinnaren i mål som noterade tiden 1.11,0 över 2140 meter.

Jätteskräll inledde
Tio system lyckades hitta den svåra raden och belönades med 1,9 miljoner kronor enbart för sju rätt.
En jättebomb briserade i bronsdivisionen - ett voltstartslopp som kom iväg först i det tredje försöket. Snabbstartarna och betrodda duon Jaques Noir och Leader Brodde var snurriga av omstarterna och i stället blev det Örjan Kihlström som tog täten med Mr Clayton J.F.
Men trots ett väldigt beskedligt tempo första varvet (1.17,4) lyckades inte ledaren hålla enprocentaren Digital Performer ifrån sig sista biten.
Rikard N Skoglund gjorde ett helt rätt drag i loppet och lyfte fram den Stefan Melander-tränade hästen utvändigt ledaren inför slutrundan och Digital Performer var starkast.
- Jag gillar den här hästen starkt och tycker nog att han skulle ha varit mer spelad, sa Rikard  N Skoglund
En oväntad upplösning blev det även i den lägsta klassen, klass II-loppet. Markus B Svedberg körde offensivt med Eskimo Brother och tog hand om ledningen efter 400 meter och sedan ledde hela vägen med femåringen som endast var spelad på tre procent på V75.

Djuse före Djuse
De fyra bröderna Djuse från Östersund härjar ständigt i resultatlistorna. I lärlingsloppet på V75 körde näst yngste brodern Mats E Djuse ett taktiskt snyggt lopp och reglerade motståndet från dödspositionen med starka Walkie Talkie, tillika loppets favorit.
Per Linderoth tränar stoet som fick kliva undan med full spänst sista biten efter att Mats E Djuse bara suttit och kollat över axeln genom den sista kurvan för att hålla inne lillebrodern Magnus som faktiskt blev tvåa med Qiao Q.L. i Wångens Stora Lärlingspris.
- Jag hade koll på Magnus, det var hans häst som det var att köra emot runt sista sväng. Hästen var fantastiskt bra och hade tussarna kvar. Jag vann hur lätt som helst faktiskt trots att hon fick gå ett rejält lopp, sa 21-årige Mats E Djuse som även vann ett av förmiddagens lopp på Östersundstravet.
Klassige B.W.Sture vann Sjunga Bests minne i första starten sedan i oktober! Kallblodsexperten Jan-Olov Persson hade med två hästar i loppet och satt själv bakom favoriten Bellfaks som återigen visade osäkra tendenser och galopperade kort efter start.
Örjan Kihlström lät B.W.Sture gå för fullt i spåren och övertog ledningen varvet från mål till enkel seger på tiden 1.24,1 över 2160 meter, tvåa Bellfaks som reparerade på bästa sätt.
- Det är en bra häst i grunden men det är ett snyggt tränarjobb också att ha honom i en sådan här fin författning efter så lång frånvaro, kommenterade segerkusken.

”Jäklar vad han gick”
Klass I-försöket avgjordes över lång distans och andrahandsfavoriten Knifetown Lover var bara bäst. Niclas Westerholm brottades med ett bakspår men Knifetown Lover redde ut situationen med ett tung spurt från fjärdeparet utvändigt.
- Jäklar vad han gick! sa Rommetränaren som testade rycktussar för första gången på femåringen.
Östersundsomgången rundades av med en säker spetsseger för Torbjörn Jansson bakom Eldorado B., tränad av Hans-Owe Sundberg.
Alla rätt på V75 belönades med 1 995 972 kronor, för sex rätt fick man 5118  kronor och fem rätt betalade 255 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Acciaio var V64-omgångens största favorit och ”megalampan” vann enkelt i ett treåringslopp med 100 000 kronor i förstapris. Ha..


Acciaio var V64-omgångens största favorit och ”megalampan” vann enkelt i ett treåringslopp med 100 000 kronor i förstapris. Han öppnade blixtsnabbt bakom bilen och flög direkt till ledningen. Första varvet travades efter 1.13,7 och den storvuxna travaren snubblade till i sista sväng men höll sig på benen. Acciaio ökade sedan bara steglängden och drog undan hur enkelt som helst i en snabb avslutning. Klockan visade 1.10,5 sista femhundra metrarna för denne helbror till Tesio. I sulkyn satt Örjan Kihlström och det här var Acciaios andra raka seger på svensk mark, han vann så sent som på Skärtorsdagen i Gävle i imponerande stil.
- Han fick lunka på lite som han själv ville och så fick han sträcka ut lite sista varvet. Det är en stor häst med ett väldigt driv i steget och han lägger mycket mark under sig. Det går fortare än det ser ut. Jag såg honom i Gävle senast och då var han fantastiskt fin, sa Örjan Kihlström om hästen som tränas av Alessandro Gocciadoro.

En riktig smällkaramell
I V64-inledningen ledde favoriten Joe Frazier Boko runt om för sin tränare Per Lennartsson. Hästen stod ensam på start 40 meter före de övriga och höll undan till en lätt seger.
- När han har hästar omkring sig blir han så nervös och bryter ihop med alla benen men så var det inte i dag. Det var skönt för det är en väldigt, väldigt fin häst, berömde tränaren Per Lennartsson.
Ulf Eriksson levererade en riktig smällkaramell bakom 41-oddsaren Symphonic Ida, tränad av Per K Eriksson. Han följde med i ryggar och avgjorde säkert när speeden spelades ut över upploppet.

Global Winner dunderfin i okörd stil
Timo Nurmos fyraårige löfte Global Winner såg dunderfin ut när han i okörd stil var helt överlägsen för Jorma Kontio i den fjärde avdelningen.
- Hästen var jättefin och vann med mycket krafter kvar, sa Kontio.
Favoritparaden på V64 fortsatte och även i de två avslutande loppen infriade favoriterna förväntningarna. Först vann Svante Båth-tränade Arras Cando som ledde runt om för Ulf Ohlsson. Och i den sista avdelningen fick vi se en riktigt fin prestation av Cogan. Den Daniel Redén-tränade hästen fick en stökig inledning ute i tredjespår innan han kunde glida till ledningen efter ett varv. Han vann sedan i säker stil för Örjan Kihlström och övertygade. Pluspoäng även till tvåan i mål Jaques Noir som gjorde en stark avslutning från fjärde par utvändigt.

Dubbeljackpot på V64
Sex rätt på V64 gav 750 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt. Därmed blir det dubbeljackpot på V64 kommande tisdag på Solvalla.

Michael Carlsson, Kanal 75


I fjol vann Timo Nurmos 46 V75-lopp. Sedan årsskiftet har det blivit sju fullträffar inom spelformen. Totalt har stallet räknat in 18 segrar i &..


I fjol vann Timo Nurmos 46 V75-lopp. Sedan årsskiftet har det blivit sju fullträffar inom spelformen. Totalt har stallet räknat in 18 segrar i år och det gör att Timo Nurmos toppar den allsvenska tränaligan. När han på lördagen laddar med fyra hästar inom ramen för V75 kan han utöka sin ledning. Först ut från stallet är El Fitzgerald, som senast debuterade för Timo Nurmos med en fjärdeplats från 20 meters tillägg, och Hevin Boko som är van att tampas med de bästa stona i landet.
- Jag tycker att El Fitzgerald gjorde en bra insats senast över 2 600 meter. Vi hade bara haft hästen i ett par veckor inför den starten och jag tycker att det är en trevlig och fin häst, småtrög och så. Det är svårt att säga var hon hamnar från spår ett men det är ett bra spår och jag tycker att det är en bra uppgift för henne.
- Hevin Boko har inte voltat på länge och tillägg är aldrig lätt, men hon har varit väldigt fin i träningen och om det fungerar i starten och sedan löser sig lite tror jag att hon kan vara med långt fram.

”Gått framåt mycket”
Manofthematch
(V75-6) visade ingen ringrost när han senast vann efter elva månaders tävlingsuppehåll och med loppet i kroppen spår Timo Nurmos att han kommer vara ännu bättre den här gången.
- Jag tycker att lite längre distans passar honom bra. Han är inte jättesnabb ut men spåret är perfekt och vi får se om Jorma (Kontio) kan köra till lite efter start. Hästen vann på en gång efter lång paus senast och borde ha gått framåt mycket till den här starten.
I dagens avslutande avdelning kan Jaques Noir (V75-7) se till att sjurättsutdelningen drar i höjden.
- Han har haft dåliga blodvärden och därför inte startat på ett tag. Han kanske behöver lopp och det kan bli strul från sådana lägen, men han har också tränat väldigt fint.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 Jorma Kontio 1640/7 C 0 16.6g 220
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-7 Jorma Kontio 2140/11 B 2 15.9 64
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Ulf Eriksson 2140/8 A 0 34
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-8 Jorma Kontio 2140/1 A 3 15.5 20
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 Jorma Kontio 2140/8 D 7 16.8g 318
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-2 Erik Adielsson 2140/1 D 4 18.6 40
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-9 Erik Adielsson 2140/10 B 0 15.9 108
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-10 Ulf Ohlsson 2140/3 B 1 15.7 19
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-8 Erik Adielsson 2140/3 B 1 12.8 16
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-6 Erik Adielsson 2140/5 C 0 g 51
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-10 Erik Adielsson 2640/3 C 0 14.0g 163
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-11 Ville Karhulahti 2640/4 D 3 14.2 743
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-11 Ulf Ohlsson 1640/8 C 0 12.6 111
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-5 Ulf Ohlsson 2640/9 C 0 g 55
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-8 Ulf Ohlsson 2140/12 C 3 13.3 298
2017-06-17 2017-06-17 Boden-9 Ulf Ohlsson 2640/9 B 2 15.6 72
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-7 Ulf Ohlsson 2640/6 D 1 15.2 42
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-8 Ulf Ohlsson 1640/11 A 4 13.5g 43
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-6 Ulf Ohlsson 2140/2 C 1 14.5 29
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Andreas Lövdal 2140/10 B 7 16.4 71
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-3 Erik Adielsson 2640/4 B str
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 Torbjörn Jansson 2140/11 B str
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-3 Ulf Ohlsson 2140/1 B 1 19.3g 49
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2660/7 A 0 47
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-5 Ulf Ohlsson 2640/4 B 0 15.7 22
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2180/15 A 1 12.7 102
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2180/13 A 3 13.7 76
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-10 Erik Adielsson 3160/7 B 6 17.6 44
2018-04-01 2018-04-01 Romme-11 Erik Adielsson 2640/3 B 0 g 79
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-10 Erik Adielsson 2140/4 A 0 g 59
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-10 Erik Adielsson 2140/11 A 7 14.9g 142
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-9 Erik Adielsson 3160/15 C 6 15.5 179
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-9 Erik Adielsson 2140/9 B 3 13.6 132
2018-01-20 2018-01-20 Romme-10 Erik Adielsson 2640/2 A 2 15.1 30
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-11 Mika Forss 1640/1 A 0 g 32
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-7 Jorma Kontio 2140/10 D 0 17.7 170
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-8 Jorma Kontio 2160/13 B 0 g 58
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-9 Jorma Kontio 2100/5 D 0 g 77
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-9 Örjan Kihlström 2140/4 C 0 14.8g 43
2019-08-10 2019-08-10 Åby-5 Kim Eriksson 2140/6 D 0 g 288
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-10 Björn Goop 1640/8 C 0 12.7 97
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-5 Örjan Kihlström 2140/8 D 3 13.6 65
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-11 Örjan Kihlström 1640/4 D 0 g 84
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-6 Örjan Kihlström 1640/11 B 3 12.5 130
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-5 Erik Adielsson 2140/6 C 0 16.3g 21
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-11 Erik Adielsson 1640/2 B 0 g 121
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Erik Adielsson 2140/7 B 2 12.9 14
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-9 Jorma Kontio 2140/11 A 2 12.7 38
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-8 Erik Adielsson 2140/11 D 2 11.8 50
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-10 Erik Adielsson 2140/7 B 0 g 36
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-9 Erik Adielsson 2640/9 B 2 16.1 25
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-11 Kim Eriksson 2140/10 A 7 15.3 146
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-10 Björn Goop 2140/6 C 0 13.8 133
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-7 Rikard N Skoglund 1640/1 B 0 g 20
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-9 Rikard N Skoglund 1640/4 D 1 10.7 119
2020-08-23 2020-08-23 Solvalla-10 Rikard N Skoglund 2140/4 D 0 g 66
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-10 Rikard N Skoglund 2140/6 D 0 g 50
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-5 Rikard N Skoglund 2640/8 D 5 15.0 70
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-4 Rikard N Skoglund 2640/1 D 2 14.1 133
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-11 Rikard N Skoglund 2140/5 D 0 13.5 129
2020-06-13 2020-06-13 Boden-11 Rikard N Skoglund 2140/3 D 4 13.6 209
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-8 Rikard N Skoglund 2140/10 D 1 14.3 118
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-3 Jorma Kontio 2140/8 D 0 g 140
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-5 Claes Sjöström 2140/3 C 0 14.2 140
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-5 Ulf Ohlsson 2140/10 D 7 13.3 65
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-9 Ulf Ohlsson 2140/5 B 1 12.2 42
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-5 Örjan Kihlström 2140/4 C 6 13.3 242
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-9 Claes Sjöström 3180/10 C 4 15.2 122
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-9 Gianni Coysman 2140/8 B 0 18.1g 61
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-10 Magnus A Djuse 2140/8 C 5 13.7 72
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-9 Magnus A Djuse 2140/3 B 0 17.5 109ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se