V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-6 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 5] 2640/1 0 15.9 221
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-4 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 3] 2140/3 7 17.5 239
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 Mathias Tilly Mathias Tilly   [v 6] 2160/10 4 17.2 426
2015-12-10 2015-12-10 Åby-7 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 5] 2140/3 1 15.8 43
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-7 Twister Bi* Twister Bi*   [h 3] 2140/8 1 15.9 16
2015-11-26 2015-11-26 Åby-5 Public Enemy Public Enemy   [s 7] 2140/9 8 17.1 188
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-2 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 5] 2160/7 1 16.4 18
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-6 Forastero Forastero   [v 6] 2640/7 3 16.8 299
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-2 Fax is Back Fax is Back   [v 6] 2160/12 8 18.2 244
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-10 Chosen One Chosen One   [v 5] 1640/10 0 16.2g 28
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-4 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 5] 2640/4 4 15.5 48
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-5 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 3] 2140/8 0 g 195
2015-10-10 2015-10-10 Åby-12 Celebreightr Celebreightr   [s 3] 2140/9 0 17.8 67
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-7 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 3] 2140/12 4 16.7 364
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 5] 2160/9 1 15.4 23
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Sounds Good Sounds Good   [v 5] 2160/11 A 7 17.2 25
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Tequila F. Tequila F.   [v 5] 2140/8 C 1 14.7 110
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 The Muffin Man The Muffin Man   [v 3] 2140/5 A 0 21.1g 22
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 4] 2140/11 A 6 16.4 42
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Deepak Am Deepak Am   [h 3] 1640/6 D 8 17.8g 55
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2640/2 A 0 g 17
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-11 Walkabout Walkabout   [v 5] 1640/10 C 3 14.5 91
2016-10-13 2016-10-13 Åby-2 Super Goal D.K.* Super Goal D.K.*   [v 7] 2140/2 B 1 15.2 66
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-9 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2140/12 A str
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-5 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 4] 2140/4 D str
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-4 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 6] 2640/8 D 0 18.7 58
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Tres Bien Ås Tres Bien Ås   [s 4] 2160/4 B str
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Moaning Myrtle Moaning Myrtle   [s 7] 2140/10 D 4 14.5 252
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-9 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 1640/1 B 4 13.7g 43
2016-08-25 2016-08-25 Åby-4 Wilda Tigern Jack Wilda Tigern Jack   [v 6] 2140/4 C 5 14.7g 75
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-2 Celebreightr Celebreightr   [s 4] 2140/4 D 0 g 144
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 6] 2640/1 C 0 15.4 90
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-2 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 2140/8 C 5 16.3 26
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-9 Othala Othala   [s 6] 2140/7 A 5 13.6 114
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Wilda Tigern Jack Wilda Tigern Jack   [v 6] 2180/11 A 2 13.7 24
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Owen Broline Owen Broline   [v 5] 2140/3 C 6 16.0 24
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 2140/3 D 2 16.1 36
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 1609/5 B 0 12.8 48
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 May Winall May Winall   [s 6] 2140/4 B 4 17.9 84
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-10 Replay Kronos Replay Kronos   [v 6] 2140/4 B 0 g 20
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-1 Celebreightr Celebreightr   [s 4] 2140/5 B 3 16.2 14
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-11 Gullborgas Freya Gullborgas Freya   [s 6] 2640/10 C 0 g 88
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 1640/8 C 5 14.3 32
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Countdown Countdown   [v 7] 2140/10 C 0 g 81
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Gullborgas Freya Gullborgas Freya   [s 6] 2140/7 D 5 15.0 225
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 6] 2640/5 B 2 17.5 68
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-4 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 4] 1640/1 C 0 g 20
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-5 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 1640/3 A 1 14.1 28
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-1 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 4] 2140/2 D 6 18.5g 356
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 Westline Westline   [v 6] 2180/13 A 3 15.6 26
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-7 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 1640/1 A 0 g 25
2016-03-17 2016-03-17 Åby-5 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2140/10 A 2 15.6 24
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-3 Philistine Face Philistine Face   [s 4] 2140/8 C 4 15.9g 458
2016-03-09 2016-03-09 Åby-3 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 2640/2 C 1 17.4 24
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 2140/1 C 1 17.0 38
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-3 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2140/2 C 0 18.0 345
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 The First Rose The First Rose   [s 6] 2140/6 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-4 Countdown Countdown   [v 7] 2160/11 B 1 17.2 53
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-8 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/8 B 0 16.3 163
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-1 The First Rose The First Rose   [s 6] 2140/4 A 0 23.4g 347
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-3 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 2140/1 C 0 g 66
2017-12-28 2017-12-28 Åby-2 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2140/5 C 1 15.9 43
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-2 VästerboViVann VästerboViVann   [v 8] 2180/9 A 0 16.6g 52
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Ferrari Silas Ferrari Silas   [v 4] 2140/2 B 4 17.4 39
2017-12-14 2017-12-14 Åby-5 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2640/8 B 1 17.5 22
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-3 Thunder Bull Thunder Bull   [v 5] 2160/8 C 0 17.5 267
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-7 Vexil Kronos Vexil Kronos   [h 3] 2140/1 B 0 g 24
2017-11-23 2017-11-23 Åby-5 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2140/5 C 0 19.0g 40
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-8 The Muffin Man The Muffin Man   [v 4] 1640/5 B 6 19.5g 15
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Bad Boy* Bad Boy*   [v 4] 2140/7 B 2 14.7 38
2017-11-09 2017-11-09 Åby-3 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2640/5 B 1 16.7 43
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-9 Vale Vale   [s 3] 2140/7 B str
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-4 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 1640/10 A 6 15.4 111
2017-10-29 2017-10-29 Åby-2 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2140/10 A 2 16.8 25
2017-10-29 2017-10-29 Åby-1 Redneck Girl Redneck Girl   [s 6] 2140/4 C 3 19.5 128
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-7 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2140/3 D 5 16.7g 129
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-3 Thunder Bull Thunder Bull   [v 5] 2140/8 D 8 15.4g 367
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-1 Devs Detonation Devs Detonation   [s 6] 2640/5 D 3 15.8 218
2017-09-27 2017-09-27 Åby-5 Vale Vale   [s 3] 2140/1 B 0 19.0 366
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 4] 2140/2 C 0 g 61
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Star Keeper Star Keeper   [v 6] 2140/9 D 6 13.6 288
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2140/4 B 4 14.3 102
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Celebreightr Celebreightr   [s 5] 2140/3 B 5 14.5 69
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-9 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/10 A 0 g 51
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Twist and Shout Twist and Shout   [s 5] 2180/9 A 2 15.0 48
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/9 C 1 13.1 20
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Astoria Ås Astoria Ås   [s 5] 2180/9 C 4 16.9 147
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Densmarta Densmarta   [s 8] 2640/3 D 0 17.4 78
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-8 Masterglide Masterglide   [v 4] 2140/6 A 1 13.6 31
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-12 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2160/6 D str
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Punk Pale Punk Pale   [v 4] 1609/9 B 0 19.1g 123
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Niagara Broline Niagara Broline   [v 7] 1640/4 A 1 11.3 26
2017-06-27 2017-06-27 Åby-4 Proserpine Proserpine   [v 6] 1640/2 D 0 g 259
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-10 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 5] 2140/5 C 0 15.0 342
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-3 Dynamit Life Dynamit Life   [v 4] 2640/5 C 3 15.5 551
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-2 The Muffin Man The Muffin Man   [v 4] 2140/5 D 0 g 248
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Proserpine Proserpine   [v 6] 2140/12 B 1 15.2 18
2017-06-15 2017-06-15 Åby-5 Punk Pale Punk Pale   [v 4] 2140/5 B 1 16.3g 36
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/10 C 2 16.9 62
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-3 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2680/12 A 1 15.7 21
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-5 Flirtin Boy Flirtin Boy   [v 7] 2140/9 D str
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Newflowers King Newflowers King   [v 5] 2140/4 D 3 15.2 195
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-10 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 5] 1640/3 C 0 15.8 29
2017-05-15 2017-05-15 Halmstad-6 Shelby Glide Shelby Glide   [v 5] 2680/10 B 0 32.3 1093
2017-05-04 2017-05-04 Åby-7 Sputnik Sputnik   [v 8] 2140/9 C 0 16.4g 180
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-7 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 6] 1640/4 C 0 16.2 53
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-2 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 5] 2140/3 D 5 16.9 71
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-9 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 4] 2140/4 C 0 17.3 102
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-5 The Muffin Man The Muffin Man   [v 4] 2140/4 B 8 20.1g 143
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Westline Westline   [v 7] 1640/7 C 3 15.2 49
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2140/4 A 1 13.9 44
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-9 Astoria Ås Astoria Ås   [s 5] 2140/6 C 0 15.0 383
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-3 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2180/9 A 1 14.9 22
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-7 Punk Pale Punk Pale   [v 4] 2640/3 B 6 18.0 52
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-12 Amiral Ima Amiral Ima   [v 4] 2140/1 D 0 g 36
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Philistine Face Philistine Face   [s 5] 2140/3 C 6 16.4 39
2017-02-02 2017-02-02 Åby-5 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/6 B 1 16.6g 31
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Finess Line Finess Line   [v 5] 2180/13 C 4 17.0 61
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Unix Starline Unix Starline   [v 7] 2180/12 B 7 16.1 313
2018-12-13 2018-12-13 Åby-3 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2140/10 D 0 18.7g 328
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 Vexil Kronos Vexil Kronos   [h 4] 2140/1 C 2 14.6 72
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Ben G.T. Ben G.T.   [v 6] 2640/10 C 0 17.7g 117
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Ferrari Kievitshof Ferrari Kievitshof   [h 6] 2200/15 C 2 14.1 77
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Uragano* Uragano*   [h 5] 2140/2 D 4 16.8 112
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Vale Vale   [s 4] 1640/2 C 0 16.4g 36
2018-10-11 2018-10-11 Åby-7 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 1640/10 B 3 12.3 87
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 High Colours High Colours   [v 7] 2140/9 C 3 15.0 218
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Vale Vale   [s 4] 1640/3 C 3 15.2 51
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-10 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 2140/3 C 0 15.1 97
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Uniko Power Uniko Power   [v 5] 2140/7 B 0 16.0 78
2018-09-20 2018-09-20 Åby-6 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2140/4 C 0 g 20
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 French Quick French Quick   [v 3] 2640/2 B 3 17.0 130
2018-09-06 2018-09-06 Åby-10 Kadway Tanks Kadway Tanks   [v 4] 1640/11 A 0
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-6 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 1640/3 C 1 12.7 46
2018-08-23 2018-08-23 Åby-3 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2160/11 A 7 14.9 149
2018-08-10 2018-08-10 Åby-6 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2140/2 A 3 14.6 33
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-7 Waffle Waffle   [v 4] 2140/9 A 6 14.5 120
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Vale Vale   [s 4] 2140/4 B 0 g 32
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Vale Vale   [s 4] 2140/1 D 0 16.8g 87
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-9 Dizzy River Dizzy River   [v 7] 2640/4 C 3 14.8 52
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2180/14 B 0 15.8 72
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Piper Pagadi Piper Pagadi   [v 5] 2140/7 B 1 15.7 45
2018-07-23 2018-07-23 Åby-3 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 1640/11 A 1 12.6 41
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2140/2 D str
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-5 Rut K. Rut K.   [s 4] 1640/9 C 3 14.0 142
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 4] 1640/12 B 6 12.7 75
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-6 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2140/3 B 5 15.8g 37
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Dejaraze* Dejaraze*   [s 4] 2140/10 C 4 15.9 56
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-3 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2160/11 A 1 13.9 36
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-10 Dejaraze* Dejaraze*   [s 4] 1640/3 B 5 15.2 16
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Santana Grif Santana Grif   [v 7] 2140/12 A 4 16.3 39
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2640/1 B 2 15.3 30
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 6] 1640/2 C 0 13.9g 124
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-5 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 7] 2180/14 B 4 15.0 42
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-5 Toutou Toutou   [v 6] 2140/11 A 6 15.3 64
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Clay Composite Clay Composite   [v 6] 2640/4 D 2 16.4 112
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-7 VästerboChecklight VästerboChecklight   [v 5] 2640/6 B 3 15.8 32
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-8 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2640/7 D 0 15.4 118
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-4 Punk Pale Punk Pale   [v 5] 2140/3 C 0 g 73
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/10 C str
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-1 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/11 C 7 17.3 320
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-5 Ugly O.P. Ugly O.P.   [v 5] 2160/14 D 4 15.6 112
2018-04-12 2018-04-12 Åby-4 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2140/15 B 0 g 140
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-10 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2140/4 D 0 g 228
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-8 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2140/1 D 3 15.7 198
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-1 New Heights New Heights   [v 4] 2640/3 D 2 20.6 17
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2160/7 B 0 g 17
2018-03-08 2018-03-08 Åby-7 Waffle Waffle   [v 4] 2140/5 C 1 16.8 18
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Waffle Waffle   [v 4] 2140/5 B 1 14.3 20
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-11 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/9 D 0 16.1 354
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Punk Pale Punk Pale   [v 5] 2140/5 C 6 16.9 59
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-9 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2640/7 C 3 16.2 24
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-4 Thunder Bull Thunder Bull   [v 6] 2160/11 C 0 18.6g 200
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-3 Armour As* Armour As*   [h 3] 2140/12 B 2 15.2 21
2019-12-18 2019-12-18 Åby-7 Livi Joy Livi Joy   [v 8] 2160/11 C 1 14.8 298
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-3 The Muffin Man The Muffin Man   [v 6] 2640/6 D 0 g 111
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-6 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [h 4] 1640/7 C 1 14.4 26
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-6 Aura S.L.* Aura S.L.*   [s 3] 1640/8 B 1 13.2 17
2019-10-31 2019-10-31 Åby-7 Rouge Ideal Rouge Ideal   [v 7] 2140/12 C 5 16.1 437
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 4] 2140/1 B 0 16.3g 41
2019-09-19 2019-09-19 Åby-9 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 6] 2140/2 D 5 17.3 21
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-8 Cool McQueen Cool McQueen   [v 4] 1640/4 B 4 15.1 26
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-4 My Liberty My Liberty   [s 4] 2160/14 C 0 19.0g 58
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-1 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 8] 2140/6 C 5 16.1 250
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-6 Harvey Harvey   [h 5] 2140/10 C 3 13.7 29
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Patos Rose Patos Rose   [s 5] 2140/12 C 0 17.8 605
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 5] 1640/6 A 3 13.2 53
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-7 Waikiki Silvio Waikiki Silvio   [v 5] 2140/11 B 2 12.5 135
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-4 Hazard In Hazard In   [h 3] 1640/4 D 0 14.6 147
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Com Milton Com Milton   [v 5] 1640/2 C 0 14.3 49
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Callipygian Callipygian   [v 5] 2140/7 C 0 15.0 149
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 8] 2140/3 D 0 17.7 1269
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/2 D 0 g 172
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Springbank Springbank   [v 6] 2140/1 D 0 g 138
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 2180/7 A 0 g 34
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Bankrobber Bankrobber   [v 4] 2140/10 C 3 17.0 32
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Time to Face Time to Face   [s 4] 2140/3 D 0 19.1g 112
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 Livi Joy Livi Joy   [v 8] 1640/7 A 0 g 401
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Fabulous Sisu Fabulous Sisu   [s 4] 2140/3 D 2 17.3 109
2020-12-16 2020-12-16 Åby-8 Livi Joy Livi Joy   [v 9] 2140/1 D 4 14.5 288
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-8 Floydside Am Floydside Am   [v 5] 2160/10 C 6 16.2 822
2020-11-11 2020-11-11 Åby-5 Livi Joy Livi Joy   [v 9] 2160/11 D 7 14.0 689
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-4 Cavidendron Cavidendron   [s 6] 2140/7 D 1 14.1 29
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-2 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 2660/7 D 2 16.1 295
2020-10-01 2020-10-01 Åby-1 Barbaro As Barbaro As   [v 3] 2140/2 D 0 g 250
2020-09-17 2020-09-17 Åby-6 Shimoko Shimoko   [s 4] 2140/1 A 6 15.8 22
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-5 Arvid S.H. Arvid S.H.   [v 5] 2140/8 A 0 g 32
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-10 Bordeaux S. Bordeaux S.   [v 4] 2140/11 D 2 12.9 335
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-10 La it La it   [s 6] 2140/1 D 6 17.5 318
2020-08-06 2020-08-06 Åby-10 Floydside Am Floydside Am   [v 5] 2140/6 B 2 14.2 24
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-3 Estreet Simoni Estreet Simoni   [h 4] 1640/7 B 1 13.5 71
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-3 Ny Komet Ny Komet   [v 12] 2140/10 D 0 18.1 1046
2020-06-11 2020-06-11 Åby-10 Punk Pale Punk Pale   [v 7] 2140/11 C 7 18.6g 38
2020-05-14 2020-05-14 Åby-5 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2140/4 C 6 15.0 28
2020-05-09 2020-05-09 Åby-6 Livi Joy Livi Joy   [v 9] 1640/5 D 0 g 849
2020-04-16 2020-04-16 Åby-6 Livi Joy Livi Joy   [v 9] 1640/4 C 0 g 240
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-4 Kadway Tanks Kadway Tanks   [v 6] 2140/7 D str
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-4 Carozzo Carozzo   [v 5] 2140/6 A 4 15.0 130
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Floydside Am Floydside Am   [v 5] 2140/9 D 0 17.5 56
2020-03-05 2020-03-05 Åby-10 Floydside Am Floydside Am   [v 5] 2160/12 C 1 17.0 21
2020-02-20 2020-02-20 Åby-9 Livi Joy Livi Joy   [v 9] 2140/7 B 4 17.8 108
2020-02-20 2020-02-20 Åby-6 Rouge Ideal Rouge Ideal   [v 8] 2140/6 C 5 17.8 380
2020-02-06 2020-02-06 Åby-9 Livi Joy Livi Joy   [v 9] 1640/5 B 4 12.8 98
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-4 Hat Trick Hat Trick   [v 4] 2140/1 A 0 16.6 134
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-5 Hat Trick Hat Trick   [v 4] 2140/6 A 1 15.0 54
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-10 Dig for Ember Dig for Ember   [v 3] 2140/6 C 5 16.9 307
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-7 Fire Edition Fire Edition   [v 4] 2140/9 A 3 15.2 22
2021-10-09 2021-10-09 Åby-2 Niford des Baux* Niford des Baux*   [h 4] 2140/9 A 1 13.8 19
2021-09-27 2021-09-27 Halmstad-7 Holeinone Pepper Holeinone Pepper   [v 3] 2140/8 B 5 15.7 21
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-6 Niford des Baux* Niford des Baux*   [h 4] 2140/7 A 1 14.5 15
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-10 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 6] 2140/8 D 2 12.7 331
2021-08-12 2021-08-12 Åby-3 Reef Snapper Reef Snapper   [v 5] 2140/1 D 0 17.7 214
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-5 She's Doing She's Doing   [s 4] 2140/6 D 0 17.4g 247
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-4 T.Wall's Keyboard T.Wall's Keyboard   [s 4] 2140/6 C 0 23.4g 590
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-3 Floydside Am Floydside Am   [v 6] 2160/10 A 7 15.9 55
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-8 Cash Bore Cash Bore   [v 6] 2160/4 D 0 17.1 127
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-11 Fromming Fromming   [h 4] 1640/5 C 0 g 77
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-2 Barbaro As Barbaro As   [v 4] 2640/6 B 0 16.7 58
2021-06-10 2021-06-10 Åby-10 Sourire Frö Sourire Frö   [h 3] 2640/2 A 1 17.5 23
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-6 Cavidendron Cavidendron   [s 7] 2140/4 D 0 14.3 1201
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-5 Ashanti Bi Ashanti Bi   [s 5] 2160/13 D 2 16.4 922
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-2 Wild Jupp Wild Jupp   [v 7] 2140/12 C str
2021-04-07 2021-04-07 Åby-8 Floydside Am Floydside Am   [v 6] 2140/7 B 5 14.8 84
2021-03-20 2021-03-20 Åby-6 Grace River Grace River   [s 7] 2140/2 C 3 15.7 31
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-3 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 5] 2140/3 C 0 20.0g 251
2021-03-11 2021-03-11 Åby-5 Bella Follo Bella Follo   [s 4] 2140/1 B 0 g 127
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-10 Livi Joy Livi Joy   [v 10] 2160/12 B 1 16.3 85
2021-01-06 2021-01-06 Åby-7 Floydside Am Floydside Am   [v 6] 2640/4 C 6 16.7g 218
2021-01-03 2021-01-03 Åby-4 Fullpoint Fullpoint   [v 7] 2640/7 D 0 g 1409
2021-01-03 2021-01-03 Åby-2 Livi Joy Livi Joy   [v 10] 1640/7 B 0 g 148
2022-12-15 2022-12-15 Åby-6 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 7] 2180/8 A 0 g 34
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-7 Hercule de Sajan* Hercule de Sajan*   [v 5] 2640/5 C 5 17.7 156
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-5 Lucky Truc Lucky Truc   [v 5] 2140/12 B 3 14.7 69
2022-11-17 2022-11-17 Åby-7 Lucky Truc Lucky Truc   [v 5] 2140/4 C 0 17.0g 134
2022-11-17 2022-11-17 Åby-1 Tuppen Tuppen   [v 4] 2140/1 D 2 17.3g 20
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-5 Dubbio Amletico* Dubbio Amletico*   [h 3] 2140/7 B 0 g 20
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-10 Peter Highness Peter Highness   [v 9] 2640/5 C 7 16.8 219
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-2 Dubbio Amletico* Dubbio Amletico*   [h 3] 2140/5 A 1 16.7 37
2022-10-13 2022-10-13 Åby-1 X.O.X.O X.O.X.O   [s 4] 1640/6 C 1 13.5 45
2022-10-08 2022-10-08 Åby-8 Denco's Galliano Denco's Galliano   [v 4] 2140/11 C str
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-6 Denco's Galliano Denco's Galliano   [v 4] 2140/6 C 1 14.1 122
2022-09-15 2022-09-15 Åby-7 Virginia Dream Virginia Dream   [s 9] 1640/9 C 0 g 309
2022-09-04 2022-09-04 Jägersro Trav-10 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 7] 2140/1 B 3 12.9 55
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-3 Nowalkrun Nowalkrun   [s 4] 2140/3 C 7 16.0 49
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-1 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2140/5 C 5 16.3 92
2022-08-25 2022-08-25 Åby-5 Hill of Cash Hill of Cash   [s 3] 2140/6 B 2 15.0 18
2022-07-29 2022-07-29 Halmstad-8 Ready to Go Ready to Go   [v 5] 2640/10 B 6 15.5 146
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-4 Harley K. Harley K.   [v 5] 1640/6 D 0 12.7 550
2022-06-16 2022-06-16 Åby-1 Wingait Erik Wingait Erik   [v 9] 2180/11 A 3 15.9 45
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-4 Barbaro As Barbaro As   [v 5] 1640/3 C 5 13.8 118
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-8 Best Buddy Best Buddy   [v 5] 2160/14 C 8 17.7g 774
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-6 Lucky di Quattro Lucky di Quattro   [v 4] 2148/2 C 0 16.1 95
2022-04-28 2022-04-28 Åby-10 Winner Bac Winner Bac   [v 8] 2180/8 A 3 14.9 36
2022-04-28 2022-04-28 Åby-2 Dubai Kronos Dubai Kronos   [h 3] 2140/1 D 0 g 18
2022-04-27 2022-04-27 Jägersro Trav-10 Baltic Sun Baltic Sun   [s 5] 2160/9 D 0 19.9g 488
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-6 Woogie Broline Woogie Broline   [v 5] 2640/6 D 0 16.4 45
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-10 Anna Bore Anna Bore   [s 4] 2140/4 D 0 18.4 611
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-5 Shikaka Shikaka   [v 4] 2140/1 D 6 19.0 568
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-10 Ready to Go Ready to Go   [v 5] 2140/11 C 1 15.3 63
2023-12-19 2023-12-19 Jägersro Trav-3 Nova* Nova*   [s 3] 2640/11 B 3 15.8 41
2023-12-04 2023-12-04 Halmstad-8 Amazing Hazel Amazing Hazel   [v 5] 1640/5 C 2 13.6 114
2023-11-21 2023-11-21 Åby-1 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 8] 2140/8 D 0 15.0 378
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-9 Arcoveggio Arcoveggio   [v 5] 2140/3 A str
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-5 Global Bam Bautin Global Bam Bautin   [v 4] 2140/4 A 1 15.9 17
2023-11-10 2023-11-10 Halmstad-5 Eddie Shadow Eddie Shadow   [v 7] 2660/12 A 0 20.8 379
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-10 Moons Dinero Moons Dinero   [v 4] 2140/10 C str
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-6 Big Best Helvin Big Best Helvin   [v 4] 2140/4 A 2 15.5 47
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-5 Zefiro Dei Cedri Zefiro Dei Cedri   [v 8] 2140/11 D str
2023-10-12 2023-10-12 Halmstad-5 Escobar I.T.* Escobar I.T.*   [h 3] 2140/3 B 0 g 78
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-10 My Back Pages My Back Pages   [s 3] 1640/10 C 4 15.6 91
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-2 Escobar I.T.* Escobar I.T.*   [h 3] 2140/12 B 0 g 82
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-5 Sobel Caviar Sobel Caviar   [v 5] 2140/4 A 0 g 15
2023-09-06 2023-09-06 Åby-3 Escobar I.T.* Escobar I.T.*   [h 3] 2640/9 C 2 15.4 40
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-6 Maquavit E.* Maquavit E.*   [v 6] 2140/7 A 1 14.3 28
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-10 Real Scotch Real Scotch   [v 5] 2140/10 C 0 g 56
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-6 Real Scotch Real Scotch   [v 5] 2140/7 B 2 13.1 41
2023-08-12 2023-08-12 Åby-8 Tuppen Tuppen   [v 5] 2140/6 A 5 12.8g 135
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-9 Denco's Galliano Denco's Galliano   [v 5] 2180/7 A 1 14.4 24
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-4 Real Scotch Real Scotch   [v 5] 1640/3 A 4 12.4 28
2023-06-20 2023-06-20 Jägersro Trav-5 Real Scotch Real Scotch   [v 5] 2140/1 A 2 13.6 16
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-9 Lucky di Quattro Lucky di Quattro   [v 5] 1640/8 B 2 13.5 53
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-6 Momimhome* Momimhome*   [s 5] 2640/1 B 3 15.7 91
2023-05-18 2023-05-18 Jägersro Trav-8 Global Dictator Global Dictator   [v 4] 2660/8 A 1 16.6 52
2023-05-08 2023-05-08 Halmstad-3 Global Delayed Global Delayed   [v 4] 2140/6 A 1 13.4 33
2023-03-28 2023-03-28 Jägersro Trav-7 Lucky di Quattro Lucky di Quattro   [v 5] 2140/2 B 5 14.4 82
2023-02-17 2023-02-17 Halmstad-8 Guiding Light Guiding Light   [v 7] 2140/1 B 4 17.2 32
2023-02-07 2023-02-07 Jägersro Trav-3 Miss Pastis Miss Pastis   [s 8] 2180/7 B 4 15.6 82
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-3 Un Pastis Un Pastis   [v 10] 1640/2 C 3 14.8 300
2024-04-27 2024-04-27 Halmstad-2 Figlia di Ciclone Figlia di Ciclone   [s 4] 1640/6 A 5 18.8g 21
2024-04-24 2024-04-24 Vermo-3 Sublime Soa* Sublime Soa*   [s 6] 2120/12 A 2 30
2024-04-24 2024-04-24 Vermo-1 Ditchback Domino* Ditchback Domino*   [s 6] 2120/6 C 3 53
2024-04-22 2024-04-22 Halmstad-10 Amigo Starline Amigo Starline   [v 6] 2140/4 C 8 20.0 82
2024-04-14 2024-04-14 Jägersro Trav-1 Figlia di Ciclone Figlia di Ciclone   [s 4] 2140/9 B 5 17.6 49
2024-04-12 2024-04-12 Halmstad-5 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 9] 2640/5 C 5 16.6 167
2024-03-17 2024-03-17 Halmstad-5 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 9] 2140/7 C 2 15.0 47
2024-03-11 2024-03-11 Halmstad-5 Ready to Go Ready to Go   [v 7] 1640/6 B 3 14.1 44
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-8 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 9] 2160/5 D 0 g 798
2024-01-11 2024-01-11 Åby-3 Global Dictator Global Dictator   [v 5] 2140/6 A 3 15.6 37
2024-01-02 2024-01-02 Jägersro Trav-5 Nova* Nova*   [s 4] 1640/10 B 3 15.0 52



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se