V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det är jackpot på V75-spelet den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt kan håva in hisnande 41 miljoner kronor. Men det beh&ou..


Det är jackpot på V75-spelet den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt kan håva in hisnande 41 miljoner kronor. Men det behöver varken vara jackpot eller V75 för att man ska vinna stort på trav. Det visade en spelare i Nederländerna när denne på fredagskvällen blev ensam om sex rätt på V64 i Umeå. När Höwings Star höll undan för favoritspelade stallkamraten Selmer I.H. med minsta möjliga marginal i den sista avdelningen sållades alla andra kuponger bort och kvar med sex rätt fanns endast den nederländska kupongen. Den kostade 1 752 kronor att lämna in och med utdelningen för sexor och femmor inräknad drog den in 1 811 599 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med bättre startspår hade både Reven Dejavu (V75-5) och Reverend Wine (V75-6) tillhört de topprankade hästarna i den stundande V75-om..


Med bättre startspår hade både Reven Dejavu (V75-5) och Reverend Wine (V75-6) tillhört de topprankade hästarna i den stundande V75-omgången på Romme. Men med nummer tolv respektive elva bakom startbilen får de stå tillbaka i experttipsen. Att de med lite tur på vägen har potential att dyka upp i segerstriden är det emellertid få som hyser något tvivel om. Reverend Wine har redan visat sin kapacitet i V75 flera gånger och kommer närmast från enkel seger. Björn Goop, som då tog sin 7 000:e kuskseger, har vunnit fyra av fem starter med hästen och sitter i sulkyn på nytt.
- Reverend Wine har fantastisk fin form för dagen. Han gör aldrig ett dåligt lopp och går aldrig ur form heller. Läget är chansartat men vi hoppas att både hästen och Björn har vaknat på rätt sida. Då kan det räcka långt, säger Diederik Meilink.
- Jag tror att hästen tål att göra en del själv i loppet men han är uppe i silverdivisionen nu och det kan vara lite hårdare. Men flera av de här har han mött förut och sprungit jämnt med. Stämmer det lite så har han ju mer hårdhet än treåringen och han har överraskat förut.

”En rejäl häst”
Treåringen i fråga är Reven Dejavu. Han har bara hunnit göra fyra starter och efter en galopp och en andraplats ståtar han med två raka segrar. Spår tolv över kort distans är tuffa förutsättningar men skrällar är inte ovanliga i klass II och flera spelexperter spår hård körning i loppet. Det kan bädda för hästarna i kön.
- Han är lite bortlottad men det är en rejäl häst. Sköter han sig gör han säkert ett bra lopp, men att räcka till vinst blir kanske svårt, säger Diederik Meilink.
Hästens formkurva pekar rakt upp och precis som senast är det Erik Adielsson som får förtroendet i sulkyn.
- Hästen har ju dragit runt på mig i två lopp och blivit stark, och så körde Erik ett lopp med honom och vann ganska enkelt på en fin tid över 2 600 meter, så hästen verkar vara i ordning. Om det stämmer lite i loppet förväntar jag mig att han gör en bra insats. Det är svårt att säga hur tidigt han ska räknas. Jag är jättenöjd om han kan vara bland de tre.
Enligt prognosen kommer lördagens sjurättspott på V75 uppgå till 41 miljoner kronor. Kanske är Diederik Meilinks duo nyckeln till drömvinsten...

Ola Johansson, Kanal 75


Det är travronden.se som rapporterar att Per Linderoth flyttar hem till mammas gata och i december blir Östersundtränare igen. Beslutet har v&aum..


Det är travronden.se som rapporterar att Per Linderoth flyttar hem till mammas gata och i december blir Östersundtränare igen. Beslutet har växt fram under lång tid och grundas framför allt på det personliga planet. Inte minst att han sedan ett halvår har kärleken i Östersund.
- Att jag har haft hemlängtan i tolv år vet nog de flesta som känt mig. Men då Susanne flyttade till Östersund för att jobba och bo där blev det extra jobbigt, säger Linderoth till travronden.se.
I Östersund ska tränarrörelsen bedrivas på travbanan. Där kommer Linderoth att disponera 23 boxar och han ser fram emot att slippa sköta en hel gård själv.
- Det är ju träna häst som jag vill och som jag är bra på. Men med en gård ute i skogen så är det så mycket annat att göra. Jag känner att jag inte orkar vara ensam där längre.
- Att nu komma till stallet på morgonen och banan är sladdad och snön bortskottad blir fantastiskt. Nu får jag ägna mig åt det jag vill göra.
I dagsläget har Per Linderoth 33 hästar på träningslistan och så här långt i år har de vunnit 48 av 314 lopp och tjänat 3,9 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


29-årige Daniel Wäjersten är inne på sitt andra år som proffstränare.40 hästar finns på listan, varav åtta &au..


29-årige Daniel Wäjersten är inne på sitt andra år som proffstränare.
40 hästar finns på listan, varav åtta är två år gamla. 
Endast en av stallets tvååringar är igång och startar. Hingsten Global Badman hade det i sig helt enkelt.
Efter tre starter är hästen obesegrad. En flyfotad, speedig, startsnabb och stark sort.
- Jag startar gärna tvååringar men då vill man ju att de ska ha förutsättningar att tjäna bra med pengar och inte bara springa in 50-60 000 kronor under en debutsäsong. Mina andra i stallet var inte så tidiga helt enkelt, säger Daniel Wäjersten.
Att just Global Badman hade det lätt för sig upptäckte man i de första försiktiga tempojobben.
- Det var som att han kunde det mesta redan. Annars är det så att nio av tio tvååringar behöver ha lite tid på sig för att förstå vad de ska göra. Den här hade så lätt för sig och det kändes som att han visste, säger Daniel Wäjersten.

"Alla har chansen"
Örebrotravets sportchef Claes Broberg påminner om förutsättningarna för tvååringstävlandet i ledaren i söndagens banprogram: ”Det kan hända väldigt mycket med just tvååringar på åtta månader, ibland på mycket kortare tid än så. Sedan får man nog säga att tvååringslopp är något mer oberäkneliga än andra lopp eftersom det rör sig om unga hästar som i de flesta fall är väldigt orutinerade. Så just i Svampen Örebro kan man med fog säga att alla som är med i loppet har chansen”.
Svampen går som den sjätte avdelningen på Grand Slam 75 på söndagen. Global Badman är obesegrad efter tre starter och ser ut att bli favorit i loppet.
Sundsvallshästens förutsättningar kunde emellertid ha varit bättre. 1609 meter autostart, med ett åttondespår bakom bilen.
Global Badman är startsnabb. Ska du försöka fightas om ledningen trots läget?
- Jag får se hur han känns. Det är första gången han ska resa och det blir en ny bana. Allt är nytt och han är som alla andra ”grön”. Men det är klart att han ska vara betrodd. Det är en fin häst och jag har varit stolt när folk kommer fram till en och berömt hästen.
Vad tänkte du på när du bläddrade fram ett åttonde?
- Det är klar att man jublade inte. Men spårlottning är ju ett lotteri. Vi hade turen när det var Breeders’Crown att han fick spår fem och nu blev det ett lite sämre spår. Jag lägger inte så mycket energi på det där,  utan det är som det är.
Han verkar springa på entusiasm. I andra starten vann han ett Breeders’Crown-lopp med 175 000 kronor i förstapris. Du sa då att han sprang och var ofokuserad och vinglade. Bra gjort med tanke på att han vann på tiden 1.14,1.
- Han har gjort så där. I debuten bröt han ner lite grand och i andra starten bröt han ut lite grand. Senast fick han ett  bra lopp men såg fläckfri ut. Han är ju trots allt lite grön. Man kan välja att sätta på skygglappar och sådana här saker men jag tycker inte att det behövs. Jag har inte gjort det. Han får gärna liksom springa och ”vara” två år.
En seger i Svampen skulle så klart bli största triumfen hittills i din karriär. Vilka fler lite större lopp har du vunnit?
- Jag plockade ju ut licensen i fjol och min största seger hittills som tränare är när den här vann Breeders’ Crown-loppet för tvååringar under Sundsvall Open Trot-helgen.
Hur tänker du inför söndagen?
- Att det ska bli kul att starta honom i det här loppet och se hur det går. Man får vara medveten om att det kan ändra sig ganska fort med unghästar. Men han har tränat här i dag (onsdag) och jag tyckte att han kändes jättefin. Jag känner mig ganska lugn. Av motståndarna gillar jag framför allt Fredrik Wallins häst 5 Sayonara och är även imponerad av den norska hästen 12 Custom Cheval som fått hårda lopp och gått bra, slutar Daniel Wäjersten.

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla och Bergsåker körde V86 tillsammans på onsdagen och i både Stockholm och Sundsvall tävlades det i regn och blåst. I e..


Solvalla och Bergsåker körde V86 tillsammans på onsdagen och i både Stockholm och Sundsvall tävlades det i regn och blåst.
I ett lopp för ston ingående i Solvallaserien hade Daniel Redéns Conrads Rödluva en mycket passande uppgift på förhand och spelades till kvällens tyngsta favorit. 84 procent på V86-spelet.
Utan att ha den riktiga toppformen i kroppen och med skor på alla fyra hovar kunde fuxan ta karriärens tolfte seger i artonde starten.
Örjan Kihlström körde fram utvändigt ledande Felicity Shagwell dryga varvet från mål för att bevaka sina intressen i loppet. Conrads Rödluva brukar inte vinna med några större marginaler och klev nu undan till en knapp seger före Au Pair Girl och Fanny Chenal som närmade sig den sista biten.
Ett gott hantverke utan att det slog gnistor om Rödluvan – men fuxan lär komma ytterligare förbättrad till Breeders Crown-semifinalerna på Solvalla om två veckor.
- Hon gör alltid sitt jobb så att säga och har nästan aldrig gjort ett riktigt dåligt lopp vad jag kan komma ihåg. Hon har förlorat några gånger men har även då svarat för ett bra jobb, sade Örjan Kihlström efter loppet.

Fem strutar för Nurmos
”Tveksam stallform” löd omdömet inför kvällen angående Timo Nurmos hästar.
Jorma Kontio gav svar på tal och tog tre segrar med Nurmos-tränat innan V86:an inleddes på Solvalla.
Sedan bara fortsatte det. I treåringsloppet på kupongen reglerade valacken Mellby Hoffa motståndet från positionen utvändigt ledaren med Jorma i sulkyn. Fjärde segern i femte starten för hästen som uppfödarna Mellby Gård äger själva.
Örjan Kihlström fick förtroendet bakom Timo Nurmos Global Winner i V86-6 och gjorde sig ingen brådska i tredjeparet utvändigt i trekilometersloppet.
I hällregnet fick spelfavoriten upp farten ordentligt sista 600 meterna och ledande Tsar Brodde fångandes in i god tid innan linjen i loppet som var ett klass I-försök.
Summa fem ”strutar” för stall Timo Nurmos!
Robert Bergh satte punkt för omgången på Solvalla med storskrällen Mellby Glader (fyra procent) i det avslutande fyraåringsloppet. Från fjärdeparet utvändigt följde Bergh med i rygg på favoriten Missle Hill sista 800 och en tapper Mellby Glader kunde ta sig förbi i de sista stegen.

Majet klar för V75-final
38 mil norröver avgjordes Bergsåkers fyra avdelningar på V86-spelet.
Majet af Djupmyra har utvecklats mycket sedan hon kom i Daniel Wäjerstens träning i maj. Det sjuåriga stoet är nu klar för V75-finalerna på Solvalla i början av november.
V86-1 på Bergsåker var ett försök i klass II där Majet af Djupmyra slog hingstar och valacker sedan Daniel Wäjersten kuppat sig till ledningen 1400 meter från mål.
Majet var favorit i ett stolopp på V75 i Skellefteå senast men visade galopp. Nu kom revanschen.
- Ska jag vara ärlig tyckte jag att hon var för gammal och ville att ägarna skulle satsa på en yngre häst. Men de tyckte så mycket om henne att de ville ge henne en chans till och det är vi glada för, sa Bergsåkertränaren.
Solängets kallblodskung Tangen Haap har inte varit helt lätt att räkna på sedan segern i Elitkampen på Solvalla.
Efter galoppen i segerstriden i V75 i Skellefteå i den förra starten kom nu första triumfen i sjunde försöket sedan i maj. Björn Karlsson prickade springspåret och körde sig till täten i den första kurvan i kallblodslopp för högsta klassen och nu var Tangen Haap bra igen.
Segertiden i Paul Oscarsons minneslopp skrevs till 1.23,7 över 1640 meter volt.
- Tussarna var oryckta och jag körde inte en meter. Ett välbetalt snabbjobb! sa Björn Karlsson.

”En otrolig moral”
Walkie Talkie var hård som flinta vid segern i V75 senast. Per Linderoths tuffa sto fyllde nu på med ännu en seger i ett försök i serien Diamantstoet.
Loppet var en spårtrappa och Walkie Talkie med sina 880 000 kronor intjänat fick dra upp spurten som sista häst i 15-hästarsfältet. Per Lindroth körde till på allvar 300 meter från mål och spurten resulterade än en gång.
- Hon visar en otrolig moral, berömde tränaren.
Omgångens storskräll på Bergsåker kom i V86-5. Susanne H Osterling satt i rygg ledaren med tvåprocentaren Jeppas Picasso och kunde smita ut i den sista kurvan och avgöra knappt. Ulrica Håkansson, amatör från Solänget, tränar.
Åtta rätt på V86-spelet delade ut 180 238 kronor sju rätt gav 942 kronor och sex rätt 57 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


En liten avbild av pappan Maharajah är han, Stall Travkompanpaniets Who's Who.Efter segern i Svenskt Travderby förra året, blev det seger i fem&..


En liten avbild av pappan Maharajah är han, Stall Travkompanpaniets Who's Who.
Efter segern i Svenskt Travderby förra året, blev det seger i femåringsloppet Jubileumspokalen på Solvalla i augusti i år.
Allt enligt plan.
Solvallatränaren Pasi Aikio tar nu ett djupt andetag och planerar vidare. Frankrike nästa!
Prix d'Amerique hägrar den sista söndagen i januari.
- Men det är långt dit och det finns inga garantier i det här. Men visst är en start i Prix d'Amerique vårt stora mål, säger Pasi Aikio.
Ett delmål på vägen är femåringsloppet Prix Tenor de Baune på Vincennes i december. En seger där ger en direktbiljett till det stora loppet.
- Who's Who ska få åka ner till Frankrike 10 november, dagen efter hingstpremieringen här i Sverige. Inget är bestämt med starter och så. Allt hänger på hur han tar resan ner och så vidare. Men under förvintern är huvudmålet i alla fall femåringsloppet Prix Tenor de Baune som går två dagar före julafton. Visar han att han duger där spänner vi givetvis bågen ytterligare, säger Pasi Aikio.

Kanske Prix de Bretagne
Stall Travkompaniets nya stjärna kommer alltså att vara på plats när vintermeetinget är i gång i Paris. Vintermeetinget startar 30 oktober. Söndagen 17 november körs det första av de fyra förberedande ”B-loppen” inför Prix d'Amerique - Prix de Bretagne.
- Vi kommer säkert att vara med i listorna till alla de där loppen i början men det hänger på uppladdningen om det ska bli några starter. Om allt fungerar och hästen mår bra väljer vi mellan Prix de Bretagne eller ett lopp för fem-och sexåringar på Vincennes dagen efter, säger tränaren.

Kvalvägen till Prix d'Amerique
Who's Who kan eventuellt komma med i Prix d'Amerique på prispengar - om det av någon anledning skulle gå tungt i de förberedande loppen.
Pasi Aikio vill dock kvala in den vanliga vägen. Antingen med seger i Prix Tenor de Baune eller med en pallplats i något av de fyra "B-loppen”.
Förutom Prix de Bretagne körs Prix du Bourbonnais i början av december, Prix de Bourgogne i slutet av december och Prix de Belgique i mitten av januari.
- Jag har hört att några säger att det kan gå på intjänade pengar. Men det tar jag inte för givet utan vi ska givetvis försöka kvala in hästen, säger Solvallatränaren.
Who's Who kommer att bo i Ron Kuipers borg på träningsanläggningen Grosbois. Skötaren Jennie Ek får även med sig sexårige Uppohoppa till Paris, som enligt Aikio mestadels ska få tävla på landsortsbanorna i vinter.
Hur har Who's Who haft det sedan segern i Jubileumspokalen i augusti?
- Han fick ta det lugnt första veckan efter det loppet och sedan har han gått tung träning fram till för drygt en vecka sedan. På den vägen är det och allt är enligt plan.

”B-loppen” inför Prix d'Amerique
Prix de Bretagne – söndag 17 november
Prix du Bourbonnais – söndag 8 december
Prix de Bourgogne – söndag 29 december
Prix de Belgique – söndag 12 januari
(Ettan-tvåan och trean i dessa lopp får en inbjudan till Prix d'Amerique).

Fribiljett till PdA ges också till segrarna i femåringsloppet Prix Tenor de Baune (22 december) och treåringsloppet Criterium Continental (22 december).

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-6 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 5] 2640/1 0 15.9 221
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-4 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 3] 2140/3 7 17.5 239
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 Mathias Tilly Mathias Tilly   [v 6] 2160/10 4 17.2 426
2015-12-10 2015-12-10 Åby-7 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 5] 2140/3 1 15.8 43
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-7 Twister Bi* Twister Bi*   [h 3] 2140/8 1 15.9 16
2015-11-26 2015-11-26 Åby-5 Public Enemy Public Enemy   [s 7] 2140/9 8 17.1 188
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-2 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 5] 2160/7 1 16.4 18
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-6 Forastero Forastero   [v 6] 2640/7 3 16.8 299
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-2 Fax is Back Fax is Back   [v 6] 2160/12 8 18.2 244
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-10 Chosen One Chosen One   [v 5] 1640/10 0 16.2g 28
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-4 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 5] 2640/4 4 15.5 48
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-5 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 3] 2140/8 0 g 195
2015-10-10 2015-10-10 Åby-12 Celebreightr Celebreightr   [s 3] 2140/9 0 17.8 67
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-7 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 3] 2140/12 4 16.7 364
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 5] 2160/9 1 15.4 23
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Sounds Good Sounds Good   [v 5] 2160/11 A 7 17.2 25
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Tequila F. Tequila F.   [v 5] 2140/8 C 1 14.7 110
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 The Muffin Man The Muffin Man   [v 3] 2140/5 A 0 21.1g 22
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 4] 2140/11 A 6 16.4 42
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Deepak Am Deepak Am   [h 3] 1640/6 D 8 17.8g 55
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2640/2 A 0 g 17
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-11 Walkabout Walkabout   [v 5] 1640/10 C 3 14.5 91
2016-10-13 2016-10-13 Åby-2 Super Goal D.K.* Super Goal D.K.*   [v 7] 2140/2 B 1 15.2 66
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-9 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2140/12 A str
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-5 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 4] 2140/4 D str
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-4 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 6] 2640/8 D 0 18.7 58
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Tres Bien Ås Tres Bien Ås   [s 4] 2160/4 B str
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Moaning Myrtle Moaning Myrtle   [s 7] 2140/10 D 4 14.5 252
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-9 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 1640/1 B 4 13.7g 43
2016-08-25 2016-08-25 Åby-4 Wilda Tigern Jack Wilda Tigern Jack   [v 6] 2140/4 C 5 14.7g 75
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-2 Celebreightr Celebreightr   [s 4] 2140/4 D 0 g 144
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 6] 2640/1 C 0 15.4 90
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-2 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 2140/8 C 5 16.3 26
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-9 Othala Othala   [s 6] 2140/7 A 5 13.6 114
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Wilda Tigern Jack Wilda Tigern Jack   [v 6] 2180/11 A 2 13.7 24
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Owen Broline Owen Broline   [v 5] 2140/3 C 6 16.0 24
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 2140/3 D 2 16.1 36
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 1609/5 B 0 12.8 48
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 May Winall May Winall   [s 6] 2140/4 B 4 17.9 84
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-10 Replay Kronos Replay Kronos   [v 6] 2140/4 B 0 g 20
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-1 Celebreightr Celebreightr   [s 4] 2140/5 B 3 16.2 14
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-11 Gullborgas Freya Gullborgas Freya   [s 6] 2640/10 C 0 g 88
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Alfa Tesoro Alfa Tesoro   [v 5] 1640/8 C 5 14.3 32
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Countdown Countdown   [v 7] 2140/10 C 0 g 81
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Gullborgas Freya Gullborgas Freya   [s 6] 2140/7 D 5 15.0 225
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 6] 2640/5 B 2 17.5 68
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-4 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 4] 1640/1 C 0 g 20
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-5 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 1640/3 A 1 14.1 28
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-1 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 4] 2140/2 D 6 18.5g 356
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 Westline Westline   [v 6] 2180/13 A 3 15.6 26
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-7 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 1640/1 A 0 g 25
2016-03-17 2016-03-17 Åby-5 Tornatore Grif* Tornatore Grif*   [h 4] 2140/10 A 2 15.6 24
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-3 Philistine Face Philistine Face   [s 4] 2140/8 C 4 15.9g 458
2016-03-09 2016-03-09 Åby-3 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 2640/2 C 1 17.4 24
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 2140/1 C 1 17.0 38
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-3 Cooca Choo Cooca Choo   [s 8] 2140/2 C 0 18.0 345
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 The First Rose The First Rose   [s 6] 2140/6 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-4 Countdown Countdown   [v 7] 2160/11 B 1 17.2 53
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-8 Lill Hugo Lill Hugo   [v 6] 2140/8 B 0 16.3 163
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-1 The First Rose The First Rose   [s 6] 2140/4 A 0 23.4g 347
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-3 Thunder Bull Thunder Bull   [h 4] 2140/1 C 0 g 66
2017-12-28 2017-12-28 Åby-2 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2140/5 C 1 15.9 43
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-2 VästerboViVann VästerboViVann   [v 8] 2180/9 A 0 16.6g 52
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Ferrari Silas Ferrari Silas   [v 4] 2140/2 B 4 17.4 39
2017-12-14 2017-12-14 Åby-5 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2640/8 B 1 17.5 22
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-3 Thunder Bull Thunder Bull   [v 5] 2160/8 C 0 17.5 267
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-7 Vexil Kronos Vexil Kronos   [h 3] 2140/1 B 0 g 24
2017-11-23 2017-11-23 Åby-5 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2140/5 C 0 19.0g 40
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-8 The Muffin Man The Muffin Man   [v 4] 1640/5 B 6 19.5g 15
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Bad Boy* Bad Boy*   [v 4] 2140/7 B 2 14.7 38
2017-11-09 2017-11-09 Åby-3 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2640/5 B 1 16.7 43
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-9 Vale Vale   [s 3] 2140/7 B str
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-4 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 1640/10 A 6 15.4 111
2017-10-29 2017-10-29 Åby-2 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2140/10 A 2 16.8 25
2017-10-29 2017-10-29 Åby-1 Redneck Girl Redneck Girl   [s 6] 2140/4 C 3 19.5 128
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-7 Livi Joy Livi Joy   [v 6] 2140/3 D 5 16.7g 129
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-3 Thunder Bull Thunder Bull   [v 5] 2140/8 D 8 15.4g 367
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-1 Devs Detonation Devs Detonation   [s 6] 2640/5 D 3 15.8 218
2017-09-27 2017-09-27 Åby-5 Vale Vale   [s 3] 2140/1 B 0 19.0 366
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 4] 2140/2 C 0 g 61
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Star Keeper Star Keeper   [v 6] 2140/9 D 6 13.6 288
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2140/4 B 4 14.3 102
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Celebreightr Celebreightr   [s 5] 2140/3 B 5 14.5 69
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-9 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/10 A 0 g 51
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Twist and Shout Twist and Shout   [s 5] 2180/9 A 2 15.0 48
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/9 C 1 13.1 20
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Astoria Ås Astoria Ås   [s 5] 2180/9 C 4 16.9 147
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Densmarta Densmarta   [s 8] 2640/3 D 0 17.4 78
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-8 Masterglide Masterglide   [v 4] 2140/6 A 1 13.6 31
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-12 Tax Free* Tax Free*   [v 7] 2160/6 D str
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Punk Pale Punk Pale   [v 4] 1609/9 B 0 19.1g 123
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Niagara Broline Niagara Broline   [v 7] 1640/4 A 1 11.3 26
2017-06-27 2017-06-27 Åby-4 Proserpine Proserpine   [v 6] 1640/2 D 0 g 259
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-3 Dynamit Life Dynamit Life   [v 4] 2640/5 C 3 15.5 551
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-2 The Muffin Man The Muffin Man   [v 4] 2140/5 D 0 g 248
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-10 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 5] 2140/5 C 0 15.0 342
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Proserpine Proserpine   [v 6] 2140/12 B 1 15.2 18
2017-06-15 2017-06-15 Åby-5 Punk Pale Punk Pale   [v 4] 2140/5 B 1 16.3g 36
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/10 C 2 16.9 62
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-3 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2680/12 A 1 15.7 21
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-5 Flirtin Boy Flirtin Boy   [v 7] 2140/9 D str
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Newflowers King Newflowers King   [v 5] 2140/4 D 3 15.2 195
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-10 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 5] 1640/3 C 0 15.8 29
2017-05-15 2017-05-15 Halmstad-6 Shelby Glide Shelby Glide   [v 5] 2680/10 B 0 32.3 1093
2017-05-04 2017-05-04 Åby-7 Sputnik Sputnik   [v 8] 2140/9 C 0 16.4g 180
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-7 Smevikens Madonna Smevikens Madonna   [s 6] 1640/4 C 0 16.2 53
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-2 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 5] 2140/3 D 5 16.9 71
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-9 Urianca R.L.* Urianca R.L.*   [s 4] 2140/4 C 0 17.3 102
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-5 The Muffin Man The Muffin Man   [v 4] 2140/4 B 8 20.1g 143
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Westline Westline   [v 7] 1640/7 C 3 15.2 49
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 6] 2140/4 A 1 13.9 44
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-9 Astoria Ås Astoria Ås   [s 5] 2140/6 C 0 15.0 383
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-3 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2180/9 A 1 14.9 22
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-7 Punk Pale Punk Pale   [v 4] 2640/3 B 6 18.0 52
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-12 Amiral Ima Amiral Ima   [v 4] 2140/1 D 0 g 36
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Philistine Face Philistine Face   [s 5] 2140/3 C 6 16.4 39
2017-02-02 2017-02-02 Åby-5 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/6 B 1 16.6g 31
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Finess Line Finess Line   [v 5] 2180/13 C 4 17.0 61
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Unix Starline Unix Starline   [v 7] 2180/12 B 7 16.1 313
2018-12-13 2018-12-13 Åby-3 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2140/10 D 0 18.7g 328
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 Vexil Kronos Vexil Kronos   [h 4] 2140/1 C 2 14.6 72
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Ben G.T. Ben G.T.   [v 6] 2640/10 C 0 17.7g 117
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Ferrari Kievitshof Ferrari Kievitshof   [h 6] 2200/15 C 2 14.1 77
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Vale Vale   [s 4] 1640/2 C 0 16.4g 36
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Uragano* Uragano*   [h 5] 2140/2 D 4 16.8 112
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 High Colours High Colours   [v 7] 2140/9 C 3 15.0 218
2018-10-11 2018-10-11 Åby-7 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 1640/10 B 3 12.3 87
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Vale Vale   [s 4] 1640/3 C 3 15.2 51
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Uniko Power Uniko Power   [v 5] 2140/7 B 0 16.0 78
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-10 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 2140/3 C 0 15.1 97
2018-09-20 2018-09-20 Åby-6 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2140/4 C 0 g 20
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 French Quick French Quick   [v 3] 2640/2 B 3 17.0 130
2018-09-06 2018-09-06 Åby-10 Kadway Tanks Kadway Tanks   [v 4] 1640/11 A 0
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-6 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 1640/3 C 1 12.7 46
2018-08-23 2018-08-23 Åby-3 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2160/11 A 7 14.9 149
2018-08-10 2018-08-10 Åby-6 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2140/2 A 3 14.6 33
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-7 Waffle Waffle   [v 4] 2140/9 A 6 14.5 120
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Vale Vale   [s 4] 2140/4 B 0 g 32
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Vale Vale   [s 4] 2140/1 D 0 16.8g 87
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-9 Dizzy River Dizzy River   [v 7] 2640/4 C 3 14.8 52
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 8] 2180/14 B 0 15.8 72
2018-07-23 2018-07-23 Åby-3 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 1640/11 A 1 12.6 41
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Piper Pagadi Piper Pagadi   [v 5] 2140/7 B 1 15.7 45
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2140/2 D str
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-5 Rut K. Rut K.   [s 4] 1640/9 C 3 14.0 142
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 4] 1640/12 B 6 12.7 75
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Dejaraze* Dejaraze*   [s 4] 2140/10 C 4 15.9 56
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-6 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2140/3 B 5 15.8g 37
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-3 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2160/11 A 1 13.9 36
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-10 Dejaraze* Dejaraze*   [s 4] 1640/3 B 5 15.2 16
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Santana Grif Santana Grif   [v 7] 2140/12 A 4 16.3 39
2018-05-31 2018-05-31 Åby-7 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2640/1 B 2 15.3 30
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 6] 1640/2 C 0 13.9g 124
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-5 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 7] 2180/14 B 4 15.0 42
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-5 Toutou Toutou   [v 6] 2140/11 A 6 15.3 64
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Clay Composite Clay Composite   [v 6] 2640/4 D 2 16.4 112
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-7 VästerboChecklight VästerboChecklight   [v 5] 2640/6 B 3 15.8 32
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-8 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2640/7 D 0 15.4 118
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-4 Punk Pale Punk Pale   [v 5] 2140/3 C 0 g 73
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-1 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/11 C 7 17.3 320
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/10 C str
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-5 Ugly O.P. Ugly O.P.   [v 5] 2160/14 D 4 15.6 112
2018-04-12 2018-04-12 Åby-4 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2140/15 B 0 g 140
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-10 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2140/4 D 0 g 228
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-8 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2140/1 D 3 15.7 198
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-1 New Heights New Heights   [v 4] 2640/3 D 2 20.6 17
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2160/7 B 0 g 17
2018-03-08 2018-03-08 Åby-7 Waffle Waffle   [v 4] 2140/5 C 1 16.8 18
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Waffle Waffle   [v 4] 2140/5 B 1 14.3 20
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-11 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/9 D 0 16.1 354
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Punk Pale Punk Pale   [v 5] 2140/5 C 6 16.9 59
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-9 Livi Joy Livi Joy   [v 7] 2640/7 C 3 16.2 24
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-4 Thunder Bull Thunder Bull   [v 6] 2160/11 C 0 18.6g 200
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 4] 2140/1 B 0 16.3g 41
2019-09-19 2019-09-19 Åby-9 Diamond Mearas Diamond Mearas   [s 6] 2140/2 D 5 17.3 21
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-8 Cool McQueen Cool McQueen   [v 4] 1640/4 B 4 15.1 26
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-1 Ulriika Highness Ulriika Highness   [s 8] 2140/6 C 5 16.1 250
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-4 My Liberty My Liberty   [s 4] 2160/14 C 0 19.0g 58
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-6 Harvey Harvey   [h 5] 2140/10 C 3 13.7 29
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Patos Rose Patos Rose   [s 5] 2140/12 C 0 17.8 605
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 5] 1640/6 A 3 13.2 53
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-7 Waikiki Silvio Waikiki Silvio   [v 5] 2140/11 B 2 12.5 135
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-4 Hazard In Hazard In   [h 3] 1640/4 D 0 14.6 147
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Com Milton Com Milton   [v 5] 1640/2 C 0 14.3 49
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Callipygian Callipygian   [v 5] 2140/7 C 0 15.0 149
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 8] 2140/3 D 0 17.7 1269
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/2 D 0 g 172
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Springbank Springbank   [v 6] 2140/1 D 0 g 138
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 4] 2180/7 A 0 g 34
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Bankrobber Bankrobber   [v 4] 2140/10 C 3 17.0 32
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Time to Face Time to Face   [s 4] 2140/3 D 0 19.1g 112
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 Livi Joy Livi Joy   [v 8] 1640/7 A 0 g 401
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Fabulous Sisu Fabulous Sisu   [s 4] 2140/3 D 2 17.3 109ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se