Othala travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Othala travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Othala har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Othala har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Othala


Laura Myllymaa, 36, plockade ut sin proffstränarelicens 1 december i fjol och tillhör Halmstadtravets tränarkår. Hon håller till i Si..


Laura Myllymaa, 36, plockade ut sin proffstränarelicens 1 december i fjol och tillhör Halmstadtravets tränarkår. Hon håller till i Simlångsdalen tillsammans med sin sambo Christian Fiore som kör hästarna i loppen. Laura har tidigare jobbat hos Petri Puro där hon bland annat skötte om stjärnor som Cash Crowe och D.D.’s Hitman.
- Jag var hos Petri Puro i tre år och var hans högra hand. Innan dess var jag i Italien i flera år och jobbade med hästar, säger Laura Myllymaa.
- Petri har lärt mig mycket om svensk travsport och jag kände att det kändes som ett rätt beslut att bli egen tränare nu efter att ha jobbat länge hos olika tränare.
- Backträning var nytt för mig som Petri använder sig utav men egentligen gillar jag inte det. Jag använder mig av träning på rakbana och rundbana av mina hästar, fortsätter hon.

”Visste det skulle bli svårt att fånga henne”
Laura Myllymaa har elva hästar i träning, det är åtta på träningslistan men tre har tillkommit senaste dagarna. Framgångarna har inte låtit vänta på sig sedan hon kvitterade ut proffslicensen och antalet hästar i stallet lär utökas om det fortsätter att gå lika bra som det har börjat. Othala vann direkt sedan Laura blev proffs och följde upp med att ta andra raka segern när hon vann i V75 på Nyårsafton. Detta efter en resolut styrning av Christian Fiore som attackerade direkt från tillägg och styrde tidigt till ledningen.
- Hästen hade känts så otroligt fin att jag visste att det skulle bli svårt för de andra att fånga henne om hon kom till ledningen. Det var väldigt roligt att hon vann för hästen är så fin nu, säger Laura.
Othala startar på nytt på lördag i V75 på Jägersro på lördag från spår fem i den första avdelningen.
- Jag hade inte tänkt att starta henne först för vi siktar på V75 i Kalmar i slutet av januari. Men hästen känns så fräsch och fin i träningen och är i toppform att vi startar där också. Det är sista året som hästen tävlar, hon är nio år nu.

Är helt inne på skrällseger – ”en fantastisk häst”
En annan häst som finns i Myllymaas stall är Neverendingdream. Hästen har tidigare varit hos fem olika tränare, och förvisso tävlat bra med blandade resultat, men verkar ha tänt till i sin nya regi. Neverendingdream gjorde första starten för Halmstadtränaren den 20 december på Åby och blev då tvåa från rygg på ledaren. Nu ska hästen vara ännu bättre med loppet i kroppen och ändrad balans, enligt Laura. Neverendingdream startar på Åby i onsdagens V86-omgång som kryddas av en jackpot. En ensam vinnare beräknas kunna ta hem tolv miljoner kronor enbart på åtta rätt. Neverendingdream har ett smaskigt läge med innerspår bakom startbilen över kort distans. Hästen är helt bortglömd i skrivande stund.
- Neverendingdream (V86-3) är en av mina favorithästar. Han älskar att träna och tävla och han gillar mig, ha,ha. Han blir aldrig trött och det är en fantastisk häst att träna, säger Laura Myllymaa.

”Ny balans och vill se honom i ledningen”
- Han var bra i loppet senast men inte perfekt. Han var lite för tung i balansen och hade lite problem i svängarna. Det gick bättre på rakorna. Nu har vi ändrat balansen som blir lättare den här gången.
- Jag var inte så positiv inför förra starten men det är jag nu. Hästen har blivit bättre och bättre och tränar riktigt bra. Han ligger lågt i puls och känns väldigt fin. Han är mycket startsnabb och konditionen är så bra att jag vill se honom i ledningen nu. Startspåret är perfekt på Åby och jag tror att han springer en 1.12-tid om det behövs.
Hur bra chans tror du på?
- Det är spets och slut, säger Laura på svenska och skrattar.
- Jag har varit i Sverige i fyra år och lärt mig lite av språket även om jag helst pratar engelska.
- Så fin som hästen känns hoppas och tror jag på seger.

Michael Carlsson. Kanal 75


Efter ännu ett framgångsrikt år i Nordamerika är Åke Svanstedt i Sverige för jul- och nyårsfirande. Det senare förgy..


Efter ännu ett framgångsrikt år i Nordamerika är Åke Svanstedt i Sverige för jul- och nyårsfirande. Det senare förgylldes av en framgångsrik dag på tävlingsbanan där Åke Svanstedt fick förtroendet bakom sin tidigare lärling Pär Hedbergs hästar. Hemmatränaren hade ställt i ordning och Åke Svanstedt skötte uppdraget med bravur. Sedan han värmt upp med segrar bakom Hjalle Palema och Sara Palema satte han i tur och ordning dit Diva Deo och Dream Light Palema i V75.
- Det har varit en bra dag, konstaterade segerstaplaren, vars fullträff med Diva Deo i allra högsta grad bidrog till att V75-året avslutades med miljonutdelning.
Det var så kallad multijackpot och trots att så många som 49 inlämnade system innehöll den rätta raden betalade sju rätt 1,2 miljoner kronor. Diva Deo var endast treprocentare på V75-spelet och fick utdelningen att dra i höjden när hon säkert höll omgångens största favorit Stonewashd Diamant bakom sig.
- Det var kul det här. Hästarna var starka och kämpade bra till slut, sa Svanstedt.  

Italienskt schackdrag sänkte favoriten
Men precis allt gick inte som på räls för Åke Svanstedt. I V75-1 spelades han till favorit med X.L.Bygg Palema men när italienaren tillika Halmstadlärlingen Christian Fiore satte allt på ett kort och via tredjespår blåste till ledningen med Othala på den första bortre långsidan galopperade X.L.Bygg Palema i blotta förskräckelsen. Othala tuffade sedan på där framme och lämnade aldrig konkurrenterna skuggan av en chans.
- Helt fantastiskt! Det här är min första V75-seger som tränare så det är väldigt roligt, sa Halmstadtränaren Laura Myllymaa och önskade alla åhörare gott nytt år.

”Han tog fram skallen”
Rikard Svanstedt fick precis som pappa Åke lämna Axevalla som en vinnare. Efter ett lopp i kön avslutade Baron Gift starkt och höll undan knappt men säkert före skuggande Michelangelo Ås.
- Det var skönt så klart. Han var lite flegmatiskt och jag hade svårt att tro på det under vägen, men han tog fram skallen i dag, sa hemmatränaren.

”Det bara löste sig”
Överraskningen Ibelieveinamerica gav också V75-utdelningen en rejäl skjuts när han från invändig position långt ner i kön lyckades hitta fri passage och spurta till seger. På V75 var hästen endast spelad på fem procent.
- Det bara löste sig. Det kom lite luckor att gå ut i och det blev helt perfekt. Känslan inför loppet var att han skulle kunna göra ett sånt här lopp men det är hysteriskt svårt att ha tur och komma till. Vi har haft lite stolpe ut på slutet tycker jag så det här var gött, sa segerkusken Mathias Alm vars sambo Louise Frumerie tränar hästen.
- Louise gör det mesta av jobbet i stallet. Jag är mest assisterande lallare, hovslagare och lånekusk, sa Alm.
Övriga V75-lopp vanns av Catrin Fajerssons Sobel Photo (Stefan Söderkvist) och Peter Untersteiners Zeeland Kronos. På lördag går startskottet för det nya V75-året på Bergsåker, där bland annat topphästarna Lionel, Zenit Brick och Nimbus C.D. ska göra upp i gulddivisionen.

Ola Johansson, Kanal 75


December-januari-februari.Så definierar man vinter i databasen travfakta.se.Vi har tagit den till hjälp i ett försök att lista ut vilka h&a..


December-januari-februari.
Så definierar man vinter i databasen travfakta.se.
Vi har tagit den till hjälp i ett försök att lista ut vilka hästar som tävlar allra bäst just denna årstid, vilket förhoppningsvis kan ge en fingervisning mot vinnarna i jakten på lördagens jackpotmiljoner.
Genom att jämföra samtliga hästars resultat under vintermånaderna och väga det mot resultaten övrig tid av året har vi fått fram ett index.
Ett index över 100 indikerar att en häst är mer framgångsrik denna tid av året och tvärtom.
Statistiken omfattar enbart starter gjorda i Sverige.
Hästar som gjort färre än tio starter på svensk mark eller färre än fem starter på vintern räknas inte med utan hamnar under rubriken ”Inget index”.

V75-1
10 Dollar Access 164 (bilden)
3 Augustus F. 137
6 Jairo 133
4 Trust Launcher 110
1 Master Crowe 108
5 Pajas Face 65
9 Onceforall Face 43

Inget index
2 Dizzy Broad
7 Trinity Lux

V75-2
8 Kallsup 221
1 Cream Balloon 189
14 Esteban Boko 170
10 Such A Knight 169
13 Uddens Intro 161
15 Oli Follo 103
2 Cocosnöten 89
5 Höwings Venus 80
7 Wingait Erik 72
11 Fidagu U.R. 66
12 Navigator Face 59

Inget index
3 Giggs Boko
4 Doyoucash In
6 Uappa di Azzurra
9 Skytten Lisl

V75-3
9 Art On Line 129
2 Dreams Take Time 120
3 Västerboonthenews 104
10 B.B.S.Sugarlight 98
6 Quick Fix 88
5 Thai Broadway 79
7 Caliber T.T. 37

Inget index
Sir Ratzeputz

V75-4
12 Kendra Silvio 193
14 Diora Sound 192
2 Laramie Flow 179
10 Stella Pona 137
4 Miss Prelong 136
15 Othala 132
5 Irene Palema 128
3 Prima Italia 103
13 Snow Angel 84
9 Butterfly Center 42
8 Alvena Villhadi 0

Inget index
1 Europa Sisu
6 Saliga
11 Mamasan

V75-5
4 Nouvelle Madelene 122
12 Sir W Q.C. 114
9 Kaxi Day 106
3 Feel the Music 99
8 Moliere 75
10 Hot Advice 65

Ingen index
1 Indian Front
2 Fairplay Pellini
5 Waffle
6 Harri K.
7 Minnestads Ecuador
11 The Real Star

V75-6
2 Legoholm Zon 190
8 Daydream Rapida 158
10 Return to Sweden 155
1 Hank von Håleryd 122
7 Blue Star Champion 121
11 Staro Ivy League 72
3 Lillaxel 66
4 Pokemon Ås 59
12 Iago Zon 57
9 Shelby Glide 23

Ingen index
5 Friend of Nature
6 Mellby Demon

V75-7
7 Elegant Ås 192
8 D.D.’s Perseverance 116
3 Jack Bowler 110
6 Uptothe Chapel 104

Inget index
1 Zorn Brick
2 Global Science
4 Erik Sting
5 Cash Valley
8 Rhesos Face
10 Mellby Fire
11 Twigs Briard
12 Velvet Gio

Robin Johansson, Kanal 75


Det har lossnat för Simb Senta (V75-2) i vinter. Efter några struliga år och en hel del galopper har hon radat upp fina prestationer och i sina..


Det har lossnat för Simb Senta (V75-2) i vinter. Efter några struliga år och en hel del galopper har hon radat upp fina prestationer och i sina sex senaste starter har hon inte varit sämre än trea.
- Hon har alltid visat hög kapacitet men haft problem med travet under många år. Det har vi kommit till bukt med. Hon fick en träningsperiod på sex månader då vi tränade riktigt hårt och efter det har hon hållit ihop travet och utvecklats hela tiden. Det känns som att hon bara blir bättre och bättre och så bra som hon är nu har hon aldrig varit tidigare, säger Thomas Dalborg.
Det sjuåriga stoet var med i V75 så sent som i lördags. Då valde Dalborg att släppa ifrån sig ledningen kort efter start och sedan fick ekipaget aldrig chansen. Simb Senta klättrade i rygg på vinnande Qatrine Gel över upploppet och skar mållinjen som tvåa.
- Det var allt sparat. Hon kändes precis som i starten innan när hon vann enkelt och då behövde jag inte ensa släppa av henne för att hon skulle vinna. Det var samma känsla i lördags, skillnaden var bara den att inte luckan kom.

”Kan speeda ner henne”
Precis som i lördags är det ett försök i diamantstoet som gäller när Simb Senta på nytt ska visa upp sig för V75-publiken. Det är jackpot på spelformen och blir man ensam med alla rätt uppgår belöningen till hisnande 48 miljoner kronor. Simb Senta lottades till det innersta spåret i andra ledet bakom startbilen. Det betyder rygg på favoriten Kash Brodda.
- Utgångsläget är lite knivigare den här gången med rygg på en osäker häst. Skulle den sköta sig blir den kanske svår att slå men de övriga tror jag att vi kan hantera. Får vi lifta med bakom Kash Brodda kanske min kan speeda ner henne också, säger Dalborg.
Hur känslig är Simb Senta om favoriten skulle galoppera framför henne i startrusningen?
- Det klart att min häst skulle bli störd men jag tror inte att det skulle leda till galopp för oss om det inte blir en väldig störning. Dessutom har Kash Brodda galopperat mest i svängarna och inte i första skedet.
Några utrustningsändringar?
- Jag kommer lätta henne i balansen men det blir skor på.
Hur tycker du att jackpotjägarna ska värdera din häst?
- Det kanske är att sticka ut hakan men jag tycker att hon är andra hästen i loppet med tanke på utgångsläget. Othala är också bra men min häst har toppform och går från alla positioner.

Ola Johansson, Kanal 75


Med siktet inställt på Olympiatravet och Elitloppet senare under säsongen var det på lördagen dags för första starten p&ari..


Med siktet inställt på Olympiatravet och Elitloppet senare under säsongen var det på lördagen dags för första starten på fem månader för supertravaren Nuncio.
Tränaren Stefan Melander stod på stallbacken och såg sin häst dundra undan till överlägsen seger på en småkrävande bana.
Nuncios elva segrar på lika många starter i fjol - bland dessa den i Elitloppet och Mastersfinalen - kan vara det vassaste en svensktränad häst svarat för någonsin.
I år då. Kan det bli ännu en toppsäsong?
- Jag har i alla fall aldrig känt honom så bra någon gång i en värmning som i dag. Öronen rakt upp och nästan spikrakt med huvudet . Han är helt otrolig den här hästen. Jag måste prata med kusken också, men från sidan såg det i alla fall ut som att han bara joggade, sa Stefan Melander.

Var ska det sluta?
Vädret ställde till det och banan blev något tung. Efter det andra V75-loppet tvingades arrangörerna Axevalla skjuta på tävlingarna något för att ordna banan till veterinärens belåtenhet.
Men inte ens det tycktes oroa tränaren som brukar vara petig med underlag.
- Det är inte så lätt när det är tjällossning. Det såg jättebra ut hela loppet i alla fall och jag är jättenöjd med hästen. Jag vet inte var det här ska sluta. Femtioandra starten och aldrig sämre än trea, sa Stefan Melander och skakade på huvudet.

Historiskt stor på V75
Nuncio var en av historiens största favoriter på V75 - spelad på kusliga 90 procent av kupongerna.
Örjan Kihlström körde till direkt när bilen lämnade och tog över ledningen i den sista kurvan. Det första varvet klockades till 1.18,0 och med ett sådant tempo fanns det så klart växlar att lägga in under slutrundan.
- Tuffa lopp komma ändå att komma under säsongen så det här blev lämpligt. Det är ingen vanlig häst det här och det känns inte som att det går i några farter när han länger på stegen. Det gick rätt fort genom svängen då jag bad honom att öka och efter det fick han hålla farten som han ville till mål. Han kändes lika fin som vanligt, sa Kihlström
Sista halvvarvet klockades till 1.10,0 och segertiden skrevs till 1.15,7 över 2 140 meter, autostart.
Om allt är bra med Nuncio är Melander inne på att starta antingen i V75 i Bollnäs lördagen 11 mars eller hemma på Solvalla onsdagen 22 mars.

I övrigt noterade vi att…
… Björn Goop tog rygg på betrodde Picasso Tilly i tredjespår sista varvet och kunde ganska enkelt avgöra med fuxige Swimming Pool 50 meter före linjen i klass I-loppet. Detta var första segern på V75 för Solvallatränaren Ulrika Wällstedts sexåring som tog fem segrar under fjolåret.
- Det är helt fantastiskt att få sätta pricken över i så här på V75. Jag och min sambo Jonas jobbar på med ett ganska begränsat antal hästar och en sådan här seger betyder hur mycket som helst, sa Ulrika.
…Johnny Takter satt i ledningen redan efter 600 meter i stoloppet med betrodda Othala trots att man stod med 20 meters tillägg. Det blev väldigt behagligt och en överlägsen seger för Petri Puros häst.
…att 70-årige Axevallamatören Lars Grönberg och 27-årige lärlingen Maxime Marais ställde till med sensation i lärlingsloppet. Önas Ida (blott spelad på två procent på V75) kördes invändigt i 15-hästarsfältet och hann fram kort före mål där storfavoriten Pokemon Ås kroknade efter flera ruscher i loppet. Största stunden i travet för både kusk och tränare. …i ett galoppfyllt lopp höll sig Västerbo Highscore (nio procent) på benen och sprintade undan i splendid isolation och såg mycket fin ut för Ulf Eriksson. Björn Röcklinger tränar vinnaren.
…bästa hästen vann V75:ans sjätte avdelning, lördagsloppet. Robert Bergh bidade sin tid i tredjeparet utvändigt och franskfödde Balfour (sex procent) såg helläcker ut när han lossades av genom den sista kurvan.
…i en galoppfylld V75-avslutning spurtade Timo Nurmos-tränade GlobalSatisfaction till seger för Ulf Ohlsson och fastställde utdelningen till 241 936 kronor för sju rätt, 1 263 kronor för sex rätt och 83 kronor för fem rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Petri Puro födde upp, ägde och tränade Commander Crowe till i Svenskt Travderby och flera andra riktigt stora lopp. Efter försäljning t..


Petri Puro födde upp, ägde och tränade Commander Crowe till i Svenskt Travderby och flera andra riktigt stora lopp. Efter försäljning till Frankrike fortsatte fuxen att fira enorma framgångar och vann bland annat Elitloppet.
Master Crowe har långt ifrån sin storebrors meriter men sexåringen har visat att han är en segermaskin han också. På 15 starter har det blivit tolv segrar och en tredjeplats för hingsten som även han är uppfödd, ägd och tränad av Petri Puro utanför Halmstad. De båda hästarna har samma mamma i Somack, men olika fäder i Juliano Star respektive Conway Hall.
- Master Crowe är helt olik sin bror på alla plan utom ett. Enda likheten är en enorm vinnarskalle. Annars är de olika i sin kroppsbyggnad och beteende. Commander var stor och fux och den andra är av mindre storlek och svart. Master Crowe liknar mer son morfar Mack Lobell i utseendet, säger Petri Puro.

”Är bättre i ordning nu än vid V75-segrarna”
Master Crowe har bara gjort sju starter i år men tagit sex segrar. Han vann försök och final i V75 i vintras innan det blev ett uppehåll fram till i somras då hästen blev femma och inte var som bäst. Ett nytt längre uppehöll följde och i höst och vinter har Master Crowe vunnit tre gånger på lika många starter.
- Han har bekymmer med allergi på sommaren och vi har inte riktigt kommit på vad det är. Han gjorde ett lopp i somras men var sjuk då och hade något virus i sig. Då bestämde jag att vi satsar på vintermeetinget istället eftersom det gick så bra i fjol.
- Jag har matchat hästen ganska billigt i de här senaste loppen och nu känner jag att det är läge att gå ut i V75 igen. Han är bättre i ordning nu än vad han var när han vann i V75 i vintras, säger Puro.
Hur högt håller du Master Crowe? Kan det vara en häst för högsta klassen på sikt?
- Det känns som att han har kapacitet för att gå upp till Gulddivisionen. Men han måste ha mera lopp i sig och tävla kontinuerligt. Han är en bra arbetare som bara jobbar på och det är roligt att han har samma skalle som Commander Crowe. Han höjer sig hela tiden efter motståndet. När han kommer ut ur sista sväng så är det öronen bakåt.
- Han har inte varit brukad för fullt någon gång och det finns växlar kvar att dra såsom skor och rycktussar med mera.
Och väldigt travsäker är han också. Bara en galopp hittills på 15 starter. Vad hände då?
- Det var i ett amatörlopp då han blev påkörd och tappade massor, säkert 60 meter. Sedan blev han störd under vägen och blev utputtad i tredjespår när han attackerade. Trots allt strul så var han ändå fyra i mål och gick hela sista varvet själv i tredjespår.
- Enda lilla frågetecknet är startsnabbheten men jag tycker att det blir bättre och bättre. Peter Ingves säger också att hästen har blivit mycket snabbare bakom bilen.

”Vunnit lätt varje gång – bra chans igen”
På lördag avgörs V75 på Åbytravet och Master Crowe har innerspår i den andra avdelningen. Det är något som tränare Puro är nöjd med och Halmstadtränaren är optimist.
- Läget är bra och även om jag inte tror att han tar spets så får han en bra resa. Det finns ju open stretch på Åby men det är klart, att blir det tredje invändigt så kan det ju bli en fälla. Jag har kört honom i dag (måndag) och han kändes fin och har tagit senaste loppet bra.
- Motståndet är ett helt annat än vad han har mött på slutet men han har vunnit lätt och jag känner att det är dags att börja fiska efter större fiskar nu. Jag tycker att hästen är bättre formmässigt nu än vad han har varit någonsin tidigare. Det har att göra med de här tre loppen som han har fått i kroppen. Det ser spännande ut och det är klart att jag tror på min häst. Kommer han inte bort så tror jag på bra chans. Alla hästar tävlar ju med skor nu och det blir inga ändringar på något annat heller. Vi väntar med rycktussar för hästen är så ärlig och gör vad han ska ändå. Jag hoppas och tror på en trevlig vinter för hans del, säger Petri Puro.

Toppform på Otahala
Du har även Othala till start i V75-5. Hästen har två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Vad säger du om chanserna där?
- Othala går ingenting på sommaren men direkt när det blir kallare så börjar hon hitta formen. Efter senaste segern kan man säga att hon är i toppform. Det är en enkel häst att köra och hon är snabb ut i voltstart. Det känns som att hon ligger på sin högsta nivå just nu. Om hon kommer in i loppet från tillägg så ska hon kunna vara med där framme. En platschans och helt borta är hon heller inte. Inga ändringar.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-5 2140/6 3 15.7 93
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-3 2140/5 str
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-6 Christian Fiore 1640/1 B 5 14.1 19
2016-12-17 2016-12-17 Åby-8 Ulf Eriksson 2160/6 C 2 15.6 105
2016-12-07 2016-12-07 Åby-6 Johnny Takter 2660/7 C 1 16.1 27
2016-11-17 2016-11-17 Åby-6 Christian Fiore 2640/8 D 2 15.7 300
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Christian Fiore 1640/1 B 1 14.1 52
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-1 Christian Fiore 2680/6 B 2 17.2 72
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-1 Stefan Söderkvist 2160/9 A 6 15.6 75
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-9 Stefan Söderkvist 2640/2 A 0 g 48
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-9 Peter Arnqvist 2140/7 A 5 13.6 114
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-2 Stefan Söderkvist 1640/2 A 0 g 84
2016-06-30 2016-06-30 Åby-3 Thomas Uhrberg 2140/3 A 0 14.8 62
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-9 Thomas Uhrberg 2640/10 A 3 14.8 43
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-7 Thomas Uhrberg 1660/9 B 1 13.1 54
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-2 Peter Ingves 2160/9 B 3 16.6 32
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2140/10 D str
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-9 Thomas Uhrberg 2140/6 C 1 17.3 24
2016-01-07 2016-01-07 Åby-2 2160/7 B 2 15.7 54
2017-12-28 2017-12-28 Åby-2 Wilhelm Paal 2180/13 B 8 15.0 127
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Christian Fiore 2180/9 C 3 15.6 64
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Christian Fiore 2140/7 C 5 15.4 230
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Christian Fiore 2640/3 C 6 15.0 69
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-9 Peter Ingves 2140/11 D str
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-6 Johnny Takter 2140/15 A 6 14.6 90
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-6 Johnny Takter 2660/11 C 1 18.7 71
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-2 Johnny Takter 2140/8 C 1 16.1g 56
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-6 Christian Fiore 2160/8 C 1 16.1 57
2018-12-13 2018-12-13 Åby-7 Christian Fiore 2640/1 D 1 15.5 76
2018-11-28 2018-11-28 Åby-8 Jörgen Sjunnesson 2640/8 D 2 14.9 366
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Peter Ingves 2200/10 C 2 15.1 201
2018-11-01 2018-11-01 Åby-11 Christian Fiore 2180/10 B 6 15.5 223
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 David Källgren 2180/9 B 6 15.9g 64
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-11 Peter Ingves 2140/8 C 6 14.9 329
2018-04-04 2018-04-04 Åby-7 Johnny Takter 2140/7 C 0 14.6 333
2018-03-22 2018-03-22 Åby-9 Johnny Takter 2640/5 D 5 15.2 184
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-8 Christian Fiore 2140/9 C str
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-4 Johnny Takter 2140/6 C 3 15.3 205
2018-02-08 2018-02-08 Åby-8 Johnny Takter 2640/8 C 0 15.4 69
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-8 Johnny Takter 2160/15 B 2 14.5 212
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-6 Wilhelm Paal 2100/9 C 4 14.9 176
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-5 Christian Fiore 2140/5 D 0 16.7g 77ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se