Dubai Kronos travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Dubai Kronos travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Dubai Kronos har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Dubai Kronos har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Dubai Kronos


På onsdagen blev startlistorna till derbykvalen klara.Det första som drog ögonen till sig är att superstoet Joviality tar chansen att utman..


På onsdagen blev startlistorna till derbykvalen klara.
Det första som drog ögonen till sig är att superstoet Joviality tar chansen att utmana grabbarna och kriga om förstapriset på fyra miljoner kronor.
Fenomenet som tjänade över 17 miljoner och kutade 1.08,4/1 609 meter autostart under unghäståren i Nordamerika tog sina svenska kullsystrar med storm i Drottning Silvias Pokal i våras.
Men i Stochampionatet över derbydistansen 2 640 meter blev det platt fall då hästen sprang sig trött i ledningen. Trots detta väljer Sabine Kagebrant att ställa upp mot grabbarna i Svenskt Travderby, istället för den enklare vägen i Derbystoet med halva prispotten över 500 meter kortare distans.
Och kretsen kring hästen ångrade sig knappast efter onsdagens spårlottning där Joviality (kvar på åtta gångerna pengarna som slutvinnare på förtidsoddsen hos ATG) drog bricka 2 samtidigt som värsta utmanaren på förhand Dubai Kronos (som steg från 12,50 till 22,00 gånger pengarna efter spårlottningen) inleder från bricka 8 längst ut bakom startbilsvingen.

Xanthis Harvey övertog favoritskapet
Samma förutsättningar blev det när treåringskungen Bedazzled Sox (spår 2) lottades mot sprintermästartvåan Staro Mack Crowe (spår 8) – sjätte- respektive femtehandare innan startlistorna blev klara. Den senare steg därmed från 15 till 25 gånger pengarna som derbyvinnare inför försöket som också innehåller en av få gäster i nederländske segermaskinen Mick N.Boko (25,00).
Favorit till sex gånger insatsen inför spårlottningen var Johan Untersteiners Breeders’ Crown och Kungapokalsvinnare Dancer Brodde.
Det oddset sköt omgående upp till nio gånger efter att startkatapulten dragit spår 12 i ett heat som bland annat innehåller kriterietvåan Bengan (16,00) från spår 2.
Ny knapp favorit timmen efter startlistorna kom ut var istället kriterievinnaren Xanthis Harvey som drog spår 3 i sitt försök och sjönk från åtta till sju gånger pengarna.
En annan häst vars odds föll var sprintermästaren Hustle Rain (från 17,50 till 14,00) som drog spår 6 i samma lopp som Excusez Moi (upp från 22,00 till 30,00) inleder från bricka 11.
Det öppnaste försöket enligt förtidsoddsen ser Esposito (18,00) från spår 5, Poleposition (16,00) spår 6, Tetrick Wania (22,00) spår 8 och Coquaholy (30,00) spår 10.
Vad gäller försöken till Derbystoet så drog stochampionatsvinnaren Joy Sisu spår 2, stosprintermästaren Julia Boko spår 1 medan fjolårets två drottningar Queen Belina och Bonnerwille W.I. lottades till spår 12 respektive 8 i sina försök.
Tävlingsdagen med totalt tolv lopp och V75® körs på Jägersro på tisdag med första start 18.00.

Robin Johansson, Kanal 75


Ett rejält regnande över Sundbyholm gjorde banan besvärlig för hästar och kuskar. Men det fanns också flera som klarade av de kr&..


Ett rejält regnande över Sundbyholm gjorde banan besvärlig för hästar och kuskar. Men det fanns också flera som klarade av de krävande förhållanden bättre än andra. I dagens högst doterade lopp på V86®, Fyraåringstestet med 300 000 kronor i förstapris i, blev det en övertygande seger av Danger Bi. Hästen tränas och körs av Alessandro Gocciadoro som nu gjorde första starten på svensk mark. Det kunde inte ha slutat bättre när han tog skalpen på flera av de bästa svenska fyraåringarna. Tur för dessa kanske att han inte får vara med i Svenskt Travderby eftersom han är italienfödd.
Det blev ett märkligt lopp där Make It Schermer brakade direkt till ledningen och bara rusade på överlägset före alla andra. Han skulle naturligtvis komma att tröttna och som tvåa på behörigt avstånd var Tetrick Wania som ledde den andra klungan. Danger Bi låg placerad som första häst i andraspår och gick således utan draghjälp en bit. Men han fick en rygg att gå i när Conrad Lugauer lyfte ut Tetrick Wania utvändigt om ledaren 1500 meter kvar. I slutsvängen hade Make It Schermer gjort sitt och Tetrick Wania tog över befälet. Han kom in på upploppet i ledningen men sedan tröt krafterna. Excusez Moi angrep från tredje par utvändigt genom slutsvängen och försökte gå i närkamp in på upploppet. Men det var istället Danger Bi som var starkast till slut och vann säkert. En bra avslutning levererade Dubai Kronos till andraplatsen efter att ha haft oflyt med positionerna under vägen. Segertiden blev 1.13,4/2640 meter. Fyra i mål blev Bedazzled Sox och Tetrick Wania höll till fjärdeplatsen.
– Jag älskar den här hästen, han är fantastisk och mycket speciell. Han har tidigare varit långsam från start med skor, men idag tog vi av skorna och då öppnade han mycket bättre. Jag tror att han är en av de bästa fyraåringarna i Europa, sa Alessandro Gocciadoro.
– Han kom till Stockholm för tre, fyra dagar sedan och har rest från Italien där det var så varmt och här är det kallt. Jag såg ingenting de sista 300-400 metrarna och han gjorde loppet själv, fortsatte Gocciadoro apropå den dåliga sikten på den skitiga banan.

Esposito imponerade stort – överlägsen på 1.11,5
Esposito svarade för en imponerande uppvisning i den andra avdelningen på V86, tillika klass två. Han öppnade snabbt bakom bilen och blev pigg värre. Hästen drog iväg till täten och inledde med 1.06 första 500 metrarna. Han drog på i en överlägsen ledning och varvade på 1.10. Trots det stack Esposito ifrån till en överlägsen och var helt ensam på plan. En mycket imponerande insats på segertiden 1.11,5/1640a. Det här var hästens sjunde seger i nionde starten och den fyraårige hingsten går en spännande framtid till mötes. Svenskt Travderby är det stora målet i höst för hästen som bland annat delägs av TV-profilerna Hasse Backe, Lasse Granqvist och Anders Fredriksson.
– Han fick springa ett eget litet lopp som det blev idag. Men det kändes bra hela tiden och det kändes inte som att det gick så fort. Han hade hästar på insidan i starten och ville bara förbi dom och fortsatte att axa in i kurvan. Men sedan kunde jag köra ganska sakta i trehundra meter innan han fick springa på lite igen. Jag var inte orolig, sa Magnus A Djuse.

Phoenix Photo skrällvann i Guld
I Gulddivisionen, tillika Håkan ”Hockey” Erikssons lopp, förlorade storfavoriten Brother Bill oväntat. Magnus A Djuse gjorde ett drag efter ett halvvarv och skickade iväg Brother Bill till ledningen. Ulf Ohlsson bakom Phoenix Photo släppte välvilligt och det skulle visa sig vara ett lyckat drag. Luckan kom som på beställning vid upploppets början, och Phoenix Photo avväpnade enkelt ledande Brother Bill. Vass spurt av Gooner som tog andraplatsen och Brother Bill blev trea.
– Han fick ju ledningen och när Magnus kom så kändes det som en bra rygg och det var givet att släppa i det läget. Han kändes riktigt fin och när luckan kom kunde han avgöra ganska säkert, sa Ulf Ohlsson.
Det kom ett riktigt skyfall precis innan loppet men hästens tränare Svante Ericsson brydde sig inte det minsta om regnet.
– Så kul! Han börjar bli lite till åren men har haft en bra vinterträning och känns samtidigt bättre än någonsin. Det var skönt att han fick vinna, det är han verkligen värd. Banan passade perfekt, för han bryr sig inte om nånting, sa Svante Ericsson.

Redén hundraprocentig – dubbel på V86
Daniel Redén hade tre hästar till start i Eskilstuna, varav två av dem på V86. Efter att treåringslöftet Epic Kronos vunnit lekande lätt utanför miljonspelet, inledde favoriten Ready Tonight med att ta hem den inledande avdelningen på V86. Han öppnade bra från springspåret men ännu snabbare ut var Laradja Vritjhout som tog ledningen i första kurvan. Conrad Lugauer valde dock att släppa ifrån sig täten efter 700 meter och därmed var loppet i praktiken över. Ready Tonight spatserade undan till en mycket lätt seger, och med i rygg liftade Laradja Vritjhout till andraplatsen.
– Det ära en otrolig utveckling på hästen, sa Daniel Redén. Synd bara att han har så problem med att resa för han blir väldigt nervös och bara står och skakar då, fortsatte han.
Örjan Kihlström var mycket nöjd också.
– En fin häst och nu blev det ganska behändigt idag. Vi fick bestämma farten och det kändes som att det fanns mycket krafter kvar. Han var bra redan i fjol men det känns som att han har tagit flera steg till i år, sa Kihlström.
Stjärnkusken satte även dit Redén-tränade In Love Mearas i den tredje avdelningen. Det var hästens första start i sin nya regi Redén och det kunde inte ha börjat bättre. Snabbt till ledningen och sedan gled In Love Mearas undan i lite flegmatisk stil över upploppet och vann säkert.
– En väldigt trevlig häst att köra. Fin teknik och kvick i fötterna den första biten från start. Sedan blev det väldigt lugnt och stilla under loppet. Han såg lite småflegmatisk ut, jag vet inte om han var bekväm eller trött, det är lite svårbedömt att säga. Han hade inte startat på länge, sa Örjan Kihlström.

Westholms bästa chans gjorde sin plikt
Jörgen Westholm sa innan V86 att Working Class Hero var stallets bästa chans under hela tävlingsdagen. Det hade han rätt i då Working Class Hero ledde runt om för Björn Goop och var smått överlägsen.

Jerka Sting – hästen med nio liv
Jerka Sting är hästen med ”nio liv” då karriären har varit kantad av sjukdomar och skador. Nu har han kommit tillbaka på nytt och spurtade till seger i den sjätte avdelningen, tillika Bronsdivisionen. Detta efter en perfekt resa i rygg på ledaren och lucka in på upploppet.
– Han har haft stora problem flera gånger men rest sig upp och kommit tillbaka varje gång, sa tränaren och kusken Claes Sjöström.

En jätteknall avslutade V86
Inför den avslutande avdelningen på V86 var värdet 776 kronor. Men efter att On The Top Tooma megaskrällt för Jorma Kontio, hoppade utdelningen för åtta rätt upp till 58 096 kronor. Jorma Kontio kom farande över upploppet med On The Top, som tränas av Jevgeni Ivanov, och avgjorde kort före mål. Sju rätt på V86 gav 87 kronor och det blev ingen utdelning på sex rätt. Därmed blir det återigen jackpot på V86 nästa onsdag och då är det Skellefteå som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75


 Det blir en häftig onsdagskväll. V86®, som förstärks med en trevlig jackpot, avgörs i Eskilstuna med tävlingar av toppkv..


 Det blir en häftig onsdagskväll. V86®, som förstärks med en trevlig jackpot, avgörs i Eskilstuna med tävlingar av toppkvalitet.
Ett av aftonens huvudnummer är Eskilstunas Fyraåringstest. Förutom ett fint förstapris på 300 000 kronor, också en närmast klassiskt test inför det stundande Svenskt Travderby, då loppet avverkas över lång distans. Och just det här med lång distans har utmärkt sig som helt rätt likör för 2 Dubai Kronos (V86-7).
Jerry Riordans häst har genom sina framgångar på sistone klivit fram som något av ett derbyhopp. Båda de senaste två segrarna har tagits över mastiga 3140 meter, allra senast övertygade tuffingen stort när han vann under Hugo Åbergs-kvällen på Jägersro.
– Han hade några missöden i början av karriären, men avslutade fjolåret starkt och har fortsatt att vara väldigt bra. Vi är mycket nöjda med honom, säger Halmstadstränaren som berättar vidare:
– Det har funnits mycket kvar i hästen och han är urstark. Den enda begränsning som han har är väl kanske att han inte är snabb nog ännu. Han kan springa långt och länge. Men det är en smart häst och han börjar bli mer och mer avslappnad ju mer erfarenhet han skaffar sig och förhoppningsvis utvecklas han och blir ännu bättre.

Sällan varit med om en starkare häst
Ready Cash-sonen Dubai Kronos, läckert stammad som helbror till flerfaldige miljonären Vamp Kronos, har hittills sju segrar på sexton starter men har ännu inte riktigt varit med i den verkliga hetluften bland kullkamraterna. Men nu när det snart vankas derbytider, då är det dags.
– Det har hela tiden varit derbyt som gällt för honom, det är sådan klass i honom och med den stamtavlan som han har och den typ av häst som han är, så har det varit givet. Jag har sällan varit med om en starkare häst. Han var en av de svåraste ettåringarna som jag kört in någonsin, just för att han redan då var så väldigt stark och tuff.
Ser du en potentiell derbyvinnare i Dubai Kronos?
– Ja, men jag tycker det. Men som sagt, det som han ännu saknar är den där riktiga speeden och någonstans under ett lopp brukar man behöva ha den. Blir det ett derby där det avslutas med 1.09 sista 500 meterna är det jobbigare, men säg att det avslutas 1.12 och det också är totaltiden…det är hans typ av lopp.

Gillar tuffa race och trivs i dödens
Men låt oss inte gå handlingarna allt för mycket i förväg.
Först är det fyraåringstestet på onsdag som gäller. Ett lopp som av självklara skäl håller högsta klass. Bland motståndet hittas respektingivande namn som Bedazzled Sox, Tetrick Wania och Excusez Moi.
– Jag såg att Daniel Redén hade en häst, Ante la Roque (fjolårets kriterietrea reds.anm.), som inte ens kom med på poängen så det säger en del om vilket bra lopp det här är. Kan man göra bra ifrån sig på onsdag så måste det vara en ”derby contender”, säger Jerry.
Ska Dubai Kronos ses med bra vinstchans på onsdag?
– Det tror jag. Hade jag fått välja spår själv så hade jag valt det som vi fick och Mika Forss som kört honom oftast, kommer väl överens med hästen. Och det här är inte någon häst som man kör ”preparé” med direkt om man säger så, han tycker nästan om att det blir tuffa race. Han vill ta ned de andra och han trivs i dödens, det är den typen av häst.
Du har även med 8 Lorenzo Boko (V86-1). Vad kan du säga om honom?
– Han har galopperat de senaste två loppen, båda gångerna i kurvorna när kusken försökt ta i honom. På det sättet är det här läget, spår åtta i voltstart, perfekt för honom. Det är en bra häst och han kommer göra väl ifrån sig framöver, men samtidigt är han lite av ett ”longshot” här.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tvååringskungen Tetrick Wania, treåringskungen Bedazzled Sox samt sommarens utropstecken Dubai Kronos och Excusez Moi.Fyra hästar som h&o..


Tvååringskungen Tetrick Wania, treåringskungen Bedazzled Sox samt sommarens utropstecken Dubai Kronos och Excusez Moi.
Fyra hästar som hör till de tio mest betrodda att ta hem Svenskt Travderby enligt förtidsoddsen hos ATG.
På onsdag drabbar de samman i ICA Maxi Eskilstuna Fyraåringstest över derbyförutsättningarna 2 640 meter autostart.
Med på startlinjen finns också två högintressanta italienare i segervane Demon och starke dubbelmiljonären Danger Bi – som gör sin första start på svensk mark.
Lägg därtill högkapable Barack Face och yrvädret Make it Schermer så finns alla förutsättningar för en underhållande tillställning där vinnaren erhåller 300 000 kronor.
Loppet körs som V86-7 i en jackpotförstärkt omgång som spås ge minst 14 miljoner kronor till en ensam vinnare.

Startlista ICA Maxi Eskilstuna Fyraåringstest
2 640 meter autostart

1 Michigan Bro – Markus B Svedberg
2 Dubai Kronos – Mika Forss (Jerry Riordan)
3 Excusez Moi – Björn Goop (Timo Nurmos)
4 Tetrick Wania – Conrad Lugauer
5 Make It Schermer – Rikard N Skoglund (Per Henriksen)
6 Demon – Carl Johan Jepson (Gennaro Casillo)
7 Danger Bi – Alessandro Gocciadoro
8 Barack Face – Adrian Kolgjini
9 Bedazzled Sox – Torbjörn Jansson (Roger Walmann)
10 Thereisnolimit – Ulf Ohlsson (Stefan Melander)
Förstapris: 300 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


Under torsdagen avgjordes klassiska Sprintermästaren i Halmstad där Hustle Rain, tränad av Mattias Djuse och körd av brodern Magnus, stod so..


Under torsdagen avgjordes klassiska Sprintermästaren i Halmstad där Hustle Rain, tränad av Mattias Djuse och körd av brodern Magnus, stod som vinnare.
Om inte alla tecken slår fel presenterades en kommande topphäst även tidigare under kvällen. En kandidat till segern i Svenskt Travderby i höst.
Hemmatränaren Jerry Riordan hoppas och tror att han har en av årgångstopparna i Dubai Kronos. Valacken stod i en klass för sig i styrkeprovet Summer Meeting Stayer där motståndet avisades från positionen utvändigt ledaren.
Krafter fanns i behåll för att storma ifrån motståndet över upploppet. En imponerande seger på tiden 15,0 över 3140 meter.
Dubai Kronos galopperade en del som treåring men har mognat till den här säsongen.
– Det är den starkaste hästen jag tränat. När han vill iväg är det som att försöka stoppa en rusande tjur. Men jag har haft många hästar som varit mycket snabbare än honom. Han kan springa långt ganska snabbt och förhoppningsvis ska han klara sig på det, säger Jerry Riordan.

I september smäller det
Svenskt Travderby körs söndagen 3 september på Jägersro och alla lopp fram till kvalificeringarna två veckor innan är förberedelser inför det som komma skall.
Johan Untersteiners Dancer Brodde och Sabine Kagebrants Joviality är årets derbyfavoriter så här långt på säsongen. Efter torsdagen klättrade Dubai Kronos många placeringar på listan över förhandsfavoriter till det stora loppet.
– Styrkan är hans stora grej om man säger. Men hans speed blir bättre och bättre. Allt handlar om utveckling. Det är otroligt hur långt aveln har kommit. Vi har inte ändrat den här hästens skor eller något annat i utrustningen på nästan två år och han blir stadigt bättre, säger Jerry Riordan om guldklimpen Dubai Kronos.

Mikael Wikner, Kanal 75


 Fyraåringarnas stora sprinterslag till Hustle Rain.Mattias Djuses blixtsnabbe hingst, som tidigare i år slutade fyra i Kungapokalen, såg..


 Fyraåringarnas stora sprinterslag till Hustle Rain.
Mattias Djuses blixtsnabbe hingst, som tidigare i år slutade fyra i Kungapokalen, såg till att ordna en klassisk seger till de allt mer framgångsrika ”Djuse-bröderna”.
– Underbart. Det är så skönt det gick vägen…en så jäkla bra häst, sa en mycket känslosam Mattias Djuse kort efter triumfen.
Det var onekligen Hustle Rains kväll i Halmstad. Raja Mirchi-sonen plockade hem segern i försöket på ett högst övertygade sätt, trots hela vägen utvändigt om ledaren. För Magnus A Djuse var det sedan ingen tvekan när han fick välja först vid spårlottningen. Det blev innerspår med en tydligt uttryckt plan: att leda finalen från start till mål.
Precis så blev det också. Hustle Rain höll enkelt ut motståndet från början, men det skulle ändå bli fart på tillställningen. Något som en annan försöksvinnare, Staro Mack Crowe, såg till. Katja Melkko-träningen blev riktigt laddad utvändigt och första 500 meterna avverkades efter 08,5 medan varvet gick på 09,5. Det var dock inget hinder för ledarens planer. Hustle Rain stack med enkelhet undan den sista biten. Körspöet mot himlen i segergest av Magnus Djuse.

Segerkusken: Det var vår dag
– Det var roligt. Det är en fin häst, men att han skulle vinna Sprintermästaren… Men så fin han var i dag. Allt föll ut vår väg, vi fick välja spår först och allt. Det var vår dag, sa segerkusken och fortsatte:
– Det är klart att jag gärna hade dämpat farten en bit, men jag hade ändå feeling att han skulle tåla det över den här distansen. Hästen är ju väldigt fyrhjulsdriven, han sätter benen rätt, är snabb och han lägger inte bort någon energi.
Inom en snar framtid blir Magnus Djuse den yngste svenske kusken genom tiderna att vinna tusen segrar. Här lade han en av sin karriärs hittills största segerbucklor till samlingen.
– Den här segern och Jubileumspokalen är väl segrarna som sticker ut i min karriär, helt klart är det så. Man får nypa sig i armen lite…Det har gått väldigt bra på kort tid och man är glad och tacksam över det.
Segertiden blev, som sig bör, riktigt vass. Hustle Rain klockades till 1.10,0 över en engelsk mil med autostart. Vinnaren belönades med 1,2 miljoner kronor.
Staro Mack Crowe föll verkligen med flaggan i topp och grejade andrapriset trots tuffaste resan. Trea, från rygg ledaren, slutade överraskningen Love Keeper.
– Han öppnade mycket bättre än vad jag trodde. Jag förstod att det skulle stå mellan oss och Hustle Rain, men min häst blev lite het också, därav blev det väldigt hårt tempo. Men det spelade inte så stor roll vilken fart vi höll, vi skulle aldrig slagit Magnus häst ändå. Jag tycker inte att vi förlorade loppet, utan vann ett andrapris, sa Staro Mack Crowes kusk Rikard N Skoglund.

Bakker och Hagoort i Stosprintern - igen
Finalen av Stosprintern blev en favorit i repris.
I fjol vann team Paul Hagoort och Robin Bakker med Chebba Mil, nu återvände man till vinnarcirkeln med Julia Sisu. Stoet, som för två år sedan var trea i Svensk Uppfödningslöpning, då i regi Per Nordström, gjorde nu sin blott andra start i nederländarnas regi. Precis som senast i försöket, alltså seger.
Blixtsnabb från start var So Much A Lady som hittade ledningen trots bricka sju, men Robin Bakker var tidigt med på noterna och kunde pressa sig till ledningen inför slutvarvet. Väl i tät var Julia Sisu inte möjlig att slå den här kvällen. Segern blev enkel på 1.11,4 över 1609 meter med autostart. Den var värd 800 000 kronor.
Tapper tvåa, efter en resa utvändigt utan rygg blev Jennifer Sisu, medan So Much A Lady kirrade bronset från rygg på vinnaren.
– Hon är inte enkel att hantera före loppet, hästen är lite nervös, men väl i loppet är hon som en maskin. De andra var för snabba i starten så jag tänkte att vi kan ta över efter den första kurvan, vi fick jobba för att nå ledningen, men hon var bra, sa Robin Bakker.

Favoriterna radade upp sig på V75®
Två försök i Diamantstoet avverkades under kvällen. Båda slutade med väntade segrar.
Alessandro Gocciadoro var mest streckad av alla på V75® och gjorde inga fel bakom segertravande Destiny Effe. Fyraåringen kom till ledningen tidigt och var aldrig hotad.
Ny seger för Ultra Violet den andra avdelningen.
André Eklundhs ”merca” är i bländande form och tog nu årets sjätte seger i den åttonde starten. Trots tillägg satt den tunga favoriten i ledningen redan efter lite mer än halvvarvet passerat. Därefter spel mot ett mål.
Dubai Kronos är en häst som har styrkan som främsta vapen.
Jerry Riordans fyraåring visade vid seger i det avslutande stayerloppet att han blir ett intressant kort inför stundande derbykval. Med Mika Forss i sulkyn fick Dubai Kronos göra arbetet mestadels hela loppet utvändigt utan rygg, men avgjorde lätt när det kom till kritan.
V75® blev därmed en favoritparad. Sju rätt belönades med 324 kronor. Jackpot för både sex och fem rätt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2022-12-10 2022-12-10 Åby-4 Mika Forss 2140/5 C 1 13.5 51
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-6 Mika Forss 2140/7 D 0 g 28
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-3 Mika Forss 2140/3 C 2 14.9 22
2022-10-10 2022-10-10 Färjestad-8 Mika Forss 2140/3 D 0 g 125
2022-09-16 2022-09-16 Kalmar-5 Mika Forss 2160/13 A 1 15.3 15
2022-09-09 2022-09-09 Solvalla-7 Mika Forss 2640/4 C 0 g 89
2022-08-18 2022-08-18 Åby-2 Mika Forss 2640/4 A 1 16.0 14
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-13 Mika Forss 2140/7 D 1 14.3 169
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-5 Rick Ebbinge 2140/8 B 0 g 85
2022-05-06 2022-05-06 Kalmar-3 Gustav Johansson 2140/3 D 0 g 112
2022-04-28 2022-04-28 Åby-2 Peter Arnqvist 2140/1 D 0 g 18
2023-12-09 2023-12-09 Vincennes-3 P.PH Ploquin 2700/1 D 0 1301
2023-10-27 2023-10-27 Vincennes-6 P.PH Ploquin 2100/6 A 0 60
2023-10-13 2023-10-13 Vincennes-4 P.PH Ploquin 2175/12 B 5 12.5 68
2023-08-22 2023-08-22 Jägersro Trav-7 Mika Forss 2640/8 B 0 g 51
2023-08-09 2023-08-09 Mantorp-10 Mika Forss 2140/7 C 8 13.4 88
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-10 Mika Forss 2640/2 C 2 13.5 106
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-12 Mika Forss 3140/2 C 1 15.0 40
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-8 Mika Forss 3140/5 C 1 16.0 24
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-4 Mika Forss 1640/3 C 3 12.3 21
2023-05-12 2023-05-12 Kalmar-2 Mika Forss 2140/7 B 7 14.2g 13
2024-02-22 2024-02-22 Vincennes-4 F Lagadeuc 2850/8 C 0 271
2024-01-07 2024-01-07 Vincennes-6 F Nivard 2700/5 C 0 21.4 321



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se