Tropicana Ås travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Tropicana Ås travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Tropicana Ås har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Tropicana Ås har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Tropicana Ås


Solvalla delade onsdagens V86-omgång med Jägersro.Medan huvudstadsbanan bidrog med raffel och överraskande vinnare, stod travbanan i Malmö ..


Solvalla delade onsdagens V86-omgång med Jägersro.
Medan huvudstadsbanan bidrog med raffel och överraskande vinnare, stod travbanan i Malmö för den bästa sporten.
Conrad Lugauer var kvällens man med två segrar på V86-spelet.
Tysken får ses som förhandsfavorit i kriteriet nästa helg med Campo Bahia efter tisdagens kvalrunda.
På onsdagen klev stallet över sex miljoner intjänat under året och med en segerprocent som nuddar 30-strecket är självförtroendet på topp.
Faktum är att Lugauer lite grand pratade sin första vinnare NoLimitJimMit till knapp favorit på V86-spelet med optimistiska tongångar under onsdagen och även såg till att leverera.
NoLimitJimMit kördes till ledningen efter 500 meter. Väl där släpptes ingen över bron och segermarginalen för den käcke fuxen skrevs till nio längder.
1.11,4 var ett nytt rekord för hästen – en kapning av det förra med två sekunder.
- Han kändes bra och stark hela vägen och var mycket bra. Att jag var så optimistisk? Jag tror att jag har rätt bra känsla för hur mina hästar mår, sa Lugauer med ett leende.

Norton kvällens största favorit
Med Norton Commander blev det ett nästan identiskt scenario. Spets efter en bit för att sedan lämna i den sista kurvan. Fuxen var drömfin i åttonde segern i tolfte starten.
1.11,0 över 1640 meter, auto löd segertiden på Jägersros mycket snabba bana.
- Helt fantastiskt, det är en fröjd att jobba med sådana här hästar, sa Lugauer som närmast har ett lärlingslopp på Solvalla V75 nästa lördag i sikte med Norton Commander.

Sobel Conway miljonär
Peter Untersteiner hade jättelångt fram i den sista kurvan med Sobel Conway i Hästägarekannan på Jägersro. Det blev säkert ändå och segern bärgades med en dryg längd i hästens första start sedan i juli. 70 000 kronor i förstapris och femåringen klev över miljonen.
Jerry Riordans Tropicana Ås var jättefin över 2640 meter. Stefan Söderkvist profiterade på ett högt tempo i täten och lyfte enkelt in det fyraåriga stoet till slut.

Miljonutdelning med skrällar på Solvalla
Utdelningen på åtta rätt flög upp i 1,8 miljoner kronor, med de tyngsta skrällarna på Solvalla.
Favoriterna gjorde bort sig med galopper i treåringsloppet. Ett faktum som utnyttjades direkt av Erik Adielsson som körde till och övertog ledningen med Kent's Laddie i en 1.11-öppning och fick ta det lugnare sedan. Stig H Johansson tränar hästen som tog tredje segern i åttonde starten.
Erik Adielsson satt också bakom omgångens stora skräll Tourzo i det andra treåringsloppet på kupongen. Maria Andreasson, amatör med licens på Åby, tränar hästen som endast var streckad på tre procent.
Storfavoriten Kasper Trot uppträdde märkligt. Erik Adielsson bärgade segern från ledarens rygg.
Veijo Heiskanen hade två hästar med sig från Åby och satte dit båda. Heiskanen var andre kupongrensare ut på Solvalla då han ledde runt om med fyraåriga stoet Yaganashi från det egna stallet. En överraskning spelad på fyra procent.
Tillsammans med Love No Limit kuppade sig Heiskanen till ledningen 800 meter från mål i en satsning som höll.
22,6 miljoner kronor blev utdelningen förra onsdagen till en ensam vinnare. Även den här onsdagen var V86 ett miljonspel. Tre system hittade alla vinnarna och utdelningen för åtta rätt blev hela 1 876 226 kronor, 6290 kronor för sju rätt och 304 kronor för sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Ingen klarade åtta rätt denna onsdagskväll då V86-omgången delades mellan Åby och Solvalla.Tropicana Ås var dagens st&ou..


Ingen klarade åtta rätt denna onsdagskväll då V86-omgången delades mellan Åby och Solvalla.
Tropicana Ås var dagens största favorit inom V86-spelet och hon ledde V86-3 som mest med 60-70 meter i löpsugen stil. Men i slutsvängen blev stegen något kortare och publiken på Åby bjöds på ett mycket spännande upplopp där till slut Lorina Citron fick nosen först före Global Tenderness och Tropicana Ås. I segersulkyn satt Björn Goop som var dagens man på Åbytravet.
Björn Goop vann även V86-inledningen som blev en fartfest där I Love Paris visade ”fjolårsform” och imponerade i löpsugen stil på nya rekordet 1.10,0 över sprinterdistans, autostart.
- Det har känts som hon varit på gång och äntligen kunde vi köra barfota runt om. Hon har en medfödd talang, bra teknik och lungor. Är hon bara på rätt humör kan hon springa snabbt, kommenterade Björn Goop som dessutom vann med ytterligare två egentränade hästar, Armagnac och Freddie Silvåkra, utanför V86-spelet.
Men Björn Goop inte bara med egentränat. I V86-5 vände han ut-och-in på fältet med Tomas Malmqvist-tränade Ajabaja. Det treåriga stoet satt sist men rundade fältet på sista bortre långsidan och var överlägsen på 1.12,8 över 2 140 meter, autostart. Segern i Quick Pay Pokalen var värd 125 000 kronor.
I V86-7 bröts Goop-dominansen på Åby då Wilhelm Paal vann från spets med treårige Zabul Fi. 125 000 kronor var segern i Count´s Pride Pokalen värd.

Första segern i 29:e starten
I karriärens 29:e start kom första segern för fyraårige Auto Relight som dominerade V86-2 från ledningen tillsammans med sin tränare Stefan Melander. Grammofon utmanade sista biten över de dryga tre kilometerna och svarade också för en positiv insats.
Omgångens skräll kom i V86-4 där Pierre Nyström lotsade in 15-oddsaren Must Have sedan han hittat andra par utvändigt från spår 11 bakom startbilen. Eskilstuna-amatören Sven-Åke Eriksson tränar vinnaren.
En vinnare som imponerade stort var Hector Boko som gjorde allt jobb själv utvändigt ledaren Elektra i V86-6. Dennis Spangenberg satt i sulkyn och hästen tränas av Thorsten Tietz.
V86-omgången avslutades med bekväm seger för 13-oddsaren Global Upfront som serverades ett perfekt lopp i andra utvändigt samtidigt som det var bra fart i täten. I segersulkyn satt Jörgen Westholm som även gjort tränarjobbet.
Ingen lyckades klara åtta rätt på V86 och därmed väntar jackpot nästa onsdag. Sju rätt gav 19 935 kronor och sex rätt gav 1 109 kronor.

Hattrick för Kontio-Nurmos
Utanför V86-spelet på Solvalla hade Jorma Kontio en lyckosam dag och noterade sig för ett hattrick då han vann lopp 2, lopp 3 och lopp 4. Vinnartrion Inti Boko (som är obesegrad efter fyra starter), Cactus (obesegrad efter två starter) och Attaboy (två segrar på tre starter) tränas samtliga av Timo Nurmos. Solvalla bjöd även på två montélopp och båda vinnarna, Mr Zyzek och Je Reve d´Amour, reds till seger av Sofia Adolfsson.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Barnen har kommit i snabb följd för Anna-Karin Jonsson de senaste åren och hästarna har så klart kommit i andra hand. Fyra barn p&ari..


Barnen har kommit i snabb följd för Anna-Karin Jonsson de senaste åren och hästarna har så klart kommit i andra hand.
Fyra barn på sju år – tvillingflickor 2013 - har det blivit då hon och maken Jimmy Jonsson bildat familj. Med yngsta barnet på två har paret kunnat börja jobba igen – heltid på Öystein Tjomslands svenska filial på Bergsåker.
- Ja, det är fulla dagar. Men jag har inte velat släppa hästarna, det är alldeles för roligt för det, säger Anna-Karin Jonsson.
Innan hon blev mamma både körde- och red hon en hel del och var en populär kusk i lärlingsloppet. Anna-Karin Jonsson växte upp i Norrbotten och flyttade ner till Sundsvall för jobbets skull som anställd av travtränaren Lars I Nilsson. Ulf Ohlsson har varit en annan arbetsgivare. 
Efter några nästan resultatlösa år som kusk och få starter börjar statistiken likna något igen. Anna-Karin har tagit fyra segrar, en andra och en tredjeplats på tio starter i år.
Tre av segrarna har kommit med svärfar Alf Jonssons kallblodiga sto Granetta. I juli fick hon chansen att köra Gävletränaren Kristofer Janssons Raja Ribb i ett uttagningslopp till Dam-SM hemma på Bergsåker.
- En mycket startsnabb häst som jag tog ledningen med och vi vann väldigt enkelt. Det kändes helt ”okört”, som man säger, en fin häst.

Känslan som med Airstrike
V86-omgången i Eskilstuna på onsdag lockar med en superjackpot och potentiella 18 miljoner kronor till en ensam vinnare med alla rätt.
4 Raja Ribb i V86-7 är ett givet streck. Ekipaget kommer att bli mycket påpassat i loppet - 2018 års Dam-SM-final med 100 000 kronor i förstapris.
Anna-Karin Jonsson har 47 segrar på 545 starter som facit i karriären och har varit med i Dam-SM vid två tidigare tillfällen med en tredjeplats som främsta merit.
- Bäst chans skulle jag väl ha haft med Airstrike (2005) som jag vann uttagningen med. Men jag hann bli avstängd före finalen, så det blev inget. Känslan då var också väldigt bra …och det är samma den här gången. Raja Ribb vann uttagningen väldigt lätt och vi fick ett bra läge nu. Så vi ser fram emot onsdagen, säger hon.

Skrällde i Sommartravet
Gävleproffset Kristofer Jansson köpte sexårige valacken Raja Ribb på internetauktion då hästen var tre år. Hästen hade då tagit en seger för uppfödaren Lutfi Kolgjini.
Hos Jansson har det blivit ytterligare tolv triumfer – varav den senaste var värd hela 300 000 kronor.
Tomas Pettersson körde Raja Ribb till seger i Sommartravets final i V75 i Rättvik. Gävletränarens största seger så här lång i karriären.
- Han har ju utvecklats hela tiden hos oss. Jag kände direkt den första vintern att det var en rejäl häst. Det bara gällde att få bort de där galopperna han sysslade med som treåring. Han var riktigt bra i Rättvik och om jag känner honom rätt kommer han att vara ännu bättre på onsdag, säger Kristofer Jansson.
Raja Ribb stod tufft inne i Sommartravets final med endast 40 000 kronor över en av tilläggsgränserna och slog några riktigt bra. Men han är ännu bättre nu alltså?
- Det har visat sig att han är som bäst då han ”tömts” riktigt i någon start. Han är inte som vanliga hästar att det kan sätta sig i huvudet när det blir lite tufft. Före den finalen hade han fått tre lopp då han gått i mål med gott om krafter och inte alls fått ta ut sig. Nu senast blev det en rejäl tömning och det gör att vi måste tro på hästen igen.
Nöjd över att ha Anna-Karin Jonsson som kusk?
- Hon körde väldigt bra på Bergsåker. Visserligen är hästen inte svårkörd men hon är ju van vid kallblod också och kan det mesta. Med googles-huvudlaget han fått på sig på slutet har vi hittat ännu en växel, och hon får sikta mot ledningen, en position där han tagit tolv av sina 13 segrar. Det blir barfota igen om banan passar och jänkarvagn.
Tuffast emot som du ser det?
- Både 2 Tropicana Ås och 3 Visa As kommer från fina prestationer – det blev faktiskt ett lite bättre lopp än jag trodde att det skulle bli. Men han slog ju bra hästar senast också. Med tanke på den form han har och utvecklingen han haft ska han ha en bra chans tycker jag.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det bjöds på lysande sport när Halmstadtravet körde uttagningslopp till Stosprintern under måndagskvällen. Jerry Riordan firade ..


Det bjöds på lysande sport när Halmstadtravet körde uttagningslopp till Stosprintern under måndagskvällen. Jerry Riordan firade fina framgångar som tränare och fick se båda sina toppston, Vamp Kronos, samt Vanquish Kronos kvala in via övertygande insatser. Först ut var Vamp Kronos som galopperade innan loppet och kördes på säkerhet den första biten av Björn Goop. Via tredjespår genom den första kurvan bombade Goop till ledningen efter femhundra meter då Erik Adielsson välvilligt släppte täten bakom Calamara’s Girl. Vamp Kronos drog sedan undan till en överlägsen seger och vann på tiden 1.11,2 över distansen 1609 meter med bilstart. Calamara’s Girl hängde med bra som tvåa till maximal utdelning och trea blev bra spurtande Bellatrix Zet.
- Hon tycker inte om grussprutet och jag tyckte att hon skulle få lite grussprut på sig innan loppet. Hon är speciell i humöret och hon behöver få lite sand på sig för att göra en protest men sedan brukar det bli bra till loppet.
- Hon är duktig, hon är väldigt kapabel men har väldigt mycket humör i sig. Det driver väldigt bra när hon springer fort på ett lätt sätt. Hon vann ganska lätt med en hel del krafter kvar, sa Björn Goop.

Rafflande upplopp – stenhårt i mål
Det andra uttagningsloppet utmynnade i ett rafflande upplopp där tre hästar passerade mållinjen i stort sett samtidigt. Det blev seger även här för en Jerry Riordan-tränad häst och det i Vanquish Kronos som spurtade strålande för Christoffer Eriksson. Ifrån andra par utvändigt avslutade hon 1.09 sista sjuhundra metrarna och fick nosen först i absolut sista steget. Tvåa blev länge ledande Rose Mary och trea blev Global Upper Style som höll tappert från dödens. Segertiden blev 1.12,2.

Violet Bi trots tuff öppning
I det tredje uttagningsloppet till Stosprintern blev det startgalopp för favoriten Tropicana Ås. Det blev istället en hård kubbning om spets i första kurvan där Violet Bi stack till ledningen men fick hård press av Kashmary Night. Violet Bi behöll täten och inledde första halvvarvet på snabba 1.08,8. Trots det kunde hon vinna enkelt för Jim Oscarsson på tiden 1.12,1. Violet Bi hade inte startat sedan i slutet av mars då hon haft problem med magen enligt tränare Oscarsson som även menade att hon kommer att gå framåt ytterligare med det här loppet i kroppen.
Finalen i Stosprintern körs lördagen 7 juli med ett förstapris på 697 081 kronor.

Uppvisning av Monark Newmen
Innan uttagningsloppen avverkades kördes ett inledande snabblopp på V64. Där blev det en rejäl uppvisning av Monark Newmen som imponerade stort för Fredrik Persson och som utklassade världsmästaren och storfavoriten Twister Bi. Den sistnämnde tog några felsteg i starten och hamnade sedan utvändigt om ledande Monark Newmen dit Fredrik Persson hade forcerat sin häst mitt i loppet. Det var högt tempo, 1.12,5 första varvet och Monark Newmen grillade sedan Twister Bi på slutvarvet och denne var slagen redan i sista sväng. Monark Newmen vann på tiden 1.11,4/2140a utan att vara plågad i mål och det var en lättad och mycket glad Fredrik Persson vars stjärna nu äntligen gick felfritt efter tre raka inledande galopper tidigare i år.
- Vilken känsla, fy fan, oj va bra han är. Jag har känt att han har varit fantastiskt fin i de andra starterna men han har varit för spänd och för laddad. Men i dag skötte han sig exemplariskt. Vilken spänst han hade i steget. Han är mycket starkare i år och mycket snabbare. Han har tagit flera steg till i år, sa Fredrik Persson.
Tvåa i mål blev Harry Haythrow och megafavoriten Twister Bi blev trea. Körande Christoffer Eriksson kommenterade så här efteråt.
- Han var okej, med tanke på att vi gått ner med utrustningen och dövat ner honom och satt på bakskor. Han tog några felsteg och det är som att han vill för mycket och precis som att han inte vet var han ska sätta benen. Det var en godkänd insats men kanske inte som bäst och han kände sig lite slagen femhundra kvar, sa Christoffer Eriksson.

Startlista Stosprintern final
1609 meter autostart
(Tränare inom parentes)

1) Vanquish Kronos (Jerry Riordan)
2) Violet Bi (Jim Oscarsson)
3) Staro Litchi (Helena Burman)
4) Vamp Kronos (Jerry Riordan)
5) Rose Mary (André Eklundh)
6) Bellatrix Zet (Daniel Redén)
7) Kashmary Night (Reijo Liljendahl)
8) White Lightning (Jörgen Westholm)
9) Calamara’s Girl (Svante Båth)
10) Global Upper Style (Peter Untersteiner)

Michael Carlsson, Kanal 75


Johnny Takter försvarade inledningsvis ledningen med Enterprise men fick efter halvvarvet släppa till Örjan Kihlström och Perfect Spirit. D&..


Johnny Takter försvarade inledningsvis ledningen med Enterprise men fick efter halvvarvet släppa till Örjan Kihlström och Perfect Spirit. Därifrån höll favoriten för trycket trots en sylvass avslutning av Vikens High Yield.
- Det såg jättefint men han blev lite väl taggad i ledningen. Han såg lite väl ambitiös ut så det finns nog mycket att slipa på med tanke på att han går med skor och ja, det finns jätte mycket att slipa på och det kan man inte tro med en Hambo-vinnare, sade tränaren Daniel Redén efteråt och förtydligade att det här var första gången som hästen tävlade över distansen 2140 meter.
Ytterligare två kval till Kungapokalen kördes på Åbytravet under fredagen, där de fyra främsta i varje gick vidare till finalen.
Ledningen blev även vägen för Johan A Nilsson körde tidigt körde fram med Thomas L Nilsson-tränade Lucifer Lane och favoriten Who’s Who kom aldrig riktigt nära.
Favoriten Calle Crown fick i sitt kval se sig besegrad av tvåprocentaren Velvet Gio efter målfotogranskning. Torbjörn Jansson körde och Magnus Dahlén tränar.

"Aktionen flöt ännu bättre"
Skräll blev det även i det första av stonas tre kvallopp till Drottning Silvias Pokal.
Hans-Owe Sundberg hand om taktpinnen tillsammans med egentränade Electrical och laddar nu om inför finalen på Åby om två veckor.
- Hon får träna på som vanligt så får vi se vad som händer där, det blir givetvis mycket tuffare motstånd. Det var väl tufft i dag också men hon gjorde det bra och vi hoppas att hon gör en bra insats i finalen, sade Hans- Owe Sundberg i vinnarcirkeln efteråt.
Dibaba var som alltid på hugget och visade upp sig från sin bästa sida när hon tillsammans med Örjan Kihlström kunde ta en enkel seger i sitt uttagningslopp.
- Hon är väldigt kapabel så får hon bara hålla sig frisk får vi mycket roligt med den här. Aktionen är väldigt fin och i dag flöt det ännu bättre än på Gävle. Hon har hjärta och lungor och framåtanda som ska till för att bli en topphäst, summerade tränaren Roger Walmann.
När favoriten Run Chica Run tappade aktionen de sista metrarna blev det öppet mål för Jerry Riordan-tränade Tropicana Ås och Johnny Takter som vann det sista uttagningsloppet.
Finalerna av Konug Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal går 12 maj på Åby.

Startlista till Konung Gustaf V:s Pokal, 2140 meter autostart:
1. Perfect Spirit (Daniel Redén)
2. Lucifer Lane (Thomas L Nilsson)
3. Velvet Gio (Magnus Dahlén)
4. Who’s Who (Pasi Aikio)
5. Calle Crown (Tomas Malmqvist)
6. Enterprise (Stefan Melander)
7. Fritjof (Niklas Robertsson)
8. Empire Garbo (Svante Båth)
9. Vikens High Yield (Mikael Fellbrandt)
10. Versus As (Björn Goop)
11. Eldorado B. (Hans-Owe Sundberg)
12. Super War Horse (Jerry Riordan)
Förstapris: 1 000 000 kronor.

Startlista till Drottning Silvias pokal, 2140 meter autostart:
1. Electrical (Hans-Owe Sundberg)
2. Tropicana Ås (Jerry Riordan)
3. Bellatrix Zet (Daniel Redén)
4. Dibaba (Roger Walmann)
5. Vanquish Kronos (Jerry Riordan)
6. Fantasy In (Svante Båth)
7. Elsa America (Ulf Stenströmer)
8. Feed Your Head (Björn Goop)
9. Global Upper Style (Peter Untersteiner)
10. Peom In Motion (Svante Båth)
11. Kashmary Night (Reijo Liljendahl)
12. Staro Litchi (Helena Burman)
Förstapris: 1 000 000 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Favoriten Global Upper Style och Peter Untersteiner fick se sig besegrad i V86-1 när Johnny Takter susade förbi med Jerry Riordan-tränade Tropica..


Favoriten Global Upper Style och Peter Untersteiner fick se sig besegrad i V86-1 när Johnny Takter susade förbi med Jerry Riordan-tränade Tropicana Ås.
Det betydde att kusken från Halmstad var tvungen att sätta dit sina sista två styrningar för att kunna få fira sin 3000:e kuskseger på onsdagen - vilket han gjorde.
Först styrde Peter Untersteiner Tomas Malmqvist-tränade Ethien du Vivier till seger i V86-5.
Jubileumssegern kom sedan i V86-7 där han körde egentränade Absolut Gehör som gjorde årsdebut. Attacken i tredjespår på sista långsidan blev avgörande och gav Peter Untersteiner sin 3000:e kuskseger.
- Det känns bra, det gör det verkligen. Att det skulle bli så här bra kunde jag inte föreställa mig. Jag var rätt talanglös när jag började köra måste jag säga. På den tiden när jag började köra var det inga provlopp eller så och jag klantade mig – körde upp i vagnar och strulade. Jag är faktiskt bäst nu när jag är över 50, konstaterade Peter Untersteiner som blev den 20:e att passera 3000 kusksegrar i svensk travhistoria.

”Hon gör ett hästjobb”
Peter Untersteiner tackade också både sin son och sambo som möjliggjort framgångarna.
- Det är Maria och Johan som har gjort att det har blivit så här. Maria syns ju aldrig men hon gör ett hästjobb bakom kulisserna så kan jag åka omkring och glänsa på banorna varje dag, sade Halmstadkusken tillika tränaren som så klart också var nöjd med Absolut Gehörs insats.
- Det var mest nollor i raden och jag visste inte själv var jag hade henne alls. Det var härligt att hon levererade, hon gjorde ett bra lopp och gick ända hem. Hon kämpade verkligen, hon har inte startat på rätt länge.

Dice Man tillbaka som segrare
Ulf Ohlsson såg dessutom till att ge Peter Untersteiner en tränarseger, där 3000 segrar också närmar sig, i V86-8. Efter ett lopp längre ned i kön styrde Ulf Ohlsson ut i fjärde spår in på upploppet och Swish Lane bjöd på en rykande avslutning som bärgade stoets femte raka seger.
För Ulf Ohlsson var det kvällens andra seger.
I V86-2 lotsade han Stefan Melander-tränade Dice Man till sin första seger sedan juli förra året. Taktiken var spets och slut.
- Han kom iväg på ett bra sätt och visade form senast så jag kände mig ganska trygg, sade segerkusken i vinnarcirkeln.

I övrigt noterade vi att…
… det blev hårt i mål i V86-3. Längsta strået drog Jamie Oliver som tränas av Conrad Lugauer och kördes av sonen Marc Elias. Segertiden blev 1.13,6.
- Det blev en rekordsänkning så nu har vi högre förväntningar än vad vi hade innan, sade segerkusken.
… Valborg Marje påminde om att våren är här. Tränaren Paw Mahony lotsade det femåriga stoet till en efterlängtad seger i V86-4.
- Hon har gjort många bra lopp men inte riktigt fått utdelning, haft lite stolpe ut så hon stod på tur tycker jag. Det var välförtjänst, sade Paw Mahony.
… tränaren Admir Zukanovic och kusken Stefan Söderkvist inte åkte till Solvalla med enkom en häst i onödan. Gizmo de Veluwe visade att han gått framåt med comebackloppet i kroppen när han satte nosen först i V86-6.
… åtta rätt på V86 gav 17 964 kronor, sju rätt 244 kronor och sex rätt gav 32 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-12-28 2017-12-28 Åby-3 Åke Svanstedt 2140/2 C 0 17.9 60
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-4 Kevin Oscarsson 1640/11 B 2 13.7 67
2017-12-09 2017-12-09 Åby-2 Christoffer Eriksson 2140/5 D 2 14.1 102
2017-11-29 2017-11-29 Åby-4 Carl Johan Jepson 1640/2 D 2 15.1 79
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-6 Micael Melander 1640/11 B 4 17.0 86
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-1 Victor Karlsson 2140/4 A 0 19
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-9 Ulf Ohlsson 1640/5 A 2 15.5 18
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-9 Ulf Ohlsson 1640/9 B 0 g 62
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-2 Susanne H Osterling 1640/2 C 0 15.8g 23
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-7 Claes Sjöström 1640/8 A str
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-12 Claes Sjöström 1640/3 A 2 12.9 27
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-6 Micael Melander 2140/6 A 0 g 70
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-5 Micael Melander 2160/4 B 0 g 90
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-12 Claes Sjöström 1640/1 B 3 14.7 83
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-3 Victor Karlsson 2160/12 D 4 17.2 162
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-11 Carl Johan Jepson 1640/1 C 2 70
2018-12-05 2018-12-05 Åby-9 Carl Johan Jepson 2140/4 B 5 14.0 73
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-9 Carl Johan Jepson 2100/3 C 3 13.4 46
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-10 Örjan Kihlström 2640/12 D 3 13.5 93
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 2140/4 B 1 13.0 26
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-9 Stefan Söderkvist 2640/11 B 1 13.9 67
2018-08-29 2018-08-29 Åby-7 Carl Johan Jepson 2640/5 A 3 13.6 14
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-9 Sofie Ericsson 2140/2 B 3 12.4 52
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Sofie Ericsson 2140/1 B 1 14.1 16
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-4 Örjan Kihlström 2180/8 A 1 13.7 27
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Peter Arnqvist 1640/12 B 6 12.7 75
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-7 Johnny Takter 1609/6 B 0 g 16
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-4 Johan Untersteiner 2140/12 B 6 12.6 37
2018-05-12 2018-05-12 Åby-5 Peter Ingves 2140/2 B 5 12.1 122
2018-04-27 2018-04-27 Åby-7 Johnny Takter 2140/2 B 1 14.3 41
2018-04-18 2018-04-18 Åby-6 Johnny Takter 2140/6 C 1 13.2 51
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-8 Johan Untersteiner 2140/6 B 1 14.1 33
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Christian Fiore 2160/8 B 6 15.4 384
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-8 Klas Olsson 2140/6 B 0 18.2 113
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-9 Victor Rosleff 1640/3 C 0 g 95
2019-11-21 2019-11-21 Åby-4 Carl Johan Jepson 2140/1 C 5 13.5 34
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-7 Adrian Kolgjini 1640/7 C 1 12.5 37
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-4 Stian Stoum 2140/2 D 0 15.2g 48
2019-10-12 2019-10-12 Åby-2 Adrian Kolgjini 2140/4 D 3 12.9 63
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-6 Adrian Kolgjini 2640/2 C 5 15.0 60
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-4 Victor Rosleff 2140/6 D 3 13.0 226
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-9 Thomas Uhrberg 1640/1 D 0 g 256
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-3 Christoffer Eriksson 1640/4 C 5 16.0g 74
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2140/5 C 4 13.7 133
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-11 Thomas Uhrberg 2140/5 D 4 13.3 363
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 2140/1 C 5 13.6 108
2019-05-12 2019-05-12 Charlottenlund-6 Carl Johan Jepson 2000/3 D 6 13.9g 369
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-3 Thomas Uhrberg 1640/6 B 5 13.5 25
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-8 Carl Johan Jepson 2160/15 A 0 g 50ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se