Dizzy River travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Dizzy River travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Dizzy River har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Dizzy River har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Dizzy River


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Den här helgen gör vi gemensam sak med Norge och för de svenska V75-spelarna finns det ett par extra parametrar att ta i beaktande.- Man ska t&au..


Den här helgen gör vi gemensam sak med Norge och för de svenska V75-spelarna finns det ett par extra parametrar att ta i beaktande.
- Man ska tänka på att man inte får ha något körspö i Norge och man ska tänka på att starten går ganska långt in på rakan, både när det är 2 100 meter och 1 600 meter, och det brukar vara en liten fördel för de inre hästarna. Det är alltså enklare att spetsa från spår ett på Bjerke än på exempelvis Jägersro eftersom man har längre accelerationssträcka, förklarar Johan Untersteiner.
- Beträffande körspö är det olika på olika individer. På någon häst kan jag tro att det inte gör någon skillnad, samtidigt som det inte känns lika bra med någon annan häst.

”Slåss om segern”
Halmstadtränaren är favoritspelad med Dizzy River (V75-1) från spår sju bakom bilen i den inledande silverdivisionen och han är tydlig med att han tror mycket på sin häst.
- Dizzy River har visat strålande form och vann från utvändigt ledaren senast på ett riktigt imponerande sätt. Han är bara medelsnabb från början men får vi en vettig position tror jag definitivt att han är med och slåss om segern. Det är min bästa chans i omgången och med honom tror jag inte att det är några bekymmer alls att vi inte får ha körspö.
Vilken roll det frånvarande körspöet spelar för startkatapulten Pastore Bob (V75-3) i gulddivisionen är ett större frågetecken.
- Han avslutade bra i Eskilstuna senast. Det är 1 600 meter nu och det klart att jag hade hoppats på ett lite bättre läge. Det är inte helt lätt att få någon riktigt fart därifrån sjundespåret på Bjerke men jag ska göra allt jag kan för jag måste ladda framåt. Jag tycker kanske att han är bästa hästen men det får inte strula allt för mycket. Han startade faktiskt på Momarken i våras utan körspö och då fick jag ingen fart på honom från start. Så pass på, vi får se...

Given vid gardering
I Axel Jensens Minneslopp för fyraåringar startat Johan Untersteiner två hästar som båda nosar på kulltoppen.
- Marcello Wibb (V75-6) startade så sent som för sex dagar sedan i Breeders’ Crown-finalen och gick bra då tycker jag. Han fick stryk av några som helt enkelt var bättre. Spår långt ut på vingen nu och det blir svårt därifrån.
- Roofie (V75-6) spurtade bra i skymundan i semifinalerna till Breeders’ Crown. Skulle det bli lite dåliga förhållanden så att det kan ta emot för täthästarna tar han ner väldigt många till slut. Jag tror att det blir väldigt svårt att slå favoriten (4 Zarenne Fas), som jag tycker har en väldigt bra uppgift på pappret, men väljer man att gardera honom tycker jag att Roofie är ett givet streck.

Ola Johansson, Kanal 75


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lop..


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lopp när han tågade runt konkurrenterna från spår 15 på slutvarvet. Efter att ha gått med i rygg i tredjespår 1200 meter kvar så svepte hästen runt hela fältet halvvarvet kvar. Över upploppet spurtade han till en lätt seger och jätteskrällen var ett faktum.
– Det var häftigt och hästen var fantastiskt bra, säger Magnus Träff.
– Vi var inne på att hästen skulle göra en bra prestation för han hade tränat väldigt bra och det kändes att han hade gått framåt med loppen som han hade fått i kroppen. Men det här var över förväntan att han skulle göra en så bra insats. Först gå med i tredjespår 1200 kvar och sedan den svepningen sista 500. Det var mer än man hade vågat hoppas på.

Vann en kvarts miljon på Dagens Dubbel
Captain Knas ägs av kompisarna Björn Arvenberg och Claes Sunnervik. Den sistnämnde hade spelat 50 kronor på rätt DD-kombination. När Dizzy River vunnit den andra dubbel-avdelningen blev oddset historiskt högt. Dagens Dubbel betalade 4989 gånger pengarna och Sunnervik kunde kvittera ut en kvarts miljon kronor på sitt spel.
– Jag trodde inte mina ögon. Det var rena bingon och händer och händer nog bara en gång i livet att man spikar en 100-oddsare, sa Claes Sunnervik.

”Känns bara bättre och bättre – mjuk och fin”
De har ägt femårige Captain Knas hela tiden som nu är inne på sin tredje tränare. Han var först hos Stig H Johansson, därefter hos Oskar Kylim-Blom och nu hos Magnus Träff. Det har blivit två segrar och en tredjeplats på de senaste tre starterna och hästen är onekligen i ett gott slag.
– Det känns faktiskt som att hästen bara blir bättre och bättre. Han känns väldigt mjuk och fin för dagen, säger Träff.
– Han fick vila ett par månader när vi fick in honom i träning och han var riktigt bra i första starten för oss som tvåa. Men sedan har hästen varit lite ängslig och han galopperade i tre starter i rad. Nu känns det som att han litar mer på sig själv och då har resultaten kommit också.

”Hade inte våga lämna honom utanför”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Åby och Solvalla. Captain Knas är med i hetluften igen och startar i den fjärde avdelningen på huvudstadsbanan. Han har spår sex bakom startbilen över medeldistans och i sulkyn sitter återigen Sofia Frilén.
– Motståndet är bättre den här gången men han har också ett betydligt bättre utgångsläge än senast. Han kan öppna rätt så hyggligt men har också gjort bort sig bakom bilen. Det där får kusken känna vid starttillfället hur hästen verkar för dagen om hon vågar släppa på eller inte. Han är ingen raket ut men öppnar lite över medel.
– Det är bra hästar emot men han är bra själv också. Jag är inte främmande för att han kan vinna igen. Garderar man upp loppet så hade inte jag vågat lämna honom utanför systemet i alla fall. Hästen känns väldigt fin och jag har inget att klaga på.

”Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra”
– Sofia Frilén är på semester i USA och kommer hem samma dag på onsdag. Så hon åker direkt från flyget till Solvalla. Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra och kommer bra överens med hästen. Hon kör med förtroende både för sig själv och hästarna.
– Vi kör barfota fram som senast och vi får se hur vi gör med huvudlaget. Han gick med norskt huvudlag senast och eventuellt kan det bli så att kusken drar ner det före start. Men det får vi se på tävlingsdagen beroende på hur hästen värmer och känns, säger Magnus Träff.
Bollnäs-tränaren tog ut sin proffslicens vid årsskiftet och har nio hästar i träning. Han letar nu efter en ny gård för att kunna ta in fler hästar i träning eftersom det är stort intresse från hästägarna.
– Vi har fullt som det är just nu men har förfrågningar hela tiden från nya kunder. Så vi har hållit på och letat gård en tid för att kunna utöka men så här långt har vi gått bet. Vi försöker att hitta en lösning så fort det går och känner oss beredda att ta in fler hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


Att det går att vinna riktigt stora pengar på Dagens Dubbel blev onsdagskvällens omgång ett bevis på. I den skrällbetonade V86..


Att det går att vinna riktigt stora pengar på Dagens Dubbel blev onsdagskvällens omgång ett bevis på. I den skrällbetonade V86:an, som delades mellan Bergsåker och Solvalla, fortsatte överraskningen även på Dagens Dubbel. Minst sagt.
I den första Dagens Dubbel-avdelningen kom det en riktig knall när Captain Knas, körd av Sofia Frilén, vann till 100 gånger i vinnarodds.
Det small även rejält i den andra avdelningen när Dizzy River spurtade till seger för Kenneth Haugstad till 23,44 i vinnarodds.
Dagens Dubbel-oddset blev därmed historiskt högt, då kombinationen 15 - 8 betalade 4989,86 gånger pengarna.
Det tidigare rekordet löd på 4687,75 och är från Jägersro 2006.

Hade 50 kr på Dagens Dubbel
Claes Sunnervik fick inte bara se sin delägda häst Captain Knas vinna och springa in 70 000 kronor. Han hade även 50 kronor på rätt DD-kombination, och kan kvittera ut 249 493 kronor.
– Det var fantastiskt kul. Ärligt talat så har det gått lite halvtungt på spelet ett tag och jag tänkte att vi måste försöka få till ett bra odds. Då spikade jag Captain Knas, givetvis med lite sympati eftersom jag äger hälften i honom, och så tar jag alla hästarna i sista. Jag körde 50 kronor på varje och det kostade totalt 600 kronor, berättar Claes Sunnervik.

”Det lever man länge på”
Claes bor i Bergvik i Hälsingland och satt hemma hos sin gode vän Björn Arvenberg som bor fem minuter därifrån. De äger Captain Knas tillsammans och såg loppen på tv-sändningen.
– Vi träffas varje onsdag och lördag och ser V86 och V75 tillsammans. Björn gillar att laga mat och så dricker vi lite vin och har trevligt. Dessutom får jag röka cigarr hos Björn och det får jag inte göra hemma för min fru, säger Claes och skrattar.
– Vi trodde inte våra ögon när Captain Knas gick på 1100 meter kvar och bara spurtade ner dom. Han gick ett otroligt bra slutvarv ute i spåren och vann med ett par längder. Hästen gjorde sitt livs lopp.
– Att man spikar en 100-oddsare som vinner händer nog bara en gång i livet. Först vinner vår häst och sedan får man in Dagens Dubbel till ett så högt odds. Det var rena bingon och det lever man länge på.

Sofia är hundraprocentig
Captain Knas har gjort det bra hos sin nye tränare Magnus Träff och det här var andra segern på de tre senaste starterna. Näst senast var hästen trea.
– Sofia Frilén har kört honom två gånger och vunnit båda. Hon är en jätteduktig kusk och Magnus Träff lägger ner mycket tid på hästarna, menar Claes.
– Det har tagit tid att komma tillrätta med Captain Knas men nu är han på rätt väg. Han sprang 1.13,5 full väg med sista 1100 metrarna i tredjespår. Så det var väldigt bra gjort.
Blev det något firande efter framgångarna?
– Inte så mycket då för klockan var ju tio när det var färdigt. Men i dag blir det lite firande inne på Bollnästravet som har tävlingar.

Känd profil i travet
Claes Sunnervik, 74, är en känd profil inom travet och har varit med länge i branschen. Han var bland annat chef för stuteri Broline från 1985 till 1990 och var med och byggde upp hingstdepån. Han har ägt många hästar genom åren, bland annat Maya Gold som galopperade med segern klar i Derbystoet kort före mål. Men Claes äger fortfarande en hel del hästar. Av de mest kända kan nämnas Well Done la Marc som har vunnit två lopp i Frankrike på slutet och tidigare har vunnit på V75 för Björn Goop. Han äger även Fixi Mearas, i träning hos Stig H Johansson, samt Elche som är ny i träning hos Robert Bergh.
– Dessutom äger Björn och jag tillsammans en lillebror till Captain Knas. Han heter King Knas, är ett år och i träning hos Conrad Lugauer, säger Claes Sunnervik.

Michael Carlsson, Kanal 75


Nästan 16 miljoner kronor väntade en ensam vinnare under onsdagens V86-kväll.Men ingen nådde dit.När Captain Knas och Sofia Fril&eacut..


Nästan 16 miljoner kronor väntade en ensam vinnare under onsdagens V86-kväll.
Men ingen nådde dit.
När Captain Knas och Sofia Frilén blåste runt fältet i fjärdespår runt slutsvängen i V86-7 skickade man även ut de sista kvarvarande systemen i en redan svårfunnen rad.
Tränaren Magnus Träff är känd för sin höga segerprocent och verkade mindre förvånad än spelarkollektivet.
- Vi har haft honom fyra-fem månader och han har blivit bättre hela tiden. Jag har sagt i intervjuer att han känns fantastiskt fin. Dessutom provade vi honom med rycktussar för första gången idag och det svarade han enormt på, förklarade Träff 100-oddsaren som såg till att en historiskt stor superjackpot väntar spelarna kommande onsdag.

Bra i fel lopp
De sportsliga godbitarna serverades annars från Solvalla där en regnplågad bana emellertid drog på sig mycket kritik från de aktiva.
Två hästar som hanterade underlaget bättre än senast de gästade nationalarenan var Mr Can Trix och Ghostintheshell,
De sammanlagt 13,6 miljoner kronorna i prispengar i landets största treåringslopp Svenskt Travkriterium och Svensk Travoaks - varifrån onsdagens båda vinnare kom från galoppmissar i sina kvalificeringar - är för evigt förlorade för hästar födda 2016.
Hur långt de hade räckt i helgen står skrivet i stjärnorna, men Jorma Kontio verkade i alla fall tro att Ghostintheshell skulle ha hävdat sig väl.
- Hästen är mycket bra, men tyvärr var det i fel lopp. Senast galopperade hon i första kurvan, det var synd, normalt är hon inte osäker, kommenterade Kontio sedan han spårat runt om i Oaks Consolation.
I den andra tröstfinalen visade Robert Bergh-tränade Mr Can Trix bäst styrka.
- En kalasfin häst alltså, inget snack om det. Jag hörde på Robban att han trodde på riktigt bra chans och han hade klart för sig som vanligt, förklarade gästkörande Torbjörn Jansson.

En favorit som höll
Att V86-raden blev omöjlig var fullständigt logiskt om man tittar till vinnarnas spelprocent.
Thomas Lönns hårding Findus M. och Jenny A Björk hade elva procent i ryggen då man reglerade konkurrenterna utanpå ledaren.
Anders Eriksson hann fram från till synes hopplös position bakom Jevgeni Ivanov-tränade Lipstick Tooma – spelade till fyra procent.
Ännu mindre betrodd var Happy Romeo som spårade runt om för Claes Sjöström medan Dizzy River (Johan Untersteiner tränar, Kenneth Haugstad körde) hade två procent av insatserna med sig när han avrundade omgången via en rejäl långspurt.
Då spelade det ingen roll att omgångens största favorit Fighter Mearas var precis så överlägsen som kusken Ulf Ohlsson och tränaren Svante Båth hintat om i förhandssnacket.
15 890 947 kronor flyttas nu vidare till kommande onsdag då V86 avgörs på Solvalla/Åby med medföljande jackpothysteri att vänta.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var jackpot på V86-spelet och många spelares miljondrömmar sprack redan i den inledande avdelningen när Dizzy River var chanslös ..


Det var jackpot på V86-spelet och många spelares miljondrömmar sprack redan i den inledande avdelningen när Dizzy River var chanslös att ta ner ledande Wingait C.H. Den senare tände å andra sidan miljondrömmen för sina anhängare då han vann i överlägsen stil med en tillbakalutad Stefan Persson i sulkyn.
- Det blev precis som jag hade hoppats och kanske också trott. Vi kom rätt så lätt till ledningen och sedan kändes han fin hela vägen, sa Stefan Persson som såg ut som om han var ute och körde ett träningsjobb med hästen.
- Jag har några kördresser men de ligger hemma och där gör de ingen nytta, förklarade han sin kostymering med ett leende.

Styrkedemonstrationer på båda banorna
V86-tävlingarna delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan imponerade Timo Nurmos-tränade Eelis stort. Trots slutvarvet i tredjespår utan draghjälp krigade han ner ledande favoriten Dardanos över upploppet.
- Han fick ett tungt lopp men jag trodde mycket på honom efter senast då han var otroligt fin, sa körande Mika Forss.
Även i Malmö fick publiken se en riktigt svettig prestation. Magnus Dahlén-tränade The Real Star krossade ledande favoriten Gento redan på den sista bortre långsidan och hade därefter mod att svara smygkörda Havefunwithme i en härlig slutstrid.
- Han var väldigt bra, väldigt stark, konstaterade segerkusken Christian Fiore.

20 meter efter från start – fem längde före i mål
Fame Boko hade gått segerlös ur sina nio senaste lopp men gjort många starka prestationer och spelarkollektivet gav henne fortsatt förtroende när hon nu startade på Solvalla. Det visade sig att spelarna hade klart för sig. Från 20 meters tillägg rundade hon till ledningen under slutvarvet och i mål var hon fem längder före närmaste förföljare.
- Jag hade en växel till tyckte jag och jag gled väl egentligen förbi dem. Sedan vet man ju inte med ston, när de kommer först så pass tidigt efter en sådan rusch kan det ta emot lite grann, men hon var på hugget i dag och gick hela vägen in. Hon är en underbar häst att jobba med, sa tränare och kusk Per Lennartsson.

Enkla favoritsegrar från spets
Två favoriter stod pall för trycket på Jägersro och först ut var Ola Karlssons Digital Data som enkelt vann från ledningen med Jörgen Sjunnesson i sulkyn.
- Han är en väldigt, väldigt fint häst som egentligen gör allting rätt, sa kusken Jörgen Sjunnesson.
Ledningen tog även Harran Boko hand om och därifrån stack femåringen undan till överlägsen triumf.
- Talang saknas inte i den här hästen, sa körande tränaren Conrad Lugauer med ett belåtet skratt.

Fortsatt form på stall Sundberg
Hans-Owe Sundberg har sitt bästa år hittills som travtränare bakom sig och hans hästar fortsätter att gå som tåget. I kvällens sjätte V86-avdelning på Solvalla hade han en duo till start och det var den som gjorde upp om segern. Ledande One Two Beat stretade emot så länge han kunde i ledningen men fick ge sig mot urstarke stallkamraten U.Bergs Svante.
- Min häst var starkast. Han kändes jättepigg. En härlig känsla, sa kusken Emilia Leo.
Hans-Owe Sundberg fick också se sin Bella M.J. göra en stark insats i V86-avslutningen men Roger Walmann-tränade S.G.Maleficent blev för svår från ledningen tillsammans med Kenneth Haugstad.
Den rätta raden på V86 gav inga miljoner men väl 8 692 kronor. Sju rätt betalade 74 kronor och sexrättspotten går vidare till nästa veckas omgång då alltså en ny jackpot väntar på V86-spelet.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-6 2140/12 0 g 59
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 2140/6 2 13.7 38
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-4 2660/15 2 16.7 36
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-4 2660/12 0 g 28
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-3 2140/2 1 13.1 20
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-9 Johan Untersteiner 2140/1 B 3 14.3 90
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-5 Johan Untersteiner 2140/3 B 3 14.2 65
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-7 Johan Untersteiner 2640/6 C 2 15.2 30
2016-10-26 2016-10-26 Åby-9 Johan Untersteiner 2140/4 C 3 13.3 36
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-9 Johan Untersteiner 3140/1 C 5 16.9 18
2016-09-29 2016-09-29 Åby-8 Johan Untersteiner 2640/10 B 5 16.7 51
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-10 Johan Untersteiner 2140/12 B 6 13.4 43
2016-03-23 2016-03-23 Åby-7 Johan Untersteiner 2640/12 A 3 14.1 18
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-11 Johan Untersteiner 2140/1 B 2 13.3 50
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-10 Johan Untersteiner 2640/10 C 0 17.3g 38
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-1 Johan Untersteiner 2640/6 B 1 16.0 12
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Johan Untersteiner 2140/8 D 0 g 60
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 2640/2 C 6 15.0 21
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 2140/1 D 0 g 182
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-9 Kenneth Haugstad 2140/1 C 5 14.5 104
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-6 Johan Untersteiner 1660/5 B 1 13.3 10
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-11 Johan Untersteiner 2140/9 D 3 12.2 176
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-11 Johan Untersteiner 2140/9 D 1 12.3 107
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Peter Untersteiner 1640/4 C 1 12.1 31
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2140/7 B 2 12.1 86
2018-10-03 2018-10-03 Åby-6 Johan Untersteiner 1640/11 B 5 11.6 118
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-4 André Eklundh 1640/6 B 3 12.1 350
2018-09-06 2018-09-06 Åby-6 Johan Untersteiner 2660/11 A 0
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-8 Johan Untersteiner 1640/10 B 0 g 152
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-5 Johan Untersteiner 1609/5 C 4 11.0 104
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-9 Peter Arnqvist 2640/4 C 3 14.8 52
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-9 Erik Adielsson 2140/4 C 6 13.6 452
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-9 Peter Untersteiner 2140/1 C 0 14.3 122
2018-06-07 2018-06-07 Åby-6 Johan Untersteiner 3140/1 C 3 15.4 63
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-3 Johan Untersteiner 2140/7 C 3 13.0 39
2018-05-13 2018-05-13 Charlottenlund-9 Johan Untersteiner 2000/10 C 0 13.6 156
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-11 Johan Untersteiner 2160/5 B 1 13.7 22
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2640/9 B 0 14.6 76
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-5 Johan Untersteiner 3160/5 B 2 16.0 35
2018-03-22 2018-03-22 Åby-8 Johan Untersteiner 2160/5 B 1 14.7 25
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2140/7 B 4 14.4 47
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-9 Peter Untersteiner 3160/7 B 0 15.5 136
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-6 Peter Untersteiner 3140/7 D 5 15.6 62
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-5 Johan Untersteiner 2140/6 D 1 14.3 15
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-9 Kenneth Haugstad 3140/12 D 3 17.0 136
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-4 Christoffer Eriksson 2140/8 C 0 g 175
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-7 Erik Adielsson 2140/3 B 4 16.4 56
2019-11-16 2019-11-16 Bjerke-5 Johan Untersteiner 2100/6 B 5 14.4 19
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2140/5 B 1 12.9 26
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-9 Erik Adielsson 1640/4 B 0 g 38
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-10 Kenneth Haugstad 2140/8 B 1 14.5 234
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-9 Johan Untersteiner 2140/2 C 3 12.8 80
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-9 Johan Untersteiner 1640/2 B 2 11.0 36
2019-08-08 2019-08-08 Åby-8 Johan Untersteiner 2680/11 B 4 14.1 124
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-6 Johan Untersteiner 2640/1 C 5 14.0 78
2019-05-16 2019-05-16 Åby-4 Johan Untersteiner 2140/2 C 0 13.6 38
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-9 Johan Untersteiner 2140/4 C 1 13.5 30
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-6 Johan Untersteiner 2140/4 C 2 13.2 72
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-11 Kenneth Haugstad 1640/3 C 0 14.0g 82
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-10 André Eklundh 2140/8 C 0 g 432
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-6 Johan Untersteiner 1640/3 C 2 12.0 16
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-2 Johan Untersteiner 2140/4 C 4 12.9 100
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-10 Johan Untersteiner 2140/12 C 0 16.3g 97
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-3 Johan Untersteiner 2140/12 C 2 13.0 96
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 3180/6 C 0 g 106
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-6 Johan Untersteiner 2140/7 B 3 13.9 27
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-9 Johan Untersteiner 1640/3 D 4 11.9 88
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-11 Peter Untersteiner 2640/5 C 0 g 310
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-9 Erik Adielsson 1640/9 C str
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-11 Erik Adielsson 2140/11 C 0 14.4 323ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se