Lucky Truc travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Lucky Truc travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Lucky Truc har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Lucky Truc har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Lucky Truc


Down Town Girl, tränad och körd av Jeppe Juel är fortfarande obesegrad efter sex starter. Det fyraåriga stoet tog ledningen efter 400 meter..


Down Town Girl, tränad och körd av Jeppe Juel är fortfarande obesegrad efter sex starter. Det fyraåriga stoet tog ledningen efter 400 meter och vann sedan med en del krafter kvar.
Ledningen var också segerreceptet för Jerry Riordans Nouba Mom med Carl Johan Jepson i sulkyn.
Kvällens tredje spetsvinnare var Adrian Kolgjinis Tony Afrika. Mitt på upploppet var Crossfire Simoni förbi, men Tony Afrika kontrade och vann med nosen tillgodo.
Peter Arnqvists Lucky Truc fick revansch för den snöpliga upploppsgaloppen på V75 näst senast med till synes segern klar. Tillsammans med Johan Untersteiner avgjorde Lucky Truc loppet redan i sista sväng före en positiv Atlas Font.
Robert Bergh har en mycket lovande treåring i Mellby Joker som följde upp segern i debuten med ännu en imponerande seger.
Hans Crebas avslutade med omgångens enda lilla överraskning. Bransbys Juke Box spurtade ner Conrads Janne via open stretch.
Sex rätt gav 612 kronor, fem rätt 10 kronor och ingen utdelning för fyra rätt.

Joakim Brundin, Kanal 75


Det skrällde alltså rejält på Åby men i V75-6 blev det en favoritseger sedan Erik Adielsson dominerat loppet från spets med Mo..


Det skrällde alltså rejält på Åby men i V75-6 blev det en favoritseger sedan Erik Adielsson dominerat loppet från spets med Morotai Degato. En seger som även la grunden till slutsegern i kuskmatchen V75 Champions för Erik Adielsson. Solvallakusken var favorit hos spelarna att ta hem titeln och han var också jämnast denna skrällördag med även en andraplats, en fjärde- och två femteplatser och i kuskmatchen inom V75. I ett lopp blev han först utanför prispengarna.
- Det är jätteroligt, det var några år sedan jag gjorde det sist. Jag är jätteglad men vill passa på att nämna att det var Örjan Kihlström som vann hela året och det tycker jag är värt att nämna för han gjorde en fantastisk prestation och den som vinner flest lopp på tolv månader gör det bra…MEN… i dag är jag champion, sa Erik Adielsson som även hyllade Morotai Degato.
- Han var fantastiskt bra. Hästen hade bra spänst hela vägen hem och krafter kvar. Den där kommer Oskar Kylin Blom få mycket roligt med tror jag, det var en upplevelse.

Stolt över mitt team
Oskar Kylin Blom tränar vinnaren som övertygar i start efter start.
- Han har gått ifrån 200 000 till 800 000 nu på bara några starter. Jag är mäkta imponerad av hästen, jag såg att han inte ens drog norsken och ändå bara åkte han ifrån dem på det viset. Jag är otroligt stolt över mig och stolt över mitt team och jätte jättestolt över Erik som löste det, sa Gävletränaren.
I V75-1 visade sig att den mest meriterade hästen också var bäst. Princess S.W. var ensam med 40 meters tillägg och när Peter Untersteiner kunde ge henne en ryggresa och draghjälp ända till upploppet så tackade den sjuåriga miljonärskan med en sylvass spurt som ställde övriga schack matt.
- Vi hade 14 hästar framför oss, och allra helst här på Åby om två slinker invändigt till slut, det ska mycket till att runda 14 hästar. Det var bra gjort av henne, men vi fick ganska bra draghjälp också, sa Peter Untersteiner.

Två 40-oddsare
I V75-3 såg det ut som att Stefan Persson avgjort loppet efter en kanonstart från tillägg och sedan placerat favoriten Quantum Roc tidigt i spets. Fortfarande på upploppet såg det avgjort ut men då plötsligt stumnade femåringen. Samtidigt hittade Jorma Kontio fritt från tredje invändigt med Pekka Korpi-tränade Artful Deimos och 43-oddsaren avslutade dubbelt så fort sista 100 meterna och hann förbi kort före mål.
Även V75-4 bjöd på en jätteskräll då Johan Untersteiner lotsade 44-oddsaren North Dakota först över mållinjen. Från tredje invändigt kunde Johan Untersteiner slinka ut i andra utvändigt 550 meter från mål och 200 meter senare fick det fyraåriga stoet anfallsorder och hon kopplade tidigt greppet och släppte sedan ingen förbi sig.
Åmålamatören Thomas Carlsson var närmast chockad efter att ha jobbat in sin första tränarseger på V75 från stallbacken.
- Det är helt otroligt. Jag är helt mållös, en är ju en lallare så det är helt fantastiskt, sa 54-åringen som älskat trav sedan tioårsåldern.
V75-5 var ett styrkeprov över dryga tre kilometer och det blev ännu en stor överraskning sedan de flera av de betrodda gjorde bort sig direkt med galopp. Adrian Kolgjini ledde loppet varje meter med 27-oddsaren Dreamstone. Danske amatörtränaren Bjarke Haagensen tränar den tappre skrällvinnaren.
En vinnare som imponerade oerhört var Oxidizer som avgjorde lekande lätt in mot upploppet i V75-7 trots ett lopp utvändigt favoriten Broadway Sun. Carl Johan Jepson satt i sulkyn och tränar gör Axevallas David Persson.
- Han var enormt bra i dag, jag finner knappt ord, sa David Persson om den sexårige valacken.

Henriette V75 Ungdomschampion
V75 Ungdomschampion blev Henriette Larsen som från rygg ledaren kunde defilera sista biten med 13-oddsaren Bara du Chene sedan ledaren andrahandsfavoriten Lucky Truc överraskande galopperat i mitt på upploppet.
- Jag tycker att jag har jobbat mycket i motvind nu och det var första årssegern så det värmde extra mycket. Loppet blev exakt som jag önskat det, sa Halmstadkusken som bjöd på en härlig segergest.
Bengt Berg tränar vinnaren och han var tagen och tårögd och hyllade den färska championkusken efter segern i V75-2.
- Perfekt av henne, va duktig hon är. Det var ett perfekt lopp för hästen, rygg ledaren hela tiden och gick ut…det kunde inte bli bättre. En V75-seger känns ofattbart, sa Färjestadsamatören.
Ingen klarade sju rätt på V75 och därmed väntar jackpot med chans på 50 miljoner kronor på sju rätt nästa lördag då V75 avgörs på Mantorp.
Sex rätt gav 252 726 kronor och fem rätt 5 497 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.Monica Sahlgren..


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.
Monica Sahlgren-Fromell åker till Jägersro med femåriga Valeria Wareco för en start i ett lopp för ston med högst 250 000 kronor intjänat, V86-3.
Stoet har galopperat bort sig i två av de fem senaste starterna. 
- Då har det handlat om voltstart. På onsdag fick hon ett spår två bakom bilen. Det blir inte bättre! Vi vill gärna ha framspår med henne eftersom hon är så stor och långklivad och startsnabb. I ledningen gör hon sina bästa lopp. så det är klart att vi satsar på att komma dit, säger Monica Sahlgren-Fromell.
Hästar har hon hållit på med hela livet och för dagen har Monica sex hästar i träning på gården i skånska Skurup.
I mars i fjol anställdes före detta proffstränaren Fredrik Pedersen i företaget. Pedersen kör Valeria Wareco på onsdag.
Duon vann V86 hemma på Jägersro tillsammans så sent som i början av december. Då körde sig Pedersen till ledningen efter en bit i en 1.09-öppning och kontrollerade sedan loppet.
Valeria Wareco brukar ta ledningen i en ganska opressad stil.
- Ja, hon tar ju inte i så hon spränger sig för att komma först, hon bara kliver iväg. Ingen som kört henne har försökt få henne att gå fortare från start så vi vet faktiskt inte hur snabb hon kan vara. Hon är ju startsnabb på grund av att hon har så enormt långa kliv, säger tränaren.
Senast blev det galopp kort efter start och för tre starter sedan felade hon direkt. Båda gångerna har det handlat om voltstart som hon alltså inte gillar?
- Stämmer. Men för det första så trivs hon inte bakom hästar, hon vill göra ”sin grej” och gå först. Så senast var det ju väldigt otur att hon dessutom skulle få ett stängt åttonde. När Peter Ingves körde henne för tre starter sedan var det spår fyra i volten med henne och hon är ju en jättestor häst. Att det skulle vara svårt att komma runt visste vi redan när vi såg startlistan.
I Jägersros banprogram rankas hon etta före 3 Excuse Me och 4 Miriam Håleryd. Hur ska spelarna tänka?
- Ja, nog ska väl de tro på henne tycker jag. Jag gick in och tittade som hastigast på listan och det ser ut som om de bästa hästarna har fått de bästa spåren. Vi är intresserade av ledningen och hon brukar försvara sig bra. säger Monica Sahlgren-Fromell.
I den näst senaste starten var hon positiv som tvåa på V64 där hon fick det tufft men ändå höll till kort före mål efter 1.09,0 första 500 meterna och ett snabbt första varv. Du måste ha varit nöjd?
- Javisst. Inte på hur loppet blev kört, utan hur hon kämpade hela vägen. Hon fick en tuff öppning och sedan kom Ken Ecce och bara körde och körde en lång bit med sin häst. Jag trodde att Valeria skulle ta helt slut i början av upploppet - men hon tog ju emot hela upploppet och förlorade med en halv längd mot en bra häst (Lucky Truc).
I somras vann stallets Isco Boko styrkeprovet Bo W Takters Tribute över tre kilometer ingående i V75 under Jägersros derbyhelg. Hur står det till med honom?
- Han har full form men är rätt känslig i sig själv. Det är inte mycket som får bli fel, för då galopperar han. Han har stor kapacitet men huvudet är inte så bra. Då har Valeria Wareco en bättre inställning och det är klart att vi måste tro på henne i onsdagens lopp.
Du har haft fina framgångar som både tränare och kusk. När du var i farten och körde lopp som mest vann du K.G.Bertmarks Minneslopp med Johan Ehrenbergs Sonnbo Dole. Det var 2003 och skådespelaren och travamatören Ehrenberg fick glädjefnatt. Han kopplade loss sulkyn och sprang upploppet upp och ner med den inför derbypubliken!
- Det minns jag. Ha ha! Han har inga hästar själv numera, men vi håller kontakten och pratas vid kanske en gång i veckan. Så han behåller sitt travintresse.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


3 037 923 kronor. Det blev ”tröstpengen” på söndagen för för Marie Vannebrants tolv andelsköpare hos ombude..


3 037 923 kronor. Det blev ”tröstpengen” på söndagen för för Marie Vannebrants tolv andelsköpare hos ombudet Café Brasco i Stockholm. Vinsten per andel blev 253 160 kronor.
Totalt blev det tre stycken miljonvinnande system på Vaggeryds Grand Slam 75. Förutom Café Brasco-systemet ett matematiskt system för 540 kronor inlämnat på nätet (Stockholm), som belönades med 2,862,009 kronor för sju rätt inklusive sexor och femmor.
Och ett större filsystem som drog in totalt 2,819,103 kronor då en 84-kronorskupong som var en del av detta system, hade 7 rätt.
Omgångens stora skräll på Vaggeryds Grand Slam 75:a blev Unit Brodde i avdelning 5, en nioårig fuxvalack som tog värdet från knappt 20 000 kronor till drygt 2,7 miljoner i ett enda svep.
En ”0-procentare”
- Den hade jag faktiskt rankat rätt högt, jag tycker att Kim Eriksson är en duktig kusk. Dessutom hade hästen bra tider i raden, berättar 39-åriga spelläggaren Marie Vannebrant, som bor i Vårgårda och jobbar inom vården.
Marie fortsätter:
- Jag rankar hästarna med hjälp av ett dataprogram, jag försöker alltid komponera system som kan vinna stort. Och när jag kan undviker jag att spika klara favoriter.
Marie hade spikat hästarna Au Revoire Font i avdelning 2 och Franklin Face i avdelning 6.
Marie Vannebrant berättar vidare att hon ganska nyligen var en noslängd från en miljonvinst på V86 på Solvalla/Jägersro den 15 april i år… men nu ”satt den” istället.
Och om Vikens Brummer och André Eklundh hade fått tag på Peter Arnqvist-tränade favoriten Lucky Truc och Johan Untersteiner i den sista avdelningen, då hade ditt system varit ensamt om 10 miljoner?
- Ja… men en annan häst hade kunnat vinna också, så jag är glad för miljonvinsten!
Hur länge har du tippat för ombudet Café Brasco i Stockholm?
- Bara sedan i januari i år. Jag kunde inte så mycket om hur man spelar på trav för bara ett år sedan, men Joakim Widén som tippar ganska mycket för Café Brasco har lärt mig en del.
Hur stora är dina Grand Slam 75-andelar på söndagar?
- 299 kronor och 150 kronor. Det var det stora systemet med tolv andelar för 299 kronor styck, som gick in den här gången. Själv hade jag bara en andel på det mindre systemet för 150 kronor andelen… och där fick vi tyvärr bara fem rätt…

"Inte ofta tjejerna som..."
Dennis Olofsson som driver Café Brasco på Folkungagatan i Stockholm, är hyfsat van vid miljonvinster på ”ATG Tillsammans”-system, då butiken har många olika system och flertalet duktiga spelläggare på de stora streckspelen.
På söndagarna brukar Café Brasco ha 50 Grand Slam 75-system igång.
- Men det är inte så ofta tjejerna som tippar, vinner miljonbelopp. Den främsta anledningen är att de helst vill göra mindre system, och då är det svårare att vinna de riktigt stora pengarna. Senast det hände var ett system som min kompanjon Gunilla Welander komponerade för något år sedan, berättar Dennis.

Robert Okpu, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-4 Stefan Persson 2160/14 B 0 g 142
2020-11-25 2020-11-25 Åby-4 Johan Untersteiner 2140/10 B 4 15.6 289
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-4 Johan Untersteiner 2160/9 B 7 17.9g 31
2020-10-01 2020-10-01 Åby-6 Johan Untersteiner 2140/4 B 2 15.2 14
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-10 Johan Untersteiner 2140/1 D 1 15.1 29
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-8 Johan Untersteiner 2140/5 D 0 16.4g 67
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-2 Johan Untersteiner 2140/8 D 6 14.5 329
2020-06-11 2020-06-11 Åby-1 Johan Untersteiner 2140/1 C 1 15.9 19
2020-05-14 2020-05-14 Åby-2 Johan Untersteiner 2140/8 D 2 16.2 68
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-5 Johan Untersteiner 2140/12 D 5 14.2 131
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-7 Johan Untersteiner 2140/6 C 3 13.8 38
2021-03-06 2021-03-06 Åby-8 Johan Untersteiner 2640/10 B 2 15.2 26
2021-02-25 2021-02-25 Åby-4 Johan Untersteiner 2140/3 C 1 13.9 16
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Victor Rosleff 2640/8 B 0 g 35
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-6 Kevin Oscarsson 1640/4 C 0 17.2g 41
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-7 Johan Untersteiner 2140/9 B 1 14.3 44



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se