Wingait Erik travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Wingait Erik travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Wingait Erik har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2019-10-23 2019-10-23 Åby-7 Håkan K Persson 3140/10 D

Nyheter för travhäst Wingait Erik


Som treåring vann Darling Mearas (V86-3) Svenskt Travoaks och i fjol slutade hon tvåa i Stochampionatet efter en ryslig spurt.Men i starterna efter ..


Som treåring vann Darling Mearas (V86-3) Svenskt Travoaks och i fjol slutade hon tvåa i Stochampionatet efter en ryslig spurt.
Men i starterna efter insatsen på Axevalla var det långt ifrån samma sylvassa Darling Mearas – vilket skulle visa sig ha en förklaring.
- Hon presterar alltid bra när hon kan göra det så vi letade efter fel och hittade då en tagg på båda framknäna. Utväxten såg ut som en fiskkrok och den låg och skavde mot senan, berättar Stefan Persson som trots allt är positiv inför hästens femåringssäsong.
- Hon blev opererad i framknäna i höstas och har sedan tränat på hela tiden utan uppehåll. Hon har haft en bra vinter och har mycket träning i sig.
Hur ser planerna för Darling Mearas ut i år?
- Man får spänna bågen lite efter hur hon har presterat. Hon är fem år och har fem miljoner på sig så det är inte lätt att hitta lopp för henne. Det är kanske Sto-SM och Sto-EM som gäller om hon har gått bra innan. Vi har tagit det lugnt första halvan av året för att hon ska kunna prestera under andra halvan.

”Kan inte önska mer”
Efter drygt sex månaders frånvaro gjorde Darling Mearas comeback i Stoeliten på Örebro i början av maj. Efter ett rygglopp invändigt spurtade hon hem tredjeplatsen tillsammans med en nöjd tränare i sulkyn.
- Hon sprang nog 1.10 blankt sista varvet, 1.12,0 full väg och hon gick fullt ända in i mål. Jag kan inte önska mer än det och det ser ljust ut för hennes del, säger Stefan Persson.
På onsdag väntar nästa uppgift för Darling Mearas när hon startar i V86 som körs på Kalmartravet. Även denna gång har ekipaget lottats tredjespår men nu står det motsatta könet för motståndet.
- Hon har bara gjort 17 starter och möter bra hästar så det är tufft för henne men hon kommer klara det bra. Första loppet hade jag bestämt mig för att köra snällt, den här gången får vi försöka blanda oss i mer, säger Halmstadtränaren som dessutom funderar på att vässa utrustningen.
- Hon gick med öppet huvudlag, vanlig vagn och skor förra gången. Nu tror jag att hon kommer att gå med helstängt huvudlag. Hon blir rätt mycket snabbare från start med det.

”Siktat till det här loppet”
I klass I-loppet med 125 000 kronor i förstapris har Stefan Persson även Wingait Erik (V86-7) till start. Femåringen tävlade flitigt på V75 under vintern.
- Det här är en häst som överraskat mig positivt. Han har inte visat något extra i träning men har en jäkla inställning och har gjort det bra. Han hade inte resultaten med sig på slutet och han var nog sliten och fick därför en liten paus, säger tränaren tillika kusken.
Inför onsdagens start har femåringen ett lopp i kroppen och Stefan Persson är optimistisk.
- Jag var riktigt nöjd med honom senast på Jägersro. Vi får försöka vara offensiva nu, jag har siktat lite till det här loppet. Om det blir tempo och det stämmer för honom så tycker jag inte att han är helt avsågad.

Gina Söderlund, Kanal 75


Tillsammans med polarna Per Linderoth och Anders Malmrot var Stefan Persson på plats för att se matchen i Östersund på torsdagskvälle..


Tillsammans med polarna Per Linderoth och Anders Malmrot var Stefan Persson på plats för att se matchen i Östersund på torsdagskvällen. Persson är ett stort Arsenal-fan och fick se sitt favoritlag vinna med 3-0. Linderoth och Malmrot, båda bördiga från Östersund, fick se sitt favoritlag vara utan chans mot de övermäktiga motståndet.
- Det var rätt så väntat. Kompisarna hade inte mycket att säga efteråt. Det var lugnt. Arsenal var det bättre laget och det var inget snack, säger Stefan Persson.

”Ser Arsenal varje år – härlig stämning”
När vi når honom under fredagen är han kvar i Östersund och är och tittar på lunchtravet. Persson har haft Arsenal som sitt favoritlag i många år.
- Det har jag haft så länge jag kan minnas. Jag försöker att komma iväg till England varje år och se en match. Det är fantastiskt roligt och en härlig stämning på matcherna. Jag ska åka och se returen nästa vecka med grabbarna, säger Persson.
- Det var även en härlig stämning på matchen i går och vi var ute en sväng efteråt. Det var mycket Arsenal-fans här, runt 1500 och på matchen var det fullsatt med 8000 i publiken. Alla var glada och det var inga bråk.

”Var riktigt bra vid segern senast”
Lördagens V75-omgång på Axevalla kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 47 miljoner kronor enbart på sju rätt. Stefan Persson har tre hästar till start och mest betrodd är Wingait Erik som kommer från en V75-seger. Han körs av Henriette Larsen, som vann med honom senast.
- Wingait Erik (V75-4) var riktigt bra vid segern efter ett tufft förstavarv. Det var väldigt bra gjort att kunna vinna som han gjorde med bra spänst i steget. Hästen har svarat bra på lite omlagd träning och är härdad i V75 där han har startat varje gång senaste månaderna. Nu är det ett chansartat läge men jag tycker ändå att han är min bästa chans i omgången. Inga ändringar.

”Vann överlägset – toppform”
- Cantona Mearas (V75-7)
vann överlägset senast och har toppform. Man ska tänka på att det var i ett enklare gäng och nu är det klart tuffare emot. Men det ska ändå bli spännande att prova i V75 igen när han är så bra i ordning. Den korta distansen är ett litet frågetecken eftersom han mest har startat över lång distans. Men det ser ut att kunna bli hård körning på flera händer som kan gynna min häst. Vi får hoppas på överpace. Inga ändringar, jänkarvagn och helstängt huvudlag som senast.
- Bonnies Celebrity (V75-7) har också väldigt bra form och höll starkt från dödens senast. Han har tränat jättebra efteråt och allt tyder på att han kommer att göra ett bra lopp. Men hästen är beroende av en smygresa för att komma till sin rätt och får han ryggar att gå i så är han långt framme. Han kommer att gå med ett norskt huvudlag den här gången. Jag tycker inte att någon av mina hästar är borta, säger Stefan Persson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Vinterns häst i trav-Sverige, Västerboonthenews, fortsätter att rada upp framgångar i högsta klassen. I en på förhand rumph..


Vinterns häst i trav-Sverige, Västerboonthenews, fortsätter att rada upp framgångar i högsta klassen. I en på förhand rumphuggen Gulddivision i Kalmar efter flera strykningar, trodde många på en ny promenad i parken. Jackpot-omgångens största favorit tog planenligt hand om ledningen men efter ett halvvarv hände det saker. Kevin Oscarsson kastade loss med speediga B.B.S.Sugarlight samtidigt som Johnny Takter sänkte tempot i täten med Västerboonthenews. B.B.S.Sugarlight kom så snabbt att han överrumplade megafavoriten och tog överraskande över täten.
- Min häst kändes otroligt bra i värmningen och jag kände att jag hade hästen med mig. Johnny körde väldigt sakta ut ur svängen och man kan få en väldig fart ut ur svängen och jag ville prova. Det var bra att komma till ledningen men tyvärr fick jag honom inte lugn efteråt. Det är jag lite halvirriterad på men jag var jättenöjd med hästen, sa Kevin Oscarsson.

”Jag blev tagen på sängen – han är som en unghäst”
B.B.S.Sugarlight blev tvåa för åt Västerboonthenews gick det inget att göra trots det här kuppförsöket. Storfavoriten skuggade ledaren under slutrundan och vreds ut till angrepp vid utgången av slutsvängen. Han gick i närkamp in på upploppet och kopplade ett säkert grepp till slut.
- Kevin gjorde ett fräckt drag och kom så fort att jag inte kunde svara. Jag blev lite tagen på sängen för han kom så långt bak och man har inte ögon i nacken och kan inte sitta och vrida på huvudet hela tiden. Men min häst är kolossalt bra och det hade ingen betydelse, sa Johnny Takter.
- Jag har aldrig känt honom så här bra tidigare och han är som en unghäst. Han är gammal men det är fortfarande så mycket spring kvar i honom. Det är en viss klass på de här hästarna och han levererar varje gång. Kevins häst drog iväg och jag hade gott om krafter kvar.
Tränare till Västerboonthenews är Lars Brindeborg och det är han som har satt tioåringen i ett så fantastiskt fint skick.
- Jag är lättad. Fick hjärtat i halsgropen efter femhundra meter och tänkte vad händer. Men han vann och var bra igen. Det var skönt och han kändes otroligt fin i värmningen, sa Lars Brindeborg.

Jairo krossade allt från dödens
I V75-inledningen fick vi se en imponerande vinnare i Jairo. Han krossade konkurrenterna för Joakim Lövgren och är med raska kliv på väg mot Gulddivisionen. Nu kördes han fram utvändigt om ledande Augustus F. efter ett varv och slog klorna i ledaren in på upploppet. Han kopplade ett säkert grepp samtidigt som hårt betrodda Master Crowe aldrig fick chansen i rygg på ledaren då han blev överflyglad från start av Augustus F. Master Crowe galopperade som fastlåst över mål samtidigt som Jairo imponerade stort.
- Att vinna V75 från dödens är det bara tuffa hästar som gör och Jairo är riktigt tuff. Han var riktigt bra och det kändes som att han skulle äta upp dom. Vi höll ihop fältet tills vi skickade ner skygglapparna och han svarar alltid bra på dem. Jag sa tidigt att han går till guld och han är snart där, sa tränaren och segerkusken Joakim Lövgren.

Henriette 100 procent bakom Wingait Erik
Favoriterna radade i övrigt upp sig på V75. Duktiga Henriette Larsen, lärling hos Peter Untersteiner, vann lärlingsloppet V75-2 med favoriten Wingait Erik som levererade en vass spurt när han kom loss kort före mål. Tränar gör Stefan Persson i Halmstad och det här var andra gången Henriette Larsen körde hästen och andra segern.
I V75-4 vann favoriten Prima Italia för sin tränare Veijo Heiskanen som tog över ledningen efter ett halvvarv och höll undan säkert.
- Hästen var bra men kanske inte i toppform. Hon kommer att gå framåt och bli bättre till nästa lopp. Men hon har så bra grundkapacitet att det räckte ändå, sa Veijo Heiskanen.

”Minnestads Ecuador gjorde sitt livs lopp”
Minnestads Ecuador svarade för en enastående insats när han vann V75-5 för Micael Stjernström. Det var sjätte gången som hästen travade i ledningen och det var också sjätte segern.
- Det är så skönt alltså, det är en fruktansvärt bra häst. Han kämpade och var helt slut men vilken jäkla skalle han har och han släppte verkligen ingen förbi sig, sa Micael Stjernström.
Tränare till Minnestads Ecuador är Jesper Hedqvist som var tagen efter segern.
- Han är stark alltså och blir bara bättre och bättre. Vi sa det innan att han måste göra sitt livs lopp för att vinna och det gjorde han också. Det finns massor av växlar kvar att dra och jag tror att det kommer att bli en grym barfotahäst, sa Jesper Hedqvist.

Fjärde raka för Legoholm Zon
Legoholm Zon tog fjärde raka segern, varav den andra på V75, när hon tog hem den sjätte avdelningen för Thomas Uhrberg. Han serverade det Sofia Aronsson-tränade stoet en perfekt resa i rygg på ledande Friend of Nature. Luckan kom perfekt in på upploppet när utvändige Daydream Rapida galopperade och Legoholm Zon speedade till en knapp seger före Staro Ivy League som avslutade strålande långt ut i banan efter att ha legat sist i fältet.
- Jag har inte kört så hårt från start någon gång med henne och det fanns ingen anledning att ändra på det. Hon har en bra pollett kvar till slut och är i fint skick. Nu vann hon i Bronsdivisionen och var enda stoet i loppet, sa Thomas Uhrberg.

Erik Sting starkast från dödens
V75-omgången avslutades med Erik Sting som vann trots att han fick trava som förstahäst i andraspår utan draghjälp. Favoriten Global Scince tvingades till en tuff öppning i 1.08-tempo och orkade inte från ledningen. Timo Nurmos-tränade Erik Sting höll farten strålande för Ulf Ohlsson och vann säkert före en mycket bra avslutande Twigs Briard.
- Jag vet att det är en väldigt bra häst och jag vet att jag körde honom i första starten. Han gjorde sig förtjänt av den här segern och jag tyckte att jag hade det under kontroll. Jag kände mig relativt nöjd när vi svängde in på upploppet, sa Ulf Ohlsson.
Sju rätt betalade 3231 kronor. Sex rätt gav 37 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt och därmed jackpot kommande lördag då V75 körs i Bollnäs.

Michael Carlsson, Kanal 75


December-januari-februari.Så definierar man vinter i databasen travfakta.se.Vi har tagit den till hjälp i ett försök att lista ut vilka h&a..


December-januari-februari.
Så definierar man vinter i databasen travfakta.se.
Vi har tagit den till hjälp i ett försök att lista ut vilka hästar som tävlar allra bäst just denna årstid, vilket förhoppningsvis kan ge en fingervisning mot vinnarna i jakten på lördagens jackpotmiljoner.
Genom att jämföra samtliga hästars resultat under vintermånaderna och väga det mot resultaten övrig tid av året har vi fått fram ett index.
Ett index över 100 indikerar att en häst är mer framgångsrik denna tid av året och tvärtom.
Statistiken omfattar enbart starter gjorda i Sverige.
Hästar som gjort färre än tio starter på svensk mark eller färre än fem starter på vintern räknas inte med utan hamnar under rubriken ”Inget index”.

V75-1
10 Dollar Access 164 (bilden)
3 Augustus F. 137
6 Jairo 133
4 Trust Launcher 110
1 Master Crowe 108
5 Pajas Face 65
9 Onceforall Face 43

Inget index
2 Dizzy Broad
7 Trinity Lux

V75-2
8 Kallsup 221
1 Cream Balloon 189
14 Esteban Boko 170
10 Such A Knight 169
13 Uddens Intro 161
15 Oli Follo 103
2 Cocosnöten 89
5 Höwings Venus 80
7 Wingait Erik 72
11 Fidagu U.R. 66
12 Navigator Face 59

Inget index
3 Giggs Boko
4 Doyoucash In
6 Uappa di Azzurra
9 Skytten Lisl

V75-3
9 Art On Line 129
2 Dreams Take Time 120
3 Västerboonthenews 104
10 B.B.S.Sugarlight 98
6 Quick Fix 88
5 Thai Broadway 79
7 Caliber T.T. 37

Inget index
Sir Ratzeputz

V75-4
12 Kendra Silvio 193
14 Diora Sound 192
2 Laramie Flow 179
10 Stella Pona 137
4 Miss Prelong 136
15 Othala 132
5 Irene Palema 128
3 Prima Italia 103
13 Snow Angel 84
9 Butterfly Center 42
8 Alvena Villhadi 0

Inget index
1 Europa Sisu
6 Saliga
11 Mamasan

V75-5
4 Nouvelle Madelene 122
12 Sir W Q.C. 114
9 Kaxi Day 106
3 Feel the Music 99
8 Moliere 75
10 Hot Advice 65

Ingen index
1 Indian Front
2 Fairplay Pellini
5 Waffle
6 Harri K.
7 Minnestads Ecuador
11 The Real Star

V75-6
2 Legoholm Zon 190
8 Daydream Rapida 158
10 Return to Sweden 155
1 Hank von Håleryd 122
7 Blue Star Champion 121
11 Staro Ivy League 72
3 Lillaxel 66
4 Pokemon Ås 59
12 Iago Zon 57
9 Shelby Glide 23

Ingen index
5 Friend of Nature
6 Mellby Demon

V75-7
7 Elegant Ås 192
8 D.D.’s Perseverance 116
3 Jack Bowler 110
6 Uptothe Chapel 104

Inget index
1 Zorn Brick
2 Global Science
4 Erik Sting
5 Cash Valley
8 Rhesos Face
10 Mellby Fire
11 Twigs Briard
12 Velvet Gio

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag behöver V75-spelarna inte ta någon hänsyn till barfotainformationen.Vinter i Sverige innebär numera att alla häst..


På lördag behöver V75-spelarna inte ta någon hänsyn till barfotainformationen.
Vinter i Sverige innebär numera att alla hästar måste tävla med skor.
I denna övergångsperiod blir det därför extra intressant att se hur hästar tacklat att tävla med skor tidigare.
I databasen travfakta.se för man statistik över placeringar med olika balans på hovarna.
Vi har jämfört resultaten med skor mot olika typer av barfotabalans och fått fram ett värde.
Ett positivt tal innebar att hästen varit gynnad av att tävla med skor runt om och tvärtom.
Att hästar som alltid tävlat med skor är de som gynnas mest av barfotaförbudet känns som ett rimligt antagande varför dessa hamnat i en egen kategori.
Statistiken gäller enbart för starter i Sverige.

V75-1
Alltid tävlat med skor:

2 Neellix
3 Carl Lewis

Övriga:
10 Electric Light +50
9 Friend of Nature +33
8 Racing Mange +7
4 Red White In Blue -4
5 Elle Mearas -8
7 Deimos Racing -10
1 Exquisite Sisu -16
6 Spickleback Face -50

V75-2
Alltid tävlat med skor:

2 Bambolero
5 Man of Steel
6 Elsztain
7 Cash Valley
9 Toutou

Övriga:
3 Midnight Victory +27
11 Doyoucashin -3
12 Gaya di Quattro -5
4 Corky Ramirez -9
1 Ready K.K.Hall -27
8 Star Costashorta -50
10 Direktör Am -50

V75-3
8 Trinity Lux +50
4 Pajas Face +24
9 Sahara One +12
1 Alex Tröjborg +11
7 Jairo +9
6 Onceforall Face +6
2 British Steel -7
3 Sylvester D.K. -39
5 Angle of Attack -39

V75-4
Samtliga hästar har tävlat med skor.

V75-5
Alltid tävlat med skor:

7 Platon Face

Övriga:
4 Un Dernier Rire +31
2 Fidagu U.R. +13
10 Zorn Brick +13
12 Crazy Year Ås +7
3 Demolition Man +6
5 Quattro Khan -1
6 Pacific W.F. -4
1 Champion Melon -6
11 Showman Brodde -17
9 Wingait Erik -23
8 Rhesos Face -27

V75-6
6 Akermann +50
1 Tournado Dream +40
10 Staro Ivy League +11
4 Condor Motion +9
9 Sobel Conway +7
2 Speedy Sus +1
3 Malkin -7
12 Marciano -8
7 Apapmand -9
11 Shelby Glide -21
8 Whiskey Akema -38
5 Juan -50

V75-7
9 Global Money +25
7 Shadow Woodland +22
5 Deuxieme Picsous +4
2 Olympic Kronos 0
4 Cruzado dela Noche -10
3 Dante Boko -15
10 Harry Haythrow -18
1 Tripolini V.P. -21
8 Rocky Winner -50

Aldrig tävlat med skor
6 Caid Griff

Robin Johansson, Kanal 75


Två bröder är ansvariga för Halmstadtravets anläggning - Håkan B Johansson och hans storebror Jörgen.Och så har det v..


Två bröder är ansvariga för Halmstadtravets anläggning - Håkan B Johansson och hans storebror Jörgen.
Och så har det varit länge. Ända sedan pappan Bengt lämnade över till sönerna.
Många håller bröderna Johansson som landets bästa på att sköta banor. En kunskap travsporten försöker ta till vara på sedan några år vilket lett till att bröderna ibland får åka ut och föreläsa om hantverket.
- Det är kul att jobbet uppskattas men det beror ju mycket på klimatet också. Vi har det bättre i Halmstad än vad de har det uppåt landet, så enkelt är det ju, säger Håkan B Johansson, som sitter i sin traktor när intervjun görs.
Förra helgen var det premiär för det nya det nya söndagsspelet Grand Slam 75. Sju lopp ska avgöras och som spelare gäller det att helst ha raden ingen annan har.i Halmstad.
Ensamma vinnare med alla rätt garanteras nämligen 15 miljoner kronor i utdelning.

"...om inte roligare"
Banskötaren Håkan B Johansson i Halmstad har en stor hobby vid sidan av familjen.
Hobbyn är trav. Att köra hästar är fortfarande lika roligt som första gångerna menar han.
Runt 250 segrar har han vunnit ihop och han räknas allmänt som en av landets körskickligaste amatörer.
- Det är minst lika roligt fortfarande, om inte roligare numera. Jag tycker om att köra lopp, säger han.

Vann V75 i somras
I somras blev det seger i ett amatörlopp i V75 under söndagen med Stochampionatet på Axevalla i juli.
Håkan B Johansson är bortskämd med framgångar. 2014 vann han kusk-EM för amatörer. Åren dessförinnan tog han två raka i landets största amatörlopp K.G. Bertmarks Minne - 2012 med Obi Wan och 2013 tillsammans med Namale Kronos.
- Det finns inget större för mig än Bertmarks, de segrarna gläds jag åt fortfarande. Jag kan säga att jag kollar på filmerna rätt ofta också, säger han och skrattar. Annars har det varit dåligt med stora segrar en period tycker jag. Jag har två barn som jag vill ge tid och jag flänger inte lika mycket som jag gjorde tidigare. Nu är det mycket ponnytrav, fotboll och handboll med pojkarna och de är med mig på jobbet en del också, för det blir ju att man jobbar en hel del, säger Håkan B Johansson.
Vad tror du om underlaget på söndagen i Halmstad?
- Vädret ska bli bra och banan vågar jag garantera att den ska bli bra. Jag bra koll på den, det är ingen tjäle i den och den ser bra ut där den ligger nu. Så det blir valfri balans och inga konstigheter.
Du dyker upp som kusk i den tredje avdelningen av Grand Slam 75, där du kör hemmatränaren Håkan K Perssons nyförvärv 7 Lexington Hall. Du brukar ju kunna slå till i amatörloppen?
- Jag brukar peppar-peppar få hästar att köra när det är hemmaplan. Håkan ringde några dagar innan och frågade och det ser ut som en ganska bra chans tycker jag.
Vad vet du om hästen som tidigare tränades av Per Linderoth på Bergsåker?
- Jag vet att den hade en förkylning i kroppen med väldigt dåliga blodvärden när den kom men att de problemen ska vara ur världen nu. Hästen tränar bra. Ja, jag såg den faktiskt i ett jobb när Håkan var ute med den för en dryg vecka sedan. Hästen såg jättefin ut, de körde 1.18 full distans med den och det gick riktigt snabbt sista 300 meterna.
Vad kan du om motståndet i det här amatörloppet?
- 8 Wingait Erik gick bra senast på Jägersro och är förstahästen om ni frågar mig. Ja, den vet jag att Stefan Persson tror på bra chans med. Peter Arnqvist har ett bra resultat och har med 3 Punk Pale. Men det där…trots spåret känner jag mig absolut inte slagen med Lexington Hall.
Funderar du på att köra fram direkt eller backa ner från sjundespåret?
- Det är en häst som ska köras i ryggar och i amatörlopp brukar det alltid bli luckor. Så jag väljer nog att försöka komma till slut. Vi får försöka blåsa till dem på söndag - jag har en go’ känsla för hästen!

Fotnot: På söndagen körs den andra omgången av Grand Slam 75. Den nya spelformen ersätter V64 på söndagarna avgöras på två timmar (start kl.15.50) och en ensam vinnare med sju rätt är garanterad 15 miljoner kronor. Det är jackpot i Halmstad med 11 miljoner kronor i sjurättspoolen.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Stefan Persson 2140/7 B 8 17.8 162
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-10 Stefan Persson 2140/1 C 1 17.2 55
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-2 Kevin Oscarsson 2140/10 D 6 17.9 270
2017-12-28 2017-12-28 Åby-8 Kevin Oscarsson 2640/8 D 0 16.4 69
2017-12-09 2017-12-09 Åby-5 Stefan Persson 2640/3 C 6 15.6 46
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-9 Stefan Persson 2140/9 C 3 14.0 52
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-8 Kevin Oscarsson 2140/7 D 0 14.8 145
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-10 Kevin Oscarsson 2100/9 C 1 14.1 62
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-7 Stefan Persson 2640/7 B 2 14.6 39
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-4 Kevin Oscarsson 2640/8 B 1 15.8 33
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Kevin Oscarsson 2640/3 B 1 15.5 21
2017-08-11 2017-08-11 Åby-3 Kevin Oscarsson 1640/8 C 5 13.2 31
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-8 Stefan Persson 2140/9 C 4 14.2 176
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Stefan Persson 1609/3 D 2 14.1 80
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-5 Kevin Oscarsson 2140/12 B 0 g 67
2017-05-13 2017-05-13 Åby-4 Stefan Persson 2640/4 C 0 g 162
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-6 Kevin Oscarsson 2640/8 C 4 17.1 77
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Henriette Larsen 2640/8 C 1 16.3 30
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-7 Yngve Wallgren 2640/8 B 0 g 55
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-5 Stefan Persson 2140/10 C 2 15.5 110
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-2 Kevin Oscarsson 2140/2 C 0 26.4g 96
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-2 Stefan Persson 2140/2 B 1 17.3 17
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-5 Stefan Persson 2640/9 C 2 15.5 44
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-9 Stefan Persson 2140/12 D 0 13.3 173
2018-10-13 2018-10-13 Åby-8 Magnus A Djuse 2140/7 D 4 13.3 255
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-10 Stefan Persson 1640/4 C 0 g 97
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-6 Stefan Persson 2140/4 C 0
2018-08-26 2018-08-26 Charlottenlund-10 Stefan Persson 2000/3 C 2 13.8 141
2018-08-10 2018-08-10 Åby-4 Stefan Persson 2640/7 C 3 15.5 53
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-6 Håkan B Johansson 2140/11 D 4 14.1 327
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-9 Björn Goop 2140/2 D 0 12.9 226
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-9 Stefan Persson 2140/3 D 2 13.4 255
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-8 Stefan Persson 2140/1 C 0 14.0 138
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-11 Kevin Oscarsson 1640/4 C 0 g 274
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-5 Kevin Oscarsson 2640/1 C 0 15.7 180
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Henriette Larsen 2140/11 B 4 16.3 35
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Henriette Larsen 2140/7 B 1 13.5 39
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-3 Håkan K Persson 2140/1 C 3 14.4 392
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-4 Håkan K Persson 2140/6 C 0 18.0g 62
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-2 Stefan Persson 2140/4 C 0 g 46
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-6 Stefan Persson 2640/1 C 0 g 61ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se