Arvid S.H. travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Arvid S.H. travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Arvid S.H. har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Arvid S.H. har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Arvid S.H.


Charlottenlund stod värd för veckans GS75® och russinet i kakan var N.J. Koster Memorial. Så värst mycket spänning bjöd f&oum..


Charlottenlund stod värd för veckans GS75® och russinet i kakan var N.J. Koster Memorial. Så värst mycket spänning bjöd förvisso inte årets upplaga på, men väl en uppvisning signerad Extreme. Fjolårets danske derbyvinnare har i år tagit steget upp i den äldre eliten och från ledningen bärgade han nu säsongens åttonde seger i trettonde starten.
- Han är en sådan atlet, han är klok och lyssnar på mig hela tiden, en njutning att köra, sa Steen Juul, som nu tar hästen till vinterträning för att bygga upp honom inför nästa års storlopp.
- Jag hoppas så klart att vi kan vara med i de stora loppen. Det tror jag också för de springer inte ifrån honom.
Fortsätter hästen på den inslagna vägen lär han stå högt på önskelistan hos Solvallas sportchef Anders Malmrot i maj.
- Det är varje hästägares dröm att vara med i Elitloppet, och det är även min dröm att vara med där igen, så det siktar vi på, sa Juul.

Skräll i stoeliten
I stoeliten var frågan på förhand Call Me Brodda eller Ultra Bright? Svaret blev Henbianca Boko. Ultra Bright galopperade dubbelt och Call Me Brodda gjorde ingen av sina bättre prestationer från ledningen. Men Jan Dahlgård-tränade skrällen Henbianca Boko visade bländande form när hon med en virvlande spurt tog sin andra raka seger.
- Det var ett jättefint sto. Hon gjorde allting rätt och kändes fin hela vägen. Jan sa att en det är en häst som man ska köra avvaktande med och det var inte så mycket mer jag kunde göra än att spara speeden, sa segerkusken Jörgen Sjunnesson.

Kvarts miljon för sju rätt
Dagen till ära avgjordes också finalerna i Danskt Avelslöp för treåringar och i stoavdelningen blev det favoritseger från ledningen för Knud Mönsters kulltopp Go On Gardenia. Även i grabbarnas lopp blev det favoritseger genom Get A Wish och Bo Westergård. I ett högklassigt fyraåringslopp kördes Morten Juul-tränade First Blood till seger av Birger Jörgensen och han satte även dit Lindhardt Jensen-tränade jätteskrällen Armani Hyrdehöj. När Fredrik Persson tog revansch för Ultra Brights debacle med Arvid S.H. i den sista avdelningen inom GS75 landade utdelningen för sju rätt på 246 088 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Nu finns alla start- och resultatlistor på en ny webbsida. Du hittar den här https://print.atg.se
Nyheter, reportage och andra texter kommer fortsatt att finnas här på Kanal75.se men start- och resultatlistor försvinner inom kort.
Om ni sökt och inte fått inloggningsuppgifter till nya sidan för start- och resultatlistor skickade till er under vecka 41 så ber vi er kontakta er avtalsansvariga eller startlistor@atg.se.”

All entries and results are now available on a new website. You can find it here
https://print.atg.se.
News, articles and other texts will still be available here on Kanal75.se but entries and results will disappear shortly.
If you have applied for and have not received a login to the new website for entries and results sent to you during week 41, we ask you to contact your contract manager or to startlistor@atg.se


Det var årets första V75® där det åter var tillåtet att tävla utan skor på hovarna men omgången på Å..


Det var årets första V75® där det åter var tillåtet att tävla utan skor på hovarna men omgången på Åbys för dagens mycket snabba bana inleddes med en imponerande vinnare med skor på hovarna. För övrigt dagens enda vinnare på V75 med skor runt om.
Det handlade om uppvisning i V75-1 där Beartime tillsammans med Carl Johan Jepson dominerade från start till mål. In mot upploppet stack andrahandsfavoriten undan och vann till slutet med 20 meter.
Helena Edlund med erfarenhet som hästskötare i flera av landets storstall är numera amatörtränare i Årjäng med fyra hästar på träningslistan. Sexårige miljonären Beartime är stjärnan i stallet.
- Han får vara kung i stallet. Han får ta den tid han behöver, sen vet jag aldrig var jag har honom. Jag skrittar mycket och så kör vi lugna snabbjobb, han går aldrig ett jobb under 1.30, berättade Helena Edlund.
En imponerande spetsvinnare fick vi se även i V75-2 där Georgia Am och Stefan Persson ledde från start till mål. Framgångsrike Axevalla-amatören David Persson tränar det femåriga stoet som visade finfin inställning när hon höll undan sista biten före Amazon Font.

Fler spetsvinnare
Gulddivisionen (V75-3) fick en rivig inledning där många laddade och klockan visade 1.08-fart första 500 meterna med Eldorado B. och Joakim Lövgren i ledningen före Floris Baldwin. Magnus A Djuse bakom Floris Baldwin kunde sedan ganska bekvämt ta över ledningen varvet kvar.
Genom slutsvängen uppvaktade Speedy Face och Adrian Kolgjini utvändigt och såg stark ut men Magnus A Djuse hade full kontroll och när han ryckte det norska huvudlaget in på upploppet gick Floris Baldwin ifrån i imponerande stil på lätta hovar.
- Jag har en häst i väldigt fin ordning och som gjort många bra insatser. Han har alla egenskaper för att vara så bra som han var i dag. Jag har förhoppningar att han ska vara med i de större loppen i år, sa tränaren Trond Anderssen.
Nioårige Floris Baldwin är ett av Norges starkaste kort i eliten och han såg riktigt välmående och löpsugen ut. Lördagens segertid blev utmärkta 1.10,8 över 1640 meter autostart, årets snabbaste segertid i Sverige.
- Det är en häst som går ute hela året, han har ett eget hus han går in i och han trivs med livet, berättade Trond Anderssen.
Ledningen var guld värd även i klass II (V75-4) där Cassius Ima höll sig i rätt gångart efter två raka galopper och vann busenkelt tillsammans med Kim Eriksson. Oskar Svanberg tränar sexåringen som tog karriärens första seger utan skor på hovarna.
- Det är fantastiskt kul med V75. Att vara med den här veckan som mina ägare har haft, lyssna på poddar, kolla alla tips…det är roligare än att vinna ett lunchlopp, sa en strålande glad Oskar Svanberg.
Så långt såg det ut som en favoritbetonad omgång av V75 och värdet efter fyra lopp på V75 var 654 kronor.

Skrällar via open stretch
Åby är landets enda travbana med dubbla open stretch, det vill säga två extra spår invändigt över upploppet. I V75-5 använde Johan Untersteiner just dubbla open stretch när han bjöd på lördagens stora skräll tillsammans med 59-oddsaren Awesome Kronos. Femåringen avslutade sylvasst från tredje invändigt.
I V75-7 fick vi se ytterligare en skrällvinnare via open stretch då Zaffiro Zet överraskade från rygg ledaren. Nicklas Korfitsen satt i segersulkyn och grunden till vinsten la han när han i en mycket snabb öppning lyckades försvara innerspåret med Zaffiro Zet för att sedan släppa till favoriten Dark Roadster. När sedan den givna luckan kom på upploppet speedade det danska ekipaget till knapp seger före en mycket tapper Upper Face.
Segertiden för 20-oddsaren som tränas av Bo Westergaard blev 1.10,9 över 1640 meter autostart.
- Jag tror aldrig jag kört så snabbt , det var väl 00-fart första 200-300, sa Nicklas Korfitsen.

Banrekord av Ultra Bright
I V75-6 blev det favoritseger sedan Örjan Kihlström serverat Ultra Bright draghjälp till upploppet från 40 meters tillägg. Det åttaåriga stjärnstoet avslutade virvlande långt ut i banan och det såg ut som om kusken hade full kontroll.
Segertiden på Ultra Bright blev utmärkta 1.12,2 över distansen 2180 meter voltstart, nytt banrekord.
- Vad härlig hon är. Hon älskar att träna och tävla. Och sedan när hon levererar så här…det är jätteroligt, jublade tränaren Fredrik Persson som var hundraprocentig denna lördag och vann även ett lopp utanför V75 med Arvid S.H.
Sju rätt på V75 gav 1 302 351 kronor. Sex rätt 2 407 kronor och fem rätt 135 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Loppet med det långa namnet var huvudnumret inom V86® och där bjöds också på kvällens sportsliga höjdpunkt. Antonio Tr..


Loppet med det långa namnet var huvudnumret inom V86® och där bjöds också på kvällens sportsliga höjdpunkt. Antonio Trot startade med 20 meters tillägg och fick den otacksamma uppgiften att trava som första häst i andraspår bakom ledande favoriten Gardner Shaw. Men det bekom inte den Timo Nurmos-tränade åttaåringen som har hittat sitt livs form. När mållinjen passerades för näst sista gången hade körande Claes Sjöström låtit hästen glida fram utvändigt om ledaren och under slutrundan fick den senare utstå obarmhärtig press. Halvvarvet från mål tog Antonio Trot över ledningen och när mållinjen skars hade han gått ifrån tvåan Stoletheshow med mer än tre hästlängder.
Även Antonio Trots stallkompis Aragorn As stod för en bländande insats i sin debut för Timo Nurmos. Tongångarna från stallet gick i dur inför loppet och hästen levde upp till förväntningarna. Jorma Kontio lämnade inte heller något åt slumpen utan körde till ledningen tidigt och kunde sedan defilera hem segern.

Uppvisning i stoloppen
Omgången delades mellan Solvalla och Jägersro och det kördes ett stolopp på vardera bana för hästar som tjänat strax under miljonen. I båda loppen bjöds det på uppvisning. På Jägersro var det Magnus Dahlén-tränade Veiled som utklassade motståndet när hon efter anfall från tredje par utvändigt på sista bortre långsidan enkelt klädde av ledande favoriten Divane Godiva och gick undan till överlägsen seger. I sulkyn satt Christian Cracchiolo.
På Solvalla var det årsdebuterande Whelk som stod för showen. I sin tränare Jörgen Westholms händer flög hon till ledningen och därifrån pinnade hon undan till mycket enkel triumf före stark avslutande favoriten Cactus.

Storskräll bara bäst
Segervane dansken Hunter Dragon gästade Jägersro och han fick återvända över sundet med ännu en etta i resultatraden. Trots vissa trafikproblem från sitt bakspår, samt att han inte fungerade perfekt utan sprang och bröt i kurvorna, avväpnade han enkelt motståndet till slut. Körde gjorde Birger Jörgensen och tränar gör Morten Juul.
I Februaristayern över tre varv på Jägersro serverades formstarke Totti Face en riktig smörresa i rygg på ledaren av Stefan Persson och det tackade han för genom att spurta förbi favoritduon Happy Few och Arvid S.H. när luckan uppenbarat sig i slutsvängen.
- Vi har haft lite ångest över att vi har startat lite tätt, men han har bara blivit bättre och bättre, konstaterade hästens ägare och tränare Lena Uddeholt Andersson.
Kvällens stora skräll levererades av Adrian Kolgjini och hans Dominic Wibb. Och hästen var bara bäst. Spelad på blott fyra procent på V86 dundrade han fram till positionen utvändigt om ledaren och när skuggande andrahandsfavoriten Express A.P. satte in stöten i slutkurvan lättade bara Adrian Kolgjini på tömmarna och lät Dominic Wibb gå ifrån med flera längder.
Många spelare fick en mindre kalldusch även i den sista avdelningen på V86, när nioprocentaren The Bald Eagle, tränad av Reijo Liljendahl, höll undan från ledningen tillsammans med Magnus A Djuse.
För åtta rätt på V86 uppgick belöningen till 32 622 kronor. Sju rätt delade ut 261 kronor och för sex rätt fick man 34 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


V86® kryddas med en jackpot och chans till 18 miljoner kronor för den som eventuellt blir ensam med åtta rätt. Omgången delas mellan J..


V86® kryddas med en jackpot och chans till 18 miljoner kronor för den som eventuellt blir ensam med åtta rätt. Omgången delas mellan Jägersro och Solvalla och till Skåne reser Fredrik Persson med en duo – en mindre betrodd och en favorit.
Det är tolv grader varmt och töar när vi får en pratstund med Kalmartränaren.
- Det är blött, men ridbanan är jättefin. Mina hästar har gått jobb som de ska. Båda som startar nu har dessutom varit igång och startat och formen ska vara bra.

”Hon sitter där snart”
I V86-1 startar Hasty Helene från spår 6 bakom startbilen. Det sexåriga stoet som varit ute och härdats i tuffa lopp på V75 på slutet, två försök och senast final i Diamantstoet.
Hur ser du på skrällchansen?
- Jag tycker hon är jättefin och gjort det bra från dåliga spår. Hon sitter där snart. Hon är inte så snabb ut men kör det mot varandra de andra så ska man ha med henne på kupongen, säger Fredrik Persson.
Gör du några balansändringar?
- Det blir sommarskor, det är det enda.

Sommarskor på – slipper hakar
Arvid S.H.
i V86-5 ser ut att bli favorit i stayerloppet. Han har startat över tre kilometer en gång tidigare och då blev han tvåa i ett STL-lopp i klass II på V75.
- Jag tror det ska kunna gå bra, även om jag tror 2140 meter är det som passar honom bäst.
Ni startar med 20 meters tillägg från spår 3 på den volten och det är bara en häst på startvolten längst fram. Är taktiken att köra offensivt?
- Först gäller det att inte köra galopp. Han borde vara en attraktiv rygg så jag kommer söka mig framåt.
Tycker du att han ska vara favorit?
- Han har gjort jämna bra prestationer så det tycker jag nog att han ska vara.
Arvid S.H. har varit på pallen i fem raka starter varav två på V75.
Du kör själv den här gången och du har två raka segrar som kusk bakom honom. Hur optimistisk är du?
- Ibland står jag bredvid men ibland är det skönt att känna på dem själv också. Han har varit bra på slutet och jag måste vara optimist, säger Fredrik Persson.
Gör du några balansändringar?
- Ja, det blir sommarskor på honom också.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Snö och kyla har dragit in över stora delar av landet.I travets värld innebär det att tränarna får skruva brodd i skorna för..


Snö och kyla har dragit in över stora delar av landet.
I travets värld innebär det att tränarna får skruva brodd i skorna för att hästarna ska komma runt banorna.
Men en som inte gillar för mycket brodd är Fredrik Persson.
- Mina hästar tävlar aldrig med brodd runt om. Skulle det krävas på Solvalla så är det en väldigt stor nackdel, slår Kalmartränaren fast.
Men i nästa andetag spår han att det inte ska bli ett problem.
- Det värsta är när det kommer mycket snö och blir moddigt eller riktigt halt. Men i och med att prognosen säger uppehåll så litar jag på att banarbetarna på Solvalla får till det. Är det bara kallt så går det att salta banan så att man inte behöver brodd fram.
Just brodd i framskorna är nämligen det som oroar.
- Det vill jag verkligen slippa. Brodd bak oroar mig inte, hästarna är vana att gå med lite grepp och skulle klara det. Men ingen av mina hästar har tävlat med brodd fram och på ett sådant underlag är vi nog chanslösa på lördag.

Vässade formen på Kalmartravet
Snön som letat sig ner till Perssons gård Fågelmara på gränsen mellan Blekinge och Småland har påverkat hur man tränar.
- De tyngre banorna är det ingen fara med. Vi kan fortfarande rida i sanden. Men banan vi kör lite fortare på är inte i bästa skick, därför fick jag åka in till Kalmartravet och köra det sista jobbet i veckan.
Var det för att vässa formen lite extra till lördag?
- Ja, och det var väldigt länge sedan jag fick åka in till banan för att göra det. Men hästarna var verkligen fina. Jag fick precis det besked jag ville ha och räknar med att ha fyra hästar i toppform med mig upp till Stockholm.
Hur fort körde du?
- Bara i 1.23-1.24-fart, men tillräckligt för att känna om spänsten sitter där, och det gjorde den.
Var det någon häst som glänste lite extra?
- Det ska vara Ultra Bright i så fall, hon var verkligen löpsugen. Det är också henne jag tror mest på, säger Fredrik Persson och utvecklar:
- Vi har haft funderingar på att betäcka henne till våren, men hon får tävla på så länge som hon tycker det är roligt och det verkar hon verkligen göra nu. Hon brukar dessutom gå extra bra efter lita vila så jag tror att hon kommer att prestera riktigt bra på lördag, förutsatt att underlaget passar.
Är det ledningen som gäller den här gången?
- Det vore intressant, hon har inte sprungit där sedan hon vann i Köpenhamn i somras och jag tror säkert att hon skulle gilla det. Men Erik (Adielsson) får avgöra hur mycket han vill ladda från start.
Kan man byta huvudlag för att försöka få henne ännu snabbare?
- Vi har provat att ändra några gånger. Bland annat hade vi norskt huvudlag på henne i Sto-SM, men då blev hon bara irriterad på snöret. Hästen går bäst med öppet huvudlag och vi fortsätter med det.
Har hon kvar sin startsnabbhet?
- Det har hon. Får hon bara rätt signaler av kusken så kan hon kliva iväg riktigt snabbt.
Hur ser du på segerchansen?
- Jag tror på henne. Stoeliten är lite enklare den här årstiden och hon har alltid varit en bra vinterhäst själv. Förhoppningen är att kunna köra med samma balans som på sistone, det innebär lite grepp i bakskorna. Skulle det krävas mer fäste bak så klarar hon det, men brodd fram vore lika illa för henne som mina övriga hästar. Men som sagt, det brukar inte behövas på Solvalla och jag räknar med att banarbetarna får till det och då är jag optimist, säger Fredrik Persson.

Det här berättar Fredrik Persson om sina övriga hästar:
- 11 Arvid S.H. (V75-3) är en häst som jag alltid trott jättemycket på och jag trodde att han skulle vinna på V75 förra året. Han fick inte riktigt till det, men har gjort flera bra lopp utan att räcka hela vägen. Det känns som att han håller riktig toppform för dagen, så harmonisk som han är just nu har jag aldrig känt honom förut. Förhoppningen är att han ska vara ytterligare ett litet snäpp bättre än senast och skulle det bli hård körning i täten blir jag inte jätteöverraskad om han vinner. Det är min näst bästa chans på lördag.
- 13 Hasty Helene (V75-4) har känts fin en längre tid, men haft dåliga spår och inte fått riktigt utdelning, hon är bättre än resultatraden visar. Nu fick hon återigen ett knepigt läge, men Örjan (Kihlström) är rätt person att ha i sulkyn för att lösa det. Jag tror att hon grejar en bra slant och skulle det lösa sig perfekt kan hon överraska många.
- 12 The Real Star (V75-7) gjorde ett fantastiskt lopp senast, kanske det bästa han gjort i hela karriären. Allt har varit väl efteråt och jag tror på en liknande insats. Däremot är det inte aktuellt att köra fram i dödens härifrån och han behöver mycket flyt på vägen. I första hand är jag nöjd med en bra slant.

Robin Johansson, Kanal 75


– Den dagen det stämmer för honom är jag övertygad om att han kommer att vinna lopp. Förutsättningarna på lördag ..


– Den dagen det stämmer för honom är jag övertygad om att han kommer att vinna lopp. Förutsättningarna på lördag är i alla fall bra, hälsar tränaren Ola Karlsson
Trots endast nio hästar på träningslistan noterade Ola ett rekordår då stallet körde in drygt 1,8 miljoner kronor och tog 18 stallsegrar på 129 starter vilket gav höga 14 i segerprocent. Fjolårets siffror hamnade på drygt 830 000 kronor inkört till stallet och åtta segrar på 56 starter.
– Förklaringen är ganska enkel. Jag har fått bättre hästar att jobba med och då kommer också resultaten, förklarar Ola, som inte har några planer på att utöka antalet.
– Jag trivs med det materialet jag håller på med i stallet och är inte den typen av tränare som är ute och ”raggar kunder”. Jag låter resultaten på banorna tala istället.

”En bankomat”
Och det gjorde det onekligen under 2020.
Och en som bidrog till stallets fina resultat var Taxi Out, den nyblivne femåringen, som kutade in 281 114 kronor på 22 starter. Trots att det blev en nolla i segerkolumnen.
– Han gjorde många bra lopp och kan beskrivas som en bankomat. Han levererar alltid bra insatser och jag är lite trött på snacket om att han aldrig vinner lopp, understryker Ola, vars adept kommer från två mersmakande tredjeplatser på V75.
Först blev han trea i Halmstad innan jul, där Astronascente Zac vann före Sweetman.
– Den gången fick han stryk av två bättre hästar.
Efter det blev han trea på Kalmar den 2 januari. Där vann M.T.Oscar före Arvid S.H.
– Den gången hade han krafter kvar i mål, upplyser Ola, som är nöjd med Scarlet Knight-sonen i jobben inför den kommande uppgiften

”Bra förutsättningar”
På lördag startar 5 Taxi Out i V75-7.
– Han har fått bra förutsättningar och är snabb ut bakom bilen. När jag kikade på startlistan som hastigast upptäckte jag att de värsta konkurrenterna fått sämre utgångslägen.
Kan det vara läge att prova i spets om han skulle komma dit?
– Det taktiska överlåter jag helt och hållet till Jörgen (Sjunnesson) att bestämma. Det är en kraftigt underskattad kusk som enligt mig utan tvekan tillhör topp 10 i landet, det tror jag de flesta i branschen håller med om. Jag är glad att han oftast kör mina hästar för han ser individerna på sikt och kör med insidan av huvudet och vet att han får köra dem igen. Dessutom har han en fin körhand.
Några nyheter till den här starten?
– Vi sätter på en jänkarvagn. I övrigt som i tidigare starter.
Kommer det att dröja ytterligare ett lopp innan segernollan spräcks?
– Jag vet inte. Han kommer säkert att göra ett bra lopp, sedan får vi se hur långt det räcker. Han får ses som en outsider, summerar formtränaren Ola Karlsson.

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-20 2018-12-20 Åby-3 Carl Johan Jepson 2140/6 B 1 17.1 19
2018-12-05 2018-12-05 Åby-4 Carl Johan Jepson 2140/4 D 1 15.6 28
2018-11-22 2018-11-22 Åby-2 Carl Johan Jepson 2140/3 C 1 17.9 20
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-7 Stefan Persson 1609/9 D 2 16.5g 43
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-13 Carl Johan Jepson 2140/3 D 0 21.7g 137
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-1 Stefan Persson 2140/5 D 0 19.6g 68
2019-12-12 2019-12-12 Åby-7 Christian Cracchiolo 2140/5 C str
2019-11-21 2019-11-21 Åby-5 Carl Johan Jepson 2640/5 D 2 15.6 23
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-4 Carl Johan Jepson 2640/6 D 4 15.9 55
2019-10-09 2019-10-09 Åby-5 Carl Johan Jepson 2140/2 D 6 15.1 28
2019-08-15 2019-08-15 Åby-5 Carl Johan Jepson 2640/9 D 0 g 62
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-3 Torbjörn Jansson 2140/5 D str
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Christian Cracchiolo 2140/8 D 0 g 210
2019-03-27 2019-03-27 Åby-6 Carl Johan Jepson 2640/9 C 0 g 35
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-9 Fredrik Persson 2640/4 C 1 15.0 287
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-5 Fredrik Persson 2160/15 A 2 16.0 56
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-11 Ulf Ohlsson 2640/2 C 0 16.6g 31
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-5 Peter Arnqvist 2140/8 A 0 g 32
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-8 Fredrik Persson 2640/10 A 1 14.8 32
2020-08-08 2020-08-08 Åby-6 Carl Johan Jepson 2140/2 C 0 g 215
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-4 Fredrik Persson 1609/4 B 3 11.7 35
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-6 Ulf Ohlsson 3140/4 B 2 14.8 59
2020-06-11 2020-06-11 Åby-3 Carl Johan Jepson 2660/7 D 1 14.5 140
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-5 Fredrik Persson 2640/1 D str
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-4 Carl Johan Jepson 2140/1 C 0 16.6 90
2020-04-17 2020-04-17 Kalmar-2 Fredrik Persson 2140/6 D 0 g 225
2021-12-22 2021-12-22 Åby-2 Fredrik Persson 1640/3 B 3 12.4 34
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-6 Fredrik Persson 1640/7 C 0 19.5g 25
2021-11-21 2021-11-21 Charlottenlund-10 Fredrik Persson 2000/8 C 1 13.8 76
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-4 Fredrik Persson 1640/6 C 5 12.7 23
2021-10-22 2021-10-22 Kalmar-6 Fredrik Persson 2140/9 C 2 14.0 57
2021-09-30 2021-09-30 Åby-8 Fredrik Persson 2140/6 C 0 13.4 113
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-10 Klas Olsson 2140/1 C 5 12.9 248
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-10 Fredrik Persson 2413/3 C 0 12.8 195
2021-08-05 2021-08-05 Åby-8 Fredrik Persson 2140/9 C 5 13.7 145
2021-07-14 2021-07-14 Visby-10 Fredrik Persson 3160/9 C str
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-8 Fredrik Persson 2140/1 C 5 14.3 111
2021-06-03 2021-06-03 Åby-9 Fredrik Persson 2640/3 A 1 14.8 42
2021-05-08 2021-05-08 Åby-9 Örjan Kihlström 2640/5 A 5 13.5 126
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-10 Fredrik Persson 1640/10 A 0 12.1 403
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-10 Fredrik Persson 2140/4 A 3 12.9 246
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-11 Erik Adielsson 3160/7 A 0 g 34
2021-03-06 2021-03-06 Åby-4 Fredrik Persson 2680/14 A 1 13.8 42
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-8 Fredrik Persson 3160/4 B 2 15.8 41
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-7 Carl Johan Jepson 2140/11 A 3 14.2 167
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-3 Fredrik Persson 1640/2 A 1 14.0 18
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-5 Ulf Ohlsson 2640/2 C 2 14.6 47
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-4 Thomas Uhrberg 1640/2 C 1 13.6 26
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 1640/8 C 2 12.4 332
2022-12-02 2022-12-02 Kalmar-7 Fredrik Persson 1640/7 C 5 12.9 150
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-7 Thomas Uhrberg 2140/12 C 6 12.1 496
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-9 Fredrik Persson 2140/7 B 3 13.2 60
2022-09-16 2022-09-16 Kalmar-2 Fredrik Persson 2140/3 C 2 14.1g 23
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-9 Fredrik Persson 2140/8 B 4 12.8 149
2022-08-16 2022-08-16 Visby-6 Fredrik Persson 2120/7 A 1 14.2 18
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-5 Thomas Uhrberg 2140/5 C 5 12.8 334
2022-06-27 2022-06-27 Halmstad-10 Thomas Uhrberg 2140/3 B 2 13.0 45
2022-06-08 2022-06-08 Tingsryd-10 Fredrik Persson 1609/10 C 7 10.6 243
2022-05-15 2022-05-15 Charlottenlund-12 Fredrik Persson 2000/8 D 7 12.7 354
2022-04-27 2022-04-27 Jägersro Trav-6 Fredrik Persson 2640/11 C 2 13.9 129
2022-04-13 2022-04-13 Åby-8 Fredrik Persson 2140/7 C 0 13.7g 72
2022-03-25 2022-03-25 Kalmar-4 Fredrik Persson 2660/7 A str
2022-03-05 2022-03-05 Kalmar-5 Ulf Ohlsson 2640/7 D 3 14.7 111
2022-01-12 2022-01-12 Åby-6 Victor Rosleff 2180/10 C 0 17.9g 69
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-10 Gustav Johansson 2160/11 B 0 18.5g 179
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-9 Thomas Uhrberg 3180/9 D 7 15.0g 183
2023-04-26 2023-04-26 Åby-6 Fredrik Persson 2140/10 D 6 13.6 182
2023-04-01 2023-04-01 Åby-9 Thomas Uhrberg 2140/2 D 5 13.6 61
2023-02-15 2023-02-15 Jägersro Trav-6 Thomas Uhrberg 2140/2 D 5 13.6 65
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-9 Thomas Uhrberg 2140/12 B 6 13.4 311
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-10 Thomas Uhrberg 1640/6 C 4 13.2 96ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se