Faks Nils travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Faks Nils travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Faks Nils har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-6 Ulf Ohlsson 1660/3 B

Nyheter för travhäst Faks Nils


Björn Karlsson fick vara med om en dröm förra året då han vann Elitkampen med Tangen Haap. Solänget-tränaren drömmer g..


Björn Karlsson fick vara med om en dröm förra året då han vann Elitkampen med Tangen Haap. Solänget-tränaren drömmer gärna igen på Solvalla den sista helgen i maj.
Titelförsvararen i kallblodens elitlopp har tränats tungt på slutet för att byggas upp inför det stora slaget. Så tisdagens uppgift på hemmabanan är bara en anhalt på vägen.
Det finns flera saker att sätta på minuskontot. Tangen Haap ska gå med skor i stället för racerbalansen barfota och distansen 2640 meter är inte hästens bästa. Dessutom har Karlsson inte lättat på de tunga träningspassen inför tisdagen och befarar 11-åringen bara är nära toppform och inte i den.
Flera minus - men…
- Han brukar vara huvudet högre än de han möter nu. Åtminstone när han är vid sunda vätskor. Hästen känns jättefin och borde ha bra chans trots att det inte är full fjäder på honom, säger Björn Karlsson.

”Går inte att stoppa honom”
Nordgubbens Minne över 2640 meter ser topphästen Pydin på ett bakspår tillsammans med Ove A Lindqvist. Niclas Torstemos häst har fått en inbjudan till Elitkampen.
SM-vinnaren Björs Frej är en annan av motståndarna.
- Tangen Haap känns jättefin och är där han ska vara för dagen. Men han tränas väldigt tungt och jag har inte lättat på träningen inför loppet på Solänget. Det gör jag sista veckan in mot Elitkampen med honom. Jag hade helst kört honom i ryggar den här gången också men från ett sjunde går det inte att stoppa honom utan han vill till ledningen och lär sitta där också ganska omedelbart, säger Björn Karlsson.
Lome Brage, Odd Herakles, Pydin, Vixus, Välähdys och Tangen Haap är klara för sprinterfesten Elitkampen på Solvalla.
- Odd Herakles tror jag blir favoriten i år.

Startlista
Nordgubbens Minne (V64-5)
2640 meter, auto

1. Faks Nils – Hanna Forslin
2. Guli Tor – Jan-Olov Persson
3. Järvsöodin – Ulf Ohlsson
4. Art Nökkve – Håkan Skoglund
5. Titan Tabac – Wiktor Kylin-Blom
6. Björs Frej – Magnus A Djuse
7. Tangen Haap – Björn Karlsson
8. Smedheim Solan – Mats E Djuse
9. Pydin – Ove A Lindqvist
Förstapris: 50 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Ulf Ohlsson inledde dagen i Rättvik med en andraplats och avslutade med en seger med Spickleback Face, vilket gjorde att han blev ”Driver Of The Day&..


Ulf Ohlsson inledde dagen i Rättvik med en andraplats och avslutade med en seger med Spickleback Face, vilket gjorde att han blev ”Driver Of The Day” och dessutom med knapp marginal passerade den tidigare totalledaren Doug McNair.
Norrmannen Eirik Höitomt var bara en poäng sämre för dagen än Ulf Ohlsson efter att han vann från ledningen med Fagur på ett överlägset sätt.
– Det har varit upp och ner i tävlingen. Det här var trots allt min tredje seger, men det har varit dålig utdelning på de andra hästarna, sa Eirik Höitomt när han för första gången besökte Rättvik och i och med segern tog upp sig på en fjärdeplats i totalställningen.

Forss med i striden
De nordiska kuskarna verkar vara gynnade av att tävlingen avgörs i Sverige då även Mika Forss är med i tätstriden. Han vann dagens kallblodslopp efter att tagit ledningen med Faks Nils och sedan släppt till favoriten innan han avgjorde över upploppet.
Bollnästränaren Jan Ove Olsen tränar även Yannick Gingras vinnare Livi Mistress.
Tysken Michael Nimczyk har haft det motigt hittills under veckan, men ikväll kom den första segern när spurtade hem ett lopp med Fast Food Hanover.
Det skiljer bara två poäng i toppen mellan Ulf Ohlsson och Doug McNair när de i morgon har en vilodag innan allt avgörs på fredag lunch i Gävle.

Topp 8 inför finaldagen på fredag:
1. Ulf Ohlsson, Sverige, 166,5 poäng
2. Doug McNair, Kanada, 164,5 poäng
3. Mika Forss, Finland, 154 poäng
4. Eirik Höitomt, Norge, 151 poäng
5. Yannick Gingras, USA, 149,5 poäng
6. Rick Ebbinge, Nederländerna, 146,5 poäng
7. Matthew Williamson, Nya Zeeland, 135,5 poäng
8. Michael Nimczyk, Tyskland, 125,5, poäng

Svensk Travsport


Spelformen V86 har dragit ut på sommarturné och nådde på onsdagen den första anhalten i Rättvik. Samtliga åtta lopp avg..


Spelformen V86 har dragit ut på sommarturné och nådde på onsdagen den första anhalten i Rättvik. Samtliga åtta lopp avgjordes på dalabanan där fem av V86-loppen ingick i Kusk-VM som i veckan turnerar runt på fem banor i landet.
Fem lopp återstår nu av VM:et. Torsdag är vilodag för kuskarna och på fredag rundas tävlingen av på Gävletravet.
Ulf Ohlsson knep en betydelsefull seger på onsdagskvällen. Robert Bergh hade lånat ut Spickleback Face som mötte ett mycket enklare motstånd än vanligt och Ulf Ohlsson satt och körde efter klockan utvändigt ledaren. Lätt vunnet.
- Han var stark och rejäl men det har han ju visat många gånger förut. Det var ganska givet på förhand att han skulle hamna utvändigt ledaren. Därifrån kunde jag reglera tempot på ett sätt som passade hästen, sa Ulf Ohlsson.
Spickleback Face var spelad på 55 procent av kupongerna i en skrällfylld V86-omgång där det enda kvarvarande systemet åkte ur i V86:ans sista avdelning.
Åby arrangerar som ensam bana V86-omgången nästa onsdag då det alltså bjuds på en jackpot modell större.

Drömmer om Elitloppet
Yannick Gingras är med sina drygt 7000 segrar segerrikast i kuskarnas VM. Jänkaren drömmer om att vinna Elitloppet och ser de 40 loppen han kör i Sverige i veckan som en bra skola.
- Jag lär mig efter hand här och kommer att ha nytta av det här när jag kommer tillbaka med en häst för Elitloppet. För det kommer jag att göra! sa jänkaren med ett leende.
Gingras inledde V86-spelet med Bollnästränaren Jan Ove Olsens Livi Mistress. En jätteskräll spelad på fyra procent på V86.
Att stoet inte var betrodd syntes inte på sättet hon vann på. Ledande storfavoriten Moa Margunn (Ulf Ohlsson) var inte som bäst och Livi Mistress levererade en mycket kraftfull spurt från tredjeparet utvändigt.
Kanadensaren Doug McNair vann ett kallblodslopp ingående i VM på Lindesberg.
I Rättvik på onsdagen var ordningen återställd kan man säga. Nordiska kuskar har ju rutin på kallblod och finske Mika Forss stod som vinnare.
Finlands mestvinnande kusk släppte ifrån sig ledningen när det återstod ett varv av sprinterloppet med Faks Nils, och återtog kommandot över upploppsrakan igen. Yannick Gingras från USA hade bra hand med Björs Viking som blev tvåa.
Jan-Ove Olsen från Bollnäs tränar Faks Nils och blev dubbelsegrare på V86.

Pensionärsliv från onsdagen
V86-2 var ett rätt öppet lopp för orutinerade treåringar. Favoriterna visade galopp och Leif Witasp kunde leda loppet runt om med överraskningen Massaj Käll som endast var spelad på två procent av kupongerna. Leksingen Lars Stenvall tränar och äger hästen tillsammans med sin familj
Förmodligen hinner amatören från Leksand vässa sina hästar extra i framtiden.
- Det passade bra det här, jag jobbade faktiskt min sista dag på mitt jobb i dag och är nu pensionär!

Höitomt tog en VM-pinne
Eirik Höitomt från Norge vann ett ”VM-lopp” över lång distans efter att ha kört till ledningen med starke Fagur. Bollnäsproffset Zandra Vidén tränar.
Björn Goop hade två hästar till start och vann ett av ramloppen med egentränat och hade framgångar även på V86-spelet. Sugarcraft lät Goop svepa fältet på den sista bortre långsidan och femåringen försvann snyggt ifrån till en säker seger. Trea favoritspelade Frankenstein Am som fastnade i ledarens rygg.
Femåriga Lullaby S.I.R. var urstark i försöket till Diamantstoet och kunde vinna enkelt trots ett första varv i 12-tempo. Niclas Benzon körde till seger. Anna Björlin, amatör från Färjestad, tränar.
Samtliga V86-spelare misslyckades med att pricka in alla rätt och åttarättspotten går vidare till nästa veckas omgång då en stor jackpot väntar på Åby.

Mikael Wikner, Kanal 75


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker und..


Väderprognoserna med ihållande regn och plusgrader talar för att det kan bli svåra banförhållanden på Bergsåker under lördagen.
Vissa hästar hanterar det bättre än andra och här finns statistik över starter/segrar som publiceras på olika håll.
Men den är i regel intetsägande då många hästar aldrig sprungit på tungt underlag och de flesta har gjort så få starter att det inte går att dra några slutsatser.
Exempelvis är det bara en häst i hela omgången som har fler än två segrar på något tung bana, nämligen Tangen Haap som ståtar med sex på nio starter. Av dessa har fem varit med skor runt om varav fyra slutat med seger.

Tränarna i fokus
Då får man betydligt bättre översyn om man istället koncentrerar sig på tränarna.
Svåra yttre förutsättningar ställer givetvis högre krav när det kommer till balansering, i synnerhet under barfotaförbudet, och det är heller inte ovanligt att tränare själv generaliserar och säger att ”alla” deras hästar missgynnas av ett specifikt banunderlag.
Databasen travfakta.se för statistik över tränarresultat på något tungt och tungt underlag.
Vi har jämfört det med resultaten i övrigt och fått fram ett index.
Ett positivt tal innebär att stallets hästar lyckats bättre när underlaget varit tungsprunget och tvärtom.

Minst 20 starter
Statistiken gäller alla starter i Sverige sedan 1 januari 2016 och tränare som gjort färre än 20 starter på något tung plus tung bana innefattas inte.
Fyra av dessa förtjänar emellertid ändå omnämnande då det lilla underlag som finns indikerar att deras hästar trivs extra bra tungsprungna banor, dessa är Petter Lundberg (5 Mellby Ess V75-1), Jan-Ove Olsen (4 Faks Nils V75-4 & 4 Livi Mistress V75-6), Troels Andersen (6 Fudge Ås V75-6) samt Lars Wikström (2 Desert Runner V75-7)

Index över tränares resultat på tungsprungna underlag samt deras V75-hästar:

Jenni H Åsberg +30
1 Avantis Red Witch (V75-2)

Micael Broberg +25
9 West Wing (V75-3)

Mats Bucht +20
8 So Gå Imponera (V75-6)

Per Linderoth +16
2 Donners Am (V75-1)
2 Walkie Talkie (V75-6)

Peter G Norman +16
9 Sheilah Laday (V75-6)

Ulrika Wällstedt +14
3 Dennis de Castella (V75-1)

Fredrik Wallin +13
8 Trust de Luxe (V75-5)

Peter Grundmann +13
8 Fender (V75-4)

Mika Haapakangas +9
6 Special Major (V75-5)
7 Miss Golden Quick (V75-6)
1 Vic de Luxe (V75-7)

Henrik Svensson +7
3 Mr Charming (V75-2)

Thomas Lönn +7
9 Azrael (V75-2)

Timo Nurmos +6
10 Volocity de Vie (V75-1)
3 Zenit Brick (V75-3)
9 Global Undecided (V75-5)
11 Erik Sting (V75-7)

Mathias Andersson +6
8 Doctor Doxey Zenz (V75-1)

Stefan Melander +5
12 Output Pressure (V75-1)
11 Digital Class (V75-2)
9 Disco Volante (V75-7)

Reijo Liljendahl +4
12 Mellby Goofy (V75-2)
6 Danne Edel (V75-3)
13 Mrs Lindy (V75-6)

Robert Bergh +1
2 Time Machine (V75-3)
8 Digital Ink (V75-3)
2 Yrr (V75-5)
3 Ramon Dekkers (V75-5)
15 Ginny Weasley (V75-6)
10 Nobel Amok (V75-7)

Jan-Olov Persson 0
2 Järvsöodin (V75-4)
3 Björlifant (V75-4)
7 Smedsbo Faksen (V75-4)
9 Lex Peidei (V75-4)
11 Smedheim Solan (V75-4)

Roger Walmann -1
7 Forecast (V75-7)

Håkan Wallberg -3
1 Selma Töll (V75-6)

Björn Röcklinger -4
4 Tsar Brodde (V75-2)

Jim Oscarsson -5
3 Livinginmydream (V75-6)
5 Mr Perfect (V75-7)

Mattias Djuse -5
3 Dartagnan Sisu (V75-7)

Hans R Strömberg -7
10 On Track Piraten (V75-3)
10 Rita C.D. (V75-6)

Markus Pihlström -11
11 Importedfrmdetroit (V75-1)
12 Vanessa F.B. (V75-6)
12 O.P’s Flirt (V75-7)

Jörgen Westholm -12
4 Sir Henry P.Hill (V75-1)
7 Rocky Winner (V75-3)
5 Viscount (V75-5)
7 Luxury Brodde (V75-5)

Robert Dunder -17
7 Our Soleado (V75-2)

Mats Andersson -19
1 Bilbo B.S. (V75-4)

Daniel Wikberg -19
6 Weekend Fun (V75-7)

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 1660/12 0 g 162
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-6 2140/9 0 29.9 702
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-6 2180/9 0 32.5g 229
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-6 Maria M Lindell 2660/7 D 0 35.2 288
2016-12-02 2016-12-02 Romme-5 Maria M Lindell 2140/8 D 3 28.6 501
2016-11-12 2016-11-12 Romme-8 Maria M Lindell 1660/12 D str
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-9 Maria M Lindell 2140/3 D 0 38.2 383
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-4 Maria M Lindell 2160/14 C str
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-2 Maria M Lindell 1680/12 A 6 28.4 755
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-6 Maria M Lindell 2168/12 D 0 28.0 718
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-2 Maria M Lindell 2160/6 C 7 29.2g 219
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-5 Maria M Lindell 2160/15 D str
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-6 Maria M Lindell 2120/8 C 6 29.5 124
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Maria M Lindell 2660/8 D str
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Maria M Lindell 2140/15 C 0 28.6 306
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-1 Maria M Lindell 2640/1 C 1 28.6 235
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-8 Maria M Lindell 2160/6 C 3 27.4 382
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-5 Maria M Lindell 2660/6 D 0 29.1 1269
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-3 Maria M Lindell 2640/7 D 0 30.0g 848
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Maria M Lindell 2660/6 C 0 33.8 521
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Maria M Lindell 1660/11 D 0 27.9 378
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-4 Maria M Lindell 2140/5 D 3 28.2 398
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-7 Maria M Lindell 2660/6 D 0 31.7 293
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-6 Jennifer Tillman 2140/1 D 0 28.2 398
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-7 1660/13 D 0 27.2 681
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Maria M Lindell 1680/13 D 0 29.6 712
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-7 Maria M Lindell 2640/1 D 0 31.6 1450
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Jan Ove Olsen 2140/4 C 7 28.5 448
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-8 Olli Koivunen 2140/4 D 0 30.7 1116
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-2 Jan Ove Olsen 2140/4 B 4 26.2 244
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 Jan Ove Olsen 1640/3 A 3 25.8 74
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-6 Johanna Stark 2160/3 B 0 g 46
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-5 Mats E Djuse 2180/9 B 1 24.8 83
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-6 Jan Ove Olsen 2140/1 D 0 28.0 179
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-7 Jan Ove Olsen 2140/8 D 3 25.7 728
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Michelle Larsson 2180/7 B 0
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-7 Robert Skoglund 2160/6 D 2 26.3 199
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-8 Christina A. Hande 2140/1 D str
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-9 Jan Ove Olsen 2660/6 C 0 28.7 1138
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-7 Jan Ove Olsen 2180/15 C 0 27.1 926
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-7 Jan Ove Olsen 2060/9 A 2 27.2 115
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-3 Jan Ove Olsen 1640/8 C 0 25.4g 654
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-5 Jan Ove Olsen 2140/2 C 8 26.9 888
2018-06-01 2018-06-01 Romme-6 Jan Ove Olsen 3160/6 C 0 27.8 1029
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Jan Ove Olsen 2140/3 C 8 25.4g 895
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-6 Jan Ove Olsen 1660/15 D 6 24.3 1024
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Kim Boström 2140/1 D 2 30.4 191
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Anna Erixon 2160/6 D 7 28.4 891
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Jan Ove Olsen 2160/15 D 0 28.8g 988
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-3 Jan Ove Olsen 2660/4 D 0 465
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-4 Johanna Stark 2180/10 C 4 30.4 364
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-1 Johanna Stark 2180/7 C 0 333
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-1 Jan Ove Olsen 2660/5 D 0 32.3g 638
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Zandra Vidén 2180/8 D 0 g 616
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 John Östman 2160/13 D 0 27.9 887
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-10 Jan Ove Olsen 1640/11 D 0 27.2 654
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-8 Mika Forss 2160/7 A 2 27.3 154
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-8 Jan Ove Olsen 2140/1 C 4 28.6 648
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-9 Jan Ove Olsen 2140/12 C 5 25.0 403
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Jan Ove Olsen 2140/4 C 0 g 644
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-4 Jan Ove Olsen 2180/12 A 1 25.9 35
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-8 Jan Ove Olsen 2180/13 C 5 24.3 687
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-8 Jan Ove Olsen 2160/9 D 4 24.6 534
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-4 Jan Ove Olsen 2140/8 C 1 26.0 104
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-9 Ole Johan Östre 2140/10 D 0 26.9 119
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-8 Jan Ove Olsen 2140/4 D 5 25.6 209
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-6 Mika Forss 1640/1 C 1 23.7 53
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-4 Mats E Djuse 1640/5 C 8 24.5g 151
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-8 Jan Ove Olsen 2160/10 D 3 26.1 695
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Jan Ove Olsen 2640/5 D 3 26.1 457
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-6 Jan Ove Olsen 1640/3 D 3 24.6 340
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-7 Jan Ove Olsen 2140/7 D 0 26.4g 1216
2019-03-08 2019-03-08 Romme-7 Jan Ove Olsen 1640/9 D 0 26.2 516
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-6 Jan Ove Olsen 2140/9 D 4 29.1 449
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-1 John Östman 2160/2 C 1 28.2 53
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-4 Mika Forss 1640/6 D 5 22.3 441
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-3 Örjan Kihlström 1640/3 D 2 23.0 229
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-1 Jan Ove Olsen 2140/4 C 5 25.1 349
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-6 Michelle Larsson 1660/6 B 0 g 416
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Hanna Forslin 2640/5 D 0 27.3 527
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-4 Mika Forss 2140/3 C 2 24.1 303
2020-05-28 2020-05-28 Boden-7 Hanna Forslin 2160/9 A 7 25.8 286
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-8 Hanna Forslin 2640/1 D 5 26.6 447
2020-05-11 2020-05-11 Romme-6 Mika Forss 2140/1 D 0 g 510
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-8 Mika Forss 2660/9 B 2 25.3 104
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-8 Jan Ove Olsen 2660/9 C 0 25.7 267
2020-03-20 2020-03-20 Romme-7 Jan Ove Olsen 1660/9 C 6 24.7g 78
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-9 Jan Ove Olsen 2140/8 C 6 26.8 452
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-7 Mika Forss 2160/10 C 0 29.1g 129
2020-02-01 2020-02-01 Åby-8 Ulf Eriksson 2660/10 D 0 27.8 290
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-5 Jan Ove Olsen 2160/6 B 0 g 17ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se