V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tip..


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tipsexperten Elin Gustavsson.
Tidigare var det Bergsåker som gällde där han även drev en egen rörelse fram till 2011, då han drog igång som catchdriver och sedan dess har han tillhört kuskeliten i landet.
De senaste fem säsongerna 2016–2020 har han vunnit flest lopp i landet. Rekordet är från 2016 då det blev 410 triumfer.
– Det kunde blivit några segrar till, för jag hade semester i två veckor och sedan var jag även avstängd några dagar, minns Uffe, som det gångna året skar mållinjen först vid 322 tillfällen och även passerade 6 000 segrar som kusk.
Han plockade även åt sig fem banchampionat: Boden, Bergsåker, Bollnäs, Rättvik samt Mantorp.
– Extra kul med Mantorp för det var första gången. Jag har tidigare mest vunnit uppe i Norrland, säger 56-åringen och tillägger:
– Som mest har jag vunnit tio banchampionat ett år. Det rekordet tror jag blir svårslaget framöver.

”Kul med konkurrens”
Inte minst eftersom konkurrensen underifrån hårdnar då det kommer fram nya talanger som vill sätta de etablerade kuskarna på plats.
– Det är kul med konkurrens. Det betyder att jag måste tagga till lite extra för att behålla min position.
Hur ser du på dagens unga kuskar och tränare?
– Det finns många som börjar ta för sig, både bland tjejerna och killarna. Och det behövs nya profiler om sporten ska leva vidare.
Ulf Ohlsson har rivstartat 2021 och hittills har det blivit 23 segrar på 104 starter när det här skrivs.
– Normalt brukar jag vara trögstartad, men det har gått fantastiskt bra och jag har vunnit lopp på V75, som är travets elitserie. Det är sådana lopp man vill vinna och synas i som kusk.
Några speciella målsättningar under året?
– Nä, som catchdriver är det svårt att sätta upp några mål. Jag är helt och hållet beroende av vilka hästar jag får köra. Men det vore kul att få vinna något storlopp. Det saknade jag under fjolåret, även om jag vann flest lopp av alla kuskar.
Du är i stort sett upptagen varje dag under året. Vad hittar du på om du får en ledig dag?
– Är hemma och umgås med Elin. Vi brukar äta något tillsammans och titta på någon film. Ibland är det skönt att koppla bort travet också.

Ulf värderar chanserna
Ulf har ett späckat körschema under lördagen i Bollnäs då han kör i samtliga sju avdelningar. Så här värderar han sina chanser:
3 Donners Am (V75-1) kör jag åt Per Linderoth som är en gammal kompis som jag känt i många år. Han har satt hästen i bra författning och det blir första gången jag kör honom. Läget blev bra bakom bilen och han satt fast senast på Bergsåker och såg kaxig ut över mål. Han är väl en av flera med chans.
8 Love You Sweden (V75-2) kör jag åt Markus Pihlström vars hästar går bra för dagen. Jag vann med henne i senaste starten på Östersund, men tyvärr fick hon bakspår och det känns som tilläggshästarna är ikapp mig direkt. Det lär bli svårt att vinna, men hon kan ta en bra placering om positionerna stämmer.
11 Bokli Rapp N.O. (V75-3) kör jag åt Daniel Redén, som även är duktig på att träna kallblod. Jag har kört honom vid fem tillfällen och tagit fyra vinster och en andraplats, så vi trivs verkligen tillsammans. Nu står han med tillägg över lång distans och en sådan som 4 Tekno Jerven kan det vara tufft att plocka 20 meter på. Min har dock hög kapacitet och ska streckas.
2 Disco Volante (V75-4) kör jag åt Stefan Melander, som jag har ett bra samarbete med. Näst senast gjorde han bort sig med galopp direkt, men gick strålande efteråt och fick utdelning på Bergsåker i starten efter då jag gasade till spets varvet kvar. Nu fick han ett kanonläge bakom bilen och står till för ledningen. Det ser ut som min bästa chans.
4 Take It Easy Tour (V75-5) kör jag åt Björn Goop, vilket händer emellanåt. Jag körde honom för tre starter sedan på Åby och då gick han bra som trea från ett svårt utgångsläge. Efter det har han gjort ytterligare två starter, men jag har lite dålig koll på hur han fungerat. Läget bakom bilen blev bra, men det är svårt att säga hur långt han räcker.
3 Grevin Sisu (V75-6) kör jag åt Petri Salmela, som jag haft ett mångårigt samarbete med. Jag vann med honom i senaste starten på Solvalla och då var han riktigt fin. Nu handlar det tyvärr om voltstart och det har han inte startat i sedan han var två år då han är knepig. Spår tre är dock ett bra spår och skulle han gå felfritt kan det vara en outsider.
2 Marschall Match (V75-7) kör jag åt Jonna Irri, som är ett nytt tränarnamn som driver en filial i Julmyra. I första starten jag körde honom satt vi fast med krafter kvar och efter det har vi tagit två spetsvinster på bra sätt. Nu handlar det om tre varv, men han fick ett bra läge och är kvick ut och jag tycker han ska ses med en vettig segerchans.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-6 Friggtor* Friggtor*   [v 6] 2140/6 0 34.0g 30
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-12 Odins Ess* Odins Ess*   [v 5] 1660/9 5 28.4 194
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-10 Quintero* Quintero*   [v 5] 1640/6 4 13.8 89
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Friggtor* Friggtor*   [v 6] 2160/9 4 26.7 210
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-1 Neslands Trine* Neslands Trine*   [s 5] 2140/3 3 31.8 179
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-11 Rigel Spik* Rigel Spik*   [v 7] 2680/5 B 1 36.1 17
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Kilerauen* Kilerauen*   [h 4] 2660/8 B str
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-6 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 1640/11 A 1 29.0 15
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-4 MölleslettensLinna* MölleslettensLinna*   [s 4] 2160/8 B 0 g 32
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-10 Kodran* Kodran*   [h 7] 2140/9 B 2 26.7 40
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 Rapptor* Rapptor*   [v 3] 2180/7 B 0 g 62
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-9 California Estelle* California Estelle*   [s 4] 2140/5 D 0 15.8g 275
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-7 Prins Philip* Prins Philip*   [v 7] 2660/4 B 6 28.6 159
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Lonfaks* Lonfaks*   [v 4] 2180/13 A 4 29.1 102
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Wikvinni* Wikvinni*   [s 5] 2160/6 C 0 26.8g 283
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2660/15 D 0 16.4 1745
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-7 Rapptor* Rapptor*   [v 3] 2140/2 C 3 31.2 61
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 T.B.'s Tröllgutt* T.B.'s Tröllgutt*   [h 4] 2640/2 D 3 28.4g 26
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-5 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2160/8 B 8 29.5g 94
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-8 Sandsjöns Igor* Sandsjöns Igor*   [h 5] 2640/9 A 4 16.0 82
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-9 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 3] 2140/3 C 2 33.3 76
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Victor Ideal* Victor Ideal*   [v 6] 2140/13 D 0 g 848
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2160/14 C 8 15.3 663
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-1 Nordby Fedra* Nordby Fedra*   [s 7] 2160/9 C 5 28.6 212
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 1640/10 D 4 12.6 464
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Midgårdsormen Midgårdsormen   [v 9] 1660/7 D 0 g 1314
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 Rapptor* Rapptor*   [v 3] 2160/6 D 3 31.8 122
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-8 Victor Ideal* Victor Ideal*   [v 6] 2140/7 C 1 16.3 391
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-7 Mollystjerna* Mollystjerna*   [s 6] 2140/4 B 2 30.4 46
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2140/6 C 4 14.6 155
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-10 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2160/9 B 4 14.9 130
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-3 Mollystjerna* Mollystjerna*   [s 6] 2160/4 B 1 29.8 52
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2140/2 D 6 14.5 745
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-7 Lex Lodney* Lex Lodney*   [h 8] 2140/4 C 3 22.7 158
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-3 Vesle Moi* Vesle Moi*   [s 4] 2640/10 A 2 30.9 86
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2140/7 B 7 31.9 70
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Sonador* Sonador*   [v 7] 2660/8 B 6 16.4 121
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Drivin* Drivin*   [h 7] 2160/9 C 0 g 117
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-7 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2160/9 C 3 30.7 35
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-6 After Burner After Burner   [s 7] 2140/7 C 0 17.5 617
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-2 Ingerö Mari* Ingerö Mari*   [s 6] 2140/2 D 7 27.4 819
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-7 Super Joe* Super Joe*   [v 4] 2080/5 D 0 16.9g 245
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Mollystjerna* Mollystjerna*   [s 6] 2100/4 B 4 32.5g 64
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Soltuns Kosmos* Soltuns Kosmos*   [v 7] 2160/7 C 4 33.3 65
2016-06-10 2016-06-10 Romme-2 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2140/1 B 2 32.6 24
2016-06-03 2016-06-03 Romme-10 Kolnes Kjell* Kolnes Kjell*   [h 5] 2140/2 D 4 27.7g 272
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 2140/6 C 4 28.6g 58
2016-06-03 2016-06-03 Romme-6 Gregorius* Gregorius*   [v 7] 1640/6 D 0 g 192
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-4 Super Joe* Super Joe*   [v 4] 2140/12 D 5 14.3 1473
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-5 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 2160/4 C 1 28.7 31
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-1 Nordby Fedra* Nordby Fedra*   [s 7] 1660/7 C 0 30.2 305
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Särpefanten* Särpefanten*   [h 11] 2180/15 D 0 775
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Lykkje Tveiten* Lykkje Tveiten*   [h 4] 2140/1 D 6 29.5 119
2016-04-10 2016-04-10 Romme-2 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 2160/8 D 2 31.9g 19
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-7 Jerkeld Stjerna* Jerkeld Stjerna*   [s 5] 1660/7 C 6 25.7 188
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-8 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2180/9 B 2 32.9 72
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-1 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2140/7 B 2 34.5 36
2016-03-04 2016-03-04 Romme-2 Rusken Junior* Rusken Junior*   [v 5] 2640/4 B 0 g 64
2016-02-25 2016-02-25 Åby-8 Sonador* Sonador*   [v 7] 2660/5 A 0 16.8g 31
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-11 Sandsjöns Igor* Sandsjöns Igor*   [h 6] 2140/4 D 0 g 245
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-8 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 1640/7 B 3 25.0 88
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-4 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 1660/9 B 0 35.5 86
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-7 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 6] 2140/2 D 4 17.0 169
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-2 Time for Money* Time for Money*   [h 2] 1640/1 B 2 19.7 25
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 California Estelle* California Estelle*   [s 5] 2660/10 B 0 15.6 107
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Prinse Lindy* Prinse Lindy*   [s 6] 2140/1 D 0 32.8g 152
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Cochise N.O.* Cochise N.O.*   [v 5] 1640/7 D 6 14.3 517
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-7 Petrine* Petrine*   [s 7] 2140/2 D 0 27.5 334
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-2 Time for Money* Time for Money*   [h 2] 1640/9 C 3 17.0 85
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-8 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 2200/9 C 5 26.3g 107
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-5 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2160/9 B 1 28.3 108
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 California Estelle* California Estelle*   [s 5] 2660/11 B 0 15.3g 457
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-2 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2640/6 D 0 17.6 200
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-1 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2160/11 D 0 g 55
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-2 Jarli Sota* Jarli Sota*   [s 5] 2140/5 B str
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-5 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 2200/10 B 2 23.4 58
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-10 Stumne Luna* Stumne Luna*   [s 6] 2140/2 D 2 28.5 278
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2180/9 A 3 30.6 26
2017-09-08 2017-09-08 Romme-5 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2140/2 D 1 27.8 171
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-6 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2100/8 D 0 16.4 811
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-7 Vesle Sjur* Vesle Sjur*   [h 12] 2640/10 D 0 25.0 854
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-3 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2140/4 C 7 16.5 191
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-10 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/11 D 0 28.9g 1257
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-7 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2080/2 C 1 29.1 44
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-9 Påkka Håntas* Påkka Håntas*   [s 6] 2160/11 B 5 33.6 317
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-8 Hornnes Vilje* Hornnes Vilje*   [v 8] 1640/1 D 5 27.0 26
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-7 Mynte Rasmus* Mynte Rasmus*   [h 3] 2140/8 D 0 30.1g 956
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-5 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/4 C 5 29.7g 559
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-2 Stumne Luna* Stumne Luna*   [s 6] 2100/4 D 5 30.5g 129
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-7 Valborg* Valborg*   [s 7] 2140/5 D 4 28.3 31
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-7 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 5] 2160/4 D 0 26.0 338
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-5 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 1640/9 D 4 20.5 706
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-5 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/2 C 0 30.7g 140
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-9 Tyholt Stjernen* Tyholt Stjernen*   [v 5] 2140/1 C 5 33.0 48
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-6 Missing the Blues Missing the Blues   [h 6] 2140/15 C 6 15.0 554
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-5 Skylander Hill* Skylander Hill*   [h 4] 1640/10 C 0 g 262
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-3 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2160/15 A 3 29.6 197
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-7 Zlatan Omh* Zlatan Omh*   [v 4] 2140/8 D 0 g 338
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-4 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 2160/9 D 2 24.4g 65
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-2 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2160/5 C 6 32.6g 190
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-2 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2140/4 B 8 20.1g 311
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2140/6 C 6 29.8g 483
2017-06-02 2017-06-02 Romme-5 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2140/1 D 0 26.7 245
2017-06-02 2017-06-02 Romme-2 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/4 C 2 29.6 185
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 Ultima Ecus* Ultima Ecus*   [h 5] 2140/2 D 0 g 91
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-7 Ekeld* Ekeld*   [v 7] 2160/13 A 5 25.1 131
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Tyholt Stjernen* Tyholt Stjernen*   [v 5] 2140/5 A 8 33.5g 105
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-1 Wellabellazaitoz* Wellabellazaitoz*   [s 4] 2140/3 B 0 21.1g 177
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-8 ArkCrazylittlediva* ArkCrazylittlediva*   [s 4] 2080/8 C 5 17.3 222
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-7 Ark Born As Twin* Ark Born As Twin*   [h 3] 2080/3 D 5 20.2g 32
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-3 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2180/6 C 4 29.2g 67
2017-04-29 2017-04-29 Åby-2 Lex Lodney* Lex Lodney*   [h 9] 2160/9 C 7 23.9 402
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-7 Prins Tom* Prins Tom*   [v 9] 1660/5 B 0 24.5 67
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Monaco Royal Curse* Monaco Royal Curse*   [v 6] 1640/7 C 0 14.4 266
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-10 Yankee Frecel* Yankee Frecel*   [v 6] 3140/4 D 3 16.8 716
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-9 Victor Ideal* Victor Ideal*   [v 7] 2160/4 D 0 23.5g 99
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-5 Neslands Tron* Neslands Tron*   [v 8] 2660/4 B 5 28.5 40
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-4 Veels Netta* Veels Netta*   [s 7] 2660/5 B 5 29.8g 53
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-2 Cheeky Superb* Cheeky Superb*   [v 7] 2140/1 D 4 16.0 257
2017-03-10 2017-03-10 Romme-3 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2140/2 D 0 35.5g 25
2017-03-10 2017-03-10 Romme-2 Tyholt Stjernen* Tyholt Stjernen*   [v 5] 2660/15 B 4 35.2g 150
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-3 Kilerauen* Kilerauen*   [h 5] 2180/8 A 2 27.8 29
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-2 Wellabellazaitoz* Wellabellazaitoz*   [s 4] 2140/4 C 6 19.5 302
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-5 Kilerauen* Kilerauen*   [h 5] 2660/6 B 3 30.0 45
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-3 Aicha Ravina* Aicha Ravina*   [s 3] 2140/7 B 3 15.7 29
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-4 Norva Young* Norva Young*   [s 6] 2640/1 D str
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-5 Flashing Boko* Flashing Boko*   [v 6] 2140/6 B 3 14.7 25
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-6 Troll Ronja* Troll Ronja*   [s 6] 2160/4 A 1 27.7 13
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Skrei Stjerna* Skrei Stjerna*   [s 7] 2140/5 D 0 33.0g 154
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2140/8 D 0 271
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Fjeld Gutten* Fjeld Gutten*   [v 6] 2640/5 B 0 g 114
2018-11-03 2018-11-03 Romme-8 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 6] 2140/2 C 0 27.0g 26
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 Vesle Moi* Vesle Moi*   [s 6] 2480/9 D 0 g 187
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 4] 2080/9 B 1 15.2 81
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-7 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2080/7 C 0 52
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-1 Furderud Prinsen* Furderud Prinsen*   [h 3] 2160/9 B 0 47
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-5 Red Bar* Red Bar*   [h 5] 1640/4 B 1 12.9 21
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-6 Aptitude* Aptitude*   [s 6] 2140/7 B 0 g 117
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-7 Sol Faksa* Sol Faksa*   [s 7] 2160/8 B 5 25.4 174
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-1 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2480/2 B 1 15.4 37
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/1 D 0 20.7 137
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 Löv Teddy* Löv Teddy*   [v 5] 2480/9 A 3 30.2 12
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-8 Difficult to Catch* Difficult to Catch*   [s 3] 2100/11 C 0 g 369
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 4] 1680/3 B 1 16.5 51
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-8 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2160/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-2 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 4] 1640/7 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-3 Kim Klipp Kim Klipp   [s 6] 1640/11 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-5 Visitor* Visitor*   [h 4] 2140/1 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-6 Hez so Perfect* Hez so Perfect*   [h 6] 2140/7 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-8 Löv Teddy* Löv Teddy*   [v 5] 2160/3 A 0
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-4 Skrei Stjerna* Skrei Stjerna*   [s 7] 1640/7 C 0 g 148
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-5 Lex Odin* Lex Odin*   [h 5] 2160/7 C 0 28.1g 80
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-2 Lystad Odin H.* Lystad Odin H.*   [h 3] 1660/9 A 0 32.5g 103
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-5 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 6] 2140/5 B 1 25.8 14
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-7 Spik N.O. Spik N.O.   [v 7] 2660/11 D 0 27.6 1691
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 Ludvig H.M.* Ludvig H.M.*   [h 4] 2180/11 A 2 27.8 49
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-6 Holte Kongen* Holte Kongen*   [h 3] 2140/6 D 1 30.3 35
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-1 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2140/1 D 3 15.4 67
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-2 LightningExclusive* LightningExclusive*   [h 4] 1640/11 B 1 15.9 41
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-3 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2140/4 C 6 29.3 63
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 7] 2640/1 D 7 16.6 564
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-8 Löv Teddy* Löv Teddy*   [v 5] 2160/12 A 3 30.7 18
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-2 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 3] 2140/8 C 0 35.2 259
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-5 Mai Oda* Mai Oda*   [s 4] 2140/9 D 0 g 475
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-7 Särpefanten* Särpefanten*   [h 13] 2140/1 C 3 21.9 340
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-9 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 4] 2140/8 D 0 27.5g 1849
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-4 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2540/10 A 1 29.6 28
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2100/4 B 1 15.1 42
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-8 Carte Cachet* Carte Cachet*   [s 4] 2100/6 C 2 17.0 41
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-9 Kaffelars* Kaffelars*   [v 5] 2100/2 A 0 g 17
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-1 Mai Oda* Mai Oda*   [s 4] 2140/6 C 3 27.6g 606
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-4 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 4] 2140/5 D 6 25.9 63
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-3 Rolls Royal Rolls Royal   [h 4] 2140/7 D 0 15.0 979
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/9 C 0 g 220
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-4 Opseth Sarvvis* Opseth Sarvvis*   [v 6] 1660/10 A 5 29.2 65
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Free Million* Free Million*   [h 5] 1640/2 D 4 13.8 334
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-6 Särpefanten* Särpefanten*   [h 13] 2160/8 B 4 22.7 125
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Sugar Dream N.O.* Sugar Dream N.O.*   [s 4] 2140/4 D 0 18.6g 336
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-9 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 6] 2100/8 C 3 28.1 18
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-10 Carte Cachet* Carte Cachet*   [s 4] 2100/1 C 0 g 147
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-11 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2120/11 A 0 31.9g 24
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 3] 1660/12 A 1 31.2 18
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-4 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 4] 2140/6 D 2 25.8 438
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 5] 2180/11 A 1 25.0 17
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-7 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/1 D 0 26.5 374
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-8 Söyset Kaiser* Söyset Kaiser*   [h 9] 2160/11 C 0 26.4 477
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-5 Engli Ilmina* Engli Ilmina*   [s 9] 2480/1 D 0 g 376
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-9 Captain Morgan* Captain Morgan*   [v 4] 2080/7 D 0 14.7 231
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-10 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2080/1 D str
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-4 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2100/4 C 1 13.7 247
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-6 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2100/1 D 1 29.0 25
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-8 Kaffelars* Kaffelars*   [v 5] 2100/9 A 0 g 47
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-1 Norva Jacase* Norva Jacase*   [s 8] 2140/7 D 0 15.6 1000
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-2 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/14 B 2 26.9 154
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-6 Real Superb* Real Superb*   [v 6] 1640/12 C 0 14.3 238
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-1 Red Bar* Red Bar*   [h 5] 1640/1 C 6 13.8 78
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-1 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 7] 2160/6 C 0 16.7 328
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Spikeld Rapp* Spikeld Rapp*   [v 7] 2160/13 C 7 34.0 866
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-11 Yankee Frecel* Yankee Frecel*   [v 7] 2140/9 C 4 13.4 301
2018-05-18 2018-05-18 Romme-2 Holte Kongen* Holte Kongen*   [h 3] 1640/2 D 2 33.4g 22
2018-05-18 2018-05-18 Romme-5 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2140/1 C 2 14.7 203
2018-05-18 2018-05-18 Romme-7 Tante Ragnhild* Tante Ragnhild*   [s 7] 2140/10 D 4 24.4 113
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-4 Lex Odin* Lex Odin*   [h 5] 2660/9 A str
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-2 Rådim Faksen* Rådim Faksen*   [h 5] 2120/14 A 2 28.9 38
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-8 Sikvelands Svarten* Sikvelands Svarten*   [h 6] 2160/5 C 6 25.8 281
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-10 Ludvig H.M.* Ludvig H.M.*   [h 4] 2140/1 C 3 31.5 185
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Lex Lodney* Lex Lodney*   [h 10] 2160/12 B 2 23.4 123
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-2 Free Million* Free Million*   [h 5] 1640/5 C 3 12.8 118
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-3 Bol Odin* Bol Odin*   [v 5] 2160/6 B 0 30.3g 153
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-4 California Estelle* California Estelle*   [s 6] 2640/12 D 0 18.0g 348
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-8 Just Like Messi* Just Like Messi*   [v 5] 1640/9 D 3 14.7 402
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-4 Lex Odin* Lex Odin*   [h 5] 2160/8 C 0 29.4g 130
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-5 Giant Dream's* Giant Dream's*   [h 6] 2140/2 D 7 15.7 1134
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2160/5 D 7 27.5 626
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 Öygard Pål* Öygard Pål*   [v 4] 2660/12 C 0 32.1g 40
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-5 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2100/3 C 6 14.9 186
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-3 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/10 D str
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-6 Star's Gift* Star's Gift*   [v 4] 2140/6 D 2 17.8 131
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-7 Difficult to Catch* Difficult to Catch*   [s 3] 2140/10 D 5 18.3 656
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Kaffelars* Kaffelars*   [v 5] 2140/8 B 2 32.9g 80
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-4 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2140/10 A 4 17.1 129
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 Harald* Harald*   [v 5] 2160/10 A 3 31.5 36
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 Tin Spika* Tin Spika*   [s 7] 2140/2 C 0 36.4 33
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-10 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2640/1 C 0 56
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 Good Luck* Good Luck*   [s 4] 1640/5 C str
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-1 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2140/4 A 2 17.9 97
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-1 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 3] 2140/9 B 7 19.0 576
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-3 Astrid L.Cheri Astrid L.Cheri   [s 4] 2140/4 C 6 17.3 491
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-5 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 1680/11 C str
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-9 Avery* Avery*   [h 8] 1640/11 D 0 13.8 78
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-8 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/2 D 0 29.0g 321
2019-12-12 2019-12-12 Åby-3 Dansken* Dansken*   [v 4] 2140/2 C 3 15.0 42
2019-12-12 2019-12-12 Åby-8 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/9 C 7 16.8 365
2019-12-12 2019-12-12 Åby-9 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2180/9 D 0 17.8 682
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-1 Aske Eira* Aske Eira*   [s 3] 2180/9 C 0 39.5g 414
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-2 Difficult to Catch* Difficult to Catch*   [s 4] 2640/5 D 4 19.6 151
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 7] 2160/6 C 0 21.0 905
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-7 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 1640/2 D 2 30.7 52
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-9 Larry Joe* Larry Joe*   [v 5] 1640/5 D 6 15.9 159
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-10 Backgammon* Backgammon*   [v 6] 2140/12 D str
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-1 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 3] 2140/4 C 5 20.0 1380
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 8] 2140/7 D 0 18.3g 789
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-4 Orlando Fortis* Orlando Fortis*   [v 6] 2640/11 C 3 18.0 431
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-5 Bona Fide* Bona Fide*   [v 5] 2140/7 B 5 18.0 25
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-6 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2140/5 D 6 15.7 1499
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-7 Magic Bråten Magic Bråten   [v 6] 1640/4 C 5 14.3 55
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-9 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 1640/4 C 1 17.0 186
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-3 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/8 B 4 17.3 104
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-12 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 7] 3160/4 C 0 16.7 706
2019-11-29 2019-11-29 Romme-4 Stumne Luna* Stumne Luna*   [s 8] 1640/9 D 0 27.0g 566
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-1 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 2] 1640/2 B 5 17.4 44
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-2 Sister of Mercy* Sister of Mercy*   [s 6] 2140/7 C 1 17.2 38
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-3 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 2160/6 D 0 30.5g 496
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-4 Junilane Junilane   [s 7] 2140/4 C 0 16.7 988
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-5 Crunch Classic* Crunch Classic*   [v 8] 2640/7 D 0 17.1 472
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-9 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/4 A 6 27.0 49
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-2 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 2160/4 A 3 30.0g 20
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-4 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 3160/4 C 0 18.7g 305
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-6 Dansken* Dansken*   [v 4] 2140/7 B 1 14.6 25
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-8 Galaxy W.* Galaxy W.*   [s 6] 2160/8 A str
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-9 Quick Crown* Quick Crown*   [v 7] 2140/4 D 0 16.4 284
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-10 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 3140/3 D 4 17.6 126
2019-11-14 2019-11-14 Åby-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2640/11 D 0 16.5 553
2019-11-14 2019-11-14 Åby-6 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/7 B 4 17.2 105
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-2 Magic Bråten Magic Bråten   [v 6] 2140/4 C 4 16.4 243
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-4 Lindamin Lindamin   [s 9] 2140/1 D 0 21.7 991
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-5 Red Adair* Red Adair*   [v 4] 2140/9 B 6 21.0g 112
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-6 Sister of Mercy* Sister of Mercy*   [s 6] 1640/9 D 1 17.0 139
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-7 Karen Victory Karen Victory   [s 5] 2160/9 D 0 19.3 521
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-2 Dansken* Dansken*   [v 4] 2140/5 C 0 g 23
2019-11-06 2019-11-06 Åby-1 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 2] 1640/11 B 7 17.3 35
2019-11-06 2019-11-06 Åby-6 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 7] 2160/8 C 6 14.5 268
2019-11-06 2019-11-06 Åby-7 Avery* Avery*   [h 8] 1640/1 D 4 12.7 301
2019-11-06 2019-11-06 Åby-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2640/11 D 6 15.2 704
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-6 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2140/7 D 0 15.0 1590
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-12 Frick* Frick*   [v 5] 2640/9 D 0 16.3 691
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-4 Let'sTake a Selfie* Let'sTake a Selfie*   [s 5] 2100/3 C str
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-5 Ribot* Ribot*   [v 3] 2100/10 B str
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-1 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 2] 1640/7 C 1 17.9 21
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-3 Juni Jo Juni Jo   [v 3] 1660/3 C 5 29.7g 200
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-5 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2180/5 D 2 24.2 83
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-6 Brenne Blesa* Brenne Blesa*   [s 4] 1640/5 D str
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-1 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2160/7 C 5 16.0 55
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 5] 1640/10 A str
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-6 Larry Joe* Larry Joe*   [v 5] 2140/5 C 0 g 196
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-7 Ros Son* Ros Son*   [h 4] 2160/3 B 0 g 130
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2080/8 C 0 15.7 282
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-4 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 2080/2 D 6 30.4g 96
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-7 Fixie Fixie   [s 7] 2100/11 D 4 15.5 170
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-2 La Coquette Zon La Coquette Zon   [s 3] 2140/8 B 7 19.7 295
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-4 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 2180/15 D 6 30.7g 485
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-5 Sotika Sotika   [s 6] 2140/9 D 0 16.0 547
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-7 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 1640/10 D 6 13.8 527
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-10 Jula du Cash Jula du Cash   [v 4] 1640/5 B 0 g 48
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-2 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 2140/3 A 1 29.7 14
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-5 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/1 B 2 25.1 31
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-6 Golden Gait Golden Gait   [v 5] 2660/5 B str
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-8 M.T.Joinville M.T.Joinville   [v 8] 2640/8 D 5 14.4 85
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-9 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2140/4 D 2 15.0 699
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-7 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/7 B 2 24.4 26
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-9 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2640/10 B 0 g 36
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-4 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2080/1 C 3 14.9 248
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-7 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 1680/1 C 1 27.2 22
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-2 Lille Olga* Lille Olga*   [s 5] 2160/12 A 1 26.1 113
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-4 Hepburn B.R.* Hepburn B.R.*   [s 4] 2140/5 D 0 g 306
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-1 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 7] 2640/7 B 0 17.7 558
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-6 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 7] 2160/13 B 1 14.7 52
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-8 Spiksnerta* Spiksnerta*   [s 3] 2140/1 C 2 30.6 44
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-9 Nellie Laday Nellie Laday   [s 7] 2160/7 D 0 23.9 379
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-2 Stensvik Teddy'n* Stensvik Teddy'n*   [h 5] 2640/6 D 0 g 72
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 1640/4 D 5 13.6 152
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-5 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2660/11 A 2 16.2 32
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-8 Ingerö Mari* Ingerö Mari*   [s 9] 2140/1 C 3 25.7 344
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-5 Tangen Björg* Tangen Björg*   [s 4] 2140/1 B 0 g 40
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-7 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/6 B 0 g 214
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-7 Sotika Sotika   [s 6] 2140/5 D 7 15.3 1133
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-1 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2180/3 B 1 24.0 33
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-8 Troll Ronja* Troll Ronja*   [s 7] 1640/1 B 0 24.8g 27
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-2 Spiksnerta* Spiksnerta*   [s 3] 2140/5 C 2 30.9 319
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-6 William Tinghöj William Tinghöj   [v 8] 2640/1 D 7 16.1 1345
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-8 G.K.Aviatris G.K.Aviatris   [s 3] 2140/1 D 3 17.6 301
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-3 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2080/11 C 0 16.6g 374
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-5 Hasek Boko* Hasek Boko*   [v 5] 2080/9 B 0 g 157
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-6 Rådim Faksen* Rådim Faksen*   [h 6] 2480/3 C 0 g 59
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 1680/12 B 4 14.2 102
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-7 Särpefanten* Särpefanten*   [h 14] 2140/11 D 0 24.3 193
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-9 Säther Lomen* Säther Lomen*   [h 4] 2140/8 D 0 28.0g 1601
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Soros Kronos* Soros Kronos*   [v 8] 4140/1 D 0 g 420
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Easy Credit N.O.* Easy Credit N.O.*   [s 3] 2100/12 D 4 18.6 352
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-3 Eclair Sisu Eclair Sisu   [s 5] 2100/7 A 0 69
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Rådim Faksen* Rådim Faksen*   [h 6] 2140/11 A 2 28.0 46
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-5 Sugar Fine Lady* Sugar Fine Lady*   [s 3] 1700/5 C 0 19.4g 210
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-6 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 5] 1700/12 C 0 19.9g 84
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-1 Pinsleterna* Pinsleterna*   [s 4] 2140/1 C 0 33.5g 188
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-4 Säther Lomen* Säther Lomen*   [h 4] 2140/5 D 6 27.4 404
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-8 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2160/14 A 3 24.4 83
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-1 Pelle Baron* Pelle Baron*   [h 3] 2160/5 D 8 36.2g 308
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-4 Rapp Teddy* Rapp Teddy*   [v 6] 2660/7 B str
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Visentini* Visentini*   [v 5] 1640/8 C 3 13.7 119
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Modijerva* Modijerva*   [s 6] 2160/9 C 0 g 776
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Red Bar* Red Bar*   [h 6] 2160/14 A 5 13.8 60
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/3 C 5 17.7 56
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-2 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2920/7 B 1 29.0 14
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-4 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2100/7 B 0
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Stensvik Teddy'n* Stensvik Teddy'n*   [h 5] 2100/1 D 0 g 103
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-7 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 5] 1700/2 B 0 g 27
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Royal Sensation E.* Royal Sensation E.*   [s 8] 2100/7 D 1 17.6 110
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-10 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2500/5 C 1 17.1g 37
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-3 Myrviks Pjokken* Myrviks Pjokken*   [v 4] 1640/9 D 5 36.2g 269
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-4 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/5 B 3 24.4 51
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-6 Smeds Alva Smeds Alva   [s 7] 1640/11 D 5 25.9 711
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-9 Faks Nils Faks Nils   [v 11] 2140/10 D 0 26.9 119
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-1 Gateruds Nylon Gateruds Nylon   [v 4] 2100/6 B str
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-5 Solhöyulven* Solhöyulven*   [v 6] 2140/10 C 8 31.7 79
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-6 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 12] 2520/8 D 4 16.6 522
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-7 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 8] 1700/7 D str
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-6 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2520/8 A 1 26.6 29
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-8 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2880/2 B 3 16.4 172
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-1 Red Bar* Red Bar*   [h 6] 2140/5 B 1 14.2 23
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-5 Just Like Messi* Just Like Messi*   [v 6] 1640/5 C 3 12.3 49
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Le Rapide* Le Rapide*   [v 5] 2140/3 D 1 14.5 144
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-8 Sassy Girl* Sassy Girl*   [s 3] 2160/5 B 2 16.7 29
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2160/3 C 1 15.8g 28
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-1 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 1640/4 D str
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Wicky of my Heart* Wicky of my Heart*   [s 3] 2080/11 D 0 20.6g 123
2019-06-14 2019-06-14 Romme-4 Säther Lomen* Säther Lomen*   [h 4] 2140/3 D 0 g 615
2019-06-14 2019-06-14 Romme-5 Pinsleterna* Pinsleterna*   [s 4] 2140/2 C 5 31.0g 22
2019-06-14 2019-06-14 Romme-6 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 3160/9 A 1 27.2 16
2019-06-14 2019-06-14 Romme-8 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/5 B 1 24.3 30
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-1 Sugar Fine Lady* Sugar Fine Lady*   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 651
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-7 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 2140/4 D 0 g 289
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-2 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2140/10 D str
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-3 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2640/1 B 2 26.9 16
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Arverud B.E.T.* Arverud B.E.T.*   [s 5] 2140/1 C 1 31.7 135
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Red Adair* Red Adair*   [v 4] 2140/8 C 0 g 312
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-7 Golden Gait Golden Gait   [v 5] 2140/4 C 0 g 861
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-7 Mai Oda* Mai Oda*   [s 5] 2140/4 D 0 g 57
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-9 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 4] 1680/9 A 2 26.9 23
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-2 Sugar Fine Lady* Sugar Fine Lady*   [s 3] 2140/1 D 5 19.8 849
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Frick* Frick*   [v 5] 2140/9 D 2 15.7 121
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Tangen Siri* Tangen Siri*   [s 4] 2140/2 D 3 29.2 329
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-7 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/5 A 0 26.8g 24
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-2 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 4] 2180/12 D 3 29.7 54
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-6 Lord Coral* Lord Coral*   [v 7] 2640/10 D 0 g 589
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-8 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2140/3 D 0 g 93
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-9 DontgivemeChocolat* DontgivemeChocolat*   [h 5] 2140/10 D 0 13.9 159
2019-05-02 2019-05-02 Åby-4 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2660/5 C 0 16.0 204
2019-05-02 2019-05-02 Åby-8 Rushlight Face* Rushlight Face*   [h 6] 2140/3 C 6 14.5 34
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-6 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 2140/10 D 7 14.6 830
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-3 Pinsleterna* Pinsleterna*   [s 4] 2140/1 C 1 30.7 29
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-6 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2160/5 B 2 25.5 17
2019-04-27 2019-04-27 Åby-2 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 6] 2140/1 A 2 23.5 80
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-5 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2140/1 B 2 16.4 97
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-7 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 4] 2640/3 C 6 33.4g 18
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-1 Avery* Avery*   [h 8] 2140/1 D 0 13.4 170
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-3 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 5] 2140/11 D 0 g 61
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-6 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 6] 1660/11 A 3 22.3 50
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 3140/2 D 3 15.3 1049
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/9 A str
2019-04-07 2019-04-07 Romme-7 Sassy Girl* Sassy Girl*   [s 3] 2140/9 D str
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-2 Norheim Atlas* Norheim Atlas*   [v 6] 2140/1 C 6 33.4 200
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/4 C 1 26.8 20
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-3 Vivienne* Vivienne*   [s 5] 1640/9 C 3 15.5 112
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-4 Time for Money* Time for Money*   [h 4] 2140/11 C 1 15.9 41
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Sugar Dream N.O.* Sugar Dream N.O.*   [s 5] 2160/8 B str
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-3 So What S.I.R. So What S.I.R.   [s 4] 2140/2 B 6 17.7 110
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-9 Gone With the Wine* Gone With the Wine*   [v 3] 2140/1 C 3 15.9 59
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 2140/5 C 0 21.5 251
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-6 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/5 A 2 17.0 41
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-1 Tyes Garfield Tyes Garfield   [v 4] 2140/1 C 7 17.7 197
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-2 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2180/11 C 0 g 111
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-8 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 2140/4 C 2 15.7 56
2020-12-16 2020-12-16 Åby-6 Carotene Carotene   [v 5] 2140/4 D 0 14.7 725
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-1 Cromwin Cromwin   [h 3] 2140/3 C 0 g 526
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-4 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/5 B 2 17.0 88
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-2 Cool Runnings* Cool Runnings*   [s 3] 1640/6 C 6 15.6 137
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-3 Spot On* Spot On*   [s 4] 2140/7 D 0 18.7 246
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-7 Fixie Fixie   [s 8] 2160/4 B 5 15.4 454
2020-12-10 2020-12-10 Åby-1 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2160/10 A 8 18.1 96
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-5 One in a Million* One in a Million*   [h 2] 1640/6 D 0 g 449
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-1 Lykkje Silje* Lykkje Silje*   [s 4] 2160/9 A 1 31.8 25
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-2 Muscles'n Genius* Muscles'n Genius*   [s 3] 2140/1 A 2 17.8 51
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-3 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 1640/7 B 0 g 232
2020-12-05 2020-12-05 Åby-2 Tjomsensin Tjomsensin   [v 5] 2140/2 D 6 30.7 210
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-2 Stormjerven* Stormjerven*   [h 3] 2180/11 A 1 29.1g 13
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-3 Cool Runnings* Cool Runnings*   [s 3] 2140/5 C 3 20.7g 107
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-4 Orlando Fortis* Orlando Fortis*   [v 7] 2660/12 B 0 g 154
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-5 B.B.Solrun* B.B.Solrun*   [s 4] 2160/6 B 0 g 70
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-6 Fixie Fixie   [s 8] 2160/9 A 7 20.0 280
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-7 Boots Hanson* Boots Hanson*   [v 3] 2140/9 C 3 18.1 128
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-8 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 7] 2140/5 D 0 17.2 309
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 1640/4 D 0 15.2 157
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-9 Rushmore Face* Rushmore Face*   [v 7] 2140/9 B 7 12.5 685
2020-11-25 2020-11-25 Åby-6 Ateeco Degli Dei Ateeco Degli Dei   [v 4] 1640/6 D 0 15.9 425
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-1 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2140/6 D 0 g 403
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-2 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 1640/5 C 0 g 136
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-3 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2140/3 D 7 16.3 194
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-5 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/8 D 3 17.4g 101
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-6 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2140/3 D 4 32.9 29
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-9 Aske Eira* Aske Eira*   [s 4] 1640/3 C 1 27.3 97
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-5 Akermann* Akermann*   [v 8] 2640/12 C 0 16.7 943
2020-11-19 2020-11-19 Åby-5 Aperitif Aperitif   [v 5] 2140/11 C str
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-2 Clear As Mud Clear As Mud   [s 3] 2140/11 D 0 16.8 314
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-3 Fleur Mearas Fleur Mearas   [s 5] 2140/12 B 0 15.3g 248
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-4 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 6] 2640/8 D 7 16.4 85
2020-11-11 2020-11-11 Åby-2 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 8] 2180/7 C 0 26.7g 301
2020-11-11 2020-11-11 Åby-3 Karlotta Karlotta   [s 3] 2160/6 B 0 18.0 96
2020-11-11 2020-11-11 Åby-8 Upcoming Artist Upcoming Artist   [v 6] 2640/11 C 0 15.3 621
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-5 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2140/8 D 4 16.4 373
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-8 All Reasons All Reasons   [v 8] 2640/8 D 0 15.8 1382
2020-11-06 2020-11-06 Romme-5 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 1640/4 B 2 12.2 60
2020-11-06 2020-11-06 Romme-6 Best Ruggen* Best Ruggen*   [v 8] 2160/6 D 3 25.5 202
2020-11-06 2020-11-06 Romme-10 Vai Piano Vai Piano   [v 7] 2140/11 D 0 17.7 712
2020-11-05 2020-11-05 Åby-4 Carmen Division* Carmen Division*   [s 5] 2140/8 D 5 15.1 763
2020-11-05 2020-11-05 Åby-7 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [v 7] 2640/5 D str
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-1 One in a Million* One in a Million*   [h 2] 2140/7 B 1 17.9 37
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-4 Montego Bay* Montego Bay*   [v 4] 2660/9 C 0 g 26
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-6 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 6] 2140/5 D 4 13.6 265
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-7 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/11 A 5 15.4 83
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-8 Personal Goals* Personal Goals*   [v 7] 2160/15 A 8 15.6 170
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-4 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 2140/10 A 2 15.3 32
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-2 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [v 5] 2500/12 D 0 32.8g 930
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-3 Charming Charming   [v 4] 2080/2 B str
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-4 Fixie Fixie   [s 8] 2080/2 A 0 17.6 72
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-5 Kinas Turbo Viking Kinas Turbo Viking   [v 8] 2080/10 B 2 18.0 418
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-8 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2100/12 A 2 16.7 66
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-5 Prinsen* Prinsen*   [h 3] 1640/1 C 2 25.5 24
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-7 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 7] 2160/3 C 7 27.0 442
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-3 Dansken* Dansken*   [v 5] 2140/7 C 3 15.0 66
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-5 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2140/11 C 0 17.9g 168
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-6 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2160/3 D 1 33.9 28
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-7 Fanny Love Fanny Love   [s 6] 2140/10 D 0 25.4g 1379
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-4 Carmen Division* Carmen Division*   [s 5] 1640/2 D 0 g 163
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-8 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 3140/2 C 0 18.1 60
2020-10-22 2020-10-22 Åby-6 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2160/9 B 6 16.1 62
2020-10-22 2020-10-22 Åby-7 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 6] 2140/8 D 0 15.9 881
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-1 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 6] 2140/4 D 3 15.0 231
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-2 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2140/2 D str
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-3 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2140/8 D 0 g 181
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-4 Frick* Frick*   [v 6] 1640/7 C 4 14.1 145
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-5 Kadabra Dream* Kadabra Dream*   [v 4] 2160/15 B 1 17.3 61
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-7 Beluga N.O.* Beluga N.O.*   [s 4] 2140/1 A 1 16.9 24
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-8 Karen Victory Karen Victory   [s 6] 2140/4 C 0 g 257
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-1 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2140/1 C 1 16.8 436
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-3 Bright Memphis* Bright Memphis*   [v 6] 2160/13 B str
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-5 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 2160/13 D str
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-7 Carmen Division* Carmen Division*   [s 5] 1660/13 B 0 g 273
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2140/12 D 0 14.7g 365
2020-10-15 2020-10-15 Åby-6 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/4 C 3 13.9 84
2020-10-15 2020-10-15 Åby-7 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 1640/12 A 0 g 160
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-5 Roc Star Joli Roc Star Joli   [v 4] 2140/2 C 6 15.1g 115
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-6 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 2140/4 C str
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-8 Next Game* Next Game*   [v 6] 2140/6 C 4 14.7 228
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 So What S.I.R. So What S.I.R.   [s 4] 2140/9 D 0 18.9 1648
2020-10-09 2020-10-09 Romme-6 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 2220/12 A 0 g 268
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-1 Birk Lila* Birk Lila*   [s 4] 2140/7 A 7 35.1g 27
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-2 Grimm Majyc Grimm Majyc   [v 4] 2160/11 A 4 17.4g 32
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-5 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 2700/9 A 4 26.5 85
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-7 Aas Balder* Aas Balder*   [v 12] 2140/3 C 4 25.0 48
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-9 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2640/1 D 0 17.3 1075
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-11 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2160/8 C 8 19.3g 102
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-1 Jocelyn B.R.* Jocelyn B.R.*   [s 3] 2140/7 D 0 g 491
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-5 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 4] 2140/12 C 5 13.8 60
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-9 Calypso Coffee* Calypso Coffee*   [v 4] 2640/1 D 0 16.4 35
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-1 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 1640/10 A 2 13.7g 70
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-2 Prinsen* Prinsen*   [h 3] 2140/6 C 5 27.2g 37
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-3 Modig Ripa* Modig Ripa*   [v 4] 2160/12 A 0 32.5g 278
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-9 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 6] 2640/2 B 0 29.0 190
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-3 Frick* Frick*   [v 6] 2140/10 C 0 16.6 715
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-5 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 3140/5 D 0 16.2 1017
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-7 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 7] 2140/5 D 7 22.1 1156
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-1 Rita Roc Rita Roc   [s 3] 2140/6 C 7 20.9 362
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-4 Ibra Boko* Ibra Boko*   [h 5] 2640/10 A 1 14.8 30
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-6 Junius Taj Junius Taj   [v 6] 2140/1 D 0 21.6g 510
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-8 Next Game* Next Game*   [v 6] 2160/7 D 1 15.2 123
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-5 Prinsen* Prinsen*   [h 3] 1640/1 C 1 26.7 16
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-8 Klack Tore Klack Tore   [v 4] 2180/14 A 0 30.4g 45
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-1 Fransisca Ravina* Fransisca Ravina*   [s 2] 2140/7 C 0 g 156
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-2 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/4 B 1 15.5 50
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-5 Harald* Harald*   [v 7] 1660/13 B 4 24.9 227
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-9 Junius Taj Junius Taj   [v 6] 2640/2 D 0 g 944
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-6 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 3160/6 B 4 15.5 50
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-7 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2140/1 B 3 13.3 275
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-1 Klack Vidar Klack Vidar   [v 3] 2140/4 C 5 32.2g 151
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-3 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 2180/11 A 0 g 22
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-2 Calypso Coffee* Calypso Coffee*   [v 4] 2140/10 A 1 14.2 40
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-5 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 1640/1 C 3 14.3 191
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-10 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 2640/11 B 0 g 414
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-7 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 1640/7 A 1 12.1 33
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-4 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 2140/1 C str
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-6 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 6] 2160/10 D 5 23.6 637
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-12 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2160/9 D 0 g 1089
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-2 Glazier's Support* Glazier's Support*   [v 7] 1609/12 C 3 13.1 336
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-4 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2160/8 C 6 14.0 289
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-7 Fransisca Ravina* Fransisca Ravina*   [s 2] 1640/8 D 5 19.0 446
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-7 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 3] 2140/4 B 1 29.2 44
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-5 Jocelyn B.R.* Jocelyn B.R.*   [s 3] 2140/2 D 7 16.3 130
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-9 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 5] 2180/15 A 2 28.1 32
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-1 Thai Arya* Thai Arya*   [s 3] 2080/1 C 1 16.4 44
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-2 Rive Sjur* Rive Sjur*   [h 5] 2100/7 B str
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-5 Roberto Brazz* Roberto Brazz*   [v 6] 2100/9 A 5 15.0 104
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-6 Junius Taj Junius Taj   [v 6] 2100/5 A 6 18.2 242
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-7 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 4] 2480/1 C 1 15.6 53
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-8 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 2100/10 A 2 15.9 51
2020-07-30 2020-07-30 Åby-6 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2140/7 D 0 g 1224
2020-07-30 2020-07-30 Åby-10 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 2640/3 D 3 16.2 63
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-2 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 3] 2140/7 B 1 29.9 15
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-4 Lykkje Tuva* Lykkje Tuva*   [s 3] 2140/8 B 2 31.6 51
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-1 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2100/1 D 6 36.5g 14
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-3 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 2120/11 A 0 g 58
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-4 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 1700/12 A 2 14.8g 137
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-7 Harald* Harald*   [v 7] 1720/11 A 1 26.9 161
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-7 Fixie Fixie   [s 8] 1660/8 D 5 12.8 513
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-1 Jocelyn B.R.* Jocelyn B.R.*   [s 3] 2100/8 D 1 19.2 31
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-2 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 4] 2100/11 C 4 15.8 132
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-3 Absolutelynoexcuse* Absolutelynoexcuse*   [v 8] 2100/7 D 5 15.0 585
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-4 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2120/7 C 2 29.7 175
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-5 Calypso Coffee* Calypso Coffee*   [v 4] 1700/1 C 4 16.2g 48
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-6 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 2520/8 A 1 15.4 20
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-2 Jonathan Bank A.B.* Jonathan Bank A.B.*   [h 3] 2140/10 D 3 13.7 159
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-3 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 6] 2140/6 D 0 g 158
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-4 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 2180/10 A 0 25.3 156
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-6 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 2160/4 D 5 14.2 1280
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-10 Ural Ural   [h 7] 2140/2 D 5 12.9 249
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-2 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 6] 2140/10 B 2 15.5 1107
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-5 Blue Max Inn Blue Max Inn   [v 4] 2140/3 C 0 16.4 229
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-6 Zolo Sensation Zolo Sensation   [v 6] 2140/5 C 0 16.2 359
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-7 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 2160/8 B 0 29.9g 98
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-9 Tor N.O.* Tor N.O.*   [h 3] 2140/4 C 4 34.5g 76
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-4 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 7] 2609/12 B 5 15.1 589
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-8 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2100/10 D 0 13.6 601
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-11 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 2100/6 B 2 15.8 192
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-1 Lykkje Tuva* Lykkje Tuva*   [s 3] 1700/14 A 4 33.5g 27
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-2 Surr Surr   [v 5] 2080/10 B 5 17.5 129
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-3 Better than Most Better than Most   [s 7] 2100/10 A 4 16.7 137
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-7 Karen Victory Karen Victory   [s 6] 2080/7 D 7 16.5 454
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-5 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 3] 2140/6 B 3 16.8 48
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-2 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 1660/13 D 0 30.2g 64
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-4 Arc en Ciel Arc en Ciel   [s 6] 2140/2 D 2 14.5 258
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-6 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 7] 2160/15 D 0 g 1568
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-8 Better than Most Better than Most   [s 7] 1640/2 D 5 15.6 55
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-4 Klack Blixten Klack Blixten   [v 7] 1640/8 D 3 25.9 1737
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-10 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 8] 2140/10 B 4 26.2g 60
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-1 SweetCaroline E.P.* SweetCaroline E.P.*   [s 4] 2140/4 D 0 g 87
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-5 Hauan Hera* Hauan Hera*   [s 7] 2140/11 D 0 27.8 247
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-6 On Track Paul* On Track Paul*   [h 5] 1640/11 C 0 g 90
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-7 Rushlight Face* Rushlight Face*   [h 7] 2140/11 C 7 15.0 196
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-8 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 3] 2140/2 C 2 15.2 180
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2160/10 C 2 14.2 62
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-8 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 2640/8 A 0 16.2 25
2020-06-12 2020-06-12 Romme-3 Tin Indi* Tin Indi*   [s 4] 2140/3 C 0 176
2020-06-12 2020-06-12 Romme-4 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 3180/14 A 2 26.4 13
2020-06-12 2020-06-12 Romme-6 Byske Philip Byske Philip   [h 4] 2180/13 A 0 28.0 2121
2020-06-12 2020-06-12 Romme-7 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 5] 1640/5 C 0 27.9 68
2020-06-12 2020-06-12 Romme-10 Royal Unibrew* Royal Unibrew*   [v 5] 2140/5 C 4 15.0 104
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-1 Spot On* Spot On*   [s 4] 2140/10 B 6 16.9g 386
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-9 Always On Time* Always On Time*   [v 7] 1640/6 D 5 11.5 53
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-2 Boots Hanson* Boots Hanson*   [h 3] 2140/3 D 5 19.3g 297
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-5 Haugs Blesa* Haugs Blesa*   [s 5] 2140/7 D 0 35.2g 172
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-6 Jonathan Bank A.B.* Jonathan Bank A.B.*   [h 3] 2140/7 C 1 16.4 74
2020-06-05 2020-06-05 Romme-8 Tor N.O.* Tor N.O.*   [h 3] 2140/4 D 2 32.5 52
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-1 Lykkje Tuva* Lykkje Tuva*   [s 3] 1640/8 D 4 29.6 54
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-2 Fixie Fixie   [s 8] 2160/9 C 2 15.2 204
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-3 All Reasons All Reasons   [v 8] 2160/7 C 0 18.2 256
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-4 Acksjökungen Acksjökungen   [v 11] 2140/1 C 2 26.9 57
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-6 Frick* Frick*   [v 6] 2140/1 C 0 g 119
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-7 Thai Highway* Thai Highway*   [v 6] 1640/9 B 0 g 246
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-5 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/1 B 0 19.5 136
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-7 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 5] 2140/3 B 7 30.6g 15
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-9 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 2140/2 D 0 16.8g 62
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-1 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 3] 2140/4 C 1 32.0 40
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-6 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 1640/2 A 1 22.6 44
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-7 C.C.Sugar*