V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-6 Friggtor* Friggtor*   [v 6] 2140/6 0 34.0g 30
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-12 Odins Ess* Odins Ess*   [v 5] 1660/9 5 28.4 194
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-10 Quintero* Quintero*   [v 5] 1640/6 4 13.8 89
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Friggtor* Friggtor*   [v 6] 2160/9 4 26.7 210
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-1 Neslands Trine* Neslands Trine*   [s 5] 2140/3 3 31.8 179
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Kilerauen* Kilerauen*   [h 4] 2660/8 B str
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-11 Rigel Spik* Rigel Spik*   [v 7] 2680/5 B 1 36.1 17
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-6 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 1640/11 A 1 29.0 15
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-4 MölleslettensLinna* MölleslettensLinna*   [s 4] 2160/8 B 0 g 32
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-10 Kodran* Kodran*   [h 7] 2140/9 B 2 26.7 40
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 Rapptor* Rapptor*   [v 3] 2180/7 B 0 g 62
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-9 California Estelle* California Estelle*   [s 4] 2140/5 D 0 15.8g 275
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-7 Prins Philip* Prins Philip*   [v 7] 2660/4 B 6 28.6 159
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Lonfaks* Lonfaks*   [v 4] 2180/13 A 4 29.1 102
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Wikvinni* Wikvinni*   [s 5] 2160/6 C 0 26.8g 283
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2660/15 D 0 16.4 1745
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-7 Rapptor* Rapptor*   [v 3] 2140/2 C 3 31.2 61
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 T.B.'s Tröllgutt* T.B.'s Tröllgutt*   [h 4] 2640/2 D 3 28.4g 26
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-5 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2160/8 B 8 29.5g 94
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-8 Sandsjöns Igor* Sandsjöns Igor*   [h 5] 2640/9 A 4 16.0 82
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2160/14 C 8 15.3 663
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-1 Nordby Fedra* Nordby Fedra*   [s 7] 2160/9 C 5 28.6 212
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-9 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 3] 2140/3 C 2 33.3 76
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Victor Ideal* Victor Ideal*   [v 6] 2140/13 D 0 g 848
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 1640/10 D 4 12.6 464
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Midgårdsormen Midgårdsormen   [v 9] 1660/7 D 0 g 1314
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 Rapptor* Rapptor*   [v 3] 2160/6 D 3 31.8 122
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-8 Victor Ideal* Victor Ideal*   [v 6] 2140/7 C 1 16.3 391
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-7 Mollystjerna* Mollystjerna*   [s 6] 2140/4 B 2 30.4 46
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2140/6 C 4 14.6 155
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-10 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2160/9 B 4 14.9 130
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-3 Mollystjerna* Mollystjerna*   [s 6] 2160/4 B 1 29.8 52
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2140/2 D 6 14.5 745
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-7 Lex Lodney* Lex Lodney*   [h 8] 2140/4 C 3 22.7 158
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-3 Vesle Moi* Vesle Moi*   [s 4] 2640/10 A 2 30.9 86
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2140/7 B 7 31.9 70
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Sonador* Sonador*   [v 7] 2660/8 B 6 16.4 121
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Drivin* Drivin*   [h 7] 2160/9 C 0 g 117
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-7 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2160/9 C 3 30.7 35
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-6 After Burner After Burner   [s 7] 2140/7 C 0 17.5 617
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-2 Ingerö Mari* Ingerö Mari*   [s 6] 2140/2 D 7 27.4 819
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-7 Super Joe* Super Joe*   [v 4] 2080/5 D 0 16.9g 245
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Mollystjerna* Mollystjerna*   [s 6] 2100/4 B 4 32.5g 64
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Soltuns Kosmos* Soltuns Kosmos*   [v 7] 2160/7 C 4 33.3 65
2016-06-10 2016-06-10 Romme-2 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2140/1 B 2 32.6 24
2016-06-03 2016-06-03 Romme-10 Kolnes Kjell* Kolnes Kjell*   [h 5] 2140/2 D 4 27.7g 272
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 2140/6 C 4 28.6g 58
2016-06-03 2016-06-03 Romme-6 Gregorius* Gregorius*   [v 7] 1640/6 D 0 g 192
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-4 Super Joe* Super Joe*   [v 4] 2140/12 D 5 14.3 1473
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-5 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 2160/4 C 1 28.7 31
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-1 Nordby Fedra* Nordby Fedra*   [s 7] 1660/7 C 0 30.2 305
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Särpefanten* Särpefanten*   [h 11] 2180/15 D 0 775
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Lykkje Tveiten* Lykkje Tveiten*   [h 4] 2140/1 D 6 29.5 119
2016-04-10 2016-04-10 Romme-2 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 2160/8 D 2 31.9g 19
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-7 Jerkeld Stjerna* Jerkeld Stjerna*   [s 5] 1660/7 C 6 25.7 188
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-8 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2180/9 B 2 32.9 72
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-1 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2140/7 B 2 34.5 36
2016-03-04 2016-03-04 Romme-2 Rusken Junior* Rusken Junior*   [v 5] 2640/4 B 0 g 64
2016-02-25 2016-02-25 Åby-8 Sonador* Sonador*   [v 7] 2660/5 A 0 16.8g 31
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-11 Sandsjöns Igor* Sandsjöns Igor*   [h 6] 2140/4 D 0 g 245
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-8 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 1640/7 B 3 25.0 88
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-4 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 1660/9 B 0 35.5 86
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-7 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 6] 2140/2 D 4 17.0 169
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-2 Time for Money* Time for Money*   [h 2] 1640/1 B 2 19.7 25
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Cochise N.O.* Cochise N.O.*   [v 5] 1640/7 D 6 14.3 517
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 California Estelle* California Estelle*   [s 5] 2660/10 B 0 15.6 107
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Prinse Lindy* Prinse Lindy*   [s 6] 2140/1 D 0 32.8g 152
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-7 Petrine* Petrine*   [s 7] 2140/2 D 0 27.5 334
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-2 Time for Money* Time for Money*   [h 2] 1640/9 C 3 17.0 85
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-8 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 2200/9 C 5 26.3g 107
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-5 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2160/9 B 1 28.3 108
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 California Estelle* California Estelle*   [s 5] 2660/11 B 0 15.3g 457
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-2 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2640/6 D 0 17.6 200
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-1 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2160/11 D 0 g 55
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-2 Jarli Sota* Jarli Sota*   [s 5] 2140/5 B str
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-5 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 2200/10 B 2 23.4 58
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-10 Stumne Luna* Stumne Luna*   [s 6] 2140/2 D 2 28.5 278
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2180/9 A 3 30.6 26
2017-09-08 2017-09-08 Romme-5 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2140/2 D 1 27.8 171
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-6 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2100/8 D 0 16.4 811
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-7 Vesle Sjur* Vesle Sjur*   [h 12] 2640/10 D 0 25.0 854
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-3 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2140/4 C 7 16.5 191
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-10 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/11 D 0 28.9g 1257
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-7 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2080/2 C 1 29.1 44
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-9 Påkka Håntas* Påkka Håntas*   [s 6] 2160/11 B 5 33.6 317
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-8 Hornnes Vilje* Hornnes Vilje*   [v 8] 1640/1 D 5 27.0 26
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-5 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/4 C 5 29.7g 559
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-7 Mynte Rasmus* Mynte Rasmus*   [h 3] 2140/8 D 0 30.1g 956
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-2 Stumne Luna* Stumne Luna*   [s 6] 2100/4 D 5 30.5g 129
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-7 Valborg* Valborg*   [s 7] 2140/5 D 4 28.3 31
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-7 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 5] 2160/4 D 0 26.0 338
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-5 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 1640/9 D 4 20.5 706
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-5 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/2 C 0 30.7g 140
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-9 Tyholt Stjernen* Tyholt Stjernen*   [v 5] 2140/1 C 5 33.0 48
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-6 Missing the Blues Missing the Blues   [h 6] 2140/15 C 6 15.0 554
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-5 Skylander Hill* Skylander Hill*   [h 4] 1640/10 C 0 g 262
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-3 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2160/15 A 3 29.6 197
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-7 Zlatan Omh* Zlatan Omh*   [v 4] 2140/8 D 0 g 338
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-4 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 2160/9 D 2 24.4g 65
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-2 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2160/5 C 6 32.6g 190
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-2 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2140/4 B 8 20.1g 311
2017-06-02 2017-06-02 Romme-2 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/4 C 2 29.6 185
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2140/6 C 6 29.8g 483
2017-06-02 2017-06-02 Romme-5 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2140/1 D 0 26.7 245
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 Ultima Ecus* Ultima Ecus*   [h 5] 2140/2 D 0 g 91
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-7 Ekeld* Ekeld*   [v 7] 2160/13 A 5 25.1 131
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Tyholt Stjernen* Tyholt Stjernen*   [v 5] 2140/5 A 8 33.5g 105
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-1 Wellabellazaitoz* Wellabellazaitoz*   [s 4] 2140/3 B 0 21.1g 177
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-8 ArkCrazylittlediva* ArkCrazylittlediva*   [s 4] 2080/8 C 5 17.3 222
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-7 Ark Born As Twin* Ark Born As Twin*   [h 3] 2080/3 D 5 20.2g 32
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-3 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2180/6 C 4 29.2g 67
2017-04-29 2017-04-29 Åby-2 Lex Lodney* Lex Lodney*   [h 9] 2160/9 C 7 23.9 402
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-10 Yankee Frecel* Yankee Frecel*   [v 6] 3140/4 D 3 16.8 716
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-7 Prins Tom* Prins Tom*   [v 9] 1660/5 B 0 24.5 67
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Monaco Royal Curse* Monaco Royal Curse*   [v 6] 1640/7 C 0 14.4 266
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-9 Victor Ideal* Victor Ideal*   [v 7] 2160/4 D 0 23.5g 99
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-5 Neslands Tron* Neslands Tron*   [v 8] 2660/4 B 5 28.5 40
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-4 Veels Netta* Veels Netta*   [s 7] 2660/5 B 5 29.8g 53
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-2 Cheeky Superb* Cheeky Superb*   [v 7] 2140/1 D 4 16.0 257
2017-03-10 2017-03-10 Romme-3 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2140/2 D 0 35.5g 25
2017-03-10 2017-03-10 Romme-2 Tyholt Stjernen* Tyholt Stjernen*   [v 5] 2660/15 B 4 35.2g 150
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-3 Kilerauen* Kilerauen*   [h 5] 2180/8 A 2 27.8 29
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-2 Wellabellazaitoz* Wellabellazaitoz*   [s 4] 2140/4 C 6 19.5 302
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-5 Kilerauen* Kilerauen*   [h 5] 2660/6 B 3 30.0 45
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-5 Flashing Boko* Flashing Boko*   [v 6] 2140/6 B 3 14.7 25
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-4 Norva Young* Norva Young*   [s 6] 2640/1 D str
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-3 Aicha Ravina* Aicha Ravina*   [s 3] 2140/7 B 3 15.7 29
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Skrei Stjerna* Skrei Stjerna*   [s 7] 2140/5 D 0 33.0g 154
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-6 Troll Ronja* Troll Ronja*   [s 6] 2160/4 A 1 27.7 13
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Fjeld Gutten* Fjeld Gutten*   [v 6] 2640/5 B 0 g 114
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2140/8 D 0 271
2018-11-03 2018-11-03 Romme-8 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 6] 2140/2 C 0 27.0g 26
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-7 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2080/7 C 0 52
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 4] 2080/9 B 1 15.2 81
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 Vesle Moi* Vesle Moi*   [s 6] 2480/9 D 0 g 187
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-6 Aptitude* Aptitude*   [s 6] 2140/7 B 0 g 117
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-5 Red Bar* Red Bar*   [h 5] 1640/4 B 1 12.9 21
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-1 Furderud Prinsen* Furderud Prinsen*   [h 3] 2160/9 B 0 47
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-7 Sol Faksa* Sol Faksa*   [s 7] 2160/8 B 5 25.4 174
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 4] 1680/3 B 1 16.5 51
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-8 Difficult to Catch* Difficult to Catch*   [s 3] 2100/11 C 0 g 369
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 Löv Teddy* Löv Teddy*   [v 5] 2480/9 A 3 30.2 12
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/1 D 0 20.7 137
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-1 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2480/2 B 1 15.4 37
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-8 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2160/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-8 Löv Teddy* Löv Teddy*   [v 5] 2160/3 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-6 Hez so Perfect* Hez so Perfect*   [h 6] 2140/7 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-5 Visitor* Visitor*   [h 4] 2140/1 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-3 Kim Klipp Kim Klipp   [s 6] 1640/11 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-2 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 4] 1640/7 D 0
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-4 Skrei Stjerna* Skrei Stjerna*   [s 7] 1640/7 C 0 g 148
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-5 Lex Odin* Lex Odin*   [h 5] 2160/7 C 0 28.1g 80
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-2 Lystad Odin H.* Lystad Odin H.*   [h 3] 1660/9 A 0 32.5g 103
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 Ludvig H.M.* Ludvig H.M.*   [h 4] 2180/11 A 2 27.8 49
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-7 Spik N.O. Spik N.O.   [v 7] 2660/11 D 0 27.6 1691
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-5 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 6] 2140/5 B 1 25.8 14
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-6 Holte Kongen* Holte Kongen*   [h 3] 2140/6 D 1 30.3 35
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-8 Löv Teddy* Löv Teddy*   [v 5] 2160/12 A 3 30.7 18
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 7] 2640/1 D 7 16.6 564
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-3 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2140/4 C 6 29.3 63
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-2 LightningExclusive* LightningExclusive*   [h 4] 1640/11 B 1 15.9 41
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-1 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2140/1 D 3 15.4 67
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-2 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 3] 2140/8 C 0 35.2 259
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-9 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 4] 2140/8 D 0 27.5g 1849
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-7 Särpefanten* Särpefanten*   [h 13] 2140/1 C 3 21.9 340
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-5 Mai Oda* Mai Oda*   [s 4] 2140/9 D 0 g 475
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-8 Carte Cachet* Carte Cachet*   [s 4] 2100/6 C 2 17.0 41
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2100/4 B 1 15.1 42
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-4 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2540/10 A 1 29.6 28
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-9 Kaffelars* Kaffelars*   [v 5] 2100/2 A 0 g 17
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-4 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 4] 2140/5 D 6 25.9 63
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-1 Mai Oda* Mai Oda*   [s 4] 2140/6 C 3 27.6g 606
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/9 C 0 g 220
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-3 Rolls Royal Rolls Royal   [h 4] 2140/7 D 0 15.0 979
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-6 Särpefanten* Särpefanten*   [h 13] 2160/8 B 4 22.7 125
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Free Million* Free Million*   [h 5] 1640/2 D 4 13.8 334
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-4 Opseth Sarvvis* Opseth Sarvvis*   [v 6] 1660/10 A 5 29.2 65
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Sugar Dream N.O.* Sugar Dream N.O.*   [s 4] 2140/4 D 0 18.6g 336
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-11 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2120/11 A 0 31.9g 24
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-10 Carte Cachet* Carte Cachet*   [s 4] 2100/1 C 0 g 147
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-9 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 6] 2100/8 C 3 28.1 18
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-8 Söyset Kaiser* Söyset Kaiser*   [h 9] 2160/11 C 0 26.4 477
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-7 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/1 D 0 26.5 374
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 5] 2180/11 A 1 25.0 17
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-4 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 4] 2140/6 D 2 25.8 438
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 3] 1660/12 A 1 31.2 18
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-5 Engli Ilmina* Engli Ilmina*   [s 9] 2480/1 D 0 g 376
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-10 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2080/1 D str
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-9 Captain Morgan* Captain Morgan*   [v 4] 2080/7 D 0 14.7 231
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-8 Kaffelars* Kaffelars*   [v 5] 2100/9 A 0 g 47
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-6 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2100/1 D 1 29.0 25
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-4 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2100/4 C 1 13.7 247
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-6 Real Superb* Real Superb*   [v 6] 1640/12 C 0 14.3 238
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-2 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/14 B 2 26.9 154
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-1 Norva Jacase* Norva Jacase*   [s 8] 2140/7 D 0 15.6 1000
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-1 Red Bar* Red Bar*   [h 5] 1640/1 C 6 13.8 78
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-11 Yankee Frecel* Yankee Frecel*   [v 7] 2140/9 C 4 13.4 301
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Spikeld Rapp* Spikeld Rapp*   [v 7] 2160/13 C 7 34.0 866
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-1 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 7] 2160/6 C 0 16.7 328
2018-05-18 2018-05-18 Romme-7 Tante Ragnhild* Tante Ragnhild*   [s 7] 2140/10 D 4 24.4 113
2018-05-18 2018-05-18 Romme-5 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2140/1 C 2 14.7 203
2018-05-18 2018-05-18 Romme-2 Holte Kongen* Holte Kongen*   [h 3] 1640/2 D 2 33.4g 22
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-4 Lex Odin* Lex Odin*   [h 5] 2660/9 A str
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-2 Rådim Faksen* Rådim Faksen*   [h 5] 2120/14 A 2 28.9 38
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-10 Ludvig H.M.* Ludvig H.M.*   [h 4] 2140/1 C 3 31.5 185
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-8 Sikvelands Svarten* Sikvelands Svarten*   [h 6] 2160/5 C 6 25.8 281
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Lex Lodney* Lex Lodney*   [h 10] 2160/12 B 2 23.4 123
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-8 Just Like Messi* Just Like Messi*   [v 5] 1640/9 D 3 14.7 402
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-4 California Estelle* California Estelle*   [s 6] 2640/12 D 0 18.0g 348
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-3 Bol Odin* Bol Odin*   [v 5] 2160/6 B 0 30.3g 153
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-2 Free Million* Free Million*   [h 5] 1640/5 C 3 12.8 118
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-5 Giant Dream's* Giant Dream's*   [h 6] 2140/2 D 7 15.7 1134
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-4 Lex Odin* Lex Odin*   [h 5] 2160/8 C 0 29.4g 130
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2160/5 D 7 27.5 626
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 Öygard Pål* Öygard Pål*   [v 4] 2660/12 C 0 32.1g 40
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-5 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2100/3 C 6 14.9 186
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Kaffelars* Kaffelars*   [v 5] 2140/8 B 2 32.9g 80
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-7 Difficult to Catch* Difficult to Catch*   [s 3] 2140/10 D 5 18.3 656
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-6 Star's Gift* Star's Gift*   [v 4] 2140/6 D 2 17.8 131
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-3 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/10 D str
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-4 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2140/10 A 4 17.1 129
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 Harald* Harald*   [v 5] 2160/10 A 3 31.5 36
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-10 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2640/1 C 0 56
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 Tin Spika* Tin Spika*   [s 7] 2140/2 C 0 36.4 33
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 Good Luck* Good Luck*   [s 4] 1640/5 C str
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-1 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2140/4 A 2 17.9 97
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-9 Avery* Avery*   [h 8] 1640/11 D 0 13.8 78
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-5 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 1680/11 C str
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-3 Astrid L.Cheri Astrid L.Cheri   [s 4] 2140/4 C 6 17.3 491
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-1 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 3] 2140/9 B 7 19.0 576
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-8 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/2 D 0 29.0g 321
2019-12-12 2019-12-12 Åby-9 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2180/9 D 0 17.8 682
2019-12-12 2019-12-12 Åby-8 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/9 C 7 16.8 365
2019-12-12 2019-12-12 Åby-3 Dansken* Dansken*   [v 4] 2140/2 C 3 15.0 42
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-10 Backgammon* Backgammon*   [v 6] 2140/12 D str
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-9 Larry Joe* Larry Joe*   [v 5] 1640/5 D 6 15.9 159
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-7 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 1640/2 D 2 30.7 52
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 7] 2160/6 C 0 21.0 905
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-2 Difficult to Catch* Difficult to Catch*   [s 4] 2640/5 D 4 19.6 151
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-1 Aske Eira* Aske Eira*   [s 3] 2180/9 C 0 39.5g 414
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-5 Bona Fide* Bona Fide*   [v 5] 2140/7 B 5 18.0 25
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-4 Orlando Fortis* Orlando Fortis*   [v 6] 2640/11 C 3 18.0 431
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 8] 2140/7 D 0 18.3g 789
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-1 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 3] 2140/4 C 5 20.0 1380
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-9 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 1640/4 C 1 17.0 186
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-7 Magic Bråten Magic Bråten   [v 6] 1640/4 C 5 14.3 55
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-6 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2140/5 D 6 15.7 1499
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-12 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 7] 3160/4 C 0 16.7 706
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-3 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/8 B 4 17.3 104
2019-11-29 2019-11-29 Romme-4 Stumne Luna* Stumne Luna*   [s 8] 1640/9 D 0 27.0g 566
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-9 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/4 A 6 27.0 49
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-5 Crunch Classic* Crunch Classic*   [v 8] 2640/7 D 0 17.1 472
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-4 Junilane Junilane   [s 7] 2140/4 C 0 16.7 988
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-3 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 2160/6 D 0 30.5g 496
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-2 Sister of Mercy* Sister of Mercy*   [s 6] 2140/7 C 1 17.2 38
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-1 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 2] 1640/2 B 5 17.4 44
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-4 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 3160/4 C 0 18.7g 305
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-2 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 2160/4 A 3 30.0g 20
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-10 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 3140/3 D 4 17.6 126
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-9 Quick Crown* Quick Crown*   [v 7] 2140/4 D 0 16.4 284
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-8 Galaxy W.* Galaxy W.*   [s 6] 2160/8 A str
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-6 Dansken* Dansken*   [v 4] 2140/7 B 1 14.6 25
2019-11-14 2019-11-14 Åby-6 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/7 B 4 17.2 105
2019-11-14 2019-11-14 Åby-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2640/11 D 0 16.5 553
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-5 Red Adair* Red Adair*   [v 4] 2140/9 B 6 21.0g 112
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-4 Lindamin Lindamin   [s 9] 2140/1 D 0 21.7 991
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-2 Magic Bråten Magic Bråten   [v 6] 2140/4 C 4 16.4 243
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-7 Karen Victory Karen Victory   [s 5] 2160/9 D 0 19.3 521
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-6 Sister of Mercy* Sister of Mercy*   [s 6] 1640/9 D 1 17.0 139
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-2 Dansken* Dansken*   [v 4] 2140/5 C 0 g 23
2019-11-06 2019-11-06 Åby-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2640/11 D 6 15.2 704
2019-11-06 2019-11-06 Åby-7 Avery* Avery*   [h 8] 1640/1 D 4 12.7 301
2019-11-06 2019-11-06 Åby-6 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 7] 2160/8 C 6 14.5 268
2019-11-06 2019-11-06 Åby-1 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 2] 1640/11 B 7 17.3 35
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-12 Frick* Frick*   [v 5] 2640/9 D 0 16.3 691
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-6 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2140/7 D 0 15.0 1590
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-5 Ribot* Ribot*   [v 3] 2100/10 B str
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-4 Let'sTake a Selfie* Let'sTake a Selfie*   [s 5] 2100/3 C str
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-1 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 2] 1640/7 C 1 17.9 21
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-5 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2180/5 D 2 24.2 83
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-3 Juni Jo Juni Jo   [v 3] 1660/3 C 5 29.7g 200
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-6 Brenne Blesa* Brenne Blesa*   [s 4] 1640/5 D str
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-1 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2160/7 C 5 16.0 55
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-7 Ros Son* Ros Son*   [h 4] 2160/3 B 0 g 130
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-6 Larry Joe* Larry Joe*   [v 5] 2140/5 C 0 g 196
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 5] 1640/10 A str
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-7 Fixie Fixie   [s 7] 2100/11 D 4 15.5 170
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-4 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 2080/2 D 6 30.4g 96
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2080/8 C 0 15.7 282
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-10 Jula du Cash Jula du Cash   [v 4] 1640/5 B 0 g 48
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-7 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 1640/10 D 6 13.8 527
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-5 Sotika Sotika   [s 6] 2140/9 D 0 16.0 547
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-4 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 2180/15 D 6 30.7g 485
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-2 La Coquette Zon La Coquette Zon   [s 3] 2140/8 B 7 19.7 295
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-9 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2140/4 D 2 15.0 699
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-8 M.T.Joinville M.T.Joinville   [v 8] 2640/8 D 5 14.4 85
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-6 Golden Gait Golden Gait   [v 5] 2660/5 B str
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-5 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/1 B 2 25.1 31
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-2 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 2140/3 A 1 29.7 14
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-9 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2640/10 B 0 g 36
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-7 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/7 B 2 24.4 26
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-7 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 1680/1 C 1 27.2 22
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-4 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2080/1 C 3 14.9 248
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-4 Hepburn B.R.* Hepburn B.R.*   [s 4] 2140/5 D 0 g 306
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-2 Lille Olga* Lille Olga*   [s 5] 2160/12 A 1 26.1 113
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-9 Nellie Laday Nellie Laday   [s 7] 2160/7 D 0 23.9 379
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-8 Spiksnerta* Spiksnerta*   [s 3] 2140/1 C 2 30.6 44
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-6 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 7] 2160/13 B 1 14.7 52
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-1 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 7] 2640/7 B 0 17.7 558
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-8 Ingerö Mari* Ingerö Mari*   [s 9] 2140/1 C 3 25.7 344
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-5 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2660/11 A 2 16.2 32
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 1640/4 D 5 13.6 152
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-2 Stensvik Teddy'n* Stensvik Teddy'n*   [h 5] 2640/6 D 0 g 72
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-5 Tangen Björg* Tangen Björg*   [s 4] 2140/1 B 0 g 40
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-7 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/6 B 0 g 214
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-7 Sotika Sotika   [s 6] 2140/5 D 7 15.3 1133
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-8 Troll Ronja* Troll Ronja*   [s 7] 1640/1 B 0 24.8g 27
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-1 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2180/3 B 1 24.0 33
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-8 G.K.Aviatris G.K.Aviatris   [s 3] 2140/1 D 3 17.6 301
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-6 William Tinghöj William Tinghöj   [v 8] 2640/1 D 7 16.1 1345
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-2 Spiksnerta* Spiksnerta*   [s 3] 2140/5 C 2 30.9 319
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 1680/12 B 4 14.2 102
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-6 Rådim Faksen* Rådim Faksen*   [h 6] 2480/3 C 0 g 59
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-5 Hasek Boko* Hasek Boko*   [v 5] 2080/9 B 0 g 157
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-3 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2080/11 C 0 16.6g 374
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-9 Säther Lomen* Säther Lomen*   [h 4] 2140/8 D 0 28.0g 1601
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-7 Särpefanten* Särpefanten*   [h 14] 2140/11 D 0 24.3 193
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Soros Kronos* Soros Kronos*   [v 8] 4140/1 D 0 g 420
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-6 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 5] 1700/12 C 0 19.9g 84
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-5 Sugar Fine Lady* Sugar Fine Lady*   [s 3] 1700/5 C 0 19.4g 210
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Rådim Faksen* Rådim Faksen*   [h 6] 2140/11 A 2 28.0 46
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-3 Eclair Sisu Eclair Sisu   [s 5] 2100/7 A 0 69
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Easy Credit N.O.* Easy Credit N.O.*   [s 3] 2100/12 D 4 18.6 352
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-4 Säther Lomen* Säther Lomen*   [h 4] 2140/5 D 6 27.4 404
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-1 Pinsleterna* Pinsleterna*   [s 4] 2140/1 C 0 33.5g 188
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-8 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2160/14 A 3 24.4 83
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-4 Rapp Teddy* Rapp Teddy*   [v 6] 2660/7 B str
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-1 Pelle Baron* Pelle Baron*   [h 3] 2160/5 D 8 36.2g 308
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/3 C 5 17.7 56
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Red Bar* Red Bar*   [h 6] 2160/14 A 5 13.8 60
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Modijerva* Modijerva*   [s 6] 2160/9 C 0 g 776
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Visentini* Visentini*   [v 5] 1640/8 C 3 13.7 119
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-10 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2500/5 C 1 17.1g 37
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Royal Sensation E.* Royal Sensation E.*   [s 8] 2100/7 D 1 17.6 110
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-7 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 5] 1700/2 B 0 g 27
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Stensvik Teddy'n* Stensvik Teddy'n*   [h 5] 2100/1 D 0 g 103
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-4 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2100/7 B 0
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-2 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2920/7 B 1 29.0 14
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-9 Faks Nils Faks Nils   [v 11] 2140/10 D 0 26.9 119
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-6 Smeds Alva Smeds Alva   [s 7] 1640/11 D 5 25.9 711
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-4 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/5 B 3 24.4 51
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-3 Myrviks Pjokken* Myrviks Pjokken*   [v 4] 1640/9 D 5 36.2g 269
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-1 Gateruds Nylon Gateruds Nylon   [v 4] 2100/6 B str
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-7 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 8] 1700/7 D str
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-6 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 12] 2520/8 D 4 16.6 522
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-5 Solhöyulven* Solhöyulven*   [v 6] 2140/10 C 8 31.7 79
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-6 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2520/8 A 1 26.6 29
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-8 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2880/2 B 3 16.4 172
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2160/3 C 1 15.8g 28
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-8 Sassy Girl* Sassy Girl*   [s 3] 2160/5 B 2 16.7 29
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Le Rapide* Le Rapide*   [v 5] 2140/3 D 1 14.5 144
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-5 Just Like Messi* Just Like Messi*   [v 6] 1640/5 C 3 12.3 49
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-1 Red Bar* Red Bar*   [h 6] 2140/5 B 1 14.2 23
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-1 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 1640/4 D str
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Wicky of my Heart* Wicky of my Heart*   [s 3] 2080/11 D 0 20.6g 123
2019-06-14 2019-06-14 Romme-8 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/5 B 1 24.3 30
2019-06-14 2019-06-14 Romme-6 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 3160/9 A 1 27.2 16
2019-06-14 2019-06-14 Romme-5 Pinsleterna* Pinsleterna*   [s 4] 2140/2 C 5 31.0g 22
2019-06-14 2019-06-14 Romme-4 Säther Lomen* Säther Lomen*   [h 4] 2140/3 D 0 g 615
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-1 Sugar Fine Lady* Sugar Fine Lady*   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 651
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-7 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 2140/4 D 0 g 289
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-3 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2640/1 B 2 26.9 16
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-2 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2140/10 D str
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-7 Golden Gait Golden Gait   [v 5] 2140/4 C 0 g 861
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Red Adair* Red Adair*   [v 4] 2140/8 C 0 g 312
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Arverud B.E.T.* Arverud B.E.T.*   [s 5] 2140/1 C 1 31.7 135
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-9 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 4] 1680/9 A 2 26.9 23
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-7 Mai Oda* Mai Oda*   [s 5] 2140/4 D 0 g 57
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Tangen Siri* Tangen Siri*   [s 4] 2140/2 D 3 29.2 329
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Frick* Frick*   [v 5] 2140/9 D 2 15.7 121
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-2 Sugar Fine Lady* Sugar Fine Lady*   [s 3] 2140/1 D 5 19.8 849
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-7 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/5 A 0 26.8g 24
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-9 DontgivemeChocolat* DontgivemeChocolat*   [h 5] 2140/10 D 0 13.9 159
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-8 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2140/3 D 0 g 93
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-6 Lord Coral* Lord Coral*   [v 7] 2640/10 D 0 g 589
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-2 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 4] 2180/12 D 3 29.7 54
2019-05-02 2019-05-02 Åby-4 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2660/5 C 0 16.0 204
2019-05-02 2019-05-02 Åby-8 Rushlight Face* Rushlight Face*   [h 6] 2140/3 C 6 14.5 34
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-6 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 2140/10 D 7 14.6 830
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-6 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2160/5 B 2 25.5 17
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-3 Pinsleterna* Pinsleterna*   [s 4] 2140/1 C 1 30.7 29
2019-04-27 2019-04-27 Åby-2 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 6] 2140/1 A 2 23.5 80
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-7 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 4] 2640/3 C 6 33.4g 18
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-5 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2140/1 B 2 16.4 97
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 3140/2 D 3 15.3 1049
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-6 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 6] 1660/11 A 3 22.3 50
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-3 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 5] 2140/11 D 0 g 61
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-1 Avery* Avery*   [h 8] 2140/1 D 0 13.4 170
2019-04-07 2019-04-07 Romme-7 Sassy Girl* Sassy Girl*   [s 3] 2140/9 D str
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/9 A str
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/4 C 1 26.8 20
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-2 Norheim Atlas* Norheim Atlas*   [v 6] 2140/1 C 6 33.4 200
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Sugar Dream N.O.* Sugar Dream N.O.*   [s 5] 2160/8 B str
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-4 Time for Money* Time for Money*   [h 4] 2140/11 C 1 15.9 41
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-3 Vivienne* Vivienne*   [s 5] 1640/9 C 3 15.5 112
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-9 Gone With the Wine* Gone With the Wine*   [v 3] 2140/1 C 3 15.9 59
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-3 So What S.I.R. So What S.I.R.   [s 4] 2140/2 B 6 17.7 110
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-6 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/5 A 2 17.0 41
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 2140/5 C 0 21.5 251
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-8 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 2140/4 C 2 15.7 56
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-2 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2180/11 C 0 g 111
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-1 Tyes Garfield Tyes Garfield   [v 4] 2140/1 C 7 17.7 197
2020-12-16 2020-12-16 Åby-6 Carotene Carotene   [v 5] 2140/4 D 0 14.7 725
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-4 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/5 B 2 17.0 88
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-1 Cromwin Cromwin   [h 3] 2140/3 C 0 g 526
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-7 Fixie Fixie   [s 8] 2160/4 B 5 15.4 454
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-3 Spot On* Spot On*   [s 4] 2140/7 D 0 18.7 246
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-2 Cool Runnings* Cool Runnings*   [s 3] 1640/6 C 6 15.6 137
2020-12-10 2020-12-10 Åby-1 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2160/10 A 8 18.1 96
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-5 One in a Million* One in a Million*   [h 2] 1640/6 D 0 g 449
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-3 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 1640/7 B 0 g 232
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-2 Muscles'n Genius* Muscles'n Genius*   [s 3] 2140/1 A 2 17.8 51
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-1 Lykkje Silje* Lykkje Silje*   [s 4] 2160/9 A 1 31.8 25
2020-12-05 2020-12-05 Åby-2 Tjomsensin Tjomsensin   [v 5] 2140/2 D 6 30.7 210
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-2 Stormjerven* Stormjerven*   [h 3] 2180/11 A 1 29.1g 13
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-6 Fixie Fixie   [s 8] 2160/9 A 7 20.0 280
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-5 B.B.Solrun* B.B.Solrun*   [s 4] 2160/6 B 0 g 70
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-4 Orlando Fortis* Orlando Fortis*   [v 7] 2660/12 B 0 g 154
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-3 Cool Runnings* Cool Runnings*   [s 3] 2140/5 C 3 20.7g 107
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 1640/4 D 0 15.2 157
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-8 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 7] 2140/5 D 0 17.2 309
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-7 Boots Hanson* Boots Hanson*   [v 3] 2140/9 C 3 18.1 128
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-9 Rushmore Face* Rushmore Face*   [v 7] 2140/9 B 7 12.5 685
2020-11-25 2020-11-25 Åby-6 Ateeco Degli Dei Ateeco Degli Dei   [v 4] 1640/6 D 0 15.9 425
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-9 Aske Eira* Aske Eira*   [s 4] 1640/3 C 1 27.3 97
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-6 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2140/3 D 4 32.9 29
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-5 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/8 D 3 17.4g 101
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-3 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2140/3 D 7 16.3 194
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-2 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 1640/5 C 0 g 136
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-1 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2140/6 D 0 g 403
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-5 Akermann* Akermann*   [v 8] 2640/12 C 0 16.7 943
2020-11-19 2020-11-19 Åby-5 Aperitif Aperitif   [v 5] 2140/11 C str
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-4 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 6] 2640/8 D 7 16.4 85
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-3 Fleur Mearas Fleur Mearas   [s 5] 2140/12 B 0 15.3g 248
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-2 Clear As Mud Clear As Mud   [s 3] 2140/11 D 0 16.8 314
2020-11-11 2020-11-11 Åby-8 Upcoming Artist Upcoming Artist   [v 6] 2640/11 C 0 15.3 621
2020-11-11 2020-11-11 Åby-3 Karlotta Karlotta   [s 3] 2160/6 B 0 18.0 96
2020-11-11 2020-11-11 Åby-2 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 8] 2180/7 C 0 26.7g 301
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-8 All Reasons All Reasons   [v 8] 2640/8 D 0 15.8 1382
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-5 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2140/8 D 4 16.4 373
2020-11-06 2020-11-06 Romme-10 Vai Piano Vai Piano   [v 7] 2140/11 D 0 17.7 712
2020-11-06 2020-11-06 Romme-6 Best Ruggen* Best Ruggen*   [v 8] 2160/6 D 3 25.5 202
2020-11-06 2020-11-06 Romme-5 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 1640/4 B 2 12.2 60
2020-11-05 2020-11-05 Åby-7 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [v 7] 2640/5 D str
2020-11-05 2020-11-05 Åby-4 Carmen Division* Carmen Division*   [s 5] 2140/8 D 5 15.1 763
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-8 Personal Goals* Personal Goals*   [v 7] 2160/15 A 8 15.6 170
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-7 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/11 A 5 15.4 83
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-6 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 6] 2140/5 D 4 13.6 265
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-4 Montego Bay* Montego Bay*   [v 4] 2660/9 C 0 g 26
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-1 One in a Million* One in a Million*   [h 2] 2140/7 B 1 17.9 37
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-4 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 2140/10 A 2 15.3 32
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-8 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2100/12 A 2 16.7 66
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-5 Kinas Turbo Viking Kinas Turbo Viking   [v 8] 2080/10 B 2 18.0 418
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-4 Fixie Fixie   [s 8] 2080/2 A 0 17.6 72
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-3 Charming Charming   [v 4] 2080/2 B str
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-2 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [v 5] 2500/12 D 0 32.8g 930
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-7 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 7] 2160/3 C 7 27.0 442
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-5 Prinsen* Prinsen*   [h 3] 1640/1 C 2 25.5 24
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-6 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2160/3 D 1 33.9 28
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-5 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2140/11 C 0 17.9g 168
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-3 Dansken* Dansken*   [v 5] 2140/7 C 3 15.0 66
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-8 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 3140/2 C 0 18.1 60
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-4 Carmen Division* Carmen Division*   [s 5] 1640/2 D 0 g 163
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-7 Fanny Love Fanny Love   [s 6] 2140/10 D 0 25.4g 1379
2020-10-22 2020-10-22 Åby-7 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 6] 2140/8 D 0 15.9 881
2020-10-22 2020-10-22 Åby-6 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2160/9 B 6 16.1 62
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-8 Karen Victory Karen Victory   [s 6] 2140/4 C 0 g 257
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-7 Beluga N.O.* Beluga N.O.*   [s 4] 2140/1 A 1 16.9 24
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-5 Kadabra Dream* Kadabra Dream*   [v 4] 2160/15 B 1 17.3 61
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-4 Frick* Frick*   [v 6] 1640/7 C 4 14.1 145
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-3 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2140/8 D 0 g 181
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-2 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2140/2 D str
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-1 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 6] 2140/4 D 3 15.0 231
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2140/12 D 0 14.7g 365
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-7 Carmen Division* Carmen Division*   [s 5] 1660/13 B 0 g 273
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-5 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 2160/13 D str
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-3 Bright Memphis* Bright Memphis*   [v 6] 2160/13 B str
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-1 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2140/1 C 1 16.8 436
2020-10-15 2020-10-15 Åby-7 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 1640/12 A 0 g 160
2020-10-15 2020-10-15 Åby-6 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/4 C 3 13.9 84
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-8 Next Game* Next Game*   [v 6] 2140/6 C 4 14.7 228
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-6 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 2140/4 C str
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-5 Roc Star Joli Roc Star Joli   [v 4] 2140/2 C 6 15.1g 115
2020-10-09 2020-10-09 Romme-6 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 2220/12 A 0 g 268
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 So What S.I.R. So What S.I.R.   [s 4] 2140/9 D 0 18.9 1648
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-1 Birk Lila* Birk Lila*   [s 4] 2140/7 A 7 35.1g 27
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-11 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2160/8 C 8 19.3g 102
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-9 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2640/1 D 0 17.3 1075
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-7 Aas Balder* Aas Balder*   [v 12] 2140/3 C 4 25.0 48
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-5 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 2700/9 A 4 26.5 85
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-2 Grimm Majyc Grimm Majyc   [v 4] 2160/11 A 4 17.4g 32
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-9 Calypso Coffee* Calypso Coffee*   [v 4] 2640/1 D 0 16.4 35
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-5 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 4] 2140/12 C 5 13.8 60
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-1 Jocelyn B.R.* Jocelyn B.R.*   [s 3] 2140/7 D 0 g 491
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-1 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 1640/10 A 2 13.7g 70
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-9 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 6] 2640/2 B 0 29.0 190
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-3 Modig Ripa* Modig Ripa*   [v 4] 2160/12 A 0 32.5g 278
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-2 Prinsen* Prinsen*   [h 3] 2140/6 C 5 27.2g 37
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-7 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 7] 2140/5 D 7 22.1 1156
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-5 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 3140/5 D 0 16.2 1017
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-3 Frick* Frick*   [v 6] 2140/10 C 0 16.6 715
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-8 Next Game* Next Game*   [v 6] 2160/7 D 1 15.2 123
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-6 Junius Taj Junius Taj   [v 6] 2140/1 D 0 21.6g 510
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-4 Ibra Boko* Ibra Boko*   [h 5] 2640/10 A 1 14.8 30
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-1 Rita Roc Rita Roc   [s 3] 2140/6 C 7 20.9 362
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-8 Klack Tore Klack Tore   [v 4] 2180/14 A 0 30.4g 45
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-5 Prinsen* Prinsen*   [h 3] 1640/1 C 1 26.7 16
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-2 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/4 B 1 15.5 50
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-1 Fransisca Ravina* Fransisca Ravina*   [s 2] 2140/7 C 0 g 156
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-9 Junius Taj Junius Taj   [v 6] 2640/2 D 0 g 944
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-5 Harald* Harald*   [v 7] 1660/13 B 4 24.9 227
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-7 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2140/1 B 3 13.3 275
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-6 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 3160/6 B 4 15.5 50
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-3 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 2180/11 A 0 g 22
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-1 Klack Vidar Klack Vidar   [v 3] 2140/4 C 5 32.2g 151
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-5 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 1640/1 C 3 14.3 191
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-2 Calypso Coffee* Calypso Coffee*   [v 4] 2140/10 A 1 14.2 40
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-10 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 2640/11 B 0 g 414
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-7 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 1640/7 A 1 12.1 33
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-12 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2160/9 D 0 g 1089
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-6 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 6] 2160/10 D 5 23.6 637
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-4 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 2140/1 C str
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-7 Fransisca Ravina* Fransisca Ravina*   [s 2] 1640/8 D 5 19.0 446
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-4 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2160/8 C 6 14.0 289
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-2 Glazier's Support* Glazier's Support*   [v 7] 1609/12 C 3 13.1 336
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-7 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 3] 2140/4 B 1 29.2 44
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-9 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 5] 2180/15 A 2 28.1 32
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-5 Jocelyn B.R.* Jocelyn B.R.*   [s 3] 2140/2 D 7 16.3 130
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-8 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 2100/10 A 2 15.9 51
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-7 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 4] 2480/1 C 1 15.6 53
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-6 Junius Taj Junius Taj   [v 6] 2100/5 A 6 18.2 242
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-5 Roberto Brazz* Roberto Brazz*   [v 6] 2100/9 A 5 15.0 104
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-2 Rive Sjur* Rive Sjur*   [h 5] 2100/7 B str
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-1 Thai Arya* Thai Arya*   [s 3] 2080/1 C 1 16.4 44
2020-07-30 2020-07-30 Åby-10 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 2640/3 D 3 16.2 63
2020-07-30 2020-07-30 Åby-6 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2140/7 D 0 g 1224
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-4 Lykkje Tuva* Lykkje Tuva*   [s 3] 2140/8 B 2 31.6 51
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-2 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 3] 2140/7 B 1 29.9 15
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-4 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 1700/12 A 2 14.8g 137
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-3 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 2120/11 A 0 g 58
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-1 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2100/1 D 6 36.5g 14
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-7 Harald* Harald*   [v 7] 1720/11 A 1 26.9 161
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-7 Fixie Fixie   [s 8] 1660/8 D 5 12.8 513
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-6 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 2520/8 A 1 15.4 20
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-5 Calypso Coffee* Calypso Coffee*   [v 4] 1700/1 C 4 16.2g 48
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-4 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2120/7 C 2 29.7 175
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-3 Absolutelynoexcuse* Absolutelynoexcuse*   [v 8] 2100/7 D 5 15.0 585
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-2 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 4] 2100/11 C 4 15.8 132
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-1 Jocelyn B.R.* Jocelyn B.R.*   [s 3] 2100/8 D 1 19.2 31
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-2 Jonathan Bank A.B.* Jonathan Bank A.B.*   [h 3] 2140/10 D 3 13.7 159
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-10 Ural Ural   [h 7] 2140/2 D 5 12.9 249
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-6 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 2160/4 D 5 14.2 1280
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-4 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 2180/10 A 0 25.3 156
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-3 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 6] 2140/6 D 0 g 158
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-9 Tor N.O.* Tor N.O.*   [h 3] 2140/4 C 4 34.5g 76
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-7 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 2160/8 B 0 29.9g 98
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-6 Zolo Sensation Zolo Sensation   [v 6] 2140/5 C 0 16.2 359
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-5 Blue Max Inn Blue Max Inn   [v 4] 2140/3 C 0 16.4 229
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-2 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 6] 2140/10 B 2 15.5 1107
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-11 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 2100/6 B 2 15.8 192
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-8 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2100/10 D 0 13.6 601
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-4 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 7] 2609/12 B 5 15.1 589
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-3 Better than Most Better than Most   [s 7] 2100/10 A 4 16.7 137
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-2 Surr Surr   [v 5] 2080/10 B 5 17.5 129
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-1 Lykkje Tuva* Lykkje Tuva*   [s 3] 1700/14 A 4 33.5g 27
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-7 Karen Victory Karen Victory   [s 6] 2080/7 D 7 16.5 454
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-5 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 3] 2140/6 B 3 16.8 48
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-4 Arc en Ciel Arc en Ciel   [s 6] 2140/2 D 2 14.5 258
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-2 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 1660/13 D 0 30.2g 64
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-8 Better than Most Better than Most   [s 7] 1640/2 D 5 15.6 55
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-6 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 7] 2160/15 D 0 g 1568
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-10 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 8] 2140/10 B 4 26.2g 60
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-4 Klack Blixten Klack Blixten   [v 7] 1640/8 D 3 25.9 1737
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2160/10 C 2 14.2 62
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-8 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 3] 2140/2 C 2 15.2 180
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-7 Rushlight Face* Rushlight Face*   [h 7] 2140/11 C 7 15.0 196
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-6 On Track Paul* On Track Paul*   [h 5] 1640/11 C 0 g 90
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-5 Hauan Hera* Hauan Hera*   [s 7] 2140/11 D 0 27.8 247
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-1 SweetCaroline E.P.* SweetCaroline E.P.*   [s 4] 2140/4 D 0 g 87
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-8 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 2640/8 A 0 16.2 25
2020-06-12 2020-06-12 Romme-10 Royal Unibrew* Royal Unibrew*   [v 5] 2140/5 C 4 15.0 104
2020-06-12 2020-06-12 Romme-7 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 5] 1640/5 C 0 27.9 68
2020-06-12 2020-06-12 Romme-6 Byske Philip Byske Philip   [h 4] 2180/13 A 0 28.0 2121
2020-06-12 2020-06-12 Romme-4 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 3180/14 A 2 26.4 13
2020-06-12 2020-06-12 Romme-3 Tin Indi* Tin Indi*   [s 4] 2140/3 C 0 176
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-9 Always On Time* Always On Time*   [v 7] 1640/6 D 5 11.5 53
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-1 Spot On* Spot On*   [s 4] 2140/10 B 6 16.9g 386
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-2 Boots Hanson* Boots Hanson*   [h 3] 2140/3 D 5 19.3g 297
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-6 Jonathan Bank A.B.* Jonathan Bank A.B.*   [h 3] 2140/7 C 1 16.4 74
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-5 Haugs Blesa* Haugs Blesa*   [s 5] 2140/7 D 0 35.2g 172
2020-06-05 2020-06-05 Romme-8 Tor N.O.* Tor N.O.*   [h 3] 2140/4 D 2 32.5 52
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-7 Thai Highway* Thai Highway*   [v 6] 1640/9 B 0 g 246
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-6 Frick* Frick*   [v 6] 2140/1 C 0 g 119
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-4 Acksjökungen Acksjökungen   [v 11] 2140/1 C 2 26.9 57
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-3 All Reasons All Reasons   [v 8] 2160/7 C 0 18.2 256
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-2 Fixie Fixie   [s 8] 2160/9 C 2 15.2 204
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-1 Lykkje Tuva* Lykkje Tuva*   [s 3] 1640/8 D 4 29.6 54
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-9 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 2140/2 D 0 16.8g 62
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-7 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 5] 2140/3 B 7 30.6g 15
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-5 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/1 B 0 19.5 136
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-6 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 1640/2 A 1 22.6 44
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-1 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 3] 2140/4 C 1 32.0 40
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-8 Juni Jo Juni Jo   [v 4] 1640/5 D