V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-2 Maybe Maven* Maybe Maven*   [s 5] 2080/9 B

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-6 Friggtor* Friggtor*   [v 6] 2140/6 0 34.0g 30
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-12 Odins Ess* Odins Ess*   [v 5] 1660/9 5 28.4 194
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-10 Quintero* Quintero*   [v 5] 1640/6 4 13.8 89
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Friggtor* Friggtor*   [v 6] 2160/9 4 26.7 210
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-1 Neslands Trine* Neslands Trine*   [s 5] 2140/3 3 31.8 179
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-11 Rigel Spik* Rigel Spik*   [v 7] 2680/5 B 1 36.1 17
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Kilerauen* Kilerauen*   [h 4] 2660/8 B str
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-6 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 1640/11 A 1 29.0 15
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-4 MölleslettensLinna* MölleslettensLinna*   [s 4] 2160/8 B 0 g 32
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-10 Kodran* Kodran*   [h 7] 2140/9 B 2 26.7 40
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 Rapptor* Rapptor*   [v 3] 2180/7 B 0 g 62
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-9 California Estelle* California Estelle*   [s 4] 2140/5 D 0 15.8g 275
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-7 Prins Philip* Prins Philip*   [v 7] 2660/4 B 6 28.6 159
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Lonfaks* Lonfaks*   [v 4] 2180/13 A 4 29.1 102
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Wikvinni* Wikvinni*   [s 5] 2160/6 C 0 26.8g 283
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2660/15 D 0 16.4 1745
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-7 Rapptor* Rapptor*   [v 3] 2140/2 C 3 31.2 61
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 T.B.'s Tröllgutt* T.B.'s Tröllgutt*   [h 4] 2640/2 D 3 28.4g 26
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-5 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2160/8 B 8 29.5g 94
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-8 Sandsjöns Igor* Sandsjöns Igor*   [h 5] 2640/9 A 4 16.0 82
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-9 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 3] 2140/3 C 2 33.3 76
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Victor Ideal* Victor Ideal*   [v 6] 2140/13 D 0 g 848
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2160/14 C 8 15.3 663
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-1 Nordby Fedra* Nordby Fedra*   [s 7] 2160/9 C 5 28.6 212
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 1640/10 D 4 12.6 464
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Midgårdsormen Midgårdsormen   [v 9] 1660/7 D 0 g 1314
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 Rapptor* Rapptor*   [v 3] 2160/6 D 3 31.8 122
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-8 Victor Ideal* Victor Ideal*   [v 6] 2140/7 C 1 16.3 391
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-7 Mollystjerna* Mollystjerna*   [s 6] 2140/4 B 2 30.4 46
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2140/6 C 4 14.6 155
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-10 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2160/9 B 4 14.9 130
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-3 Mollystjerna* Mollystjerna*   [s 6] 2160/4 B 1 29.8 52
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 8] 2140/2 D 6 14.5 745
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-7 Lex Lodney* Lex Lodney*   [h 8] 2140/4 C 3 22.7 158
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-3 Vesle Moi* Vesle Moi*   [s 4] 2640/10 A 2 30.9 86
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2140/7 B 7 31.9 70
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Sonador* Sonador*   [v 7] 2660/8 B 6 16.4 121
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Drivin* Drivin*   [h 7] 2160/9 C 0 g 117
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-7 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2160/9 C 3 30.7 35
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-6 After Burner After Burner   [s 7] 2140/7 C 0 17.5 617
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-2 Ingerö Mari* Ingerö Mari*   [s 6] 2140/2 D 7 27.4 819
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-7 Super Joe* Super Joe*   [v 4] 2080/5 D 0 16.9g 245
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Mollystjerna* Mollystjerna*   [s 6] 2100/4 B 4 32.5g 64
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Soltuns Kosmos* Soltuns Kosmos*   [v 7] 2160/7 C 4 33.3 65
2016-06-10 2016-06-10 Romme-2 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2140/1 B 2 32.6 24
2016-06-03 2016-06-03 Romme-10 Kolnes Kjell* Kolnes Kjell*   [h 5] 2140/2 D 4 27.7g 272
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 2140/6 C 4 28.6g 58
2016-06-03 2016-06-03 Romme-6 Gregorius* Gregorius*   [v 7] 1640/6 D 0 g 192
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-4 Super Joe* Super Joe*   [v 4] 2140/12 D 5 14.3 1473
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-5 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 2160/4 C 1 28.7 31
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-1 Nordby Fedra* Nordby Fedra*   [s 7] 1660/7 C 0 30.2 305
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Särpefanten* Särpefanten*   [h 11] 2180/15 D 0 775
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Lykkje Tveiten* Lykkje Tveiten*   [h 4] 2140/1 D 6 29.5 119
2016-04-10 2016-04-10 Romme-2 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 4] 2160/8 D 2 31.9g 19
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-7 Jerkeld Stjerna* Jerkeld Stjerna*   [s 5] 1660/7 C 6 25.7 188
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-8 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2180/9 B 2 32.9 72
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-1 Edelrappa* Edelrappa*   [s 5] 2140/7 B 2 34.5 36
2016-03-04 2016-03-04 Romme-2 Rusken Junior* Rusken Junior*   [v 5] 2640/4 B 0 g 64
2016-02-25 2016-02-25 Åby-8 Sonador* Sonador*   [v 7] 2660/5 A 0 16.8g 31
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-11 Sandsjöns Igor* Sandsjöns Igor*   [h 6] 2140/4 D 0 g 245
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-8 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 1640/7 B 3 25.0 88
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-4 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 1660/9 B 0 35.5 86
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-7 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 6] 2140/2 D 4 17.0 169
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-2 Time for Money* Time for Money*   [h 2] 1640/1 B 2 19.7 25
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 California Estelle* California Estelle*   [s 5] 2660/10 B 0 15.6 107
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Prinse Lindy* Prinse Lindy*   [s 6] 2140/1 D 0 32.8g 152
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Cochise N.O.* Cochise N.O.*   [v 5] 1640/7 D 6 14.3 517
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-7 Petrine* Petrine*   [s 7] 2140/2 D 0 27.5 334
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-2 Time for Money* Time for Money*   [h 2] 1640/9 C 3 17.0 85
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-8 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 2200/9 C 5 26.3g 107
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-5 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2160/9 B 1 28.3 108
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 California Estelle* California Estelle*   [s 5] 2660/11 B 0 15.3g 457
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-2 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2640/6 D 0 17.6 200
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-1 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2160/11 D 0 g 55
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-2 Jarli Sota* Jarli Sota*   [s 5] 2140/5 B str
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-5 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 2200/10 B 2 23.4 58
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-10 Stumne Luna* Stumne Luna*   [s 6] 2140/2 D 2 28.5 278
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2180/9 A 3 30.6 26
2017-09-08 2017-09-08 Romme-5 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2140/2 D 1 27.8 171
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-6 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2100/8 D 0 16.4 811
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-7 Vesle Sjur* Vesle Sjur*   [h 12] 2640/10 D 0 25.0 854
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-3 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2140/4 C 7 16.5 191
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-10 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/11 D 0 28.9g 1257
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-7 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2080/2 C 1 29.1 44
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-9 Påkka Håntas* Påkka Håntas*   [s 6] 2160/11 B 5 33.6 317
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-8 Hornnes Vilje* Hornnes Vilje*   [v 8] 1640/1 D 5 27.0 26
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-7 Mynte Rasmus* Mynte Rasmus*   [h 3] 2140/8 D 0 30.1g 956
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-5 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/4 C 5 29.7g 559
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-2 Stumne Luna* Stumne Luna*   [s 6] 2100/4 D 5 30.5g 129
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-7 Valborg* Valborg*   [s 7] 2140/5 D 4 28.3 31
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-7 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 5] 2160/4 D 0 26.0 338
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-5 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 1640/9 D 4 20.5 706
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-5 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/2 C 0 30.7g 140
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-9 Tyholt Stjernen* Tyholt Stjernen*   [v 5] 2140/1 C 5 33.0 48
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-6 Missing the Blues Missing the Blues   [h 6] 2140/15 C 6 15.0 554
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-5 Skylander Hill* Skylander Hill*   [h 4] 1640/10 C 0 g 262
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-3 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2160/15 A 3 29.6 197
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-7 Zlatan Omh* Zlatan Omh*   [v 4] 2140/8 D 0 g 338
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-4 Särpefanten* Särpefanten*   [h 12] 2160/9 D 2 24.4g 65
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-2 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2160/5 C 6 32.6g 190
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-2 Rolls Royal Rolls Royal   [h 3] 2140/4 B 8 20.1g 311
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2140/6 C 6 29.8g 483
2017-06-02 2017-06-02 Romme-5 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2140/1 D 0 26.7 245
2017-06-02 2017-06-02 Romme-2 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 3] 2140/4 C 2 29.6 185
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 Ultima Ecus* Ultima Ecus*   [h 5] 2140/2 D 0 g 91
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-7 Ekeld* Ekeld*   [v 7] 2160/13 A 5 25.1 131
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Tyholt Stjernen* Tyholt Stjernen*   [v 5] 2140/5 A 8 33.5g 105
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-1 Wellabellazaitoz* Wellabellazaitoz*   [s 4] 2140/3 B 0 21.1g 177
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-8 ArkCrazylittlediva* ArkCrazylittlediva*   [s 4] 2080/8 C 5 17.3 222
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-7 Ark Born As Twin* Ark Born As Twin*   [h 3] 2080/3 D 5 20.2g 32
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-3 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2180/6 C 4 29.2g 67
2017-04-29 2017-04-29 Åby-2 Lex Lodney* Lex Lodney*   [h 9] 2160/9 C 7 23.9 402
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-7 Prins Tom* Prins Tom*   [v 9] 1660/5 B 0 24.5 67
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Monaco Royal Curse* Monaco Royal Curse*   [v 6] 1640/7 C 0 14.4 266
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-10 Yankee Frecel* Yankee Frecel*   [v 6] 3140/4 D 3 16.8 716
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-9 Victor Ideal* Victor Ideal*   [v 7] 2160/4 D 0 23.5g 99
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-5 Neslands Tron* Neslands Tron*   [v 8] 2660/4 B 5 28.5 40
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-4 Veels Netta* Veels Netta*   [s 7] 2660/5 B 5 29.8g 53
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-2 Cheeky Superb* Cheeky Superb*   [v 7] 2140/1 D 4 16.0 257
2017-03-10 2017-03-10 Romme-3 Rapptor* Rapptor*   [v 4] 2140/2 D 0 35.5g 25
2017-03-10 2017-03-10 Romme-2 Tyholt Stjernen* Tyholt Stjernen*   [v 5] 2660/15 B 4 35.2g 150
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-3 Kilerauen* Kilerauen*   [h 5] 2180/8 A 2 27.8 29
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-2 Wellabellazaitoz* Wellabellazaitoz*   [s 4] 2140/4 C 6 19.5 302
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-5 Kilerauen* Kilerauen*   [h 5] 2660/6 B 3 30.0 45
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-3 Aicha Ravina* Aicha Ravina*   [s 3] 2140/7 B 3 15.7 29
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-4 Norva Young* Norva Young*   [s 6] 2640/1 D str
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-5 Flashing Boko* Flashing Boko*   [v 6] 2140/6 B 3 14.7 25
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-6 Troll Ronja* Troll Ronja*   [s 6] 2160/4 A 1 27.7 13
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Skrei Stjerna* Skrei Stjerna*   [s 7] 2140/5 D 0 33.0g 154
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2140/8 D 0 271
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Fjeld Gutten* Fjeld Gutten*   [v 6] 2640/5 B 0 g 114
2018-11-03 2018-11-03 Romme-8 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 6] 2140/2 C 0 27.0g 26
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 Vesle Moi* Vesle Moi*   [s 6] 2480/9 D 0 g 187
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 4] 2080/9 B 1 15.2 81
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-7 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2080/7 C 0 52
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-1 Furderud Prinsen* Furderud Prinsen*   [h 3] 2160/9 B 0 47
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-5 Red Bar* Red Bar*   [h 5] 1640/4 B 1 12.9 21
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-6 Aptitude* Aptitude*   [s 6] 2140/7 B 0 g 117
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-7 Sol Faksa* Sol Faksa*   [s 7] 2160/8 B 5 25.4 174
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-1 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2480/2 B 1 15.4 37
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/1 D 0 20.7 137
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 Löv Teddy* Löv Teddy*   [v 5] 2480/9 A 3 30.2 12
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-8 Difficult to Catch* Difficult to Catch*   [s 3] 2100/11 C 0 g 369
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 4] 1680/3 B 1 16.5 51
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-8 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2160/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-2 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 4] 1640/7 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-3 Kim Klipp Kim Klipp   [s 6] 1640/11 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-5 Visitor* Visitor*   [h 4] 2140/1 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-6 Hez so Perfect* Hez so Perfect*   [h 6] 2140/7 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-8 Löv Teddy* Löv Teddy*   [v 5] 2160/3 A 0
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-4 Skrei Stjerna* Skrei Stjerna*   [s 7] 1640/7 C 0 g 148
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-5 Lex Odin* Lex Odin*   [h 5] 2160/7 C 0 28.1g 80
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-2 Lystad Odin H.* Lystad Odin H.*   [h 3] 1660/9 A 0 32.5g 103
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-5 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 6] 2140/5 B 1 25.8 14
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-7 Spik N.O. Spik N.O.   [v 7] 2660/11 D 0 27.6 1691
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 Ludvig H.M.* Ludvig H.M.*   [h 4] 2180/11 A 2 27.8 49
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-6 Holte Kongen* Holte Kongen*   [h 3] 2140/6 D 1 30.3 35
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-1 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2140/1 D 3 15.4 67
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-2 LightningExclusive* LightningExclusive*   [h 4] 1640/11 B 1 15.9 41
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-3 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2140/4 C 6 29.3 63
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 7] 2640/1 D 7 16.6 564
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-8 Löv Teddy* Löv Teddy*   [v 5] 2160/12 A 3 30.7 18
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-2 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 3] 2140/8 C 0 35.2 259
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-5 Mai Oda* Mai Oda*   [s 4] 2140/9 D 0 g 475
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-7 Särpefanten* Särpefanten*   [h 13] 2140/1 C 3 21.9 340
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-9 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 4] 2140/8 D 0 27.5g 1849
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-4 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2540/10 A 1 29.6 28
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2100/4 B 1 15.1 42
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-8 Carte Cachet* Carte Cachet*   [s 4] 2100/6 C 2 17.0 41
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-9 Kaffelars* Kaffelars*   [v 5] 2100/2 A 0 g 17
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-1 Mai Oda* Mai Oda*   [s 4] 2140/6 C 3 27.6g 606
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-4 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 4] 2140/5 D 6 25.9 63
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-3 Rolls Royal Rolls Royal   [h 4] 2140/7 D 0 15.0 979
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/9 C 0 g 220
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-4 Opseth Sarvvis* Opseth Sarvvis*   [v 6] 1660/10 A 5 29.2 65
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Free Million* Free Million*   [h 5] 1640/2 D 4 13.8 334
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-6 Särpefanten* Särpefanten*   [h 13] 2160/8 B 4 22.7 125
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Sugar Dream N.O.* Sugar Dream N.O.*   [s 4] 2140/4 D 0 18.6g 336
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-9 Finseth Yr* Finseth Yr*   [h 6] 2100/8 C 3 28.1 18
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-10 Carte Cachet* Carte Cachet*   [s 4] 2100/1 C 0 g 147
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-11 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2120/11 A 0 31.9g 24
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 3] 1660/12 A 1 31.2 18
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-4 Lens Gutt* Lens Gutt*   [h 4] 2140/6 D 2 25.8 438
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 5] 2180/11 A 1 25.0 17
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-7 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/1 D 0 26.5 374
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-8 Söyset Kaiser* Söyset Kaiser*   [h 9] 2160/11 C 0 26.4 477
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-5 Engli Ilmina* Engli Ilmina*   [s 9] 2480/1 D 0 g 376
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-9 Captain Morgan* Captain Morgan*   [v 4] 2080/7 D 0 14.7 231
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-10 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2080/1 D str
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-4 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 10] 2100/4 C 1 13.7 247
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-6 Rappnor* Rappnor*   [h 5] 2100/1 D 1 29.0 25
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-8 Kaffelars* Kaffelars*   [v 5] 2100/9 A 0 g 47
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-1 Norva Jacase* Norva Jacase*   [s 8] 2140/7 D 0 15.6 1000
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-2 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/14 B 2 26.9 154
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-6 Real Superb* Real Superb*   [v 6] 1640/12 C 0 14.3 238
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-1 Red Bar* Red Bar*   [h 5] 1640/1 C 6 13.8 78
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-1 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 7] 2160/6 C 0 16.7 328
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Spikeld Rapp* Spikeld Rapp*   [v 7] 2160/13 C 7 34.0 866
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-11 Yankee Frecel* Yankee Frecel*   [v 7] 2140/9 C 4 13.4 301
2018-05-18 2018-05-18 Romme-2 Holte Kongen* Holte Kongen*   [h 3] 1640/2 D 2 33.4g 22
2018-05-18 2018-05-18 Romme-5 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2140/1 C 2 14.7 203
2018-05-18 2018-05-18 Romme-7 Tante Ragnhild* Tante Ragnhild*   [s 7] 2140/10 D 4 24.4 113
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-4 Lex Odin* Lex Odin*   [h 5] 2660/9 A str
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-2 Rådim Faksen* Rådim Faksen*   [h 5] 2120/14 A 2 28.9 38
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-8 Sikvelands Svarten* Sikvelands Svarten*   [h 6] 2160/5 C 6 25.8 281
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-10 Ludvig H.M.* Ludvig H.M.*   [h 4] 2140/1 C 3 31.5 185
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Lex Lodney* Lex Lodney*   [h 10] 2160/12 B 2 23.4 123
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-2 Free Million* Free Million*   [h 5] 1640/5 C 3 12.8 118
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-3 Bol Odin* Bol Odin*   [v 5] 2160/6 B 0 30.3g 153
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-4 California Estelle* California Estelle*   [s 6] 2640/12 D 0 18.0g 348
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-8 Just Like Messi* Just Like Messi*   [v 5] 1640/9 D 3 14.7 402
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-4 Lex Odin* Lex Odin*   [h 5] 2160/8 C 0 29.4g 130
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-5 Giant Dream's* Giant Dream's*   [h 6] 2140/2 D 7 15.7 1134
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2160/5 D 7 27.5 626
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 Öygard Pål* Öygard Pål*   [v 4] 2660/12 C 0 32.1g 40
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-5 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2100/3 C 6 14.9 186
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-3 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2140/10 D str
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-6 Star's Gift* Star's Gift*   [v 4] 2140/6 D 2 17.8 131
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-7 Difficult to Catch* Difficult to Catch*   [s 3] 2140/10 D 5 18.3 656
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Kaffelars* Kaffelars*   [v 5] 2140/8 B 2 32.9g 80
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-4 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2140/10 A 4 17.1 129
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 Harald* Harald*   [v 5] 2160/10 A 3 31.5 36
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 Tin Spika* Tin Spika*   [s 7] 2140/2 C 0 36.4 33
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-10 Rapptor* Rapptor*   [v 5] 2640/1 C 0 56
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 Good Luck* Good Luck*   [s 4] 1640/5 C str
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-1 Time for Money* Time for Money*   [h 3] 2140/4 A 2 17.9 97
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-1 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 3] 2140/9 B 7 19.0 576
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-3 Astrid L.Cheri Astrid L.Cheri   [s 4] 2140/4 C 6 17.3 491
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-5 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 1680/11 C str
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-9 Avery* Avery*   [h 8] 1640/11 D 0 13.8 78
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-8 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/2 D 0 29.0g 321
2019-12-12 2019-12-12 Åby-3 Dansken* Dansken*   [v 4] 2140/2 C 3 15.0 42
2019-12-12 2019-12-12 Åby-8 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/9 C 7 16.8 365
2019-12-12 2019-12-12 Åby-9 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2180/9 D 0 17.8 682
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-1 Aske Eira* Aske Eira*   [s 3] 2180/9 C 0 39.5g 414
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-2 Difficult to Catch* Difficult to Catch*   [s 4] 2640/5 D 4 19.6 151
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 7] 2160/6 C 0 21.0 905
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-7 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 1640/2 D 2 30.7 52
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-9 Larry Joe* Larry Joe*   [v 5] 1640/5 D 6 15.9 159
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-10 Backgammon* Backgammon*   [v 6] 2140/12 D str
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-1 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 3] 2140/4 C 5 20.0 1380
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 8] 2140/7 D 0 18.3g 789
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-4 Orlando Fortis* Orlando Fortis*   [v 6] 2640/11 C 3 18.0 431
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-5 Bona Fide* Bona Fide*   [v 5] 2140/7 B 5 18.0 25
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-6 Quentin Frontline Quentin Frontline   [v 10] 2140/5 D 6 15.7 1499
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-7 Magic Bråten Magic Bråten   [v 6] 1640/4 C 5 14.3 55
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-9 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 1640/4 C 1 17.0 186
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-3 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/8 B 4 17.3 104
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-12 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 7] 3160/4 C 0 16.7 706
2019-11-29 2019-11-29 Romme-4 Stumne Luna* Stumne Luna*   [s 8] 1640/9 D 0 27.0g 566
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-1 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 2] 1640/2 B 5 17.4 44
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-2 Sister of Mercy* Sister of Mercy*   [s 6] 2140/7 C 1 17.2 38
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-3 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 2160/6 D 0 30.5g 496
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-4 Junilane Junilane   [s 7] 2140/4 C 0 16.7 988
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-5 Crunch Classic* Crunch Classic*   [v 8] 2640/7 D 0 17.1 472
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-9 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/4 A 6 27.0 49
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-2 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 2160/4 A 3 30.0g 20
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-4 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 3160/4 C 0 18.7g 305
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-6 Dansken* Dansken*   [v 4] 2140/7 B 1 14.6 25
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-8 Galaxy W.* Galaxy W.*   [s 6] 2160/8 A str
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-9 Quick Crown* Quick Crown*   [v 7] 2140/4 D 0 16.4 284
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-10 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 3140/3 D 4 17.6 126
2019-11-14 2019-11-14 Åby-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2640/11 D 0 16.5 553
2019-11-14 2019-11-14 Åby-6 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/7 B 4 17.2 105
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-2 Magic Bråten Magic Bråten   [v 6] 2140/4 C 4 16.4 243
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-4 Lindamin Lindamin   [s 9] 2140/1 D 0 21.7 991
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-5 Red Adair* Red Adair*   [v 4] 2140/9 B 6 21.0g 112
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-6 Sister of Mercy* Sister of Mercy*   [s 6] 1640/9 D 1 17.0 139
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-7 Karen Victory Karen Victory   [s 5] 2160/9 D 0 19.3 521
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-2 Dansken* Dansken*   [v 4] 2140/5 C 0 g 23
2019-11-06 2019-11-06 Åby-1 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 2] 1640/11 B 7 17.3 35
2019-11-06 2019-11-06 Åby-6 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 7] 2160/8 C 6 14.5 268
2019-11-06 2019-11-06 Åby-7 Avery* Avery*   [h 8] 1640/1 D 4 12.7 301
2019-11-06 2019-11-06 Åby-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2640/11 D 6 15.2 704
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-6 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2140/7 D 0 15.0 1590
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-12 Frick* Frick*   [v 5] 2640/9 D 0 16.3 691
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-4 Let'sTake a Selfie* Let'sTake a Selfie*   [s 5] 2100/3 C str
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-5 Ribot* Ribot*   [v 3] 2100/10 B str
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-1 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 2] 1640/7 C 1 17.9 21
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-3 Juni Jo Juni Jo   [v 3] 1660/3 C 5 29.7g 200
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-5 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2180/5 D 2 24.2 83
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-6 Brenne Blesa* Brenne Blesa*   [s 4] 1640/5 D str
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-1 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2160/7 C 5 16.0 55
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 5] 1640/10 A str
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-6 Larry Joe* Larry Joe*   [v 5] 2140/5 C 0 g 196
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-7 Ros Son* Ros Son*   [h 4] 2160/3 B 0 g 130
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2080/8 C 0 15.7 282
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-4 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 2080/2 D 6 30.4g 96
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-7 Fixie Fixie   [s 7] 2100/11 D 4 15.5 170
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-2 La Coquette Zon La Coquette Zon   [s 3] 2140/8 B 7 19.7 295
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-4 Kvikk Kuling* Kvikk Kuling*   [v 6] 2180/15 D 6 30.7g 485
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-5 Sotika Sotika   [s 6] 2140/9 D 0 16.0 547
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-7 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 1640/10 D 6 13.8 527
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-10 Jula du Cash Jula du Cash   [v 4] 1640/5 B 0 g 48
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-2 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 2140/3 A 1 29.7 14
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-5 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/1 B 2 25.1 31
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-6 Golden Gait Golden Gait   [v 5] 2660/5 B str
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-8 M.T.Joinville M.T.Joinville   [v 8] 2640/8 D 5 14.4 85
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-9 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2140/4 D 2 15.0 699
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-7 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/7 B 2 24.4 26
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-9 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2640/10 B 0 g 36
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-4 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2080/1 C 3 14.9 248
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-7 Troll Diva* Troll Diva*   [s 7] 1680/1 C 1 27.2 22
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-2 Lille Olga* Lille Olga*   [s 5] 2160/12 A 1 26.1 113
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-4 Hepburn B.R.* Hepburn B.R.*   [s 4] 2140/5 D 0 g 306
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-1 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 7] 2640/7 B 0 17.7 558
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-6 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 7] 2160/13 B 1 14.7 52
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-8 Spiksnerta* Spiksnerta*   [s 3] 2140/1 C 2 30.6 44
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-9 Nellie Laday Nellie Laday   [s 7] 2160/7 D 0 23.9 379
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-2 Stensvik Teddy'n* Stensvik Teddy'n*   [h 5] 2640/6 D 0 g 72
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-3 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 1640/4 D 5 13.6 152
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-5 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2660/11 A 2 16.2 32
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-8 Ingerö Mari* Ingerö Mari*   [s 9] 2140/1 C 3 25.7 344
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-5 Tangen Björg* Tangen Björg*   [s 4] 2140/1 B 0 g 40
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-7 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/6 B 0 g 214
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-7 Sotika Sotika   [s 6] 2140/5 D 7 15.3 1133
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-1 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2180/3 B 1 24.0 33
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-8 Troll Ronja* Troll Ronja*   [s 7] 1640/1 B 0 24.8g 27
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-2 Spiksnerta* Spiksnerta*   [s 3] 2140/5 C 2 30.9 319
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-6 William Tinghöj William Tinghöj   [v 8] 2640/1 D 7 16.1 1345
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-8 G.K.Aviatris G.K.Aviatris   [s 3] 2140/1 D 3 17.6 301
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-3 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2080/11 C 0 16.6g 374
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-5 Hasek Boko* Hasek Boko*   [v 5] 2080/9 B 0 g 157
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-6 Rådim Faksen* Rådim Faksen*   [h 6] 2480/3 C 0 g 59
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 1680/12 B 4 14.2 102
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-7 Särpefanten* Särpefanten*   [h 14] 2140/11 D 0 24.3 193
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-9 Säther Lomen* Säther Lomen*   [h 4] 2140/8 D 0 28.0g 1601
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Soros Kronos* Soros Kronos*   [v 8] 4140/1 D 0 g 420
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Easy Credit N.O.* Easy Credit N.O.*   [s 3] 2100/12 D 4 18.6 352
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-3 Eclair Sisu Eclair Sisu   [s 5] 2100/7 A 0 69
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Rådim Faksen* Rådim Faksen*   [h 6] 2140/11 A 2 28.0 46
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-5 Sugar Fine Lady* Sugar Fine Lady*   [s 3] 1700/5 C 0 19.4g 210
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-6 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 5] 1700/12 C 0 19.9g 84
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-1 Pinsleterna* Pinsleterna*   [s 4] 2140/1 C 0 33.5g 188
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-4 Säther Lomen* Säther Lomen*   [h 4] 2140/5 D 6 27.4 404
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-8 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2160/14 A 3 24.4 83
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-1 Pelle Baron* Pelle Baron*   [h 3] 2160/5 D 8 36.2g 308
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-4 Rapp Teddy* Rapp Teddy*   [v 6] 2660/7 B str
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Visentini* Visentini*   [v 5] 1640/8 C 3 13.7 119
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Modijerva* Modijerva*   [s 6] 2160/9 C 0 g 776
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Red Bar* Red Bar*   [h 6] 2160/14 A 5 13.8 60
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 3] 2140/3 C 5 17.7 56
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-2 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2920/7 B 1 29.0 14
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-4 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2100/7 B 0
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Stensvik Teddy'n* Stensvik Teddy'n*   [h 5] 2100/1 D 0 g 103
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-7 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 5] 1700/2 B 0 g 27
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Royal Sensation E.* Royal Sensation E.*   [s 8] 2100/7 D 1 17.6 110
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-10 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2500/5 C 1 17.1g 37
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-3 Myrviks Pjokken* Myrviks Pjokken*   [v 4] 1640/9 D 5 36.2g 269
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-4 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/5 B 3 24.4 51
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-6 Smeds Alva Smeds Alva   [s 7] 1640/11 D 5 25.9 711
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-9 Faks Nils Faks Nils   [v 11] 2140/10 D 0 26.9 119
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-1 Gateruds Nylon Gateruds Nylon   [v 4] 2100/6 B str
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-5 Solhöyulven* Solhöyulven*   [v 6] 2140/10 C 8 31.7 79
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-6 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 12] 2520/8 D 4 16.6 522
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-7 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 8] 1700/7 D str
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-6 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2520/8 A 1 26.6 29
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-8 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2880/2 B 3 16.4 172
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-1 Red Bar* Red Bar*   [h 6] 2140/5 B 1 14.2 23
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-5 Just Like Messi* Just Like Messi*   [v 6] 1640/5 C 3 12.3 49
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Le Rapide* Le Rapide*   [v 5] 2140/3 D 1 14.5 144
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-8 Sassy Girl* Sassy Girl*   [s 3] 2160/5 B 2 16.7 29
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-9 Alone Man S.T.* Alone Man S.T.*   [v 11] 2160/3 C 1 15.8g 28
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-1 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 1640/4 D str
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Wicky of my Heart* Wicky of my Heart*   [s 3] 2080/11 D 0 20.6g 123
2019-06-14 2019-06-14 Romme-4 Säther Lomen* Säther Lomen*   [h 4] 2140/3 D 0 g 615
2019-06-14 2019-06-14 Romme-5 Pinsleterna* Pinsleterna*   [s 4] 2140/2 C 5 31.0g 22
2019-06-14 2019-06-14 Romme-6 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 3160/9 A 1 27.2 16
2019-06-14 2019-06-14 Romme-8 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 5] 2160/5 B 1 24.3 30
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-1 Sugar Fine Lady* Sugar Fine Lady*   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 651
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-7 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 2140/4 D 0 g 289
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-2 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2140/10 D str
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-3 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2640/1 B 2 26.9 16
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Arverud B.E.T.* Arverud B.E.T.*   [s 5] 2140/1 C 1 31.7 135
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Red Adair* Red Adair*   [v 4] 2140/8 C 0 g 312
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-7 Golden Gait Golden Gait   [v 5] 2140/4 C 0 g 861
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-7 Mai Oda* Mai Oda*   [s 5] 2140/4 D 0 g 57
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-9 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 4] 1680/9 A 2 26.9 23
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-2 Sugar Fine Lady* Sugar Fine Lady*   [s 3] 2140/1 D 5 19.8 849
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Frick* Frick*   [v 5] 2140/9 D 2 15.7 121
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Tangen Siri* Tangen Siri*   [s 4] 2140/2 D 3 29.2 329
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-7 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/5 A 0 26.8g 24
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-2 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 4] 2180/12 D 3 29.7 54
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-6 Lord Coral* Lord Coral*   [v 7] 2640/10 D 0 g 589
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-8 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2140/3 D 0 g 93
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-9 DontgivemeChocolat* DontgivemeChocolat*   [h 5] 2140/10 D 0 13.9 159
2019-05-02 2019-05-02 Åby-4 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 2660/5 C 0 16.0 204
2019-05-02 2019-05-02 Åby-8 Rushlight Face* Rushlight Face*   [h 6] 2140/3 C 6 14.5 34
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-6 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 2140/10 D 7 14.6 830
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-3 Pinsleterna* Pinsleterna*   [s 4] 2140/1 C 1 30.7 29
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-6 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2160/5 B 2 25.5 17
2019-04-27 2019-04-27 Åby-2 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 6] 2140/1 A 2 23.5 80
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-5 Naughtybynature* Naughtybynature*   [s 5] 2140/1 B 2 16.4 97
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-7 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 4] 2640/3 C 6 33.4g 18
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-1 Avery* Avery*   [h 8] 2140/1 D 0 13.4 170
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-3 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 5] 2140/11 D 0 g 61
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-6 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 6] 1660/11 A 3 22.3 50
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 6] 3140/2 D 3 15.3 1049
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/9 A str
2019-04-07 2019-04-07 Romme-7 Sassy Girl* Sassy Girl*   [s 3] 2140/9 D str
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-2 Norheim Atlas* Norheim Atlas*   [v 6] 2140/1 C 6 33.4 200
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Rappnor* Rappnor*   [h 6] 2140/4 C 1 26.8 20
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-3 Vivienne* Vivienne*   [s 5] 1640/9 C 3 15.5 112
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-4 Time for Money* Time for Money*   [h 4] 2140/11 C 1 15.9 41
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Sugar Dream N.O.* Sugar Dream N.O.*   [s 5] 2160/8 B str
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-3 So What S.I.R. So What S.I.R.   [s 4] 2140/2 B 6 17.7 110
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-9 Gone With the Wine* Gone With the Wine*   [v 3] 2140/1 C 3 15.9 59
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Princess Carmody Princess Carmody   [s 8] 2140/5 C 0 21.5 251
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-6 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/5 A 2 17.0 41
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-1 Tyes Garfield Tyes Garfield   [v 4] 2140/1 C 7 17.7 197
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-2 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2180/11 C 0 g 111
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-8 Önas Nougat Önas Nougat   [h 5] 2140/4 C 2 15.7 56
2020-12-16 2020-12-16 Åby-6 Carotene Carotene   [v 5] 2140/4 D 0 14.7 725
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-1 Cromwin Cromwin   [h 3] 2140/3 C 0 g 526
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-4 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/5 B 2 17.0 88
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-2 Cool Runnings* Cool Runnings*   [s 3] 1640/6 C 6 15.6 137
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-3 Spot On* Spot On*   [s 4] 2140/7 D 0 18.7 246
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-7 Fixie Fixie   [s 8] 2160/4 B 5 15.4 454
2020-12-10 2020-12-10 Åby-1 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2160/10 A 8 18.1 96
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-5 One in a Million* One in a Million*   [h 2] 1640/6 D 0 g 449
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-1 Lykkje Silje* Lykkje Silje*   [s 4] 2160/9 A 1 31.8 25
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-2 Muscles'n Genius* Muscles'n Genius*   [s 3] 2140/1 A 2 17.8 51
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-3 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 1640/7 B 0 g 232
2020-12-05 2020-12-05 Åby-2 Tjomsensin Tjomsensin   [v 5] 2140/2 D 6 30.7 210
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-2 Stormjerven* Stormjerven*   [h 3] 2180/11 A 1 29.1g 13
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-3 Cool Runnings* Cool Runnings*   [s 3] 2140/5 C 3 20.7g 107
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-4 Orlando Fortis* Orlando Fortis*   [v 7] 2660/12 B 0 g 154
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-5 B.B.Solrun* B.B.Solrun*   [s 4] 2160/6 B 0 g 70
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-6 Fixie Fixie   [s 8] 2160/9 A 7 20.0 280
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-7 Boots Hanson* Boots Hanson*   [v 3] 2140/9 C 3 18.1 128
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-8 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 7] 2140/5 D 0 17.2 309
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 1640/4 D 0 15.2 157
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-9 Rushmore Face* Rushmore Face*   [v 7] 2140/9 B 7 12.5 685
2020-11-25 2020-11-25 Åby-6 Ateeco Degli Dei Ateeco Degli Dei   [v 4] 1640/6 D 0 15.9 425
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-1 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2140/6 D 0 g 403
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-2 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 1640/5 C 0 g 136
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-3 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2140/3 D 7 16.3 194
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-5 Centurion B. Centurion B.   [v 3] 2140/8 D 3 17.4g 101
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-6 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2140/3 D 4 32.9 29
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-9 Aske Eira* Aske Eira*   [s 4] 1640/3 C 1 27.3 97
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-5 Akermann* Akermann*   [v 8] 2640/12 C 0 16.7 943
2020-11-19 2020-11-19 Åby-5 Aperitif Aperitif   [v 5] 2140/11 C str
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-2 Clear As Mud Clear As Mud   [s 3] 2140/11 D 0 16.8 314
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-3 Fleur Mearas Fleur Mearas   [s 5] 2140/12 B 0 15.3g 248
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-4 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 6] 2640/8 D 7 16.4 85
2020-11-11 2020-11-11 Åby-2 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 8] 2180/7 C 0 26.7g 301
2020-11-11 2020-11-11 Åby-3 Karlotta Karlotta   [s 3] 2160/6 B 0 18.0 96
2020-11-11 2020-11-11 Åby-8 Upcoming Artist Upcoming Artist   [v 6] 2640/11 C 0 15.3 621
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-5 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2140/8 D 4 16.4 373
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-8 All Reasons All Reasons   [v 8] 2640/8 D 0 15.8 1382
2020-11-06 2020-11-06 Romme-5 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 1640/4 B 2 12.2 60
2020-11-06 2020-11-06 Romme-6 Best Ruggen* Best Ruggen*   [v 8] 2160/6 D 3 25.5 202
2020-11-06 2020-11-06 Romme-10 Vai Piano Vai Piano   [v 7] 2140/11 D 0 17.7 712
2020-11-05 2020-11-05 Åby-4 Carmen Division* Carmen Division*   [s 5] 2140/8 D 5 15.1 763
2020-11-05 2020-11-05 Åby-7 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [v 7] 2640/5 D str
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-1 One in a Million* One in a Million*   [h 2] 2140/7 B 1 17.9 37
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-4 Montego Bay* Montego Bay*   [v 4] 2660/9 C 0 g 26
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-6 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 6] 2140/5 D 4 13.6 265
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-7 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/11 A 5 15.4 83
2020-11-03 2020-11-03 Axevalla-8 Personal Goals* Personal Goals*   [v 7] 2160/15 A 8 15.6 170
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-4 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 2140/10 A 2 15.3 32
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-2 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [v 5] 2500/12 D 0 32.8g 930
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-3 Charming Charming   [v 4] 2080/2 B str
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-4 Fixie Fixie   [s 8] 2080/2 A 0 17.6 72
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-5 Kinas Turbo Viking Kinas Turbo Viking   [v 8] 2080/10 B 2 18.0 418
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-8 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2100/12 A 2 16.7 66
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-5 Prinsen* Prinsen*   [h 3] 1640/1 C 2 25.5 24
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-7 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 7] 2160/3 C 7 27.0 442
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-3 Dansken* Dansken*   [v 5] 2140/7 C 3 15.0 66
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-5 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2140/11 C 0 17.9g 168
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-6 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2160/3 D 1 33.9 28
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-7 Fanny Love Fanny Love   [s 6] 2140/10 D 0 25.4g 1379
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-4 Carmen Division* Carmen Division*   [s 5] 1640/2 D 0 g 163
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-8 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 3140/2 C 0 18.1 60
2020-10-22 2020-10-22 Åby-6 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2160/9 B 6 16.1 62
2020-10-22 2020-10-22 Åby-7 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 6] 2140/8 D 0 15.9 881
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-1 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 6] 2140/4 D 3 15.0 231
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-2 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2140/2 D str
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-3 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2140/8 D 0 g 181
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-4 Frick* Frick*   [v 6] 1640/7 C 4 14.1 145
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-5 Kadabra Dream* Kadabra Dream*   [v 4] 2160/15 B 1 17.3 61
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-7 Beluga N.O.* Beluga N.O.*   [s 4] 2140/1 A 1 16.9 24
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-8 Karen Victory Karen Victory   [s 6] 2140/4 C 0 g 257
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-1 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2140/1 C 1 16.8 436
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-3 Bright Memphis* Bright Memphis*   [v 6] 2160/13 B str
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-5 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 2160/13 D str
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-7 Carmen Division* Carmen Division*   [s 5] 1660/13 B 0 g 273
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2140/12 D 0 14.7g 365
2020-10-15 2020-10-15 Åby-6 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/4 C 3 13.9 84
2020-10-15 2020-10-15 Åby-7 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 1640/12 A 0 g 160
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-5 Roc Star Joli Roc Star Joli   [v 4] 2140/2 C 6 15.1g 115
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-6 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 2140/4 C str
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-8 Next Game* Next Game*   [v 6] 2140/6 C 4 14.7 228
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 So What S.I.R. So What S.I.R.   [s 4] 2140/9 D 0 18.9 1648
2020-10-09 2020-10-09 Romme-6 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 2220/12 A 0 g 268
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-1 Birk Lila* Birk Lila*   [s 4] 2140/7 A 7 35.1g 27
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-2 Grimm Majyc Grimm Majyc   [v 4] 2160/11 A 4 17.4g 32
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-5 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 2700/9 A 4 26.5 85
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-7 Aas Balder* Aas Balder*   [v 12] 2140/3 C 4 25.0 48
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-9 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2640/1 D 0 17.3 1075
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-11 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2160/8 C 8 19.3g 102
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-1 Jocelyn B.R.* Jocelyn B.R.*   [s 3] 2140/7 D 0 g 491
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-5 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 4] 2140/12 C 5 13.8 60
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-9 Calypso Coffee* Calypso Coffee*   [v 4] 2640/1 D 0 16.4 35
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-1 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 1640/10 A 2 13.7g 70
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-2 Prinsen* Prinsen*   [h 3] 2140/6 C 5 27.2g 37
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-3 Modig Ripa* Modig Ripa*   [v 4] 2160/12 A 0 32.5g 278
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-9 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 6] 2640/2 B 0 29.0 190
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-3 Frick* Frick*   [v 6] 2140/10 C 0 16.6 715
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-5 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 3140/5 D 0 16.2 1017
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-7 Emil Mollyn* Emil Mollyn*   [h 7] 2140/5 D 7 22.1 1156
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-1 Rita Roc Rita Roc   [s 3] 2140/6 C 7 20.9 362
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-4 Ibra Boko* Ibra Boko*   [h 5] 2640/10 A 1 14.8 30
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-6 Junius Taj Junius Taj   [v 6] 2140/1 D 0 21.6g 510
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-8 Next Game* Next Game*   [v 6] 2160/7 D 1 15.2 123
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-5 Prinsen* Prinsen*   [h 3] 1640/1 C 1 26.7 16
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-8 Klack Tore Klack Tore   [v 4] 2180/14 A 0 30.4g 45
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-1 Fransisca Ravina* Fransisca Ravina*   [s 2] 2140/7 C 0 g 156
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-2 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/4 B 1 15.5 50
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-5 Harald* Harald*   [v 7] 1660/13 B 4 24.9 227
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-9 Junius Taj Junius Taj   [v 6] 2640/2 D 0 g 944
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-6 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 3160/6 B 4 15.5 50
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-7 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2140/1 B 3 13.3 275
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-1 Klack Vidar Klack Vidar   [v 3] 2140/4 C 5 32.2g 151
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-3 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 2180/11 A 0 g 22
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-2 Calypso Coffee* Calypso Coffee*   [v 4] 2140/10 A 1 14.2 40
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-5 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 1640/1 C 3 14.3 191
2020-08-25 2020-08-25 Jägersro Trav-10 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 2640/11 B 0 g 414
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-7 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 1640/7 A 1 12.1 33
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-4 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 2140/1 C str
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-6 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 6] 2160/10 D 5 23.6 637
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-12 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2160/9 D 0 g 1089
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-2 Glazier's Support* Glazier's Support*   [v 7] 1609/12 C 3 13.1 336
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-4 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2160/8 C 6 14.0 289
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-7 Fransisca Ravina* Fransisca Ravina*   [s 2] 1640/8 D 5 19.0 446
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-7 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 3] 2140/4 B 1 29.2 44
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-5 Jocelyn B.R.* Jocelyn B.R.*   [s 3] 2140/2 D 7 16.3 130
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-9 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 5] 2180/15 A 2 28.1 32
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-1 Thai Arya* Thai Arya*   [s 3] 2080/1 C 1 16.4 44
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-2 Rive Sjur* Rive Sjur*   [h 5] 2100/7 B str
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-5 Roberto Brazz* Roberto Brazz*   [v 6] 2100/9 A 5 15.0 104
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-6 Junius Taj Junius Taj   [v 6] 2100/5 A 6 18.2 242
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-7 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 4] 2480/1 C 1 15.6 53
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-8 Harmke Schermer* Harmke Schermer*   [s 6] 2100/10 A 2 15.9 51
2020-07-30 2020-07-30 Åby-6 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2140/7 D 0 g 1224
2020-07-30 2020-07-30 Åby-10 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 2640/3 D 3 16.2 63
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-2 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 3] 2140/7 B 1 29.9 15
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-4 Lykkje Tuva* Lykkje Tuva*   [s 3] 2140/8 B 2 31.6 51
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-1 Särpekongen* Särpekongen*   [h 3] 2100/1 D 6 36.5g 14
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-3 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 2120/11 A 0 g 58
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-4 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 1700/12 A 2 14.8g 137
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-7 Harald* Harald*   [v 7] 1720/11 A 1 26.9 161
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-7 Fixie Fixie   [s 8] 1660/8 D 5 12.8 513
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-1 Jocelyn B.R.* Jocelyn B.R.*   [s 3] 2100/8 D 1 19.2 31
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-2 Ian B.R.* Ian B.R.*   [h 4] 2100/11 C 4 15.8 132
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-3 Absolutelynoexcuse* Absolutelynoexcuse*   [v 8] 2100/7 D 5 15.0 585
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-4 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2120/7 C 2 29.7 175
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-5 Calypso Coffee* Calypso Coffee*   [v 4] 1700/1 C 4 16.2g 48
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-6 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 2520/8 A 1 15.4 20
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-2 Jonathan Bank A.B.* Jonathan Bank A.B.*   [h 3] 2140/10 D 3 13.7 159
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-3 Global U.Neverknow* Global U.Neverknow*   [v 6] 2140/6 D 0 g 158
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-4 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 2180/10 A 0 25.3 156
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-6 Photoshoot O.S.* Photoshoot O.S.*   [s 8] 2160/4 D 5 14.2 1280
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-10 Ural Ural   [h 7] 2140/2 D 5 12.9 249
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-2 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 6] 2140/10 B 2 15.5 1107
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-5 Blue Max Inn Blue Max Inn   [v 4] 2140/3 C 0 16.4 229
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-6 Zolo Sensation Zolo Sensation   [v 6] 2140/5 C 0 16.2 359
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-7 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 2160/8 B 0 29.9g 98
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-9 Tor N.O.* Tor N.O.*   [h 3] 2140/4 C 4 34.5g 76
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-4 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 7] 2609/12 B 5 15.1 589
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-8 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2100/10 D 0 13.6 601
2020-07-09 2020-07-09 Örebro-11 Almond Paste* Almond Paste*   [s 5] 2100/6 B 2 15.8 192
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-1 Lykkje Tuva* Lykkje Tuva*   [s 3] 1700/14 A 4 33.5g 27
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-2 Surr Surr   [v 5] 2080/10 B 5 17.5 129
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-3 Better than Most Better than Most   [s 7] 2100/10 A 4 16.7 137
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-7 Karen Victory Karen Victory   [s 6] 2080/7 D 7 16.5 454
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-5 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 3] 2140/6 B 3 16.8 48
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-2 Ulvenelden* Ulvenelden*   [v 5] 1660/13 D 0 30.2g 64
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-4 Arc en Ciel Arc en Ciel   [s 6] 2140/2 D 2 14.5 258
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-6 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 7] 2160/15 D 0 g 1568
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-8 Better than Most Better than Most   [s 7] 1640/2 D 5 15.6 55
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-4 Klack Blixten Klack Blixten   [v 7] 1640/8 D 3 25.9 1737
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-10 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 8] 2140/10 B 4 26.2g 60
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-1 SweetCaroline E.P.* SweetCaroline E.P.*   [s 4] 2140/4 D 0 g 87
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-5 Hauan Hera* Hauan Hera*   [s 7] 2140/11 D 0 27.8 247
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-6 On Track Paul* On Track Paul*   [h 5] 1640/11 C 0 g 90
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-7 Rushlight Face* Rushlight Face*   [h 7] 2140/11 C 7 15.0 196
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-8 Raja Ravina* Raja Ravina*   [s 3] 2140/2 C 2 15.2 180
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-9 Ingemar Palema* Ingemar Palema*   [v 8] 2160/10 C 2 14.2 62
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-8 Elmo Ice* Elmo Ice*   [h 4] 2640/8 A 0 16.2 25
2020-06-12 2020-06-12 Romme-3 Tin Indi* Tin Indi*   [s 4] 2140/3 C 0 176
2020-06-12 2020-06-12 Romme-4 Rappnor* Rappnor*   [h 7] 3180/14 A 2 26.4 13
2020-06-12 2020-06-12 Romme-6 Byske Philip Byske Philip   [h 4] 2180/13 A 0 28.0 2121
2020-06-12 2020-06-12 Romme-7 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 5] 1640/5 C 0 27.9 68
2020-06-12 2020-06-12 Romme-10 Royal Unibrew* Royal Unibrew*   [v 5] 2140/5 C 4 15.0 104
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-1 Spot On* Spot On*   [s 4] 2140/10 B 6 16.9g 386
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-9 Always On Time* Always On Time*   [v 7] 1640/6 D 5 11.5 53
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-2 Boots Hanson* Boots Hanson*   [h 3] 2140/3 D 5 19.3g 297
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-5 Haugs Blesa* Haugs Blesa*   [s 5] 2140/7 D 0 35.2g 172
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-6 Jonathan Bank A.B.* Jonathan Bank A.B.*   [h 3] 2140/7 C 1 16.4 74
2020-06-05 2020-06-05 Romme-8 Tor N.O.* Tor N.O.*   [h 3] 2140/4 D 2 32.5 52
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-1 Lykkje Tuva* Lykkje Tuva*   [s 3] 1640/8 D 4 29.6 54
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-2 Fixie Fixie   [s 8] 2160/9 C 2 15.2 204
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-3 All Reasons All Reasons   [v 8] 2160/7 C 0 18.2 256
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-4 Acksjökungen Acksjökungen   [v 11] 2140/1 C 2 26.9 57
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-6 Frick* Frick*   [v 6] 2140/1 C 0 g 119
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-7 Thai Highway* Thai Highway*   [v 6] 1640/9 B 0 g 246
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-5 Profit Tile* Profit Tile*   [h 3] 2140/1 B 0 19.5 136
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-7 Försteslåtten* Försteslåtten*   [h 5]