V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-06-04 2023-06-04 Tingsryd-1 Fire n'Fury Fire n'Fury   [v 6] 1609/8 D

Nyheter för travkusk


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.Daniel Redén har fem h&aum..


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Daniel Redén har fem hästar med sig och ser ut att få mycket bläck när strecken ska plitas ned. Den som på förhand kanske är allra mest intressant i tränarens femma är väletablerade stjärnan 9 Admiral As (V75-6). Topptravaren, som var en av deltagarna i Elitloppet förra året, lämnade i våras Reijo Liljendahls regi och har sedan en tid återfunnits hos Redén. Nu är det dags för regidebut och första starten sedan slutet av mars.
– Admiral As har tränat på som alla andra men har behövt acklimatisera sig lite till det sättet som vi tränar. Han känns bra och vi väljer att starta igång nu. Det blir ganska intetsägande, med träningsbalans och öppet huvudlag, vi ska lära känna honom lite. Jag har väl inga höga förväntningar så även om det är klart att vi har förhoppningar att det ska fungera. Jag har sett hästen förut och vet vad jag jobbar med. Vi tar ett lopp i taget och börjar här.
Märker du någon skillnad på hästen nu, jämfört när han kom till ert stall?
– Nej, han har kanske blivit lite mer flegmatisk. Det är väl för att han inte är van att träna på den tunga sanden och då blir det väl lite att han inte tycker om att springa för fort…det brukar bli jobbigt. Men han kom i bra skick och känns bra.
Du har också 8 Born Unicorn (V75-6) i loppet, som nu hunnit med två starter i år?
– Han gick bra senast och är på väg mot formen, så skulle han få rätt lopp så vet man aldrig. Distansen är kanske ett halvvarv för långt för honom rent mentalt nu för tiden, men annars känns han fin.

På rätt väg med Greensboro Zet
Fint stammade fyraåringen 6 Greensboro Zet (V75-2) inledde året med två raka galopper, men höll sig senast i rätt gångart och lämnade ett positivt besked. Är det dags för seger nu?
– Han är besvärlig och svår att räkna på, väldigt kapabel men har inte alltid lynnet och viljan att vara med. Ändå tycker jag han var riktigt bra senast, även om kusken inte kunde köra för fullt på honom till slut. Vi provade barfota då, nu ska vi ha skor på igen, men jag tycker att vi var på rätt väg nu med norskt huvudlag, så han håller sig lite lugnare i loppen.
Lika gammal är 7 Periculum (V75-3) som möter de jämngamla i Ina Scots Ära.
Jänkaren har mycket goda meriter från USA, där han påbörjade sin karriär hos Marcus Melander och bland annat var en av hästarna i Hambletonian i fjol. Hos Daniel Redén har det blivit två starter så här långt och insatsen på Vermo senast var ett fall framåt.
– I första starten var han inte särskilt bra, han hade inte lärt sig våra doserade svängar då. Han var mycket bättre i Finland senast och borde ha gått framåt med det loppet. Jag hoppas han kommer vara lite bättre nu. Nu har han fått gå utvändigt två gånger och vi hoppas han får ett annat lopp nu, så att han kanske kan få spurta en gång också. Förhoppningen är att han går framåt för varje start.
Slutligen. 1 Mahala (V75-4) som har tre raka och nu drog innerspåret i Diamantstoet?
– Hon har ju vunnit några lopp nu så hon möter ju bättre och bättre hästar. Jag vet inte om hon kan hålla upp från innerspåret men jag tycker hon är bra för klassen och gör säkert ett bra lopp härifrån.

Kanal 75


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl st..


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl strålande försommarväder som högklassig travsport. Huvudloppet, som i och med Svensk Travsports satsning på sommartravet i år fått gulddivisionsstatus, hade samlat ett starkt startfält. Gooner tog initialt ledningen från innerspår men när Click Bait kom farande in i första sväng hade han inget att sätta emot och galopperade. Väl i spets var det spel mot ett mål och Click Bait stack undan till säker seger före en årsdebuterande Hell Bent For Am.
- Att sitta bakom den här är så njutbart som det kan bli att köra häst, får man köra den här har man nått sitt crescendo, sa kusken Per Lennartsson om Stefan Melanders topphäst.
- Han är exceptionellt härlig för han gör alltid sitt. Han är startsnabb, travsäker och man kan placera honom var man vill i loppen. Han vinner inte alltid när han möter de bästa men han gör alltid sitt bästa.
Click Bait, som varit med i Elitloppet tidigare men inte fick någon inbjudan till årets upplaga, vann på kilometertiden 1.11,0 över 1 640 meter med bilstart och fick för det 150 000 kronor.

Förvånad över spelfördelningen
Ytterligare fem avdelningar på V86 utgjordes av lopp ingående i Svenska Travligan och i klass II skrällde det rejält. Tvåprocentaren Blauer Max serverades ett fint lopp i rygg på ledaren och när luckan kom till slut spurtade han enkelt förbi framförvarande ekipage.
- Jag lägger inte så stor vikt vid spelet och trodde väl inte att han skulle vara favorit, men två procent var extremt lågt, kommenterade hästens tränare och kusk Oskar J Anderssons.
I kallblodsdivisionen prickade Eirik Höitomt starten perfekt med Fakserling och väl i spets var det inte som helst bekymmer för den Thor Borg-tränade femåringen att ta sin femte raka seger.
- Hans utveckling är helt enorm. Teamet runt hästen har gjort ett väldigt bra jobb, sa segerkusken.
Thor Borg tog även hem diamantstoet då Nelsonbrighteagle vann i händerna på Tom Erik Solberg,
Katja Melkkos Go Peppergirl ledde klass I från start till mål tillsammans med Kaj Widell och detsamma gjorde Per Lennartssons Corazon De B. i bronsdivisionen.

Chestnut starkast i långa loppet
I långloppet blev det favoritseger genom Daniel Redén-tränade Chestnut, som kördes till ledningen från 20 meters tillägg, stod emot segerstaplaren Bold Knicks försök att utmana och gick undan till säker triumf i sin speciella stil.
- Han kändes fin hela vägen och var inte tom i mål. Det är en jättetrevlig häst det här. Han har kanske inte den bästa tekniken men är en häst som verkligen vill göra vad han kan och alltid försöket till 100 procent. Det känns också som att han har fått till tekniken lite bättre i år och utvecklats på alla vis, sa mannen i sulkyn, Örjan Kihlström.
Det kördes även ett ungdomslopp inom ramen för V86 och det vanns av André Eklundh-tränade Jalapeno K. och Simon Helm.
De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V86 fick för det 88 026 kronor. Sju rätt delade ut 731 kronor och sex rätt 64 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgå..


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgång sedan Mantorp drabbats av ett virusutbrott.
Att innerspår bakom startbilen är mindre gynnsamt där än rikssnittet börjar bli allmän kännedom, men det är alltid nyttigt att fräscha upp minnet med lite basstatistik när det vankas V75.

Som vanligt fokuserar vi på 2 140 meter och exkluderar spårtrappor, kallblodslopp samt monté.
Vi tittar dessutom på ROI (Return On Investment) för att få en inblick i återbäringen från de olika startspåren.

All statistik är hämtad från Travfakta.

Spårstatistik 2 140 meter autostart
Eskilstuna (ROI) hela landet (ROI)

Spår 1: 8 (48) 10 (63)
Spår 2: 9 (50) 11 (69)
Spår 3: 10 (57) 11 (65)
Spår 4: 12 (83) 13 (78)
Spår 5: 14 (99) 13 (86)
Spår 6: 12 (85) 10 (75)
Spår 7: 9 (67) 8 (72)
Spår 8: 7 (83) 7 (73)
Spår 9: 7 (53) 6 (59)
Spår 10: 7 (64) 7 (62)
Spår 11: 7 (56) 7 (71)
Spår 12: 4 (69) 5 (62)

Segerprocenten visar tydligt att Eskilstuna är en bana där invändiga utgångslägen har det tuffare än vanligt och utvändiga gynnas.
ROI ger inte oväntat samma bild där avkastningen är klart högst från spår 5, följt av spår 6, 4 och 7 medan 1, 2 och 9 varit de sämsta spelobjekten.

Då fokuserar vi på tränarna och kollar vilka som brukar dominera under sommarmånaderna (juni-juli-augusti).

Högst segerprocent under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Timo Nurmos 29
Oscar Berglund 28
Daniel Redén 26
Oskar J Andersson 23
Flemming Jensen 23
Öystein Tjomsland 23
Daniel Wäjersten 23
Alessandro Gocciadoro 22
Magnus Jakobsson 20
Björn Goop 20
Peter Untersteiner 19
Reijo Liljendahl 18
Svante Båth 18
Daniel Wikberg 18
Conrad Lugauer 18
Jan-Olov Persson 17
Per Nordström 17
Troels Andersen 17
Stefan Persson 17
Robert Bergh 17
David Persson 17
Stefan Johansson 17
Christoffer Eriksson 16
Jan Roar Mjölneröd 16

Timo Nurmos vinner ofta oavsett årstid, men sett över hela karriären har han varit som mest segerrik under sommarmånaderna och det finns inget som talar för att det skulle bli ett undantag i år.
Oscar Berglund brukar dippa lite under våren för att studsa tillbaka medan namne Andersson är en årstidsspecialist som höjer både seger- och platsprocent rejält.

Minst lika intressant är att se vilka stall det lönat sig mest att spela under samma period.

Högst ROI under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Kristian Lindberg 149
Kent P Gustavsson 148
Troels Andersen 133
Mikael Cedergren 129
Magnus Dahlén 121
Maria Törnqvist 119
Daniel Wäjersten 105
David Persson 103
Oskar J Andersson 103
Markus B Svedberg 102
Ola Samuelsson 102
Joakim Reiser 101
Flemming Jensen 100
Lars I Nilsson 98
Björn Röcklinger 97
Reijo Liljendahl 95
Morgan Ivarsson 94
Peter Untersteiner 94
Sören Lennartsson 94
Conrad Lugauer 94
Timo Nurmos 94
Mika Haapakangas 92
Oscar Berglund 91
Robert Dunder 91

Här dyker det upp nya namn och flera som sällan figurerar på V75, men kan löna sig att bevaka i vardagstravet framöver.
Daniel Wäjersten, Oskar J Andersson och Ola Samuelsson är tre spelvärda stall som är med i elden på lördag.

Siffrorna ovan gäller för hela sommaren, varför det är lämpligt att komplettera med färska resultat för att se var stallen befinner sig på formskalan just nu.

Formstarkast enligt segerprocent (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Daniel Redén 33
André Eklundh 32
Timo Nurmos 31
Daniel Wäjersten 29
Öystein Tjomsland 26
Joakim Lövgren 26
Jan-Olov Persson 25
Alessandro Gocciadoro 24
Anders Svanstedt 23
Per Nordström 23
Claes Sjöström 22
Per Henriksen 22
Johan Untersteiner 21
Christoffer Eriksson 20
Conrad Lugauer 19
Håkan K Persson 18
Maria Törnqvist 18
Oskar J Andersson 17
Svante Båth 17
Robert Skoglund 17
Fredrik Wallin 16
Tomas Pettersson 16
Markus B Svedberg 16

Redén, Nurmos och Wäjersten håller hög segerprocent året runt medan Eklundh är inne i ett härligt segerstim.

Formstarkast enligt ROI (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Oskar Kylin Blom 229
Maria Törnqvist 218
Öystein Tjomsland 218
Svante Ericsson 185
Anders Zackrisson 181
Jerry Riordan 174
André Eklundh 155
Peter G Norman 142
Anders Svanstedt 130
Per Henriksen 125
Rick Ebbinge 125
Jan Ove Olsen 115
Markus B Svedberg 113
Jan-Olov Persson 110
Daniel Wäjersten 105
Magnus Dahlén 100
Jörgen Westholm 97
Claes Sjöström 95
Fredrik Wallin 95

Oskar Kylin Blom har varit spelarnas bästa vän i maj, men stallet brukar få en dipp under sommaren där han historiskt visar ROI 74, att jämföra med ROI 130 på våren. Däremot kan Maria Törnqvist vara värd att fortsätta följa då stallet visat ROI 161 de två senaste somrarna.
Kallblodsspecialist Tjomsland tillhör kategorin som ofta blir favoritspelad, men har satt ovanligt många oddsare de senaste veckorna.

Resultaten ovan väger alla sommarstarter sedan 2016 lika tungt, vilket förstås kan bli lite missvisande för stall som förbättrat eller försämrat sina resultat de senaste säsongerna.

För att väga upp detta avrundar vi med att kika på vilka stall som var hetast under juni i fjol.

Högst segerprocent juni 2022 (minst 20 starter)
Timo Nurmos 43
Christoffer Eriksson 31
Öystein Tjomsland 30
Alessandro Gocciadoro 27
Daniel Wäjersten 26
Daniel Redén 25
Johan Untersteiner 23
Tomas Pettersson 21
Mattias Djuse 20
Jennifer Persson 20
Svante Båth 19
Joakim Lövgren 19
Joakim Elfving 18
Henrik Hoffman 18

Timo Nurmos hade precis som i år en försiktig start på säsongen i fjol, men under juni lossnade det med besked då han gick från 22 i segerprocent i maj till nästan det dubbla under juni.
Bli inte överraskade om stallet börjar dominera på samma sätt inom kort.

Högst ROI juni 2022 (minst 20 starter)
Gennaro Casillo 249
Mika Haapakangas 184
Tomas Pettersson 160
Joakim Lövgren 146
Alessandro Gocciadoro 127
Timo Nurmos 126
Peter G Norman 121
Henrik Hoffman 118
Jennifer Persson 117
Markus Pihlström 116
Maria Törnqvist 113
Johan Untersteiner 113
Christoffer Eriksson 112
Per Nordström 103
David Persson 87
Daniel Wäjersten 82
Katja Melkko 81

Gennaro Casillo satte dit Copen Chuck S.M. till över 50 gånger pengarna på Jägersro 21 juni och kanske har en liknande skräll i gömmorna även i år.
Mer anmärkningsvärda var resultaten för Joakim Lövgren, Timo Nurmos och Johan Untersteiner som brukar vara påpassade i toton, men ändå kunde visa positiva ROI på 234 starter tillsammans.
En trio som kan vara värda att bevaka lite extra på V75 de närmaste lördagarna.

Robin Johansson, Kanal 75


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.Det betyder jackpot när vi den här sönda..


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.
Det betyder jackpot när vi den här söndagen vänder blickarna mot Axevalla. Västgötabanan dukar fram en välsmakande meny där framför allt de treåriga stona hamnar i rampljuset. Guldstoet ska avgöras. Förutom ett fint förstapris på 350 000 kronor ger loppet också kanske en liten hint om vad som kan vara att vänta nästa sommar, då de fyraåriga stonas största uppgift Stochampionatet ju körs.
Fredrik Persson, för övrigt det senaste tillskottet i tränarnas tusenklubb, har genom åren blivit känd för att skörda fina framgångar med just ston. Två segrar har det blivit i Stochampionatet hittills; 2017 med Ultra Bright och sju år tidigare med den oefterlikneliga Viola Silas.
Kalmartränarens kandidat i Guldstoet i år är 1 Janita Silvio (GS75-7) som verkligen tagit klivet fram i år som treåring. Efter två raka segrar provade hon senast den tuffare konkurrensen med en start i Margaretas Tidiga Unghästserie. En utflykt som renderade i en fjärdeplats efter en tung resa i spåren.
– Janita Silvio har verkligen ryckt upp sig och var jättefin senast. Hon gjorde en kanonprestation på Solvalla senast då hon väl var ute i tredjespår nästa ett helt varv, säger Fredrik.
Det här är en sort som du har förhoppningar på inför framtiden?
–Jo, hon har ju utvecklats hela tiden, hästen är inte så stor i kroppen men är väldigt snabb och följer med i alla tempon. Hon har förutsättningarna att vara med i de lite större loppen framöver.
Det blev ett innerspår bakom bilen i Guldstoet. Hur funkar det?
– Det är ett perfekt smygläge för henne. Hade jag fått välja spår, så hade jag valt det här för henne, helt perfekt. Det är en ”smyghäst” och hon kommer få rätt lopp härifrån.

Galopperat i loppens slutskeden
I fjol var Persson förresten sexa i Stochampionatet med Deborah S.H. Stallets hetaste kandidat inför årets version, vars final körs på Axevalla den 23 juli, är förmodligen 3 Olivia Coger (GS75-4). Monark Newmen-dottern var förra året femma i oaks och senare trea i Breeder’s Crown. Säsongen som fyraåring har dock fått en jobbigare start. Både i uttagningen till Drottning Silvias Pokal och senast, också i en upplaga av Margaretas Tidiga Unghästserie, har det slutat med galopp i loppens slutskeden.
– Olivia Coger har tränat på bra men strulat till det för sig i loppen de två senaste gångerna. Det var synd senast, för jag tror det var ett andrapris som rök där precis innan mål. Jag tycker hon gått bra lopp varje gång, men som sagt hon strular till det och behöver bli lite stabilare.
Vad har de här galopperna berott på?
– Hon har väl inte varit riktigt i form helt enkelt, hon har varit trött den sista biten och fått mjölksyra. Kusken har velat mer än vad hästen har kunnat och då får hon lite svårt att hålla ihop travet.
Är det något som oroar inför söndagen start?
– Lite gör det väl det. Så det blir i första hand att köra på säkerhet den här gången, står det och väger så tar vi inga stora chanser. Annars verkar det som en bra uppgift för henne, vi fick ett bra spår och hon är tuff och rejäl, så det ser intressant ut på det viset.
Så spelarna ska i vilket fall strecka båda dina på GS75®?
– Ja, men det tycker jag ändå.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succ&ea..


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succé med jättepublik och man räknar med ny publikfest på tisdag 6 juni.
Förutom galopptävlingar, blir det uppträdanden, hattparader och andra aktiviteter för hela familjen, barnaktiviteter som ponnyridning, hoppborg och käpphästar.
Det är fri entré och SMHI:s väderprognos lovar över 20 grader.
Och på scen Linda Bengtzing.
– Eftersom jag är en hästtjej kan jag inte tänka mig något bättre än att vara där med klapprande hovar, svettiga hästar och massor av glada människor. Det är en dröm för mig, jag blev jätteglad när jag fick den här frågan, säger Linda Bengtzing till Svensk Galopp.

Hattparad
Hattparaden är ett mycket populärt och självklart inslag under Nationaldagsgaloppen och man tävlar i tre kategorier: Gärdets Bästa Hatt, Barnhatt och Match Your Dog där du tar med din fyrbenta vän till Gärdet och matchar varandra till en kreativ, elegant eller rolig outfit.
Årets tävlingens jury i Hattparaden är Ann Wilson, professionell dansare och domare i Let’s Dance samt hundvännen och Idoljury-medlemmen Anders Bagge. Ny jurymedlem för 2023 är proffsminglaren, prideprofilen och partajfixaren "MingelMartin".
Det kommer ridas sju galopplopp och ett montélopp under Nationaldagsgaloppen. Fyra lopp för engelska fullblodshästar, ett löp för arabiska fullblodshästar, två ponnylopp och ett montélopp för travhästar.
TV4 sänder live från folkfesten på Gärdet klockan 12.00–14.30.
ATG arrangerar spel på fem av loppen och erbjuder bland annat populära spelformen V4 med första start 12.20.
I loppet för arabiska fullblod tävlas det om hela 125 000 kronor till vinnaren och loppet direktsänds även till Abu Dhabi. Detta då loppet ingår i en global arabhästfestival: HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.Då hittade Å..


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.
Då hittade Åke Lindblom en annan uppgift över tre varv.
Skillnaden i motstånd var förstås milsvid, men intrycket när Power Doc rundade fältet på några hundra meter i början av slutvarvet och försvann ifrån var ändå att han sannolikt hade hävdat sig även på Solvalla.
- Han är fantastisk. En underbar häst på alla sätt och vis. Han är ett proffs i loppen och brukar inte en millimeter i onödan, han springer bara och väntar på att jag ska köra och när jag väl gör det så bara ”tjuuuu”. Det är en sådan härlig känsla att sitta bakom. Jag tror och hoppas att han ska växa in i eliten, förklarade Lindblom om femåringen som joggade 1.14,2/3 180 meter och fick 60 000 kronor för besväret.

Seger direkt för nya stallet
En annan häst som går en spännande säsong till mötes är fyraårige The Flying Eagle. Conrad Lugauer gjorde sin sista start som Jägersro-licensierad genom att ”tjuvstarta” sin nya karriär som Solvallatränare.
- 1 juni blir det officiellt och det här var första hästen från Yttersta, så det känns som en ny början. Det är en fantastiskt fin individ som är kaxig och har rätt blod i ådrorna, men han har lekt fram till idag. Det var första gången jag kände att han tävlade på rätt sätt, förklarade Lugauer sedan han gasat ifrån konkurrenterna på kvällssnabbaste 1.11,6/1 640 meter autostart.
V64 betalade 13 440 kronor för sex rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 8] 1640/1 5 16.5 60
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Cocaracha Cocaracha   [s 9] 1640/8 0 624
2015-12-11 2015-12-11 Romme-6 Fratton Parker Fratton Parker   [v 11] 2140/4 0 g 138
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-4 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 8] 2160/13 5 17.9 75
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-10 Fratton Parker Fratton Parker   [v 11] 1640/2 2 15.8 275
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-1 Cocaracha Cocaracha   [s 9] 1609/8 5 15.0 716
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-10 Felix Vingboons Felix Vingboons   [v 9] 2160/8 0 g 535
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 Jailhouse N.Howe Jailhouse N.Howe   [v 5] 2140/2 0 19.5 438
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-7 Fratton Parker Fratton Parker   [v 11] 2160/11 5 21.0g 503
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 8] 2160/5 3 16.2 172
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-3 Jailhouse N.Howe Jailhouse N.Howe   [v 5] 2140/7 0 g 162
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-1 Mellby Agent Mellby Agent   [v 6] 2140/2 8 19.4 82
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-2 Jailhouse N.Howe Jailhouse N.Howe   [v 5] 2160/8 2 18.6 163
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Fratton Parker Fratton Parker   [v 11] 2140/5 7 18.6g 537
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-9 Harris Street Hall Harris Street Hall   [s 6] 2140/7 7 18.0 943
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 Fratton Parker Fratton Parker   [v 11] 2140/1 6 17.6g 231
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-4 Wistful Born Wistful Born   [s 6] 2140/2 0 18.9 334
2015-10-04 2015-10-04 Visby-2 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 8] 1640/4 2 14.7 38
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Jailhouse N.Howe Jailhouse N.Howe   [v 5] 2080/8 6 19.0g 189
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Worship Lady Worship Lady   [s 9] 2160/5 D 3 17.5 302
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 2160/15 D 2 16.8 149
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-2 Huckleberry Finn Huckleberry Finn   [v 10] 2100/7 D 2 15.1 62
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Gatlin Bob Gatlin Bob   [v 10] 2140/4 D 0 18.7 474
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-7 Enfin les Fruits Enfin les Fruits   [v 6] 2160/7 B str 15
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-2 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 2140/10 D 0 20.4g 210
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-10 Grandseigneur Grandseigneur   [v 10] 2180/15 D 0 20.2g 603
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-10 Worship Lady Worship Lady   [s 9] 2140/2 C 2 16.8 178
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-3 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 2140/7 D 0 g 511
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 1640/6 B 5 15.0 59
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-4 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 5] 2140/1 C 0 g 187
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-1 Huckleberry Finn Huckleberry Finn   [v 10] 2140/4 C str
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-2 Quantum Princess Quantum Princess   [s 9] 2140/5 D 5 19.0 407
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-10 Worship Lady Worship Lady   [s 9] 2140/8 B 4 18.0g 62
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-2 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 1640/2 C 6 16.0 72
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Worship Lady Worship Lady   [s 9] 2160/4 A 2 17.8 24
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 2140/6 D 1 15.5 96
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 2160/5 C 0 19.0 274
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-4 Affe Road Affe Road   [v 8] 2180/5 B 8 22.7g 87
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-2 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2140/8 C 6 17.3 267
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 2160/3 C 6 17.7 90
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-7 Tunney Gene Tunney Gene   [v 8] 2100/9 C 2 17.0 52
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 2180/12 A 1 15.7 661
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-3 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 1720/4 B 1 15.6 30
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2180/9 A 6 16.8 34
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Blue Star Cosmic Blue Star Cosmic   [h 8] 2140/1 D str
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-6 Orne As Orne As   [v 8] 1640/8 D 0 19.1g 176
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-3 Simb Monastic Simb Monastic   [s 5] 2140/2 D 0 g 430
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-1 C.C.Simon C.C.Simon   [v 8] 1609/10 C 4 13.3 296
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-2 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 1680/9 C 3 15.7 269
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-2 You to Gordeus You to Gordeus   [v 11] 2160/9 D 0 g 534
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Elegance Cape Elegance Cape   [s 6] 1640/11 D 0 17.1 246
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-7 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 2160/6 C 5 18.8 282
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-9 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 1640/3 D 0 g 227
2016-07-22 2016-07-22 Visby-2 Donovan Boko Donovan Boko   [v 6] 2140/4 B 2 16.8 32
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-4 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 1720/14 B 7 17.4 253
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Oh Conny Lie Star Oh Conny Lie Star   [v 5] 2160/13 B 6 18.4 222
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Keep It Cool Keep It Cool   [v 9] 2140/7 D str
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2140/8 D str
2016-07-05 2016-07-05 Visby-5 Ohh Etell Ohh Etell   [h 6] 2140/8 B 1 16.2 51
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 6] 2080/2 A 2 17.9 32
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-10 April Love April Love   [v 9] 2140/4 C 0 g 848
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-7 Oh Conny Lie Star Oh Conny Lie Star   [v 5] 1700/8 C 6 17.9g 93
2016-06-11 2016-06-11 Visby-3 Ohh Etell Ohh Etell   [h 6] 2140/3 B 2 15.7 94
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-2 Oh Conny Lie Star Oh Conny Lie Star   [v 5] 2120/8 C 3 17.1 109
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 6] 2140/1 C 2 17.6 47
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/7 D 0 g 266
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-4 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2140/8 D 5 16.2 483
2016-05-14 2016-05-14 Visby-2 Zaskatoon Zaskatoon   [v 9] 2160/11 D 2 17.9 209
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-6 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2680/7 D 2 18.5g 232
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-1 Alice the Trotter Alice the Trotter   [s 7] 2100/9 C 0 g 436
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 My Account My Account   [h 8] 1640/10 B str
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-7 Joe Mama Joe Mama   [v 7] 2160/3 C 0 18.1 225
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-4 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2140/8 D 7 17.5g 381
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 My Account My Account   [h 8] 2160/8 C 0 g 98
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Wistful Born Wistful Born   [s 7] 2160/9 B 7 17.7 158
2016-03-27 2016-03-27 Romme-1 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 2160/9 D 6 16.8 248
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-4 My Account My Account   [h 8] 2140/6 B 4 15.2 225
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2160/7 D 4 28.5g 132
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-3 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2140/1 D 6 17.4g 360
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-2 Cumberland Cumberland   [v 12] 2160/6 D 0 17.3g 718
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Wistful Born Wistful Born   [s 7] 2160/12 B 0
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-3 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 2160/9 B 3 18.3 223
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2160/5 A 0 19.1 126
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-1 Miss Beniss Miss Beniss   [s 8] 2140/9 D str
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2140/10 D 0 g 368
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-2 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 1640/3 D 5 17.1 121
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2140/4 D 0 g 197
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/11 D 0 g 189
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 1609/10 C 4 14.9 589
2017-12-30 2017-12-30 Romme-5 Relation Relation   [s 7] 2160/15 D 5 18.1g 78
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-1 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/4 D 0 17.5 432
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-7 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 1640/4 D 1 14.5 22
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 2180/14 D 4 14.9 832
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-4 Sonny Bull Sonny Bull   [v 6] 2160/4 D 3 17.0 546
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-3 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 1640/4 D 4 15.4 82
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 7] 2180/11 B 0 21.1g 366
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2160/7 C 0 g 397
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2160/8 D 0 16.5g 412
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-1 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/8 D 5 17.1 241
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-1 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 1640/2 D 4 13.4 322
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-4 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 2160/2 C 4 17.4 189
2017-11-03 2017-11-03 Romme-6 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/3 D 2 16.1 103
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2100/2 B 4 15.6 186
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 Cognac Sting Cognac Sting   [v 7] 2160/8 C 7 17.1 233
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Digital Box Digital Box   [v 7] 2160/14 C 0 18.3 760
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 1700/14 D 2 15.7 216
2017-10-13 2017-10-13 Romme-1 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/9 D 0 15.9 253
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-4 Bellis Bellis   [s 4] 2180/14 A 6 18.1 177
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-5 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2640/4 C 0 g 193
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 7] 2180/7 C str
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-2 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 1640/7 C 4 14.0 87
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-5 Julio Gold Julio Gold   [v 7] 2140/1 C 0 g 160
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-3 Goldomaster Goldomaster   [v 11] 1640/1 D 5 14.1 472
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-1 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/9 D 4 15.2 251
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2160/10 C 3 16.6 248
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-10 Min Stormvind Min Stormvind   [s 4] 2140/3 C 0 g 837
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-5 Julio Gold Julio Gold   [v 7] 2140/8 D 3 14.8 187
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-4 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2160/5 C 1 14.8 75
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 1660/5 B 1 14.2 124
2017-09-15 2017-09-15 Romme-7 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/3 D str
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/1 C 0 17.9 220
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 1660/9 C 2 14.3 66
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Min Stormvind Min Stormvind   [s 4] 2140/5 B 0 g 33
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-7 Queen Will Queen Will   [s 7] 1640/9 C 0 g 59
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-3 Min Stormvind Min Stormvind   [s 4] 2140/4 C 2 18.2 142
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/1 D 0 g 135
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 2160/7 D 0 18.7 134
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-1 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2140/1 C 0 g 668
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 2120/3 D 5 18.5 112
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-2 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2180/14 B 0 18.3 166
2017-08-08 2017-08-08 Romme-7 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2160/6 C 6 16.3 281
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2160/10 C 3 15.5g 31
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-2 Mr Fairbanks Mr Fairbanks   [v 5] 1640/6 C 0 g 82
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-1 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 2140/3 D 2 17.1 128
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Anthologie Anthologie   [s 7] 1680/2 D 6 15.9 309
2017-07-28 2017-07-28 Romme-3 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/3 D 2 16.1 66
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 1660/12 A 6 16.2 368
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Spark Rick Spark Rick   [v 9] 2160/9 C 8 17.8 532
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-8 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 2120/8 C 5 18.1 568
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-4 Benny Hill Benny Hill   [v 7] 2120/10 D 2 18.0 73
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2160/7 C 6 17.0g 65
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-8 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 1640/1 C 1 14.7 62
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2160/9 D 2 16.5 289
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-6 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/4 C 0 125
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2140/1 D 1 16.1 44
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-3 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 1640/1 D 2 17.5 25
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Bell Knight Bell Knight   [v 6] 2160/6 D 0 17.4 152
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-2 Spark Rick Spark Rick   [v 9] 1640/4 C 0 16.1 170
2017-06-09 2017-06-09 Romme-4 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2160/5 B 2 16.3 199
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-8 Caltina Va Bene* Caltina Va Bene*   [v 8] 2100/5 C 6 20.6 235
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-9 High Above High Above   [v 6] 2140/7 B 6 19.2 84
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2660/8 C 1 16.2 306
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-9 Bell Knight Bell Knight   [v 6] 2140/8 D 3 16.9 37
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-2 My Account My Account   [h 9] 1640/6 C 5 14.7 310
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-11 High Above High Above   [v 6] 1640/9 B 0 15.1 278
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2180/11 C 4 15.9 737
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Bell Knight Bell Knight   [v 6] 2140/1 D 6 17.6 632
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-7 High Above High Above   [v 6] 2140/7 A 4 17.7 116
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Future Love Future Love   [v 9] 1640/5 D 0 g 697
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2180/14 D 0 17.4 555
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Cognac Sting Cognac Sting   [v 7] 2180/12 C 4 15.7 242
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-4 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 2140/5 C 0 16.2 94
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/4 D 0 20.2 604
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-4 Quota Quota   [s 8] 1609/5 B 3 14.6 58
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 Benny Hill Benny Hill   [v 7] 2160/14 A 3 17.6 243
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/14 B 0 g 995
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-1 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 2140/7 A 1 15.9 377
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-4 High Above High Above   [v 6] 2140/4 C 6 18.7 129
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Orne As Orne As   [v 9] 2180/13 D str
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-1 Bear Glide Bear Glide   [s 7] 1640/9 C str
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2160/15 D 0 17.8 411
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Othello Skift Othello Skift   [v 5] 2140/4 D 6 21.1 276
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Enfin les Fruits Enfin les Fruits   [v 7] 2160/11 D 7 18.0 137
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-1 Orne As Orne As   [v 9] 2140/7 D 0 g 438
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Enfin les Fruits Enfin les Fruits   [v 7] 2140/3 C 4 18.1 289
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Tunney Gene Tunney Gene   [v 9] 2140/1 D 0 23.1g 708
2017-02-12 2017-02-12 Romme-5 Worship Lady Worship Lady   [s 10] 2160/7 D 0 g 306
2017-02-03 2017-02-03 Romme-5 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2160/10 D str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 Enfin les Fruits Enfin les Fruits   [v 7] 2160/14 C 6 18.5 72
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2140/3 D 4 16.6 133
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 That's My Pal That's My Pal   [v 9] 2180/12 C 0 18.4 623
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-7 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2180/15 D 5 17.2 130
2017-01-07 2017-01-07 Romme-1 Huckleberry Finn Huckleberry Finn   [v 11] 2180/9 D 7 16.3 35
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-8 Enfin les Fruits Enfin les Fruits   [v 7] 2160/12 B 3 18.0 39
2018-12-29 2018-12-29 Romme-1 Digital Promise Digital Promise   [s 4] 2140/5 C 3 17.0 463
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-1 Abaz America Abaz America   [v 7] 2140/4 D 0 16.7 125
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Call Me Hanover Call Me Hanover   [v 9] 2180/14 B 0 16.9 295
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-5 Abaz America Abaz America   [v 7] 2140/4 D 2 15.1 60
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-9 Hot Chip Hot Chip   [v 7] 2140/1 D 5 20.0 330
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Chatman Chatman   [v 12] 1640/2 B 5 15.8 130
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 2180/12 D 0 20.5 355
2018-12-07 2018-12-07 Romme-6 Erica Erica   [s 8] 2160/10 B 3 16.2 102
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 7] 2140/4 B 2 18.0 55
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-3 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 2140/6 D 0 16.9 644
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Control You Control You   [v 8] 2140/7 D 4 18.6 194
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 7] 2160/5 A 5 16.8 56
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-3 Lorina Orange Lorina Orange   [s 4] 2160/4 A str
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-1 Jula Extreme Jula Extreme   [v 6] 2100/2 A 5 15.0 22
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-1 Lorina Citron Lorina Citron   [s 4] 2140/2 C 2 16.0 46
2018-11-16 2018-11-16 Romme-6 Abaz America Abaz America   [v 7] 2140/3 D 3 16.1 507
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Leonas Santo Leonas Santo   [v 7] 2160/12 B 0 g 710
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Control You Control You   [v 8] 2160/13 C 3 16.6 661
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Pampero Pampero   [v 10] 2140/3 C 0 558
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-1 Call Me Hanover Call Me Hanover   [v 9] 1640/7 D 4 13.4 487
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 7] 2140/11 A 3 16.1 193
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-5 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/9 C 0 g 123
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-2 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 8] 2140/5 D 2 15.0 350
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-1 Nantucket Nantucket   [h 12] 2140/5 C 3 14.1 114
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Control You Control You   [v 8] 2140/2 D 5 16.7 279
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/7 C 3 17.2 44
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-5 Abaz America Abaz America   [v 7] 2140/5 D 4 15.0 682
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-1 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 6] 2140/7 D 0 17.5 304
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Fuzz Fuzz   [v 9] 1640/8 D 0 15.0g 503
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Vanity Blast Vanity Blast   [s 6] 1609/12 C str
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-6 Fuzz Fuzz   [v 9] 1640/8 D 5 13.0 724
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-2 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 7] 1660/8 C 4 14.5 149
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Nantucket Nantucket   [h 12] 2140/9 D 0 14.2 200
2018-10-13 2018-10-13 Åby-1 Rapido* Rapido*   [v 10] 2140/6 C 0 g 237
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-5 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/8 B 2 15.6 140
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2140/9 C 0 g 120
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2160/5 B 0 g 77
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-4 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/6 D 0 g 605
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-1 Nantucket Nantucket   [h 12] 2140/2 D 3 14.6 36
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 6] 2140/4 D 5 14.8 630
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-2 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/4 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2160/6 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-1 Nantucket Nantucket   [h 12] 1640/5 D 2 12.7 22
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-10 Future Love Future Love   [v 10] 2160/7 D 0 18.2 439
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Control You Control You   [v 8] 2160/7 C 3 18.2 169
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-4 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 2160/8 C 7 16.7 282
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-9 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2160/3 C 2 16.2 43
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-3 Paul Paul   [v 6] 2140/2 C 1 16.7 46
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-4 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2100/4 C 0 15.7 207
2018-08-20 2018-08-20 Romme-2 Shannon Broline Shannon Broline   [s 4] 2140/9 C 1 18.4 54
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-6 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/5 C 1 17.9 28
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-2 Chatman Chatman   [v 12] 1640/5 B 1 14.1 129
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 1140/3 C 2 70
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-6 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 1680/8 A 0 g 81
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-10 Global Tattoo Global Tattoo   [v 5] 2160/2 B 4 19.0g 61
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-2 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2140/3 C 4 15.5 227
2018-07-19 2018-07-19 Visby-2 M.T.Kornelia M.T.Kornelia   [s 6] 1620/7 B 2 15.5 22
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 7] 1680/10 B 7 19.5g 296
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2160/13 D 0 20.8 1132
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-7 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2160/4 C 0 g 34
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-3 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/3 D 1 17.1 71
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-1 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 1640/2 B 4 13.0 389
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-5 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 11] 1700/8 D 7 16.5 382
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-1 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/9 D 4 16.9 159
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-3 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2160/3 C 1 31
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-2 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2160/3 B 1 52
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-5 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 2140/8 B 0 g 665
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 9] 2140/11 D 0 22.4 260
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 1640/1 B 0 14.7 121
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-1 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2140/11 D 0 16.3 106
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-5 Divas Revansch Divas Revansch   [v 8] 2180/14 D 0 g 126
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 1640/1 C 0 14.8 456
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 2140/7 A 3 16.4 157
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-2 Divas Revansch Divas Revansch   [v 8] 2140/5 D 4 15.4 234
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-7 Kalle Kula Kalle Kula   [v 9] 2140/8 C 4 18.3 128
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-2 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/2 D 5 17.0g 316
2018-06-08 2018-06-08 Romme-8 Snygg Snygg   [h 13] 2180/6 C 0 30.0 637
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2140/1 D 6 16.6 532
2018-06-04 2018-06-04 Visby-3 Chatman Chatman   [v 12] 2120/2 B 5 16.2 239
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 Tornado Exclusive Tornado Exclusive   [v 8] 2640/5 C 5 20.3 362
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-6 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2140/12 C 3 14.6 75
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2140/11 D 5 15.3 322
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2180/7 C 0 g 152
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2140/9 A 6 15.9 32
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-1 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 1609/9 C 6 13.9 124
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Control You Control You   [v 8] 2140/1 C 4 16.8g 270
2018-04-28 2018-04-28 Romme-8 Delux Håleryd Delux Håleryd   [v 11] 2160/10 D 0 17.7g 842
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Faks Nils Faks Nils   [v 10] 2160/6 D 7 28.4 891
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 Control You Control You   [v 8] 2140/11 B 2 17.0 76
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2140/6 B 1 14.9 40
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-5 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/9 D 4 16.4 558
2018-04-16 2018-04-16 Romme-5 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2140/5 B str
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-6 Control You Control You   [v 8] 2160/6 B 3 18.3g 326
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 C.C.Simon C.C.Simon   [v 10] 2160/9 D 0
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 M.T.Kornelia M.T.Kornelia   [s 6] 2140/2 B 5 16.7g 77
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2640/7 B 1 15.7 85
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2140/6 D 0 18.7 1242
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-2 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2160/6 C 7 19.0g 229
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 C.C.Simon C.C.Simon   [v 10] 2180/12 D 3 16.0 89
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2140/11 D 7 19.2 597
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2140/2 B 5 18.4 132
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-5 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/1 B str
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-2 Quota Quota   [s 9] 1640/6 A 2 15.5 23
2018-01-20 2018-01-20 Romme-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2160/2 B 5 17.1 109
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/4 C 2 16.9 229
2018-01-05 2018-01-05 Romme-5 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2160/12 A 1 16.4 36
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2140/11 D 4 16.2 84
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-1 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/6 C str
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-2 Galactica Galactica   [s 7] 2180/9 B 3 15.1 45
2019-12-07 2019-12-07 Åby-1 Börge Börge   [v 6] 2140/3 D 3 14.7 32
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-5 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 1640/12 C 0 17.6 145
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-1 A Walk in the Park A Walk in the Park   [s 6] 2160/9 D 0 g 409
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-5 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2140/2 D 3 15.4 164
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-8 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 8] 2140/3 C 1 16.9 60
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 2100/7 B 4 15.0 212
2019-11-29 2019-11-29 Romme-6 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/3 D 3 16.7 66
2019-11-29 2019-11-29 Romme-3 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 8] 2200/8 B 0 27.0 134
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-4 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2140/11 D 0 16.1 991
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2160/3 B 1 13.7 20
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Timo Lane Timo Lane   [v 6] 2160/5 C 3 17.4g 57
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-3 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2180/8 D 6 16.5 273
2019-11-15 2019-11-15 Romme-5 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 2140/5 B 5 17.0g 203
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-5 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/1 C 2 16.3 52
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-2 Eblouissant Eblouissant   [v 5] 2140/2 C 3 18.2 93
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-2 Timo Lane Timo Lane   [v 6] 2160/3 C 0 18.5g 144
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-1 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 8] 2140/6 D 0 15.2 282
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-3 Börge Börge   [v 6] 2140/9 D 1 15.2 21
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-5 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2640/8 D 0 g 751
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-1 Iglesias Boshoeve Iglesias Boshoeve   [h 4] 2140/4 C 4 15.7 86
2019-10-31 2019-10-31 Visby-7 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2120/5 C 2 15.3 58
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-4 Timo Lane Timo Lane   [v 6] 2140/8 C 0 g 158
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-7 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/2 B str
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 6] 1640/9 B 0 g 40
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/7 A 0 18.5g 83
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 1640/8 B 4 14.7 136
2019-10-12 2019-10-12 Åby-7 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/9 C 5 13.6 29
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Börge Börge   [v 6] 2140/1 C 6 15.6 34
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-2 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 7] 1640/3 B 2 13.4 39
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-2 Cash Alo Cash Alo   [v 5] 2140/1 D 4 18.6g 20
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-8 Quantum Blues Quantum Blues   [v 8] 2160/11 B 0 405
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-8 Emmylou Love Emmylou Love   [s 6] 2160/3 B 3 16.9 28
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Felix Tabac Felix Tabac   [v 8] 2180/15 A 1 28.3 84
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-3 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/7 C 2 16.7 105
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 5] 2140/1 C 0
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-1 Seven and Seven Seven and Seven   [h 5] 2140/3 B 2 15.2 30
2019-09-23 2019-09-23 Romme-8 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 6] 2140/2 D 3 15.7 99
2019-09-23 2019-09-23 Romme-4 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 1680/11 D str
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Major Tom Major Tom   [v 8] 2160/5 C 1 15.6 32
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-5 Sete Sete   [v 6] 1640/10 D 3 13.7 108
2019-09-15 2019-09-15 Romme-6 Emmylou Love Emmylou Love   [s 6] 2140/8 C 3 15.8 201
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-1 Mellby Don Juan Mellby Don Juan   [v 7] 2140/9 B 3 13.7 152
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-8 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/3 C 4 17.1 159
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-6 Super Photo Bood Super Photo Bood   [v 10] 2140/4 D 0 14.6 403
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-2 Sean Banan Sean Banan   [v 6] 1640/5 D 4 14.2 95
2019-09-04 2019-09-04 Åby-4 Sete Sete   [v 6] 2140/4 D 2 14.9 69
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2640/3 C 1 13.6 18
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-1 Jeppas Qlipper Jeppas Qlipper   [v 6] 2100/2 D 0 g 56
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-1 Re Doc Re Doc   [v 9] 2140/1 D 0 17.2 138
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-6 Sete Sete   [v 6] 2160/6 C 6 16.3 78
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-1 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 7] 1609/7 C 4 14.1g 218
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-2 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/6 C 1 13.0 20
2019-08-10 2019-08-10 Romme-5 Walle West Walle West   [v 7] 2160/6 C 2 16.2 183
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-2 Jet Lini Jet Lini   [v 5] 2140/1 D 6 17.9 65
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-4 Sete Sete   [v 6] 2160/8 C 5 14.9 74
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-8 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 2140/3 D 3 29.6g 44
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-7 Hakkestadhs Saga Hakkestadhs Saga   [s 7] 2160/3 B 1 16.9 81
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-1 Vedalia Vedalia   [s 5] 1640/3 B 0 g 31
2019-07-26 2019-07-26 Romme-10 Walle West Walle West   [v 7] 2160/7 A 0 g 32
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 5] 2160/9 B 6 17.4g 102
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/8 C 1 14.6g 13
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-1 Sete Sete   [v 6] 2140/7 C 2 14.0 220
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-2 Black Snapper Black Snapper   [v 6] 1720/14 B 0 g 102
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-3 Rapido Va Bene* Rapido Va Bene*   [v 10] 2140/9 C 5 15.6 191
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-2 Quantum Blues Quantum Blues   [v 8] 2180/7 C 1 16.9 81
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-2 Digger Lord Digger Lord   [v 8] 1640/1 B 0 g 206
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-9 Sete Sete   [v 6] 2140/9 C 3 15.9 44
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-1 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 2140/3 D 1 28.4g 34
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-2 Börge Börge   [v 6] 2140/2 C 2 14.6 125
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Iago Zon Iago Zon   [v 6] 2200/8 B 0 18.0 69
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-2 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 2160/7 D 2 28.7 104
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/7 D 4 16.0 116
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Jet Lini Jet Lini   [v 5] 2180/5 C 2 16.9 55
2019-06-27 2019-06-27 Åby-7 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/4 B 1 13.2 35
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Enclave Enclave   [v 5] 2160/15 A str
2019-06-18 2019-06-18 Visby-5 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2120/7 B 2 15.0 140
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-3 Cheraton Cheraton   [v 7] 2140/7 C 4 17.3 42
2019-06-13 2019-06-13 Åby-3 Raggamuffin Raggamuffin   [v 9] 2140/2 C 3 15.2 109
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-5 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/3 C 1 13.2 66
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-2 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2180/9 B 2 15.2 103
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-6 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 8] 1640/4 B 3 15.2 105
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-3 Unona Unona   [s 6] 2140/5 C 3 17.4 100
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-1 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2160/6 D 5 17.2 200
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Claret Jug Claret Jug   [v 6] 1640/12 C 0 g 55
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/3 B 3 13.6 40
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-3 Champion Chip Champion Chip   [v 6] 2140/11 C 5 16.7 214
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 1640/6 A 0 14.3 30
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 6] 2160/10 A 4 17.6 32
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Raggamuffin Raggamuffin   [v 9] 1640/7 C 5 14.0 74
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-2 Sharifah Sharifah   [s 6] 2140/2 D 6 18.5 270
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-2 Genesis Genesis   [v 5] 2160/7 B str
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2160/9 B 5 17.1 60
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 Sebastian Hall Sebastian Hall   [v 6] 1640/10 D 1 12.4 48
2019-05-11 2019-05-11 Åby-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2640/3 C 1 13.6 43
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-8 Free to Party Free to Party   [v 5] 2160/6 B 6 17.7 159
2019-05-10 2019-05-10 Romme-8 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2160/2 D 5 16.3 86
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-8 Grönedens Vincent Grönedens Vincent   [v 7] 2160/3 C 1 18.3 57
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-1 Free to Party Free to Party   [v 5] 2100/5 C 0 g 245
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-8 Champion Chip Champion Chip   [v 6] 2140/1 C 3 16.4 23
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-5 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 1640/1 B 5 13.7 453
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-1 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 8] 2180/10 A 4 16.4 170
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-3 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 7] 2640/5 B 3 17.2 41
2019-04-27 2019-04-27 Åby-4 Raggamuffin Raggamuffin   [v 9] 2140/6 D 0 14.9 411
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2140/4 B 1 14.8 188
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-7 Champion Chip Champion Chip   [v 6] 2140/5 B 1 16.1 36
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 2160/13 D 1 30.7g 884
2019-04-07 2019-04-07 Romme-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2160/11 C 6 17.0 120
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-12 Erica Erica   [s 9] 1640/2 C 3 12.8 96
2019-03-29 2019-03-29 Romme-3 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2160/8 C 4 17.3 164
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-9 Maclemore Maclemore   [v 6] 2140/5 B 0 g 65
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-4 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 8] 2160/12 A 2 17.1 119
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-10 Unona Unona   [s 6] 2140/5 B 4 16.8 99
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-5 Staro in Fact Staro in Fact   [v 8] 2140/8 C 4 16.8g 37
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2140/3 C 3 16.9 69
2019-03-17 2019-03-17 Romme-8 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2140/2 C 1 17.1 61
2019-03-17 2019-03-17 Romme-5 Pyriod Pyriod   [v 13] 2140/1 D 0 g 687
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2700/11 B 1 15.7 27
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Staro in Fact Staro in Fact   [v 8] 1640/10 C 3 15.7 145
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Talapoin Talapoin   [s 7] 2160/9 C 0 g 86
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-5 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2160/10 B 0 16.0 284
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-1 Royal Prince Royal Prince   [v 8] 1640/4 D 6 14.6 723
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2160/3 B 4 17.2 217
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2140/8 C 4 16.5 135
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 6] 2160/9 B 1 16.7 114
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-9 Min Stormvind Min Stormvind   [s 6] 2160/4 C 4 19.1 235
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-7 All Knight All Knight   [v 6] 2140/7 C 5 17.5 209
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Lowlife Lowlife   [v 7] 2140/11 D 5 18.6 50
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 6] 2140/10 A 3 17.4 63
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-1 Lowlife Lowlife   [v 7] 2140/9 A 1 18.1 34
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Picasso Face Picasso Face   [v 7] 2160/7 D 3 17.9 309
2019-01-11 2019-01-11 Romme-5 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/11 D 4 17.5 188
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-6 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 8] 2140/4 B 0 16.8 151
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-6 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 12] 2140/8 C 4 16.1 938
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/6 D 1 16.3 45
2020-12-28 2020-12-28 Romme-1 Leon* Leon*   [v 8] 2140/4 D 7 19.0 755
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-1 Galactica Galactica   [s 8] 2140/1 B 1 14.3 26
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-5 Gigant Coger Gigant Coger   [v 5] 1640/7 B 0 g 78
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 8] 2140/7 C 0 g 253
2020-12-11 2020-12-11 Romme-3 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/3 D 1 15.0 372
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-5 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2140/5 C 4 16.0 280
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-2 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/10 D 0 g 65
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-7 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 2140/5 B 3 17.9 141
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-8 Witty Witty   [s 6] 2180/6 A 0 g 79
2020-12-05 2020-12-05 Åby-1 One Two Beat One Two Beat   [v 6] 2140/10 C 4 16.4 65
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-4 Go Around Go Around   [v 5] 2140/5 C 0 g 29
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-3 Zar Neo Zar Neo   [v 4] 2140/2 D 3 17.6 251
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-4 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2160/15 B 0 g 169
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-2 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/8 C 0 g 14
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-3 Go Around Go Around   [v 5] 2140/8 D 2 15.1 80
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-5 Gigant Coger Gigant Coger   [v 5] 2140/6 A 3 15.2 14
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-7 Galactica Galactica   [s 8] 2140/2 B 5 13.7 34
2020-11-15 2020-11-15 Åby-7 After Eight After Eight   [s 6] 2140/1 D 0 g 85
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-3 Benzema Benzema   [v 6] 2180/11 A 0 g 91
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-1 Quite a Quality Quite a Quality   [v 6] 2140/3 C 0 15.2 662
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-6 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/14 D 0 g 288
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-4 Naughty Boy Naughty Boy   [v 8] 2140/4 B 5 15.4 244
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-1 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/2 D 0 g 33
2020-10-29 2020-10-29 Visby-8 Gigant Coger Gigant Coger   [v 5] 2120/2 A 2 13.8 21
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-1 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2100/12 B 0 15.0 804
2020-10-22 2020-10-22 Åby-5 Edmund Edmund   [v 5] 2660/11 B 0 18.8g 23
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-2 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 9] 2140/5 C 8 17.1 587
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 1660/10 A 4 15.3 77
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-3 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 2140/7 B 0 g 61
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-1 Malin Rigas Malin Rigas   [s 7] 1640/11 D 0 19.2 641
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-6 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2140/4 D 5 16.6 351
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Galactica Galactica   [s 8] 2140/7 B 1 12.3 48
2020-10-10 2020-10-10 Åby-1 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 7] 2140/6 D 7 15.3 578
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-7 Joyride Cane Joyride Cane   [h 7] 1640/2 B 3 13.6 40
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-8 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/10 C 0 g 85
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-8 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 5] 2140/3 A 3 17.1 108
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 Go Around Go Around   [v 5] 2140/2 C 4 15.0 196
2020-09-25 2020-09-25 Romme-4 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/9 D 6 15.8 245
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-7 Zola Wind Zola Wind   [v 6] 2180/3 D 3 16.2 237
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2160/8 D 0 g 798
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-4 Go Around Go Around   [v 5] 1640/6 B 2 14.2 62
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-3 All Cash All Cash   [s 5] 1640/1 C 5 15.2 85
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-2 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 1640/6 B 1 13.8 25
2020-09-12 2020-09-12 Visby-9 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2120/6 B 8 17.1 58
2020-08-31 2020-08-31 Romme-5 Milton Sigel Milton Sigel   [v 10] 2160/7 C 5 16.6 425
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-9 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2140/1 B 4 15.0 55
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-3 Sundbo Nova Sundbo Nova   [s 5] 2140/7 B 1 28.8 72
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-8 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 8] 2160/4 D 5 18.4 214
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 10] 2140/2 C 3 13.3 83
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-3 Volt di Ruggero Volt di Ruggero   [v 6] 2140/4 B 0 16.5 277
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-3 Vincitori Indika Vincitori Indika   [v 5] 2140/1 D 0 g 569
2020-08-15 2020-08-15 Romme-1 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 10] 1640/5 B 0 13.8 105
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-5 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 9] 2160/6 B 3 17.0 55
2020-08-08 2020-08-08 Åby-1 Galactica Galactica   [s 8] 1640/4 D 5 11.3 22
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-8 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2140/11 D 3 15.6 61
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-5 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2140/3 B 0 17.2 93
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-1 One Two Beat One Two Beat   [v 6] 2160/10 B str
2020-07-30 2020-07-30 Åby-3 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2140/7 B 5 15.0 359
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-1 Corona Brick Corona Brick   [s 6] 1640/8 C 0 g 183
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-9 Vincitori Indika Vincitori Indika   [v 5] 2160/12 D 6 19.0 299
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-4 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2140/7 A 2 14.4 91
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-8 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 9] 1720/9 B 6 15.9 122
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 10] 2140/2 D 3 13.6 22
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Mr Crazed Mr Crazed   [v 9] 2140/8 B 6 14.8 218
2020-07-16 2020-07-16 Visby-8 Canela Brava Canela Brava   [s 6] 2120/7 B str
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-3 Big Farmer Big Farmer   [v 6] 2140/12 C 3 15.9 195
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-1 Frascati B.R.* Frascati B.R.*   [v 7] 1640/11 C 3 13.8 238
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-4 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/9 D 0 g 52
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-3 Tand Kraft Tand Kraft   [h 7] 2540/10 A 2 26.9 67
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-2 One Two Beat One Two Beat   [v 6] 2140/8 B 2 15.7 74
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/13 D 0 g 117
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-1 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 2140/9 B 1 14.4 209
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-6 Mr Crazed Mr Crazed   [v 9] 2180/10 B 2 14.9 66
2020-06-25 2020-06-25 Åby-8 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 10] 2140/6 D 4 12.8 155
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Börge Börge   [v 7] 2180/15 C 0 g 100
2020-06-16 2020-06-16 Visby-3 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 10] 2120/4 B 5 17.3 260
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-1 New Steel New Steel   [v 10] 2160/7 B 0 g 87
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 7] 2140/8 C 0 g 203
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Den of Warlock Den of Warlock   [v 7] 2200/14 B 6 18.2 152
2020-06-05 2020-06-05 Romme-7 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/12 D 6 18.4g 35
2020-06-04 2020-06-04 Åby-3 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 5] 2140/2 B 0 18.6 87
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-6 Sete Sete   [v 7] 2160/14 D 7 16.4 333
2020-06-01 2020-06-01 Visby-6 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 1620/12 A 1 14.2 140
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-8 Galactica Galactica   [s 8] 1640/7 C 2 10.9 192
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-3 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2660/6 C 1 16.1 62
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-8 Ruus Otto Ruus Otto   [v 10] 2140/10 D 0 g 54
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-4 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 10] 2640/4 D 0 g 33
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-3 Head For Home Head For Home   [s 5] 2140/2 D 2 15.1 72
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-2 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 2140/6 A 2 15.7 185
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-2 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 5] 2080/1 B 1 18.3 16
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-7 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2180/9 B 5 16.7 176
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-5 Galactica Galactica   [s 8] 1640/8 C 3 11.8 109
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-6 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 7] 1609/8 B 3 14.3 31
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Euskara Euskara   [s 6] 2640/2 C 0 g 33
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-4 Busnel Busnel   [v 9] 2160/3 C 5 19.4 98
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-2 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/7 C 2 16.4 29
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-1 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 1609/2 C 4 13.3 520
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-4 Galactica Galactica   [s 8] 2140/6 B 1 14.2 23
2020-04-25 2020-04-25 Romme-7 Pathos O.M.* Pathos O.M.*   [v 11] 2160/8 B 5 16.7 491
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-3 True Vision True Vision   [s 7] 1640/10 C 0 15.2 112
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-1 Börge Börge   [v 7] 2180/12 B 2 15.5 43
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-1 Orlando Triss Orlando Triss   [v 9] 2140/7 C 5 15.6 172
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-4 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/5 D 0 g 31
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-1 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 1640/6 C 0 g 435
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-2 Bonaldo Bonaldo   [v 7] 2180/6 A 0 27.2 51
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-1 Tand Kraft Tand Kraft   [h 7] 2200/10 B 3 24.6 76
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-1 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2140/7 C 0 g 368
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 7] 2140/12 C 5 19.4g 551
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 7] 2160/7 B 4 16.5 75
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-8 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/2 D 1 15.9 30
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-6 Börge Börge   [v 7] 2160/9 C 3 15.1 61
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Sete Sete   [v 7] 2180/10 C 0 16.6g 148
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-12 Galactica Galactica   [s 8] 1640/8 B 2 11.8 106
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-9 Busnel Busnel   [v 9] 2140/5 C 4 18.8g 23
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-1 Myllkärrs Sune Myllkärrs Sune   [h 8] 1640/1 B 0 g 79
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-4 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/10 D 2 14.4 170
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-2 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2140/12 C 0 g 885
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Sete Sete   [v 7] 1640/6 D 0 15.9 178
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 9] 2160/10 D 3 28.3 286
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-1 Börge Börge   [v 7] 1640/1 C 2 13.9 206
2020-03-06 2020-03-06 Romme-10 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2140/1 C 5 17.9 64
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-6 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2140/10 D 4 16.6 310
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Galactica Galactica   [s 8] 2180/15 B 2 16.5 38
2020-02-21 2020-02-21 Romme-10 Seven and Seven Seven and Seven   [h 6] 2180/10 B 0 g 103
2020-02-21 2020-02-21 Romme-3 Klocksve Sprinten Klocksve Sprinten   [h 9] 2160/11 A 0 g 656
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-3 Serenity Face Serenity Face   [s 6] 2160/12 A 6 19.4 36
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 True Vision True Vision   [s 7] 2180/11 A 0 g 56
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-4 News Point* News Point*   [v 8] 2140/7 C 0 g 145
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-8 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 1640/7 C 1 16.2 63
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/2 D 3 15.7 39
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-5 News Point* News Point*   [v 8] 2140/2 B 3 15.5 108
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-2 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2140/12 B 3 16.5 93
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/10 D 1 15.5 70
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-6 Bonjour Lascaux Bonjour Lascaux   [v 9] 2140/3 C 0 g 48
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-1 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2160/11 B 4 17.5 31
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-3 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/7 D 2 16.7 57
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-3 Digital Promise Digital Promise   [s 7] 2160/15 D str
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-1 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 10] 2100/8 C 5 15.9 325
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-2 Edgy Look Edgy Look   [v 8] 2140/6 B 5 17.9 98
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-5 Digital Carpet Digital Carpet   [s 4] 2140/9 B 6 17.1 875
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-2 Digital Pro Digital Pro   [s 5] 2140/9 C 0 g 34
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-3 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 8] 2160/11 A str
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-3 Garry S.T. Garry S.T.   [v 6] 2640/2 C str
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-2 Digital Carpet Digital Carpet   [s 4] 2160/11 C str
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-4 Edgy Look Edgy Look   [v 8] 1640/5 B 4 16.3 74
2021-12-03 2021-12-03 Romme-4 Digital Promise Digital Promise   [s 7] 2140/4 D 3 16.5 103
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-4 Hövding Sting Hövding Sting   [v 6] 2160/7 D 0 17.0 695
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-7 Garry S.T. Garry S.T.   [v 6] 2160/3 C 4 17.4 370
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-6 Lyckans Quick Lyckans Quick   [v 5] 2160/3 C 4 17.5 305
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-4 Digital Promise Digital Promise   [s 7] 2160/4 B 3 16.6 42
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-8 Zola Wind Zola Wind   [v 7] 2160/10 C 0 18.7 790
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 7] 2180/9 B 0 24.3g 96
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-3 Harri K. Harri K.   [v 9] 2140/5 A 3 17.4 25
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-1 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2140/6 C 5 15.0 233
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-4 Fiery Heart Fiery Heart   [v 5] 2160/8 C 0 19.3 253
2021-10-09 2021-10-09 Åby-7 The Real Star The Real Star   [v 7] 2140/9 D 0 g 755
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-9 Fredric Palema Fredric Palema   [v 6] 2160/8 C 6 18.1 192
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-10 Hövding Sting Hövding Sting   [v 6] 1640/3 D 6 15.7 58
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-1 Upper Face Upper Face   [v 5] 2140/2 B 2 13.1 22
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-4 Wisdom Teacher Wisdom Teacher   [v 6] 1640/2 D 0 g 81
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-2 Digital Promise Digital Promise   [s 7] 2180/7 C 3 16.1 45
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-1 Atout du Hainaut* Atout du Hainaut*   [v 11] 2140/4 C 0 g 23
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-5 El Toro El Toro   [v 7] 2180/12 B 8 17.2 283
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-5 Digital Promise Digital Promise   [s 7] 2160/11 C 5 16.3 387
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-1 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2140/4 C 5 15.0 72
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-5 Hövding Sting Hövding Sting   [v 6] 2140/3 D str
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-1 Vivier de l'Oison Vivier de l'Oison   [v 12] 2140/9 D 3 13.9 798
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-3 Anna S.H. Anna S.H.   [s 6] 2180/9 D 5 16.5 33
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-7 Up to Me Up to Me   [s 6] 2140/1 C 3 15.7 92
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-6 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 1609/10 D 1 13.0 25
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-6 Gubben Noak Gubben Noak   [v 7] 2160/6 D 3 16.9 355
2021-08-05 2021-08-05 Visby-4 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 11] 2120/5 D str
2021-07-29 2021-07-29 Åby-3 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 2140/3 B str
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-9 Digital Pro Digital Pro   [s 5] 2140/7 B 3 15.3 404
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-1 Pine Muscle Pine Muscle   [v 6] 1640/12 B 0 g 84
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-1 Hövding Sting Hövding Sting   [v 6] 1640/12 D str
2021-07-02 2021-07-02 Solvalla-3 Prodigy Shark* Prodigy Shark*   [v 7] 1640/9 C str
2021-07-01 2021-07-01 Åby-8 Kennedy Kennedy   [h 6] 2140/2 C 0 g 139
2021-07-01 2021-07-01 Åby-1 Skogbys Gallardo