V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-1 Guilty Pleasure* Guilty Pleasure*   [v 6] 2160/5 D

Nyheter för travkusk


 Efter flera fina lopp i höstas valde Fredrik Wallin att ställa in siktet mot Frankrike med Activated. Första loppet blev Prix du Bourbonnai..


 Efter flera fina lopp i höstas valde Fredrik Wallin att ställa in siktet mot Frankrike med Activated. Första loppet blev Prix du Bourbonnais där Activated slutade en bit efter vinnande Face Time Bourbon. Även i Prix Ténor de Baune blev Activated rejält akterseglad och slutade sist av ekipagen som tog sig igenom loppet utan galopp.
- Det är tufft att tävla i Frankrike. Hon har känts fin på alla sätt och jag tror att det sitter mer mentalt på henne.
Efter det senaste loppet valde Rommetränaren att ta hem Activated som kom i måndags.
- Nu får hon ta det lite lugnt och kollas upp. Jag har inte bestämt något alls och det viktigaste är att hon mår bra, säger Wallin.

Joakim Brundin, Kanal 75


 Stora kalas är förstås inte att tänka på i dessa pandemitider, men då kan man givetvis ordna sina egna presenter.Det gjor..


 Stora kalas är förstås inte att tänka på i dessa pandemitider, men då kan man givetvis ordna sina egna presenter.
Det gjorde Kevin Oscarsson genom att lasta två hästar till ett kylslaget Axevalla och vända hemåt med lika många segrar.
Detta efter utlovat offensiva styrningar bakom Mr Perfection och Isabell Trot som båda levde upp till stallets förväntningar.
Bakom den förre fick Oscarsson valet mellan att stanna kvar i rygg på storfavoriten Athos Race eller försöka brotta ner denne utvändigt. Som antytt innan loppet valde han den senare taktiken vilket blev rätt då favoriten galopperade i början av slutvarvet och Mr Perfection vägrade släppa någon förbi.
Det gjorde även Isabell Trot när hon för första gången i karriären fick chansen att trava i front.
Det bidrog till låg utdelning på V64 där sex rätt betalade 2 596 kronor.

Längtar till Vincennes
Och eftersom han inte har några fler styrningar bokade i veckan så innebär det att Oscarsson kommer att köra ut på kolstybben på Vincennes som obesegrad 25-åring under Prix d’Amerique-söndagen.
Där väntar nämligen första styrningen på den franska nationalarenan när han tar tömmarna på Bengt Simberg-tränade stoet Wild Love i Prix Helen Johansson.
- Det ser klart ut att hon ska komma med i loppet och det är jätteroligt. Jag har aldrig ens varit på Vincennes, eller på Grosbois, så jag ser verkligen fram att få åka ner och tävla. Speciellt med en häst som jag tycker så mycket om, hälsar tisdagens jubilar.

Robin Johansson, Kanal 75


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började t..


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började tävla redan som tvååring, men var inte alltid samarbetsvillig och galopperade bort sig massor av gånger. Första segern kom i fjärde starten och därefter gjorde han bort sig fyra gånger i rad innan han radade upp tre segrar.
- Jag kände tidigt att det var en mycket kapabel häst, men han har haft lite dåligt självförtroende och varit osäker på sig själv och har då försvarat sig med galopp, säger Anders F Jensen.
Som fyraåring visade Apapmand upp sig för den svenska publiken på allvar och vann ett V75-lopp på Halmstad och besegrade en så pass bra häst som Sevilla.
- Han vann den danska Sprintermästaren och jag visste att han skulle kunna mäta sig även mot tufft svenskt motstånd och det var ingen överraskning att vi vann.
Apapmand har tagit ytterligare två tunga segrar i Sverige. Han vann ett V75-lopp på Årjäng och den tyngsta titeln tog han 2017 när han tillsammans med amatören Steffen Christiansen vann prestigefyllda K.G.Bertmarks Minne.
- Det var en härlig seger och en av de största jag tagit som tränare. Även segern på Årjäng rankar jag högt. Det var massor av folk och Apapmand spurtade heroiskt och det var en ruskig känsla över upploppet och det kommer jag alltid att minnas.

Startade i Copenhagen Cup
Förra säsongen inleddes med seger och det gav en inbjudan till Danmarks största lopp, Copenhagen Cup och Apapmand slutade sexa med mersmak bakom vinnande Heart Of Steel. Efter det loppet blev nioåringen sämre och fick vara ifrån tävlingsbanan i flera månader innan han gjorde comeback i november.
- Han är lite ömtålig och jag får lägga upp träningen därefter. Nu känns han riktigt på gång igen och jag var väldigt nöjd med hans segerlopp senast. Vi hamnade sist och sedan spurtade han strålande och vann lätt med krafter kvar.
Hur har han tagit det loppet?
- Han känns jättefin och bara bättre och bättre. Tanken har varit att låta honom tävla sig i form och än så länge har det slagit väl ut.
Hur pass startsnabb är han?
- Han kan öppna hyggligt utan att vara någon raket. Han har bättrat sig, men frågan är om han någonsin kommer att lära sig att öppna snabbt, i första hand måste han få trava in sig och känna sig säker.
Hur ser ditt drömlopp ut?
- Ett lopp i ryggar och bra tempo. Apapmand har sin styrka till slut och har vunnit många lopp på sin vassa speed. Han är stark och kan även göra en del själv i loppen, men då är det lätt hänt att någon åker med och slår av honom till slut. Att det är ett litet fält den här gången gynnar oss.
Vad ger du spelarna på V86 för råd med Apapmand?
- Han är ett givet streck, men knappast någon spik, då måste man vara riktigt tuff om man väljer att lämna honom ensam på kupongen samtidigt måste man våga för att vinna.

Joakim Brundin, Kanal 75


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 &ari..


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 år och meritlistan för den svenske landslagsstjärnan kan göras lång. Men vinsten i Champions League 2011 med Barcelona och OS-silvret i London 2012 är höjdpunkterna för den svårpasserade försvarsjätten. Numera är det travhästar som gäller för hela slanten. Han har ägt och äger hästar ihop med kompisen och tillika handbollsprofilen Johan Sjöstrand, som fortfarande är aktiv och spelar i Danmark. Duon har haft fina framgångar och de är bland annat uppfödare till den italienske unghäststjärnan Axl Rose. De satsar en hel del på uppfödning och äger tre fölston tillsammans, bland annat Neona Princess som är dräktig med Face Time Bourbon. En annan välkänd häst som de är delägare i är V75-vinnaren Vagabond Bi. Men även hästar som Man of Steel och Polycrates Face (som gör succé i monté med sex segrar på de sju senaste starterna) är väldigt dugliga hästar som tävlar just nu.

Blev travtränare för drygt ett år sedan
För drygt ett år sedan startade Magnus Jernemyr upp en tränarrörelse tillsammans med sambon Linda Sedström i Askersund, utanför Örebro. Paret har tolv hästar i träning och i fjol blev det drygt 1,2 miljoner inkört. Det nya året har också börjat jättebra med flera segrar och en fin segerprocent.
– Det har gått bra och det ser spännande ut i stallet. Vi har ett par nyblivna treåringar och flera fyraåringar som vi hoppas mycket på i år, säger Magnus Jernemyr som har B-tränarlicens.

Face Time Bourbon blir partner i aveln
En annan häst som är aktuell och tilldrar sig intresset den här veckan är Harvard Student. Det femåriga stoet är uppfödd av Jernemyr och Sjöstrand som även äger henne. Efter att ha varit utleasad och tävlat för Hans-Owe Sundberg är hon nu tillbaka hos uppfödarna och ägarna.
– Jag och Johan Sjöstrand köpte hennes mamma Prowess Kronos när hon var dräktig med första avkomman Yuppie Gal som vi sålde. Sedan kastade hon sitt foster andra gången och vi betäckte om direkt med Muscle Hill. Det blev Harvard Student och vi sålde bara tävlingsrätten i henne eftersom vi ville behålla blodet för framtida avel.
– Hästen gick direkt till Svante Båth och han höll henne högt men hon var väldigt stor och jag förstår att det har tagit tid för henne att växa in i den stora kroppen. Hon gick sedan till Hans-Owe Sundberg där hon gjorde det jättebra och var ute i tuffa fyraåringslopp på Solvalla i fjol. Hon vann bland annat på en 1.12-tid från dödens och gjorde det mycket bra.
– Men när sedan tävlingsrätten gick ut vid årsskiftet så tänkte vi först om vi skulle betäcka henne redan nu med Face Time Bourbon. Hon är stor och flack i gången och han är en lite mindre modell och rund i gången så vi tror att det ska passa bra. Men så har vi Neona Princess kvar i Frankrike och hon ska föla där nere och vi beslutade oss för att vänta ett år med Harvard. Så vi tävlar ett år till och betäcker henne nästa vinter istället med Face Time Bourbon, säger Jernemyr.

”Var helt okörd i mål senast – fin efteråt”
Harvard Student kom till paret Jernemyr och Linda Sedström i mellandagarna och hade tränat rejält innan hon gjorde årsdebut i Grand Slam 75 på Axevalla för några veckor sedan. Det blev en smått överlägsen seger och intrycket var övertygande.
– Hon hade tränat på för oss och varit jättefin hela tiden och eftersom hon mött ganska tufft motstånd på Solvalla i fjol bestämde vi oss för att börja i ett lite enklare gäng. Linda sa att det var helt okört i mål och när hon lättade lite på tömmarna på den sista bortre långsidan så bara ökade hon. Hästen fick sträcka ut lite och Linda satt bara och åkte.
– Hon har tagit det loppet bra och varit fin i träningen efteråt. Normalt sett borde hon bara gå framåt med loppet i kroppen och när hon var så bra där bestämde vi oss för att matcha henne lite tuffare. Den här propositionen i Diamantstoets försök passade bra och därför anmälde vi ut till V75, säger Magnus.

”Körs i ledningen om hon kommer dit”
På lördag smäller det alltså för Harvard Student som startar i den sjätte avdelningen i V75. Hon körs återigen av Linda Sedström och har fått ett perfekt läge med spår tre i voltstart. Tränare Jernemyr är realistisk optimist.
– 3 Harvard Student (V75-6) är stor och behöver lite plats och då är ju spår tre jättebra. Hon har mest gått i autostart men jag har pratat med Hans-Owe och vi tror inte att voltstart ska vara några problem. Vi tror att hon trampar iväg ganska bra men sedan får vi se hur snabb ut hon är. Bakom bilen är hon ju snabb, även om Linda körde lite på safety från början senast. Banan var inte så bra och hon gick med broddar i skorna så Linda ville inte ladda alltför mycket.
– Men nu känner Linda hästen och jag tror att det kan bli en rätt så bra start. Sedan är det svårt att säga om det blir ledningen och jag har inte hunnit kolla så mycket på konkurrenterna än och hur de är från början. Men skulle hon komma till ledningen så kör Linda där och då biter hon ifrån sig bra. Hästen blir bättre och bättre och utvecklas hela tiden.
– Det är tufft i V75 och det är nästan alltid positionerna som avgör. Jag upplever att det är betydligt jämnare och tuffare lopp i V75 nu än det var för tre, fyra år sedan. Det är fler bra hästar som kan vinna i varje lopp. Men jag tror absolut att hon har chansen att vinna om hon får en bra resa. Vi åker till Eskilstuna med förhoppningar, säger Magnus Jernemyr som även meddelar att det inte blir några ändringar på Harvard Student. Det blir alltså ett kvartstängt huvudlag och vanlig vagn igen samt rycktussar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men ha..


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.
44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men han driver även en stor tränarrörelse med hästar i både Sverige och Frankrike. På måndagseftermiddagen i Prix d'Amerique-veckan har Goop just avverkat en morgon med de egna hästarna på Grosbois.
Det blev en typisk fransk frukost förstås med croissanter i långa rader?
- Nä, jag käkar helst ”svenskt” även när jag är här nere. Eller rättare sagt käkar jag det som bjuds, säger Goop som ska vara kvar i Paris hela veckan fram till söndagen.
Vincennes tävlar under måndagskvällen, och sedan tisdag, torsdag, lördag och söndag. Björn kör lopp samtliga de dagarna och är i hög grad inblandad i det dagliga i det egna stallet.
- Just nu har vi 25 stycken hästar i Frankrike. Det har varit kallt och fuktigt och rått ett tag med minusgrader på nätterna.  Men just i dag måndag är det strålande solsken och det är runt sex-sju grader grader. Så det är perfekt.
Den svenske världskusken är på nytt huvudrollsinnehavare i det största loppet i Frankrike. På söndag har han chansen att ta sin andra raka seger i loppet med Sebastien Guaratos stjärna Face Time Bourbon.
2018 vann Goop Prix d’Amerique med Timo Nurmos Readly Express. 2019 var det nära med samma häst då det blev en tredjeplats bakom Jean-Michel Bazires duo Belina Josselyn och Looking Superb.
- Hur det känns att vara en av huvudpersonerna igen? Jag har inte läst så mycket tidningar och följt med så...men det är klart att man är väldigt fokuserad just nu, säger Goop som lägger upp Prix d'Amerique-veckan som en vanlig vecka med träning och löpkörning.

”Sett bilder på hur han tränat”
Face Time Bourbon har genrepat på ett bra sätt men inte visat toppform vid segrarna på slutet. Tränaren Sebastien Guarato har hela tiden sagt att allt är i sin ordning.
Titelförsvararen ska vara som bäst när det gäller.
- Guarato verkar nöjd med hästen. Jag har sett bilder på när han tränat och Guarato har skickat mail om att han varit väldigt nöjd. Så det känns bra.
- Det är klart att det är mycket fokus på honom…men det har varit mycket uppmärksamhet på flera av konkurrenterna också. Så det känns som att media spridit det där lite grand. Det har varit ganska lugnt faktiskt på slutet. Lugnt och harmoniskt så här med några dagar kvar, säger Goop.

”Power är bra”
Face Time Bourbon är stor favorit till segern på söndag. Men några av konkurrenterna ser ut att ha närmat sig.
Jean Michel Bazire var tvåa i Prix d'Amerique i fjol med Davidson du Pont och hästen imponerade i Prix de Belgique för två veckor sedan. Delia du Pommereux, tränad av Sylvain Roger, är en annan häst som nämns med segerchans.
Robert Bergh försvarar de svenska färgerna i loppet med Power. Bergh hyr in sig i Anders Lindqvist träningsborg på Grosbois inte långt från Goops.
- Power är bra! säger Björn Goop. Han ser fin ut när han tränar här och han har sett bra ut i de lopp han gjort. Berghs häst har ju visat att han gillar att slå ur underläge och har gjort så flera gånger. Det är kul med Power. Det hade varit väldigt tråkigt om vi inte haft något svenskt inslag det här året, det hade känts väldigt konstigt, säger Björn Goop, svensken som tävlar för Frankrike på söndag i loppet med nästan 4,5 miljoner kronor till vinnaren.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 8] 1640/1 5 16.5 60
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Cocaracha Cocaracha   [s 9] 1640/8 0 624
2015-12-11 2015-12-11 Romme-6 Fratton Parker Fratton Parker   [v 11] 2140/4 0 g 138
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-4 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 8] 2160/13 5 17.9 75
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-10 Fratton Parker Fratton Parker   [v 11] 1640/2 2 15.8 275
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-1 Cocaracha Cocaracha   [s 9] 1609/8 5 15.0 716
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-10 Felix Vingboons Felix Vingboons   [v 9] 2160/8 0 g 535
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 Jailhouse N.Howe Jailhouse N.Howe   [v 5] 2140/2 0 19.5 438
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-7 Fratton Parker Fratton Parker   [v 11] 2160/11 5 21.0g 503
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 8] 2160/5 3 16.2 172
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-3 Jailhouse N.Howe Jailhouse N.Howe   [v 5] 2140/7 0 g 162
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-1 Mellby Agent Mellby Agent   [v 6] 2140/2 8 19.4 82
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-2 Jailhouse N.Howe Jailhouse N.Howe   [v 5] 2160/8 2 18.6 163
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-11 Fratton Parker Fratton Parker   [v 11] 2140/5 7 18.6g 537
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-9 Harris Street Hall Harris Street Hall   [s 6] 2140/7 7 18.0 943
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 Fratton Parker Fratton Parker   [v 11] 2140/1 6 17.6g 231
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-4 Wistful Born Wistful Born   [s 6] 2140/2 0 18.9 334
2015-10-04 2015-10-04 Visby-2 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 8] 1640/4 2 14.7 38
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-10 Jailhouse N.Howe Jailhouse N.Howe   [v 5] 2080/8 6 19.0g 189
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Worship Lady Worship Lady   [s 9] 2160/5 D 3 17.5 302
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 2160/15 D 2 16.8 149
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-2 Huckleberry Finn Huckleberry Finn   [v 10] 2100/7 D 2 15.1 62
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Gatlin Bob Gatlin Bob   [v 10] 2140/4 D 0 18.7 474
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-7 Enfin les Fruits Enfin les Fruits   [v 6] 2160/7 B str 15
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-2 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 2140/10 D 0 20.4g 210
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-10 Grandseigneur Grandseigneur   [v 10] 2180/15 D 0 20.2g 603
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-10 Worship Lady Worship Lady   [s 9] 2140/2 C 2 16.8 178
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-3 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 2140/7 D 0 g 511
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 1640/6 B 5 15.0 59
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-4 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 5] 2140/1 C 0 g 187
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-1 Huckleberry Finn Huckleberry Finn   [v 10] 2140/4 C str
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-2 Quantum Princess Quantum Princess   [s 9] 2140/5 D 5 19.0 407
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-10 Worship Lady Worship Lady   [s 9] 2140/8 B 4 18.0g 62
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-2 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 1640/2 C 6 16.0 72
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Worship Lady Worship Lady   [s 9] 2160/4 A 2 17.8 24
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 2140/6 D 1 15.5 96
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-12 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 2160/5 C 0 19.0 274
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-4 Affe Road Affe Road   [v 8] 2180/5 B 8 22.7g 87
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-2 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2140/8 C 6 17.3 267
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-3 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 2160/3 C 6 17.7 90
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-7 Tunney Gene Tunney Gene   [v 8] 2100/9 C 2 17.0 52
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 6] 2180/12 A 1 15.7 661
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-3 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 1720/4 B 1 15.6 30
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2180/9 A 6 16.8 34
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Blue Star Cosmic Blue Star Cosmic   [h 8] 2140/1 D str
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-6 Orne As Orne As   [v 8] 1640/8 D 0 19.1g 176
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-3 Simb Monastic Simb Monastic   [s 5] 2140/2 D 0 g 430
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-1 C.C.Simon C.C.Simon   [v 8] 1609/10 C 4 13.3 296
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-2 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 1680/9 C 3 15.7 269
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-2 You to Gordeus You to Gordeus   [v 11] 2160/9 D 0 g 534
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-4 Elegance Cape Elegance Cape   [s 6] 1640/11 D 0 17.1 246
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-7 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 2160/6 C 5 18.8 282
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-9 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 1640/3 D 0 g 227
2016-07-22 2016-07-22 Visby-2 Donovan Boko Donovan Boko   [v 6] 2140/4 B 2 16.8 32
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-4 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 1720/14 B 7 17.4 253
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Oh Conny Lie Star Oh Conny Lie Star   [v 5] 2160/13 B 6 18.4 222
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Keep It Cool Keep It Cool   [v 9] 2140/7 D str
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 Caipirinha Royal Caipirinha Royal   [s 7] 2140/8 D str
2016-07-05 2016-07-05 Visby-5 Ohh Etell Ohh Etell   [h 6] 2140/8 B 1 16.2 51
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-8 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 6] 2080/2 A 2 17.9 32
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-10 April Love April Love   [v 9] 2140/4 C 0 g 848
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-7 Oh Conny Lie Star Oh Conny Lie Star   [v 5] 1700/8 C 6 17.9g 93
2016-06-11 2016-06-11 Visby-3 Ohh Etell Ohh Etell   [h 6] 2140/3 B 2 15.7 94
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-2 Oh Conny Lie Star Oh Conny Lie Star   [v 5] 2120/8 C 3 17.1 109
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-2 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 6] 2140/1 C 2 17.6 47
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/7 D 0 g 266
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-4 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2140/8 D 5 16.2 483
2016-05-14 2016-05-14 Visby-2 Zaskatoon Zaskatoon   [v 9] 2160/11 D 2 17.9 209
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-6 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2680/7 D 2 18.5g 232
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-1 Alice the Trotter Alice the Trotter   [s 7] 2100/9 C 0 g 436
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 My Account My Account   [h 8] 1640/10 B str
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-7 Joe Mama Joe Mama   [v 7] 2160/3 C 0 18.1 225
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-4 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2140/8 D 7 17.5g 381
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 My Account My Account   [h 8] 2160/8 C 0 g 98
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Wistful Born Wistful Born   [s 7] 2160/9 B 7 17.7 158
2016-03-27 2016-03-27 Romme-1 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 2160/9 D 6 16.8 248
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-4 My Account My Account   [h 8] 2140/6 B 4 15.2 225
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-1 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2160/7 D 4 28.5g 132
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-3 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2140/1 D 6 17.4g 360
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-2 Cumberland Cumberland   [v 12] 2160/6 D 0 17.3g 718
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Wistful Born Wistful Born   [s 7] 2160/12 B 0
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-3 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 9] 2160/9 B 3 18.3 223
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2160/5 A 0 19.1 126
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-1 Miss Beniss Miss Beniss   [s 8] 2140/9 D str
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-5 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2140/10 D 0 g 368
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-2 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 1640/3 D 5 17.1 121
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-3 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2140/4 D 0 g 197
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Fratton Parker Fratton Parker   [v 12] 2160/11 D 0 g 189
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 7] 1609/10 C 4 14.9 589
2017-12-30 2017-12-30 Romme-5 Relation Relation   [s 7] 2160/15 D 5 18.1g 78
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-1 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/4 D 0 17.5 432
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-7 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 1640/4 D 1 14.5 22
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 2180/14 D 4 14.9 832
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-4 Sonny Bull Sonny Bull   [v 6] 2160/4 D 3 17.0 546
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-3 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 1640/4 D 4 15.4 82
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 7] 2180/11 B 0 21.1g 366
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2160/7 C 0 g 397
2017-11-16 2017-11-16 Åby-5 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2160/8 D 0 16.5g 412
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-1 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/8 D 5 17.1 241
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-1 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 1640/2 D 4 13.4 322
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-4 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 2160/2 C 4 17.4 189
2017-11-03 2017-11-03 Romme-6 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/3 D 2 16.1 103
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2100/2 B 4 15.6 186
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 Cognac Sting Cognac Sting   [v 7] 2160/8 C 7 17.1 233
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Digital Box Digital Box   [v 7] 2160/14 C 0 18.3 760
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 1700/14 D 2 15.7 216
2017-10-13 2017-10-13 Romme-1 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/9 D 0 15.9 253
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-4 Bellis Bellis   [s 4] 2180/14 A 6 18.1 177
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-5 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2640/4 C 0 g 193
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 7] 2180/7 C str
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-2 Just Indeed Just Indeed   [v 12] 1640/7 C 4 14.0 87
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-5 Julio Gold Julio Gold   [v 7] 2140/1 C 0 g 160
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-3 Goldomaster Goldomaster   [v 11] 1640/1 D 5 14.1 472
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-1 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2140/9 D 4 15.2 251
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-11 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2160/10 C 3 16.6 248
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-10 Min Stormvind Min Stormvind   [s 4] 2140/3 C 0 g 837
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-5 Julio Gold Julio Gold   [v 7] 2140/8 D 3 14.8 187
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-4 Dapper Don Dapper Don   [v 5] 2160/5 C 1 14.8 75
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 1660/5 B 1 14.2 124
2017-09-15 2017-09-15 Romme-7 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/3 D str
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-3 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/1 C 0 17.9 220
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 1660/9 C 2 14.3 66
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Min Stormvind Min Stormvind   [s 4] 2140/5 B 0 g 33
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-7 Queen Will Queen Will   [s 7] 1640/9 C 0 g 59
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-3 Min Stormvind Min Stormvind   [s 4] 2140/4 C 2 18.2 142
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/1 D 0 g 135
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 2160/7 D 0 18.7 134
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-1 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2140/1 C 0 g 668
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 2120/3 D 5 18.5 112
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-2 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 2180/14 B 0 18.3 166
2017-08-08 2017-08-08 Romme-7 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2160/6 C 6 16.3 281
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-6 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2160/10 C 3 15.5g 31
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-2 Mr Fairbanks Mr Fairbanks   [v 5] 1640/6 C 0 g 82
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-1 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 2140/3 D 2 17.1 128
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-4 Anthologie Anthologie   [s 7] 1680/2 D 6 15.9 309
2017-07-28 2017-07-28 Romme-3 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/3 D 2 16.1 66
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-7 Speed Teemer Speed Teemer   [v 9] 1660/12 A 6 16.2 368
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Spark Rick Spark Rick   [v 9] 2160/9 C 8 17.8 532
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-8 Bellman Gothia Bellman Gothia   [v 8] 2120/8 C 5 18.1 568
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-4 Benny Hill Benny Hill   [v 7] 2120/10 D 2 18.0 73
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2160/7 C 6 17.0g 65
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-8 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 1640/1 C 1 14.7 62
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-2 WallStreet Temple WallStreet Temple   [v 8] 2160/9 D 2 16.5 289
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-6 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/4 C 0 125
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2140/1 D 1 16.1 44
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-3 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 1640/1 D 2 17.5 25
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-11 Bell Knight Bell Knight   [v 6] 2160/6 D 0 17.4 152
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-2 Spark Rick Spark Rick   [v 9] 1640/4 C 0 16.1 170
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-8 Caltina Va Bene* Caltina Va Bene*   [v 8] 2100/5 C 6 20.6 235
2017-06-09 2017-06-09 Romme-4 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2160/5 B 2 16.3 199
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-9 High Above High Above   [v 6] 2140/7 B 6 19.2 84
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 C.C.Simon C.C.Simon   [v 9] 2660/8 C 1 16.2 306
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-9 Bell Knight Bell Knight   [v 6] 2140/8 D 3 16.9 37
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-2 My Account My Account   [h 9] 1640/6 C 5 14.7 310
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-11 High Above High Above   [v 6] 1640/9 B 0 15.1 278
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2180/11 C 4 15.9 737
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Bell Knight Bell Knight   [v 6] 2140/1 D 6 17.6 632
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-7 High Above High Above   [v 6] 2140/7 A 4 17.7 116
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2180/14 D 0 17.4 555
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-5 Future Love Future Love   [v 9] 1640/5 D 0 g 697
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-9 Cognac Sting Cognac Sting   [v 7] 2180/12 C 4 15.7 242
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-4 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 2140/5 C 0 16.2 94
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/4 D 0 20.2 604
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-4 Quota Quota   [s 8] 1609/5 B 3 14.6 58
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 Benny Hill Benny Hill   [v 7] 2160/14 A 3 17.6 243
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 12] 2180/14 B 0 g 995
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-1 Imaketheheadline Imaketheheadline   [v 7] 2140/7 A 1 15.9 377
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-4 High Above High Above   [v 6] 2140/4 C 6 18.7 129
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-1 Orne As Orne As   [v 9] 2180/13 D str
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-1 Bear Glide Bear Glide   [s 7] 1640/9 C str
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2160/15 D 0 17.8 411
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-10 Othello Skift Othello Skift   [v 5] 2140/4 D 6 21.1 276
2017-03-02 2017-03-02 Åby-2 Enfin les Fruits Enfin les Fruits   [v 7] 2160/11 D 7 18.0 137
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-1 Orne As Orne As   [v 9] 2140/7 D 0 g 438
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-2 Enfin les Fruits Enfin les Fruits   [v 7] 2140/3 C 4 18.1 289
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-1 Tunney Gene Tunney Gene   [v 9] 2140/1 D 0 23.1g 708
2017-02-12 2017-02-12 Romme-5 Worship Lady Worship Lady   [s 10] 2160/7 D 0 g 306
2017-02-03 2017-02-03 Romme-5 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2160/10 D str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 Enfin les Fruits Enfin les Fruits   [v 7] 2160/14 C 6 18.5 72
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2140/3 D 4 16.6 133
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-5 That's My Pal That's My Pal   [v 9] 2180/12 C 0 18.4 623
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-7 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 7] 2180/15 D 5 17.2 130
2017-01-07 2017-01-07 Romme-1 Huckleberry Finn Huckleberry Finn   [v 11] 2180/9 D 7 16.3 35
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-8 Enfin les Fruits Enfin les Fruits   [v 7] 2160/12 B 3 18.0 39
2018-12-29 2018-12-29 Romme-1 Digital Promise Digital Promise   [s 4] 2140/5 C 3 17.0 463
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-1 Abaz America Abaz America   [v 7] 2140/4 D 0 16.7 125
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Call Me Hanover Call Me Hanover   [v 9] 2180/14 B 0 16.9 295
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-5 Abaz America Abaz America   [v 7] 2140/4 D 2 15.1 60
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-4 Chatman Chatman   [v 12] 1640/2 B 5 15.8 130
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-9 Hot Chip Hot Chip   [v 7] 2140/1 D 5 20.0 330
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 2180/12 D 0 20.5 355
2018-12-07 2018-12-07 Romme-6 Erica Erica   [s 8] 2160/10 B 3 16.2 102
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 7] 2140/4 B 2 18.0 55
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-3 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 9] 2140/6 D 0 16.9 644
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-4 Control You Control You   [v 8] 2140/7 D 4 18.6 194
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 7] 2160/5 A 5 16.8 56
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-3 Lorina Orange Lorina Orange   [s 4] 2160/4 A str
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-1 Jula Extreme Jula Extreme   [v 6] 2100/2 A 5 15.0 22
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-1 Lorina Citron Lorina Citron   [s 4] 2140/2 C 2 16.0 46
2018-11-16 2018-11-16 Romme-6 Abaz America Abaz America   [v 7] 2140/3 D 3 16.1 507
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Leonas Santo Leonas Santo   [v 7] 2160/12 B 0 g 710
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Control You Control You   [v 8] 2160/13 C 3 16.6 661
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Pampero Pampero   [v 10] 2140/3 C 0 558
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-1 Call Me Hanover Call Me Hanover   [v 9] 1640/7 D 4 13.4 487
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 7] 2140/11 A 3 16.1 193
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-2 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 8] 2140/5 D 2 15.0 350
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-5 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/9 C 0 g 123
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-1 Nantucket Nantucket   [h 12] 2140/5 C 3 14.1 114
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/7 C 3 17.2 44
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Control You Control You   [v 8] 2140/2 D 5 16.7 279
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-1 Kattens Estelle Kattens Estelle   [s 6] 2140/7 D 0 17.5 304
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-5 Abaz America Abaz America   [v 7] 2140/5 D 4 15.0 682
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-4 Fuzz Fuzz   [v 9] 1640/8 D 0 15.0g 503
2018-10-20 2018-10-20 Örebro-1 Vanity Blast Vanity Blast   [s 6] 1609/12 C str
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-2 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 7] 1660/8 C 4 14.5 149
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-6 Fuzz Fuzz   [v 9] 1640/8 D 5 13.0 724
2018-10-13 2018-10-13 Åby-1 Rapido* Rapido*   [v 10] 2140/6 C 0 g 237
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Nantucket Nantucket   [h 12] 2140/9 D 0 14.2 200
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-5 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/8 B 2 15.6 140
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-2 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2140/9 C 0 g 120
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-4 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2160/5 B 0 g 77
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-4 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/6 D 0 g 605
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-1 Nantucket Nantucket   [h 12] 2140/2 D 3 14.6 36
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 6] 2140/4 D 5 14.8 630
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-2 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/4 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-2 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2160/6 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-1 Nantucket Nantucket   [h 12] 1640/5 D 2 12.7 22
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-10 Future Love Future Love   [v 10] 2160/7 D 0 18.2 439
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-4 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 2160/8 C 7 16.7 282
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Control You Control You   [v 8] 2160/7 C 3 18.2 169
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-9 Brando Boko Brando Boko   [v 10] 2160/3 C 2 16.2 43
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-3 Paul Paul   [v 6] 2140/2 C 1 16.7 46
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-4 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2100/4 C 0 15.7 207
2018-08-20 2018-08-20 Romme-2 Shannon Broline Shannon Broline   [s 4] 2140/9 C 1 18.4 54
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-2 Chatman Chatman   [v 12] 1640/5 B 1 14.1 129
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-6 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/5 C 1 17.9 28
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 1140/3 C 2 70
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-6 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 1680/8 A 0 g 81
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-10 Global Tattoo Global Tattoo   [v 5] 2160/2 B 4 19.0g 61
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-2 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2140/3 C 4 15.5 227
2018-07-19 2018-07-19 Visby-2 M.T.Kornelia M.T.Kornelia   [s 6] 1620/7 B 2 15.5 22
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-8 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 7] 1680/10 B 7 19.5g 296
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2160/13 D 0 20.8 1132
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-3 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/3 D 1 17.1 71
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-7 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2160/4 C 0 g 34
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-1 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 1640/2 B 4 13.0 389
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-5 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 11] 1700/8 D 7 16.5 382
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-1 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/9 D 4 16.9 159
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-3 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2160/3 C 1 31
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-2 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2160/3 B 1 52
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-5 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 2140/8 B 0 g 665
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 1640/1 B 0 14.7 121
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-11 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 9] 2140/11 D 0 22.4 260
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-1 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2140/11 D 0 16.3 106
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-5 Divas Revansch Divas Revansch   [v 8] 2180/14 D 0 g 126
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 1640/1 C 0 14.8 456
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 2140/7 A 3 16.4 157
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-2 Divas Revansch Divas Revansch   [v 8] 2140/5 D 4 15.4 234
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-7 Kalle Kula Kalle Kula   [v 9] 2140/8 C 4 18.3 128
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-2 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/2 D 5 17.0g 316
2018-06-08 2018-06-08 Romme-8 Snygg Snygg   [h 13] 2180/6 C 0 30.0 637
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-7 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 5] 2140/1 D 6 16.6 532
2018-06-04 2018-06-04 Visby-3 Chatman Chatman   [v 12] 2120/2 B 5 16.2 239
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-1 Tornado Exclusive Tornado Exclusive   [v 8] 2640/5 C 5 20.3 362
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-6 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2140/12 C 3 14.6 75
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-9 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2140/11 D 5 15.3 322
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-4 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2140/9 A 6 15.9 32
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-9 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2180/7 C 0 g 152
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-1 Dapper Don Dapper Don   [v 6] 1609/9 C 6 13.9 124
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-4 Control You Control You   [v 8] 2140/1 C 4 16.8g 270
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Faks Nils Faks Nils   [v 10] 2160/6 D 7 28.4 891
2018-04-28 2018-04-28 Romme-8 Delux Håleryd Delux Håleryd   [v 11] 2160/10 D 0 17.7g 842
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-6 Control You Control You   [v 8] 2140/11 B 2 17.0 76
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2140/6 B 1 14.9 40
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-5 Gurra Knight Gurra Knight   [v 6] 2140/9 D 4 16.4 558
2018-04-16 2018-04-16 Romme-5 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2140/5 B str
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-6 Control You Control You   [v 8] 2160/6 B 3 18.3g 326
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-2 C.C.Simon C.C.Simon   [v 10] 2160/9 D 0
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-6 M.T.Kornelia M.T.Kornelia   [s 6] 2140/2 B 5 16.7g 77
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2640/7 B 1 15.7 85
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2140/6 D 0 18.7 1242
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-2 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2160/6 C 7 19.0g 229
2018-03-17 2018-03-17 Åby-1 C.C.Simon C.C.Simon   [v 10] 2180/12 D 3 16.0 89
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-2 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 8] 2140/2 B 5 18.4 132
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-6 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 8] 2140/11 D 7 19.2 597
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-2 Quota Quota   [s 9] 1640/6 A 2 15.5 23
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-5 Min Stormvind Min Stormvind   [s 5] 2140/1 B str
2018-01-20 2018-01-20 Romme-1 G.G.'s Magic Dream G.G.'s Magic Dream   [v 8] 2160/2 B 5 17.1 109
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/4 C 2 16.9 229
2018-01-05 2018-01-05 Romme-5 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 8] 2160/12 A 1 16.4 36
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-3 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2140/11 D 4 16.2 84
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-1 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/6 C str
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-2 Galactica Galactica   [s 7] 2180/9 B 3 15.1 45
2019-12-07 2019-12-07 Åby-1 Börge Börge   [v 6] 2140/3 D 3 14.7 32
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-1 A Walk in the Park A Walk in the Park   [s 6] 2160/9 D 0 g 409
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-5 A Taste of Honey A Taste of Honey   [s 5] 1640/12 C 0 17.6 145
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-5 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2140/2 D 3 15.4 164
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-8 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 8] 2140/3 C 1 16.9 60
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 2100/7 B 4 15.0 212
2019-11-29 2019-11-29 Romme-3 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 8] 2200/8 B 0 27.0 134
2019-11-29 2019-11-29 Romme-6 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/3 D 3 16.7 66
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-4 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2140/11 D 0 16.1 991
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2160/3 B 1 13.7 20
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Timo Lane Timo Lane   [v 6] 2160/5 C 3 17.4g 57
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-3 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2180/8 D 6 16.5 273
2019-11-15 2019-11-15 Romme-5 Alorac Mathbell Alorac Mathbell   [v 7] 2140/5 B 5 17.0g 203
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-2 Eblouissant Eblouissant   [v 5] 2140/2 C 3 18.2 93
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-5 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/1 C 2 16.3 52
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-2 Timo Lane Timo Lane   [v 6] 2160/3 C 0 18.5g 144
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-1 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 8] 2140/6 D 0 15.2 282
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-3 Börge Börge   [v 6] 2140/9 D 1 15.2 21
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-5 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2640/8 D 0 g 751
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-1 Iglesias Boshoeve Iglesias Boshoeve   [h 4] 2140/4 C 4 15.7 86
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-4 Timo Lane Timo Lane   [v 6] 2140/8 C 0 g 158
2019-10-31 2019-10-31 Visby-7 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2120/5 C 2 15.3 58
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-7 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/2 B str
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 6] 1640/9 B 0 g 40
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/7 A 0 18.5g 83
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 1640/8 B 4 14.7 136
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Börge Börge   [v 6] 2140/1 C 6 15.6 34
2019-10-12 2019-10-12 Åby-7 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/9 C 5 13.6 29
2019-10-11 2019-10-11 Eskilstuna-2 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 7] 1640/3 B 2 13.4 39
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-2 Cash Alo Cash Alo   [v 5] 2140/1 D 4 18.6g 20
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-8 Quantum Blues Quantum Blues   [v 8] 2160/11 B 0 405
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Felix Tabac Felix Tabac   [v 8] 2180/15 A 1 28.3 84
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-8 Emmylou Love Emmylou Love   [s 6] 2160/3 B 3 16.9 28
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-3 Digital Promise Digital Promise   [s 5] 2140/7 C 2 16.7 105
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 5] 2140/1 C 0
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-1 Seven and Seven Seven and Seven   [h 5] 2140/3 B 2 15.2 30
2019-09-23 2019-09-23 Romme-4 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 1680/11 D str
2019-09-23 2019-09-23 Romme-8 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 6] 2140/2 D 3 15.7 99
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Major Tom Major Tom   [v 8] 2160/5 C 1 15.6 32
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-5 Sete Sete   [v 6] 1640/10 D 3 13.7 108
2019-09-15 2019-09-15 Romme-6 Emmylou Love Emmylou Love   [s 6] 2140/8 C 3 15.8 201
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-1 Mellby Don Juan Mellby Don Juan   [v 7] 2140/9 B 3 13.7 152
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-8 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/3 C 4 17.1 159
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-6 Super Photo Bood Super Photo Bood   [v 10] 2140/4 D 0 14.6 403
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-2 Sean Banan Sean Banan   [v 6] 1640/5 D 4 14.2 95
2019-09-04 2019-09-04 Åby-4 Sete Sete   [v 6] 2140/4 D 2 14.9 69
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2640/3 C 1 13.6 18
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-1 Jeppas Qlipper Jeppas Qlipper   [v 6] 2100/2 D 0 g 56
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-1 Re Doc Re Doc   [v 9] 2140/1 D 0 17.2 138
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-6 Sete Sete   [v 6] 2160/6 C 6 16.3 78
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-1 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 7] 1609/7 C 4 14.1g 218
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-2 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/6 C 1 13.0 20
2019-08-10 2019-08-10 Romme-5 Walle West Walle West   [v 7] 2160/6 C 2 16.2 183
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-2 Jet Lini Jet Lini   [v 5] 2140/1 D 6 17.9 65
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-4 Sete Sete   [v 6] 2160/8 C 5 14.9 74
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-8 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 2140/3 D 3 29.6g 44
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-1 Vedalia Vedalia   [s 5] 1640/3 B 0 g 31
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-7 Hakkestadhs Saga Hakkestadhs Saga   [s 7] 2160/3 B 1 16.9 81
2019-07-26 2019-07-26 Romme-10 Walle West Walle West   [v 7] 2160/7 A 0 g 32
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 5] 2160/9 B 6 17.4g 102
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/8 C 1 14.6g 13
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-1 Sete Sete   [v 6] 2140/7 C 2 14.0 220
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-2 Black Snapper Black Snapper   [v 6] 1720/14 B 0 g 102
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-3 Rapido Va Bene* Rapido Va Bene*   [v 10] 2140/9 C 5 15.6 191
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-2 Quantum Blues Quantum Blues   [v 8] 2180/7 C 1 16.9 81
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-2 Digger Lord Digger Lord   [v 8] 1640/1 B 0 g 206
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-1 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 2140/3 D 1 28.4g 34
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-9 Sete Sete   [v 6] 2140/9 C 3 15.9 44
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-2 Börge Börge   [v 6] 2140/2 C 2 14.6 125
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-5 Iago Zon Iago Zon   [v 6] 2200/8 B 0 18.0 69
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-2 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 2160/7 D 2 28.7 104
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-1 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 5] 2140/7 D 4 16.0 116
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Jet Lini Jet Lini   [v 5] 2180/5 C 2 16.9 55
2019-06-27 2019-06-27 Åby-7 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/4 B 1 13.2 35
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-1 Enclave Enclave   [v 5] 2160/15 A str
2019-06-18 2019-06-18 Visby-5 Eclipse Boko Eclipse Boko   [h 8] 2120/7 B 2 15.0 140
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-3 Cheraton Cheraton   [v 7] 2140/7 C 4 17.3 42
2019-06-13 2019-06-13 Åby-3 Raggamuffin Raggamuffin   [v 9] 2140/2 C 3 15.2 109
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-5 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/3 C 1 13.2 66
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-2 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2180/9 B 2 15.2 103
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-6 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 8] 1640/4 B 3 15.2 105
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-3 Unona Unona   [s 6] 2140/5 C 3 17.4 100
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-1 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2160/6 D 5 17.2 200
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 1640/6 A 0 14.3 30
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-3 Champion Chip Champion Chip   [v 6] 2140/11 C 5 16.7 214
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2140/3 B 3 13.6 40
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Claret Jug Claret Jug   [v 6] 1640/12 C 0 g 55
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 6] 2160/10 A 4 17.6 32
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-8 Raggamuffin Raggamuffin   [v 9] 1640/7 C 5 14.0 74
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-2 Sharifah Sharifah   [s 6] 2140/2 D 6 18.5 270
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-2 Genesis Genesis   [v 5] 2160/7 B str
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-3 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2160/9 B 5 17.1 60
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 Sebastian Hall Sebastian Hall   [v 6] 1640/10 D 1 12.4 48
2019-05-11 2019-05-11 Åby-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2640/3 C 1 13.6 43
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-8 Free to Party Free to Party   [v 5] 2160/6 B 6 17.7 159
2019-05-10 2019-05-10 Romme-8 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2160/2 D 5 16.3 86
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-8 Grönedens Vincent Grönedens Vincent   [v 7] 2160/3 C 1 18.3 57
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-1 Free to Party Free to Party   [v 5] 2100/5 C 0 g 245
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-8 Champion Chip Champion Chip   [v 6] 2140/1 C 3 16.4 23
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-1 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 8] 2180/10 A 4 16.4 170
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-5 Drive Launcher Drive Launcher   [v 8] 1640/1 B 5 13.7 453
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-3 Je Reve d'Amour Je Reve d'Amour   [v 7] 2640/5 B 3 17.2 41
2019-04-27 2019-04-27 Åby-4 Raggamuffin Raggamuffin   [v 9] 2140/6 D 0 14.9 411
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2140/4 B 1 14.8 188
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 2160/13 D 1 30.7g 884
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-7 Champion Chip Champion Chip   [v 6] 2140/5 B 1 16.1 36
2019-04-07 2019-04-07 Romme-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2160/11 C 6 17.0 120
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-12 Erica Erica   [s 9] 1640/2 C 3 12.8 96
2019-03-29 2019-03-29 Romme-3 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2160/8 C 4 17.3 164
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-4 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 8] 2160/12 A 2 17.1 119
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-9 Maclemore Maclemore   [v 6] 2140/5 B 0 g 65
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-10 Unona Unona   [s 6] 2140/5 B 4 16.8 99
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-5 Staro in Fact Staro in Fact   [v 8] 2140/8 C 4 16.8g 37
2019-03-21 2019-03-21 Åby-5 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2140/3 C 3 16.9 69
2019-03-17 2019-03-17 Romme-5 Pyriod Pyriod   [v 13] 2140/1 D 0 g 687
2019-03-17 2019-03-17 Romme-8 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2140/2 C 1 17.1 61
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 9] 2700/11 B 1 15.7 27
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Staro in Fact Staro in Fact   [v 8] 1640/10 C 3 15.7 145
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-2 Talapoin Talapoin   [s 7] 2160/9 C 0 g 86
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-5 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2160/10 B 0 16.0 284
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-1 Royal Prince Royal Prince   [v 8] 1640/4 D 6 14.6 723
2019-03-07 2019-03-07 Åby-2 Panzarotti Panzarotti   [v 6] 2160/3 B 4 17.2 217
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 7] 2140/8 C 4 16.5 135
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-5 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 6] 2160/9 B 1 16.7 114
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-9 Min Stormvind Min Stormvind   [s 6] 2160/4 C 4 19.1 235
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-7 All Knight All Knight   [v 6] 2140/7 C 5 17.5 209
2019-01-31 2019-01-31 Åby-5 Lowlife Lowlife   [v 7] 2140/11 D 5 18.6 50
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 6] 2140/10 A 3 17.4 63
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-1 Lowlife Lowlife   [v 7] 2140/9 A 1 18.1 34
2019-01-17 2019-01-17 Åby-5 Picasso Face Picasso Face   [v 7] 2160/7 D 3 17.9 309
2019-01-11 2019-01-11 Romme-5 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/11 D 4 17.5 188
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-6 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 8] 2140/4 B 0 16.8 151
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-6 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 12] 2140/8 C 4 16.1 938
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/6 D 1 16.3 45
2020-12-28 2020-12-28 Romme-1 Leon* Leon*   [v 8] 2140/4 D 7 19.0 755
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-1 Galactica Galactica   [s 8] 2140/1 B 1 14.3 26
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-5 Gigant Coger Gigant Coger   [v 5] 1640/7 B 0 g 78
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 8] 2140/7 C 0 g 253
2020-12-11 2020-12-11 Romme-3 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/3 D 1 15.0 372
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-2 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/10 D 0 g 65
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-5 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2140/5 C 4 16.0 280
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-7 Incredible Rex Incredible Rex   [v 9] 2140/5 B 3 17.9 141
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-8 Witty Witty   [s 6] 2180/6 A 0 g 79
2020-12-05 2020-12-05 Åby-1 One Two Beat One Two Beat   [v 6] 2140/10 C 4 16.4 65
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-4 Go Around Go Around   [v 5] 2140/5 C 0 g 29
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-3 Zar Neo Zar Neo   [v 4] 2140/2 D 3 17.6 251
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-4 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2160/15 B 0 g 169
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-2 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/8 C 0 g 14
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-3 Go Around Go Around   [v 5] 2140/8 D 2 15.1 80
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-5 Gigant Coger Gigant Coger   [v 5] 2140/6 A 3 15.2 14
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-7 Galactica Galactica   [s 8] 2140/2 B 5 13.7 34
2020-11-15 2020-11-15 Åby-7 After Eight After Eight   [s 6] 2140/1 D 0 g 85
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-3 Benzema Benzema   [v 6] 2180/11 A 0 g 91
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-1 Quite a Quality Quite a Quality   [v 6] 2140/3 C 0 15.2 662
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-1 Zenith L.B.* Zenith L.B.*   [h 5] 2140/2 D 0 g 33
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-4 Naughty Boy Naughty Boy   [v 8] 2140/4 B 5 15.4 244
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-6 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/14 D 0 g 288
2020-10-29 2020-10-29 Visby-8 Gigant Coger Gigant Coger   [v 5] 2120/2 A 2 13.8 21
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-1 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2100/12 B 0 15.0 804
2020-10-22 2020-10-22 Åby-5 Edmund Edmund   [v 5] 2660/11 B 0 18.8g 23
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-2 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 9] 2140/5 C 8 17.1 587
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Red Alert W.F. Red Alert W.F.   [s 5] 1660/10 A 4 15.3 77
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-1 Malin Rigas Malin Rigas   [s 7] 1640/11 D 0 19.2 641
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-3 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 2140/7 B 0 g 61
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-6 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2140/4 D 5 16.6 351
2020-10-10 2020-10-10 Åby-1 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 7] 2140/6 D 7 15.3 578
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Galactica Galactica   [s 8] 2140/7 B 1 12.3 48
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-7 Joyride Cane Joyride Cane   [h 7] 1640/2 B 3 13.6 40
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-8 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/10 C 0 g 85
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-8 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 5] 2140/3 A 3 17.1 108
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 Go Around Go Around   [v 5] 2140/2 C 4 15.0 196
2020-09-25 2020-09-25 Romme-4 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/9 D 6 15.8 245
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-7 Zola Wind Zola Wind   [v 6] 2180/3 D 3 16.2 237
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2160/8 D 0 g 798
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-4 Go Around Go Around   [v 5] 1640/6 B 2 14.2 62
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-3 All Cash All Cash   [s 5] 1640/1 C 5 15.2 85
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-2 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 1640/6 B 1 13.8 25
2020-09-12 2020-09-12 Visby-9 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2120/6 B 8 17.1 58
2020-08-31 2020-08-31 Romme-5 Milton Sigel Milton Sigel   [v 10] 2160/7 C 5 16.6 425
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-3 Sundbo Nova Sundbo Nova   [s 5] 2140/7 B 1 28.8 72
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-9 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2140/1 B 4 15.0 55
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-8 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 8] 2160/4 D 5 18.4 214
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-1 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 10] 2140/2 C 3 13.3 83
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-3 Volt di Ruggero Volt di Ruggero   [v 6] 2140/4 B 0 16.5 277
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-3 Vincitori Indika Vincitori Indika   [v 5] 2140/1 D 0 g 569
2020-08-15 2020-08-15 Romme-1 Ajlexes Cubano Ajlexes Cubano   [v 10] 1640/5 B 0 13.8 105
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-5 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 9] 2160/6 B 3 17.0 55
2020-08-08 2020-08-08 Åby-1 Galactica Galactica   [s 8] 1640/4 D 5 11.3 22
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-8 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2140/11 D 3 15.6 61
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-5 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2140/3 B 0 17.2 93
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-1 One Two Beat One Two Beat   [v 6] 2160/10 B str
2020-07-30 2020-07-30 Åby-3 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2140/7 B 5 15.0 359
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-1 Corona Brick Corona Brick   [s 6] 1640/8 C 0 g 183
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-4 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2140/7 A 2 14.4 91
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-9 Vincitori Indika Vincitori Indika   [v 5] 2160/12 D 6 19.0 299
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-8 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 9] 1720/9 B 6 15.9 122
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 10] 2140/2 D 3 13.6 22
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Mr Crazed Mr Crazed   [v 9] 2140/8 B 6 14.8 218
2020-07-16 2020-07-16 Visby-8 Canela Brava Canela Brava   [s 6] 2120/7 B str
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-3 Big Farmer Big Farmer   [v 6] 2140/12 C 3 15.9 195
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-1 Frascati B.R.* Frascati B.R.*   [v 7] 1640/11 C 3 13.8 238
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-4 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/9 D 0 g 52
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-3 Tand Kraft Tand Kraft   [h 7] 2540/10 A 2 26.9 67
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-2 One Two Beat One Two Beat   [v 6] 2140/8 B 2 15.7 74
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/13 D 0 g 117
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-1 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 2140/9 B 1 14.4 209
2020-06-25 2020-06-25 Åby-8 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 10] 2140/6 D 4 12.8 155
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-6 Mr Crazed Mr Crazed   [v 9] 2180/10 B 2 14.9 66
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-1 Börge Börge   [v 7] 2180/15 C 0 g 100
2020-06-16 2020-06-16 Visby-3 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 10] 2120/4 B 5 17.3 260
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-1 New Steel New Steel   [v 10] 2160/7 B 0 g 87
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 7] 2140/8 C 0 g 203
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Den of Warlock Den of Warlock   [v 7] 2200/14 B 6 18.2 152
2020-06-05 2020-06-05 Romme-7 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/12 D 6 18.4g 35
2020-06-04 2020-06-04 Åby-3 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 5] 2140/2 B 0 18.6 87
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-6 Sete Sete   [v 7] 2160/14 D 7 16.4 333
2020-06-01 2020-06-01 Visby-6 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 1620/12 A 1 14.2 140
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-8 Galactica Galactica   [s 8] 1640/7 C 2 10.9 192
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-3 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2660/6 C 1 16.1 62
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-2 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 2140/6 A 2 15.7 185
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-3 Head For Home Head For Home   [s 5] 2140/2 D 2 15.1 72
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-4 Ladyofthelake Ladyofthelake   [s 10] 2640/4 D 0 g 33
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-8 Ruus Otto Ruus Otto   [v 10] 2140/10 D 0 g 54
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-2 Prince of Spirit Prince of Spirit   [v 5] 2080/1 B 1 18.3 16
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-7 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2180/9 B 5 16.7 176
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-5 Galactica Galactica   [s 8] 1640/8 C 3 11.8 109
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-6 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 7] 1609/8 B 3 14.3 31
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Euskara Euskara   [s 6] 2640/2 C 0 g 33
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-4 Busnel Busnel   [v 9] 2160/3 C 5 19.4 98
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-2 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/7 C 2 16.4 29
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-1 Duke of Mearas Duke of Mearas   [v 7] 1609/2 C 4 13.3 520
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-4 Galactica Galactica   [s 8] 2140/6 B 1 14.2 23
2020-04-25 2020-04-25 Romme-7 Pathos O.M.* Pathos O.M.*   [v 11] 2160/8 B 5 16.7 491
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-3 True Vision True Vision   [s 7] 1640/10 C 0 15.2 112
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-1 Börge Börge   [v 7] 2180/12 B 2 15.5 43
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-1 Orlando Triss Orlando Triss   [v 9] 2140/7 C 5 15.6 172
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-1 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 1640/6 C 0 g 435
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-4 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/5 D 0 g 31
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-2 Bonaldo Bonaldo   [v 7] 2180/6 A 0 27.2 51
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-1 Tand Kraft Tand Kraft   [h 7] 2200/10 B 3 24.6 76
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-1 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2140/7 C 0 g 368
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Tove Vingboons Tove Vingboons   [s 7] 2140/12 C 5 19.4g 551
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-7 Bonduran d'Inverne Bonduran d'Inverne   [v 7] 2160/7 B 4 16.5 75
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-8 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/2 D 1 15.9 30
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-6 Börge Börge   [v 7] 2160/9 C 3 15.1 61
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Sete Sete   [v 7] 2180/10 C 0 16.6g 148
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-12 Galactica Galactica   [s 8] 1640/8 B 2 11.8 106
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-9 Busnel Busnel   [v 9] 2140/5 C 4 18.8g 23
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-1 Myllkärrs Sune Myllkärrs Sune   [h 8] 1640/1 B 0 g 79
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-4 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/10 D 2 14.4 170
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-2 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 5] 2140/12 C 0 g 885
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Sete Sete   [v 7] 1640/6 D 0 15.9 178
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 9] 2160/10 D 3 28.3 286
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-1 Börge Börge   [v 7] 1640/1 C 2 13.9 206
2020-03-06 2020-03-06 Romme-10 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2140/1 C 5 17.9 64
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-6 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2140/10 D 4 16.6 310
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Galactica Galactica   [s 8] 2180/15 B 2 16.5 38
2020-02-21 2020-02-21 Romme-3 Klocksve Sprinten Klocksve Sprinten   [h 9] 2160/11 A 0 g 656
2020-02-21 2020-02-21 Romme-10 Seven and Seven Seven and Seven   [h 6] 2180/10 B 0 g 103
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-3 Serenity Face Serenity Face   [s 6] 2160/12 A 6 19.4 36
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 True Vision True Vision   [s 7] 2180/11 A 0 g 56
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-4 News Point* News Point*   [v 8] 2140/7 C 0 g 145
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-8 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 1640/7 C 1 16.2 63
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/2 D 3 15.7 39
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-5 News Point* News Point*   [v 8] 2140/2 B 3 15.5 108
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-2 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2140/12 B 3 16.5 93
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2160/10 D 1 15.5 70
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-6 Bonjour Lascaux Bonjour Lascaux   [v 9] 2140/3 C 0 g 48
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-1 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 9] 2160/11 B 4 17.5 31
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-3 Digital Promise Digital Promise   [s 6] 2140/7 D 2 16.7 57
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-3 Juicebox Juicebox   [v 9] 2140/5 B 7 17.0 92
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-2 Go Around Go Around   [v 6] 2140/12 A 5 16.1 60
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-1 Elof Palema Elof Palema   [v 9] 1640/3 C 5 13.8 76
2021-01-14 2021-01-14 Åby-7 Zar Neo Zar Neo   [v 5] 2140/1 D 7 17.4 162
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-5 Yrwing Yrwing   [v 7] 2140/4 C 0 g 72ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se