V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-6 Stens Remind Stens Remind   [s 4] 2640/10 B

Nyheter för travkusk


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larsso..


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larssons stora stjärna och den enda segern i år hämtas från The Onions lopp i april. Efter att ha gått starkt från kön i Färjestad, tröttnade den femfaldige miljonären senast på Axevalla. Något som sannolikt berodde på att det varma vädret satte sina spår.
– Jag tycker inte han var på topp den dagen faktiskt. Visst, det var lite körning från början, men det var väldigt varmt den dagen och det hade varit varmt i transporten för hästen och jag tror han blev lite överhettad helt enkelt. Han blev trött på ett sätt som han inte brukar bli, men jag tror vi kan sätta ett streck över det loppet. Det har sett bra ut efteråt och vi hittar inga fel. Jobben han gått efteråt säger att formen är där den ska vara. Det är inget som oroar mig.

Nu är det läge för ledningen
Senast startade hästen från spåret längst ut bakom vingen, gångerna före var förutsättningarna bakspår. När Gulddivisionen, också Ego Boys Minne, körs på lördag är läget betydligt roligare för Milliondollarryhme. Tränaren själv är avstängd, därför får Erik Adielsson för första gången stifta bekantskap bakom den mörke eleganten.
– Nu har vi fått ett bra läge och han har funkat bra med sitt norska huvudlag på sistone, han håller sig lugnare med det och det gör att det känns mycket intressant inför den här starten. Han är startsnabb, det vet vi och han drar iväg ganska rejält av sig själv. Erik Adielsson får vara med från start och det känns väl som det är läge för att köra för ledningen. Det gäller bara att han håller sig lugn och det tror jag han kan göra med det norska huvudlaget.

Vad finns det för planer i framtiden, kan det bli Frankrike igen i vinter?
– Vi tar väl några lopp här hemma, det är inget som är bestämt, men vi stänger inga dörrar för att det kan bli Frankrike i vinter. Han trivdes bra där nere förra vintern i alla fall.

Axel Wind har hittat toppformen
Fredrik B Larsson har ytterligare en häst med sig till Rättvik. Italienaren Axel Wind har hunnit med tre starter i Solvallatränarens regi och verkar nu ha hittat toppformen. Femåringen gick en stark avslutning bakom segerstaplaren Zion Font på Axevalla senast.
– Axel Wind har startat från dåliga lägen och gjort det bra. Senast gick han väldigt fint sista 700 meterna och det känns som att hästen utvecklas för varje start. Nu borde han vara i riktigt bra form. Vi fick ett bra läge och han känns startsnabb, det vet jag att han var nere i Italien också, skulle han komma till ledningen här så ska det nog vara en viss chans. Jag gillar den här hästen och jag tycker att han håller klass för V75. Till den här starten blir det jänkarvagn och så blir det även barfota fram vilket är klart positivt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen..


Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen på totalt 196 fullträffar per den 1 augusti.
Mats E Djuse är ensam på andraplats således, och han puttade därmed ner Örjan Kihlström till tredjeplatsen.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 196-169-122
2. Mats E Djuse, Hagmyren, 130-97-107
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 128-97-62
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 121-101-85
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-97-62
6. Jorma Kontio, Solvalla, 103-81-72
7. Carl Johan Jepson, Färjestad, 100-90-106
8. Björn Goop, Färjestad, 95-92-78
9. Stefan Persson, Halmstad, 82-90-85
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-49-44
11. Erik Adielsson, Solvalla, 73-56-51
12. Robert Bergh, Åby, 70-52-34
13. Claes Sjöström, Solvalla, 68-67-54
14. Jörgen Westholm, Romme, 58-49-32
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 56-34-38
Siffror till och med 1 augusti

Kanal 75


Det började snöpligt.Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debute..


Det började snöpligt.
Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debuterade för sin nya tränare Fredrik Fransson på Bergsåker i april.
Bland motståndarna fanns emellertid Månlykke A.M. Hästen som under Gunnar Melanders beskydd utvecklats till Sveriges bästa kallblod och nu för första gången fick ta sig an den norske fantomen.
Det blev seger för uppstickaren då Månlykke sänkte sin väldige konkurrent den tunga vägen.
Men sedan dess har allting gått spikrakt för Fransson och Herakles.
En formidabel uppvisning i Elitkampen på Solvalla visade att kungen var lika bra som någonsin tidigare och sedan har segertåget fortsatt i storlopp i Finland, Norge och Sverige över sommaren.
– Det har varit helt magiskt. Hästen har sprungit under 1.20 i fyra starter i rad, det finns inget kallblod som gjort det genom tiderna, berättar Fransson som fick uppgiften att träna Odd Herakles i egenskap av hingsthållare.
– Det är ju det som varit hans riktiga jobb hos oss, tävlingarna har egentligen varit sekundära. Och han har skött sig perfekt, fått full bok med 70 svenska och en del norska ston. Det är en fantastisk individ som det är underbart att få jobba med.

”Smög lite med det”
Från början var planen att ”det sekundära” skulle sluta efter Bollnästravets Elitsprint och att Odd Herakles skulle sedan skulle fullgöra sina plikter i avelsboxen innan han reste tillbaka till sina ägare i Norge.
Men det blev en start till. I Östersund på onsdag i samband med derbyfinalerna.
Att Månlykke A.M. skulle gå ut i loppet var ingen hemlighet, att Odd Herakles dök upp startlistan var nog däremot en överraskning för många.
– Ja, vi smög lite med det. Men jag tyckte det kunde vara roligt att göra en start till. Att vi får möta Månlykke igen gör det bara extra kul.

Är du revanschlysten?
– Det kan jag inte säga, men det är klart att jag vill vinna loppet. Och jag vet att min häst är mycket bättre nu än då de möttes i april. Då tävlade Odd Herakles med skor och jag sa redan då att han är en och en halv sekund bättre barfota. Han sprang 1.21,6, på onsdag tror jag att han kan springa under 1.20 om loppet skulle bli kört perfekt för vår del. Men jag har den största respekt för motståndarna, inte bara Månlykke utan även de andra.

Avgörande plikter på förmiddagen
Men faktum är att man förutom skorycket måste väga in ännu en variabel i ekvationen den här gången. Odd Herakles kommer nämligen inte att ladda upp inför loppet på sitt sedvanliga vis.
Innan transporten går mot Östersund måste han nämligen sköta sitt ordinarie jobb, på bocken.
– Det blir första gången han går på bocken samma dag som han tävlar. Det beror inte på någon planering från min sida utan att han alltid går på bocken måndag, onsdag och fredag. Det är därför han står hos mig och inget vi kan ändra på bara för att det är tävling. Nu råkar loppet gå samma dag och då får det blir så.

Vad innebär det för en hingst när det kommer till prestationen på tävlingsbanan?
– Det kan innebära väldigt mycket. Att gå på bocken är en stor påfrestning, fysiskt men framförallt psykiskt. Hingstarna reagerar väldigt olika. En del tar väldigt mycket energi för hela upplevelsen och blir stressade. Andra, som Odd Herakles, är väldigt lugna och sansade genom hela proceduren. Jag har startat hästar som haft det här upplägget och varit direkt slöa i loppet, medan andra tänt till och gjort riktiga topplopp.

Hur tror du att Odd Herakles reagerar?
– Det vet man aldrig. Men han har definitivt det psyke som krävs för att ta det på rätt sätt. Jag har andra hingstar här som jag inte aldrig skulle göra det här upplägget med, men med Herakles känner jag mig trygg.

Finns chansen/risken att han är 20 meter bättre eller sämre än normalt?
– Ja, eller det kan variera på mer än så. Det kan ha stor inverkan på prestationen. Men det lär vi inte märka förrän i loppet.

Kan man inte se i värmningen om det ”slagit åt rätt håll”?
– Jag tror inte det. Han är ingen värmningsvinnare, i alla fall inte i låga farter. Men Solberg (Tom Erik) brukar gilla att köra till en bit i värmningen så då kanske man kan titta. När Mats E Djuse värmde hästen i Finland sprang han 1.12/200 meter, går det lika fort på onsdag ser jag det som ett gott tecken.

Ändrar du något annat, förutom uppladdningen?
– Nej, hästen kommer att få samma träningsupplägg som vi har haft inför de senaste starterna och tävla med samma utrustning.

Bjuder på två derbyvinnare
Duellen mellan rasens två främsta är emellertid inte huvudnumret under onsdagskvällen på Östersund. Det är finalerna i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet där kung och drottning skall krönas bland fyraåringarna.
Som erkänd kallblodskännare från Fredrik Fransson ikläda sig rollen som tipsexpert och spå vinnarna.
– Då säger jag 3 Tangen Bork (V86-5) och 2 Hopp Karoline (V86-3).
Förstaprisen i de båda huvudloppen är 700 000 respektive 450 000 kronor.
Vinnaren av Sven O Perssons Minne (V86-7) får nöja sig med 150 000 kronor.
För Odd Herakles skulle det innebära att han passerar 10 miljoner svenska kronor insprunget och tar plats i en ytterst exklusiv klubb i kallblodshistorien.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hip..


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hippodrome de Wallonie då han visade upp sig för sina belgiska fans i Mons. Den franske kejsaren, som var megafavorit, hade heller inga som helst problem att försvara sin titel i Grand Prix de Wallonie. En seger värd cirka 600 000 kronor.
I loppet, som fick avgöras med linjestart på grund av banans beskaffenhet, kunde Face Time Bourbon inte försvara sitt innerspår, men Éric Raffin hittade snabbt ut och efter en repa i tredjespår kunde favoriten komma ned till ledningen efter ett varv travat. Därmed var loppet avgjort. Face Time Bourbon lättade undan med flera längder över upploppet medan körande Raffin vinkade till publiken.
Segern togs på 1.13,1 över 2300 meter. Den för Åby Stora Pris klare Ce Bello Romain knep på behörigt avstånd silvermedaljen, medan norska stoet Rebella Matters inkom som trea.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 4] 2640/2 0 17.8g 671
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Tantor Krax Tantor Krax   [v 6] 2140/3 1 17.1 86
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 3] 1640/11 2 16.2 236
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-3 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/14 7 18.0 340
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Fury Tooma Fury Tooma   [s 6] 1640/3 str
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-5 Fire Fighter Fire Fighter   [v 5] 2140/12 5 15.4 406
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-8 Flirtin Silvio Flirtin Silvio   [s 6] 2140/6 7 14.3 291
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 7] 2640/9 0 18.0 227
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-9 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 4] 2140/8 0
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-2 Flirtin Silvio Flirtin Silvio   [s 6] 2160/12 4 14.4 193
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-8 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 7] 2140/13 C 4 17.6 483
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Fetiche Boko Fetiche Boko   [s 4] 2140/12 C 6 18.8 63
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-12 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/1 C 4 19.5 109
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-8 Västerbo John Doe Västerbo John Doe   [v 6] 1640/7 D 0 16.6 602
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-2 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 4] 2140/10 B 4 16.9 286
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [h 3] 2160/8 C 6 33.8 77
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-8 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 2140/7 D 0 16.5 448
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 S.G.Port Ellen S.G.Port Ellen   [s 3] 2140/4 C 0 21.2g 507
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 4] 1640/12 A 1 14.6 140
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 S.G.Port Ellen S.G.Port Ellen   [s 3] 2140/3 B 4 22.1 322
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Styfs Dunder Styfs Dunder   [v 5] 2160/4 D 0 g 528
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [h 3] 2140/5 D 6 33.1 370
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-3 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 2160/13 D 0 16.3 480
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-2 S.G.Port Ellen S.G.Port Ellen   [s 3] 2140/7 D 0 20.2g 487
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-6 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 2140/12 A 6 15.3 70
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-6 Styfs Dunder Styfs Dunder   [v 5] 1640/6 C 2 30.3 104
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-8 Modd Brun Modd Brun   [v 13] 2680/10 B str
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Peak Frontline Peak Frontline   [s 8] 2160/11 C 0 16.7g 485
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-1 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [h 3] 2180/10 B 1 33.9 30
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Allan Drew Allan Drew   [v 8] 1640/12 D 0 17.3 348
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-9 Modd Brun Modd Brun   [v 13] 2160/5 C 2 25.8 324
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 2140/4 D str
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Zanquin Zanquin   [v 9] 1640/3 D 2 17.0 1345
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-1 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [h 3] 2160/9 C 3 35.9 29
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-2 Sunny Glider Sunny Glider   [v 5] 1640/4 B 5 16.6 154
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-4 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/9 D 0 16.4 573
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Promise Promise   [s 5] 2140/3 B 3 15.8 91
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Valley Wine Valley Wine   [v 4] 2640/1 B 0 19.0g 129
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 2140/8 B 1 16.5 326
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-11 Fire on Fire Fire on Fire   [s 5] 2140/6 C 0 16.0 595
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2660/7 D 0 20.1g 182
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-10 Promise Promise   [s 5] 2140/13 C 4 15.5 206
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-8 Fire on Fire Fire on Fire   [s 5] 2640/5 D 0 23.6g 1461
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-11 Miss Goblin Miss Goblin   [s 5] 2140/4 C 0 19.0g 125
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 4] 2140/1 D 3 17.6 39
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-1 See Me Memphis See Me Memphis   [s 4] 2140/12 D str
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 1640/3 D 0 g 146
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 1640/3 D 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-4 Easy Arvells Easy Arvells   [s 8] 1640/8 D 6 15.9 509
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-4 Niras Heffaklump Niras Heffaklump   [v 5] 2140/3 D 0 21.9 500
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-4 Global Scenario Global Scenario   [s 4] 2140/3 D 0 18.4 47
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-3 Zille Crofter Zille Crofter   [s 5] 2140/4 B 0 17.5 157
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-8 Fire Fighter Fire Fighter   [v 6] 2640/9 C 0 18.9 618
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-5 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 2140/5 D 5 17.2 317
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-7 Sundbo Rubin Sundbo Rubin   [s 6] 1640/5 C 0 g 550
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-2 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 4] 2140/11 D 0 19.4g 260
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-5 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 1660/6 B 2 32.8 29
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-7 Baby's Baby Baby's Baby   [s 4] 2140/3 C 0 14.8 76
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-10 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 2140/11 B 5 30.6 145
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 1640/5 B 1 30.5 201
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 2140/3 B 0 34.8 77
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 6] 2160/10 A 0 16.9 225
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 1640/3 C str
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 6] 2140/10 B 0 17.4 304
2017-07-28 2017-07-28 Visby-3 Lukas Bris Lukas Bris   [v 7] 1620/9 D 0 13.5 179
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Lukas Bris Lukas Bris   [v 7] 1640/6 B 1 13.4 113
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 6] 2140/5 A 1 16.6 65
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-2 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 3] 2140/11 D 0 20.1g 560
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-5 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 2140/10 C 0 18.2 355
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-2 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 5] 2140/3 D str
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-7 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 4] 2180/6 B 0 g 132
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-8 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 4] 2640/5 C 0 19.4 64
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 Malkin Malkin   [v 7] 1660/13 A str
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 S.G.Port Ellen S.G.Port Ellen   [s 6] 2160/3 C 0 20.3 315
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-3 Malkin Malkin   [v 7] 1660/11 A 1 13.0 23
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Malkin Malkin   [v 7] 1640/5 C 1 11.5 81
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-7 Malkin Malkin   [v 7] 2160/14 B 2 14.9 37
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-1 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 1640/11 D 0 454
2020-12-28 2020-12-28 Romme-5 Malkin Malkin   [v 8] 1640/2 B str
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-3 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 2160/9 A 1 14.4 56
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-5 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 3] 2140/10 C 5 17.7 69
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-4 Malkin Malkin   [v 8] 1640/7 A str
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 1640/3 C 4 12.7 157
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 R.K.Queen R.K.Queen   [s 5] 2160/6 C 2 16.2 33
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-2 Vinnare Vinna Vinnare Vinna   [s 5] 1660/12 D str
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-5 Heavenly May Heavenly May   [s 4] 2140/3 D 1 15.6 55
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-8 Louise Louise   [s 5] 2640/6 D 0 g 748
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 2680/14 A 1 15.3 15
2020-11-27 2020-11-27 Romme-4 Check Me Check Me   [s 8] 2140/2 D 5 15.8 191
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-1 Drew Gould Drew Gould   [v 11] 2160/5 D 0 18.4 861
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-4 Vinnare Vinna Vinnare Vinna   [s 5] 2160/11 C 0 g 792
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Global Worthy Global Worthy   [s 5] 2160/9 D 0 19.0g 49
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-9 Ohio U.B. Ohio U.B.   [h 5] 2160/11 A 2 15.6 26
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Findus M. Findus M.   [v 7] 2640/8 D 0 15.2 214
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-4 Captain Simcoe Captain Simcoe   [v 5] 2140/9 B 0 19.6g 151
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-7 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 8] 2140/9 B 2 14.6 140
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Tiram Tiram   [v 9] 1660/8 C 4 30.0 714
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-1 Drew Gould Drew Gould   [v 11] 2140/2 D 0 g 1560
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Björnli Ada Björnli Ada   [s 7] 2140/4 D 0 g 660
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Stella Gold Stella Gold   [s 8] 1640/10 D 0 13.8 163
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-1 Louise Louise   [s 5] 2140/8 D 0 g 566
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-7 Björli Fröya Björli Fröya   [s 4] 1640/1 D 2 32.3 238
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-10 Turboy Turboy   [v 8] 2140/3 D 0 19.7g 494
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-5 Highland Park Highland Park   [v 7] 2160/7 D 5 15.7 81
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 2140/5 C 2 14.8 34
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-7 Björli Fröya Björli Fröya   [s 4] 1640/5 D 5 34.1 350
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-5 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 1640/3 B 1 13.8 16
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Cobbys Yourah Cobbys Yourah   [v 4] 2640/11 D 0 g 201
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-8 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 6] 1640/1 A 1 15.4 28
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-7 Dugur Dugur   [v 7] 2140/4 C 3 15.8 41
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-8 Kövras So Far Kövras So Far   [v 6] 2140/11 D 6 15.2 71
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Short Circuit Short Circuit   [v 5] 1660/11 A 3 16.0 69
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 Recall Rivner Recall Rivner   [s 5] 2140/1 A 1 15.9 38
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Highland Park Highland Park   [v 7] 2160/11 D 0 16.7g 115
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 La Dama Futura La Dama Futura   [s 7] 2140/7 C 0 g 39
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2160/3 B 7 17.7 187
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-7 Moe Tinder Moe Tinder   [v 15] 1680/14 D 0 31.4 2619
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-5 Krakas Krakas   [s 4] 2140/3 B 0 14.8 381
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-1 Ops Consiva Ops Consiva   [s 4] 2140/1 C 6 18.6 517
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 2140/11 C 2 15.6 159
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-1 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 10] 2140/4 D 7 15.7 343
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-3 Stella Gold Stella Gold   [s 8] 2140/11 D 0 18.6g 158
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2140/2 D 1 16.5 67
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-6 Hökberg Sixten Hökberg Sixten   [v 4] 1640/5 C 0 37.4g 106
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-7 Drew Gould Drew Gould   [v 11] 1640/8 D 4 17.9 483
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-9 Sectumsempra Sectumsempra   [s 5] 2160/10 C 7 18.5 123
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-7 Highland Park Highland Park   [v 7] 2140/7 D 0 14.7g 384
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-3 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 1660/8 C 0 16.3 443
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Recall Rivner Recall Rivner   [s 5] 1640/6 A 1 11.9 65
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Spartan Cougar Spartan Cougar   [v 5] 2640/6 A 1 15.7 26
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-2 Fire Concordia Fire Concordia   [s 3] 2140/4 C 0 19.9g 862
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 5] 2140/5 A 1 26.9 95
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-2 Queens Glory Queens Glory   [s 3] 2140/2 D 0 g 255
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-6 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 1660/5 C 0 19.2g 365
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-5 Fire Concordia Fire Concordia   [s 3] 2160/8 B 0 18.3g 541
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 2160/15 B 6 16.7 308
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2160/11 D 7 17.5 650
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2140/11 C 6 16.7 355
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-4 Merrie Mistique Merrie Mistique   [s 7] 2140/1 D 7 17.4 87
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-7 Captain Simcoe Captain Simcoe   [v 5] 2140/6 B 0 18.6g 75
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-1 Hökberg Sixten Hökberg Sixten   [v 4] 2140/5 D 0 g 291
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-10 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/5 D 5 17.7 228
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-3 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2140/4 D 0 15.5 662
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 2640/10 B 1 14.6 100
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-5 Louise Louise   [s 5] 2140/12 D 0 19.2g 166
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-7 Gulf Gulf   [v 5] 2140/10 A 0 15.7 45
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-8 No One's Bitch No One's Bitch   [s 7] 2640/1 B 4 20.1 31
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Louise Louise   [s 5] 2140/11 D 1 16.3 171
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2140/13 B 0 22.0g 337
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-5 Queens Glory Queens Glory   [s 3] 2160/5 D 0 g 183
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Ops Consiva Ops Consiva   [s 4] 2140/7 C 0 g 76
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 La Dama Futura La Dama Futura   [s 7] 2140/9 C 1 14.9 111
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-3 Bältra Selene Bältra Selene   [s 5] 2140/3 A 2 16.6 68
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-5 Queens Glory Queens Glory   [s 3] 1640/6 C 0 g 139
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Louise Louise   [s 5] 2140/6 D 0 g 350
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-7 Estelle Tabac Estelle Tabac   [s 8] 2140/1 C 6 37.9g 174
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Ops Consiva Ops Consiva   [s 4] 2140/3 C 3 19.6 166
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-2 Jack Zon Jack Zon   [v 6] 2140/4 C str
2020-08-22 2020-08-22 Romme-4 Halvar Grimm Halvar Grimm   [v 5] 2140/5 B 0 35.6g 27
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-2 Maharaj Kumari Maharaj Kumari   [s 5] 2140/8 C 0 19.8g 581
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Global Worthy Global Worthy   [s 5] 1640/5 B 0 g 179
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Bältra Selene Bältra Selene   [s 5] 2160/13 A 7 16.6 93
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-2 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 2140/7 B 7 16.4 37
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Cobbys Yourah Cobbys Yourah   [v 4] 2140/5 C 6 15.8 211
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-6 Wallbase Wallbase   [s 7] 1660/11 D 0 13.6 427
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-1 Estelle Tabac Estelle Tabac   [s 8] 2140/5 D 5 35.6 540
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 10] 2140/9 B 0 g 526
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 Lucky Win Lucky Win   [v 8] 2140/10 D 6 15.5 85
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/1 C 3 17.4 596
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-3 Mill Zeb Mill Zeb   [h 6] 2140/1 D 0 16.2 376
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-1 Estelle Tabac Estelle Tabac   [s 8] 1640/4 C 7 38.8g 272
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 1660/11 B 3 18.9 452
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-2 Björli Fröya Björli Fröya   [s 4] 2160/13 D 0 34.1 496
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Skytrain Skytrain   [v 6] 2140/6 B 0 19.5 223
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-6 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 1640/8 C 0 24.6g 1409
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Spartan Cougar Spartan Cougar   [v 5] 2640/8 A 6 17.1 51
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Paul Hogan Paul Hogan   [v 6] 1640/9 D 0 15.8 761
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-6 Månstiern A.M. Månstiern A.M.   [v 6] 2140/8 A 3 30.2 21
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Faks Nils Faks Nils   [v 12] 2640/5 D 0 27.3 527
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-2 Polar Scott Polar Scott   [v 8] 2640/15 B 0 32.1 1050
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/6 A 0 20.1g 231
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Dugur Dugur   [v 7] 2640/4 D 0 18.3g 505
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Zätasekinen Zätasekinen   [v 5] 2140/3 D str
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 7] 2160/5 C 0 21.3g 442
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-6 Polar Scott Polar Scott   [v 8] 2160/7 D 8 29.3 884
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-6 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 1640/8 B 4 14.1 77
2020-05-28 2020-05-28 Boden-7 Faks Nils Faks Nils   [v 12] 2160/9 A 7 25.8 286
2020-05-27 2020-05-27 Romme-7 Cupra Cupra   [s 6] 2140/9 D 3 16.2 126
2020-05-27 2020-05-27 Romme-9 Spero Ducere Spero Ducere   [v 8] 2140/12 D 3 16.0 204
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-3 Sectumsempra Sectumsempra   [s 5] 2640/6 C 0 17.7 382
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-8 Faks Nils Faks Nils   [v 12] 2640/1 D 5 26.6 447
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-10 Zätasekinen Zätasekinen   [v 5] 2140/7 A 3 18.3 67
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-9 Tiram Tiram   [v 9] 1660/12 D 0 33.1g 358
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-11 Maharaj Kumari Maharaj Kumari   [s 5] 2140/8 D str
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 1660/2 C 1 14.7 150
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-6 Fame's Hall Fame's Hall   [v 8] 2140/2 C 0 16.4g 82
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-3 Tiram Tiram   [v 9] 2140/7 D 0 g 1204
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-6 Maharaj Kumari Maharaj Kumari   [s 5] 2140/4 D 1 18.3 418
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-5 Livi Mistress Livi Mistress   [s 6] 2160/3 C 0 16.6 218
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-8 Livi Mistress Livi Mistress   [s 6] 2140/13 B 4 15.1 160
2020-02-14 2020-02-14 Romme-9 Malkin Malkin   [v 8] 1660/12 A 2 13.9 22
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-4 Malkin Malkin   [v 8] 1640/2 A 1 12.0 39
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-11 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2640/6 D 0 14.7 528
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-3 Daysofourlives Daysofourlives   [v 6] 2640/2 D 2 15.2 247
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-2 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 3] 2140/9 D 0 33.2 892
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-2 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2140/2 B 3 15.4 50
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-7 Atlas Kronos Atlas Kronos   [v 5] 2640/9 C 3 15.9 342
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-5 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2160/10 A 5 15.5 73
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-7 Cape Town Cape Town   [v 6] 2160/9 A 3 14.8 45
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-2 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 3] 2140/4 D 3 36.7 299
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-4 Furioso Wohlrab* Furioso Wohlrab*   [h 3] 2140/11 D str
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-7 VästerboBlackMoney VästerboBlackMoney   [v 11] 2140/3 D 0 18.6 533
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-8 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2140/3 C 3 12.7 54
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-4 Ava Stinta Ava Stinta   [s 4] 2160/12 B 0 g 179
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-7 Whispering Pines Whispering Pines   [v 7] 1640/7 C 2 13.2 184
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-8 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 2140/1 D 4 17.1 58
2021-06-30 2021-06-30 Solvalla-6 Malkin Malkin   [v 9] 1640/4 C 0 12.3g 170
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-2 Åcknes Elliot Åcknes Elliot   [v 3] 2140/10 B 0 17.9 400
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-8 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 1640/9 B 0 g 26
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-6 Coogan Coogan   [v 7] 2140/12 A 0 17.2 35
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-3 Kaj di Quattro Kaj di Quattro   [v 4] 2140/11 B 0 14.9 78
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-8 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2160/5 B 1 15.4 77
2021-06-21 2021-06-21 Visby-9 King Jordan King Jordan   [v 11] 2120/12 C 8 15.0 626
2021-06-19 2021-06-19 Boden-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2640/1 B 5 13.4 116
2021-06-18 2021-06-18 Solvalla-7 Malkin Malkin   [v 9] 2140/11 A 0 14.6g 109
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-6 Arizona Dream Arizona Dream   [v 5] 2140/3 C 2 13.1 49
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-8 Totti Garline Totti Garline   [v 8] 1640/3 D 0 13.4 403
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-2 Test Pilot Test Pilot   [v 9] 2160/6 D 0 154
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-5 Highlight Moon Highlight Moon   [v 9] 1640/12 A 3 16.0 36
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-7 Paul Hogan Paul Hogan   [v 7] 2140/5 C 5 17.7 342
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-9 Light My Fire Light My Fire   [s 5] 2160/8 C 3 17.5 36
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-8 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 1640/3 C 1 12.4 58
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-7 Margareta Tooma Margareta Tooma   [s 5] 2140/1 B 4 13.7 22
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-10 Malkin Malkin   [v 9] 1640/8 D 5 11.0 481
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 10] 2640/10 C 7 16.4 269
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-7 Timetobecool Timetobecool   [v 6] 2140/4 B 0 g 54
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-8 Fromsomewhere Fromsomewhere   [s 8] 1660/6 C str
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-9 Omer Loke Omer Loke   [v 9] 1640/4 D 0 g 171
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-2 Gittans Angel Gittans Angel   [s 4] 2140/3 D 5 18.6 27
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-4 Kaj di Quattro Kaj di Quattro   [v 4] 1660/13 A 4 13.9 132
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-8 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 2160/9 C 2 17.8 147
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-3 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2160/6 C 3 14.4 34
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-6 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 6] 2160/8 C 0 g 921
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-7 Styfs Pri Ma Donna Styfs Pri Ma Donna   [s 8] 2140/2 D 0 32.5g 425
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-7 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2140/10 C 2 11.2 318
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-2 Light My Fire Light My Fire   [s 5] 1640/1 D 0 17.6 682
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-3 Åcknes Elliot Åcknes Elliot   [v 3] 2140/5 B 3 16.5 159
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-4 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 7] 1640/2 C 0 18.5g 124
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-8 Cotton Frontline Cotton Frontline   [v 4] 2140/7 C 0 22.2g 186
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-4 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 1640/12 D 4 13.7 1055
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-4 Light My Fire Light My Fire   [s 5] 2160/14 B 5 18.8 487
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-9 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 1640/7 B 5 12.3g 242
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-8 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2140/4 B 2 13.7 114
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-3 Björli Fröya Björli Fröya   [s 5] 2140/3 D 0 35.0g 555
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-6 Poppy Fighter Poppy Fighter   [v 4] 2640/3 B 4 16.2 17
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-7 Totti Garline Totti Garline   [v 8] 1640/7 C 6 13.4 57
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-2 Klose Klose   [v 7] 1660/12 C 0 15.2 910
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-4 Just More Fun Just More Fun   [s 4] 2160/6 B 2 17.0 304
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-3 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2160/7 B 3 17.5 45
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-8 Malkin Malkin   [v 9] 1640/4 B 0 g 35
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-9 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2660/9 A 0 16.5 36
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-10 Lamino Lamino   [v 10] 2140/1 C 3 13.9 59
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-8 Kevin Frej Kevin Frej   [v 6] 2140/6 A 6 30.2 64
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-1 Taxi Janice Taxi Janice   [s 3] 2160/7 C 5 16.0 378
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-4 Totti Garline Totti Garline   [v 8] 2140/2 B 2 15.8 26
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-5 Fanny Leader Fanny Leader   [s 6] 1640/11 D 0 13.8 1585
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-8 Banker Up Banker Up   [v 7] 2160/6 C 0 g 202
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-1 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2160/7 C 0 19.5g 129
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-4 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 5] 2660/14 B 0 35.3g 335
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-6 Demo Demo   [v 13] 1640/2 D 0 15.2 386
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-5 Avantis Donna Avantis Donna   [s 6] 2140/9 C 4 16.1 1754
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-8 Ready for More Ready for More   [v 11] 1640/10 D 0 13.0 3051
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-8 Al's Raging Ace Al's Raging Ace   [v 6] 1640/1 D 0 19.1 129
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-2 Banker Up Banker Up   [v 7] 2140/4 D 6 17.4 247
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-8 Just More Fun Just More Fun   [s 4] 2140/10 A 1 17.4 38
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Ävja Palema Ävja Palema   [s 7] 2160/13 D 0 16.6 732
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-10 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 1640/10 C 2 10.9 508
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-2 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 9] 2160/6 C 0 g 199
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-6 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2140/4 A 1 15.2 32
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-7 Järvsö Börje Järvsö Börje   [v 4] 2140/5 D 0 40.4g 435
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-7 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 1640/6 C 5 15.1 400
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-1 Zassa B. Zassa B.   [s 4] 2160/9 B 0 g 77
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-4 Drew Gould Drew Gould   [v 12] 2140/4 D 0 g 588
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-5 Björli Fröya Björli Fröya   [s 5] 1660/8 D 8 33.4g 412
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-8 Zätas Forever Star Zätas Forever Star   [v 4] 2140/9 C str
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-9 Jordan* Jordan*   [v 7] 1640/8 B 0 16.1 601
2021-04-04 2021-04-04 Romme-6 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 7] 2140/12 B 0 15.7g 875
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-2 Super Express S.W. Super Express S.W.   [v 4] 2140/3 A 0 g 26
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-5 Ready for More Ready for More   [v 11] 1640/7 D str
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 1660/14 A 5 12.3 163
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-1 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 6] 2160/11 D 5 17.0 705
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-3 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2640/6 B 0 16.2 111
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-9 Malkin Malkin   [v 9] 2140/6 C 0 g 129
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-2 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 1640/1 D 0 g 677
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-4 Ready for More Ready for More   [v 11] 2140/7 C 5 15.2 115
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-8 Father of Sun Father of Sun   [v 6] 2140/9 D 0 15.5 339
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-9 Thelma de Glatigne* Thelma de Glatigne*   [s 9] 1640/7 C 6 13.3 127
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-10 Ronja Boko Ronja Boko   [s 4] 2140/3 C 3 17.1 41
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-2 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2160/6 A 1 16.8 15
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-7 First Mover First Mover   [v 4] 2160/6 B 3 21.5g 32
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-6 Palabra Palabra   [s 6] 2140/2 B 5 17.2 57
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-9 Ready for More Ready for More   [v 11] 1640/6 B 3 11.8 661
2021-02-27 2021-02-27 Romme-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2140/2 C 3 13.3 50
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-4 Guidetti Guidetti   [v 6] 2140/8 D 0 20.7 100
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-5 Ready for More Ready for More   [v 11] 1660/7 B str
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-7 Arrivederci Arrivederci   [v 11] 2640/1 D 0 g 269
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-8 Jeremias Jeremias   [v 12] 2140/11 D 0 18.9 607
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-9 Sture Sture   [v 4] 1640/1 D 5 36.5g 42
2021-02-19 2021-02-19 Romme-8 Malkin Malkin   [v 9] 1660/6 B 4 13.6 32
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-4 Spartan Cougar Spartan Cougar   [v 6] 2660/11 B 0 g 23
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-3 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 2140/6 C 0 22.4g 171
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-9 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2140/11 A 2 14.8 55
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-1 Drew Gould Drew Gould   [v 12] 2160/4 C 0 19.8 770
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-6 Bill Gates Bill Gates   [v 6] 2140/5 C 2 17.1 36
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-7 Forsberg Forsberg   [v 6] 1640/5 D 0 g 296
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-5 Malkin Malkin   [v 9] 1640/5 D 1 11.6 94
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-6 Sideslip Sideslip   [s 5] 1640/3 D 0 g 312
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-5 Bill Gates Bill Gates   [v 6] 2160/10 A 1 18.3 26
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-6 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 1640/8 A 6 17.3 218
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-3 Highland Park Highland Park   [v 8] 1660/12 C str
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-11 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 9] 2140/7 C 0 32.1g 771
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-2 Björli Fröya Björli Fröya   [s 5] 2140/4 D 0 36.4g 55ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se