V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-06-03 2024-06-03 Hagmyren-9 Oskar Run Oskar Run   [v 7] 2160/6 C
2024-06-04 2024-06-04 Bollnäs-8 Brisgås Milly Brisgås Milly   [s 6] 2140/9 C
2024-06-04 2024-06-04 Bollnäs-9 Hökberg Sture Hökberg Sture   [v 5] 1640/9 D
2024-06-04 2024-06-04 Bollnäs-2 Birger W. Birger W.   [v 3] 1660/10 D
2024-06-04 2024-06-04 Bollnäs-5 Organa Organa   [s 4] 2140/3 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 4] 2640/2 0 17.8g 671
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Tantor Krax Tantor Krax   [v 6] 2140/3 1 17.1 86
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 3] 1640/11 2 16.2 236
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-3 Prada Bi Prada Bi   [s 6] 2140/14 7 18.0 340
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Fury Tooma Fury Tooma   [s 6] 1640/3 str
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-5 Fire Fighter Fire Fighter   [v 5] 2140/12 5 15.4 406
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-8 Flirtin Silvio Flirtin Silvio   [s 6] 2140/6 7 14.3 291
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 7] 2640/9 0 18.0 227
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-9 U.Bergs Oppzi U.Bergs Oppzi   [s 4] 2140/8 0
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-2 Flirtin Silvio Flirtin Silvio   [s 6] 2160/12 4 14.4 193
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-8 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 7] 2140/13 C 4 17.6 483
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-5 Fetiche Boko Fetiche Boko   [s 4] 2140/12 C 6 18.8 63
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-12 Lady Lash Lady Lash   [s 5] 2140/1 C 4 19.5 109
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-8 Västerbo John Doe Västerbo John Doe   [v 6] 1640/7 D 0 16.6 602
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-2 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 4] 2140/10 B 4 16.9 286
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [h 3] 2160/8 C 6 33.8 77
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-8 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 2140/7 D 0 16.5 448
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 S.G.Port Ellen S.G.Port Ellen   [s 3] 2140/4 C 0 21.2g 507
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-5 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 4] 1640/12 A 1 14.6 140
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 S.G.Port Ellen S.G.Port Ellen   [s 3] 2140/3 B 4 22.1 322
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Styfs Dunder Styfs Dunder   [v 5] 2160/4 D 0 g 528
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [h 3] 2140/5 D 6 33.1 370
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-3 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 2160/13 D 0 16.3 480
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-2 S.G.Port Ellen S.G.Port Ellen   [s 3] 2140/7 D 0 20.2g 487
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-6 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 2140/12 A 6 15.3 70
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-6 Styfs Dunder Styfs Dunder   [v 5] 1640/6 C 2 30.3 104
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-8 Modd Brun Modd Brun   [v 13] 2680/10 B str
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Peak Frontline Peak Frontline   [s 8] 2160/11 C 0 16.7g 485
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-1 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [h 3] 2180/10 B 1 33.9 30
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-9 Modd Brun Modd Brun   [v 13] 2160/5 C 2 25.8 324
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Allan Drew Allan Drew   [v 8] 1640/12 D 0 17.3 348
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 2140/4 D str
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Zanquin Zanquin   [v 9] 1640/3 D 2 17.0 1345
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-1 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [h 3] 2160/9 C 3 35.9 29
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-2 Sunny Glider Sunny Glider   [v 5] 1640/4 B 5 16.6 154
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-4 Sentimental Sentimental   [s 7] 2140/9 D 0 16.4 573
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Valley Wine Valley Wine   [v 4] 2640/1 B 0 19.0g 129
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Promise Promise   [s 5] 2140/3 B 3 15.8 91
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 2140/8 B 1 16.5 326
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-11 Fire on Fire Fire on Fire   [s 5] 2140/6 C 0 16.0 595
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-8 Ina Zenz Ina Zenz   [s 7] 2660/7 D 0 20.1g 182
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-10 Promise Promise   [s 5] 2140/13 C 4 15.5 206
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-8 Fire on Fire Fire on Fire   [s 5] 2640/5 D 0 23.6g 1461
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-11 Miss Goblin Miss Goblin   [s 5] 2140/4 C 0 19.0g 125
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 4] 2140/1 D 3 17.6 39
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-1 See Me Memphis See Me Memphis   [s 4] 2140/12 D str
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 1640/3 D 0 g 146
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 1640/3 D 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-4 Easy Arvells Easy Arvells   [s 8] 1640/8 D 6 15.9 509
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-4 Niras Heffaklump Niras Heffaklump   [v 5] 2140/3 D 0 21.9 500
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-4 Global Scenario Global Scenario   [s 4] 2140/3 D 0 18.4 47
2016-02-17 2016-02-17 Bergsåker-3 Zille Crofter Zille Crofter   [s 5] 2140/4 B 0 17.5 157
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-8 Fire Fighter Fire Fighter   [v 6] 2640/9 C 0 18.9 618
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-5 Stella Palema Stella Palema   [s 5] 2140/5 D 5 17.2 317
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-7 Sundbo Rubin Sundbo Rubin   [s 6] 1640/5 C 0 g 550
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-2 Damngoodlooking Damngoodlooking   [s 4] 2140/11 D 0 19.4g 260
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-5 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 1660/6 B 2 32.8 29
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-7 Baby's Baby Baby's Baby   [s 4] 2140/3 C 0 14.8 76
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-10 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 2140/11 B 5 30.6 145
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 1640/5 B 1 30.5 201
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Vardofjäll Svarten Vardofjäll Svarten   [v 4] 2140/3 B 0 34.8 77
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Sea of Heartbreak Sea of Heartbreak   [s 6] 2160/10 A 0 16.9 225
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 1640/3 C str
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 6] 2140/10 B 0 17.4 304
2017-07-28 2017-07-28 Visby-3 Lukas Bris Lukas Bris   [v 7] 1620/9 D 0 13.5 179
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Lukas Bris Lukas Bris   [v 7] 1640/6 B 1 13.4 113
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 6] 2140/5 A 1 16.6 65
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-2 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 3] 2140/11 D 0 20.1g 560
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-5 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 5] 2140/10 C 0 18.2 355
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-2 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 5] 2140/3 D str
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-7 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 4] 2180/6 B 0 g 132
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-8 Ineedyourmoneymum Ineedyourmoneymum   [s 4] 2640/5 C 0 19.4 64
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 Malkin Malkin   [v 7] 1660/13 A str
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 S.G.Port Ellen S.G.Port Ellen   [s 6] 2160/3 C 0 20.3 315
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-3 Malkin Malkin   [v 7] 1660/11 A 1 13.0 23
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Malkin Malkin   [v 7] 1640/5 C 1 11.5 81
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-7 Malkin Malkin   [v 7] 2160/14 B 2 14.9 37
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-1 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 1640/11 D 0 454
2020-12-28 2020-12-28 Romme-5 Malkin Malkin   [v 8] 1640/2 B str
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-3 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 2160/9 A 1 14.4 56
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-5 O.M.Highstep O.M.Highstep   [v 3] 2140/10 C 5 17.7 69
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-4 Malkin Malkin   [v 8] 1640/7 A str
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 1640/3 C 4 12.7 157
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 R.K.Queen R.K.Queen   [s 5] 2160/6 C 2 16.2 33
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 2680/14 A 1 15.3 15
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-8 Louise Louise   [s 5] 2640/6 D 0 g 748
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-5 Heavenly May Heavenly May   [s 4] 2140/3 D 1 15.6 55
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-2 Vinnare Vinna Vinnare Vinna   [s 5] 1660/12 D str
2020-11-27 2020-11-27 Romme-4 Check Me Check Me   [s 8] 2140/2 D 5 15.8 191
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Global Worthy Global Worthy   [s 5] 2160/9 D 0 19.0g 49
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-4 Vinnare Vinna Vinnare Vinna   [s 5] 2160/11 C 0 g 792
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-1 Drew Gould Drew Gould   [v 11] 2160/5 D 0 18.4 861
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-9 Ohio U.B. Ohio U.B.   [h 5] 2160/11 A 2 15.6 26
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Findus M. Findus M.   [v 7] 2640/8 D 0 15.2 214
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Tiram Tiram   [v 9] 1660/8 C 4 30.0 714
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-7 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 8] 2140/9 B 2 14.6 140
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-4 Captain Simcoe Captain Simcoe   [v 5] 2140/9 B 0 19.6g 151
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Stella Gold Stella Gold   [s 8] 1640/10 D 0 13.8 163
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Björnli Ada Björnli Ada   [s 7] 2140/4 D 0 g 660
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-1 Drew Gould Drew Gould   [v 11] 2140/2 D 0 g 1560
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-10 Turboy Turboy   [v 8] 2140/3 D 0 19.7g 494
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-7 Björli Fröya Björli Fröya   [s 4] 1640/1 D 2 32.3 238
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-1 Louise Louise   [s 5] 2140/8 D 0 g 566
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 2140/5 C 2 14.8 34
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-5 Highland Park Highland Park   [v 7] 2160/7 D 5 15.7 81
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-7 Björli Fröya Björli Fröya   [s 4] 1640/5 D 5 34.1 350
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-5 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 1640/3 B 1 13.8 16
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-8 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 6] 1640/1 A 1 15.4 28
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Cobbys Yourah Cobbys Yourah   [v 4] 2640/11 D 0 g 201
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-8 Kövras So Far Kövras So Far   [v 6] 2140/11 D 6 15.2 71
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-7 Dugur Dugur   [v 7] 2140/4 C 3 15.8 41
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-5 Recall Rivner Recall Rivner   [s 5] 2140/1 A 1 15.9 38
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Short Circuit Short Circuit   [v 5] 1660/11 A 3 16.0 69
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Highland Park Highland Park   [v 7] 2160/11 D 0 16.7g 115
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-7 Moe Tinder Moe Tinder   [v 15] 1680/14 D 0 31.4 2619
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-6 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2160/3 B 7 17.7 187
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 La Dama Futura La Dama Futura   [s 7] 2140/7 C 0 g 39
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-5 Krakas Krakas   [s 4] 2140/3 B 0 14.8 381
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 2140/11 C 2 15.6 159
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-1 Ops Consiva Ops Consiva   [s 4] 2140/1 C 6 18.6 517
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-9 Sectumsempra Sectumsempra   [s 5] 2160/10 C 7 18.5 123
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-7 Drew Gould Drew Gould   [v 11] 1640/8 D 4 17.9 483
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-6 Hökberg Sixten Hökberg Sixten   [v 4] 1640/5 C 0 37.4g 106
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-4 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2140/2 D 1 16.5 67
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-3 Stella Gold Stella Gold   [s 8] 2140/11 D 0 18.6g 158
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-1 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 10] 2140/4 D 7 15.7 343
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-7 Highland Park Highland Park   [v 7] 2140/7 D 0 14.7g 384
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Spartan Cougar Spartan Cougar   [v 5] 2640/6 A 1 15.7 26
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Recall Rivner Recall Rivner   [s 5] 1640/6 A 1 11.9 65
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-3 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 1660/8 C 0 16.3 443
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 G.G.Pugh G.G.Pugh   [v 5] 2140/5 A 1 26.9 95
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-2 Fire Concordia Fire Concordia   [s 3] 2140/4 C 0 19.9g 862
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-6 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 1660/5 C 0 19.2g 365
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-2 Queens Glory Queens Glory   [s 3] 2140/2 D 0 g 255
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-5 Fire Concordia Fire Concordia   [s 3] 2160/8 B 0 18.3g 541
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2160/11 D 7 17.5 650
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 2160/15 B 6 16.7 308
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2140/11 C 6 16.7 355
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-7 Captain Simcoe Captain Simcoe   [v 5] 2140/6 B 0 18.6g 75
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-4 Merrie Mistique Merrie Mistique   [s 7] 2140/1 D 7 17.4 87
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-10 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/5 D 5 17.7 228
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-1 Hökberg Sixten Hökberg Sixten   [v 4] 2140/5 D 0 g 291
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-3 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2140/4 D 0 15.5 662
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 7] 2640/10 B 1 14.6 100
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-8 No One's Bitch No One's Bitch   [s 7] 2640/1 B 4 20.1 31
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-7 Gulf Gulf   [v 5] 2140/10 A 0 15.7 45
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-5 Louise Louise   [s 5] 2140/12 D 0 19.2g 166
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Ops Consiva Ops Consiva   [s 4] 2140/7 C 0 g 76
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-5 Queens Glory Queens Glory   [s 3] 2160/5 D 0 g 183
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Prince Hills Prince Hills   [v 10] 2140/13 B 0 22.0g 337
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Louise Louise   [s 5] 2140/11 D 1 16.3 171
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 La Dama Futura La Dama Futura   [s 7] 2140/9 C 1 14.9 111
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Ops Consiva Ops Consiva   [s 4] 2140/3 C 3 19.6 166
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-7 Estelle Tabac Estelle Tabac   [s 8] 2140/1 C 6 37.9g 174
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Louise Louise   [s 5] 2140/6 D 0 g 350
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-5 Queens Glory Queens Glory   [s 3] 1640/6 C 0 g 139
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-3 Bältra Selene Bältra Selene   [s 5] 2140/3 A 2 16.6 68
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-2 Jack Zon Jack Zon   [v 6] 2140/4 C str
2020-08-22 2020-08-22 Romme-4 Halvar Grimm Halvar Grimm   [v 5] 2140/5 B 0 35.6g 27
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-4 Global Worthy Global Worthy   [s 5] 1640/5 B 0 g 179
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-2 Maharaj Kumari Maharaj Kumari   [s 5] 2140/8 C 0 19.8g 581
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Bältra Selene Bältra Selene   [s 5] 2160/13 A 7 16.6 93
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-2 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 2140/7 B 7 16.4 37
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-6 Wallbase Wallbase   [s 7] 1660/11 D 0 13.6 427
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Cobbys Yourah Cobbys Yourah   [v 4] 2140/5 C 6 15.8 211
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-1 Estelle Tabac Estelle Tabac   [s 8] 2140/5 D 5 35.6 540
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-8 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/1 C 3 17.4 596
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 Lucky Win Lucky Win   [v 8] 2140/10 D 6 15.5 85
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-3 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 10] 2140/9 B 0 g 526
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-3 Mill Zeb Mill Zeb   [h 6] 2140/1 D 0 16.2 376
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 1660/11 B 3 18.9 452
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-1 Estelle Tabac Estelle Tabac   [s 8] 1640/4 C 7 38.8g 272
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-2 Björli Fröya Björli Fröya   [s 4] 2160/13 D 0 34.1 496
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-6 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 1640/8 C 0 24.6g 1409
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Skytrain Skytrain   [v 6] 2140/6 B 0 19.5 223
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Spartan Cougar Spartan Cougar   [v 5] 2640/8 A 6 17.1 51
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-6 Månstiern A.M. Månstiern A.M.   [v 6] 2140/8 A 3 30.2 21
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Paul Hogan Paul Hogan   [v 6] 1640/9 D 0 15.8 761
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Faks Nils Faks Nils   [v 12] 2640/5 D 0 27.3 527
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-7 Dugur Dugur   [v 7] 2640/4 D 0 18.3g 505
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/6 A 0 20.1g 231
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-2 Polar Scott Polar Scott   [v 8] 2640/15 B 0 32.1 1050
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Zätasekinen Zätasekinen   [v 5] 2140/3 D str
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-6 Polar Scott Polar Scott   [v 8] 2160/7 D 8 29.3 884
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 7] 2160/5 C 0 21.3g 442
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-6 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 1640/8 B 4 14.1 77
2020-05-28 2020-05-28 Boden-7 Faks Nils Faks Nils   [v 12] 2160/9 A 7 25.8 286
2020-05-27 2020-05-27 Romme-9 Spero Ducere Spero Ducere   [v 8] 2140/12 D 3 16.0 204
2020-05-27 2020-05-27 Romme-7 Cupra Cupra   [s 6] 2140/9 D 3 16.2 126
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-3 Sectumsempra Sectumsempra   [s 5] 2640/6 C 0 17.7 382
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-10 Zätasekinen Zätasekinen   [v 5] 2140/7 A 3 18.3 67
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-8 Faks Nils Faks Nils   [v 12] 2640/1 D 5 26.6 447
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-9 Tiram Tiram   [v 9] 1660/12 D 0 33.1g 358
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-11 Maharaj Kumari Maharaj Kumari   [s 5] 2140/8 D str
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 Totti Garline Totti Garline   [v 7] 1660/2 C 1 14.7 150
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-6 Fame's Hall Fame's Hall   [v 8] 2140/2 C 0 16.4g 82
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-3 Tiram Tiram   [v 9] 2140/7 D 0 g 1204
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-6 Maharaj Kumari Maharaj Kumari   [s 5] 2140/4 D 1 18.3 418
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-5 Livi Mistress Livi Mistress   [s 6] 2160/3 C 0 16.6 218
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-8 Livi Mistress Livi Mistress   [s 6] 2140/13 B 4 15.1 160
2020-02-14 2020-02-14 Romme-9 Malkin Malkin   [v 8] 1660/12 A 2 13.9 22
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-4 Malkin Malkin   [v 8] 1640/2 A 1 12.0 39
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-12 Iceland Radio Iceland Radio   [s 5] 2140/1 D 0 14.8 99
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-3 Yazmine Yazmine   [s 3] 1640/4 C 0 19.6g 333
2021-12-18 2021-12-18 Romme-5 Iceland Radio Iceland Radio   [s 5] 2140/10 D 5 13.5 160
2021-12-18 2021-12-18 Romme-4 VästerboFlashDance VästerboFlashDance   [v 5] 2140/2 B 1 14.8 40
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-9 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 7] 2640/6 D 1 15.2 186
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-4 Awaited Awaited   [v 6] 2140/5 B 0 g 70
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-3 Soul Tan Soul Tan   [v 6] 2160/8 A 1 15.3 28
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-2 Smedsbo Faksen Smedsbo Faksen   [h 10] 2140/4 C 0 25.6 377
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-9 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2140/10 C 8 14.7 180
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-10 Iceland Radio Iceland Radio   [s 5] 2140/10 D 4 14.8 29
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-8 Åcknes Elliot Åcknes Elliot   [v 3] 2640/2 C 2 17.7 218
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-4 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 1640/9 C 6 13.9 102
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-5 Pretty and Evil Pretty and Evil   [s 3] 1640/3 B 8 15.5g 38
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-4 Mino Tabac Mino Tabac   [v 4] 2140/4 B 1 27.5 326
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-6 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 1640/12 B 6 30.5 231
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-9 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2640/14 B 5 17.2 101
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-7 Åcknes Elliot Åcknes Elliot   [v 3] 1640/6 D 5 17.0 87
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-5 Iceland Radio Iceland Radio   [s 5] 2140/3 C 1 15.3 18
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-4 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 1640/2 C 3 12.9 91
2021-11-09 2021-11-09 Romme-9 Malkin Malkin   [v 9] 2140/6 C str
2021-11-09 2021-11-09 Romme-3 Iceland Radio Iceland Radio   [s 5] 2140/1 D 2 13.9 736
2021-11-06 2021-11-06 Eskilstuna-10 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2140/11 D 7 13.6 755
2021-11-03 2021-11-03 Solvalla-10 VästerboFlashDance VästerboFlashDance   [v 5] 2140/4 C 2 14.2 60
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-11 Helena Fagra Helena Fagra   [s 4] 1640/10 B 2 15.6 26
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-8 Digital Literacy Digital Literacy   [s 5] 2140/10 C 0 g 388
2021-10-21 2021-10-21 Gävle-7 Klack Pansar Klack Pansar   [v 6] 3160/9 D 4 28.5 283
2021-10-21 2021-10-21 Gävle-4 Klack Vilja Klack Vilja   [s 9] 2200/14 C 0 26.1 1246
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-7 VästerboFlashDance VästerboFlashDance   [v 5] 2140/10 B 1 14.3 70
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-4 Green Bax Green Bax   [v 10] 2640/8 D 0 g 1106
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-3 Teton Speciality Teton Speciality   [v 5] 1640/3 C 5 17.3 77
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-1 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 3] 2140/4 B str
2021-10-16 2021-10-16 Solänget-11 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 1640/6 C 8 12.4 273
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-6 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 9] 2140/11 A str
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-4 Test Pilot Test Pilot   [v 9] 2140/1 C 6 17.2 83
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-2 Pydin Pydin   [h 9] 1680/6 B 1 24.5 16
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-7 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 2100/10 D 0 16.7g 1054
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-1 Highland Park Highland Park   [v 8] 2160/4 C 0 g 55
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-7 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2160/4 D str
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-6 Check Me Check Me   [s 9] 2140/3 C 5 15.1 531
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-5 Klack Saga Klack Saga   [s 5] 1640/1 C 2 29.1 64
2021-10-04 2021-10-04 Solänget-7 Helena Fagra Helena Fagra   [s 4] 2140/9 B 4 17.3 146
2021-10-04 2021-10-04 Solänget-5 Digital Literacy Digital Literacy   [s 5] 2160/9 A 1 14.7 56
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-12 Åcknes Elliot Åcknes Elliot   [v 3] 1640/7 C 5 15.7g 84
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2140/3 D 0 g 202
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-5 Diana Newmen Diana Newmen   [s 6] 2160/7 C 0 21.6g 78
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-2 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 2140/5 A 2 17.9g 14
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-5 Coogan Coogan   [v 7] 2140/3 B 0 14.1g 171
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-9 Hero Band Hero Band   [v 8] 2140/3 D 4 14.6 817
2021-09-25 2021-09-25 Solvalla-3 VästerboFlashDance VästerboFlashDance   [v 5] 1640/3 D 2 12.2 565
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-8 Åcknes Elliot Åcknes Elliot   [v 3] 1640/9 B 2 17.0 37
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-5 Zätasekinen Zätasekinen   [v 6] 2640/1 C 5 19.5 236
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-3 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 1660/8 A 4 14.8 19
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-2 Diana Newmen Diana Newmen   [s 6] 2140/2 D 0 19.4 454
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-1 Sectumsempra Sectumsempra   [s 6] 2160/7 C 5 17.8 583
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-10 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 1640/7 B 1 11.4 23
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-2 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2160/10 B 6 16.2 160
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-8 Bondängs Tekla Bondängs Tekla   [s 6] 2160/2 D 8 33.6g 456
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-7 Run a Mile Run a Mile   [s 6] 2140/10 B 0 16.5g 173
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-3 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 1640/5 D 0 18.5g 299
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-2 Hilding C.G. Hilding C.G.   [v 4] 1660/12 A 6 33.3g 85
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-9 Coogan Coogan   [v 7] 2140/7 D 0 13.7 737
2021-09-11 2021-09-11 Bollnäs-3 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 1640/2 C 0 13.4 175
2021-09-09 2021-09-09 Solänget-1 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2680/7 A 2 16.9 22
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-6 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 9] 1640/4 B 6 15.9 102
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-3 Super Hogan Super Hogan   [v 7] 1640/2 C 3 17.4g 31
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-2 Hulte Tord Hulte Tord   [v 4] 2160/8 C 0 g 38
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-9 All Cash All Cash   [s 6] 2140/4 C 0 15.9 102
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-10 Coogan Coogan   [v 7] 2180/11 C 0 13.5 294
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-7 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 1640/6 A 1 11.4 20
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-7 Diana Newmen Diana Newmen   [s 6] 2660/8 D 0 18.9 208
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-4 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 7] 2140/8 C 7 16.4 110
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-2 Wait What Wait What   [s 4] 2160/3 B 2 15.4 46
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-1 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 1660/5 A 1 15.1 70
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-12 Optimus Rhyme Optimus Rhyme   [v 10] 1660/3 C 3 15.9 199
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-5 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2640/2 C 0 g 222
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-8 Jaguar C.Boko Jaguar C.Boko   [v 5] 2140/3 C 5 14.9 166
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-9 Super Hogan Super Hogan   [v 7] 2140/5 C 5 17.1 140
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-7 Sweet Sarah Sweet Sarah   [s 6] 2140/8 C 8 20.2g 88
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-1 Fire Concordia Fire Concordia   [s 4] 1640/5 B 6 17.9g 45
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-6 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2160/7 A 1 15.1 22
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-3 Nike Victory Nike Victory   [s 5] 1640/7 D 0 g 420
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-10 Osah's Bolt Osah's Bolt   [v 6] 2640/2 D 1 15.8 872
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-2 Coogan Coogan   [v 7] 2140/5 C 3 14.0 280
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-8 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 3] 1640/2 D 6 37.0g 518
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-7 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 1640/7 B 2 12.1 73
2021-08-13 2021-08-13 Gävle-5 Zola Sober Zola Sober   [s 5] 1640/5 C 0 g 48
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-10 Gelatiamo Gelatiamo   [v 7] 2160/6 D 0 14.9 421
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-6 Stens Remind Stens Remind   [s 4] 2640/10 B 6 15.9 45
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-11 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2640/6 D 0 14.7 528
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-3 Daysofourlives Daysofourlives   [v 6] 2640/2 D 2 15.2 247
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-2 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 3] 2140/9 D 0 33.2 892
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-2 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2140/2 B 3 15.4 50
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-7 Atlas Kronos Atlas Kronos   [v 5] 2640/9 C 3 15.9 342
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-5 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2160/10 A 5 15.5 73
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-7 Cape Town Cape Town   [v 6] 2160/9 A 3 14.8 45
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-7 VästerboBlackMoney VästerboBlackMoney   [v 11] 2140/3 D 0 18.6 533
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-4 Furioso Wohlrab* Furioso Wohlrab*   [h 3] 2140/11 D str
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-2 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 3] 2140/4 D 3 36.7 299
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-8 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2140/3 C 3 12.7 54
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-8 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 2140/1 D 4 17.1 58
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-7 Whispering Pines Whispering Pines   [v 7] 1640/7 C 2 13.2 184
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-4 Ava Stinta Ava Stinta   [s 4] 2160/12 B 0 g 179
2021-06-30 2021-06-30 Solvalla-6 Malkin Malkin   [v 9] 1640/4 C 0 12.3g 170
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-8 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 1640/9 B 0 g 26
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-2 Åcknes Elliot Åcknes Elliot   [v 3] 2140/10 B 0 17.9 400
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-6 Coogan Coogan   [v 7] 2140/12 A 0 17.2 35
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-8 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2160/5 B 1 15.4 77
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-3 Kaj di Quattro Kaj di Quattro   [v 4] 2140/11 B 0 14.9 78
2021-06-21 2021-06-21 Visby-9 King Jordan King Jordan   [v 11] 2120/12 C 8 15.0 626
2021-06-19 2021-06-19 Boden-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2640/1 B 5 13.4 116
2021-06-18 2021-06-18 Solvalla-7 Malkin Malkin   [v 9] 2140/11 A 0 14.6g 109
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-8 Totti Garline Totti Garline   [v 8] 1640/3 D 0 13.4 403
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-6 Arizona Dream Arizona Dream   [v 5] 2140/3 C 2 13.1 49
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-9 Light My Fire Light My Fire   [s 5] 2160/8 C 3 17.5 36
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-7 Paul Hogan Paul Hogan   [v 7] 2140/5 C 5 17.7 342
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-5 Highlight Moon Highlight Moon   [v 9] 1640/12 A 3 16.0 36
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-2 Test Pilot Test Pilot   [v 9] 2160/6 D 0 154
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-8 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 1640/3 C 1 12.4 58
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-10 Malkin Malkin   [v 9] 1640/8 D 5 11.0 481
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-7 Margareta Tooma Margareta Tooma   [s 5] 2140/1 B 4 13.7 22
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-7 Timetobecool Timetobecool   [v 6] 2140/4 B 0 g 54
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-6 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 10] 2640/10 C 7 16.4 269
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-9 Omer Loke Omer Loke   [v 9] 1640/4 D 0 g 171
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-8 Fromsomewhere Fromsomewhere   [s 8] 1660/6 C str
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-8 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 2160/9 C 2 17.8 147
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-4 Kaj di Quattro Kaj di Quattro   [v 4] 1660/13 A 4 13.9 132
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-2 Gittans Angel Gittans Angel   [s 4] 2140/3 D 5 18.6 27
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-7 Styfs Pri Ma Donna Styfs Pri Ma Donna   [s 8] 2140/2 D 0 32.5g 425
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-6 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 6] 2160/8 C 0 g 921
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-3 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2160/6 C 3 14.4 34
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-7 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2140/10 C 2 11.2 318
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-3 Åcknes Elliot Åcknes Elliot   [v 3] 2140/5 B 3 16.5 159
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-2 Light My Fire Light My Fire   [s 5] 1640/1 D 0 17.6 682
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-4 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 7] 1640/2 C 0 18.5g 124
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-8 Cotton Frontline Cotton Frontline   [v 4] 2140/7 C 0 22.2g 186
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-4 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 1640/12 D 4 13.7 1055
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-4 Light My Fire Light My Fire   [s 5] 2160/14 B 5 18.8 487
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-9 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 1640/7 B 5 12.3g 242
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-8 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2140/4 B 2 13.7 114
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-7 Totti Garline Totti Garline   [v 8] 1640/7 C 6 13.4 57
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-6 Poppy Fighter Poppy Fighter   [v 4] 2640/3 B 4 16.2 17
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-3 Björli Fröya Björli Fröya   [s 5] 2140/3 D 0 35.0g 555
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-4 Just More Fun Just More Fun   [s 4] 2160/6 B 2 17.0 304
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-2 Klose Klose   [v 7] 1660/12 C 0 15.2 910
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-9 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2660/9 A 0 16.5 36
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-8 Malkin Malkin   [v 9] 1640/4 B 0 g 35
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-3 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2160/7 B 3 17.5 45
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-10 Lamino Lamino   [v 10] 2140/1 C 3 13.9 59
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-8 Kevin Frej Kevin Frej   [v 6] 2140/6 A 6 30.2 64
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-8 Banker Up Banker Up   [v 7] 2160/6 C 0 g 202
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-5 Fanny Leader Fanny Leader   [s 6] 1640/11 D 0 13.8 1585
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-4 Totti Garline Totti Garline   [v 8] 2140/2 B 2 15.8 26
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-1 Taxi Janice Taxi Janice   [s 3] 2160/7 C 5 16.0 378
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-6 Demo Demo   [v 13] 1640/2 D 0 15.2 386
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-4 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 5] 2660/14 B 0 35.3g 335
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-1 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 2160/7 C 0 19.5g 129
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-8 Ready for More Ready for More   [v 11] 1640/10 D 0 13.0 3051
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-5 Avantis Donna Avantis Donna   [s 6] 2140/9 C 4 16.1 1754
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-8 Al's Raging Ace Al's Raging Ace   [v 6] 1640/1 D 0 19.1 129
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-8 Just More Fun Just More Fun   [s 4] 2140/10 A 1 17.4 38
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-2 Banker Up Banker Up   [v 7] 2140/4 D 6 17.4 247
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-10 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 1640/10 C 2 10.9 508
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Ävja Palema Ävja Palema   [s 7] 2160/13 D 0 16.6 732
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-7 Järvsö Börje Järvsö Börje   [v 4] 2140/5 D 0 40.4g 435
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-6 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2140/4 A 1 15.2 32
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-2 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 9] 2160/6 C 0 g 199
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-7 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 4] 1640/6 C 5 15.1 400
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-9 Jordan* Jordan*   [v 7] 1640/8 B 0 16.1 601
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-8 Zätas Forever Star Zätas Forever Star   [v 4] 2140/9 C str
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-5 Björli Fröya Björli Fröya   [s 5] 1660/8 D 8 33.4g 412
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-4 Drew Gould Drew Gould   [v 12] 2140/4 D 0 g 588
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-1 Zassa B. Zassa B.   [s 4] 2160/9 B 0 g 77
2021-04-04 2021-04-04 Romme-6 Highsurprise Laday Highsurprise Laday   [s 7] 2140/12 B 0 15.7g 875
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 1660/14 A 5 12.3 163
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-5 Ready for More Ready for More   [v 11] 1640/7 D str
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-2 Super Express S.W. Super Express S.W.   [v 4] 2140/3 A 0 g 26
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-3 Aperfectdream Aperfectdream   [v 7] 2640/6 B 0 16.2 111
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-1 Summer Wind Ås Summer Wind Ås   [s 6] 2160/11 D 5 17.0 705
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-9 Malkin Malkin   [v 9] 2140/6 C 0 g 129
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-8 Father of Sun Father of Sun   [v 6] 2140/9 D 0 15.5 339
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-4 Ready for More Ready for More   [v 11] 2140/7 C 5 15.2 115
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-2 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 1640/1 D 0 g 677
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-10 Ronja Boko Ronja Boko   [s 4] 2140/3 C 3 17.1 41
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-9 Thelma de Glatigne* Thelma de Glatigne*   [s 9] 1640/7 C 6 13.3 127
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-7 First Mover First Mover   [v 4] 2160/6 B 3 21.5g 32
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-2 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2160/6 A 1 16.8 15
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-9 Ready for More Ready for More   [v 11] 1640/6 B 3 11.8 661
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-6 Palabra Palabra   [s 6] 2140/2 B 5 17.2 57
2021-02-27 2021-02-27 Romme-11 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2140/2 C 3 13.3 50
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-5 Ready for More Ready for More   [v 11] 1660/7 B str
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-4 Guidetti Guidetti   [v 6] 2140/8 D 0 20.7 100
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-9 Sture Sture   [v 4] 1640/1 D 5 36.5g 42
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-8 Jeremias Jeremias   [v 12] 2140/11 D 0 18.9 607
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-7 Arrivederci Arrivederci   [v 11] 2640/1 D 0 g 269
2021-02-19 2021-02-19 Romme-8 Malkin Malkin   [v 9] 1660/6 B 4 13.6 32
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-4 Spartan Cougar Spartan Cougar   [v 6] 2660/11 B 0 g 23
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-9 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 8] 2140/11 A 2 14.8 55
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-3 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 2140/6 C 0 22.4g 171
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-7 Forsberg Forsberg   [v 6] 1640/5 D 0 g 296
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-6 Bill Gates Bill Gates   [v 6] 2140/5 C 2 17.1 36
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-1 Drew Gould Drew Gould   [v 12] 2160/4 C 0 19.8 770
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-6 Sideslip Sideslip   [s 5] 1640/3 D 0 g 312
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-5 Malkin Malkin   [v 9] 1640/5 D 1 11.6 94
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-6 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 1640/8 A 6 17.3 218
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-5 Bill Gates Bill Gates   [v 6] 2160/10 A 1 18.3 26
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-3 Highland Park Highland Park   [v 8] 1660/12 C str
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-11 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 9] 2140/7 C 0 32.1g 771
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-2 Björli Fröya Björli Fröya   [s 5] 2140/4 D 0 36.4g 55
2022-12-30 2022-12-30 Romme-7 Perfume Perfume   [s 4] 2140/7 B str
2022-12-30 2022-12-30 Romme-3 Smiley Brodda Smiley Brodda   [s 3] 2140/2 C str
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-5 Hawk Cliff Hawk Cliff   [v 10] 2100/8 C 6 15.0 769
2022-12-27 2022-12-27 Bergsåker-7 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 4] 2160/4 C str
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-8 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2180/15 A 3 16.0 40
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-5 Aperfectdream Aperfectdream   [v 8] 1640/1 A 4 15.0 39
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-8 Perfume Perfume   [s 4] 1640/2 C 3 15.0 300
2022-12-14 2022-12-14 Solvalla-2 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2140/2 C 1 14.1 45
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-6 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2160/8 B 4 16.6g 54
2022-12-10 2022-12-10 Romme-8 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 7] 2140/9 D 3 15.4 230
2022-12-10 2022-12-10 Romme-6 Rut K. Rut K.   [s 8] 2160/3 D 0 18.2 780
2022-12-10 2022-12-10 Romme-5 Smiley Brodda Smiley Brodda   [s 3] 2140/1 C 1 18.2 23
2022-12-10 2022-12-10 Romme-4 Faks Nils Faks Nils   [v 14] 1640/9 C 3 24.2 239
2022-12-10 2022-12-10 Romme-2 Animi Animi   [s 3] 2140/1 C 0 27.2g 152
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-9 Konjaks Krongla Konjaks Krongla   [s 3] 2660/8 B 0 g 43
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-2 Lovely Money Lovely Money   [s 3] 2160/10 D str
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-1 Sign Me Up Town Sign Me Up Town   [s 5] 1640/8 C 0 15.4 535
2022-11-25 2022-11-25 Romme-4 Smiley Brodda Smiley Brodda   [s 3] 2160/4 D 2 17.1 29
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-3 Lovely Money Lovely Money   [s 3] 2140/8 D 0 g 946
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-6 Daysofourlives Daysofourlives   [v 7] 2140/4 D 0 14.6 499
2022-11-14 2022-11-14 Romme-9 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 2180/6 C 5 16.4g 180
2022-11-14 2022-11-14 Romme-3 A Nunja Kid A Nunja Kid   [v 4] 2140/2 B 6 17.0 136
2022-11-14 2022-11-14 Romme-1 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2160/5 B 3 13.6 53
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-1 Smiley Brodda Smiley Brodda   [s 3] 2140/6 C 1 18.2 22
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-6 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 9] 2660/5 C 3 15.0 426
2022-11-09 2022-11-09 Solvalla-7 Aperfectdream Aperfectdream   [v 8] 1640/1 C str
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-10 Perfume Perfume   [s 4] 2160/14 C 7 15.6g 102
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-4 Mr Birkenstock Mr Birkenstock   [v 4] 2180/6 B 2 16.1 23
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-2 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 4] 1640/2 B 1 29.9 43
2022-11-04 2022-11-04 Bollnäs-1 Gunvald Tartar Gunvald Tartar   [v 3] 2140/6 B 0 21.4g 122
2022-10-29 2022-10-29 Romme-2 Sol Storm Sol Storm   [v 5] 2140/6 C 0 g 18
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-10 Konjaks Krongla Konjaks Krongla   [s 3] 2160/9 B 1 33.8 94
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-6 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2160/9 C 5 14.5 190
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-5 Perfume Perfume   [s 4] 2140/1 D 2 14.1 112
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-4 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 4] 1640/3 C 1 30.4 70
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-2 Lovely Money Lovely Money   [s 3] 2140/1 D 7 16.3 899
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-4 A Nunja Kid A Nunja Kid   [v 4] 2140/10 A 4 14.3 136
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-1 Aperfectdream Aperfectdream   [v 8] 1640/4 A 1 11.8 66
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-8 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 4] 2140/4 D 2 32.1 156
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-6 Hökberg Sture Hökberg Sture   [v 3] 2160/13 A 3 32.3 33
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-4 Aperfectdream Aperfectdream   [v 8] 2140/9 B 3 14.7 379
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-2 Lucky Princess Lucky Princess   [s 7] 2140/1 D 4 17.0 209
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-9 Joke of Java Joke of Java   [s 4] 2160/11 A 0 19.3g 271
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-7 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 11] 1660/13 D 8 13.4 595
2022-09-10 2022-09-10 Hagmyren-11 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2140/8 D 7 12.4 731
2022-09-10 2022-09-10 Hagmyren-8 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 10] 2160/8 D 0 g 1651
2022-09-10 2022-09-10 Hagmyren-2 Sol Storm Sol Storm   [v 5] 2140/8 C 0 27.3g 27
2022-09-10 2022-09-10 Hagmyren-1 A Nunja Kid A Nunja Kid   [v 4] 1640/10 B 0 13.5 165
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-6 Icicle Am Icicle Am   [s 4] 2140/3 B 2 14.3 41
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-2 Hökberg Sture Hökberg Sture   [v 3] 2160/9 D 2 31.9 181
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-1 Stratocruiser Stratocruiser   [h 2] 1640/4 D 7 21.2g 132
2022-09-03 2022-09-03 Romme-6 Gunvald Tartar Gunvald Tartar   [v 3] 2140/7 D 0 g 180
2022-09-03 2022-09-03 Romme-4 A Nunja Kid A Nunja Kid   [v 4] 1640/6 B 2 15.0 90
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-2 Sol Storm Sol Storm   [v 5] 2140/9 B 0 g 22
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-4 VästerboFlashDance VästerboFlashDance   [v 6] 1640/6 D 0 13.9 270
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-3 Aperfectdream Aperfectdream   [v 8] 2140/2 C 0 14.3 526
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-1 Sol Storm Sol Storm   [v 5] 2140/1 A 1 26.4 21
2022-08-06 2022-08-06 Rättvik-9 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2140/5 C 5 12.4 146
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-6 Gunvald Tartar Gunvald Tartar   [v 3] 1640/4 C 0 g 26
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-5 Konjaks Krongla Konjaks Krongla   [s 3] 1660/5 C 8 35.2g 286
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-4 Aperfectdream Aperfectdream   [v 8] 1660/11 A 0 14.4g 51
2022-08-01 2022-08-01 Solänget-9 Coogan Coogan   [v 8] 2140/3 D 0 14.8g 174
2022-08-01 2022-08-01 Solänget-8 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 1640/4 C 6 14.2 141
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-6 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2140/1 D 0 14.2 241
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-7 Aperfectdream Aperfectdream   [v 8] 2160/4 A str
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-8 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2180/9 A 0 14.9 16
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-4 Baton Rouge Baton Rouge   [s 7] 1640/6 D 0 17.3 496
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-1 Hökberg Sture Hökberg Sture   [v 3] 2140/8 D str
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-6 Gunvald Tartar Gunvald Tartar   [v 3] 2140/7 D 1 17.6 31
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-4 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 1660/12 A str
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-9 Aperfectdream Aperfectdream   [v 8] 1640/7 B 0 12.1g 68
2022-07-04 2022-07-04 Rättvik-2 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2140/7 A 1 14.7 19
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-4 Coogan Coogan   [v 8] 1640/3 D 0 12.5 704
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-4 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 1640/12 D 0 13.1 454
2022-06-23 2022-06-23 Dannero-6 Klack Tekla Klack Tekla   [s 8] 2180/7 D 0 26.4 357
2022-06-23 2022-06-23 Dannero-2 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 2140/4 D 4 14.3 465
2022-06-18 2022-06-18 Boden-9 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2640/7 A 8 15.3 240
2022-06-18 2022-06-18 Boden-7 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2140/3 D 5 13.5 240
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-2 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 1640/5 C 5 11.8 49
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-10 Brunello Hall Brunello Hall   [h 6] 2140/10 D 0 14.4g 111
2022-06-03 2022-06-03 Dannero-6 Soul Tan Soul Tan   [v 7] 2160/6 C 1 13.6 33
2022-05-30 2022-05-30 Bollnäs-9 Flash Hammering Flash Hammering   [v 9] 2160/9 C 0 13.8 671
2022-05-28 2022-05-28 Solvalla-11 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2140/2 B 8 12.1 262
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-10 Light My Fire Light My Fire   [s 6] 2140/6 C 6 17.6 120
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-9 VästerboFlashDance VästerboFlashDance   [v 6] 2140/2 D 0 14.8 250
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-1 Baltimore Face Baltimore Face   [v 3] 2140/1 B 6 17.7 294
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-10 Baton Rouge Baton Rouge   [s 7] 2140/8 D 3 17.2 334
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-8 Zasu E.T. Zasu E.T.   [s 5] 2140/5 C 0 g 708
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-6 Åkmans Anastacia Åkmans Anastacia   [s 6] 2160/8 C 0 g 515
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-1 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 1640/2 B 1 11.8 34
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-11 Soul Tan Soul Tan   [v 7] 2140/6 D 6 13.1 659
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-8 Teton Speciality Teton Speciality   [v 6] 2160/7 C str
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-4 Aperfectdream Aperfectdream   [v 8] 1640/7 B 2 14.5 30
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-2 Wait What Wait What   [s 5] 2160/7 B 7 15.2 101
2022-05-16 2022-05-16 Mantorp-9 Birbone Gual* Birbone Gual*   [h 5] 2140/10 D 2 14.0 58
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-11 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2640/3 A 3 14.4 163
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-5 VästerboFlashDance VästerboFlashDance   [v 6] 1640/10 D 8 12.9 988
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-7 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 2140/11 B 0 16.1g 61
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-4 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 640/6 C 0 g 71
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-7 Konjaks Krongla Konjaks Krongla   [s 3] 2140/2 D 0 39.0g 144
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-2 Mill Zeb Mill Zeb   [h 8] 2160/8 C 6 16.6 879
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-1 Solstjärna A.C. Solstjärna A.C.   [s 6] 1660/11 C 0 g 232
2022-05-04 2022-05-04 Bollnäs-7 Fuel Jettison Fuel Jettison   [s 4] 2160/3 D 0 20.7g 430
2022-05-04 2022-05-04 Bollnäs-6 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 2140/10 D 4 14.2 62
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-7 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2100/8 D 6 14.1 726
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-4 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2100/4 A 0 g 149
2022-04-29 2022-04-29 Bergsåker-8 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 9] 2140/4 D 5 14.1 159
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-9 Nygårds Hillevi Nygårds Hillevi   [s 9] 2180/11 B 0 27.4 579
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-7 Klack Saga Klack Saga   [s 6] 1640/3 C 0 30.0 86
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-3 Teton Speciality Teton Speciality   [v 6] 1640/5 B 4 15.9 263
2022-04-17 2022-04-17 Romme-11 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2140/4 C 3 11.0 344
2022-04-17 2022-04-17 Romme-10 Soul Tan Soul Tan   [v 7] 2140/11 D str
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-10 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2660/9 C 5 15.0 145
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-8 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 1640/3 C 7 15.1g 41
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-3 Blessingindisguise Blessingindisguise   [v 6] 2140/5 D 0 19.2g 406
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-3 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 2140/3 C 5 14.9 147
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-2 Baton Rouge Baton Rouge   [s 7] 2140/1 C 5 18.7 259
2022-04-02 2022-04-02 Bergsåker-5 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2140/2 D 8 14.5g 237
2022-03-30 2022-03-30 Solvalla-10 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 2140/9 C 0 14.7g 116
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-8 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 9] 2160/11 B 4 14.5 177
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-9 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2140/6 B 5 12.6 538
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-8 Light My Fire Light My Fire   [s 6] 1640/2 A 0 g 278
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-5 Flora Petes Flora Petes   [s 4] 2140/7 D 0 g 383
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-3 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 2160/11 B 6 16.1g 114
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-1 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 1640/9 C 1 12.5 53
2022-03-11 2022-03-11 Solvalla-7 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 1640/1 D 2 13.8 85
2022-03-08 2022-03-08 Bergsåker-5 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 1640/4 C 4 13.2 40
2022-03-08 2022-03-08 Bergsåker-2 Baltimore Face Baltimore Face   [v 3] 2140/7 C 0 21.6g 131
2022-03-02 2022-03-02 Bergsåker-6 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 1640/10 B 3 14.3 100
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-5 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 9] 2640/1 C 0 17.0 469
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-8 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2180/12 C 8 14.7 164
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-7 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 1640/6 B 0 13.8g 69
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-3 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 2140/7 A 2 16.0 109
2022-02-12 2022-02-12 Åby-9 Amiral Lima Amiral Lima   [v 5] 2640/12 A str
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-5 Light My Fire Light My Fire   [s 6] 1640/10 B 0 19.7g 622
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-4 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2140/1 C 1 15.5 18
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-2 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2180/14 A 1 15.1 36
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-8 Noras Princess Noras Princess   [s 6] 2140/1 D str
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-7 VästerboFlashDance VästerboFlashDance   [v 6] 1640/2 B 4 13.4 166
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-2 Low Visibility Low Visibility   [s 5] 1640/7 C 4 16.3 292
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-11 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2140/5 D 8 14.5 86
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-9 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2140/11 C 2 14.1 202
2022-01-18 2022-01-18 Bollnäs-4 Noras Princess Noras Princess   [s 6] 1640/11 C 6 14.5 144
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-5 Iceland Radio Iceland Radio   [s 6] 2140/5 D 4 15.1 154
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-3 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 8] 2180/12 A 3 14.0 25
2022-01-05 2022-01-05 Solvalla-9 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 9] 2660/12 B 6 15.3 61
2022-01-05 2022-01-05 Solvalla-8 Ascension Ascension   [s 4] 2140/8 B 0 16.4 712
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-11 Soul Tan Soul Tan   [v 7] 2140/3 B 3 14.1 103
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-10 Noras Princess Noras Princess   [s 6] 2140/2 D 1 15.6 504
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-5 VästerboFlashDance VästerboFlashDance   [v 6] 2140/12 B 0 16.2 347
2023-12-21 2023-12-21 Östersund-4 Hattusa Hattusa   [s 6] 2140/8 B 6 15.8 131
2023-12-18 2023-12-18 Bergsåker-6 Charlestone Charlestone   [v 4] 2160/10 D 0 16.6 33
2023-12-18 2023-12-18 Bergsåker-3 Quick Run Quick Run   [v 4] 2640/2 C 0 g 38
2023-12-18 2023-12-18 Bergsåker-1 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 5] 1640/3 D 6 28.7 641
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-9 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 9] 2140/4 C 4 12.9 382
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-7 Maverick Meerkat Maverick Meerkat   [v 4] 2140/9 C 5 14.2 274
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-5 Creatine Vox Creatine Vox   [v 3] 2140/1 B 6 20.1 52
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-4 Sol Storm Sol Storm   [v 6] 2140/8 A 1 27.4 63
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-8 Maverick Meerkat Maverick Meerkat   [v 4] 2160/2 B 1 15.9 33
2023-12-08 2023-12-08 Bollnäs-7 Highland Park Highland Park   [v 10] 2140/2 D 0 14.8 1174
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-6 Quick Run Quick Run   [v 4] 2640/7 C 2 16.7 266
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-2 Gin T.'s Darling Gin T.'s Darling   [s 3] 2140/4 D 4 17.5 70
2023-12-05 2023-12-05 Romme-4 Hattusa Hattusa   [s 6] 2140/10 A str
2023-12-05 2023-12-05 Romme-2 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 5] 1640/6 C str
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-7 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 9] 2140/7 A 1 14.1 18
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-5 Down the Line Down the Line   [s 4] 2140/9 B 0 19.5g 226
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-4 Charlestone Charlestone   [v 4] 1640/12 D str
2023-11-22 2023-11-22 Bergsåker-7 Quick Run Quick Run   [v 4] 2160/4 C 1 16.4 90
2023-11-22 2023-11-22 Bergsåker-6 Express Yourself Express Yourself   [s 4] 2140/9 B 0 19.3 55
2023-11-22 2023-11-22 Bergsåker-2 Hökberg Sture Hökberg Sture   [v 4] 1640/1 D 0 g 93
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-3 Charlestone Charlestone   [v 4] 2140/2 C 0 16.9g 84
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-8 Gunvald Tartar Gunvald Tartar   [v 4] 2140/9 A 7 16.2 57
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-5 Grab the Moment Grab the Moment   [v 5] 2140/8 B 5 19.0 28
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-3 Hawk Cliff Hawk Cliff   [v 11] 2140/8 C 7 16.6 41
2023-11-07 2023-11-07 Gävle-7 Hökberg Sture Hökberg Sture   [v 4] 1640/1 D 0 31.8g 276
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-6 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 6] 1640/1 D 1 15.2 24
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-5 Maverick Meerkat Maverick Meerkat   [v 4] 2160/15 A 1 16.9 20
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-3 Gin T.'s Darling Gin T.'s Darling   [s 3] 1640/11 C 2 18.1 91
2023-10-26 2023-10-26 Gävle-9 Sol Storm Sol Storm   [v 6] 1640/6 C 0 25.2 88
2023-10-20 2023-10-20 Bollnäs-1 Nirvana River Nirvana River   [s 2] 2140/5 D 4 20.2 85
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-5 Gin T.'s Darling Gin T.'s Darling   [s 3] 2140/4 D 5 18.0 466
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-3 Maverick Meerkat Maverick Meerkat   [v 4] 2640/11 C str
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-2 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 5] 2140/12 C 4 29.3 366
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-10 Quick Run Quick Run   [h 4] 2140/5 C 0 g 127
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-8 Stratocruiser Stratocruiser   [v 3] 2140/10 C str
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-7 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 9] 2640/5 B 2 14.6 42
2023-10-03 2023-10-03 Hagmyren-5 Konjaks Ursa Konjaks Ursa   [s 5] 2180/8 B str
2023-10-03 2023-10-03 Hagmyren-3 S.Pura Vida S.Pura Vida   [v 7] 2140/8 B 7 16.7 102
2023-10-03 2023-10-03 Hagmyren-2 Konjaks Krongla Konjaks Krongla   [s 4] 2140/3 B 0 g 309
2023-10-03 2023-10-03 Hagmyren-1 Maverick Meerkat Maverick Meerkat   [v 4] 2640/9 D 4 15.8 279
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-4 Kipling River Kipling River   [v 5] 2140/6 B 2 16.3 18
2023-09-22 2023-09-22 Bergsåker-2 Charlestone Charlestone   [v 4] 2140/4 C 4 16.0 325
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-6 Gin T.'s Darling Gin T.'s Darling   [s 3] 2160/7 B 0 273
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-4 Hattusa Hattusa   [s 6] 2140/6 C 7 15.6 92
2023-09-15 2023-09-15 Romme-7 Idoanythingforlove Idoanythingforlove   [s 6] 2140/8 C 0 g 176
2023-09-04 2023-09-04 Solänget-2 Express Yourself Express Yourself   [s 4] 2140/1 A str
2023-09-03 2023-09-03 Hagmyren-5