V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.Andreas Lövdal är m..


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.
Andreas Lövdal är mitt uppe i sitt bästa år som kusk och har snart kört in en miljon kronor. Inte illa av en lärling anställd i Solvallas största stall med många passhästar att ta hand om.
24-årige Lövdal kör andra hästar än de som finns i stallet. För några veckor sedan vann han ett ungdomslopp med Micael Brobergs Jareth Boko med 100 000 kronor till vinnaren.
Efter tre år i stallet hos Timo Nurmos är han också betrodd med stallets hästar.
På onsdag blev det en lika enkel som övertygande seger i uttagningsloppet till Guldklockan på V86-kupongen med klassige Mellby Hurricane.
Andreas Lövdal lämnade ingenting åt slumpen med favoriten. 1200 meter från mål gav han sig av från andraparet utvändigt och styrde fram utvändigt ledaren.
Kusktalangen bevakade sedan fältet och lät Mellby Hurricane sticka undan lite retfullt på upploppet.
Big Shot spurtade storstilat från sitt tolftespår till andraplatsen för Magnus A Djuse.
Åt Mellby Hurricane och Andreas Lövdal fanns dock inget att göra.
Segerkusken gjorde klart redan i intervjuerna före loppet att han satt bakom bästa hästen och att det skulle köras därefter.
- Han var bäst också, och då vågar man köra så där. I år har det gått väldigt bra att köra och det är jättekul. Jag har fått köra bättre hästar och det ger ju lite snöbollseffekt på det hela - självförtroendet växer, sade Lövdal.
Onsdagens seger innebar ett bra skutt uppåt i ligan i Travrondens Guldklocka. Magnus A Djuse, tvåa på onsdagen, leder alltjämt i kampen om de tolv platserna i finalen fredagen 11 december.

Broberg bakom överraskning
Solvalla delade V86-omgången med Åby den här onsdagen och utdelningen för åtta rätt stannade på 20 725 kronor.
Största överraskningen kom på Solvalla. Betting Rebel avgjorde utan prut från positionen utvändigt ledaren och var mycket bra för Mika Forss.
Micael Broberg tränaren vinnaren som endast var spelad på två procent på V86.
- Han var värd segern. Han har gjort två jättebra lopp från dödens och tappat travet till slut. Nu slog jag på honom bakskor som jag kom överens med Mika Forss om att göra efter förra starten och det funkar bra, sade Micael Broberg.
Det blev en ”Norrländsk duell” på upploppet i V86-6. Amatören Lina Tallberger från Bergsåker fortsätter att visa upp Balotelli Crown i fin form och valacken kunde via en vass avslutning ta sig förbi starke Soul Tan från Dannero.
Axevallas Sofia Aronsson tränar Vichy Grif som vann det avslutande loppet för ston på Solvalla. Den sexåriga italienskan satt sist i fältet och spurtade som en furire för Ulf Ohlsson efter lite draghälp i sista kurvan i sprinterloppet.
En jätteprestation med tanke på att dugliga Valetta hade fått anföra i ledningen för Björn Goop men inte kunde freda sig över upploppet på Solvalla.

”Tränar som en demon”
Om vädret var tråkigt i huvudstaden, var det desto surare i Mölndal. Regn men banan höll bra.
- Han tränar som en demon - är han lika bra i loppet i kväll blir det intressant!
Ingen start sedan början av augusti. Peter Untersteiners vackra ord om Beckers träningsrundor gjorde ändå fyraåringen till stor favorit i loppet för hästar med högst 180 000 kronor på kontot.
Becker forcerades till ledningen efter 500 meter och höll värsta hotet Joule V.S. bakom sig i målskjutsen.
Johan Untersteiner hjälpte pappa Peter till seger i loppet för fyraåringar som inledde V86 på Åby med segerrike Radio Gaaga.
Löpskallen fixade segern till Ready Tonight i V86-5, som var ett fint treåringslopp. Power Lane var snabb bakom bilen och överlät ledningen till Ready Tonight efter 600 meter. Loppet kördes i 1.14-tempo och inte mycket hände innan det var dags för finish.
På upploppet såg Ready Tonight slagen ut, av både Mellby Ironman som gick utvändigt ledaren och av Beauty Wind som smög med i andra utvändigt, men Ready Tonight kontrade och vann på 1.13,4 över 2140 meter auto.
Åttaårige Sevilla har haft form en längre tid och gör nästan alltid bra lopp för Joakim Lövgren. Sjätte årssegern för Sevilla kom på onsdagen. Lövgren hade bakspår på 40 meters tillägg och satt mitt i gröten på den sista bortre långsidan och väntade ut motståndarna med sin häst.
Sevilla tackade med att spurta till en överlägsen seger.

Mikael Wikner, Kanal 75


Om vi fokuserar på det sportsliga så är den där okända skånskan det kanske mest spännande inslaget i anrika C.L. Müll..


Om vi fokuserar på det sportsliga så är den där okända skånskan det kanske mest spännande inslaget i anrika C.L. Müllers Memorial (V75–7).
Givetvis handlar det om Wild Love, tränad i skånska Munka Ljungby, men med Halmstad som hemmabana, av amatören Bengt Simberg – en pensionerad hovslagare som lägger massor av tid på sin ögonsten.
– Hon är bara sex år, men jag tror att hon nog har sin bästa tid nu. Det verkar så, säger han.
Vi såg Wild Love senast på Jägersro, hon rundade ett namnkunnigt fält med elitloppshästen Pastore Bob i ledningen och vann överlägset med gott om krafter kvar.
– Hon är sjukt, sjukt bra, sa kusken Stefan Persson efter den uppvisningen.
Nu ska Wild Love möta ett högklassigt guldgäng från tolftespår, får tillbaka Kevin Oscarsson i vagnen och allt är frid och fröjd inför starten.
– Jag har precis varit ute och kört henne och allt var perfekt, säger Bengt. Och läget kanske inte spelar så stor roll över lång distans.
Ni blir förstås nyfikna på varför Bengt tränar i Sibirien. Nu handlar det förstås inte om en långresa till östra Ryssland utan om en strand i stadsdelen Sibirien i Ängelholm. Dit åker Bengt, det är ett par mil från Munka Ljungby, när det blir lite långt mellan starterna. Där på stranden är hästar tillåtna, så där finns travare, galoppörer och ridhästar och alla tar tillvara den unika möjligheten.
Tidigare använde Bengt en slinga intill järnvägen Helsingborg–Ängelholm som var perfekt att träna på, men när järnvägen nu byggs ut försvann den möjligheten. Kvar finns då stranden i Sibirien.
– Om det blir lite länge mellan starterna är det bra med en genomkörare på stranden.
Bengt har tränat sin ögonsten större delen av karriären. Han körde in henne, men när det var dags att vänja henne att springa med andra hästar gick hon i träning några månader hos grannen Thomas Uhrberg. Fortfarande kan Wild Love bli väl pigg om hon ska springa själv, även om hon bättrat sig på den punkten. Det handlar mycket om intervaller, långa motionsturer – helt enkelt mycket träning som tar massor av tid – men något som en pensionerad hovslagare med en enda häst på träningslistan har tid med. Och där har ni nog hemligheten till framgångarna och hennes höga, jämna formkurva.
Nu ska alltså Wild Love, som redan har 2,5 miljoner på kontot, möta ett gäng välmeriterade gulddivisionshästar – men tro inte att Bengts dröm slutar där.
– Nej, jag har en förhoppning om att vi ska kunna åka till Frankrike och starta. Jag får väl ta chansen om hon sköter sig i Müllers.
Och varför skulle hon inte sköta sig där? Förmodligen har aldrig Wild Love varit bättre än hon är just nu. Givetvis finns det ett par ”äkta” Jägersrohästar med i Müllers Memorial också. Harran Boko (Marc Elias) och Racing Mange (Joakim Lövgren) tar båda chansen i guldloppet som lockar med hela 400 000 kronor i förstapris
C L Müllers Memorial avgörs lördagen 31 oktober på Jägersro.

Jägersro


Det var jackpot i tisdagens V64 som avgjordes i Eskilstuna.Den rätta raden blev svårfunnen efter att flera skrällar slagit till. Men det bö..


Det var jackpot i tisdagens V64 som avgjordes i Eskilstuna.
Den rätta raden blev svårfunnen efter att flera skrällar slagit till. Men det började favoritbetonat genom Chicharita och Jorma Kontio. Därefter började ett smatterband av smällkarameller. Vegaface, Cabarette och Sedin U.S. var samtliga lite betrodda när de vann. Men den största smällen kom i den femte avdelningen. Wind Night har tidigare skrällt på Solvalla till över 100 gånger pengarna och nu slog han till på nytt. Hästen var streckad på blott en procent av insatsfördelningen när han vann för Mats Gunnarsson till 36 gånger pengarna. Efter att andrahandsfavoriten Frodo S. vunnit för Carl Johan Jepson den avslutande avdelningen återstod fyra system med sex rätt. Belöningen blev 1 171 199 kronor på sexorna. Fem rätt betalade 2681 kronor medan fyra rätt gav 153 kronor. De vinnande systemen var inlämnade i Danmark, Nederländerna, atg.se i Örebro, samt på Direkten T & S Tobak & Spel i Stockholm.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bo C. trivs onekligen på fransk mark. Den sexårige hingsten svarade för en övertygande insats när han vann för sin tränare ..


Bo C. trivs onekligen på fransk mark. Den sexårige hingsten svarade för en övertygande insats när han vann för sin tränare Bazire under tisdagen. Han tog omgående hand om ledningen och trots ett stenhårt tempo loppet igenom, 1.06,7 första 600 metrarna och 1.09,1 första 1100 metrarna, så vann han säkert till slut. Bo C. inledde sin sejour hos Bazire genom att vinna i debuten på Vincennes i augusti. Nu kom alltså tredje segern i fjärde starten och hästen är obesegrad felfri i Frankrike.

Kanal 75


Det är dubbeljackpot i V75® på lördag där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor, enbart på sju rätt. I en rysligt i..


Det är dubbeljackpot i V75® på lördag där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor, enbart på sju rätt. I en rysligt intressant omgång hittar vi dagens sportsliga clou i den avslutande avdelningen. Det handlar om det anrika storloppet Müllers Memorial för guldhästarna över 2640 meter. Den nyblivne svenske mästaren Very Kronos är tillbaka efter den våldsamma prestationen på Åby senast. Han drog i ett stenhårt tempo loppet igenom till en lätt seger och kom i mål på nya svenska rekordet 1.11,6/2640a.
– 7 Very Kronos (V75-7) var otroligt bra och jag var jätte- jättenöjd med hästen. Han har ju alltid gjort mig lite nervös men har ju peppar, peppar blivit bättre och bättre på att sköta sig. Hoppas att han fortsätter att mogna på sig, säger Svante Båth.
Vi når Solvalla-tränaren under måndagskvällen då han håller till i köket och är i full gång med att laga till middagen.
– Men idag blir det måndagsmat. Köttbullar och pasta, säger den annars välkände gourmeten Svante.
Hur har Very Kronos tagit SM-loppet och känts i träningen efteråt?
– Han tog loppet helt perfekt. Först fick han vila på söndagen och när Mia (skötaren och tillika fru Båth, reds.anm.) sen åkte ut med honom under måndagen tyckte hon att hästen kändes oförskämt fin. Så trots att han startade vecka efter vecka så har han tagit det väldigt bra.

”Har skött sig perfekt på slutet”
Very Kronos är känd för att ha varit förrädisk av sig tidigare och galopperna har kommit helt plötsligt ibland utan något att skylla på. Men nu kanske det är så att stjärnan håller på att stabilisera sig. Det har ”bara” blivit en galopp på de fem senaste starterna och tre på de tio senaste. Men trots det vågar tränare Båth inte ropa hej ännu.
– Det är små steg åt rätt håll och han har skött sig helt perfekt på slutet. I träningen har han alltid skött sig bra och där är han inte duktig på att galoppera, utan tvärtom.
Att du håller hästen väldigt högt är solklart, men hur sätter du in honom bland alla dina tidigare kanoner som du har tränat?
– Han har ju en skyhög kapacitet och tillhör absolut toppskiktet. Men jag kan inte säga att han är den bästa ännu. Malabar Circle Ås var en underbar häst och Staro Showbiz en ultratalang. Express Lavec krossade allt innan han fick hjärtfel redan som fyraåring. Så jag kan räkna upp många men helt klart är han en av de bästa, säger Svante.

”Jag förlorar gärna bara jag får vara med och tävla”
På lördag är det dags igen för Very Kronos som får bära favoritskapet i Müllers Memorial på Jägersro med 400 000 kronor till vinnaren. Han körs som vanligt av Erik Adielsson och startar från bricka sju bakom bilen.
– Spåret är långt ut men samtidigt ska jag inte klaga. Jag har sagt tidigare att med den här hästen förlorar jag gärna bara jag får vara med och tävla. Och får jag vara med så har han vinstchans, även om jag har förståelse för att det blir ett tufft lopp.
– Det ser väl ut som att han kan få gå utvändigt om Cyber Lane. Men samtidigt ska jag inte spekulera i det. Det finns en anledning till att jag inte kör själv och överlåter det taktiska till Erik. Vi gör inga ändringar utan barfota runt om igen, säger Båth.

”Ska med på en bong”

Du har även Gazoline Mearas till start i V75-1 från spår tre. Chanserna där?
– 3 Gazoline Mearas (V75-1)
är kapabel och har börjat sköta sig bra nu. Han var bra på Valla näst senast när han vann och även duktig senast som tvåa. Det var inte mycket att säga om. Nu är det första gången över 1600 meter och det är lite för att han har varit lite stökig från början tidigare och det är därför vi har valt andra distanser. Men han kan öppna rätt så bra och läget är perfekt. Jag tycker att hästen ska med på en bong och kanske att vi sätter helstängt på honom nu när det är kort distans. Han gick med halsvstängt tidigare över lång distans. Barfota runt om igen.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-7 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 2140/6 str
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2140/9 3 12.3 64
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Dats Doncella Dats Doncella   [s 4] 2140/2 0 16.1 315
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-7 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 6] 2140/10 0 15.5 556
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 3] 1640/11 1 15.7 24
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-7 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 2140/11 6 17.2 276
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-4 Future Love Future Love   [v 7] 2140/1 2 15.3 257
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Homare Sawa Homare Sawa   [s 4] 2140/4 4 19.5 303
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 1640/2 1 14.3 23
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-8 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 4] 2100/5 0 g 96
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-6 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 1609/1 1 12.5 19
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-5 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 3] 2160/11 3 16.3 62
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 5] 3140/1 6 19.1 277
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-12 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 3] 2140/12 0 17.4 102
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-8 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2660/12 5 17.0 304
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-6 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 2140/13 0 15.3 384
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 3] 2140/14 0 20.2 44
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Spanish Rose Spanish Rose   [s 3] 2140/7 6 18.0 195
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 1640/2 3 14.8 83
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-6 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 3] 2140/3 0 g 406
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-1 Lövdala Principito Lövdala Principito   [v 4] 2140/3 3 18.2 315
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Caballero Caballero   [v 4] 2140/1 str
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-5 What's the Point What's the Point   [s 4] 2140/5 1 18.7 184
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-2 Unique Lystra Unique Lystra   [s 4] 1640/5 0 g 229
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-9 In Line Tooma In Line Tooma   [h 3] 2160/9 0 16.4 444
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-8 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 2140/9 6 15.4 102
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Barack Boko Barack Boko   [v 7] 2180/14 3 17.2 53
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-7 Dats Doncella Dats Doncella   [s 4] 1640/2 2 16.1 26
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Livi Giant Livi Giant   [v 7] 2640/2 0 18.6 748
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-1 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 5] 1640/12 2 15.7 65
2015-12-12 2015-12-12 Åby-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2140/8 3 13.0 73
2015-12-11 2015-12-11 Romme-10 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 3] 2160/10 1 17.5 27
2015-12-11 2015-12-11 Romme-5 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 4] 2140/3 0 17.7 112
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-10 Nelly Burge Nelly Burge   [s 7] 1640/8 0 14.5 603
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-3 Spanish Rose Spanish Rose   [s 3] 2140/11 0 19.0g 181
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-10 Mattole Mattole   [v 5] 2140/2 0 g 937
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-8 Scarpia Scarpia   [h 4] 2140/6 4 16.4 70
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-2 Exciter Exciter   [v 6] 2180/6 3 15.7 76
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-11 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 3] 2140/9 0 g 247
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-8 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 4] 1640/7 3 13.3 84
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 2140/12 0 17.0 146
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 3] 2140/6 3 15.7 401
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 4] 2140/4 0 g 134
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 3] 2140/7 1 16.2 81
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Metis Metis   [s 3] 2140/7 4 17.1 32
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2660/8 4 17.9 178
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-2 Dats Doncella Dats Doncella   [s 4] 2140/10 3 15.9 452
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-10 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 4] 1640/7 0 g 21
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-7 Amigos Magi Amigos Magi   [v 5] 2660/7 0 17.6 322
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-6 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 1640/1 3 13.5 115
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-3 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 3] 2140/7 2 17.3 216
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-10 Trot Kronos Trot Kronos   [h 3] 1640/12 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-4 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 2] 1640/2 0 g 733
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-2 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 2140/10 4 14.9 198
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 6] 2160/6 0 15.4 536
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-6 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 3] 2140/1 4 15.7 201
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 5] 2640/8 0 18.0g 342
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-5 Super Macchina Super Macchina   [s 8] 2180/10 6 16.6 140
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-4 Super Qisen Super Qisen   [v 6] 2160/14 8 17.0 77
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-10 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 1640/5 2 16.6 21
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-8 Stage Launcher Stage Launcher   [s 4] 1640/11 7 17.0 196
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 3] 2140/12 5 20.4 112
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 5] 2140/12 0 18.9 343
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 1640/4 5 15.1 218
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Scarpia Scarpia   [h 4] 2140/12 3 17.0 110
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 2160/10 3 15.8 109
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-3 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 3] 2100/5 5 17.4 311
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-2 Spot Bi Spot Bi   [v 4] 2100/6 4 15.3 133
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-11 Pericle Bi Pericle Bi   [v 6] 2100/4 5 14.8 865
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-7 Food Money Food Money   [v 7] 2100/7 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-4 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 7] 2160/12 0 19.3g 1000
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-8 Making Love Making Love   [v 4] 2640/9 6 15.5 922
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2140/10 3 13.3 46
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Pumpkin Pumpkin   [s 4] 2140/1 6 18.4 116
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-5 Alexandra Alexandra   [s 5] 2140/3 4 16.4 180
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Quantum Catch Quantum Catch   [v 5] 2160/5 0 19.0 85
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 3140/11 0 16.7 142
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 2660/12 0 18.5 170
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-3 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 2140/2 2 14.5 29
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-9 Golden Speed Golden Speed   [v 3] 2140/6 0 19.4g 39
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-8 Claire Claire   [s 3] 2140/10 0 18.3 321
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-6 Next Photo Diamant* Next Photo Diamant*   [v 6] 2160/14 6 15.5 517
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-5 Handy Sund Handy Sund   [s 4] 2160/11 0 18.1g 111
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-4 Simb Reeves Simb Reeves   [v 6] 2160/11 6 16.4 315
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-3 Turbo Walker Turbo Walker   [v 3] 2140/5 0 g 116
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 2140/5 3 13.7 58
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-9 Spot Bi Spot Bi   [v 4] 2140/8 5 17.5 171
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-5 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 4] 2140/3 3 16.1 80
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-8 Cast Bolt Cast Bolt   [v 5] 1609/12 0 15.4 154
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-4 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 10] 2100/7 4 14.7 454
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Amigos Magi Amigos Magi   [v 5] 2140/5 0 g 299
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2160/10 2 14.7 142
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Caballero Caballero   [v 4] 2140/5 0 17.6 196
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-10 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 1640/2 3 15.9 48
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-8 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 1640/8 4 13.2 259
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 1640/6 5 12.3 153
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-6 Beatbox Beatbox   [v 4] 2140/2 0 g 148
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-5 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 3] 2140/1 0 19.2 153
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-3 Burro Xing Burro Xing   [s 5] 2140/2 0 22.4g 66
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-1 Turbo Walker Turbo Walker   [v 3] 2140/6 2 20.4 137
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 3] 2160/15 1 16.0 62
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-8 Homare Sawa Homare Sawa   [s 4] 2100/2 0 19
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-5 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 3] 2140/5 5 18.9 112
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-3 Pericle Bi Pericle Bi   [v 6] 2100/3 4 14.8 49
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-9 Super Macchina Super Macchina   [s 8] 2180/10 7 17.9 221
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-6 Super Qisen Super Qisen   [v 6] 2140/7 2 16.9 45
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2160/8 1 14.3 12
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 8] 2160/10 0 18.8 434
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 4] 2160/15 0 g 459
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Kristina Sånna Kristina Sånna   [s 3] 2160/8 4 18.8 62
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Claire Claire   [s 3] 2140/1 2 17.7 142
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-12 Lajos Euro Lajos Euro   [v 3] 2140/9 7 19.3 449
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-7 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 2140/1 0 13.6 78
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-2 Arnie Ken Arnie Ken   [v 6] 2140/7 6 15.6 391
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-12 Metis Metis   [s 3] 2140/6 4 17.2 162
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-7 Food Money Food Money   [v 7] 1640/7 1 12.9 65
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-3 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 5] 1640/12 0 g 165
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-5 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2140/8 0 14.9 63
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-1 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2160/8 4 16.4 84
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-11 Vår Julius Vår Julius   [v 4] 2160/3 0 19.3 26
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-8 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 4] 2140/10 0 g 248
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-7 Taipan Diablo Taipan Diablo   [v 7] 2160/12 0 g 222
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-4 Sanna Hall Sanna Hall   [s 6] 2140/2 8 16.3 549
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-2 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/6 6 18.7 363
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-11 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 1640/8 0 13.0 208
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-4 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 6] 2640/8 4 15.8 355
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-10 Beatbox Beatbox   [v 4] 2640/4 0 20.2g 63
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-1 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 6] 2140/5 0 14.1 496
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-7 Quantum Catch Quantum Catch   [v 5] 2140/2 4 18.1 52
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-3 Chatman Chatman   [v 9] 2140/2 0 14.3 106
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-2 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 1640/8 2 13.0 189
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-9 Pericle Bi Pericle Bi   [v 6] 2140/2 0 16.2g 183
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-3 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 2140/6 1 13.9 431
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Iller Tooma Iller Tooma   [h 3] 2140/6 0 g 319
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 2140/1 1 18.5 43
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 True Victory True Victory   [s 6] 2140/8 0 g 160
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-2 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 1640/6 0 14.3 42
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 5] 1640/4 2 15.4 15
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-10 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 6] 1640/6 6 13.1 471
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 2140/8 0 15.4 480
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-8 Food Money Food Money   [v 7] 1140/2 1 20
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-3 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 4] 2640/8 5 15.2 319
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-10 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 5] 2640/6 7 18.0 388
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 5] 2160/8 2 15.7 69
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-7 Xray Brick Xray Brick   [v 6] 1640/12 0 13.6 899
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Marion Lini Marion Lini   [s 4] 2160/14 4 15.3 351
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Melvin Z. Melvin Z.   [v 9] 2140/10 0 14.5 473
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 3] 1640/4 0 g 130
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-3 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 7] 1640/7 7 13.1 45
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Claire Claire   [s 3] 2140/9 5 17.6 148
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-2 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 4] 2140/7 6 17.3 786
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2140/1 5 16.1 149
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-1 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 6] 2160/4 1 15.8 43
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-10 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 6] 2140/6 6 12.8 163
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 2140/13 0 14.3 229
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 4] 2140/7 0 14.3 254
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-5 Quantum Catch Quantum Catch   [v 5] 2140/6 4 17.7g 85
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 1640/6 4 13.2 71
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Juliano Crown Juliano Crown   [v 7] 2640/3 0 20.1 430
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-6 In Line Tooma In Line Tooma   [h 3] 2140/1 0 g 729
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-5 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 1640/3 5 12.6 30
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 3] 2140/8 0 18.3 185
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-1 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 1640/6 4 14.6 26
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-9 Food Money Food Money   [v 7] 2140/5 3 13.6 81
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-8 Cast Bolt Cast Bolt   [v 5] 1640/7 str
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-7 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 1640/7 0 12.0 160
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2160/4 0 g 165
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Spyglass Hill Spyglass Hill   [v 4] 1640/2 3 13.4 134
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-5 Pellegrino Dulc Pellegrino Dulc   [v 4] 2140/7 0 18.6 827
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Imakeyourheartgo Imakeyourheartgo   [v 4] 2160/13 0 20.0g 316
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Homare Sawa Homare Sawa   [s 4] 2140/5 0 17.6g 265
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-11 Niveau Niveau   [v 6] 2160/14 4 15.6 473
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 3] 2160/13 4 17.4g 70
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-9 Trot Kronos Trot Kronos   [h 3] 2140/8 0 15.8g 238
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-7 Miss Edel Miss Edel   [s 7] 2160/12 0 17.0g 787
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-6 Baxna Westwood Baxna Westwood   [s 3] 2140/10 6 15.7 713
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-4 Photoshop Photoshop   [v 8] 1640/7 5 13.4 323
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-3 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 1640/9 2 14.0 64
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-2 Ufo Jet Ufo Jet   [h 2] 1660/10 0 18.4g 71
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-1 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 3] 2140/1 4 18.4 111
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-11 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 5] 2140/2 5 13.6 126
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-9 Idol Tooma Idol Tooma   [h 3] 2640/10 0 14.9 947
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-1 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 1640/1 4 12.0 232
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Digital Circle Digital Circle   [v 4] 2140/7 0 13.5 101
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 3] 2140/9 0 g 698
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Dalhem Express Dalhem Express   [h 5] 1640/11 0 g 244
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-5 Goal Tooma Goal Tooma   [v 5] 1640/12 3 15.1 89
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-4 True Victory True Victory   [s 6] 2160/10 0 g 60
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2660/11 2 15.8 48
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-2 Jarl Sherona Jarl Sherona   [v 11] 1640/5 2 14.3 177
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/6 B 0 14.4g 40
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Final Oak Final Oak   [h 6] 2140/10 B 0 17.4 496
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 9] 1640/10 D 7 16.5 492
2016-12-30 2016-12-30 Romme-10 Quand Venez Vous Quand Venez Vous   [s 7] 2140/10 B 6 17.9 99
2016-12-30 2016-12-30 Romme-9 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2660/11 A 0 21.7 354
2016-12-30 2016-12-30 Romme-7 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/2 B 6 21.5 101
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/7 D str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-11 Lajos Arn Lajos Arn   [v 8] 2160/9 D str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Imakeyourheartgo Imakeyourheartgo   [v 5] 2140/5 A str
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/8 D 0 16.8 720
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 3200/10 A 6 15.8 188
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-3 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/11 C 6 16.1 159
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-10 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2100/1 C 4 14.9 68
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2100/11 C 4 15.2 244
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-10 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 9] 2140/10 D 0 16.4 1181
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Metis Metis   [s 4] 2140/12 C 0 16.6 283
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 La Marke La Marke   [s 3] 2140/10 D 8 17.9 573
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-3 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 4] 2140/8 D 5 18.4g 110
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-8 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1660/13 A 7 16.6 148
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/5 B 3 17.1 66
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-2 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2160/9 B 6 16.8 253
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 4] 2140/2 D 2 18.6 109
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-4 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 9] 2140/6 D 0 17.6 515
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 3] 2140/1 D 3 18.5 194
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-6 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2640/7 D 0 21.0 670
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-10 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 2140/9 D 0 14.5 659
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2160/12 D 6 15.1 1684
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-2 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2140/7 C 3 14.1 79
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 2] 2140/4 B 4 19.3 163
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 7] 1640/4 D 0 13.7g 306
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/2 D 6 18.1 303
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/8 C 6 14.6 273
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/2 D 0 20.5g 198
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2140/7 D 2 14.7 260
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-5 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/5 C 3 15.0 205
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 1640/9 C 5 12.6 432
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 3180/11 A 4 15.5 383
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-8 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/6 C 2 15.6 69
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-3 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2140/1 D 6 17.0 280
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Food Money Food Money   [v 8] 2140/6 D 7 13.4 396
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-9 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/3 D 0 15.2 115
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-5 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2160/12 D 0 15.1 792
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-2 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/10 D 0 16.4 784
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 Metis Metis   [s 4] 2140/9 D 1 17.0 138
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-7 Tia Maria Lascaux Tia Maria Lascaux   [s 8] 2100/10 D 6 15.4 673
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 2] 2140/5 D 0 22.1g 129
2016-11-24 2016-11-24 Romme-6 Melvan Photo Melvan Photo   [s 6] 2140/4 B 0 18.3 120
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Platina Platina   [s 4] 2140/5 D 2 16.2 177
2016-11-24 2016-11-24 Romme-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/10 B 4 15.3 156
2016-11-24 2016-11-24 Romme-1 Razumi Razumi   [s 3] 2140/1 B str
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-8 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/8 C 5 15.7 329
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-6 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 5] 2640/12 D 0 g 1001
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Leonora Christina Leonora Christina   [s 3] 2140/4 C 0 182
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Haj Tooma Haj Tooma   [h 5] 2140/3 D 0 g 250
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Divas Revansch Divas Revansch   [v 6] 2140/7 C 5 15.1 171
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 1640/7 D 0 16.2 238
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 4] 2140/3 C 7 18.7 128
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 3] 2140/7 D 7 18.9 79
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2140/12 D 0 17.8g 94
2016-11-18 2016-11-18 Romme-9 Radagast Radagast   [h 3] 2140/9 B 4 16.4 77
2016-11-18 2016-11-18 Romme-8 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/9 C str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Global Newsletter Global Newsletter   [v 8] 2140/7 B 4 14.9 34
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Mr Usain Bolt Mr Usain Bolt   [v 4] 2140/3 D 0 g 105
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-9 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 4] 2140/6 C 4 18.0 292
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-7 Yankee Boy Yankee Boy   [h 2] 2140/1 B 3 19.3 24
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-6 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 6] 2140/9 D 0 20.9 494
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2160/13 A 3 16.3 165
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Pilagårdens Nicke Pilagårdens Nicke   [v 9] 2140/8 D 0 17.1 247
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-9 Hot Point Hot Point   [v 5] 2640/4 C 3 16.4 34
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Cobbys Moonwalker Cobbys Moonwalker   [v 4] 2160/13 A 3 16.7 30
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-5 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 2] 1640/6 C 6 16.5 431
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Metis Metis   [s 4] 2140/10 D 3 16.4 230
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Final Oak Final Oak   [h 6] 1640/10 C 6 13.1 596
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-6 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/2 B 4 14.5 254
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/5 D 6 16.3 416
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Man Winner Man Winner   [v 7] 1640/9 C 0 15.0 149
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Rouquine Rouquine   [s 6] 2160/12 C 0 18.4 531
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 1640/4 D 0 20.4g 75
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2640/13 C 0 19.9 273
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-8 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/12 B 1 17.6 146
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-4 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/6 B 0 15.6 44
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Picasso Doc Picasso Doc   [v 5] 2160/12 B 7 19.0 175
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-6 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/6 C 6 19.0 297
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Global Trader Global Trader   [v 3] 2140/9 D 8 19.4 83
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Modesto Modesto   [v 3] 2140/4 D 0 23.7g 187
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Trader Mon Trader Mon   [v 8] 2140/4 D 0 21.2 604
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-4 Tia Maria Lascaux Tia Maria Lascaux   [s 8] 2100/10 D 0 16.1 1024
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-1 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2100/6 B 0 16.8 57
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 6] 3140/7 B 6 16.9 68
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-5 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/10 D 6 16.1 357
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-8 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 2140/1 B 3 14.2 96
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/11 C str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-4 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 7] 1640/2 D 0 15.6 119
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-2 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/2 C 5 41
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-1 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/9 A 2 16.3g 75
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-7 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/12 C 5 14.3 393
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-6 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/6 C 0 14.6 482
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/6 C 2 14.3 85
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Food Money Food Money   [v 8] 2140/5 D 6 13.7 350
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-7 Benji Dana Benji Dana   [v 5] 2640/5 D 0 16.6 289
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 Armani Hornline Armani Hornline   [v 7] 2140/12 D 0 16.9 471
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-2 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2140/11 B 1 14.5 100
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-1 Yankee Boy Yankee Boy   [h 2] 1640/4 C 2 16.1 37
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 King Jordan King Jordan   [v 6] 2140/1 D 0 g 85
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-6 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/11 B 3 16.3 270
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 6] 2160/9 A 2 16.2 45
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Poobong Poobong   [h 8] 2140/7 C 0 17.8g 291
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-9 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/8 C 5 14.9 210
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2160/9 A 4 15.2 179
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-2 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 3] 2140/7 D 8 18.5 254
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/5 B 5 17.8 142
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/6 B 2 13.8 26
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-8 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/8 D 0 15.2 282
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-1 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 2] 2140/8 D 6 18.5 163
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-10 Endurance Endurance   [v 4] 2140/9 B str
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-4 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 2140/3 C str
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-2 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/4 D 0 20.0 407
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-10 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/8 B 3 17.1 233
2016-10-22 2016-10-22 Romme-7 Food Money Food Money   [v 8] 1640/11 C 0 12.0 235
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/12 B 6 16.2 181
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-4 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 1640/10 B 3 12.8 165
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Global Timeless Global Timeless   [s 3] 2160/10 D 5 17.4 172
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-11 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2140/5 B 1 14.5g 29
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-10 American Accent American Accent   [v 6] 2140/2 B 7 16.7 146
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Wipe Out Wipe Out   [v 8] 1640/9 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2140/15 B 5 16.9 275
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/7 C 3 16.7 170
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-10 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 1640/4 D 4 13.3 81
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/10 D 0 13.6 997
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/3 D 6 13.5 381
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/3 D 3 13.4 385
2016-10-15 2016-10-15 Åby-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/3 D 0 13.3 743
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/6 D 5 12.3 54
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 7] 2640/5 B 0 g 38
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Rozita J.E.L. Rozita J.E.L.   [s 8] 1640/6 D 0 14.9 486
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/3 B 0 15.1 29
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Misirlou Misirlou   [s 3] 2160/15 A 0 g 56
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-5 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 2] 2140/2 D 0 17.9 196
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-3 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 5] 2140/6 D str
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-11 Nitro T.B. Nitro T.B.   [s 8] 2160/7 D str
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-8 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/5 C 4 14.2 175
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-3 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 3160/9 B 0 17.0 270
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-9 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 2640/10 B 3 15.3 59
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/11 B 6 13.6 47
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-6 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/9 B 2 15.4 83
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2640/1 D 0 15.1 89
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-4 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/2 C 3 13.8 668
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-3 Radagast Radagast   [h 3] 2140/4 A 3 16.4 45
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-11 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/7 C 4 14.8 310
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-6 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/9 D 4 11.5 311
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/1 D 2 14.8 351
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-4 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 1640/12 B str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-12 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/2 D 3 15.3 56
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-7 Food Money Food Money   [v 8] 2140/9 C 3 12.5 84
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Källe Truck Källe Truck   [v 7] 2160/5 B 0 18.1 61
2016-09-30 2016-09-30 Romme-6 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/2 D 5 14.3g 25
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-5 Lady Victory Lady Victory   [s 8] 2140/12 D 0 16.7 1000
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-3 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 1660/5 D 0 16.2 331
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-7 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/1 C 0 20.9g 106
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-4 Global Tuxedo Global Tuxedo   [h 3] 2140/11 C 0 18.2 205
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/12 D 5 16.9 242
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Spyglass Hill Spyglass Hill   [v 5] 2140/3 C 0 16.1 541
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 5] 1640/11 D 6 14.3 204
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/10 B 3 13.3 51
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 1640/6 B 2 12.9 46
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2160/13 D 0 14.4 1735
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-3 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/2 D 0 14.5 405
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 2140/4 D str
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 1640/3 B str
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2140/1 B str
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2140/3 D 6 13.3 314
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 4] 2160/11 B 0 18.0g 152
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-8 Monas Invercote Monas Invercote   [s 7] 1609/12 C 0 12.7 553
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 King Jordan King Jordan   [v 6] 2140/1 D 4 15.1 59
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Monas Ragazza Monas Ragazza   [s 8] 2100/3 C 4 14.3 162
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-11 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2160/8 B 4 16.0 246
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 1640/4 B 2 13.8 48
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-9 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/12 D 6 15.1 323
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-5 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/1 C 4 14.6 37
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Coolman Legwork Coolman Legwork   [h 3] 2140/7 D 5 19.0 233
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-8 Scarpia Scarpia   [v 5] 2140/3 D 6 14.3 179
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/11 D str
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-8 Razumi Razumi   [s 3] 2140/3 D 5 17.0 128
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-6 Gloria Band Gloria Band   [s 4] 2140/15 A 4 15.2 59
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 6] 2140/1 D 6 14.9 441
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-10 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 1640/2 D 0 13.2 119
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-3 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/5 B 1 17.8 89
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-9 Man Winner Man Winner   [v 7] 1640/9 B 6 12.4g 144
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/7 A 1 13.3 25
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-9 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/2 B 6 14.4 132
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-11 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 5] 2140/9 C 4 14.0 173
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-9 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/6 D 0 g 364
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/12 D 0 11.5 1409
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-5 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 1640/12 D 0 12.3 765
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-2 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/6 D 5 15.0 38
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Imakeyourheartgo Imakeyourheartgo   [v 5] 2140/1 D 4 17.3 231
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 1609/9 B 2 14.1 132
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-7 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2160/12 A 0 16.4 81
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-1 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/3 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-10 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2640/8 A 6 15.0 101
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-6 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/7 D str
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-1 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/3 B 2 17.0 74
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-10 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2640/8 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-6 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/7 D 0
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/12 B 4 15.0 128
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-2 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/6 D 4 17.6 117
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/9 C 5 10.8 137
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-9 Augusta Augusta   [s 6] 2140/8 B 6 14.6 76
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-8 Food Money Food Money   [v 8] 2140/2 C 1 12.2 43
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2160/12 B 6 16.1g 453
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-11 Källe Truck Källe Truck   [v 7] 2160/13 C 0 17.3 406
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-10 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2160/12 A 7 16.3 160
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-7 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2160/13 A 7 15.6 110
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-6 Monas Invercote Monas Invercote   [s 7] 2140/2 D 3 13.5 146
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-2 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 2] 1640/5 B 2 17.7 33
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 2140/12 C str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-8 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/11 D 0 21.0g 198
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-6 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2140/7 D 8 16.9 421
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/11 A 2 15.0 16
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2160/9 D 3 16.2 484
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-10 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/10 C 5 13.5 178
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/4 D 4 14.2 260
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Pierre Pierre   [h 4] 1640/7 C 0 12.6 18
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-9 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/4 C 0 16.3 394
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-6 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/4 D 4 14.8 620
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-5 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/8 D 0 g 349
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2140/9 D 6 14.5 449
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 2100/7 B 0 12.0 37
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-3 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 1609/9 A 1 11.7 44
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2100/7 B 4 15.7 187
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Misirlou Misirlou   [s 3] 2100/4 B 5 18.0 180
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 1640/6 A 0 15.3g 32
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/8 B 5 17.4 137
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Stella Gold Stella Gold   [s 4] 1640/9 C 4 16.0 153
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/10 C 4 14.2 134
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-8 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 1609/1 C 0 g 263
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-7 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 4] 2100/2 C 5 15.8 297
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Future Love Future Love   [v 8] 2180/15 B 7 15.1 448
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-4 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 3140/1 C 4 16.1 414
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2160/9 A 0 13.6 132
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-3 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/2 D 2 16.1 230
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 Valeur Valeur   [v 7] 2140/4 C 5 14.2 15
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-8 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2640/4 D 5 15.5 287
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-7 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/11 D 0 16.4 858
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/4 D 5 13.2 61
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-3 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/4 A 2 14.2 17
2016-08-13 2016-08-13 Åby-9 Food Money Food Money   [v 8] 1640/1 D 0 11.6 146
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Taffy Taffy   [h 4] 2140/1 D 6 14.8g 800
2016-08-13 2016-08-13 Åby-5 Food Money Food Money   [v 8] 1640/8 D 0 10.9 437
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Caballero Caballero   [v 5] 2660/8 C 6 15.9g 136
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-9 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/12 A 4 15.0 19
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-6 H.R.On Line H.R.On Line   [v 8] 2140/3 D 0 15.0 639
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-3 Global Tuxedo Global Tuxedo   [h 3] 2140/8 D 3 18.4 115
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 3] 2140/1 D 0 20.2 58
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-9 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2160/11 D 0 13.4 808
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-4 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/5 C 2 13.1 118
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-3 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 1640/1 C 6 12.0 143
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/8 B 3 13.6 204
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/8 B str
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/6 B 0 14.3 19
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2160/13 A 4 16.4 275
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-9 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/1 C 0 15.8 101
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-9 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/8 C 0 g 147
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 2140/5 D 0 14.3 323
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-6 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/8 D 0 g 226
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-5 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2660/7 C 0 14.7 463
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-4 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/12 C 3 16.6 86
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-10 Food Money Food Money   [v 8] 2140/7 B 2 14.5 76
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-3 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/3 B 0 16.1 116
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 Amazing Pearl Amazing Pearl   [s 4] 2140/1 B 0 g 89
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/7 D str
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-6 Tia Maria Lascaux Tia Maria Lascaux   [s 8] 2140/9 C 4 16.1 165
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Cavallina Gull Cavallina Gull   [s 4] 2140/4 D 4 17.3 234
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-3 Fuzz Fuzz   [v 7] 2140/1 D 6 14.3 75
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2160/15 B 8 17.0g 349
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-8 Cobbys Moonwalker Cobbys Moonwalker   [v 4] 2140/1 D 2 15.2 173
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-7 Final Oak Final Oak   [h 6] 1140/2 B 2 43
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-4 Augusta Augusta   [s 6] 1640/4 C 1 13.2 20
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/2 D str
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Gin T.Elegance Gin T.Elegance   [v 7] 2180/8 D 3 16.7 55
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-9 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/4 B 0 16.5g 43
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-2 Global Newsletter Global Newsletter   [v 8] 2140/7 C 2 13.9 29
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-10 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2140/5 C 0 13.4 640
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/1 C 3 12.6 170
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/5 A 2 13.4 34
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-6 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/2 C 2 14.4 114
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-5 Pierre Pierre   [h 4] 1640/9 A 0 12.4 27
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-4 Food Money Food Money   [v 8] 1640/2 B 1 10.5 24
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-1 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/6 C 5 18.7 130
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/12 C str
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 2140/1 C 2 13.8 158
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-5 Mellby Entre Mellby Entre   [v 3] 2140/3 C 5 16.1 81
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-4 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/1 B 1 13.4 22
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-2 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 5] 2160/15 D 0 16.3 546
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-1 Snorpenbass Snorpenbass   [h 4] 2140/6 D 6 35.9 77
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-6 Richbymistake Richbymistake   [v 6] 2140/7 D 0 19.1 317
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-4 Douglas Sisu Douglas Sisu   [h 3] 2140/2 D 0 g 129
2016-07-17 2016-07-17 St Mikkeli-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1609/5 C 0 71
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-12 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 2160/12 A 7 16.1 74
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/5 C str
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-8 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2100/5 A 1 13.4 24
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 3180/13 A 2 14.8 81
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Friona Sweet Friona Sweet   [s 5] 2140/7 D 0 g 112
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-5 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/4 D 0 22.9g 441
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-4 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 5] 2140/10 C 0 g 291
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-3 Raclette Raclette   [s 3] 2140/6 D 0 18.6 539
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-1 Toujours Vif Toujours Vif   [v 6] 2160/14 B str
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-8 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 1640/5 C 5 14.5 33
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/3 B 1 15.1 29
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-1 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 4] 2160/10 C str
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-6 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/12 D 0 12.9 761
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-5 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 3] 1640/7 C 4 13.4 361
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-11 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2140/3 D 0 18.0 547
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/3 D 3 17.2 249
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-8 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/4 B 5 14.6 49
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-2 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2140/9 D 0 16.4 536
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-8 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/5 D 5 13.1 294
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-2 Endurance Endurance   [v 4] 2660/15 C 0 g 648
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-6 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/3 C 0 23.6g 110
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-5 H.R.On Line H.R.On Line   [v 8] 2140/15 D 0 15.3 726
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-1 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/8 D 6 18.7 92
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-7 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/7 C 0 26.8g 82
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-6 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2160/10 C 5 14.0 152
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-3 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2160/7 D 7 16.4 744
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-9 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/6 D 4 11.8 406
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-3 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/11 A 3 13.9 56
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 2160/7 A 3 16.1 42
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/3 C 3 13.8 63
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-11 Pierre Pierre   [h 4] 1640/12 C 5 11.9 100
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/10 A 6 10.5 59
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2660/8 A 2 14.0 53
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/7 B 5 13.8 30
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-6 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/5 D 4 13.6 647
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-3 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/1 D 4 18.5 143
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-10 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2660/4 C 3 15.0 221
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-7 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/3 C 6 15.5g 93
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-1 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/7 D 0 18.2 298
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-7 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/11 C 2 13.7 191
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-2 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 1640/12 D 0 g 242
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-12 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 1640/10 B 3 12.4 55
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-8 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/10 C 2 14.8 53
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-2 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2140/3 C 3 12.9 69
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-3 Food Money Food Money   [v 8] 1609/9 A 0 11.3g 37
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1609/9 C 0 11.8 318
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-5 Lass Neo Lass Neo   [v 7] 2140/10 D 1 14.7 237
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-3 Platina Platina   [s 4] 2140/12 C 3 16.0 233
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 2140/6 C 0 12.6 91
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Olympia Gold Olympia Gold   [s 5] 1609/8 C 3 12.8 46
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Anders Goodland Anders Goodland   [v 5] 1640/4 D 0 16.1 215
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Schizo Schizo   [s 5] 2160/9 C 0 g 567
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/3 D 0 18.1 228
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/1 C 6 14.4 86
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-4 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/3 C 0 g 112
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-3 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/2 D 0 g 233
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-10 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 3] 2140/8 C 4 16.1 576
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/9 C 2 14.8 155
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-4 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/10 B 3 13.1 579
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-3 Peasgood Peasgood   [s 6] 2140/3 C 0 g 219
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/5 D 3 13.2 339
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 3] 2140/4 C 4 14.6 620
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-6 Artemis Artemis   [s 6] 2140/1 C 4 12.9 310
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-5 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2660/7 D 5 15.0 590
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-9 Gambler Zon Gambler Zon   [v 5] 1640/1 B 3 14.3 21
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-6 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 2140/1 D str
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-4 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2660/5 A 4 15.9 91
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-2 Essence Ås Essence Ås   [s 5] 1640/7 B 1 12.9 41
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Global Respons Global Respons   [v 5] 2140/4 D 4 13.5 25
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-8 Super Qisen Super Qisen   [v 7] 2140/4 D 0 15.9 285
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-5 Lajos Fawör Lajos Fawör   [h 3] 2140/3 C 2 16.4 215
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Turbo Walker Turbo Walker   [v 4] 2140/2 D 0 20.8g 268
2016-06-03 2016-06-03 Romme-9 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/2 B 0 g 90
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 Nobile Edel Nobile Edel   [v 7] 2160/14 C 8 15.4 641
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2100/9 C 0 20.5g 197
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-3 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/6 D 7 16.9 63
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-2 King Jordan King Jordan   [v 6] 2100/8 D 0 15.6 361
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-1 Baharat Baharat   [s 5] 2100/5 A 3 14.0 41
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 3160/11 C 7 15.3 217
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-7 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 3] 2140/5 D 0 15.7 306
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-4 Pierre Pierre   [h 4] 1640/5 A 1 11.4 13
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1609/1 D 3 9.7 50
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-3 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 140/6 B 0 g 24
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2160/14 A 4 12.8 399
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-9 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/6 C 6 20.6g 250
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-6 Caballero Caballero   [v 5] 3140/2 D 6 16.7g 946
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-2 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/2 D 6 13.0 750
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/4 D 5 14.0 139
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Enge Turbo Enge Turbo   [v 5] 1609/8 D 5 15.5 360
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/5 B 0 15.9 78
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-4 Future Love Future Love   [v 8] 2100/9 D 2 14.5 375
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-11 Food Money Food Money   [v 8] 1609/9 B 5 10.0 134
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/1 D 6 11.0 159
2016-05-19 2016-05-19 Åby-9 Pierre Pierre   [h 4] 1640/5 C 1 11.2 45
2016-05-19 2016-05-19 Åby-4 Julius Cord Julius Cord   [v 8] 2160/13 B 5 15.2 252
2016-05-19 2016-05-19 Åby-10 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 5] 2140/1 B 3 17.2 54
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/11 C 1 10.1 20
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-3 Endurance Endurance   [v 4] 2160/13 A 4 15.3 56
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/3 D 0 g 138
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-6 Scarpia Scarpia   [v 5] 2140/6 C 6 15.0 55
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-4 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2640/5 B 0 16.3 77
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-2 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/4 B 2 16.1 58
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 4] 2140/5 C 0 20.3 272
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/5 C 3 15.0 74
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-3 Douglas Sisu Douglas Sisu   [h 3] 2140/4 D 0 17.7 179
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-2 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/2 D 6 16.5 197
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2160/9 C 5 16.2 49
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-1 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2160/5 D 2 13.8 226
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Sir Scharstein Sir Scharstein   [v 7] 2640/4 C 0 18.7 98
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Symphonic Lennox Symphonic Lennox   [h 4] 1640/4 D 0 16.2g 195
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-8 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/6 B 7 17.2 79
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 5] 2140/2 B 2 16.6 26
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Wake up America Wake up America   [v 4] 2140/9 B 1 14.0 141
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-9 Food Money Food Money   [v 8] 1640/7 B 4 11.2 63
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-5 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 2140/3 B 6 17.3 242
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-4 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/3 D 0 15.5 65
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-4 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 1640/7 B 0 12.8 43
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-8 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 3] 2140/6 B 2 19.2 49
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-4 Caballero Caballero   [v 5] 2680/14 C 8 17.6g 364
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-2