V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Från hettan i Thailand till ett nollgradigt Sundsvall.SMHI spår någon minusgrad och snö över Bergsåker på lördagen ..


Från hettan i Thailand till ett nollgradigt Sundsvall.
SMHI spår någon minusgrad och snö över Bergsåker på lördagen då V75 ska avgöras.
Hemmasonen Rikard N Skoglund har tagit semester från kuskandet i ett par veckor för en längre resa. Hemresan från Thailand sker inom samma dygn som Skoglund lovat bort sig på V75.
Rikard N Skoglund ligger sjua i den allsvenska kuskligan med 145 segrar under året. Den senaste kom på V75 i Gävle 30 november, dagen innan semesterresan.
Segervapnet i Gävle var Fredrik Wallins Dusktodawn Sisu. På lördag kan det bli seger igen med samma häst.
Stoet Dusktodawn Sisu är tipsetta i facktidningen Travronden i ett av lördagens lopp på V75.
Hans R Strömberg har anmält On Track Piraten till guldloppet, en annan Skoglundsk chans på lördag. Totalt kör han fem hästar på V75.
- Det är väl runt 40 grader på dagarna här i Thailand och man känner att energin är tillbaka. Kände att jag blev sugen igen när vi tittade på några lopp för några dagar sedan, säger 30-åringen som semestrar med sambon Lina Bergström.
Med på resan är även kuskkollegerna Ulf Ohlsson och Magnus Jakobsson samt Axevallatränaren Ulf Stenströmer med respektive.
- Det är planerad hemfärd med landning klockan sju lördag morgon på Arlanda, så till Sundsvall borde jag hinna med god marginal. Ohlsson är avstängd över lördagen och han kan ta det lugnare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Villiam slog världsrekord som treåring när han vann Svenskt Travkriterium på tiden 1.12,0/2640a.Som fyraåring bombade han hem Europa..


Villiam slog världsrekord som treåring när han vann Svenskt Travkriterium på tiden 1.12,0/2640a.
Som fyraåring bombade han hem Europaderbyt på Vincennes lilla bana i imponerande stil.
Han har hittills tagit sju segrar på 15 starter och sprungit in 6,2 miljoner kronor.
Hästen fick sedan en lång vinterträning av Timo Nurmos som tidigare har uttalat att siktet har varit inställd på att tävla i Frankrike i vinter. En start i Prix d’Amerique har ingått i planeringen men med sju veckor kvar till världens tuffaste travlopp i Paris är det oklart hur det blir. Villiam har bara gjort tre starter i år och efter en tredjeplats i årsdebuten blev det galopp i Jubileumspokalen. Därefter bar det iväg till Finland och Europeiskt Femåringschampionat på Vermo i Helsingfors. Där sändes stjärnhästen fram utvändigt om ledaren men var tidigt trött och slagen.
– Villiam var tyvärr sjuk i Finland och hade en infektion i kroppen. Jorma var säker på att vinna loppet varvet kvar men i sista kurvan tog krafterna slut. Man förstod att det var något fel på hästen, säger Timo Nurmos.
– Det tog tid innan han blev frisk och han har sedan tränat på och jag är nöjd med honom. Han har inte haft någon tur i år och i Jubileumspokalen blev hästen störd till galopp. Men nu känns han bra i jobben i alla fall.

”Måste komma till formen först”
Den 22 december körs femåringsloppet Prix Tenor du Baune. Där får vinnaren en plats i Prix d’Amerique och som kretsen runt Who’s Who har aviserat start i. Men det är inte aktuellt för Villiam.
– Vi hinner inte dit och hästen hinner inte att komma i form tills dess. Han närmar sig start men som jag sa innan så tog det tid innan han blev frisk, säger Nurmos.
När kan det bli start för Villiam, har du siktat på något speciellt lopp?
– Nej, jag har inte tittat än. Men det blir troligtvis inte i år i alla fall. När han startar nästa gång så blir det i Frankrike.
Är Prix d’Amerique fortfarande aktuellt?
– Ja, om hästen kommer i form. Men han måste ha ett lopp innan om han ska vara med där. Det är inte omöjligt att det blir Prix de Belgique men det finns andra lopp också. Vi får se, men hästen måste komma till formen först, säger Solvalla-tränaren.

Michael Carlsson, Kanal 75


Stellan Tidelius har ägt hästar sedan 1960-talet och har varit tränare på amatörbasis i hela sitt yrkesverksamma liv. Han har flyttat ..


Stellan Tidelius har ägt hästar sedan 1960-talet och har varit tränare på amatörbasis i hela sitt yrkesverksamma liv. Han har flyttat runt lite och är numera knuten till Rommetravet.
Många är de hästar som drabbats av någon form av skada och blivit hjälpt tillbaka av numera pensionerade Tidelius.
- Jag har haft uppfödning och körde in uppåt 20 ettåringar om året ett tag. Jag har haft många konvalescenter också. Ja, det är ju det jag levt på och har tagit hand om hästar åt bland andra Stig H Johansson och Åke Svanstedt, säger han.
Romme-amatören hyr boxar på Julmyra Horse Center hemma i Heby. På onsdagen åker han med halva stallet – två hästar – till Solvalla.
- Hela stallet kan man säga kommer till start, för de andra två är inte startklara, en tvååring och en skadad häst som jag håller på att jobba med, säger Stellan Tidelius.
Stefan ”Tarzan” Melander ägde en intressant häst född i Frankrike som han fick köpa sommaren 2015. Balto d'Huon var skadad. Långtidsskadad som det såg ut.
”Balto” som hästen kallas kort och gott har haft stora problem med sina framben. Tidelius bestämde sig för att satsa på simträning i fransmannens fall och transporterna till ån Runhällen, ett par mil från Julmyra, blev många.
- Jag lät honom simma där och sedan fick han prova på att starta utan att gå ett enda banjobb.

”Aldrig varit fulltränad”
Efter ett smärre bakslag, då Balto d'Huon återigen fick problem, blev det en väldig försiktig hantering av den nu åttaårige valacken.
50 lopp och blott två segrar blev det över tre år. Tidelius kallar det ”ett bygge”.  
- Jag har ju känt att det är kapacitet i hästen men han har aldrig kunnat tävla på allvar utan hela tiden gått på tomgång eftersom han aldrig varit riktigt fulltränad.
Sexåriga Saga Doc från Tidelius stall startar i ett lopp utanför V86-spelet på onsdag. Hon har sprungit in 431 000 kronor i år och bland annat vunnit V86 och ett lopp på V75 ingående i serien Diamanstoet.
Det blev det två år yngre stoet som visade vägen.
- Jag fick köpa henne billigt av uppfödaren då hon var två år och inte hade gått att sälja. Saga har varit väldigt krånglig med en egen vilja, gått omkull i skogen och stuckit för mig och bråkat, innan hon blev riktigt bra.
Stellan Tidelius tar till många små förstärkningsord för att beskriva utvecklingen.
- Hon har varit bra som fan helt enkelt! Fortfarande är det ju så att hon är het och korkad i värmningen men sedan skärper hon sig i loppen. Det finns ”glidare” som alltid är fina i värmningen men inte kan någonting i loppen. Saga Doc är precis tvärtom, säger husse.

Skrockar om fler segrar
Eftersom stallkamraten mådde bra av backträningen fick onsdagens V86-häst Balto d'Huon (V86-8) ta samma väg – uppför och utför.
- Balto var mitt bygge – ja, Saga också - och backen skulle visa sig vara den sista stenen i pyramiden. Det var i våras någon gång som han fick prova på samma som Saga och till slut kom han upp i samma träningsdos som henne. Nu när han tål den här träningen har han bara blivit bättre och bättre. Vad han har gått! säger Stellan Tidelius.
Balto d'Huon har tre segrar i raden. Samtliga tagna på Solvalla.
Skrocket att man bara inte kan rada segrar på Solvalla - egentligen - göra att tränare Tidelius nästan går i försvarsposition när det ska pratas tips.
- Jag kan inte säga att jag tror på seger och fjärde raka på Solvalla för då blir man väl idiotförklarad. Åttondespåret är ju inte alls bra. Men backar, nej det gör vi inte. Han är startsnabb och det blir till att prova från start. Sedan hur ”Kajan” (Kaj Widell) kör vet jag ju inte. Laddar han till spets kanske det kostar för mycket, han kanske får svar?
Balto d'Huon lär bli ganska betrodd i V86-8 och ”ska väl med på kupongen” i alla fall. Senast fick Kaj Widell bestämma första 1000 efter 1.18,0 i ett tisdagslopp på Solvalla då banan var något tung. Hur var han?
- Vi hade väl tur där att det gick så långsamt för han var inte riktigt bra då trots att han vann. Han är åtgärdad efter det och i bättre skick nu. Faktiskt så känns han ruggigt fin igen. Han är nästan lite halvgalen när jag är ute och går med honom och rymde här om dagen till och med. Så vass är han fortfarande.
Men att han ska ta fjärde raka på Solvalla känns osannolikt då?
- Det gör det…det går inte att tänka sig det helt enkelt. Men å andra sidan är han i bättre skick nu än vad han var sist så jag blir inte förvånad om han löser det på ett bra sätt. Nurmos häst (5 Exit Angot) är antagligen för bra men de andra slår han nog om han är på rätt humör.

Mikael Wikner, Kanal 75


Aktuell ställning Tränarligan 2019:1) Timo Nurmos 200 segrar, 28,3%, 34 693 903 kr2) Robert Bergh 222 segrar, 19,5%, 32 838 609 kr3) Daniel Redé..


Aktuell ställning Tränarligan 2019:
1) Timo Nurmos 200 segrar, 28,3%, 34 693 903 kr
2) Robert Bergh 222 segrar, 19,5%, 32 838 609 kr
3) Daniel Redén 104 segrar, 27,9%, 31 709 947 kr
4) Björn Goop, 171 segrar, 17,2%, 29 618 961 kr
5) Svante Båth, 187 segrar, 23,4%, 23 569 617 kr
6) Peter Untersteiner, 192 segrar, 18,0%, 22 238 061 kr
7) Stefan Melander, 77 segrar, 8,0%, 18 285 199 kr
8) Johan Untersteiner, 113 segrar, 17,1%, 15 890 109 kr
9) Jerry Riordan, 60 segrar, 15,4%, 15 498 083 kr
10) Jörgen Westholm, 120 segrar, 13,5%, 15 489 896 kr

Siffror till och med 8 november 2019.

Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 303-262-1902. Jorma Kontio, Solvalla, 224-114-1323. Carl Johan Jepson, Färjestad, 213-218-1644. Örjan K..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 303-262-190
2. Jorma Kontio, Solvalla, 224-114-132
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 213-218-164
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 204-161-124
5. Björn Goop, Färjestad, 180-126-100
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-111-126
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 145-183-153
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 133-106-76
9. Magnus A Djuse, Östersund, 130-110-78
10. Erik Adielsson, Solvalla, 128-98-52
11. Robert Bergh, Åby, 114-77-49
12. Kim Eriksson, Mantorp, 106-86-93
13. Christoffer Eriksson, Jägersro, 97-95-76
14. Oskar J Andersson, Romme, 93-85-66
15. Magnus Jakobsson, Färjestad 92-61-52
Siffror till och med 8 december

Kanal 75


En derbyvinnare ställer upp i ett av onsdagens V86-lopp på Jägersro. Nio hästar tävlar om ett förstapris på 70 000 kro..


En derbyvinnare ställer upp i ett av onsdagens V86-lopp på Jägersro.
Nio hästar tävlar om ett förstapris på 70 000 kronor i ”Luciapokalen” (V86-3) över 1640 meter där Sten Juul lottats till ett sjundespår bakom bilen med sexårige hingsten Bvlgari Peak.
Derbyvinnaren från Danmark har vunnit 12 lopp och gjort 26 starter i karriären men aldrig provat kort distans förrän nu.
Hästen var överlägsen i danska travderbyt i Köpenhamn i augusti 2017 över 3000 meter och har hjärta och lungor som klarar det mesta. Och helt rätt inställning enligt husse.
Det enda Sten Juul klagat över är att Bvlgari Peak velat ta sig en galopp då och då under karriären.
22 november var hästen tillbaka i tävling igen efter två års frånvaro och segrade i Ålborg.
- Han har känts fin i träningen men det var ändå lite förvånande att det kunde bli seger direkt efter en så lång paus, säger Sten Juul.

”Tar ett lopp i taget”
Comebacken skedde i ett Liga 1-lopp i Ålborg, ett elddop direkt i eliten. Sten Juul körde offensivt till ledningen med Bvlgari Peak  i loppet över 2640 meter och trots massage av en sådan pass bra häst som Rapide du Pommeau och Flemming Jensen under vägen stod Bvlgari Peak till mål.
Den danske derbyvinnaren har varit borta för en skada i ett gaffelband.
- Det är en mycket bra häst som vi hoppas har en fin karriär framför sig om han får vara frisk. Men vi tar inte ut något i förskott utan tar ett lopp i taget. Han har ju riktigt bra grundkapacitet den här hästen men på Jägersro blir det svårare även om han borde ha gått framåt formmässigt till den här starten, säger Juul, den segerrikaste tränaren i Danmark genom tiderna.
Så han ska vara bättre till onsdagens start?
- Det måste man ju tro. Han hade inte gått några snabbjobb innan comebacken och loppet där borde ha gjort honom gott. Han känns fin i träningen och jag tror att han gått framåt formmässigt.
Du säger att det är ett litet experiment att plocka ut honom här?
- Det är en liten chansning eftersom han aldrig tävlat på sprinterdistans i sin karriär.
Vad säger du till spelarna?
- Jag säger att han är en outsider på sin grundkapacitet.
10 Waiting Hill Hall (V86-5) går ut i treåringsloppet för ston på Jägersro (V86-5). Även hon vann i Ålborg för några veckor sedan och var bra som storfavorit i loppet. Chansen med henne?
- Hon har fin form och har gjort det mycket bra. Hon fick trava sista varvet utvändigt senast och vann ganska enkelt. Hon är lite trög från start men kommer hon in i loppet från sitt tillägg nu så tror jag att hon kan sluta långt framme framme. Hon har svarat för fina prestationer, slutar Steen Juul.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-7 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 2140/6 str
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2140/9 3 12.3 64
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Dats Doncella Dats Doncella   [s 4] 2140/2 0 16.1 315
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-7 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 6] 2140/10 0 15.5 556
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 3] 1640/11 1 15.7 24
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Homare Sawa Homare Sawa   [s 4] 2140/4 4 19.5 303
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 1640/2 1 14.3 23
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-7 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 2140/11 6 17.2 276
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-4 Future Love Future Love   [v 7] 2140/1 2 15.3 257
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-8 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 4] 2100/5 0 g 96
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-6 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 1609/1 1 12.5 19
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-5 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 3] 2160/11 3 16.3 62
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 5] 3140/1 6 19.1 277
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-8 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2660/12 5 17.0 304
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-6 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 2140/13 0 15.3 384
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 3] 2140/14 0 20.2 44
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-12 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 3] 2140/12 0 17.4 102
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Spanish Rose Spanish Rose   [s 3] 2140/7 6 18.0 195
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 1640/2 3 14.8 83
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-6 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 3] 2140/3 0 g 406
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-1 Lövdala Principito Lövdala Principito   [v 4] 2140/3 3 18.2 315
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-9 In Line Tooma In Line Tooma   [h 3] 2160/9 0 16.4 444
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-8 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 2140/9 6 15.4 102
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Caballero Caballero   [v 4] 2140/1 str
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-5 What's the Point What's the Point   [s 4] 2140/5 1 18.7 184
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-2 Unique Lystra Unique Lystra   [s 4] 1640/5 0 g 229
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Barack Boko Barack Boko   [v 7] 2180/14 3 17.2 53
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-7 Dats Doncella Dats Doncella   [s 4] 1640/2 2 16.1 26
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Livi Giant Livi Giant   [v 7] 2640/2 0 18.6 748
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-1 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 5] 1640/12 2 15.7 65
2015-12-12 2015-12-12 Åby-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2140/8 3 13.0 73
2015-12-11 2015-12-11 Romme-10 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 3] 2160/10 1 17.5 27
2015-12-11 2015-12-11 Romme-5 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 4] 2140/3 0 17.7 112
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-10 Nelly Burge Nelly Burge   [s 7] 1640/8 0 14.5 603
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-3 Spanish Rose Spanish Rose   [s 3] 2140/11 0 19.0g 181
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-10 Mattole Mattole   [v 5] 2140/2 0 g 937
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-8 Scarpia Scarpia   [h 4] 2140/6 4 16.4 70
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-2 Exciter Exciter   [v 6] 2180/6 3 15.7 76
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Metis Metis   [s 3] 2140/7 4 17.1 32
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-11 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 3] 2140/9 0 g 247
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-8 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 4] 1640/7 3 13.3 84
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 2140/12 0 17.0 146
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 3] 2140/6 3 15.7 401
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 4] 2140/4 0 g 134
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 3] 2140/7 1 16.2 81
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2660/8 4 17.9 178
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-2 Dats Doncella Dats Doncella   [s 4] 2140/10 3 15.9 452
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-7 Amigos Magi Amigos Magi   [v 5] 2660/7 0 17.6 322
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-6 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 1640/1 3 13.5 115
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-3 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 3] 2140/7 2 17.3 216
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-10 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 4] 1640/7 0 g 21
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-10 Trot Kronos Trot Kronos   [h 3] 1640/12 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-4 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 2] 1640/2 0 g 733
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-2 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 2140/10 4 14.9 198
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-10 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 1640/5 2 16.6 21
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 6] 2160/6 0 15.4 536
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-6 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 3] 2140/1 4 15.7 201
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 5] 2640/8 0 18.0g 342
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-5 Super Macchina Super Macchina   [s 8] 2180/10 6 16.6 140
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-4 Super Qisen Super Qisen   [v 6] 2160/14 8 17.0 77
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Scarpia Scarpia   [h 4] 2140/12 3 17.0 110
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 2160/10 3 15.8 109
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-8 Stage Launcher Stage Launcher   [s 4] 1640/11 7 17.0 196
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 3] 2140/12 5 20.4 112
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 5] 2140/12 0 18.9 343
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 1640/4 5 15.1 218
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-11 Pericle Bi Pericle Bi   [v 6] 2100/4 5 14.8 865
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-7 Food Money Food Money   [v 7] 2100/7 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-4 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 7] 2160/12 0 19.3g 1000
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-3 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 3] 2100/5 5 17.4 311
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-2 Spot Bi Spot Bi   [v 4] 2100/6 4 15.3 133
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-8 Making Love Making Love   [v 4] 2640/9 6 15.5 922
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2140/10 3 13.3 46
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Pumpkin Pumpkin   [s 4] 2140/1 6 18.4 116
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-5 Alexandra Alexandra   [s 5] 2140/3 4 16.4 180
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Quantum Catch Quantum Catch   [v 5] 2160/5 0 19.0 85
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 3140/11 0 16.7 142
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 2660/12 0 18.5 170
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-3 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 2140/2 2 14.5 29
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-8 Claire Claire   [s 3] 2140/10 0 18.3 321
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-6 Next Photo Diamant* Next Photo Diamant*   [v 6] 2160/14 6 15.5 517
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-5 Handy Sund Handy Sund   [s 4] 2160/11 0 18.1g 111
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-4 Simb Reeves Simb Reeves   [v 6] 2160/11 6 16.4 315
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-9 Golden Speed Golden Speed   [v 3] 2140/6 0 19.4g 39
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 2140/5 3 13.7 58
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-9 Spot Bi Spot Bi   [v 4] 2140/8 5 17.5 171
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-5 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 4] 2140/3 3 16.1 80
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-3 Turbo Walker Turbo Walker   [v 3] 2140/5 0 g 116
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-8 Cast Bolt Cast Bolt   [v 5] 1609/12 0 15.4 154
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-4 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 10] 2100/7 4 14.7 454
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Amigos Magi Amigos Magi   [v 5] 2140/5 0 g 299
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2160/10 2 14.7 142
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Caballero Caballero   [v 4] 2140/5 0 17.6 196
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-10 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 1640/2 3 15.9 48
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-8 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 1640/8 4 13.2 259
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-6 Beatbox Beatbox   [v 4] 2140/2 0 g 148
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 1640/6 5 12.3 153
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 3] 2160/15 1 16.0 62
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-8 Homare Sawa Homare Sawa   [s 4] 2100/2 0 19
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-5 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 3] 2140/5 5 18.9 112
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-3 Pericle Bi Pericle Bi   [v 6] 2100/3 4 14.8 49
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-9 Super Macchina Super Macchina   [s 8] 2180/10 7 17.9 221
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-6 Super Qisen Super Qisen   [v 6] 2140/7 2 16.9 45
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-5 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 3] 2140/1 0 19.2 153
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-3 Burro Xing Burro Xing   [s 5] 2140/2 0 22.4g 66
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-1 Turbo Walker Turbo Walker   [v 3] 2140/6 2 20.4 137
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2160/8 1 14.3 12
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 8] 2160/10 0 18.8 434
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 4] 2160/15 0 g 459
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Kristina Sånna Kristina Sånna   [s 3] 2160/8 4 18.8 62
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Claire Claire   [s 3] 2140/1 2 17.7 142
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-7 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 2140/1 0 13.6 78
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-2 Arnie Ken Arnie Ken   [v 6] 2140/7 6 15.6 391
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-12 Lajos Euro Lajos Euro   [v 3] 2140/9 7 19.3 449
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-12 Metis Metis   [s 3] 2140/6 4 17.2 162
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-7 Food Money Food Money   [v 7] 1640/7 1 12.9 65
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-3 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 5] 1640/12 0 g 165
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-5 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2140/8 0 14.9 63
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-1 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2160/8 4 16.4 84
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-11 Vår Julius Vår Julius   [v 4] 2160/3 0 19.3 26
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-8 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 4] 2140/10 0 g 248
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-7 Taipan Diablo Taipan Diablo   [v 7] 2160/12 0 g 222
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-4 Sanna Hall Sanna Hall   [s 6] 2140/2 8 16.3 549
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-2 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/6 6 18.7 363
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-11 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 1640/8 0 13.0 208
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-4 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 6] 2640/8 4 15.8 355
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-10 Beatbox Beatbox   [v 4] 2640/4 0 20.2g 63
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-1 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 6] 2140/5 0 14.1 496
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-7 Quantum Catch Quantum Catch   [v 5] 2140/2 4 18.1 52
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-3 Chatman Chatman   [v 9] 2140/2 0 14.3 106
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-2 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 1640/8 2 13.0 189
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-9 Pericle Bi Pericle Bi   [v 6] 2140/2 0 16.2g 183
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-3 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 2140/6 1 13.9 431
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Iller Tooma Iller Tooma   [h 3] 2140/6 0 g 319
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 5] 1640/4 2 15.4 15
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 2140/1 1 18.5 43
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 True Victory True Victory   [s 6] 2140/8 0 g 160
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-2 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 1640/6 0 14.3 42
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-10 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 6] 1640/6 6 13.1 471
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 2140/8 0 15.4 480
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-8 Food Money Food Money   [v 7] 1140/2 1 20
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-3 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 4] 2640/8 5 15.2 319
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-7 Xray Brick Xray Brick   [v 6] 1640/12 0 13.6 899
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Marion Lini Marion Lini   [s 4] 2160/14 4 15.3 351
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Melvin Z. Melvin Z.   [v 9] 2140/10 0 14.5 473
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 3] 1640/4 0 g 130
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-3 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 7] 1640/7 7 13.1 45
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Claire Claire   [s 3] 2140/9 5 17.6 148
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-10 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 5] 2640/6 7 18.0 388
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 5] 2160/8 2 15.7 69
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2140/1 5 16.1 149
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-2 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 4] 2140/7 6 17.3 786
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-1 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 6] 2160/4 1 15.8 43
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-10 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 6] 2140/6 6 12.8 163
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 2140/13 0 14.3 229
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 4] 2140/7 0 14.3 254
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-5 Quantum Catch Quantum Catch   [v 5] 2140/6 4 17.7g 85
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 1640/6 4 13.2 71
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Juliano Crown Juliano Crown   [v 7] 2640/3 0 20.1 430
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-5 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 1640/3 5 12.6 30
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 3] 2140/8 0 18.3 185
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-1 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 1640/6 4 14.6 26
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-6 In Line Tooma In Line Tooma   [h 3] 2140/1 0 g 729
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-9 Food Money Food Money   [v 7] 2140/5 3 13.6 81
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-8 Cast Bolt Cast Bolt   [v 5] 1640/7 str
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-7 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 1640/7 0 12.0 160
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Homare Sawa Homare Sawa   [s 4] 2140/5 0 17.6g 265
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2160/4 0 g 165
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Spyglass Hill Spyglass Hill   [v 4] 1640/2 3 13.4 134
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-5 Pellegrino Dulc Pellegrino Dulc   [v 4] 2140/7 0 18.6 827
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Imakeyourheartgo Imakeyourheartgo   [v 4] 2160/13 0 20.0g 316
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-4 Photoshop Photoshop   [v 8] 1640/7 5 13.4 323
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-3 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 1640/9 2 14.0 64
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-2 Ufo Jet Ufo Jet   [h 2] 1660/10 0 18.4g 71
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-1 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 3] 2140/1 4 18.4 111
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-11 Niveau Niveau   [v 6] 2160/14 4 15.6 473
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 3] 2160/13 4 17.4g 70
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-9 Trot Kronos Trot Kronos   [h 3] 2140/8 0 15.8g 238
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-7 Miss Edel Miss Edel   [s 7] 2160/12 0 17.0g 787
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-6 Baxna Westwood Baxna Westwood   [s 3] 2140/10 6 15.7 713
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-11 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 5] 2140/2 5 13.6 126
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-9 Idol Tooma Idol Tooma   [h 3] 2640/10 0 14.9 947
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-1 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 1640/1 4 12.0 232
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Digital Circle Digital Circle   [v 4] 2140/7 0 13.5 101
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 3] 2140/9 0 g 698
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Dalhem Express Dalhem Express   [h 5] 1640/11 0 g 244
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-5 Goal Tooma Goal Tooma   [v 5] 1640/12 3 15.1 89
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-4 True Victory True Victory   [s 6] 2160/10 0 g 60
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2660/11 2 15.8 48
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-2 Jarl Sherona Jarl Sherona   [v 11] 1640/5 2 14.3 177
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Final Oak Final Oak   [h 6] 2140/10 B 0 17.4 496
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 9] 1640/10 D 7 16.5 492
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/6 B 0 14.4g 40
2016-12-30 2016-12-30 Romme-10 Quand Venez Vous Quand Venez Vous   [s 7] 2140/10 B 6 17.9 99
2016-12-30 2016-12-30 Romme-9 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2660/11 A 0 21.7 354
2016-12-30 2016-12-30 Romme-7 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/2 B 6 21.5 101
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-11 Lajos Arn Lajos Arn   [v 8] 2160/9 D str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Imakeyourheartgo Imakeyourheartgo   [v 5] 2140/5 A str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/7 D str
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/8 D 0 16.8 720
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 3200/10 A 6 15.8 188
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-3 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/11 C 6 16.1 159
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-10 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2100/1 C 4 14.9 68
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2100/11 C 4 15.2 244
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-3 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 4] 2140/8 D 5 18.4g 110
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-10 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 9] 2140/10 D 0 16.4 1181
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Metis Metis   [s 4] 2140/12 C 0 16.6 283
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 La Marke La Marke   [s 3] 2140/10 D 8 17.9 573
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-8 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1660/13 A 7 16.6 148
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/5 B 3 17.1 66
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-2 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2160/9 B 6 16.8 253
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 4] 2140/2 D 2 18.6 109
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 3] 2140/1 D 3 18.5 194
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-6 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2640/7 D 0 21.0 670
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-4 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 9] 2140/6 D 0 17.6 515
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-10 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 2140/9 D 0 14.5 659
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2160/12 D 6 15.1 1684
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-2 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2140/7 C 3 14.1 79
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 2] 2140/4 B 4 19.3 163
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 7] 1640/4 D 0 13.7g 306
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/2 D 6 18.1 303
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/8 C 6 14.6 273
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/2 D 0 20.5g 198
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2140/7 D 2 14.7 260
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-5 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/5 C 3 15.0 205
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 1640/9 C 5 12.6 432
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 3180/11 A 4 15.5 383
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-8 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/6 C 2 15.6 69
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-3 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2140/1 D 6 17.0 280
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 Metis Metis   [s 4] 2140/9 D 1 17.0 138
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Food Money Food Money   [v 8] 2140/6 D 7 13.4 396
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-9 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/3 D 0 15.2 115
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-5 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2160/12 D 0 15.1 792
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-2 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/10 D 0 16.4 784
2016-11-24 2016-11-24 Romme-1 Razumi Razumi   [s 3] 2140/1 B str
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-7 Tia Maria Lascaux Tia Maria Lascaux   [s 8] 2100/10 D 6 15.4 673
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 2] 2140/5 D 0 22.1g 129
2016-11-24 2016-11-24 Romme-6 Melvan Photo Melvan Photo   [s 6] 2140/4 B 0 18.3 120
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Platina Platina   [s 4] 2140/5 D 2 16.2 177
2016-11-24 2016-11-24 Romme-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/10 B 4 15.3 156
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-8 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/8 C 5 15.7 329
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-6 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 5] 2640/12 D 0 g 1001
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Leonora Christina Leonora Christina   [s 3] 2140/4 C 0 182
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 4] 2140/3 C 7 18.7 128
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 3] 2140/7 D 7 18.9 79
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2140/12 D 0 17.8g 94
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Haj Tooma Haj Tooma   [h 5] 2140/3 D 0 g 250
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Divas Revansch Divas Revansch   [v 6] 2140/7 C 5 15.1 171
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 1640/7 D 0 16.2 238
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-6 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 6] 2140/9 D 0 20.9 494
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2160/13 A 3 16.3 165
2016-11-18 2016-11-18 Romme-9 Radagast Radagast   [h 3] 2140/9 B 4 16.4 77
2016-11-18 2016-11-18 Romme-8 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/9 C str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Global Newsletter Global Newsletter   [v 8] 2140/7 B 4 14.9 34
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Mr Usain Bolt Mr Usain Bolt   [v 4] 2140/3 D 0 g 105
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-9 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 4] 2140/6 C 4 18.0 292
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-7 Yankee Boy Yankee Boy   [h 2] 2140/1 B 3 19.3 24
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Pilagårdens Nicke Pilagårdens Nicke   [v 9] 2140/8 D 0 17.1 247
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-9 Hot Point Hot Point   [v 5] 2640/4 C 3 16.4 34
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Cobbys Moonwalker Cobbys Moonwalker   [v 4] 2160/13 A 3 16.7 30
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Final Oak Final Oak   [h 6] 1640/10 C 6 13.1 596
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-6 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/2 B 4 14.5 254
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-5 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 2] 1640/6 C 6 16.5 431
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Metis Metis   [s 4] 2140/10 D 3 16.4 230
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/5 D 6 16.3 416
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Man Winner Man Winner   [v 7] 1640/9 C 0 15.0 149
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Rouquine Rouquine   [s 6] 2160/12 C 0 18.4 531
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 1640/4 D 0 20.4g 75
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2640/13 C 0 19.9 273
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-8 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/12 B 1 17.6 146
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-4 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/6 B 0 15.6 44
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Picasso Doc Picasso Doc   [v 5] 2160/12 B 7 19.0 175
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-6 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/6 C 6 19.0 297
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Trader Mon Trader Mon   [v 8] 2140/4 D 0 21.2 604
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-4 Tia Maria Lascaux Tia Maria Lascaux   [s 8] 2100/10 D 0 16.1 1024
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-1 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2100/6 B 0 16.8 57
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 6] 3140/7 B 6 16.9 68
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-5 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/10 D 6 16.1 357
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Global Trader Global Trader   [v 3] 2140/9 D 8 19.4 83
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Modesto Modesto   [v 3] 2140/4 D 0 23.7g 187
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-8 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 2140/1 B 3 14.2 96
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/11 C str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-4 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 7] 1640/2 D 0 15.6 119
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-2 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/2 C 5 41
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-1 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/9 A 2 16.3g 75
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-7 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/12 C 5 14.3 393
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-6 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/6 C 0 14.6 482
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/6 C 2 14.3 85
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Food Money Food Money   [v 8] 2140/5 D 6 13.7 350
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-7 Benji Dana Benji Dana   [v 5] 2640/5 D 0 16.6 289
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 Armani Hornline Armani Hornline   [v 7] 2140/12 D 0 16.9 471
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-2 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2140/11 B 1 14.5 100
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 King Jordan King Jordan   [v 6] 2140/1 D 0 g 85
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-6 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/11 B 3 16.3 270
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-1 Yankee Boy Yankee Boy   [h 2] 1640/4 C 2 16.1 37
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 6] 2160/9 A 2 16.2 45
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Poobong Poobong   [h 8] 2140/7 C 0 17.8g 291
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-9 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/8 C 5 14.9 210
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2160/9 A 4 15.2 179
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-2 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 3] 2140/7 D 8 18.5 254
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/5 B 5 17.8 142
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-1 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 2] 2140/8 D 6 18.5 163
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/6 B 2 13.8 26
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-8 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/8 D 0 15.2 282
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-10 Endurance Endurance   [v 4] 2140/9 B str
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-4 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 2140/3 C str
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-2 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/4 D 0 20.0 407
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-10 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/8 B 3 17.1 233
2016-10-22 2016-10-22 Romme-7 Food Money Food Money   [v 8] 1640/11 C 0 12.0 235
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Global Timeless Global Timeless   [s 3] 2160/10 D 5 17.4 172
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/12 B 6 16.2 181
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-4 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 1640/10 B 3 12.8 165
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-11 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2140/5 B 1 14.5g 29
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-10 American Accent American Accent   [v 6] 2140/2 B 7 16.7 146
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Wipe Out Wipe Out   [v 8] 1640/9 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2140/15 B 5 16.9 275
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/7 C 3 16.7 170
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/3 D 6 13.5 381
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/3 D 3 13.4 385
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-10 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 1640/4 D 4 13.3 81
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/10 D 0 13.6 997
2016-10-15 2016-10-15 Åby-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/3 D 0 13.3 743
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/6 D 5 12.3 54
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 7] 2640/5 B 0 g 38
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Rozita J.E.L. Rozita J.E.L.   [s 8] 1640/6 D 0 14.9 486
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Misirlou Misirlou   [s 3] 2160/15 A 0 g 56
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/3 B 0 15.1 29
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-5 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 2] 2140/2 D 0 17.9 196
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-3 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 5] 2140/6 D str
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-11 Nitro T.B. Nitro T.B.   [s 8] 2160/7 D str
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-8 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/5 C 4 14.2 175
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-3 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 3160/9 B 0 17.0 270
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-9 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 2640/10 B 3 15.3 59
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/11 B 6 13.6 47
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-4 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/2 C 3 13.8 668
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-3 Radagast Radagast   [h 3] 2140/4 A 3 16.4 45
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-6 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/9 B 2 15.4 83
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2640/1 D 0 15.1 89
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-11 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/7 C 4 14.8 310
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-6 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/9 D 4 11.5 311
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/1 D 2 14.8 351
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-4 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 1640/12 B str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-12 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/2 D 3 15.3 56
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-7 Food Money Food Money   [v 8] 2140/9 C 3 12.5 84
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Källe Truck Källe Truck   [v 7] 2160/5 B 0 18.1 61
2016-09-30 2016-09-30 Romme-6 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/2 D 5 14.3g 25
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-5 Lady Victory Lady Victory   [s 8] 2140/12 D 0 16.7 1000
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-3 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 1660/5 D 0 16.2 331
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-7 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/1 C 0 20.9g 106
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-4 Global Tuxedo Global Tuxedo   [h 3] 2140/11 C 0 18.2 205
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/12 D 5 16.9 242
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Spyglass Hill Spyglass Hill   [v 5] 2140/3 C 0 16.1 541
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 5] 1640/11 D 6 14.3 204
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/10 B 3 13.3 51
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 1640/6 B 2 12.9 46
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2160/13 D 0 14.4 1735
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-3 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/2 D 0 14.5 405
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2140/1 B str
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 2140/4 D str
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 1640/3 B str
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2140/3 D 6 13.3 314
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 4] 2160/11 B 0 18.0g 152
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-8 Monas Invercote Monas Invercote   [s 7] 1609/12 C 0 12.7 553
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 King Jordan King Jordan   [v 6] 2140/1 D 4 15.1 59
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Monas Ragazza Monas Ragazza   [s 8] 2100/3 C 4 14.3 162
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-9 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/12 D 6 15.1 323
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-5 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/1 C 4 14.6 37
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Coolman Legwork Coolman Legwork   [h 3] 2140/7 D 5 19.0 233
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-11 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2160/8 B 4 16.0 246
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 1640/4 B 2 13.8 48
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-8 Scarpia Scarpia   [v 5] 2140/3 D 6 14.3 179
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/11 D str
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-8 Razumi Razumi   [s 3] 2140/3 D 5 17.0 128
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-6 Gloria Band Gloria Band   [s 4] 2140/15 A 4 15.2 59
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 6] 2140/1 D 6 14.9 441
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-10 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 1640/2 D 0 13.2 119
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-3 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/5 B 1 17.8 89
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-9 Man Winner Man Winner   [v 7] 1640/9 B 6 12.4g 144
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/7 A 1 13.3 25
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-9 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/2 B 6 14.4 132
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-11 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 5] 2140/9 C 4 14.0 173
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-9 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/6 D 0 g 364
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/12 D 0 11.5 1409
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-5 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 1640/12 D 0 12.3 765
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-2 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/6 D 5 15.0 38
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 1609/9 B 2 14.1 132
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-7 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2160/12 A 0 16.4 81
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Imakeyourheartgo Imakeyourheartgo   [v 5] 2140/1 D 4 17.3 231
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-10 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2640/8 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-6 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/7 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-1 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/3 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-10 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2640/8 A 6 15.0 101
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-6 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/7 D str
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-1 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/3 B 2 17.0 74
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/12 B 4 15.0 128
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-2 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/6 D 4 17.6 117
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/9 C 5 10.8 137
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2160/12 B 6 16.1g 453
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-9 Augusta Augusta   [s 6] 2140/8 B 6 14.6 76
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-8 Food Money Food Money   [v 8] 2140/2 C 1 12.2 43
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-11 Källe Truck Källe Truck   [v 7] 2160/13 C 0 17.3 406
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-10 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2160/12 A 7 16.3 160
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-7 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2160/13 A 7 15.6 110
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-6 Monas Invercote Monas Invercote   [s 7] 2140/2 D 3 13.5 146
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-2 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 2] 1640/5 B 2 17.7 33
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-10 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/10 C 5 13.5 178
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 2140/12 C str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-8 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/11 D 0 21.0g 198
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-6 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2140/7 D 8 16.9 421
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/11 A 2 15.0 16
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2160/9 D 3 16.2 484
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-5 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/8 D 0 g 349
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2140/9 D 6 14.5 449
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/4 D 4 14.2 260
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Pierre Pierre   [h 4] 1640/7 C 0 12.6 18
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-9 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/4 C 0 16.3 394
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-6 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/4 D 4 14.8 620
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 2100/7 B 0 12.0 37
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-3 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 1609/9 A 1 11.7 44
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2100/7 B 4 15.7 187
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/10 C 4 14.2 134
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-8 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 1609/1 C 0 g 263
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-7 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 4] 2100/2 C 5 15.8 297
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Future Love Future Love   [v 8] 2180/15 B 7 15.1 448
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-4 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 3140/1 C 4 16.1 414
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Misirlou Misirlou   [s 3] 2100/4 B 5 18.0 180
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 1640/6 A 0 15.3g 32
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/8 B 5 17.4 137
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Stella Gold Stella Gold   [s 4] 1640/9 C 4 16.0 153
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2160/9 A 0 13.6 132
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-3 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/2 D 2 16.1 230
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 Valeur Valeur   [v 7] 2140/4 C 5 14.2 15
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-8 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2640/4 D 5 15.5 287
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-7 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/11 D 0 16.4 858
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/4 D 5 13.2 61
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-3 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/4 A 2 14.2 17
2016-08-13 2016-08-13 Åby-9 Food Money Food Money   [v 8] 1640/1 D 0 11.6 146
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Taffy Taffy   [h 4] 2140/1 D 6 14.8g 800
2016-08-13 2016-08-13 Åby-5 Food Money Food Money   [v 8] 1640/8 D 0 10.9 437
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-9 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/12 A 4 15.0 19
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-6 H.R.On Line H.R.On Line   [v 8] 2140/3 D 0 15.0 639
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Caballero Caballero   [v 5] 2660/8 C 6 15.9g 136
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-3 Global Tuxedo Global Tuxedo   [h 3] 2140/8 D 3 18.4 115
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 3] 2140/1 D 0 20.2 58
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-9 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2160/11 D 0 13.4 808
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-4 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/5 C 2 13.1 118
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-3 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 1640/1 C 6 12.0 143
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/8 B 3 13.6 204
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/8 B str
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/6 B 0 14.3 19
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2160/13 A 4 16.4 275
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-9 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/1 C 0 15.8 101
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-10 Food Money Food Money   [v 8] 2140/7 B 2 14.5 76
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-9 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/8 C 0 g 147
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 2140/5 D 0 14.3 323
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-6 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/8 D 0 g 226
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-5 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2660/7 C 0 14.7 463
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-4 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/12 C 3 16.6 86
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-3 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/3 B 0 16.1 116
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-3 Fuzz Fuzz   [v 7] 2140/1 D 6 14.3 75
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2160/15 B 8 17.0g 349
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-8 Cobbys Moonwalker Cobbys Moonwalker   [v 4] 2140/1 D 2 15.2 173
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-7 Final Oak Final Oak   [h 6] 1140/2 B 2 43
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-4 Augusta Augusta   [s 6] 1640/4 C 1 13.2 20
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/2 D str
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Gin T.Elegance Gin T.Elegance   [v 7] 2180/8 D 3 16.7 55
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 Amazing Pearl Amazing Pearl   [s 4] 2140/1 B 0 g 89
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/7 D str
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-6 Tia Maria Lascaux Tia Maria Lascaux   [s 8] 2140/9 C 4 16.1 165
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Cavallina Gull Cavallina Gull   [s 4] 2140/4 D 4 17.3 234
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-9 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/4 B 0 16.5g 43
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-2 Global Newsletter Global Newsletter   [v 8] 2140/7 C 2 13.9 29
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-10 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2140/5 C 0 13.4 640
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/1 C 3 12.6 170
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/5 A 2 13.4 34
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-6 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/2 C 2 14.4 114
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-5 Pierre Pierre   [h 4] 1640/9 A 0 12.4 27
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-4 Food Money Food Money   [v 8] 1640/2 B 1 10.5 24
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-1 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/6 C 5 18.7 130
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/12 C str
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 2140/1 C 2 13.8 158
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-5 Mellby Entre Mellby Entre   [v 3] 2140/3 C 5 16.1 81
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-4 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/1 B 1 13.4 22
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-2 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 5] 2160/15 D 0 16.3 546
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-6 Richbymistake Richbymistake   [v 6] 2140/7 D 0 19.1 317
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-4 Douglas Sisu Douglas Sisu   [h 3] 2140/2 D 0 g 129
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-1 Snorpenbass Snorpenbass   [h 4] 2140/6 D 6 35.9 77
2016-07-17 2016-07-17 St Mikkeli-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1609/5 C 0 71
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-12 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 2160/12 A 7 16.1 74
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/5 C str
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-8 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2100/5 A 1 13.4 24
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 3180/13 A 2 14.8 81
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Friona Sweet Friona Sweet   [s 5] 2140/7 D 0 g 112
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-3 Raclette Raclette   [s 3] 2140/6 D 0 18.6 539
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-1 Toujours Vif Toujours Vif   [v 6] 2160/14 B str
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-5 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/4 D 0 22.9g 441
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-4 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 5] 2140/10 C 0 g 291
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-8 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 1640/5 C 5 14.5 33
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/3 B 1 15.1 29
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-1 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 4] 2160/10 C str
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-6 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/12 D 0 12.9 761
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-11 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2140/3 D 0 18.0 547
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-5 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 3] 1640/7 C 4 13.4 361
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/3 D 3 17.2 249
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-8 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/4 B 5 14.6 49
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-2 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2140/9 D 0 16.4 536
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-8 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/5 D 5 13.1 294
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-2 Endurance Endurance   [v 4] 2660/15 C 0 g 648
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-3 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2160/7 D 7 16.4 744
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-6 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/3 C 0 23.6g 110
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-5 H.R.On Line H.R.On Line   [v 8] 2140/15 D 0 15.3 726
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-1 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/8 D 6 18.7 92
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-7 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/7 C 0 26.8g 82
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-6 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2160/10 C 5 14.0 152
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-9 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/6 D 4 11.8 406
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-3 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/11 A 3 13.9 56
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 2160/7 A 3 16.1 42
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/3 C 3 13.8 63
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-11 Pierre Pierre   [h 4] 1640/12 C 5 11.9 100
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/10 A 6 10.5 59
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2660/8 A 2 14.0 53
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/7 B 5 13.8 30
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-6 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/5 D 4 13.6 647
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-3 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/1 D 4 18.5 143
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-10 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2660/4 C 3 15.0 221
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-7 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/3 C 6 15.5g 93
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-1 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/7 D 0 18.2 298
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-7 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/11 C 2 13.7 191
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-2 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 1640/12 D 0 g 242
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-12 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 1640/10 B 3 12.4 55
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-8 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/10 C 2 14.8 53
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-2 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2140/3 C 3 12.9 69
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-3 Food Money Food Money   [v 8] 1609/9 A 0 11.3g 37
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 2140/6 C 0 12.6 91
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1609/9 C 0 11.8 318
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-5 Lass Neo Lass Neo   [v 7] 2140/10 D 1 14.7 237
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-3 Platina Platina   [s 4] 2140/12 C 3 16.0 233
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-3 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/2 D 0 g 233
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Olympia Gold Olympia Gold   [s 5] 1609/8 C 3 12.8 46
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Anders Goodland Anders Goodland   [v 5] 1640/4 D 0 16.1 215
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Schizo Schizo   [s 5] 2160/9 C 0 g 567
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/3 D 0 18.1 228
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/1 C 6 14.4 86
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-4 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/3 C 0 g 112
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-10 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 3] 2140/8 C 4 16.1 576
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/9 C 2 14.8 155
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/5 D 3 13.2 339
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 3] 2140/4 C 4 14.6 620
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-6 Artemis Artemis   [s 6] 2140/1 C 4 12.9 310
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-5 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2660/7 D 5 15.0 590
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-4 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/10 B 3 13.1 579
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-3 Peasgood Peasgood   [s 6] 2140/3 C 0 g 219
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-9 Gambler Zon Gambler Zon   [v 5] 1640/1 B 3 14.3 21
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-6 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 2140/1 D str
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-4 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2660/5 A 4 15.9 91
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-2 Essence Ås Essence Ås   [s 5] 1640/7 B 1 12.9 41
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Turbo Walker Turbo Walker   [v 4] 2140/2 D 0 20.8g 268
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Global Respons Global Respons   [v 5] 2140/4 D 4 13.5 25
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-8 Super Qisen Super Qisen   [v 7] 2140/4 D 0 15.9 285
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-5 Lajos Fawör Lajos Fawör   [h 3] 2140/3 C 2 16.4 215
2016-06-03 2016-06-03 Romme-9 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/2 B 0 g 90
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 Nobile Edel Nobile Edel   [v 7] 2160/14 C 8 15.4 641
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2100/9 C 0 20.5g 197
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-3 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/6 D 7 16.9 63
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-2 King Jordan King Jordan   [v 6] 2100/8 D 0 15.6 361
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-1 Baharat Baharat   [s 5] 2100/5 A 3 14.0 41
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 3160/11 C 7 15.3 217
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-7 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 3] 2140/5 D 0 15.7 306
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-4 Pierre Pierre   [h 4] 1640/5 A 1 11.4 13
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1609/1 D 3 9.7 50
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-3 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 140/6 B 0 g 24
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2160/14 A 4 12.8 399
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/4 D 5 14.0 139
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-9 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/6 C 6 20.6g 250
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-6 Caballero Caballero   [v 5] 3140/2 D 6 16.7g 946
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-2 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/2 D 6 13.0 750
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Enge Turbo Enge Turbo   [v 5] 1609/8 D 5 15.5 360
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/5 B 0 15.9 78
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-4 Future Love Future Love   [v 8] 2100/9 D 2 14.5 375
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-11 Food Money Food Money   [v 8] 1609/9 B 5 10.0 134
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/1 D 6 11.0 159
2016-05-19 2016-05-19 Åby-10 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 5] 2140/1 B 3 17.2 54
2016-05-19 2016-05-19 Åby-9 Pierre Pierre   [h 4] 1640/5 C 1 11.2 45
2016-05-19 2016-05-19 Åby-4 Julius Cord Julius Cord   [v 8] 2160/13 B 5 15.2 252
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/11 C 1 10.1 20
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-3 Endurance Endurance   [v 4] 2160/13 A 4 15.3 56
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/3 D 0 g 138
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-6 Scarpia Scarpia   [v 5] 2140/6 C 6 15.0 55
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-4 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2640/5 B 0 16.3 77
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-2 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/4 B 2 16.1 58
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 4] 2140/5 C 0 20.3 272
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/5 C 3 15.0 74
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-3 Douglas Sisu Douglas Sisu   [h 3] 2140/4 D 0 17.7 179
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-2 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/2 D 6 16.5 197
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Sir Scharstein Sir Scharstein   [v 7] 2640/4 C 0 18.7 98
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Symphonic Lennox Symphonic Lennox   [h 4] 1640/4 D 0 16.2g 195
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-8 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/6 B 7 17.2 79
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 5] 2140/2 B 2 16.6 26
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2160/9 C 5 16.2 49
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-1 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2160/5 D 2 13.8 226
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Wake up America Wake up America   [v 4] 2140/9 B 1 14.0 141
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-9 Food Money Food Money   [v 8] 1640/7 B 4 11.2 63
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-5 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 2140/3 B 6 17.3 242
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-4 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/3 D 0 15.5 65
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-4 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 1640/7 B 0 12.8 43
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-2 Nobile Edel Nobile Edel   [v 7] 2140/2 D 0 375
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-1 Pierre Pierre   [h 4] 2140/8 A 5 14.9 39
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-9 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/1 B 0 13.7 21
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-5 Lajos Fawör Lajos Fawör   [h 3] 2140/3 D 8 18.8g 225
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-3 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 2140/4 D 4 14.7 138
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-2