V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod. Pappa Hard Livin travare.Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.- Han &au..


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod.
Pappa Hard Livin travare.
Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.
- Han är lite av en ny ras. Hans mamma köpte jag på skoj för att försöka göra henne till en travhäst, men det var helt chanslöst. Sen tänkte jag att vi betäcker henne för att kanske få ett sto, som vi kan vidare-betäcka så i nått led senare kanske det kommer bli bra. Men det small ju direkt, att få fram den här hästen, det är otroligt. Jag är väldigt stolt över den här pållen, sa Daniel Redén.
Don Fanucci Zet vann försöket mycket enkelt från spets med sparade krafter och i finalen satt Örjan Kihlström och gottade sig i andra utvändigt i det tuffa tempot där Usain Töll inte lät Bythebook vara ifred i ledningen.
När Don Fanucci Zet sedan fick anfallsorder i tredjespår knappa 700 meter från mål bet det bra och redan in mot upploppet hade han avgjort loppet och slagit klorna i ledaren Bythebook. Bakom knep Guzz Mearas andrapriset från tredje invändigt och trea blev Click Bait
Örjan Kihlström var precis som tränaren Daniel Redén imponerad av vinnaren Don Fanucci Zet.
- Det är fantastiskt trevligt att köra honom. Det är en så skön individ, helt avslappnad före loppen och sedan när det är allvar vet han vad han precis vad han ska göra.
På frågan om blandningen mellan passgångarblod och travblod svarade Örjan Kihlström lite mer försiktigt.
- Det är i alla fall en jättefin häst, speciell. Och det ska bli spännande att följa honom framöver. Han är ruggigt startsnabb och otroligt kvick att växla tempo.

Sisu avgjorde Stosprintern
Grand Diva Sisu skrällde i Stosprintern när hon plockade ner storfavoriten Golden Tricks sista biten över upploppet. 800 000 kronor var segern värd för det fyraåriga stoet som var tvåa tidigare i år i Drottning Silvias Pokal.
Per Nordström tränar och han serverade sin häst ett lopp i tredje utvändigt i rygg på Golden Tricks. Han stötte sedan ut Örjan Kihlström som tvingades ge sig iväg i tredjespår 650 meter från mål med favoriten och i rygg skuggade Grand Diva Sisu, som sedan var starkast över upploppet i en mycket snabb avslutning.
Segertiden blev 1.11,2 över 1 609 meter autostart.
- Min häst gjorde en femstjärnig prestation. Jag är utrustad med en GPS-klocka och jag hade 1.04,4 över upploppet, så det var en visslande avslutning och det var inget snack om saken, kommenterade Per Nordström.

I övrigt på Halmstad noterade vi…
…att Racing Brodda visade att hon blivit riktigt startsnabb och tillsammans med Rikard N Skoglund blev det till slut en enkelt spetsseger i V75-4 efter snabba 1.07,5 första 500 meterna.
200 000 kronor var segern värd i det fina stoloppet.
Mattias Djuse tränar det femåriga stoet som vann på 1.12,7 över distansen 2 140 meter autostart.
…att Håkan B Johansson visade att han inte bara kan köra traktor på Halmstadtravet utan att han även är en mycket duktig kusk. I amatörloppet (V75-5) var han offensiv varvet från mål och forcerade fram storfavoriten Amour As utvändigt om ledaren. Därifrån var den Jerry Riordan-tränade hästen starkast.
…att Hans Crebas dominerade V75-7 med Lucky Base som tidigt kom till spets och sedan dominerade stayerloppet över dryga tre kilometer.
…att sju rätt på V75® gav 2 204 kronor. Sex rätt gav 36 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Och i försöken till Sprintermästaren noterade vi...
…att Svante Båth-tränade Bythebook var pilsnabb första meterna i V75-1 som var det första försöket i Sprintermästaren. Väl i spets fick Erik Adielsson dämpa tempot och han hade full kontroll av loppet, segern blev bekväm före Green Manalishi (utvändigt ledaren) och Usain Töll (rygg ledaren).
Segertiden för Bythebook blev 1.10,7 över 1 609 meter autostart.
…att det blev hemmaseger i V75-2, det andra försöket till Sprintermästaren, genom Guzz Mearas och Johan Untersteiner. Guzz Mearas togs lugnt i startrusningen och fick så småningom om andra utvändigt, därifrån växlade han enkelt ner konkurrenterna över upploppet till en ganska säker seger. Med till final även Upset Face (utvändigt ledaren), Osterc (ledningen) och King Of Everything (fjärde invändigt).
Segertiden för Guzz Mearas blev 1.10,8 över 1 609 meter autostart.
…att Daniel Redén-tränade Don Fanucci Zet var storfavorit i sitt försök till Sprintermästaren och han infriade spelarnas förtroende i V75-3 och vann enkelt trots att han blev utsvarad från start och det dröjde till 500 meter innan han kom till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström. Tempot i loppet hölls sedan upp av Gerry som var pigg utvändigt ledaren, men Don Fanucci Zet var bara bäst och brisade undan på den snabbaste segertiden i de tre försöken, 1.10,5.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


International Trot, eller VM-loppet som det kallas, ställt in på grund av den globala Corona-pandemin. Ägarna till Yonkers Raceway kom med beske..


International Trot, eller VM-loppet som det kallas, ställt in på grund av den globala Corona-pandemin. Ägarna till Yonkers Raceway kom med beskedet på onsdagen.
International Trot lockar med en samlad prissumma på en miljon dollar och räknas som världens högst doterade travlopp.
Årets upplaga skulle körts 12 september.

Kanal 75


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet. - Vi trä..


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet.
- Vi tränar knappt 30 hästar, blandat med ungt och gammalt. Vi satsar på kvalité i stället för kvantitet, säger norrmannen.
Fjolåret var det bästa någonsin och stallet tog hem flera tunga titlar. 2020 har börjat i dur och framför allt är det flera unghästar som visat framfötterna.
- Vi har förmånen att få jobba med fina individer och det ser onekligen spännande ut i år också.
En av treåringarna, Elegant Ima, är svenskfödd och siktet är inställt på Svenskt Travkriterium.
- Elegant Ima är en stor talang. Han har sprungit två 1.13-tider och det är klart att vi har förhoppningar på honom. Nu verkar den svenska treårskullen vara riktigt bra och det är bara att hoppas att hästen får vara hel och frisk framöver, säger Geir Vegard Gundersen.

Bästa chansen direkt
På Jarlsberg får stall Gundersen förlita sig på de lite äldre hästarna och han har vässat lite extra.
- Det ska bli kul att se vad Gretzky B.R. kan hitta på i Ulf Thoresen Grand International. Hästen är i mycket fin form och vann med alla krafter kvar senast. Gången innan spurtade han sylvasst på Örebro, men diskades då det var lite trångt på upploppet. Bakspår underlättar inte, men det kunde varit sämre och blir det bara lite tempo så kan han överraska.
Bästa chansen kommer redan i inledningen av V75®. Noble Superb svarade för en femstjärnig insats senast och räds inte de tre varv som väntar.
- Noble Superb är en riktigt bra häst och han gör oss sällan besvikna. Han visade senast att han är i fin form och distansen spelar ingen roll. Det är många att runda, men över den här distansen brukar det lösa sig.
Geir Vegard Gundersen kommenterar sina övriga två hästar på V75.
- 8 Max Brady (V75-3) spurtade starkt senast och hade full fart över mål. Han är i mycket bra form, men tyvärr har han fått sämsta läget och möter så pass tufft motstånd att det blir svårt att vinna. Kör dom lite för fort i täten så stiger hans chanser och jag ser honom som en outsider.
- 3 Faust Boko (V75-5) håller bra form och gick i mål med lite krafter kvar senast. Det är en hedershäst som är ute på lite för djupt vatten den här gången och jagar pengar, säger Geir Vegard Gundersen.

Joakim Brundin, Kanal 75


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var mots..


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var motståndet betydligt beskedligare men spår åtta bakom startbilen kan ställa till det för vilken häst som helst. Den högkapable amerikanen löste emellertid uppgiften utan några som helst bekymmer. Örjan Kihlström satt i sulkyn och han körde omgående till positionen utvändigt om ledande Diamanten, som nådde de första 500 meterna på 1.10,4 och varvet på 1.11,4. Diamanten stretade emot bra över upploppet men Missle Hill var bara bäst och Örjan Kihlström måttade in en säker seger på känt manér.
- Han var mycket bättre i dag. Han hängde för mycket på en töm i Elitloppet och betedde sig inte normalt. Nu hade vi bytt bett och låtit honom ta igen sig och han var lugnare i värmningen, sa Daniel Redén efter triumfen.
- Det är inte lätt att vinna utvändigt och han är en rätt så liten häst som inte orkar så mycket hemma i sanden. Men han är en ruggig tekniker. Han är grym alltså!
Missle Hill kom i mål på kilometertiden 1.10,3 över 1 640 meter och fick 100 000 kronor för besväret.

Segergest av Lindblom
Karat Band hade lekstuga i Lindesberg Fyraåringspris. Han tog ledningen i ett nafs och efter ett lugnt inledningsvarv grillades konkurrenterna rejält under slutrundan. Stilen lämnade en del övrigt att önska i sista sväng men då var loppet redan avgjort och körande tränaren Åke Lindblom kunde kosta på sig en segergest i god tid före mållinjen.
- Han har lite bekymmer genom svängen fortfarande men när vi kom in på rakan blåste han bara undan med tussarna kvar och relativt okörd, kommenterade Åke Lindblom som har höga tankar om sin häst.
- Han kan vara min nya stjärna. Han är grym! Han är så cool, ligger aldrig på och dummar sig aldrig. Han är fantastisk alltså.

Promenad i parken för Liljendahls stjärnämne
I Fornabodas Treåringspris buntade ett sto ihop grabbarna. Visserligen underlättades vägen till vinnarcirkeln av att favoriten Hennessy Am galopperade kort efter start men ingen skugga ska falla över Oblivion. Reijo Liljendahls högklassiga märr kom närmast från seger i Treåringseliten för ston under elitloppshelgen. Den gången vann hon via en virvlande spurt. Nu stack hon till ledningen och där fick körande Ulf Ohlsson dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.14,0 och Oblivion behövda inte visa hela sitt register för att tåga undan till tredje raka segern i en snabb avslutning.
- Den här hästen har ingredienser. Hon är startsnabb och hon är bra. Jag tyckte om henne redan första gången jag såg henne men sedan har det varit lite gropar i asfalten. Det går sällan raka spåret men jag hoppas att vi är på rätt väg, sa Reijo Liljendahl.

Heroisk insats i brons
I långloppet blev det favoritseger genom Katja Melkko-tränade Exaudio Vici (Örjan Kihlström) och i kallblodsloppet fångade Jan-Olov Perssons Bol Brage (Mats E Djuse) in omgångens största favorit Tekno Lynet på upploppet. Bronsdivisionsförsöket gick till Leif Witasp-tränade Ganyboy som i Kaj Widells händer gjorde en heroisk insats när han trots slutvarvet i tredjespår hade mod att kontra ut en smygkörd konkurrent den sista biten. Övriga V86-lopp vanns av Conrad Lugauers Arturo Beech (Markus Waldmüller) och Björn Goops Easy Creation. Åtta rätt på V86 betalade 5 424 kronor, sju rätt 106 kronor och sex rätt 18 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Farlander Am Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.- Jag kollade in och k&o..


Farlander Am

 Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.
- Jag kollade in och köpte honom på auktion och sedan körde jag in honom innan han gick vidare till Magnus Dahlén.
Farlander Am inledde med två imponerande segrar hos Dahlén och lovade mycket.
- Han matchades mot kulltoppen och sprang bland annat på Conrads Rödluva vid ett tillfälle. Treårssäsongen slutade med ytterligare två segrar och drygt 200 000 kronor insprunget.

Självförtroendet tillbaka
Fjolåret blev mer eller mindre misslyckat.
Farlander Am startade tio gånger och fick mager utdelning och hästen flyttades till Johan Svensson i januari i år.
- Hästen hade problem med infektioner och var lite hängig ett tag. Jag tränade på och han blev bättre och bättre och var väl förberedd när han gjorde sin första start för mig.
Det slutade med seger och efter det har Farlander Am tagit ytterligare två seger.
- Han har vunnit med krafter kvar varje gång. Han har fått tillbaka sitt självförtroende och jag var mycket nöjd med honom i sista jobbet.
Hur långt sträcker sig dina förhoppningar?
- Han möter bra hästar och det finns inga enkla lopp i den här klassen. Vi fick det bästa spår jag kunde tänka mig och jag tar gärna ett lopp i rygg på ledaren. Dom springer inte ifrån honom i alla fall, säger Johan Svensson.

Joakim Brundin, Kanal 75


Test Joakim Brundin, Kanal 75..


Test 

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-7 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 2140/6 str
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2140/9 3 12.3 64
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Dats Doncella Dats Doncella   [s 4] 2140/2 0 16.1 315
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-7 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 6] 2140/10 0 15.5 556
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-4 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 3] 1640/11 1 15.7 24
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Homare Sawa Homare Sawa   [s 4] 2140/4 4 19.5 303
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 1640/2 1 14.3 23
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-7 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 2140/11 6 17.2 276
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-4 Future Love Future Love   [v 7] 2140/1 2 15.3 257
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-8 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 4] 2100/5 0 g 96
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-6 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 1609/1 1 12.5 19
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-5 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 3] 2160/11 3 16.3 62
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 5] 3140/1 6 19.1 277
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-6 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 2140/13 0 15.3 384
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 3] 2140/14 0 20.2 44
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-12 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 3] 2140/12 0 17.4 102
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-8 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2660/12 5 17.0 304
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Spanish Rose Spanish Rose   [s 3] 2140/7 6 18.0 195
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 1640/2 3 14.8 83
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-6 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 3] 2140/3 0 g 406
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-1 Lövdala Principito Lövdala Principito   [v 4] 2140/3 3 18.2 315
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-9 In Line Tooma In Line Tooma   [h 3] 2160/9 0 16.4 444
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-8 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 2140/9 6 15.4 102
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Caballero Caballero   [v 4] 2140/1 str
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-5 What's the Point What's the Point   [s 4] 2140/5 1 18.7 184
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-2 Unique Lystra Unique Lystra   [s 4] 1640/5 0 g 229
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Barack Boko Barack Boko   [v 7] 2180/14 3 17.2 53
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-7 Dats Doncella Dats Doncella   [s 4] 1640/2 2 16.1 26
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Livi Giant Livi Giant   [v 7] 2640/2 0 18.6 748
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-1 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 5] 1640/12 2 15.7 65
2015-12-12 2015-12-12 Åby-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2140/8 3 13.0 73
2015-12-11 2015-12-11 Romme-10 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 3] 2160/10 1 17.5 27
2015-12-11 2015-12-11 Romme-5 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 4] 2140/3 0 17.7 112
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-10 Nelly Burge Nelly Burge   [s 7] 1640/8 0 14.5 603
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-3 Spanish Rose Spanish Rose   [s 3] 2140/11 0 19.0g 181
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-10 Mattole Mattole   [v 5] 2140/2 0 g 937
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-8 Scarpia Scarpia   [h 4] 2140/6 4 16.4 70
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-2 Exciter Exciter   [v 6] 2180/6 3 15.7 76
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Metis Metis   [s 3] 2140/7 4 17.1 32
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-11 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 3] 2140/9 0 g 247
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-8 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 4] 1640/7 3 13.3 84
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 2140/12 0 17.0 146
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 3] 2140/6 3 15.7 401
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 4] 2140/4 0 g 134
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 3] 2140/7 1 16.2 81
2015-12-05 2015-12-05 Romme-4 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2660/8 4 17.9 178
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-2 Dats Doncella Dats Doncella   [s 4] 2140/10 3 15.9 452
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-6 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 1640/1 3 13.5 115
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-3 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 3] 2140/7 2 17.3 216
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-10 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 4] 1640/7 0 g 21
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-7 Amigos Magi Amigos Magi   [v 5] 2660/7 0 17.6 322
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-10 Trot Kronos Trot Kronos   [h 3] 1640/12 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-4 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 2] 1640/2 0 g 733
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-2 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 2140/10 4 14.9 198
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-10 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 1640/5 2 16.6 21
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 6] 2160/6 0 15.4 536
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-6 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 3] 2140/1 4 15.7 201
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 5] 2640/8 0 18.0g 342
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-5 Super Macchina Super Macchina   [s 8] 2180/10 6 16.6 140
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-4 Super Qisen Super Qisen   [v 6] 2160/14 8 17.0 77
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 2160/10 3 15.8 109
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-8 Stage Launcher Stage Launcher   [s 4] 1640/11 7 17.0 196
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 3] 2140/12 5 20.4 112
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 5] 2140/12 0 18.9 343
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 1640/4 5 15.1 218
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Scarpia Scarpia   [h 4] 2140/12 3 17.0 110
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-11 Pericle Bi Pericle Bi   [v 6] 2100/4 5 14.8 865
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-7 Food Money Food Money   [v 7] 2100/7 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-4 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 7] 2160/12 0 19.3g 1000
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-3 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 3] 2100/5 5 17.4 311
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-2 Spot Bi Spot Bi   [v 4] 2100/6 4 15.3 133
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-8 Making Love Making Love   [v 4] 2640/9 6 15.5 922
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2140/10 3 13.3 46
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Pumpkin Pumpkin   [s 4] 2140/1 6 18.4 116
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-5 Alexandra Alexandra   [s 5] 2140/3 4 16.4 180
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Quantum Catch Quantum Catch   [v 5] 2160/5 0 19.0 85
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 3140/11 0 16.7 142
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-6 Jackson Hill Jackson Hill   [h 6] 2660/12 0 18.5 170
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-3 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 2140/2 2 14.5 29
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-6 Next Photo Diamant* Next Photo Diamant*   [v 6] 2160/14 6 15.5 517
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-5 Handy Sund Handy Sund   [s 4] 2160/11 0 18.1g 111
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-4 Simb Reeves Simb Reeves   [v 6] 2160/11 6 16.4 315
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-9 Golden Speed Golden Speed   [v 3] 2140/6 0 19.4g 39
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-8 Claire Claire   [s 3] 2140/10 0 18.3 321
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 2140/5 3 13.7 58
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-9 Spot Bi Spot Bi   [v 4] 2140/8 5 17.5 171
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-5 Littlemissunshine Littlemissunshine   [s 4] 2140/3 3 16.1 80
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-3 Turbo Walker Turbo Walker   [v 3] 2140/5 0 g 116
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-8 Cast Bolt Cast Bolt   [v 5] 1609/12 0 15.4 154
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-4 Magnifik Gelj Magnifik Gelj   [v 10] 2100/7 4 14.7 454
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Amigos Magi Amigos Magi   [v 5] 2140/5 0 g 299
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2160/10 2 14.7 142
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Caballero Caballero   [v 4] 2140/5 0 17.6 196
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-10 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 1640/2 3 15.9 48
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-8 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 1640/8 4 13.2 259
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 1640/6 5 12.3 153
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-6 Beatbox Beatbox   [v 4] 2140/2 0 g 148
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 3] 2160/15 1 16.0 62
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-8 Homare Sawa Homare Sawa   [s 4] 2100/2 0 19
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-5 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 3] 2140/5 5 18.9 112
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-3 Pericle Bi Pericle Bi   [v 6] 2100/3 4 14.8 49
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-9 Super Macchina Super Macchina   [s 8] 2180/10 7 17.9 221
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-6 Super Qisen Super Qisen   [v 6] 2140/7 2 16.9 45
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-5 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 3] 2140/1 0 19.2 153
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-3 Burro Xing Burro Xing   [s 5] 2140/2 0 22.4g 66
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-1 Turbo Walker Turbo Walker   [v 3] 2140/6 2 20.4 137
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Royal Fighter Royal Fighter   [h 7] 2160/8 1 14.3 12
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 8] 2160/10 0 18.8 434
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 4] 2160/15 0 g 459
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Kristina Sånna Kristina Sånna   [s 3] 2160/8 4 18.8 62
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Claire Claire   [s 3] 2140/1 2 17.7 142
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-2 Arnie Ken Arnie Ken   [v 6] 2140/7 6 15.6 391
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-12 Lajos Euro Lajos Euro   [v 3] 2140/9 7 19.3 449
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-7 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 2140/1 0 13.6 78
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-12 Metis Metis   [s 3] 2140/6 4 17.2 162
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-7 Food Money Food Money   [v 7] 1640/7 1 12.9 65
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-3 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 5] 1640/12 0 g 165
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-5 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2140/8 0 14.9 63
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-1 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2160/8 4 16.4 84
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-11 Vår Julius Vår Julius   [v 4] 2160/3 0 19.3 26
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-8 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 4] 2140/10 0 g 248
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-7 Taipan Diablo Taipan Diablo   [v 7] 2160/12 0 g 222
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-4 Sanna Hall Sanna Hall   [s 6] 2140/2 8 16.3 549
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-2 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/6 6 18.7 363
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-11 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 1640/8 0 13.0 208
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-4 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 6] 2640/8 4 15.8 355
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-10 Beatbox Beatbox   [v 4] 2640/4 0 20.2g 63
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-1 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 6] 2140/5 0 14.1 496
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-3 Chatman Chatman   [v 9] 2140/2 0 14.3 106
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-2 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 8] 1640/8 2 13.0 189
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-9 Pericle Bi Pericle Bi   [v 6] 2140/2 0 16.2g 183
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-7 Quantum Catch Quantum Catch   [v 5] 2140/2 4 18.1 52
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-3 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 2140/6 1 13.9 431
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Iller Tooma Iller Tooma   [h 3] 2140/6 0 g 319
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Forrest Fayline Forrest Fayline   [v 5] 1640/4 2 15.4 15
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Blueberry Volo Blueberry Volo   [s 4] 2140/1 1 18.5 43
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 True Victory True Victory   [s 6] 2140/8 0 g 160
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-2 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 1640/6 0 14.3 42
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-10 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 6] 1640/6 6 13.1 471
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 2140/8 0 15.4 480
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-8 Food Money Food Money   [v 7] 1140/2 1 20
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-3 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 4] 2640/8 5 15.2 319
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Marion Lini Marion Lini   [s 4] 2160/14 4 15.3 351
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Melvin Z. Melvin Z.   [v 9] 2140/10 0 14.5 473
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 3] 1640/4 0 g 130
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-3 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 7] 1640/7 7 13.1 45
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Claire Claire   [s 3] 2140/9 5 17.6 148
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-10 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 5] 2640/6 7 18.0 388
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 5] 2160/8 2 15.7 69
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-7 Xray Brick Xray Brick   [v 6] 1640/12 0 13.6 899
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2140/1 5 16.1 149
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-2 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 4] 2140/7 6 17.3 786
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-1 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 6] 2160/4 1 15.8 43
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-10 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 6] 2140/6 6 12.8 163
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 5] 2140/13 0 14.3 229
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-7 Bison Spiro Bison Spiro   [h 4] 2140/7 0 14.3 254
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-5 Quantum Catch Quantum Catch   [v 5] 2140/6 4 17.7g 85
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Exceed'em Exceed'em   [v 5] 1640/6 4 13.2 71
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Juliano Crown Juliano Crown   [v 7] 2640/3 0 20.1 430
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 3] 2140/8 0 18.3 185
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-1 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 1640/6 4 14.6 26
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-6 In Line Tooma In Line Tooma   [h 3] 2140/1 0 g 729
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-5 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 1640/3 5 12.6 30
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-9 Food Money Food Money   [v 7] 2140/5 3 13.6 81
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-8 Cast Bolt Cast Bolt   [v 5] 1640/7 str
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-7 Livacious Lindy Livacious Lindy   [s 6] 1640/7 0 12.0 160
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-11 Homare Sawa Homare Sawa   [s 4] 2140/5 0 17.6g 265
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2160/4 0 g 165
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Spyglass Hill Spyglass Hill   [v 4] 1640/2 3 13.4 134
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-5 Pellegrino Dulc Pellegrino Dulc   [v 4] 2140/7 0 18.6 827
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Imakeyourheartgo Imakeyourheartgo   [v 4] 2160/13 0 20.0g 316
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-3 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 4] 1640/9 2 14.0 64
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-2 Ufo Jet Ufo Jet   [h 2] 1660/10 0 18.4g 71
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-1 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 3] 2140/1 4 18.4 111
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-11 Niveau Niveau   [v 6] 2160/14 4 15.6 473
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 3] 2160/13 4 17.4g 70
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-9 Trot Kronos Trot Kronos   [h 3] 2140/8 0 15.8g 238
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-7 Miss Edel Miss Edel   [s 7] 2160/12 0 17.0g 787
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-6 Baxna Westwood Baxna Westwood   [s 3] 2140/10 6 15.7 713
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-4 Photoshop Photoshop   [v 8] 1640/7 5 13.4 323
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-11 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 5] 2140/2 5 13.6 126
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-9 Idol Tooma Idol Tooma   [h 3] 2640/10 0 14.9 947
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-1 Flirting Girl Flirting Girl   [s 4] 1640/1 4 12.0 232
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Digital Circle Digital Circle   [v 4] 2140/7 0 13.5 101
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 3] 2140/9 0 g 698
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Dalhem Express Dalhem Express   [h 5] 1640/11 0 g 244
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-5 Goal Tooma Goal Tooma   [v 5] 1640/12 3 15.1 89
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-4 True Victory True Victory   [s 6] 2160/10 0 g 60
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Nobile Edel Nobile Edel   [v 6] 2660/11 2 15.8 48
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-2 Jarl Sherona Jarl Sherona   [v 11] 1640/5 2 14.3 177
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 9] 1640/10 D 7 16.5 492
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/6 B 0 14.4g 40
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Final Oak Final Oak   [h 6] 2140/10 B 0 17.4 496
2016-12-30 2016-12-30 Romme-10 Quand Venez Vous Quand Venez Vous   [s 7] 2140/10 B 6 17.9 99
2016-12-30 2016-12-30 Romme-9 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2660/11 A 0 21.7 354
2016-12-30 2016-12-30 Romme-7 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/2 B 6 21.5 101
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-11 Lajos Arn Lajos Arn   [v 8] 2160/9 D str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Imakeyourheartgo Imakeyourheartgo   [v 5] 2140/5 A str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/7 D str
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-12 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/8 D 0 16.8 720
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 3200/10 A 6 15.8 188
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-3 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/11 C 6 16.1 159
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-10 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2100/1 C 4 14.9 68
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2100/11 C 4 15.2 244
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-10 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 9] 2140/10 D 0 16.4 1181
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Metis Metis   [s 4] 2140/12 C 0 16.6 283
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 La Marke La Marke   [s 3] 2140/10 D 8 17.9 573
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-3 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 4] 2140/8 D 5 18.4g 110
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-8 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1660/13 A 7 16.6 148
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/5 B 3 17.1 66
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-2 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2160/9 B 6 16.8 253
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 4] 2140/2 D 2 18.6 109
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 3] 2140/1 D 3 18.5 194
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-6 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2640/7 D 0 21.0 670
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-4 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 9] 2140/6 D 0 17.6 515
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-10 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 2140/9 D 0 14.5 659
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2160/12 D 6 15.1 1684
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-2 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2140/7 C 3 14.1 79
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 2] 2140/4 B 4 19.3 163
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 7] 1640/4 D 0 13.7g 306
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/2 D 6 18.1 303
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/8 C 6 14.6 273
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/2 D 0 20.5g 198
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-5 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/5 C 3 15.0 205
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 1640/9 C 5 12.6 432
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2140/7 D 2 14.7 260
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 3180/11 A 4 15.5 383
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-8 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/6 C 2 15.6 69
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-3 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2140/1 D 6 17.0 280
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 Metis Metis   [s 4] 2140/9 D 1 17.0 138
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Food Money Food Money   [v 8] 2140/6 D 7 13.4 396
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-9 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/3 D 0 15.2 115
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-5 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2160/12 D 0 15.1 792
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-2 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/10 D 0 16.4 784
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-7 Tia Maria Lascaux Tia Maria Lascaux   [s 8] 2100/10 D 6 15.4 673
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 2] 2140/5 D 0 22.1g 129
2016-11-24 2016-11-24 Romme-6 Melvan Photo Melvan Photo   [s 6] 2140/4 B 0 18.3 120
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Platina Platina   [s 4] 2140/5 D 2 16.2 177
2016-11-24 2016-11-24 Romme-2 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 4] 2140/10 B 4 15.3 156
2016-11-24 2016-11-24 Romme-1 Razumi Razumi   [s 3] 2140/1 B str
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-8 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/8 C 5 15.7 329
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-6 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 5] 2640/12 D 0 g 1001
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Leonora Christina Leonora Christina   [s 3] 2140/4 C 0 182
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 4] 2140/3 C 7 18.7 128
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 3] 2140/7 D 7 18.9 79
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2140/12 D 0 17.8g 94
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Haj Tooma Haj Tooma   [h 5] 2140/3 D 0 g 250
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Divas Revansch Divas Revansch   [v 6] 2140/7 C 5 15.1 171
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 1640/7 D 0 16.2 238
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2160/13 A 3 16.3 165
2016-11-18 2016-11-18 Romme-9 Radagast Radagast   [h 3] 2140/9 B 4 16.4 77
2016-11-18 2016-11-18 Romme-8 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/9 C str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Global Newsletter Global Newsletter   [v 8] 2140/7 B 4 14.9 34
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Mr Usain Bolt Mr Usain Bolt   [v 4] 2140/3 D 0 g 105
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-9 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 4] 2140/6 C 4 18.0 292
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-7 Yankee Boy Yankee Boy   [h 2] 2140/1 B 3 19.3 24
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-6 Luckyfly Athena Luckyfly Athena   [s 6] 2140/9 D 0 20.9 494
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Pilagårdens Nicke Pilagårdens Nicke   [v 9] 2140/8 D 0 17.1 247
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-9 Hot Point Hot Point   [v 5] 2640/4 C 3 16.4 34
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Cobbys Moonwalker Cobbys Moonwalker   [v 4] 2160/13 A 3 16.7 30
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Final Oak Final Oak   [h 6] 1640/10 C 6 13.1 596
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-6 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/2 B 4 14.5 254
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-5 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 2] 1640/6 C 6 16.5 431
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Metis Metis   [s 4] 2140/10 D 3 16.4 230
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/5 D 6 16.3 416
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Man Winner Man Winner   [v 7] 1640/9 C 0 15.0 149
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Rouquine Rouquine   [s 6] 2160/12 C 0 18.4 531
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 1640/4 D 0 20.4g 75
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2640/13 C 0 19.9 273
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-8 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/12 B 1 17.6 146
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-4 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/6 B 0 15.6 44
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-6 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/6 C 6 19.0 297
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Picasso Doc Picasso Doc   [v 5] 2160/12 B 7 19.0 175
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-9 Trader Mon Trader Mon   [v 8] 2140/4 D 0 21.2 604
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-4 Tia Maria Lascaux Tia Maria Lascaux   [s 8] 2100/10 D 0 16.1 1024
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-1 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2100/6 B 0 16.8 57
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 6] 3140/7 B 6 16.9 68
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-5 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/10 D 6 16.1 357
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Global Trader Global Trader   [v 3] 2140/9 D 8 19.4 83
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Modesto Modesto   [v 3] 2140/4 D 0 23.7g 187
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-8 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 2140/1 B 3 14.2 96
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/11 C str
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-4 Åhlunda Survivor Åhlunda Survivor   [v 7] 1640/2 D 0 15.6 119
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-2 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/2 C 5 41
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-1 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/9 A 2 16.3g 75
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-7 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/12 C 5 14.3 393
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-6 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/6 C 0 14.6 482
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Food Money Food Money   [v 8] 2140/5 D 6 13.7 350
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/6 C 2 14.3 85
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-7 Benji Dana Benji Dana   [v 5] 2640/5 D 0 16.6 289
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 Armani Hornline Armani Hornline   [v 7] 2140/12 D 0 16.9 471
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-2 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2140/11 B 1 14.5 100
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 King Jordan King Jordan   [v 6] 2140/1 D 0 g 85
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-6 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/11 B 3 16.3 270
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-1 Yankee Boy Yankee Boy   [h 2] 1640/4 C 2 16.1 37
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 6] 2160/9 A 2 16.2 45
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Poobong Poobong   [h 8] 2140/7 C 0 17.8g 291
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-9 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/8 C 5 14.9 210
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2160/9 A 4 15.2 179
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-2 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 3] 2140/7 D 8 18.5 254
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/5 B 5 17.8 142
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/6 B 2 13.8 26
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-8 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/8 D 0 15.2 282
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-1 Kingkong Tooma Kingkong Tooma   [h 2] 2140/8 D 6 18.5 163
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-10 Endurance Endurance   [v 4] 2140/9 B str
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-4 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 2140/3 C str
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-2 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/4 D 0 20.0 407
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-10 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/8 B 3 17.1 233
2016-10-22 2016-10-22 Romme-7 Food Money Food Money   [v 8] 1640/11 C 0 12.0 235
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Global Timeless Global Timeless   [s 3] 2160/10 D 5 17.4 172
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/12 B 6 16.2 181
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-4 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 1640/10 B 3 12.8 165
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-11 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2140/5 B 1 14.5g 29
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-10 American Accent American Accent   [v 6] 2140/2 B 7 16.7 146
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Wipe Out Wipe Out   [v 8] 1640/9 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2140/15 B 5 16.9 275
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/7 C 3 16.7 170
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/3 D 3 13.4 385
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-10 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 1640/4 D 4 13.3 81
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/10 D 0 13.6 997
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/3 D 6 13.5 381
2016-10-15 2016-10-15 Åby-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/3 D 0 13.3 743
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/6 D 5 12.3 54
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-4 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 7] 2640/5 B 0 g 38
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Rozita J.E.L. Rozita J.E.L.   [s 8] 1640/6 D 0 14.9 486
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Misirlou Misirlou   [s 3] 2160/15 A 0 g 56
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/3 B 0 15.1 29
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-5 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 2] 2140/2 D 0 17.9 196
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-3 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 5] 2140/6 D str
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-11 Nitro T.B. Nitro T.B.   [s 8] 2160/7 D str
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-8 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/5 C 4 14.2 175
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-3 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 3160/9 B 0 17.0 270
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-9 Spot Bi Spot Bi   [v 5] 2640/10 B 3 15.3 59
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/11 B 6 13.6 47
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-3 Radagast Radagast   [h 3] 2140/4 A 3 16.4 45
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-6 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/9 B 2 15.4 83
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2640/1 D 0 15.1 89
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-4 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/2 C 3 13.8 668
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-11 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/7 C 4 14.8 310
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-6 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/9 D 4 11.5 311
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/1 D 2 14.8 351
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-4 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 1640/12 B str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-12 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/2 D 3 15.3 56
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-7 Food Money Food Money   [v 8] 2140/9 C 3 12.5 84
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Källe Truck Källe Truck   [v 7] 2160/5 B 0 18.1 61
2016-09-30 2016-09-30 Romme-6 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/2 D 5 14.3g 25
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-5 Lady Victory Lady Victory   [s 8] 2140/12 D 0 16.7 1000
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-3 Crown Lady Crown Lady   [s 6] 1660/5 D 0 16.2 331
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-7 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/1 C 0 20.9g 106
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-4 Global Tuxedo Global Tuxedo   [h 3] 2140/11 C 0 18.2 205
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/12 D 5 16.9 242
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Spyglass Hill Spyglass Hill   [v 5] 2140/3 C 0 16.1 541
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 J.C.Bobka J.C.Bobka   [v 5] 1640/11 D 6 14.3 204
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/10 B 3 13.3 51
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 1640/6 B 2 12.9 46
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2160/13 D 0 14.4 1735
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-3 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/2 D 0 14.5 405
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2140/1 B str
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 2140/4 D str
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 1640/3 B str
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2140/3 D 6 13.3 314
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 4] 2160/11 B 0 18.0g 152
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-8 Monas Invercote Monas Invercote   [s 7] 1609/12 C 0 12.7 553
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 King Jordan King Jordan   [v 6] 2140/1 D 4 15.1 59
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Monas Ragazza Monas Ragazza   [s 8] 2100/3 C 4 14.3 162
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-5 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/1 C 4 14.6 37
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Coolman Legwork Coolman Legwork   [h 3] 2140/7 D 5 19.0 233
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-11 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2160/8 B 4 16.0 246
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 1640/4 B 2 13.8 48
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-9 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/12 D 6 15.1 323
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-8 Scarpia Scarpia   [v 5] 2140/3 D 6 14.3 179
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/11 D str
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-8 Razumi Razumi   [s 3] 2140/3 D 5 17.0 128
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-6 Gloria Band Gloria Band   [s 4] 2140/15 A 4 15.2 59
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 6] 2140/1 D 6 14.9 441
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-10 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 1640/2 D 0 13.2 119
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-3 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/5 B 1 17.8 89
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-9 Man Winner Man Winner   [v 7] 1640/9 B 6 12.4g 144
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/7 A 1 13.3 25
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-9 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/2 B 6 14.4 132
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-9 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/6 D 0 g 364
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 El Sueco El Sueco   [v 11] 1640/12 D 0 11.5 1409
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-5 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 1640/12 D 0 12.3 765
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-2 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/6 D 5 15.0 38
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-11 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 5] 2140/9 C 4 14.0 173
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 1609/9 B 2 14.1 132
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-7 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2160/12 A 0 16.4 81
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Imakeyourheartgo Imakeyourheartgo   [v 5] 2140/1 D 4 17.3 231
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-10 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2640/8 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-6 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/7 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-1 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/3 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-10 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2640/8 A 6 15.0 101
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-6 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/7 D str
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-1 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/3 B 2 17.0 74
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/12 B 4 15.0 128
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-2 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/6 D 4 17.6 117
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/9 C 5 10.8 137
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-9 Augusta Augusta   [s 6] 2140/8 B 6 14.6 76
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-8 Food Money Food Money   [v 8] 2140/2 C 1 12.2 43
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2160/12 B 6 16.1g 453
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-11 Källe Truck Källe Truck   [v 7] 2160/13 C 0 17.3 406
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-10 Sharp Intentions Sharp Intentions   [v 5] 2160/12 A 7 16.3 160
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-7 Dashing Kimberley Dashing Kimberley   [s 4] 2160/13 A 7 15.6 110
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-6 Monas Invercote Monas Invercote   [s 7] 2140/2 D 3 13.5 146
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-2 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 2] 1640/5 B 2 17.7 33
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-10 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/10 C 5 13.5 178
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 2140/12 C str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-8 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/11 D 0 21.0g 198
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-6 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2140/7 D 8 16.9 421
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/11 A 2 15.0 16
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2160/9 D 3 16.2 484
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2140/9 D 6 14.5 449
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2140/4 D 4 14.2 260
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Pierre Pierre   [h 4] 1640/7 C 0 12.6 18
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-9 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/4 C 0 16.3 394
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-6 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/4 D 4 14.8 620
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-5 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/8 D 0 g 349
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 2100/7 B 0 12.0 37
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-3 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 1609/9 A 1 11.7 44
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2100/7 B 4 15.7 187
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/10 C 4 14.2 134
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-8 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 1609/1 C 0 g 263
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-7 Il Mio Dea Il Mio Dea   [s 4] 2100/2 C 5 15.8 297
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Future Love Future Love   [v 8] 2180/15 B 7 15.1 448
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-4 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 3140/1 C 4 16.1 414
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Misirlou Misirlou   [s 3] 2100/4 B 5 18.0 180
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 1640/6 A 0 15.3g 32
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/8 B 5 17.4 137
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Stella Gold Stella Gold   [s 4] 1640/9 C 4 16.0 153
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2160/9 A 0 13.6 132
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-3 Kiss Me Tooma Kiss Me Tooma   [s 2] 1640/2 D 2 16.1 230
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-8 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2640/4 D 5 15.5 287
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-7 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/11 D 0 16.4 858
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-4 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/4 D 5 13.2 61
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-3 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/4 A 2 14.2 17
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 Valeur Valeur   [v 7] 2140/4 C 5 14.2 15
2016-08-13 2016-08-13 Åby-9 Food Money Food Money   [v 8] 1640/1 D 0 11.6 146
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Taffy Taffy   [h 4] 2140/1 D 6 14.8g 800
2016-08-13 2016-08-13 Åby-5 Food Money Food Money   [v 8] 1640/8 D 0 10.9 437
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-9 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/12 A 4 15.0 19
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-6 H.R.On Line H.R.On Line   [v 8] 2140/3 D 0 15.0 639
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Caballero Caballero   [v 5] 2660/8 C 6 15.9g 136
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-3 Global Tuxedo Global Tuxedo   [h 3] 2140/8 D 3 18.4 115
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 3] 2140/1 D 0 20.2 58
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-9 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2160/11 D 0 13.4 808
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-4 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/5 C 2 13.1 118
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-3 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 1640/1 C 6 12.0 143
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/8 B 3 13.6 204
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-7 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/8 B str
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/6 B 0 14.3 19
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2160/13 A 4 16.4 275
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-9 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/1 C 0 15.8 101
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-10 Food Money Food Money   [v 8] 2140/7 B 2 14.5 76
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-9 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/8 C 0 g 147
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 2140/5 D 0 14.3 323
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-6 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/8 D 0 g 226
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-5 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2660/7 C 0 14.7 463
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-4 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/12 C 3 16.6 86
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-3 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/3 B 0 16.1 116
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2160/15 B 8 17.0g 349
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-8 Cobbys Moonwalker Cobbys Moonwalker   [v 4] 2140/1 D 2 15.2 173
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-7 Final Oak Final Oak   [h 6] 1140/2 B 2 43
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-4 Augusta Augusta   [s 6] 1640/4 C 1 13.2 20
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/2 D str
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-1 Gin T.Elegance Gin T.Elegance   [v 7] 2180/8 D 3 16.7 55
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 Amazing Pearl Amazing Pearl   [s 4] 2140/1 B 0 g 89
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/7 D str
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-6 Tia Maria Lascaux Tia Maria Lascaux   [s 8] 2140/9 C 4 16.1 165
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Cavallina Gull Cavallina Gull   [s 4] 2140/4 D 4 17.3 234
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-3 Fuzz Fuzz   [v 7] 2140/1 D 6 14.3 75
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-9 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/4 B 0 16.5g 43
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-2 Global Newsletter Global Newsletter   [v 8] 2140/7 C 2 13.9 29
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-10 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2140/5 C 0 13.4 640
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/1 C 3 12.6 170
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-9 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/5 A 2 13.4 34
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-6 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/2 C 2 14.4 114
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-5 Pierre Pierre   [h 4] 1640/9 A 0 12.4 27
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-4 Food Money Food Money   [v 8] 1640/2 B 1 10.5 24
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-1 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/6 C 5 18.7 130
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 2140/1 C 2 13.8 158
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-5 Mellby Entre Mellby Entre   [v 3] 2140/3 C 5 16.1 81
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-4 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/1 B 1 13.4 22
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-2 Symphonic Melody Symphonic Melody   [s 5] 2160/15 D 0 16.3 546
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/12 C str
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-6 Richbymistake Richbymistake   [v 6] 2140/7 D 0 19.1 317
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-4 Douglas Sisu Douglas Sisu   [h 3] 2140/2 D 0 g 129
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-1 Snorpenbass Snorpenbass   [h 4] 2140/6 D 6 35.9 77
2016-07-17 2016-07-17 St Mikkeli-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1609/5 C 0 71
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-12 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 2160/12 A 7 16.1 74
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/5 C str
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-8 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2100/5 A 1 13.4 24
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 3180/13 A 2 14.8 81
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Friona Sweet Friona Sweet   [s 5] 2140/7 D 0 g 112
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-1 Toujours Vif Toujours Vif   [v 6] 2160/14 B str
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-5 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/4 D 0 22.9g 441
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-4 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 5] 2140/10 C 0 g 291
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-3 Raclette Raclette   [s 3] 2140/6 D 0 18.6 539
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-8 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 1640/5 C 5 14.5 33
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/3 B 1 15.1 29
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-1 Lady Shenaya Lady Shenaya   [s 4] 2160/10 C str
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-6 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/12 D 0 12.9 761
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-11 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2140/3 D 0 18.0 547
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-5 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 3] 1640/7 C 4 13.4 361
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/3 D 3 17.2 249
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-8 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/4 B 5 14.6 49
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-2 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2140/9 D 0 16.4 536
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-8 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/5 D 5 13.1 294
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-2 Endurance Endurance   [v 4] 2660/15 C 0 g 648
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-6 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/3 C 0 23.6g 110
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-5 H.R.On Line H.R.On Line   [v 8] 2140/15 D 0 15.3 726
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-1 Drake Am Drake Am   [h 3] 2140/8 D 6 18.7 92
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-7 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 3] 2140/7 C 0 26.8g 82
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-6 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2160/10 C 5 14.0 152
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-3 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2160/7 D 7 16.4 744
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-9 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/6 D 4 11.8 406
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-3 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2140/11 A 3 13.9 56
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 2160/7 A 3 16.1 42
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 M.T.Importantguy M.T.Importantguy   [v 6] 1640/3 C 3 13.8 63
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-11 Pierre Pierre   [h 4] 1640/12 C 5 11.9 100
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/10 A 6 10.5 59
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2660/8 A 2 14.0 53
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 1640/7 B 5 13.8 30
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-6 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/5 D 4 13.6 647
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-3 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/1 D 4 18.5 143
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-10 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2660/4 C 3 15.0 221
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-7 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/3 C 6 15.5g 93
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-1 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/7 D 0 18.2 298
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-2 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 1640/12 D 0 g 242
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-7 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/11 C 2 13.7 191
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-12 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 1640/10 B 3 12.4 55
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-8 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/10 C 2 14.8 53
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-2 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2140/3 C 3 12.9 69
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-3 Food Money Food Money   [v 8] 1609/9 A 0 11.3g 37
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 2140/6 C 0 12.6 91
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1609/9 C 0 11.8 318
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-5 Lass Neo Lass Neo   [v 7] 2140/10 D 1 14.7 237
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-3 Platina Platina   [s 4] 2140/12 C 3 16.0 233
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Olympia Gold Olympia Gold   [s 5] 1609/8 C 3 12.8 46
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Anders Goodland Anders Goodland   [v 5] 1640/4 D 0 16.1 215
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Schizo Schizo   [s 5] 2160/9 C 0 g 567
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Misirlou Misirlou   [s 3] 2140/3 D 0 18.1 228
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [h 4] 2140/1 C 6 14.4 86
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-4 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/3 C 0 g 112
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-3 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/2 D 0 g 233
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-10 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 3] 2140/8 C 4 16.1 576
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 2140/9 C 2 14.8 155
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-10 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/5 D 3 13.2 339
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 3] 2140/4 C 4 14.6 620
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-6 Artemis Artemis   [s 6] 2140/1 C 4 12.9 310
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-5 Arnie Ken Arnie Ken   [v 7] 2660/7 D 5 15.0 590
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-4 Temple of Dreams Temple of Dreams   [h 4] 2140/10 B 3 13.1 579
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-3 Peasgood Peasgood   [s 6] 2140/3 C 0 g 219
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-9 Gambler Zon Gambler Zon   [v 5] 1640/1 B 3 14.3 21
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-6 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 2140/1 D str
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-4 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 6] 2660/5 A 4 15.9 91
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-2 Essence Ås Essence Ås   [s 5] 1640/7 B 1 12.9 41
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Global Respons Global Respons   [v 5] 2140/4 D 4 13.5 25
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-8 Super Qisen Super Qisen   [v 7] 2140/4 D 0 15.9 285
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-5 Lajos Fawör Lajos Fawör   [h 3] 2140/3 C 2 16.4 215
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Turbo Walker Turbo Walker   [v 4] 2140/2 D 0 20.8g 268
2016-06-03 2016-06-03 Romme-9 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/2 B 0 g 90
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 Nobile Edel Nobile Edel   [v 7] 2160/14 C 8 15.4 641
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2100/9 C 0 20.5g 197
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-3 Lacoeur Lacoeur   [s 4] 2140/6 D 7 16.9 63
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-2 King Jordan King Jordan   [v 6] 2100/8 D 0 15.6 361
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-1 Baharat Baharat   [s 5] 2100/5 A 3 14.0 41
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 3160/11 C 7 15.3 217
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-7 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 3] 2140/5 D 0 15.7 306
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-4 Pierre Pierre   [h 4] 1640/5 A 1 11.4 13
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-10 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1609/1 D 3 9.7 50
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-3 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 140/6 B 0 g 24
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Gaia Sund Gaia Sund   [s 6] 2160/14 A 4 12.8 399
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-9 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/6 C 6 20.6g 250
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-6 Caballero Caballero   [v 5] 3140/2 D 6 16.7g 946
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-2 In Line Tooma In Line Tooma   [h 4] 1640/2 D 6 13.0 750
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/4 D 5 14.0 139
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Enge Turbo Enge Turbo   [v 5] 1609/8 D 5 15.5 360
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/5 B 0 15.9 78
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-4 Future Love Future Love   [v 8] 2100/9 D 2 14.5 375
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-11 Food Money Food Money   [v 8] 1609/9 B 5 10.0 134
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 9] 1640/1 D 6 11.0 159
2016-05-19 2016-05-19 Åby-10 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 5] 2140/1 B 3 17.2 54
2016-05-19 2016-05-19 Åby-9 Pierre Pierre   [h 4] 1640/5 C 1 11.2 45
2016-05-19 2016-05-19 Åby-4 Julius Cord Julius Cord   [v 8] 2160/13 B 5 15.2 252
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Royal Fighter Royal Fighter   [h 8] 1640/11 C 1 10.1 20
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-3 Endurance Endurance   [v 4] 2160/13 A 4 15.3 56
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 2140/3 D 0 g 138
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-6 Scarpia Scarpia   [v 5] 2140/6 C 6 15.0 55
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-4 Brokad Brodda Brokad Brodda   [s 4] 2640/5 B 0 16.3 77
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-2 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/4 B 2 16.1 58
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Estell Hackstable Estell Hackstable   [s 4] 2140/5 C 0 20.3 272
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-3 Douglas Sisu Douglas Sisu   [h 3] 2140/4 D 0 17.7 179
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-2 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/2 D 6 16.5 197
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 Brothers In Am Brothers In Am   [v 5] 2140/5 C 3 15.0 74
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Sir Scharstein Sir Scharstein   [v 7] 2640/4 C 0 18.7 98
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Symphonic Lennox Symphonic Lennox   [h 4] 1640/4 D 0 16.2g 195
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-8 Global Thunder Global Thunder   [v 3] 2140/6 B 7 17.2 79
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 5] 2140/2 B 2 16.6 26
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 4] 2160/9 C 5 16.2 49
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-1 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2160/5 D 2 13.8 226
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Wake up America Wake up America   [v 4] 2140/9 B 1 14.0 141
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-9 Food Money Food Money   [v 8] 1640/7 B 4 11.2 63
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-5 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 4] 2140/3 B 6 17.3 242
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-4 Raijin Face Raijin Face   [h 3] 2140/3 D 0 15.5 65
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-4 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 1640/7 B 0 12.8 43
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-1 Pierre Pierre   [h 4] 2140/8 A 5 14.9 39
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-9 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/1 B 0 13.7 21
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-5 Lajos Fawör Lajos Fawör   [h 3] 2140/3 D 8 18.8g 225
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-3 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 2140/4 D 4 14.7 138
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-2 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/1 D 5 16.0 196
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-8 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 3] 2140/6 B 2 19.2 49
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-4 Caballero