V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-8 Inside the Dream Inside the Dream   [s 6] 2160/7 C

Nyheter för travkusk


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larsso..


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larssons stora stjärna och den enda segern i år hämtas från The Onions lopp i april. Efter att ha gått starkt från kön i Färjestad, tröttnade den femfaldige miljonären senast på Axevalla. Något som sannolikt berodde på att det varma vädret satte sina spår.
– Jag tycker inte han var på topp den dagen faktiskt. Visst, det var lite körning från början, men det var väldigt varmt den dagen och det hade varit varmt i transporten för hästen och jag tror han blev lite överhettad helt enkelt. Han blev trött på ett sätt som han inte brukar bli, men jag tror vi kan sätta ett streck över det loppet. Det har sett bra ut efteråt och vi hittar inga fel. Jobben han gått efteråt säger att formen är där den ska vara. Det är inget som oroar mig.

Nu är det läge för ledningen
Senast startade hästen från spåret längst ut bakom vingen, gångerna före var förutsättningarna bakspår. När Gulddivisionen, också Ego Boys Minne, körs på lördag är läget betydligt roligare för Milliondollarryhme. Tränaren själv är avstängd, därför får Erik Adielsson för första gången stifta bekantskap bakom den mörke eleganten.
– Nu har vi fått ett bra läge och han har funkat bra med sitt norska huvudlag på sistone, han håller sig lugnare med det och det gör att det känns mycket intressant inför den här starten. Han är startsnabb, det vet vi och han drar iväg ganska rejält av sig själv. Erik Adielsson får vara med från start och det känns väl som det är läge för att köra för ledningen. Det gäller bara att han håller sig lugn och det tror jag han kan göra med det norska huvudlaget.

Vad finns det för planer i framtiden, kan det bli Frankrike igen i vinter?
– Vi tar väl några lopp här hemma, det är inget som är bestämt, men vi stänger inga dörrar för att det kan bli Frankrike i vinter. Han trivdes bra där nere förra vintern i alla fall.

Axel Wind har hittat toppformen
Fredrik B Larsson har ytterligare en häst med sig till Rättvik. Italienaren Axel Wind har hunnit med tre starter i Solvallatränarens regi och verkar nu ha hittat toppformen. Femåringen gick en stark avslutning bakom segerstaplaren Zion Font på Axevalla senast.
– Axel Wind har startat från dåliga lägen och gjort det bra. Senast gick han väldigt fint sista 700 meterna och det känns som att hästen utvecklas för varje start. Nu borde han vara i riktigt bra form. Vi fick ett bra läge och han känns startsnabb, det vet jag att han var nere i Italien också, skulle han komma till ledningen här så ska det nog vara en viss chans. Jag gillar den här hästen och jag tycker att han håller klass för V75. Till den här starten blir det jänkarvagn och så blir det även barfota fram vilket är klart positivt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen..


Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen på totalt 196 fullträffar per den 1 augusti.
Mats E Djuse är ensam på andraplats således, och han puttade därmed ner Örjan Kihlström till tredjeplatsen.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 196-169-122
2. Mats E Djuse, Hagmyren, 130-97-107
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 128-97-62
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 121-101-85
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-97-62
6. Jorma Kontio, Solvalla, 103-81-72
7. Carl Johan Jepson, Färjestad, 100-90-106
8. Björn Goop, Färjestad, 95-92-78
9. Stefan Persson, Halmstad, 82-90-85
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-49-44
11. Erik Adielsson, Solvalla, 73-56-51
12. Robert Bergh, Åby, 70-52-34
13. Claes Sjöström, Solvalla, 68-67-54
14. Jörgen Westholm, Romme, 58-49-32
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 56-34-38
Siffror till och med 1 augusti

Kanal 75


Det började snöpligt.Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debute..


Det började snöpligt.
Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debuterade för sin nya tränare Fredrik Fransson på Bergsåker i april.
Bland motståndarna fanns emellertid Månlykke A.M. Hästen som under Gunnar Melanders beskydd utvecklats till Sveriges bästa kallblod och nu för första gången fick ta sig an den norske fantomen.
Det blev seger för uppstickaren då Månlykke sänkte sin väldige konkurrent den tunga vägen.
Men sedan dess har allting gått spikrakt för Fransson och Herakles.
En formidabel uppvisning i Elitkampen på Solvalla visade att kungen var lika bra som någonsin tidigare och sedan har segertåget fortsatt i storlopp i Finland, Norge och Sverige över sommaren.
– Det har varit helt magiskt. Hästen har sprungit under 1.20 i fyra starter i rad, det finns inget kallblod som gjort det genom tiderna, berättar Fransson som fick uppgiften att träna Odd Herakles i egenskap av hingsthållare.
– Det är ju det som varit hans riktiga jobb hos oss, tävlingarna har egentligen varit sekundära. Och han har skött sig perfekt, fått full bok med 70 svenska och en del norska ston. Det är en fantastisk individ som det är underbart att få jobba med.

”Smög lite med det”
Från början var planen att ”det sekundära” skulle sluta efter Bollnästravets Elitsprint och att Odd Herakles skulle sedan skulle fullgöra sina plikter i avelsboxen innan han reste tillbaka till sina ägare i Norge.
Men det blev en start till. I Östersund på onsdag i samband med derbyfinalerna.
Att Månlykke A.M. skulle gå ut i loppet var ingen hemlighet, att Odd Herakles dök upp startlistan var nog däremot en överraskning för många.
– Ja, vi smög lite med det. Men jag tyckte det kunde vara roligt att göra en start till. Att vi får möta Månlykke igen gör det bara extra kul.

Är du revanschlysten?
– Det kan jag inte säga, men det är klart att jag vill vinna loppet. Och jag vet att min häst är mycket bättre nu än då de möttes i april. Då tävlade Odd Herakles med skor och jag sa redan då att han är en och en halv sekund bättre barfota. Han sprang 1.21,6, på onsdag tror jag att han kan springa under 1.20 om loppet skulle bli kört perfekt för vår del. Men jag har den största respekt för motståndarna, inte bara Månlykke utan även de andra.

Avgörande plikter på förmiddagen
Men faktum är att man förutom skorycket måste väga in ännu en variabel i ekvationen den här gången. Odd Herakles kommer nämligen inte att ladda upp inför loppet på sitt sedvanliga vis.
Innan transporten går mot Östersund måste han nämligen sköta sitt ordinarie jobb, på bocken.
– Det blir första gången han går på bocken samma dag som han tävlar. Det beror inte på någon planering från min sida utan att han alltid går på bocken måndag, onsdag och fredag. Det är därför han står hos mig och inget vi kan ändra på bara för att det är tävling. Nu råkar loppet gå samma dag och då får det blir så.

Vad innebär det för en hingst när det kommer till prestationen på tävlingsbanan?
– Det kan innebära väldigt mycket. Att gå på bocken är en stor påfrestning, fysiskt men framförallt psykiskt. Hingstarna reagerar väldigt olika. En del tar väldigt mycket energi för hela upplevelsen och blir stressade. Andra, som Odd Herakles, är väldigt lugna och sansade genom hela proceduren. Jag har startat hästar som haft det här upplägget och varit direkt slöa i loppet, medan andra tänt till och gjort riktiga topplopp.

Hur tror du att Odd Herakles reagerar?
– Det vet man aldrig. Men han har definitivt det psyke som krävs för att ta det på rätt sätt. Jag har andra hingstar här som jag inte aldrig skulle göra det här upplägget med, men med Herakles känner jag mig trygg.

Finns chansen/risken att han är 20 meter bättre eller sämre än normalt?
– Ja, eller det kan variera på mer än så. Det kan ha stor inverkan på prestationen. Men det lär vi inte märka förrän i loppet.

Kan man inte se i värmningen om det ”slagit åt rätt håll”?
– Jag tror inte det. Han är ingen värmningsvinnare, i alla fall inte i låga farter. Men Solberg (Tom Erik) brukar gilla att köra till en bit i värmningen så då kanske man kan titta. När Mats E Djuse värmde hästen i Finland sprang han 1.12/200 meter, går det lika fort på onsdag ser jag det som ett gott tecken.

Ändrar du något annat, förutom uppladdningen?
– Nej, hästen kommer att få samma träningsupplägg som vi har haft inför de senaste starterna och tävla med samma utrustning.

Bjuder på två derbyvinnare
Duellen mellan rasens två främsta är emellertid inte huvudnumret under onsdagskvällen på Östersund. Det är finalerna i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet där kung och drottning skall krönas bland fyraåringarna.
Som erkänd kallblodskännare från Fredrik Fransson ikläda sig rollen som tipsexpert och spå vinnarna.
– Då säger jag 3 Tangen Bork (V86-5) och 2 Hopp Karoline (V86-3).
Förstaprisen i de båda huvudloppen är 700 000 respektive 450 000 kronor.
Vinnaren av Sven O Perssons Minne (V86-7) får nöja sig med 150 000 kronor.
För Odd Herakles skulle det innebära att han passerar 10 miljoner svenska kronor insprunget och tar plats i en ytterst exklusiv klubb i kallblodshistorien.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hip..


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hippodrome de Wallonie då han visade upp sig för sina belgiska fans i Mons. Den franske kejsaren, som var megafavorit, hade heller inga som helst problem att försvara sin titel i Grand Prix de Wallonie. En seger värd cirka 600 000 kronor.
I loppet, som fick avgöras med linjestart på grund av banans beskaffenhet, kunde Face Time Bourbon inte försvara sitt innerspår, men Éric Raffin hittade snabbt ut och efter en repa i tredjespår kunde favoriten komma ned till ledningen efter ett varv travat. Därmed var loppet avgjort. Face Time Bourbon lättade undan med flera längder över upploppet medan körande Raffin vinkade till publiken.
Segern togs på 1.13,1 över 2300 meter. Den för Åby Stora Pris klare Ce Bello Romain knep på behörigt avstånd silvermedaljen, medan norska stoet Rebella Matters inkom som trea.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-6 Il Divo Il Divo   [v 10] 1640/1 0 15.8 2583
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-5 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2160/13 7 19.4 143
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Home Malou Home Malou   [s 8] 2140/1 0 g 313
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-2 Sandalen Sandalen   [v 14] 1680/10 0 32.5 810
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-1 Super Lux Super Lux   [v 5] 1640/7 0 15.3 225
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-2 Quatro Langdel Quatro Langdel   [v 7] 2140/4 5 18.8 541
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-7 Fantasy Tooma Fantasy Tooma   [s 6] 2140/1 0 15.5 1137
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-6 Nefertiti Face Nefertiti Face   [s 5] 2140/3 0 17.0 1586
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-3 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 7] 2140/1 0 32.8 1154
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-1 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 4] 2140/3 4 19.7 136
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-6 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 7] 2160/3 7 18.5g 72
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-8 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 1660/7 D str
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-8 Json Savage Json Savage   [v 7] 2640/4 D 8 18.2 599
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 2160/8 B 4 18.5 139
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 9] 2140/11 D 8 16.7 566
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-9 Christian Palema Christian Palema   [v 5] 2140/5 A 6 18.4 35
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-4 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 9] 2140/1 D 7 17.2 713
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Nimros Nimros   [v 9] 1640/7 D 0 g 452
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-9 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 9] 1640/8 D 0 19.7 1093
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-10 Home Malou Home Malou   [s 9] 2140/1 D 0 18.3 190
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-2 Lyn Fax'n Lyn Fax'n   [v 9] 1660/6 D str
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-7 Fiveseventy Boko Fiveseventy Boko   [h 4] 2140/8 A 7 17.5 59
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-4 Sunday Morning Sunday Morning   [h 8] 1640/5 C 3 15.9 361
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-4 Naggen Naggen   [v 8] 2140/3 D 0 g 682
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-3 Home Malou Home Malou   [s 9] 2140/1 D 0 g 243
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-7 Nimros Nimros   [v 9] 1646/11 D 0 17.4 237
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-9 Nasdaq O.K. Nasdaq O.K.   [v 9] 2160/4 C 0 112
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-7 Billy the Kid Zenz Billy the Kid Zenz   [v 7] 1646/4 C 0 g 308
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-4 Fantasy Tooma Fantasy Tooma   [s 7] 2140/2 D str
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-9 Nimros Nimros   [v 9] 1640/3 D 6 16.7 459
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-10 Nefertiti Face Nefertiti Face   [s 6] 2660/8 D 6 18.5 173
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-8 Fantasy Tooma Fantasy Tooma   [s 7] 2140/6 C 7 21.5 119
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Nimros Nimros   [v 9] 2140/2 C 0 20.7 160
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-4 Christian Palema Christian Palema   [v 5] 2140/3 D 1 17.4 604
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-6 Catosi Catosi   [s 9] 2148/4 D 0 35.9g 574
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-4 Lindsey Vonn Lindsey Vonn   [s 6] 2140/12 D 0 g 459
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-6 Smita Undan Smita Undan   [s 8] 2160/5 C 6 34.2g 93
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-1 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 5] 2140/5 D 0 18.1g 385
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-1 Nimros Nimros   [v 9] 2140/1 C 1 19.6 50
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-6 Fantasy Tooma Fantasy Tooma   [s 7] 2650/2 C 6 23.5 178
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-2 Nimros Nimros   [v 9] 1640/6 D 6 17.0 576
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-4 Lassabo Palema Lassabo Palema   [v 8] 2140/5 C 0 g 267
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-9 Perry Frontline Perry Frontline   [v 8] 2160/4 B 3 18.6g 82
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-4 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 5] 2140/2 B 0 22.9 280
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-8 Lyn Fax'n Lyn Fax'n   [v 9] 1660/8 D 0 g 1550
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-7 Magpie Magpie   [s 6] 2140/1 D 0 24.3 282
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Fantasy Tooma Fantasy Tooma   [s 7] 2140/1 C 8 21.1g 221
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-2 Fantasy Tooma Fantasy Tooma   [s 7] 1640/2 B 5 18.1g 328
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/5 D 0 18.4g 156
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-1 Niveau de Vie Niveau de Vie   [h 9] 2140/2 D 0 22.2 385
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-5 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 10] 2160/5 C 2 29.1 153
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Senorita Edel Senorita Edel   [s 6] 1660/5 B 0 g 21
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-4 Klack Vickan Klack Vickan   [s 7] 2160/6 C 2 33.5 381
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Senorita Edel Senorita Edel   [s 6] 1660/10 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 6] 1660/5 D str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-1 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 5] 2140/1 D 2 18.0 137
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-1 Above All Ås Above All Ås   [v 7] 2140/9 A 0 21.6g 123
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-4 Senorita Edel Senorita Edel   [s 6] 2140/5 D 3 16.1 54
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 1640/6 C 6 17.8 157
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 10] 2180/6 C str
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-4 Senorita Edel Senorita Edel   [s 6] 1640/4 D 1 15.9 82
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-9 Nefertiti Face Nefertiti Face   [s 7] 2140/9 D 6 18.5 311
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-8 Senorita Edel Senorita Edel   [s 6] 2140/1 D 1 18.9 41
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-1 Rambling Jack Rambling Jack   [v 7] 1640/6 D 5 15.1 889
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-2 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 5] 2140/1 D 4 18.1 314
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-7 Christian Palema Christian Palema   [v 6] 2140/4 C 2 16.9 102
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-1 Action Stations Action Stations   [v 9] 1640/7 C 3 15.4 144
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-7 Nimros Nimros   [v 10] 1660/9 D 6 17.8 482
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-9 Action Stations Action Stations   [v 9] 1660/5 B 2 14.7 81
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-4 Digital Display Digital Display   [v 7] 2140/12 D 0 g 478
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Xanthis Action Xanthis Action   [s 5] 2140/5 D str
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 Rambling Jack Rambling Jack   [v 7] 1660/6 D 3 17.1 289
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-4 Xanthis Action Xanthis Action   [s 5] 2140/2 D 0 23.7 280
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-2 Nimros Nimros   [v 10] 1660/11 D 0 g 433
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-7 Tellmeabout Larry Tellmeabout Larry   [v 7] 2140/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 Nimros Nimros   [v 10] 1660/2 D 0 21.6g 318
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Rambling Jack Rambling Jack   [v 7] 2160/10 C 3 18.7 278
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Nimros Nimros   [v 10] 2160/6 D 7 19.9 929
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-3 Action Stations Action Stations   [v 9] 1660/7 B 2 15.5 307
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-7 Active Life Active Life   [s 7] 1640/2 B 6 17.3 237
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-7 Sundbo Rubin Sundbo Rubin   [s 7] 1680/7 C 6 33.5g 282
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-4 Nefertiti Face Nefertiti Face   [s 7] 2160/15 C str
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-1 Matilde de Soccoa Matilde de Soccoa   [s 10] 1640/5 D 6 18.6g 884
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-9 Nefertiti Face Nefertiti Face   [s 7] 2140/1 C 8 18.2 105
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Matilde de Soccoa Matilde de Soccoa   [s 10] 2140/2 D 6 19.9 411
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Active Life Active Life   [s 7] 1660/11 D 0 17.5 731
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Christian Palema Christian Palema   [v 7] 1660/12 D 5 17.3 273
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-2 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 5] 2140/3 D str
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-5 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2660/5 C 0 18.0 420
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-4 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2140/3 D 0 g 400
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Christian Palema Christian Palema   [v 7] 2140/1 D 0 17.9 1255
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-5 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2140/3 D 5 18.1 455
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 O.P.'s Futurum O.P.'s Futurum   [v 6] 1640/1 D 7 19.0 141
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-7 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2140/1 C 1 18.7 93
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-5 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 5] 1640/5 D 5 19.3 669
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 2140/4 D 6 20.3g 341
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-7 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2140/1 B 4 20.1 21
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-10 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2640/2 D 2 18.0 699
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-1 Toronto Love Toronto Love   [v 11] 2140/9 C 0
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-4 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 5] 2180/14 A 0 17.5 376
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2640/5 D 0 18.2 1937
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-5 Scaramouche Scaramouche   [v 6] 2140/4 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-1 Dante Band Dante Band   [v 9] 1640/1 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Faks Nils Faks Nils   [v 10] 2180/7 B 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Euforia Euforia   [s 7] 1660/2 C 0 28.3 198
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-4 Antti Sisu Antti Sisu   [v 7] 1660/9 C 0 g 109
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-2 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2140/2 D 6 20.6 513
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-6 Bläs Linus Bläs Linus   [v 10] 1680/7 D 3 30.4 22
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-1 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2140/1 D 4 19.4 487
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-4 Rambling Jack Rambling Jack   [v 8] 2140/2 D 0 20.9 522
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-5 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 2140/5 A 0 17.9 209
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-4 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 2160/5 C 6 29.9 392
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-1 Bombay Bombay   [v 8] 2160/3 D 0 19.4 1147
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 11] 2140/5 D 7 18.0 700
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Rambling Jack Rambling Jack   [v 8] 1640/3 D 7 16.2 508
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 2160/7 C 7 30.6 648
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-5 Rambling Jack Rambling Jack   [v 8] 1680/2 C 5 18.2 126
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 8] 2140/5 C 6 19.3 1508
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 1660/10 B 0 20.1 773
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-8 Klack Vickan Klack Vickan   [s 8] 1640/2 D 7 32.1g 341
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2160/14 D 0 g 3207
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-2 Bombay Bombay   [v 8] 2160/2 D 0 18.9 2436
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-1 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 11] 1640/2 C 0 14.6 925
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-6 Tyri Balder Tyri Balder   [v 8] 2140/1 D 0 g 697
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-6 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2140/2 D 0 g 51
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 2180/7 B 4 29.7 152
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-1 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 2140/4 D 0 900
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-3 Action Stations Action Stations   [v 10] 2160/11 C 2 17.8 427
2018-04-28 2018-04-28 Romme-8 New Flame New Flame   [s 5] 2140/3 B str
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-2 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2160/12 D 3 18.5 155
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-1 Eeyore Bear Eeyore Bear   [v 11] 2140/6 C 4 16.2 657
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-2 Action Stations Action Stations   [v 10] 2160/3 C 2 17.5 314
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-7 Sundbo Rubin Sundbo Rubin   [s 8] 1680/9 B 6 35.2 312
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-8 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2140/5 D str
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2140/3 D 0 g 81
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-3 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 1640/5 C 6 17.3 422
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-6 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2140/1 D 3 348
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-1 Senorita Edel Senorita Edel   [s 7] 2140/1 C 0 17.9g 317
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-1 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 6] 2140/2 D 0 g 154
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-3 Random Shot Random Shot   [v 9] 2160/2 D 6 19.1 1015
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2160/15 D str
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-7 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2140/11 B 6 16.5 1988
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-3 Global Millionaire Global Millionaire   [v 12] 1640/6 D 7 17.5 839
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-7 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2140/8 C 0 19.2 376
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-8 New Flame New Flame   [s 6] 2160/7 B 8 20.8g 255
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-7 Carlos Texi Carlos Texi   [s 6] 2640/1 C 0 g 476
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-8 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 1640/8 C 0 16.3 1121
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-11 Staro Jackson Staro Jackson   [v 7] 2140/8 B 0 17.0 432
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2140/11 C 4 16.9 305
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 2660/14 B 0 30.3 3935
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-3 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2660/11 D 0 17.4 1155
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Carlos Texi Carlos Texi   [s 6] 2160/15 C str
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-2 Rambling Jack Rambling Jack   [v 9] 2180/8 D 7 17.7 576
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 1640/10 C 8 15.7 306
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-9 Duffman Duffman   [v 10] 2140/10 D 5 14.3 983
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-2 Rambling Jack Rambling Jack   [v 9] 2140/2 C 6 19.2 1208
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2160/12 C 2 17.8 374
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2160/13 D 2 16.0 883
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-11 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 2140/1 D 0 29.0 327
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-3 Staro Jackson Staro Jackson   [v 7] 2140/8 C 0 17.0 696
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 6] 2140/6 D 0 21.2 927
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-4 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 1640/9 B 3 29.2 40
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2160/6 C 6 18.4 249
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-2 Random Shot Random Shot   [v 9] 2160/7 C 6 16.5 226
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-2 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 2160/7 B 1 28.1 55
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-10 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 1640/11 D 5 25.5 349
2019-08-01 2019-08-01 Visby-2 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2120/7 D 6 17.8 152
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 6] 2140/9 A 0 17.2 548
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-2 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 1660/3 C 5 18.1 33
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-4 Fleur Magique Fleur Magique   [v 5] 2140/2 D 0 22.1g 271
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 5] 2140/11 C 7 21.4 393
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-2 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 2660/8 A 0 50
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-1 Random Shot Random Shot   [v 9] 2160/7 D 5 16.7 268
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-5 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 2140/8 D 0 15.1 1521
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-5 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2140/14 C 8 17.0 640
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-8 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 1640/4 C 4 26.6 27
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 2160/5 B 1 28.9 31
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-9 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2140/1 C 1 16.8 128
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-4 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 1680/4 C 6 16.9 496
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-9 Christian Palema Christian Palema   [v 8] 2160/11 D str
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 1640/6 C 0 17.6 272
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-8 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2140/2 D 0 16.7 2006
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-1 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 2140/5 A 3 29.6g 75
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-8 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2140/6 C 0 33.0 510
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-3 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 3140/1 D 0 19.9 918
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Kolbergs Lillefot Kolbergs Lillefot   [v 12] 2180/10 A 0 881
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-4 Christian Palema Christian Palema   [v 8] 2140/5 D 0 g 671
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-6 Skaane Jo Skaane Jo   [v 10] 2180/11 C 6 29.8 482
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-5 Golden Delicious Golden Delicious   [v 7] 2140/7 D 0 g 818
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 2140/1 B 3 30.2 53
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Euforia Euforia   [s 8] 2140/12 D 0 29.9 851
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2140/7 B 5 17.7 193
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 2160/5 B 1 29.1 132
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-8 Golden Delicious Golden Delicious   [v 7] 2160/6 B 0 g 79
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-5 Global Millionaire Global Millionaire   [v 12] 2140/6 D 0 16.3 474
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-4 Christian Palema Christian Palema   [v 8] 1640/7 D 6 17.0 448
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-9 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/4 C 4 16.8 135
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 7] 1640/2 B 0 g 223
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-3 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2640/6 C 0 17.1g 890
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-4 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 1640/1 C 0 28.4 650
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-2 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2660/9 B 6 17.4 313
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 2140/2 D 3 28.4 1352
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Vertigo Knekten Vertigo Knekten   [v 7] 2160/5 B 0 32.2 139
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-3 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2160/10 A 4 21.2 210
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-2 Vermillon Vermillon   [v 10] 2180/13 D 0 7048
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 6] 1660/10 A 0 g 82
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Klack Vickan Klack Vickan   [s 9] 1660/10 B 8 34.8 734
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2660/11 A 3 17.4 1485
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-5 Cash'em Online Cash'em Online   [s 9] 2140/4 C 6 17.6 98
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Christian Palema Christian Palema   [v 8] 1640/1 D 0 g 838
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-2 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 7] 2640/3 D 5 19.1 1316
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-3 Christian Palema Christian Palema   [v 8] 2140/1 D 0 g 1068
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-1 Get a Winner Get a Winner   [v 7] 2160/7 C 0 19.8g 718
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-3 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 8] 2680/11 B 0 18.5 630
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-6 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 6] 2140/2 B str
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-1 Christian Palema Christian Palema   [v 8] 2140/4 D 6 17.9 604
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-2 Son of a Hill Son of a Hill   [v 4] 2140/1 D 0 21.7g 239
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-5 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 6] 2140/2 B 1 17.7 209
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-1 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 1640/4 D 5 14.7 364
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-5 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2160/15 C 8 17.7 1431
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-11 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 2660/12 D 7 17.6 874
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-6 Royalstraightflush Royalstraightflush   [h 3] 1640/4 D 0 g 748
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-7 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 2660/9 B 7 20.0 612
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Obelix Rex Obelix Rex   [v 7] 2160/9 B 4 29.4 421
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-6 May Lady Lear May Lady Lear   [s 5] 2140/8 D 0 18.3g 501
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-7 Gurra Knight Gurra Knight   [v 8] 2140/5 D 7 16.8 304
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-2 Royalstraightflush Royalstraightflush   [h 3] 2140/4 D 6 19.4 1166
2020-10-31 2020-10-31 Romme-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 13] 2160/6 C str
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-6 Gurra Knight Gurra Knight   [v 8] 2140/6 D 6 17.7 1586
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-2 Sort Gull Sort Gull   [v 9] 2640/4 D 0 g 109
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-8 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 1640/10 D 0 17.3 767
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-2 Stardust Melody Stardust Melody   [s 7] 2140/1 C 0 18.9g 576
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-3 Aramis Race Aramis Race   [v 8] 2160/9 C 0 g 645
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-1 Royalstraightflush Royalstraightflush   [h 3] 2140/8 D 5 18.6 683
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-6 Sort Gull Sort Gull   [v 9] 2160/6 C 2 28.1 51
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-1 Royalstraightflush Royalstraightflush   [h 3] 2140/8 D 8 18.8 149
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-3 Sort Gull Sort Gull   [v 9] 2140/11 D 0 28.6g 958
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Skytrain Skytrain   [v 6] 2160/12 C 0 19.4 1037
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Obelix Rex Obelix Rex   [v 7] 2140/8 D 0 30.8g 327
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-4 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 5] 2140/6 D 0 19.5 392
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-5 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 1660/6 C 4 17.0 133
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/3 C 5 19.7g 138
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-6 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 2140/12 A 0 17.9 81
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Omero d'Asolo Omero d'Asolo   [v 12] 2640/12 D 0 16.3 1601
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-7 Billy Boy Brizard Billy Boy Brizard   [v 7] 2140/10 C 0 g 1072
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-8 Royalstraightflush Royalstraightflush   [h 3] 2140/12 D str
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-4 Sort Gull Sort Gull   [v 9] 2140/3 D 4 27.6 527
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 7] 2140/2 D 4 15.6 997
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Earp Boko Earp Boko   [v 9] 2140/14 D 0 18.9 838
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-5 Royalstraightflush Royalstraightflush   [h 3] 2160/7 C 6 19.7 265
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-8 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/1 C 0 20.8 269
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Obelix Rex Obelix Rex   [v 7] 2180/11 B 8 31.2g 290
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-3 Hot Tonai Hot Tonai   [s 6] 2140/5 B 0 18.6 164
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-8 Sundbo Dumbo Sundbo Dumbo   [v 6] 2140/9 C 4 20.2 114
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-6 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 2160/10 C 0 29.0 843
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-4 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 2140/10 B 7 16.6 204
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-8 Clerk Gothia Clerk Gothia   [v 10] 2140/9 D 0 g 1796
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-9 Sorm Järven Sorm Järven   [v 11] 1640/1 D 0 g 101
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-1 Sundbo Dumbo Sundbo Dumbo   [v 6] 2140/3 D 0 18.4g 330
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-1 Golden Delicious Golden Delicious   [v 8] 2140/9 C str
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-3 Obelix Rex Obelix Rex   [v 7] 2140/1 D str
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-2 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 5] 2160/5 B 8 16.8 128
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-1 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 1660/12 B 2 28.1 258
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-6 Green Bax Green Bax   [v 9] 2160/5 C 3 17.6 69
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-2 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2140/8 D 6 16.4 814
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-6 May Lady Lear May Lady Lear   [s 5] 1640/9 D 0 g 1295
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-7 Green Bax Green Bax   [v 9] 2660/7 D 0 16.9 1860
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-2 Royalstraightflush Royalstraightflush   [h 3] 2140/4 C str
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-2 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 2140/4 C 3 18.6 87
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-4 Sundbo Dumbo Sundbo Dumbo   [v 6] 2140/5 C 4 18.6 56
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-7 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 2140/3 C 4 30.7 185
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-6 Royalstraightflush Royalstraightflush   [h 3] 2140/7 C 3 22.8 112
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-1 Green Bax Green Bax   [v 9] 1640/7 D 7 15.3 1094
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-6 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 2140/4 C 6 29.8 207
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-5 May Lady Lear May Lady Lear   [s 5] 2640/2 D 0 18.7 748
2020-07-16 2020-07-16 Visby-8 Enclave Enclave   [v 6] 2160/14 B 5 17.0 167
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 2140/2 D 8 32.7 788
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-8 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 3140/8 C 0 19.3 1223
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-4 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 5] 1640/2 C 0 19.2 619
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-9 Obelix Rex Obelix Rex   [v 7] 2160/5 B 2 30.6 135
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-4 Green Bax Green Bax   [v 9] 1660/9 D 4 16.2 138
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-8 Commission Commission   [v 11] 1660/12 D 0 17.5 701
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-9 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 2160/6 D 0 21.8g 1103
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-5 Tyholt Odin Tyholt Odin   [v 6] 2180/13 D 0 37.0g 2962
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-6 Faks Nils Faks Nils   [v 12] 1660/6 B 0 g 416
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-1 Whynot Me Whynot Me   [v 5] 2140/7 D 0 16.4 795
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-7 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 1640/9 C 0 14.7 1667
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 Adrianunow Adrianunow   [v 5] 2640/9 D 0 g 1302
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-11 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 2140/1 D 5 27.5 1166
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-2 Baron Hornline Baron Hornline   [v 10] 2160/10 C str
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-6 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 3180/13 D 0 17.9 2242
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-9 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 10] 2140/9 C 0 515
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 2140/6 C 0 19.7 478
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-6 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 2140/6 D 0 30.6g 1657
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-8 Åhlunda Muscleman Åhlunda Muscleman   [v 9] 2160/3 C 6 16.9 924
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-8 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 7] 2140/2 D 2 16.8 639
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-10 Earp Boko Earp Boko   [v 9] 2180/12 C 0 16.9 570
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-4 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 7] 2140/4 C 3 17.6 92
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-5 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 2680/9 B 2 16.5 73
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-8 Sundbo Dumbo Sundbo Dumbo   [v 6] 2140/7 B 6 19.3 93
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-3 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 6] 2140/10 D 0 15.7 1155
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-1 Sundbo Dumbo Sundbo Dumbo   [v 6] 2160/9 D 0 25.6g 145
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-3 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 1660/12 B 4 29.3 489
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-5 Jonases Märtha Jonases Märtha   [s 4] 2140/10 D 6 34.1 551
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-6 Green Bax Green Bax   [v 9] 2160/12 D 4 15.7 917
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-8 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 1640/4 D 6 15.5 366
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 1640/5 D 0 15.0 379
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-3 Green Bax Green Bax   [v 9] 2140/10 D 0 g 681
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-7 Banker Up Banker Up   [v 6] 1640/8 D 0 20.7 775
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-8 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 2140/11 C 0 32.6g 253
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-3 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 7] 2640/2 C 0 20.8 679
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-6 Amazing Månalisa Amazing Månalisa   [s 6] 2160/5 C 0 g 102
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 8] 1660/5 D 0 17.3 599
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-4 Jeremias Jeremias   [v 11] 2640/1 D 5 18.9 261
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-6 Commission Commission   [v 11] 2140/5 D str
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Tyholt Odin Tyholt Odin   [v 6] 1660/11 B 0 g 762
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-9 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 2660/3 D 7 20.0 647
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 6] 1640/1 B 7 23.4g 76
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-4 Sundbo Dumbo Sundbo Dumbo   [v 6] 2140/5 D 7 17.8 135
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-7 Tyholt Odin Tyholt Odin   [v 6] 2660/2 D 0 g 546
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-4 Green Bax Green Bax   [v 9] 2140/3 D 0 17.2 766
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 Karlängs Faksa Karlängs Faksa   [s 8] 2160/8 C 0 34.0 872
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-2 Tyholt Odin Tyholt Odin   [v 6] 2160/6 D 8 32.4g 1132
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-6 Banker Up Banker Up   [v 6] 2160/10 D 0 19.2 714
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-3 Kake Kake   [v 8] 2140/1 D str
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 1640/6 C 0 19.0g 52
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 1640/2 D str
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-5 Dreamgirl Mearas Dreamgirl Mearas   [s 7] 2160/7 B 3 17.7 89
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-9 Tracks Tracks   [v 9] 2180/8 D 4 17.4 380
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 8] 2640/1 D 0 16.9 404
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-1 Tyholt Odin Tyholt Odin   [v 6] 2160/5 D 5 33.7g 654
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-3 Green Bax Green Bax   [v 9] 2160/12 D 7 17.5 659
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-4 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 2140/3 D 0 19.0 1302
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-1 Tyholt Odin Tyholt Odin   [v 6] 2160/5 C 3 35.9 181
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-4 Skorpion Skorpion   [v 6] 2160/5 B 0 30.3 109
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-10 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 2160/9 C 1 16.5 119
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 1640/1 C 0 g 156
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Jeremias Jeremias   [v 11] 2160/10 D 7 19.3g 426
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-3 Tyholt Odin Tyholt Odin   [v 6] 2160/10 C 0 34.2g 763
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-3 Green Bax Green Bax   [v 9] 2140/4 D 4 17.4 1010
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-5 Green Bax Green Bax   [v 9] 2140/10 D 0 18.2g 1253
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-1 Tyholt Odin Tyholt Odin   [v 6] 2160/6 B 2 35.2 451
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Staro Jackson Staro Jackson   [v 8] 2140/7 A 0 17.3 205
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-1 Green Bax Green Bax   [v 9] 2160/15 D 0 16.8 1121
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-4 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 8] 2640/5 C str
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-1 Tyholt Odin Tyholt Odin   [v 6] 2160/11 B 0 g 1019
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-5 Jeremias Jeremias   [v 11] 1660/7 A 4 18.3 375
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-1 Taketheaddiction Taketheaddiction   [v 8] 2140/5 C str
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-6 Duffman Duffman   [v 11] 2140/6 D 0 15.7 1023
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-2 Jeremias Jeremias   [v 11] 2160/6 B 5 21.4 905
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-3 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 2140/1 B 8 33.7 372
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-7 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 8] 2140/11 C 3 17.7 172
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 8] 2140/8 B 6 19.6g 155
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-4 Klack Vickan Klack Vickan   [s 10] 1660/6 A 0 31.9 345
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-4 Neverstop Cheri Neverstop Cheri   [v 8] 2660/6 B 2 19.2 236
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-4 Royalstraightflush Royalstraightflush   [v 4] 1660/5 D 5 17.5 548
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-8 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 9] 2660/8 C 0 18.8 880
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-1 Golden Delicious Golden Delicious   [v 9] 2100/5 B 0 20.8g 174
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-7 Son of a Hill Son of a Hill   [v 5] 2100/7 D 0 g 222
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-8 Obelix Rex Obelix Rex   [v 8] 2100/4 D 0 g 280
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-9 Take the Crown Take the Crown   [v 9] 1640/8 D 0 17.1 560
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-2 Tracks Tracks   [v 10] 1640/10 C 0 17.0 1852
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-6 Royalstraightflush Royalstraightflush   [v 4] 2140/3 D 0 g 2111
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-7 Staro Jackson Staro Jackson   [v 9] 2640/5 D 0 16.2 1212
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-7 Selected Face Selected Face   [v 7] 1660/14 A 0 155
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-9 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 7] 2140/12 D 8 14.7 1305
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-4 Obelix Rex Obelix Rex   [v 8] 1660/8 D 1 28.3 291
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-5 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 9] 2140/2 D 7 16.3 640
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-7 Lill Raketen Lill Raketen   [v 6] 2140/2 D 5 19.5 360
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-9 Inside the Dream Inside the Dream   [s 6] 2180/7 B 3 16.9 32
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-5 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 7] 1640/12 D 4 14.3 170
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-1 Royalstraightflush Royalstraightflush   [v 4] 2140/1 D 4 17.5 460
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-7 Take the Crown Take the Crown   [v 9] 1640/10 D 5 16.3 436
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-4 Obelix Rex Obelix Rex   [v 8] 2100/7 D 0 29.8 1084
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 10] 2100/4 D 6 19.9 578
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-7 Inside the Dream Inside the Dream   [s 6] 2120/7 B 0 20.2g 440
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-6 Minelli Minelli   [s 10] 2200/9 C str
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-2 Son of a Hill Son of a Hill   [v 5] 2120/9 B 6 23.3 174
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-9 Royalstraightflush Royalstraightflush   [v 4] 2100/6 C 4 20.6 81
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-2 Inside the Dream Inside the Dream   [s 6] 2160/7 C 7 18.0 337
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-4 Obelix Rex Obelix Rex   [v 8] 1660/13 B 0 31.7g 347
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-8 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 7] 1660/9 C 7 18.9g 19
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-1 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 9] 1660/8 C str
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-4 Royalstraightflush Royalstraightflush   [v 4] 1640/3 C 2 17.7 59
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-6 Staro Jackson Staro Jackson   [v 9] 2660/11 B 5 17.6 157
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-9 Son of a Hill Son of a Hill   [v 5] 2140/3 C 4 21.8 89
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-8 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 7] 1640/10 D 3 14.7 767
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-6 Clipper Chip Clipper Chip   [v 9] 2140/9 D 0 20.4g 713
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-10 Åsafaksen Åsafaksen   [v 8] 2160/10 C 8 32.6g 99
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-3 Jeremias Jeremias   [v 12] 2160/14 D 0 17.2 1621
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-3 Obelix Rex Obelix Rex   [v 8] 2140/2 D 5 29.8 1628
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-2 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 7] 2140/3 C 0 g 1276
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-5 Obelix Rex Obelix Rex   [v 8] 2160/12 C 6 29.6 873
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-6 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 7] 1640/10 D 5 15.0 707
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-8 Clipper Chip Clipper Chip   [v 9] 2140/3 C 5 18.7 405
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-1 Royalstraightflush Royalstraightflush   [v 4] 1640/2 D 4 17.0 257
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-4 Elias Avant Elias Avant   [v 9] 2660/10 D 4 16.8 247
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-5 Christian Palema Christian Palema   [v 10] 2140/6 D 6 21.0g 224
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 9] 2640/10 D 0 17.3 1783
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-2 Royalstraightflush Royalstraightflush   [v 4] 2160/3 D 4 18.2 908
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-9 Staro Jackson Staro Jackson   [v 9] 2660/15 C 7 16.4 1035
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-4 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 7] 2140/8 D 6 16.0 472
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-3 Edbest Edbest   [v 8] 2180/15 A 4 29.6 129
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-3 Obelix Rex Obelix Rex   [v 8] 2660/9 D 0 31.7g 1248
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-4 Carlos Texi Carlos Texi   [s 8] 2180/13 C 0 17.6 2662
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-6 Royalstraightflush Royalstraightflush   [v 4] 2160/8 C 4 18.5 1021
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-4 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 7] 2140/2 C 0 g 181
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-1 Royalstraightflush Royalstraightflush   [v 4] 2140/1 C 5 18.6 272
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-2 Obelix Rex Obelix Rex   [v 8] 2160/15 C 6 29.1 338
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-6 Staro Jackson Staro Jackson   [v 9] 2140/2 C 0 16.6 678
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-9 Jeremias Jeremias   [v 12] 2140/1 D 2 17.1 396
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 8] 2140/12 C 0 17.4g 2734
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-4 Lapp Love Lapp Love   [v 11] 2160/2 D 0 35.0 1194
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-10 Caviar Dame Ås Caviar Dame Ås   [s 6] 2160/5 D 5 18.1 734
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-5 Obelix Rex Obelix Rex   [v 8] 2140/2 C 4 32.7 206
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-7 Klack Vickan Klack Vickan   [s 11] 1640/2 D 0 g 888
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-8 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 7] 2140/5 B 0 17.9g 66
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-9 Jeremias Jeremias   [v 12] 2140/8 D 0 17.4 455
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-10 Staro Jackson Staro Jackson   [v 9] 2160/6 A 6 16.9 670
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-1 Staro Jackson Staro Jackson   [v 9] 2660/4 D 0 16.7 1505
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-2 Klack Vickan Klack Vickan   [s 11] 1660/7 D 0 31.1g 1091
2021-02-19 2021-02-19 Romme-4 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 11] 2160/5 D 0 1464
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-4 Crescent Crescent   [h 6] 2640/1 C 4 16.8 126
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-5 Klack Vickan Klack Vickan   [s 11] 2160/5 C 0 30.1 1442
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-3 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 11] 2160/4 D 5 17.3 1243
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-6 Carlos Texi Carlos Texi   [s 8] 2160/11 B 0 17.0 1361
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-6 Hakkestadhs Athena Hakkestadhs Athena   [s 6] 1640/3 D 6 17.1 64
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-1 Carlos Texi Carlos Texi   [s 8] 2140/4 C 0 18.8g 1265
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-12 Hidden Assets Hidden Assets   [v 6] 2660/13 A 0 18.5 248ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se