Örjan Kihlström V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Örjan Kihlström. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Örjan Kihlström har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 4] 2140/4 B
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Under the Table Under the Table   [s 4] 2140/5 D
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-3 Aspire Aspire   [s 5] 2140/4 C
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-4 Beam Me Up Scotty Beam Me Up Scotty   [s 3] 2140/5 C
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-6 Island Life Island Life   [v 6] 2140/3 B
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-7 King City King City   [h 6] 1640/2 C
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-8 Un Dernier Rire Un Dernier Rire   [h 4] 2140/6 B
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-9 Valley Brodde Valley Brodde   [v 4] 2140/2 B
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-10 Explosive River Explosive River   [v 5] 2140/3 C

Nyheter för travkusk Örjan Kihlström


Eskilstuna var skådeplatsen när On Track Piraten som treåring gav en hint om vad som komma skulle genom att vinna E3 Revanschen. Sex år s..


Eskilstuna var skådeplatsen när On Track Piraten som treåring gav en hint om vad som komma skulle genom att vinna E3 Revanschen. Sex år senare var han på lördagen tillbaka på den sörmländska banan. Nu som etablerad elithäst. Precis som vid senaste besöket blev det seger. Utan att behöva förta sig utklassade On Track Piraten konkurrenterna från ledningen.
- Han är en världsartist, en av de bästa hästar jag har kört, sa Johnny Takter.
Segern var On Track Piratens åttonde raka och för 23:gången fick han segerdefilera efter ett V75-lopp. Det för upp honom på tredje plats i varmblodens V75-maratontabell. Att han har tagit samtliga segrar i högsta klassen gör det än mer imponerande.
- Jag vet inte vad jag ska säga, det är fantastiskt! Han verkar trivas med livet…springer och klipper med öronen i guld…, sa tränaren Hans R Strömberg.
Rättvikstränaren berättade efter loppet att nästa uppgift för On Track Piraten kan bli gulddivisionen i Bollnäs om två veckor. Där kan han i så fall stöta på en annan fixstjärna i superhästen Nuncio.
- Vi har inte lyckats rå på honom än men de behöver ju mötas. Blir det inte i Bollnäs blir det i finalen 1 april. Det ska bli jättekul! sa Strömberg.

Bra besked av USA-resenären
Kulltoppen Pasithea Face gjorde en mycket bra årsdebut när hon för första gången ställdes mot äldre kamrater i stoeliten. Det krävdes förvisso målfoto för att kora henne till vinnare före smygkörde jätteskrällen Jumble Ås men på klasshästens vis kämpade hon sig först över linjen.
- Hon var slagen hela upploppet men segade sig tillbaka och vann på styrka. Det är inte ofta en märr kontrar på det sättet så det var för jäkla roligt, sa tränaren Lutfi Kolgjini om femåringen som i sommar ska emigrera till USA.
- Hon kommer att utvecklas enormt i år. Kapacitetsmässigt är hon det bästa sto jag har tränat.
Lutfi Kolgjini har låtit sonen Adrian ta över allt mer av kuskandet och själv hade han inte styrt in en V75-vinnare sedan augusti. När han nu var tillbaka i segertagen nöjda han sig inte med en fullträff. I klass II körde han talangfulle fyraåringen Rigel Face till säker triumf från spets.
- Hans kapacitet stiger för varje gång jag sitter bakom honom. I dag får han fem stjärnor av fem möjliga.

Kihlström hyllade tränaren
Rättvikamatören Gunnar Lassis har fått fantastiskt fin snurr på egna uppfödningen Qatrine Gel. Med Örjan Kihlström i vagnen avancerade hon tidigt fram utvändigt om ledaren i ett försök i diamantstoet och därifrån blev segern komfortabel.
- Hon kändes fin hela vägen och avgjord på ett riktigt fint sätt. Det är en fröjd att köra åt den här tränaren. Hästarna är inte bara väldigt fina fysiskt utan också i väldigt fin balans psykiskt, berömde Kihlström.
Fyraårige Man At Work lär låta höra om sig framöver. Med Magnus Jakobsson bakom sig vann han klass I från ledningen utan att behöva förta sig.
- Den här har jag gillat från början och han levererar. Han gick 1.11,2 sista 1 000 i dag och var inte helt tom på det, sa den mycket nöjde tränaren Ulf Stenströmer.

Skräll i Top 7-loppet
Det var en favoritbetonad V75-omgång men ett par skrällar blev det. Den första kom i bronsdivisionen, tillika Top 7-loppet, när Blue Star Champion tackade för en vilsam resa på innerspår genom att spurta ikapp och förbi ledande favoriten Cash A Cheque Em.
- Jag är nästan lite chockad över att han var så här bra. Jag trodde att han skulle behöver lite mer tid för att växa in i brons men han är nog bättre än vad jag tror, sa körande tränaren Svante Ericsson.
Den överraskande vinnaren gjorde att utdelningen för alla rätt på Top 7 rasslade upp i 436 407 kronor.
Dagens andra kalldusch för V75-spelarna kom i den avslutande silverdivisionen när Timo Nurmos-tränade Make It Quick levererade en sisuladdad finish.
- Det var en mycket trevlig bekantskap. Han stred tappert hela vägen, sa kusken Kenneth Haugstad.
På V75 delade sju rätt ut 15 458 kronor och för sex rätt fick man 129 kronor. Femrättspotten frös inne och därmed väntar jackpot när V75 kommande lördag avgörs i Kalmar. För den spelsugne kan man emellertid spela V75 redan på söndagen då en extra omgång körs i Gävle.

Ola Johansson, Kanal 75


I fjol kunde inte Bold Eagle stå emot Lionel i kraftprovet Prix de Paris. Lionel, som numera tränas av Daniel Redén, får precis som i fj..


I fjol kunde inte Bold Eagle stå emot Lionel i kraftprovet Prix de Paris. Lionel, som numera tränas av Daniel Redén, får precis som i fjol Örjan Kihlström i sulkyn i söndagens storlopp som avgörs över 4 150 meter på Vincennes i Paris.
I år har Bold Eagle imponerat via segrar i Prix d´Amerique och Prix de France och den franske superhästen är storfavorit till revansch i Prix de Paris. En seger skulle samtidigt innebära en fransk ”triple crown”. Senast en häst vann Prix d´Amerique, Prix de France och Prix de Paris samma år var 1976 då Bellino II dominerade i Paris.
Förstapriset i Prix de Paris är 1,75 miljoner kronor. Men för Bold Eagle handlar det sammanlagt om närmare 4,7 miljoner kronor eftersom han har chans på en triple crown-bonus.
Förutom Lionel finns ytterligare en svensktränad häst med i storloppet och det är Sauveur som körs av sin tränare Björn Goop. Sauveur som kommer med en färsk Vincennes-seger i ryggen.

Startlista
Prix de Paris
4 150 meter voltstart
1. Sauveur - Björn Goop
2. Ustie Haufor - Christian Bigeon
3. Briac Dark - David Thomain
4. Valco Jenilat - Eric Raffin
5. Best Of Jets - Tony Le Beller
6. Lionel - Örjan Kihlström (Daniel Redén)
7. Tornade du Digeon - Alexandre Abrivard
8. Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire
9. Bird Parker - Jean Philippe Monclin
10. Acim du Cap Vert - Franck Anne
11. Tiego d'Etang - Charles Julien Bigeon
12. Up And Quick - Mathieu Mottier
13. Bold Eagle - Franck Nivard
Förstapris: 1,75 miljoner kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Spelad till 13 för 10 var det många som räknade med att Propulsion skulle få sin välförtjänta seger på Vincennes i to..


Spelad till 13 för 10 var det många som räknade med att Propulsion skulle få sin välförtjänta seger på Vincennes i torsdagens Prix de Plateau de Gravelle med över en miljon kronor i totala prispengar.
Örjan Kihlström var också med bra från start från sitt innerspår, men kunde inte svara ledningen i den vildsinta körningen och sökte sig istället ut i position i andraspår in mot första sväng.
Det var i den vevan som man krokade ihop med Spaniens store travstjärna Trebol och de båda ekipagen satt fast i varandra under en kort bit. Propulsion klarade inte att reda ut situationen utan galopperade i samma veva som mellantiden för första 600 meterna på 1.06,6 kom upp på tavlan.
Storfavoriten diskvalificerades snabbt, men kördes runt som sista häst en liten bit bakom klungan och såg åter obrukad ut då han skar mållinjen.
Segern gick till Timone Ek och Jean Philippe Monclin.
Jerry Riordans Rod Stewart blev bäste svensk då han inkom som fyra efter ett rykande upplopp längst ut i banan.

Robin Johansson, Kanal 75


Ibland går historien igen. Svenske Smedsbo Faksen och norske Finnskog Fokus vann varsitt kallblodslopp i Paris 2016.Kretsen kring de båda hästa..


Ibland går historien igen.
Svenske Smedsbo Faksen och norske Finnskog Fokus vann varsitt kallblodslopp i Paris 2016.
Kretsen kring de båda hästarna blev uppenbarligen sporrade av framgången och valde att satsa på att åter kvalificera sig för världens sydligaste kallblodsmeeting.
Båda lyckades och när krutröken skingrats efter två drabbningar var resultatet exakt detsamma.
För om Finnskog Fokus övertygade i söndagens drabbning på Vincennes lilla bana så var Smedsbo Faksen överlägsen sina konkurrenter när man fick stångas i backarna på stora banan på torsdagen.
Björn Goop satt upp i sulkyn och tog enkelt ledningen från innerspår. Efter 1.20,8 första 600 meterna fick man dämpa farten innan Smedsbo Faksen stack undan med många längder in på upploppet.
Detta till stor glädje för de många delägarna i Travakademien på Bergsåker som skickade segerkusken i luften under segerfirandet.
Norske Wik Emil spurtade vasst som tvåa medan Finnskog Fokus knep tredjepriset.
För övriga svenskar gick det sämre.
Björs Frej slutade sexa för Örjan Kihlström medan Katla Kiro galopperade bort sig för Ove A Lindqvist.
Den fjärde svenska hästen B.W.Modde kom aldrig till start.
Segertiden för Smedsbo Faksen blev 1.23,9/2 100 meter autostart och belöningen cirka 85 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Expresstrav är ett koncept som utvecklats av ATG för V86-spelet de senaste åren.Men mer express än den här onsdagskvällen lä..


Expresstrav är ett koncept som utvecklats av ATG för V86-spelet de senaste åren.
Men mer express än den här onsdagskvällen lär man knappast få uppleva.
Minuten efter att bilen släppte fältet för V86-6 på Solvalla gick starten för V86-7 på Åbytravet.
Och eftersom det senare loppet kördes över kortare distans skilde det bara sekunder mellan målgångarna.
Vad spelarna tyckte om detta återstår att se, men klart är i alla fall det blev snabba kast för alla som lämnat in V86-system.
Vinnarna i sig var inte speciellt oväntade.
Svante Båths Global Un Poco må ha startat karriären i skymundan av sin obesegrade stall- och kullkamrat Coin Perdu, men visade nu att han också har ambitioner att tillhöra den absoluta kulltoppen.
En resa utvändigt om värste konkurrenten Hotshot Luca spelade mindre roll på det sviktande banunderlaget där innerspåret i slutsvängen helt sonika stängdes av i de två sista loppen på Solvalla.
- Det är inte världens tekniker det här, men han har ett hjärta och inställning av guld, kommenterade körande Erik Adielsson som även hade sin åsikt om konerna som ställts ut för att markera den provisoriska banmarkeringen.
- Det är klart att det går att hitta det negativa i det, att det borde upptäckts tidigare. Men jag skulle vilja fokusera på det positiva, våra vänner hästarna. Vi ställer ut signalröda koner som de aldrig har sett förut, och de bara springer förbi. De är tappra våra vänner.
Vad gäller samtidiga vinnaren Alvena Take It blev det en årsdebut med mersmak då hon blåste fältet i tredjespår sista 700.
- Det är nästintill ett toppsto. Jag hoppas att hon kan ta det sista steget också. Det är inte otänkbart, hon har inte gjort så många starter i sitt liv, sade Peter Untersteiner.

Amatördominans
Annars var det amatörernas afton på Åbytravet där Olof Thorson bjöd på kvällens överraskning.
Medan konkurrenterna körde sig stumma över tre varv i snålblåsten bidade han sin tid i djupaste kön bakom Liza With A Z.
Det var receptet för att speeda förbi alla inklusive tappre Albratros D.K.
- Det blev trångt in i första sväng, hade jag varit elak där hade jag gått ner. Men nu backade jag och det blev nog vinstdraget. Jag har alltid sagt att den här hästen borde gå bra över lång distans, men statistiken visade ju annat. Men jag har nog kört illa de gångerna, funderade veteranamatören som denna kväll visade bäst kyla av alla - kanske inte helt oväntat om man en gång i tiden varit i ledning i världens största pokerturnering i Las Vegas.
Nils Norelius från Åmål har ännu inte investerat i en så kallad jänkarvagn, men med ytterligare 60 000 kronor på kontot för Barkevious Mingo kanske det är dags.
Nu fick man låna en och hästen visade sig minst lika inspirerad som vid V75-vinsten näst senast. Avslutningen på 1.08,2 sista 500 torde vara årets snabbaste på en svensk travbana och räckte naturligtvis till överlägsen seger från ledningen.
- En enorm lycka, jag kan inte säga något mer, sade en tårögd tränare.
Tredje amatörvinnaren kom genom Ida Lundquists Elegant Ås som bjöds en hårddragande ledarrygg i Dogge Sting av Stefan Söderkvist och enkelt speedade förbi.

Snygg årsdebut för Unique Juni
På Solvalla blev det mer favoritbetonat.
Hans R Strömbergs E3-vinnare Unique Juni årsdebuterade snyggt med en knapp spurtvinst för Kaj Widell medan Örjan Kihlström satte dit Roger Walmanns Takeaway efter en liknande ryggresa.
Kvar återstod Peter G Normans nyförvärv Neutron Broline som visade sig bemästra det krävande innerspåret och fastställde V86-utdelningen till 73 709 kronor genom att spåra runt om för Ulf Ohlsson.

Robin Johansson, Kanal 75


Tvåa i Prix de Bretagne.Fyra i Prix d’Amerique.Sexa i Prix de France.Propulsion har inte haft marginalerna med sig under vintern i Paris, men kanske..


Tvåa i Prix de Bretagne.
Fyra i Prix d’Amerique.
Sexa i Prix de France.
Propulsion har inte haft marginalerna med sig under vintern i Paris, men kanske blir på torsdag som Daniel Redéns spurtkanon får chansen att visa sitt fulla register på Vincennes?
Hästen satt hermetiskt fastlåst i Prix de France för en frustrerad Örjan Kihlström och får nu ännu en chans med samma förutsättningar, 2 100 meter autostart.
Dessutom är motståndet ett par klasser mildare då loppet är stängt vid 750 000 euro och således saknar de riktiga världsstjärnorna med Bold Eagle i spetsen – som istället tävlar i styrkeprovet Prix de Paris på söndagen.
Bland torsdagens motståndare syns istället Jerry Riordans Prix d’Amerique-deltagare Treasure Kronos, som får Björn Goop i sulkyn, samt dennas stallkamrat Rod Stewart.

Smedsbo Faksen tar revansch?
Loppet körs klockan 13.47 och en dryg halvtimme tidigare har de nedresta kallbloden haft sin andra och avgörande kamp i Prix de Pays Nordiques.
Norske Finnskog Fokus tog hem det första loppet i söndags och frågan är om Smedsbo Faksen kan göra om bedriften från i fjol då han besegrade den norske Vincennes-specialisten i det andra mötet?
- Jag hoppas att vi kan göra det. Hästen fick en passande ryggresa i första loppet och innerspår känns perfekt. Även B.W.Modde fick ett bra läge och får tävla barfota bak nu så jag hoppas att även han ska vara lite vassare den här gången. Vi vill ha revansch, hälsar tränaren Jan-Olov Persson.
Förutom Goop och Kihlström finns ännu en svensk kusk i Ove A Lindqvist som sitter upp bakom Katla Kiro.

Startlista
Prix du Plateau de Gravelle
2 100 meter autostart

1. Propulsion - Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2. Indigious - Franck Nivard
3. Sugar Rey - Pietro Gubellini
4. Orione Degli Dei - Roberto Andreghetti
5. Beau Gamin - Eric Raffin
6. Athos des Elfes - Joel van Eeckhaute
7. Trebol - Gabriel Angel Pou Pou
8. Timone Ek - Jean Philippe Monclin
9. Ave Avis - Jean Michel Bazire
10.Tropic du Hetre - David Thomain
11.United Back - Alexandre Abrivard
12.Treasure Kronos - Björn Goop (Jerry Riordan)
13.The de Chine - Jean Loic Claude Dersoir
14.Rod Stewart - Franck Ouvrie (Jerry Riordan)
Förstapris: cirka 500 000 kronor

Startlista
Prix de Pays Nordiques
2 100 meter autostart

1. Smedsbo Faksen – Björn Goop (Jan-Olov Persson)
2. B.W.Modde - Jean Philippe Monclin (Jan-Olov Persson)
3. Finnskog Fokus – Gunnar Austevoll
4. Tojo Prinsen – Kristian Malmin
5. Björs Frej – Örjan Kihlström (Anneli Lagergren)
6. Pireus – Matthieu Abrivard
7. Wik Emil – Geir Flåten
8. Mino – Franck Nivard
9. Katla Kiro – Ove A Lindqvist (Jesper Bjurman)
10. Pikku Hyva – Jarmo Saarela
11. Herra Hanuri – Teemu Okkolin
12. Iinan Maestro – Harri Koivunen
Förstapris: cirka 85 000 kronor

 

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-12 Taste Taste   [s 3] 2160/10 C 0 283
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-11 Mellby Collector Mellby Collector   [v 6] 2140/2 C 6 13.1 41
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-10 Uppohoppa Uppohoppa   [h 4] 2140/5 B 2 13.8 78
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-8 Tournado Dream Tournado Dream   [v 4] 2140/12 B 3 14.3 40
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-7 Poochai Poochai   [h 7] 2640/2 D 3 14.5 351
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-6 Qatrine Gel Qatrine Gel   [s 7] 2140/14 A 1 14.9 46
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-5 Indoor Voices* Indoor Voices*   [s 6] 2140/6 B 6 13.6 28
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Diffarn Am Diffarn Am   [v 4] 2660/6 A 3 15.5 49
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-2 Ventomare Ventomare   [s 3] 2140/7 D 1 18.4 187
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-1 J.C.Memory J.C.Memory   [v 8] 2660/7 D 0 g 345
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-6 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/9 C 1 16.4 89
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-5 Greyhound Boko Greyhound Boko   [v 4] 2140/11 D 0 15.4 79
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-4 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 4] 2140/12 D 0 16.2 309
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-3 Usain Cup Usain Cup   [v 4] 2140/8 B 4 16.1 99
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-2 Under the Table Under the Table   [s 4] 2140/12 D 0 16.9 332
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-1 Very Many Legs Very Many Legs   [s 3] 2140/8 D str
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-10 Forecast Forecast   [v 5] 1640/3 C 2 14.5 50
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-9 Muscle Lane Muscle Lane   [h 3] 2140/9 D 5 16.8 70
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-8 Takeaway Takeaway   [s 5] 2140/7 B 1 14.7 42
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-7 Mariana* Mariana*   [s 4] 2140/4 C 4 15.7 76
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-6 Pimpinette Face Pimpinette Face   [s 5] 2140/6 D 0 15.7 224
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-5 Gravity Falls Gravity Falls   [v 4] 1640/11 B 1 14.1 59
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-4 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 7] 2140/4 C 6 18.3 58
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-3 Digital History Digital History   [s 5] 2140/11 D 0 20.0 436
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-2 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/3 D 5 19.7 148
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-11 Beppe Am Beppe Am   [v 6] 1640/9 C 4 16.4g 31
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-10 Cash Converter Cash Converter   [v 5] 2660/9 B 5 18.4g 78
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-9 Dacia Scoop Dacia Scoop   [s 4] 1640/6 B 7 16.5g 99
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-8 Nuncio Nuncio   [h 6] 2140/7 A 1 15.7 10
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-6 Juliana Juliana   [s 5] 2640/1 B 0 19.8 146
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-5 Picasso Tilly Picasso Tilly   [h 5] 2640/5 C 2 17.5 34
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-9 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 4] 2140/1 D 0 20.0g 130
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-7 Ybergue Ybergue   [s 6] 2140/10 C 0 18.2 119
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-6 Untouchable Bi Untouchable Bi   [v 4] 2140/12 B 6 17.0 44
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-5 Ushuaia As Ushuaia As   [s 4] 1640/12 C 6 14.0 75
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-4 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 4] 2640/10 C 2 16.3 130
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-3 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 4] 2140/5 C 1 16.1 23
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-1 Explosive River Explosive River   [v 5] 2140/2 C 4 15.7 60
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-10 Stand Bayou Stand Bayou   [h 6] 2640/3 B 0 15.9 56
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-8 Titan Brodde Titan Brodde   [v 5] 2640/11 A 0 g 22
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-7 Mellby Collector Mellby Collector   [v 6] 1640/1 C 3 12.4 21
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-6 Trinidad As Trinidad As   [s 5] 2140/9 C 0 15.6 37
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-5 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 4] 2140/12 C 3 14.5 71
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-4 Electrical Storm Electrical Storm   [v 3] 2140/2 D 2 17.9 21
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-3 Aspire Aspire   [s 5] 2140/9 C 0 g 59
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Unbearable Unbearable   [s 4] 1640/12 C 4 15.0 29
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-1 Benobi Zet Benobi Zet   [h 3] 2140/1 D 3 20.0g 36
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-12 Coktail Chip Coktail Chip   [s 5] 2160/8 D 5 16.1 99
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-11 Beppe Am Beppe Am   [v 6] 2140/9 C 0 g 75
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-10 Indoor Voices* Indoor Voices*   [s 6] 2160/11 C 2 13.0 20
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-9 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 6] 2140/5 D 0 13.7 241
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-7 Västerbo Loveboat Västerbo Loveboat   [v 7] 2140/9 C 7 12.9 260
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-5 Forecast Forecast   [v 5] 2140/6 D 5 13.4 249
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-4 Van Kronos Van Kronos   [h 3] 2140/10 C 6 15.0 36
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-3 Mellby Exotic Mellby Exotic   [s 4] 2140/11 C 6 14.5 76
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-2 Undies Undies   [h 4] 2140/2 D 0 14.5 70
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-1 Lorina Citron Lorina Citron   [s 3] 2140/4 C 1 15.0 102
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-3 Uppohoppa Uppohoppa   [h 4] 1640/1 B 1 13.5 26
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-2 Usain Cup Usain Cup   [v 4] 2140/9 B 1 16.0 70
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-1 High Expectation High Expectation   [s 5] 2640/1 C 5 16.5 58
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-8 Infatuated Infatuated   [s 4] 2140/11 C 3 17.1 53
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-6 Djorkaeff Sisu Djorkaeff Sisu   [h 4] 2140/12 B str
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-5 Explosive River Explosive River   [v 5] 2140/8 C 0 15.2 204
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-4 Gravity Falls Gravity Falls   [v 4] 2140/2 B 0 15.8 26
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-6 Dixit Rocq Dixit Rocq   [v 4] 2640/8 D 1 16.5 101
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-4 Untouchable Bi Untouchable Bi   [v 4] 2140/2 B 2 16.1 56
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-2 Unbearable Unbearable   [s 4] 2140/3 C 4 15.8 127
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-1 Ruff Legs Ruff Legs   [v 4] 2140/4 B 4 17.4 88
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-10 Diffarn Am Diffarn Am   [v 4] 2140/10 C 1 14.2 69
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-9 Manhattan Club Manhattan Club   [v 7] 1640/9 D 0 13.1 175
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-8 Pimpinette Face Pimpinette Face   [s 5] 1640/3 C 6 13.0 37
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-9 Aspire Aspire   [s 5] 2140/3 B 2 17.7 46
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-7 Ventomare Ventomare   [s 3] 2140/8 C 4 18.7 107
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Buckle Up Pellini Buckle Up Pellini   [v 5] 2140/10 D 3 17.1 45
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-5 Trinidad As Trinidad As   [s 5] 2140/6 C 1 15.7 78
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-4 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 4] 2640/8 D 6 17.5 218
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-3 Devs Daisy Devs Daisy   [s 4] 2140/6 D 0 g 41
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-1 Neutron Broline Neutron Broline   [v 7] 2140/7 D 2 14.6 32
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-4 Fabian di Quattro Fabian di Quattro   [v 5] 2140/3 D 6 16.7 47
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-3 Dictionary Dictionary   [s 5] 2140/5 C 0 18.0g 16
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-2 Adriana E. Adriana E.   [s 4] 2140/5 C 0 16.9 137
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-1 Infatuated Infatuated   [s 4] 2140/5 C 3 18.6 190
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-10 Cash a Cheque Em Cash a Cheque Em   [v 6] 2140/6 C 2 15.0 50
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-9 Raffinos Raffinos   [s 7] 1640/9 B 2 12.3 87
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-8 All Knight All Knight   [v 4] 1640/3 B 5 13.8 34
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-7 Viola Viola   [s 5] 2640/3 A 6 16.5 116
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-5 Ushuaia As Ushuaia As   [s 4] 2140/12 C 6 15.6 97
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-9 Mellby Exotic Mellby Exotic   [s 4] 2140/11 B 5 16.4 15
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-8 Mon Cherie Ass Mon Cherie Ass   [s 6] 2140/2 D 0 g 216
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Fonda Boko Fonda Boko   [v 5] 2660/15 B 7 18.3g 29
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-5 Donington Am Donington Am   [h 4] 2140/10 A 0 18.6 21
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-3 Van Kronos Van Kronos   [h 3] 2140/1 C 1 20.2 14
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 4] 2140/1 C 5 21.2 46
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-2 Manhattan Club Manhattan Club   [v 7] 1640/6 C 2 14.2 28
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-1 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/8 C 5 17.7 94
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-10 Mellby Collector Mellby Collector   [v 6] 1640/11 B 1 14.0 24
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Fuel Flow Fuel Flow   [s 4] 2140/3 B 3 17.9 69
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-7 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 4] 2640/6 B 2 17.7 39
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-5 Coktail Chip Coktail Chip   [s 5] 2640/7 D 3 17.0 63
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-4 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 4] 2140/4 C 1 17.8 41
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-3 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 4] 2140/2 C 4 17.7 31
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-2 All Knight All Knight   [v 4] 1640/12 A 7 14.9 123
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Takeaway Takeaway   [s 5] 2160/14 C 3 14.3 31
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-10 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 6] 2140/3 B 3 14.0 21
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-9 Indoor Voices* Indoor Voices*   [s 6] 2640/7 C 3 14.5 60
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-8 Moeses Moeses   [v 7] 2160/13 A 0 g 69
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-6 Titan Brodde Titan Brodde   [v 5] 2140/11 B 0 g 21
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-5 Forecast Forecast   [v 5] 1640/5 C 5 12.7 79
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-3 Qahar Q.C. Qahar Q.C.   [v 6] 2660/11 A 0 17.5g 20
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-9 Leyla Nova* Leyla Nova*   [s 5] 2640/6 B str
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-7 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/5 C 6 20.9 75
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-6 Un Dernier Rire Un Dernier Rire   [h 4] 2140/7 B 1 17.3 21
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-5 Ushuaia As Ushuaia As   [s 4] 1640/2 C 3 14.8 28
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-4 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2140/5 D 3 15.3 71
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-3 Adriana E. Adriana E.   [s 4] 1640/6 B 0 25.2g 18
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-1 Holdyourhorses Holdyourhorses   [h 4] 2140/2 C 3 15.9 22
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-10 Vernin Starlight Vernin Starlight   [v 7] 2140/9 B 0 19.7 38
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-9 Digital History Digital History   [s 5] 2140/5 D 6 19.3 89
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Sapajou Sapajou   [v 6] 2640/4 A 1 19.1 53
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-6 Fabulous Image Fabulous Image   [s 5] 2140/10 D 4 18.4 121
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-5 Assault Assault   [v 3] 2140/3 C 3 20.8 76
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-4 Unbearable Unbearable   [s 4] 2140/3 D 5 19.5 23
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-3 Devs Daisy Devs Daisy   [s 4] 2140/7 C 4 19.6 66
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-2 Dictionary Dictionary   [s 5] 2640/1 C 4 19.9 30
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-1 Ventomare Ventomare   [s 3] 2140/7 C 0 g 43
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-12 Gomez Gomez   [v 4] 2140/1 D 2 17.2 27
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-11 Red Rose America* Red Rose America*   [s 7] 2180/13 A 1 13.6 54
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-10 Aron the Baron* Aron the Baron*   [v 5] 1640/2 C 1 13.2 13
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-9 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 5] 1640/12 D 5 14.5 128
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-8 Flo Rida Sea Flo Rida Sea   [v 6] 2140/1 B 2 15.5 29
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-7 Claes Boko Claes Boko   [h 8] 2140/3 D 6 13.7 32
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-5 Tunney Gene Tunney Gene   [v 9] 2640/1 D 7 16.7 352
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-4 Udora Jet* Udora Jet*   [s 4] 2140/5 C 1 16.3 26
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-3 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 5] 2640/5 D 6 17.0 249
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Underworld Underworld   [s 4] 2140/4 D 1 18.8 34
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-5 Enjoy di Quattro Enjoy di Quattro   [v 6] 1640/11 D 0 15.5 142
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-4 Undies Undies   [h 4] 2140/6 C 1 16.3 13
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 Adriana E. Adriana E.   [s 4] 2140/4 B 2 17.7 37
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-2 Raj's Linda Jo Raj's Linda Jo   [s 6] 2140/5 D 0 32.6 77
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Princess Time Princess Time   [s 7] 2140/1 D 2 16.9 81
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-2 Luckyline Krok* Luckyline Krok*   [s 6] 2640/4 C 3 19.2 28
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-1 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 4] 2140/4 D 0 21.4 192
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-10 Random Shot Random Shot   [h 7] 2640/5 B 0 18.8 96
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-9 Saint Patrick Saint Patrick   [h 4] 2140/1 C 0 18.2 112
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Mellby Exotic Mellby Exotic   [s 4] 1640/4 B 1 15.7 30
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 5] 1640/4 B str
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-6 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2140/1 C 2 17.0 80
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-5 Garnsey Boko Garnsey Boko   [h 4] 2140/4 C 0 19.6 14
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-3 Global Takeover Global Takeover   [v 4] 2140/7 B 2 18.5 33
2017-01-07 2017-01-07 Romme-11 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 6] 1640/12 B 4 12.4 77
2017-01-07 2017-01-07 Romme-10 Ioana Hanover Ioana Hanover   [s 4] 2140/5 C 1 15.3 17
2017-01-07 2017-01-07 Romme-9 Forecast Forecast   [v 5] 2140/2 C 5 14.5 26
2017-01-07 2017-01-07 Romme-8 Moeses Moeses   [v 7] 2640/5 C 5 26.9 75
2017-01-07 2017-01-07 Romme-7 Titan Brodde Titan Brodde   [v 5] 2640/9 C 5 15.9g 30
2017-01-07 2017-01-07 Romme-6 Winter's Snowman* Winter's Snowman*   [v 6] 2660/12 C str
2017-01-07 2017-01-07 Romme-5 Beppe Am Beppe Am   [v 6] 2140/7 D 1 14.4 18
2017-01-07 2017-01-07 Romme-4 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2640/7 B 2 14.5 79
2017-01-07 2017-01-07 Romme-3 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 5] 2160/14 C 5 16.7 94
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 4] 2140/3 C 2 15.7 50
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-4 Uptight Uptight   [s 4] 1640/12 D 6 14.7 169
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-3 Sunrise Boulevard Sunrise Boulevard   [s 5] 2140/14 B 1 17.7 62
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-1 Manhattan Club Manhattan Club   [v 7] 2140/7 D str
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-9 Devs Daisy Devs Daisy   [s 4] 2140/11 D 3 18.7 30
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 5] 2140/11 D 5 17.5 107
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-6 Gravity Falls Gravity Falls   [v 4] 2640/12 B str
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-5 Unbearable Unbearable   [s 4] 2140/7 D 0 17.2 44
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-10 Tarragona Ås Tarragona Ås   [s 7] 1640/9 C 4 14.0 44
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-9 Ditty Bopper Ditty Bopper   [s 4] 2140/2 B str
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-8 Mellby Collector Mellby Collector   [v 6] 2140/3 B 2 13.6 27
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-7 Ramboldo Jet Ramboldo Jet   [h 7] 2640/1 B 0 16.7 44
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-6 Ushuaia As Ushuaia As   [s 4] 1640/11 D 2 14.4 54
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-4 Prediction Prediction   [v 4] 2640/9 A 2 17.6 16
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-2 Dictionary Dictionary   [s 5] 2140/10 B 1 16.8 15
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-1 Untouchable Bi Untouchable Bi   [v 4] 2140/5 B 0 18.8 82
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Hot Rod Man Hot Rod Man   [v 7] 2140/2 D 0 20.0 148
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/11 B 0 15.8 344
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Mill Rotation Mill Rotation   [v 9] 1640/1 C 0 16.8g 77
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-12 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 2640/6 C 3 15.4 70
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Indoor Voices* Indoor Voices*   [s 5] 2160/8 C 1 14.1 26
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-10 M.T.Klara M.T.Klara   [s 4] 1640/6 C 0 17.4g 110
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Claes Boko Claes Boko   [h 7] 1640/12 D 1 12.9 76
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Uptight Uptight   [s 3] 1640/9 C 5 15.9 97
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-12 Apple Bottom Lindy Apple Bottom Lindy   [s 4] 2140/9 D 0 17.1 75
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-11 Mellby Collector Mellby Collector   [v 5] 2140/2 D 0 15.3 90
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-10 Forecast Forecast   [v 4] 2140/1 D 0 15.2 84
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-9 Test Drive Test Drive   [h 3] 2140/3 D 1 14.4 159
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-8 Wild Honey Wild Honey   [s 4] 2140/8 A str
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2140/7 D 0 13.9 529
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Fighting Bax Fighting Bax   [h 4] 3160/4 C 2 16.5 57
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-5 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 2140/7 D 2 13.5 72
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-3 Hot Lady Andover Hot Lady Andover   [s 4] 2140/9 D 0 40
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-2 Gentille Gentille   [s 3] 2140/8 D 5 17.3 226
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-9 Greyhound Boko Greyhound Boko   [v 3] 2100/3 D 2 14.8 69
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-8 Je T'aime Ruinart Je T'aime Ruinart   [v 6] 2660/14 A 0 15.8 123
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-7 Ioana Hanover Ioana Hanover   [s 3] 2100/7 B 1 14.6 74
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-6 Alfa Light Alfa Light   [v 7] 1609/4 C 3 13.3 94
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-5 Dictionary Dictionary   [s 4] 2140/2 D 1 16.7 47
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 6] 2100/6 C 0 16.7 84
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-12 Takeaway Takeaway   [s 4] 2100/14 C 7 15.6 63
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-11 Aron the Baron* Aron the Baron*   [v 4] 1609/1 C 1 13.3 13
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-10 Dream Babe Dream Babe   [s 4] 2100/5 B 0 15.2 113
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-10 Top Notch Lady Ås Top Notch Lady Ås   [s 4] 2140/8 D 7 15.6 93
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-9 Gravity Falls Gravity Falls   [v 3] 2140/7 C 5 17.1 78
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Mellby Exotic Mellby Exotic   [s 3] 2140/6 B 1 15.3 36
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-7 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 1640/1 A 1 13.4 26
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-5 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 3] 2140/10 D 0 18.3 267
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 Grace Boko Grace Boko   [s 3] 2140/6 A 1 17.1 25
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-3 Digital Journey Digital Journey   [v 3] 2140/7 C 0 22.2g 41
2016-12-17 2016-12-17 Åby-12 High Flying High Flying   [s 5] 2160/7 B 0 18.6 73
2016-12-17 2016-12-17 Åby-11 Danne Edel Danne Edel   [v 6] 2640/8 C 0 16.2 243
2016-12-17 2016-12-17 Åby-10 Juan* Juan*   [v 5] 2660/8 B 2 16.3 24
2016-12-17 2016-12-17 Åby-9 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 4] 2140/5 D 2 15.1 140
2016-12-17 2016-12-17 Åby-8 Ma Running Ma Running   [s 4] 2160/13 A 5 15.9 111
2016-12-17 2016-12-17 Åby-7 Volstead Volstead   [h 5] 2140/2 A 0 14.6 19
2016-12-17 2016-12-17 Åby-6 Ottens Casher Ottens Casher   [v 4] 2140/12 C 6 15.0 96
2016-12-17 2016-12-17 Åby-5 Saul Saul   [h 4] 2640/6 B 4 15.5 27
2016-12-17 2016-12-17 Åby-4 Lorina Citron Lorina Citron   [s 2] 1640/8 C 1 15.7 23
2016-12-17 2016-12-17 Åby-3 Basic Basic   [s 5] 2140/11 A 2 14.5 28
2016-12-17 2016-12-17 Åby-2 Global Taxability Global Taxability   [s 3] 2140/7 C 0 18.8 56
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-6 Greyhound Boko Greyhound Boko   [v 3] 2140/5 B 2 18.5 40
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-5 Ditty Bopper Ditty Bopper   [s 3] 2640/1 A 4 19.8 35
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-4 Gloria Sund Gloria Sund   [s 6] 2140/6 B 0 17.7 72
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-2 Divine Divine   [s 4] 2140/7 D 3 19.2 201
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-1 Happy Pal Happy Pal   [v 5] 2140/3 D 1 16.9 201
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-9 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 2140/1 D 6 22.5 53
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-8 Dark Defender Dark Defender   [v 4] 2140/6 B 5 19.8 22
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-7 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 3] 2140/8 B 3 20.9 103
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-11 Prediction Prediction   [v 3] 2140/3 D 6 16.8 33
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-10 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 6] 2140/8 B 1 16.0 36
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-9 Harmon Boko Harmon Boko   [h 2] 2140/1 B 6 16.9 58
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-8 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 4] 2140/4 B 1 15.3 33
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-7 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 2660/13 A 2 16.5 68
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-6 Unbearable Unbearable   [s 3] 2140/1 C 1 17.3 22
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Digital Satellite Digital Satellite   [s 3] 2140/1 D 5 16.1 66
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-2 Volocity de Vie Volocity de Vie   [v 4] 2640/6 B 0 g 25
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Uefa Uefa   [h 3] 2140/5 D 0 22.4g 159
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-11 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 1640/4 B 2 12.7 56
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-10 Mellby Collector Mellby Collector   [v 5] 2640/6 A 2 16.0 97
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-9 Forecast Forecast   [v 4] 2140/7 D 3 15.1 205
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-8 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 2140/4 A 2 15.3 46
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-6 Grändens Lomma Grändens Lomma   [s 8] 2160/15 C 0 28.7 391
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-5 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 2140/7 D 0 g 45
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-4 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2140/7 D 3 16.9 95
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-3 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2640/1 C 2 16.6 51
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-2 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 5] 2140/9 A 1 17.2 97
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 Uptight Uptight   [s 3] 2160/7 D 2 18.2 69
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-8 Digital Journey Digital Journey   [v 3] 2140/7 C 2 18.9 46
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-5 All Knight All Knight   [v 3] 1640/11 B 0 17.0 83
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-4 Trinidad As Trinidad As   [s 4] 2140/3 C 0 18.0 28
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-3 Ioana Hanover Ioana Hanover   [s 3] 2160/9 A 1 17.2 13
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-2 Undies Undies   [h 3] 2140/5 B 1 18.6 70
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-1 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 2140/6 B 3 17.1 25
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-10 Earn n'Burn Earn n'Burn   [v 3] 2140/3 C 0 16.5 101
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-9 Tarragona Ås Tarragona Ås   [s 6] 1640/11 D 0 14.5 66
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-8 Elle Mearas Elle Mearas   [s 2] 1640/12 C 6 17.4 230
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-7 Nuncio Nuncio   [h 5] 2140/1 B str
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 Digital Satellite Digital Satellite   [s 3] 2140/11 B 4 17.4 21
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-4 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2140/6 C 5 15.7g 84
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Uefa Uefa   [h 3] 2140/6 D 0 g 93
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-8 Harmon Boko Harmon Boko   [h 2] 1640/12 C 6 13.8 197
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-7 Destiny Am Destiny Am   [h 3] 2140/5 B 5 14.9 78
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-6 Kung Edward Kung Edward   [v 3] 1640/4 D 0 14.2g 171
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-5 Aneou Aneou   [v 6] 2140/10 B 4 14.5 281
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-4 Hey Joe Hey Joe   [v 5] 2140/7 C 0 g 235
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-3 Cobbys Moonwalker Cobbys Moonwalker   [v 4] 2640/5 D 0 g 274
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-11 Spring Erom Spring Erom   [h 11] 2140/12 B 6 12.9 73
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-10 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 2140/12 D 0 g 197
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-9 Ottens Casher Ottens Casher   [v 4] 1640/8 B 5 12.3 136
2016-12-02 2016-12-02 Romme-9 Undine Undine   [s 3] 2140/6 A 2 14.3 27
2016-12-02 2016-12-02 Romme-8 Gravity Falls Gravity Falls   [v 3] 2140/7 B 1 14.9 23
2016-12-02 2016-12-02 Romme-5 Remkvikk* Remkvikk*   [h 6] 2140/5 A 1 27.9 11
2016-12-02 2016-12-02 Romme-4 Pinyata Gel Pinyata Gel   [s 7] 2140/1 B 5 15.0 58
2016-12-02 2016-12-02 Romme-3 Spydomann Ö.K.* Spydomann Ö.K.*   [h 3] 2160/7 C 6 31.2g 64
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-9 Prediction Prediction   [v 3] 2140/1 B 1 16.9 21
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-7 Dark Defender Dark Defender   [v 4] 2140/7 B 1 16.9 29
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-6 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 2640/1 D 6 16.0 193
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Hot Lady Andover Hot Lady Andover   [s 4] 2140/3 C 1 15.7 36
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-4 Trinidad As Trinidad As   [s 4] 2140/1 A 1 16.6 25
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 Ushuaia As Ushuaia As   [s 3] 1640/11 C 1 14.8 45
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-2 Unbearable Unbearable   [s 3] 2140/1 C 2 17.4 32
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-1 Time For Muscles Time For Muscles   [s 4] 2140/3 D 0 16.4 179
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Got Grit Got Grit   [v 4] 2140/3 C 2 16.4 24
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-10 Gross Weight Gross Weight   [h 5] 2140/5 D 2 13.6 120
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Snyting Snyting   [v 5] 2640/3 B 1 14.5 68
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Valeur Valeur   [v 7] 2160/13 A 1 14.7 25
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-7 Raffinos Raffinos   [s 6] 2140/6 C str
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-5 Front View Front View   [v 3] 2140/3 B 0 g 45
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-4 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 2140/12 D 1 15.5 26
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-3 Grace Boko Grace Boko   [s 3] 2140/8 D 5 16.2 94
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-2 Tweet Hanover Tweet Hanover   [s 4] 2140/8 D 6 14.4 122
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Evelina Am Evelina Am   [s 2] 2140/11 D 6 19.8 88
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-11 Forecast Forecast   [v 4] 1640/6 D 0 13.8 36
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Limoncelli Limoncelli   [v 5] 3160/5 B 0 g 117
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Tiller Tiller   [s 4] 2140/12 C str
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-8 Escape Rope Escape Rope   [s 4] 2140/1 D 0 23.1g 51
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-7 Test Drive Test Drive   [h 3] 2640/10 C 3 16.8 53
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-6 Storm Odd* Storm Odd*   [h 8] 2160/3 B 5 27.0 138
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-5 Indoor Voices* Indoor Voices*   [s 5] 1640/9 C 4 14.0 114
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-4 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2660/13 D 0 g 57
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-3 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/5 D 3 16.8 98
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-3 Earn n'Burn Earn n'Burn   [v 3] 2140/1 C 0 g 25
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-2 Muscle Hillary Muscle Hillary   [s 4] 2140/2 C 0 16.6 190
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-11 Mellby Collector Mellby Collector   [v 5] 2140/1 B 0 g 98
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Volstead Volstead   [h 5] 2140/12 C 0 13.6 99
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-9 Mellby Drake Mellby Drake   [v 4] 2140/10 B 4 14.6 78
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-8 Hero Sjöhammar Hero Sjöhammar   [v 5] 2140/4 D 0 g 427
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-7 Uncle Lasse Uncle Lasse   [h 4] 2140/8 B 0 13.7 25
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-6 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 4] 2140/9 C 4 15.2 32
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-5 Brilliance Brilliance   [s 5] 2140/4 B 0 16.1 282
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-10 Top Notch Lady Ås Top Notch Lady Ås   [s 4] 2140/11 D 0 14.7 89
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-9 Kan Ha Kan Ha   [h 6] 2640/11 B 2 14.4 59
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-8 Gatelink Gatelink   [s 3] 2140/7 B 7 16.0 46
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-7 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 1640/8 D 2 12.3 57
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-6 Cabades Cabades   [s 4] 2640/3 B 0 g 19
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-5 Wild Isak Wild Isak   [v 4] 2640/11 D str
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-3 Titan Brodde Titan Brodde   [v 4] 2140/11 A 1 15.5 18
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-2 Swimming Pool Swimming Pool   [v 5] 2160/11 A 6 15.3 101
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 4] 2140/3 B 3 18.6 145
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-11 Nose Gear Nose Gear   [h 5] 2100/7 D 0 15.0 178
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-9 Gross Weight Gross Weight   [h 5] 1609/10 D 5 13.2 114
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-8 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 1609/12 C 2 12.4 30
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-6 Calizza Boko Calizza Boko   [s 4] 2100/1 B 1 15.1 28
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-5 Fire to the Rain Fire to the Rain   [v 5] 2100/5 B 2 13.0g 85
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-3 Space Star Space Star   [s 7] 2100/9 C 0 16.7 98
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-4 Ioana Hanover Ioana Hanover   [s 3] 1640/3 B 1 13.4 38
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Datastrom Am Datastrom Am   [v 3] 2140/5 B 1 16.8g 82
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Digital History Digital History   [s 4] 2140/2 A 2 16.1 17
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-10 Unbearable Unbearable   [s 3] 2140/9 B 1 17.8 36
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-9 Dark Defender Dark Defender   [v 4] 2140/2 B 3 17.0 22
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-7 Sheilah Laday Sheilah Laday   [s 2] 2140/5 B 2 19.3 73
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-6 Angel Heart Angel Heart   [s 3] 2140/3 C 7 17.5 55
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-5 Greyhound Boko Greyhound Boko   [v 3] 2140/9 D 3 16.4 129
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 M.T.Klara M.T.Klara   [s 4] 2140/8 D 3 14.5 65
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Digital Satellite Digital Satellite   [s 3] 2140/5 C 1 16.0 73
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-1 Uret Uret   [h 3] 2140/2 D str
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-10 Valley Brodde Valley Brodde   [v 3] 2640/12 C 5 14.9 80
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 2640/12 D 1 16.6 60
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-8 Undine Undine   [s 3] 2140/2 A 2 14.2 19
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Exodus Hanover Exodus Hanover   [h 5] 1640/7 A 3 12.6 25
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-6 Harmon Boko Harmon Boko   [h 2] 1640/3 C 3 14.3 43
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-5 Global Un Poco Global Un Poco   [h 2] 1640/8 B 2 15.9 76
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-4 Uncle Lasse Uncle Lasse   [h 4] 2140/4 B 1 13.3 11
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-10 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 3] 2660/10 A 3 18.6 44
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 Mellby Collector Mellby Collector   [v 5] 2140/2 A 2 15.7 13
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Top Notch Lady Ås Top Notch Lady Ås   [s 4] 1640/7 D 1 14.3 57
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Wordie Hanover Wordie Hanover   [s 4] 2140/9 C 5 17.9 102
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-6 Ushuaia As Ushuaia As   [s 3] 1640/1 B 0 g 29
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Kalashnikov Kalashnikov   [v 4] 2140/4 C 0 g 17
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Untouchable Bi Untouchable Bi   [v 3] 2160/12 B 0 19.4 25
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-1 On Track Orange On Track Orange   [s 2] 1640/7 D str
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-6 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2140/5 C 0 g 64
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-5 Mellby Don Juan Mellby Don Juan   [v 4] 2140/4 A 6 15.4 63
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-3 Cobourg Hanover Cobourg Hanover   [v 4] 2640/3 C 1 16.2 20
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-2 Urban Kronos Urban Kronos   [h 3] 1640/8 D 1 12.9 70
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-11 Ottens Casher Ottens Casher   [v 4] 2640/8 B 4 14.8 41
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-10 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 2140/2 B 2 13.7 27
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-9 Shaq is Back Shaq is Back   [h 9] 1640/6 C 6 12.3 55
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Blisjur Blisjur   [v 8] 2640/6 D 0 28.7 331
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-7 Forecast Forecast   [v 4] 1640/1 D 2 12.6 96
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-12 Diffarn Am Diffarn Am   [v 3] 1640/11 C 2 13.9 71
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-11 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 4] 2140/4 C 5 14.7 97
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-10 Bula Bula Am Bula Bula Am   [s 5] 2140/5 A str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 4] 2640/6 B 0 g 62
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-8 Raffinos Raffinos   [s 6] 2140/9 C 0 14.5 21
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-7 Counsellor Ås Counsellor Ås   [s 4] 2140/1 D str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-6 Greyhound Boko Greyhound Boko   [v 3] 2140/9 D 2 16.4 85
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-5 Global Tootsie Global Tootsie   [s 3] 2140/7 C 0 17.1 118
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-4 Gravity Falls Gravity Falls   [v 3] 2140/4 B 3 15.6 36
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Digital Satellite Digital Satellite   [s 3] 2140/10 D 4 16.6 91
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-2 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 2] 2140/1 B 4 18.7 24
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-1 Unbearable Unbearable   [s 3] 2140/9 B 4 18.1 26
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-12 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 3] 2140/6 C 8 40.2 304
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-11 Policy of Truth Policy of Truth   [v 3] 2140/2 A 2 13.1 25
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-10 Tobin Kronos Tobin Kronos   [h 4] 2140/1 B 0 g 26
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-9 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 3] 2140/9 D 5 13.9 227
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-8 In Toto Sund In Toto Sund   [s 4] 2140/1 C 1 12.9 54
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-7 Trading Trading   [s 4] 2140/11 C 0 14.7 135
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-6 Unstirred Drink Unstirred Drink   [s 3] 2140/11 C 5 13.9 385
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-5 Takeaway Takeaway   [s 4] 2140/5 D 4 13.7 218
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-3 Lazer Broline Lazer Broline   [v 8] 1640/11 D 4 12.4 327
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-1 Mellby Exotic Mellby Exotic   [s 3] 2140/9 B 3 15.7 108
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-4 Wild Honey Wild Honey   [s 4] 2640/5 B 1 14.5 15
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Betel Am Betel Am   [v 5] 1640/3 C 6 14.0 57
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-2 Calizza Boko Calizza Boko   [s 4] 2140/6 A 1 14.9 13
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 Combonumberfive Combonumberfive   [v 3] 2140/1 D 0 g 51
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 2640/2 C 0 14.1 97
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-10 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 4] 2140/10 D 3 14.3g 59
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Propulsion Propulsion   [h 5] 2140/4 A 1 13.2 11
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-8 Saul Saul   [h 4] 2660/15 A 0 g 110
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-7 Tiller Tiller   [s 4] 1640/8 C 7 14.0 164
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-10 Uma Chip Uma Chip   [s 3] 2140/2 D 4 15.3 51
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-9 Forecast Forecast   [v 4] 1640/8 C 2 13.2 100
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-8 Mellby Collector Mellby Collector   [v 5] 2140/5 B 1 14.1 20
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-7 Mountain Cleaver* Mountain Cleaver*   [s 6] 2640/1 B 1 14.7 138
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 Tied Together Tied Together   [v 4] 2140/8 A str
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-2 Muscle Hillary Muscle Hillary   [s 4] 2140/12 D 0 15.3 262
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-1 Poussieres la Vie Poussieres la Vie   [s 3] 2140/9 C 0 18.1 260
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-2 Unbearable Unbearable   [s 3] 2140/4 D 2 17.3 101
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Ante Dana Ante Dana   [v 6] 2160/7 C 0 g 83
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-8 Untouchable Bi Untouchable Bi   [v 3] 2140/12 D 0 17.7 175
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-7 Okeechobee Okeechobee   [v 3] 2140/2 D 0 g 53
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Digital Satellite Digital Satellite   [s 3] 2140/7 D 0 17.8 24
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-5 Fabulous Image Fabulous Image   [s 4] 2140/8 D 0 16.0g 435
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-4 Trinidad As Trinidad As   [s 4] 1640/12 A 0 13.8 43
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-3 Apple Bottom Lindy Apple Bottom Lindy   [s 4] 1640/8 C str
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-9 Faith Hill Faith Hill   [s 5] 2100/10 D 4 13.7 117
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-8 Harmon Boko Harmon Boko   [h 2] 1609/9 B 4 14.5 35
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-7 Earn n'Burn Earn n'Burn   [v 3] 2100/2 B 2 14.9 43
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-6 Uncle Lasse Uncle Lasse   [h 4] 2100/6 B 4 12.0 13
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2660/6 C 6 16.6 172
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-4 Raffinos Raffinos   [s 6] 2100/8 C 2 15.1 31
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-2 Mellby Exotic Mellby Exotic   [s 3] 2140/6 D 0 15.0g 290
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Digger Lord Digger Lord   [v 5] 2140/4 B 4 14.1 119
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-9 Urban Kronos Urban Kronos   [h 3] 2140/1 B 0 15.7 87
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-8 Muscle Hillary Muscle Hillary   [s 4] 2140/4 D 5 14.6 461
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1140/6 B 3 26
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Talassio Talassio   [h 4] 1640/12 A str
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-5 Askö Q. Askö Q.   [v 7] 4060/8 B 2 16.3 87
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-4 Tiller Tiller   [s 4] 2140/8 B 1 14.9 59
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-3 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 3] 2140/12 C 0 g 153
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-11 Ushuaia As Ushuaia As   [s 3] 2140/10 D 4 16.7 64
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 Gravity Falls Gravity Falls   [v 3] 1640/2 A 0 g 21
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-8 Top Notch Lady Ås Top Notch Lady Ås   [s 4] 2140/8 B 3 15.5 57
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Scampi Scampi   [v 5] 2640/2 D str
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-6 Side Saddle Side Saddle   [v 5] 2140/2 C 0 g 27
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-4 Propulsion Propulsion   [h 5] 2140/4 B 1 14.8 10
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-2 Poussieres la Vie Poussieres la Vie   [s 3] 2140/7 B 6 18.6 45
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-1 Global Undressed Global Undressed   [s 2] 1640/6 D 3 18.2 18
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-12 In Toto Sund In Toto Sund   [s 4] 2140/11 B 1 14.8 44
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-11 Valley Brodde Valley Brodde   [v 3] 2140/3 C 2 14.4 60
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-10 Undine Undine   [s 3] 2140/6 A 0 g 43
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-9 Tobin Kronos Tobin Kronos   [h 4] 2140/6 A 2 13.8 29
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-8 Uma Chip Uma Chip   [s 3] 2140/8 D 0 g 371
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-7 High Expectation High Expectation   [s 4] 2140/9 D 4 15.3 586
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-6 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 2140/8 B 1 13.7 103
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-5 Policy of Truth Policy of Truth   [v 3] 2140/5 A 1 15.1 11
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-4 Timbal Timbal   [s 4] 2140/10 A 1 15.1 15
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Pythagoras Face Pythagoras Face   [h 4] 2140/9 C 4 14.4 69
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-2 Bucks to Burn Bucks to Burn   [h 3] 2140/9 B 5 14.3 89
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-1 Flight Plan Flight Plan   [s 3] 2140/10 D 0 15.1 372
2016-10-22 2016-10-22 Romme-3 Gunell Palema Gunell Palema   [s 5] 2140/11 A 6 14.6 52
2016-10-22 2016-10-22 Romme-11 Mellby Collector Mellby Collector   [v 5] 2140/1 A 4 14.0 22
2016-10-22 2016-10-22 Romme-10 Digital History Digital History   [s 4] 1640/1 C 2 14.0 45
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 4] 2140/6 C 3 14.9 61
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Alfie Alfie   [s 6] 2180/15 C 0 25.7 366
2016-10-22 2016-10-22 Romme-7 Volstead Volstead   [h 5] 1640/7 A 1 11.2 25
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Raffinos Raffinos   [s 6] 2140/8 C 0 13.6 131
2016-10-22 2016-10-22 Romme-4 Faith Hill Faith Hill   [s 5] 2180/13 B 3 14.7 50
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Lucky Choice Lucky Choice   [s 3] 2140/8 D 0 17.7 179
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Happy Ours Happy Ours   [s 5] 2160/15 A 0 g 74
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-5 Miss Julita Miss Julita   [s 3] 2140/9 B 2 15.7 53
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-4 Ioana Hanover Ioana Hanover   [s 3] 1640/1 C 5 13.1 21
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-3 Ramboldo Jet Ramboldo Jet   [h 6] 2160/7 D 2 13.8 224
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Forecast Forecast   [v 4] 2640/10 B 6 15.3 40
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Qvittra C.D. Qvittra C.D.   [s 3] 2160/12 A 0 18.4g 16
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 5] 2160/4 A 0 g 27
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 Undies Undies   [h 3] 2140/5 C 4 16.0 57
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-10 Tarragona Ås Tarragona Ås   [s 6] 1640/12 D 0 g 191
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 2140/8 B 1 13.0 41
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Talassio Talassio   [h 4] 2140/6 A 3 13.4 25
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Vainqueur R.P. Vainqueur R.P.   [h 2] 1640/11 B 4 13.5 116
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-5 Junior Magistrate Junior Magistrate   [s 4] 2140/5 B 6 15.6 78
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-3 Estelle Autriche Estelle Autriche   [s 3] 2140/9 C 2 15.4 252
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-2 Calizza Boko Calizza Boko   [s 4] 2140/5 B 1 14.2 15
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-1 Digital Satellite Digital Satellite   [s 3] 2140/4 B 2 15.6 26
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-8 Le Miracle Le Miracle   [v 4] 2180/11 A 2 13.4 11
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Spydomann Ö.K.* Spydomann Ö.K.*   [h 3] 2140/6 D 0 g 72
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Tequila Arette Tequila Arette   [s 3] 2160/11 A 0 g 22
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Look Twice Look Twice   [v 4] 1640/7 C 6 14.9 85
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Tante Ragnhild* Tante Ragnhild*   [s 5] 2180/5 B 1 25.5 69
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-2 Vermont Kronos Vermont Kronos   [v 2] 2140/2 C 1 17.8 24
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-10 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 3140/4 C str
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-9 Quantum Eagle Eye Quantum Eagle Eye   [v 7] 1640/11 D 0 14.8 218
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-10 Bucks to Burn Bucks to Burn   [h 3] 2140/8 B 2 13.3 37
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-9 Uncle Lasse Uncle Lasse   [h 4] 2140/5 A 1 12.6 14
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-8 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 4] 2140/3 C 6 13.8 25
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-7 Unique Juni Unique Juni   [s 3] 2140/2 B 2 13.7 42
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-6 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2640/6 C 0 g 53
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-5 Harmon Boko Harmon Boko   [h 2] 2140/8 A 1 16.7 41
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-4 Västerbo Loveboat Västerbo Loveboat   [v 6] 1640/4 B str
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-3 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 4] 2140/3 B 0 g 19
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-2 Somewhere Somewhere   [s 3] 2140/4 D 6 15.8 458
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-1 Fuel Flow Fuel Flow   [s 3] 2140/2 C 8 17.1 334
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 Untouchable Bi Untouchable Bi   [v 3] 2140/11 D 0 19.3 60
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-7 Level Change Level Change   [h 3] 2140/2 B 2 17.2 18
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-6 Muscle Hillary Muscle Hillary   [s 4] 2140/14 B 7 16.3 36
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 Swimming Pool Swimming Pool   [v 5] 2640/2 B 0 15.2 19
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-4 Valeur Valeur   [v 7] 2140/9 A 4 13.9 16
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-3 Estelle Autriche Estelle Autriche   [s 3] 2140/12 C 0 16.8 196
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-2 Global Takeover Global Takeover   [h 3] 2140/1 C 0 g 27
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-1 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 6] 1640/6 B 1 12.6 14
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-10 Wild Honey Wild Honey   [s 4] 1640/10 A 1 10.9 18
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-9 Raffinos Raffinos   [s 6] 2140/4 C 1 13.1 83
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-8 Sunbeam Sunbeam   [h 3] 2140/5 D 0 15.3 291
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [h 4] 2640/7 D 0 16.3 176
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-6 Gravity Falls Gravity Falls   [v 3] 2140/6 B 3 14.1 46
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-3 Ditty Bopper Ditty Bopper   [s 3] 2140/1 D 0 g 24
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-2 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/1 C 0 19.6g 84
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-1 Taste Taste   [s 2] 2140/6 D 0 18.5g 115
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-10 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 3140/1 C 3 16.1 80
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-9 Corleone Boko Corleone Boko   [v 7] 2140/15 D 0 g 482
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-8 Doneisdone Doneisdone   [h 3] 2140/8 C 6 14.3 186
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-7 Adriana E. Adriana E.   [s 3] 2140/3 C 0 g 42
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-5 Wordie Hanover Wordie Hanover   [s 4] 2140/9 D 0 16.7 104
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-4 Top Notch Lady Ås Top Notch Lady Ås   [s 4] 1640/7 A 5 13.6 50
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-2 Star Treatment Star Treatment   [s 3] 2140/11 C 0 g 254
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-1 Poussieres la Vie Poussieres la Vie   [s 3] 2140/1 D 4 18.5 41
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-12 Fabulous Image Fabulous Image   [s 4] 2160/11 B 0 15.5 158
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-11 Mellby Collector Mellby Collector   [v 5] 2140/7 C 2 12.3 70
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 King City King City   [h 5] 2140/9 C 3 12.6 122
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-8 Västerbo Arthur Västerbo Arthur   [v 6] 3160/9 B 2 14.5 70
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-7 Digital Ink Digital Ink   [v 7] 2140/11 C 0 g 59
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-6 Love Spin* Love Spin*   [s 6] 2140/10 D 4 13.6 329
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-5 Nobel Amok Nobel Amok   [v 4] 1640/4 C 0 g 38
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 Sete Sete   [v 3] 2640/5 D 0 15.0 29
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-10 Mon Cherie Ass Mon Cherie Ass   [s 5] 2160/6 D 0 15.8 88
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [h 3] 2140/3 D 2 16.1 53
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-7 Vincent Zaz Vincent Zaz   [v 4] 2140/11 B 3 17.0 20
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-6 Ioana Hanover Ioana Hanover   [s 3] 2140/4 B 1 15.7 16
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-5 Touch of Elegance Touch of Elegance   [s 4] 2140/9 B 2 13.5 79
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-4 Trinidad As Trinidad As   [s 4] 1640/3 A 2 12.9 16
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-3 Black Diamond Black Diamond   [s 3] 1640/1 D 8 16.3 39
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-1 Hornbäckens Linus Hornbäckens Linus   [h 6] 2160/13 A 7 16.2g 151
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-10 M.T.Klara M.T.Klara   [s 4] 2140/5 C 0 g 50
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-9 Casanova Sisu Casanova Sisu   [h 4] 2140/9 D 5 12.9 76
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-7 Pythagoras Face Pythagoras Face   [h 4] 2140/9 D 5 12.8 175
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Forecast Forecast   [v 4] 2140/6 C 1 14.2 47
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-3 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2140/4 B 0 16.3 78
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-2 Diffarn Am Diffarn Am   [v 3] 2140/8 B 0 g 27
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 Global Unlimited Global Unlimited   [h 2] 2140/4 C 0 21.4 154
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Nakoda Goj Nakoda Goj   [v 7] 3160/7 D 0 g 161
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-10 Valley Brodde Valley Brodde   [v 3] 2640/5 C 0 13.8 85
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 Valeur Valeur   [v 7] 2160/10 A 2 13.0 55
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-8 Undine Undine   [s 3] 2140/12 A 6 13.1 38
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-7 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 3] 2640/9 C 0 g 199
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-6 Violet Hill Violet Hill   [s 3] 2140/9 D 0 14.1 320
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-5 La Fille La Fille   [s 6] 2160/15 A 0 13.5 78
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-4 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 4] 2160/12 C 1 13.5 51
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-3 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 3] 2140/6 C 5 14.9 103
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-2 Earn n'Burn Earn n'Burn   [v 3] 2140/10 D 5 13.8 90
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-1 Calizza Boko Calizza Boko   [s 4] 2640/6 B 2 14.9 13
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-12 Rum Swizzle Rum Swizzle   [s 4] 2140/6 D 2 15.1 138
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-7 Aneou Aneou   [v 6] 2140/4 D 2 13.5 96
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-6 Delicious U.S. Delicious U.S.   [s 7] 1640/1 A 1 9.8 10
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-5 Ioana Hanover Ioana Hanover   [s 3] 2140/12 A 1 15.0 45
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-4 Trinidad As Trinidad As   [s 4] 1640/7 A 0 12.7 38
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-3 Mellby Exotic Mellby Exotic   [s 3] 2140/11 B 0 14.5 165
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-2 Cabades Cabades   [s 4] 2140/6 C 0 g 23
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-1 Gretzky Boko Gretzky Boko   [v 3] 2140/3 D 0 g 70
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-13 Tiller Tiller   [s 4] 2140/2 D 4 14.2 110
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Standout Standout   [h 7] 2140/11 D 0 12.8 433
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-10 Faith Hill Faith Hill   [s 5] 2140/12 D 0 13.0 690
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-9 Ottens Casher Ottens Casher   [v 4] 2140/10 B 1 12.3 28
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-8 Order by Keeper Order by Keeper   [v 6] 2140/10 D 5 12.6 320
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Golden League Golden League   [s 6] 2160/12 C 7 15.9 318
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [h 3] 2140/5 C 0 g 64
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Adriana E. Adriana E.   [s 3] 2140/3 C 1 16.1 36
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Idol Tooma Idol Tooma   [v 4] 2140/12 C 0 14.6 64
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-5 Talassio Talassio   [h 4] 1640/1 B 1 12.1 16
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 4] 2140/7 B 0 17.1 109
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Muscle Hillary Muscle Hillary   [s 4] 1640/10 C 2 13.3 125
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-8 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2140/5 D 6 15.6 235
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Beppe Am Beppe Am   [v 5] 2140/10 B 2 12.0 17
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-6 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [h 2] 1640/3 C 6 16.0 45
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-5 Ilyaand Over Halls Ilyaand Over Halls   [s 4] 2140/4 C 0 16.2 81
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Gravity Falls Gravity Falls   [v 3] 2140/2 A 2 14.3 19
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-3 Flight Lane Flight Lane   [s 2] 1640/3 D 5 16.5 54
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-2 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 2640/9 C 0 16.8 178
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-1 Ruff Legs Ruff Legs   [h 3] 2140/2 D 0 18.2 31
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-10 Top Notch Lady Ås Top Notch Lady Ås   [s 4] 2140/4 C 4 14.2 45
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-9 Victor Ruda Victor Ruda   [v 7] 2640/11 B 2 14.8 44
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-10 Nuncio Nuncio   [h 5] 2100/2 A 1 10.7 11
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-9 Ängsrappen Ängsrappen   [h 4] 2600/10 D 0 g 83
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-6 Järvsö Pegasus Järvsö Pegasus   [h 3] 2100/6 D 3 25.9 465
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-1 Uggla i Mossen Uggla i Mossen   [s 3] 2100/3 A 1 26.9 14
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-7 Magic Number Magic Number   [s 6] 2168/11 B 0 g 98
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-6 Global Rebel Global Rebel   [v 5] 2650/6 C 3 15.5 58
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-4 Mellby Charmören Mellby Charmören   [v 5] 2670/14 A 7 16.2 40
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-3 Fetiche Boko Fetiche Boko   [s 4] 2148/6 C 2 14.7 65
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-12 O.P.'s Flirt O.P.'s Flirt   [v 7] 1646/9 D 5 12.9 93
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-11 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 5] 2148/4 D 0 15.6 106
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-9 Sjeikens Gull* Sjeikens Gull*   [h 9] 2168/10 D 0 25.8 252
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-8 Standout Standout   [h 7] 2148/10 D 5 13.5 101
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Mach Number Mach Number   [h 3] 2140/2 C 3 16.4 19
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-8 Estelle Autriche Estelle Autriche   [s 3] 2140/10 B 3 16.9 32
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-7 Black Diamond Black Diamond   [s 3] 2140/6 C 4 17.7 33
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-6 Sunrise Boulevard Sunrise Boulevard   [s 4] 2140/14 C 5 15.3 97
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-5 Wordie Hanover Wordie Hanover   [s 4] 2140/9 B 0 g 71
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Forecast Forecast   [v 4] 1640/10 C 3 12.9 96
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 Calizza Boko Calizza Boko   [s 4] 2140/6 A 1 13.9 11
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Valeur Valeur   [v 7] 2160/6 C 1 13.7 29
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-10 Fabulous Image Fabulous Image   [s 4] 1640/8 C 0 13.2 56
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-9 Mellby Collector Mellby Collector   [v 5] 1640/10 A 1 12.0 19
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-8 Uncle Lasse Uncle Lasse   [h 4] 1640/8 A 3 10.0 13
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Explosive River Explosive River   [v 4] 2160/12 B 0 141
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-6 Swimming Pool Swimming Pool   [v 5] 2640/5 A 1 14.1 27
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Kong Henry Kong Henry   [v 5] 2160/15 A 4 26.5 57
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/6 C 2 14.6 52
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-3 Ganuela Boko Ganuela Boko   [s 3] 2140/8 D 7 18.4 90
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-2 Granetta Granetta   [s 3] 2160/11 B 7 32.7g 70
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-1 Dolly Am Dolly Am   [s 3] 2140/12 C 7 18.1 91
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-8 Wild Honey Wild Honey   [s 4] 1640/10 A 1 11.0 13
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-7 Digital Yankee Digital Yankee   [v 4] 2640/1 D str
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-6 Nose Gear Nose Gear   [h 5] 1640/1 B 4 11.8 126
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-5 Ioana Hanover Ioana Hanover   [s 3] 2160/11 A 0 g 31
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-3