Svenska Spel Stryktipset Powerplay Oddset Eurojackpot Europatipset Topptipset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss

Per Lennartsson V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Per Lennartsson. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Per Lennartsson har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-5 Hazard Boko Hazard Boko   [h 3] 2140/3 C
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-7 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 5] 2140/6 B
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-8 Heading Reference Heading Reference   [h 3] 2140/3 D
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-2 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2100/3 D
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-3 Cobra Vici Cobra Vici   [v 6] 2160/14 C
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-4 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2100/6 B
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-5 Xylona G.T. Xylona G.T.   [s 3] 2140/8 D
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-6 King's Call King's Call   [v 4] 2100/10 A
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-10 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 5] 2140/5 C
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 Hermine Boko Hermine Boko   [s 3] 2140/3 D
2017-04-28 2017-04-28 Åby-7 Dominion Beach Dominion Beach   [h 4] 2140/4 A
2017-04-28 2017-04-28 Åby-11 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2140/12 B

Nyheter för travkusk Per Lennartsson


Kalla det påsksmällar. Det är inte ovanligt att det brisera en hel del sådana när Rommetravet kör V75-tävlingar i pås..


Kalla det påsksmällar. Det är inte ovanligt att det brisera en hel del sådana när Rommetravet kör V75-tävlingar i påsktid.
I fjol blev en spelare på en butik i Sundsvall ensam på V75. Utdelningen då 20,5 miljoner kronor, med en insats på 294 kronor. Samma 2013 då ett system hittades med alla rätt och delade ut 22,6 miljoner.
Inte fullt lika svårt blev det på påskdagen på Rommetravet i år. 8,75 system prickade alla vinnarna och värdet enbart för sju rätt dök upp i 2 011 930 kronor.

En Harry med Boost
Kallblodskungen Månprinsen vann som storfavorit tillsammans med Gunnar Melander vilken var mångas spik. Det mesta i spelväg ställdes dock på ända redan i den första avdelningen där Per Lennartsson segrade med egentränade Nappa Scar. En skräll spelad på under en halv procent (!) på V75. 
Harry Boy-spelet blev framgångsrikt. En kupong inlämnad på Direkten i Grythyttan för 480 kronor delade ut drygt 2,1 miljoner.
En Harry Boy-kupong för 90 kronor inlämnad på atg.se fick bara sex rätt. Nu hade man satsat på Boost och fick därför hela 1,5 miljoner kronor ändå.

”Så osocial du är”
Påskdagens verkliga storvinnare var andelsspelet på Wallins Tobak i Köping. Systemet som satt hade 28 andelsägare och delade ut nästan 6,2 miljoner kronor.
Bröderna Raafat och Rany Saleem, 27 och 29 år gamla, köpte butiken för ett år sedan.
- Jag och brorsan tippade systemet tillsammans och spikarna satt på Månprinsen och Darling Hornline. Så kul för butiken och Köpingborna! Eftersom det är påsk firade vi med familjen. Alla var så irriterade på att jag satt och kollade på ATG Live i mobilen. Min mamma bara:” Så osocial du är!”. Nu blir det tårta och bubbel i butiken i veckan, säger Raafat Saleem skrattande.
Andra storvinnande system var inlämnade på Flanör Depeschkontor i Gävle, Direkten Spelcenter i Frölunda, Ica Supermarket i Bjärnum, ett system i Finland samt på atg.se.

Mikael Wikner, Kanal 75


Volstead fick öppna hårt för att komma till ledningen.D.D.’s Hitman styrdes fram utvändigt halvvägs in i loppet.Där bö..


Volstead fick öppna hårt för att komma till ledningen.
D.D.’s Hitman styrdes fram utvändigt halvvägs in i loppet.
Där började duellen i Rommeheatet, den tredje deltävlingen av Olympiatravet.
En duell som plötsligt utmynnade i ett trekejsarslag.
Över upploppet kom nämligen årsdebuterande Nadal Broline flygande från sin position i fjärde par utvändigt.
Medan de två främsta krigade sida vid sida stormade den senare fram ute i banan.
Vid mållinjen var trion till synes jämsides.
- Det är hårt. Lite positiv känsla har jag ändå på något vis har jag. Han gick något fantastiskt, vilken häst, hann vi inte dit är det inte mycket att säga om. Men det vore roligt om han vann, kommenterade körande Ulf Ohlsson i väntan på målfotot.
Ett målfoto som alltså visade att Nadal fångade in tätduon i allra sista steget.
- Den här hästen har jag alltid varit väldigt, väldigt förtjust i. Jag gillar honom skarpt. Hade han fått lite bättre rygg runt sista kurvan så vinner han nog ganska klart, fyllde segerkusken på.
Tränaren Reijo Liljendahl såg loppet från sista bortre långsidan.
- Som det blev kört trodde jag egentligen aldrig någon gång att han skulle hinna fram. Men det var ett fantastiskt upplopp, berömde Reijo vars sjuåring kan luta sig mot statistik som påminner om självaste Nuncio.

Första riktiga träningsvintern
Nadal Broline har aldrig galopperat i lopp och aldrig varit sämre än fyra.
Och med blott 27 starter i kroppen känns han som en frisk uppstickare i den absoluta eliten sina sju år till trots.
- Jag måste tacka ägarinnan som varit tålmodig med hästen och gett mig förtroende att matcha honom som jag önskat utan något tryck. Han hade sina reaktioner som unghäst och hade han tävlat mer då kanske vi aldrig stått här idag. Den här vintern är första gången som jag kunnat träna honom precis som jag vill, jag hoppas att det ska ge resultat framöver.
Är han redo för Olympiatravet om två veckor?
- Vad tycker du själv? Som han såg ut idag är han nog det, avrundade Reijo Liljendahl.
Höga betyg ges även till de två kombattanterna där framme där respektive kuskar var fullt nöjda.
- Hästen gick jättebra, det var öppningen som gjorde att det satt i benen till slut. Det gick väldigt fort första 150-200 meterna. Han kändes jättefin, kommenterade Örjan Kihlström om tvåan Volstead medan Johnny Takter gav sin syn på D.D.’s Hitman:
- En jättefin tävlingshäst som gör en otrolig prestation utvändigt.

”Hade inga planer på att vinna”
Årsdebut gjorde även söndagens stora påsksmäll som la grund till miljonutdelningen.
Per Lennartsson skickade ut femårige Nappa Scar efter fem månaders vinterträning och från svårt spår återfanns duon i absoluta botten av strecklistan.
- Som jag sa innan, hästen ska ha ett lopp i kroppen. Jag hade inga planer på att vinna, men han ville annat, mös Lennartsson sedan han serverat en resa i fjärde inner och Nappa Scar visat sprudlande löpglädje när luckan uppenbarade sig.
Det var första segern sedan juni 2015 för hästen som under fjolåret tjänade en dryg halvmiljon som bland annat femma i Sprintermästaren och fyra i Europaderbyt.
- Det är ingen lätt årgång med Readly Express och Uncle Lasse. Han gick nästan samtliga lopp mot de tuffaste hästarna och det var därför han inte vann på hela säsongen. Det var inga sådana med i det här loppet, så i efterhand är det ju lätt…, analyserade Lennartsson sedan han rensat bort 98,9 procent av de inlämnade V75-systemen och satt ingångsvärdet till 1 544 kronor.

Litar på varandra
Av de som hittade alla rätt hade nog många satt sin tillit till omgångens största favorit Månprinsen A.M.
Gunnar Melander väntade sin vana trogen med attacken i det längsta, och Månprinsen sluggade sig sin vana trogen förbi täthästarna sista biten.
- Man behöver inte driva, man bara släpper åt honom så vill han vinna själv. Det är så härligt att han litar på mig, han vet att då jag ger signal så orkar han hem, förklarade Melander om kallblodskungen och avslöjade att man i år skippar avelsbiten för att koncentrera sig helt på tävling.
En annan favorit som höll var Darling Hornline som blixtrade till spets för Johnny Takter och gick undan efter behag trots hårt tempo under vägen.
- Hon har varit fin hela tiden, men vi har jobbat med henne på vårt sätt och jag tycker att hon känns smidigare än hon gjort tidigare. En underbar häst, sade tränaren Helena Burman om sitt nyförvärv.

Dubbel för Untersteiner
När Disco Volante sällade sig till dagens flertaliga galoppörer låg manegen krattad för Rushmore Face. Adrian Kolgjini parkerade självsäkert utanpå ledaren och såg ut att ha koll på fältet hela slutvarvet.
Mindre betrodde hästar där bakom gjorde att ingen hittade fler än fyra rätt på Top 7 och att nästan 400 000 kronor rullar vidare till kommande lördag på Umåker.
Därmed återstod 233 V75-system inför de avslutande avdelningarna som helt kom att handla om Johan Untersteiner.
Denne inledde med att smyga dit överraskningen Niagara Broline innan han sänkte konkurrenterna den tunga vägen bakom M.T.King of Cash.
- Ju längre distans desto mer kommer han till sin rätt. Han är tuff sista 200 meterna, kommenterade Dagens Dubbel-kungen som fastställde V75-utdelningen till 2 011 930 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Örebro bjöd på Breeders´ Crown-lopp på skärtorsdagens kväll och publiken fick se många fina unghästar. Svante B..


Örebro bjöd på Breeders´ Crown-lopp på skärtorsdagens kväll och publiken fick se många fina unghästar. Svante Båths talang Global Un Poco fortsätter imponera och vann de treåriga hingstarna uppgörelse efter tidig ledning tillsammans med Erik Adielsson.
Firma Båth/Adielsson kunde även räkna in en BC-vinst i klassen för treåriga ston sedan Staro Lochlyn svarat för en stark avslutning sista halvarvet.
Bland de fyraåriga stona var skrällen D’Laina starkast till slut. Claes Sjöström körde och tränar 40-oddaren.
I klassen för fyraåriga hingstar imponerade Stefan Melander-tränade Dominion Beach stort i Sverigedebuten tillsammans med Per Lennartsson när han besegrade ett meriterat gäng med bland andra fjolårets kriterievinnare Deimos Racing.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Reijo Liljendahl har inlett 2017 mycket försiktigt. I väntan på våren har han fokuserat på träning och inför lördagen..


Reijo Liljendahl har inlett 2017 mycket försiktigt. I väntan på våren har han fokuserat på träning och inför lördagens V75-tävlingar hade stallets hästar endast bokfört sig för en seger.
- Det har varit lite lågsäsong under vintern. Vintern är hockeysäsong och sommaren är travsäsong, sa Reijo Liljendahl skämtsamt i Mantorps vinnarcirkel sedan en av stallets vassaste hästar skojat med motståndet i gulddivisionen.
Från ledningen avfärdade Shadow Woodland enkelt utvändige El Mago Pellinis ihärdiga försök att utmana och över upploppet stegade han undan till överlägsen seger.
- Han var så fin som jag trodde. Man vet aldrig när det är årsdebut men jag hoppades och trodde på det här. El Mago Pellini är ingen dålig häst och han manglade på hela vägen. Att orka stå emot det är bra. Jag är nöjd med både häst och kusk, sa Liljendahl.
I fjol inledde Shadow Woodland säsongen med världsrekordet 1.11,1 över 1 640 meter med voltstart och innan årets slut hade han bland annat buntat ihop ett namnkunnigt gäng i en gulddivisionsfinal. Nu går han en ny säsong i hetluften till mötes och ett lopp är extra intressant.
- Nu ska vi först komma hem och gå igenom hästen och se att han mår bra, men ser vi lite mer långsiktigt hoppas jag att han kan vara med i Suur-Hollola-Ajo i Finland där han har varit tvåa och fyra de senaste åren.

Järnlady tog ner favoriten
På förhand var det upplagt för att Lutfi Kolgjini skulle bli dagens V75-kung och han inledde också omgången med att köra Face Ribb till överlägsen spetsseger i klass I.
- Jag hade drygt 1.11 sista 1 000 med bomullen och det norska huvudlaget kvar. Han vann på treans växel kan man säga, sa Kolgjini, som fick nöja sig med en fullträff.
I Kjell P Dahlströms Minne för femåringar var hans Breeders’ Crown-vinnare Target Kronos megafavorit och när körande Adrian Kolgjini efter en snabb inledning fick dra ner rejält på tempot talade allt för seger. Men en annan Breeders-vinnare, Daniel Redén-tränade stoet In Toto Sund var av en annan uppfattning. När hästarna kom upp för varvning lämnade hon positionen som sjunde och sista häst, avancerade fram utvändigt om ledaren och stegade förbi över upploppet.
- Det är en ruggigt fin märr det här och Daniel hade ställt i ordning så att det var form på en gång, sa kusken Örjan Kihlström.
Hästens tränare Daniel Redén trodde emellertid inte att hästen skulle prestera på topp direkt i årsdebuten.
- Det är tur man inte är spelare, sa Solvallatränaren och fortsatte:
- Jag fick egentligen aldrig upp några segerförhoppningar men hon har en ruggig inställning och jag tror att det kan bära långt för henne framöver.
Även i silverdivisionen gjorde spelarna en Lutfi Kolgjini-häst till favorit och ännu en gång var det Örjan Kihlström som satte käppar i hjulet för Jägersrotränaren. Kolgjini kom planenligt till ledningen med Djali Boko men efter att Kihlström varit nära att kuppa sig till ledningen med Valeur blev Djali Boko het och drog iväg i ensamt majestät långt före klungan. Han höll berömvärt till andraplatsen men var chanslös att stå emot starkt spurtande skrällen Order To Fly.
- Jäkligt kul att han fick spräcka segernollan i V75 i dag. Det har liksom aldrig klaffat men i dag var det verkligen dags, sa körande tränaren Per Lennartsson.

Karriärens första V75-seger
Dagens kanske lyckligaste vinnare på Mantorp var Halmstadlärlingen Joakim Granlund. Tillsammans med sin egen passhäst Umberto Axe tog han karriärens första V75-triumf i lärlingsloppet.
- Vad fräckt! Det här är magiskt! Få vinna V75 liksom...det här är vad vi alla drömmer om, segerbubblade 24-åringen.
Jerry Riordan-tränade Umberto Axe levererade en tung långspurt från femte par utvändigt och krigade sig förbi tappre favoriten Albatros D.K. i sista steget.
- All heder åt Jerry! Han är fantastiskt som låter oss köra så fina hästar, sa Granlund.

Dragster levde upp till namnet
I bronsdivisionen följde Dragster upp sin imponerande årsdebut med en ny enkel seger från ledningen.
- Man behöver inte vara något geni för att köra honom. Han är travsäker och startsnabb. Han bryter visserligen ner lite i svängarna men det var absolut ingen fara i dag och han vann hur lätt som helst, sa hästens tränare och kusk Roger Malmqvist.
Klass II rundade av V75-omgången och trots tuff press på den första bortre långsidan grejade Svante Båth-tränade National Prince (Erik Adielsson) sin tredje raka seger från ledningen.
Sju rätt på V75 betalade denna jackpotomgång 721 668 kronor. Sex rätt gav 1 472 kronor och fem rätt belönades med 98 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Svante Båth har i många år haft epitetet unghästexpert och när Coin Perdu förra fredagen prisades som Årets två&ari..


Svante Båth har i många år haft epitetet unghästexpert och när Coin Perdu förra fredagen prisades som Årets tvååring och Deimos Racing samma kväll utsågs till Årets treåring i Sverige så befäste Svante sin position ytterligare.
Det går helt enkelt väldigt bra nu och även om öppnandet av filialen utanför Stockholm förra året medför en del resande och logistisk planering så har det också varit utvecklande för verksamheten och nu står kunderna på kö.
- Ja, jag hade ett väldigt bra år förra året och utan tvekan är det också så att jag fått fler förfrågningar om att ta in häst i träning. Det är så klart riktigt kul och det har också varit väldigt lärorikt att det inte alltid varit på det sättet. Det fanns en tid när jag var ganska utelämnad till att själv se ut hästar på aktionerna och sedan sälja in dem till olika kunder och det har jag lärt mig mycket av, säger Båth.

Väljer sina strider
När det gäller utmärkelserna på galan menar Svante Båth att han glad och stolt. Han hade på känn att Coin Perdu hade vettig chans att bli Årets tvååring men det var mer öppet bland treåringarna och det var en skön bonus att även Deimos Racing blev framröstad.
- Båda dessa är för övrigt igång med träningen på allvar nu efter vintervilan. Man får dock välja sina strider och jag tror inte att Coin Perdu årsdebuterar förrän i maj faktiskt, medan jag är lite sugen på Kungapokalen redan nu i vår med Deimos Racing, säger han.
Personligt rekord i onsdags
I onsdags på Solvalla så tog stallet inte bara tre segrar, det var tre klockrena stalldubblar där även måltvåorna tränades av Stall Båth.
Har du någonsin varit med om det tidigare?
- Nej, jag tror faktiskt inte det… Det borde jag ha kommit ihåg i så fall. Det var så klart en rolig grej. Hästarna var i ordning och kuskarna gjorde också allting rätt. Jag hade sju hästar till start och det blev alltså maximalt utfall för sex av dem, och att få till det på Solvalla dessutom är inte så lätt, säger Svante Båth som alltid ger sina lärlingar chansen. Något som de förvaltade väl på Solvalla på onsdagen.
- De här killarna och tjejerna behöver få chansen och då ger jag dem den. Jag lägger mig sällan i, och tro mig – de vet när de gjort fel. Det enda jag präntat i dem från dag ett är att i alla lägen tänka på hästen.
På söndag har du en häst på V64 Grand Slam i Örebro där det vankas jackpot, och det är toppstammade 1 Mellby Empire (V64-4) som alltid haft ögonen på sig.
- Hästen har stort kunnande men han är väldigt speciell rent mentalt. Vi provade att spänna bågen i lite tuffare gäng förra året och han var med och kvalade både till E3 och kriteriet utan att riktigt räcka och utan att vara mogen för det. Efter vintervila och uppträning har han gjort två starter. I den första vann han men sprang ändå bara mest och sov hela vägen. Han är väldigt skum och har en tendens att göra just så emellanåt så därför provade vi att utrusta honom med rycktussar senast. Hästen såg fin ut fram till sista kurvan då han åter bara somnade in och började bromsa och fara i travet och det slutade med galopp. Det hela gick så fort att Per Lennartsson inte hann dra några tussar.
Hur högt håller du Mellby Empire?
- Det är en jättefin travare och han jobbar väldigt fint. Kan han bara vakna till och börja bruka sig lite så är det helt klart en häst av V75-kaliber. Nu blev det väldigt spännande förutsättningar då kusken kan ladda för fullt och bara köra rakt fram från början utan att tänka på sidledsförflyttningar. Jag kan inte bedöma spetschansen, men det vore nog jätteintressant att se honom i ledningen där han får sköta sig själv och kusken kanske kan hålla honom på alerten. Med ett sådant scenario kan vi nog få bra effekt av rycktussarna också. Han kan mer än visat och borde ha chans, avslutar Svante.

Mattias Anderberg, Kanal 75


Halmstadtravets Johan Untersteiner är i strålande form. Med sju segrar i förra veckan avancerade han i kuskligan i Sverige för andra veckan..


Halmstadtravets Johan Untersteiner är i strålande form. Med sju segrar i förra veckan avancerade han i kuskligan i Sverige för andra veckan i rad och är nu uppe på platsen bakom Ulf Ohlsson.
Ligaledaren Ohlsson tog bara en seger men leder fortfarande stort efter drygt en månad avverkat av det nya året.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 38-27-14
2. Johan Untersteiner, Halmstad, 21-10-6
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 16-17-13
4. Ulf Eriksson, Bollnäs, 14-8-5
5. Claes Sjöström, Solvalla, 13-7-5
6. Carl Johan Jepson, Färjestad, 12-15-7
7. Peter Untersteiner, Halmstad 12-12-4
8. Kenneth Haugstad, Solvalla, 11-13-5
9. Carl Johan Jepson, Färjestad 11-12-8
10. John Östman, Umeå, 10-8-11
11. Ove A Lindqvist, Umeå, 10-7-6
10. Jorma Kontio, Solvalla, 8-12-14
12. Per Lennartsson, Eskilstuna 9-5-13
13. Joakim Lövgren, Jägersro 9-4-2
14. Nicklas Westerholm, Romme 8-5-3
15. Stefan Söderkvist, Åby 8-3-5
Siffror till och med 5 februari

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-5 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2140/1 D 0 15.3 118
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Mellby Brunello Mellby Brunello   [v 7] 2680/13 C 6 15.5 205
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-3 Digital Promise Digital Promise   [s 3] 2140/3 C 0 g 67
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-2 Young da Vici Young da Vici   [h 3] 2140/2 B 1 15.8 40
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-1 Load Relief Load Relief   [h 3] 2140/4 A 5 18.9 75
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 1640/4 B 5 14.6 75
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-5 Fanny Hall Fanny Hall   [s 3] 2140/10 D 0 g 984
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-2 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2140/4 C 1 13.6 34
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-1 Output Pressure Output Pressure   [h 3] 2140/1 B 0 22.8g 118
2017-04-16 2017-04-16 Romme-5 Nappa Scar Nappa Scar   [h 5] 2140/11 C 1 13.4 773
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Chaktar de Vandel* Chaktar de Vandel*   [v 5] 2140/6 C 6 16.1 43
2017-04-16 2017-04-16 Romme-2 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 5] 2660/14 C 7 15.7 728
2017-04-16 2017-04-16 Romme-12 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/10 C 0 18.6g 97
2017-04-16 2017-04-16 Romme-11 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2640/5 D 0 15.9g 243
2017-04-16 2017-04-16 Romme-6 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 5] 2140/2 D 4 13.2 147
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Young da Vici Young da Vici   [h 3] 2140/3 D 1 17.1 38
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-9 Blue Money Blue Money   [v 4] 1640/1 D 3 13.5 82
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Bear Dancer Bear Dancer   [v 7] 2680/7 D 0 15.5g 96
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-4 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 1640/4 D 0 13.4 282
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2160/4 C str
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-9 Dominion Beach Dominion Beach   [h 4] 2100/5 A 1 13.5 101
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-4 Hazard Boko Hazard Boko   [h 3] 2100/9 C 0 16.0 545
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/6 A str
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-4 Digital Promise Digital Promise   [s 3] 2140/6 D 2 17.2 394
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-3 Heading Reference Heading Reference   [h 3] 2140/7 B 2 17.8 75
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-2 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 5] 2140/2 D 6 15.2 348
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-1 Digital Music Digital Music   [s 3] 2140/5 C 5 18.3g 337
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-10 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2140/11 D 0 15.7 352
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-9 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/2 D 2 16.7 655
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-8 King's Call King's Call   [v 4] 2140/4 C str
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 9] 1640/12 C str
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-5 Jasmine Coger Jasmine Coger   [s 6] 2140/6 D str
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-6 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 5] 2140/6 B 6 15.4 259
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-2 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2640/4 C 2 15.6 25
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-1 Heading Reference Heading Reference   [h 3] 2140/5 C 4 17.2 280
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-10 Ebony Boko Ebony Boko   [v 6] 1640/5 C 4 12.1 252
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/11 C 0 g 51
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Game Boko Game Boko   [v 4] 2140/4 C 0 g 181
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-7 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2140/8 C 5 13.9g 62
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-4 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 3140/2 C 4 16.6 75
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-2 Young da Vici Young da Vici   [h 3] 2140/2 D 0 g 53
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-4 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/10 B 0 15.7 362
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-10 Leo on Line Leo on Line   [v 12] 2140/8 D 6 13.5 639
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-9 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 2140/5 D 0 14.9 467
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-8 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 1640/11 D 6 14.6 157
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-5 High Expectation High Expectation   [s 5] 2160/9 C 0 14.7 230
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-4 MargauxAccelerator MargauxAccelerator   [s 3] 2140/1 B 7 17.9 323
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-1 Born Unicorn Born Unicorn   [v 3] 2140/7 C 1 17.5 157
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-9 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 2640/7 D 1 13.6 416
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 King's Call King's Call   [v 4] 2640/4 D 0 16.9 629
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Chaktar de Vandel* Chaktar de Vandel*   [v 5] 2140/2 C 5 16.7 30
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-10 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2140/10 B 2 13.9 97
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-6 Global Trustful Global Trustful   [s 4] 2140/7 B 0 15.6 77
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-3 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/6 C 0 17.3g 90
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-1 Born Unicorn Born Unicorn   [v 3] 2140/11 D 0 g 431
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-10 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 6] 1640/6 D 0 16.5 126
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 King's Call King's Call   [v 4] 2140/9 C 4 15.8 31
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2140/5 A 0 g 25
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-5 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2140/2 B 5 14.3g 21
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-8 Come and Dream Come and Dream   [s 4] 2140/9 C 0 17.7g 290
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 1640/7 D 0 13.6 558
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-4 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/11 B 6 16.4 287
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/5 D 0 23.2g 222
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Game Boko Game Boko   [v 4] 2640/11 B 0 16.9g 167
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-2 Sir Henry P.Hill Sir Henry P.Hill   [h 4] 2140/2 B 3 15.5 128
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-7 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/5 D 3 14.6 785
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2140/4 A 0 14.8 40
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 Hiphop A.E. Hiphop A.E.   [v 5] 1640/1 C 4 15.9 38
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Young Prince Young Prince   [v 5] 1640/3 C 7 15.1 51
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-2 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2160/6 C 1 16.9 93
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/2 D 2 16.8 256
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-6 Chamille Chamille   [s 6] 2160/8 D 0 18.1g 683
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-5 King's Call King's Call   [v 4] 2140/5 C 4 16.6 96
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-4 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2140/6 B 0 19.5g 31
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-10 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2140/4 C 3 14.7 183
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-9 Global Touchdown Global Touchdown   [v 4] 2140/7 C 0 g 30
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-8 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/9 D 6 16.0 262
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-6 Colbert d'Am Colbert d'Am   [v 5] 2140/6 D 0 16.5 162
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-4 Assault Assault   [v 3] 2140/1 C 0 19.9 88
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-3 Wheel Well Wheel Well   [s 5] 2140/2 B 0 18.9 457
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Fuel Flow Fuel Flow   [s 4] 2140/9 D 0 17.9 586
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-12 On Track Orange On Track Orange   [s 3] 2140/1 D 2 70
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-11 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 2140/3 C 5 13.1 74
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Game Boko Game Boko   [v 4] 2640/2 D 7 17.0g 506
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-2 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 1640/3 D 3 14.0 105
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-10 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 1640/9 B 0 15.0 37
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-7 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2140/7 C 2 15.4 40
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-9 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 1640/10 B 3 12.4 42
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-8 Time For Muscles Time For Muscles   [s 5] 1640/7 C 6 13.9 757
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-7 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2640/11 C 1 15.9 53
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-5 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2140/2 C 1 14.9 74
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-4 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/9 C 5 16.7 65
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-3 Mellby Empire Mellby Empire   [v 4] 2140/10 B 0 g 72
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-2 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2140/3 D 3 16.3 289
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-5 Young Prince Young Prince   [v 5] 2140/7 B 2 16.4 90
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-4 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2140/3 C 1 15.8 11
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-3 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/2 D 4 21.0g 137
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Confident Chip Confident Chip   [s 5] 2140/11 C str
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Othello Skift Othello Skift   [v 5] 2140/7 D 0 g 346
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/4 D 4 19.3 189
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-8 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2140/1 C 1 16.5 15
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-7 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 1640/12 D 4 16.1 490
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-12 King's Call King's Call   [v 4] 2140/12 D 2 16.7 26
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Springover Springover   [h 6] 3160/9 B 3 15.0 83
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-9 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 4] 2140/7 B 5 15.7 64
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-8 Sambuco Sambuco   [v 5] 2140/11 B 3 14.6 49
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-7 New Cash New Cash   [h 3] 2140/5 C 0 g 17
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-6 Come and Dream Come and Dream   [s 4] 2140/11 B 3 15.9 173
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-3 Devs Dragon Devs Dragon   [v 5] 2640/1 D 0 g 61
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-2 Game Boko Game Boko   [v 4] 2140/3 B 5 15.6 28
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-1 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2140/4 B 3 15.9 25
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-7 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/4 D 0 g 82
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-4 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2140/6 C str
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-3 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 1640/9 D 3 16.2 145
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-7 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 2140/4 C 0 16.2 396
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-6 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 8] 2640/2 C 0 18.8 490
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-4 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 2140/7 B 2 15.2 49
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-2 On Track Orange On Track Orange   [s 3] 2140/5 D 2 20.1 36
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Young Queen Young Queen   [s 5] 2160/10 D 0 19.9g 28
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 King's Call King's Call   [v 4] 1609/7 C 1 15.5 31
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2100/2 C 1 14.6 16
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-8 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/1 B 1 17.3 19
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/7 D 3 19.0 77
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-5 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 6] 1640/1 C 0 15.5 352
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-2 Smeds Borken Smeds Borken   [v 9] 2160/9 B 5 31.3 548
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 2140/14 B 3 17.0 188
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-9 Global Touchdown Global Touchdown   [v 4] 2160/9 D 3 16.9 147
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Optimum Dragonfly Optimum Dragonfly   [s 4] 1640/2 B 2 15.9 28
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-5 Highland Park Highland Park   [v 4] 2140/7 B 1 18.0 160
2017-01-07 2017-01-07 Romme-7 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2640/11 B 0 g 54
2017-01-07 2017-01-07 Romme-6 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2660/10 B 1 16.3 60
2017-01-07 2017-01-07 Romme-5 Ruby Trap Ruby Trap   [s 6] 2140/11 C 7 15.0 429
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-9 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/4 C 0 20.8 56
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/4 C 3 17.1 97
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-5 Game Boko Game Boko   [v 4] 2140/1 B 6 17.1 31
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-4 Enjoy di Quattro Enjoy di Quattro   [v 6] 1640/11 D 4 14.5 618
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-10 Natalie de Vie Natalie de Vie   [s 5] 1640/8 B 3 14.0 34
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-8 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2140/2 C 4 14.2 128
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-7 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 2640/4 C 0 16.3 516
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-6 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 1640/1 D 0 14.9 75
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-4 Midas Joy Midas Joy   [s 5] 2640/10 D 4 18.1 1125
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-1 King's Call King's Call   [v 4] 2140/4 D 3 17.4 493
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 4] 2140/4 D 0 15.8 200
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-7 Young Prince Young Prince   [v 4] 2140/11 D 0 17.9 433
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-2 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 4] 2140/8 D 5 19.4 283
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-1 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/12 A 0 g 24
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-9 Young Queen Young Queen   [s 4] 2140/11 C 0 g 27
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-9 Young Prince Young Prince   [v 4] 1640/7 A 1 14.6 21
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-6 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2160/10 A 3 16.6 159
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-5 Feel the Music Feel the Music   [v 4] 2160/13 C 0 g 166
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-2 Polar L.B. Polar L.B.   [v 7] 2640/5 C 3 15.3 66
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2160/5 B 3 16.7 23
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-10 MahaMari MahaMari   [s 3] 2160/6 C 6 18.1g 21
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 3] 1640/4 C 2 14.1 140
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-6 Buffy Rich Buffy Rich   [s 3] 2140/5 C 0 20.2g 123
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-4 Taste Taste   [s 2] 1640/4 B 5 18.8g 37
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/7 C 1 14.3 72
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/5 C 6 20.5g 255
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-4 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/5 C 0 16.9 240
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 Young Prince Young Prince   [v 4] 1640/8 A 3 15.1 29
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-2 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 3] 2140/8 D 6 17.9 439
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-9 King's Call King's Call   [v 3] 2140/5 D 0 g 520
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-6 Fellini Boko Fellini Boko   [v 4] 2640/4 B 1 15.6 28
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/9 B 0 17.1 246
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/8 C 3 17.3 247
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Alva Garbo Alva Garbo   [s 6] 2640/6 D 4 14.8 694
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2140/9 C 0 16.4 1254
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-7 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/5 C 3 13.7 349
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-3 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/9 B 3 15.7 61
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-2 Molly de Castella Molly de Castella   [s 4] 2140/1 C 0 15.1 419
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 6] 2160/6 D 0 18.8 328
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-10 Pumpkin Pumpkin   [s 5] 1640/10 C str
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-9 Banthechocolate Banthechocolate   [s 4] 2140/15 A 4 15.7 297
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-7 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2140/4 D 6 16.4 524
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-6 Ebu B.Boko Ebu B.Boko   [v 5] 2140/12 C 4 15.8 78
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 3] 2160/10 B 0 g 77
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/7 C 2 17.7 156
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-11 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/9 D 4 14.4 559
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Shadow Woodland* Shadow Woodland*   [v 7] 2140/8 C 0 14.2g 271
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/1 A 1 14.7 52
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-10 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/5 D 0 14.6 470
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-8 Global Trustful Global Trustful   [s 3] 2140/4 C 2 15.4 49
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-3 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 4] 2140/8 C 0 g 163
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-10 King's Call King's Call   [v 3] 2140/2 D 4 18.0 85
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-6 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/12 A 0 g 173
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-4 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 1640/5 A 2 13.6 21
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/2 B 2 16.9g 25
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [h 5] 2140/8 C str
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-4 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/3 D 0 14.5 268
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/10 A 0 14.8 71
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/9 B 3 14.8 96
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 External Power External Power   [v 3] 2640/2 B 0 18.0 41
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-8 Unique Juni Unique Juni   [s 3] 2140/8 B 6 14.3 222
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/2 C 2 12.6 28
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-6 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/9 C 0 g 230
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2160/6 C 0 g 70
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/10 C 5 16.2 548
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Jeppas Hampus Jeppas Hampus   [v 10] 1640/11 D 0 15.1 1212
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 207
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Gloria Sund Gloria Sund   [s 6] 2160/9 B 3 16.9 202
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/10 D 5 19.6 205
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 King's Call King's Call   [v 3] 2140/4 D 4 19.2 119
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-6 Raclette Raclette   [s 3] 2140/9 D 4 18.3 558
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-4 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/9 C 4 17.9 383
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-3 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/1 C 3 17.3 168
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/2 D 0 g 100
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-1 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [h 2] 1640/2 A 4 17.5 66
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Walle West Walle West   [v 4] 3140/5 D 7 17.0g 94
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-9 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2160/13 A 0 g 65
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-5 Defrag Am Defrag Am   [v 3] 2140/6 B 5 16.1 171
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-12 MahaMari MahaMari   [s 3] 1640/8 D str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-11 Seek and Destroy Seek and Destroy   [v 7] 2140/8 C str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-10 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/2 D 5 15.0 288
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [h 5] 2640/11 D 0 17.1 427
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-8 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/7 C 0 14.7 566
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-7 Bacio Bacio   [s 4] 2140/4 C 5 16.3 94
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-4 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/2 C 1 15.4 136
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 3] 2140/6 C 3 16.6 247
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-2 Calissa Rich Calissa Rich   [s 2] 2140/5 C 3 18.7 25
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-1 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 3] 2140/1 D 3 17.9 246
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-1 Fellini Boko Fellini Boko   [v 4] 2140/10 A 2 15.6 35
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-12 Feel the Music Feel the Music   [v 4] 2140/4 C 6 39.0 96
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-11 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/3 B 0 18.1g 126
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-8 High Expectation High Expectation   [s 4] 2140/8 D 0 13.8 1468
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-7 Evening Prayer Evening Prayer   [s 5] 2140/10 A 0 14.7 414
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-6 Flo Jo Keeper Flo Jo Keeper   [s 3] 2140/7 C 0 14.4 1191
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 Young Prince Young Prince   [v 4] 2160/6 B 1 17.1 41
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2640/9 D 0 14.0 225
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-10 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/1 C 7 14.8 228
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-8 Sir Henry P.Hill Sir Henry P.Hill   [h 3] 2640/3 D 3 17.2 735
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 1640/9 D 0 14.1 690
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/1 C 2 14.6 51
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-4 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2640/3 D 3 14.9 1136
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 1640/4 C 5 14.0 46
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-2 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/2 C 7 15.3 213
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2140/7 B 5 14.2 222
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-8 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/5 D 0 15.0 75
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1140/8 B 0 g 27
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 C.C.Simon C.C.Simon   [v 8] 1640/4 B 3 12.6 188
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-2 Cocktail Atout Cocktail Atout   [h 4] 2140/9 D 5 14.9 263
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-8 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 2140/4 D str
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2640/7 D 0 g 45
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-6 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 2160/15 C 0 16.8 711
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 4] 2140/1 C 0 g 461
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-2 King's Call King's Call   [v 3] 2140/8 D 4 18.1 145
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 I'll Fixit I'll Fixit   [v 3] 1640/9 B 0 g 80
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-11 Mellby Empire Mellby Empire   [v 3] 2140/8 D 0 1125
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-6 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/10 C 5 14.3 290
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-5 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/12 B 3 15.4 275
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-4 Keypad Keypad   [s 4] 2140/7 D 0 15.8 1000
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/10 D 0 14.7 1059
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-2 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/2 B 1 14.0 41
2016-10-22 2016-10-22 Romme-11 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/2 C 5 14.1 42
2016-10-22 2016-10-22 Romme-10 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 1640/4 C 4 14.2 227
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/1 D 3 13.2 175
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 M.X.Nevertoolate M.X.Nevertoolate   [v 6] 2140/9 D 0 18.6 776
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/3 A 1 16.4 22
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Fellini Boko Fellini Boko   [v 4] 2140/1 D 1 15.3 51
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-5 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/11 C 0 16.2 322
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-3 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/2 A 0 15.7g 13
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Dacia Scoop Dacia Scoop   [s 3] 2160/6 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Smeds Borken Smeds Borken   [v 8] 2140/2 D 5 29.0 605
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-10 Caviar Sisu Caviar Sisu   [s 5] 1640/10 B 0 13.8g 335
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Paolo America* Paolo America*   [v 7] 2140/11 D 0 13.6 1722
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/10 D 0 14.2 852
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 5 13.9 60
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-5 Young Prince Young Prince   [v 4] 2140/6 D 3 15.0 54
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-3 Jazza Håleryd Jazza Håleryd   [s 3] 2140/11 C 4 15.6 62
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-1 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 3] 2140/1 C 4 17.3 189
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-5 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2100/6 C 0 16.0g 160
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-3 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 2100/7 B 0 17.9 68
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 Calissa Rich Calissa Rich   [s 2] 1640/7 C 1 17.6 27
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/6 C 0 g 33
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-8 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/3 C 0 17.2 111
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/4 C 2 16.7 17
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-6 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 2100/7 D 6 17.1 516
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/9 D 0 g 187
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-7 MahaMari MahaMari   [s 3] 2140/7 D 0 21.1 279
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-6 Benji Dana Benji Dana   [v 5] 2640/1 C 6 15.2 299
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-5 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 2140/9 B 3 16.9 57
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-4 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/11 B 6 11.3 92
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2160/8 B 1 13.3 37
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-6 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/9 C 0 14.4 209
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/5 A 2 16.5 30
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-9 Mojerker Mojerker   [v 8] 2180/11 D 0 g 278
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-7 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 1640/7 B 3 13.1 17
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/1 B 4 16.5g 25
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 1660/12 C 2 13.1 91
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/11 A str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/3 D 5 16.4 119
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2640/5 C 1 14.7 36
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-4 Dedes Brassie Dedes Brassie   [v 10] 2140/10 D 0 g 1000
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-2 M.T.Jeffrey M.T.Jeffrey   [v 5] 2160/9 B 0 16.7 163
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-10 Amity Amity   [s 4] 1640/2 D 0 11.9g 748
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2640/5 B 2 15.4 285
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-3 Flight Plan Flight Plan   [s 3] 2140/2 C 1 15.2 58
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-2 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/8 C 0 13.7 84
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-12 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 5 15.8 369
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-11 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/10 D 0 12.8 304
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/1 D 0 13.1 206
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-8 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 3140/3 D 0 15.4 68
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/11 C 0 16.9g 51
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-3 Zoccer City Zoccer City   [s 6] 1660/14 B 6 15.3 324
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/10 C 4 16.8 19
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-7 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/10 C 0 15.8g 42
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-5 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 1640/7 D 0 g 180
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-10 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 2140/11 D str
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-9 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/1 C 2 12.3 178
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-5 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/1 A 6 17.0 167
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 2140/5 B 2 14.2 55
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-3 Utah Kronos Utah Kronos   [s 3] 2140/6 C 5 15.9g 107
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 Hannibal Boko Hannibal Boko   [h 2] 2140/3 C 0 18.9 35
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-12 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/2 D 3 15.1 150
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/2 B 0 13.7 78
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-7 Global Touchdown Global Touchdown   [h 3] 2640/11 D 0 g 819
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2640/7 C 0 15.1 396
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Knows Nothing* Knows Nothing*   [h 7] 2140/12 B 6 11.7 733
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-10 Serious Try Serious Try   [v 5] 2140/10 D 4 12.7 176
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-9 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/2 D 0 12.8 264
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-8 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/4 D 0 12.9g 1221
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-7 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 4] 2140/7 D 3 13.6 91
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-10 Gloria Sund Gloria Sund   [s 6] 2140/10 B 0 14.3 230
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-9 Mellby Brunello Mellby Brunello   [v 6] 2640/9 C 5 15.1 201
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Anastacia Trot* Anastacia Trot*   [s 8] 2140/8 B 0 13.4 349
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-6 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/8 B 2 15.1 46
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 4] 2140/8 C 0 15.1g 327
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-3 Staro Little Angel Staro Little Angel   [s 2] 1640/1 D 0 g 259
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-2 Neo Southwind Neo Southwind   [v 4] 2640/3 C 5 16.0 128
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-8 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1609/3 B 1 11.3 18
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2160/12 A 3 14.3 27
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2100/1 D 2 13.6 336
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-1 Calissa Rich Calissa Rich   [s 2] 1640/1 D 0 g 19
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2160/9 C 2 16.6 64
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-8 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 2140/10 B 5 14.3 82
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2160/14 B 6 15.4 268
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/12 B 4 16.5 67
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/8 A 4 15.8 118
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Goliath Boko Goliath Boko   [v 3] 2140/1 B 3 17.2 18
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2640/10 D 6 16.0 802
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-6 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/11 C 3 11.8 49
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2160/9 A 1 15.1 418
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-3 Cocktail Atout Cocktail Atout   [h 4] 2140/7 B 0 g 120
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Part Nan Angelen Part Nan Angelen   [v 6] 2160/9 A 1 13.8 37
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/3 D 2 16.9 40
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-6 Mellby Empire Mellby Empire   [v 3] 2640/5 D 0 14.9 1084
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-2 External Power External Power   [h 3] 2640/7 B 0 g 330
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-1 Somewhere Somewhere   [s 3] 2140/1 D 5 15.8 307
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-13 Gatelink Gatelink   [s 3] 2140/8 C 0 13.7 486
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-11 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/9 A 1 13.7 38
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 2640/11 A str
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-11 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/4 D 2 13.7 219
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-10 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2640/9 D 0 14.3 780
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/1 D 6 11.0 593
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-6 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/15 C 0 14.2 507
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-5 Serious Try Serious Try   [v 5] 1640/2 D 2 11.3 21
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-10 Desuper Filius Desuper Filius   [v 5] 2640/1 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-9 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/4 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-7 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2640/5 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-4 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/6 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/11 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-1 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-10 Desuper Filius Desuper Filius   [v 5] 2640/1 D 5 14.8 246
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-9 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/4 D 0 13.1 1147
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-7 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2640/5 D 4 13.7 88
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-4 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/6 D 5 17.6 98
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/11 C 1 14.4 19
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-1 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 4 19.8g 28
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2640/9 D 5 13.1 1309
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-12 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [h 3] 2100/7 C 0 17.8 458
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-11 Fuel Flow Fuel Flow   [s 3] 2100/8 D 6 15.6 158
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-10 Escape Rope Escape Rope   [s 4] 2140/2 D 0 15.7 504
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1609/6 C 3 12.2 86
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-7 Gatelink Gatelink   [s 3] 2100/6 A 2 15.8 32
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-6 Rectifier Rectifier   [h 3] 2100/3 C 4 16.1 137
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-5 Nelle Pride Nelle Pride   [v 8] 2100/7 D 5 14.2 550
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-3 Cat Josselyn Cat Josselyn   [v 4] 2140/10 C 7 18.5g 97
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-13 Sunrise Boulevard Sunrise Boulevard   [s 4] 2640/2 D 0 16.9 109
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-10 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/1 B 1 12.7 40
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-8 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/7 C str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-2 Uliksa Bar Uliksa Bar   [s 3] 2160/12 B 5 17.0 132
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-11 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 1640/11 D str
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-10 Volstead Volstead   [h 5] 2140/2 C 5 12.0 130
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-6 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/9 C 0 14.1 53
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-3 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2660/9 C 2 15.6 183
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-6 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2640/11 D 0 14.7 688
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2640/9 B 2 14.7 593
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2640/9 A 0 14.2 55
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2160/7 D 0 19.4g 204
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Goliath Boko Goliath Boko   [v 3] 2140/1 D 8 17.8 48
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/8 B 1 13.9 12
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-6 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2660/11 C 6 16.1 364
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/2 B 2 18.1 90
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-1 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 1 17.9 13
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 1609/9 C 5 12.3 116
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-8 Digital History Digital History   [s 4] 2140/9 D 4 13.8 1160
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2100/9 D 0 12.4 944
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2100/1 B 8 16.0 73
2016-08-13 2016-08-13 Åby-10 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/6 D 1 14.0 128
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Casanova Sisu Casanova Sisu   [h 4] 2140/4 D 0 g 231
2016-08-13 2016-08-13 Åby-6 Palermo Broline Palermo Broline   [v 4] 2140/2 C 0 g 43
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-10 Trading Trading   [s 4] 2140/3 C 2 15.3 116
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/4 C 5 12.8 115
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-6 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/7 C 3 13.9 129
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2660/7 B 1 15.1 73
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-11 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2100/14 D 1 15.0 57
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-8 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2100/5 B 1 13.7 32
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-7 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 0 19.5g 253
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-6 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2100/1 C 2 12.8 175
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-4 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2640/3 B 2 15.4 22
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-3 Goliath Boko Goliath Boko   [v 3] 2140/11 D 6 18.8 66
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/5 C 3 13.9 63
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-9 Anastacia Trot* Anastacia Trot*   [s 8] 2160/12 C 6 13.3 535
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 1640/5 D 4 12.9 424
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-3 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/7 B 4 11.3 260
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/12 B 4 16.4 165
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/3 D 0 14.0 314
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Electric Light Electric Light   [h 3] 1640/1 A 2 12.3 13
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-5 Godiva Boko Godiva Boko   [s 3] 1640/6 D 0 15.4 405
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/1 C 2 11.2 91
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-8 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/6 C 5 14.8 188
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-7 Forza Sting Forza Sting   [s 3] 2140/1 C 8 15.8 268
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-4 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/9 C 4 14.2 60
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/9 B 0 19.8g 42
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Hot Point Hot Point   [v 5] 2140/12 D 2 16.8 455
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Armani Key Armani Key   [v 8] 2140/2 C 0 16.5g 131
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-5 Unique Juni Unique Juni   [s 3] 2160/7 A 0 17.0g 20
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-3 Fudge Ås Fudge Ås   [s 4] 2140/9 B 4 15.3 27
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-2 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/3 C 3 14.0 29
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-1 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/4 D 7 20.6 378
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-9 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/2 B 2 13.1 34
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2140/1 B 3 11.8 330
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-4 Labero Broline Labero Broline   [h 8] 2640/7 C 4 14.7 108
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-11 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2640/5 B 0 13.2 603
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-7 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/6 C 4 12.2 567
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-6 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/12 B 8 16.0g 98
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-5 Super Photogenic Super Photogenic   [v 8] 1640/4 C 0 20.1g 58
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Pumpkin Pumpkin   [s 5] 2160/12 B 5 17.5 598
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-11 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1640/9 D 0 11.3 1213
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-10 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2640/8 C 4 14.0 214
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-9 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/3 D 1 13.0 65
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-8 Remains Remains   [s 6] 2140/2 D 0 g 558
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-7 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 2160/5 C 0 25.5 1307
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-5 Västerbo PayMyDay Västerbo PayMyDay   [v 7] 2640/1 D 0 15.2 479
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-7 Keypad Keypad   [s 4] 2640/5 D 0 g 619
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-6 Amity Amity   [s 4] 2640/10 C 3 14.9 27
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-4 Tricia Tricia   [s 4] 2640/4 D 0 g 642
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-2 T.P.Fromadream T.P.Fromadream   [v 3] 2140/5 D 0 17.1 149
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-7 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2609/1 C 4 14.5 30
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-6 Star M.L. Star M.L.   [s 5] 2140/1 D 7 16.2 93
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-4 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2100/1 A 1 13.4 16
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Angel Heart Angel Heart   [s 3] 2140/6 D 3 17.4 92
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2640/4 D 4 14.9 531
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-9 Scarlet Ribb Scarlet Ribb   [h 4] 1609/12 C 5 12.0 578
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-5 Only One Winner Only One Winner   [v 6] 1609/8 C 6 11.2 165
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-10 Part Nan Angelen Part Nan Angelen   [v 6] 3140/4 D 0 g 384
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-8 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 1609/2 C 3 11.3 158
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-6 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/11 C 0 13.1 409
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 2640/3 A 5 26.7 239
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-8 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/6 B 1 13.9 18
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Björlifant Björlifant   [h 4] 2140/7 C 3 26.6 379
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-1 T.P.Fromadream T.P.Fromadream   [v 3] 2140/11 C 7 17.4 267
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-2 Digital Extreme Digital Extreme   [h 4] 2140/12 C 0 16.4 265
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-8 Joan Chip G.L. Joan Chip G.L.   [s 4] 1640/11 C 0 g 485
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-7 Step Climb Step Climb   [v 4] 2140/9 C 6 18.2 1046
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-4 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2640/10 D 6 16.0 193
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-3 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 151
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-7 Unique Juni Unique Juni   [s 3] 2140/7 D 0 14.4 862
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-5 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/4 B 4 13.0 252
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-2 Sweet Star Sweet Star   [s 6] 2640/10 D 0 16.1 1133
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-8 Remains Remains   [s 6] 2160/13 D 5 15.0 861
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1640/4 C 4 10.9 163
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-5 Erica Erica   [s 6] 2140/8 B 0 15.6 424
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-2 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 4] 1640/4 B 1 15.1 111
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-1 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/6 B 0 19.2 68
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 2640/5 D 3 14.4 355
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/3 D 3 11.5 212
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-7 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/11 D 0 13.6 759
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-4 Track Angle Track Angle   [h 3] 2140/2 A 5 15.7g 37
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-3 Tough Cookie Tough Cookie   [s 4] 2140/3 D 0 18.7g 240
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 3140/3 D 5 15.9 59
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Euroncandidcamera Euroncandidcamera   [v 4] 2140/10 D 0 g 908
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-5 Coco de Vie Coco de Vie   [s 5] 2140/3 B 5 12.6 298
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-8 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 3] 2140/6 B 0 14.7 77
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-7 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 1660/8 D 5 23.9 577
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-6 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 4] 2140/4 D 2 12.9 412
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-5 Finca Boko Finca Boko   [s 4] 2140/6 D 0 14.2 129
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-3 Björlifant Björlifant   [h 4] 2180/8 B 5 25.8 209
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/5 D 0 693
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-1 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 1640/4 B 6 13.0 64
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/10 A 2 13.6 24
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-9 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2140/4 D 0 13.7 495
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Villagelecoursdeau Villagelecoursdeau   [v 9] 1640/1 C 0 g 236
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/8 C str
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-5 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/4 D 0 22.3g 409
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-4 Enjoy's Boy Enjoy's Boy   [v 3] 2140/8 C 0 15.1 177
2016-06-18 2016-06-18 Boden-12 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/10 A 0 14.3 67
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2140/9 B 3 13.8 54
2016-06-18 2016-06-18 Boden-7 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 1640/6 B 2 12.1 96
2016-06-18 2016-06-18 Boden-2 Magnificent Girl Magnificent Girl   [s 5] 1640/7 D 7 15.1 303
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-7 Super Wille Super Wille   [v 5] 1640/6 D 7 16.0 488
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-5 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/2 C 3 15.0 208
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-2 Track Angle Track Angle   [h 3] 2140/4 B 1 16.7 25
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-1 Tequila Arette Tequila Arette   [s 3] 2140/10 C 4 17.2 158
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-10 Panoramic Panoramic   [v 6] 2660/5 B 0 15.3 52
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-9 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/10 B str
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-9 Blue Money Blue Money   [v 3] 2140/9 A 0 17.6 82
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-8 Menominee Menominee   [s 4] 2140/1 A 7 16.1 82
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-6 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 4] 2140/10 D 6 15.0 492
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 5] 2140/2 D 5 15.6 376
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-2 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/8 C 5 13.8 537
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-1 High Expectation High Expectation   [s 4] 1640/1 D 0 14.8 247
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Beauty by Rich Beauty by Rich   [s 3] 2140/2 D 0 17.6 614
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/15 C 4 14.3 256
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/5 D 0 17.9 757
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-4 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/5 B 1 14.8 13
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-3 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 2140/1 D 4 16.2 310
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Jesper Downhill Jesper Downhill   [v 5] 2160/10 D 0 17.4g 450
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-9 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/12 D 7 18.5 28
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-10 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/1 C 1 15.5 17
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 2140/7 C 0 14.1 292
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2160/15 C 5 14.0 130
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-5 Buffy Rich Buffy Rich   [s 3] 2140/8 C 0 15.8 101
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-3 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/6 B 7 15.0 28
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-9 Keypad Keypad   [s 4] 2140/2 D 0 13.9 895
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/2 C 5 14.9 151
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-7 A Gift to You A Gift to You   [s 3] 2140/1 C 5 15.6 279
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-6 Iponema Iponema   [s 5] 2140/5 C 5 13.4 657
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-2 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/1 D 1 13.6 17
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-1 Track Angle Track Angle   [h 3] 2140/2 D 3 16.7g 241
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Picasso Tilly Picasso Tilly   [h 4] 2140/11 C 4 14.5 120
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2640/4 D 5 13.6 163
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-6 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/1 B 3 12.1 74
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-4 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/2 D 1 15.3 606
2016-06-03 2016-06-03 Romme-11 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/6 C 2 16.7 60
2016-06-03 2016-06-03 Romme-9 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/9 B 1 13.4 16
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Björlifant Björlifant   [h 4] 2160/12 B 6 28.0g 503
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 Digital Network Digital Network   [v 7] 2140/7 D 3 15.7 410
2016-06-03 2016-06-03 Romme-3 Beauty by Rich Beauty by Rich   [s 3] 2140/3 C 0 19.6g 355
2016-06-03 2016-06-03 Romme-2 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/6 C 1 15.0 14
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/3 B 1 17.2 13
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-9 Catch the Cash Catch the Cash   [s 6] 1640/4 D 3 12.7 80
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-8 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/8 B 2 13.3 73
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-3 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 2140/12 B 3 17.5 93
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-1 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/11 C 0 20.0 286
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-7 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2640/11 D 0 15.1 633
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-6 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/8 C 2 14.6 29
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-5 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/1 C 3 15.6 133
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-2 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2140/3 C 0 g 286
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-1 Okeechobee Okeechobee   [h 3] 2140/1 D 0 g 513
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-10 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/12 C 3 13.5 42
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-10 Mellby Brunello Mellby Brunello   [v 6] 2140/7 D 3 13.4 714
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2140/4 D 1 12.3 145
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-7 Pasithea Face Pasithea Face   [s 4] 2140/12 B 5 13.2 74
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-6 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/2 C 3 15.8 122
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-5 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/2 C 0 14.1 51
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-2 Buffy Rich Buffy Rich   [s 3] 2140/2 D 7 15.3 410
2016-05-14 2016-05-14 Åby-11 D.D's Perseverance D.D's Perseverance   [v 4] 2140/8 D 0 13.4 1197
2016-05-14 2016-05-14 Åby-9 Digital History Digital History   [s 4] 2140/7 D 0 16.9 1250
2016-05-14 2016-05-14 Åby-5 Panoramic Panoramic   [v 6] 2640/2 D 4 14.0 351
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-7 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/5 B 3 13.6 259
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-6 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 3140/1 D 0 16.6 980
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2140/8 C 5 17.0g 286
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-3 Forza Sting Forza Sting   [s 3] 2140/10 A 5 17.3 169
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-2 Keypad Keypad   [s 4] 2160/6 D 6 14.6 714
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Neo Southwind Neo Southwind   [v 4] 2140/12 D 0 14.8 375
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-9 Democrat Democrat   [v 9] 1640/2 D 0 11.6 847
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 3160/6 D 4 14.4g 136
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1609/9 D 3 11.4 1146
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-4 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2640/2 D 0 g 812
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-9 Wojtyla Gene Wojtyla Gene   [v 6] 2140/1 B 4 15.3 59
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-5 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/8 C 6 11.6 135
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-7 Danish Colleen Danish Colleen   [s 4] 2140/1 C 4 17.1 124
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-6 Fellini Boko Fellini Boko   [h 4] 2140/12 C 6 15.9 31
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-5 Friendly Boko Friendly Boko   [s 4] 2140/2 B 4 13.8 71
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-2 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/4 D 2 17.1 84
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-1 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 1660/9 C 5 13.1 766
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-9 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2140/12 C 0 13.8 326
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-6 Cash Gamble Cash Gamble   [h 5] 2140/4 A str
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-5 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 1640/6 C 0 13.8 256
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-3 Tiller Tiller   [s 4] 2140/7 C 3 15.3 275
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-2 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2140/7 C 0 15.4 332
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-1 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [h 3] 2140/2 C 0 17.8 504
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-10 Classification Classification   [s 6] 1640/6 D 5 11.6 362
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-10 Eternity Sign Eternity Sign   [v 10] 2160/10 D 0 17.6 199
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-9 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/1 C 2 13.6 36
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-8 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 0 16.5 301
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Joan Chip G.L. Joan Chip G.L.   [s 4] 2160/14 A 8 17.6 26
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-2 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 2140/7 C 3 17.1 61
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 Beauty by Rich Beauty by Rich   [s 3] 2140/11 D 3 18.0 57
2016-04-29 2016-04-29 Åby-4 Ilyaand Over Halls Ilyaand Over Halls   [s 4] 2140/9 D 0 16.4 1176
2016-04-29 2016-04-29 Åby-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/9 D 0 14.5 319
2016-04-29 2016-04-29 Åby-2 Keypad Keypad   [s 4] 2140/7 D 0 16.4g 967
2016-04-29 2016-04-29 Åby-1 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 3] 2140/3 C 6 16.6 357
2016-04-29 2016-04-29 Åby-10 Rum Swizzle Rum Swizzle   [s 4] 2140/5 D 0 g 266
2016-04-29 2016-04-29 Åby-9 D.D's Perseverance D.D's Perseverance   [v 4] 2140/7 C 3 15.3 497
2016-04-29 2016-04-29 Åby-6 Taffy Taffy   [h 4] 2140/10 D 0 1286
2016-04-29 2016-04-29 Åby-5 Tweet Hanover