Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Per Lennartsson V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Per Lennartsson. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Per Lennartsson har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-5 Mach Number Mach Number   [h 4] 1640/9 A
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-10 Hazard Boko Hazard Boko   [h 3] 2140/10 B
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-5 Marlon Donvici Marlon Donvici   [h 4] 2140/3 C
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-6 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 5] 3140/1 C
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-7 Hermine Boko Hermine Boko   [s 3] 2140/5 D
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-9 Bofferding Bofferding   [v 3] 2140/9 C
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-10 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 2140/9 B

Nyheter för travkusk Per Lennartsson


Storloppen avlöser varandra på löpande band nu när travets högsäsong är i full gång.På lördag väntar m..


Storloppen avlöser varandra på löpande band nu när travets högsäsong är i full gång.
På lördag väntar miljonloppen Kunga- respektive Drottning Silvias Pokal på Åby.
En av förhandsfavoriterna i Kungapokalen (V75-7) är Gareth Boko. Det är hästen som var kullens kung som tvååring då han vann det största loppet Svensk Uppfödningslöpning för Per Lennartsson. Den svartbrune hingsten fortsatte att tillhöra kulltoppen även som treåring då han kvalade in till både Kriteriet och Breeders Crown. Efter segrar i dessa uttagningslopp så blev han dock utan pengar i båda finalerna. Gareth Boko bytte sedan tränare och flyttades till Conrad Lugauer på Jägersro i mitten av november. Efter vinterträningen har det blivit tre starter vilket har resulterat i två övertygande segrar för den snart trefaldige miljonären.
- Gareth Boko är en fantastiskt fin häst som är väldigt stark. Han kan gå med i alla tempon och har alltid en stark avslutning. Man är inte beroende av att vara med i någon spetskörning med den här hästen eftersom han alltid avslutar så snabbt. Han har ett väldigt bra löphuvud och jag har stor respekt för den här hästen, säger Conrad Lugauer.
Lugauer har tränat stjärnor som Olympiatravsvinnaren Copper Beech, och har även kanoner som Spartan Kronos och Calvin Borel i stallet.
Kan du jämföra Gareth Boko med dem och vem är den bästa häst du har tränat?
- Det är alltid så svårt att jämföra hästar och det kan jag inte göra. Det kan mycket väl bli så att Gareth Boko kan bli den bästa. Han har bara gjort tre starter för mig och varit väldigt bra vid segrarna. Det får framtiden utvisa och vi får se hur det går på lördag till att börja med.

”Fick inget stöd av kusken”
Gareth Boko vann direkt i debuten för Jägersrotränaren när han blåste till konkurrenterna på Solvalla i en visslande avslutning. Gången efter blev det galopp i spetskörningen då Lugauer ville chansa och köra för ledningen.
- Jag ville se hur fort hästen kunde öppna och han öppnade väldigt bra utan att vara någon superkatapult. Men han fick inget stöd av mig och jag ville se hur han agerade när jag bara gav honom tömmarna utan något stöd från kusken. Så det är förklaringen till att han galopperade, säger Conrad.

”Det bästa betyg man kan få - väldigt nöjd”
Senast var den fyraårige topphästen tillbaka i vinnarcirkeln när han i imponerande stil vann försöket till Kungapokalen. Efter en sylvass avslutning via fjärdespår i utgången av sista kurvan spurtade han enkelt ner konkurrenterna.
- Jag körde max sista tvåhundra metrarna och han gick med full fart över mål. Det var en väldigt bra avslutning och jag var jättenöjd. Jag fick uppleva samma sak med honom som i debuten för mig. Hästen lämnade ett mycket bra intryck och jag måste ge honom det bästa betyg man kan få.
- Jag är även väldigt nöjd med återhämtningen och hur han har tränat efteråt. Allting har gått enligt planen och jag känner mig trygg. Hästen är på bra humör, stark, och har stabila träningssiffror.

”Kan vinna om han har sin dag”

Vad är feelingen inför finalen och hur stora är möjligheterna att vinna Kungapokalen?
- Han kan vinna om han har sin dag. Är det mitt lopp så vinner han. Vi brukar uttrycka oss så i Tyskland men ni svenskar brukar säga att han är en av de hästar som kan vinna loppet. Men man vinner bara om turen är med oss. Om det inte stämmer i loppet kan det gå hur dåligt som helst. Men jag tycker att hästen är i den toppformen att han kan vinna finalen. Det är dagsform och små marginaler som avgör, menar Lugauer och gör en annan jämförelse.
- Jag har lite samma känsla som jag hade när Copper Beech vann Olympiatravet. Han var tvåa i försöket och visade toppform där och när jag körde av banan så hade jag en väldigt bra känsla inför finalen. Jag kände samma nu efter att Gareth Boko vunnit försöket till Kungapokalen. Han var trygg och fin i travet och kändes hur bra som helst. Balansen stämde perfekt. Hästen har en lite speciell bakaktion och behöver bra fäste.
- Vi vann också spårlottningen och fick ett perfekt läge i finalen så vi har bra kort i handen.

”Har aldrig ryckt tussarna på honom”

Hur stort skulle det vara för dig om ni vann?
- Det hade naturligtvis varit skitroligt och jättestort både för mig och ägarna och alla runt hästen. Det är ett årgångslopp och jag hade varit stolt. Jag vet hur svårt det är att vinna ett så här stort lopp och det hade varit en bekräftelse på mitt jobb och min yrkesskicklighet.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
- Jag har aldrig ryckt tussarna på honom i loppen hos mig. De har suttit kvar så det finns en liten växel till där. Annars blir det inga ändringar, barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn igen.
Du har ytterligare en häst till start i lördagens V75-omgång, Ferrari River i den sjätte avdelningen. Chanserna där?
- Ferrari River (V75-6) har haft lite otur och hade varit med i finalen om han inte hade blivit störd på upploppet. Hästen är jättefin men har ett jobbigt utgångsläge med spår sju bakom bilen. Den värsta konkurrenten, Springfield, har också fått ett kanonbra spår så det blir inte lätt för honom att vinna. Men jag tror att han blir sämst tvåa i loppet, säger Conrad Lugauer som har 84 hästar i träning och i fjol hade ett rekordår med 10,3 miljoner kronor inkört och en segerprocent på 19 procent.

Michael Carlsson, Kanal 75


Forne Örebrohästen Sauveur bar favoritskapet när han på lördagen gjorde första starten i Sverige efter fjolårets Frankrikef..


Forne Örebrohästen Sauveur bar favoritskapet när han på lördagen gjorde första starten i Sverige efter fjolårets Frankrikeflytt. Hästen levererade också på topp, men trots 1.11,5 sista 2 000 meterna var han chanslös. För första gången i amerikavagn och utan skor på hovarna bombade Robert Bergh-tränade Balfour runt de tre varven i Orebro Intn'l på 1.13,3 – den snabbaste segertiden i loppets 15-åriga historia.
- Fan vad härligt! Såna här djur får en att känna sig oövervinnerlig och det är en förbannad ära att ha kommit så långt att jag får sitta bakom dem, sa Kim Eriksson, som efter en tuff inledning till ledningen lät Balfour dra fältet sönder och samman.
Sauveur kom med en kraftfull avslutning på den sista bortre långsidan och i slutsvängen såg det ett tag ut som att han skulle lyckas ta in de 40 meter som han handikappats med gentemot Balfour från start, men han kom aldrig i farlig närhet.
- Det gick åt helsike för fort första 500, jag kippade lite efter andan när det blinkade upp 1.12,7 på tavlan, för övrigt tror jag att vi la upp det på ett vettigt sätt. Jag är så imponerad av den här hästen och jag är ruggigt tacksam och glad, sa Eriksson.
Robert Bergh var inte själv på plats i Örebro men det var hans dotter Isabella Bergh, Balfours skötare.
- Pappa har haft rätt hela tiden. Han har alltid höjt upp hästen och det är jättekul att han får visa det nu också.
Robert Bergh äger själv Balfour som i och med segerchecken på 400 000 kronor nästan dubblade saldot på vinstkontot.

Dante Boko visade elitloppsform
Fjolårets Sweden Cup-vinnare Dante Boko lär bli att räkna med under elitloppshelgen på Solvalla även i år. Visserligen profiterade hästen på att de värsta konkurrenterna i gulddivisionen brände mycket krut i en 1.07-öppning, men sannolikt hade Lutfi Kolgjinis högkapable springare gått vinnande ur striden hur loppet än hade blivit kört. Med Adrian Kolgjini i sulkyn kom han upp utvändigt om ledande favoriten Thai Broadway varvet från mål och därifrån krossade han motståndet på 1.10,0 över 1 609 meter med bilstart.
- Den här hästen är så jäkla bra när han är i ordning. Om tre veckor är han kanske elitloppsbra, sa Adrian Kolgjini och flirtade med mannen som sitter på elitloppsinbjudningarna, Solvallas sportchef Markus Myron.

Skräll efter smörresa
I silverdivisionen överraskade favoritspelade Queer Fish de flesta tipsexperter med att svara ut Top Of The World från start. Queer Fish blev het på kuppen och dundrade på i stenhårt tempo. Varvet nåddes på 1.11,5 och 1 500 meter på 1.11,2. Den enda som kunde haka på var skuggande Order To Fly som på upploppet klev ut och avgjorde.
- Queer Fish gjorde ett fantastiskt lopp. Min häst fick gå med bakom och det klart att en så här bra häst vinner då, men Queer Fish borde ha skrynklat ihop sig tidigare, sa Per Lennartsson.
Order To Fly skrällde på V75 även i sin senaste start. Då betalade han 41 gånger till vinnarspelarna. Den här gången fick hans anhägnare nöja sig med 11 gånger insatsen.
- Nu har han fått tillbaka nästan all otur han har haft i V75, men 1.11.5 över full väg i Örebro talar sitt tydliga språk, sa Lennartsson.

Tog snabb revansch
Queer Fish kusk Kaj Widell fick snabb revansch när han i lördagsloppet satt upp bakom Mona Winkvist-tränade Magic Gwin. Han mosade ledande storfavoriten Athos Race och dansade undan till överlägsen seger.
- Jag tänkte först att dödens kanske blir tufft men jag visste att jag hade en bra häst. Han lunkade undan från dödens med 1.13 sista 1 000, det är en topprestation, sa Kaj Widell.

Stora pengar för sju rätt
I klass II tog Paso Aikio-tränade Uppohoppa en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren.
- Det är en trevlig häst och han gjorde ett riktigt rejält lopp i dag, konstaterade kusken Örjan Kihlström.
Fredrik B Larsson svarade ledningen med Havbergs Knight i klass I och därifrån höll fyraåringen undan före tappre favoriten Order By Heaven.
- Det här var en jätteskön seger. Jag har haft en inre tro på att det här är något extra och nu fick jag ett kvitto på att han är så bra som jag har drömt om. Får han vara frisk kommer han bli en riktigt bra häst, sa Larsson.
I bronsdivisionen vann favoritspelade Moni To Spare enkelt från spets tillsammans med Kenneth Haugstad.
- Det är lite obeskrivligt faktiskt. Första gången på V75...det är fantastiskt kul, sa hästens tränare Niklas Johansson.
Sju rätt på V75 delade ut 719 755 kronor. Sex rätt gav 4 516 kronor och för fem rätt fick man 311 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var vackert vårväder och snabba banor som gällde på onsdagkvällen då Solvalla delade V86-omgången med Jägersro.P..


Det var vackert vårväder och snabba banor som gällde på onsdagkvällen då Solvalla delade V86-omgången med Jägersro.
På V86 flög värdet för enbart åtta rätt till en bit över halvmiljonen efter att några mindre betrodda hästar hållit undan i ledningen i några av loppet.
Tomas Malmqvist tävlade både hemma på Jägersro och på Solvalla den här kvällen. Han fanns vid bankanten på stallbacken när franskfödde hingsten Espoir de Ginai avslutade kraftfullt i den sista kurvan.
Per Lennartsson bidade sin tid i andraparet utvändigt med Espoir de Ginai och vred på 500 meter från mål. Storfavoriten Pontiac S.W. hade forcerats till ledningen och tröttnade efter att ha fått öppnade första tusen på 1.11,7 vilket gynnade hästarna i kön.
Espoir de Ginai – med blott tre starter i Frankrike ryggen inför onsdagens start – var klart starkast upploppet ner.
- Det här var en enastående fin häst. Han tassade med väldigt lätt och det kändes i den sista kurvan att han verkligen ville mata på och jag fick hur mycket som helst i linorna, sa Per Lennartsson.

Holland i juni
Scarlet Knights lopp var det första av fem uttagningslopp i loppserien Breeders Course för treåringar vars final körs i holländska Wolvega i början av juni.
- Nu är vi i final. Vi kvalade in honom i Sverige innan han fick gå ner till Frankrike. Han var duktig när han vann och gjorde något ytterligare bra lopp på Vincennes. Sedan tog det emot lite och sedan fick han komma hem och träna, sa en nöjd Malmqvist om hästen som ägs av Stall Färjan HB i Luleå.

"Ville prova i dag"
Skadade Mattias Djuse lämnade över Etosha Boko till Ulf Ohlsson med en önskan om ett offensivt lopp. Den sexårige valacken flög till ledningen från fjärdespåret och fick storfavoriten Dice Man utvändigt om under slutrundan.
Avslutningen blev rafflande med målfoto mellan två tappra. Etosha Boko vann med ”emaljen” på tiden 1.12,1 över 1 640 meter, auto.
- Mattias ville att vi skulle prova lite i dag och efter snabba första 200-300 meterna fick vi ta det lite lugnare sedan, sa Ohlsson.
På Solvalla kunde Erik Adielsson spåra hem ett försök till Diamantstoet med Stig H Johanssons nyförvärv Dream Lane. Fyraåringen klev undan på tiden 1.13,0 över medeldistansen och såg morsk ut trots uppvaktning under vägen av favoriten Stella Newmen.
Kaj Widell vann det avslutande loppet med favoriten Jeepster från ledningen. Amatören Monica Janisels klämmiga sto klev nu över miljonen intjänat.

Choklad-hästen rensade
Ett stort rens i kuponghögen blev det i V86-3 på Jägersro. Detta efter en stabil insats av femårige Fordaluvachocolate, i träning hos Lars I Nilsson.
Johnny Takter körde sig till ledningen i den första kurvan med fyraprocentaren och höll till mål i sprinterloppet trots en öppning i trakterna av 1.09,0.
Storfavoriten Rossini Diamant kom bort och det blev i stället Defy Anything som bjöd strid och får plusbetyg för insatsen utvändigt ledaren.
Flerfaldige V75-vinnaren Västerbo Exact var en av kvällens största favoriter (54 procent) och infriade också förväntningarna tillsammans med Thomas Uhrberg.
Efter positionsbyte efter 600 meter kunde man återta kommandot och Halmstadhästen svarade ärligt alla anfall.
Senast i V75 blev det galopp i strid om ledningen.
- Befriande skönt! Det strulade ju senast. Nu fick han visa att han duger igen, sa amatören Roger Persson.
Övriga V86-lopp på Jägersro vanns av Johan Untersteiner-tränade Emmett Brown och Sören Norberg-tränade Small Talk (Christoffer Eriksson).
På V86 lyckades 9,68 system pricka in samtliga vinnare och för det belönades de med 562 026 kronor. Sju rätt betalade 5 119 kronor och för sex rätt fick man 394 kronor.
En spelare på atg.se lämnade in samma system tre gånger och vinsten blev drygt 2,7 miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla och Jägersro delade på V86-omgången och redan i det inledande långloppet på Malmöbanan slog holländarna till. Fa..


Solvalla och Jägersro delade på V86-omgången och redan i det inledande långloppet på Malmöbanan slog holländarna till. Favoritspelade Friend of Nature fick press i omgångar i ledningen och det gynnade Tuxedo Bi. Från andra par utvändigt rundade den Italienfödde femåringen till mycket enkel seger.
- Det här är en väldigt trevlig häst. Han är stark och passar perfekt över lång distans, sa Rick Ebbinge.
Tuxedo Bi var en mindre överraskning för spelarna. Stallkamraten Everton var en chock. Sexåringen var endast spelad på två procent. Likväl klev han förbi omgångens största favorit Iago Zon på upploppet.
- Nu blev jag överraskad! Normalt är Lövgrens häst svårslagen, men vi fick en fin resa och han löste det, sa Ebbinge.

Stjärna i vardande
Lugn, flegmatisk och gör inte mer än vad som behövs. Thomas L Nilsson-tränade treåringen Lucifer Lane är en riktig cooling. Dessutom har han talang som räcker långt. När han nu tog fjärde segern i femte starten serverades han förvisso en fin resa av tränarens son Johan A Nilsson men sättet på vilket hästen avgjorde på upploppet imponerade. Segertiden 1.14,2 - årets så här långt snabbaste av en treåring över medeldistans med voltstart - vittnar också om att Lucifer Lane är något extra.
- 1.14,2 på ett väldigt enkelt sätt...jag tror att det här är en riktigt bra häst, sa Johan A Nilsson.

Enkelt för italienske holländaren
Jägersro bjöd också på fina unghästar och i treåringsloppet pressade sig obesegrade favoriten Devs Daffodil till ledningen i slutkurvan. Sista biten tröt emellertid krafterna och via en virvlande spurt tog istället Elle Mearas hem segern tillsammans med Thomas Uhrberg.
- Det är en härlig häst med en fantastiskt inställning som jag tror kommer bli riktigt bra, sa tränaren Carl-Otto Göransson.

Västerbo Highflyer kvällens snabbaste
Stefan Melanders Oceanic Clearence kom från en fin insats i V75 och när hon nu mötte lättare motstånd hemma på Solvalla kunde hon ta hem en säker seger från ledningen.
- Hon var absolut inte trött i mål, hade tussarna kvar och så där, men hon springer och tittar mycket på innerplan så det är svårt att hålla rakt spår med henne på rakorna, sa körande Per Lennartsson.
Även Västerbo Highflyer infriade favoritskapet när han trots en stenhård öppning höll undan från ledningen på kvällens snabbaste segertid på Solvalla, 1.11,3, med Örjan Kihlström hållandes i tömmarna.
- Jag tror att hästen trivs bäst i ryggar nu när han börjar bli gammal men han gör det bra. Det är fantastiskt att han kan hålla den här formen och återkomma gång på gång, berömde tränaren Daniel Redén nioåringen.

1,5 miljoner för åtta rätt
På Jägersro noterades Amour du Coglais för kvällens snabbaste segertid när han med sin tränare Jeppe Juel bakom sig gick undan på 1.11,5. Omgången avslutades av Jim Oscarsson som styrde egentränade skrällen Tayson Bi först över mållinjen på Solvalla.
- Han är med och kämpar och gör sitt bästa hela tiden så det var kanon att han fick vinna i dag, sa hemmatränaren.
Åtta inlämnade V86-system hade med samtliga vinnare och för alla rätt belönades dessa med 1 533 162 kronor. Sju rätt delade ut 4 800 kronor och för sex rätt kunde man inkassera 238 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Kalla det påsksmällar. Det är inte ovanligt att det brisera en hel del sådana när Rommetravet kör V75-tävlingar i pås..


Kalla det påsksmällar. Det är inte ovanligt att det brisera en hel del sådana när Rommetravet kör V75-tävlingar i påsktid.
I fjol blev en spelare på en butik i Sundsvall ensam på V75. Utdelningen då 20,5 miljoner kronor, med en insats på 294 kronor. Samma 2013 då ett system hittades med alla rätt och delade ut 22,6 miljoner.
Inte fullt lika svårt blev det på påskdagen på Rommetravet i år. 8,75 system prickade alla vinnarna och värdet enbart för sju rätt dök upp i 2 011 930 kronor.

En Harry med Boost
Kallblodskungen Månprinsen vann som storfavorit tillsammans med Gunnar Melander vilken var mångas spik. Det mesta i spelväg ställdes dock på ända redan i den första avdelningen där Per Lennartsson segrade med egentränade Nappa Scar. En skräll spelad på under en halv procent (!) på V75. 
Harry Boy-spelet blev framgångsrikt. En kupong inlämnad på Direkten i Grythyttan för 480 kronor delade ut drygt 2,1 miljoner.
En Harry Boy-kupong för 90 kronor inlämnad på atg.se fick bara sex rätt. Nu hade man satsat på Boost och fick därför hela 1,5 miljoner kronor ändå.

”Så osocial du är”
Påskdagens verkliga storvinnare var andelsspelet på Wallins Tobak i Köping. Systemet som satt hade 28 andelsägare och delade ut nästan 6,2 miljoner kronor.
Bröderna Raafat och Rany Saleem, 27 och 29 år gamla, köpte butiken för ett år sedan.
- Jag och brorsan tippade systemet tillsammans och spikarna satt på Månprinsen och Darling Hornline. Så kul för butiken och Köpingborna! Eftersom det är påsk firade vi med familjen. Alla var så irriterade på att jag satt och kollade på ATG Live i mobilen. Min mamma bara:” Så osocial du är!”. Nu blir det tårta och bubbel i butiken i veckan, säger Raafat Saleem skrattande.
Andra storvinnande system var inlämnade på Flanör Depeschkontor i Gävle, Direkten Spelcenter i Frölunda, Ica Supermarket i Bjärnum, ett system i Finland samt på atg.se.

Mikael Wikner, Kanal 75


Volstead fick öppna hårt för att komma till ledningen.D.D.’s Hitman styrdes fram utvändigt halvvägs in i loppet.Där bö..


Volstead fick öppna hårt för att komma till ledningen.
D.D.’s Hitman styrdes fram utvändigt halvvägs in i loppet.
Där började duellen i Rommeheatet, den tredje deltävlingen av Olympiatravet.
En duell som plötsligt utmynnade i ett trekejsarslag.
Över upploppet kom nämligen årsdebuterande Nadal Broline flygande från sin position i fjärde par utvändigt.
Medan de två främsta krigade sida vid sida stormade den senare fram ute i banan.
Vid mållinjen var trion till synes jämsides.
- Det är hårt. Lite positiv känsla har jag ändå på något vis har jag. Han gick något fantastiskt, vilken häst, hann vi inte dit är det inte mycket att säga om. Men det vore roligt om han vann, kommenterade körande Ulf Ohlsson i väntan på målfotot.
Ett målfoto som alltså visade att Nadal fångade in tätduon i allra sista steget.
- Den här hästen har jag alltid varit väldigt, väldigt förtjust i. Jag gillar honom skarpt. Hade han fått lite bättre rygg runt sista kurvan så vinner han nog ganska klart, fyllde segerkusken på.
Tränaren Reijo Liljendahl såg loppet från sista bortre långsidan.
- Som det blev kört trodde jag egentligen aldrig någon gång att han skulle hinna fram. Men det var ett fantastiskt upplopp, berömde Reijo vars sjuåring kan luta sig mot statistik som påminner om självaste Nuncio.

Första riktiga träningsvintern
Nadal Broline har aldrig galopperat i lopp och aldrig varit sämre än fyra.
Och med blott 27 starter i kroppen känns han som en frisk uppstickare i den absoluta eliten sina sju år till trots.
- Jag måste tacka ägarinnan som varit tålmodig med hästen och gett mig förtroende att matcha honom som jag önskat utan något tryck. Han hade sina reaktioner som unghäst och hade han tävlat mer då kanske vi aldrig stått här idag. Den här vintern är första gången som jag kunnat träna honom precis som jag vill, jag hoppas att det ska ge resultat framöver.
Är han redo för Olympiatravet om två veckor?
- Vad tycker du själv? Som han såg ut idag är han nog det, avrundade Reijo Liljendahl.
Höga betyg ges även till de två kombattanterna där framme där respektive kuskar var fullt nöjda.
- Hästen gick jättebra, det var öppningen som gjorde att det satt i benen till slut. Det gick väldigt fort första 150-200 meterna. Han kändes jättefin, kommenterade Örjan Kihlström om tvåan Volstead medan Johnny Takter gav sin syn på D.D.’s Hitman:
- En jättefin tävlingshäst som gör en otrolig prestation utvändigt.

”Hade inga planer på att vinna”
Årsdebut gjorde även söndagens stora påsksmäll som la grund till miljonutdelningen.
Per Lennartsson skickade ut femårige Nappa Scar efter fem månaders vinterträning och från svårt spår återfanns duon i absoluta botten av strecklistan.
- Som jag sa innan, hästen ska ha ett lopp i kroppen. Jag hade inga planer på att vinna, men han ville annat, mös Lennartsson sedan han serverat en resa i fjärde inner och Nappa Scar visat sprudlande löpglädje när luckan uppenbarade sig.
Det var första segern sedan juni 2015 för hästen som under fjolåret tjänade en dryg halvmiljon som bland annat femma i Sprintermästaren och fyra i Europaderbyt.
- Det är ingen lätt årgång med Readly Express och Uncle Lasse. Han gick nästan samtliga lopp mot de tuffaste hästarna och det var därför han inte vann på hela säsongen. Det var inga sådana med i det här loppet, så i efterhand är det ju lätt…, analyserade Lennartsson sedan han rensat bort 98,9 procent av de inlämnade V75-systemen och satt ingångsvärdet till 1 544 kronor.

Litar på varandra
Av de som hittade alla rätt hade nog många satt sin tillit till omgångens största favorit Månprinsen A.M.
Gunnar Melander väntade sin vana trogen med attacken i det längsta, och Månprinsen sluggade sig sin vana trogen förbi täthästarna sista biten.
- Man behöver inte driva, man bara släpper åt honom så vill han vinna själv. Det är så härligt att han litar på mig, han vet att då jag ger signal så orkar han hem, förklarade Melander om kallblodskungen och avslöjade att man i år skippar avelsbiten för att koncentrera sig helt på tävling.
En annan favorit som höll var Darling Hornline som blixtrade till spets för Johnny Takter och gick undan efter behag trots hårt tempo under vägen.
- Hon har varit fin hela tiden, men vi har jobbat med henne på vårt sätt och jag tycker att hon känns smidigare än hon gjort tidigare. En underbar häst, sade tränaren Helena Burman om sitt nyförvärv.

Dubbel för Untersteiner
När Disco Volante sällade sig till dagens flertaliga galoppörer låg manegen krattad för Rushmore Face. Adrian Kolgjini parkerade självsäkert utanpå ledaren och såg ut att ha koll på fältet hela slutvarvet.
Mindre betrodde hästar där bakom gjorde att ingen hittade fler än fyra rätt på Top 7 och att nästan 400 000 kronor rullar vidare till kommande lördag på Umåker.
Därmed återstod 233 V75-system inför de avslutande avdelningarna som helt kom att handla om Johan Untersteiner.
Denne inledde med att smyga dit överraskningen Niagara Broline innan han sänkte konkurrenterna den tunga vägen bakom M.T.King of Cash.
- Ju längre distans desto mer kommer han till sin rätt. Han är tuff sista 200 meterna, kommenterade Dagens Dubbel-kungen som fastställde V75-utdelningen till 2 011 930 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-10 Chaktar de Vandel* Chaktar de Vandel*   [v 5] 2160/15 B 7 17.0 69
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-9 MahaMari MahaMari   [s 4] 2140/4 B 0 16.6 64
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-2 Xylona G.T. Xylona G.T.   [s 3] 2140/3 C 0 106
2017-05-13 2017-05-13 Åby-11 Dominion Beach Dominion Beach   [h 4] 2140/7 B 0 13.9g 76
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-9 Digital Promise Digital Promise   [s 3] 2140/9 C 0 17.5g 80
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Heat Exchanger Heat Exchanger   [v 4] 2140/12 D 0 16.9 137
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-5 Mach Number Mach Number   [h 4] 2640/5 B 0 g 115
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/2 D 6 17.0 1065
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-3 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/11 D 0 14.7 510
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-1 Ante Dana Ante Dana   [v 7] 2160/7 D 0 g 394
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-9 Hazard Boko Hazard Boko   [h 3] 2140/5 C 3 14.6 103
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-7 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2140/7 D str
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-6 Pastor Nybrink Pastor Nybrink   [v 4] 1640/5 D 2 12.4 218
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2140/8 D 0 16.7 338
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-3 Young da Vici Young da Vici   [h 3] 2140/7 A 1 14.9 28
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-2 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 1640/2 B 2 12.0 27
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-1 Hermine Boko Hermine Boko   [s 3] 2140/12 C 3 17.6 107
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-6 Cuarto Käbb Cuarto Käbb   [v 5] 2640/1 C 2 15.5 248
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-5 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 2100/1 C 1 11.5 111
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-11 Toronto Love Toronto Love   [v 10] 3140/5 D str
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-8 Mach Number Mach Number   [h 4] 1609/9 B 0 g 284
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-8 Panamera Panamera   [h 3] 2140/3 C 0 19.6g 137
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-5 Party Hanover Party Hanover   [s 5] 1640/9 C 5 13.7 335
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-3 Hillcrest Player Hillcrest Player   [s 3] 2140/7 C 6 17.6g 498
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-6 Young Prince Young Prince   [v 5] 1640/3 C 2 13.8 23
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-3 Chaktar de Vandel* Chaktar de Vandel*   [v 5] 2640/2 C 2 17.8 118
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-2 Cab Hornline Cab Hornline   [v 6] 2140/8 A 4 14.5 24
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-1 Load Relief Load Relief   [h 3] 2140/9 B 6 17.6 335
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-11 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/10 C 0 14.9 784
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-10 Nose Gear Nose Gear   [v 6] 1640/12 D 0 12.3 524
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-9 Spring Moon Spring Moon   [s 6] 2140/11 A 0 14.0 186
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-8 Espoir de Ginai Espoir de Ginai   [h 3] 1640/2 C 1 12.1 78
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-7 D.D's Perseverance D.D's Perseverance   [v 5] 1640/7 B 6 12.8g 439
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-5 Nappa Scar Nappa Scar   [h 5] 2140/7 C 0 12.7g 85
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-4 Staro Interstate Staro Interstate   [v 6] 2640/9 B 1 15.4 48
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-3 Digital Promise Digital Promise   [s 3] 2140/11 D 0 16.9 527
2017-04-28 2017-04-28 Åby-11 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2140/12 B 4 13.9 104
2017-04-28 2017-04-28 Åby-7 Dominion Beach Dominion Beach   [h 4] 2140/4 A 2 13.7 28
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 Hermine Boko Hermine Boko   [s 3] 2140/3 D 2 18.6 16
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-10 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 5] 2140/5 C 0 g 210
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-6 King's Call King's Call   [v 4] 2100/10 A 5 16.0 21
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-5 Xylona G.T. Xylona G.T.   [s 3] 2140/8 D 6 20.2g 143
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-4 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2100/6 B 4 15.0 72
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-3 Cobra Vici Cobra Vici   [v 6] 2160/14 C 0 g 39
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-2 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2100/3 D 1 14.7 28
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-8 Heading Reference Heading Reference   [h 3] 2140/3 D 4 15.4 124
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-7 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 5] 2140/6 B 1 15.0 23
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-5 Hazard Boko Hazard Boko   [h 3] 2140/3 C 1 15.2 108
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-3 Digital Promise Digital Promise   [s 3] 2140/3 C 0 g 67
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-2 Young da Vici Young da Vici   [h 3] 2140/2 B 1 15.8 40
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-1 Load Relief Load Relief   [h 3] 2140/4 A 5 18.9 75
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 1640/4 B 5 14.6 75
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-5 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2140/1 D 0 15.3 118
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Mellby Brunello Mellby Brunello   [v 7] 2680/13 C 6 15.5 205
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-5 Fanny Hall Fanny Hall   [s 3] 2140/10 D 0 g 984
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-2 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2140/4 C 1 13.6 34
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-1 Output Pressure Output Pressure   [h 3] 2140/1 B 0 22.8g 118
2017-04-16 2017-04-16 Romme-2 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 5] 2660/14 C 7 15.7 728
2017-04-16 2017-04-16 Romme-12 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/10 C 0 18.6g 97
2017-04-16 2017-04-16 Romme-11 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2640/5 D 0 15.9g 243
2017-04-16 2017-04-16 Romme-6 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 5] 2140/2 D 4 13.2 147
2017-04-16 2017-04-16 Romme-5 Nappa Scar Nappa Scar   [h 5] 2140/11 C 1 13.4 773
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Chaktar de Vandel* Chaktar de Vandel*   [v 5] 2140/6 C 6 16.1 43
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Young da Vici Young da Vici   [h 3] 2140/3 D 1 17.1 38
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-9 Blue Money Blue Money   [v 4] 1640/1 D 3 13.5 82
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Bear Dancer Bear Dancer   [v 7] 2680/7 D 0 15.5g 96
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-4 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 1640/4 D 0 13.4 282
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2160/4 C str
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-9 Dominion Beach Dominion Beach   [h 4] 2100/5 A 1 13.5 101
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-4 Hazard Boko Hazard Boko   [h 3] 2100/9 C 0 16.0 545
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-5 Gibson Boko Gibson Boko   [v 4] 2140/6 A str
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-4 Digital Promise Digital Promise   [s 3] 2140/6 D 2 17.2 394
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-3 Heading Reference Heading Reference   [h 3] 2140/7 B 2 17.8 75
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-2 Octopussy Skift Octopussy Skift   [s 5] 2140/2 D 6 15.2 348
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-1 Digital Music Digital Music   [s 3] 2140/5 C 5 18.3g 337
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-10 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2140/11 D 0 15.7 352
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-9 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/2 D 2 16.7 655
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-8 King's Call King's Call   [v 4] 2140/4 C str
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 9] 1640/12 C str
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-5 Jasmine Coger Jasmine Coger   [s 6] 2140/6 D str
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-1 Heading Reference Heading Reference   [h 3] 2140/5 C 4 17.2 280
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-10 Ebony Boko Ebony Boko   [v 6] 1640/5 C 4 12.1 252
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-6 Ivan de Luxe Ivan de Luxe   [v 5] 2140/6 B 6 15.4 259
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-2 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2640/4 C 2 15.6 25
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/11 C 0 g 51
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Game Boko Game Boko   [v 4] 2140/4 C 0 g 181
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-7 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2140/8 C 5 13.9g 62
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-4 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 3140/2 C 4 16.6 75
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-2 Young da Vici Young da Vici   [h 3] 2140/2 D 0 g 53
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-4 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/10 B 0 15.7 362
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-10 Leo on Line Leo on Line   [v 12] 2140/8 D 6 13.5 639
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-9 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 2140/5 D 0 14.9 467
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-8 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 1640/11 D 6 14.6 157
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-5 High Expectation High Expectation   [s 5] 2160/9 C 0 14.7 230
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-4 MargauxAccelerator MargauxAccelerator   [s 3] 2140/1 B 7 17.9 323
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-1 Born Unicorn Born Unicorn   [v 3] 2140/7 C 1 17.5 157
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Chaktar de Vandel* Chaktar de Vandel*   [v 5] 2140/2 C 5 16.7 30
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-9 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 2640/7 D 1 13.6 416
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 King's Call King's Call   [v 4] 2640/4 D 0 16.9 629
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-10 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2140/10 B 2 13.9 97
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-6 Global Trustful Global Trustful   [s 4] 2140/7 B 0 15.6 77
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-3 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/6 C 0 17.3g 90
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-1 Born Unicorn Born Unicorn   [v 3] 2140/11 D 0 g 431
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-10 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 6] 1640/6 D 0 16.5 126
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 King's Call King's Call   [v 4] 2140/9 C 4 15.8 31
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2140/5 A 0 g 25
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-5 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2140/2 B 5 14.3g 21
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-8 Come and Dream Come and Dream   [s 4] 2140/9 C 0 17.7g 290
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 1640/7 D 0 13.6 558
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-4 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/11 B 6 16.4 287
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/5 D 0 23.2g 222
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-7 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/5 D 3 14.6 785
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2140/4 A 0 14.8 40
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Game Boko Game Boko   [v 4] 2640/11 B 0 16.9g 167
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-2 Sir Henry P.Hill Sir Henry P.Hill   [h 4] 2140/2 B 3 15.5 128
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 Hiphop A.E. Hiphop A.E.   [v 5] 1640/1 C 4 15.9 38
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Young Prince Young Prince   [v 5] 1640/3 C 7 15.1 51
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-2 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2160/6 C 1 16.9 93
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/2 D 2 16.8 256
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-6 Chamille Chamille   [s 6] 2160/8 D 0 18.1g 683
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-5 King's Call King's Call   [v 4] 2140/5 C 4 16.6 96
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-4 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2140/6 B 0 19.5g 31
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-10 Deweykidumnhowe Deweykidumnhowe   [v 7] 2140/4 C 3 14.7 183
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-9 Global Touchdown Global Touchdown   [v 4] 2140/7 C 0 g 30
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-8 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 5] 2140/9 D 6 16.0 262
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-6 Colbert d'Am Colbert d'Am   [v 5] 2140/6 D 0 16.5 162
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-4 Assault Assault   [v 3] 2140/1 C 0 19.9 88
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-3 Wheel Well Wheel Well   [s 5] 2140/2 B 0 18.9 457
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Fuel Flow Fuel Flow   [s 4] 2140/9 D 0 17.9 586
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Game Boko Game Boko   [v 4] 2640/2 D 7 17.0g 506
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-2 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 1640/3 D 3 14.0 105
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-12 On Track Orange On Track Orange   [s 3] 2140/1 D 2 70
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-11 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 2140/3 C 5 13.1 74
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-10 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 1640/9 B 0 15.0 37
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-7 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2140/7 C 2 15.4 40
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-9 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 1640/10 B 3 12.4 42
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-8 Time For Muscles Time For Muscles   [s 5] 1640/7 C 6 13.9 757
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-7 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2640/11 C 1 15.9 53
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-5 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 2140/2 C 1 14.9 74
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-4 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/9 C 5 16.7 65
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-3 Mellby Empire Mellby Empire   [v 4] 2140/10 B 0 g 72
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-2 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 2140/3 D 3 16.3 289
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-3 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/2 D 4 21.0g 137
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Confident Chip Confident Chip   [s 5] 2140/11 C str
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 Othello Skift Othello Skift   [v 5] 2140/7 D 0 g 346
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/4 D 4 19.3 189
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-8 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2140/1 C 1 16.5 15
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-7 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 1640/12 D 4 16.1 490
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-5 Young Prince Young Prince   [v 5] 2140/7 B 2 16.4 90
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-4 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2140/3 C 1 15.8 11
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-12 King's Call King's Call   [v 4] 2140/12 D 2 16.7 26
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Springover Springover   [h 6] 3160/9 B 3 15.0 83
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-9 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 4] 2140/7 B 5 15.7 64
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-8 Sambuco Sambuco   [v 5] 2140/11 B 3 14.6 49
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-7 New Cash New Cash   [h 3] 2140/5 C 0 g 17
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-6 Come and Dream Come and Dream   [s 4] 2140/11 B 3 15.9 173
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-3 Devs Dragon Devs Dragon   [v 5] 2640/1 D 0 g 61
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-2 Game Boko Game Boko   [v 4] 2140/3 B 5 15.6 28
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-7 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/4 D 0 g 82
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-4 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2140/6 C str
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-3 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 1640/9 D 3 16.2 145
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-1 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2140/4 B 3 15.9 25
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-6 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 8] 2640/2 C 0 18.8 490
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-4 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 2140/7 B 2 15.2 49
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-2 On Track Orange On Track Orange   [s 3] 2140/5 D 2 20.1 36
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Young Queen Young Queen   [s 5] 2160/10 D 0 19.9g 28
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-7 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 2140/4 C 0 16.2 396
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 King's Call King's Call   [v 4] 1609/7 C 1 15.5 31
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2100/2 C 1 14.6 16
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-8 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/1 B 1 17.3 19
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/7 D 3 19.0 77
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-5 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 6] 1640/1 C 0 15.5 352
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-2 Smeds Borken Smeds Borken   [v 9] 2160/9 B 5 31.3 548
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 2140/14 B 3 17.0 188
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-9 Global Touchdown Global Touchdown   [v 4] 2160/9 D 3 16.9 147
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Optimum Dragonfly Optimum Dragonfly   [s 4] 1640/2 B 2 15.9 28
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-5 Highland Park Highland Park   [v 4] 2140/7 B 1 18.0 160
2017-01-07 2017-01-07 Romme-5 Ruby Trap Ruby Trap   [s 6] 2140/11 C 7 15.0 429
2017-01-07 2017-01-07 Romme-7 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2640/11 B 0 g 54
2017-01-07 2017-01-07 Romme-6 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2660/10 B 1 16.3 60
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-9 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/4 C 0 20.8 56
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/4 C 3 17.1 97
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-5 Game Boko Game Boko   [v 4] 2140/1 B 6 17.1 31
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-4 Enjoy di Quattro Enjoy di Quattro   [v 6] 1640/11 D 4 14.5 618
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-10 Natalie de Vie Natalie de Vie   [s 5] 1640/8 B 3 14.0 34
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-8 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2140/2 C 4 14.2 128
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-7 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 2640/4 C 0 16.3 516
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-6 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 1640/1 D 0 14.9 75
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-4 Midas Joy Midas Joy   [s 5] 2640/10 D 4 18.1 1125
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-1 King's Call King's Call   [v 4] 2140/4 D 3 17.4 493
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 4] 2140/4 D 0 15.8 200
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-7 Young Prince Young Prince   [v 4] 2140/11 D 0 17.9 433
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-9 Young Queen Young Queen   [s 4] 2140/11 C 0 g 27
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-2 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 4] 2140/8 D 5 19.4 283
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-1 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/12 A 0 g 24
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-9 Young Prince Young Prince   [v 4] 1640/7 A 1 14.6 21
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-6 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2160/10 A 3 16.6 159
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-5 Feel the Music Feel the Music   [v 4] 2160/13 C 0 g 166
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-2 Polar L.B. Polar L.B.   [v 7] 2640/5 C 3 15.3 66
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2160/5 B 3 16.7 23
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-10 MahaMari MahaMari   [s 3] 2160/6 C 6 18.1g 21
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 3] 1640/4 C 2 14.1 140
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-6 Buffy Rich Buffy Rich   [s 3] 2140/5 C 0 20.2g 123
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-4 Taste Taste   [s 2] 1640/4 B 5 18.8g 37
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/7 C 1 14.3 72
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/5 C 6 20.5g 255
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-2 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 3] 2140/8 D 6 17.9 439
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-9 King's Call King's Call   [v 3] 2140/5 D 0 g 520
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-6 Fellini Boko Fellini Boko   [v 4] 2640/4 B 1 15.6 28
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/9 B 0 17.1 246
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-4 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/5 C 0 16.9 240
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 Young Prince Young Prince   [v 4] 1640/8 A 3 15.1 29
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/8 C 3 17.3 247
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Alva Garbo Alva Garbo   [s 6] 2640/6 D 4 14.8 694
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2140/9 C 0 16.4 1254
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-7 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/5 C 3 13.7 349
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-3 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/9 B 3 15.7 61
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-2 Molly de Castella Molly de Castella   [s 4] 2140/1 C 0 15.1 419
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 6] 2160/6 D 0 18.8 328
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-10 Pumpkin Pumpkin   [s 5] 1640/10 C str
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-9 Banthechocolate Banthechocolate   [s 4] 2140/15 A 4 15.7 297
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-7 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2140/4 D 6 16.4 524
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-6 Ebu B.Boko Ebu B.Boko   [v 5] 2140/12 C 4 15.8 78
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 3] 2160/10 B 0 g 77
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/7 C 2 17.7 156
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/1 A 1 14.7 52
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-11 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/9 D 4 14.4 559
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Shadow Woodland* Shadow Woodland*   [v 7] 2140/8 C 0 14.2g 271
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-10 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/5 D 0 14.6 470
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-8 Global Trustful Global Trustful   [s 3] 2140/4 C 2 15.4 49
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-3 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 4] 2140/8 C 0 g 163
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-10 King's Call King's Call   [v 3] 2140/2 D 4 18.0 85
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-6 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/12 A 0 g 173
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-4 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 1640/5 A 2 13.6 21
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/2 B 2 16.9g 25
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [h 5] 2140/8 C str
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/9 B 3 14.8 96
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 External Power External Power   [v 3] 2640/2 B 0 18.0 41
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-8 Unique Juni Unique Juni   [s 3] 2140/8 B 6 14.3 222
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/2 C 2 12.6 28
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-6 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/9 C 0 g 230
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-4 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/3 D 0 14.5 268
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/10 A 0 14.8 71
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2160/6 C 0 g 70
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/10 C 5 16.2 548
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Jeppas Hampus Jeppas Hampus   [v 10] 1640/11 D 0 15.1 1212
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 207
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Gloria Sund Gloria Sund   [s 6] 2160/9 B 3 16.9 202
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/10 D 5 19.6 205
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 King's Call King's Call   [v 3] 2140/4 D 4 19.2 119
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-6 Raclette Raclette   [s 3] 2140/9 D 4 18.3 558
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-4 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/9 C 4 17.9 383
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-3 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/1 C 3 17.3 168
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/2 D 0 g 100
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Walle West Walle West   [v 4] 3140/5 D 7 17.0g 94
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-9 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2160/13 A 0 g 65
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-5 Defrag Am Defrag Am   [v 3] 2140/6 B 5 16.1 171
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-1 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [h 2] 1640/2 A 4 17.5 66
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-11 Seek and Destroy Seek and Destroy   [v 7] 2140/8 C str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-10 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/2 D 5 15.0 288
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [h 5] 2640/11 D 0 17.1 427
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-8 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/7 C 0 14.7 566
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-7 Bacio Bacio   [s 4] 2140/4 C 5 16.3 94
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-4 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/2 C 1 15.4 136
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 3] 2140/6 C 3 16.6 247
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-2 Calissa Rich Calissa Rich   [s 2] 2140/5 C 3 18.7 25
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-1 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 3] 2140/1 D 3 17.9 246
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-12 MahaMari MahaMari   [s 3] 1640/8 D str
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-12 Feel the Music Feel the Music   [v 4] 2140/4 C 6 39.0 96
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-11 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/3 B 0 18.1g 126
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-8 High Expectation High Expectation   [s 4] 2140/8 D 0 13.8 1468
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-7 Evening Prayer Evening Prayer   [s 5] 2140/10 A 0 14.7 414
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-6 Flo Jo Keeper Flo Jo Keeper   [s 3] 2140/7 C 0 14.4 1191
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-1 Fellini Boko Fellini Boko   [v 4] 2140/10 A 2 15.6 35
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2640/9 D 0 14.0 225
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-10 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/1 C 7 14.8 228
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-8 Sir Henry P.Hill Sir Henry P.Hill   [h 3] 2640/3 D 3 17.2 735
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 1640/9 D 0 14.1 690
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/1 C 2 14.6 51
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-4 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2640/3 D 3 14.9 1136
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 1640/4 C 5 14.0 46
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-2 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/2 C 7 15.3 213
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 Young Prince Young Prince   [v 4] 2160/6 B 1 17.1 41
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2140/7 B 5 14.2 222
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-8 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/5 D 0 15.0 75
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1140/8 B 0 g 27
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 C.C.Simon C.C.Simon   [v 8] 1640/4 B 3 12.6 188
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-2 Cocktail Atout Cocktail Atout   [h 4] 2140/9 D 5 14.9 263
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-6 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 2160/15 C 0 16.8 711
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 4] 2140/1 C 0 g 461
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-2 King's Call King's Call   [v 3] 2140/8 D 4 18.1 145
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 I'll Fixit I'll Fixit   [v 3] 1640/9 B 0 g 80
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-8 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 2140/4 D str
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2640/7 D 0 g 45
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-11 Mellby Empire Mellby Empire   [v 3] 2140/8 D 0 1125
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-6 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/10 C 5 14.3 290
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-5 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/12 B 3 15.4 275
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-4 Keypad Keypad   [s 4] 2140/7 D 0 15.8 1000
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/10 D 0 14.7 1059
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-2 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/2 B 1 14.0 41
2016-10-22 2016-10-22 Romme-11 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/2 C 5 14.1 42
2016-10-22 2016-10-22 Romme-10 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 1640/4 C 4 14.2 227
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/1 D 3 13.2 175
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Fellini Boko Fellini Boko   [v 4] 2140/1 D 1 15.3 51
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-5 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/11 C 0 16.2 322
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-3 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/2 A 0 15.7g 13
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Dacia Scoop Dacia Scoop   [s 3] 2160/6 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Smeds Borken Smeds Borken   [v 8] 2140/2 D 5 29.0 605
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 M.X.Nevertoolate M.X.Nevertoolate   [v 6] 2140/9 D 0 18.6 776
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/3 A 1 16.4 22
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-10 Caviar Sisu Caviar Sisu   [s 5] 1640/10 B 0 13.8g 335
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Paolo America* Paolo America*   [v 7] 2140/11 D 0 13.6 1722
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/10 D 0 14.2 852
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 5 13.9 60
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-5 Young Prince Young Prince   [v 4] 2140/6 D 3 15.0 54
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-3 Jazza Håleryd Jazza Håleryd   [s 3] 2140/11 C 4 15.6 62
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-1 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 3] 2140/1 C 4 17.3 189
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 Calissa Rich Calissa Rich   [s 2] 1640/7 C 1 17.6 27
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/6 C 0 g 33
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-8 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/3 C 0 17.2 111
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/4 C 2 16.7 17
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-6 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 2100/7 D 6 17.1 516
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-5 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2100/6 C 0 16.0g 160
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-3 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 2100/7 B 0 17.9 68
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/9 D 0 g 187
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-7 MahaMari MahaMari   [s 3] 2140/7 D 0 21.1 279
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-6 Benji Dana Benji Dana   [v 5] 2640/1 C 6 15.2 299
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-5 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 2140/9 B 3 16.9 57
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-4 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/11 B 6 11.3 92
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2160/8 B 1 13.3 37
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-6 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/9 C 0 14.4 209
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/5 A 2 16.5 30
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-9 Mojerker Mojerker   [v 8] 2180/11 D 0 g 278
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-7 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 1640/7 B 3 13.1 17
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/1 B 4 16.5g 25
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 1660/12 C 2 13.1 91
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/11 A str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-4 Dedes Brassie Dedes Brassie   [v 10] 2140/10 D 0 g 1000
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-2 M.T.Jeffrey M.T.Jeffrey   [v 5] 2160/9 B 0 16.7 163
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/3 D 5 16.4 119
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2640/5 C 1 14.7 36
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-10 Amity Amity   [s 4] 1640/2 D 0 11.9g 748
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2640/5 B 2 15.4 285
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-3 Flight Plan Flight Plan   [s 3] 2140/2 C 1 15.2 58
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-2 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/8 C 0 13.7 84
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-12 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 5 15.8 369
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-11 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/10 D 0 12.8 304
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/1 D 0 13.1 206
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-8 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 3140/3 D 0 15.4 68
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/11 C 0 16.9g 51
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-3 Zoccer City Zoccer City   [s 6] 1660/14 B 6 15.3 324
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-7 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/10 C 0 15.8g 42
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-5 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 1640/7 D 0 g 180
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/10 C 4 16.8 19
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-9 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/1 C 2 12.3 178
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-5 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/1 A 6 17.0 167
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 2140/5 B 2 14.2 55
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-3 Utah Kronos Utah Kronos   [s 3] 2140/6 C 5 15.9g 107
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 Hannibal Boko Hannibal Boko   [h 2] 2140/3 C 0 18.9 35
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-10 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 2140/11 D str
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-12 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/2 D 3 15.1 150
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/2 B 0 13.7 78
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-7 Global Touchdown Global Touchdown   [h 3] 2640/11 D 0 g 819
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2640/7 C 0 15.1 396
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Knows Nothing* Knows Nothing*   [h 7] 2140/12 B 6 11.7 733
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-10 Serious Try Serious Try   [v 5] 2140/10 D 4 12.7 176
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-9 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/2 D 0 12.8 264
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-8 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/4 D 0 12.9g 1221
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-7 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 4] 2140/7 D 3 13.6 91
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Anastacia Trot* Anastacia Trot*   [s 8] 2140/8 B 0 13.4 349
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-6 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/8 B 2 15.1 46
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 4] 2140/8 C 0 15.1g 327
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-3 Staro Little Angel Staro Little Angel   [s 2] 1640/1 D 0 g 259
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-2 Neo Southwind Neo Southwind   [v 4] 2640/3 C 5 16.0 128
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-10 Gloria Sund Gloria Sund   [s 6] 2140/10 B 0 14.3 230
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-9 Mellby Brunello Mellby Brunello   [v 6] 2640/9 C 5 15.1 201
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-8 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1609/3 B 1 11.3 18
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2160/12 A 3 14.3 27
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2100/1 D 2 13.6 336
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2160/9 C 2 16.6 64
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-8 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 2140/10 B 5 14.3 82
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2160/14 B 6 15.4 268
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/12 B 4 16.5 67
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/8 A 4 15.8 118
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Goliath Boko Goliath Boko   [v 3] 2140/1 B 3 17.2 18
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-1 Calissa Rich Calissa Rich   [s 2] 1640/1 D 0 g 19
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2640/10 D 6 16.0 802
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-6 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/11 C 3 11.8 49
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2160/9 A 1 15.1 418
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-3 Cocktail Atout Cocktail Atout   [h 4] 2140/7 B 0 g 120
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Part Nan Angelen Part Nan Angelen   [v 6] 2160/9 A 1 13.8 37
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/3 D 2 16.9 40
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-1 Somewhere Somewhere   [s 3] 2140/1 D 5 15.8 307
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-13 Gatelink Gatelink   [s 3] 2140/8 C 0 13.7 486
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-11 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/9 A 1 13.7 38
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 2640/11 A str
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-6 Mellby Empire Mellby Empire   [v 3] 2640/5 D 0 14.9 1084
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-2 External Power External Power   [h 3] 2640/7 B 0 g 330
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-11 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/4 D 2 13.7 219
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-10 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2640/9 D 0 14.3 780
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/1 D 6 11.0 593
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-6 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/15 C 0 14.2 507
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-5 Serious Try Serious Try   [v 5] 1640/2 D 2 11.3 21
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-9 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/4 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-7 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2640/5 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-4 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/6 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/11 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-1 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-10 Desuper Filius Desuper Filius   [v 5] 2640/1 D 5 14.8 246
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-9 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/4 D 0 13.1 1147
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-7 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2640/5 D 4 13.7 88
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-4 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/6 D 5 17.6 98
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/11 C 1 14.4 19
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-1 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 4 19.8g 28
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-10 Desuper Filius Desuper Filius   [v 5] 2640/1 D 0
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2640/9 D 5 13.1 1309
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-10 Escape Rope Escape Rope   [s 4] 2140/2 D 0 15.7 504
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1609/6 C 3 12.2 86
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-7 Gatelink Gatelink   [s 3] 2100/6 A 2 15.8 32
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-6 Rectifier Rectifier   [h 3] 2100/3 C 4 16.1 137
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-5 Nelle Pride Nelle Pride   [v 8] 2100/7 D 5 14.2 550
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-3 Cat Josselyn Cat Josselyn   [v 4] 2140/10 C 7 18.5g 97
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-13 Sunrise Boulevard Sunrise Boulevard   [s 4] 2640/2 D 0 16.9 109
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-12 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [h 3] 2100/7 C 0 17.8 458
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-11 Fuel Flow Fuel Flow   [s 3] 2100/8 D 6 15.6 158
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-10 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/1 B 1 12.7 40
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-8 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/7 C str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-2 Uliksa Bar Uliksa Bar   [s 3] 2160/12 B 5 17.0 132
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-11 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 1640/11 D str
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-10 Volstead Volstead   [h 5] 2140/2 C 5 12.0 130
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-6 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/9 C 0 14.1 53
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-3 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2660/9 C 2 15.6 183
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2640/9 A 0 14.2 55
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-6 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2640/11 D 0 14.7 688
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2640/9 B 2 14.7 593
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2160/7 D 0 19.4g 204
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Goliath Boko Goliath Boko   [v 3] 2140/1 D 8 17.8 48
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/8 B 1 13.9 12
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-6 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2660/11 C 6 16.1 364
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/2 B 2 18.1 90
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-1 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 1 17.9 13
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 1609/9 C 5 12.3 116
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-8 Digital History Digital History   [s 4] 2140/9 D 4 13.8 1160
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2100/9 D 0 12.4 944
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2100/1 B 8 16.0 73
2016-08-13 2016-08-13 Åby-6 Palermo Broline Palermo Broline   [v 4] 2140/2 C 0 g 43
2016-08-13 2016-08-13 Åby-10 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/6 D 1 14.0 128
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Casanova Sisu Casanova Sisu   [h 4] 2140/4 D 0 g 231
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-10 Trading Trading   [s 4] 2140/3 C 2 15.3 116
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/4 C 5 12.8 115
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-6 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/7 C 3 13.9 129
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2660/7 B 1 15.1 73
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-11 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2100/14 D 1 15.0 57
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-8 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2100/5 B 1 13.7 32
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-7 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 0 19.5g 253
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-6 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2100/1 C 2 12.8 175
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-4 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2640/3 B 2 15.4 22
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-3 Goliath Boko Goliath Boko   [v 3] 2140/11 D 6 18.8 66
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/5 C 3 13.9 63
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-9 Anastacia Trot* Anastacia Trot*   [s 8] 2160/12 C 6 13.3 535
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 1640/5 D 4 12.9 424
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-3 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/7 B 4 11.3 260
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/3 D 0 14.0 314
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Electric Light Electric Light   [h 3] 1640/1 A 2 12.3 13
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-5 Godiva Boko Godiva Boko   [s 3] 1640/6 D 0 15.4 405
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/12 B 4 16.4 165
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-8 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/6 C 5 14.8 188
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-7 Forza Sting Forza Sting   [s 3] 2140/1 C 8 15.8 268
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-4 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/9 C 4 14.2 60
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/1 C 2 11.2 91
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/9 B 0 19.8g 42
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Hot Point Hot Point   [v 5] 2140/12 D 2 16.8 455
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Armani Key Armani Key   [v 8] 2140/2 C 0 16.5g 131
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-5 Unique Juni Unique Juni   [s 3] 2160/7 A 0 17.0g 20
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-3 Fudge Ås Fudge Ås   [s 4] 2140/9 B 4 15.3 27
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-2 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/3 C 3 14.0 29
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-1 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/4 D 7 20.6 378
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-9 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/2 B 2 13.1 34
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2140/1 B 3 11.8 330
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-4 Labero Broline Labero Broline   [h 8] 2640/7 C 4 14.7 108
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-6 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/12 B 8 16.0g 98
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-5 Super Photogenic Super Photogenic   [v 8] 1640/4 C 0 20.1g 58
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Pumpkin Pumpkin   [s 5] 2160/12 B 5 17.5 598
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-11 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2640/5 B 0 13.2 603
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-7 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/6 C 4 12.2 567
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-11 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1640/9 D 0 11.3 1213
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-10 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2640/8 C 4 14.0 214
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-9 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/3 D 1 13.0 65
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-8 Remains Remains   [s 6] 2140/2 D 0 g 558
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-7 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 2160/5 C 0 25.5 1307
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-5 Västerbo PayMyDay Västerbo PayMyDay   [v 7] 2640/1 D 0 15.2 479
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-7 Keypad Keypad   [s 4] 2640/5 D 0 g 619
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-6 Amity Amity   [s 4] 2640/10 C 3 14.9 27
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-4 Tricia Tricia   [s 4] 2640/4 D 0 g 642
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-2 T.P.Fromadream T.P.Fromadream   [v 3] 2140/5 D 0 17.1 149
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-4 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2100/1 A 1 13.4 16
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Angel Heart Angel Heart   [s 3] 2140/6 D 3 17.4 92
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2640/4 D 4 14.9 531
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-7 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2609/1 C 4 14.5 30
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-6 Star M.L. Star M.L.   [s 5] 2140/1 D 7 16.2 93
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-9 Scarlet Ribb Scarlet Ribb   [h 4] 1609/12 C 5 12.0 578
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-5 Only One Winner Only One Winner   [v 6] 1609/8 C 6 11.2 165
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-10 Part Nan Angelen Part Nan Angelen   [v 6] 3140/4 D 0 g 384
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-8 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 1609/2 C 3 11.3 158
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-6 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/11 C 0 13.1 409
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 2640/3 A 5 26.7 239
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-8 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/6 B 1 13.9 18
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Björlifant Björlifant   [h 4] 2140/7 C 3 26.6 379
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-1 T.P.Fromadream T.P.Fromadream   [v 3] 2140/11 C 7 17.4 267
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-8 Joan Chip G.L. Joan Chip G.L.   [s 4] 1640/11 C 0 g 485
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-7 Step Climb Step Climb   [v 4] 2140/9 C 6 18.2 1046
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-4 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2640/10 D 6 16.0 193
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-3 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 151
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-2 Digital Extreme Digital Extreme   [h 4] 2140/12 C 0 16.4 265
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-7 Unique Juni Unique Juni   [s 3] 2140/7 D 0 14.4 862
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-5 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/4 B 4 13.0 252
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-2 Sweet Star Sweet Star   [s 6] 2640/10 D 0 16.1 1133
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1640/4 C 4 10.9 163
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-5 Erica Erica   [s 6] 2140/8 B 0 15.6 424
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-2 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 4] 1640/4 B 1 15.1 111
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-1 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/6 B 0 19.2 68
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-8 Remains Remains   [s 6] 2160/13 D 5 15.0 861
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 2640/5 D 3 14.4 355
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/3 D 3 11.5 212
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-7 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/11 D 0 13.6 759
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-4 Track Angle Track Angle   [h 3] 2140/2 A 5 15.7g 37
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-3 Tough Cookie Tough Cookie   [s 4] 2140/3 D 0 18.7g 240
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 3140/3 D 5 15.9 59
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Euroncandidcamera Euroncandidcamera   [v 4] 2140/10 D 0 g 908
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-5 Coco de Vie Coco de Vie   [s 5] 2140/3 B 5 12.6 298
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-6 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 4] 2140/4 D 2 12.9 412
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-5 Finca Boko Finca Boko   [s 4] 2140/6 D 0 14.2 129
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-3 Björlifant Björlifant   [h 4] 2180/8 B 5 25.8 209
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/5 D 0 693
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-1 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 1640/4 B 6 13.0 64
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/10 A 2 13.6 24
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-9 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2140/4 D 0 13.7 495
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-8 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 3] 2140/6 B 0 14.7 77
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-7 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 1660/8 D 5 23.9 577
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Villagelecoursdeau Villagelecoursdeau   [v 9] 1640/1 C 0 g 236
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/8 C str
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-5 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/4 D 0 22.3g 409
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-4 Enjoy's Boy Enjoy's Boy   [v 3] 2140/8 C 0 15.1 177
2016-06-18 2016-06-18 Boden-12 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/10 A 0 14.3 67
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2140/9 B 3 13.8 54
2016-06-18 2016-06-18 Boden-7 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 1640/6 B 2 12.1 96
2016-06-18 2016-06-18 Boden-2 Magnificent Girl Magnificent Girl   [s 5] 1640/7 D 7 15.1 303
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-2 Track Angle Track Angle   [h 3] 2140/4 B 1 16.7 25
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-1 Tequila Arette Tequila Arette   [s 3] 2140/10 C 4 17.2 158
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-10 Panoramic Panoramic   [v 6] 2660/5 B 0 15.3 52
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-9 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/10 B str
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-7 Super Wille Super Wille   [v 5] 1640/6 D 7 16.0 488
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-5 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/2 C 3 15.0 208
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-9 Blue Money Blue Money   [v 3] 2140/9 A 0 17.6 82
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-8 Menominee Menominee   [s 4] 2140/1 A 7 16.1 82
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-6 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 4] 2140/10 D 6 15.0 492
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 5] 2140/2 D 5 15.6 376
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-2 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/8 C 5 13.8 537
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-1 High Expectation High Expectation   [s 4] 1640/1 D 0 14.8 247
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/5 D 0 17.9 757
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-4 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/5 B 1 14.8 13
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-3 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 2140/1 D 4 16.2 310
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Jesper Downhill Jesper Downhill   [v 5] 2160/10 D 0 17.4g 450
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-9 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/12 D 7 18.5 28
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Beauty by Rich Beauty by Rich   [s 3] 2140/2 D 0 17.6 614
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/15 C 4 14.3 256
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-10 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/1 C 1 15.5 17
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 2140/7 C 0 14.1 292
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2160/15 C 5 14.0 130
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-5 Buffy Rich Buffy Rich   [s 3] 2140/8 C 0 15.8 101
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-3 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/6 B 7 15.0 28
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-9 Keypad Keypad   [s 4] 2140/2 D 0 13.9 895
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/2 C 5 14.9 151
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-7 A Gift to You A Gift to You   [s 3] 2140/1 C 5 15.6 279
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-6 Iponema Iponema   [s 5] 2140/5 C 5 13.4 657
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-2 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/1 D 1 13.6 17
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-1 Track Angle Track Angle   [h 3] 2140/2 D 3 16.7g 241
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Picasso Tilly Picasso Tilly   [h 4] 2140/11 C 4 14.5 120
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2640/4 D 5 13.6 163
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-6 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/1 B 3 12.1 74
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-4 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/2 D 1 15.3 606
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Björlifant Björlifant   [h 4] 2160/12 B 6 28.0g 503
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 Digital Network Digital Network   [v 7] 2140/7 D 3 15.7 410
2016-06-03 2016-06-03 Romme-3 Beauty by Rich Beauty by Rich   [s 3] 2140/3 C 0 19.6g 355
2016-06-03 2016-06-03 Romme-2 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/6 C 1 15.0 14
2016-06-03 2016-06-03 Romme-11 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/6 C 2 16.7 60
2016-06-03 2016-06-03 Romme-9 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/9 B 1 13.4 16
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/3 B 1 17.2 13
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-9 Catch the Cash Catch the Cash   [s 6] 1640/4 D 3 12.7 80
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-8 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/8 B 2 13.3 73
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-3 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 2140/12 B 3 17.5 93
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-1 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/11 C 0 20.0 286
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-5 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/1 C 3 15.6 133
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-2 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2140/3 C 0 g 286
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-1 Okeechobee Okeechobee   [h 3]