Per Lennartsson V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Per Lennartsson. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Per Lennartsson har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Per Lennartsson har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Per Lennartsson


Redan två veckor in på det nya året har fjolårets överlägsne kuskchampion Ulf Ohlsson ryckt åt sig en stor ledning.Allsv..


Redan två veckor in på det nya året har fjolårets överlägsne kuskchampion Ulf Ohlsson ryckt åt sig en stor ledning.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 18-8-8
2. Örjan Kihlström, Solvalla, 10-11-2
3. Claes Sjöström, Solvalla, 9-4-1
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 7-7-2
5. Kenneth Haugstad, Solvalla, 7-3-2
6. Johan Untersteiner, Halmstad, 6-6-3
7. John Östman, Umeå, 6-5-3
8. Stefan Söderkvist, Åby, 6-1-4
9. Jorma Kontio, Solvalla, 5-4-5
10. Ove A Lindqvist, Umeå, 5-2-4
11. Per Lennartsson, Eskilstuna, 5-1-6
12. Kim Eriksson, Mantorp, 5-1-4
13. André Eklundh, Åby, 4-4-1
14. Joakim Lövgren, Jägersro, 4-1-1
15. Henrik Svensson, Bergsåker, 4-1-0
Siffror till och med 15 januari

Ola Johansson, Kanal 75


Med 0,31 procent av V75-spelet på sig på förhand var fyraåriga Kenzi en av hela omgångens minst betrodda hästar.Men även ..


Med 0,31 procent av V75-spelet på sig på förhand var fyraåriga Kenzi en av hela omgångens minst betrodda hästar.
Men även sådana kan som bekant vinna och sedan Claes Sjöström pangstartat till spets, släppt ifrån sig kommandot, tappat en position på sista bortre långsidan så fanns plötsligt spurtkrafter kvar när luckan uppenbarade sig på upploppet.
- Jag trodde inte på seger någon gång. Inte förrän jag kom ut i rygg i slutsvängen och ryckte tussarna, då kände jag att det bet, förklarade skrällkusken som inte delade tränarens tro på förhand.
- Jag tyckte att det var mycket hårdare motstånd, men Jerry har varit optimistisk hela tiden.
Och Jerry Strömstedt visade sig alltså ha fog för sin tro.
- Jag är faktiskt inte chockad. Hon har gjort två fruktansvärt bra lopp på slutet. Och distansen var ett plus idag.
Så det var spelarna som inte hade läst på?
- Ja, verkligen.

Exotisk vinnare
En ännu större skräll ur historiska mått var Jager Oaks triumf.
Inte sett till spelet där han var andrahandsfavorit, men till hästens historia.
Serbien är sannerligen inget stort land på travkartan, men det var där som Jager Oaks slog upp ögonen för åtta år sedan och gjorde sin första start redan som tvååring.
Året efter noterade han enligt det serbiska travförbundet tiden 1.15,1, men trots detta hade hästen bara tjänat motsvarande 17 696 kronor efter sju segrar på karriärens första 17 starter.
Så små kan prispengarna vara på travsportens bakgård.
Men den har Jager Oaks lämnat.
Sedan ett halvår befinner sig hästen hos Per Lennartsson som onekligen kommit rätt på den nu åttaårige valacken.
- Hästen är väldigt speciell, kör man för tidigt med honom så funkar det inte. Man måste köra honom på bettet hela vägen. Idag vann han med krafter kvar, förklarade Lennartsson sin drömstyrning med ryggar till upploppet vilket slutade i smått överlägsen seger, Jager Oaks särklassigt största prischeck i karriären på 100 000 kronor och Serbiens första V75-triumf.

Dubblar för Kihlström och Sjöström
Mer enligt ritningarna gick det då Beppe Am inledde V75-året med en välförtjänt fullträff efter flertalet helgjutna lördagsinsatser. Örjan Kihlström hittade andra par utvändigt samtidigt som värste motståndaren Top of the World högg i galopp varpå sista halvvarvet blev ren defilering.
Lika lätt gick det när Kihlström och tränaren Roger Walmann bokförde säsongens första V75-dubbel sedan omgångens tyngsta favorit Ioana Hanover fått överta ledningen och reglerat fältet efter behag.
- En genomtrevlig häst som bara vill göra det hon ska göra. Jag tror att hon kan gå en bit upp i klasserna faktiskt, berömde Kihlström som emellertid fick sällskap i toppen av kuskligan när Claes Sjöström följde upp sin knall med att avrunda omgången bakom egentränade Cut Him Some Slack.
- Han har sådan fruktansvärd form. När jag lyfte ut i tredjespår höll han på att springa ifrån både vagnen och selen, mös Sjöström och summerade:
- Det har varit en fantastisk dag.

Årets tre första V75-miljonärer
Det tyckte nog även nybakade proffstränaren Nicklas Westerholm som hade laddat hårt inför hemmapremiären med fyra V75-styrningar. Lövdala Principito knep andrapriset bakom Kenzi medan Ola Montana stod hela vägen från ledningen.
- Det kändes jättebra och jag var aldrig orolig, han hade krafter kvar, sade Westerholm som verkar trivas i sin nya miljö.
- Det är en härlig region Dalarna, det finns mycket intresse för trav här.
Ytterligare en favorit som höll var norske Moe Svarten som tågade runt konkurrenterna i tredjespår för Jan Martin Bjerring.
Det gav en V75-rad som betalade 232 779 kronor för sju rätt.
Men trots det så blev det tre miljonvinster.
Samtliga var inlämnade på atg.se och så kallade flerkuponger där den största var spelad tio gånger och gav drygt 2,7 miljoner tillbaka.

Robin Johansson, Kanal 75


Eskilstunatränaren selar ut två av stallets absolut bästa hästar under onsdagen. Dels den katapultstartande sprintern Alvena Pele, samt ung..


Eskilstunatränaren selar ut två av stallets absolut bästa hästar under onsdagen. Dels den katapultstartande sprintern Alvena Pele, samt unghäststjärnan Gareth Boko. Om vi börjar med den sistnämnde så vann han i fjol Svensk Uppfödningslöpning och blev Årets Tvååring. I år har det dock varit stolpe ut i de stora loppen för den tvåfaldige miljonären.
- När hästen är frisk är han riktigt bra. Får han gå i ryggar och vänta med sin speed kan han flytta på sig, säger Per Lennartsson.
Gareth Boko var kungen i kullen som tvååring och har även i år vid flera tillfällen visat att han tillhör de bästa. Han har övertygat stort vid sina segrar och vann bland annat uttagningsloppen till både Kriteriet och till Breeders Crown. Men i finalerna har det varit stolpe ut för den tvåfaldige miljonären.
- Han var tyvärr sjuk i Kriteriet och kunde inte göra sig själv rättvisa då. Senast i Breeders Crown-finalen så rullade han över i galopp i första kurvan av olika anledningar. Banan var lite stum och jag tror att den frös på lite extra senare på dagen. Hästen blev lite känslig för det och spände sig, säger Per Lennartsson.
- Det har inte klaffat i de stora loppen i år och det har varit en mellansäsong. Jag hade förhoppning att han skulle tjäna lite mer pengar om man jämför med i fjol då han fick väldigt bra betalt i alla lopp. Det finns mer utveckling i hästen helt klart och jag hoppas och tror att vi ska locka fram det till nästa säsong.

”Det finns en möjlighet”
Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där en ensam vinnare kan ta hem elva miljoner kronor enbart på åtta rätt. Gareth Boko startar i Kriterierevanschen med 200 000 kronor i förstapris. Han har spår nio bakom bilen och möter bland annat kriterievinnaren Deimos Racing. Enligt Per Lennartsson är hästen inte borta om det klaffar.
- Han har ju varit riktigt bra när han är frisk och bra, det har han ju visat många gånger. Vi får hoppas på bättre flyt nu och lite bonus även om det är tuffa hästar med i loppet. Det är ingen lätt uppgift men får han gå med i ryggar och vänta med sin speed kan han flytta på sig.
- Om Erik och Stefans hästar (Donatello Sisu och Deimos Racing) tuggar på där framme så kan min komma på slutet. Då finns det en möjlighet och han är absolut inte borta. Han har gått normala träningsjobb efter förra starten och känns fin, säger Lennartsson.
Hur blir det med balansen?
- Han kommer att gå med skor runt om. Det är inga problem för han har varit otroligt fin med skor tidigare och gjort flera topplopp. Det är bara i de fyra senaste starterna som han har gått utan skor. Det är mer chansartat att köra barfota den här årstiden beroende på väder och bana, menar Per.

”Länge sedan han presterade på Solvalla”
Per Lennartsson har även sin snabbloppare Alvena Pele till start. Den tioårige hingsten har tjänat drygt 3,6 miljoner kronor, och är favorit i V86-2. Läget är perfekt för den startsnabbe hästen och den korta distansen är den rätta. Men tränare Lennartsson slänger in en brasklapp.
- Alvena Pele (V86-2) blev störd till galopp senast i 1100-metersloppet. Det var en konkurrent som tog upp kraftigt och min häst ville framåt och det gick inte att korrigera honom. Han kändes väldigt fin och jag tror att han hade varit med och stridit hela loppet trots att han hängde i tredjespår.
- Nu får vi hoppas på revansch för han möter den typen av hästar som han gillar att möta och brukar kunna slå. De som är snäppet under de bästa. Läge och distans är perfekt men det enda är att han inte har fungerat på Solvalla på hur länge som helst. Om man tittar på hans statistik så ser man att det var länge sedan han presterade på huvudstadsbanan (senste segern är från den 30 mars 2011, red:s anm).
- Jag hoppas inte att hästen tänker på det den här gången för normalt är det ett bra snabblopp åt honom. Hade det varit på Mantorp eller Örebro hade jag trott stenhårt på honom men just på Solvalla så har han stressat upp sig och blivit så het. Vi får hoppas att han kan bryta den trenden nu. Om han bara är på rätt humör och inte skenar i väg i ett alltför högt tempo har han bra chans att rinna undan. Han går barfota runt om och med sin vanliga bike, säger Per Lennartsson som är tillfreds med sina 52 hästar i stallet.
- Vi har fantastiskt fina unghästar att jobba med och bra statisk med fin segerprocent i år. Så vi ser framtiden an med tillförsikt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Regnet öste ner över Solvalla den här söndagen då det kördes V75 och semifinaler i Breeders Crown. Det var krävande för..


Regnet öste ner över Solvalla den här söndagen då det kördes V75 och semifinaler i Breeders Crown. Det var krävande förhållanden och en bana som var rena lervällingen. Det ställde till det för kuskarna som hade väldigt svårt med sikten under loppen och fick sina ögon igenmurade. Tränaren till vinnaren av Svenskt TravOaks, Stefan Persson, hade fått för mycket grus i ögonen i ett tidigare lopp och kunde knappt se någonting. Han skulle ha kört sin stjärna Darling Mearas men fick lämna över tömmarna till Kevin Oscarsson. Den talangfulle lärlingen svingades sig upp bakom jättefavoriten och förivrade sig inte. Efter en lugn start där Kevin körde på säkerhet fick han ta över ledningen av Flo Jo Keeper efter femhundra meter. Sedan var det spel mot ett mål och Darling Mearas såg fantastiskt fin ut när hon i närmast okörd stil skar mållinjen enkelt före de övriga.
- Det hela blev på kort varsel när Stefan kom springande till mitt stall och sa att han inte kunde köra. Man får mycket press på axlarna men jag tänkte inte så när jag fick chansen utan fokuserade på rätt grej. Det första jag tänkte var fokus på alla lopp hon gjort och hur jag upplevt att hon är i svängarna. Väl i loppet var det inga problem alls. Hon var lite rullig i Oaks-finalen men i dag var hon hur fin som helst, sa Kevin Oscarsson.
Och tillade:
- Det var en riktigt fin häst och hon hade mycket krafter kvar i mål. Jag hade ett ton i linorna över mål.

Policy of Truth mäktig från spets
Policy of Truth fick se sig snöpligt nerspeedad i Kriteriet med knapp marginal. Nu kan han ta revansch genom att vinna Breeders Crown-finalen för treåriga hingstar och valacker. Han sattes aldrig på prov när han i mäktig stil vann sin semifinal för Örjan Kihlström efter att ha tagit över ledningen från Monark Newman efter ett halvvarv. Policy of Truth gled enkelt undan över upploppet och vann med till synes gott om krafter kvar. Han hade tur i lottningen till finalen och fick spår två.
- Hästen är ju jättefin och gjorde precis det han skulle. Det blev lämpligt och han gick undan fint till slut. Han har varit bra länge och känns fortsatt lika fin, berömde Örjan Kihlström.
Tränaren Reijo Liljendahl, som var besviken efter Kriteriet trots en andraplats, var nu desto gladare.
- Jag är jättenöjd och hoppas att vi får lite revansch i framtiden, sa Reijo.

Grant fBoko ixade dubbel till Reijo
Solvalla-tränaren fick ytterligare en vinnare och Breeders Crown-finalist när Grant Boko ledde från start till mål. Trots en tuff öppning hade han mod och kraft att svara Valley Brodde över upploppet. Efteråt var tränare Liljendahl irriterad över att hans häst fick inleda i ett hårt tempo.
- Jag är glad men samtidigt är jag förbannad när han får gå så hårt. Det är när chanslösa kuskar kör för hårt. Båda mina hästar har gått väldigt bra men jag är inte nöjd när han får jobba så hårt, sa Reijo Liljendahl.
Segerkusken Ulf Ohlsson var imponerad av sin hästs insats.
- Det var en väldigt tuff inledning och banan var väldigt sugande så det var bra att han klarade av att vinna, sa Ohlsson.

In Vain Sund övertygade
In Vain Sund var för drygt en vecka sedan trea i Europaderbyt bakom Readly Express och Tobin Kronos. Den Daniel Redén-tränade hästen visade nu att det loppet och resan fram och tillbaka till Paris inte bekommit honom negativt. In Vain Sund övertygade när han spurtade till seger i sin semifinal för de fyraåriga hingstarna och valackerna. Örjan Kihlström gav hästen en bra resa i tredje par utvändigt och parerade snyggt när In Vain Sund tog ett felsteg i sista kurvan. Över upploppet kom han farande och avväpnade en tapper Erik Sting. En oerhört stark insats gjorde Isor Håleryd som trots en startgalopp spurtade in som tvåa efter en stark avslutning.
- Han har visat kanonform på slutet men man vet ju aldrig. Han var nyss i Paris och startade och har fått långa resor och tuffa lopp. Vi hade ett dåligt läge men det löste sig ändå hyggligt och vann med både tussarna och norsken kvar, sa Örjan Kihlström.

Galactica enkelt från spets
Galactica var tillbaka i vinnarcirkeln när hon vann sin semifinal för Lars-Åke Söderholm. Stochampionatsvinnaren öppnade snabbt och tog direkt han om ledningen. Hon blev sedan aldrig utmanad på allvar och gled enkelt undan över upploppet.
- Hon gör alltid sitt och jag trodde inte att hon skulle komma till ledningen så enkelt. Sedan trodde jag nog att det var lugnt och det var det också men hon var lite slö i ledningen och jag tyckte inte att det var det där rätta trycket i henne. Jag var lite orolig men hon gled ju bara undan till slut och det var aldrig någon fara, sa Lars-Åke Söderholm.
Vid sidan av banan stod hästens tränaren Malin Bergström som nu får se sin stjärna i Breeders Crown-finalen hemma i Eskilstuna om två veckor.
- Det är helt enormt och hon är helt fantastiskt. Jag har varit så nervös hela veckan och det blir så kul att få avsluta säsongen på hemmaplan, sa Malin Bergström.

El Diablo B.R. imponerade
Mamasan skrällde i V75-4, i Breeders Crown för treåriga ston, för Björn Goop. Hon fick en perfekt resa i rygg på ledaren och hade tur när luckan uppenbarade sig trehundra meter kvar när utvändige Fantasy River galopperade. Hon avslutade sedan bra och fick tag i en mycket tapper Unrestricted precis på mållinjen. Favoriten Unrestricted föll med flaggan i topp efter att ha gått ett tufft slutvarv.
El Diablo B.R. vann det norska travderbyt och tränaren Frode Hamre har sagt att det är den bästa norskfödda häst han har tränat. Nu lånade han ut sin fyraåringsstjärna till Björn Goop och han gjorde inga misstag. Goop körde till ut på första långsidan och fick välvilligt ta över ledningen av Target Kronos. Andrahandsfavoriten Tobin Kronos fick en tung inledning via tredjespår runt den första kurvan och fick sedan harva utvändigt om ledaren hela vägen. Tobin Kronos kunde inte gå i närkamp med El Diablo B.R. som gled undan i läcker stil över upploppet. Tobin Kronos höll dock strålande som tvåa.
- En jättefin häst, han är väldigt stark och känns som en riktig tävlingsmaskin. Han vann med krafter kvar, sa Björn Goop.

Caddie Lisieux trots tung resa
Utanför V75-spelet så imponerade Caddie Lisieux när hon bara var bäst trots en blytung resa för Kenneth Haugstad via tredjespår och dödens. Det Roger Walmann-tränade stoet vann enkelt och övertygade stort.
Gareth Boko var inte frisk i Kriteriet men nu var han tillbaka med besked. I semifinalen för treåriga hingstar och valacker körde Per Lennartsson till ledningen ut på den första långsidan samtidigt som storfavoriten Diamanten hamnade illa till i tredjespår och backades sedan ner i kön. Gareth Boko blev utmanad av Mcspirit in på upploppet men svarade snyggt och gled undan i mycket fin still till en säker seger.
I semifinalen för fyraåriga hingstar och valacker blev det seger för Zoko Lane som var mycket duktig och tävlingsdagen avslutades med In Toto Sund som spurtade hem semifinalen för fyraåriga ston. Därmed ordnade han en dubbelseger till tränaren Daniel Redén.
Favoriterna radade upp sig på V75 och sju rätt gav 1065 kronor. Det blev ingen utdelning på varken sex eller fem rätt och därmed blir det dubbeljackpot till nästa V75-omgång som är på lördag på Jägersro.
Finalerna i Breeders Crown avgörs i Eskilstuna 6 november med 800 000 kronor i förstapris i varje lopp.

Final i Breeders Crown för 3-åriga hingstar och valacker
2140 meter autostart
1) Grant Boko
2) Policy of Truth
3) Gareth Boko
4) Monark Newmen
5) Mcspirit
6) Deimos Racing
7) Electric Light
8) Baron Gift
9) Valley Brodde
10) Rafiki Fri
11) Super Nice
12) On The Line

Final i Breeders Crown för 3-åriga ston
2140 meter autostart
1) Mamasan
2) Caddie Lisieux
3) Darling Mearas
4) Rhyme Broline
5) Xperia Knick
6) Geisha Boko
7) Flo Jo Keeper
8) Luck Is Back
9) Unrestricted
10) New Flame
11) Unstirred Drink
12) Callela Eliza

Final i Breeders Crown för 4-åriga hingstar och valacker
2140 meter autostart
1) Tobin Kronos
2) In Vain Sund
3) El Diablo B.R.
4) Zoko Lane
5) Isor Håleryd
6) Day Or Night In
7) Target Kronos
8) Pajas Face
9) Ceasar Sisu
10) Erik Sting
11) Robin Roof
12) Pythagoras Face

Final i Breeders Crown för 4-åriga ston
2140 meter autostart
1) In Toto Sund
2) Galactica
3) Timbal
4) Treasure Kronos
5) Cerveza
6) Bijou Bourbon H.M.
7) Caresse
8) High Expectation
9) New Devotion
10) Feel The Muscle
11) Going Diablo
12) Spoil Me

Michael Carlsson, Kanal 75


Startlistan till Grand Prix de l’UET - komplett med kuskar - är nu definitiv till fredagkvällens drabbning för fyraåringarna i Paris...


Startlistan till Grand Prix de l’UET - komplett med kuskar - är nu definitiv till fredagkvällens drabbning för fyraåringarna i Paris.
Sju av tolv finalister är hästar tränade i Sverige och Timo Nurmos svenske derbyvinnare Readly Express är favorit tillsammans med Jorma Kontio.
Örjan Kihlström kör Tobin Kronos i loppet - positiv tvåa bakom Readly Express i uttagningsloppet på Solvalla.
- Vi har två fina hästar med i loppet och In Vain Sund får inte glömmas. Tobin Kronos gick bra i uttagningen men möter ju stenhårt motstånd. Jag skulle nog vara glad om vi får en bra peng med oss därifrån men man vet aldrig då hästarna har bra form bägge två, säger Daniel Redén.

Grand Prix de l’UET
Startlista
2 100 meter autostart

1. In Vain Sund - Kenneth Haugstad (Daniel Redén)
2. Caly Loulou - Matthieu Abrivard
3. Readly Express - Jorma Kontio (Timo Nurmos)
4. Toseland Kyu - Alexandre Abrivard
5. Nappa Scar - Per Lennartsson
6. Tobin Kronos - Örjan Kihlström (Daniel Redén)
7. Copimade - Franck Nivard (Jörgen Westholm)
8. Cuisse la Motte - Eric Raffin
9. Bryssel - Björn Goop
10. Breidabliks Nubbe - Conrad Lugauer
11. Cahal del Rioults - Jean-Philippe Monclin
12. Clif du Pommereux - Sylvain Roger
Förstapris: drygt 1,9 miljoner kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Finalfältet i Grand Prix de l’UET lottades sent på onsdagskvällen – en final där sex av de tolv finalisterna tränas i Sver..


Finalfältet i Grand Prix de l’UET lottades sent på onsdagskvällen – en final där sex av de tolv finalisterna tränas i Sverige.
Vid de franska uttagningarna galopperade Philippe Allaires stjärna Charly De Noyer bort sig. När sedan norske derbyvinnaren El Diablo B.R ströks inför uttagningarna på onsdagen (knäproblem) ser Timo Nurmos Readly Express ut att bli förhandsfavorit.
Finalen av Europaderbyt avgörs på Vincennes i Paris fredagen 14 oktober med drygt 1,9 miljoner kronor till vinnaren.

Grand Prix de l’UET
Startlista
2 100 meter autostart
1. In Vain Sund - Daniel Redén
2. Caly Loulou - Matthieu Abrivard
3. Readly Express - Timo Nurmos
4. Toseland Kyu - Vitale Ciotola
5. Nappa Scar - Per Lennartsson
6. Tobin Kronos - Daniel Redén
7. Copimade - Jörgen Westholm
8. Cuisse la Motte - Cedric Herserant
9. Bryssel - Björn Goop
10. Breidabliks Nubbe - Conrad Lugauer
11. Cahal del Rioults - Philippe Allaire
12. Clif du Pommereux - Sylvain Roger
Förstapris: drygt 1,9 miljoner kronor

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-4 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2140/6 C str
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-3 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 4] 1640/9 D 3 16.2 145
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-1 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2140/4 B 3 15.9 25
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-7 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/4 D 0 g 82
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-7 Young Mystic Young Mystic   [v 9] 2140/4 C 0 16.2 396
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-6 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 8] 2640/2 C 0 18.8 490
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-4 Order to Fly Order to Fly   [h 7] 2140/7 B 2 15.2 49
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-2 On Track Orange On Track Orange   [s 3] 2140/5 D 2 20.1 36
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Young Queen Young Queen   [s 5] 2160/10 D 0 19.9g 28
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 King's Call King's Call   [v 4] 1609/7 C 1 15.5 31
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2100/2 C 1 14.6 16
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-8 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/1 B 1 17.3 19
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Calissa Rich Calissa Rich   [s 3] 2140/7 D 3 19.0 77
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-5 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 6] 1640/1 C 0 15.5 352
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-2 Smeds Borken Smeds Borken   [v 9] 2160/9 B 5 31.3 548
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 2140/14 B 3 17.0 188
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Optimum Dragonfly Optimum Dragonfly   [s 4] 1640/2 B 2 15.9 28
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-5 Highland Park Highland Park   [v 4] 2140/7 B 1 18.0 160
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-9 Global Touchdown Global Touchdown   [v 4] 2160/9 D 3 16.9 147
2017-01-07 2017-01-07 Romme-7 Fellini Boko Fellini Boko   [v 5] 2640/11 B 0 g 54
2017-01-07 2017-01-07 Romme-6 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 8] 2660/10 B 1 16.3 60
2017-01-07 2017-01-07 Romme-5 Ruby Trap Ruby Trap   [s 6] 2140/11 C 7 15.0 429
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-9 Young Queen Young Queen   [s 5] 2140/4 C 0 20.8 56
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Young Hero Young Hero   [h 4] 2140/4 C 3 17.1 97
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-5 Game Boko Game Boko   [v 4] 2140/1 B 6 17.1 31
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-4 Enjoy di Quattro Enjoy di Quattro   [v 6] 1640/11 D 4 14.5 618
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-10 Natalie de Vie Natalie de Vie   [s 5] 1640/8 B 3 14.0 34
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-8 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 5] 2140/2 C 4 14.2 128
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-7 Benji Dana Benji Dana   [v 6] 2640/4 C 0 16.3 516
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-6 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 4] 1640/1 D 0 14.9 75
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-4 Midas Joy Midas Joy   [s 5] 2640/10 D 4 18.1 1125
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-1 King's Call King's Call   [v 4] 2140/4 D 3 17.4 493
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-7 Young Prince Young Prince   [v 4] 2140/11 D 0 17.9 433
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 4] 2140/4 D 0 15.8 200
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-9 Young Queen Young Queen   [s 4] 2140/11 C 0 g 27
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-2 Dreamlady Glatigne* Dreamlady Glatigne*   [s 4] 2140/8 D 5 19.4 283
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-1 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/12 A 0 g 24
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-9 Young Prince Young Prince   [v 4] 1640/7 A 1 14.6 21
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-6 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2160/10 A 3 16.6 159
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-5 Feel the Music Feel the Music   [v 4] 2160/13 C 0 g 166
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-2 Polar L.B. Polar L.B.   [v 7] 2640/5 C 3 15.3 66
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2160/5 B 3 16.7 23
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-10 MahaMari MahaMari   [s 3] 2160/6 C 6 18.1g 21
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 3] 1640/4 C 2 14.1 140
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-6 Buffy Rich Buffy Rich   [s 3] 2140/5 C 0 20.2g 123
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-4 Taste Taste   [s 2] 1640/4 B 5 18.8g 37
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/7 C 1 14.3 72
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/5 C 6 20.5g 255
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-6 Fellini Boko Fellini Boko   [v 4] 2640/4 B 1 15.6 28
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/9 B 0 17.1 246
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-4 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/5 C 0 16.9 240
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 Young Prince Young Prince   [v 4] 1640/8 A 3 15.1 29
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-2 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 3] 2140/8 D 6 17.9 439
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-9 King's Call King's Call   [v 3] 2140/5 D 0 g 520
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/8 C 3 17.3 247
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Alva Garbo Alva Garbo   [s 6] 2640/6 D 4 14.8 694
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Verbal Kint Verbal Kint   [v 7] 2140/9 C 0 16.4 1254
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-7 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/5 C 3 13.7 349
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-3 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/9 B 3 15.7 61
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-2 Molly de Castella Molly de Castella   [s 4] 2140/1 C 0 15.1 419
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 3] 2160/10 B 0 g 77
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/7 C 2 17.7 156
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 6] 2160/6 D 0 18.8 328
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-10 Pumpkin Pumpkin   [s 5] 1640/10 C str
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-9 Banthechocolate Banthechocolate   [s 4] 2140/15 A 4 15.7 297
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-7 Enjoy the Ticket* Enjoy the Ticket*   [s 6] 2140/4 D 6 16.4 524
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-6 Ebu B.Boko Ebu B.Boko   [v 5] 2140/12 C 4 15.8 78
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-11 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/9 D 4 14.4 559
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Shadow Woodland* Shadow Woodland*   [v 7] 2140/8 C 0 14.2g 271
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/1 A 1 14.7 52
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-10 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/5 D 0 14.6 470
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-8 Global Trustful Global Trustful   [s 3] 2140/4 C 2 15.4 49
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-3 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 4] 2140/8 C 0 g 163
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-10 King's Call King's Call   [v 3] 2140/2 D 4 18.0 85
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-6 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/12 A 0 g 173
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-4 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 1640/5 A 2 13.6 21
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/2 B 2 16.9g 25
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [h 5] 2140/8 C str
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/2 C 2 12.6 28
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-6 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/9 C 0 g 230
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-4 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/3 D 0 14.5 268
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/10 A 0 14.8 71
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/9 B 3 14.8 96
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 External Power External Power   [v 3] 2640/2 B 0 18.0 41
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-8 Unique Juni Unique Juni   [s 3] 2140/8 B 6 14.3 222
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2160/6 C 0 g 70
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-9 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/10 C 5 16.2 548
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-8 Jeppas Hampus Jeppas Hampus   [v 10] 1640/11 D 0 15.1 1212
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 207
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-4 Gloria Sund Gloria Sund   [s 6] 2160/9 B 3 16.9 202
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/10 D 5 19.6 205
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 King's Call King's Call   [v 3] 2140/4 D 4 19.2 119
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-6 Raclette Raclette   [s 3] 2140/9 D 4 18.3 558
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-4 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2140/9 C 4 17.9 383
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-3 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/1 C 3 17.3 168
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/2 D 0 g 100
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-9 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2160/13 A 0 g 65
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-5 Defrag Am Defrag Am   [v 3] 2140/6 B 5 16.1 171
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-1 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [h 2] 1640/2 A 4 17.5 66
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Walle West Walle West   [v 4] 3140/5 D 7 17.0g 94
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-12 MahaMari MahaMari   [s 3] 1640/8 D str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-11 Seek and Destroy Seek and Destroy   [v 7] 2140/8 C str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-10 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/2 D 5 15.0 288
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [h 5] 2640/11 D 0 17.1 427
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-8 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/7 C 0 14.7 566
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-7 Bacio Bacio   [s 4] 2140/4 C 5 16.3 94
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-4 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/2 C 1 15.4 136
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Lavidaloca de Vie Lavidaloca de Vie   [s 3] 2140/6 C 3 16.6 247
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-2 Calissa Rich Calissa Rich   [s 2] 2140/5 C 3 18.7 25
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-1 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 3] 2140/1 D 3 17.9 246
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-7 Evening Prayer Evening Prayer   [s 5] 2140/10 A 0 14.7 414
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-6 Flo Jo Keeper Flo Jo Keeper   [s 3] 2140/7 C 0 14.4 1191
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-1 Fellini Boko Fellini Boko   [v 4] 2140/10 A 2 15.6 35
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-12 Feel the Music Feel the Music   [v 4] 2140/4 C 6 39.0 96
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-11 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/3 B 0 18.1g 126
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-8 High Expectation High Expectation   [s 4] 2140/8 D 0 13.8 1468
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 Young Prince Young Prince   [v 4] 2160/6 B 1 17.1 41
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2640/9 D 0 14.0 225
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-10 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/1 C 7 14.8 228
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-8 Sir Henry P.Hill Sir Henry P.Hill   [h 3] 2640/3 D 3 17.2 735
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 1640/9 D 0 14.1 690
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/1 C 2 14.6 51
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-4 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2640/3 D 3 14.9 1136
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 1640/4 C 5 14.0 46
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-2 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/2 C 7 15.3 213
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-2 Cocktail Atout Cocktail Atout   [h 4] 2140/9 D 5 14.9 263
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2140/7 B 5 14.2 222
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-8 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/5 D 0 15.0 75
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1140/8 B 0 g 27
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 C.C.Simon C.C.Simon   [v 8] 1640/4 B 3 12.6 188
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 I'll Fixit I'll Fixit   [v 3] 1640/9 B 0 g 80
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-8 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 2140/4 D str
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-7 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2640/7 D 0 g 45
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-6 Lurifax Skift Lurifax Skift   [v 7] 2160/15 C 0 16.8 711
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 4] 2140/1 C 0 g 461
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-2 King's Call King's Call   [v 3] 2140/8 D 4 18.1 145
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-11 Mellby Empire Mellby Empire   [v 3] 2140/8 D 0 1125
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-6 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/10 C 5 14.3 290
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-5 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/12 B 3 15.4 275
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-4 Keypad Keypad   [s 4] 2140/7 D 0 15.8 1000
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/10 D 0 14.7 1059
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-2 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/2 B 1 14.0 41
2016-10-22 2016-10-22 Romme-11 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/2 C 5 14.1 42
2016-10-22 2016-10-22 Romme-10 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 1640/4 C 4 14.2 227
2016-10-22 2016-10-22 Romme-5 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/1 D 3 13.2 175
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Dacia Scoop Dacia Scoop   [s 3] 2160/6 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-9 Smeds Borken Smeds Borken   [v 8] 2140/2 D 5 29.0 605
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-8 M.X.Nevertoolate M.X.Nevertoolate   [v 6] 2140/9 D 0 18.6 776
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/3 A 1 16.4 22
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Fellini Boko Fellini Boko   [v 4] 2140/1 D 1 15.3 51
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-5 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/11 C 0 16.2 322
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-3 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/2 A 0 15.7g 13
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-10 Caviar Sisu Caviar Sisu   [s 5] 1640/10 B 0 13.8g 335
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Paolo America* Paolo America*   [v 7] 2140/11 D 0 13.6 1722
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/10 D 0 14.2 852
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 5 13.9 60
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-5 Young Prince Young Prince   [v 4] 2140/6 D 3 15.0 54
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-3 Jazza Håleryd Jazza Håleryd   [s 3] 2140/11 C 4 15.6 62
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-1 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 3] 2140/1 C 4 17.3 189
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/4 C 2 16.7 17
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-6 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 2100/7 D 6 17.1 516
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-5 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2100/6 C 0 16.0g 160
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-3 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 2100/7 B 0 17.9 68
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 Calissa Rich Calissa Rich   [s 2] 1640/7 C 1 17.6 27
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/6 C 0 g 33
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-8 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/3 C 0 17.2 111
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/9 D 0 g 187
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-7 MahaMari MahaMari   [s 3] 2140/7 D 0 21.1 279
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-6 Benji Dana Benji Dana   [v 5] 2640/1 C 6 15.2 299
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-5 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 2140/9 B 3 16.9 57
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-4 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/11 B 6 11.3 92
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2160/8 B 1 13.3 37
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-6 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/9 C 0 14.4 209
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 1660/12 C 2 13.1 91
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/11 A str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/5 A 2 16.5 30
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-9 Mojerker Mojerker   [v 8] 2180/11 D 0 g 278
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-7 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 1640/7 B 3 13.1 17
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/1 B 4 16.5g 25
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/3 D 5 16.4 119
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2640/5 C 1 14.7 36
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-4 Dedes Brassie Dedes Brassie   [v 10] 2140/10 D 0 g 1000
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-2 M.T.Jeffrey M.T.Jeffrey   [v 5] 2160/9 B 0 16.7 163
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-10 Amity Amity   [s 4] 1640/2 D 0 11.9g 748
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2640/5 B 2 15.4 285
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-3 Flight Plan Flight Plan   [s 3] 2140/2 C 1 15.2 58
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-2 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/8 C 0 13.7 84
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-12 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 5 15.8 369
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-11 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/10 D 0 12.8 304
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/1 D 0 13.1 206
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-8 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 3140/3 D 0 15.4 68
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-8 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/11 C 0 16.9g 51
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-3 Zoccer City Zoccer City   [s 6] 1660/14 B 6 15.3 324
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-7 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/10 C 0 15.8g 42
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-5 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 1640/7 D 0 g 180
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/10 C 4 16.8 19
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-10 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 2140/11 D str
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-9 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/1 C 2 12.3 178
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-5 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/1 A 6 17.0 167
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 2140/5 B 2 14.2 55
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-3 Utah Kronos Utah Kronos   [s 3] 2140/6 C 5 15.9g 107
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 Hannibal Boko Hannibal Boko   [h 2] 2140/3 C 0 18.9 35
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-12 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/2 D 3 15.1 150
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/2 B 0 13.7 78
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-7 Global Touchdown Global Touchdown   [h 3] 2640/11 D 0 g 819
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-1 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2640/7 C 0 15.1 396
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-8 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/4 D 0 12.9g 1221
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-7 Oceanic Clearence Oceanic Clearence   [s 4] 2140/7 D 3 13.6 91
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Knows Nothing* Knows Nothing*   [h 7] 2140/12 B 6 11.7 733
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-10 Serious Try Serious Try   [v 5] 2140/10 D 4 12.7 176
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-9 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/2 D 0 12.8 264
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-10 Gloria Sund Gloria Sund   [s 6] 2140/10 B 0 14.3 230
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-9 Mellby Brunello Mellby Brunello   [v 6] 2640/9 C 5 15.1 201
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Anastacia Trot* Anastacia Trot*   [s 8] 2140/8 B 0 13.4 349
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-6 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/8 B 2 15.1 46
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 4] 2140/8 C 0 15.1g 327
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-3 Staro Little Angel Staro Little Angel   [s 2] 1640/1 D 0 g 259
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-2 Neo Southwind Neo Southwind   [v 4] 2640/3 C 5 16.0 128
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-8 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1609/3 B 1 11.3 18
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2160/12 A 3 14.3 27
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2100/1 D 2 13.6 336
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2140/8 A 4 15.8 118
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Goliath Boko Goliath Boko   [v 3] 2140/1 B 3 17.2 18
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-1 Calissa Rich Calissa Rich   [s 2] 1640/1 D 0 g 19
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2160/9 C 2 16.6 64
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-8 Neutron Broline Neutron Broline   [v 6] 2140/10 B 5 14.3 82
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Marion Xante Marion Xante   [s 6] 2160/14 B 6 15.4 268
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/12 B 4 16.5 67
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2640/10 D 6 16.0 802
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-6 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/11 C 3 11.8 49
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2160/9 A 1 15.1 418
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-3 Cocktail Atout Cocktail Atout   [h 4] 2140/7 B 0 g 120
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Part Nan Angelen Part Nan Angelen   [v 6] 2160/9 A 1 13.8 37
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Guggenheim Guggenheim   [v 3] 2140/3 D 2 16.9 40
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-11 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/9 A 1 13.7 38
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 2640/11 A str
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-6 Mellby Empire Mellby Empire   [v 3] 2640/5 D 0 14.9 1084
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-2 External Power External Power   [h 3] 2640/7 B 0 g 330
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-1 Somewhere Somewhere   [s 3] 2140/1 D 5 15.8 307
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-13 Gatelink Gatelink   [s 3] 2140/8 C 0 13.7 486
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-11 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/4 D 2 13.7 219
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-10 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2640/9 D 0 14.3 780
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/1 D 6 11.0 593
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-6 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/15 C 0 14.2 507
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-5 Serious Try Serious Try   [v 5] 1640/2 D 2 11.3 21
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-10 Desuper Filius Desuper Filius   [v 5] 2640/1 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-9 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/4 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-7 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2640/5 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-4 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/6 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/11 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-1 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-10 Desuper Filius Desuper Filius   [v 5] 2640/1 D 5 14.8 246
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-9 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/4 D 0 13.1 1147
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-7 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2640/5 D 4 13.7 88
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-4 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/6 D 5 17.6 98
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2140/11 C 1 14.4 19
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-1 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 4 19.8g 28
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-10 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2640/9 D 5 13.1 1309
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-13 Sunrise Boulevard Sunrise Boulevard   [s 4] 2640/2 D 0 16.9 109
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-12 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [h 3] 2100/7 C 0 17.8 458
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-11 Fuel Flow Fuel Flow   [s 3] 2100/8 D 6 15.6 158
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-10 Escape Rope Escape Rope   [s 4] 2140/2 D 0 15.7 504
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1609/6 C 3 12.2 86
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-7 Gatelink Gatelink   [s 3] 2100/6 A 2 15.8 32
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-6 Rectifier Rectifier   [h 3] 2100/3 C 4 16.1 137
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-5 Nelle Pride Nelle Pride   [v 8] 2100/7 D 5 14.2 550
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-3 Cat Josselyn Cat Josselyn   [v 4] 2140/10 C 7 18.5g 97
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-10 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/1 B 1 12.7 40
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-8 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/7 C str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-2 Uliksa Bar Uliksa Bar   [s 3] 2160/12 B 5 17.0 132
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-3 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2660/9 C 2 15.6 183
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-11 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 1640/11 D str
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-10 Volstead Volstead   [h 5] 2140/2 C 5 12.0 130
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-6 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/9 C 0 14.1 53
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-10 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2640/9 A 0 14.2 55
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-6 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2640/11 D 0 14.7 688
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2640/9 B 2 14.7 593
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2160/7 D 0 19.4g 204
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Goliath Boko Goliath Boko   [v 3] 2140/1 D 8 17.8 48
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/8 B 1 13.9 12
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-6 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2660/11 C 6 16.1 364
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Game Boko Game Boko   [v 3] 2140/2 B 2 18.1 90
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-1 Hazard Boko Hazard Boko   [h 2] 1640/6 C 1 17.9 13
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 1609/9 C 5 12.3 116
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-8 Digital History Digital History   [s 4] 2140/9 D 4 13.8 1160
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2100/9 D 0 12.4 944
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2100/1 B 8 16.0 73
2016-08-13 2016-08-13 Åby-10 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/6 D 1 14.0 128
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Casanova Sisu Casanova Sisu   [h 4] 2140/4 D 0 g 231
2016-08-13 2016-08-13 Åby-6 Palermo Broline Palermo Broline   [v 4] 2140/2 C 0 g 43
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-6 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/7 C 3 13.9 129
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-5 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2660/7 B 1 15.1 73
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-10 Trading Trading   [s 4] 2140/3 C 2 15.3 116
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-7 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/4 C 5 12.8 115
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-11 Jager Oaks* Jager Oaks*   [v 7] 2100/14 D 1 15.0 57
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-8 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2100/5 B 1 13.7 32
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-7 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 0 19.5g 253
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-6 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2100/1 C 2 12.8 175
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-4 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2640/3 B 2 15.4 22
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-3 Goliath Boko Goliath Boko   [v 3] 2140/11 D 6 18.8 66
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2640/5 C 3 13.9 63
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-9 Anastacia Trot* Anastacia Trot*   [s 8] 2160/12 C 6 13.3 535
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-7 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 1640/5 D 4 12.9 424
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-3 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/7 B 4 11.3 260
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Electric Light Electric Light   [h 3] 1640/1 A 2 12.3 13
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-5 Godiva Boko Godiva Boko   [s 3] 1640/6 D 0 15.4 405
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/12 B 4 16.4 165
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/3 D 0 14.0 314
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/1 C 2 11.2 91
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-8 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/6 C 5 14.8 188
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-7 Forza Sting Forza Sting   [s 3] 2140/1 C 8 15.8 268
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-4 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/9 C 4 14.2 60
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/9 B 0 19.8g 42
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Hot Point Hot Point   [v 5] 2140/12 D 2 16.8 455
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Armani Key Armani Key   [v 8] 2140/2 C 0 16.5g 131
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-5 Unique Juni Unique Juni   [s 3] 2160/7 A 0 17.0g 20
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-3 Fudge Ås Fudge Ås   [s 4] 2140/9 B 4 15.3 27
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-2 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/3 C 3 14.0 29
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-1 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/4 D 7 20.6 378
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-4 Labero Broline Labero Broline   [h 8] 2640/7 C 4 14.7 108
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-9 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/2 B 2 13.1 34
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Cupido Sisu Cupido Sisu   [v 4] 2140/1 B 3 11.8 330
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Pumpkin Pumpkin   [s 5] 2160/12 B 5 17.5 598
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-11 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2640/5 B 0 13.2 603
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-7 Ruby Trap Ruby Trap   [s 5] 2140/6 C 4 12.2 567
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-6 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/12 B 8 16.0g 98
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-5 Super Photogenic Super Photogenic   [v 8] 1640/4 C 0 20.1g 58
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-11 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1640/9 D 0 11.3 1213
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-10 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2640/8 C 4 14.0 214
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-9 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/3 D 1 13.0 65
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-8 Remains Remains   [s 6] 2140/2 D 0 g 558
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-7 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 2160/5 C 0 25.5 1307
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-5 Västerbo PayMyDay Västerbo PayMyDay   [v 7] 2640/1 D 0 15.2 479
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-7 Keypad Keypad   [s 4] 2640/5 D 0 g 619
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-6 Amity Amity   [s 4] 2640/10 C 3 14.9 27
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-4 Tricia Tricia   [s 4] 2640/4 D 0 g 642
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-2 T.P.Fromadream T.P.Fromadream   [v 3] 2140/5 D 0 17.1 149
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Angel Heart Angel Heart   [s 3] 2140/6 D 3 17.4 92
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2640/4 D 4 14.9 531
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-7 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2609/1 C 4 14.5 30
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-6 Star M.L. Star M.L.   [s 5] 2140/1 D 7 16.2 93
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-4 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2100/1 A 1 13.4 16
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-9 Scarlet Ribb Scarlet Ribb   [h 4] 1609/12 C 5 12.0 578
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-5 Only One Winner Only One Winner   [v 6] 1609/8 C 6 11.2 165
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-10 Part Nan Angelen Part Nan Angelen   [v 6] 3140/4 D 0 g 384
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-8 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 1609/2 C 3 11.3 158
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-6 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/11 C 0 13.1 409
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 2640/3 A 5 26.7 239
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-8 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/6 B 1 13.9 18
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Björlifant Björlifant   [h 4] 2140/7 C 3 26.6 379
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-1 T.P.Fromadream T.P.Fromadream   [v 3] 2140/11 C 7 17.4 267
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-4 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2640/10 D 6 16.0 193
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-3 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 151
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-2 Digital Extreme Digital Extreme   [h 4] 2140/12 C 0 16.4 265
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-8 Joan Chip G.L. Joan Chip G.L.   [s 4] 1640/11 C 0 g 485
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-7 Step Climb Step Climb   [v 4] 2140/9 C 6 18.2 1046
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-7 Unique Juni Unique Juni   [s 3] 2140/7 D 0 14.4 862
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-5 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/4 B 4 13.0 252
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-2 Sweet Star Sweet Star   [s 6] 2640/10 D 0 16.1 1133
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-8 Remains Remains   [s 6] 2160/13 D 5 15.0 861
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1640/4 C 4 10.9 163
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-5 Erica Erica   [s 6] 2140/8 B 0 15.6 424
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-2 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 4] 1640/4 B 1 15.1 111
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-1 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/6 B 0 19.2 68
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 2640/5 D 3 14.4 355
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/3 D 3 11.5 212
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-7 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/11 D 0 13.6 759
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-4 Track Angle Track Angle   [h 3] 2140/2 A 5 15.7g 37
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-3 Tough Cookie Tough Cookie   [s 4] 2140/3 D 0 18.7g 240
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 3140/3 D 5 15.9 59
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-7 Euroncandidcamera Euroncandidcamera   [v 4] 2140/10 D 0 g 908
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-5 Coco de Vie Coco de Vie   [s 5] 2140/3 B 5 12.6 298
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-10 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/10 A 2 13.6 24
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-9 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2140/4 D 0 13.7 495
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-8 Gold Digger Shark* Gold Digger Shark*   [s 3] 2140/6 B 0 14.7 77
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-7 Eldpilen Eldpilen   [v 13] 1660/8 D 5 23.9 577
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-6 Sugarmakesmecrazy Sugarmakesmecrazy   [v 4] 2140/4 D 2 12.9 412
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-5 Finca Boko Finca Boko   [s 4] 2140/6 D 0 14.2 129
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-3 Björlifant Björlifant   [h 4] 2180/8 B 5 25.8 209
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/5 D 0 693
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-1 Lisa Scarlet Lisa Scarlet   [s 6] 1640/4 B 6 13.0 64
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-13 Villagelecoursdeau Villagelecoursdeau   [v 9] 1640/1 C 0 g 236
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/8 C str
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-5 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/4 D 0 22.3g 409
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-4 Enjoy's Boy Enjoy's Boy   [v 3] 2140/8 C 0 15.1 177
2016-06-18 2016-06-18 Boden-12 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/10 A 0 14.3 67
2016-06-18 2016-06-18 Boden-9 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2140/9 B 3 13.8 54
2016-06-18 2016-06-18 Boden-7 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 1640/6 B 2 12.1 96
2016-06-18 2016-06-18 Boden-2 Magnificent Girl Magnificent Girl   [s 5] 1640/7 D 7 15.1 303
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-10 Panoramic Panoramic   [v 6] 2660/5 B 0 15.3 52
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-9 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/10 B str
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-7 Super Wille Super Wille   [v 5] 1640/6 D 7 16.0 488
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-5 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/2 C 3 15.0 208
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-2 Track Angle Track Angle   [h 3] 2140/4 B 1 16.7 25
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-1 Tequila Arette Tequila Arette   [s 3] 2140/10 C 4 17.2 158
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-9 Blue Money Blue Money   [v 3] 2140/9 A 0 17.6 82
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-8 Menominee Menominee   [s 4] 2140/1 A 7 16.1 82
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-6 Chacha Sisu Chacha Sisu   [s 4] 2140/10 D 6 15.0 492
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 5] 2140/2 D 5 15.6 376
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-2 Damzel Eson Damzel Eson   [s 7] 2140/8 C 5 13.8 537
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-1 High Expectation High Expectation   [s 4] 1640/1 D 0 14.8 247
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-10 Jesper Downhill Jesper Downhill   [v 5] 2160/10 D 0 17.4g 450
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-9 Young Hero Young Hero   [h 3] 2140/12 D 7 18.5 28
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-8 Beauty by Rich Beauty by Rich   [s 3] 2140/2 D 0 17.6 614
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-6 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2140/15 C 4 14.3 256
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/5 D 0 17.9 757
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-4 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/5 B 1 14.8 13
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-3 Dajmen Am Dajmen Am   [v 3] 2140/1 D 4 16.2 310
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-10 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/1 C 1 15.5 17
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 2140/7 C 0 14.1 292
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-7 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2160/15 C 5 14.0 130
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-5 Buffy Rich Buffy Rich   [s 3] 2140/8 C 0 15.8 101
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-3 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/6 B 7 15.0 28
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-2 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/1 D 1 13.6 17
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-1 Track Angle Track Angle   [h 3] 2140/2 D 3 16.7g 241
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-9 Keypad Keypad   [s 4] 2140/2 D 0 13.9 895
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/2 C 5 14.9 151
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-7 A Gift to You A Gift to You   [s 3] 2140/1 C 5 15.6 279
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-6 Iponema Iponema   [s 5] 2140/5 C 5 13.4 657
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Picasso Tilly Picasso Tilly   [h 4] 2140/11 C 4 14.5 120
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2640/4 D 5 13.6 163
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-6 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/1 B 3 12.1 74
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-4 Ojsåfin Ojsåfin   [s 6] 2640/2 D 1 15.3 606
2016-06-03 2016-06-03 Romme-11 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/6 C 2 16.7 60
2016-06-03 2016-06-03 Romme-9 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/9 B 1 13.4 16
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Björlifant Björlifant   [h 4] 2160/12 B 6 28.0g 503
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 Digital Network Digital Network   [v 7] 2140/7 D 3 15.7 410
2016-06-03 2016-06-03 Romme-3 Beauty by Rich Beauty by Rich   [s 3] 2140/3 C 0 19.6g 355
2016-06-03 2016-06-03 Romme-2 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/6 C 1 15.0 14
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-1 Azarayah Ridge Azarayah Ridge   [v 4] 2140/11 C 0 20.0 286
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-10 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/3 B 1 17.2 13
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-9 Catch the Cash Catch the Cash   [s 6] 1640/4 D 3 12.7 80
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-8 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/8 B 2 13.3 73
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-3 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 2140/12 B 3 17.5 93
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-10 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/12 C 3 13.5 42
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-7 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2640/11 D 0 15.1 633
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-6 Gareth Boko Gareth Boko   [h 3] 2140/8 C 2 14.6 29
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-5 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/1 C 3 15.6 133
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-2 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2140/3 C 0 g 286
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-1 Okeechobee Okeechobee   [h 3] 2140/1 D 0 g 513
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-10 Mellby Brunello Mellby Brunello   [v 6] 2140/7 D 3 13.4 714
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 2140/4 D 1 12.3 145
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-7 Pasithea Face Pasithea Face   [s 4] 2140/12 B 5 13.2 74
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-6 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/2 C 3 15.8 122
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-5 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 2140/2 C 0 14.1 51
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-2 Buffy Rich Buffy Rich   [s 3] 2140/2 D 7 15.3 410
2016-05-14 2016-05-14 Åby-11 D.D's Perseverance D.D's Perseverance   [v 4] 2140/8 D 0 13.4 1197
2016-05-14 2016-05-14 Åby-9 Digital History Digital History   [s 4] 2140/7 D 0 16.9 1250
2016-05-14 2016-05-14 Åby-5 Panoramic Panoramic   [v 6] 2640/2 D 4 14.0 351
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Neo Southwind Neo Southwind   [v 4] 2140/12 D 0 14.8 375
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-9 Democrat Democrat   [v 9] 1640/2 D 0 11.6 847
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-7 Nappa Scar Nappa Scar   [h 4] 2140/5 B 3 13.6 259
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-6 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 3140/1 D 0 16.6 980
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2140/8 C 5 17.0g 286
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-3 Forza Sting Forza Sting   [s 3] 2140/10 A 5 17.3 169
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-2 Keypad Keypad   [s 4] 2160/6 D 6 14.6 714
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-4 Nemo Skift Nemo Skift   [v 5] 2640/2 D 0 g 812
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 3160/6 D 4 14.4g 136
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-7 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1609/9 D 3 11.4 1146
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-9 Wojtyla Gene Wojtyla Gene   [v 6] 2140/1 B 4 15.3 59
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-5 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/8 C 6 11.6 135
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-7 Danish Colleen Danish Colleen   [s 4] 2140/1 C 4 17.1 124
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-6 Fellini Boko Fellini Boko   [h 4] 2140/12 C 6 15.9 31
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-5 Friendly Boko Friendly Boko   [s 4] 2140/2 B 4 13.8 71
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-2 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/4 D 2 17.1 84
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-1 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 1660/9 C 5 13.1 766
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-10 Classification Classification   [s 6] 1640/6 D 5 11.6 362
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-9 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2140/12 C 0 13.8 326
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-6 Cash Gamble Cash Gamble   [h 5] 2140/4 A str
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-5 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 1640/6 C 0 13.8 256
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-3 Tiller Tiller   [s 4] 2140/7 C 3 15.3 275
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-2 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2140/7 C 0 15.4 332
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-1 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [h 3] 2140/2 C 0 17.8 504
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-10 Eternity Sign Eternity Sign   [v 10] 2160/10 D 0 17.6 199
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-9 Cab Hornline Cab Hornline   [h 5] 2140/1 C 2 13.6 36
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-8 Powerplay Broline Powerplay Broline   [s 4] 2140/4 D 0 16.5 301
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Joan Chip G.L. Joan Chip G.L.   [s 4] 2160/14 A 8 17.6 26
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-2 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 2140/7 C 3 17.1 61
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 Beauty by Rich Beauty by Rich   [s 3] 2140/11 D 3 18.0 57
2016-04-29 2016-04-29 Åby-6 Taffy Taffy   [h 4] 2140/10 D 0 1286
2016-04-29 2016-04-29 Åby-5 Tweet Hanover Tweet Hanover   [s 4] 2140/2 C 0 14.2 1008
2016-04-29 2016-04-29 Åby-4 Ilyaand Over Halls Ilyaand Over Halls   [s 4] 2140/9 D 0 16.4 1176
2016-04-29 2016-04-29 Åby-3 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/9 D 0 14.5 319
2016-04-29 2016-04-29 Åby-2 Keypad Keypad   [s 4] 2140/7 D 0 16.4g 967
2016-04-29 2016-04-29 Åby-1 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 3] 2140/3 C 6 16.6 357
2016-04-29 2016-04-29 Åby-10 Rum Swizzle Rum Swizzle   [s 4] 2140/5 D 0 g 266
2016-04-29 2016-04-29 Åby-9 D.D's Perseverance D.D's Perseverance   [v 4] 2140/7 C 3 15.3 497
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-10 Alvena Pele Alvena Pele   [h 10] 1640/8 D 4 10.9 1743
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-9 Ski to the Max Ski to the Max   [s 5] 1640/2 D 2 11.5 41
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-7 Ayita Pil Ayita Pil   [s 5] 2140/7 D 0 15.0 914
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-5 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 3] 2140/3 B 6 15.9 144
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-1 Duct Burst Duct Burst   [v 4] 2140/2 B 1 16.8 257
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-5 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/2 B 1 12.8 11
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-2 Sweet Star Sweet Star   [s 6] 2160/14 A 2 17.9 370
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-1 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 3] 2140/9 D 3 18.9 59
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-11 Gloria Boko Gloria Boko   [s 3] 2140/1 D 3 18.3 17
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-10 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 1640/5 B 5 14.1 103
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 Mona the Quick Mona the Quick   [s 6] 2140/11 B 0 15.3 288
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-7 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2160/7 A 1 15.9 110
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-6 Robban M.J. Robban M.J.   [v 5] 2640/8 B 0 17.7 70
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-9 Capucine Coglais Capucine Coglais   [s 4] 2160/8 C 0 g 402
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-6 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2660/10 A 2 15.5 23
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-4 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 2140/6 D 0 14.1 656
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-2 Tissel Tassel Tissel Tassel   [s 8] 1640/7 D 5 15.1 259
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 7] 2640/5 B 0 15.3 405
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-7 Neo Southwind Neo Southwind   [v 4] 2140/9 D 5 14.2 388
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-6 Iponema Iponema   [s 5] 2160/12 C 5 14.4 390
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-5 Friendly Boko Friendly Boko   [s 4] 2140/11 C 4 14.0 102
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-4 Buffy Rich Buffy Rich   [s 3] 1640/2 D 0 14.8 805
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-2 Electric Light Electric Light   [h 3] 2140/2 A 1 14.9 18
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-1 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 3] 2140/3 B 4 17.1 58
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-9 Cash Gamble Cash Gamble   [h 5] 2140/7 B 6 14.5 77
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-7 Robban M.J. Robban M.J.   [v 5] 2140/7 A 5 16.0 32
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-5 Errol Boko Errol Boko   [h 5] 2140/7 C 0 g 77
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-2 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2160/4 D 0 17.6g 29
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-1 Game Boko Game Boko   [h 3] 2140/3 B 0 g 61
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-11 Walle West Walle West   [v 4] 2140/13 D 2 16.3 710
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-10 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/5 B 0 15.2g 43
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-8 Fellini Boko Fellini Boko   [h 4] 2140/1 B 1 17.0 26
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-5 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 2160/10 C 3 15.0 167
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-3 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2160/12 B 0 15.6 99
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-10 Iponema Iponema   [s 5] 2140/4 C 6 12.6 357
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-9 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1640/9 D 0 11.6 693
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-8 Keypad Keypad   [s 4] 2140/9 C 0 14.0 967
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-7 Classification Classification   [s 6] 1640/11 D 0 13.2 1000
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-5 Neo Southwind Neo Southwind   [v 4] 2140/4 D 0 g 425
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2140/8 B 0 16.4 695
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-6 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 7] 2160/15 B 0 18.7 1078
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-4 Caddie Ivory Caddie Ivory   [s 6] 2140/8 C 0 17.7g 194
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-2 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/5 B 0 g 40
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-10 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/1 D 4 13.3 485
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-4 Ocean Drive Ocean Drive   [h 3] 2140/4 D 0 18.0 335
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-2 Stirling Cheer Stirling Cheer   [s 5] 2140/2 C 0 g 207
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-1 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 3] 2140/3 D 3 17.4 361
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-10 Zoom Zoom Zoom Zoom   [s 3] 1640/4 A 3 15.1g 42
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-8 Obi Degato Obi Degato   [v 6] 1640/9 D 0 14.5 81
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Clyde G.G. Clyde G.G.   [v 5] 2640/7 D 0 17.9g 1089
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-4 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 6] 1640/3 D 0 11.9 441
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Sweet Carlos Sweet Carlos   [s 7] 2180/9 B 0 g 96
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-2 Euroncandidcamera Euroncandidcamera   [v 4] 2140/10 B 0 17.2 232
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Game Boko Game Boko   [h 3] 2140/3 C 0 g 46
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-2 Galliano Boko Galliano Boko   [h 3] 2140/2 D 1 17.1 18
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-9 Linus M.J. Linus M.J.   [v 4] 2140/10 B 0 15.2 54
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-8 Digital Frame Digital Frame   [v 5] 2140/7 D 0 13.8 608
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 1640/9 D 6 13.4 62
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-5 Robban M.J. Robban M.J.   [v 5] 2140/8 B 5 17.6g 32
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-10 Errol Boko Errol Boko   [h 5] 2140/1 A 4 13.4 36
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-9 Nato Dream Nato Dream   [h 7] 1640/9 D 4 11.8 641
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-7 Friendly Boko Friendly Boko   [s 4] 2140/1 D 6 15.5 74
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-5 Order to Fly Order to Fly   [h 6] 2140/6 B 5 13.5 90
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-4 Baby's Baby Baby's Baby   [s 3] 2140/3 B 6 15.5 113
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-3 Quick Tilly Quick Tilly   [v 3] 2140/4 C 0 g 54
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-2 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 1640/10 A 0 15.1 90
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-10 Game Boko Game Boko   [h 3] 2140/9 D 0 21.6g 45
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-9 Xceed G.T. Xceed G.T.   [v 4] 2140/3 D 0 15.5g 97
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 3140/1 D 0 g 205
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Robban M.J. Robban M.J.   [v 5] 2140/6 C 1 14.1 26
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Mojerker Mojerker   [v 8] 2140/1 D 4 31.6 202
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-2 Verna Lee Zet Verna Lee Zet   [s 4] 2140/4 B 1 16.4 22
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Lumiere d'Inverne Lumiere d'Inverne   [s 4] 2160/8 B 0 g 23
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2140/11 C 0 16.0 172
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-1 Forza Sting Forza Sting   [s 3] 2140/4 D 4 18.4 223
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-10 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/1 D 0 g 161
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 Fellini Boko Fellini Boko   [h 4] 2140/9 A 0 g 15
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-6 Chaktar de Vandel* Chaktar de Vandel*   [v 4] 2140/8 C 0 g 88
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Tibell Jubb Tibell Jubb   [s 4] 2140/6 D 0 g 593
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Home Front Home Front   [v 5] 1640/9 A 0 g 29
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-3 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2640/4 B 2 15.9g 17
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-1 Obi Degato Obi Degato   [v 6] 2140/5 D 4 14.4 99
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-10 Stirling Cheer Stirling Cheer   [s 5] 2140/4 D 3 14.2 129
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-9 Mona the Quick Mona the Quick   [s 6] 2140/2 D 6 14.6 299
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-8 Iponema Iponema   [s 5] 2140/6 D 2 13.9 280
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-7 Fighting Bax Fighting Bax   [h 4] 2140/8 C 4 14.2 29
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-6 Linus M.J. Linus M.J.   [v 4] 2140/2 C 1 15.4 22
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-4 Quick Tilly Quick Tilly   [v 3] 2140/9 B 0 g 67
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-2 Bacio Bacio   [s 4] 2140/4 C 0 g 76
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-1 Euroncandidcamera Euroncandidcamera   [v 4] 2140/1 B 2 17.1 42
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Agent Lascaux Agent Lascaux   [v 6] 2140/3 D 0 17.3 224
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-3 Errol Boko Errol Boko   [h 5] 1640/8 B 2 12.4 22
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-2 Elton Boko Elton Boko   [v 5] 2140/2 C 0 15.7g 53
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-1 Disa Sting Disa Sting   [s 5] 1640/5 C 1 15.4 89
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/3 D 1 16.5 33
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-7 VästerboLoveLetter VästerboLoveLetter   [s 3] 2140/7 D 0 19.1 362
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-6 Hazard Sund Hazard Sund   [v 5] 2640/5 C str
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-4 Digital Extreme Digital Extreme   [h 4] 1640/11 A 3 13.8 91
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-2 Youngblood Youngblood   [v 4] 2140/9 A 7 17.9 158
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-10 Stirling Cheer Stirling Cheer   [s 5] 2140/8 D 2 14.4 640
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-8 B.B.S.Mandarino B.B.S.Mandarino   [v 8] 1640/7 D 0 13.0 364
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-5 Iponema Iponema   [s 5] 2140/11 D 6 14.9 258
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-4 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/3 D 0 18.4 721
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-2 Kimbee Dream Kimbee Dream   [v 4] 2140/5 B 0 g 31
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Robban M.J. Robban M.J.   [v 5] 2640/4 C 1 18.4 33
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-8 Nusa Dua Nusa Dua   [v 11] 2140/1 C 0 15.8 539
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-8 Tibell Jubb Tibell Jubb   [s 4] 2140/3 C 4 20.7 199
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-7 Danish Colleen Danish Colleen   [s 4] 2140/8 C 0 g 390
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-6 Mona the Quick Mona the Quick   [s 6] 2140/6 D 3 17.5 138
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-5 Linus M.J. Linus M.J.   [v 4] 2140/2 C 2 17.6 25
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-3 Princess Tilly Princess Tilly   [s 4] 2140/1 B 4 17.4 44
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Twigs Briard Twigs Briard   [h 5] 2640/2 B 1 17.9 81
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-10 Amor Winner Amor Winner   [v 9] 2640/3 D 0 15.6 340
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-9 Iponema Iponema   [s 5] 2140/10 D 6 14.6 297
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-6 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/2 C 2 15.3 28
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-5 Raging Matilda Raging Matilda   [s 4] 2140/4 C 0 g 88
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-2 Flair's Candy Flair's Candy   [s 7] 1640/11 D 0 15.1 761
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-1 Euroncandidcamera Euroncandidcamera   [v 4] 2140/6 B 5 19.7 205
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Pine Valley Pine Valley   [s 4] 2140/5 D 0 18.5g 85
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-3 Billy Jovalley Billy Jovalley   [v 7] 1640/4 C 0 16.5 153
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 Emmy Jovalley Emmy Jovalley   [s 8] 2640/10 C 3 16.2 161
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-1 Chaktar de