V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-5 Global Sensation Global Sensation   [s 3] 2140/4 str
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-5 Global Sensation Global Sensation   [s 3] 2140/3 6 17.4 681
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-9 Golden Glee Golden Glee   [v 6] 2140/3 0 g 95
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Everywhere Everywhere   [s 7] 2140/14 0 18.6 370
2015-10-15 2015-10-15 Åby-10 Global Sensation Global Sensation   [s 3] 2140/8 6 16.7 226
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-7 Cooler Cooler   [v 7] 1640/7 8 15.8 385
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Global Sensation Global Sensation   [s 3] 2140/5 7 16.4 542
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-8 Findus M. Findus M.   [v 3] 1640/12 B 0 20.7g 92
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-5 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 6] 2140/8 D 0 16.9 510
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Lady Victory Lady Victory   [s 8] 1640/6 D 0 15.9 364
2016-12-16 2016-12-16 Romme-6 Madame Love Madame Love   [s 5] 2140/10 C 2 14.9 52
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-5 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 8] 2640/8 D 0 20.6g 699
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-3 Extra Allt Extra Allt   [s 5] 1640/7 C 0 18.4 102
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-5 Mario Memphis Mario Memphis   [v 4] 2140/3 D 0 16.4 955
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-7 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 1640/6 B 2 15.5 25
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-8 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/11 B 2 15.0 45
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-5 Freedom Band Freedom Band   [s 5] 1640/5 D 7 16.3 205
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-6 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 7] 1640/4 C 5 15.4 202
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-6 Kaksi Can Kaksi Can   [s 3] 1640/2 D 0 32.1g 770
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-7 Whitney Gowan Whitney Gowan   [s 6] 1640/4 B 0 26.4g 159
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-8 Devdas T.J. Devdas T.J.   [v 9] 2640/1 D 6 18.1 241
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/11 A str
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 5] 2180/13 B 0 g 341
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-6 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 3] 2140/1 B 0 22.8g 137
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Ukulele Frontline Ukulele Frontline   [v 3] 2140/9 B str
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 3] 2160/10 B 8 17.4 578
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-2 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2640/9 C 7 16.6 389
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-4 Semifinal Semifinal   [v 5] 2140/6 D 0 g 414
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-2 Whitney Gowan Whitney Gowan   [s 6] 2140/7 D 0 18.8g 400
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-6 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2160/12 D 0 18.8 398
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 2140/6 B 2 16.2 55
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-6 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 3] 2160/5 C 4 16.8 235
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-10 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2160/9 C 7 17.7 1257
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-6 Whitney Gowan Whitney Gowan   [s 6] 2140/2 C 4 18.5 361
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-4 Tarpoon Bris Tarpoon Bris   [h 11] 2660/11 D str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Findus M. Findus M.   [v 3] 2140/10 C 2 18.1 85
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-2 Mimi af Djupmyra Mimi af Djupmyra   [s 7] 2140/10 B 0 16.0 300
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-7 Tibbelina S.R. Tibbelina S.R.   [s 10] 2140/1 D 0 226
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-2 Casa Roma Casa Roma   [s 4] 2148/2 B 6 16.8 32
2016-09-16 2016-09-16 Romme-9 Madame Love Madame Love   [s 5] 2140/7 B 7 14.8 44
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-8 Gustafs Patric Gustafs Patric   [v 11] 1640/2 D 0 g 992
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-7 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 3] 2140/2 D 0 g 209
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-7 Viva Las Divas Viva Las Divas   [s 5] 1660/7 C 5 16.2 190
2016-09-09 2016-09-09 Romme-6 Lady Victory Lady Victory   [s 8] 1660/14 D 0 14.4 1031
2016-09-09 2016-09-09 Romme-5 Carja Carja   [s 5] 2140/14 A 1 14.9 162
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-7 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 5] 2660/6 B 1 32.3 24
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-1 Findus M. Findus M.   [v 3] 2140/6 B 2 18.6 124
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-8 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 3] 2140/12 D 1 17.9 470
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-5 Gustafs Patric Gustafs Patric   [v 11] 2160/5 D 3 36.0 178
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-4 B.W.Warlock B.W.Warlock   [v 6] 1640/7 D 0 17.3 361
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-1 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2140/14 D 0 407
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-5 Madame Love Madame Love   [s 5] 1640/3 A 1 13.2 34
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-6 Tams Olivia Tams Olivia   [s 8] 1640/4 D 7 34.1g 130
2016-07-23 2016-07-23 Romme-7 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 5] 2640/9 C 5 18.1 210
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Sam Frontline Sam Frontline   [v 5] 2140/6 A 0 g 44
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-9 Moa Talang Moa Talang   [s 7] 2640/2 D 5 34.4g 200
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-2 Whitney Gowan Whitney Gowan   [s 6] 2140/6 C 5 18.9 333
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-11 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2160/13 D 0 17.2 413
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-1 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 5] 2640/8 C 3 16.1 59
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-10 Tams Olivia Tams Olivia   [s 8] 1640/10 D 0 31.3 588
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-11 Indiana King Indiana King   [v 11] 1640/4 D 7 17.0 627
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-7 B.W.Gouda B.W.Gouda   [s 4] 2640/1 D 0 39.1g 80
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-11 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 3] 2140/1 D 8 18.5 211
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-1 B.W.Gouda B.W.Gouda   [s 4] 2160/7 C 0 g 237
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-7 Elita Memphis Elita Memphis   [s 5] 2140/11 B 4 14.3 64
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-9 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 5] 2140/7 C 0 18.7g 115
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Lady Victory Lady Victory   [s 8] 2140/2 D 0 16.9 598
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-5 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2140/9 C 6 15.9 406
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-4 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 8] 2140/15 D 6 17.0 497
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-1 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 5] 2160/7 C 0 29.4g 127
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-2 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 3] 2140/6 C 3 358
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-4 Carja Carja   [s 5] 2160/6 C str
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-7 Madame Love Madame Love   [s 5] 1640/8 A 7 17.0g 54
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-3 Carja Carja   [s 5] 2140/4 D 4 15.6 157
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Lady Victory Lady Victory   [s 8] 2140/12 D 0 16.5g 726
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-6 Carja Carja   [s 5] 2140/12 C 2 15.9 78
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-5 Stiernhööks Spirit Stiernhööks Spirit   [v 5] 1640/3 C 6 17.1 76
2016-04-10 2016-04-10 Romme-7 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2140/7 B 0 15.9 570
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Eklas Superior Eklas Superior   [v 9] 2160/12 B 3 20.4g 20
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-6 Prince d'Inverne Prince d'Inverne   [v 7] 2140/4 B str
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Eklas Superior Eklas Superior   [v 9] 2160/12 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-6 Prince d'Inverne Prince d'Inverne   [v 7] 2140/4 B 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 Carja Carja   [s 5] 2160/12 D 0 17.5g 124
2016-03-04 2016-03-04 Romme-4 Carja Carja   [s 5] 2160/11 C 4 17.6 160
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Lady Victory Lady Victory   [s 8] 1640/10 D 7 15.3 348
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-7 Prince d'Inverne Prince d'Inverne   [v 7] 2160/6 B 4 17.0 77
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-8 Jaqueline Coger Jaqueline Coger   [s 4] 2140/10 B 5 17.6 400
2016-02-14 2016-02-14 Romme-5 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 6] 1640/4 C 2 14.6 78
2016-02-05 2016-02-05 Romme-9 Lady Victory Lady Victory   [s 8] 1640/2 C 4 15.7 390
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-3 Ikons Unbreakable Ikons Unbreakable   [s 6] 2140/3 D 0 20.0g 521
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-9 Malin Tilly Malin Tilly   [s 8] 2140/5 D 0 17.3 182
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Whitney Gowan Whitney Gowan   [s 7] 2140/3 C 0 21.7 1879
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-1 Julienne Yamoz Julienne Yamoz   [s 3] 2140/3 D 5 20.5 177
2017-12-01 2017-12-01 Romme-2 Princess Time Princess Time   [s 7] 2140/5 C 0 15.9 519
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-3 Julienne Yamoz Julienne Yamoz   [s 3] 2140/7 D 6 20.8 942
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-9 Global Timeless Global Timeless   [s 4] 2140/2 D 0 g 429
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-7 Smefaksen Smefaksen   [v 7] 2160/7 D 4 31.5g 66
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-6 Sunny Glider Sunny Glider   [v 6] 2140/5 C 2 19.0 427
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-5 Duenna Sisu Duenna Sisu   [s 4] 2140/7 D 0 26.6g 74
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-6 Polar Scott Polar Scott   [v 5] 1640/2 C 0 g 58
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-2 Trönö Jänta Trönö Jänta   [s 8] 1640/1 C 0 g 73
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-9 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 3140/4 C str
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-9 Borga E.T. Borga E.T.   [s 8] 2140/4 D 0 18.0 388
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-5 Azrael Azrael   [v 3] 2140/11 C 2 17.1 70
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-2 Tidy Tidy   [s 4] 2140/9 D 8 17.7 292
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Spero Superesse Spero Superesse   [h 5] 2140/1 B 8 20.0 274
2017-09-08 2017-09-08 Romme-5 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 2160/8 C 0 28.1g 145
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-6 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2640/6 C 0 18.2g 752
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-10 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 6] 1640/4 C 6 16.8 147
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 7] 2140/6 C 0 g 318
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-10 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 2660/5 C 1 29.3 32
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Julienne Yamoz Julienne Yamoz   [s 3] 2140/5 D 0 g 334
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-8 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 2140/13 D 0 19.6g 1654
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-5 Harry Ruda Harry Ruda   [h 5] 2140/12 C 4 16.0 102
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-4 Polar Scott Polar Scott   [v 5] 2160/3 C 2 31.9 107
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-12 Findus M. Findus M.   [v 4] 1640/8 A 0 g 19
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-7 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 1640/4 B 5 27.1g 51
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-8 Baron Hornline Baron Hornline   [v 7] 2140/12 B 5 16.0 55
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-7 Indiana Cazper Indiana Cazper   [v 10] 2140/11 D 0 g 820
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-3 Global Timeless Global Timeless   [s 4] 2140/5 D 0 19.0g 313
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-2 Polar Scott Polar Scott   [v 5] 2180/8 A 4 33.1 76
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-3 American Cowboy American Cowboy   [h 6] 2660/5 D 0 g 843
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-12 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 2640/8 C 2 28.1 47
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-5 Global Timeless Global Timeless   [s 4] 2140/7 C 7 17.1 698
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-1 B.W.Mixan B.W.Mixan   [s 3] 2140/7 C 0 19.1 505
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-5 B.W.Gullis B.W.Gullis   [s 5] 1640/2 D 4 24.6 228
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2640/15 C 8 17.5 750
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-5 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 2140/6 C 1 29.6 23
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-2 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 3] 2140/2 B 7 36.3g 144
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-10 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 6] 2140/12 C 0 17.9 80
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-8 Monahan Palema Monahan Palema   [v 9] 2160/6 C 7 19.1g 383
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Elita Memphis Elita Memphis   [s 6] 2140/4 A str
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-1 B.W.Mixan B.W.Mixan   [s 3] 2140/8 C 0 22.2g 484
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-8 Carja Carja   [s 6] 2140/7 D 0 13.2 531
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-1 B.W.Mixan B.W.Mixan   [s 3] 2140/4 D 0 20.0 732
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-11 Ravenham Ravenham   [v 8] 2640/11 B str
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Spero Vincere Spero Vincere   [h 5] 2140/7 C 2 15.6 143
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-3 Ayla S.R. Ayla S.R.   [s 6] 1640/4 D 6 35.9 525
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-4 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 1640/7 C 0 30.2g 87
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-3 Raclette Raclette   [s 4] 2140/5 B 4 14.7 62
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-11 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/2 C 5 15.7 656
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-6 Lamino Lamino   [v 6] 2140/14 C 0 18.3 697
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-5 Whitney Gowan Whitney Gowan   [s 7] 2140/5 D 0 20.8 1200
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-2 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 3] 2160/13 A 2 33.5 225
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-8 Styr Stina Styr Stina   [s 6] 1640/4 D 0 30.4 380
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-6 Carja Carja   [s 6] 2140/14 D 0 g 430
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-7 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 8] 1640/4 D 2 17.4 206
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-6 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 11] 2140/1 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-3 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2140/12 C str
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-10 Indiana King Indiana King   [v 12] 2160/7 D 0 20.0 432
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-8 Liam Palema Liam Palema   [v 10] 2140/4 D 0 17.3 711
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-1 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 3] 2160/9 A 5 33.7g 159
2017-06-02 2017-06-02 Romme-11 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2160/14 C 7 16.9 1817
2017-06-02 2017-06-02 Romme-4 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 3160/7 D 0 g 187
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 Prins Citus Prins Citus   [h 12] 2660/7 D 0 21.2 865
2017-05-30 2017-05-30 Romme-7 Anthologie Anthologie   [s 7] 2140/6 C 7 15.4 568
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/6 C 0 20.5g 293
2017-05-19 2017-05-19 Romme-5 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 7] 1640/6 D 7 12.3 431
2017-05-19 2017-05-19 Romme-2 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 2140/9 D 3 27.9 118
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-4 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 6] 2140/11 C 5 15.9 242
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Julia Julia   [s 4] 2140/6 D 0 19.5g 101
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 7] 2140/7 B 0 g 297
2017-04-29 2017-04-29 Romme-4 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 6] 2140/8 D 3 15.9 686
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Super Wille Super Wille   [v 6] 2160/10 A 0 19.4 50
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-5 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 2640/2 D 1 31.9 20
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-6 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 7] 2140/6 B 2 16.2 48
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-8 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 7] 2640/1 B 6 18.0 230
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-6 Madame Love Madame Love   [s 6] 2140/1 D 0 22.2g 292
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-1 Carja Carja   [s 6] 1640/5 C 0 16.6g 60
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-1 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 2160/11 C 2 30.5 82
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-4 Monahan Palema Monahan Palema   [v 9] 2140/3 C 6 17.2 446
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-1 Findus M. Findus M.   [v 4] 2160/8 B 6 20.9g 108
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-9 Carja Carja   [s 6] 2640/6 C 1 18.8 56
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-2 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 2160/6 C 8 33.3g 60
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-1 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 7] 2140/7 C 6 17.9 209
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-8 Vikens Wille Vikens Wille   [v 8] 2140/12 D 0 19.6 828
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-8 Street Justice Street Justice   [v 7] 1640/5 D 0 15.2 528
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Findus M. Findus M.   [v 4] 2140/9 D 0 g 865
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-11 Elita Memphis Elita Memphis   [s 6] 1640/6 B 6 14.5 177
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-6 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 6] 1640/1 B 2 27.9 150
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-4 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 7] 2160/14 B 7 16.6 283
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-5 Zelda Zafir Zelda Zafir   [s 5] 2140/4 D 0 18.3 116
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-2 Cobs Igorette Cobs Igorette   [s 9] 2140/4 D 0 17.4 522
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-1 Triomphe d'Inverne Triomphe d'Inverne   [v 7] 2140/5 D str
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-2 Findus M. Findus M.   [v 4] 2160/7 C 0 20.0g 80
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 6] 2160/7 B 3 28.9 260
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-5 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 2140/5 B 4 16.4 154
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-2 Leonard Leonard   [v 5] 1660/5 B 0 g 212
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 4] 1640/2 C 1 32.9 21
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 6] 2140/4 C 2 30.1g 51
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Månsaga Månsaga   [s 4] 2140/1 C 3 36.1 29
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-4 K.A.Beaker K.A.Beaker   [s 4] 2140/11 D 3 17.9 1303
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-1 Månsaga Månsaga   [s 4] 2140/3 D 4 36.2 51
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-8 Tom Jones Tom Jones   [v 9] 1640/2 D 6 16.3 1729
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-6 Celeber Celeber   [v 5] 2140/2 D 3 17.4 182
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-8 Ivarslegend Ivarslegend   [v 4] 2140/7 B 1 32.9 47
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Elsas Faks Elsas Faks   [h 5] 1640/5 D 3 29.6 217
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Robin Kronos Robin Kronos   [v 8] 2160/13 D 8 17.5 613
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-4 Robin Kronos Robin Kronos   [v 8] 1640/3 C 8 15.9 166
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-4 Zolana Zolana   [s 6] 2140/5 D 3 15.3 546
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-8 Ivarslegend Ivarslegend   [h 4] 2160/8 B 6 33.8g 28
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-7 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 1660/10 C 0 g 402
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-3 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/7 C str
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Styr Stina Styr Stina   [s 7] 1660/5 C 4 31.3 114
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-3 Timotejs Godis Timotejs Godis   [s 4] 2140/8 A 0 18.6g 89
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-6 Fakstrolla Fakstrolla   [s 3] 1640/2 B 0 39.1g 109
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Robin Kronos Robin Kronos   [v 8] 2160/9 C 2 16.7 953
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-1 Björlifanner Björlifanner   [v 5] 2640/5 A 1 29.8g 13
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-9 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/5 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-8 Justus N.A. Justus N.A.   [h 3] 1640/2 A 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 All My Loving All My Loving   [s 8] 2140/4 D 0 16.6 897
2018-08-31 2018-08-31 Romme-8 Hektor Fantastisk Hektor Fantastisk   [v 6] 2140/9 A 2 31.4 16
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-5 Sundsätters Freja Sundsätters Freja   [s 3] 2140/1 D 7 37.1g 338
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-1 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 1660/13 C 0 g 1043
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Norrskens Kongen Norrskens Kongen   [h 7] 1640/9 B 2 24.9 86
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-3 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 1640/10 C 8 30.9g 1760
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 7] 2140/4 D 0 18.5 1112
2018-07-20 2018-07-20 Romme-11 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 2140/5 B 4 18.5 155
2018-07-20 2018-07-20 Romme-10 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 8] 2160/6 B 0 g 81
2018-07-20 2018-07-20 Romme-6 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [h 3] 2140/5 C 2 31.1 38
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-10 Red Isac Red Isac   [v 6] 2640/3 C str
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-10 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 7] 1660/11 D 5 14.4 627
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-2 Myrs Meja Myrs Meja   [s 3] 2140/3 D 0 g 70
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-7 Sunny Glider Sunny Glider   [v 7] 1640/12 D 0 16.2 1098
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-1 Myrs Meja Myrs Meja   [s 3] 2140/4 D 6 35.7g 125
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-3 Sunny Glider Sunny Glider   [v 7] 1640/10 D 3 17.3 564
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-8 Faks Odin Faks Odin   [v 8] 2140/1 D 0 30.2 509
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-11 Sunny Glider Sunny Glider   [v 7] 1640/9 D 3 16.0 280
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-8 Brunnsätrabo Brunnsätrabo   [v 8] 2140/6 C 0 g 28
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-3 Sunny Glider Sunny Glider   [v 7] 2160/3 D str
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Creator Scoop Creator Scoop   [v 6] 2140/9 C 0 g 125
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Tyri Balder Tyri Balder   [v 8] 2140/2 D 0 g 390
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Våffelprinsen Våffelprinsen   [v 6] 2160/7 C 5 29.4 51
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-1 Haga Rina Haga Rina   [s 5] 1640/5 D 6 40.4 239
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 2140/9 C 2 15.8 309
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-5 Sunny Glider Sunny Glider   [v 7] 2140/11 D 0 17.2 1368
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-4 Royal Face Royal Face   [v 5] 2140/4 A 3 19.3 50
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-8 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 8] 2160/9 C 0 19.7 378
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-4 Gill Jubb Gill Jubb   [s 9] 2140/3 D 0 20.3g 336
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-3 Tidy Tidy   [s 5] 2140/1 C 6 17.9 93
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-2 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/2 D 4 20.7 195
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 Rorri Bris Rorri Bris   [v 5] 2160/8 A 4 16.9 149
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-12 Sunbop Sunbop   [s 6] 1640/3 C 6 16.0 266
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 8] 2640/6 D 0 18.0 862
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Elena Rigby Elena Rigby   [s 4] 1640/10 D 0 16.3 793
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Järvsö Fux Järvsö Fux   [v 5] 2160/9 A 4 28.0 27
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-9 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 6] 2140/8 B 4 16.8 120
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-8 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 5] 2180/11 A 4 29.6g 267
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-2 Lejonet Elsa Lejonet Elsa   [s 3] 2140/6 C 8 37.6g 109
2019-12-06 2019-12-06 Romme-8 Irradias Laser Irradias Laser   [h 3] 2140/2 C 6 36.4g 169
2019-12-06 2019-12-06 Romme-3 B.W.Sessa B.W.Sessa   [s 5] 2140/6 A 0 g 72
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-4 Skjönneberg Rosita Skjönneberg Rosita   [s 5] 1660/10 A 4 28.0 128
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-3 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 1660/10 C 0 15.7 850
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-8 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 8] 2140/6 D 3 25.9 268
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-7 Timotejs Flicka Timotejs Flicka   [s 6] 2140/2 C 0 16.7 173
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-3 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 5] 2140/3 C 0 16.9g 24
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-1 Skjönneberg Rosita Skjönneberg Rosita   [s 5] 1660/7 A 5 30.4 59
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-6 B.B.S.Pelleshan B.B.S.Pelleshan   [v 10] 2140/6 D 0 17.6 234
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-4 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 2140/9 B 6 17.9 53
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-11 Corona Brick Corona Brick   [s 5] 2160/10 A 5 16.7 66
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-11 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 8] 2140/13 D 8 16.9 975
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-5 Lyckans Cash Lyckans Cash   [s 5] 2140/4 C 2 15.6 61
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-3 Timotejs Flicka Timotejs Flicka   [s 6] 2140/1 C 2 17.3g 122
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-2 Annkin Savage Annkin Savage   [s 4] 2140/7 D 4 19.2 318
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-5 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 8] 2660/13 C 2 29.1 271
2019-10-29 2019-10-29 Romme-5 Timotejs Flicka Timotejs Flicka   [s 6] 2140/5 A 2 19.0 95
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-9 Elena Rigby Elena Rigby   [s 4] 2140/9 B 7 17.9 140
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-7 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 2140/6 C 0 16.4 347
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Höstbo Stig Höstbo Stig   [v 8] 2160/8 D 0 31.0 403
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-4 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 8] 2140/15 B 5 17.7 74
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-3 B.B.S.Pelleshan B.B.S.Pelleshan   [v 10] 2140/12 B 3 16.4 91
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-2 Lyckans Johan Lyckans Johan   [v 5] 1640/6 C str
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-5 Sorm Järven Sorm Järven   [v 10] 2160/9 A 0 32.1g 329
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-8 Ideås Make it B.S. Ideås Make it B.S.   [s 4] 2140/9 B 0 20.7g 954
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 5] 2160/15 B 0 g 120
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-6 B.G.Frida B.G.Frida   [s 4] 2140/9 A 4 16.2 103
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-5 Skjönneberg Rosita Skjönneberg Rosita   [s 5] 1660/15 A str
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 5] 2140/4 A 1 32.3g 33
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-8 Skjönneberg Rosita Skjönneberg Rosita   [s 5] 1640/2 B 3 28.2 61
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-7 Starlight Hills Starlight Hills   [s 9] 1640/3 C 3 14.2 271
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-2 Carhu Carhu   [v 4] 2660/10 C 4 17.4 130
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-1 Bravo Swift Bravo Swift   [v 3] 2640/8 D 0 20.0 213
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-8 B.G.Frida B.G.Frida   [s 4] 2140/1 C 0 15.9 594
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Zorn Zorn   [v 9] 2140/8 A 1 30.1g 21
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Felicienne Felicienne   [s 4] 1640/8 C 2 15.3 570
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-9 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 8] 2140/4 D 2 27.2 172
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Axl Brown Axl Brown   [v 5] 2640/9 C str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-9 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 2160/4 C str
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-2 Youhadmeathello Youhadmeathello   [v 3] 2140/3 D str
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-7 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 5] 2140/15 A 7 17.6g 94
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Avantis Donna Avantis Donna   [s 4] 2140/6 C 3 19.5 38
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-5 Månsaga Månsaga   [s 5] 1660/9 B 1 33.9 70
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-4 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 11] 2160/10 D str
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [v 9] 1660/15 C 7 27.8g 1000
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 7] 2160/6 A str
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-1 Casanova Sisu Casanova Sisu   [v 7] 2160/8 D 8 15.7 224
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-9 Ivarslegend Ivarslegend   [v 5] 2160/5 A 0 g 261
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-9 B.G.Frida B.G.Frida   [s 4] 1640/3 D 0 13.1 683
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Ekebys Ia Ekebys Ia   [s 4] 2140/1 D 0 22.1g 245
2019-09-23 2019-09-23 Romme-5 Baron d'Inverne Baron d'Inverne   [v 9] 2640/3 D 5 15.4 424
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-5 Starlight Hills Starlight Hills   [s 9] 2160/9 D 0 17.9 766
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-1 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 3] 1640/3 C 5 33.4g 239
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-5 Rappjerv Rappjerv   [h 3] 1640/12 B 0 36.9g 116
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-3 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 5] 2140/7 B 3 33.2 32
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-3 Starlight Hills Starlight Hills   [s 9] 2140/10 D 8 15.8 1000
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-1 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 8] 2140/9 C 1 28.9 52
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-7 Baron d'Inverne Baron d'Inverne   [v 9] 2140/11 C 6 15.7 96
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Vickie Frontline Vickie Frontline   [s 5] 1640/10 D 0 g 449
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-4 Starlight Hills Starlight Hills   [s 9] 1640/6 D 5 17.2 626
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-3 Norsjö Kongen Norsjö Kongen   [v 10] 2160/4 D 7 30.6g 282
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-7 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 5] 2140/11 B 4 16.5 276
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-4 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 8] 2160/11 B 2 28.3 192
2019-09-02 2019-09-02 Romme-7 Baron d'Inverne Baron d'Inverne   [v 9] 2140/7 B 0 15.3 100
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Sjåvoll Sjarmi Sjåvoll Sjarmi   [s 8] 2140/2 B 3 30.9g 55
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 6] 2640/1 D 0 g 474
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 O.P.'s Fabulous O.P.'s Fabulous   [v 6] 2660/14 D 0 18.0 989
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Tyson Rivner Tyson Rivner   [v 8] 2140/9 B 7 17.4 295
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-1 Starlight Hills Starlight Hills   [s 9] 2160/3 B 3 17.8 218
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 7] 1640/10 A 4 15.8 321
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-8 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 5] 2160/3 B 1 33.0 26
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-7 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 4] 1640/7 C 3 16.3 109
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-5 Ivarslegend Ivarslegend   [v 5] 2160/10 A 6 32.5g 163
2019-08-23 2019-08-23 Romme-5 Timotejs Fredag Timotejs Fredag   [v 6] 2160/14 B 3 15.6 369
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-3 Ekebys Ia Ekebys Ia   [s 4] 2100/7 C 4 16.5 946
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-9 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 4] 1640/4 D 5 16.0 569
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-4 Starlight Hills Starlight Hills   [s 9] 2140/10 D 0 15.1 1196
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 B.G.Frida B.G.Frida   [s 4] 2140/3 B 1 15.4 51
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 B.B.S.Pelleshan B.B.S.Pelleshan   [v 10] 1640/2 D 5 13.9 389
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-12 B.W.Kurre B.W.Kurre   [v 8] 2640/3 C 0 29.8 279
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-9 Min Vilja Min Vilja   [s 4] 1640/1 C 0 16.8g 143
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-9 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 1660/9 B 2 13.4 96
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-7 Prince Hills Prince Hills   [v 9] 2160/2 C 8 17.3 509
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-5 Min Vilja Min Vilja   [s 4] 2140/4 B 8 15.3 434
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-8 Forrest Sting Forrest Sting   [v 6] 2140/1 C 0 g 178
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-6 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 5] 1640/2 D 0 35.1g 132
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-5 Celeber Celeber   [v 6] 2640/2 B 2 16.4 83
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-4 Sunny Glider Sunny Glider   [v 8] 1640/10 D 7 16.6g 264
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 9] 2160/10 D 0 32.3 611
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-2 Å.Widdock Å.Widdock   [v 14] 2160/9 C 0 g 1264
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 5] 1640/9 B 0 16.3g 195
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-3 Carhu Carhu   [v 4] 2140/11 D 1 15.7 112
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-1 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 3] 2140/3 A 2 34.8 13
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-7 Coinrunner G. Coinrunner G.   [v 10] 2140/11 C 3 17.4 581
2019-05-10 2019-05-10 Romme-5 Min Vilja Min Vilja   [s 4] 2140/6 C 1 15.4 108
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 Carhu Carhu   [v 4] 2160/14 D 0 18.0 898
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-5 Carhu Carhu   [v 4] 2140/9 D 0 16.1 635
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-7 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2160/11 D 0 g 1444
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-9 Celeber Celeber   [v 6] 1640/12 B 0 14.5 486
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-5 Min Vilja Min Vilja   [s 4] 1640/6 D 2 14.0 181
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-2 Robin Kronos Robin Kronos   [v 9] 2160/9 D 0 20.5 1038
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-7 Månsaga Månsaga   [s 5] 1660/13 B 4 32.5 87
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-9 French Me French Me   [v 8] 1660/7 D 0 18.3g 592
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-4 Carhu Carhu   [v 4] 2160/9 D 0 g 516
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-8 Celeber Celeber   [v 6] 2160/9 C 2 15.9 97
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-2 Celeber Celeber   [v 6] 2140/2 C 2 16.3 30
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Robin Kronos Robin Kronos   [v 9] 2140/7 C str
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-4 French Me French Me   [v 8] 2140/3 D 0 16.4 598
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-3 Boy Hornline Boy Hornline   [v 9] 2140/7 D 0 18.5 711
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-6 Månsaga Månsaga   [s 5] 2140/9 C 3 35.7 31
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-7 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 1660/12 D 0 30.8g 1299
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-8 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2140/11 C 6 29.3g 316
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-7 Cline Cline   [v 9] 2140/5 D 4 16.6 811
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-6 French Me French Me   [v 8] 2140/5 D 0 18.2g 1000
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-4 Moons Gold River Moons Gold River   [s 8] 1640/12 B 4 15.4 83
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-2 Tinder Tinder   [v 8] 1640/7 B 0 g 192
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-9 Robin Kronos Robin Kronos   [v 9] 2140/13 C 7 18.4 301
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-4 Justus N.A. Justus N.A.   [v 4] 2160/6 B 0 31.2g 174
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Celeber Celeber   [v 6] 2140/7 C 4 18.1 221
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-5 Zulu Lynet Zulu Lynet   [v 7] 1640/2 C 5 29.4 39
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-7 French Me French Me   [v 8] 2140/4 D 0 17.3 643
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-8 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 2160/7 D 0 28.6 1095
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-7 Robin Kronos Robin Kronos   [v 9] 2160/14 D 0 16.4 2449
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-5 Celeber Celeber   [v 6] 2160/7 C 2 17.0 48
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 King of Fillejack King of Fillejack   [v 6] 1640/9 D 5 16.3 459
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-7 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 7] 1660/13 D 0 32.1g 1413
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-7 Månsaga Månsaga   [s 5] 2160/7 D 2 34.8 68
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-5 Delsbofaks Delsbofaks   [h 5] 2640/1 C 2 29.4 43
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-3 Elsas Faks Elsas Faks   [h 6] 2140/2 D 5 30.8 261
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-10 Robin Kronos Robin Kronos   [v 9] 2140/9 C 8 17.0 439
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Tiram Tiram   [v 8] 2140/9 B 0 33.3 218
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-1 Månsaga Månsaga   [s 5] 1660/4 C str
2020-12-28 2020-12-28 Romme-9 Father of Sun Father of Sun   [v 5] 2140/3 D 0 17.6 199
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-6 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 1640/3 D 4 28.5 168
2020-11-27 2020-11-27 Romme-9 Kolar Vicken Kolar Vicken   [v 8] 1660/12 C 0 32.8 1472
2020-11-27 2020-11-27 Romme-5 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 2140/9 D 0 27.8 195
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Fäbodjäntan Fäbodjäntan   [s 7] 2140/1 C 1 29.2 34
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Pyssel Pyssel   [v 4] 1660/10 A 7 30.5g 30
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Lolee Trizzofrock Lolee Trizzofrock   [v 5] 1640/12 C 0 13.6 468
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Rönningseld Rönningseld   [v 6] 2140/2 B 4 29.4 82
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 La Dama Futura La Dama Futura   [s 7] 2140/12 C 0 15.7 84
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-7 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 2160/8 D 0 g 227
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-1 Pyssel Pyssel   [v 4] 2180/12 C 4 29.2 339
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-4 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 1640/5 B 1 26.8 172
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-7 Månsaga Månsaga   [s 6] 1660/10 A 0 38.6g 182
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-4 Meves Vacances Meves Vacances   [v 4] 2140/2 D 0 17.3 178
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-6 Månsaga Månsaga   [s 6] 2140/8 A 0 30.1 88
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-4 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 2140/1 C 5 28.6 88
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-7 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 2140/12 A 0 28.2 420
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Bally T.N. Bally T.N.   [v 4] 2160/9 A 7 17.5g 34
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-4 Indian Four Indian Four   [v 11] 2660/11 D 0 17.0 1231
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 S.S.Hjördis S.S.Hjördis   [s 7] 2180/8 A 2 28.9 38
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-7 Lejonet Elsa Lejonet Elsa   [s 4] 1660/8 B 2 33.9g 58
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Mill Zeb Mill Zeb   [h 6] 2140/1 B 7 16.9 110
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-1 S.S.Hjördis S.S.Hjördis   [s 7] 2160/5 D 2 29.1 124
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-6 Justus N.A. Justus N.A.   [v 5] 2160/15 C 4 28.2 78
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-1 Järvsö Ola Järvsö Ola   [h 3] 1640/7 C 2 33.4g 25
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-3 Louise Louise   [s 5] 2140/6 D 0 828
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2140/8 D 3 18.4 565
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-2 Guli Em Guli Em   [h 3] 2180/11 A 6 36.3g 53
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-1 Queens Glory Queens Glory   [s 3] 2140/10 D 0 21.2 1227
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Ebba Running Ebba Running   [s 7] 1640/6 C 0 14.6 55
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-11 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2140/5 D 4 16.5 110
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-6 Mill Zeb Mill Zeb   [h 6] 3180/9 D 0 g 949
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-2 La Dama Futura La Dama Futura   [s 7] 2160/15 D 0 17.7 852
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-5 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 1640/1 C 3 24.5 439
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 Min Vilja Min Vilja   [s 5] 2160/10 D 0 18.5 568
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-4 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 1640/12 C 0 25.9 732
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-5 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [h 4] 2140/4 A 1 31.0 25
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-3 La Dama Futura La Dama Futura   [s 7] 2640/10 D 5 17.4 270
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-10 Mill Zeb Mill Zeb   [h 6] 2140/7 B 2 17.2 77
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-8 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 2640/1 C 3 28.0 194
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-6 Månsaga Månsaga   [s 6] 2140/2 D 2 32.3 113
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-3 First Mel Hope First Mel Hope   [s 5] 2140/5 D 4 16.6 377
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-5 Janis Brown Janis Brown   [s 4] 2140/6 C 0 24.4g 326
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-6 K.A.Beaker K.A.Beaker   [s 6] 1660/6 D str
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-3 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 1660/7 B 8 28.0g 143
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-7 Månsaga Månsaga   [s 6] 1640/7 D 4 32.3 137
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-3 Hägern T.H. Hägern T.H.   [h 7] 2640/3 B 1 29.0 121
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-3 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2140/2 D 0 930
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-1 Queens Glory Queens Glory   [s 3] 1640/10 D 6 22.6 749
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-5 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 4] 2160/11 A 0 33.3g 40
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-6 Vrål Harry Vrål Harry   [v 4] 2160/12 B 0 18.0 429
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-5 Bravo Frontline Bravo Frontline   [v 4] 2140/1 C 4 19.4 447
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-4 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 2660/13 C 3 28.8 792
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-8 Irradias Laser Irradias Laser   [h 4] 2140/3 D 0 g 39
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-5 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 2180/9 B 4 17.2 106
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [h 5] 1640/7 C 0 30.1g 63
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Coinrunner G. Coinrunner G.   [v 11] 2640/4 C 0 16.9g 317
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-5 Hektor Fantastisk Hektor Fantastisk   [v 8] 2160/15 B 0 34.5g 629
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-8 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 9] 2180/9 C 6 18.2 624
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-7 Guli Em Guli Em   [h 3] 2160/2 C 1 32.3 41
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Juni Roadrunner Juni Roadrunner   [s 8] 2160/11 C 0 17.8 668
2020-04-12 2020-04-12 Romme-3 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 2140/5 C 0 29.3 423
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-4 Super Bee Super Bee   [s 6] 2140/4 D 5 16.1 431
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-2 Raiden Memphis Raiden Memphis   [v 7] 2140/1 C 0 g 383
2020-04-04 2020-04-04 Romme-6 La Surprise Tooma La Surprise Tooma   [s 5] 2140/7 C 0 18.7g 188
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-7 Thess Vilja Thess Vilja   [s 5] 2660/13 B 6 30.2 714
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-3 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 9] 2140/12 C 0 17.5 736
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-5 Min Vilja Min Vilja   [s 5] 1640/5 B 0 22.0g 51
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-4 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 6] 1640/2 A 8 35.4g 25
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-2 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 2160/12 A 7 19.6 175
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-1 Guli Em Guli Em   [h 3] 2140/5 D 1 36.7g 104
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Järvsö Kristian Järvsö Kristian   [h 5] 2660/11 B 3 29.7 131
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-8 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 12] 2140/2 D 0 16.7 1272
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-7 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 8] 2140/11 B 5 17.2g 60
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-6 Skorpion Skorpion   [v 6] 2160/14 A 3 28.1 164
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-5 Zätasekinen Zätasekinen   [v 5] 2140/4 B 6 17.2 90
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-3 Carhu Carhu   [v 5] 2140/4 C 4 18.0 140
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-2 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 13] 2160/3 C 0 32.8 872
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-1 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 6] 2140/4 C 4 17.9 85
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-4 Min Vilja Min Vilja   [s 5] 2160/5 D 4 16.6 602
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-8 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2160/8 B 0 272
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-6 Starlight Hills Starlight Hills   [s 10] 2140/7 B 0 17.6 267
2020-03-03 2020-03-03 Romme-1 Sigge Jodal Sigge Jodal   [h 6] 2160/6 B 0 g 187
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-9 Totti O.K. Totti O.K.   [v 8] 2140/10 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 13] 2140/8 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-10 Min Vilja Min Vilja   [s 5] 2140/6 B str
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Carhu Carhu   [v 5] 2640/11 C 0 18.6g 696
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-1 Pyssla Pyssla   [s 4] 1640/3 D 0 g 270
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-3 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 5] 2160/5 C 7 19.1 96
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-9 Father of Sun Father of Sun   [v 6] 2160/5 C 3 16.5 122
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-6 Concrete Artist Concrete Artist   [v 5] 2140/1 D 2 16.9 59
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-5 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 6] 1640/9 C 0 14.9 168
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-10 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 6] 1640/10 B 1 14.5 111
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-1 Ava Stinta Ava Stinta   [s 4] 2160/15 B str
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-9 Lucky Princess Lucky Princess   [s 6] 2160/7 A str
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-7 L.H.Adventure L.H.Adventure   [s 10] 2140/9 D 7 18.1 900
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-5 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 9] 1640/5 D 7 17.7g 531
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-4 Polar Scott Polar Scott   [v 9] 1660/12 D 0 32.3 517
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-3 Thess Vilja Thess Vilja   [s 6] 2180/13 C 5 27.6g 136
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-2 Ikaros Tabac Ikaros Tabac   [h 4] 2140/4 D str
2021-06-04 2021-06-04 Bergsåker-2 Ava Stinta Ava Stinta   [s 4] 2140/1 C 7 36.9g 234
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-4 Ava Stinta Ava Stinta   [s 4] 2140/7 C 2 34.7 671
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-5 Ava Stinta Ava Stinta   [s 4] 1640/10 D 8 35.2g 1052
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-3 Thess Vilja Thess Vilja   [s 6] 1640/7 D 4 26.1 155
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-6 Ava Stinta Ava Stinta   [s 4] 2140/12 D 0 g 1210
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-3 Thess Vilja Thess Vilja   [s 6] 1640/4 D 7 26.0 959
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-9 Captain Simcoe Captain Simcoe   [v 6] 2160/8 D 0 g 502
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-9 Hulte Annika Hulte Annika   [s 7] 2160/2 C 3 27.3 121
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-2 Stjärn Lina Stjärn Lina   [s 7] 2140/6 D 0 g 335
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-9 Styfs Mirakel Styfs Mirakel   [s 4] 2140/9 B 5 37.1 147
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-7 Odense Odense   [s 3] 2140/9 D 3 20.0 189
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-6 Southwind Hillrazr Southwind Hillrazr   [v 5] 2140/5 C 6 17.3g 86
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-5 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 10] 2140/3 D 4 28.7 114
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-5 Don't Get Closer Don't Get Closer   [v 4] 1640/7 B 2 15.9 87
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-2 Stens Surprise Stens Surprise   [s 4] 2140/6 D 2 15.2 82
2022-10-21 2022-10-21 Romme-4 B.W.Harry B.W.Harry   [v 3] 2140/11 D 8 31.2 192
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-7 Hulte Annika Hulte Annika   [s 7] 2160/2 D 3 25.3 788
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-3 Baron Bäck Baron Bäck   [v 3] 2140/10 D 5 33.3 486
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-11 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 10] 2140/6 D str
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-10 Hulte Annika Hulte Annika   [s 7] 2160/7 C 3 25.7 111
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-8 Faks Nils Faks Nils   [v 14] 2140/2 D 6 25.2 738
2022-09-26 2022-09-26 Östersund-7 Alabama U.B. Alabama U.B.   [s 4] 2140/9 C 4 16.4 244
2022-09-20 2022-09-20 Solänget-1 Baron Bäck Baron Bäck   [v 3] 2140/7 C 5 35.0 130
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-9 Ayreon Ayreon   [v 3] 2160/7 D 7 18.8g 337
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-8 Stjärn Lina Stjärn Lina   [s 7] 2160/11 B 2 34.1g 112
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-7 Bon Ego Bon Ego   [s 8] 1660/7 D 0 14.1 1119
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-9 Tora Viola Tora Viola   [s 4] 1660/9 C 0 g 207
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-5 Krakas Krakas   [s 6] 1680/8 B 2 13.9 23
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-2 Zätas Forever Star Zätas Forever Star   [v 5] 2160/5 B 6 19.2 24
2022-09-10 2022-09-10 Hagmyren-4 Hulte Annika Hulte Annika   [s 7] 2140/3 D 4 585
2022-09-03 2022-09-03 Dannero-8 Stjärn Lina Stjärn Lina   [s 7] 2140/1 C 2 35.5g 102
2022-09-03 2022-09-03 Dannero-5 Ängsbrage Ängsbrage   [v 5] 2160/7 A 4 28.3g 24
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-8 Baron Bäck Baron Bäck   [v 3] 2160/9 B 2 34.9 44
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-7 Ängsfanny Ängsfanny   [s 3] 2140/1 D 5 30.3 162
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-6 Bon Ego Bon Ego   [s 8] 2160/15 D 0 15.0 1685
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-1 Born to Live Born to Live   [v 4] 2140/1 C 2 18.8 31
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-3 Ängsbrage Ängsbrage   [v 5] 1660/10 A 0 g 61
2022-08-25 2022-08-25 Lindesberg-1 Ella Victorystone Ella Victorystone   [s 6] 2140/3 D 0 15.3 1021
2022-08-19 2022-08-19 Bollnäs-7 Hulte Annika Hulte Annika   [s 7] 2160/7 B 0 g 159
2022-08-15 2022-08-15 Romme-5 Alabama U.B. Alabama U.B.   [s 4] 2140/8 D 0 15.7 478
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-8 Hulte Annika Hulte Annika   [s 7] 2140/1 C 1 26.1 65
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-9 Don't Get Closer Don't Get Closer   [v 4] 2140/7 C 3 16.4 31
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-7 Stjärn Lina Stjärn Lina   [s 7] 2140/4 C 0 g 506
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-6 Bon Ego Bon Ego   [s 8] 1660/9 C 7 13.8 515
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-6 Hulte Annika Hulte Annika   [s 7] 1640/6 C 0 g 824
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-5 Ängsbrage Ängsbrage   [v 5] 2140/7 B 6 25.6 348
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-8 Tora Viola Tora Viola   [s 4] 2140/5 D 0 31.0 1441
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-8 Blessingindisguise Blessingindisguise   [v 6] 2160/14 C 0 g 842
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-7 B.W.Harry B.W.Harry   [h 3] 1640/6 C str
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-5 Bravo Frontline Bravo Frontline   [v 6] 2140/6 D 7 20.9g 205
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-4 Mill Zeb Mill Zeb   [h 8] 1660/13 D 7 17.6 1535
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-6 Kong Henry Kong Henry   [v 11] 2140/10 D str
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-7 Hulte Annika Hulte Annika   [s 7] 2140/3 B 0 g 166
2022-07-08 2022-07-08 Bergsåker-1 Hulte Janina Hulte Janina   [s 4] 2140/8 C 2 33.1 333
2022-07-04 2022-07-04 Rättvik-3 Blessingindisguise Blessingindisguise   [v 6] 2160/13 D 0 g 852
2022-06-23 2022-06-23 Dannero-8 Ella Victorystone Ella Victorystone   [s 6] 2160/13 D 0 15.6 1257
2022-06-23 2022-06-23 Dannero-7 Faks Nils Faks Nils   [v 14] 2140/8 D 0 24.3 1438
2022-06-23 2022-06-23 Dannero-6 Hulte Annika Hulte Annika   [s 7] 2160/3 C 4 26.0g 252
2022-06-23 2022-06-23 Dannero-2 Zätas Forever Star Zätas Forever Star   [v 5] 2140/7 B 6 14.4 589
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-7 Recall Rivner Recall Rivner   [s 7] 2140/1 B 3 15.3 47
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-6 Mill Zeb Mill Zeb   [h 8] 1660/14 C 6 16.7 357
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-4 Govilja Viking Govilja Viking   [s 6] 2180/13 A 0 g 118
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-8 Stjärn Lina Stjärn Lina   [s 7] 2140/8 C 0 g 342
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-6 Blessingindisguise Blessingindisguise   [v 6] 2140/10 D 0 g 273
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-3 B.W.Mimmi B.W.Mimmi   [s 8] 2160/5 D str
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-6 Mill Zeb Mill Zeb   [h 8] 2140/3 D 7 16.4 191
2022-06-12 2022-06-12 Hagmyren-4 Hulte Annika Hulte Annika   [s 7] 2140/5 C 1 27.2g 91
2022-06-11 2022-06-11 Östersund-6 Faks Nils Faks Nils   [v 14] 2180/11 D 0 27.2g 1750
2022-06-04 2022-06-04 Hagmyren-7 Snöprinsen Snöprinsen   [v 8] 1660/6 C 6 31.3 449
2022-06-04 2022-06-04 Hagmyren-6 Laboulaye Laboulaye   [s 4] 2140/1 D 5 16.2 496
2022-06-04 2022-06-04 Hagmyren-4 Blessingindisguise Blessingindisguise   [v 6] 2160/4 B 1 17.6 31
2022-05-31 2022-05-31 Bergsåker-6 Cobbys Yourah Cobbys Yourah   [v 6] 2140/6 A 8 18.1 28
2022-05-31 2022-05-31 Bergsåker-3 Mill Zeb Mill Zeb   [h 8] 2140/6 B 5 18.2 123
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-6 Hugo Bäck Hugo Bäck   [v 8] 2140/6 D 0 25.2 564
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-4 Blessingindisguise Blessingindisguise   [v 6] 2140/7 D 0 g 431
2022-05-24 2022-05-24 Dannero-6 Ella Victorystone Ella Victorystone   [s 6] 2140/7 D 0 16.3 178
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-2 Cobbys Yourah Cobbys Yourah   [v 6] 2160/4 C 6 15.2 425
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-7 Mind Reader Mind Reader   [v 6] 2160/8 D 2 17.5 488
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-3 Torsett Torsett   [s 5] 2140/3 D 0 35.0g 225
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-7 Hugo Bäck Hugo Bäck   [v 8] 2160/6 C 2 27.5 35
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-4 Alabama U.B. Alabama U.B.   [s 4] 2140/4 D 3 15.5 91
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-9 Ava Stinta Ava Stinta   [s 5] 2180/11 B 0 g 112
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-8 Il Conte Il Conte   [v 6] 2160/5 B 2 17.7 42
2022-05-07 2022-05-07 Dannero-6 Carhu Carhu   [v 7] 1660/13 A 6 17.3g 79
2022-05-07 2022-05-07 Dannero-3 Govilja Viking Govilja Viking   [s 6] 2140/1 D 0 g 75
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-7 Cobbys Yourah Cobbys Yourah   [v 6] 2640/7 C 5 16.5 305
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-7 Jupiter Sånna Jupiter Sånna   [v 11] 2140/1 D 1 16.8 64
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-4 Ava Stinta Ava Stinta   [s 5] 2140/1 B 3 33.7 143
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-8 Allez Allez Allez Allez   [v 7] 2160/12 B 0 17.7g 320
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-8 Hugo Bäck Hugo Bäck   [v 8] 2140/3 D 5 25.9 557
2022-04-26 2022-04-26 Bollnäs-7 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 7] 2160/14 C 0 g 1309
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-5 Zätas Forever Star Zätas Forever Star   [v 5] 2140/6 C 3 15.0 117
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-8 Drew Gould Drew Gould   [v 13] 2160/2 D 0 g 537
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-5 Highland Park Highland Park   [v 9] 2140/2 D 8 17.7 761
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-2 Ava Stinta Ava Stinta   [s 5] 2140/3 C 4 36.7g 98
2022-04-03 2022-04-03 Dannero-9 Thess Vilja Thess Vilja   [s 7] 2180/9 B 5 31.1 160
2022-04-03 2022-04-03 Dannero-7 Ängsfanny Ängsfanny   [s 3] 2140/2 D 2 37.9 195
2022-04-03 2022-04-03 Dannero-4 Ella Victorystone Ella Victorystone   [s 6] 2180/6 C 1 16.9 122
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-6 Listas Prettywoman Listas Prettywoman   [s 6] 2140/9 D 6 16.1 271
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-11 Ella Victorystone Ella Victorystone   [s 6] 2140/4 C 6 16.1 148
2023-09-22 2023-09-22 Bergsåker-6 Hulte Annika Hulte Annika   [s 8] 2180/6 B 0 g 36
2023-09-09 2023-09-09 Bollnäs-4 Hulte Annika Hulte Annika   [s 8] 2140/8 B 2 24.1 130
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-9 Hulte Annika Hulte Annika   [s 8] 2200/15 A 0 28.0g 107
2023-08-11 2023-08-11 Umeå-9 Hulte Annika Hulte Annika   [s 8] 2180/10 A str
2023-07-29 2023-07-29 Hagmyren-8 Hulte Annika Hulte Annika   [s 8] 2640/2 B 4 25.2 188
2023-07-15 2023-07-15 Årjäng-8 Hulte Annika Hulte Annika   [s 8] 2180/14 A 1 25.3 643
2023-06-22 2023-06-22 Dannero-11 Ängsfanny Ängsfanny   [s 4] 1680/4 B 4 28.7 176
2023-06-22 2023-06-22 Dannero-8 Hulte Annika Hulte Annika   [s 8] 2180/14 A 0 27.3 103
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-8 Ingstjärnen Ingstjärnen   [h 3] 1640/5 B 2 33.2 34
2023-06-13 2023-06-13 Gävle-7 Stens Surprise Stens Surprise   [s 5] 1640/10 D 0 12.9 179
2023-06-13 2023-06-13 Gävle-6 B.W.Harry B.W.Harry   [v 4] 3160/5 B 2 28.9 120
2023-06-10 2023-06-10 Östersund-8 Exklusiva Liss Exklusiva Liss   [s 6] 2140/6 D 0 15.7g 1032
2023-06-08 2023-06-08 Bergsåker-8 Ängsmodde Ängsmodde   [v 3] 2160/12 D 4 34.2 493
2023-06-08 2023-06-08 Bergsåker-7 I am Fredrik I am Fredrik   [h 4] 2140/9 C 0 15.9 343
2023-06-08 2023-06-08 Bergsåker-6 Lokatt Lokatt   [s 4] 2160/12 C 0 37.8g 626
2023-06-05 2023-06-05 Hagmyren-5 Ingstjärnen Ingstjärnen   [h 3] 2160/11 D 5 33.8 1492
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-6 Hulte Annika Hulte Annika   [s 8] 2140/9 B 1 26.5 103
2023-05-24 2023-05-24 Bollnäs-9 VästerboFlashDance VästerboFlashDance   [v 7] 1640/4 D 0 g 96
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-8 Hulte Annika Hulte Annika   [s 8] 1640/6 B 2 26.0 81
2023-05-19 2023-05-19 Romme-8 B.W.Harry B.W.Harry   [v 4] 2140/2 D 8 27.9 644
2023-05-19 2023-05-19 Romme-7 Ängsfanny Ängsfanny   [s 4] 2180/10 C 0 29.3 2008
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-6 Margot Margot   [s 6] 2140/2 D 5 33.2g 561
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-5 Grytting Blesen* Grytting Blesen*   [v 13] 2140/11 C 3 30.3 290
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-3 Quarter Tile Quarter Tile   [v 5] 2140/1 A 4 18.2g 29
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-6 Ängsbrage Ängsbrage   [v 6] 2140/5 C 4 25.9 41
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-7 Stens Surprise Stens Surprise   [s 5] 2140/7 C 5 15.1 112
2023-04-27 2023-04-27 Gävle-11 Quarter Tile Quarter Tile   [v 5] 1640/8 A 1 13.9 39
2023-04-24 2023-04-24 Östersund-5 Stairway to Heaven Stairway to Heaven   [s 7] 2140/5 B 6 18.7g 149
2023-04-24 2023-04-24 Östersund-4 Alabama U.B. Alabama U.B.   [s 5] 2140/11 C 7 16.1 643
2023-04-23 2023-04-23 Hagmyren-7 Margot Margot   [s 6] 1640/9 B 7 39.4g 179
2023-04-18 2023-04-18 Gävle-3 B.W.Harry B.W.Harry   [v 4] 2140/2 C 2 28.0 166
2023-03-14 2023-03-14 Bollnäs-8 VästerboFlashDance VästerboFlashDance