V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-4 Evil Dame Evil Dame   [s 8] 2140/13 0 19.6g 461
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-1 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 4] 1640/3 6 40.1 682
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-8 Wallner Wallner   [v 6] 2640/4 0 20.0 225
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-5 Madde Go I.H. Madde Go I.H.   [s 5] 1640/4 7 17.9 52
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Allan Drew Allan Drew   [v 7] 2140/10 6 17.8 568
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 She's Racy She's Racy   [s 4] 1640/5 7 16.8 36
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-5 Zenato Ripassa Zenato Ripassa   [v 6] 2140/6 str
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-3 Fille d'Or Fille d'Or   [s 7] 2140/3 0 18.7 469
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-6 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 6] 2140/14 str 386
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-4 Dante Band Dante Band   [v 6] 2140/12 str 100
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-5 Kalcium Kalcium   [v 4] 2140/3 4 17.6 146
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-10 Julia Hills Julia Hills   [s 6] 2160/4 8 18.3 262
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Oviraptor Rex Oviraptor Rex   [h 11] 2140/9 str
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-3 Livi Destiny Livi Destiny   [v 10] 2140/7 0 17.6 803
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-1 Red Sunshine Red Sunshine   [s 4] 1640/3 7 19.9 74
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 5] 1640/5 0 16.2 78
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-11 Evil Dame Evil Dame   [s 8] 2140/8 str
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-2 Kalcium Kalcium   [v 4] 2160/10 1 20.7 165
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-3 Evil Dame Evil Dame   [s 8] 2140/12 4 15.7 573
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 6] 2160/5 0 17.5 985
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-7 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 5] 1640/7 5 17.7 52
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-2 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 5] 2160/15 6 16.9g 500
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-9 Masse Palema Masse Palema   [v 7] 2140/3 0 g 175
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Kung Triton Kung Triton   [v 3] 2140/2 4 18.2 60
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-5 Spinellie Spinellie   [s 7] 2140/8 str
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-4 Kalcium Kalcium   [v 4] 2140/6 2 19.2 24
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-8 Galizia Galizia   [s 9] 2140/7 6 21.3 345
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 5] 2140/1 3 17.7 140
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-4 Västerbo Cherio Västerbo Cherio   [s 4] 1640/2 2 18.0 138
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 7] 2180/13 6 16.0 66
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-3 Just Like Eddie Just Like Eddie   [v 9] 2180/6 str
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-7 Madde Go I.H. Madde Go I.H.   [s 5] 2140/10 0 15.4 339
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Brunexa Brunexa   [s 8] 2140/2 4 31.2 933
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-3 Masse Palema Masse Palema   [v 7] 2140/8 0 15.3 1165
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-7 Kung Triton Kung Triton   [v 3] 1640/12 5 15.4 157
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-8 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 7] 2140/4 1 15.1 106
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Justforfun Justforfun   [s 5] 2140/3 0 21.6 1196
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-5 Evil Dame Evil Dame   [s 8] 2140/6 0 16.5 1018
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-9 Madde Go I.H. Madde Go I.H.   [s 5] 2140/6 0
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-9 Zenato Ripassa Zenato Ripassa   [v 6] 2140/3 1 19.8 98
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-6 Hubby Star Hubby Star   [v 7] 2140/8 6 16.8 115
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Poseidon Dream Poseidon Dream   [v 8] 1640/5 1 14.9 43
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Radiosa Ral Radiosa Ral   [s 5] 1640/1 5 14.9 78
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-3 Evil Dame Evil Dame   [s 8] 2140/3 2 16.2 199
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-8 Madde Go I.H. Madde Go I.H.   [s 5] 2140/4 1 15.0 59
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-7 Justglideon Justglideon   [s 3] 2140/11 str
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 5] 2140/5 3 17.7 89
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-4 Starlight Hills Starlight Hills   [s 5] 2140/2 4 16.5 951
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-2 Jeppas Picasso Jeppas Picasso   [v 4] 2640/6 B 2 17.6 37
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-6 Carlos Madonna Carlos Madonna   [s 5] 2140/12 B 3 19.5 154
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Clicquots Madonna Clicquots Madonna   [s 6] 2140/9 B 2 16.6 72
2016-10-15 2016-10-15 Åby-6 Tudor Kronos Tudor Kronos   [h 4] 2140/1 A 1 13.4 85
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-7 Mel Odin Mel Odin   [h 10] 1640/10 B 0 24.0g 54
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-8 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 2140/4 C 6 15.0 431
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-9 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 2168/11 C 5 15.6 176
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-8 Talls Odin Talls Odin   [v 6] 2188/12 B 5 27.8 119
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-7 Kalcium Kalcium   [v 5] 1646/4 C 0 27.2g 103
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-2 Hope and Dreams Hope and Dreams   [s 3] 2168/7 C 8 19.7 105
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-5 Viking Streamline Viking Streamline   [v 5] 2140/3 C 6 16.3 163
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-4 Kalcium Kalcium   [v 5] 1660/14 B 0 16.6 116
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Ypsilon Hornline Ypsilon Hornline   [v 10] 2160/15 B 8 16.5 51
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Talls Odin Talls Odin   [v 6] 2180/14 A 6 28.8 36
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 6] 2140/2 C 1 15.4 47
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-9 Foaje Foaje   [v 6] 2140/6 C 6 14.6g 81
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-7 Viking Streamline Viking Streamline   [v 5] 2140/13 B 3 15.8 414
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-4 Lirac de Zeun Lirac de Zeun   [s 4] 2140/12 A 2 15.9 106
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-7 Starlight Hills Starlight Hills   [s 6] 2640/2 D 0 g 438
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Högda Kvikk Högda Kvikk   [v 10] 2140/1 C 8 28.5 637
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Relay Runner Relay Runner   [s 9] 2140/10 C 8 18.2g 76
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-9 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 2640/6 D 0 17.3 663
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-11 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 7] 2148/5 C 1 17.2 109
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-10 Born to be Alive Born to be Alive   [v 4] 1646/11 B 0 g 235
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-1 Justglideon Justglideon   [s 4] 2148/1 D 0 22.1 853
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-7 Superinga Superinga   [s 5] 2640/6 B 5 17.0 208
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 7] 1666/15 B 4 17.9 363
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-3 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 6] 2670/9 D 3 19.0 50
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-2 Justforfun Justforfun   [s 6] 2168/4 C 6 19.5 237
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-1 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 9] 1646/1 B 0 g 82
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 Bad Beat Online Bad Beat Online   [v 7] 1646/9 C 5 16.7 58
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Högda Kvikk Högda Kvikk   [v 10] 2188/14 B 0 30.4g 597
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 5] 1646/1 D 0 g 70
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-5 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 2670/7 B 6 17.8 55
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-5 Queen of Hills Queen of Hills   [s 7] 1640/11 A 4 13.8 147
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-10 Zaize Boko Zaize Boko   [v 10] 2148/5 D 0 18.6 229
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-7 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 1646/7 B 6 15.9 58
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-3 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 2168/13 D 5 16.0 575
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-9 Justforfun Justforfun   [s 6] 2140/2 D 7 19.0 158
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Victory Va Bene Victory Va Bene   [v 8] 2140/8 A 0 18.6 68
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-6 Högda Kvikk Högda Kvikk   [v 10] 2160/6 B 8 31.3g 249
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-3 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 1640/6 A 1 16.0 36
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-2 Kasper Sånna Kasper Sånna   [v 4] 2140/9 C 4 19.0 73
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-7 Stella Gold Stella Gold   [s 4] 2160/7 B 5 17.6 101
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-2 Bad Beat Online Bad Beat Online   [v 7] 1640/2 D 7 14.6 178
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-7 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 2160/5 D 0 16.1 692
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-5 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 1609/11 D 3 13.0 324
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-3 La Fille La Fille   [s 6] 2140/7 B 3 14.3 44
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-11 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 6] 2140/1 D 3 16.2 69
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-6 Outrunner Outrunner   [v 10] 2040/3 C 5 16.4 124
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 Kalcium Kalcium   [v 5] 2060/11 B str
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-9 Outrunner Outrunner   [v 10] 2040/10 B 5 16.2 70
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-5 Nattens Fyrste* Nattens Fyrste*   [v 5] 2060/6 A 1 28.9 22
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-4 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 2040/11 D 7 17.9 330
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-1 Elles W.Pine Elles W.Pine   [v 12] 2060/9 D 7 18.9 217
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-8 Nattens Fyrste* Nattens Fyrste*   [v 5] 2060/8 A 1 30.0 23
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-6 Troll Järven N.O.* Troll Järven N.O.*   [h 7] 2040/3 B 0 g 164
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-5 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 1660/6 D 1 15.1 222
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 Red Sunshine Red Sunshine   [s 5] 2040/3 C 0 21.2g 216
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-1 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2060/9 C 0 20.7 76
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Justforfun Justforfun   [s 6] 2140/7 D 4 19.5 257
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-1 Justglideon Justglideon   [s 4] 2140/9 B 0 25.1 236
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-7 Oppoppopp Oppoppopp   [v 9] 2100/7 D 0 21.3 58
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-9 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 2148/4 C 4 18.2 144
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-4 Kalcium Kalcium   [v 5] 2148/8 C 0 18.9g 143
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-2 Made at Home Made at Home   [v 8] 2650/5 D 6 18.3 286
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-8 Outrunner Outrunner   [v 10] 2140/6 C 5 14.3 52
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-10 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 5] 1640/7 A 1 15.7 18
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-5 Lucky Light Lucky Light   [s 7] 2140/10 D 8 16.8 544
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-3 Åstas Viking Åstas Viking   [v 7] 2140/2 D 7 28.6 560
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-10 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 2148/10 C 3 18.0 89
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-9 Northern Spy Northern Spy   [v 9] 2168/15 C str
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-8 Kalcium Kalcium   [v 5] 1646/10 C 4 16.5 311
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Justforfun Justforfun   [s 6] 2148/2 D 5 18.1 867
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 Rass Tanic Rass Tanic   [v 7] 2140/5 B 6 18.6 57
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Högda Kvikk Högda Kvikk   [v 10] 2200/13 B 4 28.9 234
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-6 Fille d'Or Fille d'Or   [s 8] 2140/8 D 5 16.1 232
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-3 Carlos Closer Carlos Closer   [s 4] 2140/2 A 7 20.0 22
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-7 Clicquots Madonna Clicquots Madonna   [s 6] 2160/11 C 0 16.0 500
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 5] 1640/1 D 5 32.7 401
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-1 Dunder Ebba Dunder Ebba   [s 9] 2140/10 C 0 g 151
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Somersault Sally Somersault Sally   [s 5] 2140/12 A str
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-8 Spik Spik   [h 8] 2180/13 A 5 31.2 78
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-7 Bislet Bislet   [v 10] 2140/5 C 0 18.8 486
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-5 Joyride P.H. Joyride P.H.   [s 9] 2140/13 C 0 18.7 746
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Ålsbrun* Ålsbrun*   [v 10] 2140/1 C 4 30.3 124
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-2 Vallas Rakel Vallas Rakel   [s 8] 2140/8 C 0 19.9 492
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-10 Kalcium Kalcium   [v 5] 2140/11 D 4 15.6 412
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-7 Högda Kvikk Högda Kvikk   [v 10] 2680/7 D 0 28.0 1279
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-9 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 5] 2168/5 C 4 33.8 180
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-5 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 2148/4 C 4 18.4 76
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-4 Turbo Goggen Turbo Goggen   [v 5] 1646/3 D 0 34.5 82
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-3 Magic Simba Magic Simba   [v 5] 2148/6 D 6 18.0 104
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2168/9 C 0 21.8 133
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-11 Evil Dame Evil Dame   [s 9] 2140/4 C 0 g 103
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-4 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2140/10 D 5 14.5 642
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-9 Justforfun Justforfun   [s 6] 1640/1 D 4 17.4 308
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-4 Clicquots Madonna Clicquots Madonna   [s 6] 1609/2 B 3 14.0 127
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-8 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 1640/5 D 0 g 310
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-2 Kalcium Kalcium   [v 5] 2160/6 D 0 22.1g 621
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-1 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2140/7 C 0 g 255
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-9 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 1646/12 D 4 15.6 320
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-2 Kalcium Kalcium   [v 5] 2148/9 D 0 17.5 127
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Magic Simba Magic Simba   [v 5] 2140/6 C 7 17.0 98
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-7 Arja Balderina Arja Balderina   [s 7] 2640/1 B 3 31.1 25
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-6 B.B.S.Mandarino B.B.S.Mandarino   [v 8] 2160/6 B 0 g 27
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-5 Bislet Bislet   [v 10] 2660/10 C 7 18.3 111
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-4 Cool Curves Cool Curves   [s 8] 1640/7 A 3 16.5 64
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2140/2 C 1 18.7 109
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-9 Chuck Liddell Chuck Liddell   [v 11] 2160/5 C 4 16.5 174
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Hubby Star Hubby Star   [v 8] 1640/3 A 5 15.5 54
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 McEntee McEntee   [v 10] 2140/7 D 0 17.8 231
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-4 Carlos Madonna Carlos Madonna   [s 5] 2140/9 B 1 17.0 250
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Clicquots Madonna Clicquots Madonna   [s 6] 2140/6 B 2 17.5 88
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 King Pride King Pride   [v 4] 2140/4 D 0 21.4 634
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-3 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 5] 2640/3 D str
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 5] 2140/4 D 0 35.9g 109
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-1 Evil Dame Evil Dame   [s 9] 2140/14 D 0 17.4 566
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-2 Eminence Boko Eminence Boko   [v 5] 2640/10 C 6 22.3g 156
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-11 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 2140/3 D 2 18.0 42
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-8 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 5] 1660/7 C 0 34.0g 270
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-9 King Pride King Pride   [v 4] 2140/1 D 3 19.6 307
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-3 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 2140/5 B 4 17.6 30
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-1 Kallma Kallma   [s 5] 2140/1 B 6 39.8g 33
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-3 Run for Liberty Run for Liberty   [s 5] 2160/4 C 0 g 100
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-1 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2680/13 D 5 31.2 437
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-2 Prince Hills Prince Hills   [v 6] 2160/11 A 6 19.5 531
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 Lucky Light Lucky Light   [s 7] 1640/9 B 5 17.7 308
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-3 Carlos Madonna Carlos Madonna   [s 5] 1640/1 A 1 17.7 24
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-1 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 5] 2180/8 B 7 36.7g 33
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 Lucky Light Lucky Light   [s 7] 1640/9 A 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-3 Carlos Madonna Carlos Madonna   [s 5] 1640/1 A 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-1 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 5] 2180/8 B 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-4 Clicquots Madonna Clicquots Madonna   [s 6] 1640/7 C 4 15.8 82
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-8 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 3] 2140/1 D 3 22.6 195
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-3 Alva Sisu Alva Sisu   [s 5] 2140/2 D 2 20.7 58
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-10 Turbo Goggen Turbo Goggen   [v 5] 1640/1 C 4 31.3 78
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-9 Oviraptor Rex Oviraptor Rex   [h 12] 2140/4 B 0 17.2 180
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-8 So Gå Hero So Gå Hero   [h 5] 2140/8 A 7 16.9 88
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-5 Clicquots Madonna Clicquots Madonna   [s 6] 2160/12 D 1 16.6 62
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-4 Zenato Ripassa Zenato Ripassa   [v 7] 2160/6 C 0 g 130
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-4 Evil Dame Evil Dame   [s 9] 2140/8 D 0 17.9 549
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-6 Kalcium Kalcium   [v 5] 1640/3 D 1 16.9 92
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-4 Starlight Hills Starlight Hills   [s 6] 2140/5 D 0 18.7 431
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Kalcium Kalcium   [v 5] 2160/6 B 4 17.6 287
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 Janeo Janeo   [v 6] 2140/5 A 5 18.7 39
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Persius A'lir Persius A'lir   [s 4] 2140/10 B 0 19.4g 58
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-5 Evil Dame Evil Dame   [s 9] 2160/15 D 2 18.0 640
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-1 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 5] 2160/9 D 3 36.1 91
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-1 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 4] 2160/10 D 0 17.9 689
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Dante Band Dante Band   [v 7] 2640/4 D 5 16.6 1192
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Evil Dame Evil Dame   [s 9] 2140/8 B 0 18.9 538
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-8 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 1640/11 D 0 16.2 498
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-10 Vemyras Molle Vemyras Molle   [v 7] 2160/13 C 0 18.3 700
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-10 Kung Triton Kung Triton   [v 4] 2160/12 C 3 18.7 80
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-1 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 5] 2140/1 D 2 37.7 321
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-4 Nelle Pride Nelle Pride   [v 9] 2140/7 D 0 17.1 520
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-9 Chuck Liddell Chuck Liddell   [v 12] 1640/9 D 5 14.0 1009
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-6 Amigo Brick Amigo Brick   [v 5] 2140/5 D 7 17.0 255
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-8 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 5] 1640/1 C 1 18.3 42
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 1640/2 D 6 17.7 235
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-8 Fursten Aron Fursten Aron   [v 12] 2180/11 D 0 g 778
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-4 Bionicle Man Bionicle Man   [v 6] 2140/3 D 0 22.8 564
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-1 Kalcium Kalcium   [v 6] 2140/15 C 3 17.2 562
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-10 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 5] 2140/14 A 3 15.7 228
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-8 Made at Home Made at Home   [v 9] 2660/14 D 0 16.7 1382
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-9 Raj's Paula Raj's Paula   [s 7] 2140/7 C 0 19.9 324
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-8 Kalcium Kalcium   [v 6] 2160/14 C 4 17.5 735
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-7 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 6] 2160/7 D 0 34.5g 405
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-2 Idun Idun   [s 8] 1640/11 D 0 24.9 878
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-6 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 5] 2140/11 B 3 18.4 67
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Rass Tanic Rass Tanic   [v 8] 2160/10 C 4 18.1 280
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Chuck Liddell Chuck Liddell   [v 12] 1640/9 C 8 16.8 132
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-1 Alva Sisu Alva Sisu   [s 6] 2140/5 B str
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-9 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 5] 2140/9 B 1 16.2 162
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-7 Kalcium Kalcium   [v 6] 1640/6 C 3 155
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-2 Fursten Aron Fursten Aron   [v 12] 2640/1 D 0 g 994
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-6 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 7] 2140/2 C 0 14.4 368
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 5] 1640/1 C 1 15.2 54
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-6 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 9] 2140/1 C 5 12.7 594
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-7 Kalcium Kalcium   [v 6] 2160/5 D 4 16.3 308
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-1 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 4] 2160/5 C 8 17.5g 50
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-3 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2140/6 D 7 15.7 281
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-4 Raj's Paula Raj's Paula   [s 7] 2140/11 D 0 16.5 1355
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-3 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 5] 2660/12 A 5 17.2 356
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-3 Sebastian Sund Sebastian Sund   [v 6] 2160/6 D 5 30.5g 128
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-2 Polar Linus Polar Linus   [v 9] 2140/4 D 6 29.3 98
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-9 Justglideon Justglideon   [s 5] 1640/5 D 7 21.2g 394
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-3 Raj's Paula Raj's Paula   [s 7] 2160/9 B 7 16.7 138
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-1 Livi Destiny Livi Destiny   [v 12] 2160/9 D 0 15.7 438
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-6 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 9] 2140/9 C 0 14.9 134
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-7 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2140/4 C 5 30.3 229
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-4 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2140/1 D 3 16.8 177
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-3 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 7] 1640/2 B 1 14.9 23
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Collins Collins   [v 5] 2680/8 D 0 23.9g 195
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-9 Kalcium Kalcium   [v 6] 2140/1 D 2 16.4 278
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-4 Raj's Paula Raj's Paula   [s 7] 1640/1 C 4 15.4 115
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-1 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 2140/2 D 0 16.2g 351
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-7 Calling My Name Calling My Name   [v 7] 2140/6 A 0 19.0 85
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-5 Aristocat Boko Aristocat Boko   [v 10] 2160/9 D 0 16.4g 111
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-3 Ängens Indra Ängens Indra   [s 7] 2660/8 C 4 16.9 173
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-4 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 7] 2160/6 B 3 14.9 416
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-3 Benromach Benromach   [v 7] 2140/7 D 6 16.8 353
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-2 Global Seashore Global Seashore   [s 5] 1640/10 C 3 15.8 118
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-9 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 9] 1640/2 D 2 11.8 193
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-8 Kalcium Kalcium   [v 6] 2140/14 A 7 17.5 160
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-11 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 5] 1640/9 D 0 17.0 101
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-4 Raj's Paula Raj's Paula   [s 7] 1640/4 D 7 14.1 512
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-3 Kalcium Kalcium   [v 6] 2140/7 D 7 15.3 293
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-9 Livi Destiny Livi Destiny   [v 12] 2180/10 D 0 16.7 291
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-8 Carlos Madonna Carlos Madonna   [s 6] 2660/7 B 2 16.4 36
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 The Unforgiven The Unforgiven   [s 7] 1660/13 C 0 g 213
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-1 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 5] 2640/2 D 0 19.1 291
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-7 Betel Am Betel Am   [v 6] 2140/1 B 0 g 176
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-9 Brunexa Brunexa   [s 10] 2140/8 D 5 31.0 663
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-5 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 6] 2160/11 B 0 25.5g 776
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-3 Kalcium Kalcium   [v 6] 2160/6 D 8 19.6 453
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-10 Fille d'Or Fille d'Or   [s 9] 1640/8 D 7 16.7g 804
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-6 Ortopedica Ortopedica   [s 5] 2140/9 D 8 16.5 473
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-5 Carlos Madonna Carlos Madonna   [s 6] 1640/9 C 0 15.5g 174
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-8 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 2660/12 C 7 19.3 322
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-5 Happygangster G.L. Happygangster G.L.   [h 7] 1640/8 D 4 15.1 199
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-4 Fille d'Or Fille d'Or   [s 9] 1640/11 D 0 17.9g 693
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-9 Dante Band Dante Band   [v 8] 2140/5 C 4 16.1 263
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-7 Kalcium Kalcium   [v 6] 1660/13 B 3 15.4 203
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-5 Raj's Paula Raj's Paula   [s 7] 1640/6 D 6 15.9 224
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/7 C 5 14.4 193
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 Fursten Aron Fursten Aron   [v 12] 1660/2 D 0 g 363
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Raj's Paula Raj's Paula   [s 7] 1640/9 B 8 16.8 164
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-8 Kalcium Kalcium   [v 6] 2140/2 D 4 17.6 163
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Bionicle Man Bionicle Man   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 415
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-4 Read Between Lines Read Between Lines   [v 7] 2140/4 D 0 16.1 97
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-9 Annabelle Dimanche Annabelle Dimanche   [s 6] 1640/8 C 4 12.4 227
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-4 Global Seashore Global Seashore   [s 5] 2140/15 C 8 16.9 540
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-3 Kalcium Kalcium   [v 6] 2140/3 B 0 17.2 61
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-8 Kalcium Kalcium   [v 6] 2660/10 B 5 17.6 175
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-9 Vigrid Vigrid   [s 4] 2140/1 C 7 38.3 59
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-5 Vira Vircon W.F. Vira Vircon W.F.   [s 6] 2140/4 B 3 17.4 56
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-3 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 7] 2140/4 D 4 17.1 159
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-9 Fille d'Or Fille d'Or   [s 9] 2140/7 D 6 17.8 666
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Vigrid Vigrid   [s 4] 2140/2 D 4 35.6 255
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 Vira Vircon W.F. Vira Vircon W.F.   [s 6] 2640/2 B 5 17.3g 44
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-3 Lennox Laday Lennox Laday   [v 4] 2140/2 C 0 98
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-10 Exceptional Dream Exceptional Dream   [s 4] 2140/9 B 4 15.7 50
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-5 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 7] 2140/10 D 0 15.7 1492
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Matilde de Soccoa Matilde de Soccoa   [s 10] 1640/4 D 0 18.5g 309
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-8 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2640/9 C 7 18.0 49
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Talls Odin Talls Odin   [v 7] 2660/11 D str
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-9 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 7] 2140/10 D 0 g 187
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-7 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 1640/4 C 5 16.7g 150
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-6 Talls Odin Talls Odin   [v 7] 2180/10 B 2 27.4 25
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Northern Spy Northern Spy   [v 10] 2160/14 C 7 20.5 61
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Winerich Winerich   [v 10] 2640/12 C 7 22.2 74
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 7] 2140/12 D 3 22.7 97
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-9 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2160/10 D 0 21.5 377
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Vigrid Vigrid   [s 4] 1640/5 D 0 g 390
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 2140/1 C 2 19.6 92
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 6] 2160/7 D 7 33.9 395
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 7] 2640/15 D 5 18.0 707
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Kalcium Kalcium   [v 6] 2640/9 B str
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-2 Fille d'Or Fille d'Or   [s 9] 1640/7 D 6 20.0g 196
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-9 Fastlightning Fastlightning   [s 5] 2140/1 D 7 20.9 1128
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Högda Kvikk Högda Kvikk   [v 11] 2640/3 C 7 30.9g 1009
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-9 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 6] 2140/5 A 0 17.1 238
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-4 Carlos Madonna Carlos Madonna   [s 6] 2140/7 C 4 16.9g 40
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-10 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 6] 2140/7 A 1 18.1 31
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-4 Quickfire Quickfire   [v 8] 2140/6 D 0 796
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-3 Chip Chip R.S. Chip Chip R.S.   [v 5] 2160/14 B 4 18.5 65
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-9 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 6] 1660/12 A 3 17.3 52
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 Idun Idun   [s 8] 2140/3 D 0 31.4 1133
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-6 Judge Reo Judge Reo   [s 5] 2140/4 D 6 15.0 1704
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-3 Frieda F.Boko Frieda F.Boko   [s 5] 2640/1 D 0 g 943
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-6 Cankus Quid Cankus Quid   [v 8] 2660/5 C 7 18.5 198
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-7 Högda Kvikk Högda Kvikk   [v 11] 2640/5 D 0 32.6 1163
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-5 Joconelli Joconelli   [v 5] 2140/12 C 1 17.5 58
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-2 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 6] 2140/2 D 4 17.2 153
2018-08-11 2018-08-11 Romme-6 Torpa Ole Torpa Ole   [v 6] 2140/4 D 3 29.9 471
2018-08-11 2018-08-11 Romme-2 Drömsaga Drömsaga   [s 6] 2140/2 C 1 31.6 14
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Raj's Paula Raj's Paula   [s 8] 2160/8 D 4 16.3 631
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-4 Vallas Rakel Vallas Rakel   [s 10] 1640/2 D 6 17.3 451
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Justglideon Justglideon   [s 6] 2160/15 B 7 18.0 307
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-4 Briit Anderson Briit Anderson   [s 6] 2100/12 D 0 19.1 2210
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-8 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 6] 1640/11 B 2 14.3 142
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 6] 2140/2 B 3 17.5 72
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-6 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2180/13 C 6 16.4 325
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-5 Briit Anderson Briit Anderson   [s 6] 2140/5 C 1 18.3 281
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-10 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 1640/12 D 2 14.5 543
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/3 D 3 19.0 17
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Novene Step Novene Step   [s 6] 2160/5 C 0 18.2 386
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-7 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/1 C 2 16.5 126
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-8 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 1700/7 C 3 16.9 73
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 Select Step Select Step   [s 5] 2140/7 D 8 19.3 547
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-3 Happy Fill Happy Fill   [v 10] 2100/9 C 5 15.5 624
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-1 Fiona L.R. Fiona L.R.   [s 9] 2100/4 B 5 19.4 799
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-10 Pacific W.F. Pacific W.F.   [v 5] 2140/6 C 5 14.1 121
2018-05-18 2018-05-18 Romme-11 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 6] 2160/11 A 7 16.3 397
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-7 Creator Scoop Creator Scoop   [v 6] 1640/1 D 0 g 424
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 4] 2140/1 D 0 24.1 72
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 6] 1640/12 D 8 13.5 680
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-8 Dream of Meadows Dream of Meadows   [s 7] 2140/4 C 6 16.9g 74
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2140/10 B 4 15.6 189
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 1640/5 D 3 16.5 85
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-7 Hope of Joy Hope of Joy   [h 6] 2100/11 B 3 15.5 108
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-5 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 6] 2160/5 C 3 18.4 115
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-4 Global Seashore Global Seashore   [s 6] 1660/11 C 5 17.9 61
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-11 Jarl Jarl   [v 9] 2180/9 C 0 18.3 374
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-8 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/3 C 5 18.1 307
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 6] 2140/5 D 0 g 705
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-3 Red Sunshine Red Sunshine   [s 7] 2140/4 C 0 g 649
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-11 Fiona L.R. Fiona L.R.   [s 9] 2140/8 D 0 19.6 608
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 Jarl Jarl   [v 9] 1609/8 D 0 15.1 1067
2018-03-20 2018-03-20 Romme-4 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 7] 2160/9 D 8 32.9 451
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Jarl Jarl   [v 9] 2140/4 D 0 20.0g 228
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 7] 2160/8 B 5 18.3 88
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-3 Takida Trot Takida Trot   [s 10] 2100/6 C 6 16.9 250
2018-02-13 2018-02-13 Romme-5 Occasione Font Occasione Font   [s 10] 2140/8 B str
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-3 Occasione Font Occasione Font   [s 10] 2140/2 C 4 14.5 219



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se