Hope and Dreams travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Hope and Dreams travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Hope and Dreams har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Hope and Dreams har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Hope and Dreams


Den 25-årige amatörtränaren Oscar Berglund från Grytan i utkanten av Östersund har haft en förbluffande start på sin karri..


Den 25-årige amatörtränaren Oscar Berglund från Grytan i utkanten av Östersund har haft en förbluffande start på sin karriär.
Under fem år har han vunnit mer än var femte start.
När dessa rader skrivs ligger segerprocenten för 2018 på hisnande 37.
De senaste månaderna har Berglund dessutom prestenterat sig för den bredare travpubliken genom att vinna två V75-lopp. Hemma på Östersund med Hope and Dreams i juni och med Cobourg Hanover på Axevalla i juli.
Däremellan blev ytterligare en triumf för den senare i ett V75-lopp som kördes utanför kupongen på Dannero.
Att kalla det för kometkarriär är ingen överdrift, i synnerhet om man ser till att Berglund fick sin första kontakt med hästar i myndighetsåldern.
- Det finns ingen historia av att ha hästar hos oss. Vi är en riktig hockeyfamilj. Pappa och morfar har båda spelat på hygglig nivå och tanken var att även jag skulle göra det, sista året på gymnasiet var det bara hockey som gällde. Men så flyttade vi till en ny gård och råkade bli granne med familjen Djuse. Smågrabbarna lurade upp mig bakom en häst och på den vägen är det, förklarar Oscar Berglund.

Bästa kompisar
I den nya grannfamiljen har det varit trav som gällt i generationer.
Bröderna Mattias, Martin, Mats och Magnus Djuse har alla tävlingslicens, liksom pappa Anders och farbror Lennart.
Men nu var det inte den travfamiljen det handlar om här, utan om den som flyttade in nästgårds.
Ishockeyfanatikerna som bytte intresse.
Bakom Oscar Berglunds framgångar döljer sig nämligen ett rent familjeföretag där den allra viktigaste pjäsen är morfar, 71-årige Carl Gustaf Alander, med hockeyförflutet i Leksands IF under lagets storhetstid i början av 1970-talet.
Numera också han med amatörtränarlicens.
- När jag ville börja amatörkursen så sa jag till morfar att han måste följa med, för jag vågade inte gå dit själv. ”Jag kan inget om hästar”, svarade han. Men så följde han med ändå och efter en lektion var han lika biten som jag. Sedan dess har vi kamperat ihop. Nu är vi helt frälsta i travet båda två och jag kan inte sluta berömma honom. Han är över 70 år, men i huvudet är han knappt 20, precis på samma nivå som en annan. Vi är som bästa kompisar, säger Berglund.
Det dröjde inte länge innan mamma och pappa också var med på tåget.
- De har sina vanliga jobb, men båda hjälper till dagligen ändå. Det är jättekul att hela familjen brinner lika mycket för det här, det är min bästa förklaring till att det går så bra.

Tränar i nerförsbacke
För bra går det verkligen.
Efter att Oscar Berglund visat att han kan hålla en segerprocent fullt i klass med eller snarast högre än landets mest framgångsrika tränare har han i sommar också visat att han kan slå dem på travets stora scen, V75.
Vad är det för speciellt ni gör för att lyckas?
- Det är många som frågar och jag brukar ge samma svar. Ingen kan trolla, det gäller att ha bra material och bra förutsättningar. Sedan ligger det såklart otroligt hårt arbete bakom, det gör sig inte själv. Jag jobbar från morgon till kväll sju dagar i veckan.
”Bra förutsättningar” brukar betyda en stor komplett träningsanläggning, vad har du för förutsättningar egentligen?
- Det är väl inte så märkvärdigt om man ser det så. Vi har en gammal skogsväg här som vi har grusat upp ihop med några grannar. Det är väl så enkelt det kan bli egentligen, men det funkar bra och hästarna gillar det.
Och där kör du all träning?
- Ja. Rakbanan vi använder är 900 meter och lutar, det skiljer 16 meter från högsta och lägsta punkt. När jag skulle börja med hästar fick jag lära mig att man kör sex intervaller två dagar i veckan. Det fastnade och så har jag alltid tränat, vi kör tre intervaller åt varje håll.
Även nerför, det låter ovanligt?
- Ja, det är väl det. Men hästarna tycker att det är roligt. Jag har aldrig kört med pulsklocka och vet väl inte ens hur en sådan fungerar, utan det är på känsla. Normalt sett kör vi 1.28-1.30-tempo uppför och en bit snabbare nerför, men jag bestämmer aldrig innan hur fort vi ska köra. Det hänger helt på hur hästarna känns. Den enda regeln vi har är att vi kör lite hårdare en dryg vecka innan start och lite lugnare i de sista jobben inför loppet.
Hur många hästar kör ni åt gången?
- Fyra. Förutom jag och morfar har jag hjälp av ett par äldre karlar härifrån trakten som haft häst hela livet. Det är helt ideell hjälp, men ovärderligt för mig då allt blir klart så mycket snabbare. Man märker även hur mycket det betyder för alla att få vara i stallet och hålla på med djuren, de lägger verkligen ner sin själ när de är här och det gör det så kul att hålla på.

Bygger nytt stall
Med tolv hästar på träningslistan och ytterligare några på gården är det amatörlicensen till trots givetvis ett heltidsjobb. Och Oscar Berglund står i begrepp att bli professionell tränare inom kort.
- Ja, om två veckor ska jag in i skolbänken. Jag har bara den sista kursen på fyra veckor kvar. Som tur är går den mestadels på Wången och jag har bara en halvtimme dit med bil så planen är att pendla och hålla igång träningen som vanligt. Sedan får vi se om jag tar ut licensen direkt eller väntar till årsskiftet.
Har du plats för fler hästar när du blir proffs?
- Ja, vi håller på att bygga ut med ett nytt stall med 20 boxar. Jag vet att det finns intresse från hästägare och målet är att ha runt 30 hästar, inte fler än så. Att bli stortränare är absolut inget jag drömmer om, det skulle jag inte klara av. Jag vill ha ett litet stall med hög kvalitet och behålla den härliga atmosfär som vi har nu.
Du har två V75-hästar på lördag, blir det någon ny seger?
- Framförallt har jag förhoppningar på Quality Tilly som verkligen har toppform för dagen. Förutsättningarna passar och det här är nog hans stora chans att vinna V75.
- Etosha Boko är en verklig hedershäst, drömhästen för en amatörtränare. Han är den jag tar fram om det kommer besökare som vill testa på att köra. Däremot har han väl inte riktigt samma segergnista, men jag tror att han gör ett bra lopp och slutar långt framme, säger Oscar Berglund.

 

Det här berättar Oscar Berglund om sina två V75-deltagare:
- 9 Quality Tilly (V75-1) kom till mig i vintras och har utvecklats fint. Tyvärr hade han en halsinfektion i samband med starten på hemmaplan i juni, men han har kommit tillbaka och verkligen varit bra efter det. Det känns som att han är i sitt livs form, han är i alla fall otroligt mycket bättre nu jämfört med då han var trea i V75-debuten i maj. Det är lite humör i hästen och han kan vara vass innan loppen, däremot upplever jag inte honom som osäker och vet inte historien om varför han hade så många galopper innan han kom hit. Hos oss har han skött sig varje gång och det hänger säkert ihop med att han haft bra kuskar. Hästen är hur stark som helst och var inte trött i mål senast trots en väldigt tuff resa. Däremot har jag tyckt att han varit lite för osnabb för att vinna V75, men ska det ske är det nog på lördag med tanke på formen och passande distans. Läget är okej då han sitter i andraspår direkt. Det blir första gången Örjan kör honom och han får lägga upp det som han vill, men då det är en häst som ska gå i full fart hela vägen har jag absolut inget emot om han tar ett tidigt initiativ. Vi fortsätter med samma utrustning och balans som i de fyra senaste starterna, tåskor bak, helstängt huvudlag och jänkarvagn. Det ser ut som en överkomlig uppgift och jag är optimistisk.
- 7 Etosha Boko (V75-7) har också riktigt fin form och gjorde det bra i ledningen senast då han gav Weekend Fun en liten match om segern. Han är våldsamt startsnabb så även om utgångsläget blev väl långt ut passar det bättre än bakspår. Däremot tror jag inte att han kan ta en längd på Emilias häst (3 Sign Me Up Too) och den borde väl vara oslagbar i det här gänget? Etosha gick med goggles senast vilket är ordinarie huvudlag med dessa förutsättningar och det blir samma nu. Däremot tyckte Emilia att hästen blev sur när hon ryckte tussarna och jag har även hört det från andra kuskar så nu tar jag bort all bomull i öronen, det blir första gången hos mig. Eftersom jag håller honom som allra effektivast bakifrån vore det bästa rygg ledaren, men skulle han dra till spets och vara lika laddad som senast är det väl bara att prova där. Han sprang trots allt en låg 1.11-tid och kanske kan putsa lite på det. Han vinner inte så ofta, men med rätt resa kan jag mycket väl se att han slutar tvåa-trea här. Vi körde med lätta tåskor fram senast och det fungerade som önskat så det blir samma nu, plus jänkarvagn som alltid.

Robin Johansson/Kanal 75


Hur mår du efter lördagens triumf?- Hur bra som helst. Att vinna på lördagar i elitserien är stort och dubbeltravet i Östersund ..


Hur mår du efter lördagens triumf?
- Hur bra som helst. Att vinna på lördagar i elitserien är stort och dubbeltravet i Östersund är som vår elitloppshelg. Det är till den man vill ha alla hästar till start och fullt förberedda. Nu hade jag bara en häst på V75 och att då vinna med den slår högt. Det är kul med trav för dagen, jag var iväg i måndags och vann ett lopp igen.
Spår 13 och tredjespår sista 800 metrarna, hur kändes det när Hope And Dreams spurtade ner konkurrenterna?
- Det syntes när de passerade mig halvvarvet från mål att det skulle gå vägen. Det var häftigt och det absolut största jag varit med om hittills i travkarriären.
Emilia Leo hade också en fantastisk lördag med dubbla V75-segrar, vad säger du om hennes kuskinsats?
- Det är en grym tjej och en grym kusk. Hon är värd all framgång. Jag har inte förstått varför hon inte fått mer uppmärksamhet i sulkyn innan. Alla vet att hon är en av de bästa i Sverige på att rida. Jag var förvånad att ingen hade bokat upp henne varken på fredagen eller lördagen men ingen var gladare än jag och hon vann ett lopp åt mig även på fredagen. Emilia är en bra vän till mig också, det var roligt att hon fick vinna med min häst och sedan med sin egen.
Hur firade du?
- Jättestort. Nej, det gjorde jag inte. De ryckte i mig från alla håll och ville fira men man blir helt slut, och huvudet tomt, efter en sådan dag. Jag for hem istället och gjorde klart stallet. Sedan tog jag vattenskotern och åkte ut på sjön och njöt, det var en fantastisk kväll.
Måndagens seger med Cobourg Hanover gjorde att du också kunde fira en miljon kronor i inkörda pengar som tränare i år...
- Jag var på gång dit i fjol men hann inte ända fram så det var så klart ett mål att passera en miljon i år. Nu har vi gjort det efter halva året och hälften så många starter. Det är ett bevis på att vi gör rätt här hemma i stallet. Cobourg Hanover är en grymt kapabel häst som tyvärr har skör kropp och har varit borta i sex-sju månader men nu tog han fjärde raka efter uppehåll. Det var roligt att just han tog oss över miljonen och extra kul att Rikard N Skoglund körde.
Under elitloppshelgen fick du tillsammans med Evelina Björk motta stipendium som årets unga förebild – hur kändes det?
- Det var kanske lika stort som lördagens seger fast på ett annat plan. Trav är en resultatbaserad sport och man blir bedömd utifrån det, på gott och ont. Den här utmärkelsen är mer för hur man är på sidan av banan och det är roligt att få veta att folk uppskattar hur man är där. Att man ger ett gott intryck och visar respekt för sina kollegor.
Vilket eller vilka tips vill du ge till dem som vill satsa på en framtid inom travsporten?
- För det första måste man slänga iväg klockan, det finns inga tider att förhålla sig till. Det är hårt jobb från morgon till kväll. Det gäller att vara ödmjuk och ha respekt. Sedan måste man älska djuren också, det är inget maskinellt, och ha dem som sina kompisar – det har i alla fall jag. Det är värt varenda sekund, det man gör får man tillbaka flera gånger om.
Hur ser din egen väg ut framöver?
- Bra fråga. Vi gnor på, just nu håller vi på att bygga nytt stall. Tanken är att bli proffstränare till nästa år men jag har ingen brådska. Jag är inte så gammal i gemet och det finns mycket att lära innan man kan kalla sig proffs men det är mitt nästa delmål.

Gina Söderlund, Kanal 75


Readly Express hade inte startat sedan han vann Prix d’Amerique den 28 januari. Tränaren Timo Nurmos har den senaste tiden varit mycket nöjd med..


Readly Express hade inte startat sedan han vann Prix d’Amerique den 28 januari. Tränaren Timo Nurmos har den senaste tiden varit mycket nöjd med hästen i träningen men menade samtidigt att han inte var toppad till det här loppet i comebacken. Det räckte och blev över ändå. Med bred marginal. Från sitt bakspår inledde Readly Express i fjärde par utvändigt samtidigt som Charrua Forlan och Volstead kubbades om ledningen där den sistnämnde tryckte sig till täten ut ur den första kurvan. Jorma Kontio vilade inte länge på hanen och gav sig tidigt iväg i spåren och landade utvändigt om ledaren efter ett varv. Han tryckte sedan till Volstead rejält ut på den sista bortre långsidan och samtidigt som Volstead svimmade helt så fortsatte bara Readly Express att dra ifrån de andra. Det fanns bara en häst på banan, om man säger så. Readly Express var förkrossande överlägsen och behövde inte förta sig för att vinna på tiden 1.10,0 över distansen 2140 meter med bilstart.
- Hästen är fantastiskt fin och vann mycket lätt. Jag behövde aldrig öppna öronen och det fanns växlar kvar. Han kändes jättestark hela vägen. Readly och Varenne är i topp av de bästa hästar jag har kört, berömde Jorma Kontio.

”Helt otroligt – hade inte gått en meter under 1.20”
Vid sidan av banan stod tränaren Timo Nurmos och var glad över sin ögonsten. Timo hade satt sin stjärna i ett alldeles strålande skick i första starten på ett drygt fyra månader långt uppehåll.
- Det är helt otroligt. Han har känts fin hela tiden i träningen men har inte gått så fort, inte en meter under 1.20. Jag har känt att han har varit färdig för start. Han är lite småtrög men han har känts stark och det fanns krafter kvar. Han visade nu att han har kommit till formen. Hästen kommer att gå mycket framåt när han nu fått ett lopp i kroppen. Vi åker hem nu så får vi se när nästa start blir, sa Timo Nurmos.
Förstapriset i Jämtlands Stora Pris var 700 000 kronor och det kan bli så att det blir start i Norrbottens Stora Pris i Boden om en vecka för Readly Express.
Tvåa i mål blev Diamanten, som avslutade sista varvet efter 1.09, och trea blev Trendy O.K.

Glädjetårar och svenskt rekord för Rebecca
V75-omgången inleddes annars med att glädjetårarna rann nedför Rebecca Dahléns kinder efter att hon vunnit med Minnestads El Paso. Trots att Rebecca orsakat en omstart för illa ledd volt svarade hon för en klockren styrning när loppet väl kom iväg. Hon kunde inte hålla ledningen men gled ut i andraspår ut på den första långsidan och blev kort senare avlöst till andra par utvändigt. Men Rebecca vilade inte på hanen så länge för på den sista bortre långsidan kastade hon loss och när det norska huvudlaget drogs ner så bara forsade Minnestads El Paso till ledningen in i sista sväng. Han försvann ifrån till en överlägsen seger och imponerade stort på nya svenska rekordet 1.11,9/2140. Hästen tränas av Rebecca Dahléns sambo Dennis Palmqvist och de managerar Minnestads El Paso tillsammans. Det var en överlycklig kusk som gjorde segergest när mållinjen passerades och körspöet åkte all världens väg.
- Det är som en saga med den här hästen, fy fan va bra han är. Han kändes så grymt stark och när Fredriks häst i dödens och ledaren inte såg så kaxig ut så tänkte jag att då kör jag. Hästen betyder allting för mig och det här är jättestort, sa Rebecca Dahlén, 29 år.
- Han var lite vass i dag och sprang och schabblade lite från innerspåret och dödens var inget jag ville ha egentligen. Vi ryckte ”norsken” för första gången och då flög han bara ifrån dem. Det var ett vinstdrag. Det är min största seger, fortsatte en rörd Rebecca.

Uppvisning av Erik Sting på 1.09,9
Erik Sting hade uppvisning i V75-2 och efter den våldsamma avslutningen i V75-finalerna under elitloppshelgen var det nu dags för seger. Han inledde som tredje häst på innerspåret innan Carl Johan Jepson lyfte ut honom som första häst i andraspår ut på den sista bortre långsidan. Erik Sting gick sedan i närkamp med ledande Nobel Amok som fått överta täten från en initialt spetsande M.T.Insider. Nobel Amok galopperade som slagen i sista sväng och Erik Sting bara försvann ifrån de andra lekande lätt och vann okörd. Segertiden blev strålande 1.09,9/1640a med krafter kvar.
- Det blev helt perfekt. Han öppnade bra från start och jag såg att det kommer att lösa sig. Det var jättekul att han fick vinna och jag gillar honom kraftigt kan jag säga. Jag har kört honom fem gånger och han var nervös och spänd i början men har blivit bättre och bättre för varje start. Det är en spännande häst för framtiden. Han gillar att tävla och vet att han har vunnit, sa Carl Johan Jepson.

B.W.Sture på svenskt rekord även han
Det blev nytt svenskt rekord även i kallblodsloppet, V75-3, där Örjan Kihlström styrde in B.W.Sture på tiden 1.23,1/2140. Efter att ha blivit hängande i tredjespår lyckades Örjan komma ner i andra par utvändigt efter ett halvvarv och satt sedan kvar när attackerna kom över sista bortre långsidan. Men sedan löste det sig helt perfekt mellan hästar in på upploppet och kort före mål avgjorde B.W.Sture knappt före en vasst spurtande Ådne Odin. Tränar B.W.Sture gör Jan-Olov Persson och det här var tredje raka segern för femårige B.W.Sture.

Dubbelseger för Emilia Leo
Precis som Rebecca Dahlén kommer inte Emilia Leo att glömma den här dagen i första taget. Hon tog inte bara sin första V75-seger med Hope And Dreams i lärlingsloppet, V75-4, hon vann även V75-5 med sin egentränade Sign Me Up Too.
- Jag vet inte, jag fattar ingenting, sa en strålande glad Emilia Leo efter dubbelsegern.
Först styrde hon alltså in Hope And Dreams, som tränas av Oscar Berglund, segerrikaste amatören i landet, och det var en efterlängtad fullträff som dessutom kom på Oscars hemmabana i Östersund.
- Man har drömt om att vinna den här helgen sedan man var här för första gången. Det är vår elitloppshelg och det är fantastiskt, sa Oscar Berglund.
Emilia Leo gav Hope And Dreams en resa i fjärde, femte par utvändigt och följde med i angrepp ute i tredjespår under slutrundan. När hon satte in stöten in på upploppet avgjorde Hope And Dreams säkert den sista biten.
- Det var skitcoolt. En bra häst och det var hennes tur i dag. Hon har gått jättebra lopp men haft dåliga lägen. Nu var det lite bättre läge med spår 13 och det är inte så dumt när det är spårtrappa. Det blev en perfekt resa och draghjälp och jag kunde sitta kvar länge. Det var ganska lugnt, jag vet att hon är speedig när man vrider ut, sa Emilia Leo.

”Jag älskar den här hästen”
Emilio åkte ut på stallbacken och bytte häst till egentränade Sign Me Up Too i loppet efter. Efter en väl avvägd styrning avgjorde hennes häst enkelt in på upploppet efter att storfavoriten Chapuy kastat in handduken redan trehundra meter kvar.
- Jag får chansen på jättefina hästar men det är jättekul med den här som jag tränar själv och gör allting med. Jag älskar den här hästen, sa en överlycklig Emilia Leo.

Italienaren imponerade igen - och jackpot på V75
V75-omgången avslutades med en favoritseger genom Volnik du Kras som följde upp den osannolika insatsen på Solvalla under elitloppshelgen med att vara lika imponerande i Östersund. Han blev hängande i tredjespår genom den första kurvan men forcerades till ledningen efter sjuhundra meter och försvann sedan ifrån konkurrenterna till en överlägsen seger för sin tränare Alessandro Gocciadoro.
Den favoritbetonade V75:an betalade 8184 kronor för sju rätt, sex rätt gav 94 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det jackpot på V75 när Boden kör sitt traditionsenliga Midnattstrav kommande lördag.

Michael Carlsson, Kanal 75


En slump. Så beskriver Oscar Berglund sitt intåg i travets värld. Allt började med en flytt.- När familjen flyttade till en går..


En slump. Så beskriver Oscar Berglund sitt intåg i travets värld. Allt började med en flytt.
- När familjen flyttade till en gård utanför Östersund hamnade vi bredvid Djuse-bröderna. De lurade upp mig bakom en shetlandsponny först och gång två blev det en storhäst och ja, då var det kört. Före det var jag livrädd för hästar, berättar 24-åringen som vid tidpunkten gick på ett ishockeygymnasium och hade siktet inställt på att bli hockeyproffs.
Det är nu tre år sedan han lade skridskorna på hyllan för att satsa helhjärtat på travet. Intresset delar han också med resten av familjen och för stunden finns 13 hästar på gården.
En av dem är Hope And Dreams (V75-7). Att hon kom till gården är också slumpens förtjänst enligt Oscar Berglund. Telefonsamtalet kom efter att en av ägarna, som bor på gården intill, promenerat förbi familjegården flera gånger.
- Han tyckte att det vore kul att se henne varje dag och ringde för att höra om jag hade plats och om jag ville vara med i henne. Det kunde jag inte tacka nej till, jag hade sett att hon gjort bra lopp tidigare.
Men några segrar hade det då fyraåriga stoet inte tagit på sina 25 försök. Det skulle flytten från Örnsköldsvik till Östersund visa sig ändra på.

”Hennes elddop”
Oscar Berglund övertog träningen i november och i december gjorde Hope And Dreams sin första start i hans regi.
- Jag for till Leangen först eftersom vi har nära dit och det är enkel konkurrens, jag tänkte att det var bra att smyga igång henne där. Men hon lyckades vinna med många längder, med mig i sulkyn, och sedan har hon bara utvecklats och blivit bättre för varje start.
Hope And Dreams avslutade året med ytterligare en seger och fortsatte på den inslagna vägen under januari. Stoet har med andra ord gjort skäl för havren, men att det skulle gå så bra direkt var inget tränaren hade förväntat sig.
- Det har gått osannolikt bra, bättre än vad man trodde när hon kom. Det var en liten oansenlig häst som aldrig vunnit tidigare och som inte såg mycket ut för världen. Men det hände något när hon började starta som jag inte trodde på förhand, hon visade otroligt mycket mer i loppet än i träningen inför.
Efter sina fyra fullträffar var hon redo att debutera i travets elitserie i början av februari.
- Det var ju verkligen hennes elddop i karriären. Hon mötte stenhårda hästar och fick göra hela loppet själv från dödens. För mig kändes det som en seger ändå, hon visade att hon duger och det var det viktigaste för mig, resonerar Oscar Berglund efter att Hope And Dreams fått se sig besegrad av Hankypanky Frances.

”Återgå till norskt huvudlag”
På söndag väntar returmöte när V75 avgörs på Bergsåker och det är en revanschsugen tränare.
- Jag tycker att det ser bra ut på förhand. Vi möter samma häst som vi fick stryk av senast, jag hoppas att vi har möjligheter att ta hem det.
Hur ser du på distansen 2140 meter autostart och spår 13?
- Distansen passar perfekt, hon har gått jättebra över den. Ulf Ohlsson tyckte att hon lade bort lite krafter senast och hon kanske förlorade på grund av det. Det blir bra att gå bakifrån nu och hushålla med krafterna genom att gå i ryggar. På förhand ser det bättre ut den här gången än senast, konstaterar Oscar Berglund som även flaggar för en utrustningsändring.
- Hon gick med helstängt senast och blev lite väl laddad. Det lutar åt att återgå till norskt huvudlag, det är hon obesegrad med.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-5 1640/6 2 18.0 151
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-4 John Östman 2140/9 C 6 19.2g 273
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-5 Susanne H Osterling 2160/15 B 0 g 418
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Susanne H Osterling 2160/13 B 0 25.1g 226
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-7 Susanne H Osterling 1640/9 D 4 16.0 464
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-6 John Östman 2160/8 D 0 17.6 598
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-2 Angelica Holm 2168/7 C 8 19.7 105
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 John Östman 2140/1 D 4 19.0 111
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-1 John Östman 2160/15 D 0 19.7g 345
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-5 John Östman 2140/1 C str
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-1 Ove A Lindqvist 2140/7 B 8 20.9g 50
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-6 Magnus A Djuse 2140/5 C 1 15.4 23
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-3 John Östman 2160/10 C 0 g 95
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-8 John Östman 2140/10 C 3 15.2 125
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-7 Martin P Djuse 1640/5 C 0 15.2 43
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-6 John Östman 1640/2 B 2 15.5 57
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-8 Martin P Djuse 2140/10 B 4 16.6 45
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-6 Martin P Djuse 2140/3 B 2 15.7 87
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-6 Micael Melander 2120/6 A 0 g 28
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-4 Martin P Djuse 2120/11 A 5 19.9g 33
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-7 Micael Melander 2160/13 D 6 15.5 189
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-9 Micael Melander 2140/14 B 2 17.2 86
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-3 John Östman 2140/15 C 0 18.2 663
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-4 Ove A Lindqvist 2160/8 B 6 20.9 74
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-8 Micael Melander 2140/2 C 0 17.3 88
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-4 Micael Melander 1640/6 C 2 15.5 119
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-2 Micael Melander 1640/4 C 2 18.2 118
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-6 Ulf Ohlsson 2140/6 B str
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-9 Ulf Ohlsson 2160/12 A str
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-8 Emilia Leo 2140/13 A 1 13.1 82
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-9 Ulf Ohlsson 2160/9 A 3 13.2 42
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-11 Ulf Ohlsson 2140/14 B 3 15.9 79
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-9 Ulf Ohlsson 2140/15 A 4 13.5 54
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-5 Ulf Ohlsson 2140/2 B 1 15.3 15
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-11 Ulf Ohlsson 2140/13 A 0 16.2 45
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-10 Ulf Ohlsson 1640/3 C 2 13.0 86
2018-01-20 2018-01-20 Romme-3 Ulf Ohlsson 2160/15 C 1 16.2 67
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-4 Ulf Ohlsson 2160/9 C 1 15.8 57ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se