Elit Håleryd travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Elit Håleryd travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Elit Håleryd har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Elit Håleryd har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Elit Håleryd


Det blir första starten för Propulsion efter femteplatsen i årets Prix d’Amerique. Superstjärnan matchas för Olympiatravet och d..


Det blir första starten för Propulsion efter femteplatsen i årets Prix d’Amerique. Superstjärnan matchas för Olympiatravet och därefter Elitloppet. Han har fått ett wildcard och är klar för finalen på Åby den 27 april. Men tränaren Daniel Redén väljer ändå att starta sin 23-faldige miljonär i V75 i Umeå kommande lördag.
- Han har tränat på kanon och ganska hårt sedan han kom hem från Frankrike. Det är jättebra och det finns inget att klaga på, säger Redén.
Förstapriset i loppet är 200 000 kronor.

Guldbjörken, Olympiatravet, deltävling 3
2140 meter autostart
1) Elit Håleryd - Sandra Eriksson
2) Muscle Hustle - Robert Bergh
3) Eder Bob - Rikard N Skoglund
4) Special Promise - Magnus A Djuse
5) Propulsion - Örjan Kihlström
6) Kadett C.D. - Erik Adielsson
7) Rocky Winner - Peter Ingves
8) French Laundry - Ulf Ohlsson
9) Digital Ink - Pieters Dwight

Michael Carlsson, Kanal 75


Lite i skymundan av de blågula framgångarna på Vincennes i Paris bjöd Bollnäs på en favoritbetonad V75-omgång i snö..


Lite i skymundan av de blågula framgångarna på Vincennes i Paris bjöd Bollnäs på en favoritbetonad V75-omgång i snömodd.
En häst som övertygade stort på Bollnästravet var Milliondollarrhyme som vann V75-5 på ett imponerande sätt tillsammans med sin tränare Fredrik B Larsson.
Den fyraårige valacken visade ingen pardon när han klev fram utvändigt ledaren Chip’n Joy och avgjorde loppet på styrka.
- Jag vill inte skryta upp han för mycket, det är i början av karriären och han är grön och färsk, men sätter han gör det på är imponerande. Att sitta bakom honom…det är sådan enorm motorik i han. Han är klok och fin, när jag säger till han i sista sväng att nu kör vi lite då är det en ny växel och sedan får jag bara hålla i mig, sa Fredrik B Larsson.
- Det är en extremt fin häst extreört och stammen är perfekt, så han har allting. Som han visar sig nu är det en väldigt spännande häst för hösten, de årgångsloppen…speciellt derbyt kanske, sa Fredrik B Larsson om sonen till Ready Cash och Nursey Rhyme.
Lika imponerande var Young Da Vinci i V75-7. Per Lennartsson styrde fram sin fyraåring utvändigt ledaren dryga varvet kvar och sedan var Young Da Vinci bara bäst,

Nurmos vinnare även i Bollnäs
V75-omgången inleddes med favoritseger för Hankypanky Frances. Jorma Kontio hittade med lite flyt andra par utvändigt och sedan körde han till sig ledningen dryga varvet kvar och hade därefter full kontroll. Vinnaren tränas av Timo Nurmos som alltså fick vinnare på både Vincennes och Bollnästravet.
Favoritseger blev det även i V75-3 där forne derbyvinnaren Beau Mec avgjorde relativt enkelt från andra par utvändigt sedan Elit Håleryd och West Wing spillt sitt bästa krut i kampen om ledningen.
Carl Johan Jepson gav Beau Mec marschorder på sista borta långsidan och när han kunde komma före ledaren Elit Håleryd redan före sista kurvan var loppet i praktiken över. Elvaårige Beau Mec, som tränas av Lars Wikström, såg härligt löpsugen ut hela vägen hem.
- Han kändes kollossalt stark och fin i dag hästen och jag var aldrig orolig, kommenterade segerkusken slutrundan.

Tand Tuff till Paris
V75-2 var ett uttagningslopp till de årliga kallblodsloppen på Vincennes i Paris 18 och 22 februari. En som kan packa selpåsen och boka bussresa är Jan-Olov Persson med Tand Tuff.
Tand Tuff motsvarade sitt favoritskap och tog över in på upploppet och vann säkert trots att hästen bromsade lite i sin ensamhet sista biten. Hallsta Vinnex höll bra som tvåa och knep också en biljett till Paris, medan Björs Frej fick nöja sig med tredjepriset trots en perfekt resa i rygg på Tand Tuff hela vägen.
- Otroligt roligt vi får åka ner och visa upp kallbloden, sa Jan-Olov Persson.
I och med segern passerade Tand Tuff en miljon kronor inkört.
- Jag tror det här Järvsöfaks 48:e miljonär som han lämnat. Det är oerhört skoj, sa Jan-Olov Persson.

Två skrällar
Söndagens största skräll kom i V75-4 där 61-oddsaren Diamond Of’em längst ut i banan fångade in ledaren Tanya Gel i sista steget.
Torbjörn Jansson skötte tömmarna bakom det nioåriga skrällstoet som tränas av Jakob Croon.
V75-värdet steg från 57 kronor till 2380 kronor.
Skräll blev det även i V75-6 där Erik Adielsson lyckades lotsa Urchin först i mål. 12,03 blev vinnaroddset på den Svante Båth-tränade femåringen.
Sju rätt på V75 gav 19 590 kronor, sex rätt 93 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Dagen före julafton inleder Örebrotravet satsningen Winter Burst - spelbolaget ATG:s satsning på åtta V75-dagar över jul och nyå..


Dagen före julafton inleder Örebrotravet satsningen Winter Burst - spelbolaget ATG:s satsning på åtta V75-dagar över jul och nyår som avslutas på Mantorp under nyårsafton med en så kallad multijackpot.
På juldagen är landets tredje nordligaste bana Umåker arrangör, med en V75-omgång som avgörs på en spolad vinterbana.
Vintriga grusbanor är en sak - den 25:e springer hästarna på is.
- Oss veterligen är det här första gången V75 avgörs på en klassisk vinterbana. Oron när Umeå hade flera plusgrader tre dagar i rad är över. Det blev kallare igen och det är en jättefin vinterbana vi har. Det utlovas snö och prognoser för juldagen talar om att det kan bli neråt sju minus, säger Peter Fahlén på Umåker.
Intervjun görs i slutet av julveckan vid snöbacken banan ordnat för barnen på publikplats. Ett ihopstyrt litet vinterland i en stad där snön ännu inte kommit i några större mängder.
Det blir eftermiddagstrav och platser att sitta på i decembermörkret vid eldar.
- Det ska bara bli kul att bryta av julen för jobb nu när vi fått chansen att arrangera ett V75 på juldagen

Sportchefen om bästa spiken i V75-omgången….
- En som var ”magnifik” på vår vinterbana i den senaste starten är 2 Magnifik Brodde (V75-1). Jag tror att han kan ta ledningen och i så fall blir han svårtuggad. Mitt spikförslag. Senast gick han i ledningen och fick Eder Bob (startspår fem i juldagens lopp) utanpå sig som tryckte upp farten. Ändå gled han enkelt undan till slut. Han var riktigt, riktigt bra. Hemma-amatören Ingemar Hultqvist tränar som även har 5 Höwings Star (V75-7) till start i avslutningen. En häst som kommer med färsk form från V75-finalerna på Solvalla i slutet av november. Höwings är ingen spik utan mera ett garderingsbud.
Sportchefen om omgångens luring…
- Det finns ju ingen uttalad vinterbanespecialist längre som hästen Västerbo World. Däremot var det en häst som vann på snabba 1.13,8 på isbana här på Umåker i mitten av december. En fantastisk tid av 11 Vic de Luxe (V75-3) med tanke på att den bara har drygt 100 000 kronor på sig. Nu är det ett varv längre att springa och han har dessutom bakspår. Så man kan sätta lite frågetecken för både distans och spår. Men som den gick senast – hästen den flöt ju fram på vinterbanan! Hemmatränaren Mika Haapakangas står bakom.
Sportchefen om omgångens stallvarning…
- Jag kanske ska varna lite för Mats Buchts stall som brukar komma igång vintertid och som det också lossnat rejält för honom på slutet. Hans hästar brukar alltid gå bra när isbanan lägger sig på våra breddgrader. 2 So Gå Imponera kan vara en häst att se upp med i stoloppet (V75-5).
Sportchefen om juldagens sportsliga höjare…
- Avslutningsloppet på V75 är Hästägarkannan för varmblod (V75-7) med hästar på tre fållor. Ett kanonlopp där 11 Raz Mackenzie och 14 Narold Vox ser ut att bli favoriter. Andra hästar på 40 meters tillägg som inte heller går av för hackor är 15 Premier Kronos, 12 Elit Håleryd och 13 Kung Töll. 20 meter framför hittar vi 5 Höwings Star som gått starkt i hård konkurrens hela året. Skellefteåhästen 8 Priamo Caf med fyra raka får sitt eldprov här mot hårda hästar över en distans som kanske inte är riktigt hans likör. 6 Coal Trader står stenhårt inne men har verkligen gått bra. 3 Importedfrmdetroit från Marcus Pihlströms stall står start och får inte glömmas. Ett riktigt kanonlopp.

Fotnot: Första V75-start under juldagen är 16.20.

Mikael Wikner, Kanal 75


Siten travfakta.se är en stor databas med allehanda statistik kring travhästar.Bland annat finns hästarnas resultat fördelade i årstid..


Siten travfakta.se är en stor databas med allehanda statistik kring travhästar.
Bland annat finns hästarnas resultat fördelade i årstider, något som kan vara spännande att titta på nu när den långa sensommaren definitivt tackat för sig och huvudstaden i veckan upplevde snörekord för november.
Lördagen skulle definieras som höst om man tittar i kalendern, men i Sundsvall där tävlingarna ska hållas har medeltemperaturen legat en bra bit under fryspunkten senaste veckan.
Alltså har vi valt att göra en kompromiss och slagit ihop resultaten för höst/vinter och jämfört med vår/sommar i denna undersökning av veckans V75-hästar.
Utifrån detta får vi en ”årstidskvot” som är ett positivt tal för hästar som presterat bäst under höst/vinter och ett negativt för hästar som presterat bäst under vår/sommar.
De tre hästar i topp och botten av varje avdelning presenteras.
För hästar med få starter i karriären kan utslaget bli väldigt starkt, som till exempel Bungle Rain i V75-1.
Notera även att travfakta.se enbart redovisar starter i Sverige varför utländska lopp inte är medräknade i statistiken.


V75-1

Mest gynnade:
6 Miss Goblin +94
1 Pikachu Face +76
4 Mellby Don Juan +46

Mest missgynnade:
7 Bungle Rain -147
12 Tobago Bay -25
2 Tea Party -23

V75-2

Mest gynnade:
12 Kirikou +52
11 Orkide C.D. +42
10 Candy R.S. +35

Mest missgynnade:
13 Nospoupforyou -49
12 Mellby Darling -48
6 Carisma Mearas -26

V75-3

Mest gynnade:
4 Island Life +17
5 Conrads Flamemaker +16
10 Alan Wadd +11

Mest missgynnade:
7 Angle of Attack -42
6 Daddy’s First -37
9 New Steel -23

V75-4

Mest gynnade:
11 Valle Jerven +68
8 Tangen Didrik +41
7 Kleppe Manden +36

Mest missgynnade:
13 Krusse -45
1 Torwall -39
2 Pliggfaksen -23

V75-5

Mest gynnade:
10 Elit Håleryd +42
4 Francais du Gull +17
3 Long Night +8

Mest missgynnade:
7 Knows Nothing -45
1 Beau Mec -42
6 Shaq is Back -38

V75-6

Mest gynnade:
2 Beppe Am +70
3 Order By Keeper +32
9 Above All Ås +30

Mest missgynnade:
12 Olympia Gold -40
10 Picasso -27
11 Blue Martini Ås -26

V75-7

Mest gynnade:
5 Valeur +51
9 Voulez Vous +49
10 Rhapsody Ås +49

Mest missgynnade:
8 Ottens Casher -20
1 Special Offer -16
7 Velvet Girl -14

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-05 2015-12-05 Romme-11 2140/3 0 15.1 373
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-10 2140/5 5 13.2 243
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-9 2180/13 6 16.0 66
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-8 2140/4 1 15.1 106
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-10 2140/3 0 13.7 242
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-11 Claes Sjöström 2680/12 C 3 16.4 120
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-10 Erik Adielsson 2140/3 D 0 14.1 156
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-9 Per Linderoth 1640/10 C 0 12.5 300
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Claes Sjöström 1640/12 A 3 13.7 41
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-9 Per Linderoth 2180/11 A 5 13.8 54
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-7 Per Linderoth 2140/4 B 1 14.2 23
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-4 Per Linderoth 1640/1 C 3 12.5 189
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-5 Ove A Lindqvist 2160/6 C 1 14.4 43
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Mikael Östman 2180/14 A 7 14.6 67
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-5 Per Linderoth 1640/8 D 5 12.4 456
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 Krister Söderholm 2140/9 B 6 14.5 145
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 Krister Söderholm 1640/3 B 6 13.2 108
2016-07-18 2016-07-18 Boden-9 Joseph Verbeeck 2140/3 B 0 15.1 59
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-8 Ulf Ohlsson 1640/8 B str
2016-05-12 2016-05-12 Boden-8 Mikael H Björklund 2140/9 A 3 15.7 142
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-9 Per Linderoth 2640/4 C 0 16.1 378
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-6 Per Linderoth 2140/6 D 6 12.5 557
2016-03-11 2016-03-11 Boden-9 Mikael H Björklund 1640/7 B 3 13.9 23
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-11 Per Linderoth 1640/12 C 5 13.7 171
2016-02-18 2016-02-18 Boden-6 Ulf Ohlsson 2140/11 B 1 15.6 18
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-8 Per Linderoth 1640/12 B 1 13.0 39
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-4 Per Linderoth 2140/1 B 1 16.1 46
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-10 Ove A Lindqvist 2680/14 A 7 16.2 103
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Ove A Lindqvist 2180/15 A 5 15.4 25
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-9 Ove A Lindqvist 1640/2 A 0 g 24
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 Ove A Lindqvist 2140/10 B 1 14.0 52
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 2140/3 C 1 13.2 150
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-6 Angelica Holm 2140/1 C 5 12.7 594
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-3 Ove A Lindqvist 1640/10 A 2 13.6 46
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-7 Torbjörn Jansson 2140/9 D 7 13.8 938
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-6 Angelica Holm 2140/9 C 0 14.9 134
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-9 Angelica Holm 1640/2 D 2 11.8 193
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-8 Ove A Lindqvist 2140/5 C 3 15.3 204
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-5 Robert Dunder 1640/9 C 3 12.1 395
2017-02-23 2017-02-23 Boden-6 Claes Sjöström 2140/9 B str
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-8 Ove A Lindqvist 1640/4 C 0 13.8 167
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 John Östman 2140/2 D str
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-6 Mats Bucht 2140/7 D 0 13.7 694
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-8 Rikard N Skoglund 2140/4 C 4 14.1 203
2018-08-08 2018-08-08 Boden-10 Rikard N Skoglund 2140/9 D 6 13.0 568
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-4 Rikard N Skoglund 1640/3 C 4 12.7 111
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-3 Rikard N Skoglund 2060/8 B 3 14.2 19
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-5 Rikard N Skoglund 1640/6 C 2 12.9 80
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-7 John Östman 2160/11 D 8 15.0 117
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-7 Sandra Eriksson 2140/5 D str
2018-04-05 2018-04-05 Boden-9 Ove A Lindqvist 2140/3 C 5 15.5 62
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-5 Ove A Lindqvist 1640/4 C 2 14.3 36
2018-02-23 2018-02-23 Boden-9 Ove A Lindqvist 2640/4 B 4 17.6 26
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-11 Ove A Lindqvist 2140/9 B 5 14.7 36
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-7 Ove A Lindqvist 2140/5 D 5 14.3 277
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Ove A Lindqvist 2140/4 D 5 13.9 738
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-6 Micael Melander 1640/9 B 4 14.7 492
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Magnus A Djuse 2140/7 C 0 15.0 274
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-7 Rikard N Skoglund 2140/4 C 0 14.9 389
2019-07-25 2019-07-25 Boden-6 Mats Bucht 2140/3 D 0 12.5 359
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-1 John Östman 1640/6 B 0 14.5 146
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-10 Mats Bucht 2640/4 C 0 15.0 199
2019-06-06 2019-06-06 Boden-7 Mats Bucht 2140/6 B 1 13.5 191
2019-05-28 2019-05-28 Boden-7 Rikard N Skoglund 2140/4 B 4 16.1 25
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-12 Emilia Leo 2140/7 C 0 13.7 775
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-7 Sandra Eriksson 2140/1 D 4 12.1 877
2019-03-31 2019-03-31 Boden-7 Claes Sjöström 2140/11 D 0 14.0 800
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-6 Rikard N Skoglund 2640/5 D str
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-4 Sandra Eriksson 1640/2 C 2 14.4 142
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Sandra Eriksson 2140/9 C 3 15.8 88
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Mats Bucht 2640/7 C 2 16.6 149
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-7 Mats Bucht 2140/4 C 3 14.4 229
2020-07-16 2020-07-16 Boden-9 Melinda Renman 2140/6 C 5 16.4 250
2020-07-07 2020-07-07 Boden-9 Krister Söderholm 2160/9 D 0 15.0 1369
2020-06-13 2020-06-13 Boden-2 Jenni H Åsberg 1640/5 C 0 15.5 164
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-4 Caroline Forsner 2140/7 C 0 g 360
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-7 Sandra Eriksson 2140/9 C 0 15.5 495
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-3 Micael Melander 2140/2 C 2 19.1 115
2020-02-16 2020-02-16 Boden-9 Magnus A Djuse 1640/2 B 3 15.1 54
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-8 Krister Söderholm 2160/10 C 4 15.0 119
2020-01-30 2020-01-30 Boden-9 Micael Melander 2140/9 C 1 14.7 205
2020-01-19 2020-01-19 Boden-9 Micael Melander 2680/14 C 7 16.2 674
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-8 Micael Melander 1640/2 B 5 15.2 180ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se