V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-04-30 2024-04-30 Hagmyren-1 Lykkesessan Lykkesessan   [s 7] 1660/8 D
2024-04-30 2024-04-30 Hagmyren-8 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 5] 1660/9 B
2024-05-04 2024-05-04 Gävle-2 Tern Odin Tern Odin   [h 5] 2140/8 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-5 Hibokongen Hibokongen   [v 7] 1660/12 7 26.9 290
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-7 Hibogubben Hibogubben   [h 11] 2640/2 5 28.1 632
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-6 Gill Jubb Gill Jubb   [s 6] 2160/8 8 17.3 1163
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-4 Hibo Prinsen Hibo Prinsen   [h 5] 2160/12 4 33.8g 276
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 Eng Stegg Eng Stegg   [v 7] 1660/6 5 28.7 227
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-1 Moe Pärla Moe Pärla   [s 4] 2160/7 str
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-2 Hibogubben Hibogubben   [h 11] 2140/4 4 27.8 353
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-6 Hibokongen Hibokongen   [v 7] 2140/2 5 31.2 116
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Hibo Prinsen Hibo Prinsen   [h 5] 1660/4 4 33.7g 112
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-9 Zig Zag Zig Zag   [v 7] 1640/11 str
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-1 Lill Maja Lill Maja   [s 4] 1640/4 2 31.1 78
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-6 Gill Jubb Gill Jubb   [s 6] 2140/11 6 18.5 1359
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-9 Millvina Dean Millvina Dean   [s 6] 2660/7 7 17.9 841
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-4 Toujours Vif Toujours Vif   [v 5] 1640/9 2 15.0 249
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-3 Gill Jubb Gill Jubb   [s 6] 1640/5 0 19.6g 286
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-1 Hibokongen Hibokongen   [v 7] 2160/6 7 30.8 63
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-9 Monahan Palema Monahan Palema   [v 7] 2160/10 3 19.0 224
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Conny Kullers Conny Kullers   [v 6] 2140/3 0 31.7 305
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-6 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 4] 2640/1 0 g 187
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 6] 2160/14 6 17.0 1375
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-8 Conny Kullers Conny Kullers   [v 6] 2180/11 0 30.8g 333
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 4] 2160/9 6 15.7 658
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Moe Pärla Moe Pärla   [s 4] 2160/4 str
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-7 Hibokongen Hibokongen   [v 7] 2140/6 0 g 168
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Too Cool for You Too Cool for You   [s 7] 2160/14 7 17.2 357
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-7 Åsa Tabac Åsa Tabac   [s 6] 2140/3 0 g 70
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 Krut Rut Krut Rut   [s 5] 2140/7 6 17.0 666
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Lill Maja Lill Maja   [s 4] 1640/3 1 31.0 104
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 3] 1640/3 7 37.0g 436
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-2 Monahan Palema Monahan Palema   [v 7] 2640/4 0 g 977
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Conny Kullers Conny Kullers   [v 6] 2640/4 6 30.1 267
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 4] 2680/13 2 18.3 178
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-6 Hilding Kullers Hilding Kullers   [v 7] 2640/14 0 16.3g 1047
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-9 Conny Kullers Conny Kullers   [v 6] 1660/8 0 32.0g 114
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-4 Moe Pärla Moe Pärla   [s 4] 2160/4 8 31.9 659
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-8 Hibogubben Hibogubben   [h 11] 1660/12 0
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-9 Conny Kullers Conny Kullers   [v 6] 2140/5 0 g 181
2015-10-04 2015-10-04 Romme-11 Texas Dreamcatcher Texas Dreamcatcher   [v 9] 2160/15 str
2015-10-04 2015-10-04 Romme-7 Löve Pål Löve Pål   [v 10] 1660/6 7 24.1 1865
2015-10-04 2015-10-04 Romme-1 Lilly S.R. Lilly S.R.   [s 5] 1640/6 3 31.9 55
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 4] 2140/15 1 16.9 389
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 7] 2140/6 2 18.2 92
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-9 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 7] 1640/6 7 28.7 1162
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-6 Gill Jubb Gill Jubb   [s 6] 2160/6 8 17.2 301
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-3 Lill Maja Lill Maja   [s 4] 2140/9 7 32.9 344
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-10 Åsa Tabac Åsa Tabac   [s 6] 2140/4 3 34.4 213
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 Hibokongen Hibokongen   [v 7] 1660/15 7 26.1 599
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-10 Hilding Kullers Hilding Kullers   [v 7] 3180/15 0 17.3 1041
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-1 Moe Pärla Moe Pärla   [s 4] 1640/2 1 28.4 96
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 4] 2160/11 0 19.0g 303
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-6 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 3] 1640/1 0 g 589
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Toujours Vif Toujours Vif   [v 5] 2640/2 0 17.5g 355
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-1 Conny Kullers Conny Kullers   [v 6] 2680/10 0 g 466
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-5 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2660/7 D 8 18.3 255
2016-12-22 2016-12-22 Romme-8 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2160/8 D 2 30.4 196
2016-12-10 2016-12-10 Romme-9 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 4] 2140/4 C str
2016-12-10 2016-12-10 Romme-5 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2140/9 D 7 29.7 321
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-4 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2660/8 B 7 31.8 498
2016-11-24 2016-11-24 Romme-8 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2140/7 B 0 31.9g 145
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2140/11 D 0 18.5g 685
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-13 Harry Kullers Harry Kullers   [v 3] 2160/13 B 7 19.4g 246
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-5 Moe Pärla Moe Pärla   [s 5] 2160/6 D 0 34.0 612
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Hiboscott Hiboscott   [h 3] 2160/9 D 8 40.3g 186
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2660/11 D 7 19.2 432
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 3] 2140/2 C 0 g 264
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-7 Harry Kullers Harry Kullers   [v 3] 2140/4 C 6 16.4 203
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2140/3 D 7 17.7 539
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-5 Spänning Spänning   [v 4] 1640/2 D str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2140/9 C 1 30.3 522
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2140/1 D 1 19.3 53
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2140/2 D 5 18.6 660
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Tinder Tinder   [v 5] 2140/4 D 0 g 684
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-1 Digital Trim Digital Trim   [v 5] 2140/14 D 0 20.8g 719
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-6 Exil Exil   [v 6] 2180/13 D 0 30.9 768
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-5 Harry Kullers Harry Kullers   [v 3] 2140/3 C 7 18.5g 354
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-2 Hiboscott Hiboscott   [h 3] 2180/7 C 1 36.0 54
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2160/7 B 0 19.1g 98
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Tinder Tinder   [v 5] 1640/7 D 0 38.4g 136
2016-10-04 2016-10-04 Romme-10 Superior Line Superior Line   [s 8] 2140/14 D 0 17.0 1151
2016-10-04 2016-10-04 Romme-5 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 3] 2140/1 D 8 40.9g 263
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-1 Hiboscott Hiboscott   [h 3] 2180/9 C 6 36.7 45
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Spänning Spänning   [v 4] 2140/5 D 6 37.3g 346
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-1 Moe Pärla Moe Pärla   [s 5] 1640/12 D 0 28.0 826
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-8 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2160/12 D 0 19.2g 709
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Harry Kullers Harry Kullers   [v 3] 2140/8 B 3 17.8 101
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 Borga E.T. Borga E.T.   [s 7] 2140/2 D 6 16.3 1047
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-10 Superior Line Superior Line   [s 8] 2160/9 D 5 17.6 270
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-1 Lill Maja Lill Maja   [s 5] 1640/6 D 6 29.9g 121
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-12 Edaisy Edaisy   [s 5] 1640/3 B 8 17.7 323
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-5 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2160/12 D 0 27.4 1515
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-9 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 1640/4 C 4 14.6 197
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-4 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2140/7 D 0 17.3g 1034
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-5 Vanity Vanity   [s 5] 1640/3 D 0 g 187
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-7 Lill Maja Lill Maja   [s 5] 2160/9 D 0 32.0g 196
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 7] 1640/11 D 0 16.2 590
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-2 Harry Kullers Harry Kullers   [v 3] 2140/9 D 5 17.9 517
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-1 Hiboscott Hiboscott   [h 3] 2180/10 C 0 g 50
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2160/15 B 5 29.5 826
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2160/6 C 3 18.3 81
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2140/8 D 6 16.2 771
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Exil Exil   [v 6] 2160/10 D 7 33.3g 649
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2140/10 D 0 g 566
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-4 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2160/8 D 8 28.8 480
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-8 Arne Anka Arne Anka   [v 6] 2140/11 D 0 g 375
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-1 Vanity Vanity   [s 5] 2140/3 B 3 18.1 74
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-6 Lill Maja Lill Maja   [s 5] 2140/1 D 7 32.5g 112
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 l'Amiral Courbet l'Amiral Courbet   [v 11] 2140/9 C 0 17.6 609
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Felicita Fayline Felicita Fayline   [s 4] 1640/5 D 0 18.2 663
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-11 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2160/7 C 4 17.6 343
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-10 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 4] 2140/1 C 6 35.0 385
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-2 Harry Kullers Harry Kullers   [v 3] 2140/4 B 4 20.6 299
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-13 Moe Pärla Moe Pärla   [s 5] 1640/5 D 0 29.1g 425
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Hiboscott Hiboscott   [h 3] 2160/6 C 3 34.4 51
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-5 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2670/9 C 7 18.8g 498
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-9 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 4] 1646/3 B 0 g 80
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-8 Harry Kullers Harry Kullers   [v 3] 2148/5 B 0 22.0g 161
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Moe Pärla Moe Pärla   [s 5] 1660/8 D 8 29.4 507
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Hiboscott Hiboscott   [h 3] 2140/7 D 0 33.5 1515
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-5 Lill Maja Lill Maja   [s 5] 2160/8 C 8 32.6 506
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-11 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2160/13 A 0 20.6 471
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-2 Vanity Vanity   [s 5] 2140/10 D 0 109
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-1 Felicita Fayline Felicita Fayline   [s 4] 2140/3 D 7 18.8 609
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-10 Lucky Light Lucky Light   [s 7] 2140/2 D 7 17.0 549
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-2 Perfect Prince Perfect Prince   [v 4] 2140/8 B 0 19.9g 108
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-7 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2500/5 D 0 32.4g 383
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-2 Harry Kullers Harry Kullers   [v 3] 1700/1 B 0 22.2g 98
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Jocke Dove Jocke Dove   [v 14] 2120/11 D 0 32.1g 642
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-2 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2100/3 D 6 21.7g 274
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-8 Hibogubben Hibogubben   [h 12] 2120/8 B 3 31.3 44
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-5 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2120/9 D 0 35.0g 265
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-4 Felicita Fayline Felicita Fayline   [s 4] 2120/9 C 0 24.6 114
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Maggen Maggen   [v 9] 2120/10 C 5 37.1 162
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2140/5 D 0 g 723
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-8 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2120/5 D 4 17.9 387
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Lill Maja Lill Maja   [s 5] 2100/1 D 7 33.8 89
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-2 Dunder Ebba Dunder Ebba   [s 9] 2100/3 C 0 28.3g 132
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 2640/4 D 0 30.5 413
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-3 Rino Dox Rino Dox   [v 12] 2140/2 C 5 24.3 426
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-12 Felicita Fayline Felicita Fayline   [s 4] 1640/7 C 3 17.4 151
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-6 Hibogubben Hibogubben   [h 12] 2670/7 C 0 27.5 149
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-3 Lill Maja Lill Maja   [s 5] 1666/7 C 0 g 148
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-1 Hiboscott Hiboscott   [h 3] 2168/6 C 6 40.6g 142
2016-06-10 2016-06-10 Romme-11 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2160/7 B 6 18.5g 727
2016-06-10 2016-06-10 Romme-7 Conny Kullers Conny Kullers   [v 7] 1660/13 D 6 29.2 1150
2016-06-10 2016-06-10 Romme-2 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 2140/2 C 0 g 400
2016-06-10 2016-06-10 Romme-1 Harry Kullers Harry Kullers   [v 3] 2140/3 D 6 18.7 459
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Moe Pärla Moe Pärla   [s 5] 2140/2 D 0 31.4g 360
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 4] 1640/8 D 2 32.3 125
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2660/9 B 8 19.5g 155
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-3 Hibogubben Hibogubben   [h 12] 2660/14 D 0 25.5 515
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-11 Texas Dreamcatcher Texas Dreamcatcher   [v 10] 2160/8 D str
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-3 Lill Maja Lill Maja   [s 5] 1640/11 D 7 30.4g 260
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2140/13 B 0 g 168
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-8 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 4] 1640/1 C 0 g 71
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Hibogubben Hibogubben   [h 12] 2160/11 B 5 25.1 388
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-5 Glödsvarten Glödsvarten   [v 9] 1660/13 C 0 28.1 402
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2160/7 C 6 16.3 406
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-1 Hiboscott Hiboscott   [h 3] 2160/6 C 4 36.9g 83
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-6 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 7] 2140/8 C 0 18.1g 340
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-4 Hibo Prinsen Hibo Prinsen   [h 6] 2180/13 D 8 30.8g 533
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-1 Hiboscott Hiboscott   [h 3] 2160/4 D 7 36.7g 689
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-1 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 4] 2140/3 B 1 34.4 38
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-10 Edaisy Edaisy   [s 5] 2140/4 B 4 17.0 160
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-7 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2140/8 D 6 15.2 725
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 1660/10 B 0 g 51
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-7 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 4] 1640/5 D 4 33.6g 353
2016-04-26 2016-04-26 Romme-7 Moe Pärla Moe Pärla   [s 5] 2140/1 C 0 30.7 134
2016-04-26 2016-04-26 Romme-6 Hibogubben Hibogubben   [h 12] 2180/6 C 2 26.0 433
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-6 Edaisy Edaisy   [s 5] 3140/1 C 0 18.7 904
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-4 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2160/14 B 0 16.9 431
2016-04-07 2016-04-07 Romme-6 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 5] 2140/3 B 7 16.8 217
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Hibogubben Hibogubben   [h 12] 2160/11 D 7 24.9 1074
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-8 Hibo Prinsen Hibo Prinsen   [h 6] 2140/3 C 7 33.0 133
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-4 Lill Maja Lill Maja   [s 5] 2140/2 D 0 g 256
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Edaisy Edaisy   [s 5] 2640/5 D 6 17.7 642
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-5 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 1640/5 C 8 17.8g 131
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Edaisy Edaisy   [s 5] 2160/14 D 3 17.5 687
2016-03-18 2016-03-18 Romme-7 Hibogubben Hibogubben   [h 12] 2160/7 D 0 g 774
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-3 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2160/8 B 0 17.7 605
2016-02-19 2016-02-19 Romme-9 Hibo Prinsen Hibo Prinsen   [h 6] 2160/5 C 5 33.0 88
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-1 Lill Maja Lill Maja   [s 5] 1640/1 C 0 34.3g 112
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-7 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 2680/10 D 0 30.9 1377
2016-02-05 2016-02-05 Romme-5 Monahan Palema Monahan Palema   [v 8] 2140/4 D 0 17.1g 1053
2016-02-05 2016-02-05 Romme-1 Lilly S.R. Lilly S.R.   [s 6] 2140/1 B 5 35.7 40
2016-01-22 2016-01-22 Romme-7 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 1660/9 D 0 28.5g 1367
2016-01-22 2016-01-22 Romme-3 Hibo Prinsen Hibo Prinsen   [h 6] 2140/8 D 0 33.1g 484
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-5 Edaisy Edaisy   [s 5] 2140/8 B 0 18.0 658
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-3 Perfection Laday Perfection Laday   [v 4] 2140/4 C 0 g 334
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-7 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 1660/11 C 0 27.0 942
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-6 Millvina Dean Millvina Dean   [s 7] 2140/2 C 0 549
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-5 Hibo Prinsen Hibo Prinsen   [h 6] 2140/4 B 8 35.2g 159
2016-01-02 2016-01-02 Romme-6 Hibogubben Hibogubben   [h 12] 2160/10 D 0 27.2 1111
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-1 Spänning Spänning   [v 5] 2180/15 C 4 33.6 209
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 2140/7 D 0 16.0 293
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 9] 2140/7 C 4 17.4g 244
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-7 Rudolph Rudolph   [h 3] 2140/1 C 0 35.9g 722
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-3 Edaxe Edaxe   [v 3] 2640/2 D 6 19.1 95
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-3 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2660/5 C 3 29.2 240
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-1 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 2160/4 C 0 g 52
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-7 Spänning Spänning   [v 5] 2140/2 C 0 g 55
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-7 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 2140/9 D 1 35.2g 38
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-4 Klack Gidde Klack Gidde   [v 4] 2640/2 D 0 g 248
2017-12-08 2017-12-08 Romme-2 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 5] 2140/1 C 7 32.9g 36
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-1 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 2140/4 D str
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-3 Rudolph Rudolph   [h 3] 2140/2 D 7 37.2g 234
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-2 Edaxe Edaxe   [v 3] 1640/5 C 4 18.1 236
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-2 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2640/8 C 6 30.7 230
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-9 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 8] 2160/11 D 4 18.1 281
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/3 C 7 17.8 328
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-7 Spänning Spänning   [v 5] 2160/4 C 1 32.5 108
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-5 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2140/2 C 6 36.9g 205
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-7 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/8 D 1 18.0 723
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-6 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 1660/10 B 0 g 82
2017-12-01 2017-12-01 Romme-10 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 5] 1660/15 B 2 28.5 108
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-8 Klack Gidde Klack Gidde   [v 4] 2640/6 C 0 g 75
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-9 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 1640/9 C 6 32.7g 177
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-7 Lill Gloria Lill Gloria   [s 4] 2160/11 C 0 38.8g 775
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-5 Edaxe Edaxe   [v 3] 2140/3 C 2 17.7 148
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-4 Icarian Icarian   [v 8] 2640/1 D 0 20.7 793
2017-11-24 2017-11-24 Romme-10 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/6 C 0 g 103
2017-11-24 2017-11-24 Romme-9 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/2 D 0 23.6g 821
2017-11-24 2017-11-24 Romme-2 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 6] 2140/15 C 5 30.7 887
2017-11-24 2017-11-24 Romme-1 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2160/9 D 0 20.8g 1219
2017-11-17 2017-11-17 Romme-11 Guli Tiger Guli Tiger   [v 7] 1660/8 D 0 31.7 351
2017-11-17 2017-11-17 Romme-5 Young Power Young Power   [v 6] 2640/7 C 0 19.4 368
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-9 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/2 D 6 20.7 151
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-8 Klack Gidde Klack Gidde   [v 4] 2160/3 C 5 32.9g 67
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-7 Edaxe Edaxe   [v 3] 1640/2 C 2 21.6 223
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Runar Runar   [v 14] 2180/15 D 0 2778
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 2140/3 D 0 g 452
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-7 Altfaks Altfaks   [v 6] 2160/8 D 0 31.2 533
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-1 Rudolph Rudolph   [h 3] 2140/3 C 7 35.6 144
2017-11-09 2017-11-09 Romme-8 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/8 C 4 30.8 323
2017-11-09 2017-11-09 Romme-5 Slotts Levi Slotts Levi   [h 4] 1660/15 A 6 36.3g 27
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-5 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 1640/4 D 4 36.2g 108
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-3 Bus Å. Bus Å.   [s 4] 2140/4 D 0 18.2g 891
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-12 Young Power Young Power   [v 6] 2140/2 C 1 16.9 210
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-8 Spänning Spänning   [v 5] 2140/5 B 0 34.4g 168
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-7 Spero Superesse Spero Superesse   [h 5] 2160/13 C 0 21.7 675
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-5 Klack Gidde Klack Gidde   [v 4] 1660/8 C 5 32.9g 158
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/11 A 0 18.1 138
2017-10-31 2017-10-31 Romme-2 Råsa Night Råsa Night   [s 5] 2140/10 C 7 19.2 413
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-2 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 2140/2 C 8 37.8g 52
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Källe Truck Källe Truck   [v 8] 2140/15 D str
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-7 Bork Lasse Bork Lasse   [v 12] 2180/11 C 0 33.1g 504
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-5 Princess Jubb Princess Jubb   [s 4] 2140/5 D 0 22.1 252
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-6 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [h 3] 2140/1 D 7 35.6g 710
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-3 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/5 D 4 16.0 180
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-7 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/2 D 0 27.8 701
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Spänning Spänning   [v 5] 2140/2 B 7 34.0g 67
2017-10-20 2017-10-20 Romme-6 Sol Varga Sol Varga   [s 6] 1640/5 C 1 29.6 558
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Young Power Young Power   [v 6] 1640/8 C 4 16.3 170
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-1 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 1640/1 D 1 32.9 68
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 Monahan Palema Monahan Palema   [v 9] 2140/5 C 8 17.7 124
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 Edaxe Edaxe   [v 3] 2140/1 D 0 g 220
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Sunbop Sunbop   [s 5] 2140/3 D 2 18.2 215
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [h 3] 2180/7 B 3 36.5 178
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-7 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 1660/13 C 0 g 514
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-5 Turbo Goggen Turbo Goggen   [v 6] 2160/5 D 0 37.0 308
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-1 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2160/3 C 3 31.7g 75
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-9 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 3160/10 D 0 29.4 869
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-6 Bus Å. Bus Å.   [s 4] 2160/8 C 5 17.0 1386
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-2 Edaxe Edaxe   [v 3] 2140/6 B 6 19.0 329
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-1 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [h 3] 2180/12 B 8 34.5 201
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2140/9 D 7 17.7 80
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-8 Digital Trim Digital Trim   [v 6] 2140/3 C 0 19.3g 966
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-4 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/12 C 0 28.5 216
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-1 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 1660/8 D 0 37.4g 325
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-8 Young Power Young Power   [v 6] 2140/7 D 0 g 860
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-4 Perfect Prince Perfect Prince   [v 5] 2160/14 C 0 20.4g 567
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-6 Slotts Levi Slotts Levi   [h 4] 2160/7 D 0 36.5 102
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-2 Altfaks Altfaks   [v 6] 1660/9 B 3 29.1 86
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2140/2 D 6 20.1g 52
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-9 Spänning Spänning   [v 5] 1660/7 A 5 34.1g 28
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-8 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [h 3] 2160/8 B 6 37.0g 57
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-7 Young Power Young Power   [v 6] 2140/9 B 0 19.7g 136
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Ava Å. Ava Å.   [s 5] 2140/5 D 6 19.3 211
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-8 Bus Å. Bus Å.   [s 4] 2140/9 C 0 17.3 451
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-3 Spänning Spänning   [v 5] 2160/8 B 2 31.3 108
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-1 Edaxe Edaxe   [v 3] 2140/8 D 0 23.0g 478
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-10 Klack Gidde Klack Gidde   [v 4] 2640/3 C 0 33.2g 211
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-8 Gangstra Gangstra   [s 4] 1640/7 D str
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-7 Young Power Young Power   [v 6] 2140/2 D 0 g 410
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-8 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2160/8 D 5 31.6 231
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-6 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 2160/8 C 6 37.4g 99
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-2 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/3 C 1 27.5 87
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-9 Altfaks Altfaks   [v 6] 1660/6 A 1 29.7 104
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-8 Heathcliff Heathcliff   [h 3] 2140/1 D 7 19.7 152
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-7 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 8] 2160/7 D 5 27.9 543
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-1 Digital Trim Digital Trim   [v 6] 1660/5 B 5 16.7 210
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-11 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2160/4 D 0 19.1g 71
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-5 Rudolph Rudolph   [h 3] 2140/3 D 6 33.9 535
2017-08-28 2017-08-28 Romme-4 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 2140/10 D 0 32.8 437
2017-08-28 2017-08-28 Romme-2 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 1660/12 D 8 37.1g 1215
2017-08-28 2017-08-28 Romme-5 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2640/3 D 0 30.5g 431
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-5 Young Power Young Power   [v 6] 2640/6 B 0 18.6g 662
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-4 Huldra Huldra   [s 8] 2140/9 D 6 32.4 495
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-9 Ursula Frontline Ursula Frontline   [s 4] 2160/13 B 7 20.6 359
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-8 Krut Rut Krut Rut   [s 7] 1640/5 C 8 16.5 254
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-6 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/1 D 5 28.9 99
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-3 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2640/4 D 0 g 650
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-1 Spänning Spänning   [v 5] 1660/4 B 5 34.6g 31
2017-08-18 2017-08-18 Romme-1 Rudolph Rudolph   [h 3] 2180/9 B 5 34.2 90
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-7 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 8] 1660/7 D 0 26.2 714
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Heathcliff Heathcliff   [h 3] 2140/4 D 0 20.0g 431
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-2 Altfaks Altfaks   [v 6] 2160/7 D 5 30.4 167
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-2 Young Power Young Power   [v 6] 2140/7 C 0 19.1g 230
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-3 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 3180/7 C 4 30.1 440
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-1 Rudolph Rudolph   [h 3] 1660/5 C 3 34.5g 287
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-12 Monahan Palema Monahan Palema   [v 9] 2160/12 B 8 17.8 194
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-11 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 1640/11 C 6 29.9 250
2017-08-08 2017-08-08 Romme-5 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/10 D 7 28.4 726
2017-08-08 2017-08-08 Romme-2 Spänning Spänning   [v 5] 1660/4 D 4 31.0 124
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-2 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 1640/6 D 8 18.4g 319
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-8 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2160/4 D 7 33.5g 685
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-4 Heathcliff Heathcliff   [h 3] 2140/5 D 5 20.1 230
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-3 Slotts Levi Slotts Levi   [h 4] 1640/6 B 2 35.9 17
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-6 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 1640/8 B 4 28.7 91
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-4 Young Power Young Power   [v 6] 2160/9 A 3 17.5 111
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-2 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2140/7 D 0 g 415
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-1 Spänning Spänning   [v 5] 2160/13 A 2 34.5 70
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-9 Tand Ross Tand Ross   [v 10] 2100/1 C 0 g 71
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Exil Exil   [v 7] 2100/2 D 0 g 127
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-4 Ampino Å. Ampino Å.   [v 5] 2120/8 D 0 22.7g 600
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-3 Borga E.T. Borga E.T.   [s 8] 2120/9 D 6 16.7 425
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-6 Klack Gidde Klack Gidde   [v 4] 2180/13 B 0 31.5g 246
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-4 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2160/9 D 0 27.5 599
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-7 Sunny Glider Sunny Glider   [v 6] 2140/7 C 0 17.3 920
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-5 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 2140/7 C 5 37.2g 461
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-4 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2140/14 D 0 17.1 1017
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-1 Modd Brun Modd Brun   [v 14] 1640/5 C 0 g 449
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-8 Altfaks Altfaks   [v 6] 1660/5 B 2 29.8 49
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-7 Moe Pärla Moe Pärla   [s 6] 2160/7 C 7 31.5 157
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-10 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/10 C 5 16.4 148
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-9 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 2140/11 D 6 16.9 451
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 A Big Surprise A Big Surprise   [v 7] 2140/2 D 0 18.0g 212
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 8] 2140/1 D 3 27.1 208
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-3 Test Pilot Test Pilot   [v 5] 2140/7 B 0 g 23
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-1 Huldra Huldra   [s 8] 1640/1 D 0 g 210
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-10 Sunny Glider Sunny Glider   [v 6] 1640/11 B 8 16.4 353
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-1 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [h 3] 2160/7 D 0 40.6g 509
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-2 Modd Brun Modd Brun   [v 14] 3160/7 D 0 g 1159
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-1 Young Power Young Power   [v 6] 2140/12 B 5 18.5 507
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2100/8 D 3 18.2 181
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-7 Borga E.T. Borga E.T.   [s 8] 2100/7 C 4 18.5 166
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-6 Spänning Spänning   [v 5] 2100/2 D 0 g 151
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-3 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2100/7 D 0 34.6g 203
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-1 Rudolph Rudolph   [h 3] 2100/3 D 6 39.1g 53
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-5 Altfaks Altfaks   [v 6] 1640/5 D 3 29.5 141
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-9 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 1640/7 A 1 29.8 47
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-1 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [h 3] 2160/10 D 8 39.3g 186
2017-06-16 2017-06-16 Romme-10 Moa Talang Moa Talang   [s 8] 2140/4 D 0 358
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 1640/11 D 0 14.1 1222
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-2 Skibberina Skibberina   [s 3] 2140/7 D 0 49.1g 1340
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-5 Young Power Young Power   [v 6] 2140/2 B 1 18.6 111
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2160/9 D 8 18.8g 221
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-8 Spänning Spänning   [v 5] 2160/8 A 4 35.4g 69
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-7 Digital Trim Digital Trim   [v 6] 2140/11 D 0 21.2g 733
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-1 Lill Maja Lill Maja   [s 6] 2140/4 C 8 32.4 93
2017-06-09 2017-06-09 Romme-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 1640/11 A 5 30.5 70
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Ava Å. Ava Å.   [s 5] 2640/9 C 8 19.4 200
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Young Power Young Power   [v 6] 2160/6 C 0 g 82
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-5 Altfaks Altfaks   [v 6] 2160/9 B 1 32.0 40
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2160/5 B 5 16.9 97
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-10 Totti O.K. Totti O.K.   [v 5] 2160/3 C 0 19.1g 93
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-4 Mysloven Mysloven   [v 7] 2640/2 D 8 35.8g 1124
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-1 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 2140/5 C 0 38.3g 200
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-11 Totti O.K. Totti O.K.   [v 5] 2140/3 C 1 18.4 50
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-10 Bus Å. Bus Å.   [s 4] 2140/10 D 0 16.9 900
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-5 Moa Talang Moa Talang   [s 8] 2140/2 C 0 g 727
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-4 Tenorfaks Tenorfaks   [v 8] 2160/3 D 0 31.1 583
2017-05-15 2017-05-15 Rättvik-10 Digital Trim Digital Trim   [v 6] 2160/5 B 4 17.6 71
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-6 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 2160/12 B 0 g 180
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-2 Spänning Spänning   [v 5] 1660/15 A 6 34.5g 140
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-7 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 1640/12 C 0 17.4 186
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-6 Young Power Young Power   [v 6] 2140/7 C 3 18.6 263
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-4 Moa Talang Moa Talang   [s 8] 1640/10 B 3 30.5g 64
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 2140/4 D 0 18.6 451
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-8 Moe Pärla Moe Pärla   [s 6] 1640/6 D 2 27.7 149
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Modd Brun Modd Brun   [v 14] 2140/1 C 0 25.4 428
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-2 Bus Å. Bus Å.   [s 4] 2160/15 D 7 17.9 1382
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-8 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/5 C 5 29.4 161
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-7 Heathcliff Heathcliff   [h 3] 2140/8 D 6 20.6 296
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 2140/4 D 0 g 156
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Styfs Dunder Styfs Dunder   [v 6] 2180/9 B 6 33.1g 140
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-4 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 1660/4 A 0 g 18
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-2 Moe Pärla Moe Pärla   [s 6] 1640/4 D 3 27.2 377
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-8 Moa Talang Moa Talang   [s 8] 1660/13 D 5 29.0g 345
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-5 Modd Brun Modd Brun   [v 14] 2160/5 C 6 25.7 470
2017-04-29 2017-04-29 Romme-2 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 2140/4 D 0 g 97
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-9 Ava Å. Ava Å.   [s 5] 1660/5 C 0 17.3 246
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Gikling Balder Gikling Balder   [v 12] 1640/5 C 8 26.2 352
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-7 Altfaks Altfaks   [v 6] 2140/1 D 2 31.3 20
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-4 Athos Amok Athos Amok   [v 9] 2660/9 D 0 18.8g 289
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-9 Abaz America Abaz America   [v 6] 2140/11 A 3 17.9 66
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-8 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 2140/10 C 7 20.4 345
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-7 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/1 D 8 28.4 126
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-6 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2140/12 D 0 g 127
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-2 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 1640/2 D 1 29.8 91
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-9 Ava Å. Ava Å.   [s 5] 2140/6 D 3 17.7 383
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-7 Moe Pärla Moe Pärla   [s 6] 1660/9 C 4 28.9 584
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-7 Altfaks Altfaks   [v 6] 2160/9 C 2 31.9 50
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-6 Tinder Tinder   [v 6] 2140/12 D 0 40.2g 627
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2140/5 D 0 21.9g 643
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-6 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/4 D 8 31.0g 98
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Ava Å. Ava Å.   [s 5] 2160/12 B 6 18.9 371
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Spänning Spänning   [v 5] 2140/3 C 1 34.4 55
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Tenorfaks Tenorfaks   [v 8] 1680/14 A 3 29.3 52
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 1660/14 A 0 16.5 156
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-5 Altfaks Altfaks   [v 6] 2140/2 D 2 31.3 98
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-5 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 2640/6 D 0 38.8g 56
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-4 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2140/6 D 0 22.0g 293
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-1 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 4] 1640/1 D 4 37.6 166
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-2 Moe Pärla Moe Pärla   [s 6] 2160/10 D 0 34.9 482
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-4 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 2140/3 C 1 35.7 156
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-3 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2160/10 C 3 19.4 423
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-9 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 2640/13 B 0 18.8g 957
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-4 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 5] 1640/8 B 0 21.2g 213
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Huldra Huldra   [s 8] 2160/12 C 0 36.3g 439
2017-03-15 2017-03-15 Romme-2 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2160/5 D 7 29.4 437
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-10 Moe Pärla Moe Pärla   [s 6] 2160/10 B 7 31.0 539
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-3 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2140/12 C 6 17.5 431
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-3 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 9] 2140/2 C 0 32.9 1077
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-1 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 2140/7 D 0 18.7g 445
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-2 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/10 D 0 30.4 1008
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-4 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2140/15 B 5 19.8 258
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-12 Harry Kullers Harry Kullers   [v 4] 2160/8 A str
2017-02-24 2017-02-24 Romme-6 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 2160/9 B 0 17.5 1194
2017-02-24 2017-02-24 Romme-4 Monahan Palema Monahan Palema   [v 9] 2640/14 D 0 19.7 786
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-3 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2660/4 B 5 19.2 227
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-2 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/2 D 5 30.0 155
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-5 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 1640/10 B 7 17.1 255
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-2 Harry Kullers Harry Kullers   [v 4] 1640/6 A 1 16.2 26
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 Drew Gould Drew Gould   [v 8] 2160/12 C 0 21.4g 280
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Moe Pärla Moe Pärla   [s 6] 2140/1 D 0 31.3 324
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-2 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 8] 2140/4 B 5 18.9g 209
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-1 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2140/5 D 5 29.9 193
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-5 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2140/2 B 1 18.1 104
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-3 Ava Å. Ava Å.   [s 5] 2160/8 C 0 19.7 1047
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-8 Monahan Palema Monahan Palema   [v 9] 2160/15 D 0 17.2 1160
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-2 Harry Kullers Harry Kullers   [v 4] 2140/6 B 0 21.3g 525
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-2 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2640/1 D 0 20.4g 578
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-1 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 9] 1640/4 C 6 30.4 340
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-12 Harry Kullers Harry Kullers   [v 4] 2140/1 C 6 17.1 228
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 3140/1 D 0 19.4g 697
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-5 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 2160/3 D 0 29.5 243
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-2 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 5] 1640/1 C 0 g 75
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 6] 2160/9 C 4 17.2g 316
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-5 Harry Kullers Harry Kullers   [v 4] 1640/2 C 3 14.6 314
2017-01-11 2017-01-11 Romme-2 Conny Kullers Conny Kullers   [v 8] 1640/5 D 7 30.6g 151
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-3 Heathcliff Heathcliff   [v 4] 2640/14 C 8 18.1 338
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 6] 1660/6 B 4 32.7 31
2018-12-07 2018-12-07 Romme-2 Kjölstad Elnett Kjölstad Elnett   [s 6] 1640/5 D 0 36.0g 661
2018-12-07 2018-12-07 Romme-8 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 6] 1640/5 C 0 28.7 228
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-1 Exil Exil   [v 8] 2680/8 C 0 32.6g 574
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-6 Willmin Willmin   [h 5] 1640/2 B 1 33.0 49
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Björlitira Björlitira   [s 3] 2160/5 C 5 36.5 75
2018-11-23 2018-11-23 Romme-8 Björlitira Björlitira   [s 3] 2160/10 D 6 36.7 284
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-8 Tomte Gnista Tomte Gnista   [s 6] 1640/6 D 0 g 79
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-7 Heathcliff Heathcliff   [v 4] 2140/2 D 6 17.1 890
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-3 Modd Brun Modd Brun   [v 15] 2140/2 D 5 26.2 353
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Albir Albir   [v 5] 2140/14 C 0 16.8 175
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-1 Zig Zag Zig Zag   [v 10] 1660/11 D 0 18.4g 608
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 6] 1640/9 A 4 28.7 169
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 Modd Brun Modd Brun   [v 15] 1660/13 D 6 25.4 632
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-6 Heathcliff Heathcliff   [v 4] 2640/1 D 0 18.2 715
2018-11-03 2018-11-03 Romme-12 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 6] 2160/10 A 6 29.4g 213
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-9 Edaxe Edaxe   [v 4] 1640/7 C 3 16.9 142
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-5 Gangstra Gangstra   [s 5] 2140/5 C str
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-1 Young Power Young Power   [v 7] 1640/5 B str
2018-10-26 2018-10-26 Romme-2 Tomte Gnista Tomte Gnista   [s 6] 1660/9 B 3 32.0 165
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 7] 2140/10 B 0 18.4 255
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-6 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 6] 2140/9 A 0 33.7 172
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-2 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 5] 1640/1 D 0 35.8 267
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-4 Gangstra Gangstra   [s 5] 1640/12 C 0 32.3g 63
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-1 Heathcliff Heathcliff   [v 4] 2140/6 D 6 16.9 352
2018-10-12 2018-10-12 Romme-10 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 4] 2140/4 B 0 g 63
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-1 Tomte Gnista Tomte Gnista   [s 6] 1640/10 B 4 32.4 42
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-5 Pastor on Line Pastor on Line   [h 3] 2140/2 D 0 22.3 391
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-1 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 6] 1640/4 C 5 29.0 26
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-7 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 6] 1640/2 D 1 26.7 563
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-9 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/11 A 5 17.8 96
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-2 Rudolph Rudolph   [h 4] 2160/3 C 0 35.9g 248
2018-09-22 2018-09-22 Romme-1 Tomte Gnista Tomte Gnista   [s 6] 1640/2 D 4 34.9g 37
2018-09-07 2018-09-07 Romme-9 Toujours Vif Toujours Vif   [v 8] 2160/10 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-8 Gangstra Gangstra   [s 5] 2160/5 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-5 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 9] 2140/12 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-6 Rino Dox Rino Dox   [v 14] 3200/8 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-2 Gangsi Gangsi   [s 3] 1640/1 C 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-4 Klack Gidde Klack Gidde   [v 5] 2160/13 B 0 31.3g 244
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-12 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/6 C 8 17.4 833
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Rudolph Rudolph   [h 4] 2160/7 D 5 30.6 675
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-2 Klack Gidde Klack Gidde   [v 5] 2640/1 B 0 g 90
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-1 All My Loving All My Loving   [s 8] 1660/9 D 0 17.0 1246
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-12 Slotts Levi Slotts Levi   [h 5] 1660/11 B 0 30.7g 83
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-6 Gangstra Gangstra   [s 5] 1640/2 B 4 30.7 49
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-4 Totti O.K. Totti O.K.   [v 6] 1640/10 D 7 15.8g 788
2018-08-20 2018-08-20 Romme-1 Björlitira Björlitira   [s 3] 2140/1 C 3 36.7 72
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-2 Edaxe Edaxe   [v 4] 2160/11 B 0 17.6 867
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-1 Slotts Levi Slotts Levi   [h 5] 2680/7 B 0 g 70
2018-08-11 2018-08-11 Romme-4 Albir Albir   [v 5] 2160/8 B 7 16.4 767
2018-08-11 2018-08-11 Romme-2 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 4] 2160/5 C 2 32.8 163
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-10 Klack Gidde Klack Gidde   [v 5] 2160/15 B str
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-7 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 1660/11 C 0 16.6g 865
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-8 Grude Jerka Grude Jerka   [s 5] 2160/15 B 0 37.7g 1288
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-6 Pastor on Line Pastor on Line   [h 3] 2140/1 D 0 23.3g 195
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-5 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 5] 1640/2 D 0 g 152
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-7 Rudolph Rudolph   [h 4] 2160/3 C 0 38.0g 189
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-5 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2160/10 D 0 18.4 511
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-2 Albir Albir   [v 5] 2160/13 B 3 16.9 182
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-9 Harry Kullers Harry Kullers   [v 5] 2160/8 A 0 18.6g 269
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Edaxe Edaxe   [v 4] 2160/14 A 7 16.0 912
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-9 Adamas Decor Adamas Decor   [v 10] 1640/11 D 6 17.5 761
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-7 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 4] 3160/3 D 0 25.2g 559
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-9 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/9 C 5 17.3 819
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-6 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 5] 1640/2 D 0 35.7g 156
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-2 Gangstra Gangstra   [s 5] 2660/13 A 1 34.2 29
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-1 Totti O.K. Totti O.K.   [v 6] 2160/9 B 8 17.3 214
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-5 Klack Gidde Klack Gidde   [v 5] 2160/11 A 7 30.6g 198
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-2 Albir Albir   [v 5] 2160/7 B 8 16.3 296
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-9 Harry Kullers Harry Kullers   [v 5] 1640/10 C 0 18.1g 113
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-2 Björlitira Björlitira   [s 3] 2140/4 D 8 38.1g 406
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-6 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 1640/7 D 4 17.7 1543
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-3 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 4] 2140/4 D 0 31.4g 1873
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-8 Gangstra Gangstra   [s 5] 1660/14 B 6 34.6g 35
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-7 Heathcliff Heathcliff   [v 4] 2640/5 C 0 20.1g 444
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-4 Totti O.K. Totti O.K.   [v 6] 1640/3 D 0 21.5g 487
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-9 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 6] 2140/4 B 6 29.8g 192
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-7 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 1640/4 D 4 15.5 670
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-4 Edaxe Edaxe   [v 4] 2160/10 D 7 16.5 757
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Albir Albir   [v 5] 2160/7 B 2 16.3 26
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Gangstra Gangstra   [s 5] 1640/10 D 2 32.7 170
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-9 Edaxe Edaxe   [v 4] 2100/12 B 4 19.0 68
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-4 Rudolph Rudolph   [h 4] 2100/2 C 0 37.6g 47
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-3 Harry Kullers Harry Kullers   [v 5] 2100/9 C 6 20.2g 140
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-5 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 1640/8 D 0 g 596
2018-06-14 2018-06-14 Romme-5 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 4] 2140/15 A 0 21.9g 720
2018-06-14 2018-06-14 Romme-4 Albir Albir   [v 5] 2160/7 C 0 16.5 845
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-8 Totti O.K. Totti O.K.   [v 6] 2140/6 C 6 16.7g 172
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-5 Modd Brun Modd Brun   [v 15] 2160/10 C 0 26.8 1234
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-3 Altfaks Altfaks   [v 7] 2160/9 D 0 31.3 316
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-2 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 1640/11 D 0 16.0 1151
2018-06-08 2018-06-08 Romme-4 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 9] 1640/7 C 0 26.7 159
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-12 Sunbop Sunbop   [s 6] 2140/1 D 0 18.1 279
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Klack Gidde Klack Gidde   [v 5] 2640/3 B 0 g 36
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-7 Altfaks Altfaks   [v 7] 1660/10 B 8 29.5 273
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 4] 2160/8 A 7 18.2g 79
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-6 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 5] 1640/3 D str
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-11 Albir Albir   [v 5] 2660/12 D 0 16.1 484
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-7 Modd Brun Modd Brun   [v 15] 1640/3 D 0 24.6 976
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-9 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/1 C 4 15.7 239
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-4 Paolo de Lucia Paolo de Lucia   [v 9] 1640/10 D 8 13.7 1047
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-9 B.W.Warlock B.W.Warlock   [v 8] 2140/8 D 0 20.0 838
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-8 Slotts Levi Slotts Levi   [h 5] 2140/6 D 0 33.8g 95
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-4 Prince Hills Prince Hills   [v 8] 1640/8 C 0 16.9g 421
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-6 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 4] 2640/2 C 0 g 50
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-3 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 9] 1640/6 C 3 24.2 450
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-5 Slotts Levi Slotts Levi   [h 5] 2160/9 D 0 g 158
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-2 Telefaks Telefaks   [v 7] 2140/10 D 0 31.0g 882
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-8 Albir Albir   [v 5] 2160/12 C 1 16.3 239
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-7 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 4] 1640/2 D 5 34.8g 49
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-4 Klack Gidde Klack Gidde   [v 5] 2640/1 A 0 31.1g 39
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-4 Young Power Young Power   [v 7] 2160/10 A 4 16.4 953
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-8 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 7] 2140/15 B 0 17.8 192
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-6 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/10 D 0 18.6 1466
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-10 Totti O.K. Totti O.K.   [v 6] 2140/15 D 3 16.4 275
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-5 Klack Gidde Klack Gidde   [v 5] 3140/2 D 1 31.0g 177
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-10 Albir Albir   [v 5] 1660/14 C 0 21.3g 505
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-6 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 6] 2140/2 C 0 30.0g 199
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-4 Moe Pärla Moe Pärla   [s 7] 1640/3 D 0 33.7 781
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-8 Conny Kullers Conny Kullers   [v 9] 2660/5 D 0 g 413
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-2 Edaxe Edaxe   [v 4] 2160/11 B 5 17.7 1203
2018-04-28 2018-04-28 Romme-3 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 4] 2160/9 B 5 17.7g 177
2018-04-28 2018-04-28 Romme-6 Slotts Levi Slotts Levi   [h 5] 2140/5 C 5 33.5g 25
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 7] 2140/7 B 5 17.6 90
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-5 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 9] 2160/13 C 0 27.3 497
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-3 Spänning Spänning   [v 6] 1640/3 C 0 31.8g 495
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-1 Harry Kullers Harry Kullers   [v 5] 2640/2 C 7 18.0 354
2018-04-20 2018-04-20 Romme-8 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/5 D 0 19.0 344
2018-04-20 2018-04-20 Romme-7 Grude Jerka Grude Jerka   [s 5] 2140/2 C 0 g 228
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-6 Modd Brun Modd Brun   [v 15] 2640/6 D 0 27.5 730
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-9 Sol Varga Sol Varga   [s 7] 2160/5 A 0 29.6 302
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-1 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 4] 2160/7 B 5 18.3 131
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-8 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 7] 2160/3 D 1 17.0 128
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-3 Harry Kullers Harry Kullers   [v 5] 2140/8 B 5 16.6 302
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Conny Kullers Conny Kullers   [v 9] 2140/11 C 0 28.9 161
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-9 Slotts Levi Slotts Levi   [h 5] 2140/2 C 1 33.2 29
2018-04-08 2018-04-08 Romme-8 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 9] 2140/5 B 6 27.5 71
2018-04-08 2018-04-08 Romme-3 Grude Jerka Grude Jerka   [s 5] 2140/3 C 0 37.9g 285
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-11 Gill Jubb Gill Jubb   [s 9] 1640/1 D 0 g 230
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-10 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/3 D 5 18.8 382
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-5 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/9 C 0 17.2 1176
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-7 Harry Kullers Harry Kullers   [v 5] 1640/9 B 4 15.3 65
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-6 Conny Kullers Conny Kullers   [v 9] 2160/7 C 4 28.0 371
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-1 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 4] 2160/6 B 3 17.4 136
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-8 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2160/4 C 5 20.0 293
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-6 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 5] 1660/3 D 0 g 36
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 5] 3140/3 D 0 21.6g 111
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-9 Gill Jubb Gill Jubb   [s 9] 2140/11 C 0 18.0g 310
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-6 Rino Dox Rino Dox   [v 14] 2180/14 A 0 28.8g 359
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-3 Albir Albir   [v 5] 2140/15 B 0 16.3 663
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-1 Slotts Levi Slotts Levi   [h 5] 1660/10 A 2 32.5 45
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-1 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 7] 2140/11 D 0 17.5 641
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-2 Edaxe Edaxe   [v 4] 1640/11 C 0 17.7 525
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-3 Hulte Thomas Hulte Thomas   [v 5] 2140/4 C 0 g 423
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-1 Harry Kullers Harry Kullers   [v 5] 2160/10 B 3 18.9 40
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-4 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 1660/14 D 6 16.8 807
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-2 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 4] 2160/11 A 2 18.3 22
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-1 Alsaker Jörgine Alsaker Jörgine   [s 4] 1660/8 B 5 35.8 157
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 7] 2140/3 D 0 17.6 269
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-7 Sol Varga Sol Varga   [s 7] 1640/1 C 8 28.6 29
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-5 Spänning Spänning   [v 6] 2160/13 C 0 35.2g 420
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-7 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 9] 2140/1 C 2 28.9 116
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-2 Grude Jerka Grude Jerka   [s 5] 2140/5 B 4 38.5g 64
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-10 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 7] 2140/5 D 0 18.5g 249
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-5 Edaxe Edaxe   [v 4] 2160/5 B 0 18.4g 72
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-6 Harry Kullers Harry Kullers   [v 5] 2640/7 D 6 17.2 536
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-4 Conny Kullers Conny Kullers   [v 9] 2680/10 C 0 g 527
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-2 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 4] 2140/2 D 2 17.7 116
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-5 Harry Kullers Harry Kullers   [v 5] 2140/1 B 2 17.7 129
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-2 Spänning Spänning   [v 6] 2160/13 C 0 34.3g 108
2018-03-05 2018-03-05 Romme-3 Sol Varga Sol Varga   [s 7] 2160/5 A 5 29.8 73
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/11 C 4 18.5 337
2018-03-05 2018-03-05 Romme-1 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2160/14 C 0 18.6g 844
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-6 Sundbo Samuraj Sundbo Samuraj   [h 9] 2160/11 C 2 27.0 866
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-7 Modd Brun Modd Brun   [v 15] 2160/4 D 5 26.0 1363
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-12 Harry Kullers Harry Kullers   [v 5] 2140/9 B 0 17.7 402
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-3 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 7] 2140/4 D 5 18.7g 653
2018-02-23 2018-02-23 Romme-9 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/3 D 3 17.9 169
2018-02-23 2018-02-23 Romme-8 Grude Jerka Grude Jerka   [s 5] 2140/5 C 0 g 55
2018-02-23 2018-02-23 Romme-2 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/7 D 0 19.3 676
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-4 Conny Kullers Conny Kullers   [v 9] 2140/3 B 4 28.2 234
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-2 Klack Gidde Klack Gidde   [v 5] 2640/2 D 0 33.5g 61
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-1 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 9] 2140/6 D 7 17.7 526
2018-02-13 2018-02-13 Romme-3 Conny Kullers Conny Kullers   [v 9] 2660/9 C 7 30.6 208
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-3 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 4] 2140/2 D 0 22.2g 474
2018-02-09 2018-02-09 Romme-7 Modd Brun Modd Brun   [v 15] 2140/7 D 6 26.9 1183
2018-02-09 2018-02-09 Romme-2 Sol Varga Sol Varga   [s 7] 1660/7 B 3 26.9 195
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 7] 2140/4 D 0 20.7g 1739
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-5 Sunbop Sunbop   [s 6] 1640/5 C 0 15.5 854
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-5 Conny Kullers Conny Kullers   [v 9] 2160/11 C 4 28.9 227
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-3 Bus Å. Bus Å.   [s 5] 2140/4 C 2 16.8 764
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-1 Lill Nona Kullers Lill Nona Kullers   [v 7] 2160/2 D 0 20.0g 130
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-3 Edaxe Edaxe   [v 4] 1660/11 C str
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-4 Exil Exil   [v 8] 2140/12 C 4 30.1 425
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-3 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/2 D str
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-2 Spänning Spänning   [v 6] 2140/5 D 3 30.9 147
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-3 Sunbop Sunbop   [s 6] 2140/8 C 0 20.8g 1342
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-1 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/3 C 0 22.0 567
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-2 Conny Kullers Conny Kullers   [v 9] 2180/12 B 3 27.9 336
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-1 Edaxe Edaxe   [v 4] 2160/6 C 6 18.3 102
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-5 Kristian Kristian   [v 8] 2140/2 D 0 36.4g 522
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-4 Råsa Night Råsa Night   [s 6] 2140/5 D 6 16.8 767
2018-01-12 2018-01-12 Romme-4 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2160/13 D 0 g 274
2018-01-12 2018-01-12 Romme-2 Sol Varga Sol Varga   [s 7] 2140/10 C 4 30.0 71
2018-01-12 2018-01-12 Romme-8 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/10 C 4 19.8 456
2018-01-12 2018-01-12 Romme-7 Sundbo Äventyr Sundbo Äventyr   [s 4] 2140/7 D 0 41.5g 209
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-3 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/4 C 5 18.1g 628
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-5 Spänning Spänning   [v 6] 1640/2 D 8 33.8g 141
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-10 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 5] 2140/3 D 5 17.7 244
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-5 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 7] 2140/1 D 1 32.6 411
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-2 Solfix Solfix   [v 5] 2140/3 D 0 g 299
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-9 Edaxe Edaxe   [v 5] 2140/5 D str
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-8 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 2180/10 B 6 30.3 260
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-5 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 5] 2160/6 B 7 17.8 817
2019-12-12 2019-12-12 Romme-8 Berglund Oda Berglund Oda   [s 5] 1640/2 C 5 30.6 49
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-2 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 4] 2140/7 B 0 g 65
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-6 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/1 D 5 25.9 143
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-9 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 5] 2140/1 D 6 19.3g 41
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-9 Edaxe Edaxe   [v 5] 1640/11 D 5 17.8 585
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-7 Bork Linda Bork Linda   [s 3] 2140/5 D 0 g 297
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-5 Solfix Solfix   [v 5] 2660/8 D 0 150
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-6 Dahlia Dahlia   [s 8] 2140/6 B 8 32.9g 66
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-4 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/9 B 0 27.7 255
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-3 Albir Albir   [v 6] 2660/15 D 0 17.6 1001
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-2 Berglund Oda Berglund Oda   [s 5] 1640/1 D 5 29.7 268
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-1 Bork Linda Bork Linda   [s 3] 2140/7 D 0 g 59
2019-10-25 2019-10-25 Romme-9 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/2 B 2 26.5 66
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-8 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 5] 2640/3 C 5 18.8g 151
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-5 Berglund Oda Berglund Oda   [s 5] 1640/1 D 1 30.1 224
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-9 Pastor on Line Pastor on Line   [v 4] 2140/1 D 0 g 94
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-5 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 5] 2160/8 D 0 21.4g 418
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-7 Gangstra Gangstra   [s 6] 2160/6 D 0 g 251
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-7 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/6 A 2 26.2 107
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-8 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1660/7 A 1 28.5 61
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-9 Monahan Palema Monahan Palema   [v 11] 2140/10 D 0 17.2g 776
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-8 Gangstra Gangstra   [s 6] 1660/15 D 5 31.3g 257
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-7 Edaxe Edaxe   [v 5] 2140/7 D 0 17.3 1000
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-9 Monahan Palema Monahan Palema   [v 11] 2140/1 D 5 18.9 211
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/3 B 4 26.6 90
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1660/12 C 3 26.4 313
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-5 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 2160/10 A 7 29.6 217
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-2 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/5 C 4 27.3 72
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-10 Monahan Palema Monahan Palema   [v 11] 2140/13 C 6 16.9 509
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/2 B 6 28.4 275
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-5 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2160/6 C 0 21.6g 182
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/1 C 3 16.7 405
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Edaxe Edaxe   [v 5] 2140/7 B 6 17.8 170
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-7 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2160/4 C 0 19.7g 259
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-5 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 13] 1640/5 D 0 28.5 310
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-1 Gangstra Gangstra   [s 6] 1640/7 D 0 30.7 268
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-4 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 1640/1 C 0 13.2 218
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 8] 1660/7 D 6 31.4 484
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-5 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 1660/6 C 3 16.4 150
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-9 Totti O.K. Totti O.K.   [v 7] 2660/7 D 0 17.1 496
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-4 Holmängsgubben Holmängsgubben   [v 13] 1640/9 C 4 27.0 204
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-3 Joe Yankee Joe Yankee   [v 6] 1640/6 D 0 17.5 201
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-9 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 5] 2160/7 B 4 17.5 85
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-7 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 1640/10 C 0 21.2g 465
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-4 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 2140/7 D 0 16.7 508
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-3 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2140/4 A 3 15.0 282
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Zig Zag Zig Zag   [v 11] 1660/7 C 0 17.9g 818
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-9 Gangstra Gangstra   [s 6] 2140/5 D 7 31.0 141
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-2 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2140/3 C str
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-3 Sherlock Sherlock   [v 3] 2140/2 B 5 15.5 116
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-9 Edaxe Edaxe   [v 5] 2140/5 C 7 17.8 189
2019-05-10 2019-05-10 Romme-2 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2160/8 D 0 18.8g 322
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-9 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 5] 2640/5 D 0 18.0 349
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-4 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 6] 1640/2 D 0 34.1g 708
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-5 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 6] 2140/4 D 8 35.0g 1060
2019-04-27 2019-04-27 Romme-1 Wörmugg Frej Wörmugg Frej   [v 4] 1640/2 D 0 36.2g 131
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-6 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 1640/2 D 0 17.9g 339
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Conny Kullers Conny Kullers   [v 10] 2160/13 C 0 27.7 806
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-2 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 5] 2660/4 C 0 g 471
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-8 Conny Kullers Conny Kullers   [v 10] 1640/9 D 0 g 644
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-6 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 6] 1660/14 D 8 36.1g 1076
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-8 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 2140/4 D 5 49.6
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-3 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 5] 2160/5 C 6 18.4g 249
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-9 Albir Albir   [v 6] 2140/2 B 0 18.0g 141
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-4 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 1640/9 C 0 16.7g 171
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/4 B 7 28.2 179
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-7 Råsa Night Råsa Night   [s 7] 2140/2 D 2 16.3 1000
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-6 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 5] 2140/8 B 5 17.5 185
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-5 Conny Kullers Conny Kullers   [v 10] 2640/3 D 5 28.8 241
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/5 B 7 28.5 92
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-2 Råsa Night Råsa Night   [s 7] 2140/12 D 0 17.0 444
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-1 Lillans Maggen Lillans Maggen   [v 7] 2640/1 D 0 33.7g 304
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-5 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2140/1 D 5 17.4 341
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-2 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2140/6 C 0 18.6g 340
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-8 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1660/12 A 6 29.6 111
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-7 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 1640/12 D 0 17.0g 874
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-3 Kjölstad Elnett Kjölstad Elnett   [s 7] 2140/7 C 7 36.4 134
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-10 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2160/8 B 0 20.5g 150
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-5 All My Loving All My Loving   [s 9] 1640/1 D 0 17.2 651
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2140/1 D 7 14.9 221
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/6 D 3 26.4 327
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-2 Rudolph Rudolph   [h 5] 2140/2 D str
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-2 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2140/1 D 5 16.8 873
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-10 Råsa Night Råsa Night   [s 7] 2140/2 D 0 g 1053
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-6 Princess Jubb Princess Jubb   [s 6] 1640/7 C 0 16.8 872
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-1 Wörmugg Frej Wörmugg Frej   [v 4] 1640/11 D 0 39.2g 214
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-6 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 1640/11 C 5 29.7 303
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-3 Rudolph Rudolph   [h 5] 2160/14 B 3 32.9 234
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-2 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2140/3 D 0 23.1g 365
2019-02-16 2019-02-16 Romme-5 Princess Jubb Princess Jubb   [s 6] 2140/1 D 0 g 423
2019-02-16 2019-02-16 Romme-4 Edaxe Edaxe   [v 5] 2640/5 D 6 18.1 614
2019-02-16 2019-02-16 Romme-2 Rudolph Rudolph   [h 5] 1640/7 B 4 31.6 79
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-10 Råsa Night Råsa Night   [s 7] 2140/5 D 3 18.6 201
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-4 Edaxe Edaxe   [v 5] 2640/9 D 0 18.5 725
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-2 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2140/7 B 0 g 53
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-1 Tomte Gnista Tomte Gnista   [s 7] 1640/5 A 8 35.0g 235
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-8 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2140/3 B 1 20.6 41
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-3 Conny Kullers Conny Kullers   [v 10] 2160/8 C 8 30.5 184
2019-02-03 2019-02-03 Östersund-1 Rudolph Rudolph   [h 5] 1660/6 B 4 32.0g 36
2019-01-25 2019-01-25 Romme-2 Pastor on Line Pastor on Line   [h 4] 2140/1 D 5 18.7 253
2019-01-25 2019-01-25 Romme-1 Rudolph Rudolph   [h 5] 2140/9 B 1 33.7 37
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-3 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 6] 1660/4 D 0 g 671
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-2 Monahan Palema Monahan Palema   [v 11] 2160/11 C 5 17.4 1117
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-8 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 7] 2140/4 A 7 31.5 142
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-3 Conny Kullers Conny Kullers   [v 10] 2160/14 C 7 28.7 845
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-1 Fiascott Fiascott   [v 6] 2140/9 C str
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-1 Heathcliff Heathcliff   [v 5] 2160/12 C 0 19.4g 288
2020-12-30 2020-12-30 Gävle-2 Ayla S.R. Ayla S.R.   [s 9] 1640/3 C 0 35.7 329
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-12 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2140/7 B 0 30.2g 79
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-2 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 8] 2140/1 D 0 30.9 644
2020-12-11 2020-12-11 Romme-8 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2160/7 C 3 29.1 85
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-1 Gangeli Gangeli   [s 4] 2140/7 B 1 36.2 20
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-2 Remjerva Remjerva   [s 3] 2140/1 D 6 33.0g 413
2020-11-27 2020-11-27 Romme-9 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 1660/5 C 7 29.0g 339
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-8 Xanthis Coktail Xanthis Coktail   [v 6] 2160/7 B str
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-6 Ängspilen Ängspilen   [v 9] 3140/1 D 6 26.7 1020
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-9 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 8] 1660/8 D 0 28.8 459
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-8 Stephen on Line Stephen on Line   [v 3] 2140/12 D 8 20.2 720
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-5 Kung Åke Kung Åke   [v 5] 2160/7 D 6 37.3 368
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-2 Pastor on Line Pastor on Line   [v 5] 2640/12 C 0 19.6 1063
2020-11-20 2020-11-20 Romme-8 Remjerva Remjerva   [s 3] 2140/1 D 7 33.6g 228
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Ayla S.R. Ayla S.R.   [s 9] 1640/2 B 3 30.5 76
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-8 Ängspilen Ängspilen   [v 9] 2160/12 C 0 g 31
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-4 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2140/6 D 4 17.1 466
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-5 Gangeli Gangeli   [s 4] 1640/3 C 0 g 39
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-9 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2140/4 D 4 29.3g 224
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-9 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 1660/2 C 5 16.0 470
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-4 Ängspilen Ängspilen   [v 9] 2140/10 C 3 26.9 598
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-2 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2160/13 C 2 31.4 99
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-3 Remjerva Remjerva   [s 3] 2140/1 D 3 33.4 205
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-8 Pastor on Line Pastor on Line   [v 5] 1640/3 B 2 15.5 94
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-1 Kung Åke Kung Åke   [v 5] 1640/5 D 6 37.0g 248
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-10 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2140/7 C 6 17.6 235
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-5 Ängspilen Ängspilen   [v 9] 1660/15 A 0 g 42
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-4 Dahlia Dahlia   [s 9] 2140/11 B 7 31.2 656
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-2 Kullungen Kullungen   [s 3] 2140/9 D 0 39.8g 678
2020-10-20 2020-10-20 Romme-1 Remjerva Remjerva   [s 3] 2140/3 C 2 34.2 78
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-6 Remjerva Remjerva   [s 3] 1640/1 D 2 34.8 346
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-5 Laleh Laleh   [s 7] 2140/4 C str
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-2 Ängspilen Ängspilen   [v 9] 2140/1 D 4 26.7 286
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-8 Conny Kullers Conny Kullers   [v 11] 2660/13 B 0 30.3 307
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-9 Sheridan Sheridan   [v 10] 2140/8 B 3 15.7 52
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-7 Edaxe Edaxe   [v 6] 2140/12 D 0 17.9 416
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-6 Conny Rainbow Conny Rainbow   [v 7] 2140/8 B 4 18.4 118
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Cheval de Reve Cheval de Reve   [v 7] 2140/8 D 0 16.5 397
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-8 Sheridan Sheridan   [v 10] 2660/5 B 4 19.1 111
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-6 Loreen Loreen   [s 8] 1660/15 B 8 16.9 1803
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-3 Gangsi Gangsi   [s 5] 2160/5 C 8 30.9g 135
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-10 Sheridan Sheridan   [v 10] 2140/9 D 0 g 392
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-7 Se på Mig Se på Mig   [s 6] 2140/2 D 0 g 744
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 8] 1640/7 B 0 28.9 679
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-1 Gangstra Gangstra   [s 7] 1660/8 C 0 g 118
2020-08-21 2020-08-21 Bollnäs-8 Pastor on Line Pastor on Line   [v 5] 2140/10 B 8 17.7 169
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-7 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 8] 1640/1 B 0 27.1 592
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-1 Stjärn Lina Stjärn Lina   [s 5] 1640/7 C 0 g 302
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-3 Gangstra Gangstra   [s 7] 2160/13 B 7 31.2g 176
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-5 Gangstra Gangstra   [s 7] 3140/10 B 5 32.1 74
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-6 Höstbo Sune Höstbo Sune   [v 7] 2140/2 D 0 26.4 424
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-4 Pastor on Line Pastor on Line   [v 5] 1640/2 C 0 g 77
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-10 Stjärn Lina Stjärn Lina   [s 5] 2140/3 D 7 36.0g 697
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-8 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 8] 1640/5 B 0 28.5 222
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-6 Gangstra Gangstra   [s 7] 1660/10 B 5 30.4 83
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-5 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2640/6 D 0 1070
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-7 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2160/5 D 0 g 260
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-5 Dahlia Dahlia   [s 9] 2160/8 B 0 34.4 132
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Edaxe Edaxe   [v 6] 1660/11 D 0 17.4 1625
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-8 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2160/3 B 4 17.3 330
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-7 Kung Åke Kung Åke   [v 5] 1640/11 D 0 42.6g 709
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-4 Conny Kullers Conny Kullers   [v 11] 2100/5 D 0 32.3g 195
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 8] 2100/7 A 1 30.8 129
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-1 Remjerva Remjerva   [s 3] 2140/2 D 0 40.0g 805
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-5 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2140/6 B 6 17.3 137
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-8 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2140/2 C 4 33.1g 124
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 9] 1640/1 D 5 15.2 639
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-9 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2140/1 D 3 28.7 199
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-7 Rudolph Rudolph   [v 6] 1640/1 D 0 g 149
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-9 Pastor on Line Pastor on Line   [v 5] 2140/11 A 7 16.1 139
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-7 Conny Kullers Conny Kullers   [v 11] 2640/6 D 7 28.5 843
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-2 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 8] 1660/12 A 3 26.0g 268
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-6 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 9] 2160/6 D 0 31.4 863
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-4 Dahlia Dahlia   [s 9] 2140/2 C str
2020-06-05 2020-06-05 Romme-2 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2160/15 C 7 31.3g 593
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-6 Gangstra Gangstra   [s 7] 2140/5 C 0 30.7g 90
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-4 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 1640/6 B 0 35.1g 145
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-3 Pastor on Line Pastor on Line   [v 5] 2160/8 B 0 24.4g 441
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-2 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 8] 1680/13 B 0 26.4 891
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 8] 1660/5 B 4 26.9 531
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-2 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2140/1 D 0 g 598
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-6 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2160/7 C 6 31.6g 103
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-1 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 6] 2680/7 D 0 g 476
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-4 Gangstra Gangstra   [s 7] 2140/2 A 1 30.4 30
2020-05-08 2020-05-08 Gävle-1 Remjerva Remjerva   [s 3] 1640/8 D 7 39.3g 429
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-8 Princess Jubb Princess Jubb   [s 7] 2140/6 D 0 21.6g 444
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-3 Edaxe Edaxe   [v 6] 2140/3 D 5 17.5 139
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-6 Toujours Vif Toujours Vif   [v 10] 2160/2 C 5 14.8g 657
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-5 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1640/6 D 5 27.9 355
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-9 Gangstra Gangstra   [s 7] 2160/8 B 1 30.1 52
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-7 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2160/10 C 3 30.4 671
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-8 Solfix Solfix   [v 6] 1640/12 D 0 g 644
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-6 Stjärn Lina Stjärn Lina   [s 5] 2140/8 D 0 38.8g 966
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-9 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 1640/1 D 3 14.9 112
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-5 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 8] 1640/1 C 7 28.4 130
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-1 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2180/9 B 3 32.2 335
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-8 Edaxe Edaxe   [v 6] 2160/5 D 0 21.3g 485
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-2 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2140/4 D 0 31.7g 268
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 6] 2140/2 C 8 20.1g 80
2020-04-04 2020-04-04 Romme-7 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 1640/6 D 0 g 992
2020-04-04 2020-04-04 Romme-3 Pastor on Line Pastor on Line   [v 5] 1640/6 D 6 14.3 140
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-9 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 2140/2 D 0 25.3 1329
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-9 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2140/9 C 6 17.5 373
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-7 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 7] 2140/6 D 0 g 566
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-1 Edaxe Edaxe   [v 6] 2160/13 D 0 17.9 1276
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 6] 2140/2 D 0 g 117
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-4 Troll Bläsan Troll Bläsan   [s 7] 1640/5 D 2 33.4 275
2020-03-25 2020-03-25 Romme-8 All My Loving All My Loving   [s 10] 2140/1 D 0 20.3 517
2020-03-25 2020-03-25 Romme-6 Pastor on Line Pastor on Line   [v 5] 2140/7 B 1 18.0 401
2020-03-25 2020-03-25 Romme-2 Edaxe Edaxe   [v 6] 2140/10 D 0 17.1 1441
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-8 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 1660/8 D 7 15.5 774
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-5 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2140/3 D 6 33.7g 45
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-8 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2160/8 B 1 31.9 51
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-1 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2140/7 C 0 32.4 245
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-5 Monahan Palema Monahan Palema   [v 12] 2140/10 D 0 21.9g 629
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-4 Edaxe Edaxe   [v 6] 2140/10 D 3 17.3 259
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-1 Pastor on Line Pastor on Line   [v 5] 2140/7 A 2 17.6 133
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-1 Solör Tobbi* Solör Tobbi*   [v 6] 1640/4 D 4 30.2 461
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-8 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2160/3 D 4 31.4 216
2020-03-03 2020-03-03 Romme-5 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2140/5 C 5 16.5 155
2020-03-03 2020-03-03 Romme-1 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2140/2 D 4 33.3g 137
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-1 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 1640/6 D 0 33.4g 173
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-8 Edaxe Edaxe   [v 6] 2140/7 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-7 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 6] 2140/12 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-6 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2140/4 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-5 Solfix Solfix   [v 6] 1660/10 C str
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-2 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 1640/6 D str
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-1 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2140/4 A 0 g 80
2020-02-08 2020-02-08 Romme-9 Edaxe Edaxe   [v 6] 2140/7 D 6 18.9 248
2020-02-08 2020-02-08 Romme-8 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2140/2 B 2 18.6 50
2020-02-08 2020-02-08 Romme-7 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 6] 2140/2 C 0 20.7g 57
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-3 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 12] 2140/3 D 0 g 918
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-2 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 2140/7 D 0 32.6 405
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-10 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 1640/12 D 0 14.9 1026
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-5 Frankieboy Kullers Frankieboy Kullers   [v 6] 2140/8 C 0 20.1g 470
2020-01-18 2020-01-18 Romme-10 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2140/5 D 7 17.3 83
2020-01-18 2020-01-18 Romme-6 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2140/4 A 0 35.2g 77
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-10 Edaxe Edaxe   [v 6] 2140/1 D 5 19.3 733
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-2 Solfix Solfix   [v 6] 1660/11 D 0 g 858
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-3 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 8] 1660/5 B 0 28.9 115
2020-01-05 2020-01-05 Romme-5 Koldemo Kristall Koldemo Kristall   [s 5] 2140/4 A 0 34.6g 49
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-10 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 6] 2140/3 D 2 16.8 193
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-3 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 8] 1640/1 D 0 g 217
2021-12-28 2021-12-28 Romme-6 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 1640/3 C 6 34.3g 215
2021-12-17 2021-12-17 Bollnäs-1 Torsett Torsett   [s 4] 2140/3 C 0 36.4g 230
2021-11-24 2021-11-24 Bollnäs-7 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 1640/5 B 6 17.5 152
2021-11-24 2021-11-24 Bollnäs-5 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 1660/13 B 0 35.8g 727
2021-11-24 2021-11-24 Bollnäs-1 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 2140/11 C 0 16.8 702
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-2 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 9] 2140/9 C 0 31.4 742
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-9 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 8] 2140/8 D str
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-4 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 2140/13 B 7 32.9 392
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-3 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 1640/1 C 0 g 165
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-7 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 2140/8 B 3 34.4 632
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-6 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 1640/3 D 0 16.3 1022
2021-10-22 2021-10-22 Bollnäs-10 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 8] 1640/2 C 6 17.4 376
2021-10-22 2021-10-22 Bollnäs-4 Gangeli Gangeli   [s 5] 2140/12 D 0 g 293
2021-10-18 2021-10-18 Rättvik-3 Torsett Torsett   [s 4] 2160/8 A 2 35.5 57
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-8 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 1660/6 B 3 35.9g 50
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-7 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 2140/9 C 7 20.5g 92
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-7 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 2140/3 D 0 g 289
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-7 Il Conte Il Conte   [v 5] 2140/2 D 0 g 1233
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-4 Rönningseld Rönningseld   [v 7] 1660/6 B 6 26.3 954
2021-09-30 2021-09-30 Bollnäs-2 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 2140/5 D 0 16.4 704
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-7 Torsett Torsett   [s 4] 2140/3 D 0 g 393
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-9 Skaffer Lisa Skaffer Lisa   [s 4] 2140/1 D 5 34.1 207
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-2 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 2140/5 C 7 18.9 538
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-7 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 1640/3 C 5 33.1 169
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-2 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 2140/7 D 0 22.2g 642
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-8 Gangeli Gangeli   [s 5] 2160/4 D 3 31.6 93
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-2 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 1660/9 B 4 32.3 143
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-7 Gangsi Gangsi   [s 6] 2640/1 C 2 31.6g 23
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-6 Gangan Gangan   [s 7] 1660/9 C 5 29.9g 111
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-3 Gangvi Gangvi   [s 5] 2160/15 D 7 33.7 328
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-5 Gangeli Gangeli   [s 5] 1640/6 D 0 g 103
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-4 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 2160/5 C 4 16.9 80
2021-08-29 2021-08-29 Hagmyren-8 Torsett Torsett   [s 4] 1640/7 D 7 37.7g 75
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-5 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 8] 2140/2 C 7 18.2 165
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-10 Spike One Spike One   [v 6] 2140/2 C 0 22.7g 240
2021-08-25 2021-08-25 Rättvik-8 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 1660/6 C 3 34.3 83
2021-08-23 2021-08-23 Romme-5 Gangan Gangan   [s 7] 2140/14 C 7 30.7 71
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-9 Tom Frontline Tom Frontline   [v 9] 2140/1 D 6 17.1 147
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-8 Kung Åke Kung Åke   [v 6] 1640/1 C 0 g 61
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-2 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 2140/6 C 1 17.7 73
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-7 Gangeli Gangeli   [s 5] 2140/8 C 5 32.7g 194
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-2 Ayla S.R. Ayla S.R.   [s 10] 2140/1 D 0 g 600
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-5 Gangan Gangan   [s 7] 2160/5 D 2 30.6 92
2021-08-15 2021-08-15 Hagmyren-1 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 2160/10 B 0 36.8 52
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-3 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 2140/1 D 0 16.4g 789
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-1 Gangsi Gangsi   [s 6] 2160/8 C 5 30.0g 568
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-8 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 9] 2140/8 C 7 32.6 382
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-5 Önnes Eira Önnes Eira   [s 6] 2180/5 C 0 g 52
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-4 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 2160/4 C 2 18.1 93
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-1 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 2140/2 C 4 34.8 173
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-3 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 1640/1 D 0 16.5g 1051
2021-07-29 2021-07-29 Gävle-8 Gangeli Gangeli   [s 5] 2140/1 D 2 32.8 156
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-3 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 7] 2160/6 D 0 32.5g 896
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-9 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 5] 2140/1 D 6 36.8g 548
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-8 Bork Linda Bork Linda   [s 5] 2160/8 A 4 29.3 58
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-2 Kung Åke Kung Åke   [v 6] 1640/10 C 0 36.6g 331
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-8 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 2140/6 C 0 g 63
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-2 Skaffer Lisa Skaffer Lisa   [s 4] 2140/7 B 1 36.5 62
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-9 Jab's Fast Jab's Fast   [v 4] 1640/4 D 5 16.3 122
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-8 Kung Åke Kung Åke   [v 6] 1660/13 C 2 33.4 129
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-4 Ayla S.R. Ayla S.R.   [s 10] 2140/1 B 0 32.3 70
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-3 Jabsindianaghost Jabsindianaghost   [h 8] 1640/3 B 1 15.0 97
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-5 Gangeli Gangeli   [s 5] 2160/11 D 8 35.2 215
2021-07-03 2021-07-03 Oviken-8 Kung Åke Kung Åke   [v 6] 2120/9 A 4 39.4g 36
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-9 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 2100/3 C 0 g 65
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-6 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 2100/5 D 0 g 141
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-4 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 7] 2100/2 D 6 32.0 429
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-8 Ayla S.R. Ayla S.R.   [s 10] 1640/3 B 2 31.3 58
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-6 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 9] 2160/12 C 0 30.0g 830
2021-06-11 2021-06-11 Romme-2 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 2140/9 D 0 17.1g 2049
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-2 Gangeli Gangeli   [s 5] 2140/2 D 0 g 64
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-2 Gangstra Gangstra   [s 8] 2660/8 D 0 391
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-2 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 1640/4 D 0 19.4 396
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-3 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 2140/10 B 0 17.1 266
2021-05-21 2021-05-21 Romme-4 Gangstra Gangstra   [s 8] 2160/13 D 0 32.4g 174
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-4 Kung Åke Kung Åke   [v 6] 2160/14 C 0 36.5 530
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-8 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 9] 2140/9 B 0 g 334
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-7 Kung Åke Kung Åke   [v 6] 2160/12 C 8 36.4 486
2021-05-09 2021-05-09 Dannero-2 Stenegårds Lotta Stenegårds Lotta   [s 9] 1660/12 C 0 g 199
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-5 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 1640/9 C 5 14.4 154
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-4 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 9] 2160/6 C 5 27.7 244
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-5 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 7] 2140/10 D 0 32.0g 345
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-2 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 9] 2160/9 C 7 28.6 610
2021-04-12 2021-04-12 Bollnäs-6 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 2140/2 D 2 19.1 419
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-8 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 1640/7 C 1 16.5 37
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-7 Kung Åke Kung Åke   [v 6] 2160/8 B 8 37.1 139
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-6 Sundbo Tibast Sundbo Tibast   [v 11] 2160/8 B 8 15.7 371
2021-04-09 2021-04-09 Romme-4 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 9] 2160/10 B 7 29.8 252
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-5 Lillsves Märta Lillsves Märta   [s 4] 1660/3 D 0 34.8g 347
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-1 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 2140/4 C 2 20.1 439
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-10 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 1640/1 C 5 15.3 87
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-8 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 9] 1640/5 D 0 28.7 592
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-9 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 2140/1 B 4 16.3 174
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-7 Önnes Eira Önnes Eira   [s 6] 2160/7 B 6 33.2 353
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-5 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 9] 2140/6 B 3 29.6 57
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-4 Vikens Pastes Vikens Pastes   [s 7] 2140/8 C str
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-2 Kung Åke Kung Åke   [v 6] 1660/9 D str
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-1 Stephen on Line Stephen on Line   [v 4] 2140/10 C str
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-8 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 2160/5 C str
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-7 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 9] 1640/3 C str
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-8 Pastor on Line Pastor on Line   [v 6] 1640/4 B 0 g 175
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-5 Kung Åke Kung Åke   [v 6] 2160/6 B 0 g 285
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-5 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 9] 2140/2 C 5 30.0 300
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-1 Kung Åke Kung Åke   [v 6] 2160/6 C 0 35.6g 748
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-7 Ängspilen Ängspilen   [v 10] 2640/1 D 0 g 1627
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-4 Ängspilen Ängspilen   [v 10] 2660/7 B 8 26.9g 739
2022-12-20 2022-12-20 Bollnäs-8 Melinda Melinda   [s 4] 2160/7 D 0 g 105
2022-12-20 2022-12-20 Bollnäs-7 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2140/1 C 4 18.1 162
2022-12-20 2022-12-20 Bollnäs-6 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 8] 2660/6 D 4 32.6 844
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-3 Piggagulla Piggagulla   [s 4] 1640/2 D 5 36.2g 34
2022-12-16 2022-12-16 Bollnäs-1 Noble Zon Noble Zon   [s 4] 2160/5 C 6 20.7 428
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-11 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 1640/5 B 5 16.1 90
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-7 Heavenly May Heavenly May   [s 6] 2160/4 D 6 16.1 825
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-6 Bork Linda Bork Linda   [s 6] 2140/2 B 0 g 42
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-4 Zäta Hegero Zäta Hegero   [v 5] 2160/7 D 0 33.2g 1129
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-3 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 2140/4 D str
2022-12-01 2022-12-01 Bollnäs-8 Noble Zon Noble Zon   [s 4] 2140/9 C 6 20.7 824
2022-12-01 2022-12-01 Bollnäs-2 Piggagulla Piggagulla   [s 4] 1640/1 D 1 34.3 58
2022-11-24 2022-11-24 Rättvik-9 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2160/10 C 7 17.5 608
2022-11-23 2022-11-23 Bergsåker-1 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 2160/8 C 5 33.0 945
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-2 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 2140/6 D 0 g 150
2022-11-11 2022-11-11 Bollnäs-8 Il Conte Il Conte   [v 6] 2140/1 D 5 16.4 1046
2022-11-11 2022-11-11 Bollnäs-7 Torsett Torsett   [s 5] 2180/4 B 6 34.4g 22
2022-11-11 2022-11-11 Bollnäs-3 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 10] 1640/7 C 2 27.3 33
2022-11-11 2022-11-11 Bollnäs-9 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 8] 2160/4 D 0 33.1 373
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-10 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 3] 2140/4 D 8 38.4 329
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-7 Flaga Flaga   [s 10] 1640/7 B 7 25.6 687
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-7 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 2160/3 D 0 g 559
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-6 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 2140/7 D 0 g 1216
2022-10-21 2022-10-21 Bollnäs-9 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 1640/3 D 0 g 523
2022-10-21 2022-10-21 Bollnäs-5 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 10] 2160/12 B 4 28.1 105
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-8 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 2140/1 D 0 37.4g 1148
2022-10-13 2022-10-13 Gävle-1 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 1640/3 D 0 33.5g 87
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-8 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2140/6 D 0 30.4g 761
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-5 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2140/7 C 8 16.1 780
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-3 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 2160/12 C 0 34.6g 1246
2022-10-01 2022-10-01 Romme-10 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2140/2 B 4 15.9 95
2022-10-01 2022-10-01 Romme-6 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2140/5 C 4 29.1 51
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-3 Solör Odin* Solör Odin*   [v 7] 2140/8 C 0 g 548
2022-09-22 2022-09-22 Gävle-8 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 3] 2160/6 C 4 35.9 257
2022-09-22 2022-09-22 Gävle-3 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 2660/5 D 5 31.2 180
2022-09-22 2022-09-22 Gävle-2 Noble Zon Noble Zon   [s 4] 2140/1 D 5 19.9 351
2022-09-20 2022-09-20 Solänget-1 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 2140/3 C 0 g 149
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-6 Skaffer Lisa Skaffer Lisa   [s 5] 1660/9 C 0 31.5g 154
2022-09-13 2022-09-13 Östersund-8 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2160/9 B 5 18.9 91
2022-09-13 2022-09-13 Östersund-2 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 2140/1 D 4 35.7g 165
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-10 Pastor on Line Pastor on Line   [v 7] 1660/6 B 0 g 119
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-9 Gangeli Gangeli   [s 6] 1640/11 D 0 g 195
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-2 Synvilla Synvilla   [s 3] 2140/5 D 6 35.4g 172
2022-09-06 2022-09-06 Rättvik-9 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 1640/5 D 2 14.9 244
2022-09-06 2022-09-06 Rättvik-8 Torsett Torsett   [s 5] 2140/2 D 7 31.7 1159
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-8 Gullviva Gullviva   [s 10] 1640/3 C 6 27.0 476
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-8 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 1660/9 C 3 16.1 72
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-3 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 1680/9 B 6 34.9g 543
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-8 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 2140/2 C 1 30.7 47
2022-08-24 2022-08-24 Bollnäs-6 Kung Åke Kung Åke   [v 7] 2140/8 B 0 33.4g 574
2022-08-21 2022-08-21 Hagmyren-4 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 1640/5 D 2 30.3 615
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-8 Skaffer Lisa Skaffer Lisa   [s 5] 2140/6 C 2 31.6 63
2022-08-16 2022-08-16 Bergsåker-8 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 2180/9 B 4 35.6g 82
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-7 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 2160/11 C 0 37.4g 453
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-4 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 2140/7 C 4 32.7g 63
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-7 Skaffer Lisa Skaffer Lisa   [s 5] 2660/9 B 4 32.8 126
2022-08-01 2022-08-01 Rättvik-8 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 2160/9 D 0 38.7g 569
2022-07-29 2022-07-29 Romme-2 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 3] 2140/2 D 5 38.9 70
2022-07-28 2022-07-28 Oviken-9 Kung Åke Kung Åke   [v 7] 2140/12 C 0 38.2g 446
2022-07-28 2022-07-28 Oviken-7 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 2100/3 D 0 38.7g 409
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-6 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 2140/9 D 0 31.9g 1272
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-1 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 2160/11 D 0 37.5g 469
2022-07-20 2022-07-20 Hagmyren-9 Kung Åke Kung Åke   [v 7] 1660/8 C 4 32.8 109
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-1 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 2180/9 C 5 35.3 456
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-10 Skaffer Lisa Skaffer Lisa   [s 5] 2140/4 C 3 31.2 39
2022-07-08 2022-07-08 Bergsåker-1 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 2140/4 B 4 34.8 236
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-7 Pastor on Line Pastor on Line   [v 7] 2120/12 C 0 21.4g 457
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-5 Jab's Furious Jab's Furious   [v 5] 2120/5 D 7 21.8g 521
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-3 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2100/6 D 7 30.5 148
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-1 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 2100/2 C 2 39.0 253
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-6 Skaffer Lisa Skaffer Lisa   [s 5] 2140/2 D 2 30.9 252
2022-06-27 2022-06-27 Gävle-8 Tern Odin Tern Odin   [h 3] 2160/8 D 4 35.3 160
2022-06-23 2022-06-23 Rättvik-8 Torsett Torsett   [s 5] 2160/6 D 0 36.3g 714
2022-06-23 2022-06-23 Rättvik-5 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2680/15 C 8 30.0 559
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-6 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2140/14 B 0 17.2 465
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-5 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 2140/3 D 0 37.5 567
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-10 Pastor on Line Pastor on Line   [v 7] 2140/2 C 8 15.8 375
2022-06-08 2022-06-08 Romme-4 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 1640/9 D 6 30.2 646
2022-06-08 2022-06-08 Romme-5 Pastor on Line Pastor on Line   [v 7] 2160/11 D 0 16.8 1066
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-8 Jab's Furious Jab's Furious   [v 5] 2140/3 D str
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-7 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 2160/4 C 4 33.3 38
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-4 Pastor on Line Pastor on Line   [v 7] 2140/8 C 2 16.8 75
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-7 Gangeli Gangeli   [s 6] 2140/5 C 0 35.2g 218
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-5 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 2140/6 D 0 g 665
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-4 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2160/6 C 0 g 316
2022-05-20 2022-05-20 Romme-11 Kung Åke Kung Åke   [v 7] 2160/7 D 0 34.4g 556
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-3 Skaffer Lisa Skaffer Lisa   [s 5] 2140/5 D 4 32.1 97
2022-05-17 2022-05-17 Rättvik-6 Lykkesessan Lykkesessan   [s 5] 2140/1 D 8 38.7g 771
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-9 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 2180/6 D 3 32.8 102
2022-05-14 2022-05-14 Bollnäs-4 Pastor on Line Pastor on Line   [v 7] 2140/12 D 4 16.4 101
2022-05-13 2022-05-13 Romme-3 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2140/5 B 2 16.9 37
2022-05-13 2022-05-13 Romme-2 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2140/6 D 0 27.9 379
2022-05-04 2022-05-04 Bollnäs-9 Pastor on Line Pastor on Line   [v 7] 1640/1 C 5 16.0 155
2022-05-04 2022-05-04 Bollnäs-5 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2140/9 C 6 28.5 135
2022-05-04 2022-05-04 Bollnäs-4 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2140/11 B 5 16.5 476
2022-05-04 2022-05-04 Bollnäs-2 Skaffer Lisa Skaffer Lisa   [s 5] 1640/7 B 2 32.4 36
2022-04-17 2022-04-17 Romme-12 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 1640/6 D 4 26.0 448
2022-04-01 2022-04-01 Romme-7 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2640/5 D 4 29.3 760
2022-04-01 2022-04-01 Romme-2 Kung Åke Kung Åke   [v 7] 2160/12 D 0 35.6g 1292
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-11 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2140/4 C 3 17.3 184
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-4 Pastor on Line Pastor on Line   [v 7] 1640/8 D str
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-7 Kung Åke Kung Åke   [v 7] 2180/12 C 8 35.6g 676
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-4 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2640/9 D 0 31.2 660
2022-03-20 2022-03-20 Romme-11 Torsett Torsett   [s 5] 1640/1 D 0 g 402
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-9 Torska Torska   [s 4] 2140/4 D str
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-3 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2160/15 D 5 16.8 1415
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-11 Pastor on Line Pastor on Line   [v 7] 2140/8 C 6 16.9 374
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-2 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 2140/2 D 7 33.6g 617
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-9 Stephen on Line Stephen on Line   [v 5] 2140/7 C 3 19.2 209
2022-02-27 2022-02-27 Bollnäs-7 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2640/6 D 6 30.0g 173
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-6 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 2160/8 D 6 33.8 521
2022-02-10 2022-02-10 Romme-7 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2640/8 D 2 30.8 164
2022-02-10 2022-02-10 Romme-5 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 2160/2 D 4 33.9 449
2022-02-02 2022-02-02 Bollnäs-7 Ayla S.R. Ayla S.R.   [s 11] 1640/5 D 0 34.3 595
2022-02-02 2022-02-02 Bollnäs-4 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2140/8 D 6 29.6 347
2022-01-28 2022-01-28 Romme-2 Torsett Torsett   [s 5] 1640/8 D 5 33.3 245
2022-01-18 2022-01-18 Bollnäs-1 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2640/15 D 5 31.6 111
2022-01-09 2022-01-09 Romme-5 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 6] 2640/2 D 6 30.8 604
2022-01-09 2022-01-09 Romme-2 Kung Åke Kung Åke   [v 7] 2160/5 C 4 35.4 328
2022-01-04 2022-01-04 Bergsåker-10 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 6] 1660/6 B 0 33.9g 238
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-8 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2640/3 C 8 32.5 1127
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-7 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2140/10 D 0 g 973
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-3 Stephen on Line Stephen on Line   [v 6] 2140/3 C 6 19.2 212
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-2 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 11] 1640/7 D str
2023-12-18 2023-12-18 Bergsåker-7 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2160/4 C 7 31.4g 570
2023-12-11 2023-12-11 Romme-8 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2140/7 C 7 34.2g 561
2023-12-07 2023-12-07 Gävle-5 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2660/9 B 0 32.9g 258
2023-11-29 2023-11-29 Gävle-6 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2160/11 B 4 33.0g 84
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-8 Stephen on Line Stephen on Line   [v 6] 2140/3 D 0 17.9 1544
2023-11-24 2023-11-24 Bollnäs-4 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2140/7 C 5 30.2 293
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-2 Noble Zon Noble Zon   [s 5] 2140/8 D 4 18.0 326
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-8 Heavenly May Heavenly May   [s 7] 2180/9 A 0 15.5 192
2023-11-16 2023-11-16 Romme-6 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2140/2 B 6 33.9g 159
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-6 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2660/12 B 5 32.0 146
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-7 Stephen on Line Stephen on Line   [v 6] 2140/11 D 8 17.8 688
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-8 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 2140/7 C 4 30.1 466
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-7 Noble Zon Noble Zon   [s 5] 2140/3 D 7 20.0 226
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-6 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2180/6 A 2 31.9 59
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-1 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 11] 1640/3 D 0 29.0g 374
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-4 Piggagulla Piggagulla   [s 5] 2140/2 D str
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-9 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 1660/6 B 6 33.9g 65
2023-10-28 2023-10-28 Hagmyren-5 Il Conte Il Conte   [v 7] 2140/1 C 8 18.8 56
2023-10-20 2023-10-20 Bollnäs-10 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 7] 2140/10 C 0 g 1430
2023-10-10 2023-10-10 Bollnäs-7 Synvilla Synvilla   [s 4] 2160/8 B 6 33.1 87
2023-10-09 2023-10-09 Romme-5 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2180/7 B 8 32.8g 352
2023-10-09 2023-10-09 Romme-3 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 7] 1640/5 D 6 30.0g 273
2023-09-24 2023-09-24 Dannero-8 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 7] 2640/3 C 0 32.1g 81
2023-09-24 2023-09-24 Dannero-2 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2140/3 D str
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-7 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2160/5 B 0 g 187
2023-09-22 2023-09-22 Romme-3 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2140/8 D 8 33.3g 740
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-5 Synvilla Synvilla   [s 4] 2140/4 B 2 32.2 70
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-2 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2660/10 B 5 31.2g 114
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-4 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2140/3 C 5 31.0 190
2023-09-08 2023-09-08 Romme-4 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2140/7 C 5 31.8 534
2023-09-05 2023-09-05 Rättvik-4 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 7] 2160/7 C 3 30.8 44
2023-09-02 2023-09-02 Romme-7 Skaffer Lisa Skaffer Lisa   [s 6] 1640/6 D 0 34.1g 427
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-5 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2140/2 D 5 29.5 653
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-9 Il Conte Il Conte   [v 7] 2160/9 D 6 17.4g 704
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-5 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2160/6 D 5 32.5g 158
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-9 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 7] 1640/2 C 3 30.4 27
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-2 Sugar Prins Sugar Prins   [v 4] 2140/9 D 0 19.7 470
2023-08-24 2023-08-24 Bollnäs-8 Rote Tindra Rote Tindra   [s 10] 2140/11 D 0 30.9 537
2023-08-24 2023-08-24 Bollnäs-6 Kvickens Loma Kvickens Loma   [s 4] 2160/12 B 0 31.5 234
2023-08-23 2023-08-23 Hagmyren-7 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2640/10 C 5 31.1 345
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-11 Jonases Maya Jonases Maya   [s 6] 2140/4 D 7 32.0 929
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-3 Synvilla Synvilla   [s 4] 1640/12 D 0 31.0 522
2023-08-15 2023-08-15 Hagmyren-7 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2640/4 C 6 35.8g 313
2023-08-15 2023-08-15 Hagmyren-1 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 7] 2140/3 D 5 698
2023-08-11 2023-08-11 Gävle-4 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 3140/5 D 6 29.6 796
2023-08-10 2023-08-10 Bollnäs-4 Hygihak Hygihak   [s 4] 2140/3 C 0 22.9g 790
2023-08-10 2023-08-10 Bollnäs-2 Rote Tindra Rote Tindra   [s 10] 2140/3 D str
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-7 Berglund Oda Berglund Oda   [s 9] 1660/4 D 0 858
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-5 Piggagulla Piggagulla   [s 5] 1640/4 D 0 g 110
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-4 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 7] 2140/13 D 4 32.3 752
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-7 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2140/12 D 0 g 4894
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-9 Il Conte Il Conte   [v 7] 2140/3 D 6 17.5 746
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-7 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2140/5 D 6 413
2023-08-01 2023-08-01 Bollnäs-3 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 2140/10 C 0 g 2199
2023-07-24 2023-07-24 Rättvik-2 Kvickens Loma Kvickens Loma   [s 4] 2140/3 C 1 31.5 105
2023-07-21 2023-07-21 Bollnäs-6 Heavenly May Heavenly May   [s 7] 2640/7 D 0 15.5 695
2023-07-21 2023-07-21 Bollnäs-5 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 11] 2180/14 D 0 29.2 1294
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-5 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2140/1 D 6 31.3 2142
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-4 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2140/9 D 0 30.8 2170
2023-07-18 2023-07-18 Hagmyren-8 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 7] 2140/2 C 4 31.9g 281
2023-07-18 2023-07-18 Hagmyren-7 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2640/5 D 0 g 713
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-10 Kvickens Loma Kvickens Loma   [s 4] 2140/4 B 3 32.6 97
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-7 Rote Tindra Rote Tindra   [s 10] 1660/9 B 0 g 189
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-4 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 2640/2 D 6 29.8 909
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-1 Jonases Nypon Jonases Nypon   [s 3] 2140/4 D 7 36.8 538
2023-07-10 2023-07-10 Rättvik-2 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2140/2 D 4 31.8 244
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-4 Orr Eld Orr Eld   [v 11] 2160/12 C str
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-2 Jonases Nypon Jonases Nypon   [s 3] 2140/6 D 0 39.5g 1120
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-3 Kvickens Loma Kvickens Loma   [s 4] 2140/1 B 4 34.3g 60
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-7 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2180/15 A 5 31.7 260
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-3 Synvilla Synvilla   [s 4] 2140/2 B 2 35.5 542
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-8 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2180/8 B 6 32.6g 128
2023-06-23 2023-06-23 Hagmyren-5 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 7] 1640/2 C 6 29.7 597
2023-06-22 2023-06-22 Rättvik-8 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2640/3 C 0 g 697
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-7 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2660/4 C 4 32.4g 184
2023-06-12 2023-06-12 Rättvik-5 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2140/4 D 2 32.8 254
2023-06-12 2023-06-12 Rättvik-2 Sugar Prins Sugar Prins   [v 4] 2140/9 C 0 21.0 690
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-8 Jonases Maya Jonases Maya   [s 6] 2140/4 D 6 33.3 578
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-7 Il Conte Il Conte   [v 7] 1640/4 C 3 15.5 363
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-6 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2160/4 B 1 33.3 60
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-4 Heavenly May Heavenly May   [s 7] 1640/11 C 4 13.0 310
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-2 Night Delight Night Delight   [s 6] 1640/2 D 4 14.9 246
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-9 Höstbo Sune Höstbo Sune   [v 10] 2640/3 D 3 30.1 212
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-7 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2180/4 C 2 35.7g 33
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-2 Sugar Prins Sugar Prins   [v 4] 2140/4 C 6 21.3 82
2023-06-05 2023-06-05 Hagmyren-7 Piggagulla Piggagulla   [s 5] 1640/4 D 0 34.6g 343
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-5 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2640/5 D 2 32.2 278
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-7 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 2160/5 C 0 g 500
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-8 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2140/3 C 1 35.7 50
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-8 Rote Tindra Rote Tindra   [s 10] 2140/9 B 3 28.4 235
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-8 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 1640/2 D 3 32.3 167
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-2 Sugar Prins Sugar Prins   [v 4] 2140/3 C 4 19.8 58
2023-05-24 2023-05-24 Bollnäs-4 Il Conte Il Conte   [v 7] 2640/5 D 0 2211
2023-05-24 2023-05-24 Bollnäs-3 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 2640/2 D 5 29.0 806
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-6 Kvickens Loma Kvickens Loma   [s 4] 2160/15 A 3 33.1 319
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-5 Noble Zon Noble Zon   [s 5] 1640/7 C 0 g 437
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-2 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 2140/5 D 7 30.9g 775
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-6 Stephen on Line Stephen on Line   [v 6] 2140/14 B 0 17.8 381
2023-05-12 2023-05-12 Bergsåker-7 Rote Tindra Rote Tindra   [s 10] 1640/4 A 6 28.3 204
2023-05-11 2023-05-11 Hagmyren-6 Västerbo OjOjOj Västerbo OjOjOj   [s 5] 2140/7 C 6 19.3 128
2023-05-11 2023-05-11 Hagmyren-5 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 1660/10 B 8 33.9g 853
2023-05-11 2023-05-11 Hagmyren-1 Orr Eld Orr Eld   [v 11] 2660/5 C 7 32.0 341
2023-05-09 2023-05-09 Dannero-6 Sugar Prins Sugar Prins   [v 4] 2140/6 B 3 19.5 136
2023-05-04 2023-05-04 Bollnäs-2 Kvickens Loma Kvickens Loma   [s 4] 2140/8 D 2 34.1 168
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-7 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 2660/4 C 2 32.7g 163
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-3 Flaga Flaga   [s 11] 2140/1 D 7 30.0 199
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-2 Västerbo OjOjOj Västerbo OjOjOj   [s 5] 1640/4 C 2 19.6 79
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-1 Tern Odin Tern Odin   [h 4] 2140/1 C 1 32.7 49
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-4 Stephen on Line Stephen on Line   [v 6] 1660/11 C 0 g 617
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-3 Sugar Prins Sugar Prins   [v 4] 2140/9 D 6 19.0 932
2023-04-27 2023-04-27 Gävle-7 Rote Tindra Rote Tindra   [s 10] 1640/2 C 0 g 492
2023-04-27 2023-04-27 Gävle-1 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2140/1 D 0 33.3g 537
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-5 Noble Zon Noble Zon   [s 5] 2140/3 C 0 17.4 403
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-2 Stephen on Line Stephen on Line   [v 6] 2140/2 D 4 16.1 233
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-1 Sugar Prins Sugar Prins   [v 4] 2140/5 D 7 22.1g 307
2023-04-21 2023-04-21 Rättvik-6 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 7] 1640/10 B 0 29.3 836
2023-04-21 2023-04-21 Rättvik-4 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2140/4 D 6 35.3g 557
2023-04-20 2023-04-20 Bollnäs-2 Il Conte Il Conte   [v 7] 2160/5 D 0 17.6g 741
2023-04-15 2023-04-15 Rättvik-5 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 7] 2140/2 B 0 31.2 313
2023-04-15 2023-04-15 Rättvik-2 Noble Zon Noble Zon   [s 5] 1640/7 C 1 15.6 32
2023-04-13 2023-04-13 Bollnäs-5 Stephen on Line Stephen on Line   [v 6] 2640/8 C 7 18.1 1277
2023-04-13 2023-04-13 Bollnäs-2 Sugar Prins Sugar Prins   [v 4] 2140/6 D 7 21.1g 629
2023-04-11 2023-04-11 Rättvik-7 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2140/5 D 0 g 864
2023-04-02 2023-04-02 Rättvik-4 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 2160/4 C 8 31.7 116
2023-04-02 2023-04-02 Rättvik-2 Kvickens Loma Kvickens Loma   [s 4] 1640/2 D 2 36.8 65
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-9 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 4] 2140/2 D 0 35.8 438
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-8 Noble Zon Noble Zon   [s 5] 2160/3 C 3 19.7 33
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-3 Rote Tindra Rote Tindra   [s 10] 1660/8 A 1 30.0 54
2023-03-14 2023-03-14 Bollnäs-7 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2140/2 D 7 36.2g 799
2023-02-23 2023-02-23 Bollnäs-7 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 7] 1640/9 D 0 27.9 1307
2023-02-23 2023-02-23 Bollnäs-1 Stephen on Line Stephen on Line   [v 6] 1660/8 C 0 16.3 618
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-1 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 1640/1 D 0 g 408
2023-02-16 2023-02-16 Bollnäs-6 Il Conte Il Conte   [v 7] 2140/12 D 7 23.1 493
2023-02-16 2023-02-16 Bollnäs-5 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 2140/5 C 7 35.8g 36
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-5 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2160/9 D 0 g 675
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-9 Engsbro Kvicken Engsbro Kvicken   [v 9] 2160/4 C 4 29.1 231
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-8 Stephen on Line Stephen on Line   [v 6] 2140/10 C 7 17.7 170
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-2 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2140/3 C 3 36.7 80
2023-01-09 2023-01-09 Gävle-6 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 11] 2140/2 D 0 31.7 429
2024-04-26 2024-04-26 Bollnäs-10 Pastor on Line Pastor on Line   [v 9] 1640/2 D 4 16.7 364
2024-04-19 2024-04-19 Romme-4 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 5] 2180/7 C 6 31.0 188
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-8 Pastor on Line Pastor on Line   [v 9] 2140/2 D 5 18.8 188
2024-04-18 2024-04-18 Gävle-5 Tern Odin Tern Odin   [h 5] 2640/9 C 2 31.3 373
2024-04-09 2024-04-09 Romme-6 Tern Odin Tern Odin   [h 5] 1640/2 C 0 28.9 211
2024-04-05 2024-04-05 Bollnäs-9 Stephen on Line Stephen on Line   [v 7] 1640/11 C 0 17.3g 1834
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-8 Lykkesessan Lykkesessan   [s 7] 2160/7 D 0 g 269
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-2 Sugar Prins Sugar Prins   [v 5] 2140/2 D 6 17.4 408
2024-03-26 2024-03-26 Bollnäs-1 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 5] 2140/2 D 7 32.8 499
2024-03-24 2024-03-24 Romme-11 Stephen on Line Stephen on Line   [v 7] 2140/6 C 3 17.7 279
2024-03-24 2024-03-24 Romme-9 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 8] 1660/3 B 7 31.2 137
2024-03-24 2024-03-24 Romme-6 Estelle Tabac Estelle Tabac   [s 12] 2160/7 D 8 37.6g 433
2024-03-24 2024-03-24 Romme-3 Sugar Prins Sugar Prins   [v 5] 2140/4 D 5 18.6 426
2024-03-19 2024-03-19 Eskilstuna-10 Tern Odin Tern Odin   [h 5] 2180/10 C 4 30.1 171
2024-03-17 2024-03-17 Östersund-6 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 5] 2160/10 A 7 32.4 206
2024-03-17 2024-03-17 Östersund-2 Pastor on Line Pastor on Line   [v 9] 2140/1 C 3 17.9 336
2024-03-12 2024-03-12 Bollnäs-5 Stephen on Line Stephen on Line   [v 7] 2140/11 C 7 18.1 234
2024-03-12 2024-03-12 Bollnäs-4 B.W.Kungen B.W.Kungen   [v 8] 2160/6 B 0 33.1 184
2024-03-12 2024-03-12 Bollnäs-3 Sugar Prins Sugar Prins   [v 5] 2140/5 D 6 19.5g 203
2024-03-03 2024-03-03 Östersund-3 Stephen on Line Stephen on Line   [v 7] 2140/9 B 3 78
2024-03-03 2024-03-03 Östersund-9 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 5] 2140/1 C 1 34.1 58
2024-03-01 2024-03-01 Romme-8 Tern Odin Tern Odin   [h 5] 2160/12 C 5 31.3 394
2024-02-26 2024-02-26 Bollnäs-2 Prins Horgen Tin Prins Horgen Tin   [v 8] 1640/9 C 0 37.0 1151
2024-02-22 2024-02-22 Bergsåker-6 Tern Odin Tern Odin   [h 5] 2640/12 D 5 866
2024-02-15 2024-02-15 Bollnäs-4 Stephen on Line Stephen on Line   [v 7] 2140/12 C 8 17.8 757
2024-02-15 2024-02-15 Bollnäs-3 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 5] 2160/11 A 7 32.6 367
2024-02-08 2024-02-08 Gävle-5 Vikings Pärla Vikings Pärla   [s 5] 2140/12 B 4 31.6 1007
2024-01-26 2024-01-26 Romme-8 Tern Odin Tern Odin   [h 5] 2160/9 D 5 30.8 300
2024-01-26 2024-01-26 Romme-5 Lykkesessan Lykkesessan   [s 7] 2180/12 D 0 35.5g 1404
2024-01-20 2024-01-20 Bollnäs-2 Stephen on Line Stephen on Line   [v 7] 2660/3 C 0 18.5 1025
2024-01-20 2024-01-20 Bollnäs-1 Tern Odin Tern Odin   [h 5] 1640/5 D 3 29.3 326
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-5 Tern Odin Tern Odin   [h 5] 2140/3 B 5 31.2 402
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-3 Lykkesessan Lykkesessan   [s 7] 2140/8 D 7 34.1 809



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se