Albir travhäst

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med Albir travhäst. Samt statistik och resultat för senaste loppen som hästen Albir har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank
Albir har inga kommande starter..

Nyheter för travhäst Albir


Men Jean-Michel Bazires superhäst har ingen enkel uppgift framför sig då han ska ta in 25 meters tillägg på urstarka fransyskan Chica..


Men Jean-Michel Bazires superhäst har ingen enkel uppgift framför sig då han ska ta in 25 meters tillägg på urstarka fransyskan Chica de Joudes och norske derbyvinnaren Cokstile, som hittat nya växlar i Italien där han under hösten vunnit bland annat Nationernas Pris. Från grunddistansen startar även svenske Rajesh Face och bland utmanarna som startar jämsides med Cleangame finns bland andra hans stallkamrat tillika fjolårets Prix d’Amerique-tvåa Looking Superb.

Startlista
Prix de Chateaudun
2 850 meter

1. Rajesh Face - Jean Philippe Monclin
2. Vainqueur R.P. - Eric Raffin
3. Cokstile - Antonio di Nardo
4. Ange de Lune - Matthieu Abrivard
5. Coach Franbleu - Yoann Lebourgeois
6. Tessy d’Ete - Franck Nivard
7. Afghan Barbes - Charles Julien Bigeon
8. Chica de Joudes - Alain Laurent
9. Looking Superb - Alexandre Abrivard
10. Anzi des Liards - Romain Derieux
11. Balbir - Mickael Cormy
12. Ble du Gers - Nicolas Bazire
13. Cleangame - Jean-Michel Bazire
Förstapris: 415 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Jean Michel Bazire var den store tränardominanten under det senaste vintermeetinget och krönte säsongen med att lägga beslag på tre av..


Jean Michel Bazire var den store tränardominanten under det senaste vintermeetinget och krönte säsongen med att lägga beslag på tre av de fyra främsta placeringarna i Prix d’Amerique.
Onsdagens startskott för de närmaste månadernas travkarneval på Vincennes gav alla indikationer på att det kan bli samma visa i vinter.
Cleangame är i egenskap av valack utesluten från de största löpningarna och hade därför ingen anledning att spara på krutet i onsdagens storlopp.
Trots att ekipaget hängde stora delar av de 2850 meterna i tredjespår såg hästen närmast ut att jogga förbi täthästarna då Bazire satte in stöten i början av upploppet.
Bakom spurtade en annan valack, Balbir, in till andrapriset medan granitstoet Bahia Quesnot visade att hon inte farit illa av resan till VM-loppet i New York genom att lägga beslag på bronset, trots skor på hovarna.
En positiv insats signerade även fjolårets överraskande Prix d’Amerique-tvåa Looking Superb. Den norskägde sexåringen hade aldrig tävlat med skor runt om på Vincennes tidigare, men visade sig hantera det då han från köplats signerade loppets snabbaste sista 500 meter vilket räckte till femtepriset.
Hästen som av många spås bli Bazires vassaste vapen i årets Prix d’Amerique, sexårige Davidson du Pont, kördes åter mycket passivt och inkom som nia.
Segertiden för Cleangame blev 1.12,0 och belöningen drygt 400 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Spelad till 36 gånger tillhörde Quick Fix de mindre betrodda i det 18 hästar stora fält som utgjorde Prix de Montignac-Charente på Vi..


Spelad till 36 gånger tillhörde Quick Fix de mindre betrodda i det 18 hästar stora fält som utgjorde Prix de Montignac-Charente på Vincennes, tillika måndagens Quinté-lopp.
Men spelarna hade uppenbarligen underskattat den svenske åttaåringen som bjöds en smygresa i tredje par invändigt av Dominik Locqueneux och spurtade snabbast av alla efter sen lucka mellan hästar på upploppet.
Det räckte precis för att spurta ner konkurrenterna på insidan, men inte för att nå utvändige Balbir som höll undan med en nos.
Noterbart var att de sex främsta hästarna alla noterade tiden 1.13,9/2 700 meter.
Andrapriset var värt cirka 200 000 kronor, den största prischecken i år för den fyrfaldige miljonären som radade upp tre raka segrar på fransk mark under sin genombrottsvinter 2015-2016.

Robin Johansson, Kanal 75


Han har gjort succé sedan han drog igång som egen tränare för några år sedan. Johan Untersteiner har stadigt förbät..


Han har gjort succé sedan han drog igång som egen tränare för några år sedan. Johan Untersteiner har stadigt förbättrat sina siffror och i fjol slog han till med ett präktigt rekordår. Det blev 126 segrar och 13 miljoner kronor inkört till stallet och som kusk vann han 158 lopp.
- Jag vann inte några storlopp men slog alla mina rekord. Flest antalet segrar, mest inkörda pengar och bäst segerprocent, säger Untersteiner som har 110 hästar i träning på Drömgården i Holm, strax utanför Halmstad.

”Nu är det nära”
Det nya året har också börjat strålande där stallets hästar har vunnit 14 lopp på 44 starter och varit bland de tre främsta i 24 av dem. Segerprocenten ligger på maffiga 32 procent.
- Det rullar på bra och hästarna har fin form överlag och tävlar bra, säger Johan som i och med dubbelsegern vid Halmstads lunchtrav på måndagen är endast en seger från att ta klivet in i den celebra tusenklubben.
- Ja, nu är det nära. Nu blir man påmind om hur många segrar man har tagit. Tusen segrar är alltid tusen. Jag är 32 år och har kört lopp sedan jag var 18 år. Jag rår inte på Björn Goop och Erik Adielsson när det gäller att vara yngst till tusen men det är rätt så många andra som varit betydligt äldre än jag när de nådde tusen segrar.
- Men det roligaste är att jag har tränat fram uppemot 300 vinnare på bara några år. Det värdesätter jag väldigt högt. Mer än att ha tagit tusen segrar som kusk, säger Johan Untersteiner.

Cyber Lane – obesegrad i sju raka
En av hästarna som vann på måndagen var Cyber Lane som tog sin sjunde raka seger och är obesegrad. Han såg okörd ut när han vann överlägset. Ett jättelöfte som Untersteiner håller mycket högt.
- Cyber Lane är bättre än en vanlig häst, helt klart. Att ta sju raka segrar är inte lätt och det är klart att man får spänna bågen efterhand. Man drömmer alltid om årgångsloppen med en sådan här häst. Han är både snabb och stark, men framförallt är det styrkan som är hans främsta vapen. Det är min bästa unghäst i stallet, säger Johan.

”Är mycket bättre än resultatraden”
Halmstadtränaren har många chanser under veckan att ta seger nummer ettusen. På onsdag tävlar han på Jägersro inom V86, på torsdag kör han på Åby och det gör han även på lördag där det är V75.
- I stort sett kan alla hästarna vinna som jag startar under veckan, säger han.
Vad säger du om onsdagens V86-chanser? Vilka är hetast där?
- Ingen riktig toppchans men heller ingen dålig chans. Vem som helst av mina kan vinna.
- Gambino Degato (V86-1) är mycket bättre än vad resultatraden visar men han är osäker i voltstart. Han gick faktiskt rätt så bra senast och spurtade bra i skymundan, trots att han blev oplacerad. Dom vann på 1.13,5, det gick fort till slut och han sprang med bra spänst över mål. Lång distans klarar han av men voltstart är han inte hundra i. Skulle han sköta sig tycker jag att han ska räknas.
- Gizah Boko (V86-3) kommer åter efter ett litet uppehåll då hon har fått en träningsperiod. Hon kvick ut och har fått ett fint utgångsläge. Distansen 1600 meter tror jag inte är någon nackdel och jag tycker inte att hon är helt borta. Men jag har respekt för pappas häst, Fayette Mall, som har två raka segrar.

”Härdad i V75 – jag laddar rejält”
- Albir (V86-5)
har bara nollor i raden och inte startat på länge. Det var en lovande häst som jag inte tycker att jag har fått ut av vad han kan ännu. Han har blivit valack nu under uppehållet och tränat helt okej. Det finns kunnande i honom men han är svårbedömd efter träningsperioden. Han är i alla fall inte så dålig som fyra raka nollor i resultatraden.
- Uncle Tupelo (V86-7) har gjort det bra, vann sex lopp i fjol och kommer nu från två fjärdeplatser i V75. Han är härdad i tuffa gäng och spurtade bra senast. Nu har han spår fem bakom bilen och är snabb ut. Jag får ladda rejält från början för att försöka komma till ledningen. Kommer vi dit ska han räknas tidigt. Inga planerade ändringar på mina hästar, säger Johan Untersteiner.

Michael Carlsson, Kanal 75


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet. I oaks skrev Spoil Me in sig i historiebö..


Förra året slog kulltoppen Readly Express igenom när han utklassade motståndet i kriteriet.
I oaks skrev Spoil Me in sig i historieböckerna när hon skrällde till 32 gånger pengarna.
Vilka hästar bli utropstecken i år?
Kanske tar Readly Express högkapabla lillasyster Caddie Lisieux revansch för galoppmissarna i E3?
Fortsätter hårdingen Policy Of Truth på den inslagna vägen och krossar motståndet?
Första steget mot evig ära och berömmelse är måndagens uttagningar. Sex lopp i respektive avdelning körs och för att gå vidare till final gäller det att ta en av de två främsta placeringarna. Finalerna körs på Solvalla 25 september och där väntar två miljoner kronor på kriterievinnaren och 1,4 miljoner kronor på oaksvinnaren.

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Policy of Truth – Örjan Kihlström
2. Hochthereitis Sox – Kenneth Haugstad
3. Chocolate Gold – Erik Adielsson
4. Glenn Boko – Björn Goop
5. Pacific W.F. – Robert Bergh
6. M.T.Lancelot – Lutfi Kolgjini
7. Kung Edward – Johan Untersteiner
8. Sete – Jörgen Westholm
9. Antonio Trot – Ulf Ohlsson
10. Jaanus Tooma – Paw Mahony
11. Magic Gwin – Torbjörn Jansson
12. New Lexington – Conrad Lugauer
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Real Masterpiece – Ulf Eriksson
2. Charming Soldier – Petter Karlsson
3. Vidivici C.C. – Mattias Djuse
4. Rushmore Face – Lutfi Kolgjini
5. Mellby Empire – Per Lennartsson
6. M.T.Le Bron – Björn Goop
7. Urchin – Erik Adielsson
8. Grant Boko – Ulf Ohlsson
9. Rally Esset – Robert Bergh
10. Global Trust – Jorma Kontio
11. McSpirit – Christoffer Eriksson
12. Valley Brodde – Örjan Kihlström
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart
1. Dugur – Robert Bergh
2. Earn n'Burn – Örjan Kihlström
3. Gandhi Boko – Johan Untersteiner
4. Ragazzo da Sopra – Björn Goop
5. Basic Instinct – Christoffer Eriksson
6. Louie Brodde – Erik Adielsson
7. Social Network – Kevin Oscarsson
8. Guideline – Joakim Lövgren
9. Tottenham – Carl Johan Jepson
10. Rafiki Fri – Anna Isabelle Karlsson
11. Donatello Sisu – Stefan Söderkvist
12. Rajesh Face – Lutfi Kolgjini
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Coffie U.N.G. – Erik Adielsson
2. Davici – Henrik Svensson
3. Marvelous – Per Linderoth
4. Global Trustworthy – Jorma Kontio
5. Monark Newmen – Fredrik Persson
6. Detroit Rock Sisu – Tuomas Korvenoja
7. Arsenal – Christoffer Eriksson
8. Sobel Conway – Peter Untersteiner
9. On the Line – Björn Goop
10. Diffarn Am – Örjan Kihlström
11. Electric Light – Per Lennartsson
12. Super Nice – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Bruno Bagheera – Jorma Kontio
2. Bucks to Burn – Örjan Kihlström
3. Tournado Dream – Robert Bergh
4. Autobahn – Thomas Uhrberg
5. Overtimeosåfin – Lars-Göran Söderberg
6. Mellby Ess – Ulf Ohlsson
7. Stepping Spaceboy – Stefan Söderkvist
8. Dream of Winner – Björn Goop
9. Gareth Boko – Per Lennartsson
10. Marciano – Lutfi Kolgjini
11. Upstream – Erik Adielsson
12. Global Touchdown – Torbjörn Jansson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travkriterium
2 640 meter autostart

1. Algot Zonett – Robert Bergh
2. Pastore Bob – Torbjörn Jansson
3. Deimos Racing – Erik Adielsson
4. Albir – Johan Untersteiner
5. Paul the Apostle – Christoffer Eriksson C
6. Donners Am - Per Linderoth
7. Makethemark – Ulf Ohlsson
8. Maison Plage – Olle Alsén
9. Destiny Am – Örjan Kihlström
10. Perfect Dynamite – Kaj Widell
11. Havbergs Knight – Fredrik B Larsson
12. Mellby Emeralds – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Luck is Back - Stefan Söderkvist
2. Laura Vixi - Tuomas Korvenoja
3. Ditty Bopper - Kenneth Haugstad
4. Indirah Brook - Claes Sjöström
5. Mellby Elegant - Robert Bergh
6. Unreturned Love - Erik Adielsson
7. Dealwithakiss - Johan Untersteiner
8. Mulligan - Thomas Uhrberg
9. Gladys Boko - Joakim Lövgren
10. Flo Jo Keeper - Björn Goop
11. Undine - Örjan Kihlström
12. Gresille Boko - Ulf Ohlsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Gwenda di Quattro - Christoffer Eriksson
2. Global Tootsie - Ulf Ohlsson
3. Fantasy River - Björn Goop
4. Dream on Honey - Kevin Oscarsson
5. Gorgeous Boko - Markku Nieminen
6. Bugatti Brick - Jorma Kontio
7. Gizah Boko - Johan Untersteiner
8. Firstlady Michelle - Peter Untersteiner
9. Violet Hill - Erik Adielsson
10. Verona Brodda - Per Nordström
11. Unchained Feelings - Örjan Kihlström
12. Vikens Blue Lagoon - Magnus Jakobsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Daydream U.M. – Kevin Oscarsson
2. Genta – Björn Goop
3. Rio Rita Face – Ulf Ohlsson
4. Under the Counter – Oskar J Andersson
5. Unter Uns – Joakim Lövgren
6. Twinkle Laday – Peter Untersteiner
7. Pressure Regulated – Örjan Kihlström
8. Queen C.D. – Kaj Widell
9. Greece Boko – Robert Bergh
10. Uncertain Age – Christoffer Eriksson
11. M.T.Lara Croft – Carl Johan Jepson
12. Julia Pellini – Jorma Kontio
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Rhyme Broline – Erik Adielsson
2. Geisha Boko – Jennifer Tillman
3. Exceptional Dream – Robert Bergh
4. D'Laina – Claes Sjöström
5. Unrestricted – Johan Untersteiner
6. Flight Plan – Ulf Ohlsson
7. Caddie Lisieux – Örjan Kihlström
8. Dilba Sisu – Mattias Djuse
9. New Flame – Jorma Kontio
10. Ginger Lynn – Kajsa Frick
11. Up in the Trees – Björn Goop
12. Duchess U.M. – Kevin Oscarsson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart

1. Pocket Rocket – Jorma Kontio
2. Golden Garbo – Björn Goop
3. Remember Rivner – Tony Wallin
4. Ultra Bright – Fredrik Persson
5. On Track Kangaroo – Kaj Widell
6. Mellby Exotic – Örjan Kihlström
7. Zahara Goj – Tobjörn Jansson
8. Gatelink – Per Lennartsson
9. Absolut Gehör – Erik Adielsson
10. Carlyn – Oskar J Andersson
11. Ready for Money – Troels Andersen
12. Darling Mearas – Stefan Persson
Förstapris: 100 000 kronor

Startlista
Uttagningslopp till Svenskt Travoaks
2 140 meter autostart
1. Nouvelle Avenue – Oskar J Andersson
2. Xperia Knick – Johan Untersteiner
3. Unstirred Drink – Erik Adielsson
4. Dear Friend – Robert Bergh
5. Under the Table – Kenneth Haugstad
6. Inga in Heaven – Ulf Ohlsson
7. Fortune Teller – Claes Sjöström
8. M.T.Lindsey – Daniel Olsson
9. Just Invincible – Jorma Kontio
10. Unique Juni – Örjan Kihlström
11. Devon Am – Ulf Eriksson
12. Mamasan – Björn Goop
Förstapris: 100 000 kronor

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Kusk Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-2 Johan Untersteiner 2140/9 B 0 g 281
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-2 Johan Untersteiner 2140/3 B 0 14.7 144
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-12 Johan Untersteiner 2640/4 B 0 14.3 130
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-8 Johan Untersteiner 2140/12 A 0 15.7 77
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-9 Johan Untersteiner 2140/12 A 5 14.8 78
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-1 Per Nordström 2140/5 B 2 13.3 150
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Per Nordström 2640/4 D 4 14.9 278
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-9 Per Nordström 2140/6 B 5 15.7 35
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-10 Per Nordström 2140/3 B 2 13.6 73
2016-04-14 2016-04-14 Åby-3 Per Nordström 2140/7 C 2 15.6 47
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-3 Per Nordström 2140/3 D 2 16.9 178
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Jan-Olov Åberg 2140/6 D 0 16.3 397
2017-10-27 2017-10-27 Romme-2 Jan-Olov Åberg 2140/12 C 6 15.9 351
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-2 Jan-Olov Åberg 2660/4 C 5 16.8 472
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Ove Berglin 2140/6 B 8 16.7 75
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Fredrik Lindvall 2640/8 B 0 17.5 242
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-10 Adrian Kolgjini 2140/8 D 4 14.4 112
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Alexandre Dessartre 2140/3 D 4 15.3 268
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-12 Hanna Lähdekorpi 2160/14 B 8 16.1 52
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-8 Lutfi Kolgjini 1640/1 C 0 13.7g 175
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-6 Adrian Kolgjini 2140/5 C 0 14.1 117
2017-05-18 2017-05-18 Åby-6 Lutfi Kolgjini 2140/8 B 6 15.3 96
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-8 Adrian Kolgjini 2160/7 B 6 15.6g 73
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-10 Johan Untersteiner 2180/8 B 3 16.7 18
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-8 Johan Untersteiner 2140/5 B 0 g 36
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Bo Landgren 2140/14 C 0 16.8 175
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-2 Ludwig Wickman 2640/9 D 0 16.9 908
2018-10-18 2018-10-18 Hagmyren-3 Lukas Svedin 2160/14 D 0 16.4 765
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-9 Ove Berglin 1640/10 C 3 15.2 130
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Lukas Svedin 2140/9 D 5 15.8 742
2018-09-14 2018-09-14 Romme-10 Anders Eriksson 2160/13 D 7 16.9 1744
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-7 Ove Berglin 2140/1 D 0
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-5 Hans-G Andersson 1640/3 D 0 16.0 319
2018-08-11 2018-08-11 Romme-4 Bo Landgren 2160/8 B 7 16.4 767
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-2 Bo Landgren 2160/13 B 3 16.9 182
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-2 Bo Landgren 2160/7 B 8 16.3 296
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-11 Bo Landgren 2160/7 B 2 16.3 26
2018-06-14 2018-06-14 Romme-4 Bo Landgren 2160/7 C 0 16.5 845
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-11 Bo Landgren 2660/12 D 0 16.1 484
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-8 Bo Landgren 2160/12 C 1 16.3 239
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-10 Bo Landgren 1660/14 C 0 21.3g 505
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-4 Ove Berglin 2640/9 B 6 18.0 347
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-11 Anders Eriksson 1660/9 B 5 16.1 66
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-3 Bo Landgren 2140/15 B 0 16.3 663
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-3 Bo Landgren 2660/15 D 0 17.6 1001
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-2 Linus Lönn 2140/2 D 0 15.9 1201
2019-10-11 2019-10-11 Romme-7 Linus Lönn 2640/11 D 0 18.0 1446
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 Linus Lönn 2160/10 C 0 g 98
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-4 Linus Lönn 2660/6 D 3 17.7 626
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Peter Olsson 2140/11 D 0 17.2 315
2019-09-02 2019-09-02 Romme-8 Linus Lönn 2160/8 B 2 17.0 87
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-7 Mats E Djuse 2160/11 D 0 16.6 921
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Ulf Backhouse 2160/14 C 7 17.0 759
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Linus Lönn 2140/14 B 6 16.8 1330
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-3 Ludwig Wickman 2140/10 D 0 17.3 1135
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-8 Ludwig Wickman 2160/7 D 0 16.0 679
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Daniel Selin 2140/2 A 6 15.8 415
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-1 Daniel Selin 2140/4 D 0 16.7 442
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-5 Ludwig Wickman 2160/4 D 0 17.3 730
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-9 Daniel Selin 1640/6 A 2 16.1 117
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Linus Lönn 2160/12 D str
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-9 Bo Landgren 2140/2 B 0 18.0g 141
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-6 Lukas Svedin 1660/13 A 0 14.5 757
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-3 Linus Lönn 2140/2 C 8 15.9 367ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se